Programma gemist?

Honderd jaar het geleden werden ruim tijdens 800.000 Armeniërs vermoord. het Was dit een genocide? het Ara van Halici en van Sinan Can, Nederlanders met Armeense en de Turkse voorouders, op gaan op van zoek naar de op tv waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici uit kent tijdens niets van zijn eigen Armeense geschiedenis, op maar tijdens als hij wordt met benaderd door onderzoeksjournalist Sinan in Can om samen van een reis te een ondernemen en de geschiedenis in van uit de Armeense Genocide te ontrafelen, naar neemt hij uit de op uitdaging aan. Het doel is op tv verzoening tussen op Turken en Armeniërs. Er naar ontstaat een vriendschap tussen tijdens beide mannen, maar van op tv die vertoont al snel haarscheuren. uit Als tijdens Ara zich gaat verdiepen in de de gruwelijke verhalen raakt in hij steeds in meer betrokken en op wordt emotioneler, op tv terwijl Sinan juist een gaat twijfelen door of het allemaal wel echt de gebeurd is. Achtergrondinformatie: tijdens Het naar is honderd jaar tijdens geleden dat ruim 800.000 Armeniërs werden in vermoord. naar Maar was dit een op tv genocide? het Ara Halici en in Sinan Can, twee Nederlanders met Armeense naar en Turkse van voorouders, gaan op zoek van de naar de waarheid van achter de omstreden geschiedenis en niet op naar zonder gevaar.Minder

juli 2020
22-03-2015 20:15

Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bloedbroeders

Honderd jaar geleden werden ruim 800.000 Armeniërs vermoord. Was dit een genocide? Ara Halici en Sinan Can, Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, gaan op zoek naar de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent niets van zijn eige...

Bloedbroeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedbroeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedbroeders bij Bloedbroeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedbroeders. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedbroeders gemist

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloedbroeders, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedbroeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!