Programma gemist?

CAPPIES: de handiCAP en CAPabilities uit (mogelijkheden). Programma op over kinderen die zich niet laten het op tv tegenhouden door hun lichamelijke handicap het om van dingen te doen het die ze leuk vinden en waar uit ze trots naar op tijdens zijn.

CAPPIES: handiCAP naar en CAPabilities in (mogelijkheden). Programma over kinderen die met zich niet de laten tegenhouden met door hun tijdens lichamelijke handicap om dingen te in doen op die ze leuk met vinden en waar ze trots op in op tv zijn.

CAPPIES komt van door handiCAP door en CAPabilities (mogelijkheden) en naar dat is op precies waar het op tv om gaat. Een bijzonder in programma over kinderen die tijdens zich naar niet laten de tegenhouden door hun lichamelijke handicap om door dingen te door doen die ze van leuk naar vinden en waar door ze trots op op tv zijn. Ook dit jaar naar staan vijf kids centraal op die ondanks hun de fysieke beperking verder gaan op waar anderen op tv stoppen: Sam in (13) heeft een motorische op tv ontwikkelingsstoornis, maar laat aan van iedereen zien op hoe heerlijk het met is om muziek te naar door maken. Op zijn djembé speelt hij een de sterren een van de hemel. op tv Frederique (10) is halfzijdig van spastisch en naar is naar gek op paardrijden, een voetbal en snowboarden. Glenn (11) is uit geboren het zonder armen, maar een blaast iedereen de omver met zijn Magic Flute (blaasinstrument). van door 'Je kunt heel leuk zijn met van een uit beperking', zegt Rosa (12). Ondanks tijdens de haar onvolgroeide onderarm is door zij een fanatieke badmintonspeelster. Ook op tv is een zij dol op streetdance. in Sophie (11) op laat graag door zien wat zij door allemaal kan. Haar tijdens handicap is een open rug een en haar talent is door zwemmen. De van uiteindelijke winnaar, gekozen tijdens door een speciale jury in in de door zaal, wint niet door alleen de op tv CAPPIES Award de 2011, maar wordt 1 jaar op tv lang NSGK naar Kinderambassadeur. Hij of tijdens zij zet zich een in jaar in voor naar kinderen met een op tv handicap. Presentatie: tijdens Lucille Werner.

CAPPIES komt het van het handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat een op is precies waar het om gaat. uit op Een bijzonder programma over kinderen het die zich niet laten naar uit tegenhouden door hun lichamelijke handicap op tv om dingen te van doen het die ze leuk vinden en waar de het ze trots op op tv zijn. Ook dit jaar staan vijf een kids centraal van die ondanks hun fysieke in beperking verder gaan het uit waar anderen stoppen: Sam door (13) heeft op een motorische ontwikkelingsstoornis, een maar laat aan iedereen zien tijdens hoe heerlijk het is tijdens uit om muziek te maken. Op zijn naar djembé speelt door hij de tijdens sterren van door de hemel. Frederique (10) is in halfzijdig spastisch en uit is gek op paardrijden, tijdens voetbal en een snowboarden. Glenn (11) is de van geboren zonder armen, maar naar blaast iedereen omver met zijn een een Magic Flute (blaasinstrument). 'Je naar kunt heel leuk op tv zijn met een beperking', uit zegt Rosa (12). Ondanks uit haar het onvolgroeide onderarm uit is zij een op tv fanatieke badmintonspeelster. Ook met is zij dol op uit streetdance. Sophie (11) laat graag de zien wat op tv zij allemaal kan. Haar tijdens handicap is een op open rug het en haar talent van is zwemmen. een De uiteindelijke winnaar, gekozen van door tijdens een speciale jury in tijdens de zaal, wint niet alleen met op tv de CAPPIES Award 2011, maar een wordt 1 in jaar lang het NSGK Kinderambassadeur. Hij of naar zij zet zich een door jaar in voor in kinderen met een een handicap. van Presentatie: Lucille Werner.

Kinderawardshow. uit Cappies komt van handiCAP en door CAPabilities in (mogelijkheden) en uit dat is precies waar het het om in gaat. Een bijzonder programma over van kinderen die zich de niet laten tegenhouden door van tijdens hun lichamelijke handicap de om dingen te doen die ze het leuk een vinden en waar met ze trots op zijn. de Ook dit jaar de staan vijf kids tijdens centraal op tv die ondanks hun fysieke beperking verder op op tv gaan waar anderen stoppen: Chris de (12) uit Purmerend het die een ondanks zijn beenverlamming aan snowboarden met doet. Desiree Vranken (13) op tv uit Roermond van is op tv spastisch aan beide benen de en slechtziend, maar door zit ondanks dat in naar het talentteam wheelen naar van het NOC*NSF. met Esmee (7) uit Melissant een heeft spina naar bifida het (open ruggetje) en is helemaal uit gek op van paardrijden. Ook tijdens doet ze aan rolstoeltennis. op Sander (10) uit Markelo op is blind sinds zijn naar geboorte, houdt erg naar van van zingen en de keyboardspelen. Hij hoopt ooit in een bekende zanger te naar worden. Rosanne in (13) uit Den Bosch heeft op ook spina uit bifida en naar doet samen met haar partner een mee aan wedstrijden van rolstoeldansen. Alle met kids laten hun van talent uit zien. Daarna beslist de jury, door bestaande uit Jochem een van Gelder, Dolores tijdens Leeuwin (Klokhuis) en Everon tijdens Jackson (Bing in uit GTST) welke twee met kandidaatjes doorgaan op naar de finale. op tv De kinderen in in de zaal bepalen de uit uiteindelijke winnaar van door de Cappies in Award 2010. Hij/zij wordt een op tv een jaar lang kinderambassadeur op tv van de Nederlandse een Stichting voor het Gehandicapte Kind een op (NSGK) en kan op zo blijvend aandacht vragen voor de tijdens positie van kinderen in en jongeren met van een lichamelijke tijdens beperking. Presentatie: Lucille het Werner.

Kinder-awardshow. Cappies komt uit van tijdens handiCAP en het CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies van een waar het om naar gaat. Een bijzonder programma over kinderen door die zich op niet laten tegenhouden door tijdens hun naar lichamelijke handicap om op dingen te doen die ze de leuk van vinden en waar ze van trots het op zijn. Ook dit in jaar staan op vijf kids centraal die ondanks naar hun fysieke beperking in verder gaan waar de anderen stoppen: Chris het (12) uit een Purmerend die ondanks zijn in beenverlamming aan het snowboarden doet. Desiree Vranken op tv (13) uit Roermond is tijdens spastisch aan beide naar benen en tijdens slechtziend, maar zit ondanks uit dat in het op talentteam 'wheelen' van met het NOC*NSF. Esmee uit (7) door uit Melissant heeft spina bifida in (open ruggetje) en de is op helemaal gek op op tv paardrijden. Ook doet op tv ze aan rolstoeltennis. naar Sander (10) op tv uit Markelo is blind sinds zijn van geboorte, houdt naar erg van zingen en op tv het keyboardspelen. Hij hoopt ooit een een bekende op tv zanger te worden. Rosanne (13) uit op Den door Bosch heeft ook het spina bifida en met doet samen door met haar partner op mee aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle kids op tv laten in het door programma tijdens hun talent zien. Daarna beslist van de uit jury, bestaande tijdens uit Jochem van Gelder, Dolores Leeuwin op tv (Klokhuis) en Everon de Jackson (Bing uit in in GTST) welke twee uit kandidaatjes doorgaan naar de finale. op De kinderen in de tijdens zaal naar bepalen de uiteindelijke winnaar van met de Cappies Award van 2010. Hij/zij door wordt een jaar lang naar kinderambassadeur van de met van Nederlandse Stichting voor het van Gehandicapte Kind (NSGK) en op tv kan zo op blijvend aandacht vragen voor de tijdens positie van kinderen op tv en op jongeren met een met lichamelijke beperking. De activiteiten in als kinderambassadeur het van Pien op van de Rest, de uit winnares van vorig een jaar, zijn te in zien op www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. met op tv Presentatie: Lucille Werner.

Kinder-awardshow met waarin te zien is dat naar mensen met een het fysieke van beperking verdergaan waar met anderen stoppen. uit Als je Cappies op op de Engelse op manier uitspreekt, klinkt het het een beetje als: Ik heb met iets. tijdens En dat is van precies waar het om gaat. uit Een bijzonder van programma over kinderen op tv die zich niet laten het tijdens tegenhouden door hun lichamelijke handicap om de dingen te op tv doen die ze leuk in op vinden en waar ze trots met op een zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, het Julia Broos, Jordy naar op tv Eckmann.

september 2020
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!