Programma gemist?

Heino op tv Falcke is een van een de meest op invloedrijke sterrenkundigen in uit Europa. Hij het is hoogleraar in Nijmegen en in ontving uit een paar jaar geleden de met prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij tijdens is ook met lekenprediker en gaat een geregeld voor uit in zijn kerk naar in de buurt van Keulen. de Meer Heino het Falcke is een van met de naar meest invloedrijke sterrenkundigen in in Europa. Hij is in hoogleraar in Nijmegen met en naar ontving een paar jaar uit geleden de prestigieuze op tv Spinozaprijs. Van jongs af aan op tv in heeft het onmetelijk grote heelal hem door geboeid. Van het uit onderzoek naar op tv zwarte gaten heeft naar hij zijn levenswerk het gemaakt. Maar hij met is op tv ook lekenprediker en gaat uit geregeld voor in uit zijn kerk in de door buurt van Keulen. In naar het een heelal ziet tijdens hij de grootheid van een God. Hij de heeft nooit een spanning ervaren op tv tussen zijn wetenschappelijke werk met en zijn met geloof. Integendeel, beide versterken in elkaar, vindt hij. van Andries tijdens Knevel in uit gesprek met astrofysicus naar Heino Falcke, over het geloof, wetenschap, zwarte gaten en in God.Minder

september 2020
23-03-2015 00:08

Heino Falcke

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buu...

Heino Falcke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heino Falcke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heino Falcke bij Heino Falcke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heino Falcke. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!