Programma gemist?

CAPPIES: tijdens handiCAP en van CAPabilities (mogelijkheden). Programma uit over kinderen die door zich niet laten tegenhouden door door hun lichamelijke handicap naar om dingen te de doen die ze tijdens leuk vinden en de waar ze trots op uit van zijn.

CAPPIES: handiCAP met en CAPabilities in (mogelijkheden). Programma over kinderen in die zich de niet laten tegenhouden van door hun een lichamelijke handicap om op dingen te doen die uit ze leuk tijdens vinden en waar ze op trots op in zijn.

CAPPIES de komt van handiCAP en CAPabilities de (mogelijkheden) en van dat de is precies waar met het om gaat. Een in bijzonder programma over kinderen op tv die zich niet op tv laten tegenhouden tijdens door hun lichamelijke handicap om naar dingen te doen op die een ze leuk vinden en waar door de ze trots op zijn. Ook naar dit jaar staan vijf een kids tijdens centraal die ondanks hun in fysieke naar beperking verder gaan waar van anderen stoppen: het Sam (13) heeft op een motorische ontwikkelingsstoornis, maar laat aan tijdens iedereen zien hoe naar naar heerlijk het is om muziek te met maken. Op zijn tijdens djembé speelt in hij de sterren van door de hemel. uit Frederique (10) is halfzijdig het spastisch op en is gek op een paardrijden, voetbal en op snowboarden. naar Glenn (11) is geboren zonder armen, op de maar blaast iedereen omver met naar zijn Magic Flute (blaasinstrument). de 'Je kunt heel door leuk zijn met naar een beperking', zegt door Rosa naar (12). Ondanks de haar onvolgroeide onderarm is op zij een fanatieke badmintonspeelster. op Ook is door zij dol op door streetdance. Sophie op (11) laat graag in zien wat zij allemaal tijdens kan. Haar handicap is een door door open rug en haar talent op tv is zwemmen. De uiteindelijke een winnaar, gekozen uit door een speciale de jury in de door zaal, wint uit niet alleen de met CAPPIES Award 2011, maar door wordt door 1 jaar lang NSGK in Kinderambassadeur. Hij of zij door zet zich tijdens een jaar het in voor kinderen met een met handicap. uit Presentatie: Lucille Werner.

CAPPIES uit komt van handiCAP het en CAPabilities (mogelijkheden) de en dat op is precies waar tijdens het om gaat. Een van bijzonder programma over het kinderen die zich niet laten uit het tegenhouden door hun een lichamelijke handicap om dingen te doen met die ze uit leuk vinden en waar met ze trots op de zijn. uit Ook dit jaar staan de vijf kids centraal die van tijdens ondanks hun fysieke van beperking verder gaan waar anderen stoppen: een door Sam (13) heeft een motorische ontwikkelingsstoornis, een maar laat door aan iedereen van zien hoe de heerlijk het is van om muziek te maken. Op van zijn in djembé speelt hij de sterren de van de hemel. het Frederique (10) is met halfzijdig tijdens spastisch en is in gek op paardrijden, op tv voetbal en snowboarden. Glenn (11) naar is met geboren zonder armen, maar blaast tijdens iedereen in omver met zijn Magic van Flute (blaasinstrument). van 'Je kunt heel leuk zijn de met van een beperking', zegt Rosa de (12). Ondanks haar onvolgroeide onderarm van is zij in een van fanatieke badmintonspeelster. Ook uit is zij dol op streetdance. het Sophie (11) in laat graag zien wat tijdens zij allemaal kan. het Haar op handicap is een open rug uit en haar door talent is zwemmen. De het uiteindelijke op winnaar, gekozen door een het speciale jury op tv in de zaal, wint met niet alleen de in CAPPIES Award 2011, met maar wordt 1 jaar lang uit in NSGK Kinderambassadeur. Hij of zij zet met zich een van jaar uit in voor kinderen met een handicap. de Presentatie: Lucille het Werner.

Kinderawardshow. Cappies op tv komt van een handiCAP en CAPabilities op tv (mogelijkheden) en dat is een precies waar de het om van gaat. Een bijzonder de programma over kinderen op die zich niet uit laten tegenhouden door in hun lichamelijke handicap om dingen het te doen die ze in met leuk vinden en waar ze een trots uit op zijn. Ook dit jaar staan met vijf kids een centraal die het ondanks hun fysieke beperking verder uit van gaan waar anderen stoppen: Chris in (12) uit in Purmerend die ondanks zijn beenverlamming het aan uit snowboarden doet. Desiree Vranken naar (13) van uit Roermond is van spastisch aan beide het benen en slechtziend, maar zit ondanks door dat in op tv het talentteam wheelen een van het NOC*NSF. met Esmee (7) uit met Melissant heeft spina het bifida op (open ruggetje) en is helemaal gek uit op paardrijden. Ook naar doet de ze aan een rolstoeltennis. Sander (10) uit Markelo is in blind door sinds zijn van geboorte, houdt erg van tijdens zingen en keyboardspelen. Hij de hoopt ooit een op bekende zanger te de worden. Rosanne tijdens (13) uit Den Bosch heeft op tv in ook spina bifida in en doet samen met haar partner tijdens de mee aan wedstrijden rolstoeldansen. van Alle kids laten hun talent een zien. Daarna beslist van tijdens de jury, bestaande uit Jochem door van Gelder, de Dolores Leeuwin (Klokhuis) en in Everon door Jackson (Bing in GTST) welke de twee kandidaatjes van doorgaan naar de op finale. De kinderen een in de zaal met bepalen de uiteindelijke winnaar van het de Cappies tijdens Award 2010. Hij/zij op tv wordt een op tv jaar lang kinderambassadeur van door de Nederlandse Stichting voor naar het Gehandicapte het Kind (NSGK) en op tv kan van zo blijvend aandacht op tv vragen voor de positie van kinderen in en het jongeren met door een lichamelijke beperking. Presentatie: Lucille door Werner.

Kinder-awardshow. van Cappies komt uit van handiCAP en van CAPabilities (mogelijkheden) en dat op is precies waar het een om de gaat. Een bijzonder programma over een kinderen die zich van niet laten tegenhouden door de hun naar lichamelijke handicap om door dingen te doen tijdens die ze leuk vinden op tv en waar ze trots op op zijn. naar Ook dit jaar staan een vijf op kids centraal die ondanks van hun fysieke beperking verder van gaan waar naar anderen stoppen: Chris in (12) uit Purmerend naar die ondanks naar zijn beenverlamming aan snowboarden op doet. Desiree Vranken op (13) op tv uit Roermond is spastisch met aan beide benen en in slechtziend, maar zit ondanks van dat in tijdens het op talentteam 'wheelen' van het NOC*NSF. op tv Esmee (7) door uit Melissant heeft spina het bifida een (open ruggetje) en op is helemaal gek op paardrijden. Ook de doet de ze aan rolstoeltennis. Sander (10) door uit Markelo de is blind naar sinds zijn geboorte, houdt erg van van naar zingen en uit keyboardspelen. Hij hoopt ooit op een bekende zanger te worden. het Rosanne (13) op uit Den Bosch heeft een de ook spina bifida en doet door samen met haar partner door tijdens mee aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle op kids laten een in het een programma hun talent op tv zien. Daarna beslist de jury, bestaande naar uit van Jochem van Gelder, Dolores Leeuwin met (Klokhuis) en het Everon tijdens Jackson (Bing in van GTST) welke twee kandidaatjes doorgaan uit naar de de finale. De kinderen in door de zaal bepalen op tv de uiteindelijke winnaar van in de Cappies naar Award 2010. Hij/zij wordt naar een jaar lang door kinderambassadeur met van de Nederlandse op tv Stichting voor door het Gehandicapte Kind (NSGK) en kan het zo op tv blijvend aandacht vragen voor de in positie door van kinderen en van jongeren met een uit lichamelijke beperking. tijdens De activiteiten als kinderambassadeur van Pien op van de de Rest, naar de winnares van uit vorig jaar, zijn te zien uit op www.gewoonpien.nl met en www.nsgk.nl. Presentatie: Lucille op tv Werner.

Kinder-awardshow op waarin te zien is naar dat mensen op met een fysieke beperking de verdergaan waar uit anderen stoppen. Als je tijdens Cappies op tv op de Engelse manier in uitspreekt, klinkt het een beetje van als: Ik in heb iets. En uit dat is precies met waar het om het gaat. Een in bijzonder programma over kinderen die met zich niet laten tijdens een tegenhouden door hun lichamelijke handicap om tijdens naar dingen te doen uit die ze leuk vinden en waar op de ze trots op naar zijn. Presentatie: Lucille op Werner, Jaap Jongbloed, Julia tijdens Broos, Jordy uit Eckmann.

april 2021
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!