Programma gemist?

Winters een geeft leiding een aan een gevaarlijke missie in het een gebied van de op Nederlandse rivieren. Dit op mondt uit in op het prijsschieten in op vluchtende tijdens Duitsers. Terwijl Winters door het rapport over de door missie schrijft, leidt tijdens Heyliger een reddingsoperatie waarbij de een Britse soldaten het belegerde Arnhem tijdens kunnen het ontvluchten.

Terug in Engeland op tv krijgen de op D-Day-veteranen met de kans zich geestelijk en lichamelijk de te van herstellen. In september vertrekt op Easy Company naar uit Nederland om deel op te het nemen aan operatie uit Market Garden. Het tijdens is een Brits-Amerikaans offensief met de als doel op een opening naar uit Duitsland te forceren uit en de oorlog rond de het kerst te naar beëindigen.

De mannen van op tv met Easy Company hergroeperen in een dorpje. op tv Daar krijgen van ze op hun nieuwe orders van luitenant in Harry Welsh: ze de moeten Carentan innemen. op Dit is in de enige stad waar de in gepantserde door voertuigen zich vanuit de met stranden op van Omaha en met Utah kunnen aansluiten. Na fel verzet het van op tv de Duitsers weten in ze de stad uit uiteindelijk in te nemen. een Het wachten van is nu op een tegenaanval op uit van Duitse zijde.

Het is D-Day een tijdens en een groot aantal met vliegtuigen komt in op tv het luchtafweergeschut van van de Duitsers terecht. De piloten uit raken van hierdoor gedesoriënteerd en moeten de in parachutisten noodgedwongen op lukraak droppen tijdens op het platteland op tv van Normandië. op Winters landt in een veld tijdens en komt erachter de dat hij zijn een rugzak en geweer van is verloren. de Hij komt soldaat het John Hall tegen met en samen uit gaan ze zoek naar hun van eenheden. een Ze komen andere soldaten tegen en tijdens in een met nabij op tv dorp hergroeperen ze naar zich. Daar hoort op tv Winters dat luitenant Meehan wordt in vermist.

Het uit is juni uit 1942. Onder toezicht van op tv de veeleisende commandant Herbert Sobel van worden de uit mannen van Easy van Company het gedrild in kamp Toccoa in in Georgia. met Sobel laat ze te pas in en te onpas met een klim met van tien kilometer maken op uit de berg uit Currahee. op Zo worden de mannen klaargestoomd voor de hun uit overtocht naar Engeland om uit mee te vechten met op de het geallieerden. Zijn harde de optreden, straffen een voor kleine overtredingen tijdens en missers tijdens manoeuvres een zorgen ervoor de dat er een kloof een tussen hem en zijn paratroepers tijdens op ontstaat.

oktober 2020
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!