Programma gemist?

Waar vind je op tv de echte liefde? naar Het de First Dates uit restaurant opent voor de vijfde keer naar haar deuren. van Dit tijdens restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden naar omdat de gasten op single zijn van en op zoek het naar de ware. De op vrijgezellen komen uit in met het hele land en zijn in van alle leeftijden. in We zien singles de die het dromen van een geschikte het partner. Leidt een op tv eerste date tot een het tweede? op tv En wie vindt de naar perfecte match?

Waar uit vind je ware liefde? Elke uit het grote liefde begint met tijdens een eerste ontmoeting. met Dit programma uit regelt voor singles een eerste date tijdens in een bijzonder tijdens restaurant in het op tv in hart van Londen. In iedere met aflevering zien we singles met door die dromen van een geschikte het partner.

De door 90-jarige Raymon is de de oudste tijdens dater die ooit het restaurant heeft op bezocht. het Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is het op het zoek naar een door blitse vent die haar op het hof tijdens wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker naar de en nu model, tijdens is op jacht naar op zijn perfecte op tv Barbie.

Waar vind je op ware liefde? Elke van grote door liefde begint op met een eerste ontmoeting. van Dit programma regelt voor een singles een eerste date de in een bijzonder een restaurant op tv in het hart van met Londen. In iedere aflevering de in zien we singles met die dromen van door een geschikte partner.

Will uit is op met zoek naar een de Engelse schone die zijn in liefde voor tijdens het platteland deelt. De 47-jarige Emma, een moeder met van twee kinderen, van is op haar op paasbest gekleed de en ze is klaar voor de het spel het der liefde. Maar van Cupido heeft op tv een grote verrassing in naar petto.

In een van restaurant dat door vol zit met singles een op hun op eerste afspraakje, krijgt met de kijker de uit kans dat hele echte op en vaak met ongemakkelijke allereerste gesprek met op de voet op tv te volgen. De singles de zijn meteen tijdens zichzelf, op de tijdens gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die de bij een een blind tijdens date horen na. Is er een de klik, wat tijdens wordt er met besproken, hoe loopt het af? op De kandidaten zijn op jong of in oud, hetero of in homo en van uit alle lagen van in de bevolking. Met slechts uit één doel de stappen ze naar binnen: in in de liefde van hun leven tijdens scoren.

In een tijdens restaurant dat vol zit naar met singles op op hun naar eerste afspraakje, krijgt de met kijker tijdens de kans dat door hele echte en vaak een ongemakkelijke allereerste het gesprek op de voet te volgen. naar de De singles zijn meteen tijdens zichzelf, op tijdens de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die door bij de een blind date horen na. door tijdens Is er een klik, wat een wordt een er besproken, hoe loopt het af? door De kandidaten door zijn op jong of oud, hetero of het homo en uit alle naar lagen van de een bevolking. met Met slechts uit één doel stappen in ze naar binnen: de liefde door van hun leven op tv scoren.

In van een restaurant dat tijdens vol zit met singles op in van hun eerste afspraakje, krijgt de tijdens kijker de kans tijdens dat een hele echte en vaak ongemakkelijke met allereerste gesprek op uit de voet met te volgen. De singles zijn op tv op meteen zichzelf, op de op tv gebruikelijke onzekerheden en van zenuwen die bij op tv een blind date horen op na. de Is er een klik, tijdens wat wordt er besproken, naar hoe loopt het op tv af? De kandidaten zijn de jong tijdens of oud, hetero door of homo op tv en uit alle lagen door van de bevolking. naar Met slechts één doel door stappen ze op tv naar binnen: de liefde de van hun leven met scoren.

In van een restaurant dat op tv vol zit met singles op uit hun eerste afspraakje, in de krijgt de kijker in de kans dat met hele echte en vaak ongemakkelijke door allereerste gesprek op een de het voet te volgen. op De singles zijn naar meteen zichzelf, op de gebruikelijke op tv onzekerheden en zenuwen in die bij een het blind date horen uit na. Is er het een klik, uit wat wordt er besproken, hoe een naar loopt het af? De kandidaten naar zijn jong of oud, met hetero of van homo en uit door alle lagen in van de bevolking. van Met slechts één doel op stappen ze het naar binnen: op de liefde van hun leven een scoren.

In een van restaurant dat vol uit zit met de singles op met hun eerste afspraakje, de krijgt de kijker de kans naar dat het hele echte en vaak op ongemakkelijke allereerste gesprek op de uit voet een te volgen. De singles zijn uit meteen de zichzelf, op de gebruikelijke tijdens onzekerheden en zenuwen die op bij een van blind date horen een na. Is er een met klik, wat op tv wordt er besproken, hoe in met loopt het af? De kandidaten zijn van jong tijdens of oud, hetero of een homo en uit naar alle lagen van de van bevolking. Met met slechts op tv één doel stappen ze van naar binnen: op de liefde van hun leven met scoren.

In op een restaurant dat tijdens vol zit in met singles op hun eerste afspraakje, op tv krijgt de tijdens kijker het de kans dat hele het echte en vaak ongemakkelijke tijdens allereerste gesprek op tijdens de voet te naar volgen. De singles een zijn meteen zichzelf, een op de gebruikelijke onzekerheden naar uit en zenuwen die bij op tv een blind naar date horen na. Is er naar een klik, wat wordt door er besproken, hoe een loopt de het af? De kandidaten in zijn jong of het oud, hetero van of homo en uit tijdens alle uit lagen van de bevolking. op tv Met slechts één doel stappen op ze naar een binnen: de een liefde van hun leven het scoren.

In een op tv restaurant dat vol zit van met singles in op hun eerste naar afspraakje, krijgt de kijker naar de de kans dat het hele echte en vaak ongemakkelijke tijdens allereerste gesprek op de het voet te volgen. van De singles zijn met meteen zichzelf, op een een de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen tijdens die met bij een blind date horen na. op tv Is er met een klik, het wat wordt er besproken, hoe op loopt het een af? De op tv kandidaten zijn jong of oud, tijdens hetero tijdens of homo tijdens en uit alle lagen van de op bevolking. Met slechts het één doel het stappen ze van naar binnen: de van liefde van hun leven op tv scoren.

In een restaurant op met dat vol zit met singles van op hun eerste afspraakje, tijdens tijdens krijgt de kijker de kans in dat hele echte en het vaak ongemakkelijke op tv allereerste gesprek in op de door voet te volgen. De singles in zijn meteen in zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden een en zenuwen die uit bij een blind op tv date horen na. op tv Is er een een klik, wat in wordt er besproken, op hoe loopt het naar af? De kandidaten zijn het jong een of oud, hetero of homo naar naar en uit alle lagen op van de bevolking. door Met slechts één doel op stappen ze naar een binnen: de liefde van naar hun leven van scoren.

In uit een restaurant dat vol zit tijdens met singles tijdens op tijdens hun eerste afspraakje, krijgt de tijdens kijker de kans in dat hele echte het en vaak ongemakkelijke allereerste tijdens gesprek op het de uit voet te volgen. De singles op tv zijn meteen van zichzelf, op naar de gebruikelijke onzekerheden met en zenuwen die bij een in blind date van horen na. Is er een het klik, met wat wordt er tijdens besproken, hoe loopt uit het af? De kandidaten naar zijn jong of in oud, hetero op tv of homo en uit in alle lagen naar van de bevolking. in Met slechts één doel stappen het ze naar de binnen: de liefde in van van hun leven scoren.

In uit een restaurant dat vol zit met met singles met op hun een eerste afspraakje, in krijgt de kijker de kans dat van tijdens hele echte en vaak het ongemakkelijke allereerste gesprek van op de voet de te volgen. De singles de zijn met meteen zichzelf, op de een gebruikelijke onzekerheden en uit zenuwen die bij een van blind date horen na. uit Is er een een klik, wat op wordt er besproken, hoe het op tv loopt het af? uit De kandidaten zijn jong of naar oud, hetero of homo in en uit een alle lagen van het de bevolking. Met slechts naar één van doel stappen ze naar binnen: naar in de liefde van hun tijdens leven scoren.

september 2020
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!