Programma gemist?

Michelle heeft 12 op tv op kinderen in de leeftijd naar van 6 tot 28 jaar uit en van nummer 13 is onderweg. naar Zo'n groot gezin tijdens brengt veel op problemen met zich mee. De naar kinderen zeggen dat op ze een zich verwaarloosd voelen. Hun een vader, Rod, het kennen ze door amper, omdat hij de altijd aan het werk is. Dr. met Phil met bespreekt een ouderschapsplan met Michelle uit en met Rod, maar Michelle is van het daar niet door mee met eens.

Pamela heeft een door obsessie een voor haar vijftien katten door en is het bang dat hierdoor tijdens haar vierde huwelijk zal uit stuklopen. Ze de durft zelden het huis te de een verlaten, omdat ze op bang is dat er van iets ergs met met haar katten zal gebeuren. een Haar in man zegt dat hun hele leven tijdens om de katten door draait. Ze hebben naar er vaak uit ruzie over op en als er op niets verandert, ziet hij het op tv somber tijdens in.

Nancy naar vertelt dat haar van dochter, Paige, niet voor haar naar door achttien maanden oude van dochter zorgt. Paige heeft van haar dochtertje bij Nancy de en haar man, Lance, in achtergelaten een om samen met in haar vriendin in een tijdens auto van te gaan wonen. Nancy en tijdens Lance hopen met de op met hulp van Dr. Phil Paige ervan naar te overtuigen dat in ze de uit zorg voor uit haar kind op zich een neemt.

Angie op zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, in John, van een leugenaar is. tijdens Hij hield zijn het erfenis geheim voor door haar en heeft de zonder dat zij het wist het al 100.000 op dollar uitgegeven. Ze kwam tijdens erachter door doordat ze de op haar voicemail het hele door verhaal hoorde, de nadat John per in ongeluk de snelkeuzetoets van uit haar nummer op tv had ingedrukt. John weigert haar een te vertellen aan naar wie of door wat hij het een geld met heeft uitgegeven.

Seizoen de 17 - Aflevering 55 door - Talkshow waarin op tv dr. Phil in problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but op tv still unhappy. Diamond was een op naar depressieve tiener, genaamd Brandon, die het zich op tv compleet van de buitenwereld door afsloot. Maar tijdens het afgelopen jaar heeft tijdens ze zich omgevormd tot het een mooie door jonge vrouw. Haar op tv moeder Kristi maakt zich door echter op tv grote zorgen haar, omdat van Diamond dakloos in is, geen werk heeft en labiel op tv is. het Haar broer, Mitch, van vindt haar een narcist door die het door leven van hun moeder totaal op tv de beheerst.

Jenn beweert dat op tv op de woede-uitbarstingen van haar een man, Seth, hun huwelijk uit kapotmaken. Seth zegt op op zijn beurt tijdens dat Jenn hem kwetst op tv en een met controlefreak is, en dat naar naar hij zich gevangen voelt in zijn naar huwelijk. Jenns tijdens moeder vertelt van dat ze bang door voor Seth is de als hij van woedend is en dat met ze zelfs de het politie heeft op tv gebeld.

Seizoen van 17 - met Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. tijdens tijdens Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or de uit bad teen: Who's really to blame?. Phil in McGraw, beter bekend het als dr. Phil, een geeft zijn gasten een advies over tijdens hun problemen of van levensstijl. Dankzij zijn met jarenlange uit ervaring als psycholoog heeft tijdens hij voor vrijwel alle relationele van problemen een een advies.

Angela en Dan naar zeggen dat een ze voor de buitenwereld in op het perfecte stel lijken. Ze hebben uit vier op tv prachtige dochters en zijn het vooraanstaande leden van uit hun kerk. Maar tijdens Angela heeft een geheim: uit ze kan van niet stoppen met met haar op tv buitenechtelijke affaires en zegt dat op tv ze op tv seksverslaafd is.

Tracy is een op succesvolle het actrice die in veel tijdens soaps uit heeft gespeeld, waaronder 'The Bold met And The Beautiful'. uit Ze van zoekt hulp voor de haar 71-jarige moeder, Robin, die tijdens van alles hamstert een en een op het punt staat naar om haar huis uitgezet te van worden. Het huis naar is uit ernstig vervuild en het is tijdens één grote bende. op Robin beseft op dat ze het een probleem door heeft en hoopt dat Dr. Phil door haar kan op tv helpen.

Bronwyn beweert een dat het haar ex, Brett, en haar moeder, een Cassandra, van haar 5-jarige dochter op hebben gestolen en haar kapot een willen tijdens maken. Brett zegt een dat Bonwyn geestelijk ziek het is en hun een kind in op gevaar brengt. Bronwyn uit en Brett staan lijnrecht tegenover met elkaar. Kan Dr. op tv Phil hen tijdens helpen?

Alans Facebook-foto's zijn in negen het jaar als lokmiddel door gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. in De oplichter van is tegen een de lamp gelopen en 'hij' naar het blijkt een 'zij' de te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah de ontmoet het Alan en Dr. op tv Phil onthult waarom Sarah het zich al zo lang een als de man voordoet. Volgens Amanda met en op tv Alan is ze eraan een verslaafd zich als een op tv ander voor te van doen. tijdens Kan Sarah hiermee met stoppen?

Alan en Amanda door vertellen dat de met afgelopen op negen jaar Alans van Facebook-foto's als lokmiddel naar zijn gebruikt voor onlinerelaties met tijdens tijdens vrouwen. Slachtoffers van deze het oplichter waarschuwden Alan en Amanda op tv en op tv zij hebben op hun de beurt een de privédetective ingeschakeld. naar De oplichter blijkt een 24-jarige met vrouw te door zijn en het met is niet de het eerste keer dat ze op tegen de op tv lamp loopt.

Dr. het Phil heeft een van vervolggesprek met D'Andre, die van beweert dat zijn gewelddadige het relatie op met zijn in vriendin deels het gevolg op is van haar verknipte opvoeding. op Wat heeft D'Andre uit te zeggen een over door het negeren van het op contactverbod dat Autumn tegen naar hem met heeft? En waarom met vindt psychiater Charles een Sophy dat de uit ouders deels verantwoordelijk zijn van voor het feit op tv dat Autumn steeds in weer teruggaat naar door D'Andre?

Autumn door vertelt dat ze een op gestoorde, de jaloerse vriendin werd genoemd, nadat met een filmpje viraal een ging waarin door zij de op tv auto van haar vriend uit met een sleutel naar bewerkt. Ze zegt dat ze op tv na van bijna twee jaar tijdens mishandeling tot in het uiterste gedreven was. Autumns uit vader zegt in dat hij haar een keer in bij door het huis van D'Andre van heeft opgehaald. door Haar ogen waren toen opgezwollen naar en haar op neus en met mond zaten onder het op bloed. Waarom verdedigt Autumn naar D'Andre tegenover op tv haar een ouders?

Michele van en haar het 33-jarige dochter, Stephanie, waren van eerder bij Dr. Phil met vanwege in Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een door de afkickkliniek en stopte met uit drinken. Maar sinds Michele naar een Texas is naar verhuisd, is in het weer compleet mis. Michele de zegt dat Stephanie van door zich laveloos drinkt en de bijna het huis het in brand stak. met Stephanie zit nu voor het mishandeling op tv in de gevangenis. in Dr. Phil geeft hen tijdens advies hoe ze het hun leven met weer op de tijdens rit kunnen krijgen.

juni 2021
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!