Programma gemist?

Waar vind naar je op tv de echte liefde? Het First Dates op tv van restaurant opent voor de vijfde in keer haar deuren. op tv Dit restaurant onderscheidt zich met van andere eetgelegenheden de in omdat de gasten single zijn door en op een zoek naar de in ware. De vrijgezellen komen uit door het hele land tijdens en zijn van het alle leeftijden. naar We tijdens zien singles die dromen de van een geschikte partner. uit Leidt op tv een eerste date tot een naar tweede? En een wie vindt de perfecte tijdens match?

Waar vind je van ware liefde? met Elke grote door liefde begint met een eerste het ontmoeting. Dit van programma in regelt voor singles een eerste door date in een bijzonder op tv restaurant in in het hart van met Londen. In iedere van aflevering naar zien we singles die dromen van van tijdens een geschikte partner.

De 90-jarige Raymon op is tijdens de oudste dater die ooit op tv het restaurant heeft op tv bezocht. Zijn op tv date, ballroomdanseres Cecelia, een is op zoek naar uit een blitse naar vent die op haar het met hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker door en nu model, op is op jacht van naar in zijn perfecte op tv Barbie.

Waar de vind je ware liefde? met Elke naar grote liefde begint met met een eerste ontmoeting. naar Dit programma regelt uit voor singles een een eerste date in een in bijzonder restaurant in het het hart van Londen. uit In iedere een aflevering zien we in singles die dromen naar van een geschikte door partner.

Will is op in zoek met naar een tijdens Engelse schone die op zijn liefde voor het uit platteland deelt. De een 47-jarige Emma, moeder van van twee kinderen, is tijdens op haar uit paasbest gekleed het en ze is klaar voor met het spel door der liefde. Maar een Cupido heeft een grote een verrassing in in petto.

In op een restaurant dat vol zit door met singles met op hun eerste uit afspraakje, op krijgt de kijker met de kans dat hele echte en door vaak ongemakkelijke op allereerste gesprek op de de op tv voet te volgen. met De singles zijn meteen zichzelf, de op de gebruikelijke door onzekerheden en de zenuwen die bij een in blind date horen na. tijdens Is er uit een in klik, wat wordt er de besproken, hoe loopt het af? op De kandidaten het zijn jong of naar oud, hetero of met homo en op uit alle lagen van het de bevolking. Met slechts op tv één doel stappen op het ze naar binnen: de uit liefde van hun tijdens leven scoren.

In een het restaurant dat vol uit zit het met singles op hun de eerste afspraakje, krijgt de kijker door de kans met dat met hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste in gesprek op de op voet te volgen. naar De singles naar zijn meteen zichzelf, op de de van gebruikelijke onzekerheden op en zenuwen die bij het een blind van date horen na. van Is er een klik, wat in wordt er van besproken, hoe loopt tijdens het af? De kandidaten het zijn jong of oud, door op tv hetero of homo en uit naar alle naar lagen van de de bevolking. Met slechts één doel stappen door ze een naar binnen: van de liefde van hun leven door scoren.

In de een restaurant dat tijdens vol zit met met singles op hun naar eerste afspraakje, krijgt de kijker een de kans dat op hele echte en door op vaak ongemakkelijke allereerste met gesprek op de voet te naar volgen. De singles zijn van meteen zichzelf, met op de door gebruikelijke onzekerheden en zenuwen van die bij een blind de van date horen na. Is er een in klik, door wat wordt er besproken, hoe van loopt het af? uit De kandidaten zijn een jong uit of oud, hetero of homo een de en uit alle lagen van de het bevolking. van Met slechts één op doel stappen ze naar naar binnen: de liefde van de hun op leven scoren.

In door een restaurant naar dat vol zit uit met singles op hun op tv eerste afspraakje, krijgt de kijker van de een kans dat door hele echte en naar vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de op voet te volgen. naar het De singles zijn meteen in zichzelf, op de door gebruikelijke onzekerheden tijdens en zenuwen die bij een blind naar date in horen na. met Is er een uit klik, wat wordt er naar besproken, hoe loopt het van af? tijdens De kandidaten zijn de jong of oud, hetero uit of homo tijdens en uit alle lagen tijdens van de bevolking. Met het slechts één doel stappen van tijdens ze naar binnen: de liefde van op tv hun leven van scoren.

In een restaurant op tv dat vol zit op in met singles op hun met eerste afspraakje, krijgt door de kijker de kans op tv dat hele echte een en vaak ongemakkelijke allereerste van door gesprek op de voet een te volgen. De singles uit zijn meteen de zichzelf, op de met gebruikelijke onzekerheden en zenuwen in die bij met een blind tijdens date horen na. Is uit er een door klik, wat wordt tijdens er besproken, hoe loopt het uit af? De door kandidaten zijn jong of op oud, hetero of tijdens homo en uit alle op tv de lagen van de bevolking. Met slechts uit naar één doel stappen uit ze naar binnen: de liefde het van hun leven op tv scoren.

In een naar restaurant dat vol het zit met singles op tijdens hun eerste tijdens afspraakje, krijgt de kijker uit van de kans dat hele echte en op met vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de met voet in te volgen. uit De singles zijn meteen zichzelf, op naar de gebruikelijke onzekerheden met en zenuwen die met bij een het blind van date horen na. Is er een in op tv klik, wat wordt er besproken, hoe naar loopt het een af? de De kandidaten zijn jong of oud, de hetero van of homo en door uit alle lagen van op de met bevolking. Met slechts één doel tijdens stappen ze naar naar binnen: naar de liefde van hun leven de scoren.

In een restaurant in dat op vol zit met een singles op hun eerste naar afspraakje, de krijgt de kijker de kans uit dat hele echte uit en vaak ongemakkelijke door allereerste gesprek op de van voet de te volgen. De singles uit zijn meteen met zichzelf, op de op gebruikelijke onzekerheden met en zenuwen die bij een blind op tv het date horen na. Is door er een op klik, wat wordt er besproken, hoe van loopt het af? door op De kandidaten zijn op jong of oud, hetero tijdens of homo en uit van alle lagen van een de bevolking. Met een slechts één doel stappen de ze naar binnen: in de liefde van uit hun tijdens leven scoren.

In een door restaurant dat uit vol zit met met singles op hun tijdens eerste afspraakje, krijgt de kijker de door de kans dat uit hele echte en vaak met ongemakkelijke allereerste tijdens gesprek op de voet te volgen. uit De singles op zijn meteen een zichzelf, op de op tv gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die op bij een blind in date horen op na. Is er een tijdens klik, wat naar wordt het er besproken, hoe loopt het af? naar De naar kandidaten zijn jong of in oud, hetero op of homo het en uit alle door lagen van de op bevolking. Met slechts één doel stappen een ze naar de binnen: de in liefde van de hun leven scoren.

In een restaurant door dat vol op zit met singles op een hun eerste afspraakje, de krijgt de kijker naar de kans uit dat hele echte het en vaak ongemakkelijke de allereerste gesprek op door de voet de te volgen. De in singles zijn meteen zichzelf, op een op de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen uit die bij een blind tijdens van date horen na. door Is er een klik, in wat wordt tijdens er besproken, hoe een loopt het af? de De kandidaten zijn jong tijdens of oud, hetero of een homo en uit een alle uit lagen van de op tv bevolking. Met slechts één doel op stappen ze naar met binnen: de liefde door van hun leven uit scoren.

In een restaurant een dat een vol zit in met singles op op tv hun eerste afspraakje, krijgt de kijker op door de kans dat een hele echte en uit vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op een de voet te in volgen. De singles het zijn meteen zichzelf, op in de naar gebruikelijke onzekerheden en zenuwen door die uit bij een blind tijdens date horen na. op tv Is er een klik, wat met wordt er besproken, van hoe loopt met het af? De kandidaten zijn uit jong of oud, op hetero of het homo en uit alle met uit lagen van de bevolking. Met slechts in één doel stappen met ze naar binnen: met de liefde van de hun leven op tv scoren.

december 2020
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!