Programma gemist?

Dr. Phil het praat verder met uit Melanie en Dave, de van ouders van de naar manipulatieve en agressieve in op tv Aneska. Hij geeft op hen tips over hoe ze om met de kunnen gaan met hun onhandelbare kind. de Ook Rachel door is tijdens te gast. Zij wordt door gek van haar man naar Paul, met die de hele dag computerspelletjes met speelt. Hij wijt op zijn 'hobby' een aan het hebben door van een medisch probleem met en beweert dat hun op huwelijksproblemen van andere oorzaken uit hebben.

Het van leven van Melanie en Dave naar is al negen door een jaar een ware hel. Hun twaalfjarige van dochter op tv Aneska heeft oncontroleerbare woedeuitbarstingen, mishandelt tijdens in familieleden en andere een mensen en heeft al uit meerdere dieren om op tv het leven gebracht. het Aneska vindt dat van niet zij het met probleem is, maar de rest de van door de wereld. in Wanneer ze gefrustreerd het of boos wordt, is het net naar op tv of ze de controle over haar de lichaam op tv verliest.

Jonni's dochter naar Christina verdween uit twee jaar geleden na een een avondje op stappen met vrienden. uit Bewakingscamera's in een parkeergarage op tv tonen op tv de laatste beelden van Christina, door samen uit met een kennis, Enrique Arochi. in Hij ontkent iedere betrokkenheid op tv rond Christina's van verdwijning, op maar is wel van gearresteerd toen haar DNA het werd aangetroffen in op tv zijn kofferbak. Sindsdien uit is Jonni geobsedeerd op zoek op in naar haar dochter. Ze spendeert met hier zoveel tijd aan tijdens dat haar huwelijk in op in gevaar is.

Elizabeth op en Cory zijn sinds drie een met jaar een stel. Ze denken op aan trouwen, maar door willen eerst advies op tv van dr. Phil. Vanaf van de op eerste keer dat ze elkaar in ontmoetten, naar maakte Cory op duidelijk dat hij thuis de in baas is. In tijdens eerste instantie de voelde Elizabeth zich aangetrokken tot op zijn dominante persoonlijkheid, een maar ze een krijgt steeds door meer twijfels. Ze op vindt dat hij haar uit kleineert op en misbruikt. Cory is de juist van op mening dat hij Elizabeth heeft 'gered' naar van een leven de als verslaafde, op en zegt dat het ze vrij op is om te gaan wanneer in tijdens het haar niet de bevalt.

Thanksgiving Day liep met in 2013 van slecht af het voor de familie Hutson. een Terwijl vader Donald een aan door het winkelen was, schoot op zijn negentienjarige dochter Rachel haar de moeder op dood. Ze belde haar vader met om de te vertellen wat door ze had gedaan op tv en stuurde hem een foto een als bewijs. het Volgens Rachels advocaten had door door ze al jaren psychische het problemen. In een exclusief interview door vertelt Rachel in over de moord. Zal naar ze haar door motief onthullen? naar Ook staat ze de voor het eerst sinds naar haar veroordeling door weer oog in door oog met haar op tv familie.

Chris beweert dat door zijn tijdens ex-vrouw Kelly ongeschikt is op tv als moeder. de Haar manier van opvoeden zou de schadelijk zijn voor op tijdens hun dochters. Zo liet Kelly hun naar de oudste dochter op haar 14e van alleen in met een man van 28 die op tv al eens op tv was veroordeeld met voor een seksueel de misdrijf. Ook een liet ze hun dochter van zonder rijbewijs in op tv haar auto rijden. Kelly een weet op dat ze geen perfecte in moeder is, maar uit wijst met een beschuldigende vinger door door naar Chris: hij op zou zijn dochters mishandelen en met misbruiken.

Lexi het kwam al tijdens eens eerder bij de dr. Phil, toen voor een verslaving het aan een uit oppeppend het middel. Nu is ze naar terug uit met angst voor haar uit agressieve man Jared. Ze uit vreest voor haar eigen in leven en dat van in haar door dochters. Jared zegt dat hij uit veel narigheid heeft in op tv meegemaakt en niet weet hoe hij de moet omgaan met tijdens zijn uit stemmingswisselingen.

Julie met en Paul hebben op een probleemkind. Hun van 22-jarige zoon Brandon heeft last in het van woede-uitbarstingen en bedreigt het hen al twaalf jaar met op tv de dood. Hij van is de diverse keren opgenomen in naar psychiatrische tijdens instellingen. Volgens Brandon wordt hij geprovoceerd tijdens een door zijn ouders.

Chelsie van is twee jaar getrouwd tijdens met T.J. van en in die tijd is naar door het hem niet met gelukt een betaalde met baan te behouden. Chelsie uit werkt wel in en besteedt zodra ze thuiskomt ook in nog enkele het uren door aan het huishouden. Ze tijdens is het het zat om het gezin in van haar eentje in te moeten dragen en wil naar dat haar de man een baan naar zoekt. T.J. zegt van dat dat niet door gaat, omdat hij de voor uit hun dochtertje moet het zorgen.

Victoria een zegt dat ze bang het is voor haar een vijftienjarige zoon Angelo. Hij een zou haar regelmatig uit uitschelden, duwen in en slaan. Angelo uit ontkent niet dat hij de zijn moeder heeft uit geslagen, maar op tv zegt dat hij op het met deed uit zelfverdediging. Dr. met Phil probeert de waarheid te de achterhalen. Ook de praat hij in met Dave naar Navarro van de in band Jane's Addiction. Navarro heeft een met documentaire gemaakt naar over de moord van op zijn op tv moeder en de naar invloed die deze gebeurtenis had naar op zijn naar leven.

Twee een jaar geleden bracht Marty op tv een bezoekje aan op tv het de ziekenhuis met haar een toen zestien weken oude zoontje. Het uit jongetje had gebroken door ribben en schouders uit en was gebeten. uit Marty naar werd beschuldigd van op mishandeling en de baby op tv werd opgevangen van in een op pleeggezin. Sindsdien heeft Marty haar kind de niet meer de gezien. Ze in beweert onschuldig te zijn een aan mishandeling; er zou op tv op tv een medische verklaring zijn voor de van de verwondingen.

In het 2002 werd Leslie ontvoerd uit door van een van de voormalige tijdens personeelsleden van uit haar man Charlie. Ze wist te van naar ontsnappen, maar kwam een tijdens paar dagen uit later thuis om het het leven. In 2009 naar werd Charlie gearresteerd op verdenking op het van moord op Leslie. de Hij zou een affaire tijdens hebben met op tv de barvrouw Carolyn, door die hij overlaadde de met cadeaus. Carolyn en Charlie, naar de die werd vrijgesproken van de moord, een een ontkennen die relatie en doen hun tijdens het verhaal.

Dr. met Phil praat verder met uit Daniel en in Lynsey, die zijn op tv verwikkeld in een hevige strijd in om op tv de voogdij over hun vierjarige uit dochter. het Daniel ontkent Lynseys in beschuldigingen van seksueel misbruik; in de een een rechtszaak werd hij naar dan ook vrijgesproken. De in ouders tijdens van Daniel steunen van hun zoon en beweren in dat Lynsey de valse beschuldigingen uit, arrogant naar is en op tv zich niet aan afspraken op tv houdt.

Daniel en Lynsey met van zijn verwikkeld in met een strijd om de voogdij over uit hun dochter de Sophie. Lynsey de wil dat Daniel op tv het meisje door niet langer mag naar zien, omdat hij haar zou een hebben misbruikt. Daniel ontkent het de alle schuld en beweert van dat Lynsey met het vierjarige meisje in tegen hem opzet.

Amber is sinds de anderhalf in jaar getrouwd met Jim en de in korte tijd uit op tv zijn ze hun bedrijf, auto's het en heel veel geld het kwijtgeraakt. uit Jim heeft namelijk uit een ernstige gokverslaving en op hij is ook met steeds vaker agressief. Amber een vraagt zich af in of door haar huwelijk nog te redden in op is.

september 2019
01-11-2016 16:06

I can't pull my husband away from his video game

Dr. Phil - I can't pull my husband away from his video game

Dr. Phil praat verder met Melanie en Dave, de ouders van de manipulatieve en agressieve Aneska. Hij geeft hen tips over hoe ze om kunnen gaan met hun onhandelbare kind. Ook Rachel is te gast. Zij wordt gek van haar man Paul, die de hele dag...

31-10-2016 16:06

Terrified of our violent 12 year old daughter

Dr. Phil - Terrified of our violent 12 year old daughter

Het leven van Melanie en Dave is al negen jaar een ware hel. Hun twaalfjarige dochter Aneska heeft oncontroleerbare woedeuitbarstingen, mishandelt familieleden en andere mensen en heeft al meerdere dieren om het leven gebracht. Aneska vindt...

28-10-2016 16:07

The disappearance of Christina Morris

Dr. Phil - The disappearance of Christina Morris

Jonni's dochter Christina verdween twee jaar geleden na een avondje stappen met vrienden. Bewakingscamera's in een parkeergarage tonen de laatste beelden van Christina, samen met een kennis, Enrique Arochi. Hij ontkent iedere betrokkenheid ...

27-10-2016 16:05

Cory knows best

Dr. Phil - Cory knows best

Elizabeth en Cory zijn sinds drie jaar een stel. Ze denken aan trouwen, maar willen eerst advies van dr. Phil. Vanaf de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten, maakte Cory duidelijk dat hij thuis de baas is. In eerste instantie voelde Elizabe...

26-10-2016 16:06

I killed mom: a daughter's confession

Dr. Phil - I killed mom: a daughter's confession

Thanksgiving Day liep in 2013 slecht af voor de familie Hutson. Terwijl vader Donald aan het winkelen was, schoot zijn negentienjarige dochter Rachel haar moeder dood. Ze belde haar vader om te vertellen wat ze had gedaan en stuurde hem een...

25-10-2016 16:07

My ex is a terrible parent and a danger to our children

Dr. Phil - My ex is a terrible parent and a danger to our children

Chris beweert dat zijn ex-vrouw Kelly ongeschikt is als moeder. Haar manier van opvoeden zou schadelijk zijn voor hun dochters. Zo liet Kelly hun oudste dochter op haar 14e alleen met een man van 28 die al eens was veroordeeld voor een seks...

24-10-2016 16:06

I'm addicted to a raging husband

Dr. Phil - I'm addicted to a raging husband

Lexi kwam al eens eerder bij dr. Phil, toen voor een verslaving aan een oppeppend middel. Nu is ze terug uit angst voor haar agressieve man Jared. Ze vreest voor haar eigen leven en dat van haar dochters. Jared zegt dat hij veel narigheid h...

21-10-2016 16:05

Our handsome charismatic son is a problem child

Dr. Phil - Our handsome charismatic son is a problem child

Julie en Paul hebben een probleemkind. Hun 22-jarige zoon Brandon heeft last van woede-uitbarstingen en bedreigt hen al twaalf jaar met de dood. Hij is diverse keren opgenomen in psychiatrische instellingen. Volgens Brandon wordt hij geprov...

20-10-2016 16:06

I'm living in a mancession

Dr. Phil - I'm living in a mancession

Chelsie is twee jaar getrouwd met T.J. en in die tijd is het hem niet gelukt een betaalde baan te behouden. Chelsie werkt wel en besteedt zodra ze thuiskomt ook nog enkele uren aan het huishouden. Ze is het zat om het gezin in haar eentje t...

19-10-2016 16:07

A mother abused by her sons or angry antagonizer?

Dr. Phil - A mother abused by her sons or angry antagonizer?

Victoria zegt dat ze bang is voor haar vijftienjarige zoon Angelo. Hij zou haar regelmatig uitschelden, duwen en slaan. Angelo ontkent niet dat hij zijn moeder heeft geslagen, maar zegt dat hij het deed uit zelfverdediging. Dr. Phil probeer...

18-10-2016 16:07

A mother accused of abusing her 16 week old baby

Dr. Phil - A mother accused of abusing her 16 week old baby

Twee jaar geleden bracht Marty een bezoekje aan het ziekenhuis met haar toen zestien weken oude zoontje. Het jongetje had gebroken ribben en schouders en was gebeten. Marty werd beschuldigd van mishandeling en de baby werd opgevangen in een...

17-10-2016 16:05

Help me clear my name

Dr. Phil - Help me clear my name

In 2002 werd Leslie ontvoerd door een van de voormalige personeelsleden van haar man Charlie. Ze wist te ontsnappen, maar kwam een paar dagen later thuis om het leven. In 2009 werd Charlie gearresteerd op verdenking van moord op Leslie. Hij...

14-10-2016 16:06

Mom vs. dad: why Lynsey storms off

Dr. Phil - Mom vs. dad: why Lynsey storms off

Dr. Phil praat verder met Daniel en Lynsey, die zijn verwikkeld in een hevige strijd om de voogdij over hun vierjarige dochter. Daniel ontkent Lynseys beschuldigingen van seksueel misbruik; in een rechtszaak werd hij dan ook vrijgesproken. ...

13-10-2016 16:06

Dad's fears about his daughter's safety at mom's house

Dr. Phil - Dad's fears about his daughter's safety at mom's house

Daniel en Lynsey zijn verwikkeld in een strijd om de voogdij over hun dochter Sophie. Lynsey wil dat Daniel het meisje niet langer mag zien, omdat hij haar zou hebben misbruikt. Daniel ontkent alle schuld en beweert dat Lynsey het vierjarig...

12-10-2016 16:06

My newlywed husband lost our business

Dr. Phil - My newlywed husband lost our business

Amber is sinds anderhalf jaar getrouwd met Jim en in korte tijd zijn ze hun bedrijf, auto's en heel veel geld kwijtgeraakt. Jim heeft namelijk een ernstige gokverslaving en hij is ook steeds vaker agressief. Amber vraagt zich af of haar huw...

Je bekijkt momenteel pagina 34 van 35. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 512
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord