Programma gemist?

Seizoen van 17 - tijdens Aflevering 165 - Talkshow waarin dr. een Phil van problemen bespreekbaar maakt. The 47 een year old de relationship virgin. De een 47-jarige Adam heeft nog nooit op een het vriendin gehad en is nooit met verliefd de geweest. Hij vertelt dat een hij honderden dates op tv heeft gehad, maar dat hij naar op tv zelden verder komt dan twee afspraakjes. van Voor op tv zijn 50e wil hij getrouwd van zijn op en kinderen hebben. Dr. Phil de stuurt Adam op date de met vijf het verschillende alleenstaande uit vrouwen om erachter op tv te komen het wat hij verkeerd naar doet. Zal een van op tv deze dames Adam een tweede op tv kans met geven?

Annie een en Josh vertellen op dat ze als kind allerlei op onderzoeken moesten ondergaan op die niet zonder het risico waren. Dit naar kwam doordat door hun moeder, Shauna, tijdens keer op keer een verzon dat ze op ziek uit waren. Shauna bleek het münchhausen-by-proxysyndroom in te hebben. Haar in toenmalige echtgenoot, Bill, uit zegt dat hij naar geen idee tijdens had dat Shauna de kinderen op tv schade toebracht. van De kinderen trekken dit op in met twijfel.

Seizoen naar 17 - Aflevering 163 van - naar Talkshow waarin dr. Phil problemen op tv bespreekbaar maakt. Family destroyed op by uit sexual abuse, secrets and tijdens lies. De 26-jarige Megan beweert dat uit ze vanaf naar haar uit zevende seksueel misbruikt en verkracht in is. Als van tiener is ze door tijdens haar ouders op uit straat gezet. op tv Vanaf dat moment is ze op tv ontelbare keren verkracht van een en uiteindelijk het op slachtoffer geworden van naar mensenhandelaars. Megans moeder, Beth, vraag dr. een Phil tijdens om hulp, omdat ze op vindt een dat Megan zichzelf van moet herpakken en een de baan moet gaan door zoeken.

De door 15-jarige Dawson zegt het dat zijn ouders, de Chris en Dawn, hem anders het tijdens zien dan hij in werkelijkheid is. met Hij wil marihuana tijdens roken en met op straat hangen. Op uit social met media heeft hij het foto's van zichzelf gepost met van een met wapen in de hand. in Als zijn ouders de de filmpjes zien die het hij online heeft met op tv gezet, zijn ze van zeer geschokt. Dr. in Phil confronteert Dawson met met mensen die vertellen de welke nare gevolgen hun naar gevaarlijke gedrag voor hen door heeft met gehad.

Shelly met trouwde minder dan een jaar uit geleden uit met David en uit had nooit gedacht dat ze een zouden kunnen scheiden. op Ze beweert van dat David op een controlefreak is van en haar tijdens verbaal mishandelt. David zegt dat Shelly tijdens op aandacht zoekt en haar op emoties niet kan bedwingen. Ook uit te gast is door Sandra, de die vertelt een dat ze 26 jaar op geleden onder in bedreiging van een naar wapen werd ontvoerd. Hoewel ze wist de te uit ontsnappen, heeft ze van nog dagelijks last van een deze traumatische een gebeurtenis.

Angelique met dacht dat naar ze het perfecte gezin in had, totdat haar man, Tommy, met haar begon een te beschuldigen van door ontrouw. Tommy is zo het tijdens bang dat ze uit een affaire heeft, op dat hij 24 naar uur per dag controleert waar tijdens ze zich door bevindt. Hij zegt dat hij naar weet dat tijdens Angelique hem bedriegt de en verdenkt van haar ervan een dat ze mannen mee naar met huis brengt, in terwijl de kinderen slapen. Angeliques van moeder, Caroline, door vreest voor een haar dochters naar leven.

Lindsay was 24 door door jaar toen ze bruut op tv werd vermoord. Lindsays vader, Jeff, de tijdens zegt dat hij bereid is om naar te sterven naar in ruil voor tijdens gerechtigheid het voor zijn dochter. Hij naar is ervan overtuigd dat de het politie in weet wie de dader met is, door maar dit in de het doofpot stopt. een Ook is er een vrouw te met gast de die beweert dat ze aan in de hand van van websites met DNA met van in voorouders helpt bij een het oplossen van cold met cases.

Donna en haar uit ex-man, tijdens Steven, beweren tijdens beiden dat hun 28-jarige dochter, met Brittany, gewelddadig, tijdens boos en losgeslagen is. Er tijdens naar was een gespannen hereniging met Steven, een en een tijdens explosieve confrontatie naar met Brittany naar in het hotel. een Is Donna bereid om Dr. Phil het te vertrouwen uit als het een om Brittany gaat? tijdens En is Brittany's leven echt naar met zo gelukkig als ze beweert? Dr. in Phil schakelt de een hulp uit in van coach naar Mike Bayer.

Donna op tv beweert dat het haar 28-jarige dochter, Brittany, explosief met gewelddadig is. de Ze is bang dat op Brittany op een op dag haar familie door zal vermoorden. Brittany de zegt dat Donna het een leugenaar is en tijdens dat ze haar op tv gedrag zwaar overdrijft. in Haar vader, door Steven, is van tijdens Donna met gescheiden toen Brittany acht was. door De in afgelopen elf weken de heeft ze bij hem gewoond en door het ze vertelt dat door dit de moeilijkst weken van haar met leven met zijn geweest. Dr. op Phil onthult opnames die in de een de hotel zijn door gemaakt.

Joe vertelt het dat hij zich de in afgelopen twee jaar een op tv een gevangene heeft gevoeld in op tv zijn eigen huis het en zijn vrouw, Angie, door met is de gevangenisbewaarder. Angie beweert tijdens dat hij een relatie in in heeft met een 21-jarige vrouw. Deze naar vrouw op heeft vorig jaar een kind de het gekregen en Angie van denkt dat het Joes kind het kan zijn. op Ze wil dat op tv Joe meedoet aan op tv een leugentest en uit een DNA-test. Dr. Phil in gelooft dat op er een compleet andere verklaring door voor van de situatie kan de zijn.

Angie is ervan naar overtuigd dat tijdens Joe, met met wie ze al 23 van jaar is getrouwd, het een affaire een heeft met een het 21-jarige vrouw. de Ze heeft bewakingscamera's geïnstalleerd door in de hoop door hem te op kunnen betrappen. Joe zegt op dat hij van de zijn vrouw houdt en dat naar hij tijdens haar nooit zou bedriegen. door Angie zegt dat met ze in beelden heeft waarop te zien is met de dat Joe met iemand anders samen met op tv is en waarop een vrouwenstem van te horen is. Zal het Dr. Phil tijdens hetzelfde zien? De een zogenaamde 'andere een vrouw' komt ook door aan het uit woord.

Timmothy op Pitzen was zes jaar toen van hij in door 2011 verdween. Zijn moeder, door met Amy, haalde hem met een smoes op van op tv school. De twee zijn het samen gezien in het een uit dierentuin en een op tv waterpretpark. Twee dagen naar later pleegde Amy zelfmoord. Ze van liet een briefje uit achter waarin stond op tv dat Timmothy veilig was van en tijdens dat hij nooit naar gevonden zal naar worden. Acht jaar na de tijdens vermissing doet een jongen de door zich voor als Timothy, maar een hij blijkt een op tv bedrieger te zijn. Timmothy's van vader de en tante doen een voor het op tv eerst hun verhaal.

Brittany, van Brandi en Brooklyn van zeggen dat hun vader, Lance, naar liegt over zijn uit met werk, zich ongepast gedraagt naar van jonge vrouwen, meermaals is een tijdens aangehouden voor rijden onder invloed en de op zich laveloos drink. naar Ze willen dat hij verandert, met maar met Lance beweert dat de hij geen problemen heeft. Zijn dochters het zijn het volgens hem te ver gegaan. tijdens naar Hij drinkt niet zo veel door als zij denken naar en zijn omgang met de vrouwen gaat hen op tv niets in aan.

Dr. van Phil vervolgt zijn gesprek met tijdens de Ralph, die al acht maanden wacht in uit op zijn vriendin, Louise. Ze kan een een niet komen, omdat ze niet de naar juiste papieren door heeft. het Ralphs zoon en schoondochter zijn ervan naar overtuigd dat hij in wordt opgelicht. Dr. met uit Phil zoekt deze zaak uit. Zal van Louise ooit op naar de VS tijdens komen?

Ralph op popelt om zijn van mooie vriendin, in Louise, in levenden lijve te uit ontmoeten. op Ze zit al acht maanden in vast in Berlijn, omdat uit op ze niet aan met de juiste papieren kan de komen. Ralph heeft van al meer dan 150.000 het dollar uitgegeven om in Louise te helpen. naar Zijn zoon tijdens en schoondochter denken dat van hij op wordt opgelicht en dat het Louise niet is in wie ze beweert te in zijn. Zal Louise ooit het naar de VS uit in komen?

januari 2020
22-01-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 165 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The 47 year old relationship virgin. De 47-jarige Adam heeft nog nooit een vriendin gehad en is nooit verliefd geweest. Hij vertelt dat hij honderden dat...

21-01-2020 13:14

Our mother was diagnosed with Munchausen by proxy

Dr. Phil - Our mother was diagnosed with Munchausen by proxy

Annie en Josh vertellen dat ze als kind allerlei onderzoeken moesten ondergaan die niet zonder risico waren. Dit kwam doordat hun moeder, Shauna, keer op keer verzon dat ze ziek waren. Shauna bleek het münchhausen-by-proxysyndroom te hebben...

20-01-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 163 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Family destroyed by sexual abuse, secrets and lies. De 26-jarige Megan beweert dat ze vanaf haar zevende seksueel misbruikt en verkracht is. Als tiener i...

17-01-2020 13:23

Our preppy and privileged son is now a wannabe ganster

Dr. Phil - Our preppy and privileged son is now a wannabe ganster

De 15-jarige Dawson zegt dat zijn ouders, Chris en Dawn, hem anders zien dan hij in werkelijkheid is. Hij wil marihuana roken en op straat hangen. Op social media heeft hij foto's van zichzelf gepost met een wapen in de hand. Als zijn ouder...

16-01-2020 13:19

Help our marriage & my wife's kidnapping 35+ years ago

Dr. Phil - Help our marriage & my wife's kidnapping 35+ years ago

Shelly trouwde minder dan een jaar geleden met David en had nooit gedacht dat ze zouden kunnen scheiden. Ze beweert dat David een controlefreak is en haar verbaal mishandelt. David zegt dat Shelly aandacht zoekt en haar emoties niet kan bed...

15-01-2020 13:09

Stalking, cheating allegations and debt! My husband's paranoia

Dr. Phil - Stalking, cheating allegations and debt! My husband's paranoia

Angelique dacht dat ze het perfecte gezin had, totdat haar man, Tommy, haar begon te beschuldigen van ontrouw. Tommy is zo bang dat ze een affaire heeft, dat hij 24 uur per dag controleert waar ze zich bevindt. Hij zegt dat hij weet dat Ang...

14-01-2020 13:09

A daughter's brutal murder, her father's quest for justice

Dr. Phil - A daughter's brutal murder, her father's quest for justice

Lindsay was 24 jaar toen ze bruut werd vermoord. Lindsays vader, Jeff, zegt dat hij bereid is om te sterven in ruil voor gerechtigheid voor zijn dochter. Hij is ervan overtuigd dat de politie weet wie de dader is, maar dit in de doofpot sto...

13-01-2020 13:08

A hostile hotel showdown: can Brittany be helped?

Dr. Phil - A hostile hotel showdown: can Brittany be helped?

Donna en haar ex-man, Steven, beweren beiden dat hun 28-jarige dochter, Brittany, gewelddadig, boos en losgeslagen is. Er was een gespannen hereniging met Steven, en een explosieve confrontatie met Brittany in het hotel. Is Donna bereid om ...

10-01-2020 13:14

Violent, angry and on the edge: my daughter wants me dead

Dr. Phil - Violent, angry and on the edge: my daughter wants me dead

Donna beweert dat haar 28-jarige dochter, Brittany, explosief gewelddadig is. Ze is bang dat Brittany op een dag haar familie zal vermoorden. Brittany zegt dat Donna een leugenaar is en dat ze haar gedrag zwaar overdrijft. Haar vader, Steve...

09-01-2020 13:02

Angie's demands: DNA test, a polygraph or a confession

Dr. Phil - Angie's demands: DNA test, a polygraph or a confession

Joe vertelt dat hij zich de afgelopen twee jaar een gevangene heeft gevoeld in zijn eigen huis en zijn vrouw, Angie, is de gevangenisbewaarder. Angie beweert dat hij een relatie heeft met een 21-jarige vrouw. Deze vrouw heeft vorig jaar een...

08-01-2020 13:03

I think my husband is cheating and I have proof

Dr. Phil - I think my husband is cheating and I have proof

Angie is ervan overtuigd dat Joe, met wie ze al 23 jaar is getrouwd, een affaire heeft met een 21-jarige vrouw. Ze heeft bewakingscamera's geïnstalleerd in de hoop hem te kunnen betrappen. Joe zegt dat hij van zijn vrouw houdt en dat hij ha...

07-01-2020 13:19

Imposter poses as missing boy: where is the real Timmothy Pitzen?

Dr. Phil - Imposter poses as missing boy: where is the real Timmothy Pitzen?

Timmothy Pitzen was zes jaar toen hij in 2011 verdween. Zijn moeder, Amy, haalde hem met een smoes van school. De twee zijn samen gezien in een dierentuin en een waterpretpark. Twee dagen later pleegde Amy zelfmoord. Ze liet een briefje ach...

06-01-2020 12:58

Meddling daughters or drunk, predator dad in denial?

Dr. Phil - Meddling daughters or drunk, predator dad in denial?

Brittany, Brandi en Brooklyn zeggen dat hun vader, Lance, liegt over zijn werk, zich ongepast gedraagt naar jonge vrouwen, meermaals is aangehouden voor rijden onder invloed en zich laveloos drink. Ze willen dat hij verandert, maar Lance be...

03-01-2020 15:05

Finding Louise: love scam or real love?

Dr. Phil - Finding Louise: love scam or real love?

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Ralph, die al acht maanden wacht op zijn vriendin, Louise. Ze kan niet komen, omdat ze niet de juiste papieren heeft. Ralphs zoon en schoondochter zijn ervan overtuigd dat hij wordt opgelicht. Dr. Phil zoe...

02-01-2020 15:18

My family thinks I'm being scammed - I love louise

Dr. Phil - My family thinks I'm being scammed - I love louise

Ralph popelt om zijn mooie vriendin, Louise, in levenden lijve te ontmoeten. Ze zit al acht maanden vast in Berlijn, omdat ze niet aan de juiste papieren kan komen. Ralph heeft al meer dan 150.000 dollar uitgegeven om Louise te helpen. Zijn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 40. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 597
  • Laatste uitzending op 22-01-2020 om 17:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!