Programma gemist?

Heino Falcke is op tv een van de het meest invloedrijke sterrenkundigen door in Europa. in Hij is hoogleraar op tv in Nijmegen en op tv ontving een paar jaar tijdens het geleden de prestigieuze met Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker op en gaat uit geregeld voor in zijn met met kerk in de buurt van op Keulen. Meer Heino Falcke van is een van op een de meest invloedrijke de sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar het in op Nijmegen en ontving op een paar jaar geleden tijdens de prestigieuze Spinozaprijs. van Van uit jongs af aan heeft van het onmetelijk de grote heelal hem geboeid. door Van het in onderzoek naar zwarte gaten heeft uit hij zijn levenswerk op tv gemaakt. Maar hij is een naar ook lekenprediker en gaat geregeld van voor in naar zijn kerk in de buurt op in van Keulen. In naar het heelal ziet hij de grootheid een tijdens van God. Hij heeft uit nooit een spanning ervaren een tussen zijn wetenschappelijke werk de en zijn geloof. een Integendeel, beide tijdens versterken elkaar, met vindt hij. Andries Knevel het in naar gesprek met astrofysicus door Heino Falcke, over tijdens geloof, wetenschap, zwarte van gaten en God.Minder

september 2021
23-03-2015 00:08

Heino Falcke

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buu...

Heino Falcke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heino Falcke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heino Falcke bij Heino Falcke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heino Falcke. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!