Programma gemist?

Winters geeft uit leiding aan van een gevaarlijke missie op tv in het tijdens gebied van de Nederlandse rivieren. tijdens Dit naar mondt uit in het het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl een door Winters het rapport een over de missie schrijft, naar leidt Heyliger met een reddingsoperatie waarbij Britse soldaten het een belegerde Arnhem op kunnen naar ontvluchten.

Terug met in Engeland krijgen de van D-Day-veteranen naar de kans zich geestelijk en een lichamelijk te in herstellen. In september vertrekt van Easy Company naar tijdens Nederland door om deel te nemen met aan operatie Market Garden. uit Het is een op tv Brits-Amerikaans offensief met het als doel in een opening naar door Duitsland te forceren op en de oorlog het rond de kerst te op tv beëindigen.

De mannen uit van Easy Company met hergroeperen in een dorpje. uit Daar uit krijgen ze uit hun nieuwe orders van luitenant Harry tijdens de Welsh: ze moeten van Carentan innemen. Dit van is de enige stad waar op tv de door gepantserde voertuigen zich in vanuit de stranden van Omaha en naar Utah uit kunnen aansluiten. in Na fel verzet een van de Duitsers weten ze uit de stad uiteindelijk een in tijdens te nemen. Het wachten is op nu het op een tegenaanval van Duitse de zijde.

Het door is D-Day en op tv een groot aantal vliegtuigen komt naar in het van luchtafweergeschut van de Duitsers door terecht. De piloten tijdens raken hierdoor gedesoriënteerd op tv en moeten de de parachutisten noodgedwongen lukraak tijdens met droppen op het platteland naar van Normandië. Winters landt de in een veld het en komt erachter het dat in hij zijn rugzak door en geweer is verloren. Hij komt van soldaat door John Hall tegen en in samen gaan ze door zoek naar hun eenheden. met Ze komen de andere soldaten tegen uit en in in een nabij dorp van hergroeperen ze zich. Daar hoort door Winters dat luitenant op Meehan wordt uit vermist.

Het van is juni 1942. Onder toezicht de van de veeleisende op commandant Herbert door Sobel worden de mannen de van Easy Company tijdens gedrild in kamp uit Toccoa in een Georgia. Sobel laat ze uit de te pas en te onpas tijdens een klim tijdens van tien kilometer maken op op tv met de berg Currahee. Zo worden de naar mannen van klaargestoomd voor door hun overtocht naar Engeland met om mee te een vechten met de geallieerden. een Zijn harde optreden, het straffen de voor kleine overtredingen en missers tijdens tijdens manoeuvres zorgen ervoor een dat een er een kloof tussen door hem naar en zijn paratroepers het ontstaat.

februari 2020
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!