Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP in en CAPabilities een (mogelijkheden). Programma over met kinderen die zich niet op tv laten tegenhouden door hun in lichamelijke handicap om een dingen te doen tijdens met die ze leuk vinden op tv en waar ze trots het op in zijn.

CAPPIES: naar handiCAP en op CAPabilities (mogelijkheden). Programma over op tv kinderen die een zich niet laten de tegenhouden door hun tijdens lichamelijke handicap om dingen te doen op tv in die ze leuk vinden het en waar ze trots uit op op tv zijn.

CAPPIES op tv komt van handiCAP het en CAPabilities (mogelijkheden) en dat het is op tv precies waar het in om gaat. het Een bijzonder programma een over kinderen die zich niet laten door een tegenhouden door hun lichamelijke handicap om op tv dingen te naar doen op tv die ze leuk vinden en waar op ze trots het op naar zijn. Ook dit jaar staan het vijf kids centraal in die ondanks van hun fysieke op beperking verder gaan van waar anderen stoppen: Sam (13) van heeft een motorische uit ontwikkelingsstoornis, maar op tv laat aan iedereen zien hoe uit heerlijk het is naar het om muziek te maken. met Op zijn een djembé speelt hij de uit sterren van naar de hemel. Frederique (10) op is halfzijdig een spastisch en is de gek op paardrijden, een voetbal en snowboarden. op Glenn (11) is geboren een zonder armen, maar blaast iedereen door omver met uit zijn door Magic Flute (blaasinstrument). 'Je een kunt heel leuk zijn in met op tv een beperking', zegt Rosa (12). met Ondanks haar onvolgroeide met onderarm is door zij een fanatieke badmintonspeelster. Ook uit een is zij dol op door streetdance. Sophie door (11) laat graag zien wat zij op tv allemaal naar kan. Haar handicap is door een open rug en door haar talent in is zwemmen. De uiteindelijke van in winnaar, gekozen door op een speciale jury in de zaal, de door wint niet alleen de op CAPPIES Award 2011, maar naar wordt 1 jaar het lang NSGK op tv Kinderambassadeur. Hij of van zij zet zich een met jaar in voor op kinderen met de een handicap. Presentatie: een Lucille Werner.

CAPPIES komt van het handiCAP en uit CAPabilities naar (mogelijkheden) en dat is precies waar tijdens het om uit gaat. Een bijzonder programma tijdens het over kinderen die naar zich niet laten tegenhouden door hun op tv uit lichamelijke handicap om met dingen te doen in die ze leuk vinden op en waar ze trots op in in zijn. Ook dit jaar op staan vijf op kids centraal die uit ondanks hun fysieke beperking verder gaan op waar anderen stoppen: de Sam (13) door heeft door een motorische ontwikkelingsstoornis, naar maar laat aan een iedereen zien hoe heerlijk op het is een om muziek te van maken. Op zijn djembé speelt naar hij de van sterren van de hemel. op tv Frederique (10) is halfzijdig op tv spastisch van en is tijdens gek op paardrijden, voetbal en een snowboarden. Glenn (11) is in geboren zonder de armen, maar blaast iedereen het in omver met zijn Magic Flute een (blaasinstrument). de 'Je kunt heel leuk zijn van met een beperking', zegt door Rosa (12). door Ondanks haar tijdens onvolgroeide onderarm is zij een het fanatieke badmintonspeelster. een Ook is zij op tv dol de op streetdance. Sophie een (11) laat graag zien wat zij op allemaal tijdens kan. Haar handicap is naar een in open rug en het haar talent is met zwemmen. De uiteindelijke in winnaar, gekozen door in een speciale jury een in de zaal, wint door niet alleen tijdens de CAPPIES Award 2011, uit maar wordt 1 uit jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij in of op tv zij zet zich een jaar met in voor een kinderen een met een handicap. Presentatie: van Lucille Werner.

Kinderawardshow. Cappies naar komt van op handiCAP en de CAPabilities (mogelijkheden) en in dat is precies waar tijdens het om gaat. Een met bijzonder het programma over kinderen die zich met niet laten het tegenhouden door in hun lichamelijke handicap met om dingen te doen die de ze leuk vinden en met waar ze met trots op zijn. tijdens Ook dit uit jaar staan vijf kids centraal naar die naar ondanks hun fysieke beperking verder de van gaan waar anderen stoppen: uit Chris (12) uit Purmerend die het ondanks zijn op tv beenverlamming aan snowboarden doet. naar Desiree Vranken naar (13) uit Roermond met is naar spastisch aan beide naar benen en slechtziend, maar zit in ondanks dat met in het een talentteam wheelen van het NOC*NSF. de Esmee tijdens (7) uit Melissant heeft spina bifida een tijdens (open ruggetje) en is het helemaal gek op paardrijden. de Ook doet het ze aan rolstoeltennis. Sander (10) van uit Markelo is op naar blind sinds zijn uit geboorte, houdt erg van zingen een en van keyboardspelen. Hij hoopt van ooit een bekende uit zanger te worden. Rosanne van (13) uit Den Bosch een heeft ook op tv spina bifida en doet samen naar met naar haar partner mee aan wedstrijden een door rolstoeldansen. Alle kids de laten hun talent zien. Daarna de beslist naar de jury, bestaande uit het Jochem van op tv Gelder, Dolores Leeuwin (Klokhuis) naar en Everon de Jackson (Bing in GTST) welke twee uit kandidaatjes doorgaan op naar de finale. de De in kinderen in de zaal tijdens bepalen de uiteindelijke van winnaar van in de Cappies Award 2010. in Hij/zij wordt een jaar op lang kinderambassadeur naar van de Nederlandse Stichting door voor het Gehandicapte Kind het (NSGK) en naar kan zo blijvend met aandacht vragen voor uit de positie van kinderen een op tv en jongeren met een lichamelijke beperking. uit in Presentatie: Lucille Werner.

Kinder-awardshow. Cappies tijdens komt van handiCAP en uit CAPabilities (mogelijkheden) met en dat op tv is precies waar het om tijdens met gaat. Een bijzonder programma op over kinderen die zich niet met van laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap in om dingen te op tv met doen die ze leuk uit vinden en een waar ze trots in op zijn. Ook dit jaar op tv staan door vijf kids centraal die ondanks het hun fysieke beperking uit verder gaan waar op tv anderen stoppen: Chris tijdens (12) uit in Purmerend die ondanks tijdens zijn beenverlamming door aan snowboarden doet. Desiree Vranken naar (13) een uit Roermond is spastisch tijdens aan beide het benen en slechtziend, van maar zit ondanks dat in het naar talentteam 'wheelen' van uit het NOC*NSF. Esmee uit op (7) uit Melissant heeft het spina bifida (open ruggetje) en op is helemaal gek een op paardrijden. uit Ook doet ze het aan uit rolstoeltennis. Sander (10) uit door Markelo is blind op sinds zijn geboorte, in houdt erg van zingen door en keyboardspelen. Hij hoopt door ooit een naar bekende zanger te het worden. Rosanne (13) uit uit in Den Bosch heeft een ook spina bifida en door doet samen met op haar partner mee aan wedstrijden in naar rolstoeldansen. Alle kids laten in het door programma hun talent de van zien. Daarna beslist de naar jury, bestaande uit Jochem van van Gelder, Dolores Leeuwin van (Klokhuis) op en Everon door Jackson (Bing in een GTST) welke twee kandidaatjes doorgaan tijdens naar naar de finale. De uit kinderen in de zaal bepalen in de uiteindelijke winnaar van op het de Cappies Award 2010. van Hij/zij wordt een op tv jaar lang kinderambassadeur van de de door Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte uit Kind het (NSGK) en kan van zo blijvend aandacht door vragen voor de positie van kinderen op tv en jongeren met door de een lichamelijke beperking. De activiteiten als in kinderambassadeur van Pien tijdens van door de Rest, de door winnares van tijdens vorig jaar, zijn te zien op van www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. naar Presentatie: op Lucille Werner.

Kinder-awardshow met waarin te zien een is dat mensen de met een door fysieke beperking verdergaan het waar anderen stoppen. in Als je Cappies op de Engelse naar manier uit uitspreekt, klinkt het een beetje op als: Ik heb naar in iets. En dat uit is precies waar het om van gaat. Een bijzonder programma uit over kinderen met die zich niet het laten tegenhouden op tv door hun lichamelijke handicap de om dingen te op tv doen die op tv ze leuk op tv vinden en waar ze met trots op zijn. Presentatie: Lucille naar met Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy door een Eckmann.

januari 2021
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!