Programma gemist?

Melinda vertelt het dat haar 18-jarige dochter, de naar Cassidy, een agressieprobleem heeft en van tijdens alles om door zich op tv heen kapotmaakt. Ook uit zou Cassidy haar onlangs op geslagen en geduwd van hebben, waardoor Melinda flinke het verwondingen naar opliep. Cassidy ontkent alles op en noemt haar op moeder een leugenaar. met Kan dr. Phil achterhalen wie van de waarheid op tv spreekt?

Christina's het 14-jarige zoon wordt ervan op tv beschuldigd zijn 2-jarige uit zusje en broertje van met uit 11 maanden te hebben gedood. het Hij zou een dat hebben gedaan om van hen uit het hun lijden te verlossen. Christina op tv in houdt vol dat haar zoon een op tv modelkind is, van geen uit seriemoordenaar is. Kristal de Reisinger verdween twee op jaar geleden spoorloos na een van verhuizing naar een in stadje in Colorado. Payne op tv Lindsey, bekend van in de podcast tijdens 'Up naar and Vanished', verdiept met zich in deze in vermissingszaak.

Stacie is bang van dat ze op uit een dag een zal worden gearresteerd vanwege tijdens een aanklacht die uit tegen haar loopt. uit Haar ex-man, naar Chad, op wil zijn dochters namelijk door zien, maar Stacie laat dat op tv niet tijdens toe. Ze op vindt dat hij een door slechte invloed het op hen heeft. Dochters Autumn en tijdens met Madison willen hun vader zelf ook naar op tv niet zien. Stacie hoopt dat het dr. Phil kan tijdens helpen, want ze kan de het uit verdriet van haar een dochters niet langer met aan.

Larissa weet op tv niet wat ze met uit de haar 14-jarige dochter, Noelle, aan met moet. een Noelle misdraagt zich op continu en toont de nooit spijt van haar wangedrag. het Stiefvader Sean weet zich uit ook geen raad naar naar met de situatie. op tv Jared, de biologische door vader van Noelle, denkt de van oplossing te op tv hebben: zijn van dochter moet bij hem op tv op de ranch komen wonen. door Daar het kan ze de het leven van een normale tijdens tiener een leiden.

Dr. het Phil praat verder met Bronwyn van en Brett, tijdens die uit al twee jaar strijden wie de in een voogdij over hun dochter krijgt. in De gemoederen in lopen zeer een hoog op. Auteur Charlamagne uit Tha God praat over uit zijn tweede op boek 'Shook One', dat naar net is door uitgegeven. Hierin beschrijft hij op hoe zijn leven werd een beheerst naar door zijn een angsten.

De 11-jarige van Collier Landry hoorde midden een in de nacht op tv hoe zijn op vader zijn moeder naar vermoordde. Het naar proces tegen door dr. John Boyle, was door het proces van de eeuw: de een zwangere minnares, met een in geheim huis en een op lichaam dat de onder de vloer lag de begraven. met Door Colliers getuigenis belandde zijn vader het achter de tralies. in Nu, twintig jaar naar later, uit gaat Collier tijdens de confrontatie met hem met aan. Hij wil antwoorden op de de vragen over de in de dood van zijn naar moeder.

Dr. Phil gaat tijdens uit opnieuw in gesprek naar met Sandy en door Ava. Zij confronteren hun biologische vader op tv op met zijn vermeende aandeel in van een adoptieschandaal. Vader Frankie op tv een ontkent de aantijgingen. Hij beweert dat in hij in acht van van op tv de tien gevallen niet in wist met dat Karen, zijn ex, hun een kinderen ter adoptie een had aangeboden. Dalton, uit de met broer van Sandy en op tv Ava, en een stel de dat het een kindje wilde adopteren, komen ook de aan van het woord.

Frankie van en zijn ex-vrouw, Karen, het kwamen in naar het nieuws op tv wegens het oplichten van mensen uit die door een ongeboren kindje van het hen wilden de adopteren. Het stel zou de slachtoffers naar op daarmee voor duizenden een dollars hebben opgelicht. Frankie beweert met dat hij door bij acht het van de tien kinderen niet eens op wist dat ze het ter adoptie werden door van aangeboden. Dochters Sandy en het Ava vertellen dat hij in wel de degelijk op de hoogte was. uit Sterker nog: hun een biologische de vader was het op tv brein achter de in oplichtingspraktijken.

Acteur met Gary Busey is te gast. uit Hij speelde van in meer naar dan 100 op tv films en voor in zijn rol als tijdens Buddy Holly in 'The van Buddy Holly Story' ontving tijdens hij zelfs tijdens een Oscarnominatie. Naarmate zijn faam door op tv toenam, werd zijn roekeloosheid ook van erger. op tv Hij haalde de op krantenkoppen onder meer met diverse op arrestaties en een een motorongeluk dat hem op bijna fataal werd. Momenteel het is hij weer een in het nieuws, door maar nu door vanwege naar zijn autobiografie. Hij vertelt in daarover.

Marcea vertelt het dat het einde van een met haar huwelijk in zicht is. Echtgenoot tijdens Dustin is volgens op haar in een narcistische, alcoholverslaafde tijdens playboy die van continu achter tienermeiden aanzit. Dustin tijdens noemt zijn op vrouw een tijdens controlfreak en is haar door bemoeienissen zo door zat, dat hij op de scheiding heeft de aangevraagd.

John met vertelt dat zijn op vrouw, Heather, voorheen op tv een briljante verpleegkundige de was. Daar kwam verandering de in toen in zij als het gevolg van ernstige naar rugklachten verslaafd raakte aan pijnstillers. het Heathers 18-jarige op tv zoon smeekt zijn moeder om met af tijdens te kicken tijdens van de medicijnen, voordat het tijdens écht te op laat is.

Valerie naar maakt zich zorgen het om haar 16-jarige dochter, Veronica. door Ze gaat naar met de verkeerde door mensen om en op is op tv al eens van huis in weggelopen. Valerie geeft toe door dat op tv ze vanwege haar op tv drukke werkschema vaak weg is. Veronica uit op tv vindt zichzelf een normale tiener tijdens en snapt niet de waar haar het moeder zich druk over maakt. een Zowel de door huidige als een voormalige in door nanny doet een boekje op open over wat er zich tijdens precies in een dit met gezin afspeelt.

Elizabeth noemt van haar ex-man, Brian, tijdens een manipulatieve leugenaar. een Ze beweert dat hij uit hun zoon van tegen van haar heeft opgezet. Brian spreekt een dat tegen en door beschuldigt Elizabeth ervan te naar op tv hebben gelogen om de voogdij over op tv hun door zoon te krijgen. Kan de dr. tijdens Phil ervoor zorgen dat uit deze ruziënde op ouders de strijdbijl van begraven?

De een 21-jarige Hannah was een voorbeeldig de kind, een totdat ze op 15-jarige leeftijd door in aanraking kwam de op tv met de politie. Vanaf de dat moment ging het bergafwaarts tijdens met haar, vertelt naar moeder Jacquelyn. de Ze is de in de met loop der jaren door opgepakt voor diefstal, drugsbezit en verzet met bij arrestatie. Ook het verdenkt Jacquelyn de haar dochter ervan als de escort de te hebben gewerkt. in Volgens Hannah op tv zijn haar ouders veel de te gelovig door en stellen ze zich enorm naar aan.

De tijdens dakloze en op tv heroïneverslaafde '2B' was ooit een de veelbelovende de rapper met een platendeal op uit zak. het Volgens zijn halfzus, het Alexis, heeft zowel zijn moeder de als zijn tijdens vriendin schuld aan zijn verslaving. op Sterrenkapper en ex-verslaafde met Jason Schneidman spreekt op tv met '2B' naar af om zijn haar uit op te knippen en op tv hem een peptalk te geven. naar Dr. Phil verdiept op zich in de door rol die zijn moeder het en van zijn vriendin hebben op gespeeld.

september 2019
30-08-2019 15:00

Who's the problem? Partying teen or attention seeking mom

Dr. Phil - Who's the problem? Partying teen or attention seeking mom

Melinda vertelt dat haar 18-jarige dochter, Cassidy, een agressieprobleem heeft en van alles om zich heen kapotmaakt. Ook zou Cassidy haar onlangs geslagen en geduwd hebben, waardoor Melinda flinke verwondingen opliep. Cassidy ontkent alles...

29-08-2019 15:10

My 14-year-old son is accused of killing his siblings & Where is Kristal Reisinger?

Dr. Phil - My 14-year-old son is accused of killing his siblings & Where is Kristal Reisinger?

Christina's 14-jarige zoon wordt ervan beschuldigd zijn 2-jarige zusje en broertje van 11 maanden te hebben gedood. Hij zou dat hebben gedaan om hen uit hun lijden te verlossen. Christina houdt vol dat haar zoon een modelkind is, geen serie...

28-08-2019 15:09

Twin daughters caught in the middle

Dr. Phil - Twin daughters caught in the middle

Stacie is bang dat ze op een dag zal worden gearresteerd vanwege een aanklacht die tegen haar loopt. Haar ex-man, Chad, wil zijn dochters namelijk zien, maar Stacie laat dat niet toe. Ze vindt dat hij een slechte invloed op hen heeft. Docht...

27-08-2019 14:54

Beautiful disaster?

Dr. Phil - Beautiful disaster?

Larissa weet niet wat ze met haar 14-jarige dochter, Noelle, aan moet. Noelle misdraagt zich continu en toont nooit spijt van haar wangedrag. Stiefvader Sean weet zich ook geen raad met de situatie. Jared, de biologische vader van Noelle, d...

26-08-2019 15:10

Exes at war: Who's behind the CPS reports?

Dr. Phil - Exes at war: Who's behind the CPS reports?

Dr. Phil praat verder met Bronwyn en Brett, die al twee jaar strijden wie de voogdij over hun dochter krijgt. De gemoederen lopen zeer hoog op. Auteur Charlamagne Tha God praat over zijn tweede boek 'Shook One', dat net is uitgegeven. Hieri...

23-08-2019 15:10

Witness to murder

Dr. Phil - Witness to murder

De 11-jarige Collier Landry hoorde midden in de nacht hoe zijn vader zijn moeder vermoordde. Het proces tegen dr. John Boyle, was het proces van de eeuw: een zwangere minnares, een geheim huis en een lichaam dat onder de vloer lag begraven....

22-08-2019 15:10

A biological father accused of an adoption scam: The aftermath

Dr. Phil - A biological father accused of an adoption scam: The aftermath

Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met Sandy en Ava. Zij confronteren hun biologische vader met zijn vermeende aandeel in een adoptieschandaal. Vader Frankie ontkent de aantijgingen. Hij beweert dat hij in acht van de tien gevallen niet wist ...

21-08-2019 15:07

Was our biological father involved in an adoption scam?

Dr. Phil - Was our biological father involved in an adoption scam?

Frankie en zijn ex-vrouw, Karen, kwamen in het nieuws wegens het oplichten van mensen die een ongeboren kindje van hen wilden adopteren. Het stel zou de slachtoffers daarmee voor duizenden dollars hebben opgelicht. Frankie beweert dat hij b...

20-08-2019 15:06

Being Gary Busey

Dr. Phil - Being Gary Busey

Acteur Gary Busey is te gast. Hij speelde in meer dan 100 films en voor zijn rol als Buddy Holly in 'The Buddy Holly Story' ontving hij zelfs een Oscarnominatie. Naarmate zijn faam toenam, werd zijn roekeloosheid ook erger. Hij haalde de kr...

19-08-2019 15:11

Can you save my marriage?

Dr. Phil - Can you save my marriage?

Marcea vertelt dat het einde van haar huwelijk in zicht is. Echtgenoot Dustin is volgens haar een narcistische, alcoholverslaafde playboy die continu achter tienermeiden aanzit. Dustin noemt zijn vrouw een controlfreak en is haar bemoeienis...

16-08-2019 15:08

Nurse Heather saving lives and killing her own?

Dr. Phil - Nurse Heather saving lives and killing her own?

John vertelt dat zijn vrouw, Heather, voorheen een briljante verpleegkundige was. Daar kwam verandering in toen zij als gevolg van ernstige rugklachten verslaafd raakte aan pijnstillers. Heathers 18-jarige zoon smeekt zijn moeder om af te k...

15-08-2019 15:08

Nanny tell all

Dr. Phil - Nanny tell all

Valerie maakt zich zorgen om haar 16-jarige dochter, Veronica. Ze gaat met de verkeerde mensen om en is al eens van huis weggelopen. Valerie geeft toe dat ze vanwege haar drukke werkschema vaak weg is. Veronica vindt zichzelf een normale ti...

14-08-2019 15:07

My evil ex-husband has brainwahed our child

Dr. Phil - My evil ex-husband has brainwahed our child

Elizabeth noemt haar ex-man, Brian, een manipulatieve leugenaar. Ze beweert dat hij hun zoon tegen haar heeft opgezet. Brian spreekt dat tegen en beschuldigt Elizabeth ervan te hebben gelogen om de voogdij over hun zoon te krijgen. Kan dr. ...

13-08-2019 14:58

From Christian cheerleader to car stealing criminal

Dr. Phil - From Christian cheerleader to car stealing criminal

De 21-jarige Hannah was een voorbeeldig kind, totdat ze op 15-jarige leeftijd in aanraking kwam met de politie. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts met haar, vertelt moeder Jacquelyn. Ze is in de loop der jaren opgepakt voor diefstal, dr...

12-08-2019 15:13

Once a hotshot rapper, now homeless and addicted

Dr. Phil - Once a hotshot rapper, now homeless and addicted

De dakloze en heroïneverslaafde '2B' was ooit een veelbelovende rapper met een platendeal op zak. Volgens zijn halfzus, Alexis, heeft zowel zijn moeder als zijn vriendin schuld aan zijn verslaving. Sterrenkapper en ex-verslaafde Jason Schne...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 35. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 512
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord