Programma gemist?

Seizoen 16 - uit naar Aflevering 86 - Amerikaanse talkshow. 40 een trips to the ER, naar 27 in doctors, and 50 Xmas in trees. op my daughter is a hypochondria. Kelly vertelt door dat haar dochter, met de Danielle, het afgelopen jaar een van een levendige meid door is door veranderd in een obsessieve gezondheidsfreak. van Daarnaast heeft ze ook de tijdens nog eens last van extreme een verzamelwoede. Danielle naar houdt zich de door hele dag bezig met een het controleren van haar de lichaamsfuncties, op tv doktersbezoeken en het het verzamelen van uit nutteloze spullen. Zelf denkt ze dat het op tv ze iets ernstigs in onder de leden heeft, maar de artsen houden het het op een angststoornis. Is op tv de Danielle echt ziek of met zit het allemaal tussen uit haar de oren?

Dr. Phil naar gaat opnieuw van in gesprek met met een aantal van zijn de meest naar spraakmakende gasten. Tina en David uit waren eerder in te gast vanwege op tv hun zoons, Mike en Matt. van door Zij gaven de op tv jongens alles wat hun hartje begeerde, naar maar door toch belandden tijdens de twee op het op tv slechte pad. Ze rookten wiet, door verkochten drugs, stalen een op tv geld en maakten het leven van naar hun het ouders tot een ware hel. uit naar Hoe is het op dit gezin vergaan sinds de door vorige op uitzending?

Kristine beweert dat de haar door dochter, Shaina, een slechte de moeder is de die haar drie kinderen op verwaarloost. met Volgens Kristine heeft haar dochter tijdens last tijdens van waanbeelden en op is ze een gevaar met voor haar omgeving. uit Ook zou Shania adviezen opvolgen van naar van paragnosten, en dan in op tv het het bijzonder van onlinemedium van Dennis, die beweert een boodschapper van in de God te zijn.

Spiritueel het leider en voormalig rabbijn Marc de Gafni op wordt beschuldigd van van seksueel misbruik en intimidatie. Gafni op tv tijdens beweert dat er op een lastercampagne tegen door hem in gang is met gezet en de dat alle beschuldigingen leugens zijn. Bij op tv van dr. Phil onthult een hij de reden waarom mensen van hem in tijdens diskrediet willen een brengen.

Vlak nadat een Melissa in het het huwelijksbootje stapte met door Nick, begon haar door man zich te verkleden door naar als een demonische in clown. Als 'King Krimzon' startte met hij met het met componeren van tijdens liedjes over door het vermoorden van mensen. Nick het is ervan overtuigd dat de hij een van beroemde de 'moordrapper' zal worden. Hij houdt zich een de hele dag met bezig met op tv het posten tijdens van angstaanjagende muziekvideo's van op internet en weigert een in op tv baan te zoeken. Melissa op is de wanhoop de nabij.

Dr. met Phil besteedt aandacht in aan een het alarmerende ontwikkeling in tijdens Amerika: de explosief toegenomen verslaving aan op tv alcohol de en drugs. In de afgelopen in op tv jaren heeft dr. Phil de honderden van zijn naar gasten kunnen helpen met het afkicken. In deze uitzending de is een aantal het van deze met inmiddels met ex-verslaafden te gast. uit Door het vertellen van hun tijdens verhaal hopen van zij anderen die worstelen met met op een verslaving te het inspireren.

De een 15-jarige Sadara naar is al meer dan een vijftig keer gearresteerd, tijdens gaat niet naar school, tijdens drinkt alcohol en heeft in voor duizenden met dollars aan bezittingen gestolen het van haar het familie. Sadara een biecht op op dat ze een een kick krijg van deze criminele levenswijze. naar Haar een ouders, Cynthia van en Robert, zijn het met oneens over de juiste van aanpak van naar hun ontspoorde dochter. een Volgens Robert laat tijdens Cynthia veel te veel toe, op tv terwijl het hij zelf in keiharde discipline uit tijdens gelooft.

Pamela moet over de negen dagen de op tv gevangenis in mits van ze op tv haar ex, de Justin, toestaat om hun in kinderen te naar zien. Justin heeft daar de wettelijk gezien recht op, een maar Pamela op ziet haar ex als een tijdens gevaarlijke narcist die een een bedreiging de vormt voor door hun kinderen. Justin noemt Pamela op tv een leugenachtige, haatdragende uit ex het die hun kinderen manipuleert. een Dr. het Phil zoekt uit wie de tijdens waarheid naar spreekt.

Carrie naar en haar ex-man, Steve, hadden op dankzij zijn goedbetaalde op tv baan op Wall de Street een waar naar het luxeleven. Daar kwam verandering in toen een Steve stopte met uit zijn een drukke baan de om een eigen bedrijfje tijdens te starten. Hij de wilde meer bij de tijdens kinderen zijn, omdat op hun moeder naar constant dronken was van en de op kinderen verwaarloosde. Het een stel is onlangs een gescheiden, waarna Carrie weer bij naar haar de ouders is ingetrokken. Hoe heeft door het zover kunnen in komen? het En wat voor geheimen van heeft Carrie voor het haar familie?

Tina's tijdens 11-jarige dochter ziet eruit als naar een typisch onschuldig een meisje van op die in leeftijd. In werkelijkheid heeft ze last door van sadistische en uit moordlustige van neigingen. Volgens Tina heeft ze op meerdere malen brand van het gesticht, een kat de vermoord en ook nog naar eens geprobeerd naar om haar babybroertje te verstikken. in Tina op geeft aan dat in ze geen idee heeft door waar dit extreme gedrag vandaan op de komt, maar haar zus van denkt daar anders uit over.

Volgens door de 18-jarige Maddie zijn naar haar adoptieouders, met Beth en een Jim, nooit blij met haar geweest, op de omdat ze geen 'perfect kind' was. in Haar met ouders beweren tijdens dat Maddie een zware van psychische aandoening heeft, in waardoor ze het een hele gezin ontwricht. Beth tijdens en door Jim hebben hun in dochter zelfs laten opnemen in van een psychiatrische instelling. van Is Maddie door inderdaad geestesziek en volledig ontspoord, naar zoals haar ouders op tv een claimen?

De op 60-jarige Rex overleed op tv twee weken nadat hij in door de het ziekenhuis belandde wegens uit ademhalingsproblemen. Na zijn dood van vond zijn de dochter, Amanda, de een briefje met daarop op tv de tekst 'ik denk dat het ze van mij wil vermoorden'. Ondanks in dat autopsie heeft door uitgewezen dat een Rex een natuurlijke dood de is gestorven, kan Amanda een het niet de loslaten.

Tatiana de was negen jaar lang van lid van de een religieuze in groepering. Ze moest zich een aan allerlei strikte met regels houden en een leefde volledig geïsoleerd uit van haar familie op tv en vrienden. op tv Volgens Tatiana was die levenswijze de met schuld een van haar echtgenoot, met Robert, een strenggelovige naar Jehova's getuige. naar Vier maanden geleden besloot in Tatiana de groepering te naar verlaten. Ze naar wil dat een Robert haar volgt. naar Vooral nu hun kinderen door in een pleeggezin zijn tijdens geplaatst.

Kathy belde zeven van jaar geleden het op alarmnummer op om haar zoon, naar Tim, aan te het geven. Dat leidde ertoe dat door Tim werd veroordeeld het door voor huiselijk geweld. Kathy vertelt dat in hij haar naar sindsdien verbaal mishandelt. het Tim geeft tijdens op zijn beurt aan dat een zijn moeder van verantwoordelijk is tijdens voor het compleet ruïneren van van van zijn leven. Heeft hij daar het gelijk in of het berust alles op naar een tijdens misverstand?

Tijdens een de ruzie met haar de echtgenoot 22 van jaar geleden, schoot Debbie hem een neer waardoor naar hij in een een rolstoel belandde. Debbie moest tijdens de gevangenis in een en naar verloor de voogdij over hun het twee kinderen. uit Debbie beweert dat ze uit in uit noodweer handelde, omdat ze werd een mishandeld. Toen ze in vrijkwam, werd ze van opnieuw door een hem mishandeld en een vernederd. uit Debbie heeft een op goede band met haar zoon, maar de wil in ook het contact uit met haar dochter de herstellen. Ze is bereid om een in een leugendetectortest te ondergaan uit om te op tv bewijzen dat ze op tv de waarheid spreekt.

januari 2019
21-01-2019 12:06

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 86 - Amerikaanse talkshow. 40 trips to the ER, 27 doctors, and 50 Xmas trees. my daughter is a hypochondria. Kelly vertelt dat haar dochter, Danielle, het afgelopen jaar van een levendige meid is veranderd in een o...

18-01-2019 12:07

Double trouble brothers: what happened to Mike and Matt?

Dr. Phil - Double trouble brothers: what happened to Mike and Matt?

Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met een aantal van zijn meest spraakmakende gasten. Tina en David waren eerder te gast vanwege hun zoons, Mike en Matt. Zij gaven de jongens alles wat hun hartje begeerde, maar toch belandden de twee op het ...

17-01-2019 12:00

My daughter is being brainwashed by a psychic and I think he is a con artist

Dr. Phil - My daughter is being brainwashed by a psychic and I think he is a con artist

Kristine beweert dat haar dochter, Shaina, een slechte moeder is die haar drie kinderen verwaarloost. Volgens Kristine heeft haar dochter last van waanbeelden en is ze een gevaar voor haar omgeving. Ook zou Shania adviezen opvolgen van para...

16-01-2019 12:07

Spiritual leader in the spotlight: ex-rabbi accused

Dr. Phil - Spiritual leader in the spotlight: ex-rabbi accused

Spiritueel leider en voormalig rabbijn Marc Gafni wordt beschuldigd van seksueel misbruik en intimidatie. Gafni beweert dat er een lastercampagne tegen hem in gang is gezet en dat alle beschuldigingen leugens zijn. Bij dr. Phil onthult hij ...

15-01-2019 13:12

My husband refuses to get a job and believes he is going to become a famous 'murder rapper'

Dr. Phil - My husband refuses to get a job and believes he is going to become a famous 'murder rapper'

Vlak nadat Melissa in het huwelijksbootje stapte met Nick, begon haar man zich te verkleden als een demonische clown. Als 'King Krimzon' startte hij met het componeren van liedjes over het vermoorden van mensen. Nick is ervan overtuigd dat ...

14-01-2019 12:06

Dr. phil you?re our last hope; amazing stories of recovery

Dr. Phil - Dr. phil you?re our last hope; amazing stories of recovery

Dr. Phil besteedt aandacht aan een alarmerende ontwikkeling in Amerika: de explosief toegenomen verslaving aan alcohol en drugs. In de afgelopen jaren heeft dr. Phil honderden van zijn gasten kunnen helpen met afkicken. In deze uitzending i...

11-01-2019 12:03

Our 15-year-old criminal daughter is ruining her life & our marriage!

Dr. Phil - Our 15-year-old criminal daughter is ruining her life & our marriage!

De 15-jarige Sadara is al meer dan vijftig keer gearresteerd, gaat niet naar school, drinkt alcohol en heeft voor duizenden dollars aan bezittingen gestolen van haar familie. Sadara biecht op dat ze een kick krijg van deze criminele levensw...

10-01-2019 12:00

Help! My narcissist ex is abusing my children and nobody believes me!

Dr. Phil - Help! My narcissist ex is abusing my children and nobody believes me!

Pamela moet over negen dagen de gevangenis in mits ze haar ex, Justin, toestaat om hun kinderen te zien. Justin heeft daar wettelijk gezien recht op, maar Pamela ziet haar ex als een gevaarlijke narcist die een bedreiging vormt voor hun kin...

09-01-2019 12:02

From riches to rags: how did a wealthy suburban stay-at-home mom become a mooch living off her parents?

Dr. Phil - From riches to rags: how did a wealthy suburban stay-at-home mom become a mooch living off her parents?

Carrie en haar ex-man, Steve, hadden dankzij zijn goedbetaalde baan op Wall Street een waar luxeleven. Daar kwam verandering in toen Steve stopte met zijn drukke baan om een eigen bedrijfje te starten. Hij wilde meer bij de kinderen zijn, o...

08-01-2019 12:12

Starting fires, killing cats, torturing her brother. i?m afraid of my 11 year old daughter.?

Dr. Phil - Starting fires, killing cats, torturing her brother. i?m afraid of my 11 year old daughter.?

Tina's 11-jarige dochter ziet eruit als een typisch onschuldig meisje van die leeftijd. In werkelijkheid heeft ze last van sadistische en moordlustige neigingen. Volgens Tina heeft ze meerdere malen brand gesticht, een kat vermoord en ook n...

07-01-2019 12:06

My parents don?t love me, have abandoned me and wish they never adopted me

Dr. Phil - My parents don?t love me, have abandoned me and wish they never adopted me

Volgens de 18-jarige Maddie zijn haar adoptieouders, Beth en Jim, nooit blij met haar geweest, omdat ze geen 'perfect kind' was. Haar ouders beweren dat Maddie een zware psychische aandoening heeft, waardoor ze het hele gezin ontwricht. Bet...

04-01-2019 12:09

Obsessed with my father's death: was it murder?

Dr. Phil - Obsessed with my father's death: was it murder?

De 60-jarige Rex overleed twee weken nadat hij in het ziekenhuis belandde wegens ademhalingsproblemen. Na zijn dood vond zijn dochter, Amanda, een briefje met daarop de tekst 'ik denk dat ze mij wil vermoorden'. Ondanks dat autopsie heeft u...

03-01-2019 12:08

My husband's religious beliefs are ruining our family and now cps has our children. Can we get them back?

Dr. Phil - My husband's religious beliefs are ruining our family and now cps has our children. Can we get them back?

Tatiana was negen jaar lang lid van een religieuze groepering. Ze moest zich aan allerlei strikte regels houden en leefde volledig geïsoleerd van haar familie en vrienden. Volgens Tatiana was die levenswijze de schuld van haar echtgenoot, R...

02-01-2019 12:06

My mom ruined my life when she had me convicted of domestic battery and interfering with a 911 call

Dr. Phil - My mom ruined my life when she had me convicted of domestic battery and interfering with a 911 call

Kathy belde zeven jaar geleden het alarmnummer om haar zoon, Tim, aan te geven. Dat leidde ertoe dat Tim werd veroordeeld voor huiselijk geweld. Kathy vertelt dat hij haar sindsdien verbaal mishandelt. Tim geeft op zijn beurt aan dat zijn m...

31-12-2018 11:59

I shot my abusive husband in self-defence and my daughter won't forgive me

Dr. Phil - I shot my abusive husband in self-defence and my daughter won't forgive me

Tijdens een ruzie met haar echtgenoot 22 jaar geleden, schoot Debbie hem neer waardoor hij in een rolstoel belandde. Debbie moest de gevangenis in en verloor de voogdij over hun twee kinderen. Debbie beweert dat ze uit noodweer handelde, om...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 17:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord