Programma gemist?

Honderd uit jaar geleden werden een ruim 800.000 de Armeniërs vermoord. Was dit een tijdens genocide? Ara door Halici en Sinan Can, Nederlanders tijdens met Armeense en van Turkse voorouders, gaan van op op zoek naar de uit waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici het kent niets van van zijn eigen in Armeense geschiedenis, maar als hij een wordt benaderd op tv door onderzoeksjournalist Sinan Can door om met samen een in reis te ondernemen tijdens en de geschiedenis van de Armeense naar Genocide te naar ontrafelen, neemt hij de met op uitdaging aan. Het doel is verzoening in tussen Turken en op Armeniërs. Er op tv ontstaat een vriendschap de tussen beide mannen, maar de die naar vertoont al snel met haarscheuren. Als Ara het zich gaat verdiepen van in de gruwelijke in verhalen raakt hij steeds de meer met betrokken en wordt emotioneler, de terwijl Sinan juist gaat twijfelen tijdens of het een allemaal wel echt op gebeurd is. Achtergrondinformatie: Het uit is honderd door jaar naar geleden dat ruim 800.000 Armeniërs van werden vermoord. met Maar was dit een uit genocide? Ara Halici en naar Sinan Can, twee van Nederlanders met Armeense naar en Turkse voorouders, op tv gaan op zoek op naar de op tv waarheid het achter de omstreden geschiedenis en niet de zonder door gevaar.Minder

oktober 2020
22-03-2015 20:15

Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bloedbroeders

Honderd jaar geleden werden ruim 800.000 Armeniërs vermoord. Was dit een genocide? Ara Halici en Sinan Can, Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, gaan op zoek naar de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent niets van zijn eige...

Bloedbroeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedbroeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedbroeders bij Bloedbroeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedbroeders. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedbroeders gemist

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloedbroeders, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedbroeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!