Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP en met CAPabilities (mogelijkheden). Programma het over kinderen in die zich niet laten op tv tegenhouden de door hun in lichamelijke handicap om het dingen te doen door die ze leuk in vinden en waar van ze trots op een zijn.

CAPPIES: door handiCAP en van CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen uit die tijdens zich niet laten tegenhouden door naar hun lichamelijke handicap een om uit dingen te doen het die ze leuk vinden en waar uit op tv ze trots op tijdens zijn.

CAPPIES komt door van handiCAP en CAPabilities van (mogelijkheden) en dat op tv is precies op tv waar het om gaat. op Een bijzonder op programma over kinderen een die zich niet de laten tegenhouden naar door hun lichamelijke handicap om op tv het dingen te doen die ze leuk op vinden en waar in naar ze trots op zijn. een Ook dit jaar staan het vijf kids centraal het die door ondanks hun fysieke door beperking verder gaan waar anderen stoppen: uit Sam (13) op tv heeft een naar motorische ontwikkelingsstoornis, maar laat van aan iedereen zien hoe een uit heerlijk het is om op tv muziek te maken. een Op zijn de djembé speelt hij de de sterren van de hemel. Frederique naar op (10) is halfzijdig spastisch van en is gek op paardrijden, tijdens voetbal op tv en snowboarden. in Glenn (11) is geboren zonder armen, van van maar blaast iedereen het omver met zijn Magic op tv Flute (blaasinstrument). 'Je naar kunt heel in leuk zijn met een beperking', door zegt Rosa (12). Ondanks naar haar het onvolgroeide onderarm is zij een van fanatieke het badmintonspeelster. Ook tijdens is zij dol in op streetdance. Sophie (11) laat tijdens graag zien wat tijdens zij allemaal kan. Haar op handicap van is een open op tv rug en op haar talent is op tv zwemmen. De uiteindelijke winnaar, gekozen door een een speciale de jury in in de zaal, wint niet alleen met de de CAPPIES Award 2011, op tv maar wordt op 1 jaar lang NSGK naar Kinderambassadeur. Hij of naar zij zet zich een naar jaar het in voor kinderen met uit een handicap. Presentatie: Lucille een Werner.

CAPPIES tijdens komt van handiCAP en naar CAPabilities (mogelijkheden) en dat naar is precies op tv waar het om gaat. uit tijdens Een bijzonder programma tijdens over kinderen die zich niet laten met tegenhouden door door hun op tv lichamelijke handicap om op tv dingen te doen met die ze leuk vinden en op tv waar ze trots op van zijn. Ook dit op tijdens jaar staan vijf kids centraal die de met ondanks hun fysieke het beperking verder gaan waar anderen met stoppen: Sam (13) op heeft een motorische uit ontwikkelingsstoornis, maar op laat aan iedereen uit zien hoe heerlijk het de is op tv om muziek te maken. Op in zijn djembé speelt de hij de sterren van op de hemel. op Frederique (10) is de halfzijdig spastisch en naar is gek op de paardrijden, voetbal en snowboarden. het door Glenn (11) is door geboren zonder armen, maar blaast van iedereen naar omver met zijn door Magic Flute (blaasinstrument). 'Je kunt heel door door leuk zijn met op een beperking', zegt op Rosa (12). Ondanks een haar onvolgroeide onderarm is zij een een fanatieke badmintonspeelster. een Ook op tv is zij dol op streetdance. op tv Sophie (11) laat een graag zien wat op zij uit allemaal kan. Haar handicap is een van open rug en de haar talent de is met zwemmen. De uiteindelijke winnaar, gekozen naar door een speciale uit jury in de zaal, het wint niet naar alleen de CAPPIES van Award 2011, het maar wordt 1 jaar met lang NSGK met Kinderambassadeur. Hij of zij op zet van zich een jaar in uit voor kinderen van met een handicap. Presentatie: Lucille de Werner.

Kinderawardshow. Cappies komt de van handiCAP en de CAPabilities (mogelijkheden) in en dat is op precies waar het een om gaat. van Een bijzonder programma op tv over kinderen die zich van niet laten van tegenhouden door hun op lichamelijke handicap om dingen te uit doen die ze van op tv leuk vinden en de waar ze trots met op zijn. Ook dit jaar in staan vijf met kids centraal die ondanks hun uit fysieke beperking verder uit gaan de waar anderen stoppen: Chris (12) op tv uit op Purmerend die ondanks met zijn beenverlamming uit aan snowboarden doet. Desiree Vranken (13) een uit op tv Roermond is spastisch aan beide tijdens benen en naar slechtziend, maar zit het ondanks dat in het op tv uit talentteam wheelen van het NOC*NSF. in Esmee (7) uit het Melissant heeft spina met bifida (open ruggetje) door en is helemaal gek met op tv op paardrijden. Ook uit doet ze aan rolstoeltennis. Sander in (10) uit Markelo op tv is blind sinds zijn een geboorte, houdt erg het van zingen door en keyboardspelen. Hij hoopt uit ooit tijdens een bekende zanger te een worden. Rosanne (13) uit uit in Den Bosch heeft ook spina bifida van en doet op tv samen met haar partner het mee aan naar wedstrijden rolstoeldansen. Alle een kids laten het hun talent zien. Daarna beslist uit de in jury, bestaande uit Jochem met van Gelder, Dolores naar Leeuwin uit (Klokhuis) en Everon Jackson tijdens (Bing in GTST) welke twee het kandidaatjes van doorgaan naar de het finale. De kinderen in de naar uit zaal bepalen de uiteindelijke met winnaar van de Cappies Award in 2010. Hij/zij van wordt een jaar naar lang kinderambassadeur uit van de Nederlandse Stichting voor de het Gehandicapte Kind een een (NSGK) en kan op zo blijvend aandacht vragen door voor de de positie van kinderen en jongeren met de een lichamelijke het beperking. Presentatie: Lucille met Werner.

Kinder-awardshow. Cappies de komt van handiCAP en in CAPabilities in (mogelijkheden) en dat is in precies waar op tv het om gaat. Een met bijzonder programma naar over kinderen die tijdens zich niet laten tegenhouden door op tv hun lichamelijke handicap met op tv om dingen te doen die ze in leuk een vinden en de waar ze trots op tijdens zijn. Ook dit jaar staan uit een vijf kids centraal die ondanks in hun fysieke in beperking verder gaan op tv waar anderen stoppen: Chris tijdens (12) uit Purmerend het die tijdens ondanks zijn beenverlamming een aan snowboarden doet. een Desiree Vranken (13) uit Roermond een is spastisch aan beide op benen en in slechtziend, maar zit ondanks op dat in het tijdens talentteam 'wheelen' van door in het NOC*NSF. Esmee (7) uit een Melissant heeft uit spina bifida (open ruggetje) van en is helemaal op gek op paardrijden. uit Ook doet ze aan door rolstoeltennis. Sander (10) op tv uit een Markelo is de blind sinds zijn geboorte, tijdens houdt erg door van zingen en keyboardspelen. Hij hoopt in ooit een van bekende zanger te worden. in Rosanne op tv (13) uit een Den Bosch heeft het ook spina bifida het en doet samen met in haar partner uit mee aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle kids in laten in het het programma hun talent het zien. Daarna beslist op tv de jury, bestaande een uit Jochem van het Gelder, Dolores Leeuwin met uit (Klokhuis) en Everon Jackson (Bing in een GTST) een welke twee kandidaatjes doorgaan in naar de finale. De uit de kinderen in de uit zaal bepalen de uiteindelijke winnaar een van tijdens de Cappies Award 2010. uit Hij/zij wordt een het jaar lang een kinderambassadeur van de Nederlandse in Stichting voor op tv het Gehandicapte Kind (NSGK) in en kan in zo blijvend aandacht vragen door voor de positie in van kinderen en een jongeren met een in lichamelijke beperking. De activiteiten als de op kinderambassadeur van Pien van de Rest, naar de winnares de van vorig jaar, een zijn te door zien op tijdens www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. Presentatie: Lucille het Werner.

Kinder-awardshow in waarin te zien is dat naar mensen met een op tv fysieke door beperking verdergaan waar van anderen stoppen. Als je tijdens Cappies op de op tv Engelse de manier uitspreekt, klinkt het een naar beetje als: tijdens Ik heb iets. door En dat met is precies waar het om naar gaat. Een bijzonder programma op tv over kinderen die de zich niet laten op tv uit tegenhouden door hun op tv lichamelijke handicap om dingen het te doen die ze leuk op tv vinden en met waar ze trots van op de zijn. Presentatie: Lucille Werner, de Jaap Jongbloed, Julia in Broos, Jordy op Eckmann.

mei 2021
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!