Programma gemist?

Seizoen 3 een - Aflevering op tv 9 - Britse datingshow. Voormalig model uit Joe (32) op is op tv charmant en hij wordt vaak vergeleken met met het James Bond. naar Hij heeft een date met personal tijdens shopper Nicole, op tv die aan hem de gewaagd is. De gelovige de Tawana tijdens heeft God uit gesmeekt om een rustige man. van Ze heeft een door date met de tijdens 40-jarige Marvin, uit die kleding maakt tijdens voor mensen op tv met grote maten. de Sian uit Essex heeft genoeg op van sukkels in en is op jacht met naar door haar droomman. Zou dat tijdens Tom kunnen zijn, een op tv jongen uit op tv Londen die in de in reclame werkt? Laura met uit Oost-Londen heeft een door explosieve door date met Frankie, in wie in zij haar door gelijke naar lijkt te hebben met gevonden.

Bradley uit Essex het heeft van al jaren uit geen date gehad. Hij woont nog op steeds thuis van en uit in zijn vrije tijd een zoekt hij bewijs van het tijdens op bovennatuurlijke. Hij heeft een date met de Lucy, een naar architect met uit Manchester. Ann Marie heeft uit een date met met Carl, de eigenaar van een schoonmaakbedrijf. Haar tijd op op tv is kostbaar nu ze 50 wordt een in en haar kanker heeft naar overleefd. IT-manager Mitz het (35) uit Londen heeft in veel in ervaring met daten, maar zijn het afspraak met met Sarah dreigt het slecht af te lopen door zijn uit ongewone van aanpak.

Mula wil een het de man die haar aan door het lachen kan van maken dus AJ probeert het haar naar te verleiden met zijn beste een grappen. Maar het een is de de vraag of het door AJ lukt Mula over op tv te halen om donuts met met uit hem te op gaan eten. Jodie valt voor naar Louise, van een Ierse schoonheid. Tom een is een vriendelijke, zelfverzekerde restauranteigenaar met naar en zijn date valt niet uit voor op tv zijn champagne en naar bloemen. De 30-jarige Rich door is voor de de eerste keer sinds tien jaar een alleen en daar met heeft in hij snel in genoeg van. Zijn date Kerry een deelt door zijn liefde voor pepperoni pizza, op fastfoodhamburgers en sappige het commercials.

Joodse atheïst Ori door een heeft met de meeste vrouwen die door hij op tijdens een date zag van ook geslapen. tijdens Hij heeft nu een in afspraak door met onderwijzeres en voormalig judo uit kampioen Nadia van en het zal niet eenvoudig het zijn haar van over te door halen voor een tweede naar afspraak. op tv Studente Nathania, 21, wil het met haar date tijdens met singer-songwriter Daniel bewijzen dat uit ze in geen hart van steen naar heeft. het Mula, 23, wil een man door die haar goed in zal behandelen maar op tv haar afspraak tijdens komt helaas niet door opdagen.

Kathleen heeft nog op tv steeds op tv haar droomprins niet met ontmoet. Op het eerste gezicht de tijdens stelt modemodel Sam in haar niet teleur. Rory ontmoet de naar Australische Maddie op tv en misschien is deze in date voor herhaling uit de vatbaar. Schoonheidsspecialiste Steph heeft genoeg van uit kerels die op haar tijdens bedriegen. Ze wil op een ridder op het witte paard, met en brandweerman Rich naar van denkt dat hij de op juiste man is voor die een op tv baan.

Alleenstaande moeder naar Frankie uit wil een relatie. Hoe een zal haar date Charlie de reageren van op het feit van dat ze kinderen heeft? op tv Gescheiden Karen heeft een door date een met Mitch. Olive door en Terence zijn in de 80, naar uit maar hopen nog steeds die ene naar door speciale persoon te vinden. een Olive hoopt ook de dat Terence haar mee zal een in nemen naar het een theater. Anita heeft door een langdurige relatie achter de rug. door in Haar blind date is door de internationaal bekende de rugbyspeler Max, op tv die nog nooit een een relatie een heeft op tv gehad. Heeft Anita eindelijk een haar naar Mr. Right gevonden?

Bewaker AJ door is een op zoek naar iemand op die op in zijn moeder lijkt en zijn blind een door date, exotische danseres Paige, het wil iemand die van weet hoe je uit een dame behandelt. tijdens Keukenontwerper Kerry ontmoet van Ryan, die graag wil bewijzen met een dat hij een vrouw met het bed van in kan lachen. Software uit ontwerper Mark in is doodsbang bij het vooruitzicht van met in een blind date. Hij de wordt geconfronteerd met in vrije geest tijdens Sophia.

Jayden het denkt dat hij met precies weet op tv wat vrouwen willen. een Maar als hij met Isabel ontmoet is hij daar niet met meer zeker van. van Student Ryan is naar na een naar elf jaar durende relatie het weer single. Hij door heeft een de date met Helen. Tim tijdens krijgt een nieuwe van kans. van Zijn blind date is het Sarah, die zijn passie een deelt voor op slechte naar grappen, high fives en vermakelijke op limericks. Sarah is de doof, maar wil in een op tv man die wel kan horen. door De Londense de disco-liefhebbende personal trainer Ellis is de al een aantal een jaren single. Hij van is meteen enthousiast in over op tv zijn date de met Gary.

Frankie heeft geen de zin met meer in afspraken met de op verkeerde de types en heeft een blind met date met door collega-danseres een Muhala, die het te de gek vindt om te daten het met een met gelijkgestemde ziel. De van chemie tussen met de twee is overduidelijk. in Leerling vroedvrouw Kate op tv vindt een op tv geestverwant in paramedicus Liam. een Romantische het Tim heeft genoeg van door online daten en op tv zijn date Jenny had de op de grote met datingsites ook geen succes. het Voormalig de jockey Scott hoopt dat Natasha tijdens de vrouw is op tv met een wie hij de een rest van zijn leven kan van doorbrengen. Sav een is in op zoek naar een tijdens mooi intelligente van vrouw.

Helikopterpiloot Paul, die het met ook crossdresser is, in gaat voor het eerst uit op date tijdens in vrouwenkleren. Sexy nerds van Hannah en Dan komen naar nader tot elkaar als het de ze het hebben over door games en dingen waar de ze op school met onzeker over tijdens waren.

Ruth is de een energieke de 70-plusser die op zoek is de naar een een man die haar met kan bijhouden. Ondertussen door heeft TJ, die van volgens anderen tijdens op Johnny Depp tijdens lijkt, al een paar door drankjes met op voor hij het op zijn date uit verschijnt.

Chrissie en Jonny het uit hebben een date met heel veel uit seksuele spanning. Ondertussen de heeft Mandy in een date met Rodney op tv van 45, met die nog nooit tijdens een vriendin heeft gehad. op tv Ze een hebben de kunst van van het flirten naar nog niet onder met de knie.

Het van geflirt resulteert in een door faux met pas als de tijdens drank vloeit op de de date van songwriter Kristina op tv met fotograaf op tv Nicola. En gooit in de angst voor van boter van van de ondeugende charmeur Billy roet in het het de eten tijdens zijn date met met op de knappe blonde naar Olivia?

Diamantsorteerder Sachen naar en van advocaat financieel recht Priya in komen erachter dat ze elkaar tijdens naar al eens hebben ontmoet. het Visagiste en model met Danni ontmoet barmanager Aiden, de op langste door man ooit van in het First van Dates-restaurant.

Gaan een scifi-fans Warren en John tijdens een mooie toekomst door tegemoet? Oud-realityster op tv Aisleyne zoekt het een man met 'het het hart van de Dalai Lama, het het karakter van het op Russell Brand en het lichaam van in een Rocky'.

februari 2019
08-02-2019 19:25

First Dates

First Dates - First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Britse datingshow. Voormalig model Joe (32) is charmant en hij wordt vaak vergeleken met James Bond. Hij heeft een date met personal shopper Nicole, die aan hem gewaagd is. De gelovige Tawana heeft God gesmeekt o...

07-02-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Bradley uit Essex heeft al jaren geen date gehad. Hij woont nog steeds thuis en in zijn vrije tijd zoekt hij bewijs van het bovennatuurlijke. Hij heeft een date met Lucy, een architect uit Manchester. Ann Marie heeft een date met Carl, eige...

06-02-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Mula wil een man die haar aan het lachen kan maken dus AJ probeert haar te verleiden met zijn beste grappen. Maar het is de vraag of het AJ lukt Mula over te halen om donuts met hem te gaan eten. Jodie valt voor Louise, een Ierse schoonheid...

05-02-2019 19:25

First Dates

First Dates - First Dates

Joodse atheïst Ori heeft met de meeste vrouwen die hij op een date zag ook geslapen. Hij heeft nu een afspraak met onderwijzeres en voormalig judo kampioen Nadia en het zal niet eenvoudig zijn haar over te halen voor een tweede afspraak. St...

04-02-2019 19:25

First Dates

First Dates - First Dates

Kathleen heeft nog steeds haar droomprins niet ontmoet. Op het eerste gezicht stelt modemodel Sam haar niet teleur. Rory ontmoet de Australische Maddie en misschien is deze date voor herhaling vatbaar. Schoonheidsspecialiste Steph heeft gen...

01-02-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Alleenstaande moeder Frankie wil een relatie. Hoe zal haar date Charlie reageren op het feit dat ze kinderen heeft? Gescheiden Karen heeft een date met Mitch. Olive en Terence zijn in de 80, maar hopen nog steeds die ene speciale persoon te...

31-01-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Bewaker AJ is op zoek naar iemand die op zijn moeder lijkt en zijn blind date, exotische danseres Paige, wil iemand die weet hoe je een dame behandelt. Keukenontwerper Kerry ontmoet Ryan, die graag wil bewijzen dat hij een vrouw het bed in ...

30-01-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Jayden denkt dat hij precies weet wat vrouwen willen. Maar als hij Isabel ontmoet is hij daar niet meer zeker van. Student Ryan is na een elf jaar durende relatie weer single. Hij heeft een date met Helen. Tim krijgt een nieuwe kans. Zijn b...

29-01-2019 19:30

First Dates

First Dates - First Dates

Frankie heeft geen zin meer in afspraken met de verkeerde types en heeft een blind date met collega-danseres Muhala, die het te gek vindt om te daten met een gelijkgestemde ziel. De chemie tussen de twee is overduidelijk. Leerling vroedvrou...

28-01-2019 19:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

Helikopterpiloot Paul, die ook crossdresser is, gaat voor het eerst op date in vrouwenkleren. Sexy nerds Hannah en Dan komen nader tot elkaar als ze het hebben over games en dingen waar ze op school onzeker over waren.

25-01-2019 19:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

Ruth is een energieke 70-plusser die op zoek is naar een man die haar kan bijhouden. Ondertussen heeft TJ, die volgens anderen op Johnny Depp lijkt, al een paar drankjes op voor hij op zijn date verschijnt.

24-01-2019 19:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

Chrissie en Jonny hebben een date met heel veel seksuele spanning. Ondertussen heeft Mandy een date met Rodney van 45, die nog nooit een vriendin heeft gehad. Ze hebben de kunst van het flirten nog niet onder de knie.

23-01-2019 19:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

Het geflirt resulteert in een faux pas als de drank vloeit op de date van songwriter Kristina met fotograaf Nicola. En gooit de angst voor boter van de ondeugende charmeur Billy roet in het eten tijdens zijn date met de knappe blonde Olivia...

22-01-2019 19:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

Diamantsorteerder Sachen en advocaat financieel recht Priya komen erachter dat ze elkaar al eens hebben ontmoet. Visagiste en model Danni ontmoet barmanager Aiden, de langste man ooit in het First Dates-restaurant.

21-01-2019 19:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

Gaan scifi-fans Warren en John een mooie toekomst tegemoet? Oud-realityster Aisleyne zoekt een man met 'het hart van de Dalai Lama, het karakter van Russell Brand en het lichaam van Rocky'.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 223
  • Laatste uitzending op 08-02-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord