Programma gemist?

Waar vind je door de het echte liefde? Het First de Dates restaurant opent voor naar in de vijfde keer naar haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van tijdens van andere eetgelegenheden op tv omdat de gasten single zijn en op tv op zoek naar het de ware. van De vrijgezellen komen naar uit het hele door land en tijdens zijn van alle leeftijden. We uit zien singles die het tijdens dromen van een geschikte partner. Leidt uit een eerste date met tot tijdens een tweede? En wie vindt van de perfecte op match?

Waar vind je het van ware liefde? Elke grote liefde begint door naar met een eerste ontmoeting. naar Dit programma regelt voor singles van een eerste door date van in een bijzonder restaurant in het uit hart van de Londen. In van iedere aflevering zien we singles het die dromen van een een geschikte op tv partner.

De uit 90-jarige Raymon is tijdens de oudste dater die een ooit het restaurant van heeft uit bezocht. Zijn date, ballroomdanseres naar Cecelia, is op de zoek naar een blitse op tv vent die haar het met hof wil door maken. Frankie, voormalig bouwvakker de en nu model, een is op de jacht op naar zijn perfecte in Barbie.

Waar van vind je ware liefde? Elke tijdens grote liefde op begint met een uit eerste ontmoeting. door Dit programma tijdens regelt voor singles een eerste op date in een uit bijzonder restaurant in tijdens het hart van op tv Londen. In op iedere aflevering zien we uit singles uit die dromen van een naar geschikte partner.

Will de is op naar zoek naar een Engelse schone het die zijn liefde voor met het van platteland deelt. De 47-jarige op Emma, moeder op tv van twee kinderen, uit is op haar paasbest gekleed op tv en ze op is klaar voor tijdens het spel der van liefde. het Maar Cupido heeft een op grote verrassing in op petto.

In op een restaurant dat vol zit naar met singles op een hun de eerste afspraakje, krijgt de kijker in de kans dat uit hele echte de en op tv vaak ongemakkelijke allereerste uit gesprek op de tijdens voet te volgen. De singles zijn met op meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden tijdens en zenuwen van die bij uit een blind date horen door na. Is er tijdens een klik, wat met wordt er in besproken, hoe door loopt het af? door De kandidaten zijn jong of oud, het hetero of uit homo en uit alle naar lagen van van de in bevolking. Met slechts naar één doel stappen van ze naar binnen: de liefde van op tv hun leven van scoren.

In door een restaurant uit dat vol zit met singles het op hun eerste afspraakje, door krijgt de kijker met de kans dat op hele in echte en vaak ongemakkelijke allereerste het gesprek op naar de voet te in volgen. De singles zijn door meteen zichzelf, het op de gebruikelijke onzekerheden het en zenuwen naar die bij een blind de date horen door na. Is er een van klik, op wat wordt de er besproken, hoe loopt de het af? door De kandidaten zijn jong of oud, door hetero naar of homo en uit alle van lagen het van de bevolking. in Met slechts één doel in stappen ze naar binnen: de de liefde een van hun door leven scoren.

In op een restaurant dat de vol zit met singles op door hun een eerste afspraakje, krijgt de kijker een de in kans dat hele door echte en vaak het ongemakkelijke allereerste gesprek naar op de voet van te volgen. op tv De singles zijn meteen zichzelf, op op met de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die van bij het een blind op tv date horen na. Is van er een klik, wat met wordt er tijdens besproken, hoe loopt het het af? De kandidaten zijn in jong op of oud, hetero of uit homo en in uit alle lagen van op de bevolking. Met van slechts een één doel stappen ze naar met binnen: de van liefde van hun leven naar scoren.

In naar een restaurant naar dat vol zit met singles op door hun eerste afspraakje, uit krijgt de kijker de het de kans dat hele een echte en vaak ongemakkelijke allereerste naar door gesprek op de voet te volgen. op De singles zijn naar meteen zichzelf, op van de gebruikelijke op tv onzekerheden de en zenuwen die bij een het blind date van horen na. de Is er een klik, tijdens wat wordt er door besproken, hoe het loopt het af? De van kandidaten zijn van jong of oud, hetero of een homo en uit op tv alle lagen van naar de de bevolking. Met slechts één een doel stappen ze naar binnen: op tv de liefde op van hun tijdens leven scoren.

In op een restaurant dat vol op zit met singles uit op de hun eerste afspraakje, op tv krijgt de kijker de kans het dat hele echte en een naar vaak ongemakkelijke allereerste gesprek tijdens op de voet te volgen. uit De singles zijn op tv meteen zichzelf, door op de gebruikelijke op onzekerheden en zenuwen die het uit bij een blind tijdens date horen na. tijdens Is er een klik, wat wordt tijdens er besproken, hoe in in loopt het af? De kandidaten zijn een jong of van oud, door hetero of homo en uit alle een lagen het van de op bevolking. Met slechts één op doel stappen ze naar een binnen: de liefde een van hun leven op tv scoren.

In op tv een restaurant dat vol zit uit met singles op door hun eerste de afspraakje, krijgt de kijker de op tv de kans dat hele tijdens echte en vaak ongemakkelijke met allereerste uit gesprek op de voet te door volgen. De singles in zijn meteen zichzelf, op tijdens de op tv gebruikelijke onzekerheden een en zenuwen die bij een blind op date horen na. met Is er een tijdens klik, de wat wordt er besproken, hoe het tijdens loopt het af? De de kandidaten zijn jong op of oud, hetero of homo met en uit alle door lagen van op tv de bevolking. Met slechts in één een doel stappen ze de naar binnen: de liefde naar van hun leven in scoren.

In een met restaurant dat vol zit het met singles tijdens op hun uit eerste afspraakje, krijgt tijdens de kijker de kans dat van hele echte de en vaak de ongemakkelijke allereerste gesprek op tijdens de voet naar te volgen. De singles een zijn meteen op tv zichzelf, op de naar gebruikelijke onzekerheden tijdens en zenuwen die bij de een blind uit date horen na. Is er uit een klik, met wat wordt op tv er besproken, hoe loopt door het af? De door kandidaten zijn jong van of oud, een hetero of homo en uit alle van lagen van de op tv het bevolking. Met slechts één op tv doel stappen ze naar binnen: met de liefde op tv van tijdens hun leven scoren.

In op tv een restaurant dat op vol zit uit met singles op hun eerste op afspraakje, krijgt de door kijker de kans dat een hele echte van en vaak ongemakkelijke allereerste met gesprek op op de voet te volgen. het De tijdens singles zijn meteen zichzelf, op een tijdens de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die een bij een op tv blind date horen op na. Is er naar een klik, wat wordt tijdens naar er besproken, hoe loopt van het af? De kandidaten naar zijn jong of oud, op hetero of homo het en uit alle de lagen van de de bevolking. tijdens Met slechts één doel op stappen ze naar binnen: naar uit de liefde van hun leven door scoren.

In in een restaurant dat naar vol zit met met singles op hun in eerste afspraakje, tijdens krijgt de kijker de kans het dat hele met echte en vaak ongemakkelijke allereerste naar met gesprek op de voet te tijdens volgen. De singles zijn van meteen op tv zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden naar en zenuwen die uit bij tijdens een blind date horen een na. Is in er een klik, wat wordt het er besproken, naar hoe uit loopt het af? De in kandidaten zijn jong het of oud, hetero met of homo en op tv uit alle lagen van door de op tv bevolking. Met slechts één doel op tv stappen ze tijdens naar binnen: de liefde van op hun het leven scoren.

In de een restaurant dat vol tijdens zit op met singles op hun eerste naar afspraakje, krijgt de kijker op tv de de kans dat hele echte met en vaak ongemakkelijke allereerste van door gesprek op de voet het te volgen. De singles zijn in meteen zichzelf, het op de gebruikelijke op tv onzekerheden en zenuwen op tv die bij de een blind date van horen na. het Is er een klik, wat naar wordt er besproken, hoe van loopt het af? het de De kandidaten zijn jong het of oud, hetero of homo de het en uit alle lagen van de op tv tijdens bevolking. Met slechts naar één doel stappen ze op tv naar binnen: de op liefde van hun door leven scoren.

maart 2020
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!