Programma gemist?

Winters in geeft leiding aan een gevaarlijke het missie in in het gebied van een de Nederlandse rivieren. Dit van mondt uit in de het tijdens prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl op tv Winters door het rapport over van de missie schrijft, met leidt Heyliger een reddingsoperatie van waarbij Britse naar soldaten het belegerde Arnhem kunnen uit van ontvluchten.

Terug in op tv Engeland krijgen de het D-Day-veteranen de kans door zich geestelijk en het lichamelijk te herstellen. In in uit september vertrekt Easy Company naar Nederland tijdens om deel te op tv nemen aan operatie een Market naar Garden. Het is een door Brits-Amerikaans offensief een met als doel een in opening naar Duitsland in te het forceren en de oorlog naar rond de kerst in te beëindigen.

De mannen door van uit Easy Company hergroeperen uit in een dorpje. op tv Daar krijgen ze op hun nieuwe orders van van luitenant Harry Welsh: ze moeten naar Carentan innemen. in Dit is de enige door van stad waar de gepantserde in voertuigen zich vanuit op tv de stranden van Omaha uit en de Utah kunnen aansluiten. Na uit fel verzet van de Duitsers de weten ze het de stad uiteindelijk in met te nemen. Het de wachten op tv is nu op een door tegenaanval van Duitse het zijde.

Het naar is D-Day en de een groot aantal vliegtuigen door komt in het op tv luchtafweergeschut van de Duitsers het terecht. De een piloten met raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de door parachutisten het noodgedwongen lukraak de droppen op het platteland van het Normandië. Winters op tv landt in een veld en een komt erachter door dat hij zijn rugzak de en geweer de is in verloren. Hij komt soldaat John in Hall tegen en het samen door gaan ze zoek naar hun eenheden. een Ze komen met andere soldaten door tegen en in een van nabij dorp in hergroeperen ze zich. Daar het hoort Winters van dat luitenant een Meehan wordt vermist.

Het is juni een de 1942. Onder toezicht het van de veeleisende met commandant Herbert Sobel de worden de mannen uit van Easy Company gedrild in naar kamp Toccoa in Georgia. op tijdens Sobel laat ze te pas op tv en te een onpas een klim tijdens van tien kilometer maken op uit van de berg Currahee. naar Zo worden de mannen klaargestoomd op tv voor hun overtocht naar in tijdens Engeland om mee te op vechten met de geallieerden. Zijn een met harde optreden, straffen voor kleine door overtredingen en missers tijdens uit in manoeuvres zorgen ervoor van dat er een kloof tussen tijdens hem en zijn paratroepers uit door ontstaat.

maart 2021
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!