Programma gemist?

Michelle uit heeft 12 kinderen in van de op leeftijd van 6 tot 28 naar jaar en nummer het 13 is op onderweg. Zo'n groot in gezin brengt door veel problemen met zich het mee. De tijdens kinderen zeggen dat ze van zich verwaarloosd van voelen. Hun vader, Rod, tijdens kennen ze op amper, omdat hij door altijd aan het werk uit is. Dr. Phil een bespreekt een ouderschapsplan uit met Michelle en een Rod, maar Michelle is naar het daar niet mee op tv de eens.

Pamela met heeft een obsessie voor haar in vijftien katten de en is bang naar dat van hierdoor haar vierde door huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden met naar het huis te verlaten, omdat ze op tv bang van is dat er iets van ergs met haar katten in zal gebeuren. een Haar uit man zegt dat hun hele leven door de om de katten uit draait. Ze hebben er vaak ruzie van over en in als er door niets verandert, van ziet hij het somber het in.

Nancy uit vertelt dat haar dochter, uit Paige, met niet voor haar achttien van maanden oude dochter zorgt. Paige in heeft een haar dochtertje bij Nancy de en op tv haar man, Lance, achtergelaten om de samen met naar haar vriendin op tv in een auto op te gaan wonen. Nancy en naar Lance hopen van met de door hulp van Dr. Phil tijdens Paige ervan te op tv overtuigen dat ze de door zorg voor haar een kind op tv op zich neemt.

Angie zegt dat op tv haar in 25-jarige echtgenoot, door John, een leugenaar is. uit Hij hield de zijn erfenis geheim een voor haar en heeft zonder uit dat zij het wist van al 100.000 het dollar uitgegeven. van Ze kwam erachter doordat ze naar op haar voicemail een het hele naar verhaal hoorde, op tv nadat John per van ongeluk de snelkeuzetoets van een haar nummer een had ingedrukt. John weigert haar de te vertellen aan uit wie of wat de hij het op geld het heeft uitgegeven.

Seizoen met 17 - Aflevering 55 - op door Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar tijdens maakt. Unmasked but op tv still unhappy. Diamond op tv was een depressieve op tv tiener, genaamd Brandon, een die zich compleet van de tijdens buitenwereld afsloot. de Maar het op afgelopen jaar in heeft ze zich omgevormd tot het een mooie jonge tijdens vrouw. Haar op tv moeder Kristi maakt zich tijdens echter grote zorgen haar, met omdat door Diamond dakloos de is, geen werk heeft en labiel van is. Haar broer, uit Mitch, vindt haar uit een narcist op die het leven van uit op hun moeder totaal de beheerst.

Jenn beweert dat met de woede-uitbarstingen door van haar in man, Seth, hun huwelijk door kapotmaken. Seth zegt met op zijn beurt de dat Jenn hem met kwetst en een controlefreak naar tijdens is, en dat met hij zich gevangen voelt tijdens in zijn in huwelijk. Jenns moeder de vertelt dat ze bang voor een Seth is als hij in woedend is een en dat ze zelfs op de politie heeft van van gebeld.

Seizoen naar 17 - naar Aflevering 17034 - Talkshow op tv waarin dr. Phil met problemen bespreekbaar maakt. Bad het parenting or bad in teen: Who's really to blame?. Phil het McGraw, op tv beter bekend als dr. Phil, uit de geeft zijn gasten op tv advies over hun problemen of van levensstijl. Dankzij zijn jarenlange tijdens ervaring als psycholoog in heeft het hij voor tijdens vrijwel alle relationele problemen een een advies.

Angela op en Dan het zeggen dat ze voor de door buitenwereld de het perfecte stel een lijken. Ze hebben door vier prachtige dochters op tv en zijn vooraanstaande leden de van hun kerk. met Maar Angela heeft op tv een geheim: ze op tv kan niet stoppen met met haar het buitenechtelijke affaires en zegt uit dat ze seksverslaafd door is.

Tracy in is een succesvolle actrice die naar in veel op tv soaps heeft het gespeeld, waaronder 'The Bold And naar The het Beautiful'. Ze zoekt de hulp voor haar op 71-jarige moeder, een Robin, die van alles hamstert en het op het het punt het staat om haar op tv huis uitgezet te worden. een Het huis is ernstig vervuild een en het naar is één grote met bende. het Robin beseft dat ze naar een probleem heeft met en hoopt dat van Dr. Phil haar kan met helpen.

Bronwyn met beweert dat haar ex, Brett, door in en haar moeder, in Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben het gestolen en haar naar kapot met willen maken. Brett zegt dat op Bonwyn geestelijk ziek in is naar en hun kind in uit gevaar brengt. Bronwyn en Brett de staan lijnrecht tegenover in elkaar. op tv Kan Dr. Phil met hen helpen?

Alans door Facebook-foto's zijn negen tijdens jaar als in lokmiddel gebruikt voor tijdens onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is met tegen de tijdens lamp van gelopen en 'hij' blijkt naar een 'zij' te van zijn: de door 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet de Alan en uit Dr. Phil onthult met waarom Sarah zich op tv al zo lang als door man voordoet. door Volgens Amanda en Alan is ze van eraan uit verslaafd zich door als een ander tijdens voor te doen. op tv Kan Sarah hiermee de stoppen?

Alan en Amanda een vertellen dat tijdens de de afgelopen negen jaar op tv Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn tijdens gebruikt voor onlinerelaties met met vrouwen. Slachtoffers het van deze oplichter waarschuwden een Alan op en Amanda en zij hebben in op van hun beurt met een privédetective ingeschakeld. De oplichter blijkt in een 24-jarige vrouw van te zijn en het het uit is niet de eerste van keer dat ze tegen een de lamp op loopt.

Dr. Phil op tv heeft een vervolggesprek door met D'Andre, die beweert op tv dat de zijn gewelddadige relatie naar met zijn vriendin deels door het gevolg naar is van haar op tv verknipte opvoeding. op tv Wat heeft D'Andre te zeggen over met het negeren van de het tijdens contactverbod dat Autumn tegen naar hem heeft? En waarom door vindt tijdens psychiater Charles Sophy dat de op tv ouders deels verantwoordelijk de zijn voor naar het feit dat op Autumn steeds naar weer teruggaat naar op D'Andre?

Autumn op vertelt dat van ze een gestoorde, jaloerse op vriendin werd genoemd, nadat een het met filmpje viraal ging waarin met zij de auto van met haar vriend met een uit sleutel bewerkt. de Ze zegt dat ze van na een bijna twee jaar mishandeling tot op tv het door uiterste gedreven was. naar Autumns vader zegt dat uit hij haar naar een keer bij door het huis van D'Andre van heeft opgehaald. Haar een ogen op waren toen opgezwollen en op tv haar neus en mond zaten met door onder het bloed. Waarom verdedigt Autumn op tv D'Andre in tegenover haar op tv ouders?

Michele naar en haar met 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij met Dr. de Phil vanwege Stephanies op alcoholverslaving. Stephanie op tv ging naar een afkickkliniek en stopte een met tijdens drinken. Maar op tv sinds Michele naar naar Texas is verhuisd, is het weer in compleet van mis. Michele zegt op tv dat Stephanie zich het laveloos drinkt en bijna het in huis in een brand stak. Stephanie in zit naar nu voor mishandeling door in de gevangenis. Dr. een Phil geeft hen advies met hoe in ze hun leven op weer op de rit kunnen de krijgen.

februari 2021
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!