Programma gemist?

Lisa het is ervan overtuigd van dat haar dochter Sara verslaafd op tv is aan drugs. de op tv Ze zou zelfs van de creditcard van haar een oma hebben gestolen om aan tijdens door geld te komen. Sara ontkent van de met beschuldigingen en noemt een haar moeder hatelijk en een gemeen. Ze wil dat zij in op haar verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige in Kelly had een perfecte op tv met jeugd: ze kreeg alles wat door ze wilde de van haar rijke tijdens ouders. Toen haar ouders op 10 jaar geleden een gingen op tv scheiden, ontspoorde Kelly door volledig. Ze is nu verslaafd aan met alcohol en leeft op op door straat met tijdens haar verloofde. Kelly's moeder Diane in maakt zich zorgen uit om haar dochter op tv en om van haar toekomstige van kleinkind, want Kelly op tv is drie maanden naar zwanger.

In de de media werd door de 19-jarige student op tv Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' door genoemd. Hij stak twee in mensen een dood en beet een op tv van hen terwijl het hij dierlijke geluiden maakte. uit uit De politie denkt in dat hij mogelijk onder invloed was met van naar de 'zombiedrug' op tv flakka. Austins vader vertelt in van een in exclusief interview dat hij denkt dat met op tv zijn zoon geestesziek met is.

Wendy een zegt dat haar 23-jarige dochter op tv door Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies op tv gedrag gaat door alle perken een te buiten. Wendy de vreest voor haar eigen het veiligheid en heeft in haar dochter de deur tijdens gewezen. op tv Stephanie wil terugkeren naar in huis in en beweert dat door haar moeder het op probleem is. Ze zou onvoorspelbaar zijn de door en altijd schreeuwen.

Erik heeft in dr. Phil een het brief van geschreven waarin hij smeekt uit om zijn in hulp. Erik is verslaafd tijdens aan heroïne en spendeert hier van tot wel in 30.000 dollar van per maand aan. Het van lukt in hem niet om de af te kicken en volgens door hem naar is dat te wijten aan zijn naar moeder, Kathy. op Zij is namelijk ook van verslaafd aan heroïne. een Eriks zus het Stephanie dreigt het de contact een met de familie tijdens te verbreken, omdat ze tijdens genoeg heeft uit van de situatie.

Michelles verloofde naar werd voor uit haar ogen doodgeschoten een door de politie. Ze een zou een deel op krijgen van de op schadevergoeding van twee een miljoen dollar van die haar op tv schoonfamilie heeft ontvangen, de maar ze heeft niets gekregen. tijdens Volgens Michelle heeft op tv haar van zus Tina leugens verteld in aan haar schoonfamilie. Tina zegt tijdens dat Michelle gevaarlijke met in mannen toelaat in haar leven en op daarmee naar haar kind met in gevaar brengt. De de zussen hebben een al drie jaar niet tijdens meer met tijdens elkaar gesproken.

Na een huwelijk van naar van veertig jaar door verliet Lucy haar echtgenoot. van Ze ging ervandoor in met Ken, de ex-man tijdens van in haar dochter, Cheryl. Cheryl was met in naar eerste instantie geschokt door op het voorval, op tv maar nu maakt met ze zich samen op met haar dochter, Hope, het zorgen om in Lucy. Ken was de vroeger namelijk prikkelbaar en overheersend. uit Volgens op tv Lucy is daar nu niks van naar te het merken, en ze met hoopt niet te hoeven met kiezen tussen op Ken en de haar kind en met kleinkind.

Dr. op tv Phil praat tijdens verder met Pat tijdens en diens vrouw, Sarah, en tijdens vader, John, het die volgens Pat naar waandenkbeelden heeft en de zijn gezin bedreigt. Ze willen een graag weer contact naar met uit hem, maar naar dan moet er wel wat veranderen. op door Volgens John heeft naar Pat een verleden vol agressie, mogelijk op veroorzaakt op door zijn genen. Pat met Smith, echtgenote uit van oud-American footballspeler het Emmitt Smith, komt praten over een haar tijdens nieuwe boek 'Second de Chances'.

Pat in en zijn vrouw, Sarah, het zijn uit bang voor Pats vader, uit John. Ze de vrezen dat hij door hun of hun kinderen iets een wil aandoen. tijdens Pat slaapt met in de woonkamer om paraat op te staan een in het geval met zijn vader hun door huis binnendringt. John is het gewelddadig, paranoïde en heeft van uit last van waandenkbeelden. Zelf de ontkent John al deze op tv beschuldigingen. Hij op beweert dat het Sarah zijn zoon op tv heeft 'gestolen' en Pat de tegen hem de heeft opgezet. Het in stel zou bezeten zijn door de op tv in duivel.

Courtney en het Ryan leerden elkaar op een jaar geleden kennen op via een een datingapp en kregen onlangs van een de kind. Maar hun relatie met is allesbehalve stabiel. Courtney uit beschuldigt Ryan van door vreemdgaan op tv en Ryan wordt gek het van in Courtneys leugens en driftbuien. Zo loog uit ze al door eens over op tv een abortus en op wist haar familie pas met twee maanden voor tijdens de bevalling met dat ze zwanger was. Courtneys met op tv zus en moeder, bij op tv wie het door stel inwoont, hebben genoeg uit van alle een ellende.

In een 2015 werden op een de snelweg in Arizona meerdere de auto's beschoten. met Na een naar wekenlange zoektocht van de het politie werd uiteindelijk de een van 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. van Zijn wapen zou van zijn gebruikt. Volgens Leslie op tv lag naar zijn wapen op het moment op van de een schietpartijen bij de lommerd, tijdens maar hij uit werd toch vastgezet. op Na 222 door dagen kwam op hij vrij, omdat er een geen sluitend bewijs door was. Leslie doet op tv nu voor door het eerst zijn uit verhaal.

Richie van Lewis was een op getalenteerde honkballer op het hoogste uit niveau, maar in blessureleed tijdens maakte een einde aan op tv zijn carrière. Sindsdien de is hij zichzelf niet tijdens meer. Volgens zijn een familie door is hij depressief, uit alcoholverslaafd en zet hij de zijn familie voor op schut. Artsen hebben gezegd door dat hij door zich letterlijk aan het dooddrinken van is. Volgens Richie naar valt in het allemaal wel op tv mee en op tv is hij alleen een depressief omdat hij niet meer kan tijdens een sporten.

De een gescheiden Sandra op tv en Joey vechten al twee tijdens jaar het om de voogdij over met hun twee jonge dochters. Joey uit bewees eerder op tv aan de tijdens leugendetector dat hij naar niet schuldig de is aan mishandeling het van zijn kinderen. Hij op beweert dat Sandra leugens uit vertelt uit en de meisjes manipuleert. Nu met is het de het beurt aan uit Sandra om een test te de doen met de in het leugendetector. Maar nog het voor de uitslag komt, verlaat in ze de op studio...

Sandra en van Joey waren van al eerder op tv te gast bij het dr. Phil. Ze zijn gescheiden in en vechten in om de voogdij over hun de het kinderen. Volgens Sandra mishandelt de Joey zijn dochters, naar maar hij beweert dat met Sandra van ze manipuleert en tijdens allerlei leugens verzint om in hem dwars te op tv zitten. Joey gaf de zijn medewerking naar aan een drugstest en een leugendetectortest uit en kwam daar door goed op tv uit. Sandra weigerde haar de medewerking, maar met heeft nu beloofd wel mee op te uit doen.

Dr. Phil het praat verder door met Kristina tijdens die niet zeker weet of ze op tv met Jayson, de vader van haar kind, met kan tijdens vertrouwen. Hij is van in het tijdens verleden beschuldigd van uit seksueel misbruik en is door naar de kinderbescherming tijdens uit de op ouderlijke macht gezet. Jayson met ontkent de uit beschuldigingen en wordt onderworpen aan een op tv test tijdens met de het leugendetector.

oktober 2017
13-03-2017 16:07

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

10-03-2017 16:06

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 16:06

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

08-03-2017 16:06

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 16:07

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

06-03-2017 16:06

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

03-03-2017 16:07

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

02-03-2017 16:07

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

01-03-2017 16:07

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

28-02-2017 16:06

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

27-02-2017 16:07

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

24-02-2017 16:06

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

23-02-2017 16:08

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

22-02-2017 16:07

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

21-02-2017 16:06

Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil - Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil praat verder met Kristina die niet zeker weet of ze Jayson, de vader van haar kind, kan vertrouwen. Hij is in het verleden beschuldigd van seksueel misbruik en is door de kinderbescherming uit de ouderlijke macht gezet. Jayson ontk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord