Programma gemist?

Lisa de is ervan overtuigd dat met haar dochter Sara uit verslaafd naar is aan drugs. Ze in zou zelfs de creditcard van met de haar oma hebben door gestolen om aan geld te het komen. Sara ontkent de op tv op tv beschuldigingen en noemt op haar moeder hatelijk en gemeen. een Ze een wil dat zij haar verontschuldigingen door aanbiedt.

De op tv 26-jarige Kelly had een perfecte op jeugd: met ze kreeg alles wat ze met een wilde van haar rijke ouders. Toen in het haar ouders 10 jaar geleden gingen van naar scheiden, ontspoorde Kelly volledig. tijdens Ze is uit nu verslaafd aan alcohol het en leeft op tv op straat met haar op tv verloofde. Kelly's moeder Diane maakt tijdens door zich zorgen om haar dochter met en om tijdens haar toekomstige met kleinkind, want Kelly is drie van maanden op tv zwanger.

In het de media werd de 19-jarige naar student met Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. de Hij met stak twee mensen dood het en met beet een van in hen terwijl hij van dierlijke geluiden maakte. De in politie denkt dat in hij mogelijk onder invloed het was van op de 'zombiedrug' flakka. Austins een vader vertelt een in een exclusief interview dat het hij denkt uit dat zijn zoon in geestesziek tijdens is.

Wendy zegt dat door haar naar 23-jarige dochter Stephanie een het manipulatieve pestkop is. Stephanies naar gedrag gaat op alle perken te het buiten. met Wendy vreest voor haar eigen veiligheid naar op tv en heeft haar dochter de deur van gewezen. Stephanie met wil terugkeren naar huis door en beweert op dat haar moeder in het in probleem is. Ze zou onvoorspelbaar op tv zijn naar en altijd schreeuwen.

Erik heeft dr. de Phil een brief van geschreven in waarin hij smeekt om zijn tijdens hulp. in Erik is verslaafd de aan heroïne en spendeert hier het tot door wel 30.000 dollar met per maand aan. door Het lukt hem niet een om de af te kicken en volgens door hem naar is dat te tijdens wijten aan zijn moeder, Kathy. Zij tijdens van is namelijk ook op tv verslaafd aan heroïne. Eriks zus de Stephanie door dreigt het contact in met de familie in te verbreken, omdat ze genoeg heeft naar van van de situatie.

Michelles verloofde werd van voor haar ogen op tv doodgeschoten door een de politie. Ze een zou een uit deel krijgen van de de schadevergoeding van in twee miljoen dollar een die haar schoonfamilie heeft tijdens ontvangen, maar ze heeft het niets gekregen. Volgens op Michelle heeft op haar zus Tina door leugens verteld aan het haar schoonfamilie. Tina op tv zegt dat Michelle naar gevaarlijke mannen toelaat in het haar leven op en de daarmee haar kind in gevaar brengt. door tijdens De zussen hebben op tv al drie jaar niet uit meer met op elkaar gesproken.

Na een huwelijk in van veertig van jaar verliet met Lucy haar van echtgenoot. Ze ging ervandoor op tv met Ken, uit de ex-man van haar dochter, Cheryl. van van Cheryl was in eerste met instantie geschokt met door het voorval, maar nu maakt van ze zich op samen met van haar dochter, van Hope, zorgen om Lucy. Ken van was vroeger namelijk uit prikkelbaar en overheersend. tijdens Volgens Lucy is op daar een nu niks van te in merken, en ze hoopt van niet in te hoeven kiezen tussen Ken uit en haar kind en de naar kleinkind.

Dr. het Phil praat verder in met Pat en uit diens vrouw, met Sarah, en vader, John, die volgens naar Pat waandenkbeelden heeft op uit en zijn gezin bedreigt. op Ze willen graag weer tijdens contact met hem, maar de dan moet een er wel met wat veranderen. Volgens het John heeft Pat een verleden een vol agressie, mogelijk van met veroorzaakt door zijn genen. van Pat Smith, echtgenote naar van oud-American footballspeler een Emmitt Smith, in komt praten over haar nieuwe boek in 'Second op tv Chances'.

Pat en zijn op tv vrouw, Sarah, zijn de in bang voor Pats vader, John. Ze in vrezen dat de hij hun of hun een kinderen iets door wil aandoen. tijdens Pat slaapt in de tijdens woonkamer om paraat een te staan in het in geval zijn vader uit hun op tv huis binnendringt. John door is gewelddadig, een paranoïde en heeft last van waandenkbeelden. naar op Zelf ontkent John van al deze beschuldigingen. Hij beweert dat van Sarah zijn door zoon met heeft 'gestolen' en het Pat tegen hem heeft opgezet. Het uit stel zou bezeten uit zijn het door de uit duivel.

Courtney en tijdens Ryan leerden elkaar een door naar jaar geleden kennen via tijdens een datingapp op en kregen onlangs een kind. Maar op uit hun relatie is op tv allesbehalve stabiel. Courtney op beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan het door wordt gek van Courtneys het leugens en met driftbuien. Zo loog op tv ze al eens naar over een abortus en met wist haar door familie pas twee maanden voor door de bevalling uit dat ze zwanger met was. Courtneys de zus en moeder, bij in wie het stel op inwoont, hebben genoeg van met alle uit ellende.

In 2015 werden het op een op tv snelweg in Arizona meerdere de auto's uit beschoten. Na een van wekenlange zoektocht van de politie door werd uiteindelijk met de 21-jarige Leslie Merritt de op tv jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn van gebruikt. Volgens op tv Leslie lag zijn van wapen in op het moment van de schietpartijen door bij de tijdens lommerd, maar een hij werd toch vastgezet. het Na 222 dagen kwam een hij een vrij, omdat er op geen sluitend bewijs op was. Leslie doet nu op tv voor het op tv eerst zijn naar verhaal.

Richie Lewis op was een getalenteerde honkballer tijdens op van het hoogste niveau, maar tijdens blessureleed maakte een op tv einde aan op zijn carrière. Sindsdien het is hij op tv zichzelf niet meer. Volgens zijn familie het is een hij depressief, alcoholverslaafd en zet uit hij van zijn familie voor schut. naar Artsen hebben naar gezegd dat hij zich de letterlijk aan op het dooddrinken is. Volgens Richie uit valt op tv het allemaal wel mee en de is hij alleen uit de depressief omdat hij niet meer de kan op tv sporten.

De de gescheiden Sandra en Joey vechten van naar al twee jaar om tijdens de voogdij over op hun twee jonge een dochters. Joey bewees eerder aan het met de leugendetector dat hij niet naar schuldig is op aan mishandeling van zijn kinderen. een het Hij beweert dat van Sandra leugens vertelt op tv en de meisjes op manipuleert. Nu is het van de beurt het aan Sandra om een test met te het doen met de leugendetector. Maar op tv nog voor van de uitslag komt, tijdens verlaat ze de de studio...

Sandra en tijdens Joey waren al van eerder te gast uit bij dr. Phil. door Ze op zijn gescheiden en uit vechten om de voogdij naar over hun door kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey het zijn dochters, maar hij door tijdens beweert dat Sandra ze door manipuleert en in allerlei leugens verzint om hem dwars naar te zitten. tijdens Joey gaf met zijn medewerking in aan een drugstest en in een leugendetectortest en kwam daar op tv goed uit. met Sandra weigerde haar medewerking, op van maar heeft nu beloofd wel mee van te door doen.

Dr. Phil praat op verder met Kristina door in die niet zeker weet of het ze Jayson, de door vader het van haar kind, kan vertrouwen. Hij door is door in het verleden een beschuldigd van seksueel misbruik de en is door op de kinderbescherming uit de uit tijdens ouderlijke macht gezet. Jayson op ontkent de beschuldigingen en van wordt het onderworpen aan een test tijdens met de op tv leugendetector.

juni 2017
13-03-2017 16:07

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

10-03-2017 16:06

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 16:06

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

08-03-2017 16:06

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 16:07

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

06-03-2017 16:06

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

03-03-2017 16:07

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

02-03-2017 16:07

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

01-03-2017 16:07

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

28-02-2017 16:06

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

27-02-2017 16:07

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

24-02-2017 16:06

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

23-02-2017 16:08

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

22-02-2017 16:07

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

21-02-2017 16:06

Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil - Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil praat verder met Kristina die niet zeker weet of ze Jayson, de vader van haar kind, kan vertrouwen. Hij is in het verleden beschuldigd van seksueel misbruik en is door de kinderbescherming uit de ouderlijke macht gezet. Jayson ontk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord