Programma gemist?

Romantische tijdens komedie over een bedrijfje dat tijdens handelt in smoezen. van Bij het Alibikantoor op tv kun je een van waterdicht in alibi bestellen. De straatslimme met en bijdehante Youssef op (28) in ontmoet Erik (31) de die een bloeiend bedrijf met leidt dat handelt in het smoezen. Wie vreemd wil tijdens gaan kan namelijk van de bij zijn Alibikantoor door een waterdicht alibi bestellen. in Achterdochtige echtgenotes worden dan vakkundig de om de tuin de tijdens geleid. Youssef, voor een wie liegen een tweede natuur is, tijdens past prima tijdens in een dit bedrijf, maar komt in conflict op tv het als hij verliefd wordt door op Andrea de (27), serveerster in een restaurant. Want door Andrea, zelf van vaak bedrogen, wil nooit tijdens meer naar iets beginnen met een in man die iets te het het verbergen heeft of liegt. Erik overtuigt van Youssef dat door elke relatie af en de toe tijdens gebaat is bij een leugentje door om bestwil. op Maar Andrea met vindt dat in de op tv ware liefde tijdens geen plaats is van voor bedrog. Samen met de door uit sociaal ontwrichte leden van door het Alibikantoor weet Youssef niet uit alleen zeer de succesvolle het alibi's te fabriceren, hij op verzorgt zelfs een alibi voor naar Erik die in zijn eigen uit vrouw Tanja (30) bedriegt. Daartoe tijdens moet Youssef haar het de op sleeptouw nemen zodat Erik vrij van spel naar heeft. Wat Youssef niet weet op is een dat Erik in een affaire heeft met... Andrea. met En op tv die weet weer niet dat Erik naar getrouwd is. Tijdens door een groots uit opgezet nepcongres in in een met chique hotel, waarbij in de directie van een het verzekeringsbedrijf collectief van een alibi op wordt naar voorzien, wringen Erik en door Youssef zich in alle op bochten om Tanja in te ontwijken op en Andrea met weg te sturen van de op tv waarheid. van Maar dan ontdekt Youssef dat het Erik met Andrea tijdens is. En op Andrea, die het juist op de wilde uitmaken met Erik met omdat ze iets voelde met voor Youssef, op ziet tot haar ontzetting dat door die met weer bij het Tanja in bed is beland. op Ze stapt op. uit Na een door achtervolging, een vechtpartij door en een politieondervraging leggen op tv Youssef en Erik het in met bij. De collega's in van het Alibikantoor willen Youssef door graag helpen aan een door perfect op alibi om door Andrea te overtuigen door dat ze niet tijdens Youssef heeft gezien, maar diens 'tweelingbroer'. naar Maar Youssef besluit tijdens de op tv waarheid te tijdens vertellen.

Romantische in filmkomedie over een op bedrijfje dat handelt in smoezen. in Bij het Alibikantoor een kun je een uit waterdicht alibi de bestellen...

september 2020
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!