Programma gemist?

Lisa is ervan een op overtuigd dat haar door dochter Sara verslaafd uit is aan drugs. Ze zou op tv zelfs naar de creditcard van haar met oma hebben gestolen met om aan een geld te komen. Sara ontkent uit de met beschuldigingen en noemt haar uit moeder hatelijk de en gemeen. Ze in wil dat zij haar de verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige Kelly met had een naar perfecte jeugd: op ze kreeg alles wat door ze de wilde van haar rijke ouders. op Toen haar ouders tijdens 10 jaar geleden gingen de in scheiden, ontspoorde Kelly volledig. op tv Ze is nu verslaafd aan door het alcohol en leeft op straat met van haar verloofde. uit Kelly's moeder door Diane maakt zich zorgen om in haar dochter en het om op tv haar toekomstige het kleinkind, want Kelly is drie maanden het door zwanger.

In de met media werd door de 19-jarige student Austin Harrouff op de met 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak van twee mensen dood en op in beet een van hen met terwijl hij dierlijke geluiden maakte. een De op politie denkt dat hij mogelijk in onder invloed met was van door de 'zombiedrug' flakka. Austins vader een vertelt in naar een exclusief interview dat de hij denkt in dat zijn zoon de geestesziek het is.

Wendy zegt dat door op haar 23-jarige dochter Stephanie uit een manipulatieve naar pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle van perken te in buiten. een Wendy vreest voor haar eigen veiligheid van en van heeft haar dochter de het deur gewezen. met Stephanie wil door terugkeren naar huis en beweert op dat haar moeder het tijdens op tv probleem is. Ze uit zou onvoorspelbaar zijn en altijd een schreeuwen.

Erik heeft dr. op tv Phil een op brief geschreven waarin naar hij smeekt tijdens om zijn hulp. in Erik is verslaafd uit aan heroïne en spendeert op tv hier tot wel 30.000 de tijdens dollar per maand aan. het Het lukt een hem niet om af te het kicken en volgens van hem is naar dat te met wijten aan zijn naar moeder, Kathy. Zij is van namelijk ook verslaafd in aan heroïne. op Eriks zus Stephanie een dreigt het contact op met de familie het te verbreken, omdat ze genoeg het heeft van de de situatie.

Michelles verloofde werd door voor haar op ogen doodgeschoten door de door de politie. Ze zou een deel krijgen in van naar de schadevergoeding van twee miljoen van op tv dollar die haar schoonfamilie op tv heeft ontvangen, maar het ze heeft niets gekregen. in Volgens Michelle heeft haar tijdens zus Tina met leugens verteld aan uit haar schoonfamilie. uit Tina zegt op dat Michelle gevaarlijke mannen toelaat in van haar leven naar en daarmee haar tijdens kind in het gevaar brengt. De zussen met hebben al drie op jaar niet meer van met elkaar door gesproken.

Na een huwelijk naar van de veertig jaar verliet Lucy naar haar echtgenoot. Ze ging van in ervandoor met Ken, uit de ex-man van haar dochter, door Cheryl. Cheryl tijdens was in eerste instantie het geschokt door het tijdens voorval, maar nu maakt de ze zich samen de met het haar dochter, Hope, zorgen tijdens om Lucy. naar Ken was vroeger op namelijk prikkelbaar en in overheersend. Volgens Lucy is in daar nu niks van uit te merken, door en de ze hoopt niet te hoeven kiezen op tussen Ken en naar haar een kind en de kleinkind.

Dr. Phil het praat verder uit met Pat en diens vrouw, tijdens Sarah, en van vader, John, een die volgens Pat in waandenkbeelden heeft en zijn gezin met in bedreigt. Ze willen graag door weer contact met door hem, maar dan moet tijdens er wel uit wat veranderen. Volgens John heeft op Pat een verleden een vol een agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn op genen. op Pat Smith, echtgenote door van oud-American footballspeler Emmitt door Smith, komt praten over van haar nieuwe boek van 'Second van Chances'.

Pat een en zijn het vrouw, Sarah, zijn bang het voor Pats de vader, John. Ze vrezen in dat hij hun of uit hun kinderen op iets wil de aandoen. Pat slaapt tijdens in de woonkamer om paraat het te staan in het in op geval zijn vader door hun huis binnendringt. John is met gewelddadig, van paranoïde en heeft de last van waandenkbeelden. Zelf ontkent uit John al deze de beschuldigingen. Hij beweert van dat Sarah zijn zoon het heeft uit 'gestolen' en Pat tegen hem een heeft opgezet. Het van stel in zou bezeten zijn door door de uit duivel.

Courtney naar en Ryan tijdens leerden elkaar een jaar een geleden kennen via een datingapp het en uit kregen onlangs een kind. het Maar hun relatie is op allesbehalve uit stabiel. Courtney beschuldigt Ryan door van vreemdgaan door en Ryan wordt gek van de Courtneys de leugens en driftbuien. Zo op loog in ze al eens over op een abortus en wist haar naar familie een pas twee maanden een voor de bevalling dat ze door zwanger was. Courtneys op tv de zus en moeder, bij wie van het stel inwoont, hebben op tv genoeg van het alle met ellende.

In 2015 door werden op tv op een snelweg in tijdens Arizona meerdere auto's beschoten. Na het een wekenlange zoektocht tijdens van de politie op tv de werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie in Merritt tijdens jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn het gebruikt. Volgens Leslie een lag zijn wapen van op het een moment van de met schietpartijen bij de van lommerd, maar hij werd een toch de vastgezet. Na 222 dagen in kwam door hij vrij, omdat er geen naar sluitend bewijs was. Leslie in doet nu uit voor door het eerst zijn uit verhaal.

Richie Lewis was met een uit getalenteerde honkballer uit op het hoogste niveau, het maar blessureleed maakte een de einde aan zijn carrière. een Sindsdien is in hij zichzelf niet meer. met in Volgens zijn familie naar is hij depressief, alcoholverslaafd en zet de hij zijn familie een voor de schut. Artsen op tv hebben gezegd dat hij zich letterlijk de door aan het dooddrinken is. Volgens een Richie valt het allemaal uit wel mee tijdens en een is hij alleen depressief uit omdat hij niet uit meer kan op sporten.

De gescheiden Sandra op en naar Joey vechten al op tv twee jaar om de tijdens voogdij over hun uit twee de jonge dochters. Joey tijdens bewees eerder aan de leugendetector de dat hij niet het schuldig is aan mishandeling door van op tv zijn kinderen. Hij in beweert dat Sandra leugens vertelt op tv uit en de meisjes manipuleert. Nu van is het de het beurt aan Sandra om op een test op te doen met op tv de leugendetector. op tv Maar nog voor door de uitslag komt, verlaat het ze de een studio...

Sandra op tv en Joey waren een al eerder het te gast bij dr. Phil. met Ze uit zijn gescheiden en vechten om de door voogdij op tv over hun kinderen. Volgens van Sandra mishandelt Joey op zijn dochters, maar hij naar beweert dat Sandra door ze manipuleert met en allerlei leugens verzint door om hem dwars in op te zitten. Joey gaf zijn medewerking tijdens het aan een drugstest en in een leugendetectortest en uit kwam daar goed uit. van Sandra weigerde haar naar medewerking, maar heeft nu uit beloofd wel mee uit te met doen.

Dr. tijdens Phil praat verder op met Kristina die niet door zeker weet of ze naar Jayson, een de vader het van haar kind, kan vertrouwen. Hij het van is in het verleden beschuldigd van tijdens seksueel misbruik en op tijdens is door de naar kinderbescherming uit de ouderlijke macht op tv gezet. Jayson ontkent een de uit beschuldigingen en wordt tijdens onderworpen aan een uit test met de door leugendetector.

augustus 2017
13-03-2017 16:07

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

10-03-2017 16:06

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 16:06

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

08-03-2017 16:06

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 16:07

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

06-03-2017 16:06

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

03-03-2017 16:07

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

02-03-2017 16:07

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

01-03-2017 16:07

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

28-02-2017 16:06

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

27-02-2017 16:07

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

24-02-2017 16:06

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

23-02-2017 16:08

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

22-02-2017 16:07

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

21-02-2017 16:06

Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil - Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil praat verder met Kristina die niet zeker weet of ze Jayson, de vader van haar kind, kan vertrouwen. Hij is in het verleden beschuldigd van seksueel misbruik en is door de kinderbescherming uit de ouderlijke macht gezet. Jayson ontk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord