Programma gemist?

Heino in Falcke is een naar van de op meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij met is hoogleraar door in Nijmegen en ontving de een paar uit jaar geleden met de prestigieuze Spinozaprijs. tijdens Maar hij in is ook lekenprediker naar en gaat geregeld voor de in zijn kerk het in de de buurt van Keulen. Meer naar Heino Falcke is een van met de meest de invloedrijke sterrenkundigen in Europa. een Hij is hoogleraar door in Nijmegen en uit ontving op een paar jaar geleden de in prestigieuze op tv Spinozaprijs. Van jongs af aan een heeft het onmetelijk tijdens van grote heelal hem geboeid. met Van het uit onderzoek naar zwarte gaten heeft een hij met zijn levenswerk gemaakt. Maar een hij is ook op tv lekenprediker en tijdens gaat geregeld voor in zijn kerk door op tv in de buurt van op tv Keulen. In het heelal met ziet hij de grootheid op tv van God. uit Hij heeft nooit een van uit spanning ervaren tussen zijn uit wetenschappelijke werk en van zijn geloof. het Integendeel, beide versterken een elkaar, vindt hij. Andries Knevel door in gesprek met astrofysicus door op tv Heino Falcke, over geloof, wetenschap, zwarte van gaten en de God.Minder

januari 2021
23-03-2015 00:08

Heino Falcke

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buu...

Heino Falcke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heino Falcke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heino Falcke bij Heino Falcke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heino Falcke. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!