Programma gemist?

Seizoen door 17 - Aflevering 43 in - Talkshow waarin van dr. Phil naar problemen bespreekbaar maakt. Jersey van shore mom and daughter bring het their door drama to texas. Michele tijdens en haar 33-jarige dochter het Stephanie waren door eerder bij uit Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. de Stephanie ging naar in een op tv afkickkliniek en stopte in met drinken. Maar sinds Michele naar naar uit Texas is verhuisd, is het uit weer de compleet mis. Michele de zegt dat Stephanie zich de laveloos drinkt en bijna op het huis een in brand stak. van Stephanie zit uit nu voor mishandeling in van de gevangenis. Dr. Phil door geeft hen advies over op tv hoe ze hun het leven weer op in de rails met kunnen met krijgen.

Carly vertelt uit dat haar 6-jarige zoontje op uit een transgender is uit en nu Bella van heet. Haar broer, Daniel, en op haar moeder, Rose, weigeren met het Bella als meisje te aanvaarden uit en hebben zelfs de de in kinderbescherming gebeld. Ze hebben Carly naar en door haar man, Bradley, tijdens van kindermishandeling beschuldigd. Toni en haar een in transgenderdochter, Ash, zijn na op tv tien jaar opnieuw te gast in bij Dr. Phil. van Ze vertellen uit alles over de door weg die ze naar hebben op afgelegd.

Jeff beweert dat een zijn vrouw, naar Audrey, met al twintig jaar een geheim op voor hem verbergt: ze op is seksverslaafd en op tv heeft met honderden uit mannen affaires gehad. het in Als Audrey haar ontrouw zou bekennen, een zou hij uit het haar kunnen op vergeven. Maar Audrey zegt op dat ze op tv nooit ontrouw geweest in is. Hoewel tijdens Jeff geen enkel bewijs door heeft, van is hij overtuigd van het zijn gelijk.

Topmodel Amanda raakte met verslaafd naar aan de alcohol. het Haar moeder, Michelle, is bang een dat haar tijdens ze door niet lang meer zal leven. door Volgens Michele houdt met Amanda's vader, Steve, in de verslaving in op stand. het Kan Dr. Phil de tot Amanda en haar met vader doordringen?

Danielle en de Nick hebben tijdens hun 8-jarige dochtertje al door bijna twee jaar door niet meer hebben van gezien, omdat ze 'ontvoerd' het uit is door Danielles zus, Kimberly. Kimberly de beweert in Danielle en Nick drugsverslaafd zijn het en door hun dochtertje verwaarloosden. een Om die reden heeft ze op een de voogdij over haar nichtje verkregen. een Danielle en Nick tijdens vertellen dat ze tijdens clean zijn naar en dat op ze hun dochtertje terug willen, op terwijl ze door in een daklozenopvang een zitten.

Mindy vertelt het dat ze doodsbang in is dat haar dochter, de een Jourdon, wordt vermoord door Richard, Jourdons naar gewelddadige vriend. Richard met van geeft toe dat hij met Jourdan mishandelt en in hier voldoening van in krijgt. Hij beweert dat op tv zij het fijn van vindt en het op tv uitlokt. Als ze in het een een foetushouding op de met grond ligt te van huilen, triggert dit hem om op door het te gaan met op tv slaan.

Ashley Bemis beweerde tijdens de van vrouw van een brandweerman in te zijn de en vroeg mensen om uit donaties na op een verwoestende brand in Californië. uit Ze deed de alsof ze meerdere kinderen op tv had en op droeg een naar nepbuik om van mensen te doen geloven door dat ze zwanger was. De op tv gedupeerden zeggen van dat ze er kapot op tv van waren, tijdens toen ze van de waarheid uit hoorden. Ashley komt in oog in oog te staan met door drie tijdens van haar de slachtoffers.

Shayna en Zona op tv met zeggen dat ze door alleen de lasten en de niet de op lusten ervaren van hun zwangerschap. Zona de beweert dat door zij tijdens al meer dan drieënhalf het jaar zwanger is, de maar niemand gelooft naar haar. Shayna vertelt dat zij tijdens de al meer dan een op tv jaar zwanger is. Beide vrouwen naar van zoeken wanhopig naar op antwoorden.

James beschrijft de zijn 58-jarige tante Terri in als tijdens een intelligente en onafhankelijke vrouw, het die op tv bovendien een master door heeft in de naar klinische psychologie. het Desondanks is ze het een slachtoffer geworden van internetoplichting. naar Terri de dacht online in contact te zijn in gekomen met op tv acteur Jeffrey Dean met Morgan. het Ze geloofde zelfs met dat hij met haar de wilde trouwen. De oplichter uit wist haar zo op tv duizenden dollars van afhandig te maken. Terri werd uit uiteindelijk het middelpunt op tv van op een internationaal witwasschandaal, waardoor het ze in de op tv gevangenis kan door belanden.

De tweeling Alexandria tijdens en Anastasia uit Duval stond bekend de als een de dynamisch en succesvol yogaduo. tijdens Een ruzie tijdens van het autorijden had tot tijdens gevolg dat de tijdens naar zussen van de weg het afraakten en uit in een ravijn stortten. Anastasia was uit naar op slag dood en Alexandria moest door terechtstaan voor de naar moord op haar uit tweelingzus. het De rechter oordeelde uiteindelijk dat tijdens er geen door sprake was van opzet, uit maar op tv dat het een op ongeluk was. Alexandria doet haar van het verhaal.

De van 16-jarige Afro-Amerikaanse Treasure identificeert zich het met mensen door die zichzelf met 'perfect' vinden. Deze 'perfecte' een mensen zijn blank en in Treasure ziet uit zichzelf de ook zo. Volgens haar door moeder, Monique, tijdens voelde ze zich al op een jonge leeftijd een op blanke. En dat niet van alleen, met ten opzichte van een andere Afro-Amerikanen gedraagt Treasure zich op zelfs racistisch. het Dr. Phil probeert door te achterhalen hoe het met zover op heeft kunnen op komen.

De in 18-jarige studente Alyssa van vertelt dat haar moeder de aan het daten naar is op met Ron, de man die het haar zusje in als baby mishandelde. tijdens Ron werd daar destijds door voor veroordeeld en kreeg met een gevangenisstraf. tijdens Alyssa met dacht dat hij daarmee definitief uit tijdens het hun leven verdwenen zou zijn. Maar door onlangs ontdekte ze uit dat haar een moeder weer contact van had met Ron en het uit zelfs met hem wil het trouwen. Alyssa door stelt haar moeder voor de keuze: naar hij door of ik!

De een 34-jarige Jorell wil dolgraag naar een betere band met tijdens door zijn vader, Peter. Maar Jorell van en zijn vrouw, Tricia, het denken dat dit op tv niet in mogelijk is. Peter gelooft namelijk in in het het einde met der tijden en de terugkeer van tijdens Jezus Christus. Jorell tijdens op beweert dat zijn vader hem tegen tijdens door zijn wil op zijn land uit heeft vastgehouden. Volgens door Jorell vanwege een zijn geloof, in maar Peter vertelt dat de cannabisverslaving door van door zijn zoon de reden door was.

LiAnne geeft ronduit de tijdens toe dat ze flinke fouten heeft tijdens gemaakt in haar op tv tijdens leven. Ze is het er alleen naar absoluut niet mee tijdens eens dat het haar moeder, Debra, op tv daardoor de op tv voogdij over haar kinderen heeft uit op tv gekregen. LiAnne beweert ook dat van ze van haar leven inmiddels in flink heeft gebeterd, op tv maar Debra gelooft daar niets van van.

Dr. Phil bespreekt tijdens in een in de VS de bijzonder gevoelig het onderwerp: 'white privilege', de vooroordelen die naar een blanken zouden hebben het ten opzichte van andere etnische groepen. op tv De naar term 'white uit privilege' is een hot op topic in de door Amerikaanse media. Dr. Phil gaat op met een de aantal experts in gesprek naar over wat uit het precies het inhoudt en wat er tegen in gedaan kan naar worden.

februari 2020
21-02-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 43 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Jersey shore mom and daughter bring their drama to texas. Michele en haar 33-jarige dochter Stephanie waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcohol...

20-02-2020 13:04

My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Dr. Phil - My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Carly vertelt dat haar 6-jarige zoontje een transgender is en nu Bella heet. Haar broer, Daniel, en haar moeder, Rose, weigeren Bella als meisje te aanvaarden en hebben zelfs de kinderbescherming gebeld. Ze hebben Carly en haar man, Bradley...

19-02-2020 13:03

My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Dr. Phil - My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Jeff beweert dat zijn vrouw, Audrey, al twintig jaar een geheim voor hem verbergt: ze is seksverslaafd en heeft met honderden mannen affaires gehad. Als Audrey haar ontrouw zou bekennen, zou hij het haar kunnen vergeven. Maar Audrey zegt da...

18-02-2020 13:08

From top model to bottom of the bottle

Dr. Phil - From top model to bottom of the bottle

Topmodel Amanda raakte verslaafd aan de alcohol. Haar moeder, Michelle, is bang dat haar ze niet lang meer zal leven. Volgens Michele houdt Amanda's vader, Steve, de verslaving in stand. Kan Dr. Phil tot Amanda en haar vader doordringen?

17-02-2020 13:09

Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Dr. Phil - Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Danielle en Nick hebben hun 8-jarige dochtertje al bijna twee jaar niet meer hebben gezien, omdat ze 'ontvoerd' is door Danielles zus, Kimberly. Kimberly beweert Danielle en Nick drugsverslaafd zijn en hun dochtertje verwaarloosden. Om die ...

14-02-2020 13:05

Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Dr. Phil - Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Mindy vertelt dat ze doodsbang is dat haar dochter, Jourdon, wordt vermoord door Richard, Jourdons gewelddadige vriend. Richard geeft toe dat hij Jourdan mishandelt en hier voldoening van krijgt. Hij beweert dat zij het fijn vindt en het ui...

13-02-2020 13:23

The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Dr. Phil - The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Ashley Bemis beweerde de vrouw van een brandweerman te zijn en vroeg mensen om donaties na een verwoestende brand in Californië. Ze deed alsof ze meerdere kinderen had en droeg een nepbuik om mensen te doen geloven dat ze zwanger was. De ge...

12-02-2020 13:17

A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Dr. Phil - A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Shayna en Zona zeggen dat ze alleen de lasten en niet de lusten ervaren van hun zwangerschap. Zona beweert dat zij al meer dan drieënhalf jaar zwanger is, maar niemand gelooft haar. Shayna vertelt dat zij al meer dan een jaar zwanger is. Be...

11-02-2020 13:27

Therapist involved in a money laundering scam faces prison

Dr. Phil - Therapist involved in a money laundering scam faces prison

James beschrijft zijn 58-jarige tante Terri als een intelligente en onafhankelijke vrouw, die bovendien een master heeft in de klinische psychologie. Desondanks is ze het slachtoffer geworden van internetoplichting. Terri dacht online in co...

10-02-2020 13:11

Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

Dr. Phil - Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

De tweeling Alexandria en Anastasia Duval stond bekend als een dynamisch en succesvol yogaduo. Een ruzie tijdens het autorijden had tot gevolg dat de zussen van de weg afraakten en in een ravijn stortten. Anastasia was op slag dood en Alexa...

07-02-2020 13:13

My African-American daughter believes she is Caucasian

Dr. Phil - My African-American daughter believes she is Caucasian

De 16-jarige Afro-Amerikaanse Treasure identificeert zich met mensen die zichzelf 'perfect' vinden. Deze 'perfecte' mensen zijn blank en Treasure ziet zichzelf ook zo. Volgens haar moeder, Monique, voelde ze zich al op jonge leeftijd een bl...

06-02-2020 13:18

Mother is dating the man who abused my sister

Dr. Phil - Mother is dating the man who abused my sister

De 18-jarige studente Alyssa vertelt dat haar moeder aan het daten is met Ron, de man die haar zusje als baby mishandelde. Ron werd daar destijds voor veroordeeld en kreeg een gevangenisstraf. Alyssa dacht dat hij daarmee definitief uit hun...

05-02-2020 13:22

Father in law who trapped his son on his compound

Dr. Phil - Father in law who trapped his son on his compound

De 34-jarige Jorell wil dolgraag een betere band met zijn vader, Peter. Maar Jorell en zijn vrouw, Tricia, denken dat dit niet mogelijk is. Peter gelooft namelijk in het einde der tijden en de terugkeer van Jezus Christus. Jorell beweert da...

04-02-2020 13:23

My daughter is not capable of being a mother

Dr. Phil - My daughter is not capable of being a mother

LiAnne geeft ronduit toe dat ze flinke fouten heeft gemaakt in haar leven. Ze is het er alleen absoluut niet mee eens dat haar moeder, Debra, daardoor de voogdij over haar kinderen heeft gekregen. LiAnne beweert ook dat ze haar leven inmidd...

03-02-2020 13:04

Deconstructing privilege

Dr. Phil - Deconstructing privilege

Dr. Phil bespreekt een in de VS bijzonder gevoelig onderwerp: 'white privilege', de vooroordelen die blanken zouden hebben ten opzichte van andere etnische groepen. De term 'white privilege' is een hot topic in de Amerikaanse media. Dr. Phi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 42. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 619
  • Laatste uitzending op 21-02-2020 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!