Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP en het CAPabilities uit (mogelijkheden). Programma over kinderen die in zich niet laten het tegenhouden door met hun de lichamelijke handicap om dingen te op tv doen die ze tijdens leuk vinden op en waar ze uit trots op een zijn.

CAPPIES: met handiCAP en in CAPabilities (mogelijkheden). Programma in over kinderen die zich niet laten het tegenhouden door met hun lichamelijke handicap tijdens om dingen door te doen op die ze leuk vinden en de waar ze trots op uit door zijn.

CAPPIES op tv komt van tijdens handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en op tv dat met is precies waar het om gaat. met Een bijzonder programma op uit over kinderen die zich door niet laten tegenhouden door van hun op tv lichamelijke handicap om een dingen te doen tijdens die ze leuk vinden en waar van ze trots tijdens op op zijn. Ook dit jaar staan met vijf kids centraal de die ondanks hun fysieke op tv naar beperking verder gaan een waar anderen stoppen: Sam (13) heeft op tv een motorische ontwikkelingsstoornis, naar maar laat in aan iedereen tijdens zien hoe met heerlijk het is op tv om muziek te van maken. Op zijn djembé speelt in hij de sterren van met de hemel. met Frederique (10) is halfzijdig met spastisch naar en is naar gek op paardrijden, voetbal en door snowboarden. Glenn (11) uit is geboren zonder armen, uit maar een blaast iedereen omver met op zijn Magic Flute (blaasinstrument). met door 'Je kunt heel op leuk zijn met het een beperking', zegt Rosa (12). Ondanks tijdens haar de onvolgroeide onderarm op tv is zij een fanatieke door badmintonspeelster. Ook is zij dol op op streetdance. Sophie uit (11) laat graag de zien een wat zij allemaal in kan. Haar handicap in is een open rug en de haar talent is uit in zwemmen. De uiteindelijke winnaar, gekozen een door een speciale door jury in een de zaal, wint niet alleen een de CAPPIES Award van 2011, maar op wordt door 1 jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij op tv naar of zij zet zich een een jaar in voor kinderen een met een uit handicap. Presentatie: Lucille in Werner.

CAPPIES komt op van handiCAP en CAPabilities in een (mogelijkheden) en dat is precies waar in het om de gaat. Een bijzonder door programma over kinderen van die zich op tv niet laten tegenhouden door de hun lichamelijke handicap de om van dingen te doen die ze leuk in vinden naar en waar ze trots op in tijdens zijn. Ook dit naar jaar staan vijf van kids centraal die ondanks het hun fysieke beperking een verder gaan waar anderen het stoppen: door Sam (13) heeft een motorische tijdens ontwikkelingsstoornis, maar de laat aan iedereen het zien hoe heerlijk het is naar in om muziek te van maken. Op zijn de djembé speelt hij de sterren de van de op hemel. Frederique (10) is halfzijdig tijdens spastisch een en is gek op in paardrijden, voetbal en door snowboarden. met Glenn (11) is de geboren zonder armen, maar blaast uit iedereen omver tijdens met zijn Magic op tv Flute (blaasinstrument). van 'Je kunt heel leuk een zijn met een beperking', zegt op Rosa uit (12). Ondanks haar van onvolgroeide onderarm in is zij een fanatieke badmintonspeelster. Ook van is door zij dol op streetdance. Sophie door uit (11) laat graag zien wat zij met allemaal kan. Haar een handicap is een een open rug en de haar naar talent is zwemmen. De uiteindelijke door winnaar, gekozen in door een speciale jury de in op tv de zaal, wint door niet alleen de CAPPIES op tv Award 2011, in maar wordt 1 een jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij uit het of zij zet zich een jaar een in voor met kinderen met een handicap. naar Presentatie: Lucille van Werner.

Kinderawardshow. Cappies naar komt van op tv handiCAP en CAPabilities een (mogelijkheden) en dat is op precies waar het het om gaat. Een bijzonder in het programma over kinderen met die zich niet laten tegenhouden door tijdens op tv hun lichamelijke handicap om op dingen te het doen die ze leuk vinden met en waar ze trots de op zijn. tijdens Ook dit jaar staan met vijf door kids centraal die ondanks de hun fysieke de beperking verder het gaan waar anderen stoppen: Chris een (12) uit tijdens Purmerend die de ondanks zijn beenverlamming aan snowboarden doet. op tv Desiree Vranken (13) door op tv uit Roermond is spastisch met aan beide de benen en slechtziend, maar van zit ondanks dat in met het talentteam de wheelen van met het NOC*NSF. Esmee (7) op uit Melissant heeft spina bifida een de (open ruggetje) en is met helemaal gek op het paardrijden. Ook doet ze aan met rolstoeltennis. op tv Sander (10) het uit Markelo is blind sinds de zijn geboorte, houdt op erg op tv van zingen en keyboardspelen. Hij de hoopt ooit op tv een bekende zanger te worden. op Rosanne een (13) uit Den Bosch heeft het door ook spina bifida op en doet samen met haar op tv partner mee aan wedstrijden met rolstoeldansen. een Alle kids laten door hun talent op tv zien. Daarna beslist de jury, uit bestaande uit Jochem van van een Gelder, Dolores Leeuwin het (Klokhuis) en Everon naar Jackson (Bing in GTST) welke tijdens twee kandidaatjes naar doorgaan naar de finale. een De kinderen het in de zaal bepalen de in uiteindelijke winnaar op van de in Cappies Award 2010. Hij/zij in wordt een jaar op lang het kinderambassadeur van de Nederlandse Stichting voor door het de Gehandicapte Kind (NSGK) en het kan zo blijvend van aandacht vragen voor de tijdens positie van kinderen het door en jongeren met een lichamelijke beperking. door Presentatie: de Lucille Werner.

Kinder-awardshow. op tv Cappies komt van handiCAP door en CAPabilities (mogelijkheden) en met uit dat is precies naar waar het om gaat. Een uit bijzonder programma op tv over kinderen die zich niet een laten in tegenhouden door hun lichamelijke handicap tijdens om dingen een te doen die op tv ze op leuk vinden en waar ze op tv trots op in zijn. Ook dit jaar staan in vijf uit kids centraal die ondanks hun tijdens fysieke beperking verder tijdens naar gaan waar anderen stoppen: van Chris (12) uit Purmerend door die ondanks uit zijn beenverlamming aan snowboarden doet. uit in Desiree Vranken (13) uit met Roermond is spastisch aan beide het benen en slechtziend, door maar naar zit ondanks dat in door het door talentteam 'wheelen' van door het NOC*NSF. Esmee tijdens (7) uit Melissant heeft spina bifida naar van (open ruggetje) en naar is helemaal gek op paardrijden. door Ook doet ze uit aan rolstoeltennis. op tv Sander (10) uit Markelo is uit blind de sinds zijn geboorte, op houdt erg van van zingen en keyboardspelen. Hij op hoopt ooit het een bekende zanger te in worden. Rosanne (13) van uit Den Bosch heeft door ook spina bifida op en op doet samen met haar partner door mee aan met wedstrijden rolstoeldansen. Alle kids de laten door in het programma hun talent in zien. Daarna beslist naar de jury, bestaande uit uit Jochem van een Gelder, Dolores Leeuwin in (Klokhuis) en Everon de op Jackson (Bing in in GTST) welke twee kandidaatjes doorgaan naar een met de finale. De kinderen tijdens in de zaal met bepalen de uiteindelijke winnaar op van de uit Cappies Award het 2010. Hij/zij wordt in een jaar lang kinderambassadeur van tijdens de Nederlandse de Stichting voor het Gehandicapte Kind uit (NSGK) in en kan zo blijvend naar aandacht van vragen voor de positie van naar kinderen en jongeren met met een uit lichamelijke beperking. De tijdens activiteiten als kinderambassadeur door van Pien met van de Rest, de winnares van door vorig jaar, zijn een te zien op naar www.gewoonpien.nl uit en www.nsgk.nl. in Presentatie: Lucille Werner.

Kinder-awardshow waarin het te zien is met dat mensen met een met op fysieke beperking verdergaan op waar anderen stoppen. Als je in Cappies op de Engelse het manier op tv uitspreekt, klinkt het een met beetje het als: Ik heb de iets. En dat op tv is precies waar het het om gaat. in Een bijzonder programma over kinderen die naar in zich niet laten tegenhouden door uit hun uit lichamelijke handicap om dingen uit te doen naar die ze leuk vinden en waar een op ze trots op zijn. naar Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, op Julia Broos, Jordy tijdens uit Eckmann.

januari 2019
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord