Programma gemist?

Honderd naar jaar geleden werden ruim 800.000 uit Armeniërs vermoord. tijdens Was tijdens dit een genocide? Ara op Halici en naar Sinan Can, Nederlanders met Armeense en de Turkse voorouders, uit gaan op zoek naar op de de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici door kent de niets van zijn eigen Armeense door geschiedenis, in maar als hij wordt benaderd uit door onderzoeksjournalist Sinan Can uit om het samen een reis de te ondernemen en de geschiedenis een van de van Armeense Genocide van te ontrafelen, tijdens neemt hij de uitdaging aan. Het op tv op doel is verzoening tussen Turken het en Armeniërs. Er door ontstaat een naar vriendschap tussen beide mannen, maar tijdens die vertoont door al snel haarscheuren. Als uit Ara zich gaat het verdiepen in de de naar gruwelijke verhalen raakt naar hij steeds meer betrokken en naar wordt emotioneler, terwijl van Sinan juist gaat door twijfelen in of het allemaal wel echt gebeurd met naar is. Achtergrondinformatie: Het is door honderd jaar geleden op tv dat ruim 800.000 Armeniërs werden op tv vermoord. Maar door was dit een door genocide? Ara Halici en tijdens Sinan Can, twee op tv Nederlanders met Armeense een en Turkse voorouders, de gaan op het zoek naar de waarheid door achter de het omstreden geschiedenis en door niet zonder van gevaar.Minder

februari 2021
22-03-2015 20:15

Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bloedbroeders

Honderd jaar geleden werden ruim 800.000 Armeniërs vermoord. Was dit een genocide? Ara Halici en Sinan Can, Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, gaan op zoek naar de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent niets van zijn eige...

Bloedbroeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedbroeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedbroeders bij Bloedbroeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedbroeders. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedbroeders gemist

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloedbroeders, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedbroeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!