Programma gemist?

Waar in vind je het de echte liefde? Het First Dates het restaurant tijdens opent voor de vijfde van keer haar deuren. Dit op uit restaurant onderscheidt zich van de andere eetgelegenheden omdat tijdens de gasten single zijn en in naar op zoek naar de ware. uit De vrijgezellen komen op uit het met hele land en zijn door van alle leeftijden. een We naar zien singles die dromen van uit een geschikte een partner. Leidt een eerste date op tv tot een tweede? naar de En wie vindt de door perfecte match?

Waar het vind je ware liefde? op Elke de grote liefde begint met een van eerste ontmoeting. van Dit programma regelt op tv voor singles een eerste door date in een van bijzonder restaurant in van het hart het van Londen. van In iedere aflevering het zien we singles het die dromen van een geschikte het partner.

De uit 90-jarige Raymon is de op tv oudste het dater die ooit op het restaurant heeft met bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op tv van op zoek naar een blitse op tv vent die haar het het hof wil op tv maken. Frankie, voormalig bouwvakker naar en uit nu model, is op jacht het naar zijn naar perfecte de Barbie.

Waar van vind je ware liefde? naar Elke uit grote liefde begint met het een eerste ontmoeting. Dit programma de regelt voor op tv singles een eerste van date in een op bijzonder restaurant in met het hart van Londen. de In iedere aflevering het een zien we singles die dromen van de een op tv geschikte partner.

Will door is op zoek van naar een uit Engelse schone die zijn liefde voor door het platteland deelt. op tv De 47-jarige uit Emma, moeder een van twee kinderen, is in op haar paasbest op gekleed en ze is op tv naar klaar voor het spel het der liefde. Maar Cupido in heeft een grote het verrassing in door petto.

In tijdens een restaurant dat vol zit van met singles op naar hun eerste een afspraakje, krijgt de kijker op tv de naar kans dat hele echte een en door vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op op tv de voet te tijdens volgen. De het singles zijn meteen de zichzelf, op de gebruikelijke een onzekerheden en uit zenuwen die op tv bij een blind date op horen na. uit Is er een klik, het wat wordt er door besproken, hoe loopt het af? het De van kandidaten zijn jong of met oud, het hetero of homo en het uit alle lagen het van de bevolking. Met door slechts één doel stappen uit ze naar van binnen: naar de liefde van hun leven uit scoren.

In het een restaurant het dat vol zit met singles tijdens op hun eerste afspraakje, van uit krijgt de kijker de kans dat op tv hele met echte en vaak in ongemakkelijke allereerste gesprek op met de voet te volgen. naar De singles zijn door meteen zichzelf, op de de gebruikelijke onzekerheden de en zenuwen van die bij van een blind date horen naar na. Is er een naar klik, wat wordt een met er besproken, hoe tijdens loopt het af? De kandidaten naar zijn op jong of oud, hetero of homo op tv en uit op alle lagen van de uit bevolking. een Met slechts één doel een stappen ze de naar binnen: de in liefde van hun leven in scoren.

In in een restaurant dat vol op zit van met singles op hun eerste van afspraakje, door krijgt de kijker de het kans dat hele een echte en vaak de ongemakkelijke allereerste gesprek met op de voet te met volgen. van De singles zijn meteen de zichzelf, op de met gebruikelijke onzekerheden met en zenuwen die een bij een blind date met horen na. Is er een een klik, naar wat wordt er de besproken, hoe loopt het de af? De kandidaten naar zijn jong op of oud, hetero een of homo en uit van alle door lagen van de bevolking. Met slechts tijdens op tv één doel stappen ze naar naar binnen: van de liefde van hun op leven scoren.

In een restaurant naar dat uit vol zit met singles op tv op hun eerste afspraakje, het de krijgt de kijker van de kans dat hele echte op tv en vaak ongemakkelijke naar allereerste gesprek op de op tv voet te volgen. van het De singles zijn meteen zichzelf, door op de gebruikelijke de onzekerheden en zenuwen die het bij een naar blind date horen na. van Is er tijdens een van klik, wat wordt er besproken, hoe door op loopt het af? De kandidaten zijn op tv een jong of oud, het hetero of homo en uit een alle de lagen van de bevolking. Met slechts van één doel stappen in ze op naar binnen: de liefde met van hun door leven scoren.

In tijdens een restaurant de dat vol zit het met singles op in hun eerste afspraakje, krijgt de kijker het de kans dat tijdens hele tijdens echte en tijdens vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op op de voet tijdens te volgen. De met singles zijn meteen zichzelf, tijdens op in de gebruikelijke onzekerheden en in zenuwen die bij het een blind date horen met na. Is uit er een door klik, wat wordt er in besproken, hoe loopt door het af? een De kandidaten zijn jong een of oud, hetero of homo in en uit naar alle lagen tijdens van de bevolking. Met met slechts één van doel stappen ze naar het binnen: de liefde van het hun leven met scoren.

In het een restaurant dat vol het zit met met singles op hun de eerste afspraakje, krijgt de kijker de een de kans dat hele echte uit en vaak ongemakkelijke uit allereerste gesprek op de op tv voet te volgen. de De singles op zijn meteen door zichzelf, op de gebruikelijke op tv onzekerheden en met zenuwen die bij van een blind uit date horen na. Is er een op klik, het wat wordt er besproken, hoe de het loopt het af? De kandidaten zijn tijdens jong of oud, het hetero op tv of homo de en uit alle lagen een van de bevolking. Met slechts door één van doel stappen ze naar op tv binnen: de liefde in van hun naar leven scoren.

In een restaurant tijdens dat vol zit een met singles op door het hun eerste afspraakje, op tv krijgt de kijker het de kans dat hele echte in en vaak naar ongemakkelijke allereerste gesprek van op de in voet te volgen. De singles zijn een meteen zichzelf, op op tv in de gebruikelijke onzekerheden uit en zenuwen die het bij een blind date horen na. op Is er een een klik, wat wordt in er in besproken, hoe een loopt het af? De kandidaten zijn door jong of oud, uit hetero of tijdens homo en uit alle een lagen de van de op tv bevolking. Met slechts naar één doel stappen ze naar tijdens binnen: de liefde een van hun leven tijdens scoren.

In een van restaurant dat vol zit op met singles op tijdens hun eerste een afspraakje, een krijgt de kijker een de kans dat hele de echte en naar vaak ongemakkelijke allereerste gesprek de op de voet het te volgen. De op singles zijn de meteen zichzelf, op de een gebruikelijke onzekerheden en zenuwen in die bij van een blind date horen na. door Is een er een klik, wat tijdens wordt door er besproken, hoe loopt het af? door De kandidaten door zijn jong de of oud, in hetero of homo en een uit alle lagen door van de bevolking. Met slechts op tv op tv één doel stappen ze naar naar binnen: de liefde door van op tv hun leven scoren.

In een restaurant naar in dat vol zit met singles het op hun op tv eerste afspraakje, krijgt op tv de kijker de kans dat op tv met hele echte en vaak naar ongemakkelijke allereerste gesprek op de met voet van te volgen. op De singles zijn meteen op tv zichzelf, op de tijdens gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die tijdens bij in een blind date horen na. op tv Is tijdens er een klik, wat een wordt op er besproken, hoe loopt het door af? De kandidaten zijn met jong of naar oud, hetero of een homo in en uit alle een lagen van de bevolking. Met slechts tijdens één de doel stappen met ze naar binnen: de liefde een van hun op leven scoren.

In uit een restaurant een dat vol zit het met singles op hun met eerste afspraakje, krijgt het de kijker de met kans dat hele echte door en vaak ongemakkelijke tijdens allereerste gesprek op de een voet te volgen. van De van singles zijn meteen zichzelf, de op de gebruikelijke onzekerheden tijdens en zenuwen door die bij een blind met date horen na. op Is er een de klik, wat wordt de er besproken, hoe een loopt het met af? De in kandidaten zijn jong of op tv oud, hetero of de homo en uit alle de lagen van de tijdens op tv bevolking. Met slechts één doel in stappen ze naar binnen: van de uit liefde van hun leven naar scoren.

januari 2021
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!