Programma gemist?

Romantische door komedie over een bedrijfje met dat handelt in een smoezen. Bij het Alibikantoor op in kun je een waterdicht de alibi bestellen. De straatslimme en door het bijdehante Youssef (28) ontmoet in Erik (31) die tijdens een bloeiend op tv bedrijf leidt dat handelt in het smoezen. Wie de vreemd wil gaan op tv kan namelijk bij zijn met Alibikantoor naar een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes door door worden dan vakkundig om op de tuin naar geleid. Youssef, voor wie liegen een met uit tweede natuur is, past prima in tijdens dit een bedrijf, maar komt in uit conflict als hij verliefd op op wordt op Andrea (27), de serveerster in een restaurant. Want op de Andrea, zelf vaak bedrogen, met wil nooit meer op tv iets beginnen met met een man die iets te naar verbergen op heeft of liegt. Erik tijdens overtuigt Youssef dat elke door relatie op tv af en toe gebaat is naar bij een naar leugentje de om bestwil. Maar Andrea vindt dat op tv in op de ware liefde geen plaats naar is op tv voor bedrog. Samen met tijdens de sociaal ontwrichte leden een van het Alibikantoor de weet op Youssef niet alleen zeer uit succesvolle alibi's te fabriceren, op tv hij verzorgt zelfs de een alibi voor een Erik die naar zijn eigen van vrouw Tanja (30) op tv bedriegt. Daartoe van moet Youssef haar op sleeptouw tijdens nemen naar zodat Erik vrij het spel heeft. Wat Youssef niet weet met is dat in Erik een affaire heeft naar met... Andrea. En met die weet op weer niet dat Erik naar getrouwd is. Tijdens op tv op tv een groots opgezet nepcongres in een met chique op hotel, waarbij tijdens de directie van een verzekeringsbedrijf collectief op tv van een een alibi wordt van voorzien, wringen de Erik en Youssef zich in alle op tv bochten om met Tanja te in ontwijken en Andrea weg het te sturen van tijdens de op waarheid. Maar dan ontdekt uit Youssef dat op tv Erik met Andrea een is. En Andrea, het die het juist wilde uit uitmaken met Erik omdat de ze tijdens iets voelde voor Youssef, ziet tot in door haar ontzetting dat die weer bij door Tanja in van bed is op tv beland. Ze stapt op. Na uit een uit achtervolging, een uit vechtpartij en een politieondervraging leggen Youssef met en Erik het in bij. De collega's de op van het Alibikantoor willen Youssef graag naar helpen op tv aan een perfect op tv alibi om Andrea te overtuigen het dat ze niet naar Youssef heeft het gezien, maar diens een 'tweelingbroer'. Maar Youssef een besluit de waarheid met te op tv vertellen.

Romantische filmkomedie het over de een bedrijfje dat handelt in in smoezen. Bij het het Alibikantoor kun je van een waterdicht van alibi bestellen...

januari 2021
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!