Programma gemist?

CAPPIES: door handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma tijdens uit over kinderen die zich uit niet laten de tegenhouden door hun de lichamelijke handicap om van dingen te doen die ze leuk het vinden en het waar ze het trots op op tv zijn.

CAPPIES: in handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma naar over kinderen die in een zich niet laten tegenhouden door hun naar lichamelijke handicap om van op tv dingen te doen die ze op leuk vinden op tv en waar in ze trots op het zijn.

CAPPIES komt een van handiCAP en naar CAPabilities (mogelijkheden) met en dat is het precies waar het uit om gaat. Een bijzonder op tv programma door over kinderen die tijdens zich niet laten de tegenhouden door hun op lichamelijke handicap om het dingen te doen die een ze leuk vinden en de waar ze trots op door zijn. Ook dit het jaar staan vijf op tv kids centraal van die de ondanks hun fysieke beperking van verder gaan de waar anderen stoppen: Sam naar (13) heeft van een motorische ontwikkelingsstoornis, maar laat uit aan iedereen zien op hoe heerlijk het is in om muziek in te maken. in Op zijn djembé speelt een hij de door sterren van de in hemel. Frederique (10) is op tv halfzijdig een spastisch en is gek op door paardrijden, met voetbal en snowboarden. Glenn op tv (11) is een geboren zonder armen, tijdens maar blaast iedereen omver met zijn op naar Magic Flute (blaasinstrument). 'Je kunt heel met leuk zijn het met naar een beperking', zegt een Rosa (12). Ondanks haar onvolgroeide onderarm door is zij een een fanatieke badmintonspeelster. in Ook van is zij dol op streetdance. van Sophie (11) op laat graag zien wat zij op allemaal kan. op tv Haar handicap is de een open rug het en haar talent op is zwemmen. De uiteindelijke tijdens winnaar, gekozen in door een speciale jury in het in de zaal, wint niet uit alleen de op CAPPIES Award van 2011, maar wordt 1 jaar uit lang NSGK naar Kinderambassadeur. Hij op of zij zet zich een een jaar uit in voor kinderen met een handicap. met Presentatie: naar Lucille Werner.

CAPPIES het komt van handiCAP en van CAPabilities (mogelijkheden) door en dat is van precies waar het om gaat. tijdens Een door bijzonder programma in over kinderen die zich niet laten op tv tegenhouden door van hun lichamelijke door handicap om dingen te doen op die ze leuk naar vinden met en waar ze een trots op het zijn. Ook dit jaar op tv staan vijf kids centraal die in ondanks hun fysieke naar beperking verder met gaan op waar anderen stoppen: Sam de (13) heeft een in motorische ontwikkelingsstoornis, uit maar laat aan iedereen op zien hoe uit heerlijk het is het om muziek te maken. Op zijn naar djembé tijdens speelt hij de sterren van de de met hemel. Frederique (10) is met halfzijdig spastisch en is een gek op de paardrijden, voetbal en snowboarden. op Glenn in (11) is geboren zonder armen, naar maar blaast iedereen met omver met de zijn Magic Flute (blaasinstrument). met tijdens 'Je kunt heel leuk zijn met door in een beperking', zegt Rosa op (12). Ondanks haar onvolgroeide onderarm door met is zij een fanatieke badmintonspeelster. een Ook in is zij dol op streetdance. in Sophie (11) laat door graag zien wat het zij allemaal kan. uit Haar handicap is een op tv open rug door en in haar talent is de zwemmen. De uiteindelijke winnaar, gekozen door het een speciale jury de in de zaal, op wint niet alleen de uit de CAPPIES Award 2011, uit maar wordt 1 jaar lang het op NSGK Kinderambassadeur. Hij of zij zet het met zich een jaar in voor van kinderen met een handicap. de in Presentatie: Lucille Werner.

Kinderawardshow. Cappies met komt van handiCAP en het CAPabilities in (mogelijkheden) en dat in is precies tijdens waar het om naar gaat. Een bijzonder programma over kinderen van in die zich niet de laten tegenhouden door hun lichamelijke door handicap om dingen het te doen die een ze op leuk vinden en een waar ze trots op zijn. Ook van dit een jaar staan vijf kids centraal door die het ondanks hun fysieke beperking door verder gaan door waar anderen stoppen: door Chris (12) door uit Purmerend die van ondanks zijn beenverlamming aan snowboarden naar doet. Desiree in Vranken (13) een uit Roermond is op spastisch aan beide benen met en slechtziend, maar zit ondanks in dat in het het talentteam wheelen van met het van NOC*NSF. Esmee (7) uit de Melissant heeft het spina bifida (open ruggetje) op tv en uit is helemaal gek op paardrijden. Ook naar in doet ze aan door rolstoeltennis. Sander (10) uit Markelo is tijdens blind sinds tijdens zijn geboorte, de houdt erg van zingen met en het keyboardspelen. Hij hoopt ooit een bekende op tv zanger tijdens te worden. Rosanne de (13) uit op tv Den Bosch heeft op tv ook spina bifida en doet samen door met haar partner naar mee het aan wedstrijden met rolstoeldansen. Alle kids laten hun talent met uit zien. Daarna beslist tijdens de jury, bestaande uit Jochem met van Gelder, Dolores uit Leeuwin (Klokhuis) en Everon een door Jackson (Bing in GTST) uit welke twee kandidaatjes doorgaan door naar de op tv finale. De door kinderen in de zaal bepalen een de uiteindelijke winnaar in van het de Cappies Award 2010. op Hij/zij wordt naar een jaar lang kinderambassadeur van de van Nederlandse Stichting met voor het naar Gehandicapte Kind (NSGK) en kan de zo van blijvend aandacht vragen op tv voor de positie van kinderen in en jongeren met in een lichamelijke van beperking. Presentatie: Lucille uit Werner.

Kinder-awardshow. in Cappies komt met van handiCAP en CAPabilities met (mogelijkheden) en dat is precies van waar door het om gaat. Een bijzonder in naar programma over kinderen die zich niet van laten door tegenhouden door hun lichamelijke handicap door om dingen op te doen die tijdens ze leuk uit vinden en waar in ze trots op zijn. Ook uit in dit jaar staan het vijf kids centraal die in ondanks hun fysieke beperking door verder gaan met waar anderen het stoppen: Chris (12) naar uit Purmerend die ondanks de zijn beenverlamming een aan snowboarden doet. Desiree Vranken van (13) uit Roermond tijdens is op spastisch aan beide van benen en slechtziend, maar zit ondanks naar dat naar in het talentteam 'wheelen' op tv van het van NOC*NSF. Esmee (7) van uit Melissant heeft spina bifida met van (open ruggetje) en de is helemaal gek op paardrijden. de Ook doet naar ze aan rolstoeltennis. Sander (10) van uit naar Markelo is blind sinds zijn van geboorte, houdt tijdens erg van van zingen en keyboardspelen. Hij hoopt door ooit met een bekende tijdens zanger te worden. door Rosanne (13) uit Den Bosch op tv heeft ook spina uit bifida en met doet samen met haar een partner mee aan wedstrijden de rolstoeldansen. door Alle kids de laten in het programma hun talent het zien. het Daarna beslist de tijdens jury, bestaande van uit Jochem van in Gelder, Dolores Leeuwin (Klokhuis) en Everon met Jackson (Bing een in GTST) welke uit twee kandidaatjes doorgaan naar naar de finale. in De kinderen in uit de zaal bepalen de op tv in uiteindelijke winnaar van de Cappies Award van 2010. Hij/zij wordt een een jaar door lang van kinderambassadeur van de Nederlandse met Stichting voor op het Gehandicapte Kind (NSGK) en kan een met zo blijvend aandacht vragen voor door de met positie van kinderen en jongeren met door een lichamelijke beperking. in De activiteiten uit als kinderambassadeur van van Pien van van de Rest, de een winnares van vorig op jaar, zijn te zien op naar een www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. op Presentatie: Lucille Werner.

Kinder-awardshow op tv waarin te zien is dat op tijdens mensen met een tijdens fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. uit Als op tv je Cappies op de Engelse met manier uitspreekt, in klinkt het het een beetje het als: Ik heb iets. En op dat de is precies waar het tijdens om gaat. Een bijzonder programma door over kinderen tijdens die zich tijdens niet laten tegenhouden in door hun op lichamelijke handicap om het dingen te doen die ze leuk door vinden en waar van ze door trots op zijn. Presentatie: Lucille een Werner, de Jaap Jongbloed, Julia met Broos, Jordy op tv Eckmann.

mei 2020
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!