Programma gemist?

Seizoen 7 in - Aflevering 16 in - in Britse datingshow. Gaan scifi-fans het Warren en John een mooie toekomst naar tegemoet? Oud-realityster Aisleyne uit naar zoekt een man met 'het naar hart van in de Dalai Lama, het karakter op van uit Russell Brand het en het lichaam van van Rocky'.

'Cupcake-koning' een Sunny ontmoet Misha. in Ze zijn allebei zelfverklaard de nerd. Rebecca het en Stephen, tweelingbroer en -zus, tijdens zijn op zenuwachtig voor hun dates met tijdens ingenieur Kristian door en juridisch uit medewerker Emily. Freds vader uit brengt een naar bezoekje aan het door restaurant.

De tijdens 35-jarige treinmachinist Dean hoopt uit zijn leven weer een op de rails op te naar krijgen, maar hij is heel door slecht met in het lezen van het signalen. Als zijn date, naar dierenartsassistente Celine, het binnenkomt, springt in Dean letterlijk op uit van zijn stoel van de zenuwen naar en de opwinding. een De beide van alleenstaande ouders naar vinden het lastig om de door in balans te vinden tussen in daten en het met ouderschap. Zal zijn uit poging om de perfecte op tv heer te door zijn hem op door het juiste de spoor houden? Ex-popster in Jay was een adonis toen hij uit in de een boyband zat, het maar de laatste tijd door vindt hij geen tijdens man meer van om muziek een mee te maken. Zijn door date, callcentermanager Brett, een houdt van glitter en de zoekt iemand die weer op tv een schittering tijdens in zijn leven op brengt. Ze luchten met hun hart en een komen met uit verrassende onthullingen met uit hun verleden. Als de champagne van rijkelijk het vloeit, gaan met ze een spelletje 'durf' aan. het Maar hebben ze een naar oogje op de elkaar of van op de ober? De prijs met voor het uit knapste uit stel in het restaurant gaat zeker naar naar onderwijzer een Richard en reclasseringsambtenaar Jess. naar Richard van is meteen weg uit van Jess en geeft het haar '15 punten in op een schaal van in 1 tot op tv 10'. Hij door wil haar dolgraag van voor zich winnen de en komt met met een brief op de proppen, op gericht uit aan zijn date naar en geschreven door van een van zijn leerlingen. Maar in op is dat genoeg of een wordt het door een harde liefdesles? De 27-jarige door pr-assistente Iffy het wil graag een goede door eerste indruk de maken maar is het nogal onzeker over haar uiterlijk met en haar op tv bijzondere accent met - een tijdens mengeling van Italiaans en Birminghams. door Ze hoopt op op wat romantiek en valt op op jongens met van rood met haar. En uit daar hebben we met James, een voormalig uitsmijter met van de bijnaam 'Jimmy de tijdens Liefde', niet uit alleen omdat hij in op Valentijnsdag geboren is, het maar ook omdat in hij zichzelf een in ouderwetse op tv romanticus noemt. Dit het wordt een op tv bijzonder flirterige date waarbij op de versierpogingen er wel van heel dik bovenop uit liggen.

De van op voetbal met bezeten kapper Matt neemt de aftrap. het Hij is op uit zoek naar een tijdens 'glamoureus meisje-meisje'. Zijn door naar date is ook kapster: de knappe het met brunette Adele, die een goed gekapte op man met mooi met haar door zoekt. Het lijkt een perfecte door match, maar dan het schiet Matt in op in eigen doel als hij onthult dat tijdens van het zijn liefde voor FC Liverpool door was op tv waardoor zijn naar huwelijk stukliep. De 23-jarige Max uit is uit dol op taalkunde, maar met vindt de juiste een woorden nooit als het om een daten gaat, de zodat hij telkens het in op tv verkeerde zegt. Zijn date, de mede-woordkunstenaar de en studente van Esther, zoekt naar een man 'met wie ze in abstracte gesprekken op kan voeren'. Ze bespreken op de beste douchehouding naar en hun favoriete op speelkaartformaat, door waarna Max tijdens over zijn moeilijke door jeugd begint. De 67-jarige New Yorker de uit Bryan is een zelfverklaard op tv 'dinosaurus' als het om daten op tv gaat. Het wordt naar zijn eerste date door in meer dan in twintig jaar. Hij met is dol op naar Brits Engels, dus met als met Simon, kunsthandelaar uit Sussex, op binnenkomt, naar lijken de Engels-Amerikaanse verhoudingen op een de nieuw van hoogtepunt aanbeland. Maar hoe reageert door Bryan als Simon het door bekent dat zijn ideale man een van wat gespierder op type door is? De 26-jarige van makelaar Leora heeft met genoeg van de in versierpogingen van al die uit rotjochies uit Chelsea. naar Ze kijkt uit naar een door aardige man. Haar uit date, Ben, is het misschien wel het precies wat ze op tv nodig heeft. Hij op tv is op tv al eens gedumpt omdat hij naar 'te aardig' was, tijdens en met zijn vrienden noemen hem met de Ideale het Benzoon. Bij deze zoetsappige op tv date springt het glazuur van een je op tv tanden.

Na van handenvol geld te hebben van uitgegeven door aan een billift is de op 27-jarige het accountant in opleiding Ruth heel uit tevreden met uit haar achterste, een maar het trekt wel een de verkeerde mannen met aan. Ze is showdanseres in een haar vrije tijd, naar en ze met zoekt iemand het die meer met haar wil uit dan feesten op alleen. Haar een date is de 23-jarige Michael, op tv op die een meisje met een perfect naar uit ritmegevoel zoekt. Maar de slaat hij de juiste door toon aan met z'n opmerking op over haar achterwerk? met door Kathy is een spirituele op tv moeder van twee kinderen, die op tv haar gelukskristallen op meeneemt naar het First naar in Dates-restaurant. Na een hele rits de mislukte relaties op tv geven die haar van de positieve met energie die ze nodig heeft om naar de man door van haar dromen te de ontmoeten. Maar ze uit eist nogal van wat. Is een de gescheiden 44-jarige Andy van eindelijk de door ware? De tijdens 48-jarige Ginny regelt op fotoshoots, maar haar leven heeft naar ze nog niet op tv helemaal op op de rails. Ze wil graag uit iemand ontmoeten het die net zo naar vriendelijk en creatief is van uit als zij. Haar date is op de 44-jarige digitaal ontwerper een Stewart, die naar een nieuwe op tv start wil een maken nadat hij in een een vorige relatie op slachtoffer werd uit van huiselijk geweld. De 22-jarige Claudia een heeft nog uit nooit een de jongen ontmoet die net uit zo'n Harry Potter-gek een is tijdens als zij, dus als ze naar de 25-jarige met Jack ziet de die onder de Harry-tatoeages zit, op tv klikt het meteen. van Maar als de de avond vordert, met gaat het uit de verkeerde kant op. Kan ze door een tweede op date tevoorschijn toveren door of is de door magie van uitgewerkt?

Abbie de is een twintigjarige studente geschiedenis. van Deze door afstammeling van Henry op VIII zoekt 'een leuke man met in de een toekomst, van niet een nare man in in het op verleden'. Haar date naar is de 22-jarige William, de een vroegere barkeeper uit Chelsea tijdens die wat in serieuzer in van het leven wil de gaan staan maar nog tijdens niet uit over zijn ex heen is. Is met hij klaar om naar de volgende stap een te zetten? De van 60-jarige butler Kit op draagt zijn kilt het met trots. Hij de is door door zijn op werk heel wat prinsen tegengekomen. Hij door is al met 37 jaar naar single en met zoekt een man die net tijdens zo naar dol is op de koninklijke op familie als hij. Zijn de door date is de 56-jarige Andrew, die uit door naar zijn inzet de voor het goede doel op tv de koningin, Lady Diana van en Prince met Charles heeft ontmoet. De naar twee hebben op tv veel gemeen, van maar springt de vonk over? door En dan komt van Kate Middleton binnen. door Althans, tijdens dat denkt het naar personeel, totdat ze van ontdekken dat het de 28-jarige lookalike uit Jodie is. op tv Ondanks op de griezelige gelijkenis staat Jodie's van leven mijlenver af in van dat op tv van de de hertogin. Ze hoopt haar eigen prins naar op in het witte naar paard te ontmoeten, de en dan liefst tijdens niet zo'n bekakte. Krijgt met de 31-jarige op voetbalfan James uit op Essex haar koninklijke op tv goedkeuring?

First Dates begint een naar glamoureus: Niemand minder dan van Miss Essex 2017 stapt naar het restaurant binnen. De uit schone blondine Emily op is uit een 24-jarige medewerkster personeelszaken die door wel missverkiezingen met weet te winnen, een maar het als het om op de liefde gaat nog tijdens steeds met lege handen van staat. Ze hoopt het iemand een te vinden die met haar als meer dan een naar mooie met verovering ziet. Haar date is de uit het knappe 27-jarige loodgieter Billy, die hoopt van door dat er geen van kink in de kabel komt als de hij op tv het datingpad betreedt. Telecomanalist in Ketan heeft in hoogfunctionerend autisme. Hij zegt dat op dat al uit zijn dates verpest. Hij naar durft het niet naar meer tijdens te vertellen op aan een potentiële van partner. Zijn date door is de rossige Brodie, van die valt op mannen met door in vreemde trekjes. Wordt het zij de vrouw die het tij tijdens doet keren, of met naar wordt zijn gewoonte om in slechte grappen te vertellen de zijn ondergang? een De verloofde van de de 62-jarige het zoetgevooisde stemacteur Nick door is twee weken voor hun trouwdag uit tijdens overleden. Nu is hij klaar een om het liefdespad op tv weer op tijdens te gaan. Zijn in date is van de 52-jarige golfliefhebster Laura, die uit een charmante, uit verfijnde man naar zoekt die een de aardig balletje kan slaan. Is zijn uit warme stem genoeg uit tijdens voor een tweede de date als blijkt dat op tv hij een absolute beginneling is naar op de golfbaan? in de In de rode hoek de 22-jarige het Jordan, in bokser voor tijdens het Britse team, die de plank op toch telkens misslaat een als op tv het om op tv de liefde gaat. op In de blauwe door hoek de 23-jarige met Chloe, een thaibokser die ook door een aardige tik tijdens weet naar uit te delen. met Het gaat er op heftig aan toe bij het flirten de en misschien op weten ze elkaar wel in te de vloeren.

De tijdens 23-jarige fractiemedewerkster Cecilia is een een van zelfverzekerde vrouw die een er genoeg van heeft om alleen uit op op tv haar uiterlijk beoordeeld te worden. de Ze naar is sterk en eigenzinnig en tijdens ze met zoekt een in man die net met zo ambitieus en op vastberaden is als tijdens zij. Vindt ze eindelijk haar naar gelijke in de op tv oprechte door business development manager tijdens Viv? Hij zoekt de iemand die hem bij in de les het houdt, maar hij met geeft toe dat hij van heel recht met voor zijn raap van is. Met deze twee bij elkaar in vliegen de vonken door er gegarandeerd van uit af. Reiki-healer en de dierenfluisteraar Jayne op kan met onze de viervoetige vrienden op tv communiceren, maar op van het vlak van de met liefde is ze tijdens de ware nog op tv niet de tegengekomen. Haar date is de het 44-jarige het Stuart, goochelaar op kinderfeestjes. Net op als Jayne heeft hij een een beroep dat met op mensen op een de date vaak een beetje op tv vreemd vinden. uit Is Jayne lastig publiek of huppelen op tv ze op tv vrolijk naar een tweede door date op tv toe? De 52-jarige popzanger naar Ben had veel succes in door de jaren 80, op maar de de laatste door tijd heeft hij naar moeite om een vrouw met te vinden op die hoog in zijn hitlijsten tijdens eindigt. Als blijkt tijdens dat zijn date met Sarah vroeger zijn op poster boven door haar bed had, lijkt naar Cupido niet meer naar mis te kunnen het schieten. Tenzij in zijn aparte schoeisel ervoor van zorgt dat door ze toch niet samen door muziek gaan maken. door De tijdens 19-jarige student James merkt op tv dat lieve jongens met altijd aan de het korte eind een trekken, omdat de naar meiden een stoere bink willen. Hij op tv in heeft een kunstbeen, en door dates op tv in het op verleden is hij zijn van met zelfvertrouwen kwijtgeraakt. Medestudente Emilie heeft door genoeg van de op tv mensen die in vragen of ze nog single in is, van dus zet ze de op dappere eerste schreden van op het datingpad. van Wordt het wat of in met wordt het niks als James tijdens zijn bijzondere het trucje van uit stal haalt?

De door 25-jarige tandartsassistente Jade hoopt haar door tanden op tv in een op tv grote sterke man van te kunnen zetten. Haar date is op de knappe, sterke naar het boomchirurg Tom. Hij van hoopt eindelijk met iemand op wortel te kunnen schieten, een maar Jade uit is niet zijn gebruikelijke type. door tijdens Zal Jade's eerlijkheid haar de das met omdoen? Sharran is in de enige uit vrouwelijke sumoworstelaar van het op land. een Dat is een zegen en het een vloek uit als het gaat om uit het het vinden van een man, met want tijdens de meesten zijn nogal geïntimideerd door het haar een postuur. Haar date is op tv de 1.96 meter lange tijdens op David, ex-bingoleider en ongelukkig in de naar liefde. Geeft ze uit hem uit haar nummer, ook tijdens al heeft hij bij het het bestellen van op tv de drankjes een tijdens flater met geslagen? Connie is door een pittige zeventiger, maar naar ze is van bang dat ze te flamboyant naar en te sportief is op tv voor de meeste door een mannen. Ze noemt zichzelf uit 'geen katje om zonder uit handschoenen aan te pakken'. het Ze wordt uit gekoppeld aan de naar 72-jarige tijdens jivedanser Gray, die op met een scooter een aan komt rijden. Het lijkt erop naar dat met hij wel tegen haar op tv opgewassen is. met Adam is een echte het Londense jongen. Een lefgozer tijdens die in op de beurs werkt uit en die zich meer op tv thuisvoelt op Ibiza in dan in een op tv chic restaurant. Hij van hoopt dat van het wat wordt met met van het 28-jarige feestbeest Leena uit Liverpool. op tv Hij vertelt haar met wat een de ingrijpend door en hartverscheurend jaar hij achter door de rug heeft. Zal van hij aan het door naar eind van avond weer met een beetje de kunnen lachen?

De in 25-jarige jurist Jordan heeft tijdens wat hulp nodig bij naar haar het zoektocht naar op tv de ware. Ze is op 1.80 meter lang, en dat de zonder hakken. Die op tv lengte is een een groot op probleem bij van het vinden van de liefde, uit want mannen het raken erdoor geïntimideerd. tijdens Gelukkig torent op haar date, de 28-jarige basketballer een William, hoog boven naar iedereen uit uit met zijn 2.03 van meter. Maar de date neemt op een van onverwachte wending als het het stel ontdekt dat tijdens ze iets té veel door gemeen met hebben. Richard is een 97-jarige uit veteraan uit tijdens de Tweede Wereldoorlog. een Hij is van de oudste deelnemer op die ooit het naar First Dates-restaurant binnengekomen naar is. Hij hoopt nog voordat een hij de felicitaties tijdens van de uit koningin ontvangt, de door vrouw van zijn uit dromen te ontmoeten. Zijn het een date, de 79-jarige Ruth, werkt naar nog fulltime maar de probeert toch het tijd vrij met te maken voor van een man. Een prachtig stel, door dat op tv de jonkies laat de zien hoe het tijdens hoort. De 31-jarige amanuensis Ian komt een terug in een het First op tv Dates-restaurant. Hij hoopt dat zijn met tweede experiment met met de uit liefde wel tot de juiste op reactie zal met leiden. Hij wordt het gekoppeld in aan Emma, die nog van geen date-ervaring heeft. een Dit wordt voor haar de tijdens allereerste in keer. Heeft het Ian geleerd van zijn op fouten en vindt uit hij dit keer de juiste tijdens chemische door balans? De lange, donkere, knappe tijdens 27-jarige Jack in doet de harten sneller het kloppen op tv als hij de het restaurant binnenschrijdt. Hij is op tv een groot een voetbalfan en met heeft er genoeg van om op een de reservebank tijdens te zitten als een het door om de liefde gaat. Zijn date uit is de 26-jarige van Joe, uit die ook weleens op heterojongens naar valt. met Zou hij Jack het zien zitten?

Lukt naar het Cameron naar om het hart van de politicoloog Joe te veroveren? En naar met Lee is zijn wilde in haren kwijt en wil naar zich nu gaan tijdens settelen. de Abbi weet meteen van zijn aandacht te een trekken.

Drie mensen naar die met eerder aan het daten een waren, komen terug van naar het restaurant. in Ze hopen een goede kerstdate met uit te vinden. Fred organiseert een van speciaal tijdens kerstfeest waarbij hij enkele van op tv de op tv paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden met naar in het restaurant op en drie minder fortuinlijke daters op tv keren terug voor een een tweede kans op in romantiek. in Supermarktmedewerkster Luke, brandweerman met Paul en theologiestudent Louisa van zijn allemaal vastbesloten met om niet met alleen te blijven aan met het einde van de het op avond. De succesvolle naar stellen zijn blij dat ze uit terug zijn op met de op tv plek waar ze liefde hebben met gevonden. Wanneer een een van de geliefden zich tijdens aan van een aanzoek waagt, wordt het met een onvergetelijke de kerst.

Sophie is een ruige kerels gewend. het Hoe bevalt gentleman met Mehmet op tv haar? De beeldschone in operations manager Yasmin zoekt de naar ware. Voldoet van tandkliniekmanager Ryan met z'n een tandpastaglimlach?

Het uit kerstdiner in het First het Dates-restaurant is een door spetterend door feest, boordevol spectaculaire verrassingen. Gastheer op tv Fred en met zijn kerstcupido's de kijken terug op een een fantastisch jaar, naar waarin de liefde leidde tot huwelijksaanzoeken, op verlovingsringen en een de allereerste First Dates-baby! door We op tv zien onze favoriete First met Dates-stelletjes terug van en er een schuiven een aantal zeer bijzondere naar singles aan, die allemaal door op hopen dat ze toch minimaal een op tv naar kusje krijgen onder de mistletoe op en misschien zelfs wel een de ware vinden uit met Kerstmis. door Als eerste met de besnorde rugbyprof Oli, die naar bij het restaurant met wordt afgeleverd door uit zijn speciale op kerstchaperonne... zijn moeder! Vindt in hij eindelijk een de kerstengeltje op tv om mee een naar huist te nemen? Alleen tijdens als een z'n date, cheerleader Kat, voor door zijn ondeugende charme tijdens valt tijdens als hij zich uit in zijn gewaagde op kerstoutfit vertoont... First Dates-lieveling door Susie maakt opnieuw op tv haar opwachting. Haar tijdens laatste date met Star op Trek-fan Martin liet het haar niet het bepaald stralen. Ze de zal dus op tv heel alleen kerstfeest moeten vieren... een Haar de wacht een verrassing uit als ook Darren naar weer opduikt, klaar om haar prins van op het witte naar paard met te zijn. Ook de naar 77-jarige weduwnaar Tony hoopt op op een romantische naar kennismaking. Kan met hij zijn liefdesverdriet en een de zijn verlies van zich uit afzetten als hij de 69-jarige met een Veronica voor zich probeert te winnen van met z'n complimentjes? op En kerst met zou tijdens kerst niet zijn zonder een door kerstpakket vol in spectaculaire verrassingen. Onze door favoriete First Dates-stelletjes Aaron & tijdens Ibiba, op tv Doreen & James, Will & op tv op tv Fran en Ajai & het Hema komen allemaal terug naar naar het de plek waar op hun liefdesavontuur begon.

Het tijdens 'First Dates' restaurant met opent haar deuren in voor de feestdagen, want van niemand door wil een eenzame kerst. We op tv zien in vrijgezellen die dromen van een de geschikte partner om uit kerst mee te vieren tijdens en van het nieuwe het jaar in te luiden. Is het in liefde op in het eerste gezicht? En een wie vindt de op tv perfecte match? op De eerste uit indruk kan met bedrieglijk zijn. Vaak zit er meer de met verscholen achter een sexy uiterlijk. van In de gesprekken in in het restaurant leggen op tv de daters door hun ziel naar op tafel en de geven zich op bloot.

januari 2019
21-01-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Britse datingshow. Gaan scifi-fans Warren en John een mooie toekomst tegemoet? Oud-realityster Aisleyne zoekt een man met 'het hart van de Dalai Lama, het karakter van Russell Brand en het lichaam van Rocky'.

18-01-2019 19:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

'Cupcake-koning' Sunny ontmoet Misha. Ze zijn allebei zelfverklaard nerd. Rebecca en Stephen, tweelingbroer en -zus, zijn zenuwachtig voor hun dates met ingenieur Kristian en juridisch medewerker Emily. Freds vader brengt een bezoekje aan h...

17-01-2019 19:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

De 35-jarige treinmachinist Dean hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen, maar hij is heel slecht in het lezen van signalen. Als zijn date, dierenartsassistente Celine, binnenkomt, springt Dean letterlijk op uit zijn stoel van de zenuw...

16-01-2019 19:30

Aflevering 12

First Dates - Aflevering 12

De van voetbal bezeten kapper Matt neemt de aftrap. Hij is op zoek naar een 'glamoureus meisje-meisje'. Zijn date is ook kapster: de knappe brunette Adele, die een goed gekapte man met mooi haar zoekt. Het lijkt een perfecte match, maar dan...

15-01-2019 19:30

Aflevering 11

First Dates - Aflevering 11

Na handenvol geld te hebben uitgegeven aan een billift is de 27-jarige accountant in opleiding Ruth heel tevreden met haar achterste, maar het trekt wel de verkeerde mannen aan. Ze is showdanseres in haar vrije tijd, en ze zoekt iemand die ...

14-01-2019 19:30

Aflevering 10

First Dates - Aflevering 10

Abbie is een twintigjarige studente geschiedenis. Deze afstammeling van Henry VIII zoekt 'een leuke man in de toekomst, niet een nare man in het verleden'. Haar date is de 22-jarige William, een vroegere barkeeper uit Chelsea die wat serieu...

11-01-2019 19:30

Aflevering 9

First Dates - Aflevering 9

First Dates begint glamoureus: Niemand minder dan Miss Essex 2017 stapt het restaurant binnen. De schone blondine Emily is een 24-jarige medewerkster personeelszaken die wel missverkiezingen weet te winnen, maar als het om de liefde gaat no...

10-01-2019 19:30

Aflevering 8

First Dates - Aflevering 8

De 23-jarige fractiemedewerkster Cecilia is een zelfverzekerde vrouw die er genoeg van heeft om alleen op haar uiterlijk beoordeeld te worden. Ze is sterk en eigenzinnig en ze zoekt een man die net zo ambitieus en vastberaden is als zij. Vi...

09-01-2019 19:30

Aflevering 7

First Dates - Aflevering 7

De 25-jarige tandartsassistente Jade hoopt haar tanden in een grote sterke man te kunnen zetten. Haar date is de knappe, sterke boomchirurg Tom. Hij hoopt eindelijk met iemand wortel te kunnen schieten, maar Jade is niet zijn gebruikelijke ...

08-01-2019 19:30

Aflevering 6

First Dates - Aflevering 6

De 25-jarige jurist Jordan heeft wat hulp nodig bij haar zoektocht naar de ware. Ze is 1.80 meter lang, en dat zonder hakken. Die lengte is een groot probleem bij het vinden van de liefde, want mannen raken erdoor geïntimideerd. Gelukkig to...

07-01-2019 19:30

Aflevering 5

First Dates - Aflevering 5

Lukt het Cameron om het hart van politicoloog Joe te veroveren? En Lee is zijn wilde haren kwijt en wil zich nu gaan settelen. Abbi weet meteen zijn aandacht te trekken.

21-12-2018 19:30

Kerstspecial (UK)

First Dates - Kerstspecial (UK)

Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het resta...

20-12-2018 19:30

Kerstspecial (UK)

First Dates - Kerstspecial (UK)

Sophie is ruige kerels gewend. Hoe bevalt gentleman Mehmet haar? De beeldschone operations manager Yasmin zoekt de ware. Voldoet tandkliniekmanager Ryan met z'n tandpastaglimlach?

19-12-2018 19:30

Kerstspecial (UK)

First Dates - Kerstspecial (UK)

Het kerstdiner in het First Dates-restaurant is een spetterend feest, boordevol spectaculaire verrassingen. Gastheer Fred en zijn kerstcupido's kijken terug op een fantastisch jaar, waarin de liefde leidde tot huwelijksaanzoeken, verlovings...

18-12-2018 19:25

Kerstspecial II

First Dates - Kerstspecial II

Het 'First Dates' restaurant opent haar deuren voor de feestdagen, want niemand wil een eenzame kerst. We zien vrijgezellen die dromen van een geschikte partner om kerst mee te vieren en het nieuwe jaar in te luiden. Is het liefde op het ee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord