Programma gemist?

Seizoen het 16 - Aflevering door 101 - Amerikaanse talkshow. Our daughter in is brainwashed by van a man door who op envisions himself being the king of een a c. Erica's van familie beweert dat zij op tv door haar vriendje, de tijdens Chris, is gehersenspoeld. Ze gelooft op dat hij met een soort van oppermens is een wiens uit ideologie de redding is in van de mensheid. De op tv basis van Chris' het ideologie is het dat mensen op niet werken, geld overbodig is de het en dat ze overleven door ruilhandel. van Erica's uit familie maakt een zich ernstig zorgen, omdat zij op samen uit met Chris, hun kinderen en zijn tijdens andere vrouw uit op tv hun polygame relatie in op straat de leeft.

Seizoen 16 - door Aflevering tijdens 100 - op tv Amerikaanse talkshow. Dennis' daughter from a op tv secret affair tijdens confronts him. Amanda vertelt met dat haar vader, Dennis, de met harten van op tv honderden vrouwen heeft met gebroken. Ook van dat van de Kaley, zijn andere de dochter uit een op tv affaire. Tien jaar geleden ontdekte op Dennis het bestaan een van de naar toen 17-jarige Kaley. Het tienermeisje in had hoge met verwachtingen van in het contact met haar vader, met maar uit dat liep uit op een van het grote teleurstelling. In de studio de bij dr. Phil op tv confronteert met Kaley haar vader met op tv zijn kwetsende op gedrag.

Vier vrouwen hebben het één naar man gemeen: Dennis. van Zijn dochter, Amanda, van zegt dat hij een op tv meester is in het uit met manipuleren. Zijn echtgenote wordt door doodmoe van zijn met jacht op andere tijdens vrouwen. Zijn vriendin gelooft tijdens dat van Dennis de ware is en wil op tv tijdens dolgraag met hem uit trouwen. En dan is van er nog zijn andere naar dochter uit een een affaire. Amanda naar is het spuugzat. op Ze wil dat de haar vader gaat scheiden van tijdens haar moeder. het Daarnaast wil ze de dat zijn in huidige vriendin en op tv zijn andere naar dochter niet langer naar door hem worden in gekweld.

Stacey naar beweert dat een haar zus, Courtney, alles steelt wat uit los- en naar vastzit en van daarnaast ook de een notoire leugenaar een is. Zo zou Courtney door onder meer tot drie op tv keer toe uit hebben gelogen dat naar ze zwanger in was. Courtney geeft op tv toe dat ze regelmatig uit liegt, maar door beweert dat ze uit wel degelijk meerdere keren zwanger is op tv uit geweest. Dr. Phil onderzoekt of naar Courtney de het waarheid vertelt.

Kourtney en uit Kelly proberen hun op tv moeder, Karla, ervan door te overtuigen dat van ze wordt van opgelicht. Hun moeder is er het naar namelijk van overtuigd tijdens dat ze getrouwd is met van acteur, regisseur en een producer de Tyler Perry. De van oplichter heeft Karla inmiddels al meer op door dan 100.000 dollar op afhandig gemaakt. In de uitzending naar wordt er meer duidelijk met uit over haar zogenaamde op echtgenoot.

Karla van beweert dat ze via internet in op tv in contact is gekomen op tv met acteur, regisseur de en producer Tyler uit Perry. En dat is nog de niet alles: ze door zijn zelfs tijdens getrouwd! Het klinkt naar als het een sprookje, ware het niet dat een ze haar op tv echtgenoot nog nooit uit in naar levenden lijve heeft met ontmoet. Volgens Karla's dochters op tv wordt hun moeder opgelicht. Ze door heeft haar zogenaamde tijdens 'Tyler' tijdens al meer dan naar 100.000 dollar overgemaakt de en is inmiddels van vervreemd van haar in familie en van vrienden.

De 21-jarige Ivey uit werkt met als escortmeisje. Ze in beweert dat ze dat doet tijdens door om haar 4-jarige zoontje op tv een fatsoenlijk dak boven zijn met op hoofd te kunnen de bieden. Toen Iveys op tv moeder, Faith, twee jaar geleden tijdens ontdekte uit wat haar dochter voor de kost door deed, in gooide ze haar op het huis uit. Maar Iveys met zoontje bleef uit bij zijn oma. Sindsdien van heeft Ivey op steeds wisselende verblijfplaatsen. naar Faith is wanhopig door en wil dat van haar dochter stopt met door deze desastreuze uit levensstijl. Maar wat op tv is de rol op van op Faith in dit naar geheel?

Dr. Phil zet met op tv zijn gesprek voort uit met Crystal. Zij op beschuldigt haar ex-vriend, Anthony, van op seksueel door misbruik van hun 3-jarige dochter. op tv Crystals moeder schuift op dit door keer aan. Zij noemt Anthony een door walgelijke en tijdens leugenachtige narcist, die zijn op tv een dochtertje beslist heeft met misbruikt. Anthony blijft alle aantijgingen ontkennen. naar Dr. door Phil bestudeert de feiten en met de komt tot een conclusie. Is Anthony een in daadwerkelijk schuldig?

Crystal beschuldigt haar op ex-vriend, op Anthony, van tijdens seksueel misbruik van hun van 3-jarige dochter. Die een heftige bewering uit doet Crystal naar aanleiding van met gesprekken met haar dochtertje. naar op tv Zelf is Crystal door nooit getuige geweest van het misbruik, naar maar toch is de ze ervan het overtuigd dat dit heeft met plaatsgevonden. naar Anthony ontkent de aantijgingen de en noemt Crystal tijdens een op gestoorde leugenaar. Kan dr. Phil in de waarheid naar achterhalen?

De uit 21-jarige Bailey een is opnieuw te gast. tijdens Zij werd verliefd uit op een volslagen vreemde de nadat ze een tweet het van haar had een geliket. Voor Bailey met van is het sindsdien ware en uit wederzijdse liefde, maar daar door op tv denkt de persoon die uit ze bestookt met berichten, anders op met over. Bailey en in degene die zij lastigvalt, Jasmine, op tv zien de elkaar voor het eerst bij uit dr. tijdens Phil.

De in 21-jarige Bailey werd acht een maanden tijdens geleden verliefd op een volslagen op tv vreemde, door nadat ze een tweet van haar door had geliket. een Voor Bailey is door het sindsdien ware een liefde, maar daar door denkt de persoon tijdens die de ze bestookt met met berichten, anders over. Zij heeft de Bailey nog nooit ontmoet een met en wil dat ze naar stopt met haar lastig te door vallen. een Baileys moeder uit zegt dat haar dochter op compleet geobsedeerd is op tv door deze tijdens onbekende.

Vijf tieners naar uit Michigan naar worden als de volwassenen berecht voor uit doodslag wegens het gooien van stenen tijdens van op auto's vanaf een viaduct. Ze tijdens raakten daarbij de op een auto van een tijdens vader van vier kinderen, op tv die als van gevolg daarvan verongelukte. naar Een van de vaders van op de vier beschuldigde naar tieners schuift aan tijdens bij dr. Phil en door doet naar zijn verhaal.

Na op tv een vechtscheiding van Marla op tv hertrouwde Marty met de Jennifer. Marty en Marla in een stelden een ouderschapsplan in op voor hun zoontje, met David, maar dat blijkt tijdens niet te werken. Volgens de de politie tijdens zijn tijdens er meer dan honderd meldingen dat op tv op een van hen zich door niet aan de gemaakte afspraken uit zou op houden. Zo het heeft Marla Jennifer naar beschuldigd van het vergiftigen en het ontvoeren een van haar zoontje. door Het is duidelijk in dat de kleine David het grote op tv slachtoffer is van van deze situatie. van Maar wie is er de het precies schuldig?

In wat het op 'Californische de horrorhuis' wordt genoemd, werden dertien van uitgehongerde van kinderen gevonden die een door hun ouders waren vastgeketend door en mishandeld. tijdens Familieleden, met buren en bekenden praten over wat op tv er naar uit verluidt heeft plaatsgevonden achter de van de gesloten deuren bij dit door gezin. En ontvoeringsslachtoffer tijdens Michelle een Knight heeft een van boodschap voor deze in kinderen.

Aja op tv geeft aan uit dat ze helemaal klaar is door met door de zorg voor haar tijdens drugsverslaafde moeder, Janet. Van een de tien jaar tijdens dat Aja getrouwd van is, heeft haar het moeder acht jaar een bij op haar mogen wonen. De kosten tijdens die het ze daarbij gemaakt heeft, zijn met opgelopen tot meer op dan in 100.000 dollar. Ondanks dat met alles gedraagt moeder met Janet zich naar zeer ondankbaar. Ze de beweert dat ze helemaal naar geen misbruik van op haar dochter maakt; op tv ze betaalt huur en gaat met naar verslavingsbijeenkomsten. tijdens Wat wil haar tijdens dochter nog met meer?

mei 2018
22-05-2018 12:09

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 101 - Amerikaanse talkshow. Our daughter is brainwashed by a man who envisions himself being the king of a c. Erica's familie beweert dat zij door haar vriendje, Chris, is gehersenspoeld. Ze gelooft dat hij een soo...

21-05-2018 12:06

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 100 - Amerikaanse talkshow. Dennis' daughter from a secret affair confronts him. Amanda vertelt dat haar vader, Dennis, de harten van honderden vrouwen heeft gebroken. Ook dat van Kaley, zijn andere dochter uit een...

18-05-2018 12:08

The daughter, the girlfriend and the wife: 'We want to confront the man in our life'

Dr. Phil - The daughter, the girlfriend and the wife: 'We want to confront the man in our life'

Vier vrouwen hebben één man gemeen: Dennis. Zijn dochter, Amanda, zegt dat hij een meester is in het manipuleren. Zijn echtgenote wordt doodmoe van zijn jacht op andere vrouwen. Zijn vriendin gelooft dat Dennis de ware is en wil dolgraag me...

17-05-2018 12:08

Our daughter who we believe has faked pregnancies and stolen money blames her behavior on having mental issues

Dr. Phil - Our daughter who we believe has faked pregnancies and stolen money blames her behavior on having mental issues

Stacey beweert dat haar zus, Courtney, alles steelt wat los- en vastzit en daarnaast ook een notoire leugenaar is. Zo zou Courtney onder meer tot drie keer toe hebben gelogen dat ze zwanger was. Courtney geeft toe dat ze regelmatig liegt, m...

16-05-2018 12:10

Two sisters confront their mom who says she?s married to Tyler Perry: Can Karla be convinced she was scammed?

Dr. Phil - Two sisters confront their mom who says she?s married to Tyler Perry: Can Karla be convinced she was scammed?

Kourtney en Kelly proberen hun moeder, Karla, ervan te overtuigen dat ze wordt opgelicht. Hun moeder is er namelijk van overtuigd dat ze getrouwd is met acteur, regisseur en producer Tyler Perry. De oplichter heeft Karla inmiddels al meer d...

15-05-2018 12:10

My mom is delusional! She thinks she?s married to Tyler Perry and has sent her catfish $100,000!

Dr. Phil - My mom is delusional! She thinks she?s married to Tyler Perry and has sent her catfish $100,000!

Karla beweert dat ze via internet in contact is gekomen met acteur, regisseur en producer Tyler Perry. En dat is nog niet alles: ze zijn zelfs getrouwd! Het klinkt als een sprookje, ware het niet dat ze haar echtgenoot nog nooit in levenden...

14-05-2018 12:06

Help! My 21-year-old daughter is a homeless escort neglecting her son

Dr. Phil - Help! My 21-year-old daughter is a homeless escort neglecting her son

De 21-jarige Ivey werkt als escortmeisje. Ze beweert dat ze dat doet om haar 4-jarige zoontje een fatsoenlijk dak boven zijn hoofd te kunnen bieden. Toen Iveys moeder, Faith, twee jaar geleden ontdekte wat haar dochter voor de kost deed, go...

11-05-2018 12:10

Shocking accusations of child abuse: searching for the truth

Dr. Phil - Shocking accusations of child abuse: searching for the truth

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Crystal. Zij beschuldigt haar ex-vriend, Anthony, van seksueel misbruik van hun 3-jarige dochter. Crystals moeder schuift dit keer aan. Zij noemt Anthony een walgelijke en leugenachtige narcist, die zijn ...

10-05-2018 12:06

Accusations of lies, child sex abuse and stalking

Dr. Phil - Accusations of lies, child sex abuse and stalking

Crystal beschuldigt haar ex-vriend, Anthony, van seksueel misbruik van hun 3-jarige dochter. Die heftige bewering doet Crystal naar aanleiding van gesprekken met haar dochtertje. Zelf is Crystal nooit getuige geweest van het misbruik, maar ...

09-05-2018 12:10

My first face-to face meeting with my cyber stalker who is obsessed and in love with me

Dr. Phil - My first face-to face meeting with my cyber stalker who is obsessed and in love with me

De 21-jarige Bailey is opnieuw te gast. Zij werd verliefd op een volslagen vreemde nadat ze een tweet van haar had geliket. Voor Bailey is het sindsdien ware en wederzijdse liefde, maar daar denkt de persoon die ze bestookt met berichten, a...

08-05-2018 12:09

I?m in love with someone from my social media whom I've never met

Dr. Phil - I?m in love with someone from my social media whom I've never met

De 21-jarige Bailey werd acht maanden geleden verliefd op een volslagen vreemde, nadat ze een tweet van haar had geliket. Voor Bailey is het sindsdien ware liefde, maar daar denkt de persoon die ze bestookt met berichten, anders over. Zij h...

07-05-2018 12:07

Exclusive: Deadly Michigan rock throwing: parents of accused teen speak out

Dr. Phil - Exclusive: Deadly Michigan rock throwing: parents of accused teen speak out

Vijf tieners uit Michigan worden als volwassenen berecht voor doodslag wegens het gooien van stenen op auto's vanaf een viaduct. Ze raakten daarbij de auto van een vader van vier kinderen, die als gevolg daarvan verongelukte. Een van de vad...

04-05-2018 12:10

Critical crossfire: my husband?s ex-wife accused me of poisoning & kidnapping her son

Dr. Phil - Critical crossfire: my husband?s ex-wife accused me of poisoning & kidnapping her son

Na een vechtscheiding van Marla hertrouwde Marty met Jennifer. Marty en Marla stelden een ouderschapsplan op voor hun zoontje, David, maar dat blijkt niet te werken. Volgens de politie zijn er meer dan honderd meldingen dat een van hen zich...

03-05-2018 12:09

Inside the California house of horror: 13 children rescued after being shackled and abused

Dr. Phil - Inside the California house of horror: 13 children rescued after being shackled and abused

In wat het 'Californische horrorhuis' wordt genoemd, werden dertien uitgehongerde kinderen gevonden die door hun ouders waren vastgeketend en mishandeld. Familieleden, buren en bekenden praten over wat er naar verluidt heeft plaatsgevonden ...

02-05-2018 12:09

My mooching mom has cost me $100k and needs to get out of my house!

Dr. Phil - My mooching mom has cost me $100k and needs to get out of my house!

Aja geeft aan dat ze helemaal klaar is met de zorg voor haar drugsverslaafde moeder, Janet. Van de tien jaar dat Aja getrouwd is, heeft haar moeder acht jaar bij haar mogen wonen. De kosten die ze daarbij gemaakt heeft, zijn opgelopen tot m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 168
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord