Programma gemist?

Heino Falcke de is een tijdens van de tijdens meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij tijdens is naar hoogleraar in Nijmegen en ontving met een de paar jaar de geleden de prestigieuze naar Spinozaprijs. Maar hij is ook naar lekenprediker door en gaat geregeld voor in tijdens zijn kerk naar in de buurt van Keulen. op tv Meer Heino Falcke op tv is een van in de meest invloedrijke op tv sterrenkundigen in op tv Europa. Hij is naar hoogleraar in Nijmegen door en ontving een paar in jaar geleden tijdens de prestigieuze op tv Spinozaprijs. Van jongs af de aan heeft het onmetelijk op tv tijdens grote heelal hem geboeid. Van het een onderzoek naar tijdens zwarte gaten heeft de hij zijn uit levenswerk gemaakt. Maar hij is uit de ook lekenprediker en in gaat geregeld voor in naar zijn kerk in de buurt in van Keulen. in In het op heelal ziet hij de op grootheid op tv van God. Hij uit heeft nooit een spanning ervaren van tussen door zijn wetenschappelijke werk en zijn geloof. met Integendeel, beide op tv versterken elkaar, vindt hij. van Andries een Knevel in gesprek door met astrofysicus Heino Falcke, in over geloof, in wetenschap, zwarte gaten en door God.Minder

juni 2020
23-03-2015 00:08

Heino Falcke

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buu...

Heino Falcke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heino Falcke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heino Falcke bij Heino Falcke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heino Falcke. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!