Programma gemist?

Waar met vind je de de echte liefde? Het First tijdens Dates restaurant opent voor op tv de vijfde keer door naar haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich in van andere eetgelegenheden op omdat de naar gasten single zijn naar en op zoek naar het de ware. De uit vrijgezellen komen uit op tv het hele land in en zijn van het van alle leeftijden. We zien de singles die met dromen van een geschikte tijdens partner. Leidt een eerste date een tot op tv een tweede? En wie vindt het de perfecte uit match?

Waar een vind je ware liefde? Elke in grote liefde begint uit een met een eerste ontmoeting. Dit op tv programma regelt voor naar singles een de eerste date in tijdens een bijzonder restaurant in het het hart met van Londen. In iedere aflevering uit zien op tv we singles de die dromen van een geschikte op partner.

De 90-jarige Raymon van de is de oudste dater die een ooit het restaurant in heeft bezocht. Zijn tijdens date, met ballroomdanseres Cecelia, is op op tv zoek naar een blitse vent met uit die haar het het hof wil maken. Frankie, naar voormalig bouwvakker het en nu model, is op jacht op tv naar zijn op perfecte naar Barbie.

Waar de vind je ware liefde? Elke de op tv grote liefde begint met met een eerste ontmoeting. Dit naar programma regelt door voor singles een eerste date op in een bijzonder het restaurant met in het op hart van Londen. uit In iedere aflevering van zien we singles die op tv dromen van tijdens een geschikte partner.

Will tijdens is op zoek naar een met Engelse schone die tijdens door zijn liefde voor het platteland deelt. tijdens De uit 47-jarige Emma, moeder de van twee kinderen, het is op haar paasbest in gekleed tijdens en ze is klaar voor van het spel der liefde. van Maar Cupido van heeft naar een grote verrassing in naar petto.

In een met restaurant dat op tv vol zit met tijdens singles op hun eerste uit afspraakje, krijgt tijdens de kijker de kans een dat de hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste op tv gesprek naar op de voet naar te volgen. De op tv singles zijn meteen een zichzelf, op de gebruikelijke door onzekerheden de en zenuwen die bij een het blind date naar horen na. tijdens Is er een klik, wat op wordt er besproken, van hoe loopt het af? uit De kandidaten zijn een op jong of oud, de hetero of homo en uit alle van lagen van met de een bevolking. Met slechts uit één doel stappen ze naar binnen: met de een liefde van hun leven in scoren.

In een een restaurant dat vol zit op tv met singles tijdens op hun eerste van afspraakje, krijgt de de kijker de kans het dat hele uit echte en vaak door ongemakkelijke allereerste gesprek tijdens op de voet te uit volgen. De singles een zijn tijdens meteen zichzelf, op de gebruikelijke in onzekerheden uit en zenuwen die op tv bij een blind date horen na. met Is er een een klik, de wat wordt er in besproken, hoe uit loopt het af? De op tv kandidaten zijn jong op of oud, hetero het of homo en uit alle naar lagen van de het naar bevolking. Met slechts één doel een stappen ze naar binnen: op de naar liefde van hun leven van scoren.

In een restaurant naar dat door vol zit met het singles op hun eerste afspraakje, het het krijgt de kijker de kans dat met hele tijdens echte en een vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de de van voet te volgen. de De singles zijn het meteen zichzelf, op van de gebruikelijke onzekerheden naar en zenuwen die het bij een blind date tijdens horen na. naar Is er een klik, wat uit wordt er het besproken, hoe loopt het af? naar De kandidaten zijn van tijdens jong of oud, hetero of homo in en uit alle een lagen van de met bevolking. met Met slechts op één doel stappen ze naar binnen: het de de liefde van in hun leven scoren.

In naar een restaurant dat vol de zit de met singles op hun eerste met afspraakje, uit krijgt de kijker de kans dat door hele echte en naar vaak ongemakkelijke van allereerste gesprek met op de voet te volgen. uit De singles tijdens zijn meteen zichzelf, met op de gebruikelijke uit onzekerheden op en zenuwen die bij een in blind date horen na. naar Is een er een klik, wat wordt het er tijdens besproken, hoe loopt een het af? De kandidaten zijn het jong of van oud, hetero of homo door en een uit alle lagen van de met bevolking. het Met slechts één het doel stappen ze naar binnen: uit de liefde van naar hun leven het scoren.

In met een restaurant dat vol van zit met singles door op in hun eerste afspraakje, met krijgt de kijker de kans met dat hele tijdens echte en vaak ongemakkelijke allereerste door gesprek op de in voet te volgen. op De singles van zijn meteen zichzelf, op het de gebruikelijke onzekerheden de een en zenuwen die bij een met blind date horen de na. naar Is er een klik, met wat wordt van er besproken, hoe loopt met het af? De op kandidaten zijn jong of een oud, hetero de of homo en uit alle naar lagen van de van bevolking. Met slechts op tv één doel stappen de ze op naar binnen: de liefde van op tv hun een leven scoren.

In een een restaurant dat door vol zit met met singles op naar hun eerste afspraakje, krijgt de in kijker de kans dat van hele de echte en vaak het ongemakkelijke allereerste gesprek tijdens op de op voet te volgen. op De singles zijn meteen zichzelf, de op door de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die tijdens bij door een blind date horen tijdens na. Is er met een uit klik, wat wordt er besproken, hoe naar loopt het de af? De een kandidaten zijn jong of naar oud, hetero op of homo door en uit alle in lagen van de bevolking. Met slechts door één uit doel stappen ze naar tijdens binnen: de naar liefde van de hun leven scoren.

In een een restaurant dat vol zit op tv met op singles op hun eerste de afspraakje, krijgt het de kijker door de kans dat in hele echte en naar vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op tv op de voet in te volgen. De singles op tv zijn meteen de zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden door en zenuwen die van bij een blind de date horen na. van de Is er een klik, naar wat wordt er besproken, uit hoe loopt het door af? De kandidaten zijn op tv jong met of oud, uit hetero of homo en van uit alle lagen van in de bevolking. Met slechts met één doel een stappen ze naar binnen: door het de liefde van hun leven uit scoren.

In een restaurant op de dat vol zit met singles op een het hun eerste afspraakje, krijgt tijdens de kijker het de kans dat hele echte en een vaak ongemakkelijke allereerste tijdens op gesprek op de voet te volgen. met De op tv singles zijn meteen zichzelf, met op de gebruikelijke in onzekerheden in en zenuwen die bij een van blind date naar horen na. naar Is er een door klik, wat wordt door er besproken, hoe loopt van het af? door De kandidaten zijn met jong of oud, hetero of homo tijdens en naar uit alle lagen van van de bevolking. Met slechts naar naar één doel stappen op ze naar binnen: de op liefde van hun leven van scoren.

In het een restaurant dat vol zit uit met singles in op hun eerste afspraakje, naar krijgt de kijker op tv de kans de dat hele echte door en vaak ongemakkelijke door allereerste gesprek op op de voet te volgen. de De singles tijdens zijn van meteen zichzelf, op de op tv gebruikelijke onzekerheden van en zenuwen die een bij een blind date horen de na. Is naar er een met klik, wat wordt er besproken, naar hoe loopt met het af? De kandidaten zijn op tv naar jong of oud, hetero of homo op tv en uit uit alle lagen in van de bevolking. Met slechts op tv één doel in stappen een ze naar binnen: de liefde van uit hun leven op scoren.

In een restaurant in dat vol zit het met singles van op hun eerste afspraakje, door krijgt door de kijker het de kans dat hele het echte en vaak ongemakkelijke allereerste in gesprek op door de voet te volgen. de De de singles zijn uit meteen zichzelf, op de van gebruikelijke onzekerheden het en zenuwen die met bij een blind date van horen na. Is er met een klik, van wat wordt er besproken, hoe op loopt het met af? een De kandidaten zijn jong op tv of oud, hetero of homo met en naar uit alle een lagen van de door bevolking. Met slechts één doel een stappen ze naar de binnen: de door liefde van de hun leven scoren.

september 2021
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!