Programma gemist?

Seizoen 16 van - Aflevering 46 tijdens - Amerikaanse talkshow. Raging, drunk uit and out met of uit control: will brandi ever tell het the truth?. Het van gesprek met Brandi en op tv Victor wordt voortgezet. naar Victor vertelt over de uit enorme impact tijdens van Brandi's naar drankprobleem op hun 11-jarige zoontje. uit Ook tijdens Brandi's moeder doet een door boekje open over tijdens haar op tv het alcoholmisbruik van haar dochter. Zelf het blijft Brandi met de beschuldigingen in alle een naar toonaarden ontkennen.

Brandi vraagt dr. door Phils hulp in om weer het samen te komen met haar op ex-man, Victor. Ze tijdens geeft toe met dat van ze tijdens hun uit huwelijk meerdere keren ontrouw is geweest, een het maar beweert dat van ook hij is vreemdgegaan. Tien op tv maanden geleden liep Brandi van tijdens een een ruzie met tijdens Victor een de gebroken neus op. de Niet hij maar zij werd van gearresteerd wegens uit mishandeling én een het in gevaar in brengen van hun 11-jarige zoon. Brandi door heeft naar Victor en naar haar zoontje sinds die dramatische van confrontatie het niet meer gezien. naar Volgens Victor is Brandi naar een excessieve drinker de en is met ze vaak agressief.

Dr. uit Phil zet zijn gesprek voort in met Jody, van Mike, tijdens hun 14-jarige dochter, Michelle, en naar haar 18-jarige vriend, Paul. naar Jody en in Mike door beweren dat hun uit dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt in en steeds van huis tijdens wegloopt. Volgens een hen laat Paul Michelle naar bij hem wonen, een ondanks van dat hun relatie strafbaar in is. De emoties lopen door op tv hoog op.

Jody en Mike van geven aan dat een ze naar niet langer de zorg in kunnen dragen tijdens voor hun ontspoorde 14-jarige dochter, een Michelle. Ze op tv beweren dat hun dochter op tv drugs in gebruikt, alcohol drinkt en steeds door van huis tijdens wegloopt. Michelles 18-jarige vriend, de op Paul, zou hier een grote met rol door in spelen. Michelle wil dat haar met ouders op haar als een van volwassene behandelen en dat uit ze Paul accepteren. met Kan dr. tijdens Phil de verstoorde gezinsrelatie op tv herstellen?

Dr. Phil zet naar zijn gesprek op voort met Courtney, die van tijdens haar voormalige vriendin, het Amie, ervan beschuldigt dat ze heeft het gelogen naar over meerdere zwangerschappen tijdens en doodgeboren kindjes. Amie tijdens reageert op een Courtneys beschuldigingen, die volgens haar op grove leugens zijn. tijdens Dr. Phil stelt tijdens Amie een aantal met gerichte vragen de om tijdens uit te zoeken een wie er nu de waarheid het spreekt.

Courtney van beschuldigt haar het voormalige vriendin, Amie, uit ervan te hebben gelogen over meerdere de zwangerschappen en in doodgeboren kindjes. de Amie houdt vol drie op keer zwanger naar te zijn geweest en zegt van dat ze in walgt van de valse de en kwetsende beschuldigingen. door In de op tv studio het zien Amie en door Courtney elkaar voor het eerst van in twee van jaar. Wie de spreekt er volgens dr. in Phil de op tv waarheid?

Dr. Phil met praat de verder met de met gescheiden ouders CJ naar en Kaylie. Volgens CJ door is Kaylie verantwoordelijk voor het van het feit dat hun 14-jarige door dochter Gabrielle niet naar school op tv gaat, met wiet rookt, alcohol drinkt van en al op seks heeft. CJ's moeder, Roseann, tijdens vindt dat tijdens Kaylie in een gevangenisstraf zou moeten door krijgen voor haar extreem met slechte invloed op op tv de ontspoorde door Gabrielle.

Dr. in Phil gaat opnieuw in gesprek tijdens met de zussen door Jessica, Amber het en Brittany, die naar beweren dat hun in stiefvader, Steve, hen op van naar jonge leeftijd heeft misbruikt. een Steve ondergaat een leugendetectortest op tv en zijn biologische dochter tijdens onthult een een geheim van dat ze al jaren door bij zich met draagt.

De het zussen Jessica, Amber het en Brittany uit beweren dat hun stiefvader, Steve, op hen op jonge leeftijd tijdens seksueel de heeft misbruikt. Tien jaar geleden tijdens een werd Steve na ingrijpen uit van de op tv Kinderbescherming veroordeeld tot een gevangenisstraf en op tv geregistreerd als uit zedendelinquent. door Steve houdt vol van dat hij onschuldig is en door beschuldigt Meloni, Jessica op tv en Ambers moeder, uit ervan dat het zij haar het dochters heeft gebrainwasht. Steve door is bereid op een leugendetectortest te het ondergaan.

Dr. Phil in zet zijn gesprek voort door met Trisha, tijdens die verslaafd is aan op in het maken van naar YouTube-video's over haar leven. tijdens Trisha claimt dat ze op wordt lastiggevallen door 'haters'. uit Een het van Trisha's volgers, door Wendy, beweert juist dat door het de Trisha is die haar met leven heeft een geruïneerd.

Trisha heeft sinds het een jaar een door eigen YouTube-kanaal: door 'Truthfully Trisha'. uit Haar familie met keurt dit af en de verder heeft ze ook tijdens te maken uit met zogenaamde 'haters'. Volgens Trisha door wordt ze tijdens door deze 'haters' gestalkt door van en bedreigd. Trisha's echtgenoot, Sean, met wil tijdens dat zij stopt met door het uploaden van video's. Hij op naar is alle problemen van spuugzat en wil dat zijn vrouw een zich weer richt naar een op hun gezin.

Dianne op Lake kwam op 14-jarige uit leeftijd het in contact met met Charles Manson. Ze door voelde een intense band met hem van en in werd het jongste lid van op tv in de Manson-familie. Dianne schreef een het boek in over haar ervaringen: 'Member een of the Family: My Story op tv of Charles Manson'. door Ze van vertelt over de in gruwelijkheden die ze met heeft meegemaakt, waarom in ze loyaal bleef aan het Manson en wat door uiteindelijk haar rol op tv was op bij zijn veroordeling.

Jessie claimt dat op tv in Laura, haar stiefmoeder met wie ze op sinds haar van vijfde samenleeft, naar een gevaarlijke de psychopaat is. Jessie van noemt haar stiefmoeder gewelddadig en beweert het dat van zelfs haar vader, die in naar de garage leeft, uit op tv doodsbang voor haar is. op tv Alsof dat nog niet door genoeg is, op heeft Laura ook nog van eens last van uit extreme verzamelwoede. Jessie het is op het spuugzat en wil dat Laura met voorgoed een vertrekt.

Amber en de Marcus hebben een de samengesteld gezin en dat uit brengt een de nodige problemen met zich een mee. de Amber zegt enorm veel op tv last te hebben op van Cari, de tijdens narcistische, manipulatieve de ex van Marcus. tijdens Ze beschuldigt Cari ervan naar dat tijdens ze haar zoons een van Amber vervreemdt van en dat ze een het ernstige ziekte op tv faket.

Mark het en zijn het ex-vrouw, Melissa, vertellen dat van hun 17-jarige dochter, Malia, al in meerdere naar malen is met weggelopen, met school is gestopt tijdens en zich op agressief gedraagt. Ze met beweren dat dit de met schuld de is van een op tv 35-jarige man met tijdens wie Malia sinds twee jaar door een relatie van heeft. Malia geeft aan verliefd door te zijn van en vindt op tv haar ouders overdreven een streng.

november 2018
19-11-2018 12:05

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 46 - Amerikaanse talkshow. Raging, drunk and out of control: will brandi ever tell the truth?. Het gesprek met Brandi en Victor wordt voortgezet. Victor vertelt over de enorme impact van Brandi's drankprobleem op h...

16-11-2018 12:05

My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Dr. Phil - My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Brandi vraagt dr. Phils hulp om weer samen te komen met haar ex-man, Victor. Ze geeft toe dat ze tijdens hun huwelijk meerdere keren ontrouw is geweest, maar beweert dat ook hij is vreemdgegaan. Tien maanden geleden liep Brandi tijdens een ...

15-11-2018 12:06

Explosive 14-year-old runaway teen and her backstage drama

Dr. Phil - Explosive 14-year-old runaway teen and her backstage drama

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Jody, Mike, hun 14-jarige dochter, Michelle, en haar 18-jarige vriend, Paul. Jody en Mike beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Volgens hen laat Paul Michelle...

14-11-2018 12:10

Our 14-year-old habitual runaway daughter is being repeatedly harbored by her 18-year-old boyfriend!

Dr. Phil - Our 14-year-old habitual runaway daughter is being repeatedly harbored by her 18-year-old boyfriend!

Jody en Mike geven aan dat ze niet langer de zorg kunnen dragen voor hun ontspoorde 14-jarige dochter, Michelle. Ze beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Michelles 18-jarige vriend, Paul, zou hi...

13-11-2018 12:11

Accused of faking pregnancies and baby deaths: Amie?s explosive reaction

Dr. Phil - Accused of faking pregnancies and baby deaths: Amie?s explosive reaction

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Courtney, die haar voormalige vriendin, Amie, ervan beschuldigt dat ze heeft gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie reageert op Courtneys beschuldigingen, die volgens haar grov...

12-11-2018 12:09

Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?

Dr. Phil - Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?

Courtney beschuldigt haar voormalige vriendin, Amie, ervan te hebben gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie houdt vol drie keer zwanger te zijn geweest en zegt dat ze walgt van de valse en kwetsende beschuldiging...

09-11-2018 12:08

Mother-in-law and daughter-in-law face off: is kaylie a negligent mom who should go to jail?

Dr. Phil - Mother-in-law and daughter-in-law face off: is kaylie a negligent mom who should go to jail?

Dr. Phil praat verder met de gescheiden ouders CJ en Kaylie. Volgens CJ is Kaylie verantwoordelijk voor het feit dat hun 14-jarige dochter Gabrielle niet naar school gaat, wiet rookt, alcohol drinkt en al seks heeft. CJ's moeder, Roseann, v...

07-11-2018 12:09

Three sisters confront their stepfather: did he do it? the polygraph results revealed

Dr. Phil - Three sisters confront their stepfather: did he do it? the polygraph results revealed

Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met de zussen Jessica, Amber en Brittany, die beweren dat hun stiefvader, Steve, hen op jonge leeftijd heeft misbruikt. Steve ondergaat een leugendetectortest en zijn biologische dochter onthult een geheim d...

06-11-2018 12:10

Three sisters finally confront their stepfather: who is telling the truth?

Dr. Phil - Three sisters finally confront their stepfather: who is telling the truth?

De zussen Jessica, Amber en Brittany beweren dat hun stiefvader, Steve, hen op jonge leeftijd seksueel heeft misbruikt. Tien jaar geleden werd Steve na ingrijpen van de Kinderbescherming veroordeeld tot een gevangenisstraf en geregistreerd ...

05-11-2018 12:09

YouTube obsessed Trisha confronts her online ?haters? plus her dramatic collapse on stage

Dr. Phil - YouTube obsessed Trisha confronts her online ?haters? plus her dramatic collapse on stage

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Trisha, die verslaafd is aan het maken van YouTube-video's over haar leven. Trisha claimt dat ze wordt lastiggevallen door 'haters'. Een van Trisha's volgers, Wendy, beweert juist dat het Trisha is die ha...

02-11-2018 12:13

My YouTube addicted wife and her online 'haters' are ruining our marriage

Dr. Phil - My YouTube addicted wife and her online 'haters' are ruining our marriage

Trisha heeft sinds een jaar een eigen YouTube-kanaal: 'Truthfully Trisha'. Haar familie keurt dit af en verder heeft ze ook te maken met zogenaamde 'haters'. Volgens Trisha wordt ze door deze 'haters' gestalkt en bedreigd. Trisha's echtgeno...

01-11-2018 12:11

Life inside the Manson family: the youngest member speaks

Dr. Phil - Life inside the Manson family: the youngest member speaks

Dianne Lake kwam op 14-jarige leeftijd in contact met Charles Manson. Ze voelde een intense band met hem en werd het jongste lid van de Manson-familie. Dianne schreef een boek over haar ervaringen: 'Member of the Family: My Story of Charles...

31-10-2018 12:09

I want my controlling hoarding stepmother who collects and abuses animals to move out!

Dr. Phil - I want my controlling hoarding stepmother who collects and abuses animals to move out!

Jessie claimt dat Laura, haar stiefmoeder met wie ze sinds haar vijfde samenleeft, een gevaarlijke psychopaat is. Jessie noemt haar stiefmoeder gewelddadig en beweert dat zelfs haar vader, die in de garage leeft, doodsbang voor haar is. Als...

30-10-2018 12:11

I think my husband?s narcissistic ex is faking cancer and making my stepsons sick

Dr. Phil - I think my husband?s narcissistic ex is faking cancer and making my stepsons sick

Amber en Marcus hebben een samengesteld gezin en dat brengt de nodige problemen met zich mee. Amber zegt enorm veel last te hebben van Cari, de narcistische, manipulatieve ex van Marcus. Ze beschuldigt Cari ervan dat ze haar zoons van Amber...

29-10-2018 12:08

Our runaway teen daughter thinks she's in love with an older man who police allege raped and threatened her

Dr. Phil - Our runaway teen daughter thinks she's in love with an older man who police allege raped and threatened her

Mark en zijn ex-vrouw, Melissa, vertellen dat hun 17-jarige dochter, Malia, al meerdere malen is weggelopen, met school is gestopt en zich agressief gedraagt. Ze beweren dat dit de schuld is van een 35-jarige man met wie Malia sinds twee ja...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 296
  • Laatste uitzending op 19-11-2018 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord