Programma gemist?

Honderd op jaar geleden werden van ruim 800.000 van Armeniërs vermoord. Was op tv dit een genocide? Ara Halici door en Sinan Can, Nederlanders van met het Armeense en Turkse het voorouders, gaan op in zoek naar de waarheid.Meer een Musicalacteur Ara Halici kent tijdens uit niets van zijn eigen tijdens Armeense geschiedenis, maar als het hij wordt benaderd door op tv onderzoeksjournalist Sinan Can op om samen tijdens een naar reis te ondernemen en uit de geschiedenis van een de Armeense Genocide op tv te ontrafelen, neemt hij naar de uitdaging uit aan. Het doel door is verzoening tussen Turken de en Armeniërs. de Er ontstaat tijdens een vriendschap tussen beide mannen, maar op tv die vertoont door al snel haarscheuren. het Als Ara zich de gaat op tv verdiepen in de op tv gruwelijke verhalen raakt hij steeds meer uit betrokken en een wordt een emotioneler, terwijl Sinan tijdens juist gaat twijfelen in of het allemaal door wel echt gebeurd is. Achtergrondinformatie: op Het op is honderd jaar geleden dat ruim op 800.000 Armeniërs werden op tv vermoord. Maar was het dit naar een genocide? Ara Halici naar en tijdens Sinan Can, twee Nederlanders met de Armeense door en Turkse voorouders, gaan op zoek tijdens naar de van waarheid van achter de omstreden geschiedenis en niet met naar zonder gevaar.Minder

juni 2021
22-03-2015 20:15

Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bloedbroeders

Honderd jaar geleden werden ruim 800.000 Armeniërs vermoord. Was dit een genocide? Ara Halici en Sinan Can, Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, gaan op zoek naar de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent niets van zijn eige...

Bloedbroeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedbroeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedbroeders bij Bloedbroeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedbroeders. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedbroeders gemist

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloedbroeders, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedbroeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!