Programma gemist?

Winters geeft op leiding de aan een gevaarlijke missie uit in het gebied van de in Nederlandse rivieren. tijdens Dit mondt door uit in op het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl op tv Winters het het rapport over de door missie schrijft, leidt Heyliger van een reddingsoperatie waarbij de Britse soldaten het op tv belegerde Arnhem met kunnen door ontvluchten.

Terug in Engeland tijdens krijgen de op tv D-Day-veteranen de kans zich door geestelijk en naar lichamelijk te herstellen. op In september vertrekt op Easy Company naar Nederland met de om deel te nemen aan operatie op tv Market Garden. naar Het naar is een Brits-Amerikaans een offensief met als doel een de opening naar van Duitsland te tijdens forceren en de door oorlog rond de kerst te de beëindigen.

De mannen van op met Easy Company hergroeperen op in een dorpje. Daar op krijgen ze het hun nieuwe orders van luitenant Harry tijdens een Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit van is de een enige stad waar de uit gepantserde voertuigen zich de met vanuit de stranden op van Omaha en Utah kunnen aansluiten. door Na in fel verzet van met de Duitsers weten ze de de stad op tv uiteindelijk in in te nemen. Het wachten uit is nu op naar een tegenaanval met van Duitse zijde.

Het met is D-Day het en een groot aantal van vliegtuigen komt in naar het luchtafweergeschut van de Duitsers op tv terecht. naar De piloten raken op tv hierdoor gedesoriënteerd op tv en moeten de parachutisten een noodgedwongen lukraak droppen op op het naar platteland van Normandië. Winters landt de in een veld de en komt tijdens erachter dat hij zijn in rugzak en geweer is met verloren. Hij uit komt soldaat John op tv Hall tegen de en samen gaan tijdens ze zoek naar hun het eenheden. Ze komen op andere soldaten tegen en de in een nabij naar dorp hergroeperen door ze zich. Daar hoort in de Winters dat luitenant Meehan uit wordt vermist.

Het is van juni 1942. Onder met toezicht van de op veeleisende commandant Herbert de Sobel de worden de mannen van Easy naar Company door gedrild in kamp Toccoa in Georgia. op Sobel met laat ze te pas en tijdens te onpas een in klim op van tien kilometer maken op naar uit de berg Currahee. Zo worden uit de naar mannen klaargestoomd voor hun overtocht naar door met Engeland om mee te door vechten met de geallieerden. Zijn het harde de optreden, straffen met voor kleine overtredingen en missers tijdens van manoeuvres zorgen ervoor in op tv dat er een een kloof tussen hem en een zijn paratroepers uit ontstaat.

december 2021
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!