Programma gemist?

Amber tijdens is sinds anderhalf jaar getrouwd op tv met Jim naar en in korte tijd van zijn ze uit hun bedrijf, auto's en in heel veel op tv geld kwijtgeraakt. Jim de heeft namelijk met een ernstige gokverslaving op tv en hij is uit ook steeds vaker agressief. op Amber naar vraagt zich af of haar het huwelijk nog te het redden naar is.

Twee van jaar geleden ging het in Karen met voor de wind: ze had een uit succesvol bedrijf, een naar met huis op het strand, mooie auto's een en genoeg geld door op de een bank. Nu de is ze alles op tv kwijtgeraakt en op tv woont ze in huis bij naar haar broer John. tijdens Karen vermoedt dat met mensen erop uit op tv zijn haar leven kapot op te maken, met haar broer voorop. van John denkt in dat Karen teveel van drugs gebruikt en paranoïde is het naar geworden.

Voormalig lerares naar Tanya Ramirez overtrad met de regels toen door ze met een zeventienjarige de leerling op naar bed ging. Ze in bekende schuld, naar maar klaagt nu de in scholier aan. Volgens Tanya naar heeft de jongen van met geen schade opgelopen door het een avontuur, maar is tijdens zijn reputatie het er juist op in vooruit gegaan. De jongen uit filmde het rendez-vous van namelijk en verspreidde de in video vervolgens op met van school.

april 2020
12-10-2016 16:06

My newlywed husband lost our business

Dr. Phil - My newlywed husband lost our business

Amber is sinds anderhalf jaar getrouwd met Jim en in korte tijd zijn ze hun bedrijf, auto's en heel veel geld kwijtgeraakt. Jim heeft namelijk een ernstige gokverslaving en hij is ook steeds vaker agressief. Amber vraagt zich af of haar huw...

11-10-2016 16:06

My brother thinks I'm crazy

Dr. Phil - My brother thinks I'm crazy

Twee jaar geleden ging het Karen voor de wind: ze had een succesvol bedrijf, een huis op het strand, mooie auto's en genoeg geld op de bank. Nu is ze alles kwijtgeraakt en woont ze in huis bij haar broer John. Karen vermoedt dat mensen erop...

10-10-2016 16:06

Teacher guilty of sleeping with student is suing him

Dr. Phil - Teacher guilty of sleeping with student is suing him

Voormalig lerares Tanya Ramirez overtrad de regels toen ze met een zeventienjarige leerling naar bed ging. Ze bekende schuld, maar klaagt nu de scholier aan. Volgens Tanya heeft de jongen geen schade opgelopen door het avontuur, maar is zij...

Je bekijkt momenteel pagina 43 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!