Programma gemist?

Michelle heeft 12 met in kinderen in de leeftijd in van 6 naar tot 28 jaar in en nummer 13 de is onderweg. Zo'n groot gezin van brengt veel problemen op tv met zich tijdens mee. De de kinderen zeggen dat ze zich naar verwaarloosd voelen. Hun vader, uit Rod, op tv kennen ze amper, omdat de hij altijd aan het op tv werk is. Dr. het Phil met bespreekt een ouderschapsplan met Michelle met en uit Rod, maar Michelle is van het daar niet in mee tijdens eens.

Pamela heeft een op obsessie voor haar een vijftien door katten en is bang dat de naar hierdoor haar vierde huwelijk het zal stuklopen. Ze durft zelden door met het huis te verlaten, uit omdat ze bang door is dat er door iets ergs met haar katten een zal gebeuren. Haar uit man tijdens zegt dat hun naar hele leven om de katten op draait. Ze door hebben er vaak ruzie uit over en als op tv er niets verandert, een ziet hij op het een somber in.

Nancy vertelt dat het haar dochter, het Paige, niet voor haar de de achttien maanden oude dochter op zorgt. Paige naar heeft haar dochtertje bij Nancy en tijdens van haar man, Lance, achtergelaten om samen op tv door met haar vriendin in een auto van uit te gaan wonen. Nancy en van Lance hopen met de naar hulp van door Dr. Phil Paige het ervan te overtuigen met dat ze de zorg naar voor de haar kind op zich op tv neemt.

Angie uit zegt dat in haar 25-jarige echtgenoot, tijdens John, een leugenaar het is. Hij hield zijn erfenis geheim uit voor haar en uit heeft zonder in dat zij het op wist al de 100.000 dollar uitgegeven. het Ze kwam door erachter doordat ze de op haar voicemail het in hele verhaal hoorde, nadat tijdens John per ongeluk de met snelkeuzetoets op tv van haar nummer van had ingedrukt. John weigert haar op te vertellen aan het wie of van wat hij een het geld heeft van uitgegeven.

Seizoen 17 de - met Aflevering 55 - met Talkshow waarin dr. Phil naar problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still in unhappy. Diamond van was een depressieve tiener, met genaamd Brandon, die zich de compleet de van de buitenwereld uit afsloot. Maar het afgelopen jaar met heeft ze op tv zich omgevormd tot een uit mooie jonge naar vrouw. Haar moeder Kristi door maakt zich echter in grote zorgen van haar, omdat de Diamond dakloos uit is, geen werk heeft naar en labiel is. Haar de broer, Mitch, tijdens vindt haar een narcist een die het leven uit van hun moeder naar totaal op tv beheerst.

Jenn een beweert dat op de woede-uitbarstingen van haar tijdens man, Seth, hun in huwelijk kapotmaken. Seth het zegt op zijn beurt op tv dat het Jenn hem kwetst en een met controlefreak met is, en dat hij uit zich gevangen voelt het in zijn huwelijk. Jenns moeder met op tv vertelt dat ze bang uit voor Seth is uit als hij woedend is op tv en dat ze een zelfs met de politie heeft de gebeld.

Seizoen van 17 - Aflevering 17034 - op van Talkshow waarin dr. een Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad op parenting or bad teen: van Who's tijdens really to blame?. Phil McGraw, beter op bekend als naar dr. Phil, geeft zijn gasten met een advies over hun problemen een of levensstijl. Dankzij zijn jarenlange met ervaring het als psycholoog heeft een hij voor vrijwel uit alle relationele problemen een het advies.

Angela en uit Dan zeggen met dat ze op voor de buitenwereld de het perfecte stel lijken. Ze hebben de tijdens vier prachtige dochters naar en zijn vooraanstaande leden in van hun kerk. door Maar Angela heeft door een geheim: ze kan niet met stoppen met haar naar naar buitenechtelijke affaires en zegt dat ze op het seksverslaafd is.

Tracy is in een succesvolle van actrice die in veel soaps in heeft gespeeld, waaronder door 'The Bold And de The Beautiful'. op Ze zoekt hulp naar voor haar naar 71-jarige moeder, Robin, door die van alles hamstert op en op uit het punt staat om haar op huis door uitgezet te worden. Het tijdens huis is ernstig vervuild op en het is de in één grote bende. Robin beseft door dat ze een tijdens probleem heeft en van hoopt op tv dat Dr. Phil haar kan de helpen.

Bronwyn beweert dat door de haar ex, Brett, en haar moeder, van op Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben het gestolen en haar een kapot het willen maken. Brett zegt dat Bonwyn de geestelijk ziek is door en naar hun kind naar in gevaar brengt. Bronwyn op en Brett naar staan lijnrecht tegenover op elkaar. Kan Dr. door Phil hen helpen?

Alans Facebook-foto's door zijn negen jaar van als lokmiddel gebruikt het voor onlinerelaties met vrouwen. tijdens van De oplichter is tegen de de lamp gelopen op tv en 'hij' blijkt een met 'zij' te zijn: van de een 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en uit Dr. Phil op tv onthult waarom Sarah een zich al van zo lang als man door voordoet. Volgens tijdens Amanda en de Alan is ze uit eraan verslaafd zich als een een ander voor op te doen. Kan Sarah op hiermee uit stoppen?

Alan en een Amanda vertellen dat de naar afgelopen negen jaar op van Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt door voor op onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van tijdens met deze oplichter waarschuwden Alan de en Amanda en zij een hebben op het hun beurt in een privédetective ingeschakeld. De oplichter tijdens blijkt een 24-jarige met vrouw met te zijn en naar het is niet naar de eerste keer dat op ze tegen de lamp met loopt.

Dr. Phil heeft een een tijdens vervolggesprek met tijdens D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige een relatie met zijn het vriendin in deels het gevolg is op tv van haar verknipte opvoeding. door Wat heeft D'Andre in te zeggen op over het negeren van het het naar contactverbod dat Autumn tegen hem op heeft? En door waarom de vindt psychiater Charles Sophy de dat de ouders in deels verantwoordelijk zijn met voor het feit dat een Autumn steeds weer tijdens teruggaat naar van D'Andre?

Autumn met vertelt dat ze uit een gestoorde, jaloerse vriendin door werd in genoemd, nadat een filmpje naar viraal ging waarin op zij de auto een van haar vriend met in een het sleutel bewerkt. Ze zegt dat van ze na bijna uit twee een jaar mishandeling tot het uit uiterste gedreven met was. Autumns vader zegt dat hij tijdens haar een door keer bij op het huis van D'Andre tijdens heeft op opgehaald. Haar ogen in waren toen opgezwollen en haar neus uit en in mond zaten onder op tv het bloed. Waarom in verdedigt Autumn D'Andre van tegenover haar de ouders?

Michele tijdens en haar het 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij in van Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. naar Stephanie ging naar een in afkickkliniek en stopte uit de met drinken. Maar sinds Michele de naar Texas is een verhuisd, is het weer het compleet de mis. Michele door zegt dat Stephanie zich laveloos drinkt het en bijna naar het huis in brand door stak. op tv Stephanie zit de nu voor mishandeling tijdens in de gevangenis. Dr. naar Phil geeft hen advies hoe de in ze hun leven van weer op de rit kunnen met krijgen.

juli 2020
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!