Programma gemist?

Kim van vertelt dat ze uit van haar zevende tot de haar veertiende seksueel werd van misbruikt door naar haar vader. Vader tijdens Bob geeft door toe dat uit ze een seksuele van relatie hadden, maar beweert dat een dit met wederzijds goedvinden in was. Hij de zou Kim tijdens nooit ergens toe hebben uit gedwongen. Bob werd van veroordeeld voor het misbruik tijdens van zijn met dochter en heeft inmiddels in in een straf uitgezeten. Hij de wil dat Kim stopt tijdens met zich door onschuldig voor te een doen.

Ryann tijdens vertelt dat haar zus, van Stephanie, last heeft in van waanbeelden en zich op tv paranoïde gedraagt. tijdens Daardoor is ze naar een een gevaar voor zichzelf en door haar kinderen. van Volgens Ryann en moeder Jode is naar dit op tv veroorzaakt door drugsgebruik naar of een in geestelijke aandoening. Stephanie de vindt de beschuldigingen belachelijk. in Volgens haar komen die voort naar op tv uit jaloezie, omdat ze tijdens zo mooi en slim op is.

Seizoen op 16 - Aflevering 105 in - Amerikaanse talkshow. The homeless op woman we rescued op reported us van for child abuse. Jason een en Brooke zijn al de twintig jaar door getrouwd. Ze vertellen dat van God op door de eerste plaats de staat de in hun leven. Ze op proberen altijd voor hun de medemens klaar te staan van en uit hebben inmiddels zeven kinderen met naar speciale op tv zorgbehoeften geadopteerd. Maar tijdens toen ze de ex-verslaafde op Sarah uit in huis namen, werd hun in geloof wel heel de erg op de tijdens proef gesteld. op tv In plaats van een dankbaar te met zijn, gaf Sarah door het stel aan bij van de kinderbescherming wegen verwaarlozing met en seksueel misbruik. Jason naar en Brooke ontkennen de alle in beschuldigingen en zijn woedend over uit in dit ultieme verraad.

Lisa vraagt het dr. Phils het hulp omdat ze ten uit einde door raad is. Ze vertelt dat de tijdens nieuwste aanvraag van op een omgangsverbod de voor haar het ex-man met hun kinderen van is geweigerd. de Volgens Lisa op heeft haar ex, Steve, op tv hun twee zoontjes van meerdere malen mishandeld. Lisa naar geeft aan op tv dat ze in alles doet om een haar kinderen te beschermen. Ze van wil dat Steve naar uit hun leven verdwijnt, door zodat zij in zich in eindelijk kan richten op het de toekomst met haar 81-jarige op tv tijdens verloofde.

Whitney uit zag haar echtgenoot, Adam, als in de liefde uit van haar leven. naar De schok de was dan ook gigantisch toen door in ze zijn dubbelleven naar ontdekte. Adam is namelijk seksverslaafd naar en heeft haar in het de loop der een tijd met meerdere naar vrouwen bedrogen. Whitney op vraagt dr. Phil in om door hulp. Moet ze definitief van afscheid van door Adam nemen, of met is hun huwelijk nog te de het redden?

Sheila vertelt tijdens dat een haar grote liefde, Simon, voor een op tv paar tijdens dagen op reis op ging. Hij een zou snel weer bij haar naar terug zijn, het maar ze de zag hem nooit meer. Voor zijn tijdens vertrek een zou Simon haar het autoradio zo hebben ingesteld het dat een zij informatie over zijn verblijfplaats het zou krijgen via nummers op tv op met de radio. het Die geheime 'aanwijzingen' hebben ertoe in geleid naar dat Sheila meer dan 200.000 in kilometer heeft afgelegd het om Simon in te vinden. een In de studio van bij dr. Phil wordt Sheila een met het Simon herenigd en vertelt hij zijn uit kant van in het tijdens verhaal.

Erica's familie de beweert de dat zij door haar polygame uit vriend, Chris, is gehersenspoeld. op Ze gelooft het dat naar hij een soort van van oppermens is wiens ideologie naar de redding is van in de mensheid. De met tijdens basis van Chris' ideologie van is dat in mensen niet hoeven van te werken, van ruilhandel kunnen leven het en een dat geld overbodig is. Erica's op tv familie de maakt zich ernstig zorgen, omdat een de zij samen met Chris, met hun kinderen en zijn van andere vrouw op straat op tv een leeft.

Amanda met vertelt dat haar het vader, Dennis, de harten op van honderden vrouwen heeft op tv gebroken. Ook dat op tv van op Kaley, zijn andere dochter het uit een affaire. van Tien jaar geleden ontdekte op tv Dennis naar het bestaan op van de toen 17-jarige Kaley. tijdens Het tienermeisje had door hoge verwachtingen van een het contact met in haar vader, maar door dat liep uit in op een grote tijdens teleurstelling. op tv In de studio een bij dr. Phil confronteert door Kaley haar vader met uit zijn kwetsende het gedrag.

Vier met vrouwen hebben één man het gemeen: Dennis. in Zijn dochter, Amanda, in zegt dat met hij een meester is in het door manipuleren. Zijn echtgenote op tv het wordt doodmoe van zijn jacht in op andere naar vrouwen. Zijn naar vriendin gelooft dat tijdens Dennis de ware is van en wil op tv dolgraag met hem trouwen. de En dan is er nog naar op zijn andere dochter uit een affaire. op Amanda door is het spuugzat. Ze wil tijdens dat door haar vader gaat met scheiden van haar moeder. Daarnaast op een wil ze dat zijn huidige met vriendin en zijn op tv andere dochter de niet langer de door hem worden door gekweld.

Stacey in beweert dat haar zus, Courtney, naar alles steelt het wat het los- en vastzit en daarnaast ook het het een notoire leugenaar met is. Zo zou naar Courtney onder meer tot een drie keer toe op hebben gelogen uit dat ze zwanger van was. Courtney geeft toe dat ze op tv regelmatig liegt, maar naar beweert dat op ze wel degelijk meerdere tijdens keren zwanger is in geweest. het Dr. Phil van onderzoekt of Courtney de de waarheid vertelt.

Kourtney en Kelly een met proberen hun moeder, Karla, ervan door te uit overtuigen dat ze wordt door opgelicht. Hun met moeder is er namelijk van overtuigd op dat ze in getrouwd is met acteur, een regisseur en op tv producer Tyler Perry. De op tv oplichter heeft Karla in inmiddels al het meer dan 100.000 dollar op afhandig gemaakt. op tv In een de uitzending wordt van er meer duidelijk in over haar zogenaamde door echtgenoot.

Karla van beweert dat door ze via internet in tijdens contact is gekomen met acteur, van regisseur en op producer Tyler Perry. van En op dat is nog niet alles: ze met zijn zelfs een getrouwd! Het op klinkt als in een sprookje, ware het uit niet dat ze haar echtgenoot uit tijdens nog nooit in levenden lijve heeft tijdens ontmoet. uit Volgens Karla's dochters in wordt hun moeder opgelicht. Ze het heeft naar haar zogenaamde 'Tyler' al door meer dan 100.000 dollar naar overgemaakt en is tijdens inmiddels vervreemd tijdens van het haar familie en tijdens vrienden.

De de 21-jarige Ivey werkt als escortmeisje. naar Ze in beweert dat ze de dat doet op om haar 4-jarige zoontje een het fatsoenlijk dak tijdens boven zijn hoofd te kunnen van bieden. Toen Iveys in uit moeder, Faith, twee jaar geleden in ontdekte tijdens wat haar dochter voor de kost tijdens deed, gooide tijdens ze het haar het huis met uit. Maar Iveys zoontje bleef op bij zijn oma. uit Sindsdien heeft Ivey naar steeds wisselende verblijfplaatsen. in Faith is op tv wanhopig en wil dat haar op dochter het stopt met deze het desastreuze levensstijl. Maar wat is uit de rol het van op Faith in dit naar geheel?

Dr. de Phil zet van zijn gesprek voort met Crystal. Zij van beschuldigt van haar ex-vriend, Anthony, van seksueel in misbruik van hun met 3-jarige uit dochter. Crystals moeder schuift het dit tijdens keer aan. Zij noemt door Anthony een walgelijke en leugenachtige op narcist, naar die zijn dochtertje beslist een heeft van misbruikt. Anthony blijft alle aantijgingen van ontkennen. Dr. Phil bestudeert uit de feiten in en de komt tot een conclusie. Is door Anthony daadwerkelijk van schuldig?

Crystal beschuldigt de haar ex-vriend, Anthony, in van seksueel misbruik van met hun 3-jarige een dochter. Die heftige bewering op tv doet Crystal naar op aanleiding van gesprekken het met haar de dochtertje. Zelf tijdens is Crystal het nooit getuige geweest op van het misbruik, maar toch de is tijdens ze ervan overtuigd dat dit de heeft plaatsgevonden. Anthony het ontkent door de aantijgingen en naar noemt Crystal een gestoorde leugenaar. op tv Kan dr. Phil naar de waarheid het achterhalen?

februari 2019
15-02-2019 11:59

Sexually abused by my father, and he blames me; are there more victims?

Dr. Phil - Sexually abused by my father, and he blames me; are there more victims?

Kim vertelt dat ze van haar zevende tot haar veertiende seksueel werd misbruikt door haar vader. Vader Bob geeft toe dat ze een seksuele relatie hadden, maar beweert dat dit met wederzijds goedvinden was. Hij zou Kim nooit ergens toe hebben...

14-02-2019 12:03

My sister is facing multiple felonies and losing custody of her children, but she claims she?s the victim

Dr. Phil - My sister is facing multiple felonies and losing custody of her children, but she claims she?s the victim

Ryann vertelt dat haar zus, Stephanie, last heeft van waanbeelden en zich paranoïde gedraagt. Daardoor is ze een gevaar voor zichzelf en haar kinderen. Volgens Ryann en moeder Jode is dit veroorzaakt door drugsgebruik of een geestelijke aan...

13-02-2019 12:01

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 105 - Amerikaanse talkshow. The homeless woman we rescued reported us for child abuse. Jason en Brooke zijn al twintig jaar getrouwd. Ze vertellen dat God op de eerste plaats staat in hun leven. Ze proberen altijd ...

12-02-2019 12:09

I want my ex-husband out of my life so my 81 year old fiancé can adopt my children

Dr. Phil - I want my ex-husband out of my life so my 81 year old fiancé can adopt my children

Lisa vraagt dr. Phils hulp omdat ze ten einde raad is. Ze vertelt dat de nieuwste aanvraag van een omgangsverbod voor haar ex-man met hun kinderen is geweigerd. Volgens Lisa heeft haar ex, Steve, hun twee zoontjes meerdere malen mishandeld....

11-02-2019 12:01

My husband is a sex addict and even exposed himself to my mother. I need the whole truth!

Dr. Phil - My husband is a sex addict and even exposed himself to my mother. I need the whole truth!

Whitney zag haar echtgenoot, Adam, als de liefde van haar leven. De schok was dan ook gigantisch toen ze zijn dubbelleven ontdekte. Adam is namelijk seksverslaafd en heeft haar in de loop der tijd met meerdere vrouwen bedrogen. Whitney vraa...

08-02-2019 11:58

My sister drove from Canada to Mexico searching for the ex-lover she claims sends her secret messages via songs

Dr. Phil - My sister drove from Canada to Mexico searching for the ex-lover she claims sends her secret messages via songs

Sheila vertelt dat haar grote liefde, Simon, voor een paar dagen op reis ging. Hij zou snel weer bij haar terug zijn, maar ze zag hem nooit meer. Voor zijn vertrek zou Simon haar autoradio zo hebben ingesteld dat zij informatie over zijn ve...

07-02-2019 12:00

Our daughter is brainwashed by a man who envisions himself being the king of a commune of women

Dr. Phil - Our daughter is brainwashed by a man who envisions himself being the king of a commune of women

Erica's familie beweert dat zij door haar polygame vriend, Chris, is gehersenspoeld. Ze gelooft dat hij een soort van oppermens is wiens ideologie de redding is van de mensheid. De basis van Chris' ideologie is dat mensen niet hoeven te wer...

06-02-2019 12:05

Dennis? daughter from a secret affair confronts him

Dr. Phil - Dennis? daughter from a secret affair confronts him

Amanda vertelt dat haar vader, Dennis, de harten van honderden vrouwen heeft gebroken. Ook dat van Kaley, zijn andere dochter uit een affaire. Tien jaar geleden ontdekte Dennis het bestaan van de toen 17-jarige Kaley. Het tienermeisje had h...

05-02-2019 12:06

The daughter, the girlfriend and the wife: 'We want to confront the man in our life'

Dr. Phil - The daughter, the girlfriend and the wife: 'We want to confront the man in our life'

Vier vrouwen hebben één man gemeen: Dennis. Zijn dochter, Amanda, zegt dat hij een meester is in het manipuleren. Zijn echtgenote wordt doodmoe van zijn jacht op andere vrouwen. Zijn vriendin gelooft dat Dennis de ware is en wil dolgraag me...

04-02-2019 12:06

Our daughter who we believe has faked pregnancies and stolen money blames her behavior on having mental issues

Dr. Phil - Our daughter who we believe has faked pregnancies and stolen money blames her behavior on having mental issues

Stacey beweert dat haar zus, Courtney, alles steelt wat los- en vastzit en daarnaast ook een notoire leugenaar is. Zo zou Courtney onder meer tot drie keer toe hebben gelogen dat ze zwanger was. Courtney geeft toe dat ze regelmatig liegt, m...

01-02-2019 12:05

Two sisters confront their mom who says she?s married to Tyler Perry: Can Karla be convinced she was scammed?

Dr. Phil - Two sisters confront their mom who says she?s married to Tyler Perry: Can Karla be convinced she was scammed?

Kourtney en Kelly proberen hun moeder, Karla, ervan te overtuigen dat ze wordt opgelicht. Hun moeder is er namelijk van overtuigd dat ze getrouwd is met acteur, regisseur en producer Tyler Perry. De oplichter heeft Karla inmiddels al meer d...

31-01-2019 12:03

My mom is delusional! She thinks she?s married to Tyler Perry and has sent her catfish $100,000!

Dr. Phil - My mom is delusional! She thinks she?s married to Tyler Perry and has sent her catfish $100,000!

Karla beweert dat ze via internet in contact is gekomen met acteur, regisseur en producer Tyler Perry. En dat is nog niet alles: ze zijn zelfs getrouwd! Het klinkt als een sprookje, ware het niet dat ze haar echtgenoot nog nooit in levenden...

30-01-2019 11:54

Help! My 21-year-old daughter is a homeless escort neglecting her son

Dr. Phil - Help! My 21-year-old daughter is a homeless escort neglecting her son

De 21-jarige Ivey werkt als escortmeisje. Ze beweert dat ze dat doet om haar 4-jarige zoontje een fatsoenlijk dak boven zijn hoofd te kunnen bieden. Toen Iveys moeder, Faith, twee jaar geleden ontdekte wat haar dochter voor de kost deed, go...

29-01-2019 12:01

Shocking accusations of child abuse: searching for the truth

Dr. Phil - Shocking accusations of child abuse: searching for the truth

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Crystal. Zij beschuldigt haar ex-vriend, Anthony, van seksueel misbruik van hun 3-jarige dochter. Crystals moeder schuift dit keer aan. Zij noemt Anthony een walgelijke en leugenachtige narcist, die zijn ...

28-01-2019 11:57

Accusations of lies, child sex abuse and stalking

Dr. Phil - Accusations of lies, child sex abuse and stalking

Crystal beschuldigt haar ex-vriend, Anthony, van seksueel misbruik van hun 3-jarige dochter. Die heftige bewering doet Crystal naar aanleiding van gesprekken met haar dochtertje. Zelf is Crystal nooit getuige geweest van het misbruik, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 359
  • Laatste uitzending op 15-02-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord