Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP en op tv CAPabilities (mogelijkheden). Programma op tv over op kinderen die zich de niet laten naar tegenhouden door hun lichamelijke handicap om met dingen op te doen die ze leuk van vinden en waar naar ze door trots op van zijn.

CAPPIES: met handiCAP en de CAPabilities (mogelijkheden). Programma op tv over kinderen die een zich niet laten tegenhouden op door hun lichamelijke handicap om in dingen uit te doen die in ze leuk met vinden en waar ze trots op het met zijn.

CAPPIES de komt van een handiCAP en CAPabilities een (mogelijkheden) en dat is precies met waar het door om gaat. de Een bijzonder programma over op kinderen die uit zich niet laten tegenhouden door hun tijdens lichamelijke het handicap om dingen te doen naar het die ze leuk vinden en waar van ze van trots op zijn. Ook dit een jaar op staan vijf op tv kids centraal die ondanks hun op fysieke beperking het verder gaan waar anderen door stoppen: Sam door (13) heeft een motorische ontwikkelingsstoornis, van maar laat aan van iedereen zien in hoe in heerlijk het is om tijdens muziek te in maken. Op zijn djembé speelt in hij de naar sterren van de de hemel. Frederique (10) is uit halfzijdig spastisch en is op tv gek op paardrijden, met op tv voetbal en snowboarden. de Glenn (11) is naar geboren zonder armen, maar tijdens blaast iedereen omver met in zijn Magic Flute in (blaasinstrument). 'Je kunt heel uit leuk zijn met uit uit een beperking', zegt Rosa op tv (12). Ondanks haar onvolgroeide op onderarm is zij op tv een fanatieke badmintonspeelster. Ook een is zij dol uit op streetdance. Sophie in (11) laat graag van van zien wat zij allemaal kan. tijdens Haar in handicap is een open rug op tv en haar talent door is zwemmen. een De uiteindelijke winnaar, gekozen op tv door een speciale van jury in de in zaal, wint niet het alleen de CAPPIES in Award 2011, in maar wordt uit 1 jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij door of door zij zet zich op tv een jaar tijdens in voor kinderen met een tijdens handicap. Presentatie: Lucille op tv Werner.

CAPPIES komt van door handiCAP en CAPabilities tijdens (mogelijkheden) en in dat is het precies waar tijdens het om gaat. Een bijzonder programma een over kinderen die uit in zich niet laten tegenhouden door hun met lichamelijke handicap om op tv dingen te de doen met die ze leuk vinden met en waar ze trots op het zijn. Ook dit met van jaar staan vijf kids centraal door die ondanks hun fysieke het beperking verder gaan tijdens waar anderen op tv stoppen: Sam (13) van heeft een de motorische ontwikkelingsstoornis, met maar laat aan uit iedereen zien hoe heerlijk het door is om muziek te op maken. Op zijn door met djembé speelt hij de sterren door van een de hemel. Frederique (10) is halfzijdig tijdens spastisch en is op gek op paardrijden, in de voetbal en snowboarden. op tv Glenn (11) is geboren zonder armen, de maar blaast iedereen door op omver met zijn Magic Flute (blaasinstrument). met 'Je van kunt heel leuk een zijn met tijdens een beperking', zegt op tv Rosa (12). Ondanks haar onvolgroeide onderarm in het is zij een van fanatieke badmintonspeelster. Ook is zij het dol op streetdance. Sophie tijdens (11) laat graag in naar zien wat zij allemaal kan. in Haar handicap is het een open van rug en haar talent op tv is zwemmen. op De uiteindelijke winnaar, gekozen door naar een speciale van jury in de zaal, op wint niet alleen het de CAPPIES Award met op 2011, maar wordt 1 jaar lang in naar NSGK Kinderambassadeur. Hij of zij zet op zich een jaar met in met voor kinderen naar met een handicap. met Presentatie: Lucille Werner.

Kinderawardshow. Cappies het komt van handiCAP en door CAPabilities met (mogelijkheden) en dat is precies tijdens waar het het om gaat. Een naar bijzonder programma over in kinderen die zich niet uit uit laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap op om dingen te naar doen die tijdens ze leuk op tv vinden en met waar ze trots op zijn. in Ook dit het jaar staan vijf kids een centraal die ondanks naar hun fysieke beperking verder de gaan waar met anderen op tv stoppen: Chris (12) door uit Purmerend die naar ondanks zijn beenverlamming aan het snowboarden doet. Desiree Vranken (13) van naar uit Roermond is op tv spastisch aan beide benen en slechtziend, op maar door zit ondanks dat in het in talentteam wheelen door van het het NOC*NSF. Esmee (7) uit Melissant in heeft spina bifida op tv (open ruggetje) en uit is helemaal gek van op paardrijden. Ook tijdens doet ze in aan rolstoeltennis. door Sander (10) uit met Markelo is blind sinds zijn van geboorte, houdt de erg van naar zingen en keyboardspelen. Hij met hoopt in ooit een bekende zanger in te worden. Rosanne (13) tijdens uit Den de Bosch heeft ook spina van bifida en op doet samen met haar naar partner mee aan wedstrijden uit rolstoeldansen. Alle kids naar laten tijdens hun talent tijdens zien. Daarna beslist de jury, bestaande op in uit Jochem van Gelder, Dolores Leeuwin in (Klokhuis) van en Everon Jackson (Bing in op GTST) welke twee de naar kandidaatjes doorgaan naar op tv de finale. De kinderen in een de zaal van bepalen de uiteindelijke tijdens winnaar van met de Cappies Award 2010. Hij/zij wordt met uit een jaar lang een kinderambassadeur van de Nederlandse Stichting de voor het Gehandicapte Kind het (NSGK) en uit kan zo naar blijvend aandacht vragen voor de in op positie van kinderen en jongeren het met een lichamelijke op tv beperking. op Presentatie: Lucille Werner.

Kinder-awardshow. Cappies de komt van handiCAP tijdens en tijdens CAPabilities (mogelijkheden) en op dat is precies door waar het om met gaat. Een bijzonder met programma over kinderen die een zich niet laten in tegenhouden door het hun lichamelijke handicap om dingen het te doen die het ze leuk vinden en de in waar ze trots op zijn. Ook tijdens dit tijdens jaar staan vijf met kids centraal op tv die ondanks hun fysieke beperking verder door naar gaan waar anderen stoppen: Chris een (12) uit Purmerend die in ondanks zijn beenverlamming door aan snowboarden van doet. Desiree Vranken door (13) uit in Roermond is van spastisch aan beide van benen en slechtziend, maar zit de ondanks dat in op het talentteam 'wheelen' van van het NOC*NSF. Esmee op (7) uit een Melissant heeft de spina bifida (open ruggetje) met en uit is helemaal gek op door paardrijden. Ook doet ze de aan uit rolstoeltennis. Sander (10) uit op Markelo is blind de sinds zijn geboorte, houdt de erg van op zingen en keyboardspelen. Hij hoopt tijdens ooit een met bekende in zanger te worden. door Rosanne (13) uit Den op Bosch heeft ook spina bifida van door en doet samen met de haar partner mee aan uit wedstrijden rolstoeldansen. Alle de kids laten in van het uit programma hun talent zien. Daarna het beslist de uit jury, bestaande uit met Jochem van Gelder, Dolores Leeuwin door (Klokhuis) en het Everon Jackson (Bing met in GTST) welke tijdens twee kandidaatjes doorgaan naar naar de finale. met De kinderen in een de zaal bepalen van de uiteindelijke naar winnaar van de Cappies Award met tijdens 2010. Hij/zij wordt een jaar lang met kinderambassadeur van tijdens de in Nederlandse Stichting voor uit het Gehandicapte Kind het (NSGK) en kan zo blijvend een aandacht vragen voor de tijdens de positie van kinderen en het jongeren met een lichamelijke de beperking. De met activiteiten als kinderambassadeur van Pien van van de de Rest, de winnares op tv van vorig jaar, zijn een te zien naar op uit www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. Presentatie: Lucille op tv Werner.

Kinder-awardshow met waarin te het zien is dat mensen met de een fysieke beperking uit verdergaan waar anderen op stoppen. door Als je Cappies op met de Engelse manier door uitspreekt, klinkt het een tijdens beetje als: Ik op heb iets. En door dat is naar precies waar het om in gaat. door Een bijzonder programma een over kinderen die zich niet laten op tegenhouden door door hun lichamelijke handicap uit om dingen te uit doen die ze leuk de vinden uit en waar ze trots op door zijn. een Presentatie: Lucille Werner, Jaap de Jongbloed, Julia Broos, met Jordy van Eckmann.

augustus 2019
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord