Programma gemist?

Romantische komedie over tijdens een bedrijfje met dat handelt in smoezen. met het Bij het Alibikantoor kun je het een waterdicht alibi van bestellen. De straatslimme en op bijdehante Youssef een (28) ontmoet Erik (31) van die een met bloeiend het bedrijf leidt dat handelt in tijdens smoezen. Wie vreemd wil naar uit gaan kan namelijk bij zijn Alibikantoor op tv een de waterdicht alibi bestellen. met Achterdochtige echtgenotes door worden dan vakkundig om op de tuin door geleid. Youssef, voor op tv wie liegen een op tweede natuur is, past prima op tv in dit bedrijf, van maar uit komt in conflict als hij verliefd een een wordt op Andrea (27), serveerster in tijdens op tv een restaurant. Want Andrea, zelf uit vaak het bedrogen, wil nooit meer iets door beginnen de met een man die iets te een verbergen heeft naar of met liegt. Erik overtuigt Youssef dat elke van een relatie af en toe gebaat is door bij een leugentje het om met bestwil. Maar Andrea vindt met dat in de ware de liefde in geen plaats is op tv voor bedrog. Samen een met de sociaal ontwrichte leden op tv van van het Alibikantoor weet Youssef een niet op alleen zeer succesvolle tijdens alibi's te fabriceren, hij verzorgt zelfs op een alibi door voor Erik die de zijn eigen in vrouw Tanja de (30) bedriegt. Daartoe moet door Youssef haar op sleeptouw naar nemen zodat Erik op tv vrij spel uit heeft. Wat Youssef niet door weet is dat Erik naar het een affaire heeft met... door Andrea. En die weet weer het niet dat Erik op een getrouwd is. Tijdens een groots met opgezet uit nepcongres in een naar chique hotel, waarbij de directie tijdens van door een verzekeringsbedrijf collectief een van een alibi wordt voorzien, de wringen Erik en Youssef tijdens met zich in alle bochten om Tanja uit te ontwijken op tv en Andrea weg tijdens te sturen van de met waarheid. Maar dan de ontdekt Youssef dat tijdens Erik door met Andrea is. En het Andrea, die het juist met met wilde uitmaken met Erik omdat naar ze iets voelde voor tijdens Youssef, ziet tot de haar ontzetting naar dat uit die weer bij Tanja in in bed door is beland. Ze stapt op. Na in een achtervolging, van een vechtpartij en in een het politieondervraging leggen Youssef en Erik het op bij. een De collega's van het Alibikantoor tijdens willen Youssef in graag helpen tijdens aan een met perfect alibi om op tv Andrea te overtuigen dat tijdens ze niet Youssef heeft op gezien, maar diens door 'tweelingbroer'. Maar door Youssef besluit van de waarheid te van vertellen.

Romantische filmkomedie over met een een bedrijfje dat handelt in smoezen. van naar Bij het Alibikantoor een kun je een tijdens waterdicht alibi bestellen...

oktober 2021
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!