Programma gemist?

Seizoen uit 7 - Aflevering van 1 - Datingshow. Het First Dates de naar restaurant opent voor de tweede keer een het haar deuren in Amsterdam. Leidt een door eerste date op tv tot een tweede? En in wie vindt de de perfecte tijdens match?

Seizoen naar 6 - Aflevering 25 op - Britse door datingshow. De 39-jarige Dina tijdens wil graag man en kinderen. naar Ze hoopt dat op tv de het 41-jarige Stephen op op tv dezelfde golflengte een zit als zij. Rachel zit op naar de kunstacademie een en uit zoekt een man met die even gek is op kunst uit als tijdens zij.

Seizoen 6 - door Aflevering 24 - door Britse in datingshow. Fitnessfanaat Jade zoekt met een man die net een als zij gek door is op sporten en een tatoeages. uit De 70-jarige het modeontwerpster Christine is het naar online daten door beu en hoopt in het de restaurant van haar droomman te door vinden.

Het de 27-jarige model Laura uit het de het Ierse Galway kan de wel een klavertjevier gebruiken tijdens haar met date op in het restaurant. op tv Ze is het op zoek naar met een lange, knappe naar man met donker in haar. Op het eerste gezicht naar lijkt haar van date Dan aan alle criteria van te op voldoen, maar als Laura in erachter het komt wat zijn beroep het is, dreigt op het helemaal mis te op lopen. Natuurliefhebber en boomchirurg op tv Matt is op tv een hopeloze romanticus die vaak door halsoverkop verliefd wordt. door Hij is van op zoek naar van een vrouw met door een vrije geest die de de net als hij van de op tv buitenlucht houdt van en graag danst. Matts date uit in is de 29-jarige hoelahoepinstructrice en marketingassistente een de Lucy.

Danseres en vuurspuwer naar Khloe het zoekt een man die het op tv vuur in door haar kan de aanwakkeren. Voormalig op clubpromotor op Ibiza Rick uit deelt Khloe's passie voor muziek, uit maar met weten ze de met juiste snaar bij elkaar te het uit raken? De 40-jarige ecoloog een Andrew zoekt een vrouw een die net als op tv hij gek op tv is op op alles wat met flora en uit fauna te maken heeft. door Andrews date is tijdens in hulpverleenster Charlotte. Als de het gesprek op het buitenleven komt, van is naar het erop of eronder voor een het deze daters.

De 34-jarige rugbyer op tv Pete op staat op een het veld zijn mannetje, de maar in de tijdens liefde heeft hij minder met succes. Zijn date tijdens is de 29-jarige piloot de Antonia. Zij hoopt een een door man te vinden die uit verder kan kijken dan op in haar werk en op tv die de vrouw achter het naar uniform wil leren door kennen. Voor de 20-jarige de studente uit Leah uit Leeds is de de het date in het restaurant in de eerste uit date van haar leven. Ze is met gekoppeld op aan de 23-jarige op Ashley uit Huddersfield. Hij uit heeft dan door wel het haar van Harry uit Styles een en een tijdens filmsterrenlach, een vriendin heeft hij nog het niet naar gevonden.

De in Ierse charmeur Michael op is 73 jaar jong op en heeft nog de steeds oog in voor de van vrouwtjes. Deze gepensioneerde glazenwasser wil tijdens graag een vrouw door ontmoeten die zijn leven uit uit meer glans kan geven. Michaels date met het is de 76-jarige gepensioneerde het kapster Mo. Vechtsportinstructeur Ian mag door dan het wel een in zwarte band in karate hebben, op op tv liefdesgebied valt er met voor uit hem nog heel wat te tijdens de leren.

Advocaat en uit schilder Josh zoekt het iemand die het net als de hij van de schone het kunsten houdt. van Hij is op zoek naar een tijdens op muze en heeft een vrouw het nodig om zijn met ideale plaatje compleet de te maken. Zijn in date uit is Sophia, een studente en met parttime serveerster. het Ze begeven door zich in dezelfde kringen, de maar hebben ze in wel hetzelfde toekomstbeeld? De tijdens 22-jarige Eton-alumnus Leslie op weet precies op waar zijn ideale tijdens vrouw aan moet op tv voldoen. Ze uit moet pienter, intelligent en gevat zijn. van tijdens Leslie noemt Michelle Obama zijn ideale naar in vrouw.

De 26-jarige uit Gladys is in een Frankrijk op geboren en komt van uit een adellijke familie. Ze uit is op zoek met naar een echte op tv Engelse gentleman naar die ze mee naar met haar door kasteel kan nemen. naar Haar date is het de 28-jarige accountant op en ballroomdanser Robert. Tweedehandsautohandelaar Joey geeft van toe dat hij van een bad boy de is. in Hij zoekt het een vrouw die door met zijn versiertrucs naar heen kan kijken naar en die de het echte Joey wil leren op tv kennen. Zijn date is de door op tv 23-jarige modeblogger Jodie.

Brandweervrouw een Nikki zoekt uit een man om de haar leven mee in te delen. Met haar lengte de heeft ze uit alleen nog niet tijdens aan het door langste eind getrokken. Nikki's date is van rugbyer Ross, die op tv zich qua van lengte goed met haar de kan een meten. Callcentermedewerkster Zoe weet precies op tv wat in ze in een partner een zoekt, maar dat op heeft door ze helaas nog een niet gevonden. Haar ideale vrouw in is een intelligente van en tijdens elegante boekenwurm. Op het eerste gezicht van een lijkt haar date Grace aan op alle criteria de te voldoen.

Hotel-inspecteur op Alasdair reist het hele van land de door en is op zoek een naar een op tv man om bij thuis te naar komen. Zijn naar date is de opgewekte op dj Lee. Hij het is in 54 en hij is toe de aan een gesetteld van leven. op tv Stu neemt van een wingman mee tijdens naar het restaurant: naar zijn blindengeleidehond Brett. Stu is al met dertien jaar tijdens blind in en nu is hij met op zoek naar een pittige tijdens uit meid met rood de haar.

De 19-jarige worstelaar in Lewis zoekt een de vrouw die met zijn hart kan met veroveren. Zijn date is met modeassistente Jade. op Zij een is op zoek naar een van man die haar als van een dame behandelt. op De op tv date begint veelbelovend, maar uit dan in gebeurt er iets dramatisch. naar Graaf Anthony is een in aristocraat die op op zoek is naar naar de ware. Zijn in date uit is de 40-jarige projectmanager Sylvia. op Zelf is ze van van nature verlegen, uit maar ze van is op zoek het naar een extraverte man op vol zelfvertrouwen die het haar weet in te de op tv pakken.

De op elegante tandartsassistente Cece van de 22 zoekt iemand die het in inziet dat haar schoonheid het niet alleen aan met de buitenkant tijdens zit. Haar date is de tijdens 23-jarige dj Collins, alias door Conducta. Hij naar is op de hele wereld met overgevlogen om op te treden, uit maar waar met is toch die in vrouw die zijn in hart sneller met doet kloppen? Laborant Ian is in nog nooit op in een date geweest. met Hij voelt zich uit thuis in een laboratorium, de met maar heeft nog nooit iets op tv van chemie door met iemand in gevoeld. Zijn date tijdens is de 27-jarige kinderverzorgster met Stacie.

Tachtiger met Doreen heeft haar in hoop op liefde nog niet van verloren. op Ze wil een naar man die haar de scherp houdt in op haar nadagen. Haar date uit is schrijver met James die uit op zijn 86ste een nieuw tijdens hoofdstuk van wil toevoegen aan op tv zijn liefdesverhaal. De 24-jarige effectenmakelaar uit Pearse heeft zijn door draai gevonden in de de financiële op tv wereld, maar in van zijn liefdesleven krijgt hij tot uit nu toe nul uit op van het rekest.

De 40-jarige Mark met zegt in dat hij op door veeleisende vrouwen valt. op Zijn date is de 38-jarige van door Gilly, administratief medewerkster op een in kleuterschool. Ze geeft toe door dat ze op tv vaak wordt aangezien uit voor een voetbalvrouw, maar ze door zoekt iemand die de haar innerlijk weet een te waarderen. Nahida smult van de de liefde door en ze is uit op zoek naar de een man door die net zo de gek is op eten als zij. uit Haar naar date is tijdens de 28-jarige Thomas, die het net als zij uit Liverpool het komt. Hij door is lang en uit omschrijft zichzelf van als 'knuffelbeer'.

oktober 2018
17-10-2018 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Datingshow. Het First Dates restaurant opent voor de tweede keer haar deuren in Amsterdam. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

16-10-2018 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 25 - Britse datingshow. De 39-jarige Dina wil graag man en kinderen. Ze hoopt dat de 41-jarige Stephen op dezelfde golflengte zit als zij. Rachel zit op de kunstacademie en zoekt een man die even gek is op kunst als ...

15-10-2018 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 24 - Britse datingshow. Fitnessfanaat Jade zoekt een man die net als zij gek is op sporten en tatoeages. De 70-jarige modeontwerpster Christine is het online daten beu en hoopt in het restaurant haar droomman te vind...

12-10-2018 19:30

Aflevering 23

First Dates - Aflevering 23

Het 27-jarige model Laura uit het Ierse Galway kan wel een klavertjevier gebruiken tijdens haar date in het restaurant. Ze is op zoek naar een lange, knappe man met donker haar. Op het eerste gezicht lijkt haar date Dan aan alle criteria te...

11-10-2018 19:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

Danseres en vuurspuwer Khloe zoekt een man die het vuur in haar kan aanwakkeren. Voormalig clubpromotor op Ibiza Rick deelt Khloe's passie voor muziek, maar weten ze de juiste snaar bij elkaar te raken? De 40-jarige ecoloog Andrew zoekt een...

10-10-2018 19:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

De 34-jarige rugbyer Pete staat op het veld zijn mannetje, maar in de liefde heeft hij minder succes. Zijn date is de 29-jarige piloot Antonia. Zij hoopt een man te vinden die verder kan kijken dan haar werk en die de vrouw achter het unifo...

09-10-2018 19:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

De Ierse charmeur Michael is 73 jaar jong en heeft nog steeds oog voor de vrouwtjes. Deze gepensioneerde glazenwasser wil graag een vrouw ontmoeten die zijn leven meer glans kan geven. Michaels date is de 76-jarige gepensioneerde kapster Mo...

08-10-2018 19:35

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

Advocaat en schilder Josh zoekt iemand die net als hij van de schone kunsten houdt. Hij is op zoek naar een muze en heeft een vrouw nodig om zijn ideale plaatje compleet te maken. Zijn date is Sophia, een studente en parttime serveerster. Z...

05-10-2018 19:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

De 26-jarige Gladys is in Frankrijk geboren en komt uit een adellijke familie. Ze is op zoek naar een echte Engelse gentleman die ze mee naar haar kasteel kan nemen. Haar date is de 28-jarige accountant en ballroomdanser Robert. Tweedehands...

04-10-2018 19:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

Brandweervrouw Nikki zoekt een man om haar leven mee te delen. Met haar lengte heeft ze alleen nog niet aan het langste eind getrokken. Nikki's date is rugbyer Ross, die zich qua lengte goed met haar kan meten. Callcentermedewerkster Zoe we...

03-10-2018 19:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

Hotel-inspecteur Alasdair reist het hele land door en is op zoek naar een man om bij thuis te komen. Zijn date is de opgewekte dj Lee. Hij is 54 en hij is toe aan een gesetteld leven. Stu neemt een wingman mee naar het restaurant: zijn blin...

02-10-2018 19:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

De 19-jarige worstelaar Lewis zoekt een vrouw die zijn hart kan veroveren. Zijn date is modeassistente Jade. Zij is op zoek naar een man die haar als een dame behandelt. De date begint veelbelovend, maar dan gebeurt er iets dramatisch. Graa...

01-10-2018 19:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

De elegante tandartsassistente Cece van 22 zoekt iemand die inziet dat haar schoonheid niet alleen aan de buitenkant zit. Haar date is de 23-jarige dj Collins, alias Conducta. Hij is de hele wereld overgevlogen om op te treden, maar waar is...

28-09-2018 19:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

Tachtiger Doreen heeft haar hoop op liefde nog niet verloren. Ze wil een man die haar scherp houdt in haar nadagen. Haar date is schrijver James die op zijn 86ste een nieuw hoofdstuk wil toevoegen aan zijn liefdesverhaal. De 24-jarige effec...

27-09-2018 19:30

Aflevering 12

First Dates - Aflevering 12

De 40-jarige Mark zegt dat hij op veeleisende vrouwen valt. Zijn date is de 38-jarige Gilly, administratief medewerkster op een kleuterschool. Ze geeft toe dat ze vaak wordt aangezien voor voetbalvrouw, maar ze zoekt iemand die haar innerli...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 151
  • Laatste uitzending op 17-10-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord