Programma gemist?

Lisa uit is ervan met overtuigd dat haar van dochter Sara verslaafd is aan van drugs. Ze door zou zelfs de creditcard van uit naar haar oma hebben gestolen om een aan geld te tijdens komen. Sara ontkent door de beschuldigingen en door noemt haar moeder tijdens hatelijk en door gemeen. Ze wil dat zij door haar verontschuldigingen tijdens aanbiedt.

De 26-jarige Kelly door had uit een perfecte de jeugd: ze kreeg alles wat op ze wilde van haar in rijke op tv ouders. Toen haar ouders het 10 jaar geleden het gingen in scheiden, ontspoorde Kelly de volledig. Ze is nu uit verslaafd aan met alcohol en leeft op straat tijdens met haar verloofde. Kelly's door moeder Diane maakt naar zich zorgen om met haar dochter in en om haar door toekomstige kleinkind, want uit Kelly is met drie maanden door zwanger.

In het de media werd naar de 19-jarige met student Austin Harrouff door de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak in twee mensen dood door en beet een het van het hen terwijl hij uit dierlijke geluiden maakte. De politie de denkt dat hij mogelijk met onder invloed was de van de een 'zombiedrug' flakka. met Austins vader vertelt in in een exclusief interview dat de hij de denkt dat op tv zijn zoon geestesziek door is.

Wendy op zegt dat uit haar 23-jarige dochter Stephanie een van manipulatieve pestkop is. Stephanies in gedrag gaat op tv alle perken te op tv buiten. Wendy vreest een voor haar eigen het veiligheid en heeft op tv haar dochter de deur een van gewezen. Stephanie wil terugkeren naar de huis en beweert in dat haar uit moeder het probleem is. Ze uit zou onvoorspelbaar zijn op tv en altijd tijdens schreeuwen.

Erik de heeft dr. door Phil een brief geschreven waarin hij een smeekt van om zijn hulp. de Erik is de verslaafd aan heroïne en spendeert door hier met tot wel 30.000 uit dollar per maand op aan. Het lukt hem niet om tijdens af te kicken een en volgens het hem het is dat te naar wijten aan zijn moeder, Kathy. de Zij is op tv namelijk ook de verslaafd aan heroïne. Eriks zus Stephanie uit dreigt tijdens het contact met de familie door te verbreken, omdat uit ze genoeg op heeft van de met situatie.

Michelles verloofde werd van voor haar een ogen doodgeschoten met door de politie. Ze zou op een deel krijgen van van de schadevergoeding naar van twee miljoen uit dollar die op tv haar op tv schoonfamilie heeft ontvangen, uit maar ze heeft niets gekregen. een Volgens Michelle de heeft haar zus door Tina leugens op verteld aan haar in schoonfamilie. Tina zegt het dat Michelle gevaarlijke mannen toelaat in het haar met leven en daarmee met haar kind in op gevaar brengt. De zussen hebben de al naar drie jaar niet een meer met elkaar uit gesproken.

Na naar een huwelijk tijdens van veertig jaar verliet op Lucy haar uit echtgenoot. Ze ging ervandoor uit met Ken, de ex-man in van haar dochter, Cheryl. naar Cheryl was naar in eerste instantie de geschokt door het voorval, het maar de nu maakt ze zich samen op met haar dochter, tijdens Hope, zorgen om van het Lucy. Ken was vroeger een namelijk prikkelbaar op en overheersend. Volgens Lucy is daar met op nu niks van te merken, uit en ze uit hoopt niet te op hoeven kiezen tussen op tv Ken en van haar kind en naar kleinkind.

Dr. Phil praat in verder door met Pat door en diens vrouw, van Sarah, en vader, John, die uit volgens Pat waandenkbeelden heeft met en zijn gezin uit het bedreigt. Ze willen graag weer in contact met met hem, maar dan moet in er wel wat veranderen. in Volgens John heeft naar Pat een verleden met door vol agressie, mogelijk veroorzaakt door tijdens zijn genen. van Pat Smith, echtgenote van oud-American uit footballspeler Emmitt tijdens Smith, komt door praten over haar door nieuwe boek van 'Second Chances'.

Pat en tijdens zijn vrouw, met Sarah, zijn bang het voor Pats vader, het John. Ze vrezen dat hij van hun op tv of hun kinderen iets wil door in aandoen. Pat slaapt in de de woonkamer om paraat een te staan in het naar tijdens geval zijn vader hun met huis binnendringt. John het is gewelddadig, paranoïde en heeft op last van waandenkbeelden. tijdens Zelf ontkent John tijdens al deze naar beschuldigingen. de Hij beweert dat een Sarah zijn zoon heeft op 'gestolen' en Pat op tv tegen hem heeft opgezet. van Het stel de zou bezeten zijn de door de door duivel.

Courtney van en Ryan leerden elkaar tijdens een jaar geleden in kennen via een op tv datingapp en kregen onlangs naar een kind. Maar in hun in relatie is allesbehalve van stabiel. Courtney naar beschuldigt Ryan van tijdens vreemdgaan en Ryan wordt van gek van uit Courtneys leugens en driftbuien. uit Zo loog met ze al eens naar over een abortus en wist haar van familie pas twee naar de maanden voor de bevalling uit dat ze zwanger was. Courtneys het zus en moeder, van bij wie het uit stel inwoont, tijdens hebben genoeg van alle op tv tijdens ellende.

In 2015 naar werden op een snelweg van het in Arizona meerdere auto's beschoten. naar Na een van wekenlange zoektocht van de de politie werd uiteindelijk de op tv de 21-jarige Leslie Merritt jr. op tv gearresteerd. Zijn wapen zou zijn op het gebruikt. Volgens Leslie lag op tv zijn wapen op het moment op van de op tv schietpartijen bij de lommerd, van maar hij werd door toch vastgezet. Na door 222 door dagen kwam uit hij vrij, omdat er uit geen sluitend bewijs was. het Leslie doet nu het voor het met eerst zijn naar verhaal.

Richie uit Lewis was een getalenteerde het honkballer op het hoogste in niveau, maar blessureleed op tv op maakte een einde aan zijn een carrière. Sindsdien op is hij met zichzelf niet meer. Volgens zijn in familie is hij in depressief, alcoholverslaafd op tv en zet hij zijn familie met op voor schut. Artsen hebben gezegd de dat hij zich op tv letterlijk aan van het dooddrinken is. Volgens op tv Richie valt het allemaal het wel tijdens mee en de is hij alleen het depressief omdat hij niet meer kan een van sporten.

De gescheiden naar Sandra en Joey in vechten al twee jaar op tv om de door voogdij naar over hun twee jonge dochters. Joey van door bewees eerder aan de leugendetector dat een hij niet schuldig het is naar aan mishandeling van zijn tijdens kinderen. Hij beweert dat op tv Sandra leugens vertelt uit en de meisjes uit manipuleert. Nu van is op het de beurt aan met Sandra om in een test te doen met door de leugendetector. Maar nog naar voor de het uitslag komt, op verlaat ze naar de studio...

Sandra op tv en Joey waren door al eerder te op tv gast bij de dr. Phil. Ze zijn gescheiden en door een vechten om de voogdij over hun door kinderen. Volgens van Sandra mishandelt Joey door zijn uit dochters, maar hij beweert dat Sandra door ze manipuleert in en op allerlei leugens verzint het om hem dwars uit te zitten. Joey gaf het zijn medewerking op aan een drugstest en een door leugendetectortest op en kwam daar goed uit. Sandra de van weigerde haar medewerking, maar heeft van nu het beloofd wel mee te uit doen.

Dr. met Phil praat in verder met Kristina die met niet zeker weet of ze van Jayson, de vader naar van haar tijdens kind, kan van vertrouwen. Hij is het in het verleden beschuldigd van in door seksueel misbruik en is op tv door de op kinderbescherming uit de door ouderlijke macht gezet. in Jayson ontkent de beschuldigingen en wordt tijdens het onderworpen aan een door test met de van leugendetector.

december 2017
13-03-2017 16:07

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

10-03-2017 16:06

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 16:06

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

08-03-2017 16:06

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 16:07

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

06-03-2017 16:06

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

03-03-2017 16:07

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

02-03-2017 16:07

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

01-03-2017 16:07

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

28-02-2017 16:06

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

27-02-2017 16:07

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

24-02-2017 16:06

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

23-02-2017 16:08

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

22-02-2017 16:07

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

21-02-2017 16:06

Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil - Jayson's polygraph results revealed: Kristina's decision

Dr. Phil praat verder met Kristina die niet zeker weet of ze Jayson, de vader van haar kind, kan vertrouwen. Hij is in het verleden beschuldigd van seksueel misbruik en is door de kinderbescherming uit de ouderlijke macht gezet. Jayson ontk...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord