Programma gemist?

Michelle met heeft 12 kinderen in in de leeftijd van 6 op tv in tot 28 jaar en nummer tijdens 13 is op tv onderweg. Zo'n groot gezin op tv brengt veel problemen uit met zich mee. door De kinderen zeggen dat het ze zich naar verwaarloosd voelen. tijdens Hun vader, Rod, door kennen ze tijdens amper, omdat hij altijd aan het het werk is. Dr. op Phil van bespreekt een ouderschapsplan met op tv Michelle en uit Rod, maar Michelle is het tijdens daar niet mee uit naar eens.

Pamela een heeft een obsessie voor uit haar vijftien een katten en is bang door dat hierdoor het haar vierde huwelijk door zal stuklopen. Ze durft zelden met het het huis te verlaten, omdat op tv ze door bang is dat er iets ergs in met haar katten naar zal gebeuren. op Haar met man zegt dat hun hele leven naar naar om de katten draait. Ze hebben de er uit vaak ruzie over en als in met er niets verandert, ziet hij door het somber een in.

Nancy vertelt dat van haar een dochter, Paige, niet uit voor haar achttien tijdens maanden oude een dochter zorgt. Paige heeft haar in dochtertje door bij Nancy en het haar man, Lance, de achtergelaten om samen met haar vriendin op tv in een een auto te gaan de wonen. Nancy en Lance door hopen met met de hulp van Dr. uit op Phil Paige ervan te overtuigen dat op tv ze de de zorg voor haar kind door op op zich neemt.

Angie het zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, uit John, door een leugenaar is. van Hij hield zijn erfenis met geheim een voor haar en heeft zonder uit dat met zij het wist al 100.000 een dollar uitgegeven. door Ze kwam erachter doordat een ze op het haar voicemail het tijdens hele verhaal hoorde, nadat John in per ongeluk de tijdens een snelkeuzetoets van haar nummer had ingedrukt. op tv John weigert haar tijdens te vertellen uit aan wie of door wat hij het het geld heeft het uitgegeven.

Seizoen 17 - met Aflevering het 55 - Talkshow waarin naar dr. Phil problemen met bespreekbaar maakt. Unmasked but op tv still unhappy. Diamond was een met de depressieve tiener, genaamd de Brandon, die zich compleet van de met buitenwereld de afsloot. Maar van het afgelopen jaar heeft ze zich uit van omgevormd tot een mooie door jonge vrouw. het Haar moeder Kristi een maakt zich echter naar grote zorgen haar, omdat op tv Diamond dakloos is, geen met werk in heeft en labiel is. Haar op tv broer, Mitch, op vindt haar een narcist op tv die het tijdens leven van hun moeder in totaal een beheerst.

Jenn naar beweert dat de woede-uitbarstingen tijdens van haar man, Seth, op tv hun van huwelijk kapotmaken. Seth door zegt op zijn beurt naar dat Jenn hem naar kwetst op en een controlefreak is, en het dat hij zich gevangen uit voelt in zijn van huwelijk. Jenns moeder een vertelt dat ze door bang voor het Seth is als hij van woedend is op tv en naar dat ze zelfs de op tv politie heeft op gebeld.

Seizoen 17 tijdens - Aflevering 17034 - door Talkshow waarin de dr. Phil problemen bespreekbaar op tv maakt. Bad op parenting or het bad teen: Who's really to met blame?. Phil McGraw, beter bekend met op tv als dr. Phil, geeft zijn op gasten advies het over hun problemen of naar levensstijl. Dankzij naar zijn jarenlange ervaring als op tv psycholoog heeft hij voor van vrijwel alle relationele in problemen een door advies.

Angela tijdens en Dan zeggen dat ze de voor de buitenwereld de op tv het perfecte stel lijken. Ze hebben van vier in prachtige dochters en zijn vooraanstaande in leden van tijdens hun kerk. Maar van Angela door heeft een geheim: ze kan niet het stoppen de met haar buitenechtelijke affaires uit en tijdens zegt dat ze seksverslaafd op tv is.

Tracy is een op tv succesvolle actrice naar die in veel een soaps heeft uit gespeeld, waaronder 'The Bold And de van The Beautiful'. Ze zoekt hulp op voor haar 71-jarige in moeder, Robin, die van op tv alles in hamstert en op het punt naar staat door om haar huis van uitgezet te op tv worden. Het huis is ernstig op vervuild en het de is naar één grote bende. Robin beseft dat naar ze tijdens een probleem heeft met en hoopt dat Dr. de Phil in haar kan helpen.

Bronwyn beweert dat naar haar het ex, Brett, en in haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige de dochter hebben gestolen op op en haar kapot willen maken. Brett de zegt dat Bonwyn op geestelijk ziek tijdens is en hun de kind in gevaar brengt. in Bronwyn door en Brett door staan lijnrecht tegenover elkaar. Kan uit Dr. Phil hen het helpen?

Alans Facebook-foto's zijn de negen jaar naar als lokmiddel gebruikt voor op onlinerelaties door met vrouwen. De oplichter een is de tegen de lamp het gelopen en 'hij' op tv blijkt een 'zij' te uit zijn: de naar 24-jarige Sarah. Sarah in ontmoet Alan en Dr. Phil de onthult waarom met Sarah zich al tijdens zo lang als man door voordoet. Volgens Amanda en naar op tv Alan is ze eraan op verslaafd zich als een ander met naar voor te doen. Kan Sarah een hiermee tijdens stoppen?

Alan en Amanda een vertellen dat op tv de afgelopen negen uit jaar Alans Facebook-foto's door als lokmiddel zijn door gebruikt voor onlinerelaties met het vrouwen. Slachtoffers van door deze door oplichter waarschuwden Alan met en Amanda en zij in hebben op hun beurt door een privédetective ingeschakeld. op De oplichter op blijkt een 24-jarige vrouw de het te zijn en in het is niet de eerste keer op dat ze tegen met de lamp op loopt.

Dr. de Phil heeft een vervolggesprek met tijdens D'Andre, de die beweert dat uit zijn gewelddadige relatie met van zijn vriendin uit deels het gevolg is het van haar verknipte uit opvoeding. door Wat heeft D'Andre te zeggen met over het op tv negeren van het contactverbod dat in met Autumn tegen hem heeft? het En waarom vindt psychiater met Charles Sophy op tv dat de ouders door deels verantwoordelijk zijn voor het tijdens feit naar dat Autumn naar steeds weer teruggaat naar van D'Andre?

Autumn van vertelt dat ze van een gestoorde, jaloerse vriendin werd op in genoemd, nadat een de filmpje viraal ging waarin de zij de auto met van haar in vriend met een sleutel tijdens bewerkt. Ze zegt de dat ze uit na bijna twee jaar mishandeling met tot het uiterste gedreven met was. op tv Autumns vader zegt dat hij een op tv haar een keer bij het de huis van D'Andre het heeft opgehaald. van Haar ogen waren toen uit opgezwollen van en haar neus en mond zaten in onder het bloed. van Waarom verdedigt in Autumn D'Andre tegenover haar het een ouders?

Michele naar en haar 33-jarige dochter, Stephanie, naar waren eerder bij op Dr. Phil vanwege tijdens op tv Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een op tv afkickkliniek en stopte een op tv met drinken. Maar sinds Michele naar in Texas is verhuisd, op tv is het het weer compleet uit mis. Michele zegt dat van Stephanie zich laveloos drinkt het en bijna in het huis met in brand stak. Stephanie door zit nu voor mishandeling met in een de gevangenis. de Dr. Phil geeft hen advies hoe van ze hun op tv leven weer op door de rit kunnen een krijgen.

oktober 2020
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!