Programma gemist?

Winters geeft door leiding aan een op gevaarlijke missie in het op de gebied van de Nederlandse rivieren. Dit naar mondt uit in naar het prijsschieten op het vluchtende op Duitsers. Terwijl Winters in het rapport over de missie op van schrijft, leidt Heyliger tijdens een reddingsoperatie waarbij in Britse soldaten het belegerde de Arnhem kunnen tijdens ontvluchten.

Terug in tijdens Engeland uit krijgen de D-Day-veteranen de kans zich op geestelijk het en lichamelijk te tijdens herstellen. In van september vertrekt Easy Company naar in Nederland om deel te door van nemen aan operatie Market Garden. Het naar is een Brits-Amerikaans naar offensief naar met als doel een opening door naar Duitsland de te forceren van en de oorlog uit rond de kerst te in beëindigen.

De in mannen van door Easy Company hergroeperen van in een dorpje. het Daar krijgen ze hun naar nieuwe orders van de luitenant Harry Welsh: ze moeten een Carentan uit innemen. Dit is de met enige stad waar door de het gepantserde voertuigen zich vanuit in de stranden van Omaha op en tijdens Utah kunnen aansluiten. Na fel tijdens verzet van van de Duitsers weten ze de een stad in uiteindelijk in te nemen. van Het wachten is naar nu op naar een tegenaanval van een Duitse zijde.

Het is tijdens D-Day tijdens en een groot aantal vliegtuigen komt op tv in het uit luchtafweergeschut van naar de Duitsers terecht. De in piloten raken op hierdoor gedesoriënteerd en tijdens moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak een droppen op met het platteland van Normandië. van Winters landt tijdens in een uit veld en komt op erachter dat de hij zijn rugzak en van geweer is verloren. Hij komt uit op tv soldaat John Hall de tegen en samen gaan ze zoek op tv van naar hun eenheden. Ze op tv komen andere soldaten tegen en op in uit een nabij dorp op hergroeperen ze zich. Daar hoort tijdens Winters dat uit luitenant op tv Meehan wordt vermist.

Het een is juni 1942. naar Onder toezicht naar van de veeleisende commandant Herbert naar Sobel worden de door mannen het van Easy Company gedrild op tv in kamp in Toccoa in Georgia. tijdens Sobel laat ze te pas in en te onpas een de klim van tien met kilometer maken op op de berg Currahee. uit Zo worden het de mannen met klaargestoomd voor hun overtocht naar tijdens Engeland om mee door uit te vechten met de geallieerden. van Zijn een harde optreden, straffen voor uit kleine overtredingen en missers in tijdens manoeuvres het zorgen ervoor dat er naar een kloof tussen hem een en zijn met paratroepers tijdens ontstaat.

november 2020
20-04-2015 22:38

Crossroads

Band Of Brothers - Crossroads

Winters geeft leiding aan een gevaarlijke missie in het gebied van de Nederlandse rivieren. Dit mondt uit in het prijsschieten op vluchtende Duitsers. Terwijl Winters het rapport over de missie schrijft, leidt Heyliger een reddingsoperatie ...

13-04-2015 22:39

Replacements

Band Of Brothers - Replacements

Terug in Engeland krijgen de D-Day-veteranen de kans zich geestelijk en lichamelijk te herstellen. In september vertrekt Easy Company naar Nederland om deel te nemen aan operatie Market Garden. Het is een Brits-Amerikaans offensief met als ...

06-04-2015 22:37

Carentan

Band Of Brothers - Carentan

De mannen van Easy Company hergroeperen in een dorpje. Daar krijgen ze hun nieuwe orders van luitenant Harry Welsh: ze moeten Carentan innemen. Dit is de enige stad waar de gepantserde voertuigen zich vanuit de stranden van Omaha en Utah ku...

30-03-2015 22:36

Day of days

Band Of Brothers - Day of days

Het is D-Day en een groot aantal vliegtuigen komt in het luchtafweergeschut van de Duitsers terecht. De piloten raken hierdoor gedesoriënteerd en moeten de parachutisten noodgedwongen lukraak droppen op het platteland van Normandië. Winters...

23-03-2015 22:35

Currahee

Band Of Brothers - Currahee

Het is juni 1942. Onder toezicht van de veeleisende commandant Herbert Sobel worden de mannen van Easy Company gedrild in kamp Toccoa in Georgia. Sobel laat ze te pas en te onpas een klim van tien kilometer maken op de berg Currahee. Zo wor...

Band Of Brothers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Band Of Brothers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Band Of Brothers bij Band Of Brothers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Band Of Brothers. Heb je een uitzending van Band Of Brothers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Band Of Brothers gemist

Amerikaanse dramaserie over de militaire eenheid Easy Company en hun strijd en ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Uitzending gemist van Band Of Brothers? Hier kun je alle uitzendingen van Band Of Brothers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 20-04-2015 om 22:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!