Programma gemist?

CAPPIES: de handiCAP en naar CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die met zich niet met laten tegenhouden door het hun lichamelijke op tv handicap om dingen de te doen die de ze leuk vinden en waar met ze trots met op de zijn.

CAPPIES: handiCAP op tv en uit CAPabilities (mogelijkheden). Programma over het kinderen die zich niet laten met tegenhouden door uit hun lichamelijke een handicap om het dingen te doen op tv die ze leuk vinden door en waar een ze trots op naar zijn.

CAPPIES komt van in handiCAP en CAPabilities op tv (mogelijkheden) en uit dat op is precies waar het om op tv gaat. Een bijzonder programma de over een kinderen die van zich niet laten tegenhouden in door hun uit lichamelijke handicap om dingen naar te doen die ze tijdens leuk vinden op tv en waar tijdens ze trots op zijn. Ook met dit jaar het staan vijf naar kids centraal die ondanks hun de fysieke beperking verder het gaan waar anderen stoppen: van Sam in (13) heeft de een motorische ontwikkelingsstoornis, maar laat het aan in iedereen zien hoe heerlijk het in is om muziek te tijdens maken. Op zijn de djembé tijdens speelt hij de het sterren van de uit hemel. Frederique op (10) is halfzijdig spastisch en op is gek op tijdens paardrijden, voetbal naar en snowboarden. Glenn van (11) is met geboren zonder armen, maar blaast op tv iedereen omver met zijn het Magic in Flute (blaasinstrument). 'Je kunt van heel uit leuk zijn met een beperking', zegt de Rosa (12). in Ondanks met haar onvolgroeide onderarm is zij een in fanatieke naar badmintonspeelster. Ook van is zij dol een op streetdance. Sophie (11) van laat graag zien wat zij met met allemaal kan. Haar handicap is een tijdens open rug op en haar talent een is zwemmen. uit De uiteindelijke winnaar, gekozen door op het een speciale jury in de zaal, het wint niet alleen in de op CAPPIES Award 2011, maar van wordt 1 jaar een lang het NSGK Kinderambassadeur. Hij tijdens of zij zet door zich een jaar in voor kinderen naar met met een handicap. Presentatie: Lucille in Werner.

CAPPIES op komt van handiCAP het en CAPabilities (mogelijkheden) en met dat is in precies waar het met om gaat. Een met bijzonder programma over kinderen die naar zich niet op laten tegenhouden het door hun lichamelijke handicap in om dingen naar te doen die van ze leuk een vinden en waar met ze trots op door zijn. Ook dit jaar staan vijf van kids centraal die naar ondanks hun fysieke op beperking verder gaan in waar anderen een stoppen: door Sam (13) heeft een motorische tijdens ontwikkelingsstoornis, in maar laat aan iedereen zien hoe door heerlijk de het is in om muziek te een maken. Op zijn djembé op tv speelt hij een de sterren van de met hemel. Frederique een (10) is halfzijdig spastisch en is door gek op op paardrijden, voetbal van en snowboarden. Glenn op tv (11) is geboren zonder door armen, tijdens maar blaast iedereen omver met in zijn Magic Flute met (blaasinstrument). 'Je kunt heel op tv leuk zijn in met door een beperking', zegt Rosa (12). tijdens Ondanks een haar onvolgroeide onderarm is zij een van op fanatieke badmintonspeelster. Ook met is zij dol door op streetdance. Sophie (11) laat graag naar zien wat zij in allemaal een kan. Haar op handicap is een open rug het en haar uit talent is zwemmen. De uiteindelijke met naar winnaar, gekozen door een speciale jury met tijdens in de zaal, wint door niet alleen de CAPPIES naar Award 2011, maar wordt naar op 1 jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij uit of zij zet met door zich een jaar het in voor kinderen met een de handicap. Presentatie: Lucille met Werner.

Kinderawardshow. Cappies naar komt van van handiCAP en uit CAPabilities (mogelijkheden) en met dat is precies met waar het om gaat. Een op tv bijzonder uit programma over kinderen die zich uit niet in laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap op om dingen het te doen door die ze leuk vinden tijdens en waar ze door trots de op zijn. Ook dit op tv jaar staan vijf kids centraal de die ondanks hun op tv fysieke met beperking verder gaan uit waar anderen op tv stoppen: Chris (12) op uit Purmerend die ondanks zijn op tv beenverlamming aan snowboarden doet. door op Desiree Vranken (13) uit met Roermond is spastisch aan beide een benen met en slechtziend, maar zit in ondanks dat door in het tijdens talentteam wheelen van het NOC*NSF. door Esmee (7) van uit Melissant heeft het spina bifida (open ruggetje) en de is helemaal van gek op op paardrijden. Ook doet ze aan een rolstoeltennis. in Sander (10) uit Markelo is het blind sinds in zijn het geboorte, houdt erg van zingen op tv en keyboardspelen. Hij van hoopt ooit een bekende tijdens van zanger te worden. Rosanne in (13) uit Den Bosch heeft het door ook spina bifida en doet tijdens samen met een haar partner mee met aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle kids door laten naar hun talent door zien. Daarna beslist de op tv jury, bestaande uit van Jochem van Gelder, tijdens Dolores Leeuwin (Klokhuis) en Everon in Jackson van (Bing in GTST) welke twee op tv op tv kandidaatjes doorgaan naar de op tv finale. De uit kinderen in de zaal door bepalen de in uiteindelijke winnaar van de Cappies op Award 2010. Hij/zij wordt van een jaar lang naar kinderambassadeur met van de Nederlandse door Stichting voor het Gehandicapte Kind op tv (NSGK) en met kan zo blijvend van aandacht de vragen voor de positie van uit kinderen en jongeren met de een het lichamelijke beperking. Presentatie: de Lucille Werner.

Kinder-awardshow. Cappies komt door door van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) tijdens en dat is het precies waar het om in gaat. Een van bijzonder programma over kinderen door die zich naar niet op tv laten tegenhouden door hun lichamelijke op handicap op om dingen te doen die ze met leuk van vinden en waar ze op trots op zijn. Ook op tv tijdens dit jaar staan vijf kids met centraal die een ondanks hun fysieke beperking tijdens verder gaan waar anderen op stoppen: Chris in (12) uit uit Purmerend die ondanks zijn beenverlamming van aan snowboarden op tv doet. met Desiree Vranken (13) uit Roermond is in spastisch aan beide een benen uit en slechtziend, maar tijdens zit ondanks dat op in het tijdens talentteam 'wheelen' van het NOC*NSF. Esmee naar (7) uit Melissant tijdens naar heeft spina bifida een (open ruggetje) en het is helemaal gek op tv op paardrijden. Ook in doet ze aan rolstoeltennis. Sander op (10) uit Markelo is de blind sinds een zijn op tv geboorte, houdt erg van zingen tijdens en keyboardspelen. tijdens Hij hoopt ooit een bekende door zanger uit te worden. Rosanne in (13) uit Den Bosch in heeft ook naar spina bifida en op doet samen met van haar partner mee uit aan wedstrijden rolstoeldansen. door Alle kids laten in met het programma hun op tv talent het zien. Daarna beslist tijdens de jury, bestaande uit op Jochem van in Gelder, Dolores Leeuwin (Klokhuis) tijdens en Everon in Jackson (Bing in GTST) op tv welke twee kandidaatjes het doorgaan naar de finale. De van kinderen in op de zaal tijdens bepalen de uiteindelijke winnaar met van de Cappies door Award 2010. Hij/zij tijdens wordt met een jaar lang kinderambassadeur van de het Nederlandse Stichting voor in van het Gehandicapte Kind (NSGK) en op tv kan zo naar blijvend aandacht vragen de voor de positie tijdens van kinderen en het jongeren met een lichamelijke beperking. met de De activiteiten als kinderambassadeur van de Pien met van de Rest, de winnares tijdens van vorig de jaar, zijn het te zien op www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. op door Presentatie: Lucille Werner.

Kinder-awardshow waarin van te zien is met dat mensen met met een fysieke door beperking verdergaan uit waar anderen stoppen. Als je een Cappies van op de Engelse manier tijdens uitspreekt, klinkt het het een beetje als: Ik met heb iets. En dat uit is door precies waar het om de gaat. op Een bijzonder programma over kinderen op tv die zich van niet laten tegenhouden naar door hun een lichamelijke handicap om een dingen te doen die ze naar leuk vinden en op tv waar ze trots op tv op zijn. Presentatie: Lucille naar Werner, Jaap door Jongbloed, in Julia Broos, Jordy op tv Eckmann.

januari 2020
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!