Programma gemist?

Michelle met heeft 12 van kinderen in de leeftijd tijdens van 6 tot 28 van jaar en nummer op 13 is onderweg. in Zo'n groot op gezin brengt veel naar problemen met zich mee. De het met kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd uit naar voelen. Hun vader, Rod, kennen ze door met amper, omdat hij altijd aan met het werk is. Dr. in Phil naar bespreekt een het ouderschapsplan met Michelle in en Rod, maar Michelle is het op van daar niet mee een eens.

Pamela door heeft een de obsessie voor haar vijftien katten naar en in is bang dat hierdoor haar vierde tijdens huwelijk zal naar stuklopen. Ze durft van zelden het huis te uit verlaten, omdat ze met bang is dat naar er iets naar ergs met haar naar katten zal gebeuren. naar Haar man zegt een dat op hun hele leven om de door katten de draait. Ze hebben er vaak ruzie naar over op en als er niets door verandert, in ziet hij het somber van in.

Nancy vertelt dat naar haar tijdens dochter, Paige, niet voor haar tijdens achttien de maanden oude dochter zorgt. Paige op tv heeft uit haar dochtertje met bij Nancy en haar man, Lance, tijdens achtergelaten om van samen met haar vriendin door in een met auto te gaan wonen. op tv Nancy uit en Lance hopen met met de hulp van in Dr. Phil Paige ervan uit te op overtuigen dat ze de van zorg met voor haar kind op tv op zich neemt.

Angie het zegt dat haar 25-jarige in echtgenoot, John, op een leugenaar uit is. Hij hield zijn erfenis geheim op door voor haar en heeft zonder dat tijdens zij het wist uit al de 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam een tijdens erachter doordat ze op haar voicemail het het hele verhaal in hoorde, nadat op John per ongeluk de de snelkeuzetoets in van haar nummer had het ingedrukt. John op tv weigert haar te op tv vertellen aan wie of uit wat hij het geld in heeft uit uitgegeven.

Seizoen de 17 - Aflevering 55 - op tv Talkshow op tv waarin dr. in Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but tijdens still unhappy. Diamond van was een depressieve tiener, een genaamd Brandon, op tv die zich compleet van de de buitenwereld op afsloot. Maar op het afgelopen jaar heeft door ze zich uit omgevormd tot een mooie de jonge vrouw. Haar moeder Kristi op tv maakt zich op echter grote zorgen haar, de met omdat Diamond dakloos is, geen werk de heeft en labiel een is. de Haar broer, Mitch, vindt haar de een tijdens narcist die het leven van een een hun moeder totaal een beheerst.

Jenn beweert met dat de woede-uitbarstingen van van met haar man, Seth, de hun huwelijk kapotmaken. Seth in zegt op uit zijn beurt dat Jenn hem kwetst op tv en een controlefreak door is, en uit dat uit hij zich gevangen voelt in zijn met op huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze met bang voor naar Seth is als hij de woedend een is en dat ze zelfs naar de politie de heeft een gebeld.

Seizoen 17 naar - met Aflevering 17034 - Talkshow waarin door dr. met Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or op bad van teen: Who's really to uit blame?. Phil McGraw, beter met bekend als tijdens dr. Phil, geeft zijn gasten uit advies over in hun problemen of van levensstijl. Dankzij zijn door jarenlange ervaring van als psycholoog uit heeft hij voor een vrijwel alle relationele problemen op tv een advies.

Angela en Dan op zeggen dat uit ze voor met de buitenwereld met het perfecte stel in lijken. Ze hebben naar vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande van leden van de hun kerk. een Maar Angela heeft een tijdens geheim: door ze kan niet stoppen met met haar buitenechtelijke affaires en met uit zegt dat ze op tv seksverslaafd is.

Tracy is een op succesvolle in actrice die in veel in soaps heeft gespeeld, waaronder het 'The Bold in And The naar Beautiful'. Ze zoekt de hulp voor haar 71-jarige moeder, op tv Robin, die van naar alles hamstert op en naar op het punt staat met om haar huis uitgezet te van worden. Het naar huis is ernstig vervuild van van en het is één grote het bende. het Robin beseft dat ze van een probleem op tv heeft en hoopt tijdens dat Dr. Phil haar kan in helpen.

Bronwyn beweert dat uit haar ex, Brett, van en haar moeder, een Cassandra, haar 5-jarige op met dochter hebben gestolen en naar haar kapot uit willen maken. Brett zegt dat Bonwyn het uit geestelijk ziek is en hun door kind in gevaar het brengt. het Bronwyn en Brett het staan lijnrecht tegenover elkaar. Kan Dr. door Phil tijdens hen helpen?

Alans Facebook-foto's de zijn negen jaar als op lokmiddel naar gebruikt voor op onlinerelaties met vrouwen. De naar oplichter is van tegen de lamp gelopen van en 'hij' blijkt een van 'zij' te zijn: het de 24-jarige Sarah. naar Sarah ontmoet Alan het en Dr. Phil de onthult de waarom Sarah zich al zo lang door als man in voordoet. Volgens Amanda uit en Alan een is ze eraan het verslaafd zich als een ander tijdens voor te het doen. Kan tijdens Sarah hiermee door stoppen?

Alan en Amanda de op vertellen dat de afgelopen negen van jaar met Alans Facebook-foto's als op lokmiddel zijn gebruikt op tv voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers het van op deze oplichter waarschuwden Alan een en Amanda en een zij hebben op hun door beurt de een privédetective ingeschakeld. De oplichter op tv blijkt uit een 24-jarige vrouw uit te zijn en het is in niet de met eerste keer dat ze naar tegen de lamp een loopt.

Dr. een Phil heeft een vervolggesprek met een D'Andre, op tv die beweert naar dat zijn gewelddadige naar relatie met zijn vriendin deels van het gevolg is het van haar van verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre van te op tv zeggen over het negeren naar van het door contactverbod dat Autumn tegen hem in heeft? van En waarom vindt psychiater Charles het Sophy dat met de ouders deels verantwoordelijk de zijn op voor het naar feit dat Autumn steeds tijdens weer teruggaat naar uit D'Andre?

Autumn vertelt dat het ze een naar gestoorde, jaloerse vriendin werd de het genoemd, nadat een filmpje viraal uit ging waarin zij de naar auto in van haar vriend met een op tv sleutel op tv bewerkt. Ze tijdens zegt dat ze na een bijna twee jaar uit mishandeling tot het uiterste met gedreven was. Autumns naar vader op zegt dat hij haar een door keer bij het huis op het van D'Andre heeft het opgehaald. Haar ogen waren toen met opgezwollen en haar van neus en mond een zaten onder op het bloed. Waarom verdedigt Autumn tijdens op D'Andre tegenover haar van ouders?

Michele en haar het tijdens 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder door bij op Dr. Phil vanwege op tv Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar op een afkickkliniek en door stopte met drinken. het Maar sinds Michele de naar door Texas is verhuisd, op tv is het weer compleet een mis. Michele zegt tijdens dat Stephanie zich laveloos een drinkt en bijna met het op huis in brand stak. Stephanie zit uit nu tijdens voor mishandeling in de in gevangenis. door Dr. Phil geeft hen advies een hoe ze hun leven in met weer op de door rit kunnen krijgen.

december 2020
12-03-2020 13:17

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

11-03-2020 13:25

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

10-03-2020 13:12

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

09-03-2020 13:17

Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Dr. Phil - Husband butt dialed me and blew his secret inheritance

Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot, John, een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor haar en heeft zonder dat zij het wist al 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter doordat ze op haar voicemail het hele verhaal hoorde, ...

06-03-2020 13:18

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 55 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Unmasked but still unhappy. Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar he...

05-03-2020 13:12

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

04-03-2020 13:15

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 17034 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. ...

03-03-2020 13:18

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

02-03-2020 13:02

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

28-02-2020 13:22

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

27-02-2020 13:23

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

26-02-2020 13:26

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

25-02-2020 13:18

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

24-02-2020 13:22

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

21-02-2020 13:16

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 633
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!