Programma gemist?

Waar op tv vind je de echte uit liefde? Het First Dates uit restaurant opent voor in de vijfde keer op tv haar deuren. tijdens Dit restaurant het onderscheidt zich naar van andere eetgelegenheden omdat de de gasten uit single zijn en naar op zoek naar van de ware. De uit vrijgezellen komen uit het hele van land en zijn door van alle leeftijden. in We de zien singles die dromen uit van een in geschikte partner. Leidt een eerste date een tot een op tv tweede? En wie vindt door de op tv perfecte match?

Waar vind van je ware liefde? tijdens Elke grote liefde begint op met met een eerste de ontmoeting. Dit programma regelt voor singles de een een eerste date in een op tv bijzonder restaurant in op het naar hart van Londen. In iedere de aflevering naar zien we singles naar die dromen van een geschikte naar partner.

De met 90-jarige Raymon is in de oudste dater die ooit uit het op restaurant heeft bezocht. Zijn date, de ballroomdanseres Cecelia, is het tijdens op zoek naar een van blitse vent die naar haar het hof wil maken. naar Frankie, voormalig bouwvakker uit en nu model, een is op jacht naar naar zijn perfecte het op Barbie.

Waar vind je in ware tijdens liefde? Elke van grote liefde begint met het een eerste ontmoeting. het Dit programma regelt voor singles op een eerste date met in een van bijzonder restaurant naar in het hart het van Londen. In iedere op aflevering zien we singles naar die met dromen van een geschikte een partner.

Will tijdens is op zoek naar een het van Engelse schone die uit zijn liefde voor tijdens het platteland deelt. De 47-jarige door Emma, moeder op tv van twee kinderen, is door op haar paasbest gekleed door een en ze is door klaar voor het spel der liefde. met op Maar Cupido heeft door een grote verrassing in van petto.

In een restaurant naar op dat vol zit met naar singles op hun eerste afspraakje, in krijgt de door kijker de kans uit dat hele echte en het vaak ongemakkelijke van allereerste uit gesprek op de voet te volgen. met De singles in zijn meteen zichzelf, op door de gebruikelijke van onzekerheden en een zenuwen die uit bij een blind date van horen na. het Is er een klik, op wat wordt er besproken, hoe door de loopt het af? op De kandidaten zijn jong de of oud, naar hetero of homo en uit in alle lagen uit van de met bevolking. Met slechts één op tv doel stappen ze naar van binnen: naar de liefde van hun leven naar scoren.

In een tijdens restaurant dat vol tijdens zit met singles tijdens op hun eerste uit afspraakje, de krijgt de kijker de kans een dat door hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste het gesprek op naar de de voet te volgen. De singles zijn uit met meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden op tv en zenuwen die door bij een door blind op date horen na. Is er een in klik, van wat wordt er besproken, hoe naar in loopt het af? uit De kandidaten zijn jong naar of oud, hetero of homo uit en uit alle een lagen uit van de bevolking. Met op tv slechts één doel van stappen ze naar tijdens binnen: de naar liefde van hun leven van scoren.

In het een restaurant een dat vol zit op tv met singles op hun eerste afspraakje, van met krijgt de kijker de kans naar dat hele echte op en vaak ongemakkelijke allereerste op gesprek de op de het voet te volgen. met De singles zijn meteen op zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden op tv en zenuwen die de bij een het blind met date horen na. op tv Is er een klik, een wat wordt door er besproken, hoe loopt het in af? op De kandidaten zijn jong op of oud, hetero op tv of homo en het uit alle lagen van het de bevolking. Met een slechts één op doel stappen ze naar op binnen: de op liefde van hun leven van scoren.

In een op tv restaurant dat vol van zit met een singles op van hun eerste afspraakje, krijgt de de kijker de kans de dat hele echte van en vaak ongemakkelijke een allereerste gesprek naar op de op tv voet te volgen. De met singles zijn meteen zichzelf, op in met de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die met bij een blind op tv date horen na. de Is er een op tv klik, wat uit wordt er door besproken, hoe naar loopt het af? op De kandidaten zijn jong door of oud, hetero een of homo en uit door alle lagen in van de met bevolking. Met slechts één op doel stappen ze op naar binnen: de liefde van naar hun op leven scoren.

In door een restaurant dat uit vol zit met singles met op uit hun eerste afspraakje, de krijgt de kijker de kans dat van hele van echte en uit vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de uit voet te volgen. op tv De het singles zijn een meteen zichzelf, op de gebruikelijke een onzekerheden een en zenuwen die bij in een blind date op tv horen na. naar Is er een klik, wat de wordt er besproken, tijdens hoe met loopt het af? De in kandidaten zijn op tv jong of oud, hetero een of homo en uit alle op tv lagen naar van de de bevolking. Met slechts één doel op stappen ze naar met binnen: de liefde van naar uit hun leven scoren.

In een op tv restaurant dat vol op tv zit met singles met op hun eerste naar afspraakje, krijgt van de kijker de in kans dat hele echte het en vaak ongemakkelijke tijdens allereerste gesprek op op tv de voet te op tv volgen. De door singles zijn meteen zichzelf, op naar de gebruikelijke uit onzekerheden een en zenuwen die bij een een blind uit date horen na. Is er het een klik, wat van wordt er met besproken, hoe loopt het door af? De kandidaten zijn in jong of oud, op tv met hetero of homo en uit alle met het lagen van de bevolking. Met het slechts één in doel stappen ze naar binnen: door de liefde van door hun leven de scoren.

In een naar restaurant uit dat vol zit met singles op in hun eerste afspraakje, uit krijgt de de kijker de naar kans dat hele tijdens echte en vaak naar ongemakkelijke allereerste het gesprek op de in voet te volgen. De singles zijn in meteen zichzelf, op naar de naar gebruikelijke onzekerheden en zenuwen naar die bij een door blind date horen na. het Is de er een klik, wat wordt het er besproken, door hoe loopt het af? het een De kandidaten zijn jong of oud, de hetero op of homo en van uit alle naar lagen van de uit bevolking. Met slechts één doel stappen met ze op tv naar binnen: de liefde van uit hun door leven scoren.

In door een restaurant dat vol op zit in met singles op het hun eerste afspraakje, in krijgt de kijker de kans uit dat het hele echte en naar vaak ongemakkelijke allereerste de gesprek op de voet te een volgen. door De singles zijn meteen zichzelf, naar op de uit gebruikelijke onzekerheden met en zenuwen die bij een blind op date horen in na. Is er een de klik, wat wordt naar er besproken, hoe het het loopt het af? De kandidaten zijn uit naar jong of oud, hetero door of homo en uit uit alle lagen naar van de bevolking. tijdens Met slechts de één doel stappen ze naar het binnen: het de liefde van hun leven het scoren.

In in een restaurant dat vol zit met van met singles op door hun eerste afspraakje, met krijgt de kijker met de kans dat hele een echte en vaak ongemakkelijke allereerste op tv de gesprek op de voet te volgen. met De singles de zijn op meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden de en zenuwen die op bij een blind het date horen na. naar op Is er een klik, van wat wordt er met besproken, hoe loopt het het af? De kandidaten op zijn jong op of oud, hetero of met homo en uit door alle lagen van door de bevolking. op tv Met slechts één het doel stappen het ze naar binnen: de naar liefde van uit hun leven scoren.

In van een restaurant dat op tv vol zit met uit singles op met hun eerste afspraakje, tijdens krijgt de kijker van de kans dat naar hele echte en vaak het ongemakkelijke allereerste gesprek op op de voet te volgen. tijdens De singles tijdens zijn een meteen zichzelf, op de gebruikelijke van onzekerheden en zenuwen die tijdens bij een uit blind date horen tijdens na. Is er een een klik, wat een wordt er besproken, hoe op uit loopt het af? De kandidaten zijn van jong of naar oud, de hetero of homo en uit naar alle lagen van het de met bevolking. Met slechts tijdens één doel stappen ze naar door binnen: de liefde door van hun leven op scoren.

januari 2020
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!