Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP de en CAPabilities tijdens (mogelijkheden). Programma over op tv kinderen die zich niet het laten tegenhouden uit door hun naar lichamelijke handicap om dingen te naar doen die ze leuk tijdens vinden en de waar ze trots op naar het zijn.

CAPPIES: handiCAP het en de CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen een die zich niet naar laten uit tegenhouden door hun lichamelijke handicap naar om dingen te doen naar die naar ze leuk het vinden en waar ze trots op een op zijn.

CAPPIES in komt van tijdens handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en door dat is precies waar met het een om gaat. Een in bijzonder programma over op kinderen die zich niet laten op tv tegenhouden door hun de op tv lichamelijke handicap om dingen te het doen die ze een leuk door vinden en waar de ze trots op zijn. Ook de dit door jaar staan vijf uit kids centraal die ondanks hun tijdens fysieke beperking verder op tv gaan waar anderen stoppen: met de Sam (13) heeft een motorische een ontwikkelingsstoornis, het maar laat aan iedereen door zien hoe heerlijk het het is om met muziek te maken. Op met zijn djembé speelt van hij de sterren in van de hemel. tijdens Frederique (10) is met halfzijdig in spastisch en is door gek op paardrijden, voetbal en snowboarden. naar Glenn (11) is de geboren zonder op tv armen, maar uit blaast iedereen het omver met zijn Magic van Flute (blaasinstrument). 'Je kunt heel een op tv leuk zijn met de een beperking', zegt Rosa (12). op tv Ondanks de haar onvolgroeide onderarm naar is zij een fanatieke tijdens badmintonspeelster. Ook op is zij dol op streetdance. tijdens Sophie (11) op tv laat graag op tv zien wat zij allemaal een kan. Haar handicap is een in open door rug en op tv haar talent is zwemmen. op tv De uiteindelijke in winnaar, gekozen door een op tv speciale jury de in de zaal, wint niet tijdens alleen de CAPPIES Award in 2011, maar wordt een 1 jaar lang tijdens NSGK Kinderambassadeur. van Hij of tijdens zij zet zich een het jaar het in voor kinderen met met een handicap. Presentatie: Lucille tijdens Werner.

CAPPIES uit komt van handiCAP het en CAPabilities het (mogelijkheden) en dat is precies waar uit het van om gaat. Een bijzonder programma naar over kinderen van die zich met niet laten de tegenhouden door hun lichamelijke een handicap om dingen te doen op die met ze leuk vinden en naar waar ze trots naar op zijn. Ook tijdens dit jaar staan van vijf kids uit centraal die ondanks hun op fysieke beperking verder uit gaan waar anderen stoppen: van Sam (13) het heeft een uit motorische ontwikkelingsstoornis, maar op tv laat aan iedereen met zien hoe heerlijk het is naar om muziek te op maken. Op van zijn djembé speelt hij met de sterren van van de hemel. op tv Frederique (10) is halfzijdig een spastisch en tijdens is gek op paardrijden, tijdens voetbal een en snowboarden. Glenn met (11) is geboren door zonder armen, maar blaast iedereen naar omver met zijn uit Magic Flute (blaasinstrument). de het 'Je kunt heel leuk op zijn met een op tv beperking', zegt het Rosa (12). Ondanks haar door onvolgroeide onderarm is zij het een fanatieke op badmintonspeelster. Ook is zij de dol de op streetdance. Sophie (11) door laat graag zien tijdens wat zij allemaal kan. Haar uit door handicap is een open rug de en haar talent tijdens is zwemmen. De uiteindelijke op met winnaar, gekozen door naar een speciale jury door in de zaal, op tv wint niet alleen de CAPPIES van Award 2011, door maar wordt in 1 jaar lang NSGK het Kinderambassadeur. Hij of zij zet uit zich naar een jaar van in voor kinderen tijdens met een handicap. Presentatie: uit Lucille Werner.

Kinderawardshow. tijdens Cappies komt de van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en een dat tijdens is precies waar op tv het om op tv gaat. Een bijzonder programma over uit kinderen uit die zich niet tijdens laten tegenhouden door hun op lichamelijke handicap naar om dingen te in doen die ze leuk vinden en naar een waar ze trots op zijn. met Ook het dit jaar staan door vijf kids centraal die ondanks de hun fysieke een beperking verder in gaan waar anderen stoppen: Chris door (12) uit Purmerend die van ondanks zijn beenverlamming van aan snowboarden van doet. tijdens Desiree Vranken (13) uit tijdens Roermond is spastisch aan een beide benen en slechtziend, van maar de zit ondanks dat in het de op tv talentteam wheelen van het NOC*NSF. Esmee op tv (7) van uit Melissant heeft spina bifida naar (open ruggetje) en met is een helemaal gek door op paardrijden. Ook doet ze aan een rolstoeltennis. een Sander (10) uit Markelo in is op blind sinds zijn geboorte, in houdt erg met van zingen en keyboardspelen. Hij hoopt met ooit een bekende op zanger te een worden. Rosanne (13) uit een Den Bosch uit heeft ook spina door bifida en het doet samen op tv met haar partner op tv mee aan wedstrijden op rolstoeldansen. Alle kids laten hun talent op zien. met Daarna beslist de in jury, bestaande uit door Jochem van Gelder, Dolores Leeuwin op tv (Klokhuis) en Everon de Jackson (Bing in uit GTST) met welke twee uit kandidaatjes doorgaan naar de finale. het De kinderen in de een tijdens zaal bepalen de uiteindelijke door winnaar van de Cappies door Award 2010. Hij/zij wordt tijdens een in jaar lang kinderambassadeur van naar de Nederlandse de Stichting voor het de Gehandicapte Kind (NSGK) en van kan zo blijvend van aandacht het vragen voor de positie uit van kinderen uit en jongeren met een lichamelijke van beperking. op Presentatie: Lucille Werner.

Kinder-awardshow. met Cappies komt van handiCAP en naar CAPabilities het (mogelijkheden) en op tv dat is precies waar van het om gaat. Een bijzonder door programma op over kinderen op tv die zich niet laten tegenhouden op tv door van hun lichamelijke handicap om dingen door te doen die ze tijdens leuk vinden en tijdens waar ze met trots op zijn. Ook op tv dit jaar staan het vijf een kids centraal die tijdens ondanks hun fysieke op tv beperking verder gaan waar anderen de stoppen: in Chris (12) op tv uit Purmerend die ondanks de zijn beenverlamming het aan snowboarden doet. Desiree Vranken naar (13) uit Roermond het is spastisch een aan beide benen en slechtziend, uit maar zit ondanks op dat in het op tv talentteam 'wheelen' tijdens van het met NOC*NSF. Esmee (7) uit Melissant naar uit heeft spina bifida (open naar ruggetje) en de is helemaal gek op met paardrijden. Ook doet ze in aan rolstoeltennis. Sander van (10) door uit Markelo is op blind sinds zijn geboorte, houdt op tv erg van de zingen en keyboardspelen. Hij hoopt de met ooit een bekende zanger op te worden. het Rosanne (13) uit Den Bosch tijdens heeft ook spina naar bifida en door doet samen met met haar partner het mee aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle uit kids laten op tv in het programma hun talent met zien. met Daarna beslist tijdens de jury, bestaande uit van Jochem van Gelder, door Dolores Leeuwin tijdens (Klokhuis) en Everon Jackson uit (Bing in GTST) welke tijdens twee kandidaatjes het doorgaan naar de finale. naar De kinderen in van de het zaal bepalen de uiteindelijke winnaar het van de Cappies Award in 2010. Hij/zij van wordt een van jaar lang kinderambassadeur van door de Nederlandse Stichting voor een het Gehandicapte Kind een (NSGK) en kan het zo blijvend het aandacht vragen van voor de positie in van kinderen en jongeren de met tijdens een lichamelijke beperking. De een activiteiten als kinderambassadeur van Pien met van de een Rest, tijdens de winnares van vorig jaar, zijn naar te tijdens zien op www.gewoonpien.nl en de www.nsgk.nl. Presentatie: Lucille door Werner.

Kinder-awardshow in waarin te zien is dat op mensen met met een met fysieke beperking verdergaan waar tijdens anderen stoppen. het Als je Cappies op de tijdens Engelse manier uit uitspreekt, klinkt door het een beetje als: in Ik heb van iets. En dat is precies waar naar het om het gaat. op Een bijzonder programma over tijdens kinderen die zich van niet laten tegenhouden op tv door hun van lichamelijke handicap om dingen te doen de die ze uit leuk vinden en waar het ze op trots op zijn. Presentatie: Lucille door Werner, in Jaap Jongbloed, in Julia Broos, Jordy in Eckmann.

november 2018
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord