Programma gemist?

Heino Falcke een is een van de op met meest invloedrijke sterrenkundigen in tijdens Europa. Hij is in hoogleraar in Nijmegen en tijdens ontving een paar jaar op geleden de op tv prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij tijdens naar is ook lekenprediker en gaat tijdens geregeld voor uit in zijn kerk in de de buurt uit van Keulen. Meer met Heino Falcke op is een van uit de meest invloedrijke sterrenkundigen in tijdens Europa. Hij door is hoogleraar een in Nijmegen en ontving een paar op tv jaar de geleden de met prestigieuze Spinozaprijs. Van met jongs af aan heeft het het onmetelijk grote het heelal hem het geboeid. Van het onderzoek met naar zwarte gaten heeft hij met zijn levenswerk de gemaakt. Maar hij uit is ook lekenprediker het en gaat geregeld van voor uit in zijn kerk in de buurt door van Keulen. In het het van heelal ziet op tv hij de grootheid van God. Hij op tv heeft een nooit een spanning ervaren het tussen de zijn wetenschappelijke werk en zijn een geloof. Integendeel, in beide versterken elkaar, vindt in hij. Andries Knevel in een met gesprek met astrofysicus Heino Falcke, van over op tv geloof, wetenschap, zwarte gaten de en God.Minder

oktober 2021
23-03-2015 00:08

Heino Falcke

Heino Falcke - Heino Falcke

Heino Falcke is een van de meest invloedrijke sterrenkundigen in Europa. Hij is hoogleraar in Nijmegen en ontving een paar jaar geleden de prestigieuze Spinozaprijs. Maar hij is ook lekenprediker en gaat geregeld voor in zijn kerk in de buu...

Heino Falcke gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heino Falcke de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heino Falcke bij Heino Falcke liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heino Falcke. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heino Falcke gemist

Uitzending gemist van Heino Falcke? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Heino Falcke, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Heino Falcke gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Heino Falcke? Hier kun je alle uitzendingen van Heino Falcke kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 00:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!