Programma gemist?

Winters naar geeft leiding aan een met gevaarlijke missie in het op tv gebied van van de Nederlandse rivieren. in Dit mondt uit in met een het prijsschieten op tijdens vluchtende Duitsers. Terwijl in Winters het rapport over de missie door schrijft, leidt in Heyliger een reddingsoperatie waarbij op op Britse soldaten het naar belegerde Arnhem kunnen tijdens ontvluchten.

Terug in Engeland door met krijgen de D-Day-veteranen de naar kans zich geestelijk en lichamelijk een te een herstellen. In september van vertrekt Easy tijdens Company naar Nederland de om deel te een nemen aan operatie Market Garden. op Het is het een Brits-Amerikaans offensief met tijdens als doel een met opening naar met Duitsland te op tv forceren en de oorlog rond de het het kerst te beëindigen.

De met mannen van Easy Company hergroeperen van in in een dorpje. naar Daar krijgen ze het hun nieuwe orders van luitenant Harry van Welsh: ze moeten de Carentan innemen. een Dit naar is de enige stad waar de naar met gepantserde voertuigen zich vanuit de door stranden het van Omaha en Utah kunnen van aansluiten. Na fel uit verzet uit van de Duitsers een weten ze de stad het uiteindelijk in te nemen. met Het wachten naar is nu tijdens op een tegenaanval van Duitse in zijde.

Het is uit D-Day en een op tv groot het aantal vliegtuigen komt in het tijdens luchtafweergeschut van door de Duitsers uit terecht. De piloten in raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de met parachutisten noodgedwongen de lukraak droppen tijdens op het platteland van Normandië. met Winters landt in de een veld en tijdens op komt erachter dat hij zijn met rugzak een en geweer is verloren. Hij komt op tv soldaat uit John Hall tegen en samen tijdens tijdens gaan ze zoek met naar hun eenheden. door Ze komen andere soldaten van tegen en in een nabij de op dorp hergroeperen ze zich. Daar hoort door Winters dat luitenant het Meehan wordt op tv vermist.

Het is in juni 1942. Onder toezicht uit van de van veeleisende commandant Herbert door Sobel worden de tijdens mannen van Easy Company op tv gedrild een in kamp in Toccoa in Georgia. op Sobel laat ze op te pas en te onpas een de klim naar van tien kilometer het maken op de berg met Currahee. op Zo worden de een mannen klaargestoomd voor tijdens hun overtocht naar Engeland om mee door te op vechten met de geallieerden. Zijn naar harde tijdens optreden, straffen voor kleine overtredingen met en in missers tijdens manoeuvres zorgen op ervoor dat er een tijdens naar kloof tussen hem en zijn met paratroepers het ontstaat.

juli 2020
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!