Programma gemist?

Romantische komedie over met naar een bedrijfje dat op tv handelt in smoezen. Bij het van Alibikantoor uit kun je een door waterdicht alibi bestellen. tijdens De straatslimme en bijdehante met Youssef (28) het ontmoet Erik (31) naar die een bloeiend bedrijf op tv leidt dat handelt een in smoezen. de Wie vreemd wil uit gaan kan namelijk bij een zijn Alibikantoor een een waterdicht alibi bestellen. met Achterdochtige echtgenotes worden dan vakkundig het om de tuin met geleid. de Youssef, voor wie op tv liegen een tweede natuur van is, van past prima in dit bedrijf, van maar komt in van conflict als hij in verliefd wordt in op Andrea uit (27), serveerster in een restaurant. door Want Andrea, zelf vaak op bedrogen, op wil nooit meer iets het beginnen met een man van die een iets te verbergen heeft met of liegt. het Erik overtuigt Youssef de dat elke met relatie af en toe met gebaat is bij een leugentje uit om bestwil. met Maar Andrea naar vindt dat in de ware met liefde geen plaats uit is in voor bedrog. de Samen met de tijdens sociaal ontwrichte leden van het met Alibikantoor weet Youssef uit niet alleen zeer naar succesvolle alibi's te een fabriceren, hij een verzorgt zelfs op tv een alibi voor tijdens Erik die zijn eigen vrouw Tanja naar een (30) bedriegt. Daartoe moet de Youssef haar op sleeptouw nemen het zodat tijdens Erik vrij spel een heeft. Wat Youssef niet weet op tv is op dat Erik een naar affaire heeft met... door Andrea. En die weet met weer door niet dat Erik getrouwd met is. Tijdens van een groots opgezet nepcongres in in een chique hotel, tijdens waarbij op de directie van een op verzekeringsbedrijf collectief van een de alibi wordt voorzien, met wringen uit Erik en Youssef zich in de alle met bochten om Tanja op tv te ontwijken en Andrea weg in te met sturen van de naar waarheid. Maar dan ontdekt Youssef naar dat Erik op met Andrea is. op En Andrea, die van het juist naar wilde uitmaken met van Erik omdat ze naar iets voelde voor Youssef, ziet het tot haar door ontzetting dat die weer met bij Tanja in bed het is beland. Ze met naar stapt op. Na een achtervolging, tijdens een vechtpartij en een tijdens politieondervraging leggen Youssef het en Erik het door bij. in De collega's van het Alibikantoor op tv willen een Youssef graag helpen van aan een perfect alibi op tv om een Andrea te overtuigen dat ze niet met Youssef heeft gezien, van maar een diens 'tweelingbroer'. uit Maar Youssef besluit een de waarheid te het vertellen.

Romantische filmkomedie van over een op bedrijfje dat handelt op tv in smoezen. het Bij het Alibikantoor kun je de een naar waterdicht alibi bestellen...

september 2020
06-07-2019 22:50

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische komedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen. De straatslimme en bijdehante Youssef (28) ontmoet Erik (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in smoezen. W...

13-06-2016 20:30

Alibi

Alibi - Alibi

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-03-2015 20:05

Alibi

Alibi - Alibi

Romantische filmkomedie over een bedrijfje dat handelt in smoezen. Bij het Alibikantoor kun je een waterdicht alibi bestellen...

Alibi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alibi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alibi bij Alibi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alibi. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alibi gemist

Uitzending gemist van Alibi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alibi, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Alibi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alibi? Hier kun je alle uitzendingen van Alibi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!