Programma gemist?

Winters geeft uit leiding aan een gevaarlijke van tijdens missie in het gebied van de uit Nederlandse rivieren. Dit op tv mondt uit in in uit het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl naar Winters het rapport naar over de naar missie schrijft, van leidt Heyliger een reddingsoperatie op tv waarbij Britse soldaten naar het belegerde van Arnhem kunnen tijdens ontvluchten.

Terug in een Engeland krijgen de D-Day-veteranen uit de kans de zich geestelijk en een lichamelijk te herstellen. in In op september vertrekt Easy uit Company naar Nederland om uit deel te nemen aan op tv operatie Market Garden. Het een tijdens is een Brits-Amerikaans offensief met als uit doel een van opening naar Duitsland uit te een forceren en de oorlog rond de naar op tv kerst te beëindigen.

De uit mannen van Easy Company hergroeperen uit in een een dorpje. op Daar krijgen ze hun nieuwe naar orders van naar luitenant Harry Welsh: ze van moeten door Carentan innemen. Dit is de enige het op tv stad waar de het gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden in van Omaha en uit Utah met kunnen aansluiten. Na fel door verzet uit van de Duitsers weten tijdens ze de stad uiteindelijk naar in te tijdens nemen. Het wachten tijdens is nu naar op een tegenaanval van Duitse het zijde.

Het is door D-Day en op tv een groot aantal door vliegtuigen komt in op tv het luchtafweergeschut van de met Duitsers terecht. De piloten op tv raken hierdoor gedesoriënteerd uit en moeten de tijdens van parachutisten noodgedwongen lukraak droppen door op het door platteland van Normandië. de Winters landt in een veld en naar komt van erachter dat tijdens hij zijn rugzak tijdens en geweer is verloren. van Hij komt naar soldaat John Hall tegen en van samen met gaan ze zoek op tv naar hun eenheden. op tv Ze komen andere soldaten tegen en op tv in een uit nabij de dorp hergroeperen ze zich. uit Daar hoort Winters dat naar luitenant Meehan wordt naar vermist.

Het is juni naar 1942. Onder op toezicht naar van de veeleisende commandant Herbert Sobel door worden de mannen uit van Easy Company uit gedrild in het kamp door Toccoa in Georgia. Sobel laat het ze op tv te pas en te onpas een naar van klim van tien tijdens kilometer maken op de berg Currahee. met Zo worden het de mannen klaargestoomd uit voor hun overtocht uit naar het Engeland om mee te de vechten met in de geallieerden. Zijn op tv harde optreden, straffen voor een kleine overtredingen en missers naar tijdens manoeuvres zorgen op tv ervoor tijdens dat er een kloof tussen hem naar en van zijn paratroepers in ontstaat.

juni 2021
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!