Programma gemist?

Michelle op heeft 12 van kinderen in de op tv leeftijd van 6 tot in 28 jaar en nummer 13 het is met onderweg. Zo'n groot op tv gezin brengt op tv veel problemen met zich de mee. De kinderen zeggen dat het ze zich in verwaarloosd voelen. een Hun vader, Rod, kennen ze het amper, op tv omdat hij altijd aan het de werk is. Dr. een Phil bespreekt tijdens een ouderschapsplan met Michelle door en Rod, maar de Michelle naar is het daar niet mee uit van eens.

Pamela van heeft een obsessie het voor haar vijftien de katten en is in bang dat hierdoor haar vierde door huwelijk zal stuklopen. uit Ze naar durft zelden het tijdens huis te verlaten, omdat van ze bang uit is dat er op tv iets ergs met haar het katten zal uit gebeuren. Haar man het zegt dat hun hele leven naar om de in katten draait. Ze hebben in er vaak ruzie tijdens over naar en als tijdens er niets verandert, ziet hij het het somber van in.

Nancy vertelt naar dat haar dochter, op Paige, het niet voor haar naar achttien maanden oude dochter zorgt. naar Paige van heeft haar dochtertje bij Nancy door en haar man, het Lance, achtergelaten door om samen met haar naar vriendin in een de auto van te gaan wonen. Nancy en uit Lance hopen met de in hulp het van Dr. Phil van Paige ervan te naar overtuigen dat ze de op tv zorg voor haar in kind op van zich neemt.

Angie op tv zegt dat haar 25-jarige een echtgenoot, John, een met leugenaar is. Hij door hield uit zijn erfenis geheim voor op tv haar en op tv heeft zonder dat op tv zij het wist al 100.000 van dollar uitgegeven. in Ze kwam erachter met doordat ze op haar van voicemail op het hele verhaal hoorde, uit nadat John per ongeluk naar de snelkeuzetoets van haar door van nummer had ingedrukt. naar John weigert haar te vertellen aan het wie een of wat hij het geld een heeft het uitgegeven.

Seizoen 17 de - Aflevering 55 - van Talkshow waarin een dr. Phil het problemen bespreekbaar maakt. Unmasked naar but still door unhappy. Diamond was een op depressieve tiener, genaamd Brandon, uit die zich compleet op tv van de buitenwereld afsloot. Maar een uit het afgelopen jaar heeft van ze zich omgevormd met tot een mooie jonge op tv vrouw. op Haar moeder Kristi maakt in zich echter grote door zorgen haar, omdat op Diamond dakloos naar is, geen werk heeft door en labiel de is. Haar broer, Mitch, vindt haar met een narcist die de naar het leven van door hun moeder totaal op tv beheerst.

Jenn in beweert dat met de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, van hun huwelijk naar kapotmaken. Seth een zegt op zijn met beurt dat Jenn hem kwetst door op en een controlefreak is, in en dat hij van zich gevangen voelt in een zijn huwelijk. Jenns moeder op tv vertelt dat ze van bang voor van Seth is als op tv hij woedend is met en door dat ze zelfs de politie heeft door de gebeld.

Seizoen door 17 - Aflevering 17034 uit - Talkshow waarin dr. tijdens Phil naar problemen bespreekbaar door maakt. Bad parenting or tijdens bad teen: Who's really to tijdens blame?. Phil op tv McGraw, beter bekend als door dr. Phil, geeft zijn de gasten het advies over hun problemen het of levensstijl. Dankzij zijn uit jarenlange ervaring met als psycholoog heeft in hij voor vrijwel alle relationele door problemen uit een advies.

Angela uit en Dan zeggen dat een ze voor de buitenwereld in een het perfecte stel lijken. Ze door hebben vier de prachtige dochters en zijn vooraanstaande naar leden van hun naar kerk. Maar uit Angela de heeft een geheim: met ze kan niet tijdens stoppen met haar de buitenechtelijke affaires en zegt dat het ze seksverslaafd naar is.

Tracy het is een succesvolle naar actrice die op in veel soaps heeft gespeeld, door waaronder de 'The Bold And The Beautiful'. een Ze zoekt hulp het voor haar 71-jarige moeder, met Robin, die in van alles het hamstert en tijdens op het punt op staat om haar huis uitgezet te naar worden. Het tijdens huis is van ernstig vervuild en de het is één grote bende. tijdens Robin naar beseft dat ze een probleem door heeft op en hoopt dat een Dr. Phil haar uit kan helpen.

Bronwyn beweert dat een haar de ex, Brett, van en haar moeder, het Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen uit en haar in kapot willen maken. Brett op tv zegt dat Bonwyn op tv geestelijk ziek is op tv in en hun kind in gevaar op tv brengt. Bronwyn en door Brett staan lijnrecht op tegenover elkaar. Kan Dr. in Phil hen uit helpen?

Alans Facebook-foto's met zijn negen het jaar als lokmiddel gebruikt door voor op onlinerelaties met vrouwen. tijdens De oplichter is tegen tijdens de lamp gelopen en op tv 'hij' blijkt de een 'zij' te zijn: de het door 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan in en tijdens Dr. Phil onthult waarom naar Sarah zich al zo van lang als man door voordoet. Volgens tijdens Amanda en uit Alan is ze eraan verslaafd zich door als op een ander voor te doen. het in Kan Sarah hiermee in stoppen?

Alan en op Amanda vertellen dat de de de afgelopen negen jaar Alans in Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt van naar voor onlinerelaties met vrouwen. naar Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden op tv Alan op en Amanda op en zij hebben van op hun beurt de een privédetective ingeschakeld. tijdens De oplichter blijkt een in 24-jarige vrouw te zijn het en in het is niet de het eerste keer dat tijdens ze tegen de lamp een loopt.

Dr. Phil heeft op tv een de vervolggesprek met D'Andre, van die beweert dat tijdens zijn gewelddadige relatie naar met zijn vriendin deels naar het gevolg het is van haar uit verknipte opvoeding. uit Wat heeft D'Andre van te zeggen over het negeren met van het contactverbod dat het Autumn tegen uit hem heeft? En in waarom vindt psychiater Charles in in Sophy dat de ouders deels verantwoordelijk op het zijn voor het op tv feit dat Autumn steeds weer teruggaat het de naar D'Andre?

Autumn van vertelt dat op tv ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd het de genoemd, nadat een een filmpje viraal ging waarin zij op de auto van haar de vriend met met een sleutel bewerkt. naar Ze zegt dat met ze de na bijna twee uit jaar mishandeling tot het van uiterste gedreven was. Autumns tijdens vader zegt dat hij op tv haar een uit keer met bij het huis van tijdens D'Andre heeft opgehaald. Haar ogen in waren door toen opgezwollen en door haar neus en op tv mond zaten onder het bloed. op Waarom verdedigt de Autumn D'Andre tegenover op haar het ouders?

Michele en haar op tv 33-jarige het dochter, Stephanie, waren eerder op tv bij tijdens Dr. Phil vanwege Stephanies naar alcoholverslaving. Stephanie uit ging naar een met afkickkliniek en stopte met op tv drinken. Maar sinds uit Michele naar Texas is verhuisd, op tv is het weer het compleet mis. Michele het uit zegt dat Stephanie zich laveloos naar drinkt op tv en bijna het huis in in brand stak. van Stephanie zit nu met voor mishandeling een in de gevangenis. Dr. Phil geeft in hen advies in hoe ze hun door leven door weer op de rit kunnen op tv krijgen.

december 2021
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!