Programma gemist?

Romantische komedie over een een bedrijfje dat tijdens handelt in het smoezen. Bij het op tv Alibikantoor kun tijdens je een waterdicht de alibi bestellen. De uit straatslimme en bijdehante Youssef naar (28) ontmoet door Erik (31) op die een bloeiend bedrijf naar leidt dat op tv handelt in smoezen. Wie vreemd een wil gaan kan namelijk met bij zijn Alibikantoor op tv een door waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes naar worden dan in vakkundig om de in tuin naar geleid. Youssef, voor wie liegen op een tweede natuur op tv is, past prima in in uit dit bedrijf, maar komt met in conflict als hij verliefd op wordt een op Andrea (27), in serveerster in een van restaurant. Want Andrea, zelf een vaak door bedrogen, wil nooit meer van iets beginnen uit met een man die tijdens iets te verbergen heeft op tv of liegt. Erik in overtuigt Youssef dat elke op relatie naar af en toe gebaat is op tv bij een leugentje een om bestwil. met Maar Andrea in vindt dat op tv in de ware liefde geen plaats tijdens is voor bedrog. de Samen met met de sociaal op ontwrichte leden van het de Alibikantoor de weet Youssef niet alleen door zeer succesvolle alibi's te fabriceren, naar hij verzorgt van zelfs de een alibi voor Erik met die zijn eigen naar vrouw Tanja (30) bedriegt. op tv Daartoe op moet Youssef haar de op sleeptouw nemen de zodat Erik vrij spel op tv heeft. Wat Youssef naar niet weet is dat Erik in de een affaire heeft met... een Andrea. En die uit weet weer door niet dat Erik getrouwd door is. Tijdens een groots tijdens opgezet nepcongres door in een uit chique hotel, waarbij de directie van de een verzekeringsbedrijf een collectief van een alibi op wordt voorzien, met wringen Erik en met Youssef zich in alle met op bochten om Tanja te van ontwijken en Andrea weg tijdens te sturen van de met waarheid. Maar naar dan op ontdekt Youssef dat van Erik met Andrea is. op En Andrea, die op tv het juist het wilde uitmaken met Erik omdat ze naar het iets voelde voor de Youssef, ziet tot haar naar ontzetting dat die weer de bij de Tanja in bed is beland. Ze met stapt op tv op. Na een achtervolging, een op tv vechtpartij en een een een politieondervraging leggen Youssef en Erik uit het bij. op tv De collega's van het Alibikantoor op tv willen Youssef met graag helpen aan uit een tijdens perfect alibi om Andrea te tijdens overtuigen dat ze niet in Youssef heeft in gezien, maar diens 'tweelingbroer'. tijdens Maar tijdens Youssef besluit de waarheid met te met vertellen.

Romantische filmkomedie naar over een bedrijfje het dat handelt in uit smoezen. naar Bij het Alibikantoor naar kun je een waterdicht een alibi bestellen...

januari 2020
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!