Programma gemist?

Waar in vind je de echte liefde? tijdens Het First een Dates op tv restaurant opent voor de een vijfde keer haar deuren. op tv Dit restaurant onderscheidt zich naar door van andere eetgelegenheden omdat het de gasten in single zijn en op naar zoek naar de in ware. De vrijgezellen komen het uit het de hele land en op zijn van op tv alle leeftijden. We in zien singles die dromen van een de geschikte met partner. Leidt een eerste date op tot een door tweede? op En wie vindt de met perfecte match?

Waar uit vind je uit ware liefde? Elke op tv grote liefde begint met een eerste het ontmoeting. tijdens Dit programma regelt voor singles uit een eerste met date in een op tv bijzonder restaurant van in het naar hart van Londen. in In iedere aflevering zien we singles naar op tv die dromen van van een geschikte partner.

De naar 90-jarige Raymon op is de oudste dater met die ooit een het restaurant heeft bezocht. in Zijn date, tijdens ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar tijdens een blitse het vent die met haar het hof wil maken. met met Frankie, voormalig bouwvakker en uit nu model, is op jacht de naar zijn perfecte op naar Barbie.

Waar naar vind je een ware liefde? Elke grote liefde in begint in met een eerste ontmoeting. het Dit programma met regelt voor singles een eerste date op tv in een bijzonder op tv op tv restaurant in het hart naar van Londen. In iedere aflevering op zien we singles in die dromen naar van een geschikte uit partner.

Will is op in door zoek naar een Engelse tijdens schone die zijn liefde voor door het platteland door deelt. met De 47-jarige Emma, de moeder van twee kinderen, is op het haar paasbest op gekleed en ze door is klaar voor het met spel der een liefde. Maar het Cupido heeft een met grote verrassing in het petto.

In uit een restaurant dat vol naar zit met singles op tv op hun eerste met afspraakje, krijgt de de kijker de kans van dat hele een echte en vaak ongemakkelijke allereerste een gesprek op de uit voet te een volgen. De singles zijn met meteen zichzelf, op door de van gebruikelijke onzekerheden en zenuwen in die bij een naar blind door date horen na. Is er in een klik, een wat wordt er besproken, hoe de de loopt het af? De kandidaten het zijn jong of het oud, op tv hetero of homo door en uit alle lagen van door de bevolking. Met door slechts één doel met stappen ze naar een binnen: de liefde op van hun het leven scoren.

In een een restaurant dat vol zit uit de met singles op hun eerste afspraakje, op krijgt de kijker in de kans dat op tv hele echte en van naar vaak ongemakkelijke allereerste de gesprek op de van voet te volgen. tijdens De singles zijn meteen zichzelf, uit op tijdens de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die op bij een blind in date horen door na. Is er met een van klik, wat wordt de er besproken, hoe uit loopt het af? De kandidaten zijn de jong of met oud, hetero of op tv homo en uit alle met lagen van de door naar bevolking. Met slechts één met doel stappen ze het naar binnen: de liefde van op hun leven op tv scoren.

In een restaurant van dat vol zit uit uit met singles op hun de eerste afspraakje, op tv krijgt de kijker de kans dat het door hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste het gesprek op de op tijdens voet te volgen. De op singles zijn meteen zichzelf, op op van de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die door bij een blind een date horen na. met door Is er een klik, wat wordt van er van besproken, hoe loopt het af? de tijdens De kandidaten zijn jong op tv of oud, hetero of homo met en uit een alle in lagen van de bevolking. Met slechts de één tijdens doel stappen met ze naar binnen: op de liefde van hun de leven scoren.

In een door restaurant dat vol tijdens zit met singles op een op hun eerste afspraakje, krijgt de in kijker de in kans dat de hele echte en door vaak ongemakkelijke allereerste tijdens gesprek op de voet te volgen. op tv De singles zijn de naar meteen zichzelf, op de gebruikelijke uit onzekerheden en van zenuwen die bij een blind van date de horen na. Is er een op tv klik, wat door wordt er het besproken, hoe loopt het af? uit uit De kandidaten zijn jong of oud, van hetero tijdens of homo en uit uit alle lagen tijdens van de bevolking. een Met slechts één doel stappen van het ze naar binnen: een de liefde van hun leven het scoren.

In het een restaurant dat de vol zit met met singles op hun eerste de afspraakje, krijgt op de kijker de kans dat door hele van echte en vaak ongemakkelijke het allereerste gesprek op op tv de voet te volgen. door De het singles zijn van meteen zichzelf, op de met gebruikelijke onzekerheden en met zenuwen die bij door een blind uit date horen na. Is van er een klik, op tv wat wordt er besproken, hoe naar naar loopt het af? De kandidaten uit zijn de jong of oud, hetero of op homo het en uit alle lagen door van de bevolking. Met op slechts één doel stappen naar ze naar een binnen: op de liefde van hun met leven scoren.

In van een restaurant dat tijdens vol zit met tijdens singles op hun op eerste afspraakje, op krijgt de kijker de kans met dat hele echte naar en naar vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op op tv de voet te in volgen. uit De singles zijn meteen het zichzelf, op de gebruikelijke op onzekerheden met en zenuwen die bij in een blind met date horen na. op tv Is er een klik, wat op wordt er besproken, de hoe loopt het af? op tijdens De kandidaten zijn jong of uit oud, hetero of op homo op tv en uit alle naar lagen van de bevolking. Met slechts door één doel op tv stappen tijdens ze naar binnen: de liefde op van hun leven met scoren.

In tijdens een restaurant het dat vol zit met met singles op hun eerste afspraakje, met krijgt de tijdens kijker de kans naar dat hele de echte en vaak tijdens ongemakkelijke allereerste gesprek op op tv de op tv voet te volgen. van De singles zijn naar meteen zichzelf, op de gebruikelijke op tv onzekerheden door en zenuwen die bij door een blind date van horen na. de Is er een klik, wat wordt de er besproken, door hoe loopt uit het af? De kandidaten zijn tijdens op jong of oud, hetero of tijdens homo en uit met alle lagen de van de de bevolking. Met slechts één het doel stappen met ze naar binnen: de liefde van van hun leven in scoren.

In met een restaurant het dat vol zit met een singles op hun eerste op afspraakje, krijgt de met kijker de kans een dat hele echte en van vaak in ongemakkelijke allereerste met gesprek op de voet naar te volgen. De singles door zijn meteen zichzelf, in op de in gebruikelijke onzekerheden door en zenuwen die bij een blind de date horen door na. Is er een uit klik, wat wordt de met er besproken, hoe loopt door het af? De op kandidaten zijn jong of door oud, de hetero of homo en van uit alle lagen van de met naar bevolking. Met slechts één doel in stappen ze naar binnen: in de liefde van door tijdens hun leven scoren.

In een restaurant door dat vol zit met uit met singles op hun in eerste afspraakje, op krijgt de kijker de kans in dat hele echte door en vaak op tv ongemakkelijke allereerste op tv gesprek op de voet te volgen. tijdens naar De singles zijn meteen zichzelf, op door de de gebruikelijke onzekerheden een en zenuwen die bij een door blind date de horen na. Is er het een klik, met wat wordt er besproken, hoe uit tijdens loopt het af? De door kandidaten zijn jong of oud, op hetero of van homo van en uit alle lagen door van de bevolking. Met een slechts één doel stappen met ze naar uit binnen: de liefde van de hun leven tijdens scoren.

In door een restaurant dat vol het zit de met singles op hun eerste in afspraakje, uit krijgt de kijker van de kans dat hele echte en in vaak ongemakkelijke allereerste met in gesprek op de voet de te volgen. De door singles zijn uit meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden in en een zenuwen die bij op tv een blind tijdens date horen na. van Is er een klik, wat wordt op er besproken, hoe de loopt het uit af? De op kandidaten zijn jong of oud, in tijdens hetero of homo met en uit alle de lagen van de bevolking. naar Met slechts één doel stappen de ze door naar binnen: de liefde door van hun op tv leven scoren.

november 2019
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!