Programma gemist?

Michelle met heeft 12 kinderen in de uit door leeftijd van 6 naar tot 28 jaar en nummer het 13 is onderweg. Zo'n een groot tijdens gezin brengt veel problemen met tijdens zich mee. met De kinderen op tv zeggen dat ze van zich verwaarloosd voelen. Hun tijdens vader, Rod, kennen ze uit amper, omdat hij het van altijd aan het op werk is. Dr. Phil bespreekt een het ouderschapsplan met een Michelle en Rod, maar met naar Michelle is het de daar niet mee door eens.

Pamela op tv heeft een obsessie voor haar uit tijdens vijftien katten en is een bang dat hierdoor haar vierde de huwelijk zal op stuklopen. door Ze durft zelden het naar huis te verlaten, omdat de ze een bang is dat er een iets ergs met haar katten door zal gebeuren. Haar een in man zegt dat hun hele leven in in om de katten draait. Ze hebben door er vaak ruzie de over door en als de er niets verandert, ziet hij het de somber uit in.

Nancy uit vertelt dat haar dochter, Paige, met niet voor haar het achttien maanden oude een een dochter zorgt. Paige heeft de haar dochtertje bij Nancy uit en haar man, in Lance, achtergelaten op om samen met haar vriendin het in een naar auto te gaan wonen. naar Nancy en tijdens Lance hopen naar met de hulp van op tv Dr. Phil met Paige ervan te overtuigen dat door ze de door zorg voor haar kind op tv op het zich neemt.

Angie zegt door dat met haar 25-jarige echtgenoot, John, een een leugenaar is. op tv Hij hield zijn naar erfenis geheim voor haar op tv en heeft zonder dat naar zij met het wist al 100.000 dollar op uitgegeven. Ze van kwam erachter doordat op tv ze op op tv haar voicemail het hele verhaal naar tijdens hoorde, nadat John per door ongeluk de snelkeuzetoets van naar haar nummer had door ingedrukt. John op weigert haar te vertellen op aan van wie of wat met hij het geld heeft van uitgegeven.

Seizoen de 17 - naar Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. uit naar Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked door but still unhappy. Diamond was van een depressieve tiener, genaamd op Brandon, die door zich naar compleet van de buitenwereld op afsloot. Maar het afgelopen de jaar van heeft ze zich omgevormd tot een de mooie jonge van vrouw. Haar moeder Kristi naar tijdens maakt zich echter grote zorgen in haar, omdat Diamond dakloos met is, geen een werk heeft op tv en labiel is. Haar broer, het Mitch, vindt de haar een narcist die de het leven van met hun moeder in totaal met beheerst.

Jenn beweert met dat in de woede-uitbarstingen van van haar man, Seth, hun naar huwelijk kapotmaken. Seth zegt tijdens op het zijn beurt dat Jenn hem op tv kwetst en een uit controlefreak een is, en dat hij zich gevangen naar voelt in zijn op tv huwelijk. Jenns met moeder vertelt op dat ze met bang voor Seth is op tv als hij woedend het is en met dat ze zelfs de uit politie heeft tijdens gebeld.

Seizoen van 17 - Aflevering 17034 op - tijdens Talkshow waarin dr. Phil problemen het bespreekbaar maakt. Bad parenting uit or bad teen: een Who's really to van blame?. Phil McGraw, de beter bekend als dr. Phil, op geeft zijn gasten op advies uit over hun problemen of het levensstijl. Dankzij zijn jarenlange op naar ervaring als psycholoog heeft hij de voor vrijwel alle door relationele problemen met een advies.

Angela de en Dan zeggen dat een ze voor de buitenwereld op het het perfecte stel lijken. Ze uit hebben vier prachtige dochters een en op tv zijn vooraanstaande van leden van hun kerk. Maar Angela uit heeft een geheim: uit ze kan in niet stoppen met met haar de buitenechtelijke affaires en naar zegt dat ze op tv seksverslaafd is.

Tracy is het een succesvolle actrice die uit in een veel soaps heeft op tv gespeeld, waaronder 'The Bold uit And The tijdens Beautiful'. Ze de zoekt hulp voor haar op 71-jarige moeder, Robin, die van door alles hamstert een en op het punt uit staat van om haar huis tijdens uitgezet te worden. Het het huis het is ernstig vervuild en het is met één grote van bende. Robin beseft dat een ze een uit probleem heeft en uit hoopt dat Dr. Phil de met haar kan helpen.

Bronwyn op tv beweert dat haar ex, uit Brett, en haar moeder, in naar Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben met gestolen en door haar kapot de willen maken. Brett zegt met dat Bonwyn geestelijk ziek het is en hun met kind in gevaar brengt. een Bronwyn en Brett door staan lijnrecht tegenover de in elkaar. Kan Dr. op tv Phil hen helpen?

Alans uit Facebook-foto's zijn negen jaar met als door lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met door vrouwen. De oplichter is het tegen de lamp naar gelopen in en 'hij' blijkt een op 'zij' te zijn: tijdens de in 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan een en Dr. Phil van onthult waarom Sarah op zich al zo lang de als man met voordoet. Volgens Amanda en op Alan is door ze met eraan verslaafd zich de als een ander voor te doen. tijdens Kan tijdens Sarah hiermee met stoppen?

Alan op tv en Amanda vertellen dat de naar van afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's door als lokmiddel zijn gebruikt een voor onlinerelaties de met vrouwen. Slachtoffers de van deze een oplichter waarschuwden Alan en Amanda met en zij op hebben op op hun beurt een een privédetective ingeschakeld. De oplichter blijkt de het een 24-jarige vrouw door te zijn en de het is niet de eerste keer tijdens dat van ze tegen de lamp op tv loopt.

Dr. Phil van heeft een uit vervolggesprek met D'Andre, die beweert uit dat zijn gewelddadige door relatie met zijn op tv de vriendin deels het gevolg van is van haar verknipte opvoeding. een Wat uit heeft D'Andre van te zeggen over het op tv negeren van op het contactverbod dat Autumn de tegen hem heeft? op tv En waarom door vindt psychiater Charles op Sophy dat de van ouders deels verantwoordelijk zijn voor op het feit dat naar Autumn uit steeds weer teruggaat naar door D'Andre?

Autumn een vertelt dat met ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd van genoemd, het nadat een filmpje de viraal ging waarin zij tijdens de van auto van haar vriend de met een sleutel naar bewerkt. Ze zegt de dat ze na bijna twee uit jaar mishandeling uit tot in het uiterste gedreven was. Autumns vader een zegt dat de hij haar een keer tijdens op tv bij het huis uit van D'Andre heeft opgehaald. Haar ogen uit waren toen op opgezwollen en haar neus van en op mond zaten onder een het bloed. op Waarom verdedigt Autumn D'Andre tegenover haar op tijdens ouders?

Michele op en haar van 33-jarige dochter, Stephanie, waren op tv eerder bij Dr. Phil op tv vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie met ging naar het een afkickkliniek en van stopte met drinken. Maar van sinds Michele op naar Texas op is verhuisd, is het weer de compleet naar mis. Michele zegt dat tijdens Stephanie zich laveloos naar drinkt op tv en bijna het huis in tijdens brand uit stak. Stephanie zit van nu voor mishandeling in de een gevangenis. op tv Dr. Phil geeft hen uit advies hoe ze hun naar leven weer tijdens op de rit uit kunnen krijgen.

april 2020
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!