Programma gemist?

Winters tijdens geeft leiding aan op tv een gevaarlijke missie in het de gebied op van de het Nederlandse rivieren. Dit mondt uit met in het prijsschieten op uit vluchtende Duitsers. Terwijl de Winters het van rapport over een de missie schrijft, tijdens leidt Heyliger een het reddingsoperatie waarbij op Britse soldaten het belegerde Arnhem kunnen de een ontvluchten.

Terug in Engeland op krijgen op tv de D-Day-veteranen de kans zich door geestelijk en lichamelijk het te herstellen. met In naar september vertrekt Easy Company op naar Nederland om deel tijdens te nemen aan operatie door Market Garden. uit Het is uit een Brits-Amerikaans offensief uit met als doel een opening naar naar Duitsland het te forceren en de tijdens met oorlog rond de kerst te een beëindigen.

De tijdens mannen van Easy Company hergroeperen de in met een dorpje. Daar krijgen ze de hun nieuwe orders van het van luitenant Harry de Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit van een is de enige een stad waar de gepantserde voertuigen zich met vanuit de stranden op tv van tijdens Omaha en Utah op kunnen aansluiten. Na fel verzet naar van de de Duitsers weten ze de door stad uiteindelijk in op tv te nemen. door Het wachten op tv is nu op een tegenaanval naar van uit Duitse zijde.

Het uit is D-Day en het een groot aantal van vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van van de Duitsers op tv terecht. De piloten op tv raken hierdoor gedesoriënteerd op en in moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak door droppen op het door in platteland van Normandië. Winters door landt in uit een veld en komt erachter dat het op hij zijn rugzak en geweer een is op verloren. Hij komt soldaat met John Hall op tegen en samen gaan ze zoek het door naar hun eenheden. naar Ze komen andere soldaten het tegen en in op een nabij dorp tijdens hergroeperen ze zich. op tv Daar hoort door Winters dat luitenant van Meehan wordt vermist.

Het is juni de 1942. Onder de toezicht van de de veeleisende commandant Herbert naar Sobel worden de de mannen van Easy met Company gedrild in kamp in Toccoa door in Georgia. Sobel laat ze een te pas van en te onpas het een een klim van tien het kilometer maken op door de berg Currahee. Zo worden uit de mannen klaargestoomd op voor hun overtocht met naar tijdens Engeland om mee met te vechten met de een geallieerden. Zijn harde optreden, straffen het voor kleine door overtredingen en missers tijdens de naar manoeuvres zorgen ervoor dat het er een van kloof tussen hem op tv en zijn paratroepers naar ontstaat.

oktober 2019
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!