Programma gemist?

Honderd jaar geleden op tv werden ruim 800.000 het Armeniërs vermoord. met Was op dit een genocide? in Ara Halici en Sinan op tv Can, Nederlanders met Armeense en naar in Turkse voorouders, gaan op zoek naar tijdens de waarheid.Meer naar Musicalacteur Ara Halici in kent niets van zijn tijdens eigen Armeense geschiedenis, tijdens uit maar als hij wordt met benaderd door onderzoeksjournalist Sinan tijdens Can uit om samen een reis te de ondernemen en op tv de geschiedenis van de Armeense naar Genocide het te ontrafelen, neemt van hij de uitdaging met aan. Het in doel is verzoening tussen door Turken en een Armeniërs. Er ontstaat van een vriendschap tussen beide de mannen, maar die vertoont al in snel haarscheuren. Als naar Ara zich gaat naar verdiepen van in de uit gruwelijke verhalen raakt hij steeds een meer in betrokken en wordt emotioneler, terwijl Sinan de naar juist gaat twijfelen een of het allemaal wel op tv echt gebeurd van is. Achtergrondinformatie: Het is tijdens honderd jaar geleden tijdens dat ruim 800.000 Armeniërs werden met vermoord. Maar was een dit een genocide? de Ara op tv Halici en Sinan een Can, twee Nederlanders met Armeense de en Turkse voorouders, op gaan het op zoek naar tijdens de waarheid achter door de omstreden geschiedenis en niet naar zonder door gevaar.Minder

oktober 2019
22-03-2015 20:15

Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bloedbroeders

Honderd jaar geleden werden ruim 800.000 Armeniërs vermoord. Was dit een genocide? Ara Halici en Sinan Can, Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, gaan op zoek naar de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent niets van zijn eige...

Bloedbroeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedbroeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedbroeders bij Bloedbroeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedbroeders. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedbroeders gemist

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloedbroeders, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedbroeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!