Programma gemist?

Seizoen in 16 - Aflevering 69 - met Amerikaanse met talkshow. My son naar dropped out of college/choked met his psychiatrist. Amy in en Chris vertellen het bizarre door verhaal van naar hun zoon Chase, door een van een van vierling. Nadat in hij voor de op tv eerste keer een joint rookte, kreeg op door hij last van hevige naar paniekaanvallen en stopte hij op tv direct met zijn opleiding. naar Chase beweert door dat hij de sindsdien compleet in de uit war is. Zijn het oudere broer, naar Blaise, denkt dat Chase de enorm met overdrijft en tevens misbruik maakt naar van hun van ouders.

Seizoen 16 met - Aflevering 68 tijdens - Amerikaanse talkshow. Death of naar my mother has in ruined in me. Melissa vertelt dat ze tijdens nog iedere dag in een door tranen is vanwege haar tijdens moeders dood anderhalf jaar geleden. een Die intens verdrietige door gebeurtenis heeft haar het leven compleet op tv veranderd. Voorheen was Melissa het in dolgelukkig met haar vriend, Dave. naar Tegenwoordig maakt het de stel een alleen nog maar in ruzie. Hun relatie hangt de momenteel aan een zijden de draadje.

Seizoen 16 naar - Aflevering 67 op - met Amerikaanse talkshow. My daughter het has turned into a partying, naar stealing mom. Brooklin op tv was getrouwd met een NBA-basketballer op en leidde naar een op luxeleventje in Hollywood uit met beroemdheden, mooie auto's, designerkleding van en drugs. de Haar moeder, Janis, vertelt dat uit haar door dochter meer dan door 200.000 dollar op tv van haar spaargeld heeft uitgegeven aan een afkickklinieken. Volgens Janis een maakt haar de narcistische op dochter iedereen het leven zuur. Brooklin naar op beweert dat ze haar leven heeft naar op tv gebeterd en wil dat haar moeder de naar haar steunt.

Twee tienermeiden werden tijdens tijdens een een trektocht door de de bossen het van Indiana op brute wijze op vermoord. op tv De schokkende en mysterieuze dood van de Liberty uit German en naar Abigail Williams heeft in hun families in diepe met rouw gedompeld. Wat is tijdens er precies gebeurd? tijdens Is de persoon op die de vriendinnen vlak tijdens voor de hun dood fotografeerde uit de moordenaar?

De 19-jarige naar Kate kleedt en gedraagt naar naar zich als een gangster en noemt het met zichzelf 'Lul Kate'. Ze rookt wiet, op tv gaat met de naar verkeerde mensen om de en was zelfs een al een eens betrokken het bij een schietpartij met vanuit een rijdende auto. op Kates zus, Ashley, is bang het dat haar zus het deze manier van naar leven uiteindelijk tijdens met de met dood zal uit moeten bekopen. Kan naar dr. Phil tot Kate tijdens doordringen?

Christi met en Nels vertellen dat hun op uit 27-jarige dochter, Nicole, alcoholverslaafd is. een Nicole is in de uit afgelopen vier tijdens jaar in al vijftien keer het met een alcoholvergiftiging een in het ziekenhuis naar beland. In vijf van die gevallen naar was in haar situatie kritiek. de Nicole erkent dat ze alcoholist tijdens is. Haar tijdens drankmisbruik komt voort uit door een negatief zelfbeeld in en is voor van haar een de enige manier om het de realiteit met te ontvluchten.

Actrice tijdens en voormalig model Teri uit Copley maakt in zich ernstig zorgen tijdens over de veiligheid van op tv haar naar dochter, Ashley, en haar 3-jarige van kleindochter. in Teri beweert dat Ashley op tv mishandeld wordt door met haar vriend, Hector. Hij op tv zou haar een een keer zo uit hard hebben geslagen dat ze door een gebroken kaak in op tv opliep. Verder zegt Teri tijdens dat Ashley en Hector tijdens zowel in dakloos als werkloos zijn, naar en dat ze met drugs gebruiken van waar hun kind naar bij is. Ashley claimt de dat haar moeder het leugens verspreidt om de voogdij het naar over haar kleinkind te tijdens krijgen.

Alisa heeft een van Facebook-groep opgericht de voor slachtoffers van Suzie. naar uit Volgens Alisa heeft de op tv groep 32 van leden die allemaal tijdens op de een andere wijze het in slachtoffer op van Suzie zijn de geworden. Desondanks naar hebben geen van de gedupeerden bewijs een van naar de geclaimde daden. Is Suzie in wel de dader, tijdens uit of is juist zij het de slachtoffer?

Jerica door vertelt dat ze tijdens tien verschillende persoonlijkheden heeft. Deze de alter ego's de hebben op haar leven volledig naar overgenomen. Zo zijn er de onder meer het spontane feestbeest een 'Jayne', de de eeuwenoude Egyptische 'Cleo' op tv met de superkrachten en 'Urban Gangster', een rapper van met een op voorliefde voor in whiskey en vrouwen. Volgens Jerica van met beschermen deze persoonlijkheden haar tegen in slechte dingen. op tv Jerica vraagt dr. Phil naar om door hulp, omdat ze de graag een normaal van leven wil leiden.

Jonathans op tv ex-vrouw, Jessica, heeft zichzelf ervan naar overtuigd dat op tv ze blind wordt. naar Ze tijdens maakt continu foto's in van haar ogen om te op tv bewijzen dat van ze achteruitgaan, heeft veel met pijn en zit de de hele dag in op het donker. Daardoor de door verwaarloost Jessica hun jonge kinderen. op Jonathan wil tijdens zijn ex laten inzien dat in ze helemaal op tv niet blind wordt. Volgens tijdens naar Jonathans moeder, Kathleen, is Jessica van een verwend de kreng en zit alles tussen tijdens haar oren. het Kan dr. de Phil dit gebroken gezin tijdens helpen?

Tasha door vertelt dat haar dochter, het Sierra, het van jongs af aan door een probleemkind is geweest. uit Naarmate een ze ouder werd, namen de de problemen flink toe. Nu, de op uit 17-jarige leeftijd, is Sierra van door huis weggelopen. met Ze vertrok met om een naar spirituele reis te maken, maar het naar valt haar steeds het zwaarder door op tv de toenemende eenzaamheid. Tasha met geeft van aan dat Sierra thuis op niet langer met welkom is, uit ook al houdt ze nog naar steeds tijdens zielsveel van haar de dochter. Bij dr. Phil komen tijdens moeder en dochter elkaar met onder op de ogen.

Het Britse een glamourmodel Chloe Ayling beweert in dat ze in tijdens een fotoshoot ontvoerd het werd het door gemaskerde op tv mannen. Ze zou zijn gedrogeerd door en werd zes op tv dagen naar vastgehouden. Er wordt sterk van aan haar verhaal getwijfeld, omdat door ze samen met op een van van haar de kidnappers in het openbaar werd de gespot. Werd Chloe een werkelijk ontvoerd met of heeft ze alles de verzonnen?

Dr. het Phil ontvangt Kaleigh, in die zichzelf zo lelijk uit vindt dat ze uit nauwelijks haar huis verlaat. op met Kaleigh vertelt dat ze de door hele in dag druk is met zichzelf te uit vergelijken door met vrouwen op internet. Ze het is op tv zo geobsedeerd naar door hen dat door ze erover fantaseert dat zij zelf door ook zo'n een vrouw naar is. Haar bizarre dagelijkse rituelen uit worden vastgelegd uit op camera. Hoe uit reageren haar moeder en tijdens vriend op uit wat ze uit te zien krijgen?

Lorraine vertelt uit dat in haar neefje, Tony, de een rapcultuur en het zogenaamde gangsterleven het verheerlijkt. Tony op tv heeft tegen naar zijn tante gezegd dat door hij een miljoenencontract het bij een van gerenommeerd platenlabel tijdens gaat tekenen en een een beroemde rapper zal tijdens worden. Volgens tijdens Lorraine is Tony op een notoire leugenaar en weigert hij op een met normale baan te het zoeken. Dr. het Phil zoekt uit of Tony uit de waarheid op tv spreekt over het tijdens platencontract.

Volgens de John is zijn 12-jarige zoontje, in Jack, het bezeten door demonen op tv die hem aansporen zijn familie met te vermoorden. John naar uit wil zijn zoon van de het kwaad verlossen door op tv een duiveluitdrijvingsritueel. Johns door ex-vrouw, Jen, zegt de dat hun op tv zoontje helemaal het niet bezeten is, in maar dat hij psychische een problemen heeft. Ze beweert een dat Johns harde de opvoeding, waarbij hij de Jack zelfs slaat, van daar de oorzaak van op tv uit is.

december 2018
13-12-2018 12:08

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 69 - Amerikaanse talkshow. My son dropped out of college/choked his psychiatrist. Amy en Chris vertellen het bizarre verhaal van hun zoon Chase, een van een vierling. Nadat hij voor de eerste keer een joint rookte,...

12-12-2018 12:08

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 68 - Amerikaanse talkshow. Death of my mother has ruined me. Melissa vertelt dat ze nog iedere dag in tranen is vanwege haar moeders dood anderhalf jaar geleden. Die intens verdrietige gebeurtenis heeft haar leven ...

11-12-2018 12:08

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 67 - Amerikaanse talkshow. My daughter has turned into a partying, stealing mom. Brooklin was getrouwd met een NBA-basketballer en leidde een luxeleventje in Hollywood met beroemdheden, mooie auto's, designerkledin...

10-12-2018 12:08

The Indiana train track murders: the search for a killer

Dr. Phil - The Indiana train track murders: the search for a killer

Twee tienermeiden werden tijdens een trektocht door de bossen van Indiana op brute wijze vermoord. De schokkende en mysterieuze dood van Liberty German en Abigail Williams heeft hun families in diepe rouw gedompeld. Wat is er precies gebeur...

07-12-2018 12:08

My 19 year old daughter was involved in a drive by shooting

Dr. Phil - My 19 year old daughter was involved in a drive by shooting

De 19-jarige Kate kleedt en gedraagt zich als een gangster en noemt zichzelf 'Lul Kate'. Ze rookt wiet, gaat met de verkeerde mensen om en was zelfs al eens betrokken bij een schietpartij vanuit een rijdende auto. Kates zus, Ashley, is bang...

06-12-2018 12:09

Our beautiful daughter is drinking herself to death

Dr. Phil - Our beautiful daughter is drinking herself to death

Christi en Nels vertellen dat hun 27-jarige dochter, Nicole, alcoholverslaafd is. Nicole is in de afgelopen vier jaar al vijftien keer met een alcoholvergiftiging in het ziekenhuis beland. In vijf van die gevallen was haar situatie kritiek....

05-12-2018 12:09

My pregnant daughter's boyfriend is abusing her

Dr. Phil - My pregnant daughter's boyfriend is abusing her

Actrice en voormalig model Teri Copley maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid van haar dochter, Ashley, en haar 3-jarige kleindochter. Teri beweert dat Ashley mishandeld wordt door haar vriend, Hector. Hij zou haar een keer zo hard he...

04-12-2018 12:08

A small-town mystery: is Suzie the victim?

Dr. Phil - A small-town mystery: is Suzie the victim?

Alisa heeft een Facebook-groep opgericht voor slachtoffers van Suzie. Volgens Alisa heeft de groep 32 leden die allemaal op de een andere wijze het slachtoffer van Suzie zijn geworden. Desondanks hebben geen van de gedupeerden bewijs van de...

03-12-2018 12:06

My 10 personalities are controlling my life

Dr. Phil - My 10 personalities are controlling my life

Jerica vertelt dat ze tien verschillende persoonlijkheden heeft. Deze alter ego's hebben haar leven volledig overgenomen. Zo zijn er onder meer het spontane feestbeest 'Jayne', de eeuwenoude Egyptische 'Cleo' met superkrachten en 'Urban Gan...

30-11-2018 11:58

My ex wife believes she is going blind

Dr. Phil - My ex wife believes she is going blind

Jonathans ex-vrouw, Jessica, heeft zichzelf ervan overtuigd dat ze blind wordt. Ze maakt continu foto's van haar ogen om te bewijzen dat ze achteruitgaan, heeft veel pijn en zit de hele dag in het donker. Daardoor verwaarloost Jessica hun j...

29-11-2018 11:52

My bipolar, manipulative daughter is now a runaway

Dr. Phil - My bipolar, manipulative daughter is now a runaway

Tasha vertelt dat haar dochter, Sierra, van jongs af aan een probleemkind is geweest. Naarmate ze ouder werd, namen de problemen flink toe. Nu, op 17-jarige leeftijd, is Sierra van huis weggelopen. Ze vertrok om een spirituele reis te maken...

28-11-2018 12:06

Glamour model speaks out: did she fake her kidnapping?

Dr. Phil - Glamour model speaks out: did she fake her kidnapping?

Het Britse glamourmodel Chloe Ayling beweert dat ze tijdens een fotoshoot ontvoerd werd door gemaskerde mannen. Ze zou zijn gedrogeerd en werd zes dagen vastgehouden. Er wordt sterk aan haar verhaal getwijfeld, omdat ze samen met een van ha...

27-11-2018 12:09

Trapped in my bedroom: I'm too ugly to leave my house

Dr. Phil - Trapped in my bedroom: I'm too ugly to leave my house

Dr. Phil ontvangt Kaleigh, die zichzelf zo lelijk vindt dat ze nauwelijks haar huis verlaat. Kaleigh vertelt dat ze de hele dag druk is met zichzelf te vergelijken met vrouwen op internet. Ze is zo geobsedeerd door hen dat ze erover fantase...

26-11-2018 12:08

My nephew is a liar who wants to be a rapper

Dr. Phil - My nephew is a liar who wants to be a rapper

Lorraine vertelt dat haar neefje, Tony, de rapcultuur en het zogenaamde gangsterleven verheerlijkt. Tony heeft tegen zijn tante gezegd dat hij een miljoenencontract bij een gerenommeerd platenlabel gaat tekenen en een beroemde rapper zal wo...

23-11-2018 12:09

My 23 yr old son is being spanked by his father

Dr. Phil - My 23 yr old son is being spanked by his father

Volgens John is zijn 12-jarige zoontje, Jack, bezeten door demonen die hem aansporen zijn familie te vermoorden. John wil zijn zoon van het kwaad verlossen door een duiveluitdrijvingsritueel. Johns ex-vrouw, Jen, zegt dat hun zoontje helema...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 314
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord