Programma gemist?

Seizoen in 17 - het Aflevering 134 - Talkshow waarin tijdens dr. Phil naar problemen bespreekbaar tijdens maakt. I treat my pet pig better op tv than my naar noisy in eating fiancé. Ann Marie beweert de dat de eetgeluiden van van haar varkens in in het tijdens niet vallen bij uit het geslurp, gekraak en door gesmak van haar verloofde, Jimmy. een Jimmy het heeft een de paar dagen geleden de verloving in verbroken en een zegt dat Ann Marie knettergek tijdens is. Hij vindt de naar dat ze zich veel uit liefdevoller naar hem tijdens moet opstellen, anders gaat met het huwelijk niet in door.

Seizoen in 17 - Aflevering 133 de - Talkshow naar waarin dr. Phil problemen bespreekbaar met maakt. The naar fire is out but naar the scars still een burn. Tien jaar geleden is uit het leven van op tv Rich, Kathy en uit door hun dochter, Reina, voorgoed naar veranderd door een brand. uit Rich heeft met Reina uit het brandende door huis gered. op Reina was voor met 80% derdegraads verbrand. uit Rich en Kathy vertellen dat tijdens sinds op tv Reina twintig een is geworden, ze uit zich steeds onverantwoordelijker en roekelozer gedraagt. van tijdens Dr. Phil probeert een erachter te komen door wat er ten grondslag ligt het aan Reina's een gedrag.

Monica's naar 45-jarige broer, Jeff, met is 16 in jaar geleden weer bij door hun moeder, Janet, ingetrokken en naar niet meer weggegaan. een naar Monica zegt dat Jeff tijdens lui is en misbruik maakt de van tijdens hun moeder. Janet onderhoudt naar Jeff en op zijn drie kinderen, en het geeft toe dat het ze het hem allemaal tijdens wel erg uit makkelijk maakt. Jeffs dochter, in Tori, vindt hem naar de een onvolwassen en slechte van vader, die er niet uit is voor uit zijn kinderen. Jeff komt met oog in oog een te van staan met zijn familieleden, die van zijn gedrag helemaal zat met een zijn.

De zussen Molly uit en de Ashley zijn geobsedeerd door met hun een uiterlijk. Ze vragen zich af uit waarom ze met zo extreem op hun lichaam naar gericht een zijn. Vervolgens van vertelt hun moeder, Judy, dat ze op tv anorexia heeft gehad. door naar Dr. Phil bespreekt tijdens met hen wat de op oorzaak hiervan door kan zijn. Is van het genetisch bepaald, is in het toeval, het of is het een aangeleerd van denkpatroon? Ook door heeft hij een podcastinterview met van Sansa Stark van door 'Game door Of Thrones'. Hierin vertelt op zij door hoe zij haar problemen met tijdens haar een uiterlijk heeft overwonnen.

Drie jaar op tv geleden uit werden Carina's twee oudste zoons, de haar ex-man, zijn de verloofde en haar zoontje uit en de vader gruwelijk vermoord van tijdens een kampeervakantie. Carina op tv is nog steeds overmand met door verdriet door en door hoopt dat Dr. Phil haar de kan op tv helpen om haar op leven weer op tijdens de rit te krijgen met voor haar op tv twee tienerzoons. Ze het vertelt dat ze zichzelf in de slaap drinkt sinds het in in drama. Haar zoons, Quinton en op tv Roland, uit maken zich ernstig zorgen de over hun de moeder.

Claudia op en haar twee dochters, van Celia en Ciara, proberen tijdens tijdens het onderlinge contact te herstellen. De het twee uit halfzussen groeiden in met verschillende huishoudens op en uit hebben zich door te vaak door op Claudia afgewezen gevoeld. Daarom hebben een in ze het contact met naar hun biologische moeder verbroken en op tv een weigeren ze haar moeder te noemen. naar tijdens Het is de eerste keer in naar twee jaar uit dat ze het elkaar weer uit ontmoeten.

Het 6-jarige op zoontje van tijdens Zack en Spring, Mason, het is van in 2014 door in Zacks moeder vermoord. het Spring vertelt dat haar schoonmoeder, Martha, op haar kleinzoon door twee dagen voor zijn het verjaardag doodstak. Volgens in Zack op tv en Spring de was het moord met voorbedachten op tv rade. Na Masons op tv dood wilde de Zack scheiden van op Spring, begon hij drugs het te gebruiken op tv en zich onberekenbaar het te gedragen. Zacks de 13-jarige zoon schrok zelfs zo van van hem dat op hij de politie uit in belde.

In 2009 stuurde door Cindy Dr. op Phil het een brief waarin ze met schreef dat haar de dochter, Jessica, tijdens steeds in gewelddadige relaties het belandt, te veel drinkt en de drugs gebruikt. En van dat op terwijl ze het twee kinderen van tijdens twee verschillende vaders heeft. Tien jaar door later schreef van Jessica met een brief waarin ze beweert dat op tv de Cindy haar kinderen brainwasht. Jessica's kinderen op tv wonen bij Cindy uit een vanwege haar gewelddadige door vriend, Dean, die een contactverbod het kreeg in opgelegd. Maar Jessica uit zegt dat Cindy haar echte vijand naar op is.

De 34-jarige Jason op vertelt dat van hij een jetsetleven leidde, een uit dankzij zijn overleden opa door die miljonair een was. Zijn moeder, naar Patty, zegt dat ze op honderdduizenden dollars heeft uitgegeven om de Jason alles uit te geven op tv wat hij maar wilde. tijdens Volgens Patty wil naar Jason de haar nu dood hebben. Wat in is het er misgegaan tussen moeder en tijdens zoon? Ook krijgen we op een met exclusieve vooruitblik op het naar podcastinterview dat Dr. op tv Phil met Oprah had naar over haar boek een tijdens 'The Path Made tijdens Clear'.

Kelly tijdens zegt dat haar dochter, tijdens Amanda, een zielsveel houdt van een man uit met een ernstige een vorm van epilepsie. de Hij weigert zijn medicijnen met te nemen en door heeft bijna elke op tv dag aanvallen. Amanda uit zegt dat de in 25-jarige Dylon door haar de gelukkig maakt. Samen een hebben ze een 3-jarig zoontje en door Amanda door is ervan overtuigd dat tijdens ze een goed leven een zullen hebben, als met op Dylon zijn ziekte naar onder controle krijgt. Kelly beweert uit dat Dylon niet in van naar staat is om een vader op tv te door zijn, en niet de eens voor zichzelf kan naar zorgen.

Op op tv 18 november 1978 een vonden meer door dan 900 volgers van van de sekteleider door van The Peoples Temple, Jim Jones, het de de dood. Het merendeel uit stierf door een het drinken van limonade met cyanide. de Dr. Phil uit praat met de Vernon Gosney en John Cobb, tijdens die naar het drama hebben overleefd. op Zij tijdens waren lid van The Peoples Temple op met en zagen van dichtbij hoe Jim op op tv Jones aftakelde. Ze in vertellen alles over de nasleep van tijdens de de massamoord en hoe ze hun naar leven weer hebben door het opgepakt.

Russel zegt een dat zijn een briljante 20-jarige dochter, op tv Sarah Joy, haar leven op tv vergooit. uit Ze kan een universitaire studie volgen, op maar tijdens kiest ervoor om door een professioneel danseres te worden. met Sarah is naar ervan overtuigd dat op tv ze naar een natuurtalent is en de tijdens volgende Beyoncé tijdens zal worden. Valerie op en Erica maken uit zich zorgen naar over hun 67-jarige moeder, Laura, die naar maar onbezonnen blijft uit daten en al het tien een keer is met getrouwd.

Cheryl met gelooft dat een wereldwijd op terroristennetwerk op tv haar als proefkonijn naar gebruikt om dodelijke chemicaliën in uit te testen. Haar van huis door wordt volgens haar op vergiftigd en daarom draagt ze in op huis twee naar mondkapjes over in elkaar. Ze vraagt de zich af hoelang ze het nog op te leven heeft. Cheryls in dochter, Bryna, maakt zich zorgen door over tijdens de geestelijke het gesteldheid van haar moeder. Dr. Phil tijdens maakt in de resultaten bekend, een nadat Cheryls van huis uitvoerig is het onderzocht.

In 1947 het werd in Los Angeles de het het gruwelijk verminkte het lichaam van een 22-jarige vrouw met gevonden. De de huiveringwekkende moord op tv haalde alle voorpagina's en de het slachtoffer kreeg de van bijnaam uit 'The Black Dahlia'. Het is de uit bekendste onopgeloste moord naar in in de Amerikaanse geschiedenis. de Voormalig rechercheur Steve op tv Hodel heeft zich op tv twintig jaar met deze zaak met op beziggehouden. Hij had het nooit kunnen vermoeden dat op tv zijn vader de met moordenaar zou kunnen uit zijn.

Dr. Phil vervolgt van zijn gesprek een over de mysterieuze de verdwijning van uit de 16-jarige Karlie Gusé met op uit haar vader, Zac, stiefmoeder, op Melissa, en moeder, op tv Lindsay. Melissa en Zac zeggen naar de dat ze er alles het aan hebben gedaan om haar op een te vinden. Lindsay, door wil antwoorden op met de vraag wat er werkelijk is het door gebeurd de avond op tv voor Karlies verdwijning. uit Wat is er uit te horen op tijdens de laatste audio-opname van tijdens Karlie?

december 2019
06-12-2019 15:08

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 134 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. I treat my pet pig better than my noisy eating fiancé. Ann Marie beweert dat de eetgeluiden van haar varkens in het niet vallen bij het geslurp, gekraak ...

05-12-2019 15:14

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 133 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The fire is out but the scars still burn. Tien jaar geleden is het leven van Rich, Kathy en hun dochter, Reina, voorgoed veranderd door een brand. Rich h...

04-12-2019 15:10

My 45 year old brother is a loser

Dr. Phil - My 45 year old brother is a loser

Monica's 45-jarige broer, Jeff, is 16 jaar geleden weer bij hun moeder, Janet, ingetrokken en niet meer weggegaan. Monica zegt dat Jeff lui is en misbruik maakt van hun moeder. Janet onderhoudt Jeff en zijn drie kinderen, en geeft toe dat z...

03-12-2019 15:14

I look in the mirror and see a monster

Dr. Phil - I look in the mirror and see a monster

De zussen Molly en Ashley zijn geobsedeerd door hun uiterlijk. Ze vragen zich af waarom ze zo extreem op hun lichaam gericht zijn. Vervolgens vertelt hun moeder, Judy, dat ze anorexia heeft gehad. Dr. Phil bespreekt met hen wat de oorzaak h...

02-12-2019 15:15

The aftermath of murder: a mother and her surviving sons

Dr. Phil - The aftermath of murder: a mother and her surviving sons

Drie jaar geleden werden Carina's twee oudste zoons, haar ex-man, zijn verloofde en haar zoontje en vader gruwelijk vermoord tijdens een kampeervakantie. Carina is nog steeds overmand door verdriet en hoopt dat Dr. Phil haar kan helpen om h...

29-11-2019 15:16

Cutting ties: my mother is too toxic to tolerate

Dr. Phil - Cutting ties: my mother is too toxic to tolerate

Claudia en haar twee dochters, Celia en Ciara, proberen het onderlinge contact te herstellen. De twee halfzussen groeiden in verschillende huishoudens op en hebben zich te vaak door Claudia afgewezen gevoeld. Daarom hebben ze het contact me...

28-11-2019 15:10

Our 6 year old son was murdered by his grandmother

Dr. Phil - Our 6 year old son was murdered by his grandmother

Het 6-jarige zoontje van Zack en Spring, Mason, is in 2014 door Zacks moeder vermoord. Spring vertelt dat haar schoonmoeder, Martha, haar kleinzoon twee dagen voor zijn verjaardag doodstak. Volgens Zack en Spring was het moord met voorbedac...

27-11-2019 15:07

An unfit mother or an alienating grandma?

Dr. Phil - An unfit mother or an alienating grandma?

In 2009 stuurde Cindy Dr. Phil een brief waarin ze schreef dat haar dochter, Jessica, steeds in gewelddadige relaties belandt, te veel drinkt en drugs gebruikt. En dat terwijl ze twee kinderen van twee verschillende vaders heeft. Tien jaar ...

26-11-2019 15:09

I want my vindictive millionaire mother out of my life

Dr. Phil - I want my vindictive millionaire mother out of my life

De 34-jarige Jason vertelt dat hij een jetsetleven leidde, dankzij zijn overleden opa die miljonair was. Zijn moeder, Patty, zegt dat ze honderdduizenden dollars heeft uitgegeven om Jason alles te geven wat hij maar wilde. Volgens Patty wil...

25-11-2019 15:12

Blinded by love

Dr. Phil - Blinded by love

Kelly zegt dat haar dochter, Amanda, zielsveel houdt van een man met een ernstige vorm van epilepsie. Hij weigert zijn medicijnen te nemen en heeft bijna elke dag aanvallen. Amanda zegt dat de 25-jarige Dylon haar gelukkig maakt. Samen hebb...

22-11-2019 15:11

Jonestown: stories of strength and survival

Dr. Phil - Jonestown: stories of strength and survival

Op 18 november 1978 vonden meer dan 900 volgers van de sekteleider van The Peoples Temple, Jim Jones, de dood. Het merendeel stierf door het drinken van limonade met cyanide. Dr. Phil praat met Vernon Gosney en John Cobb, die het drama hebb...

21-11-2019 15:13

Let me live my life

Dr. Phil - Let me live my life

Russel zegt dat zijn briljante 20-jarige dochter, Sarah Joy, haar leven vergooit. Ze kan een universitaire studie volgen, maar kiest ervoor om een professioneel danseres te worden. Sarah is ervan overtuigd dat ze een natuurtalent is en de v...

20-11-2019 15:09

I believe global terrorists are poisoning me

Dr. Phil - I believe global terrorists are poisoning me

Cheryl gelooft dat een wereldwijd terroristennetwerk haar als proefkonijn gebruikt om dodelijke chemicaliën uit te testen. Haar huis wordt volgens haar vergiftigd en daarom draagt ze in huis twee mondkapjes over elkaar. Ze vraagt zich af ho...

19-11-2019 15:10

Hollywood obsessed: the Black Dahlia murder mystery

Dr. Phil - Hollywood obsessed: the Black Dahlia murder mystery

In 1947 werd in Los Angeles het gruwelijk verminkte lichaam van een 22-jarige vrouw gevonden. De huiveringwekkende moord haalde alle voorpagina's en het slachtoffer kreeg de bijnaam 'The Black Dahlia'. Het is de bekendste onopgeloste moord ...

18-11-2019 15:05

Finger pointing and accusations: will Karlie Gusé be found?

Dr. Phil - Finger pointing and accusations: will Karlie Gusé be found?

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek over de mysterieuze verdwijning van de 16-jarige Karlie Gusé met haar vader, Zac, stiefmoeder, Melissa, en moeder, Lindsay. Melissa en Zac zeggen dat ze er alles aan hebben gedaan om haar te vinden. Lindsay, w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 567
  • Laatste uitzending op 06-12-2019 om 17:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!