Programma gemist?

Honderd jaar geleden door werden naar ruim 800.000 Armeniërs tijdens vermoord. Was dit van een genocide? Ara naar Halici en met Sinan Can, Nederlanders door met Armeense en tijdens Turkse voorouders, gaan op zoek naar van de waarheid.Meer naar Musicalacteur Ara Halici het kent niets van zijn op met eigen Armeense geschiedenis, maar als hij door wordt van benaderd door onderzoeksjournalist een Sinan Can om van samen een reis in te ondernemen en de naar geschiedenis van de een Armeense de Genocide te ontrafelen, neemt hij in de uitdaging aan. Het in doel is naar verzoening tijdens tussen Turken en Armeniërs. naar Er ontstaat een het vriendschap tussen naar beide mannen, maar het die vertoont al snel haarscheuren. Als met Ara zich gaat met verdiepen in met de gruwelijke verhalen naar raakt hij steeds het meer betrokken en wordt door in emotioneler, terwijl Sinan juist gaat op twijfelen met of het allemaal door wel echt gebeurd is. Achtergrondinformatie: Het van is een honderd jaar geleden dat de ruim 800.000 van Armeniërs werden vermoord. Maar was tijdens de dit een genocide? Ara Halici en in Sinan Can, twee tijdens van Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, op gaan op een zoek door naar de waarheid achter de de omstreden geschiedenis tijdens en niet zonder het gevaar.Minder

december 2021
22-03-2015 20:15

Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bloedbroeders

Honderd jaar geleden werden ruim 800.000 Armeniërs vermoord. Was dit een genocide? Ara Halici en Sinan Can, Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, gaan op zoek naar de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent niets van zijn eige...

Bloedbroeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedbroeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedbroeders bij Bloedbroeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedbroeders. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedbroeders gemist

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloedbroeders, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedbroeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!