Programma gemist?

In uit een restaurant met dat vol zit een met singles op hun eerste in afspraakje, krijgt de tijdens kijker de uit kans dat hele de echte en op tv vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de op van voet te volgen. De door singles zijn meteen zichzelf, op naar de met gebruikelijke onzekerheden en zenuwen op die bij door een blind date horen in na. door Is er een klik, wat de wordt er besproken, hoe in loopt het naar af? De de kandidaten zijn jong op of oud, hetero een of homo en uit alle op tv lagen van de naar met bevolking. Met slechts één doel in stappen ze naar uit binnen: de liefde van het hun leven op scoren.

In een restaurant een uit dat vol zit met singles door op hun eerste de afspraakje, krijgt de de kijker op de kans dat hele van echte en vaak ongemakkelijke uit allereerste op gesprek op de voet te volgen. met De singles van zijn meteen zichzelf, naar op door de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die door bij een een blind date horen na. in Is er op een met klik, wat wordt er besproken, hoe op loopt het met af? De kandidaten door zijn jong of tijdens oud, hetero of homo van en de uit alle lagen van door de een bevolking. Met slechts één doel een stappen ze naar binnen: uit de liefde van naar hun leven het scoren.

In een op restaurant op dat vol zit met singles op het hun eerste afspraakje, van krijgt de in kijker de op tv kans dat hele echte en naar vaak ongemakkelijke in allereerste gesprek van op de naar voet te volgen. uit De singles zijn meteen zichzelf, op tijdens in de gebruikelijke onzekerheden en van zenuwen die bij een blind in date uit horen na. Is er in een de klik, wat wordt er door besproken, hoe loopt het het af? De kandidaten zijn de jong of de oud, hetero of tijdens homo en uit door alle lagen van van de bevolking. door Met slechts op tv één doel stappen ze naar binnen: van de liefde van de hun naar leven scoren.

In een een restaurant dat vol uit zit met singles op naar hun eerste afspraakje, het krijgt de kijker tijdens de kans door dat de hele echte en vaak ongemakkelijke met allereerste een gesprek op de het voet te volgen. De singles op tv zijn meteen het zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden door op en zenuwen die van bij een blind date de horen na. Is het er een klik, wat door wordt er in besproken, hoe loopt het af? tijdens tijdens De kandidaten zijn jong of oud, het op hetero of homo door en uit alle lagen van de op bevolking. door Met slechts door één doel stappen ze een naar binnen: de liefde door van hun leven de scoren.

In een uit restaurant dat op vol zit met op singles op hun eerste afspraakje, naar door krijgt de kijker de kans dat naar hele echte en uit vaak ongemakkelijke allereerste op gesprek op de de voet van te volgen. De op tv singles zijn meteen zichzelf, met op op tv de gebruikelijke onzekerheden naar en zenuwen die bij een uit blind op date horen na. Is er op tv een klik, op tv wat wordt er besproken, hoe met loopt de het af? De kandidaten de zijn jong of oud, door hetero in of homo en op uit alle op lagen van de bevolking. Met slechts de één doel stappen uit naar ze naar binnen: de door liefde van hun op leven scoren.

In een restaurant het in dat vol zit tijdens met singles op hun het eerste afspraakje, krijgt de met kijker de de kans dat in hele echte en vaak een ongemakkelijke allereerste gesprek op naar de voet tijdens te volgen. De singles het zijn meteen een zichzelf, op met de gebruikelijke onzekerheden uit en zenuwen die op tv bij een blind date van horen na. met Is er een klik, wat in wordt er besproken, op hoe met loopt het af? De kandidaten zijn van jong of tijdens oud, hetero of homo door en uit alle met naar lagen van de bevolking. Met slechts met op één doel stappen ze naar naar binnen: tijdens de liefde van hun in leven scoren.

In met een restaurant dat vol naar zit uit met singles op door hun eerste afspraakje, uit krijgt de kijker de kans dat uit hele op echte en vaak ongemakkelijke door allereerste gesprek op op de voet een te volgen. De op singles zijn meteen zichzelf, op op de door gebruikelijke onzekerheden in en zenuwen die bij met een blind date horen met na. een Is er een klik, uit wat wordt er besproken, hoe op loopt het de af? De kandidaten de zijn met jong of oud, hetero op tv of homo en uit alle de lagen van de uit bevolking. de Met slechts één het doel stappen uit ze naar binnen: de van liefde van hun uit leven scoren.

In een restaurant naar dat vol zit de met de singles op hun eerste naar afspraakje, krijgt de kijker tijdens de op tv kans dat hele echte en een op tv vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op een de voet te door volgen. naar De singles zijn meteen zichzelf, op in de gebruikelijke door onzekerheden en zenuwen het die bij een blind tijdens date door horen na. Is naar er een klik, wat wordt een een er besproken, hoe met loopt het af? uit De kandidaten zijn jong of van oud, hetero of op homo in en uit alle naar lagen van de bevolking. Met slechts door één op doel stappen ze naar naar binnen: met de liefde van hun leven door scoren.

In door een restaurant op tv dat vol zit uit met singles op hun het eerste afspraakje, krijgt de kijker een de op tv kans dat het hele echte en op tv vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op een de voet het te volgen. door De singles zijn meteen met zichzelf, op de gebruikelijke op tv onzekerheden en zenuwen die op tv bij het een blind tijdens date horen na. door Is er een van klik, wat wordt met er besproken, hoe loopt met het af? door De kandidaten zijn jong van of oud, hetero op tv of homo op en uit alle lagen van een de naar bevolking. Met slechts één doel stappen met ze een naar binnen: de liefde van op hun leven de scoren.

In in een restaurant dat door vol zit naar met singles op door hun eerste afspraakje, krijgt de naar kijker de de kans dat hele op echte en tijdens vaak ongemakkelijke allereerste in gesprek op de voet te volgen. in De in singles zijn meteen door zichzelf, op de gebruikelijke op onzekerheden tijdens en zenuwen die bij een blind naar date horen met na. Is er een een klik, wat wordt het er op tv besproken, hoe loopt het af? de naar De kandidaten zijn op tv jong of oud, naar hetero of homo en uit door alle lagen van met de bevolking. Met op tv slechts één doel in stappen uit ze naar binnen: de liefde van op hun leven een scoren.

In een restaurant een dat vol door zit met singles op tijdens uit hun eerste afspraakje, krijgt de een kijker op tv de kans dat van hele echte en vaak op ongemakkelijke allereerste in gesprek op de naar voet te volgen. De singles zijn in meteen met zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden op en zenuwen die op bij een blind uit date van horen na. Is er een op klik, een wat wordt er besproken, in hoe loopt op tv het af? De kandidaten een zijn jong of met oud, hetero of door homo tijdens en uit alle lagen op tv van de bevolking. Met uit slechts één doel stappen het ze tijdens naar binnen: de liefde van op hun leven uit scoren.

In een van restaurant dat vol door zit met door singles op hun eerste tijdens afspraakje, krijgt de kijker op tv de kans dat op tv hele echte naar en vaak ongemakkelijke allereerste met op tv gesprek op de voet te op tv volgen. De singles zijn een een meteen zichzelf, op een de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen een die bij een blind door de date horen na. Is er in een klik, met wat wordt er besproken, hoe in loopt het een af? De van kandidaten zijn jong of oud, op tv hetero een of homo van en uit alle met lagen van de bevolking. Met op tv slechts een één doel stappen in ze naar binnen: van de liefde van hun tijdens leven scoren.

Waar uit vind je in ware liefde? Elke grote liefde begint op tv met een het eerste ontmoeting. op tv Dit programma regelt voor singles van op een eerste date in uit een bijzonder restaurant in in het hart uit van Londen. op In iedere aflevering zien we singles uit die dromen van op tv op een geschikte partner.

Waar vind tijdens je ware liefde? Elke op tv grote met liefde begint het met een eerste ontmoeting. Dit programma het regelt voor singles met een eerste de date op in een bijzonder restaurant in het tijdens hart van naar Londen. de In iedere aflevering uit zien we singles die dromen uit van een geschikte op tv partner.

Waar vind je naar ware liefde? Elke op tv grote uit liefde begint met een eerste op tv ontmoeting. Dit in programma van regelt voor singles tijdens een eerste date in op een bijzonder restaurant met in het met hart van Londen. In iedere aflevering op zien in we singles die dromen van uit een geschikte van partner.

december 2019
17-06-2019 18:30

Aflevering 12

First Dates - Aflevering 12

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

14-06-2019 18:30

Aflevering 11

First Dates - Aflevering 11

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

13-06-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates - Aflevering 10

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

12-06-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates - Aflevering 9

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

11-06-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates - Aflevering 8

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

07-06-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates - Aflevering 7

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

06-06-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates - Aflevering 6

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

05-06-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates - Aflevering 5

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-06-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates - Aflevering 4

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-06-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates - Aflevering 3

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

31-05-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

30-05-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

29-05-2019 18:30

Aflevering 25

First Dates - Aflevering 25

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

28-05-2019 18:30

Aflevering 24

First Dates - Aflevering 24

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-05-2019 18:30

Aflevering 23

First Dates - Aflevering 23

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!