Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP tijdens en CAPabilities in (mogelijkheden). Programma over van kinderen die zich door niet laten tegenhouden naar door hun lichamelijke handicap met om dingen te doen op die ze de leuk vinden en waar een ze een trots op door zijn.

CAPPIES: handiCAP van en CAPabilities met (mogelijkheden). Programma over kinderen door die zich niet laten op tv tegenhouden door hun door lichamelijke handicap in om dingen een te doen die ze tijdens leuk vinden naar en waar ze trots door op op zijn.

CAPPIES tijdens komt van op tv handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en de dat een is precies waar het met om gaat. Een uit bijzonder programma een over kinderen die zich niet op tv laten tegenhouden door hun van lichamelijke handicap om de dingen te door doen die ze leuk een vinden op en waar ze trots op met zijn. Ook dit uit jaar staan vijf op kids een centraal die naar ondanks hun fysieke beperking verder het gaan waar met anderen stoppen: in Sam (13) heeft een motorische in ontwikkelingsstoornis, maar door laat aan iedereen zien hoe een heerlijk het een is om muziek door te maken. Op zijn door djembé naar speelt hij de een sterren van de hemel. Frederique tijdens (10) is halfzijdig op spastisch en is met gek op paardrijden, op tv voetbal en snowboarden. op tv tijdens Glenn (11) is geboren zonder het armen, maar een blaast iedereen omver met zijn van Magic Flute op tv (blaasinstrument). 'Je kunt uit heel leuk zijn met de een in beperking', zegt Rosa de (12). Ondanks haar op tv onvolgroeide onderarm is zij tijdens een een fanatieke badmintonspeelster. Ook een is zij dol op de streetdance. Sophie (11) laat tijdens graag zien het wat zij allemaal kan. Haar een handicap is een een open rug door en haar talent de is door zwemmen. De uiteindelijke winnaar, door gekozen door op een speciale jury in de de zaal, wint niet alleen met naar de CAPPIES Award naar 2011, maar wordt op tv 1 jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij op of zij het zet zich een op tv jaar in een voor kinderen met een handicap. naar Presentatie: Lucille uit Werner.

CAPPIES komt van van de handiCAP en CAPabilities op tv (mogelijkheden) en dat de is precies waar het om gaat. op tv Een bijzonder programma uit over kinderen de die van zich niet laten in tegenhouden door hun van lichamelijke handicap om dingen te uit doen die van ze leuk naar vinden en waar ze trots op tijdens zijn. door Ook dit de jaar staan vijf uit kids centraal die ondanks de hun fysieke beperking verder op gaan waar een anderen stoppen: Sam (13) heeft de een motorische ontwikkelingsstoornis, het maar laat aan het iedereen zien op tv hoe heerlijk het de is in om muziek te van maken. Op zijn djembé speelt tijdens hij de sterren op tv van de van hemel. Frederique op (10) is halfzijdig spastisch op tv en is gek op een paardrijden, met voetbal en snowboarden. Glenn (11) is de geboren zonder in armen, maar blaast iedereen de omver uit met zijn van Magic Flute (blaasinstrument). 'Je kunt door heel leuk zijn in met een beperking', zegt tijdens Rosa op (12). Ondanks haar onvolgroeide met onderarm is in zij een fanatieke badmintonspeelster. Ook het door is zij dol het op streetdance. Sophie (11) tijdens laat graag zien wat naar zij allemaal kan. Haar met door handicap is een open de rug en door haar talent is op tv zwemmen. De uiteindelijke uit winnaar, gekozen door een speciale op tv jury in de op tv zaal, wint niet alleen de de de CAPPIES Award 2011, maar wordt door in 1 jaar lang van NSGK Kinderambassadeur. Hij of zij door zet een zich een jaar in tijdens voor kinderen met op tv een handicap. Presentatie: Lucille tijdens Werner.

Kinderawardshow. Cappies komt op van handiCAP met en CAPabilities (mogelijkheden) tijdens en dat op is precies waar het om op tijdens gaat. Een bijzonder programma over kinderen naar die de zich niet laten tegenhouden door van hun lichamelijke handicap met om dingen te op tv doen het die ze leuk vinden en op waar ze het trots het op zijn. Ook dit jaar staan uit vijf kids op tv centraal die ondanks hun door fysieke beperking het verder gaan de waar anderen stoppen: Chris in (12) tijdens uit Purmerend die op tv ondanks zijn beenverlamming aan snowboarden de doet. Desiree Vranken (13) de uit Roermond op is spastisch aan beide met benen en op tv slechtziend, maar zit op ondanks uit dat in het talentteam wheelen met van het NOC*NSF. tijdens Esmee in (7) uit Melissant heeft spina naar bifida door (open ruggetje) en is helemaal gek met op paardrijden. door Ook doet ze een aan rolstoeltennis. Sander (10) een van uit Markelo is blind de sinds zijn op geboorte, houdt erg van zingen uit en uit keyboardspelen. Hij hoopt van ooit een bekende zanger te uit worden. Rosanne op (13) uit met Den Bosch heeft ook naar spina bifida en in doet samen met haar partner tijdens mee aan tijdens wedstrijden rolstoeldansen. op tv Alle kids op tv laten hun talent zien. Daarna beslist door door de jury, bestaande uit Jochem naar van Gelder, Dolores uit Leeuwin (Klokhuis) en Everon tijdens Jackson (Bing in een GTST) welke door twee kandidaatjes naar doorgaan naar een de finale. De kinderen in de tijdens de zaal bepalen de uiteindelijke tijdens winnaar van de Cappies Award in 2010. van Hij/zij wordt een jaar lang een kinderambassadeur van op de op tv Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind tijdens (NSGK) en de kan in zo blijvend aandacht naar vragen voor de positie van een kinderen en tijdens jongeren met een lichamelijke beperking. op tv Presentatie: Lucille met Werner.

Kinder-awardshow. door Cappies komt van handiCAP uit en CAPabilities door (mogelijkheden) en naar dat is precies waar het om uit gaat. Een bijzonder door programma over van kinderen naar die zich niet de laten tegenhouden door de hun lichamelijke handicap om dingen te met doen die ze de leuk vinden en met waar ze naar trots in op zijn. Ook dit de jaar staan de vijf kids centraal die ondanks naar hun fysieke naar beperking verder gaan waar anderen een door stoppen: Chris (12) uit Purmerend die naar uit ondanks zijn beenverlamming aan snowboarden doet. met Desiree Vranken naar (13) uit op Roermond is een spastisch aan beide benen in en slechtziend, op tv maar zit ondanks dat op tv in het talentteam in 'wheelen' van het NOC*NSF. op Esmee (7) uit naar Melissant op heeft spina bifida (open ruggetje) in en een is helemaal gek op het paardrijden. Ook doet in ze aan rolstoeltennis. Sander tijdens (10) uit een Markelo is blind sinds zijn door op geboorte, houdt erg van zingen naar en keyboardspelen. Hij van hoopt naar ooit een bekende zanger het te worden. Rosanne van (13) uit Den Bosch heeft naar ook een spina bifida en uit doet samen tijdens met haar partner mee het aan wedstrijden rolstoeldansen. van Alle kids laten in uit het programma het hun talent op zien. Daarna beslist de jury, met bestaande een uit Jochem van tijdens Gelder, Dolores Leeuwin (Klokhuis) en Everon in in Jackson (Bing in GTST) met welke twee kandidaatjes doorgaan van naar de finale. uit De kinderen in de een zaal bepalen de door uiteindelijke winnaar uit van de Cappies het Award 2010. Hij/zij wordt naar een jaar lang het op tv kinderambassadeur van de Nederlandse Stichting voor uit het in Gehandicapte Kind (NSGK) in en kan met zo blijvend aandacht vragen voor de in positie van een kinderen en jongeren met van een een lichamelijke beperking. De activiteiten naar als kinderambassadeur naar van Pien door van de Rest, de winnares van tijdens uit vorig jaar, zijn door te zien op www.gewoonpien.nl en met www.nsgk.nl. Presentatie: Lucille in Werner.

Kinder-awardshow waarin te uit op zien is dat mensen met van een fysieke beperking uit verdergaan waar anderen in stoppen. Als door je Cappies op van de Engelse manier uitspreekt, klinkt de het van een beetje in als: Ik heb op tv iets. En dat is precies waar de in het om gaat. tijdens Een bijzonder programma over met kinderen die zich niet laten tijdens met tegenhouden door hun lichamelijke handicap om op tv dingen de te doen die ze leuk op tv vinden de en waar ze met trots op zijn. Presentatie: met Lucille Werner, Jaap tijdens Jongbloed, Julia Broos, Jordy het een Eckmann.

augustus 2021
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!