Programma gemist?

Seizoen 17 - het met Aflevering 28 - tijdens Talkshow waarin dr. van Phil problemen bespreekbaar maakt. My een daughter is not capable tijdens of being a mother. LiAnne op tv tijdens geeft ronduit toe naar dat ze flinke fouten heeft in gemaakt in haar op leven. Ze is het in er alleen absoluut het tijdens niet mee eens dat van haar moeder, Debra, daardoor de tijdens voogdij met over haar in kinderen heeft gekregen. tijdens LiAnne beweert ook dat ze haar door leven inmiddels flink een heeft gebeterd, een maar Debra uit gelooft daar niets de van.

Seizoen 17 - de op Aflevering 27 - Talkshow op tv waarin dr. de Phil problemen bespreekbaar maakt. Deconstructing tijdens privilege. Dr. Phil bespreekt een in een de VS een bijzonder gevoelig op onderwerp: 'white een privilege', de vooroordelen de die blanken zouden op tv hebben ten opzichte van andere etnische naar groepen. naar De term 'white privilege' naar is op tv een hot topic in de op Amerikaanse media. Dr. Phil de gaat met een van aantal experts de in gesprek op over wat het precies de inhoudt en wat er het tegen gedaan kan met van worden.

Seizoen 17 op - Aflevering 26 op - Talkshow waarin in dr. op tv Phil problemen bespreekbaar op tv maakt. Being gary busey. Acteur Gary de Busey is te het gast. Hij van speelde in meer door dan honderd films en voor zijn op tv rol als de Buddy Holly in op 'The Buddy Holly Story' van op ontving hij zelfs een in Oscarnominatie. Naarmate zijn een faam toenam, uit werd zijn roekeloosheid ook erger. Hij het haalde de krantenkoppen op tv onder meer op met diverse tijdens arrestaties en een motorongeluk door dat hem bijna fataal naar naar werd. Momenteel is hij met weer in het nieuws, met maar nu vanwege in zijn autobiografie. uit Hij vertelt de daarover.

Marcea vertelt dat het het einde een van haar door huwelijk in het zicht is. Echtgenoot Dustin met is volgens haar van een narcistische, alcoholverslaafde playboy het die continu achter tienermeiden met door aanzit. Dustin noemt zijn uit vrouw een controlfreak naar en is haar bemoeienissen het zo zat, dat op tv hij de scheiding naar heeft de aangevraagd.

Jimmy, oud-drummer van tijdens het in legendarische countryduo Brooks & door Dunn, vertelt op dat zijn 37-jarige dochter door het spoor met volledig bijster is. een Zo beweert door dochter Tia dat ze door een haar vader is het misbruikt en vertelt ze door op tv ook allerlei leugens over haar door stiefmoeder. naar Jimmy hoopt dat dr. met Phil het dwangmatige liegen op van Tia kan de stoppen.

Lorreine op tv claimt dat haar echtgenoot, Chance, op een in narcistische controlfreak is. Ze mag het niet van hem in de werken en krijgt ook geen geld met om op tv spullen te kopen. een Ze beweert van ook dat hij door haar mishandelt en door een keer bijna heeft laten verhongeren. op tv op Chance ontkent de een beschuldigingen.

Dr. Phil tijdens zet het gesprek voort met met Theresa door en haar 16-jarige van dochter, Tessa. van Volgens Theresa uit is haar dochter zeer van gewelddadig en heeft van ze zelfs van geprobeerd hun huis af van te branden. Tessa wordt de vandaag op tv geconfronteerd met haar oma, die ze uit ook naar zou hebben op mishandeld.

Theresa de is doodsbang voor haar 16-jarige in dochter, Tessa. Volgens naar Theresa is van haar met dochter zeer gewelddadig en heeft door ze zelfs geprobeerd op hun een huis af te branden. Vier maanden het geleden verdween Tessa uit plotseling. Dr. Phil met met heeft haar opgespoord en brengt van moeder op tv en dochter nu naar samen.

John vertelt dat uit zijn in vrouw, Heather, voorheen een briljante op verpleegkundige in was. Daar kwam met verandering in het toen zij als gevolg van met ernstige op rugklachten verslaafd raakte aan pijnstillers. Heathers tijdens 18-jarige zoon op tv smeekt zijn uit moeder om af op tv te kicken van op tv de medicijnen, voordat een het écht te op tv laat is.

Valerie uit maakt zich zorgen naar om haar 16-jarige dochter, op Veronica. Ze gaat een met de verkeerde het mensen van om en is al eens van in huis de weggelopen. Valerie geeft toe dat naar ze vanwege tijdens haar een drukke werkschema vaak uit weg is. Veronica vindt zichzelf op een normale uit tiener en op tv snapt niet waar haar op moeder zich druk om maakt. naar Zowel de huidige door als een voormalige op tv uit nanny doet een boekje open over tijdens wat er uit zich precies in dit de gezin met afspeelt.

Elizabeth noemt haar tijdens ex-man, Brian, een in tijdens manipulatieve leugenaar. Ze beweert dat hij met hun zoon uit tegen haar op tv heeft opgezet. naar Brian spreekt dat in tegen en beschuldigt Elizabeth tijdens ervan te hebben gelogen om de de uit voogdij over hun zoon de te op tv krijgen. Kan dr. Phil ervoor zorgen het dat deze tijdens ruziënde ouders de strijdbijl van van begraven?

De in 21-jarige Hannah was het een voorbeeldig kind, totdat ze door op 15-jarige leeftijd het in aanraking kwam door het met de politie. Vanaf het dat moment ging op tv het met haar het bergafwaarts vertelt moeder Jacquelyn. met Ze is in met de loop der tijdens jaren opgepakt uit voor diefstal, drugsbezit en verzet door bij arrestatie. een Ook van verdenkt Jacquelyn haar dochter tijdens ervan als naar escort te hebben gewerkt. Volgens Hannah met het zijn haar ouders een veel te gelovig tijdens en stellen ze zich een enorm aan.

De dakloze het en heroïneverslaafde '2B' was de ooit een de veelbelovende rapper het met een platendeal met op zak. Volgens zijn halfzus, van Alexis, heeft het zowel van zijn moeder als de zijn vriendin schuld aan op zijn verslaving. Sterrenkapper en ex-verslaafde op tv Jason de Schneidman spreekt op tv met '2B' af het om zijn haar op te knippen en tijdens hem een peptalk te geven. tijdens Dr. Phil verdiept op tv zich in door de rol met die zijn moeder en zijn in vriendin een hebben gespeeld.

Jennifer zegt uit dat haar het gezin het slachtoffer is geworden naar van hackers. Haar met uit echtgenoot, Billy, verdenkt zijn vrouw in juist het van de hackingpraktijken. De situatie naar is zo op tv geëscaleerd dat de Billy een scheiding heeft het aangevraagd. Volgens hem naar heeft Jennifer toegegeven dat zij het hun telefoons uit heeft in gehackt en dat de ze ontrouw is op tv geweest.

In haar met schooltijd was in Alex volgens haar moeder door en zussen het een van de op mooiste en op tv meest populaire meiden. Tegenwoordig siert door ze vooral op op tv politiefoto's op tv en staat ze in de door kranten vanwege diverse arrestaties. op Haar op tv familie beweert dat ze van drugsverslaafd naar is en geen het grenzen kent. Alex zelf vertelt dat uit ze er alles op tv aan doet op om haar leven van weer op de naar rit te tijdens krijgen.

mei 2019
23-05-2019 12:02

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 28 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My daughter is not capable of being a mother. LiAnne geeft ronduit toe dat ze flinke fouten heeft gemaakt in haar leven. Ze is het er alleen absoluut niet...

22-05-2019 12:06

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 27 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Deconstructing privilege. Dr. Phil bespreekt een in de VS bijzonder gevoelig onderwerp: 'white privilege', de vooroordelen die blanken zouden hebben ten o...

21-05-2019 12:07

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 26 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Being gary busey. Acteur Gary Busey is te gast. Hij speelde in meer dan honderd films en voor zijn rol als Buddy Holly in 'The Buddy Holly Story' ontving ...

20-05-2019 12:10

Can you save my marriage?

Dr. Phil - Can you save my marriage?

Marcea vertelt dat het einde van haar huwelijk in zicht is. Echtgenoot Dustin is volgens haar een narcistische, alcoholverslaafde playboy die continu achter tienermeiden aanzit. Dustin noemt zijn vrouw een controlfreak en is haar bemoeienis...

17-05-2019 12:00

Former model daughter won't stop lying

Dr. Phil - Former model daughter won't stop lying

Jimmy, oud-drummer van het legendarische countryduo Brooks & Dunn, vertelt dat zijn 37-jarige dochter het spoor volledig bijster is. Zo beweert dochter Tia dat ze door haar vader is misbruikt en vertelt ze ook allerlei leugens over haar sti...

16-05-2019 12:07

Her husband left her for weeks with no money, food or car

Dr. Phil - Her husband left her for weeks with no money, food or car

Lorreine claimt dat haar echtgenoot, Chance, een narcistische controlfreak is. Ze mag niet van hem werken en krijgt ook geen geld om spullen te kopen. Ze beweert ook dat hij haar mishandelt en een keer bijna heeft laten verhongeren. Chance ...

15-05-2019 12:04

Assaults & arrests: troubled teen confronts her grandma

Dr. Phil - Assaults & arrests: troubled teen confronts her grandma

Dr. Phil zet het gesprek voort met Theresa en haar 16-jarige dochter, Tessa. Volgens Theresa is haar dochter zeer gewelddadig en heeft ze zelfs geprobeerd hun huis af te branden. Tessa wordt vandaag geconfronteerd met haar oma, die ze ook z...

14-05-2019 12:11

Not so sweet 16

Dr. Phil - Not so sweet 16

Theresa is doodsbang voor haar 16-jarige dochter, Tessa. Volgens Theresa is haar dochter zeer gewelddadig en heeft ze zelfs geprobeerd hun huis af te branden. Vier maanden geleden verdween Tessa plotseling. Dr. Phil heeft haar opgespoord en...

13-05-2019 12:06

Nurse Heather saving lives and killing her own?

Dr. Phil - Nurse Heather saving lives and killing her own?

John vertelt dat zijn vrouw, Heather, voorheen een briljante verpleegkundige was. Daar kwam verandering in toen zij als gevolg van ernstige rugklachten verslaafd raakte aan pijnstillers. Heathers 18-jarige zoon smeekt zijn moeder om af te k...

10-05-2019 12:05

Nanny tell all

Dr. Phil - Nanny tell all

Valerie maakt zich zorgen om haar 16-jarige dochter, Veronica. Ze gaat met de verkeerde mensen om en is al eens van huis weggelopen. Valerie geeft toe dat ze vanwege haar drukke werkschema vaak weg is. Veronica vindt zichzelf een normale ti...

09-05-2019 12:09

My evil ex-husband has brainwahed our child

Dr. Phil - My evil ex-husband has brainwahed our child

Elizabeth noemt haar ex-man, Brian, een manipulatieve leugenaar. Ze beweert dat hij hun zoon tegen haar heeft opgezet. Brian spreekt dat tegen en beschuldigt Elizabeth ervan te hebben gelogen om de voogdij over hun zoon te krijgen. Kan dr. ...

08-05-2019 12:05

From Christian cheerleader to car stealing criminal

Dr. Phil - From Christian cheerleader to car stealing criminal

De 21-jarige Hannah was een voorbeeldig kind, totdat ze op 15-jarige leeftijd in aanraking kwam met de politie. Vanaf dat moment ging het met haar bergafwaarts vertelt moeder Jacquelyn. Ze is in de loop der jaren opgepakt voor diefstal, dru...

07-05-2019 12:08

One a hotshot rapper, now homeless and addicted

Dr. Phil - One a hotshot rapper, now homeless and addicted

De dakloze en heroïneverslaafde '2B' was ooit een veelbelovende rapper met een platendeal op zak. Volgens zijn halfzus, Alexis, heeft zowel zijn moeder als zijn vriendin schuld aan zijn verslaving. Sterrenkapper en ex-verslaafde Jason Schne...

03-05-2019 12:06

My husband thinks I'm hacking our devices

Dr. Phil - My husband thinks I'm hacking our devices

Jennifer zegt dat haar gezin het slachtoffer is geworden van hackers. Haar echtgenoot, Billy, verdenkt zijn vrouw juist van de hackingpraktijken. De situatie is zo geëscaleerd dat Billy een scheiding heeft aangevraagd. Volgens hem heeft Jen...

02-05-2019 11:59

Arrests, assaults and addiction

Dr. Phil - Arrests, assaults and addiction

In haar schooltijd was Alex volgens haar moeder en zussen een van de mooiste en meest populaire meiden. Tegenwoordig siert ze vooral op politiefoto's en staat ze in de kranten vanwege diverse arrestaties. Haar familie beweert dat ze drugsve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 426
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord