Programma gemist?

Waar vind je tijdens de echte liefde? tijdens Het First Dates met restaurant opent voor in op de vijfde keer in haar deuren. Dit restaurant een onderscheidt zich van andere eetgelegenheden een tijdens omdat de gasten single zijn en het op zoek naar uit de door ware. De tijdens vrijgezellen komen uit het hele land door op en zijn van een alle leeftijden. We zien singles een die dromen van door een op geschikte partner. Leidt een eerste met date tot een met tweede? En tijdens wie vindt de perfecte het match?

Waar vind je uit ware het liefde? Elke grote liefde begint in met een met eerste ontmoeting. tijdens Dit programma in regelt voor singles een in eerste date in een bijzonder op restaurant in het naar hart van van Londen. In van iedere aflevering zien door we singles die uit dromen van een in geschikte partner.

De het 90-jarige Raymon is op tv de oudste dater die met ooit tijdens het restaurant heeft bezocht. Zijn date, door door ballroomdanseres Cecelia, is op zoek een naar een het blitse vent die tijdens haar het hof wil maken. tijdens Frankie, voormalig in bouwvakker en nu model, in is op van jacht naar naar zijn perfecte een Barbie.

Waar vind met je ware liefde? de Elke grote een liefde begint met een eerste een van ontmoeting. Dit programma regelt voor van singles een eerste een date in met een bijzonder in restaurant in het hart van Londen. van In op tv iedere aflevering zien van we singles uit die dromen van een op tv geschikte partner.

Will is op uit met zoek naar een op Engelse schone die zijn liefde tijdens voor het platteland op tv deelt. De met 47-jarige Emma, het moeder van twee kinderen, uit is op van haar paasbest gekleed en in ze is van klaar voor het spel met der liefde. Maar door Cupido heeft een van grote verrassing in op tv petto.

In naar een restaurant dat vol zit de met door singles op hun door eerste afspraakje, krijgt met de kijker de door kans dat hele echte en met vaak tijdens ongemakkelijke allereerste tijdens gesprek op de voet te uit volgen. op tv De singles zijn met meteen zichzelf, op de gebruikelijke met onzekerheden en uit zenuwen die bij een blind naar date horen na. naar Is op er een klik, wat de wordt door er besproken, hoe de loopt het af? op tv De kandidaten zijn jong tijdens of oud, hetero of het homo en uit door alle op lagen van de bevolking. Met op slechts van één doel stappen ze tijdens naar binnen: de de liefde van hun op leven scoren.

In naar een restaurant dat vol op tv zit met singles door op hun eerste door afspraakje, door krijgt de kijker de kans uit dat hele echte en op vaak tijdens ongemakkelijke allereerste gesprek op de het voet te volgen. de De singles zijn een een meteen zichzelf, op met de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die op tv bij een blind tijdens date horen de na. Is er een op klik, wat wordt het er op tv besproken, hoe loopt het met af? De kandidaten zijn op jong van of oud, hetero of uit homo van en uit alle lagen uit van de bevolking. Met tijdens slechts één doel stappen in ze naar op binnen: de in liefde van hun op tv leven scoren.

In het een restaurant dat vol zit de naar met singles op hun eerste uit afspraakje, krijgt het de kijker de kans van dat hele uit echte en vaak ongemakkelijke op tv allereerste gesprek op de uit voet te volgen. in De het singles zijn op meteen zichzelf, op de met gebruikelijke onzekerheden en het zenuwen die bij in een blind een date horen na. Is er een een klik, wat wordt op tv er besproken, hoe door loopt van het af? De kandidaten in zijn jong of oud, op hetero of homo op tv en uit alle met lagen van de een bevolking. Met in slechts één naar doel stappen ze naar met binnen: de op liefde van een hun leven scoren.

In een tijdens restaurant dat vol zit van met naar singles op hun in eerste afspraakje, krijgt de uit kijker de kans dat de hele een echte en vaak naar ongemakkelijke allereerste gesprek op de de een voet te volgen. met De singles zijn meteen zichzelf, door op de gebruikelijke onzekerheden door met en zenuwen die bij naar een blind door date horen na. Is er een een klik, een wat wordt er besproken, hoe tijdens loopt het af? met de De kandidaten zijn jong naar of oud, hetero of de homo en met uit alle lagen van de door bevolking. een Met slechts één doel het stappen ze naar binnen: uit naar de liefde van hun met leven scoren.

In een de restaurant dat vol zit naar met van singles op hun op eerste afspraakje, op tv krijgt de kijker de de kans dat op hele echte en vaak ongemakkelijke met allereerste gesprek op de van voet van te volgen. De het singles zijn meteen zichzelf, een op op de gebruikelijke onzekerheden en op tv zenuwen die bij een blind de date uit horen na. Is naar er een het klik, wat wordt er tijdens besproken, hoe loopt met het af? De kandidaten naar zijn de jong of oud, hetero of homo op en uit alle op tv door lagen van de bevolking. Met slechts het één doel stappen op tv ze naar binnen: tijdens de liefde de van hun op tv leven scoren.

In het een restaurant op dat vol zit met singles uit op op tv hun eerste afspraakje, krijgt de uit kijker uit de kans dat hele echte het en vaak met ongemakkelijke allereerste gesprek op de op voet te naar volgen. in De singles zijn meteen naar zichzelf, op in de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen die tijdens door bij een blind date horen een na. Is er naar een klik, wat wordt in er besproken, hoe van loopt het tijdens af? De kandidaten zijn uit jong of oud, op tv hetero of het homo en uit alle door lagen van de naar naar bevolking. Met slechts één doel met stappen ze op tv naar binnen: de liefde van de tijdens hun leven scoren.

In het een restaurant dat vol zit met met singles op naar hun eerste de afspraakje, krijgt de met kijker de kans het dat hele echte en op tv vaak ongemakkelijke van allereerste gesprek op de met op voet te volgen. De singles op zijn meteen zichzelf, op uit de gebruikelijke onzekerheden uit naar en zenuwen die uit bij een blind date horen de na. door Is er een de klik, wat wordt er besproken, hoe van loopt het af? een De kandidaten zijn door uit jong of oud, hetero of het homo en uit alle de lagen van uit de bevolking. Met uit slechts één doel stappen de op tv ze naar binnen: in de liefde van hun tijdens leven scoren.

In een van restaurant dat tijdens vol zit met uit singles op hun eerste afspraakje, een krijgt de met kijker de kans dat tijdens hele echte en met vaak ongemakkelijke de allereerste uit gesprek op de voet te met volgen. tijdens De singles zijn de meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden een en uit zenuwen die bij een een blind date horen de na. tijdens Is er een klik, de wat wordt er besproken, op hoe loopt het op tv af? op De kandidaten zijn jong of oud, van hetero of door homo en uit alle in lagen van de met bevolking. een Met slechts één doel op tv stappen ze naar binnen: op tv uit de liefde van tijdens hun leven scoren.

In een naar restaurant dat vol zit het met met singles op hun eerste afspraakje, de krijgt de kijker het de naar kans dat hele uit echte en het vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de de het voet te volgen. De een singles zijn uit meteen zichzelf, op de gebruikelijke van onzekerheden en zenuwen in die bij in een blind date van horen na. Is er het een klik, wat wordt door er de besproken, hoe op loopt het af? De uit kandidaten zijn van jong of oud, hetero of homo naar en uit alle uit met lagen van de bevolking. Met slechts een de één doel stappen ze naar binnen: in het de liefde van een hun leven scoren.

In de een restaurant dat door vol zit met op tv singles op naar hun eerste afspraakje, op tv krijgt de kijker de kans dat in hele echte in en op tv vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de naar op tv voet te volgen. De singles tijdens zijn meteen door zichzelf, op naar de gebruikelijke onzekerheden en door zenuwen die bij een blind van date horen in na. Is op tv er een klik, op tv wat wordt de er besproken, hoe loopt uit het af? het De kandidaten zijn jong in of oud, hetero van of homo en uit alle in het lagen van de bevolking. een Met slechts één doel stappen door ze naar naar binnen: de liefde op tv van hun leven uit scoren.

april 2021
07-10-2019 18:25

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het h...

04-10-2019 18:25

Aflevering 4 (kort)

First Dates - Aflevering 4 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

03-10-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates - Aflevering 2

De 90-jarige Raymon is de oudste dater die ooit het restaurant heeft bezocht. Zijn date, ballroomdanseres Cecelia, is op zoek naar een blitse vent die haar het hof wil maken. Frankie, voormalig bouwvakker en nu model, is op jacht naar zijn ...

02-10-2019 18:25

Aflevering 2 (kort)

First Dates - Aflevering 2 (kort)

Waar vind je ware liefde? Elke grote liefde begint met een eerste ontmoeting. Dit programma regelt voor singles een eerste date in een bijzonder restaurant in het hart van Londen. In iedere aflevering zien we singles die dromen van een gesc...

27-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates - Aflevering 1

Will is op zoek naar een Engelse schone die zijn liefde voor het platteland deelt. De 47-jarige Emma, moeder van twee kinderen, is op haar paasbest gekleed en ze is klaar voor het spel der liefde. Maar Cupido heeft een grote verrassing in p...

05-07-2019 18:30

Aflevering 22

First Dates - Aflevering 22

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

04-07-2019 18:30

Aflevering 21

First Dates - Aflevering 21

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

03-07-2019 18:30

Aflevering 20

First Dates - Aflevering 20

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

02-07-2019 18:30

Aflevering 19

First Dates - Aflevering 19

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

01-07-2019 18:30

Aflevering 18

First Dates - Aflevering 18

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

28-06-2019 18:30

Aflevering 17

First Dates - Aflevering 17

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

27-06-2019 18:30

Aflevering 16

First Dates - Aflevering 16

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

26-06-2019 18:30

Aflevering 15

First Dates - Aflevering 15

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

25-06-2019 18:30

Aflevering 14

First Dates - Aflevering 14

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

24-06-2019 18:30

Aflevering 13

First Dates - Aflevering 13

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. De singles zijn meteen zichzelf, op de gebruikelijke onzekerheden e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

First Dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates bij First Dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!