Programma gemist?

Seizoen door 16 - Aflevering 153 - in uit Amerikaanse talkshow. Enough is enough! my college in dropout daughter needs naar to grow een up!. Michele het had niet verwacht dat ze van haar dochter, Stephanie, jarenlang de zou naar moeten onderhouden toen op zij stopte met een studeren. Micheles een eigen passies en dromen verdwenen een daardoor volledig uit naar de uit achtergrond. Stephanie geeft toe van dat ze bij haar van moeder mag wonen uit en dat bijna alles tijdens voor het haar wordt op betaald. Maar ze vertelt ook in dat Michele met een enorme bemoeial tijdens is en in dat ze continu in nutteloos en overbodig wordt tijdens genoemd. Kan dr. Phil deze tijdens verstoorde moeder-dochterrelatie van herstellen?

Seizoen 16 op - een Aflevering 152 - van Amerikaanse talkshow. My fiancé is making me met op tv choose between my identical twin sister met op or him!. Chad en van zijn verloofde, McKenzie, willen in het september in het van huwelijksbootje stappen. McKenzies een grote tijdens droom dat haar tweelingzus in Brittanie haar getuige op tv zou zijn, naar is in duigen de gevallen. Een paar naar weken eerder heeft ze in het contact met op tv Brittanie verbroken, een omdat ze een uit manipulatieve drugsverslaafde zou zijn. door Chad eiste ook dat zijn op tv aanstaande een het keuze zou de maken tussen hem een en haar tweelingzus. Brittanie wil met er tijdens alles aan doen een om het door goed te maken.

Seizoen op 16 - Aflevering 151 - het Amerikaanse een talkshow. My destructive & angry teen een daughter blames me uit after het i left her father for op tv his b. Raegon een en Steve het vertellen dat een hun 17-jarige dochter, Maya, het het spoor volledig bijster van is. Ze is door gewelddadig, rookt wiet op tv en op spijbelt van school. De neerwaartse naar spiraal begon vijf jaar op tv met geleden. Maya ontdekte toen dat het haar op tv moeder een affaire van had met 'oom Craig', de op tv beste vriend van haar van tijdens vader. Volgens Maya is het het hele het gezin sindsdien ontwricht. Craig verweert door zich uit door te stellen dat hij er met van niets aan kon doen dat de hij verliefd werd op in Raegon. het Kan dr. Phil dit gebroken door gezin met helpen?

De 19-jarige Marie een werd op tv door haar moeder, Shirley, het tijdens huis uitgezet en op tv belandde op in het verkeerde pad. Het naar op destructieve gedrag van Marie tijdens druist volledig in tegen Shirleys een katholieke op tv opvoeding. Ze begrijpt op dan ook in niet waarom haar uit dochter zo is door ontspoord, terwijl haar zoons goed terecht door door zijn gekomen. Zoon Jay denkt met dat een naar duister familiegeheim in het ontsporen van Marie op tv kan verklaren.

Dr. Phil op tv zet zijn het gesprek voort het met de zussen Tricia en Christy. tijdens Tricia belandde in in de op gevangenis voor het door dealen van drugs waaraan uit een persoon overleed. Christy een kreeg vervolgens de een voogdij uit over Tricia's dochters. van Nu Tricia weer op vrije in voeten in is, wil ze haar uit dochters tijdens terug. Christy noemt haar zus het een labiele drugsverslaafde en door weigert een om de met kinderen af te een staan. Broer Mark sluit aan bij een het met gesprek. Hij doet een uit boekje open over van Christy.

Tricia de werd in 2014 door opgepakt wegens het dealen van naar heroïne aan een uit naar man die vlak daarna van aan een overdosis door overleed. Voor haar aandeel in een de zijn dood werd ze veroordeeld op tot een de gevangenisstraf van drie door jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg met Christy, Tricia's zus, op tv de met voogdij over van haar twee dochters. Nu met Tricia weer op het vrije voeten een is, wil ze haar met kinderen terug. Christy op weigert dat, omdat het ze haar naar zus niet geschikt op tv acht als moeder.

Nina naar en haar op 15-jarige dochter, Nicolette, wonen in Beverly van het Hills. Nina noemt in haar dochter een naar verwend nest. Ze gaf haar uit tot uit voor kort een maandelijkse toelage van op tv het 5000 dollar, maar die een heeft ze inmiddels drastisch verlaagd. van Nicolette tijdens heeft daar maling op aan en blijft een in vermogen uitgeven door aan dure lunches met naar vriendinnen en het kopen tijdens van designerkleding. Nina van naar maakt zich zorgen om haar dochter, tijdens omdat ze door totaal geen toekomstvisie van heeft.

De jonge studente naar Catherine het Grove verdween in 2013 door spoorloos van de een aardbodem. Haar uit ouders vreesden direct uit het ergste. Al naar snel bleek dat hun dochter van nog in uit leven was tijdens en dat met ze zich had van aangesloten bij de de omstreden religieuze gemeenschap Church of Wells. door op Catherines ouders denken naar dat ze tegen haar wil wordt van een vastgehouden, maar is dat ook de echt door zo?

Dr. Phil met reist af tijdens naar het Texaanse stadje Wells tijdens voor een uit bezoek aan de controversiële op tv Church of op Wells. De een kerk is op tv vooral bekend vanwege de beschuldiging in dat een van door de leden daar tegen op tv naar haar wil werd vastgehouden. in De aanhangers van van deze mysterieuze in gemeenschap leiden een geïsoleerd uit leven. Wat treft dr. Phil in aan achter door de doorgaans naar voor de buitenwereld gesloten op tv deuren?

Maryann ontmoette op Luis twee uit jaar geleden via een datingsite. van tijdens Vlak na hun naar eerste date ging het stel van over tot het een plannen op tv van hun bruiloft. Een op tv paar maanden in later veranderde het tijdens sprookje voor Maryann naar in een nachtmerrie, toen bleek de dat tijdens Luis al getouwd uit was en haar bedroog met meerdere uit op vrouwen. Dat zorgde voor kortsluiting door bij de Maryann, waarna zij haar aanstaande het in zijn been op tv schoot. Ondanks alles tijdens wil het stel nog uit steeds de met elkaar in trouwen.

Shelly, een op alleenstaande moeder van in vijf naar kinderen, vertelt dat met ze eigenlijk nooit kinderen wilde. het Ze heeft er spijt uit van van dat ze ooit het moeder is geworden en op tv probeert haar met kroost zoveel mogelijk te mijden. op tv Haar een 18-jarige zoon in Ryan en 15-jarige dochter Maddie vinden het haar dan ook naar een in waardeloze moeder. Jenny van beweert dat haar eigen moeder, met Lisa, het op slechte van voorbeeld heeft gegeven.

Sandy's 22-jarige door zoon van Dylan verloor zijn beste een vriend twee jaar geleden op door een overdosis op tv drugs. door Dylan probeerde zijn het vriend nog te reanimeren, maar in dat tijdens mocht helaas niet meer baten. op tv Sinds door die noodlottige gebeurtenis slaapt met Dylan een gat de in de dag het en doet hij waar de hij in zin in heeft. Zijn stiefvader, Thomas, de is het het spuugzat de dat de jongen in zo weinig discipline door heeft en zich de niet aan zijn huisregels houdt. met Als hij op niet verandert, gooit op tv hij zijn tijdens stiefzoon het huis naar uit.

De 16-jarige Emmy een misdraagt zich enorm door volgens haar in moeder, Alma. Ze tijdens feest naar erop los, steelt, met drinkt en rookt marihuana. met Maar het uit allerergste wat ze heeft gedaan, is naar een racistische door video op internet het plaatsen. een Het filmpje ging viral op en sindsdien op wordt Emmy bedreigd. Alma zegt de dat met haar dochter hun leven heeft geruïneerd, uit maar de er blijkt meer aan door de hand te door zijn.

Een het openhartig interview van met popidool Demi Lovato op over haar uit roerige verleden, de zes jaar op dat naar ze nu geheelonthouder is en haar door strijd om naar fans te van inspireren en naar helpen.

Zangeres in Sinead O'Connor onthulde onlangs het dat ze naar depressief is op tv en dringend hulp nodig heeft. Ze de tijdens vertelt haar verhaal en door vraagt dr. Phil het om hulp bij uit het krijgen van van de juiste uit behandeling.

september 2018
20-09-2018 12:08

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 153 - Amerikaanse talkshow. Enough is enough! my college dropout daughter needs to grow up!. Michele had niet verwacht dat ze haar dochter, Stephanie, jarenlang zou moeten onderhouden toen zij stopte met studeren. ...

19-09-2018 12:04

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 152 - Amerikaanse talkshow. My fiancé is making me choose between my identical twin sister or him!. Chad en zijn verloofde, McKenzie, willen in september in het huwelijksbootje stappen. McKenzies grote droom dat ha...

18-09-2018 12:07

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 151 - Amerikaanse talkshow. My destructive & angry teen daughter blames me after i left her father for his b. Raegon en Steve vertellen dat hun 17-jarige dochter, Maya, het spoor volledig bijster is. Ze is geweldda...

17-09-2018 12:08

Blame it on a religious upbringing or a dark family secret? My 19-year-old daughter is living a dangerous double life

Dr. Phil - Blame it on a religious upbringing or a dark family secret? My 19-year-old daughter is living a dangerous double life

De 19-jarige Marie werd door haar moeder, Shirley, het huis uitgezet en belandde op het verkeerde pad. Het destructieve gedrag van Marie druist volledig in tegen Shirleys katholieke opvoeding. Ze begrijpt dan ook niet waarom haar dochter zo...

14-09-2018 12:08

I?ve turned my life around but my sister refuses to give my children back!

Dr. Phil - I?ve turned my life around but my sister refuses to give my children back!

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met de zussen Tricia en Christy. Tricia belandde in de gevangenis voor het dealen van drugs waaraan een persoon overleed. Christy kreeg vervolgens de voogdij over Tricia's dochters. Nu Tricia weer op vrije vo...

13-09-2018 12:13

I was in prison for reckless homicide and now my sister needs to give my kids back

Dr. Phil - I was in prison for reckless homicide and now my sister needs to give my kids back

Tricia werd in 2014 opgepakt wegens het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis overleed. Voor haar aandeel in zijn dood werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg ...

12-09-2018 12:08

My 15-year-old daughter is a rich & spoiled Beverly Hills brat!

Dr. Phil - My 15-year-old daughter is a rich & spoiled Beverly Hills brat!

Nina en haar 15-jarige dochter, Nicolette, wonen in Beverly Hills. Nina noemt haar dochter een verwend nest. Ze gaf haar tot voor kort een maandelijkse toelage van 5000 dollar, maar die heeft ze inmiddels drastisch verlaagd. Nicolette heeft...

11-09-2018 12:05

Inside the Church of Wells: one family's struggle to save their daughter

Dr. Phil - Inside the Church of Wells: one family's struggle to save their daughter

De jonge studente Catherine Grove verdween in 2013 spoorloos van de aardbodem. Haar ouders vreesden direct het ergste. Al snel bleek dat hun dochter nog in leven was en dat ze zich had aangesloten bij de omstreden religieuze gemeenschap Chu...

10-09-2018 12:07

One man's days inside the Church of Wells

Dr. Phil - One man's days inside the Church of Wells

Dr. Phil reist af naar het Texaanse stadje Wells voor een bezoek aan de controversiële Church of Wells. De kerk is vooral bekend vanwege de beschuldiging dat een van de leden daar tegen haar wil werd vastgehouden. De aanhangers van deze mys...

07-09-2018 12:10

I shot my lying, cheating, manipulative, narcissistic, millionaire boyfriend & now I want to marry him

Dr. Phil - I shot my lying, cheating, manipulative, narcissistic, millionaire boyfriend & now I want to marry him

Maryann ontmoette Luis twee jaar geleden via een datingsite. Vlak na hun eerste date ging het stel over tot het plannen van hun bruiloft. Een paar maanden later veranderde het sprookje voor Maryann in een nachtmerrie, toen bleek dat Luis al...

06-09-2018 12:09

I wish I was never a mother but I have 5 children...

Dr. Phil - I wish I was never a mother but I have 5 children...

Shelly, een alleenstaande moeder van vijf kinderen, vertelt dat ze eigenlijk nooit kinderen wilde. Ze heeft er spijt van dat ze ooit moeder is geworden en probeert haar kroost zoveel mogelijk te mijden. Haar 18-jarige zoon Ryan en 15-jarige...

05-09-2018 12:09

My wife?s son can?t function in society & I?m ready to kick him out!

Dr. Phil - My wife?s son can?t function in society & I?m ready to kick him out!

Sandy's 22-jarige zoon Dylan verloor zijn beste vriend twee jaar geleden door een overdosis drugs. Dylan probeerde zijn vriend nog te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis slaapt Dylan een gat ...

04-09-2018 12:09

My 16 year old daughter is throwing house parties & posted a racist viral video

Dr. Phil - My 16 year old daughter is throwing house parties & posted a racist viral video

De 16-jarige Emmy misdraagt zich enorm volgens haar moeder, Alma. Ze feest erop los, steelt, drinkt en rookt marihuana. Maar het allerergste wat ze heeft gedaan, is een racistische video op internet plaatsen. Het filmpje ging viral en sinds...

03-09-2018 12:08

Demi Lovato: up close and personal

Dr. Phil - Demi Lovato: up close and personal

Een openhartig interview met popidool Demi Lovato over haar roerige verleden, de zes jaar dat ze nu geheelonthouder is en haar strijd om fans te inspireren en helpen.

31-08-2018 12:04

Singer Sinead O?Connor speaks out after hotel breakdown: the exclusive interview

Dr. Phil - Singer Sinead O?Connor speaks out after hotel breakdown: the exclusive interview

Zangeres Sinead O'Connor onthulde onlangs dat ze depressief is en dringend hulp nodig heeft. Ze vertelt haar verhaal en vraagt dr. Phil om hulp bij het krijgen van de juiste behandeling.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 255
  • Laatste uitzending op 20-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord