Programma gemist?

CAPPIES: handiCAP en op tijdens CAPabilities (mogelijkheden). Programma uit over kinderen die zich niet op tv laten tegenhouden door op hun op lichamelijke handicap om dingen op te doen naar die ze leuk vinden en waar door van ze trots op het zijn.

CAPPIES: van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). op Programma over het kinderen die uit zich niet laten van tegenhouden door hun lichamelijke handicap op tv om door dingen te doen die van ze leuk vinden en waar met ze in trots op uit zijn.

CAPPIES komt van naar handiCAP van en CAPabilities (mogelijkheden) en dat van is de precies waar het om tijdens gaat. Een naar bijzonder programma over kinderen naar die op zich niet laten het tegenhouden door hun lichamelijke handicap het om dingen te van doen die ze op leuk vinden in en waar ze trots op het zijn. Ook van dit jaar van staan vijf kids centraal die naar ondanks hun een fysieke beperking door verder gaan waar anderen door stoppen: met Sam (13) heeft een motorische ontwikkelingsstoornis, uit maar op laat aan iedereen op tv zien hoe heerlijk het de is om muziek met te maken. uit Op zijn djembé speelt hij het de in sterren van de door hemel. Frederique (10) op tv is halfzijdig de spastisch en is door gek op paardrijden, voetbal door en snowboarden. Glenn (11) is met in geboren zonder armen, maar blaast iedereen op tv omver met de zijn Magic Flute (blaasinstrument). naar 'Je kunt heel in leuk zijn met op een beperking', op tv zegt Rosa (12). op Ondanks haar onvolgroeide onderarm tijdens is het zij een fanatieke badmintonspeelster. Ook de is zij dol een op van streetdance. Sophie (11) laat graag naar zien wat zij op tv uit allemaal kan. Haar handicap is een uit open rug het en door haar talent is zwemmen. een De uiteindelijke winnaar, gekozen door uit een speciale van jury in in de zaal, tijdens wint niet alleen door de CAPPIES Award 2011, met maar wordt van 1 jaar lang NSGK Kinderambassadeur. de Hij of zij zet naar zich een jaar uit in voor kinderen naar door met een handicap. in Presentatie: Lucille Werner.

CAPPIES komt van uit handiCAP het en CAPabilities (mogelijkheden) en dat op tv is precies een waar het om op tv gaat. Een bijzonder naar programma over de kinderen die met zich niet laten tegenhouden door van hun lichamelijke handicap uit om dingen te doen het die ze op leuk in vinden en waar ze een trots op zijn. de Ook dit jaar staan vijf het kids centraal die op een ondanks hun fysieke beperking verder een gaan uit waar anderen stoppen: Sam (13) heeft naar een het motorische ontwikkelingsstoornis, maar laat door aan iedereen zien hoe naar heerlijk het is tijdens om muziek te uit maken. Op naar zijn djembé de speelt hij de van sterren van de met hemel. Frederique (10) is halfzijdig naar spastisch en tijdens is gek met op paardrijden, voetbal in en snowboarden. Glenn (11) een is de geboren zonder armen, het maar blaast iedereen omver met de zijn Magic Flute (blaasinstrument). naar 'Je kunt heel van leuk zijn op met een door beperking', zegt in Rosa (12). Ondanks haar onvolgroeide onderarm op tv is zij op een fanatieke badmintonspeelster. tijdens Ook is uit zij dol op tijdens streetdance. Sophie (11) laat op graag in zien wat zij op tv allemaal kan. Haar handicap is op een het open rug en haar talent op tv is een zwemmen. De uiteindelijke door winnaar, gekozen door een met speciale jury in in de zaal, wint niet door alleen de op CAPPIES Award 2011, maar het wordt 1 van jaar lang een NSGK Kinderambassadeur. Hij of zij zet naar zich een een jaar in tijdens voor kinderen met een in handicap. Presentatie: van Lucille Werner.

Kinderawardshow. een Cappies komt van handiCAP op tv en CAPabilities (mogelijkheden) in en dat is op precies waar het het om gaat. Een bijzonder het door programma over kinderen die naar zich niet van laten tegenhouden door de hun lichamelijke handicap met om dingen te op doen die ze leuk vinden het en een waar ze trots op zijn. Ook door dit jaar staan een tijdens vijf kids centraal die ondanks tijdens hun fysieke door beperking verder gaan waar anderen uit tijdens stoppen: Chris (12) uit Purmerend die de ondanks van zijn beenverlamming naar aan snowboarden doet. Desiree met Vranken (13) in uit Roermond is de spastisch aan beide benen en in slechtziend, maar tijdens zit ondanks dat in het uit talentteam wheelen van op het NOC*NSF. Esmee een door (7) uit Melissant heeft de spina bifida (open ruggetje) in en is helemaal gek uit tijdens op paardrijden. Ook doet ze aan naar rolstoeltennis. Sander (10) in uit door Markelo is blind sinds zijn met geboorte, op tv houdt erg in van zingen en uit keyboardspelen. Hij hoopt ooit een bekende op in zanger te worden. Rosanne (13) met uit een Den Bosch heeft ook spina op bifida en op tv doet samen het met haar partner mee aan de wedstrijden rolstoeldansen. Alle de kids tijdens laten hun talent zien. Daarna een beslist de door jury, bestaande uit een Jochem van Gelder, Dolores de Leeuwin door (Klokhuis) en Everon Jackson (Bing in de GTST) welke een twee in kandidaatjes doorgaan naar uit de finale. De kinderen in de van het zaal bepalen de uiteindelijke winnaar van naar op de Cappies Award 2010. Hij/zij de wordt een jaar lang op tv kinderambassadeur van naar de Nederlandse door Stichting voor het het Gehandicapte Kind de (NSGK) en kan zo naar blijvend aandacht vragen voor in de positie tijdens van kinderen en in jongeren met een lichamelijke tijdens beperking. Presentatie: Lucille in Werner.

Kinder-awardshow. Cappies in komt van handiCAP op tv en CAPabilities een (mogelijkheden) en dat met is precies waar het om met in gaat. Een bijzonder programma over het kinderen die zich niet op op laten tegenhouden door hun het lichamelijke handicap om in dingen te doen die uit ze leuk vinden en het waar ze trots door op door zijn. Ook dit jaar tijdens staan vijf kids centraal op tv die ondanks van hun fysieke beperking op verder gaan naar waar anderen stoppen: met Chris (12) uit Purmerend die door van ondanks zijn beenverlamming met aan snowboarden doet. in Desiree Vranken (13) door uit Roermond is een spastisch aan beide benen en een slechtziend, maar door zit ondanks dat in het van tijdens talentteam 'wheelen' van het NOC*NSF. Esmee door (7) uit Melissant naar op tv heeft spina bifida (open tijdens ruggetje) en is op tv helemaal gek op paardrijden. Ook op doet ze uit aan rolstoeltennis. Sander tijdens (10) uit Markelo is met blind sinds van zijn geboorte, houdt een erg van van zingen en keyboardspelen. Hij naar hoopt ooit een door bekende zanger te van worden. Rosanne op (13) uit Den naar Bosch heeft ook spina bifida tijdens en doet samen een met haar op tv partner op tv mee aan wedstrijden rolstoeldansen. Alle kids met laten in het het met programma hun talent zien. Daarna van beslist de jury, uit bestaande uit Jochem met van Gelder, op tv Dolores Leeuwin (Klokhuis) en Everon de Jackson (Bing in op tv op tv GTST) welke twee de kandidaatjes doorgaan naar tijdens de finale. De kinderen in de met zaal bepalen de met uit uiteindelijke winnaar van de Cappies van Award 2010. Hij/zij wordt de een op tv jaar lang kinderambassadeur van van de Nederlandse Stichting voor op tijdens het Gehandicapte Kind een (NSGK) en kan in zo blijvend aandacht vragen voor de op tv op positie van kinderen en jongeren tijdens met een lichamelijke op tv beperking. het De activiteiten als de kinderambassadeur van Pien van de met Rest, uit de winnares van vorig jaar, door zijn te zien op van naar www.gewoonpien.nl en www.nsgk.nl. Presentatie: Lucille op Werner.

Kinder-awardshow van waarin te zien is dat uit mensen met een uit fysieke beperking verdergaan op tv waar anderen stoppen. in Als je Cappies tijdens op van de Engelse manier uitspreekt, uit klinkt het een tijdens beetje uit als: Ik heb iets. tijdens En dat is precies in waar tijdens het om gaat. Een het bijzonder programma over het kinderen die zich met niet laten tijdens tegenhouden door hun een lichamelijke handicap om dingen te doen op tv die in ze leuk vinden en waar in ze door trots op op tv zijn. Presentatie: Lucille van Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy de op Eckmann.

november 2017
14-11-2012 14:05

Aflevering van woensdag 14 november 2012

Cappies Award - Aflevering van woensdag 14 november 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

25-08-2012 18:55

Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

Cappies Award - Aflevering van zaterdag 25 augustus 2012

CAPPIES: handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden). Programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

19-11-2011 13:45

Aflevering 5

Cappies Award - Aflevering 5

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

27-08-2011 18:55

Aflevering 4

Cappies Award - Aflevering 4

CAPPIES komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ...

14-11-2010 13:50

Aflevering 3

Cappies Award - Aflevering 3

Kinderawardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leu...

21-08-2010 19:00

Aflevering 2

Cappies Award - Aflevering 2

Kinder-awardshow. Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (mogelijkheden) en dat is precies waar het om gaat. Een bijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze le...

29-08-2009 19:00

Aflevering 1

Cappies Award - Aflevering 1

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappies op de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Een bijzond...

Cappies Award gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cappies Award de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cappies Award bij Cappies Award liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cappies Award. Heb je een uitzending van Cappies Award gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cappies Award gemist

Kinder-awardshow waarin te zien is dat mensen met een fysieke beperking verdergaan waar anderen stoppen. Als je Cappiesop de Engelse manier uitspreekt, klinkt het een beetje als: Ik heb iets. En dat is precies waar het om gaat. Eenbijzonder programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen dieze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Presentatie: Lucille Werner, Jaap Jongbloed, Julia Broos, Jordy Eckmann.

Uitzending gemist van Cappies Award? Hier kun je alle uitzendingen van Cappies Award kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-11-2012 om 14:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord