Programma gemist?

Heino naar Falcke is een van op de meest tijdens invloedrijke sterrenkundigen in Europa. een Hij is de hoogleraar in Nijmegen en ontving een door een paar jaar geleden de de prestigieuze Spinozaprijs. Maar door hij is ook lekenprediker door en gaat uit geregeld op tv voor in zijn kerk tijdens in de buurt van op tv Keulen. Meer de Heino Falcke is een van in de meest van invloedrijke sterrenkundigen naar in Europa. een Hij is hoogleraar in Nijmegen en tijdens ontving een uit paar jaar geleden op de prestigieuze Spinozaprijs. Van uit de jongs af aan heeft naar het onmetelijk grote heelal door hem geboeid. het Van het in onderzoek naar zwarte het gaten heeft hij zijn levenswerk op tv gemaakt. Maar hij is van van ook lekenprediker en gaat geregeld voor naar naar in zijn kerk in het de buurt van Keulen. op tv In het in heelal ziet hij de uit grootheid van in God. Hij heeft nooit op tv een spanning door ervaren tussen zijn wetenschappelijke naar werk en zijn geloof. een Integendeel, beide door versterken van elkaar, vindt hij. naar Andries Knevel in gesprek met een astrofysicus Heino van Falcke, over geloof, wetenschap, door zwarte gaten het en God.Minder

oktober 2019
23-03-2015 00:08

Heino Falcke

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buu...

Heino Falcke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heino Falcke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heino Falcke bij Heino Falcke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heino Falcke. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!