Programma gemist?

In 1979 treedt van de ABBA op in Londen, naar in het stadion van naar Wembley, met met een concert het waar zij voor een enthousiast het publiek de ene na naar naar de andere hit zingen. ABBA brengt van naar onder andere de nummers: een Waterloo, Eagle, op tv Take a chance on uit me, Voulez-vous, in Chiquitita, I have a dream, op tv Gimme! Gimme! Gimme! door (A de man after midnight), Knowing me, tijdens knowing you, de Summer night met city, Dancing queen, het Does your mother know tijdens en Hole in door your soul.

Spectaculair tijdens concert uit 1979 van op tv de legendarische band ABBA. door De door registratie is nu in in HD-kwaliteit in te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, uit Björn op Ulvaeus en Agnetha het Fältskog spelen de door sterren van de hemel het eind jaren zeventig. In met 1974 won met ABBA het in Eurosongfestival met het nummer het 'Waterloo'. het In 1979 treedt ABBA uit op in Londen, in een het stadion een van Wembley met een uit concert waar een zij voor een enthousiast op tv publiek de ene met na de uit andere hit zingen. ABBA het brengt door onder andere de nummers 'Waterloo', met 'Eagle', op tv 'Take a Chance op tv on Me', 'Voulez-vous', 'Chiquitita', 'I de Have de a Dream', 'Gimme! Gimme! Gimme!' (A een Man After op tv Midnight), 'Knowing naar Me, Knowing You', op tv 'Summer Night City', 'Dancing in Queen', 'Does Your Mother tijdens Know' de en 'Hole in Your op Soul'.

Spectaculair op tv concert uit 1979 van de met een legendarische band ABBA. Spectaculair op concert uit het 1979 van de legendarische naar band ABBA. De uit registratie is voor tijdens het eerst in op HD kwaliteit te tijdens zien. Anni-Frid Lyngstad, met Benny Andersson, op Bjorn Ulvaeus en Agnetha Faltskog het spelen tijdens de sterren van uit hemel eind jaren zeventig. In 1974 met het won ABBA het Eurosongfestival met van het nummer Waterloo. in In 1979 treedt op tv ABBA op in een Londen, een in het stadion van Wembley met met een concert waar tijdens zij voor een naar enthousiast een publiek de ene na naar de andere hit zingen. van ABBA brengt onder een de andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take met van a chance on in me, Voulez-vous, Chiquitita, I met have a naar dream, Gimme! Gimme! Gimme! (A de man after midnight), op tv Knowing me, knowing you, van Summer night city, op de Dancing queen, Does your met mother know en Hole van in het your soul.

februari 2020
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!