Programma gemist?

Romantische een komedie over een bedrijfje dat naar handelt met in smoezen. van Bij het Alibikantoor kun in je een waterdicht alibi bestellen. door in De straatslimme en bijdehante van Youssef (28) ontmoet een Erik (31) die een uit bloeiend bedrijf leidt het dat handelt in smoezen. met Wie met vreemd wil een gaan kan namelijk bij zijn het Alibikantoor van een waterdicht alibi bestellen. uit Achterdochtige echtgenotes op tv worden dan vakkundig om de tuin van uit geleid. Youssef, voor wie de liegen een tweede natuur op is, past prima in in dit bedrijf, maar van komt naar in conflict als hij in verliefd wordt op Andrea de (27), serveerster in op tv met een restaurant. Want door Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit het meer de iets beginnen met een met man die iets te op tv verbergen door heeft of in liegt. Erik overtuigt Youssef dat de elke relatie op tv af en van toe gebaat is bij een leugentje met om van bestwil. Maar uit Andrea vindt dat in de met ware liefde geen plaats het uit is voor bedrog. Samen uit met de sociaal ontwrichte het leden van het de Alibikantoor weet Youssef met niet in alleen zeer succesvolle alibi's te fabriceren, het hij verzorgt zelfs in een alibi voor het Erik die zijn met eigen vrouw naar Tanja (30) naar bedriegt. Daartoe naar moet Youssef haar op sleeptouw op nemen zodat Erik vrij met het spel heeft. Wat Youssef niet op tv weet is dat op Erik door een affaire heeft met... tijdens Andrea. En die in weet weer niet in dat Erik getrouwd de is. Tijdens op tv een groots opgezet nepcongres in in een chique hotel, waarbij tijdens de een directie van een verzekeringsbedrijf naar collectief van een op alibi wordt met voorzien, wringen Erik naar en Youssef door zich in alle op tv bochten om Tanja tijdens te ontwijken en Andrea uit weg te sturen van van de tijdens waarheid. Maar dan ontdekt Youssef het dat Erik de met Andrea is. En Andrea, in die het tijdens juist op tv wilde uitmaken met Erik een omdat ze naar iets voelde voor Youssef, een ziet tot van haar ontzetting dat een die weer bij Tanja in door bed is beland. van Ze stapt op. met Na een achtervolging, met een vechtpartij en in een politieondervraging in leggen Youssef en uit Erik het bij. De een collega's van het door Alibikantoor met willen Youssef graag helpen aan een tijdens perfect van alibi om een Andrea te overtuigen uit dat ze niet Youssef op tv heeft gezien, maar diens door 'tweelingbroer'. Maar Youssef een besluit de in waarheid te een vertellen.

Romantische op filmkomedie over een het bedrijfje dat handelt in smoezen. het in Bij het Alibikantoor kun je een de uit waterdicht alibi bestellen...

oktober 2019
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!