Programma gemist?

Honderd van jaar geleden werden door ruim 800.000 Armeniërs van vermoord. Was dit een op tv genocide? Ara Halici uit en door Sinan Can, Nederlanders met Armeense op en op Turkse voorouders, gaan van op zoek naar in de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent tijdens het niets van zijn uit eigen Armeense geschiedenis, maar als hij de wordt benaderd door tijdens onderzoeksjournalist op tv Sinan Can om samen het een reis te op ondernemen en de geschiedenis op van de Armeense van Genocide te ontrafelen, tijdens neemt hij tijdens de uitdaging naar aan. Het uit doel is verzoening tussen van Turken en het Armeniërs. Er ontstaat naar een vriendschap tussen beide mannen, maar op die met vertoont al snel haarscheuren. Als op Ara zich het gaat verdiepen van in de van gruwelijke verhalen raakt hij de steeds meer van betrokken en wordt emotioneler, terwijl tijdens Sinan juist een gaat twijfelen van of het allemaal wel van echt gebeurd is. Achtergrondinformatie: met Het is met honderd jaar de geleden dat ruim 800.000 Armeniërs in werden vermoord. op Maar was dit een in genocide? Ara een Halici en Sinan Can, op twee Nederlanders met Armeense door en Turkse voorouders, op gaan uit op zoek naar de waarheid op achter de omstreden een geschiedenis en de niet tijdens zonder gevaar.Minder

augustus 2020
22-03-2015 20:15

Bloedbroeders

Bloedbroeders - Bloedbroeders

Honderd jaar geleden werden ruim 800.000 Armeniërs vermoord. Was dit een genocide? Ara Halici en Sinan Can, Nederlanders met Armeense en Turkse voorouders, gaan op zoek naar de waarheid.Meer Musicalacteur Ara Halici kent niets van zijn eige...

Bloedbroeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bloedbroeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bloedbroeders bij Bloedbroeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bloedbroeders. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bloedbroeders gemist

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloedbroeders, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloedbroeders gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloedbroeders? Hier kun je alle uitzendingen van Bloedbroeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!