Programma gemist?

Waar in vind je de echte liefde? op tv Het het First Dates restaurant opent uit voor de vijfde keer de haar deuren. Dit op een restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden het omdat de door gasten single zijn en met op tijdens zoek naar de ware. De uit naar vrijgezellen komen uit het hele land tijdens tijdens en zijn van alle leeftijden. We naar zien singles het die van dromen van een op tv geschikte partner. Leidt een een eerste date tot een naar tweede? En wie van vindt de perfecte het match?

Waar vind je een ware op liefde? Elke naar grote liefde begint met een eerste tijdens ontmoeting. Dit de programma regelt voor singles op tv een eerste date op in een op bijzonder restaurant tijdens in het hart van Londen. door In iedere door aflevering zien we singles met die dromen van op een geschikte op partner.

De 90-jarige Raymon in is de de oudste dater die ooit naar het op restaurant heeft een bezocht. Zijn date, naar ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar op tv een blitse de vent het die haar het hof met wil maken. Frankie, het voormalig bouwvakker en nu het model, is de op jacht naar zijn een perfecte tijdens Barbie.

Waar vind je de ware een liefde? Elke grote in liefde begint met een eerste van ontmoeting. Dit programma een regelt een voor singles een eerste date de in in een bijzonder restaurant in het op tv hart van de Londen. In iedere tijdens aflevering zien door we singles die dromen van op een in geschikte partner.

Will met is op zoek naar op een op Engelse schone die zijn liefde in voor tijdens het platteland deelt. De 47-jarige Emma, op tv moeder van naar twee in kinderen, is op haar paasbest gekleed het en ze met is klaar op voor het spel op der liefde. Maar Cupido een heeft een grote door verrassing in tijdens petto.

In een een restaurant dat uit vol zit met singles op op hun naar eerste afspraakje, krijgt de kijker op de in kans dat hele echte en met vaak ongemakkelijke met allereerste op tv gesprek op de voet te volgen. tijdens De singles zijn naar meteen zichzelf, op op tv de op tv gebruikelijke onzekerheden op en zenuwen die door bij een blind van date horen na. Is de er een op klik, wat wordt tijdens er besproken, hoe loopt het af? op De kandidaten op zijn jong tijdens of oud, hetero of homo door en uit in alle lagen de van de bevolking. Met van slechts één doel stappen door ze naar naar binnen: een de liefde van hun door leven scoren.

In een restaurant van dat van vol zit met met singles op hun uit eerste afspraakje, krijgt het de kijker naar de kans dat hele echte de en vaak ongemakkelijke naar allereerste gesprek op met de voet in te volgen. De de singles zijn het meteen zichzelf, op de de gebruikelijke onzekerheden op tv en zenuwen die bij een met blind date horen op tv na. door Is er een klik, wat tijdens wordt er besproken, hoe uit loopt naar het af? De van kandidaten zijn jong of oud, van hetero of door homo en in uit alle naar lagen van de bevolking. Met slechts op tv één doel stappen naar de ze naar binnen: de liefde van met van hun leven scoren.

In een door restaurant dat uit vol zit met singles in op hun eerste met afspraakje, krijgt de het kijker de kans op dat hele echte tijdens en vaak ongemakkelijke door allereerste gesprek op op tv de voet te volgen. op De singles een zijn meteen zichzelf, op uit de gebruikelijke onzekerheden tijdens een en zenuwen die bij een blind op date op tv horen na. Is er een de op klik, wat wordt er besproken, hoe een loopt van het af? De kandidaten in zijn jong of uit oud, hetero of homo naar van en uit alle door lagen van de bevolking. het Met slechts één op doel stappen ze naar binnen: uit de liefde van het het hun leven scoren.

In een restaurant tijdens door dat vol zit met een singles op hun een eerste afspraakje, krijgt de in kijker een de kans dat hele echte en met vaak ongemakkelijke van allereerste gesprek op de naar in voet te volgen. De singles naar zijn meteen met zichzelf, op uit de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die het bij een blind uit date horen tijdens na. Is er een op tv klik, wat uit wordt er besproken, hoe uit tijdens loopt het af? met De kandidaten zijn jong met of oud, op tv hetero of homo tijdens en uit alle lagen in van de bevolking. Met op slechts één doel stappen met ze naar binnen: in de op tv liefde van hun leven op scoren.

In een van restaurant dat het vol zit met singles uit op hun eerste op afspraakje, krijgt van de kijker de kans een dat hele echte de en vaak het ongemakkelijke allereerste gesprek tijdens op de voet te op tv volgen. De singles zijn met meteen zichzelf, uit op de gebruikelijke onzekerheden op tv en zenuwen die naar door bij een blind het date horen na. Is er een van uit klik, wat wordt door er besproken, hoe in loopt het af? De het kandidaten zijn jong de of oud, in hetero of homo met en uit alle lagen van het de tijdens bevolking. Met slechts één een doel stappen ze met naar binnen: de liefde van de hun leven op scoren.

In een restaurant het dat naar vol zit met naar singles op hun eerste een afspraakje, de krijgt de kijker op de kans dat hele in echte en vaak ongemakkelijke allereerste op gesprek op de met voet te volgen. van De singles zijn met meteen zichzelf, uit op de gebruikelijke onzekerheden tijdens en zenuwen die een op tv bij een blind date horen de na. naar Is er een met klik, wat wordt er besproken, in hoe loopt het af? uit De kandidaten op zijn jong of oud, naar hetero of naar homo en uit alle een lagen op tv van de bevolking. met Met slechts één tijdens doel stappen ze de naar binnen: de tijdens liefde van hun leven een scoren.

In een naar restaurant tijdens dat vol zit met singles uit op hun eerste afspraakje, op tv krijgt de in kijker de kans dat tijdens uit hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste het gesprek op de op voet te volgen. tijdens De singles zijn het meteen zichzelf, op door de op tv gebruikelijke onzekerheden op tv en zenuwen die op bij een blind date horen tijdens na. Is er een de klik, wat op tv wordt er besproken, hoe uit op tv loopt het af? De kandidaten het zijn jong een of oud, hetero een of homo en uit een alle het lagen van de uit bevolking. Met slechts één in doel stappen ze naar tijdens binnen: met de liefde van tijdens hun leven scoren.

In een restaurant uit het dat vol zit met singles op door naar hun eerste afspraakje, krijgt de het kijker door de kans dat in hele echte en van vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de de uit voet te volgen. De singles op zijn meteen zichzelf, op met de uit gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die tijdens het bij een blind date horen uit na. Is op tv er een klik, wat de wordt tijdens er besproken, hoe loopt tijdens het af? de De kandidaten zijn jong een of oud, hetero of homo op tv de en uit alle lagen van in de bevolking. de Met slechts één doel stappen met ze naar de binnen: de liefde uit van hun met leven scoren.

In een restaurant naar dat met vol zit met uit singles op hun in eerste afspraakje, krijgt de door kijker de kans dat de met hele echte en vaak ongemakkelijke de allereerste gesprek op op de een voet te volgen. van De singles zijn het meteen zichzelf, op de in gebruikelijke onzekerheden op en zenuwen die tijdens bij een blind date horen de na. Is het er een klik, wat door wordt er uit besproken, hoe loopt in het af? De kandidaten van zijn jong door of oud, het hetero of homo en uit met alle lagen van de het bevolking. Met van slechts één met doel stappen ze naar binnen: op tv de liefde door van hun van leven scoren.

In op een restaurant dat vol op zit met een singles op hun eerste de afspraakje, krijgt de kijker door de kans dat in hele echte en een vaak ongemakkelijke allereerste naar gesprek op tijdens de voet te in volgen. De de singles zijn meteen het zichzelf, op de gebruikelijke de onzekerheden en op zenuwen die bij een in blind date horen naar na. Is uit er een klik, wat wordt van er besproken, tijdens hoe loopt het in af? De kandidaten naar zijn jong van of oud, met hetero of homo en een uit alle lagen van de door bevolking. Met slechts een één doel stappen uit ze naar binnen: in de liefde uit van het hun leven scoren.

augustus 2020
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!