Programma gemist?

Seizoen 16 - de Aflevering van 19 - Amerikaanse talkshow. Aftermath in of an american tragedy: op naar healing after the horror het in vegas. Dr. Phil spreekt van de moedige tijdens overlevenden van de dodelijkste op tv schietpartij in op het hedendaagse Amerika: op tv het bloedbad in de oktober 2017 in Las in Vegas.

Seizoen tijdens 16 - op tv Aflevering 18 - het Amerikaanse talkshow. Abducted twice, brainwashed and molested: in actress met jan broberg's een story. Actrice Jan Broberg, bekend van het de tijdens series 'Everwood' en 'Criminal Minds', beweert uit op 12-jarige uit en 14-jarige leeftijd naar te zijn de gekidnapt door familievriend het Robert Berchtold. Ze door zegt dat op hij haar heeft mishandeld, verkracht en van gebrainwasht. Robert uit beweerde door dat zij samen een kind naar moesten tijdens krijgen om de met wereld te redden. Jan vertelt uit hoe het nu van met haar gaat en op hoe het in uiteindelijk met met Robert is door afgelopen?

Seizoen van 16 - Aflevering 17 uit - Amerikaanse tijdens talkshow. My son is met living in a op tent because my op husband won't op allow him to come home; i tijdens uit fe. Margaret vertelt dat een haar 22-jarige zoon, Tommy, vroeger een op slimme van en nette jongen was, maar van dat hij veranderde op tv toen zij ging door scheiden van zijn op tv vader. Sinds met die tijd is Tommy naar agressief en op ongelukkig en sinds naar kort slaapt hij tijdens in de een tent midden de in de hete in woestijn. Margaret maakt zich ernstig zorgen op tv om Tommy, tijdens maar haar nieuwe echtgenoot op wil door dat zij een naar keuze maakt tussen hem en in met haar zoon.

Dr. Phil naar zet uit het gesprek met Bill tijdens en Jen uit voort, de ouders die door beweren geterroriseerd te uit worden door hun tienerdochters. naar De met gemoederen lopen zo hoog op op tussen de ouders en met hun dochters, dat naar er de moet worden met ingegrepen.

Rebecca het Zahau werd het in 2011 dood aangetroffen in het een huis op tv van haar met steenrijke vriend. Volgens uit de politie was het zelfmoord, maar door Rebecca's familie een vermoedde opzet. door Nu, zeven jaar in later, lijkt Rebecca's een familie eindelijk gerechtigheid te de krijgen. een De broer van Rebecca's vriend is van naar aansprakelijk gesteld voor haar door dood. Dr. Phil in praat hierover uit met de familie in van het slachtoffer.

Mercuree naar vraagt dr. op tv Phil om hulp, omdat ze gestalkt het en van bedreigd wordt uit door realityster Chrissy Monroe. Chrissy zou naar er alles aan de doen met om haar leven te tijdens ruïneren. uit Volgens Chrissy is het juist een andersom. Zij door beweert dat het Mercuree is met die haar door lastigvalt en het is doodsbang in voor haar. Wie spreekt een er de in waarheid volgens dr. tijdens Phil?

Dr. Phil praat op opnieuw met de de 23-jarige Jordan, die naar door haar uit eetstoornis nog maar tijdens 35 kilo weegt. De op uit graatmagere Jordan omschrijft haar dodelijke door stoornis op tv als haar 'beste vriend'. Verder naar vertelt in ze dat ze tijdens zichzelf ook blijft uit uithongeren om haar van moeder te kwetsen. Ook te uit gast is het Michelle Knight, slachtoffer het van het ontvoeringsdrama in in Cleveland. op tv Ze vertelt onder meer op tv over haar bruiloft in die in het het geheim plaatsvond.

De met 23-jarige Jordan weegt van minder dan 35 de kilo en uit geeft toe dat naar zichzelf volledig uithongert. Artsen een hebben haar een gewaarschuwd dat ze op deze manier met niet lang de meer te leven een heeft. Jordan vindt met de aandacht die ze tijdens door haar eetstoornis op krijgt heerlijk. met Haar stiefvader, Bob, heeft in meer dan tijdens 100.000 dollar besteed aan naar behandelingen om Jordans in leven te redden. met met Jordans stiefvader en met moeder gaan de met confrontatie met haar het aan.

Een in openhartig interview met popidool Demi in Lovato met over haar roerige verleden, de de zes naar jaar dat ze tijdens nu geheelonthouder is op en haar door strijd om fans te op inspireren en op tv helpen.

De relatie naar van Holly en Murat de had een stormachtig tijdens begin. Al na uit twee maanden een stapte het stel in een het huwelijksbootje. op tv Holly heeft het vermoeden van dat het Murat met uit alleen maar ging om de de miljoenen die zij uiteindelijk een zal op tv erven. Volgens Holly op tv heeft haar echtgenoot gelogen over tijdens de hoogte uit van zijn van schuld en in praat hij continu over geld. op tv Maar dat is door nog niet op alles. Murat zou naar haar ook het mishandelen. Holly is met er klaar mee en wil van van van hem scheiden, maar hij wil hun in huwelijk proberen de te het redden.

De in vier grootste struikelblokken tijdens in relaties komen op tv aan bod: met geldzaken, seks, vertrouwen en van overgewicht. Lisa's van vertrouwen werd beschaamd naar door de man van haar in dromen, van die na maanden verteld dat hij met nog steeds met van een ander getrouwd met het was. Jamie had in last van extreem overgewicht, van maar wist bijna 50 kilo in af te vallen. op Haar op echtgenoot vond haar tijdens nieuwe figuur maar in niks en wilde daardoor geen op tv seks meer met uit haar. En Chandler naar in vertelt dat het uitgavenpatroon van het zijn uit 21-jarige verloofde ertoe heeft geleid op dat ze een schuld een van ruim 60.000 met dollar de hebben.

Splendor in en Jeremie spreken naar hun zorgen uit over de met veiligheid van hun in het dochter, Jazmon. Zij naar verliet haar jonge kinderen voor een op relatie met tijdens haar huidige vriend, van Mike. Splendor beweert op tv dat Mike haar door dochter op mishandelt en noemt hem een 'de duivel'. Mike op spreekt de aantijgingen tegen en tijdens zegt dat door zijn schoonfamilie hem het helemaal niet uit kent.

John Ludwick de werd in het Florida doodgestoken toen op tv hij de door 23-jarige Emily Heistand probeerde te kidnappen. uit Ludwick was de op man tijdens die beweerde dat hij van betrokken met was bij het uit de weg naar ruimen van naar het lichaam naar van de vermiste Natalee de Holloway. In een naar exclusief interview doet Emily met met voor het eerst met haar verhaal.

Laurie-Ann beweert dat tijdens haar in narcistische en gevaarlijke ex, in Michael, haar zeven een jaar het lang gevangen hield. Omdat de Laurie-Ann haar ex in onlangs heeft aangeklaagd, zou hij tijdens nu samen met uit van zijn nieuwe verloofde, op Alison, uit zijn op wraak. Michael naar en uit Alison noemen Laurie-Ann een tijdens leugenaar die altijd in van tijdens de slachtofferrol kruipt. Volgens het Laurie-Ann heeft Michael iedereen tegen een haar op heeft opgezet. Ze wil dat naar dr. Phil uit haar verhaal het checkt.

Sandy het claimt dat haar de 23-jarige dochter, met Katelyn, ongeschikt is uit als moeder. Katelyn was dakloos en het met kon daardoor niet naar goed voor haar zoontje van anderhalf tijdens zorgen. van Toen Sandy haar uit kleinzoon stinkend naar urine en een onder de uitslag uit aantrof, met besloot ze in te de grijpen. Samen met door haar man door vroeg ze de voogdij aan. door Volgens Katelyn een is haar moeder op een bittere vrouw een die haar zoontje de van uit haar heeft afgepakt. Wat heeft dr. op tv Phil hierover van te in zeggen?

juli 2018
20-07-2018 11:59

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 19 - Amerikaanse talkshow. Aftermath of an american tragedy: healing after the horror in vegas. Dr. Phil spreekt de moedige overlevenden van de dodelijkste schietpartij in het hedendaagse Amerika: het bloedbad in o...

19-07-2018 12:02

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 18 - Amerikaanse talkshow. Abducted twice, brainwashed and molested: actress jan broberg's story. Actrice Jan Broberg, bekend van de series 'Everwood' en 'Criminal Minds', beweert op 12-jarige en 14-jarige leeftijd...

18-07-2018 12:04

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 17 - Amerikaanse talkshow. My son is living in a tent because my husband won't allow him to come home; i fe. Margaret vertelt dat haar 22-jarige zoon, Tommy, vroeger een slimme en nette jongen was, maar dat hij ver...

17-07-2018 12:03

Partners in crime: two teen sisters are confronted!

Dr. Phil - Partners in crime: two teen sisters are confronted!

Dr. Phil zet het gesprek met Bill en Jen voort, de ouders die beweren geterroriseerd te worden door hun tienerdochters. De gemoederen lopen zo hoog op tussen de ouders en hun dochters, dat er moet worden ingegrepen.

16-07-2018 12:01

Millionaire's brother found liable for the death of Rebecca Zahau: What her family says

Dr. Phil - Millionaire's brother found liable for the death of Rebecca Zahau: What her family says

Rebecca Zahau werd in 2011 dood aangetroffen in het huis van haar steenrijke vriend. Volgens de politie was het zelfmoord, maar Rebecca's familie vermoedde opzet. Nu, zeven jaar later, lijkt Rebecca's familie eindelijk gerechtigheid te krij...

13-07-2018 12:06

Love, hip hop, and cyber stalking?

Dr. Phil - Love, hip hop, and cyber stalking?

Mercuree vraagt dr. Phil om hulp, omdat ze gestalkt en bedreigd wordt door realityster Chrissy Monroe. Chrissy zou er alles aan doen om haar leven te ruïneren. Volgens Chrissy is het juist andersom. Zij beweert dat het Mercuree is die haar ...

12-07-2018 12:03

Our daughter?s starving herself to death; Can Jordan be saved?

Dr. Phil - Our daughter?s starving herself to death; Can Jordan be saved?

Dr. Phil praat opnieuw met de 23-jarige Jordan, die door haar eetstoornis nog maar 35 kilo weegt. De graatmagere Jordan omschrijft haar dodelijke stoornis als haar 'beste vriend'. Verder vertelt ze dat ze zichzelf ook blijft uithongeren om ...

11-07-2018 12:00

Our daughter is starving herself to death and it?s killing our family

Dr. Phil - Our daughter is starving herself to death and it?s killing our family

De 23-jarige Jordan weegt minder dan 35 kilo en geeft toe dat zichzelf volledig uithongert. Artsen hebben haar gewaarschuwd dat ze op deze manier niet lang meer te leven heeft. Jordan vindt de aandacht die ze door haar eetstoornis krijgt he...

10-07-2018 12:07

Demi Lovato: up close and personal

Dr. Phil - Demi Lovato: up close and personal

Een openhartig interview met popidool Demi Lovato over haar roerige verleden, de zes jaar dat ze nu geheelonthouder is en haar strijd om fans te inspireren en helpen.

09-07-2018 12:01

Should I leave my angry money-hungry husband?

Dr. Phil - Should I leave my angry money-hungry husband?

De relatie van Holly en Murat had een stormachtig begin. Al na twee maanden stapte het stel in het huwelijksbootje. Holly heeft het vermoeden dat het Murat alleen maar ging om de miljoenen die zij uiteindelijk zal erven. Volgens Holly heeft...

06-07-2018 12:01

My boyfriend just told me he?s still married

Dr. Phil - My boyfriend just told me he?s still married

De vier grootste struikelblokken in relaties komen aan bod: geldzaken, seks, vertrouwen en overgewicht. Lisa's vertrouwen werd beschaamd door de man van haar dromen, die na maanden verteld dat hij nog steeds met een ander getrouwd was. Jami...

05-07-2018 12:05

My daughter abandoned her young children for a toxic relationship

Dr. Phil - My daughter abandoned her young children for a toxic relationship

Splendor en Jeremie spreken hun zorgen uit over de veiligheid van hun dochter, Jazmon. Zij verliet haar jonge kinderen voor een relatie met haar huidige vriend, Mike. Splendor beweert dat Mike haar dochter mishandelt en noemt hem 'de duivel...

04-07-2018 11:59

She stabbed and killed the man who claimed to have disposed of Natalee Hollyway?s remains

Dr. Phil - She stabbed and killed the man who claimed to have disposed of Natalee Hollyway?s remains

John Ludwick werd in Florida doodgestoken toen hij de 23-jarige Emily Heistand probeerde te kidnappen. Ludwick was de man die beweerde dat hij betrokken was bij het uit de weg ruimen van het lichaam van de vermiste Natalee Holloway. In een ...

03-07-2018 12:02

I was held hostage by my narcissist ex. Now I want to help his fiancée

Dr. Phil - I was held hostage by my narcissist ex. Now I want to help his fiancée

Laurie-Ann beweert dat haar narcistische en gevaarlijke ex, Michael, haar zeven jaar lang gevangen hield. Omdat Laurie-Ann haar ex onlangs heeft aangeklaagd, zou hij nu samen met zijn nieuwe verloofde, Alison, uit zijn op wraak. Michael en ...

02-07-2018 11:57

The woman who adopted me just stole my baby

Dr. Phil - The woman who adopted me just stole my baby

Sandy claimt dat haar 23-jarige dochter, Katelyn, ongeschikt is als moeder. Katelyn was dakloos en kon daardoor niet goed voor haar zoontje van anderhalf zorgen. Toen Sandy haar kleinzoon stinkend naar urine en onder de uitslag aantrof, bes...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 211
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord