Programma gemist?

CAPPIES: met handiCAP en CAPabilities tijdens (mogelijkheden). Programma over kinderen van die een zich niet laten tegenhouden een door hun lichamelijke handicap om een van dingen te doen die tijdens ze leuk vinden tijdens en waar van ze trots op met zijn.

CAPPIES: handiCAP en een CAPabilities het (mogelijkheden). Programma over in kinderen die zich op tv niet laten het tegenhouden door hun lichamelijke handicap tijdens om tijdens dingen te doen in die ze leuk vinden en tijdens waar met ze trots op tijdens zijn.

CAPPIES het komt van handiCAP van en CAPabilities (mogelijkheden) en het dat is een precies waar het uit om gaat. Een van bijzonder programma naar over kinderen die van zich niet laten tegenhouden naar door hun lichamelijke handicap de om het dingen te doen die ze leuk met vinden en waar met ze trots op de op tv zijn. Ook dit jaar staan de vijf kids centraal die een een ondanks hun fysieke beperking verder gaan een waar een anderen stoppen: Sam (13) heeft naar van een motorische ontwikkelingsstoornis, maar laat aan in iedereen het zien hoe heerlijk van het is om muziek door te maken. Op van zijn djembé speelt van hij de uit sterren van de hemel. het Frederique (10) is halfzijdig tijdens tijdens spastisch en is gek op paardrijden, uit voetbal en snowboarden. naar Glenn (11) de is geboren zonder armen, van maar blaast iedereen in omver op met zijn Magic op tv Flute (blaasinstrument). 'Je op kunt heel leuk zijn de met een beperking', door zegt Rosa (12). uit Ondanks haar onvolgroeide het onderarm is zij een van in fanatieke badmintonspeelster. Ook is zij een dol op streetdance. tijdens Sophie op tv (11) laat graag zien wat door zij allemaal kan. Haar tijdens handicap is de een naar open rug en haar de talent is zwemmen. De uiteindelijke op naar winnaar, gekozen door een speciale jury door in op tv de zaal, wint niet een alleen uit de CAPPIES Award 2011, maar wordt door 1 jaar tijdens lang NSGK Kinderambassadeur. van Hij of tijdens zij zet zich een met jaar in voor kinderen tijdens met een met handicap. Presentatie: naar Lucille Werner.

CAPPIES tijdens komt van handiCAP naar en CAPabilities (mogelijkheden) en de dat het is precies waar op tv het om gaat. Een op tv bijzonder programma over kinderen met die op zich niet laten tegenhouden door uit hun lichamelijke handicap op om dingen te het doen die ze naar leuk vinden en waar op tv ze uit trots op zijn. Ook op dit jaar staan tijdens vijf kids centraal met die ondanks hun fysieke door de beperking verder gaan waar anderen de stoppen: Sam (13) heeft tijdens op tv een motorische ontwikkelingsstoornis, maar laat aan door iedereen zien van hoe met heerlijk het is om muziek te naar maken. Op op zijn djembé met speelt hij de sterren de van de hemel. op tv Frederique (10) uit is halfzijdig spastisch op en is op tv gek op paardrijden, voetbal een en snowboarden. Glenn (11) de is geboren tijdens zonder armen, maar blaast door iedereen het omver met zijn Magic Flute de (blaasinstrument). 'Je op kunt heel van leuk zijn met een beperking', zegt het Rosa (12). tijdens Ondanks haar tijdens onvolgroeide onderarm is zij het een fanatieke badmintonspeelster. de Ook is zij dol van op streetdance. Sophie een (11) laat graag met naar zien wat zij allemaal kan. naar Haar naar handicap is een open rug tijdens en haar uit talent is zwemmen. De tijdens uiteindelijke winnaar, gekozen het door een op speciale jury in op de zaal, wint de niet alleen de CAPPIES Award op op 2011, maar wordt uit 1 jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij door of zij van zet zich in een jaar in voor tijdens kinderen in met een handicap. Presentatie: Lucille tijdens Werner.

Kinderawardshow. met Cappies komt van handiCAP naar en CAPabilities (mogelijkheden) en het dat is uit precies naar waar het om gaat. Een bijzonder in programma over kinderen naar die het zich niet op laten tegenhouden door hun met lichamelijke handicap om dingen naar te doen die naar ze leuk vinden van en waar op tv ze trots op uit zijn. Ook dit jaar staan van vijf kids centraal naar die ondanks de hun fysieke beperking door verder gaan waar de anderen stoppen: Chris de (12) een uit Purmerend die ondanks zijn beenverlamming tijdens aan snowboarden doet. met Desiree Vranken met (13) uit Roermond van is spastisch uit aan beide benen door en slechtziend, maar zit ondanks tijdens dat in het in uit talentteam wheelen van het NOC*NSF. een Esmee (7) uit Melissant tijdens in heeft spina bifida (open ruggetje) en op is helemaal een gek op paardrijden. uit Ook doet ze aan uit rolstoeltennis. Sander een (10) uit Markelo een is blind tijdens sinds zijn geboorte, door houdt erg van van zingen en keyboardspelen. Hij met hoopt ooit de een bekende zanger in te worden. Rosanne (13) naar uit door Den Bosch heeft op tv ook spina bifida en doet samen in van met haar partner het mee aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle kids het laten hun talent op tv zien. de Daarna beslist uit de jury, bestaande uit Jochem in van Gelder, Dolores tijdens Leeuwin (Klokhuis) naar en Everon Jackson (Bing in naar GTST) welke twee van kandidaatjes doorgaan het naar de finale. op tv De kinderen door in de zaal in bepalen de een uiteindelijke winnaar van de op tv Cappies Award 2010. door Hij/zij wordt een op jaar lang kinderambassadeur van een de Nederlandse Stichting voor van het Gehandicapte met Kind (NSGK) en op tv kan op zo blijvend aandacht vragen voor een de tijdens positie van kinderen en jongeren met met een lichamelijke beperking. met Presentatie: op Lucille Werner.

Kinder-awardshow. op tv Cappies komt van handiCAP en op naar CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies het waar het naar om de gaat. Een bijzonder door programma over kinderen die zich niet door laten tegenhouden door door hun lichamelijke handicap het om dingen te uit de doen die ze leuk vinden en uit waar ze van trots op zijn. Ook de dit jaar staan uit vijf kids centraal van die in ondanks hun fysieke uit beperking verder gaan met waar anderen stoppen: door Chris (12) uit uit Purmerend die ondanks zijn door beenverlamming aan snowboarden tijdens doet. Desiree Vranken (13) op uit Roermond in is op tv spastisch aan beide in benen en slechtziend, maar zit ondanks in met dat in het talentteam 'wheelen' van op tv het met NOC*NSF. Esmee (7) uit een Melissant heeft spina bifida van een (open ruggetje) en naar is helemaal gek op van paardrijden. Ook doet met ze aan rolstoeltennis. Sander tijdens (10) uit Markelo het is blind op tv sinds zijn de geboorte, houdt erg van zingen en op keyboardspelen. Hij door hoopt ooit een bekende uit van zanger te worden. Rosanne (13) op tv uit Den Bosch van heeft ook spina op bifida uit en doet samen met haar partner de mee van aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle kids in laten in het uit programma hun uit talent zien. Daarna op beslist de jury, in bestaande uit Jochem van uit een Gelder, Dolores Leeuwin (Klokhuis) het en Everon in Jackson (Bing in een GTST) welke twee kandidaatjes in doorgaan naar de finale. De de kinderen door in de zaal bepalen uit de uit uiteindelijke winnaar van de Cappies een Award 2010. met Hij/zij wordt een jaar tijdens lang kinderambassadeur op tv van de Nederlandse Stichting voor het van het Gehandicapte Kind uit (NSGK) en kan zo blijvend met aandacht vragen voor uit de positie van op tv kinderen en jongeren in met de een lichamelijke beperking. De door activiteiten als kinderambassadeur naar van Pien van de Rest, op tv de winnares met van vorig jaar, het zijn te door zien op www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. met Presentatie: het Lucille Werner.

Kinder-awardshow een waarin te naar zien is dat mensen naar met een fysieke met beperking verdergaan waar anderen stoppen. het door Als je Cappies tijdens op de Engelse manier uitspreekt, het klinkt uit het een beetje de als: Ik heb iets. het En dat is precies waar in het om door gaat. door Een bijzonder programma over van kinderen die zich naar niet laten tegenhouden door hun een lichamelijke handicap om van dingen te doen een die op tv ze leuk vinden en uit waar ze trots op in zijn. tijdens Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, op tv het Julia Broos, Jordy van Eckmann.

april 2019
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord