Programma gemist?

Waar vind je in de echte op liefde? Het First op tv Dates restaurant het opent voor een de vijfde keer haar op deuren. Dit restaurant onderscheidt op zich van van andere eetgelegenheden uit omdat de gasten single het zijn en tijdens op zoek naar de ware. door De vrijgezellen komen door uit het hele land tijdens en zijn van tijdens alle leeftijden. met We van zien singles die dromen van een van geschikte partner. uit Leidt een op eerste date tot een tijdens tweede? En wie tijdens vindt de in perfecte match?

Waar vind met je op tv ware liefde? Elke grote liefde met begint met een eerste op ontmoeting. Dit programma een regelt voor singles uit in een eerste date in een bijzonder in restaurant in het door hart in van Londen. In met iedere aflevering zien we singles door die dromen het van een tijdens geschikte partner.

De 90-jarige naar Raymon is de oudste met door dater die ooit het door restaurant heeft bezocht. Zijn in date, ballroomdanseres de Cecelia, is van op zoek naar een blitse naar vent die haar van het naar hof wil maken. op tv Frankie, voormalig bouwvakker en het nu model, is op jacht de naar zijn perfecte tijdens tijdens Barbie.

Waar vind van je ware liefde? tijdens Elke grote liefde een begint met een naar eerste ontmoeting. Dit programma het door regelt voor singles een eerste date in in een in bijzonder naar restaurant in het hart door van Londen. in In iedere aflevering zien we singles tijdens die een dromen van een door geschikte partner.

Will is op met zoek naar op tv een Engelse schone die een zijn liefde van voor het platteland naar deelt. De met 47-jarige Emma, het moeder van twee kinderen, is van op haar paasbest met gekleed en ze is het klaar voor met het tijdens spel der liefde. het Maar Cupido heeft een grote door verrassing in op tv petto.

In een restaurant in uit dat vol zit door met singles op hun op eerste afspraakje, tijdens krijgt de kijker de de kans dat hele echte uit en vaak ongemakkelijke een allereerste gesprek op tijdens de tijdens voet te volgen. de De singles zijn meteen tijdens zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden naar een en zenuwen die uit bij een blind date horen na. een Is er van een klik, op wat wordt er een besproken, hoe loopt het het af? De kandidaten zijn tijdens jong of oud, tijdens op tv hetero of homo en uit alle door door lagen van de bevolking. naar Met slechts één doel stappen op met ze naar binnen: in de liefde van hun leven van scoren.

In tijdens een restaurant de dat vol zit een met singles op door hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de de kans de dat hele echte en in van vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op tv op de voet door te volgen. De singles zijn in meteen zichzelf, door op in de gebruikelijke onzekerheden uit en zenuwen die bij een op blind date horen de na. Is er het een klik, wat uit wordt er op tv besproken, hoe loopt het af? een De op tv kandidaten zijn jong of door oud, hetero of homo het op en uit alle lagen in van de bevolking. het Met slechts op één doel stappen ze op tv naar binnen: de liefde van van hun leven in scoren.

In in een restaurant dat door vol zit met singles op op hun eerste naar afspraakje, krijgt uit de kijker de kans uit dat hele echte in en tijdens vaak ongemakkelijke allereerste op gesprek op de voet te van volgen. in De singles zijn meteen zichzelf, op in de gebruikelijke het onzekerheden en het zenuwen die bij een het blind tijdens date horen na. Is er een de een klik, wat wordt er besproken, een hoe loopt het af? de De op tv kandidaten zijn jong op of oud, door hetero of homo en het uit alle lagen van op tv de bevolking. op tv Met slechts één doel stappen een ze naar de binnen: het de liefde van hun leven met scoren.

In naar een restaurant dat van vol zit met singles de op van hun eerste afspraakje, krijgt de kijker uit de kans tijdens dat hele echte de en vaak door ongemakkelijke allereerste gesprek op de van de voet te volgen. De singles uit zijn meteen van zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden naar en zenuwen naar die bij op tv een blind op date horen na. Is er een het de klik, wat wordt er besproken, van hoe loopt een het af? De kandidaten zijn tijdens jong of tijdens oud, hetero of homo het en uit het alle lagen op tv van de bevolking. Met slechts de één doel naar stappen ze tijdens naar binnen: de liefde van uit hun leven een scoren.

In tijdens een restaurant van dat vol zit met singles op het hun eerste het afspraakje, krijgt op de kijker de de kans dat hele echte en van vaak op ongemakkelijke allereerste gesprek op op de voet te volgen. op tv De singles zijn tijdens meteen zichzelf, uit op de een gebruikelijke onzekerheden en tijdens zenuwen die bij een blind een date in horen na. van Is er een klik, wat wordt door er besproken, in hoe loopt het op af? De kandidaten zijn met jong of oud, uit op tv hetero of homo en uit naar alle lagen met van de naar bevolking. Met slechts één doel stappen van ze naar binnen: uit de liefde van op in hun leven scoren.

In een restaurant op een dat vol zit met in singles op hun eerste door afspraakje, krijgt de op tv kijker de het kans dat van hele echte en een vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de op tv uit voet te volgen. De van singles zijn meteen zichzelf, met op de gebruikelijke onzekerheden een en zenuwen die door bij een blind van date horen na. uit Is door er een een klik, wat wordt er besproken, hoe tijdens loopt op het af? een De kandidaten zijn van jong of oud, hetero of op homo tijdens en uit alle lagen van op tv de bevolking. Met een slechts één doel op stappen ze naar met binnen: de liefde van de naar hun leven scoren.

In een restaurant uit dat vol zit met met singles op uit hun eerste de afspraakje, krijgt de de kijker de op tv kans dat hele tijdens echte en uit vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op op de voet op te volgen. op tv De singles zijn meteen uit zichzelf, op naar de gebruikelijke onzekerheden het en zenuwen die bij een blind de date horen in na. Is er met een klik, wat uit wordt er besproken, door hoe loopt het het af? De uit kandidaten zijn jong of oud, uit hetero of tijdens homo en uit alle het lagen van de tijdens door bevolking. Met slechts naar één doel stappen uit ze naar binnen: de liefde van van naar hun leven scoren.

In een in restaurant dat vol de zit met singles het op hun uit eerste afspraakje, krijgt in de kijker met de kans dat hele het echte en vaak ongemakkelijke allereerste van gesprek op met de voet naar te volgen. De singles door zijn meteen zichzelf, op met de uit gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die uit bij een blind van uit date horen na. naar Is er een klik, wat tijdens wordt van er besproken, hoe loopt het uit af? De uit kandidaten zijn jong of oud, een hetero of van homo en uit uit alle lagen van de het bevolking. met Met slechts naar één doel stappen ze door naar binnen: van de liefde van hun leven het scoren.

In op een restaurant dat vol tijdens zit met op singles op hun eerste uit afspraakje, krijgt de naar kijker de kans het dat hele echte en op tv vaak de ongemakkelijke allereerste gesprek van op de voet te de volgen. van De singles zijn meteen zichzelf, op van van de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen tijdens die bij het een blind van date horen na. Is er een een op klik, wat wordt er besproken, hoe naar loopt op het af? uit De kandidaten zijn jong of een oud, hetero of de homo tijdens en uit alle lagen met van de een bevolking. Met slechts één doel stappen op tv ze naar op tv binnen: de met liefde van een hun leven scoren.

In van een restaurant dat vol zit de uit met singles op hun op eerste afspraakje, door krijgt de kijker de kans dat het hele echte en op tv op vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de op tv van voet te volgen. De met singles zijn in meteen zichzelf, op de op gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die een bij een blind een date horen na. tijdens Is er een een klik, in wat wordt er van besproken, hoe loopt het af? met de De kandidaten zijn jong of naar oud, hetero of van homo en uit in alle naar lagen van de bevolking. naar Met slechts op één doel stappen in ze naar binnen: de liefde tijdens van hun leven een scoren.

mei 2021
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!