Programma gemist?

Seizoen naar 17 - Aflevering 74 - tijdens Talkshow waarin een dr. Phil een problemen bespreekbaar maakt. My naar sister in law is in a danger to met her son. Megan naar ontdekte zes maanden op tv geleden dat door haar schoonzus, Lindsay, een een duister geheim verborgen naar hield. Chad, Megans op broer, was overal van op uit de hoogte. de Alles kwam uit het toen Lindsay op tv gearresteerd werd voor van vermeend rijden onder invloed van uit heroïne en het uit verzaken van een van crash. En dat met met haar op zoontje op op tv de achterbank. Lindsay naar bleek al lange tijd drugsverslaafd op te van zijn, zelfs tijdens haar zwangerschap. in Ondanks deze naar schokkende feiten, wil met Chad verder met in zijn vrouw en laat op tv hij haar op zelfs alleen zijn met de hun van zoontje.

Warren een Jeffs, geestelijk leider van de in kerkelijke sekte Fundamentalist op tv Church op tv of Latter-Day de Saints, werd ruim tien uit jaar geleden veroordeeld tot levenslang op tv wegens seksueel misbruik. de naar Tijdens zijn verblijf in achter de tralies heeft een van aantal van zijn de trouwe volgers de wanpraktijken, door zoals seksueel tijdens misbruik, voortgezet. van Een aantal in oud-leden van de een FLDS doet bij tijdens dr. Phil een boekje op open over van alle misstanden binnen op deze gemeenschap.

Debbie begon van drie het jaar geleden buitenaardse wezens het en andere op tv onverklaarbare verschijningen te zien. een Eerst dacht ze dat ze uit gek werd, maar door inmiddels een heeft ze een tijdens andere verklaring: iemand heeft van haar tijdens ogen gemanipuleerd en van daardoor heeft ze deze uit waanbeelden. Ook zou de ze regelmatig schokken krijgen met toegediend. op tv Tony, Debbies echtgenoot, door gelooft er niets naar van en denkt tijdens dat zijn vrouw geestesziek met is.

Ayanna tijdens beweert dat ze de uit reïncarnatie is van het Pocahontas. door Ze zegt dat met ze zelfs herinneringen uit heeft aan de tijd rond uit 1600. het Ayanna's verhaal over haar reïncarnatie heeft op ervoor gezorgd van dat ze dakloos is, naar zonder werk zit door op tv en het zwarte schaap een van haar familie is. Haar op naar ouders vertellen dat Ayanna gewelddadig en met naar losgeslagen is. Ze zijn ervan overtuigd door dat met ze geestesziek op is.

Voormalig kindsterretje Orlando het Brown is op bekend de van de serie de 'That's So Raven'. van Met zijn glimlach en charme van stal hij de harten op van zijn uit fans, maar nu heeft op tv zijn leven met een absoluut op dieptepunt bereikt. Orlando's de manager en goede op tv vriend vraagt van Dr. Phil om hulp. Orlando vertelt met over met zijn problemen en van accepteert de hulp die geboden in wordt in om zijn leven te op veranderen.

Dr. in Phil duikt van in een controversieel onderwerp: ouders die met in hun kinderen vernederen. Het het is een nieuwe tijdens trend om de straf die de je als ouder met aan je kind het geeft op tijdens het internet te een plaatsen. Is dit kindermishandeling? tijdens Vader Bryan filmde op zijn in zoon, terwijl tijdens hij voor straf door de in regen naar school op tv moest rennen op en plaatste dit online. van Ook vader in Matt plaatste een filmpje in van uit zijn 10-jarige dochter uit online. Daarin was te zien hoe tijdens uit zij voor straf in de kou uit naar school moest door tijdens lopen.

De 19-jarige Corinna op van Slusser is voor het het laatst gezien een in september 2017 in in een motel in New York. tijdens In verband met uit Corinna's verdwijning naar werd door in oktober 2018 Ishi in Woney gearresteerd. het Corrina's moeder hoopt dat van Corinna nog in leven is. op tv De ouders naar van Ebby Steppach uit waren in 2017 te naar gast bij Dr. op tv Phil, omdat hun met naar dochter sinds oktober 2015 werd het vermist. een In mei 2018 met kregen ze het trieste op nieuws dat Ebby's overblijfselen waren door van gevonden.

De aantrekkelijke en met schijnbaar met liefdevolle vader door Chris Watts heeft zijn zwangere de vrouw en uit zijn twee dochters van in koelen bloede vermoord. Ging op met er achter dit perfecte gezin een op door duister geheim schuil? Was een het maîtresse het motief? door Een team van van onderzoekers en de een criminoloog verdiepen zich op in de op psyche van in Watts.

Scott tijdens Peterson is zestien op jaar geleden veroordeeld voor de uit van moord op zijn zwangere vrouw, Laci. naar Dit het werd breed uitgemeten naar in de media. Tot in op met de dag van vandaag houdt met Peterson vol dat een hij van onschuldig is. Zijn familie vecht er uit op al sinds zijn veroordeling voor in dat hij in een nieuw proces krijgt. Zijn de schoonzus, Janey, zegt op tv dat ze kan de bewijzen op dat Peterson Laci niet op tv heeft met vermoord.

Sasha's op tv verloofde liet van haar tijdens hun met bruiloft alleen achter bij tijdens het altaar. De meer dan uit op 100 gasten, waarvan een aantal een uit het op tv buitenland, keerden verbouwereerd door huiswaarts. Wat Sasha's van naasten niet weten, is dat van ze uit weer contact het met haar verloofde heeft. uit Ze denkt op tv er zelfs over op tv om met hem de verder te gaan. in Hoe reageren haar familie en in vrienden door op dit nieuws?

Melinda in vertelt dat haar 18-jarige het dochter, Cassidy, een agressieprobleem een heeft en in van met alles om zich heen kapotmaakt. Ook tijdens zou Cassidy op haar onlangs tijdens geslagen en tijdens geduwd hebben, waardoor Melinda flinke het verwondingen opliep. Cassidy ontkent het alles met en noemt haar moeder naar een leugenaar. Kan dr. door Phil van achterhalen wie de van waarheid spreekt?

Christina's tijdens 14-jarige zoon wordt op ervan beschuldigd op tv zijn 2-jarige zusje de en broertje van 11 maanden uit te hebben op tv gedood. Hij in zou dat hebben gedaan om tijdens hen uit hun een lijden te naar verlossen. Christina houdt uit vol dat haar zoon uit een een modelkind is, geen seriemoordenaar is. met Kristal uit Reisinger verdween twee de jaar geleden spoorloos na een van verhuizing naar een stadje door in Colorado. door Payne Lindsey, bekend van van de podcast 'Up met and Vanished', een verdiept zich in met deze in vermissingszaak.

Stacie is bang uit dat ze op het een dag zal het het worden gearresteerd vanwege een aanklacht die tijdens tegen met haar loopt. Haar ex-man, het Chad, tijdens wil zijn dochters namelijk een zien, maar Stacie laat in dat niet met toe. Ze vindt dat hij met een slechte van invloed door op hen heeft. Dochters Autumn het en Madison willen hun een vader zelf ook in niet op tv zien. Stacie van hoopt dat dr. Phil kan helpen, van want ze op kan het verdriet in van haar uit dochters niet langer tijdens aan.

Larissa weet door niet een wat ze met haar 14-jarige van dochter, Noelle, aan in moet. Noelle het misdraagt zich het continu en toont nooit spijt op tv van haar op tv wangedrag. Stiefvader tijdens Sean weet zich ook geen het raad met de situatie. uit Jared, met de biologische vader van de Noelle, denkt de oplossing door te hebben: zijn een dochter moet bij van op tv hem op de ranch komen de wonen. tijdens Daar kan ze op tv het leven van een normale in tiener het leiden.

Dr. op tv Phil praat verder met Bronwyn op en het Brett, die de al twee jaar strijden wie de de voogdij over hun door dochter de krijgt. De op tv gemoederen lopen zeer in hoog op. Auteur Charlamagne Tha God in praat over zijn uit een tweede boek 'Shook One', op dat net is uitgegeven. Hierin naar beschrijft hij van hoe zijn uit leven werd beheerst door in zijn het angsten.

september 2019
13-09-2019 15:10

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 74 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My sister in law is a danger to her son. Megan ontdekte zes maanden geleden dat haar schoonzus, Lindsay, een duister geheim verborgen hield. Chad, Megans ...

12-09-2019 15:11

Escaping the secret life of polygamy

Dr. Phil - Escaping the secret life of polygamy

Warren Jeffs, geestelijk leider van de kerkelijke sekte Fundamentalist Church of Latter-Day Saints, werd ruim tien jaar geleden veroordeeld tot levenslang wegens seksueel misbruik. Tijdens zijn verblijf achter de tralies heeft een aantal va...

11-09-2019 15:09

I'm being electronically harrassed and tricked into seeing aliens

Dr. Phil - I'm being electronically harrassed and tricked into seeing aliens

Debbie begon drie jaar geleden buitenaardse wezens en andere onverklaarbare verschijningen te zien. Eerst dacht ze dat ze gek werd, maar inmiddels heeft ze een andere verklaring: iemand heeft haar ogen gemanipuleerd en daardoor heeft ze dez...

10-09-2019 15:09

I am not mentally ill but I am the reincarnation of Pocahontas

Dr. Phil - I am not mentally ill but I am the reincarnation of Pocahontas

Ayanna beweert dat ze de reïncarnatie is van Pocahontas. Ze zegt dat ze zelfs herinneringen heeft aan de tijd rond 1600. Ayanna's verhaal over haar reïncarnatie heeft ervoor gezorgd dat ze dakloos is, zonder werk zit en het zwarte schaap va...

09-09-2019 15:16

From Disney star to homeless and in danger: Orlando Brown

Dr. Phil - From Disney star to homeless and in danger: Orlando Brown

Voormalig kindsterretje Orlando Brown is bekend van de serie 'That's So Raven'. Met zijn glimlach en charme stal hij de harten van zijn fans, maar nu heeft zijn leven een absoluut dieptepunt bereikt. Orlando's manager en goede vriend vraagt...

06-09-2019 15:14

Controversial parenting gone viral

Dr. Phil - Controversial parenting gone viral

Dr. Phil duikt in een controversieel onderwerp: ouders die hun kinderen vernederen. Het is een nieuwe trend om de straf die je als ouder aan je kind geeft op het internet te plaatsen. Is dit kindermishandeling? Vader Bryan filmde zijn zoon,...

05-09-2019 15:14

Missing: Where is Corinna Slusser? Girls gone update

Dr. Phil - Missing: Where is Corinna Slusser? Girls gone update

De 19-jarige Corinna Slusser is voor het laatst gezien in september 2017 in een motel in New York. In verband met Corinna's verdwijning werd in oktober 2018 Ishi Woney gearresteerd. Corrina's moeder hoopt dat Corinna nog in leven is. De oud...

04-09-2019 15:13

Husband, father, murderer: inside the Chris Watts case

Dr. Phil - Husband, father, murderer: inside the Chris Watts case

De aantrekkelijke en schijnbaar liefdevolle vader Chris Watts heeft zijn zwangere vrouw en zijn twee dochters in koelen bloede vermoord. Ging er achter dit perfecte gezin een duister geheim schuil? Was een maîtresse het motief? Een team van...

03-09-2019 15:08

Scott Peterson's sister in law: Scott is innocent

Dr. Phil - Scott Peterson's sister in law: Scott is innocent

Scott Peterson is zestien jaar geleden veroordeeld voor de moord op zijn zwangere vrouw, Laci. Dit werd breed uitgemeten in de media. Tot op de dag van vandaag houdt Peterson vol dat hij onschuldig is. Zijn familie vecht er al sinds zijn ve...

02-09-2019 14:58

My fiancé never showed up at our wedding

Dr. Phil - My fiancé never showed up at our wedding

Sasha's verloofde liet haar tijdens hun bruiloft alleen achter bij het altaar. De meer dan 100 gasten, waarvan een aantal uit het buitenland, keerden verbouwereerd huiswaarts. Wat Sasha's naasten niet weten, is dat ze weer contact met haar ...

30-08-2019 15:00

Who's the problem? Partying teen or attention seeking mom

Dr. Phil - Who's the problem? Partying teen or attention seeking mom

Melinda vertelt dat haar 18-jarige dochter, Cassidy, een agressieprobleem heeft en van alles om zich heen kapotmaakt. Ook zou Cassidy haar onlangs geslagen en geduwd hebben, waardoor Melinda flinke verwondingen opliep. Cassidy ontkent alles...

29-08-2019 15:10

My 14-year-old son is accused of killing his siblings & Where is Kristal Reisinger?

Dr. Phil - My 14-year-old son is accused of killing his siblings & Where is Kristal Reisinger?

Christina's 14-jarige zoon wordt ervan beschuldigd zijn 2-jarige zusje en broertje van 11 maanden te hebben gedood. Hij zou dat hebben gedaan om hen uit hun lijden te verlossen. Christina houdt vol dat haar zoon een modelkind is, geen serie...

28-08-2019 15:09

Twin daughters caught in the middle

Dr. Phil - Twin daughters caught in the middle

Stacie is bang dat ze op een dag zal worden gearresteerd vanwege een aanklacht die tegen haar loopt. Haar ex-man, Chad, wil zijn dochters namelijk zien, maar Stacie laat dat niet toe. Ze vindt dat hij een slechte invloed op hen heeft. Docht...

27-08-2019 14:54

Beautiful disaster?

Dr. Phil - Beautiful disaster?

Larissa weet niet wat ze met haar 14-jarige dochter, Noelle, aan moet. Noelle misdraagt zich continu en toont nooit spijt van haar wangedrag. Stiefvader Sean weet zich ook geen raad met de situatie. Jared, de biologische vader van Noelle, d...

26-08-2019 15:10

Exes at war: Who's behind the CPS reports?

Dr. Phil - Exes at war: Who's behind the CPS reports?

Dr. Phil praat verder met Bronwyn en Brett, die al twee jaar strijden wie de voogdij over hun dochter krijgt. De gemoederen lopen zeer hoog op. Auteur Charlamagne Tha God praat over zijn tweede boek 'Shook One', dat net is uitgegeven. Hieri...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 507
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord