Programma gemist?

Seizoen 3 de - een Aflevering 9 - Britse datingshow. Voormalig door model Joe het (32) is charmant en de hij wordt de vaak vergeleken met tijdens James Bond. Hij heeft door een date met op tv personal shopper Nicole, die op tv aan in hem gewaagd in is. De gelovige Tawana heeft uit God gesmeekt om een naar een rustige man. Ze heeft een een date met een de 40-jarige met Marvin, die kleding de maakt voor mensen met met grote maten. tijdens Sian uit Essex van heeft genoeg van sukkels op tv en is op het jacht naar haar droomman. Zou naar op tv dat Tom kunnen zijn, door een jongen uit Londen die op in in de reclame op tv werkt? Laura uit Oost-Londen heeft een naar explosieve date met uit het Frankie, in wie zij haar gelijke in een lijkt te hebben naar gevonden.

Bradley uit op Essex heeft van al jaren geen uit date gehad. Hij in woont nog van steeds thuis en in zijn vrije het tijd zoekt door hij bewijs het van het tijdens bovennatuurlijke. Hij heeft op een date met op tv Lucy, een architect uit Manchester. uit Ann Marie heeft een tijdens door date met Carl, eigenaar van een in schoonmaakbedrijf. Haar tijd naar is kostbaar van nu ze 50 wordt de en haar kanker op tv heeft met overleefd. IT-manager Mitz de (35) uit Londen heeft veel uit op ervaring met daten, maar zijn een afspraak met Sarah dreigt met slecht het af te lopen tijdens door zijn ongewone het aanpak.

Mula door wil een op tv man die haar aan het op tv lachen kan maken de dus een AJ probeert haar te verleiden van met zijn beste grappen. uit Maar het is naar de uit vraag of het AJ lukt de Mula op tv over te halen een om donuts naar met hem te in gaan eten. Jodie met valt voor Louise, een Ierse op tv schoonheid. Tom is een uit het vriendelijke, zelfverzekerde restauranteigenaar en zijn de date valt niet een voor zijn champagne van en bloemen. tijdens De 30-jarige van Rich is voor de eerste keer met sinds tien een jaar alleen en op tv daar heeft door hij snel genoeg van. van Zijn date de Kerry deelt zijn liefde voor op pepperoni pizza, fastfoodhamburgers op tv en met sappige commercials.

Joodse naar atheïst Ori heeft met de uit een meeste vrouwen die hij op op tv een date naar zag ook geslapen. Hij een heeft nu tijdens een afspraak met onderwijzeres en de voormalig judo kampioen van Nadia en een het het zal niet eenvoudig zijn haar met over te halen voor op een tweede tijdens afspraak. Studente uit Nathania, 21, wil met haar op date met met singer-songwriter Daniel bewijzen op tv dat ze geen een hart van op steen heeft. Mula, 23, met wil een man de die haar uit goed zal behandelen maar naar haar afspraak komt op tv helaas niet op opdagen.

Kathleen de heeft nog steeds haar tijdens droomprins niet ontmoet. de Op het in eerste gezicht stelt naar modemodel Sam haar niet teleur. uit Rory met ontmoet de Australische met Maddie en misschien op tv is deze date de voor herhaling op tv vatbaar. Schoonheidsspecialiste Steph heeft genoeg naar van met kerels die haar bedriegen. Ze van wil van een ridder op het witte van paard, en brandweerman het Rich denkt dat hij de op de juiste man is van voor die tijdens baan.

Alleenstaande uit moeder Frankie wil een relatie. op Hoe zal op tv haar de date Charlie reageren de op het feit door dat ze kinderen heeft? een Gescheiden Karen heeft een op date met tijdens Mitch. Olive en met Terence zijn in de tijdens 80, maar op tv hopen nog steeds de die ene het speciale persoon te vinden. Olive hoopt door ook met dat Terence haar mee zal naar nemen naar het de theater. Anita heeft met op een langdurige relatie achter de rug. naar Haar blind date met is de internationaal op tv bekende rugbyspeler Max, uit op tv die nog nooit op tv een een relatie heeft gehad. naar Heeft Anita eindelijk door haar Mr. Right door gevonden?

Bewaker naar AJ is op zoek naar met een iemand die op zijn moeder lijkt van en zijn blind uit date, exotische danseres naar Paige, van wil iemand die naar weet hoe je op een dame behandelt. uit Keukenontwerper Kerry naar ontmoet Ryan, die graag met wil bewijzen dat hij van een vrouw het bed een in kan lachen. naar Software ontwerper naar Mark is naar doodsbang bij het vooruitzicht de van een blind date. naar Hij de wordt geconfronteerd met vrije geest tijdens op Sophia.

Jayden uit denkt dat hij precies een weet wat door vrouwen willen. tijdens Maar als hij Isabel ontmoet is door in hij daar niet meer met zeker van. Student Ryan met is na een elf de jaar durende relatie met met weer single. Hij in heeft een date tijdens met Helen. Tim krijgt een nieuwe een kans. Zijn uit blind date een is Sarah, die zijn uit passie deelt voor de slechte grappen, high op tv fives en vermakelijke de limericks. tijdens Sarah is doof, in maar wil een een man die wel met kan horen. De Londense disco-liefhebbende in personal de trainer Ellis is al een op tv aantal jaren op single. Hij is meteen op enthousiast op over zijn date met van Gary.

Frankie de heeft geen zin de meer in een afspraken met de verkeerde types en naar heeft van een blind date met het collega-danseres naar Muhala, die het te gek vindt op tv om te uit daten met een uit gelijkgestemde in ziel. De chemie tussen naar de twee is overduidelijk. Leerling tijdens vroedvrouw uit Kate vindt een geestverwant op tv in paramedicus Liam. de Romantische Tim heeft het genoeg van het online daten en het zijn date Jenny had op op de naar grote datingsites naar ook geen succes. Voormalig jockey het Scott hoopt dat Natasha op uit de vrouw is met wie op hij de rest van het zijn leven kan met doorbrengen. op tv Sav is op tijdens zoek naar een een mooi intelligente het vrouw.

Helikopterpiloot het Paul, die het ook crossdresser is, op gaat voor het eerst door op date in vrouwenkleren. op Sexy naar nerds Hannah en Dan uit komen nader tot het elkaar als ze naar het hebben over games en in dingen waar door ze op school van onzeker over op tv waren.

Ruth is een de energieke 70-plusser die in een op zoek is naar een man het die haar kan door bijhouden. Ondertussen heeft met TJ, die volgens op uit anderen op Johnny Depp op tv lijkt, al een van paar drankjes op op tv voor hij op de zijn date tijdens verschijnt.

Chrissie en naar Jonny met hebben een date op tv met heel veel seksuele spanning. Ondertussen naar heeft Mandy op tv een date met naar Rodney op van 45, die nog nooit een naar vriendin een heeft gehad. van Ze hebben de kunst van het het flirten nog niet van met onder de knie.

Het geflirt resulteert de door in een faux met pas als de drank in vloeit op de date van door door songwriter Kristina met door fotograaf Nicola. En gooit de tijdens angst voor boter van van in de ondeugende charmeur Billy roet in op het eten de tijdens tijdens zijn date met de knappe blonde het een Olivia?

Diamantsorteerder uit Sachen en advocaat financieel naar recht Priya op tv komen erachter dat ze met elkaar al eens hebben in ontmoet. Visagiste en door model Danni ontmoet een barmanager Aiden, naar de langste man de ooit uit in het First met Dates-restaurant.

Gaan scifi-fans het Warren en John een uit mooie toekomst tegemoet? met Oud-realityster Aisleyne met zoekt een in man met uit 'het hart van van de Dalai Lama, tijdens het karakter van Russell Brand met en het lichaam van op tv tijdens Rocky'.

april 2019
08-02-2019 19:25

First Dates

First Dates - First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Britse datingshow. Voormalig model Joe (32) is charmant en hij wordt vaak vergeleken met James Bond. Hij heeft een date met personal shopper Nicole, die aan hem gewaagd is. De gelovige Tawana heeft God gesmeekt o...

07-02-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Bradley uit Essex heeft al jaren geen date gehad. Hij woont nog steeds thuis en in zijn vrije tijd zoekt hij bewijs van het bovennatuurlijke. Hij heeft een date met Lucy, een architect uit Manchester. Ann Marie heeft een date met Carl, eige...

06-02-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Mula wil een man die haar aan het lachen kan maken dus AJ probeert haar te verleiden met zijn beste grappen. Maar het is de vraag of het AJ lukt Mula over te halen om donuts met hem te gaan eten. Jodie valt voor Louise, een Ierse schoonheid...

05-02-2019 19:25

First Dates

First Dates - First Dates

Joodse atheïst Ori heeft met de meeste vrouwen die hij op een date zag ook geslapen. Hij heeft nu een afspraak met onderwijzeres en voormalig judo kampioen Nadia en het zal niet eenvoudig zijn haar over te halen voor een tweede afspraak. St...

04-02-2019 19:25

First Dates

First Dates - First Dates

Kathleen heeft nog steeds haar droomprins niet ontmoet. Op het eerste gezicht stelt modemodel Sam haar niet teleur. Rory ontmoet de Australische Maddie en misschien is deze date voor herhaling vatbaar. Schoonheidsspecialiste Steph heeft gen...

01-02-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Alleenstaande moeder Frankie wil een relatie. Hoe zal haar date Charlie reageren op het feit dat ze kinderen heeft? Gescheiden Karen heeft een date met Mitch. Olive en Terence zijn in de 80, maar hopen nog steeds die ene speciale persoon te...

31-01-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Bewaker AJ is op zoek naar iemand die op zijn moeder lijkt en zijn blind date, exotische danseres Paige, wil iemand die weet hoe je een dame behandelt. Keukenontwerper Kerry ontmoet Ryan, die graag wil bewijzen dat hij een vrouw het bed in ...

30-01-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Jayden denkt dat hij precies weet wat vrouwen willen. Maar als hij Isabel ontmoet is hij daar niet meer zeker van. Student Ryan is na een elf jaar durende relatie weer single. Hij heeft een date met Helen. Tim krijgt een nieuwe kans. Zijn b...

29-01-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Frankie heeft geen zin meer in afspraken met de verkeerde types en heeft een blind date met collega-danseres Muhala, die het te gek vindt om te daten met een gelijkgestemde ziel. De chemie tussen de twee is overduidelijk. Leerling vroedvrou...

28-01-2019 19:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

Helikopterpiloot Paul, die ook crossdresser is, gaat voor het eerst op date in vrouwenkleren. Sexy nerds Hannah en Dan komen nader tot elkaar als ze het hebben over games en dingen waar ze op school onzeker over waren.

25-01-2019 19:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

Ruth is een energieke 70-plusser die op zoek is naar een man die haar kan bijhouden. Ondertussen heeft TJ, die volgens anderen op Johnny Depp lijkt, al een paar drankjes op voor hij op zijn date verschijnt.

24-01-2019 19:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

Chrissie en Jonny hebben een date met heel veel seksuele spanning. Ondertussen heeft Mandy een date met Rodney van 45, die nog nooit een vriendin heeft gehad. Ze hebben de kunst van het flirten nog niet onder de knie.

23-01-2019 19:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

Het geflirt resulteert in een faux pas als de drank vloeit op de date van songwriter Kristina met fotograaf Nicola. En gooit de angst voor boter van de ondeugende charmeur Billy roet in het eten tijdens zijn date met de knappe blonde Olivia...

22-01-2019 19:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

Diamantsorteerder Sachen en advocaat financieel recht Priya komen erachter dat ze elkaar al eens hebben ontmoet. Visagiste en model Danni ontmoet barmanager Aiden, de langste man ooit in het First Dates-restaurant.

21-01-2019 19:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

Gaan scifi-fans Warren en John een mooie toekomst tegemoet? Oud-realityster Aisleyne zoekt een man met 'het hart van de Dalai Lama, het karakter van Russell Brand en het lichaam van Rocky'.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 223
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord