Programma gemist?

Waar vind in je de echte naar liefde? Het First het Dates restaurant opent met voor de vijfde keer op tv haar deuren. Dit naar restaurant onderscheidt tijdens zich van andere een eetgelegenheden op omdat de gasten single zijn en in op zoek naar uit de uit ware. De in vrijgezellen komen uit het hele met land en zijn van uit alle leeftijden. We het op zien singles die dromen van een op tv geschikte partner. Leidt met een eerste date op tot een in tweede? En naar wie vindt met de perfecte match?

Waar een vind je ware liefde? een Elke grote liefde door begint met een eerste het ontmoeting. Dit het programma regelt voor het singles een eerste het date het in een bijzonder naar restaurant in het op hart van Londen. In iedere op tv aflevering zien op tv we singles met die dromen van een uit geschikte partner.

De 90-jarige Raymon met is de op tv oudste dater op die ooit door het restaurant heeft bezocht. Zijn op date, ballroomdanseres het Cecelia, is op met zoek naar tijdens een blitse vent die haar het met hof de wil maken. op tv Frankie, voormalig bouwvakker en nu door model, is op jacht met naar een zijn perfecte naar Barbie.

Waar vind je de op tv ware liefde? Elke grote uit liefde begint met in een eerste ontmoeting. het Dit programma regelt met voor singles het een eerste date tijdens in een bijzonder restaurant door in het hart een van Londen. In op tv iedere aflevering zien we uit singles die dromen van uit een geschikte de partner.

Will is op naar zoek uit naar een van Engelse schone die door zijn liefde voor met het platteland deelt. De op 47-jarige Emma, moeder van een twee kinderen, is op met haar paasbest met gekleed een en ze is klaar op voor het een spel der liefde. van Maar Cupido heeft een grote verrassing een in het petto.

In een restaurant naar de dat vol zit een met singles op hun van eerste afspraakje, krijgt de kijker de de kans dat een hele echte en een vaak op tv ongemakkelijke allereerste gesprek op de een voet te op tv volgen. De singles de zijn naar meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden tijdens het en zenuwen die bij een tijdens blind date door horen na. Is er een het op klik, wat wordt er besproken, hoe op loopt naar het af? De naar kandidaten zijn jong of op tv oud, met hetero of homo en uit het alle door lagen van de in bevolking. Met slechts door één doel stappen ze naar naar binnen: de liefde het van hun leven tijdens scoren.

In een restaurant tijdens dat vol het zit door met singles op hun tijdens eerste afspraakje, krijgt de in kijker de kans in dat hele echte op tv en vaak het ongemakkelijke allereerste gesprek op door de voet in te volgen. De singles zijn uit meteen zichzelf, met op de gebruikelijke onzekerheden op tv en zenuwen met die bij een blind in op date horen na. een Is er een klik, wat in wordt er een besproken, hoe een loopt het af? de De kandidaten zijn jong of oud, op een hetero of homo door en uit alle lagen van naar de bevolking. Met slechts naar naar één doel stappen ze naar binnen: van de naar liefde van hun uit leven scoren.

In het een restaurant dat vol zit de met singles de op uit hun eerste afspraakje, krijgt met de kijker uit de kans dat hele echte de en vaak ongemakkelijke allereerste het met gesprek op de voet in te volgen. De singles zijn tijdens meteen zichzelf, van op de gebruikelijke onzekerheden de en zenuwen die de bij de een blind date tijdens horen na. Is er met een klik, wat tijdens wordt met er besproken, hoe een loopt het af? op tv De kandidaten zijn jong het of oud, hetero met of homo naar en uit alle lagen van de op met bevolking. Met slechts één de doel stappen ze naar binnen: met de liefde door van hun leven het scoren.

In tijdens een restaurant dat vol naar zit met singles op op hun eerste in afspraakje, krijgt de kijker op de een kans dat hele echte en uit vaak ongemakkelijke het allereerste gesprek door op de met voet te volgen. De door singles zijn op meteen zichzelf, op de gebruikelijke op onzekerheden een en zenuwen die bij naar een blind date horen na. de Is er een op klik, wat wordt van op er besproken, hoe loopt het tijdens af? De een kandidaten zijn jong of oud, uit tijdens hetero of homo en uit alle in lagen van op tv de bevolking. Met een slechts één doel stappen op ze naar binnen: tijdens de uit liefde van hun een leven scoren.

In met een restaurant dat vol het zit met uit singles op hun met eerste afspraakje, krijgt de kijker van de kans dat door hele echte op en vaak het ongemakkelijke allereerste gesprek op de naar voet te naar volgen. De singles zijn op tv meteen zichzelf, op op de tijdens gebruikelijke onzekerheden in en zenuwen die bij met een blind een date horen na. Is er een het op tv klik, wat wordt er op besproken, hoe loopt door het af? De kandidaten op zijn jong of oud, het hetero of naar homo en uit in alle lagen van de naar bevolking. Met op slechts één op doel stappen ze naar uit binnen: de liefde op van hun leven van scoren.

In een op restaurant dat naar vol zit met naar singles op hun van eerste afspraakje, krijgt de naar kijker naar de kans dat met hele echte en vaak met ongemakkelijke allereerste gesprek op de van voet te een volgen. De met singles zijn meteen met zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden van en zenuwen die de uit bij een blind uit date horen na. het Is er een op klik, wat wordt op tv er besproken, hoe loopt het met af? op tv De kandidaten zijn het jong of oud, met hetero of homo en van uit alle lagen van de op van bevolking. Met slechts één het doel stappen de ze naar binnen: de liefde met van hun op tv leven scoren.

In een in restaurant dat vol een zit met singles op het hun eerste afspraakje, door krijgt door de kijker de op tv kans dat hele in echte en in vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op op tv de voet door te volgen. De het singles zijn met meteen zichzelf, op de uit gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die een tijdens bij een blind date de horen na. Is er een van klik, wat de wordt er besproken, door hoe loopt het een af? De van kandidaten zijn jong tijdens of oud, hetero op tv of homo en uit uit alle lagen uit van de bevolking. met Met slechts één naar doel stappen ze naar binnen: uit de op tv liefde van op tv hun leven scoren.

In in een restaurant dat vol op tv zit met op singles op door hun eerste afspraakje, krijgt de kijker in de kans dat door hele echte en met vaak van ongemakkelijke allereerste gesprek op uit de voet op tv te volgen. De singles zijn het uit meteen zichzelf, op de gebruikelijke de onzekerheden en op tv zenuwen die bij tijdens een blind uit date horen na. op tv Is er een tijdens klik, wat wordt er besproken, een hoe loopt op tv het af? De kandidaten zijn de jong op tv of oud, hetero of naar homo de en uit alle lagen van de met van bevolking. Met slechts één het doel stappen ze uit naar binnen: de tijdens liefde van hun de leven scoren.

In in een restaurant dat een vol zit met uit singles op hun eerste door afspraakje, krijgt op tv de kijker de kans tijdens dat hele echte en de vaak ongemakkelijke met allereerste gesprek op de tijdens naar voet te volgen. De in singles zijn meteen de zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden met van en zenuwen die bij een blind een date horen tijdens na. Is er in een klik, tijdens wat wordt er besproken, uit hoe loopt het het af? De de kandidaten zijn op jong of oud, naar hetero of homo en uit op tv alle lagen door van de bevolking. Met slechts een één van doel stappen ze naar binnen: een in de liefde van hun de leven scoren.

In door een restaurant dat vol zit door met singles op een een hun eerste afspraakje, krijgt in de kijker naar de kans dat van hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste met gesprek naar op de voet met te volgen. De singles van zijn meteen zichzelf, op een de gebruikelijke in onzekerheden en zenuwen het die bij een blind met door date horen na. Is er een de naar klik, wat wordt er van besproken, hoe een loopt het af? De kandidaten zijn van jong uit of oud, hetero het of homo en uit tijdens alle op tv lagen van de bevolking. Met naar slechts één een doel stappen ze naar een binnen: de naar liefde van hun tijdens leven scoren.

mei 2020
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!