Programma gemist?

In 1979 treedt met ABBA op in door Londen, in de het stadion van van Wembley, met tijdens een concert waar zij naar voor het een enthousiast publiek op tv de ene na de de andere hit op zingen. ABBA brengt op tv onder andere de nummers: Waterloo, op Eagle, Take a chance op tijdens on me, Voulez-vous, Chiquitita, I met have a dream, Gimme! in Gimme! Gimme! op tv (A man after midnight), in Knowing me, met knowing you, Summer op tv night city, Dancing uit queen, Does your op tv mother tijdens know en Hole in met your soul.

Spectaculair concert met uit 1979 van de met legendarische tijdens band ABBA. van De registratie is nu in HD-kwaliteit naar te tijdens zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, door Björn Ulvaeus tijdens en Agnetha Fältskog uit spelen uit de sterren van de hemel naar eind jaren op zeventig. In 1974 een won ABBA het Eurosongfestival op met het nummer naar 'Waterloo'. In 1979 treedt de ABBA op op in Londen, in met het stadion van tijdens Wembley met een concert van waar zij op voor een tijdens enthousiast publiek een de ene na de op andere hit het zingen. ABBA brengt onder andere de het nummers een 'Waterloo', 'Eagle', 'Take a Chance met on Me', 'Voulez-vous', op 'Chiquitita', 'I Have in a tijdens Dream', 'Gimme! met Gimme! Gimme!' (A Man After van Midnight), 'Knowing Me, Knowing naar You', 'Summer tijdens Night City', 'Dancing Queen', op tv van 'Does Your Mother Know' de en 'Hole in de Your Soul'.

Spectaculair het concert uit 1979 van de in op tv legendarische band ABBA. naar Spectaculair concert uit 1979 van de met door legendarische band ABBA. De registratie het is voor het uit eerst in HD door kwaliteit te zien. op tv Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, op tv Bjorn op tv Ulvaeus en Agnetha Faltskog spelen op tv met de sterren van hemel door eind jaren zeventig. uit In 1974 met won ABBA het de Eurosongfestival met het naar nummer Waterloo. In 1979 treedt ABBA de op door in Londen, een in het stadion van Wembley met van een op tv concert waar zij voor naar een enthousiast door publiek de ene uit na de andere hit zingen. de ABBA naar brengt onder andere de nummers: het Waterloo, Eagle, Take de a chance on een met me, Voulez-vous, Chiquitita, I op tv have a dream, Gimme! op Gimme! Gimme! uit (A man met after midnight), Knowing me, knowing you, in Summer night city, op tv in Dancing queen, Does your mother know in en in Hole in your van soul.

juni 2021
31-12-2018 21:25

ABBA in Concert

ABBA in concert - ABBA in Concert

In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley, met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen. ABBA brengt onder andere de nummers: Waterloo, Eagle, Take a chance on me, Voulez-vous, Chiq...

31-12-2017 20:35

Concert: ABBA live in Londen 1979

ABBA in concert - Concert: ABBA live in Londen 1979

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is nu in HD-kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus en Agnetha Fältskog spelen de sterren van de hemel eind jaren zeventig. In 1974...

03-05-2017 23:10

ABBA - In Concert

ABBA in concert - ABBA - In Concert

Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. Spectaculair concert uit 1979 van de legendarische band ABBA. De registratie is voor het eerst in HD kwaliteit te zien. Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agne...

ABBA in concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ABBA in concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ABBA in concert bij ABBA in concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ABBA in concert. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ABBA in concert gemist

Uitzending gemist van ABBA in concert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van ABBA in concert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van ABBA in concert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van ABBA in concert? Hier kun je alle uitzendingen van ABBA in concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!