Programma gemist?

Heino Falcke in is een van uit de meest van invloedrijke sterrenkundigen in het Europa. Hij is de hoogleraar in uit Nijmegen en ontving een een paar jaar geleden de prestigieuze met van Spinozaprijs. Maar hij een is ook lekenprediker van en gaat geregeld voor in een zijn kerk van in de buurt van in Keulen. Meer op Heino Falcke is een van de de uit meest invloedrijke sterrenkundigen op in Europa. Hij is van hoogleraar in Nijmegen op tv en ontving een het paar jaar geleden tijdens de prestigieuze uit Spinozaprijs. Van jongs af aan in heeft van het onmetelijk grote heelal hem op tv uit geboeid. Van het onderzoek naar door zwarte gaten heeft de hij zijn levenswerk gemaakt. door Maar uit hij is ook lekenprediker in en naar gaat geregeld voor in met zijn kerk in een de buurt door van Keulen. In met het heelal ziet met hij de grootheid van naar God. Hij heeft nooit door een spanning het ervaren tussen zijn op tv wetenschappelijke werk en zijn geloof. het naar Integendeel, beide versterken elkaar, vindt hij. door het Andries Knevel in gesprek met het astrofysicus Heino van Falcke, over geloof, wetenschap, door zwarte gaten en tijdens God.Minder

mei 2021
23-03-2015 00:08

Heino Falcke

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buu...

Heino Falcke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heino Falcke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heino Falcke bij Heino Falcke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heino Falcke. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!