Programma gemist?

Romantische een komedie over tijdens een bedrijfje dat handelt in het smoezen. Bij het met Alibikantoor kun uit je een van waterdicht alibi bestellen. De straatslimme in en bijdehante Youssef van (28) met ontmoet Erik (31) die uit een bloeiend tijdens bedrijf leidt dat handelt in smoezen. op een Wie vreemd wil het gaan kan namelijk bij zijn Alibikantoor het een waterdicht alibi naar bestellen. in Achterdochtige echtgenotes worden op dan vakkundig om de op tuin een geleid. Youssef, voor wie liegen uit een tweede natuur een is, past prima in door dit bedrijf, maar tijdens met komt in conflict als hij verliefd op tv wordt een op Andrea (27), door serveerster in een restaurant. Want tijdens met Andrea, zelf vaak het bedrogen, wil nooit meer iets beginnen op tv tijdens met een man op tv die iets te verbergen tijdens heeft of liegt. Erik overtuigt van Youssef dat op elke relatie de af en toe door gebaat is bij op een leugentje uit om bestwil. Maar Andrea vindt het dat in de op ware liefde van geen plaats is voor op tv bedrog. Samen met de door sociaal ontwrichte leden het tijdens van het Alibikantoor weet Youssef tijdens niet alleen zeer uit succesvolle alibi's te fabriceren, op tv een hij verzorgt zelfs een alibi voor door door Erik die zijn eigen door vrouw Tanja (30) bedriegt. Daartoe op een moet Youssef haar uit op sleeptouw nemen zodat Erik vrij tijdens de spel heeft. Wat Youssef niet weet op is dat naar Erik een affaire heeft op met... Andrea. een En die weet weer door niet de dat Erik getrouwd is. Tijdens tijdens de een groots opgezet nepcongres op in een chique hotel, naar waarbij de het directie van een verzekeringsbedrijf collectief de door van een alibi wordt voorzien, wringen de Erik en een Youssef zich in alle op bochten om naar Tanja te ontwijken het en Andrea met weg te tijdens sturen van de door waarheid. Maar dan ontdekt Youssef een dat Erik de met Andrea op tv is. En Andrea, die het naar juist wilde op uitmaken met in Erik omdat ze iets van voelde voor Youssef, ziet tot op haar ontzetting dat uit die weer van bij Tanja in naar bed is beland. het Ze naar stapt op. Na een achtervolging, een in vechtpartij en met een politieondervraging leggen van Youssef het en Erik het bij. De collega's naar van van het Alibikantoor willen een Youssef graag helpen aan naar een naar perfect alibi om Andrea te overtuigen van dat ze tijdens niet Youssef heeft gezien, het maar diens het 'tweelingbroer'. Maar door Youssef besluit op tv de waarheid te naar vertellen.

Romantische door filmkomedie over een met bedrijfje dat handelt in smoezen. in de Bij het Alibikantoor op kun je een waterdicht door alibi bestellen...

mei 2021
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!