Programma gemist?

Tammi van en haar ex-verloofde, Chris, hadden met uit zeven jaar lang een een knipperlichtrelatie. Na met de definitieve break-up bleven ze op tv elkaar ook in nog zien. in Dat werd Tammi op een dag uit bijna fataal. het Chris door mishandelde haar met een vleeshamer en door probeerde haar het te wurgen. Tammi's dochter uit wist het leven tijdens van naar haar moeder op tv te redden en op tv Chris werd veroordeeld tot een gevangenisstraf in van twaalf jaar. de Sindsdien durft in Tammi haar huis niet tijdens meer te uit verlaten en hangt in ze alleen nog maar van op de op tv bank.

Sherri tijdens vertelt dat ze het zestien jaar geleden een een brief ontving van tijdens een meisje dat het beweerde haar zusje te op tv zijn. de Ze zouden dezelfde in vader hebben. Toen Sherri haar met moeder, op Betty, daarmee confronteerde, werd op tv de brief een uit haar handen gegrist in en in met een bijbel in verborgen. Heeft Betty in al die jaren leugens door verteld over Sherri's biologische op vader? Een DNA-onderzoek in zorgt voor naar opheldering.

Amy en naar Chris tijdens vertellen het bizarre verhaal van hun in zoon naar Chase, een van een vierling. de de Nadat hij voor de door eerste keer een joint in rookte, kreeg hij naar last van hevige paniekaanvallen naar tijdens en stopte hij direct op tv met zijn opleiding. Chase in beweert dat hij sindsdien met compleet in het de war van is. Zijn oudere tijdens broer, Blaise, denkt dat Chase uit enorm uit overdrijft en tevens in misbruik maakt naar van hun ouders.

Melissa vertelt het dat ze nog iedere naar dag naar in tranen op tv is vanwege haar moeders dood op tv anderhalf jaar de geleden. Die intens verdrietige gebeurtenis uit heeft haar de leven compleet een veranderd. Voorheen op tv was Melissa dolgelukkig naar met haar vriend, Dave. op tv Tegenwoordig maakt het stel alleen het nog maar in ruzie. Hun relatie het hangt momenteel aan een uit zijden naar draadje.

Brooklin was getrouwd op tv met een door NBA-basketballer en tijdens leidde een luxeleventje naar in Hollywood op met beroemdheden, mooie van auto's, designerkleding en drugs. Haar moeder, naar Janis, door vertelt dat haar dochter van meer dan 200.000 dollar door van haar van spaargeld heeft uitgegeven aan een afkickklinieken. Volgens op Janis in maakt haar narcistische dochter iedereen het een leven zuur. Brooklin naar de beweert dat ze haar leven heeft op gebeterd en wil op dat van haar moeder haar het steunt.

De uit 20-jarige Billy is ervan op tv overtuigd dat hij een op waardevolle tijdens aanvulling zou zijn voor de op tv hiphopwereld. in Billy's moeder, een Michelle, erkent dat haar zoon zeer naar talentvol is. een Ze is het er een alleen absoluut tijdens niet mee een eens dat het hij weigert om een op baan te zoeken. Verder is tijdens met er in deze uitzending op een optreden van op de Amerikaanse band door Hanson.

Twee tienermeiden op tv werden tijdens op tv een trektocht door de bossen in uit van Indiana op brute wijze vermoord. door het De schokkende en mysterieuze dood van een van Liberty German en het Abigail Williams heeft hun families uit in diepe op tv rouw gedompeld. Wat is er tijdens precies gebeurd? uit Is naar de persoon die door de vriendinnen vlak voor hun dood door fotografeerden de in moordenaar?

De de 19-jarige Kate kleedt en gedraagt op zich als met een gangster en op tv noemt zichzelf 'Lul Kate'. naar Ze op tv rookt wiet, het gaat met de op tv verkeerde mensen om een en was zelfs al eens betrokken het bij een schietpartij uit het vanuit een rijdende auto. Kates van zus, Ashley, op tv is bang dat haar door zus deze manier van in leven uiteindelijk de met de dood zal het moeten bekopen. op tv Kan dr. naar Phil tot Kate van doordringen?

Christi en met Nels vertellen dat de hun 27-jarige dochter, Nicole, in alcoholverslaafd de is. Nicole is naar in de afgelopen vier door jaar al vijftien keer tijdens in het tijdens ziekenhuis in belandt wegens alcoholvergiftiging. In vijf van naar die gevallen van was haar situatie op kritiek. van Nicole erkent dat ze alcoholist de is. Haar drankmisbruik van komt voort tijdens uit een negatief zelfbeeld en op tv naar is voor haar de op enige manier om de naar realiteit te op ontvluchten.

De 18-jarige met Ebby Steppach uit uit Little Rock, Arkansas op verdween in de 2015 spoorloos van de aardbodem. uit En zij was tijdens niet op tv de enige. In de afgelopen op tv het jaren raakten er veel meer jonge een Amerikaanse van vrouwen op mysterieuze wijze vermist. door Wat een is er precies met Ebby de gebeurd? Dr. in Phil gaat op op zoek naar antwoorden op op tv tijdens de vele vragen in op deze vermissingszaak.

Actrice en voormalig het model Teri Copley tijdens van maakt zich ernstig door zorgen over de veiligheid van haar in dochter, Ashley, uit en haar 3-jarige uit kleindochter. Teri tijdens beweert dat Ashley mishandeld de wordt door haar het vriend, Hector. Hij door zou in haar een keer zo van hard hebben van geslagen dat ze het een gebroken kaak naar opliep. Verder zegt Teri dat Ashley een naar en Hector zowel dakloos als werkloos op het zijn, en dat ze drugs op gebruiken waar hun kind in bij is. een Ashley claimt dat met haar naar moeder leugens verspreidt om door de voogdij een over haar kleinkind te door krijgen.

Alisa van heeft een Facebook-groep opgericht uit voor tijdens slachtoffers van Suzie. Volgens uit Alisa heeft de het groep 32 leden door die allemaal op de een een door andere wijze het op tv slachtoffer van Suzie zijn geworden. Desondanks tijdens door hebben geen van de gedupeerden het bewijs van de geclaimde uit het daden. Is Suzie wel van de dader een of is juist zij op tv het slachtoffer?

Jerica tijdens vertelt dat ze tien een verschillende persoonlijkheden het heeft. Deze alter ego's door hebben haar leven volledig met overgenomen. de Zo zijn naar er onder meer het op tv spontane feestbeest 'Jayne', de eeuwenoude door Egyptische 'Cleo' met op superkrachten en 'Urban met door Gangster', een rapper met een voorliefde op voor whiskey een en op tv vrouwen. Volgens Jerica beschermen op deze persoonlijkheden haar tegen slechte in met dingen. Jerica vraagt dr. Phil in om hulp, omdat ze met graag een de normaal tijdens leven wil leiden.

Jonathans op ex-vrouw, Jessica, heeft zichzelf tijdens ervan overtuigd door dat ze blind wordt. een Ze naar maakt continu foto's van haar ogen op tv uit om te bewijzen dat ze achteruitgaan, van heeft met veel pijn en zit met de hele dag in op tv het donker. door Daardoor verwaarloost de Jessica hun jonge kinderen. Jonathan in wil het zijn ex laten een inzien dat op tv ze helemaal niet blind wordt. op tv Volgens Jonathans van moeder, Kathleen, is Jessica op een verwend van kreng en zit alles met tussen haar oren. Kan tijdens de dr. Phil dit gebroken door gezin helpen?

Tasha uit vertelt dat in haar dochter, Sierra, van van jongs af aan een de probleemkind is geweest. op Naarmate ze ouder in werd, namen de problemen op flink tijdens toe. Nu, op 17-jarige op leeftijd, is naar Sierra van huis weggelopen. Ze met vertrok om op tv een spirituele reis te op tv met maken, maar het valt het haar steeds zwaarder door de van toenemende eenzaamheid. een Tasha geeft aan het dat Sierra thuis op niet langer welkom is, tijdens ook al van houdt ze nog steeds naar het zielsveel van haar in dochter. Bij dr. Phil komen moeder naar en dochter tijdens elkaar door onder ogen.

september 2020
10-04-2018 12:07

My ex-fiancé beat me with a meat tenderizer, snapped my vertebrae and left me to die

Dr. Phil - My ex-fiancé beat me with a meat tenderizer, snapped my vertebrae and left me to die

Tammi en haar ex-verloofde, Chris, hadden zeven jaar lang een knipperlichtrelatie. Na de definitieve break-up bleven ze elkaar ook nog zien. Dat werd Tammi op een dag bijna fataal. Chris mishandelde haar met een vleeshamer en probeerde haar...

09-04-2018 12:06

My mother lied about my real father and hid the truth in a letter tucked inside her bible

Dr. Phil - My mother lied about my real father and hid the truth in a letter tucked inside her bible

Sherri vertelt dat ze zestien jaar geleden een brief ontving van een meisje dat beweerde haar zusje te zijn. Ze zouden dezelfde vader hebben. Toen Sherri haar moeder, Betty, daarmee confronteerde, werd de brief uit haar handen gegrist en in...

06-04-2018 12:02

My son dropped out of college/choked his psychiatrist

Dr. Phil - My son dropped out of college/choked his psychiatrist

Amy en Chris vertellen het bizarre verhaal van hun zoon Chase, een van een vierling. Nadat hij voor de eerste keer een joint rookte, kreeg hij last van hevige paniekaanvallen en stopte hij direct met zijn opleiding. Chase beweert dat hij si...

05-04-2018 12:04

Death of my mother has ruined me

Dr. Phil - Death of my mother has ruined me

Melissa vertelt dat ze nog iedere dag in tranen is vanwege haar moeders dood anderhalf jaar geleden. Die intens verdrietige gebeurtenis heeft haar leven compleet veranderd. Voorheen was Melissa dolgelukkig met haar vriend, Dave. Tegenwoordi...

04-04-2018 12:09

My daughter has turned into a partying, stealing mom

Dr. Phil - My daughter has turned into a partying, stealing mom

Brooklin was getrouwd met een NBA-basketballer en leidde een luxeleventje in Hollywood met beroemdheden, mooie auto's, designerkleding en drugs. Haar moeder, Janis, vertelt dat haar dochter meer dan 200.000 dollar van haar spaargeld heeft u...

03-04-2018 12:08

Our rageful son dropped out of high school

Dr. Phil - Our rageful son dropped out of high school

De 20-jarige Billy is ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanvulling zou zijn voor de hiphopwereld. Billy's moeder, Michelle, erkent dat haar zoon zeer talentvol is. Ze is het er alleen absoluut niet mee eens dat hij weigert om een baan...

02-04-2018 12:06

The Indiana train track murders: the search for a killer

Dr. Phil - The Indiana train track murders: the search for a killer

Twee tienermeiden werden tijdens een trektocht door de bossen van Indiana op brute wijze vermoord. De schokkende en mysterieuze dood van Liberty German en Abigail Williams heeft hun families in diepe rouw gedompeld. Wat is er precies gebeur...

30-03-2018 11:54

My 19 year old daughter was involved in a drive by shooting

Dr. Phil - My 19 year old daughter was involved in a drive by shooting

De 19-jarige Kate kleedt en gedraagt zich als een gangster en noemt zichzelf 'Lul Kate'. Ze rookt wiet, gaat met de verkeerde mensen om en was zelfs al eens betrokken bij een schietpartij vanuit een rijdende auto. Kates zus, Ashley, is bang...

29-03-2018 11:55

Our beautiful daughter is drinking herself to death

Dr. Phil - Our beautiful daughter is drinking herself to death

Christi en Nels vertellen dat hun 27-jarige dochter, Nicole, alcoholverslaafd is. Nicole is in de afgelopen vier jaar al vijftien keer in het ziekenhuis belandt wegens alcoholvergiftiging. In vijf van die gevallen was haar situatie kritiek....

28-03-2018 12:00

Girls gone

Dr. Phil - Girls gone

De 18-jarige Ebby Steppach uit Little Rock, Arkansas verdween in 2015 spoorloos van de aardbodem. En zij was niet de enige. In de afgelopen jaren raakten er veel meer jonge Amerikaanse vrouwen op mysterieuze wijze vermist. Wat is er precies...

27-03-2018 12:06

My pregnant daughter's boyfriend is abusing her

Dr. Phil - My pregnant daughter's boyfriend is abusing her

Actrice en voormalig model Teri Copley maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid van haar dochter, Ashley, en haar 3-jarige kleindochter. Teri beweert dat Ashley mishandeld wordt door haar vriend, Hector. Hij zou haar een keer zo hard he...

26-03-2018 12:08

A small-town mystery: is Suzie the victim?

Dr. Phil - A small-town mystery: is Suzie the victim?

Alisa heeft een Facebook-groep opgericht voor slachtoffers van Suzie. Volgens Alisa heeft de groep 32 leden die allemaal op de een andere wijze het slachtoffer van Suzie zijn geworden. Desondanks hebben geen van de gedupeerden bewijs van de...

23-03-2018 12:00

My 10 personalities are controlling my life

Dr. Phil - My 10 personalities are controlling my life

Jerica vertelt dat ze tien verschillende persoonlijkheden heeft. Deze alter ego's hebben haar leven volledig overgenomen. Zo zijn er onder meer het spontane feestbeest 'Jayne', de eeuwenoude Egyptische 'Cleo' met superkrachten en 'Urban Gan...

22-03-2018 12:05

My ex wife believes she is going blind

Dr. Phil - My ex wife believes she is going blind

Jonathans ex-vrouw, Jessica, heeft zichzelf ervan overtuigd dat ze blind wordt. Ze maakt continu foto's van haar ogen om te bewijzen dat ze achteruitgaan, heeft veel pijn en zit de hele dag in het donker. Daardoor verwaarloost Jessica hun j...

21-03-2018 12:07

My bipolar, manipulative daughter is now a runaway

Dr. Phil - My bipolar, manipulative daughter is now a runaway

Tasha vertelt dat haar dochter, Sierra, van jongs af aan een probleemkind is geweest. Naarmate ze ouder werd, namen de problemen flink toe. Nu, op 17-jarige leeftijd, is Sierra van huis weggelopen. Ze vertrok om een spirituele reis te maken...

Je bekijkt momenteel pagina 34 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!