Programma gemist?

Romantische tijdens komedie over een bedrijfje door dat handelt in smoezen. naar Bij op het Alibikantoor kun je de een waterdicht alibi naar bestellen. in De straatslimme en bijdehante Youssef (28) het ontmoet Erik tijdens (31) die een tijdens bloeiend bedrijf door leidt dat handelt in tijdens smoezen. Wie vreemd een wil een gaan kan namelijk bij uit zijn Alibikantoor een op tv waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes naar worden dan vakkundig in om van de tuin geleid. door Youssef, voor van wie liegen een met tweede natuur is, past prima van in dit bedrijf, op tv maar komt in conflict in van als hij verliefd wordt op het Andrea (27), serveerster op in een restaurant. op Want door Andrea, zelf vaak tijdens bedrogen, wil nooit meer iets met beginnen met een man tijdens die iets op tv te verbergen op heeft of liegt. met Erik overtuigt Youssef dat naar elke relatie af en op tv toe gebaat is op tv bij op een leugentje om op bestwil. Maar tijdens Andrea vindt dat de in de ware liefde door geen plaats is voor de bedrog. Samen naar met de sociaal ontwrichte een leden van uit het Alibikantoor het weet Youssef niet met alleen zeer succesvolle alibi's in te fabriceren, op hij verzorgt zelfs een alibi voor een Erik die uit zijn eigen vrouw in Tanja uit (30) bedriegt. Daartoe moet Youssef naar haar op sleeptouw nemen naar zodat Erik vrij door spel heeft. op tv Wat Youssef niet tijdens weet is dat van Erik een affaire heeft door met... door Andrea. En de die weet weer niet dat Erik door getrouwd is. door Tijdens een een groots opgezet nepcongres op tv in een met chique hotel, waarbij de directie het van het een verzekeringsbedrijf collectief van een een alibi met wordt voorzien, wringen Erik en Youssef een zich door in alle bochten om Tanja door te tijdens ontwijken en Andrea met weg te sturen van uit de waarheid. Maar dan naar ontdekt Youssef dat op Erik met Andrea het door is. En Andrea, die het juist een op tv wilde uitmaken met in Erik omdat ze iets voelde met voor Youssef, ziet tot op tv de haar ontzetting dat die door weer bij Tanja in bed in de is beland. Ze stapt op. Na door een een achtervolging, een vechtpartij en een naar politieondervraging met leggen Youssef en Erik het het bij. een De collega's van in het Alibikantoor op willen Youssef graag helpen aan op een perfect alibi om op Andrea te door overtuigen dat ze niet uit Youssef heeft naar gezien, een maar diens 'tweelingbroer'. Maar in Youssef besluit naar de waarheid te uit vertellen.

Romantische filmkomedie over in een bedrijfje naar dat handelt op in smoezen. Bij het van Alibikantoor kun je met een waterdicht alibi door bestellen...

mei 2021
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!