Programma gemist?

Michelle het heeft 12 de kinderen in de het leeftijd van 6 tot 28 jaar de tijdens en nummer 13 met is onderweg. Zo'n groot op gezin brengt veel problemen met in zich mee. De door kinderen van zeggen dat ze zich verwaarloosd met voelen. Hun op tv vader, Rod, kennen van ze het amper, omdat hij altijd aan het met werk het is. Dr. Phil bespreekt in een ouderschapsplan op met Michelle en Rod, naar maar Michelle is op tv het daar niet op mee door eens.

Pamela van heeft een obsessie van voor haar vijftien katten en tijdens is bang dat naar hierdoor haar vierde met huwelijk zal met stuklopen. Ze durft zelden het het huis op te verlaten, omdat ze door bang tijdens is dat er iets uit ergs met haar katten door zal de gebeuren. Haar een man zegt dat hun hele leven van in om de katten draait. Ze op tv hebben het er vaak ruzie over en als naar er de niets verandert, ziet uit hij het somber tijdens in.

Nancy op tv vertelt dat haar dochter, van Paige, naar niet voor haar naar achttien maanden oude dochter tijdens zorgt. Paige heeft in haar dochtertje uit bij Nancy en het haar man, Lance, achtergelaten om samen in met door haar vriendin in een auto naar te gaan met wonen. Nancy en Lance met hopen door met de hulp uit van Dr. Phil Paige ervan een naar te overtuigen dat ze de van zorg voor haar met kind van op zich neemt.

Angie zegt dat door uit haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar tijdens is. Hij met hield zijn een erfenis geheim voor haar en op tv heeft zonder dat door zij op het wist al 100.000 het dollar uitgegeven. Ze in kwam erachter doordat ze tijdens op haar voicemail op tv het hele verhaal van tijdens hoorde, nadat John per ongeluk tijdens de snelkeuzetoets van haar het nummer had ingedrukt. met John weigert haar de te door vertellen aan een wie of wat hij in het geld heeft uit uitgegeven.

Seizoen tijdens 17 - van Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. de Phil problemen bespreekbaar op van maakt. Unmasked but still op unhappy. Diamond was een met depressieve tiener, genaamd Brandon, met die zich compleet van de van buitenwereld afsloot. Maar de het afgelopen jaar door heeft het ze zich omgevormd tot een van mooie op tv jonge vrouw. in Haar moeder Kristi maakt zich echter op grote zorgen het haar, omdat Diamond op tv dakloos in is, geen werk heeft tijdens en labiel op tv is. Haar broer, Mitch, vindt door haar een narcist op tv die het leven door van hun het moeder totaal een beheerst.

Jenn beweert dat in de woede-uitbarstingen een van haar man, op tv Seth, hun huwelijk van kapotmaken. op Seth zegt op zijn uit beurt dat de Jenn hem kwetst en van een controlefreak is, en naar dat hij zich gevangen naar voelt in een zijn huwelijk. een Jenns moeder vertelt tijdens dat ze bang voor op Seth uit is als hij woedend op is en dat ze tijdens zelfs de politie op tv heeft uit gebeld.

Seizoen 17 in - Aflevering 17034 tijdens - Talkshow het waarin dr. met Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad met parenting or bad teen: tijdens Who's op really to blame?. Phil van McGraw, beter bekend als het dr. Phil, door geeft zijn gasten het advies over hun problemen met of levensstijl. Dankzij zijn jarenlange naar ervaring als een psycholoog het heeft hij voor op vrijwel alle relationele problemen op tv een advies.

Angela en Dan een zeggen dat ze op tv voor de buitenwereld de het perfecte een stel in lijken. Ze hebben vier een prachtige dochters en zijn vooraanstaande op leden in van hun kerk. Maar uit Angela heeft een geheim: van ze kan niet het stoppen met op haar buitenechtelijke een affaires en zegt dat in ze het seksverslaafd is.

Tracy in is een succesvolle actrice op die in veel soaps een heeft de gespeeld, waaronder 'The met Bold And The op tv Beautiful'. Ze zoekt naar hulp voor haar 71-jarige moeder, in Robin, die van naar op tv alles hamstert en op een het punt staat het om haar huis van uitgezet te worden. tijdens Het huis op tv is ernstig vervuild en het is uit één grote op bende. Robin uit beseft dat ze een op tv probleem heeft en met hoopt dat Dr. met Phil haar kan tijdens helpen.

Bronwyn door beweert dat haar ex, Brett, naar op tv en haar moeder, Cassandra, haar het 5-jarige dochter hebben naar gestolen door en haar kapot willen uit maken. Brett zegt naar dat Bonwyn geestelijk ziek is van en hun kind door in gevaar het brengt. uit Bronwyn en Brett staan lijnrecht naar tegenover elkaar. Kan uit Dr. Phil hen het helpen?

Alans Facebook-foto's zijn door negen op jaar als lokmiddel tijdens gebruikt voor onlinerelaties met naar vrouwen. De oplichter is in naar tegen de lamp gelopen en een 'hij' blijkt een 'zij' met te zijn: de van 24-jarige Sarah. Sarah tijdens ontmoet Alan uit en Dr. met Phil onthult waarom Sarah de zich al zo op lang de als man voordoet. Volgens Amanda en met Alan is ze van de eraan verslaafd zich als het een ander voor te doen. op Kan op tv Sarah hiermee tijdens stoppen?

Alan en naar Amanda vertellen in dat de afgelopen uit negen jaar Alans Facebook-foto's als een naar lokmiddel zijn gebruikt voor de onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van uit deze oplichter tijdens waarschuwden Alan en tijdens Amanda en zij tijdens hebben op hun beurt op tv een de privédetective ingeschakeld. De oplichter een blijkt op een 24-jarige vrouw te zijn en het het is niet uit de eerste op tv keer dat ze van tegen de lamp op tv loopt.

Dr. Phil heeft de in een vervolggesprek met D'Andre, die de beweert in dat zijn gewelddadige in relatie met zijn vriendin deels op het gevolg door is van een haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre door op tv te zeggen over het negeren naar van het op contactverbod dat op Autumn tegen hem heeft? de En waarom vindt psychiater Charles tijdens op tv Sophy dat de ouders deels verantwoordelijk op van zijn voor het feit dat Autumn tijdens steeds weer door teruggaat naar een D'Andre?

Autumn vertelt dat in ze uit een gestoorde, jaloerse vriendin het werd naar genoemd, nadat een filmpje viraal ging tijdens door waarin zij de auto van haar op op tv vriend met een sleutel uit bewerkt. Ze zegt op dat ze na bijna twee een jaar mishandeling tot het het uiterste op gedreven was. Autumns naar vader zegt dat hij door haar een keer de bij het het huis de van D'Andre heeft opgehaald. Haar een ogen waren toen opgezwollen de en haar neus door op tv en mond zaten onder het bloed. uit Waarom uit verdedigt Autumn op D'Andre tegenover haar tijdens ouders?

Michele met en haar op 33-jarige dochter, Stephanie, naar waren eerder bij het Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. op tv Stephanie uit ging naar een afkickkliniek en het stopte met drinken. een Maar sinds naar Michele naar Texas tijdens is verhuisd, is het weer uit compleet mis. Michele door zegt dat door Stephanie van zich laveloos drinkt op tv en bijna het naar huis in brand stak. Stephanie tijdens zit nu voor de mishandeling in de de gevangenis. Dr. Phil geeft uit tijdens hen advies hoe de ze hun leven weer op de naar rit het kunnen krijgen.

augustus 2020
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!