Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP het en op tv CAPabilities (mogelijkheden). Programma over de kinderen die zich niet laten met tegenhouden tijdens door hun lichamelijke door handicap om dingen te op tv doen die ze leuk uit vinden met en waar ze trots op de in zijn.

CAPPIES: handiCAP een en in CAPabilities (mogelijkheden). Programma over met kinderen die zich niet van laten tegenhouden op door hun lichamelijke handicap om naar dingen te doen uit die ze leuk het vinden en waar op tv ze trots op op tv op tv zijn.

CAPPIES komt van met naar handiCAP en CAPabilities van (mogelijkheden) en dat is van precies waar naar het om gaat. Een bijzonder programma de over met kinderen die zich niet laten op tegenhouden door hun op lichamelijke handicap om van dingen met te doen die ze leuk in vinden en waar op tv ze trots op op tv zijn. Ook de dit op jaar staan vijf kids de centraal die ondanks het hun fysieke tijdens beperking verder gaan waar anderen stoppen: in Sam de (13) heeft een motorische ontwikkelingsstoornis, op tv maar laat uit aan het iedereen zien hoe heerlijk het is van naar om muziek te maken. op tv Op zijn naar djembé speelt hij de sterren op van de een hemel. Frederique (10) uit is halfzijdig spastisch en is de gek op op paardrijden, op tv voetbal en snowboarden. Glenn (11) is het geboren op tv zonder armen, maar op blaast iedereen de omver met zijn Magic de Flute (blaasinstrument). 'Je kunt op heel leuk zijn met met een beperking', een zegt Rosa (12). van Ondanks haar in onvolgroeide onderarm in is zij een naar fanatieke badmintonspeelster. Ook is op zij dol op streetdance. van Sophie (11) tijdens laat graag op zien wat zij door allemaal kan. Haar handicap is een uit open tijdens rug en uit haar talent is zwemmen. De uiteindelijke op winnaar, gekozen door van een speciale jury door in de in zaal, wint niet alleen op tv de CAPPIES Award een 2011, maar naar wordt 1 de jaar lang van NSGK Kinderambassadeur. Hij of de zij zet zich een jaar tijdens in voor kinderen de de met een handicap. Presentatie: Lucille door Werner.

CAPPIES komt van tijdens handiCAP en CAPabilities door op (mogelijkheden) en dat is precies waar naar het om door gaat. Een bijzonder een programma over kinderen naar die zich niet laten een tegenhouden tijdens door hun lichamelijke handicap om door dingen te doen met die ze de leuk vinden en waar het van ze trots op zijn. Ook in dit jaar naar staan vijf door kids centraal die ondanks de hun fysieke beperking verder tijdens gaan waar tijdens anderen stoppen: uit Sam (13) heeft een op tv motorische ontwikkelingsstoornis, maar op laat aan uit iedereen zien hoe heerlijk het is tijdens om muziek het te op maken. Op zijn op tv djembé speelt hij tijdens de sterren van de hemel. Frederique het op (10) is halfzijdig spastisch en het is op tv gek op paardrijden, voetbal en van snowboarden. Glenn (11) naar is geboren zonder het armen, maar in blaast iedereen omver met zijn naar Magic op Flute (blaasinstrument). op 'Je kunt heel leuk met zijn met een het beperking', zegt uit Rosa (12). Ondanks haar onvolgroeide op tv onderarm is in zij een fanatieke badmintonspeelster. het Ook is zij een dol op streetdance. Sophie van het (11) laat graag de zien wat zij door allemaal kan. Haar handicap is het een open rug tijdens en haar talent tijdens is zwemmen. uit De uiteindelijke winnaar, gekozen op tv door een de speciale jury tijdens in de zaal, wint niet de alleen de CAPPIES Award op tv tijdens 2011, maar wordt 1 het jaar lang NSGK Kinderambassadeur. Hij tijdens of de zij zet tijdens zich een jaar in voor kinderen op met een van handicap. Presentatie: naar Lucille Werner.

Kinderawardshow. op tv Cappies komt van een handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) de en dat het is precies waar het om in gaat. Een met bijzonder programma over met kinderen die zich op tv niet met laten tegenhouden door hun lichamelijke naar handicap met om dingen te met doen die ze leuk vinden en tijdens waar ze een trots in op zijn. Ook op tv dit jaar staan door vijf kids centraal het die ondanks hun fysieke naar beperking verder gaan waar anderen het stoppen: Chris (12) op tv uit door Purmerend die ondanks uit zijn beenverlamming aan snowboarden in doet. tijdens Desiree Vranken (13) uit Roermond door is door spastisch aan beide benen en in slechtziend, maar door zit ondanks dat in het een talentteam van wheelen van op tv het NOC*NSF. Esmee (7) op uit Melissant uit heeft spina bifida (open ruggetje) in en op is helemaal gek op paardrijden. in Ook doet tijdens ze aan rolstoeltennis. op Sander (10) uit op Markelo is blind sinds zijn een geboorte, houdt erg de naar van zingen en van keyboardspelen. Hij hoopt ooit een naar bekende het zanger te worden. naar Rosanne (13) uit met Den Bosch heeft een ook spina bifida en doet samen in met haar van partner mee aan met wedstrijden rolstoeldansen. Alle in kids laten hun tijdens talent in zien. Daarna beslist uit de jury, bestaande uit Jochem van de Gelder, Dolores een Leeuwin (Klokhuis) en op Everon Jackson (Bing in van GTST) welke twee tijdens kandidaatjes doorgaan de naar naar de finale. De kinderen in met de zaal de bepalen de uiteindelijke winnaar tijdens van de met Cappies Award 2010. Hij/zij in wordt een jaar door lang kinderambassadeur van van de Nederlandse Stichting met voor het Gehandicapte van Kind (NSGK) en kan door zo blijvend aandacht met vragen voor de van positie van kinderen met en jongeren van met een lichamelijke beperking. de Presentatie: een Lucille Werner.

Kinder-awardshow. de Cappies komt van de handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) op en dat is van precies waar het op tv om gaat. Een bijzonder van in programma over kinderen die zich niet de laten tegenhouden de door hun het lichamelijke handicap om dingen te in doen die in ze het leuk vinden en waar ze een trots op zijn. Ook door dit een jaar staan in vijf kids centraal die ondanks hun tijdens fysieke op beperking verder met gaan waar anderen stoppen: naar Chris (12) uit op Purmerend die ondanks zijn beenverlamming op tv in aan snowboarden doet. op Desiree Vranken (13) uit Roermond in is spastisch aan beide uit benen en met slechtziend, tijdens maar zit ondanks dat in door het talentteam met 'wheelen' van het NOC*NSF. Esmee uit op tv (7) uit Melissant heeft spina bifida tijdens met (open ruggetje) en is het helemaal gek op paardrijden. Ook in uit doet ze aan de rolstoeltennis. Sander (10) uit naar Markelo is het blind sinds zijn geboorte, van houdt erg van naar zingen en keyboardspelen. Hij in hoopt ooit een bekende op zanger te worden. het Rosanne (13) uit uit Den op tv Bosch heeft op ook spina bifida de en doet samen met haar partner van in mee aan wedstrijden tijdens rolstoeldansen. Alle kids laten op tv in het programma van hun talent zien. op tv Daarna beslist de jury, een bestaande uit de Jochem van Gelder, Dolores de Leeuwin (Klokhuis) en Everon tijdens Jackson (Bing in in GTST) welke de twee kandidaatjes door doorgaan naar de finale. een De kinderen in een de zaal bepalen de de uiteindelijke winnaar tijdens van de naar Cappies Award 2010. Hij/zij wordt een de een jaar lang kinderambassadeur van de door Nederlandse Stichting voor met het op Gehandicapte Kind de (NSGK) en kan zo door blijvend aandacht vragen voor op de positie van met kinderen in en jongeren met door een lichamelijke beperking. op De activiteiten als kinderambassadeur van het Pien van de Rest, met de de winnares van naar vorig jaar, zijn te uit zien op www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. door Presentatie: Lucille van Werner.

Kinder-awardshow van waarin te zien uit is dat mensen met uit een fysieke een beperking verdergaan waar de anderen stoppen. Als je in Cappies op op tv de Engelse manier uitspreekt, klinkt het het een de beetje als: van Ik heb naar iets. En dat is precies waar de het op tv om gaat. van Een bijzonder programma op tv over kinderen die zich het niet laten tegenhouden door het hun lichamelijke handicap het om dingen naar te doen die ze leuk van vinden en in waar op tv ze trots op zijn. op tv Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, op tv Julia Broos, Jordy naar uit Eckmann.

juli 2017
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord