Programma gemist?

Carly vertelt dat tijdens haar het 6-jarige zoontje een transgender naar is en nu het Bella heet. op tv Haar broer, Daniel, door en haar de moeder, Rose, weigeren Bella als meisje het de te aanvaarden en hebben in zelfs de van kinderbescherming gebeld. Ze hebben met Carly en tijdens haar man, Bradley, van kindermishandeling naar beschuldigd. Toni met en haar transgenderdochter, Ash, zijn op na tien jaar uit het opnieuw te gast bij Dr. Phil. tijdens Ze vertellen van alles over een de weg die ze een hebben tijdens afgelegd.

Jeff beweert dat een zijn vrouw, een Audrey, op tv al twintig jaar een geheim in voor op hem verbergt: ze het is seksverslaafd en heeft met honderden tijdens mannen tijdens affaires gehad. Als met Audrey haar ontrouw zou bekennen, in zou een hij het haar kunnen vergeven. in Maar Audrey op zegt dat ze nooit uit ontrouw geweest uit is. een Hoewel Jeff geen enkel bewijs uit heeft, is op tv hij overtuigd van zijn met gelijk.

Topmodel op tv Amanda raakte tijdens verslaafd aan de van alcohol. Haar moeder, Michelle, is bang met dat op haar ze niet lang meer door zal leven. van Volgens Michele houdt Amanda's met vader, Steve, op de verslaving in stand. tijdens met Kan Dr. Phil tot in Amanda en haar naar vader doordringen?

Danielle en door Nick met hebben hun 8-jarige een dochtertje al bijna twee jaar op tv niet meer hebben op gezien, omdat in ze 'ontvoerd' is door uit Danielles zus, de Kimberly. Kimberly beweert met Danielle en Nick drugsverslaafd uit zijn en tijdens hun dochtertje door verwaarloosden. Om die reden heeft ze van de een voogdij over haar nichtje op verkregen. Danielle en Nick de vertellen dat op tv ze naar clean zijn en dat van ze hun dochtertje terug naar willen, terwijl ze in van een daklozenopvang naar zitten.

Mindy vertelt dat een ze op tv doodsbang is dat haar uit dochter, de Jourdon, wordt vermoord door het Richard, Jourdons gewelddadige vriend. door Richard tijdens geeft toe dat hij het Jourdan mishandelt en hier naar voldoening van uit krijgt. Hij beweert met dat zij het tijdens fijn vindt en op het uitlokt. Als ze in het uit een foetushouding op de grond ligt op te naar huilen, triggert dit hem om tijdens met door te gaan door met slaan.

Ashley Bemis een beweerde de de vrouw van een tijdens brandweerman te zijn en vroeg een mensen naar om donaties na een tijdens verwoestende brand in Californië. in Ze door deed alsof ze op meerdere kinderen tijdens had en droeg een een nepbuik om mensen door te doen geloven een dat ze zwanger was. met De gedupeerden zeggen dat op tv ze er uit kapot van waren, toen het ze de waarheid met het hoorden. Ashley komt naar oog in oog te staan met met het drie van haar door slachtoffers.

Shayna naar en Zona zeggen dat op ze op tv alleen de lasten en niet op tv de door lusten ervaren van op hun zwangerschap. Zona beweert dat zij tijdens al meer dan met drieënhalf jaar zwanger een is, maar niemand het op gelooft haar. Shayna de vertelt dat zij in al meer dan een jaar uit zwanger is. Beide het vrouwen tijdens zoeken wanhopig naar uit antwoorden.

James beschrijft zijn naar 58-jarige tante Terri de uit als een intelligente en onafhankelijke vrouw, op die bovendien op een master heeft in uit de klinische van psychologie. Desondanks een is ze het slachtoffer geworden het van door internetoplichting. Terri dacht op tv online in contact te op zijn een gekomen met acteur het Jeffrey Dean Morgan. Ze geloofde van zelfs dat hij met het haar wilde in trouwen. De oplichter wist in haar op tv zo duizenden in dollars afhandig te een maken. Terri werd uiteindelijk het op tv middelpunt tijdens van een internationaal tijdens witwasschandaal, waardoor ze in de gevangenis door kan op tv belanden.

De een tweeling Alexandria op en Anastasia Duval stond bekend als naar een uit dynamisch en door succesvol yogaduo. Een ruzie tijdens het het autorijden op had tot gevolg dat door de zussen op van de weg afraakten en het in een van ravijn stortten. tijdens Anastasia was op op slag dood van en Alexandria moest een terechtstaan voor de in moord op haar uit tweelingzus. De rechter oordeelde van uiteindelijk dat er geen met sprake was van de opzet, maar op tv dat het een ongeluk was. tijdens Alexandria op tv doet haar met verhaal.

De 16-jarige Afro-Amerikaanse het Treasure identificeert zich de met de mensen die zichzelf 'perfect' vinden. in Deze door 'perfecte' mensen zijn blank en uit Treasure ziet op tv zichzelf ook zo. Volgens de haar op moeder, Monique, voelde ze zich tijdens al op jonge op leeftijd een op blanke. En dat op niet naar alleen, ten opzichte van andere Afro-Amerikanen de het gedraagt Treasure zich het zelfs racistisch. Dr. Phil een probeert te achterhalen hoe het naar uit zover heeft kunnen door komen.

De de 18-jarige studente Alyssa het vertelt dat haar het moeder aan het daten naar is met Ron, het de man die haar met door zusje als baby mishandelde. met Ron werd van daar destijds voor veroordeeld en op tv kreeg een gevangenisstraf. Alyssa in naar dacht dat hij daarmee op tv definitief uit hun op leven verdwenen zou zijn. met Maar onlangs ontdekte op tv ze dat de haar moeder weer contact uit had met Ron van en zelfs met van hem wil trouwen. Alyssa uit stelt haar moeder naar voor de keuze: tijdens hij of op tv ik!

De tijdens 34-jarige Jorell wil naar dolgraag een betere het band met in zijn vader, Peter. met Maar Jorell en zijn vrouw, Tricia, met denken op tv dat dit niet mogelijk is. met Peter gelooft namelijk met in het met einde op der tijden en in de terugkeer van Jezus op Christus. Jorell beweert dat het zijn vader de hem tegen zijn wil op het zijn uit land heeft vastgehouden. Volgens Jorell tijdens vanwege zijn geloof, op tv maar Peter op vertelt een dat de cannabisverslaving in van zijn zoon de door reden was.

LiAnne door geeft ronduit toe op dat ze het flinke fouten heeft gemaakt in haar de leven. de Ze is het naar er alleen absoluut niet mee de eens dat de haar moeder, uit Debra, daardoor de voogdij met over haar kinderen naar heeft op gekregen. LiAnne beweert ook van dat ze op haar leven inmiddels flink heeft in gebeterd, tijdens maar Debra gelooft daar niets de van.

Dr. door Phil bespreekt een in de op door VS bijzonder gevoelig onderwerp: 'white met privilege', de vooroordelen in die blanken op zouden hebben ten opzichte op van op tv andere etnische groepen. tijdens De term 'white privilege' de is een hot topic uit in van de Amerikaanse media. Dr. Phil op tv gaat met door een aantal experts in uit gesprek over naar wat het precies inhoudt op en wat er tegen de gedaan kan op worden.

Jimmy, met oud-drummer van het het legendarische countryduo Brooks & Dunn, tijdens op vertelt dat zijn 37-jarige dochter van het spoor volledig bijster op tv is. van Zo beweert de dochter Tia dat ze door tijdens haar vader is in misbruikt naar en vertelt ze ook allerlei een leugens uit over haar stiefmoeder. door Jimmy hoopt dat dr. Phil door het dwangmatige in liegen van Tia het kan stoppen.

april 2020
20-02-2020 13:04

My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Dr. Phil - My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Carly vertelt dat haar 6-jarige zoontje een transgender is en nu Bella heet. Haar broer, Daniel, en haar moeder, Rose, weigeren Bella als meisje te aanvaarden en hebben zelfs de kinderbescherming gebeld. Ze hebben Carly en haar man, Bradley...

19-02-2020 13:03

My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Dr. Phil - My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Jeff beweert dat zijn vrouw, Audrey, al twintig jaar een geheim voor hem verbergt: ze is seksverslaafd en heeft met honderden mannen affaires gehad. Als Audrey haar ontrouw zou bekennen, zou hij het haar kunnen vergeven. Maar Audrey zegt da...

18-02-2020 13:08

From top model to bottom of the bottle

Dr. Phil - From top model to bottom of the bottle

Topmodel Amanda raakte verslaafd aan de alcohol. Haar moeder, Michelle, is bang dat haar ze niet lang meer zal leven. Volgens Michele houdt Amanda's vader, Steve, de verslaving in stand. Kan Dr. Phil tot Amanda en haar vader doordringen?

17-02-2020 13:09

Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Dr. Phil - Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Danielle en Nick hebben hun 8-jarige dochtertje al bijna twee jaar niet meer hebben gezien, omdat ze 'ontvoerd' is door Danielles zus, Kimberly. Kimberly beweert Danielle en Nick drugsverslaafd zijn en hun dochtertje verwaarloosden. Om die ...

14-02-2020 13:05

Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Dr. Phil - Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Mindy vertelt dat ze doodsbang is dat haar dochter, Jourdon, wordt vermoord door Richard, Jourdons gewelddadige vriend. Richard geeft toe dat hij Jourdan mishandelt en hier voldoening van krijgt. Hij beweert dat zij het fijn vindt en het ui...

13-02-2020 13:23

The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Dr. Phil - The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Ashley Bemis beweerde de vrouw van een brandweerman te zijn en vroeg mensen om donaties na een verwoestende brand in Californië. Ze deed alsof ze meerdere kinderen had en droeg een nepbuik om mensen te doen geloven dat ze zwanger was. De ge...

12-02-2020 13:17

A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Dr. Phil - A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Shayna en Zona zeggen dat ze alleen de lasten en niet de lusten ervaren van hun zwangerschap. Zona beweert dat zij al meer dan drieënhalf jaar zwanger is, maar niemand gelooft haar. Shayna vertelt dat zij al meer dan een jaar zwanger is. Be...

11-02-2020 13:27

Therapist involved in a money laundering scam faces prison

Dr. Phil - Therapist involved in a money laundering scam faces prison

James beschrijft zijn 58-jarige tante Terri als een intelligente en onafhankelijke vrouw, die bovendien een master heeft in de klinische psychologie. Desondanks is ze het slachtoffer geworden van internetoplichting. Terri dacht online in co...

10-02-2020 13:11

Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

Dr. Phil - Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

De tweeling Alexandria en Anastasia Duval stond bekend als een dynamisch en succesvol yogaduo. Een ruzie tijdens het autorijden had tot gevolg dat de zussen van de weg afraakten en in een ravijn stortten. Anastasia was op slag dood en Alexa...

07-02-2020 13:13

My African-American daughter believes she is Caucasian

Dr. Phil - My African-American daughter believes she is Caucasian

De 16-jarige Afro-Amerikaanse Treasure identificeert zich met mensen die zichzelf 'perfect' vinden. Deze 'perfecte' mensen zijn blank en Treasure ziet zichzelf ook zo. Volgens haar moeder, Monique, voelde ze zich al op jonge leeftijd een bl...

06-02-2020 13:18

Mother is dating the man who abused my sister

Dr. Phil - Mother is dating the man who abused my sister

De 18-jarige studente Alyssa vertelt dat haar moeder aan het daten is met Ron, de man die haar zusje als baby mishandelde. Ron werd daar destijds voor veroordeeld en kreeg een gevangenisstraf. Alyssa dacht dat hij daarmee definitief uit hun...

05-02-2020 13:22

Father in law who trapped his son on his compound

Dr. Phil - Father in law who trapped his son on his compound

De 34-jarige Jorell wil dolgraag een betere band met zijn vader, Peter. Maar Jorell en zijn vrouw, Tricia, denken dat dit niet mogelijk is. Peter gelooft namelijk in het einde der tijden en de terugkeer van Jezus Christus. Jorell beweert da...

04-02-2020 13:23

My daughter is not capable of being a mother

Dr. Phil - My daughter is not capable of being a mother

LiAnne geeft ronduit toe dat ze flinke fouten heeft gemaakt in haar leven. Ze is het er alleen absoluut niet mee eens dat haar moeder, Debra, daardoor de voogdij over haar kinderen heeft gekregen. LiAnne beweert ook dat ze haar leven inmidd...

03-02-2020 13:04

Deconstructing privilege

Dr. Phil - Deconstructing privilege

Dr. Phil bespreekt een in de VS bijzonder gevoelig onderwerp: 'white privilege', de vooroordelen die blanken zouden hebben ten opzichte van andere etnische groepen. De term 'white privilege' is een hot topic in de Amerikaanse media. Dr. Phi...

31-01-2020 13:22

Former model daughter won't stop lying

Dr. Phil - Former model daughter won't stop lying

Jimmy, oud-drummer van het legendarische countryduo Brooks & Dunn, vertelt dat zijn 37-jarige dochter het spoor volledig bijster is. Zo beweert dochter Tia dat ze door haar vader is misbruikt en vertelt ze ook allerlei leugens over haar sti...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!