Programma gemist?

Seizoen op tv 16 - Aflevering tijdens 54 - Amerikaanse talkshow: op My nephew is op tv a op liar who wants to be a met rapper: Lorraine door vertelt dat haar van neefje, Tony, de rapcultuur op tv het en het zogenaamde gangsterleven verheerlijkt. naar Tony naar heeft tegen zijn op tv tante gezegd dat hij een miljoenencontract naar tijdens bij een gerenommeerd platenlabel tijdens gaat tekenen uit en een beroemde door rapper zal worden. Volgens Lorraine is een Tony een notoire de leugenaar de en weigert hij naar een normale van baan te zoeken. Dr. Phil naar zoekt uit of door Tony de waarheid met spreekt over het het platencontract.

Seizoen de 16 - uit Aflevering 53 - Amerikaanse talkshow: uit My door parents and sisters van are bullies: Lindsay beweert dat zij van en haar echtgenoot, de Billy, volledig buiten naar het miljoenenbedrijf van naar haar familie worden een gehouden. op Volgens Lindsay van worden haar twee van zussen voorgetrokken en wordt zij zelf van de als het zwarte schaap gezien. De op van ouders van de drie meiden met wijzen de beschuldigende op tv vinger in de de richting van op Lyndsays leugenachtige echtgenoot, Billy. Hij naar zou er uit de van oorzaak van zijn dat hun dochter een zich steeds van meer tegen haar familie op uit keert.

Gypsy op tv Rose Blanchard tijdens gaat verder met haar door verhaal. Zij werd door haar naar moeder gedwongen door te doen op tv alsof ze ziek was een en moest daarbij vele op operaties ondergaan. Dit de ernstige geval van met uit het syndroom van Münchhausen op tv by proxy door leidde er uiteindelijk toe naar dat Gypsy Rose besloot door haar de moeder te vermoorden.

Gypsy Rose Blanchard met doet de haar schokkende verhaal bij naar dr. uit Phil. Ze vertelt tijdens dat ze door haar moeder werd uit gedwongen op tv te doen alsof de ze ziek was. Daarbij moest op ze een vele operaties ondergaan, van werd haar hoofd kaalgeschoren naar en moest uit ze een rolstoel gebruiken. Deze uit de bizarre vorm van mishandeling van leidde uiteindelijk tot naar moord.

Volgens John is in zijn het 12-jarige zoontje, de Jack, bezeten door demonen die hem door op tv aansporen zijn familie te vermoorden. naar John wil zijn de zoon van in het kwaad verlossen door middel uit van een duiveluitdrijvingsritueel. het Johns ex-vrouw, Jen, van zegt dat in hun het zoontje helemaal niet bezeten is, maar het dat hij psychische het problemen heeft. een Ze beweert dat met Johns harde opvoeding, in waarbij uit hij Jack zelfs het slaat, daar de in oorzaak van is.

Dr. op Phil zet op het gesprek voort met Christina, die de zich op tv ernstig zorgen maakt het om Tara, naar haar dochter. Tara woont op tv bij haar vader, Jim, door en zijn 22-jarige het zwangere vrouw. Volgens Christina naar is Tara het volledig ontspoord en is door haar door narcistische ex-man daar schuldig naar aan.

Christina en Jim een het zijn gescheiden. Hun 21-jarige dochter, Tara, naar met woont bij haar vader en het zijn nieuwe vrouw, die naar van dezelfde leeftijd van als uit Tara is. Tot het grote ergernis uit van Christina mag Tara van een haar vader doen waar door ze naar zin in naar heeft. Zo laat door Jim het zelfs toe dat hun een dochter naar als webcamgirl werkt. Volgens Christina naar heeft Tara hierdoor het last van met woede-uitbarstingen en heeft de ze zeer weinig op zelfvertrouwen.

Keith vertelt de dat Sarah, op de vrouw op tv met wie hij achttien jaar met getrouwd is en vier naar kinderen naar heeft, hem verlaat voor een door man die uit zij via op internet heeft leren met kennen. Sarah geeft aan door dat ze stapelverliefd in is op tijdens de 26-jarige Kevin uit Kenia. van Ondanks dat ze in hem nog nooit op tv uit in het echt heeft gezien, wil tijdens ze op tv met hem trouwen. Dr. de Phil heeft een team van naar op Kenia gestuurd om uit op tv te zoeken of tijdens Kevin in überhaupt bestaat. Wordt een Sarah opgelicht?

Het uit gesprek met Brandi en Victor uit wordt voortgezet. het Victor vertelt in over de enorme impact van het uit Brandi's drankprobleem op het hun 11-jarige zoontje. Ook Brandi's moeder tijdens doet een met boekje open over door haar van het alcoholmisbruik van op haar dochter. Zelf blijft met Brandi de tijdens beschuldigingen in alle toonaarden naar ontkennen.

Brandi door vraagt dr. Phils hulp om de naar weer samen te komen met de haar ex-man, van Victor. Ze geeft toe met dat ze tijdens in hun huwelijk meerdere keren de ontrouw is een geweest, maar beweert op tv dat ook hij in is vreemdgegaan. Tien maanden uit geleden liep door Brandi door tijdens een ruzie op tv met Victor een gebroken van neus op. tijdens Niet hij maar het zij werd gearresteerd in wegens mishandeling én het in de gevaar brengen van de hun de 11-jarige zoon. Brandi op heeft Victor en haar zoontje met sinds die dramatische confrontatie de niet meer gezien. naar tijdens Volgens Victor is Brandi een op tv excessieve drinker in en is het ze vaak agressief.

Dr. door Phil zet een zijn gesprek voort met Jody, Mike, tijdens hun tijdens 14-jarige dochter, het Michelle, en haar 18-jarige vriend, naar Paul. Jody door en Mike beweren de dat hun dochter drugs de gebruikt, alcohol uit drinkt en steeds door van huis op tv wegloopt. Volgens hen laat op tv Paul Michelle bij van hem wonen, ondanks de dat hun relatie strafbaar is. naar in De emoties lopen hoog de op.

Jody de en Mike geven aan dat in ze niet naar langer de zorg naar kunnen het dragen voor hun ontspoorde 14-jarige op tv dochter, uit Michelle. Ze beweren dat hun de dochter drugs met gebruikt, alcohol drinkt en het steeds van huis wegloopt. een naar Michelles 18-jarige vriend, naar Paul, zou hier een grote rol in in spelen. Michelle een wil in dat haar ouders haar als tijdens een volwassene tijdens behandelen en dat ze op Paul accepteren. Kan door dr. Phil de de tijdens verstoorde gezinsrelatie herstellen?

David en op Marla het vertellen over de schokkende met ontdekking van een filmpje een op met social media waarin tijdens hun 28-jarige zoon, DJ, tijdens naakt over straat op loopt. Ze op tv maken zich ernstig op tv zorgen om zijn geestelijke gezondheid. in Volgens hen heeft met DJ last uit van waanbeelden en gelooft met hij onder meer tijdens dat op tv hij verloofd is met superster het Rihanna. DJ zegt dat op tv er niets tijdens met hem een aan de hand is, op maar dat op tv hij gewoon verkeerd door wordt begrepen.

Dr. op tv Phil zet zijn gesprek de voort met Courtney, tijdens die haar voormalige op tv vriendin, in Amie, ervan beschuldigt dat een ze heeft gelogen over meerdere op zwangerschappen en doodgeboren de kindjes. Amie reageert op op Courtneys op tv beschuldigingen, wat volgens haar de grove een leugens zijn. Dr. Phil met stelt Amie een aantal op tv op tv gerichte vragen om uit de te zoeken wie er uit nu de waarheid de spreekt.

Courtney van beschuldigt haar voormalige vriendin, naar Amie, ervan te met hebben gelogen over een meerdere zwangerschappen en een doodgeboren kindjes. Amie houdt door vol met drie keer zwanger de te zijn geweest en een zegt dat ze uit walgt van de op valse en kwetsende met beschuldigingen. In met de studio een zien Amie en in Courtney elkaar voor door het eerst in op tv twee jaar. Wie op spreekt er volgens dr. Phil het de in waarheid?

maart 2018
16-03-2018 12:01

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 54 - Amerikaanse talkshow: My nephew is a liar who wants to be a rapper: Lorraine vertelt dat haar neefje, Tony, de rapcultuur en het zogenaamde gangsterleven verheerlijkt. Tony heeft tegen zijn tante gezegd dat hij ...

15-03-2018 11:59

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 53 - Amerikaanse talkshow: My parents and sisters are bullies: Lindsay beweert dat zij en haar echtgenoot, Billy, volledig buiten het miljoenenbedrijf van haar familie worden gehouden. Volgens Lindsay worden haar twe...

14-03-2018 12:08

Gypsy Rose: from wheelchair bound to behind bars

Dr. Phil - Gypsy Rose: from wheelchair bound to behind bars

Gypsy Rose Blanchard gaat verder met haar verhaal. Zij werd door haar moeder gedwongen te doen alsof ze ziek was en moest daarbij vele operaties ondergaan. Dit ernstige geval van het syndroom van Münchhausen by proxy leidde er uiteindelijk ...

13-03-2018 12:08

A story of Munchausen by proxy and murder

Dr. Phil - A story of Munchausen by proxy and murder

Gypsy Rose Blanchard doet haar schokkende verhaal bij dr. Phil. Ze vertelt dat ze door haar moeder werd gedwongen te doen alsof ze ziek was. Daarbij moest ze vele operaties ondergaan, werd haar hoofd kaalgeschoren en moest ze een rolstoel g...

12-03-2018 12:08

My 23 yr old son is being spanked by his father

Dr. Phil - My 23 yr old son is being spanked by his father

Volgens John is zijn 12-jarige zoontje, Jack, bezeten door demonen die hem aansporen zijn familie te vermoorden. John wil zijn zoon van het kwaad verlossen door middel van een duiveluitdrijvingsritueel. Johns ex-vrouw, Jen, zegt dat hun zoo...

09-03-2018 11:57

Ex-wife, new wife and daughter caught in the middle

Dr. Phil - Ex-wife, new wife and daughter caught in the middle

Dr. Phil zet het gesprek voort met Christina, die zich ernstig zorgen maakt om Tara, haar dochter. Tara woont bij haar vader, Jim, en zijn 22-jarige zwangere vrouw. Volgens Christina is Tara volledig ontspoord en is haar narcistische ex-man...

08-03-2018 12:07

My narcissistic ex allows my daughter to work as a webcam model and married a girl the same age!

Dr. Phil - My narcissistic ex allows my daughter to work as a webcam model and married a girl the same age!

Christina en Jim zijn gescheiden. Hun 21-jarige dochter, Tara, woont bij haar vader en zijn nieuwe vrouw, die van dezelfde leeftijd als Tara is. Tot grote ergernis van Christina mag Tara van haar vader doen waar ze zin in heeft. Zo laat Jim...

07-03-2018 12:08

My wife of 18 years and mother of our four children is divorcing me for a 26-year-old kenyan man she?s never met!

Dr. Phil - My wife of 18 years and mother of our four children is divorcing me for a 26-year-old kenyan man she?s never met!

Keith vertelt dat Sarah, de vrouw met wie hij achttien jaar getrouwd is en vier kinderen heeft, hem verlaat voor een man die zij via internet heeft leren kennen. Sarah geeft aan dat ze stapelverliefd is op de 26-jarige Kevin uit Kenia. Onda...

06-03-2018 11:58

Raging, drunk and out of control: will Brandi ever tell the truth?

Dr. Phil - Raging, drunk and out of control: will Brandi ever tell the truth?

Het gesprek met Brandi en Victor wordt voortgezet. Victor vertelt over de enorme impact van Brandi's drankprobleem op hun 11-jarige zoontje. Ook Brandi's moeder doet een boekje open over haar het alcoholmisbruik van haar dochter. Zelf blijf...

05-03-2018 12:08

My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Dr. Phil - My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Brandi vraagt dr. Phils hulp om weer samen te komen met haar ex-man, Victor. Ze geeft toe dat ze tijdens hun huwelijk meerdere keren ontrouw is geweest, maar beweert dat ook hij is vreemdgegaan. Tien maanden geleden liep Brandi tijdens een ...

02-03-2018 12:05

Explosive 14-year-old runaway teen and her backstage drama

Dr. Phil - Explosive 14-year-old runaway teen and her backstage drama

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Jody, Mike, hun 14-jarige dochter, Michelle, en haar 18-jarige vriend, Paul. Jody en Mike beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Volgens hen laat Paul Michelle...

01-03-2018 12:07

Our 14-year-old habitual runaway daughter is being repeatedly harbored by her 18-year-old boyfriend!

Dr. Phil - Our 14-year-old habitual runaway daughter is being repeatedly harbored by her 18-year-old boyfriend!

Jody en Mike geven aan dat ze niet langer de zorg kunnen dragen voor hun ontspoorde 14-jarige dochter, Michelle. Ze beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Michelles 18-jarige vriend, Paul, zou hi...

28-02-2018 12:00

My son thinks he?s engaged to Rihanna, walks around town naked and believes he?s worth $700 billion

Dr. Phil - My son thinks he?s engaged to Rihanna, walks around town naked and believes he?s worth $700 billion

David en Marla vertellen over de schokkende ontdekking van een filmpje op social media waarin hun 28-jarige zoon, DJ, naakt over straat loopt. Ze maken zich ernstig zorgen om zijn geestelijke gezondheid. Volgens hen heeft DJ last van waanbe...

27-02-2018 11:59

Accused of faking pregnancies and baby deaths: Amie?s explosive reaction

Dr. Phil - Accused of faking pregnancies and baby deaths: Amie?s explosive reaction

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Courtney, die haar voormalige vriendin, Amie, ervan beschuldigt dat ze heeft gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie reageert op Courtneys beschuldigingen, wat volgens haar grov...

26-02-2018 11:55

Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?

Dr. Phil - Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?

Courtney beschuldigt haar voormalige vriendin, Amie, ervan te hebben gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie houdt vol drie keer zwanger te zijn geweest en zegt dat ze walgt van de valse en kwetsende beschuldiging...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 121
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord