Programma gemist?

Romantische komedie over van een bedrijfje dat naar in handelt in smoezen. de Bij het Alibikantoor kun je op een door waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en een de bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik de (31) die tijdens een bloeiend een bedrijf leidt dat met handelt in smoezen. Wie vreemd het wil de gaan kan namelijk bij zijn door Alibikantoor naar een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige van echtgenotes op tv worden dan vakkundig om een de tuin geleid. Youssef, voor het wie liegen van een tweede naar natuur is, past prima van in in dit bedrijf, maar met komt in conflict als hij op verliefd wordt op Andrea op een (27), serveerster in een restaurant. Want door Andrea, zelf op tv vaak bedrogen, wil nooit door meer iets beginnen de tijdens met een man die iets te van verbergen heeft met of liegt. Erik het overtuigt op Youssef dat elke relatie af en met toe gebaat op tv is bij uit een leugentje om bestwil. naar Maar Andrea vindt dat in in de ware met liefde tijdens geen plaats is voor uit bedrog. de Samen met de sociaal ontwrichte leden door van het van Alibikantoor van weet Youssef niet alleen zeer uit succesvolle alibi's te op tv fabriceren, hij verzorgt op tv zelfs een een alibi voor op Erik die zijn tijdens eigen vrouw Tanja (30) bedriegt. tijdens Daartoe moet van Youssef haar op sleeptouw nemen de van zodat Erik vrij met spel heeft. Wat Youssef op niet weet is dat door Erik uit een affaire heeft met... Andrea. met En die weet weer naar uit niet dat Erik getrouwd is. Tijdens van een een groots opgezet nepcongres in een naar chique hotel, waarbij op tv de directie met van met een verzekeringsbedrijf collectief uit van een alibi wordt voorzien, wringen de naar Erik en Youssef zich in alle het bochten om Tanja op tv te het ontwijken en in Andrea weg te sturen uit van de waarheid. door Maar dan op tv ontdekt Youssef dat een Erik met Andrea is. op En Andrea, die het juist met wilde met uitmaken met van Erik omdat ze iets in voelde voor Youssef, ziet tot de op haar ontzetting dat die met weer bij Tanja in met bed is naar beland. Ze stapt een op. Na een achtervolging, een op tv door vechtpartij en een politieondervraging leggen Youssef het met en Erik het naar bij. De collega's van door het Alibikantoor willen de Youssef graag helpen aan op tv een uit perfect alibi om Andrea te overtuigen op tv dat in ze niet Youssef uit heeft gezien, maar diens van 'tweelingbroer'. Maar de Youssef besluit de waarheid naar te op tv vertellen.

Romantische op filmkomedie over een de bedrijfje dat handelt in een smoezen. Bij het van Alibikantoor een kun je een waterdicht alibi een bestellen...

mei 2020
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!