Programma gemist?

Seizoen 17 - naar Aflevering 99 - in tijdens Talkshow waarin dr. Phil door problemen bespreekbaar van maakt. Our mother is a manipulator who het abandoned us tijdens as children. Dustin, Chance en de van Nova beweren dat hun moeder, Sonya, in een leugenaar en de een manipulator uit is, die hen de hun hele op tv leven heeft verwaarloosd. Volgens de door kinderen de zijn ze van in afschuwelijke omstandigheden opgegroeid, naar zonder eten op of warm water in uit huis. Sonya zegt dat tijdens ze in zich hier niets van kan met herinneren.

Dr. een Phil vervolgt een zijn gesprek met Melissa op en haar naar moeder, Michelle, die zich grote door zorgen op maken over de 14-jarige Destoni. Melissa tijdens tijdens denkt dat haar tijdens dochter door haar in gewelddadige gedrag in de gevangenis op zal belanden, van of erger nog, de dood een zal vinden. tijdens Melissa denkt erover om in haar uit met huis te laten plaatsen. het op tv Dr. Phil vraagt Destoni op tv of ze iemand wil ontmoeten, met die de haar kan helpen om een van op andere wending aan de haar leven geven.

Melissa zegt op dat haar op tv 14-jarige dochter, Destoni, op agressief en gewelddadig is. Ze van heeft haar met zus door en de oppas op tv met een slagersmes achternagezeten. Op school van slingert ze in beschuldigingen naar naar het hoofd van haar een leraren en het wordt ze bijna de dagelijks de klas naar uitgestuurd. Maar Destoni een ging een grens over toen een ze tijdens dreigde haar leraar door en medescholieren neer te schieten. met Melissa is bang van dat het van heel slecht het met Destoni zal van aflopen.

De 64-jarige Josie tijdens op tv heeft Victor leren met kennen op Facebook. Hoewel hij Nigeriaans in is en met dertig jaar uit jonger, gelooft op ze heilig dat door hij de ware liefde het is. Haar het zus, Carmen, haar beste vriendin, naar Angela, en haar 19-jarige het zoon, een Anthony, zijn ervan overtuigd dat op tv hij van een oplichter is. uit Volgens hen uit wil Victor met Josie trouwen om uit een een verblijfsvergunning te krijgen. het Dr. Phil heeft in het Nigeria uit tijdens laten zoeken of Victor Josie in het voorliegt.

Kalan in vertelt dat Giovanni, vlak nadat tijdens hij haar tijdens ten huwelijk vroeg, tijdens besloot om uit verder door het leven een te gaan als de tijdens superheld Goose Wayne het Batman. Hij zegt een op tv dat hij mensen wil in helpen en naar beschermen, en dat Goose met Wayne een onlosmakelijk deel van van zijn tijdens leven is. Hoewel Kalan al een vanaf haar door veertiende van Giovanni houdt, tijdens is uit ze niet van plan om tijdens op van deze manier van met hem in het een huwelijk te een treden.

Kerri Rawson is in de auteur uit van het boek 'My de Story Of Faith, uit Love, And Overcoming'. de Kerri's vader, Dennis in Rader, staat naar bekend als de van seriemoordenaar 'BTK'. op tv Hij bleek een van dubbelleven te leiden en in terroriseerde Wichita, Kansas, van de 1974 het tot 1991. een Radar werd opgepakt in het 2005 en heeft tien van keer van levenslang gekregen voor tijdens de moord op acht volwassenen met en het twee kinderen. Kerri vertelt van hoe haar van leven ineenstortte toen op ze de waarheid over op haar vader een hoorde.

Tiffany het en Sheka zijn niet uit de op tv enigen die door hun uit ex-vriend, Erik, de constant zijn voorgelogen. Ook Torri, een Courtney en zijn van ex-vrouw, Martha, vertellen op dat Erik naar een onverbeterlijke leugenaar is. Is van naar Erik bereid om zijn leven te door beteren, nu door zijn naar leugenachtige gedrag ten overstaan van het iedereen aan met het licht is het gebracht?

Tiffany de zegt dat haar relatie met tijdens tijdens de vader van haar tijdens zoon, Erik, stukliep, omdat hij een constant loog door en dingen beloofde die een door hij niet waarmaakte. Ze heeft hem het een uit haar leven gebannen de en inmiddels drie jaar uit niet meer gezien. Erik naar geeft toe op dat hij gelogen tijdens heeft naar tegen zijn ex-vriendinnen. Sheka heeft op tv haar op tv huwelijk met hem afgezegd, toen de ze erachter kwam dat door op hij alles bij van elkaar loog. Zijn moeder, uit Jody, vertelt dat hij als naar kind al van leugens naar vertelde.

Jennifer met zegt dat haar 12-jarige zoon, naar Alex, in geobsedeerd is op door gewelddadige videospelletjes. Volgens haar uit is hij 20 uur naar per het dag bezig de met het doden van mensen in op in zijn gamewereld. Ze is bang dat uit hij de van volgende schoolschutter het zal zijn. van Hij gedraagt zich met agressief en heeft haar zelfs met op een het pincet gestoken. van Ook heeft hij naar geprobeerd hun huis in door brand te steken. Jennifer heeft een zijn gedrag op op tv video het vastgelegd.

De 5-jarige op tv Jordan tijdens Bleimeyer werd gevangengehouden in met een kast onder de trap. naar Hij werd uitgehongerd met en mishandeld, tijdens en woog slechts 13 uit kilo het toen hij werd op tv gered. Dr. door Phil bezocht de gruwelplek en een sprak met de naar stiefmoeder, van Tammi Bleimeywer, die nu achter van de tralies zit. door Zij ontkent dat door ze Jordan de heeft mishandeld. In een exclusief uit interview vertellen van haar van kinderen een heel een ander verhaal. Zij het gaven Jordan stiekem het eten, bevrijdden hem en hebben daardoor door met zijn leven gered.

Harv en uit Lynne zeggen uit dat hun het 41-jarige zoon, Mark, zich als een van puber gedraagt. Hij uit is dakloos en in door woont in zijn gammele auto. op tv Maar de Mark beweert dat hij op tv een kampeerauto met heeft en geniet van het zijn vrijheid. Zijn zus, het Jill, vertelt tijdens dat hij door met zijn auto geld verdiende met de ritjes voor een de op tv bedrijf. Hij verloor zijn baan door toen de motorkap door van zijn de auto openvloog, terwijl hij een op tv klant vervoerde. van Marks familie vindt uit dat hij door zijn leven op van de rit moet tijdens krijgen.

Alethea door vertelt dat haar partner, Kevin, een extreme woedeaanvallen de heeft. op tv Ze voelt zich gevangen in tijdens haar relatie op en heeft het als bewijs stiekem opnames tijdens gemaakt van zijn woede-uitbarstingen. Alethea tijdens zegt dat als naar in dit niet ophoudt, ze bij hem uit weggaat. Kevin gelooft op tv dat zijn razernij de op het gevolg is het van een hersenletsel. met Neuroloog dr. Bradley Jabour een heeft een een MRI-scan van Kevins hersenen door gemaakt en onthult de van uitkomst.

Alexx tijdens houdt ervan om te tijdens daten met een gevangenen en kan tijdens daar niet een mee stoppen. Alexx' zus, Jenna, naar vraagt Dr. van Phil om hulp, omdat een Alexx met minstens met zeven veroordeelde misdadigers contact het onderhoudt. Ze een zegt dat de Alexx liefde probeert met te kopen van deze uit mannen, door maar Alexx beweert dat een haar criminelen haar het nodig hebben. Ook Suzie van is niet van plan met om door haar geliefde, naar die achter de door tralies zit en met wie naar ze door is getrouwd, op te in geven. Haar moeder, Penny, is de niet blij met door het in huwelijk en vreest voor het Suzies tijdens leven.

De 20-jarige Laurie op Deppies verdween 26 op jaar geleden spoorloos tijdens op het parkeerterrein met bij tijdens het appartement van haar vriend, naar Marc. Marc het vertelt dat Lauries moeder, uit Mary, hem een verwijten maakt de en vindt dat in hij haar had moeten met beschermen. Marc en Mary met hebben elkaar 15 door in jaar niet meer gezien. Bij Dr. uit Phil bespreken ze op wat er op tv met Laurie gebeurd kan op tv zijn. uit Een helderziende rechercheur uit geeft Marc tijdens en Mary een paar mogelijke uit aanwijzingen.

Penny tijdens vertelt dat ze Glen, de van de man van een goede vriendin, troostte uit van nadat zij kwam te overlijden. Drie naar maanden op tv later trouwde ze met hem. in Toen tijdens ook Penny ziek werd naar en in in het ziekenhuis van belandde, vertelde Glen aan haar beste met met vriendin, Paula, dat ze uit op sterven op tv lag. Glen zou aan Paula hebben het gevraagd om tijdens met hem van te trouwen, naar maar Glen ontkent dit. Penny twijfelt op nu aan haar met huwelijk. van Als Glen met in Paula wordt geconfronteerd, door krijgt hij een de paniekaanval.

oktober 2019
18-10-2019 15:06

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 99 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Our mother is a manipulator who abandoned us as children. Dustin, Chance en Nova beweren dat hun moeder, Sonya, een leugenaar en een manipulator is, die h...

17-10-2019 15:09

Destoni's drama: will she accept help?

Dr. Phil - Destoni's drama: will she accept help?

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Melissa en haar moeder, Michelle, die zich grote zorgen maken over de 14-jarige Destoni. Melissa denkt dat haar dochter door haar gewelddadige gedrag in de gevangenis zal belanden, of erger nog, de dood za...

16-10-2019 15:10

My 14-year-old daughter is out of control

Dr. Phil - My 14-year-old daughter is out of control

Melissa zegt dat haar 14-jarige dochter, Destoni, agressief en gewelddadig is. Ze heeft haar zus en de oppas met een slagersmes achternagezeten. Op school slingert ze beschuldigingen naar het hoofd van haar leraren en wordt ze bijna dagelij...

15-10-2019 15:11

Is my Nigerian boyfriend scamming me?

Dr. Phil - Is my Nigerian boyfriend scamming me?

De 64-jarige Josie heeft Victor leren kennen op Facebook. Hoewel hij Nigeriaans is en dertig jaar jonger, gelooft ze heilig dat hij de ware liefde is. Haar zus, Carmen, haar beste vriendin, Angela, en haar 19-jarige zoon, Anthony, zijn erva...

14-10-2019 15:10

My fiancé believes he's a superhero

Dr. Phil - My fiancé believes he's a superhero

Kalan vertelt dat Giovanni, vlak nadat hij haar ten huwelijk vroeg, besloot om verder door het leven te gaan als de superheld Goose Wayne Batman. Hij zegt dat hij mensen wil helpen en beschermen, en dat Goose Wayne een onlosmakelijk deel va...

11-10-2019 15:07

The BTK killer's daughter speaks out & the case of Crystal Rogers

Dr. Phil - The BTK killer's daughter speaks out & the case of Crystal Rogers

Kerri Rawson is de auteur van het boek 'My Story Of Faith, Love, And Overcoming'. Kerri's vader, Dennis Rader, staat bekend als de seriemoordenaar 'BTK'. Hij bleek een dubbelleven te leiden en terroriseerde Wichita, Kansas, van 1974 tot 199...

10-10-2019 15:11

More ex girlfriends confront accused con man Erik

Dr. Phil - More ex girlfriends confront accused con man Erik

Tiffany en Sheka zijn niet de enigen die door hun ex-vriend, Erik, constant zijn voorgelogen. Ook Torri, Courtney en zijn ex-vrouw, Martha, vertellen dat Erik een onverbeterlijke leugenaar is. Is Erik bereid om zijn leven te beteren, nu zij...

09-10-2019 15:09

Our lying ex boyfriend is the next dirty John

Dr. Phil - Our lying ex boyfriend is the next dirty John

Tiffany zegt dat haar relatie met de vader van haar zoon, Erik, stukliep, omdat hij constant loog en dingen beloofde die hij niet waarmaakte. Ze heeft hem uit haar leven gebannen en inmiddels drie jaar niet meer gezien. Erik geeft toe dat h...

08-10-2019 15:10

I'm afraid of my violent, video game addicted son

Dr. Phil - I'm afraid of my violent, video game addicted son

Jennifer zegt dat haar 12-jarige zoon, Alex, geobsedeerd is door gewelddadige videospelletjes. Volgens haar is hij 20 uur per dag bezig met het doden van mensen in zijn gamewereld. Ze is bang dat hij de volgende schoolschutter zal zijn. Hij...

07-10-2019 15:10

The boy under the stairs: hero siblings speak out

Dr. Phil - The boy under the stairs: hero siblings speak out

De 5-jarige Jordan Bleimeyer werd gevangengehouden in een kast onder de trap. Hij werd uitgehongerd en mishandeld, en woog slechts 13 kilo toen hij werd gered. Dr. Phil bezocht de gruwelplek en sprak met de stiefmoeder, Tammi Bleimeywer, di...

04-10-2019 15:09

Our son is a 40 year old homeless car camper

Dr. Phil - Our son is a 40 year old homeless car camper

Harv en Lynne zeggen dat hun 41-jarige zoon, Mark, zich als een puber gedraagt. Hij is dakloos en woont in zijn gammele auto. Maar Mark beweert dat hij een kampeerauto heeft en geniet van zijn vrijheid. Zijn zus, Jill, vertelt dat hij met z...

03-10-2019 15:11

In love with a rageaholic

Dr. Phil - In love with a rageaholic

Alethea vertelt dat haar partner, Kevin, extreme woedeaanvallen heeft. Ze voelt zich gevangen in haar relatie en heeft als bewijs stiekem opnames gemaakt van zijn woede-uitbarstingen. Alethea zegt dat als dit niet ophoudt, ze bij hem weggaa...

02-10-2019 15:11

Criminal love: why women date inmates

Dr. Phil - Criminal love: why women date inmates

Alexx houdt ervan om te daten met gevangenen en kan daar niet mee stoppen. Alexx' zus, Jenna, vraagt Dr. Phil om hulp, omdat Alexx met minstens zeven veroordeelde misdadigers contact onderhoudt. Ze zegt dat Alexx liefde probeert te kopen va...

01-10-2019 15:09

Vanished without a trace: girlfriend missing 26 years

Dr. Phil - Vanished without a trace: girlfriend missing 26 years

De 20-jarige Laurie Deppies verdween 26 jaar geleden spoorloos op het parkeerterrein bij het appartement van haar vriend, Marc. Marc vertelt dat Lauries moeder, Mary, hem verwijten maakt en vindt dat hij haar had moeten beschermen. Marc en ...

30-09-2019 15:13

My husband told my best friend I was dying

Dr. Phil - My husband told my best friend I was dying

Penny vertelt dat ze Glen, de man van een goede vriendin, troostte nadat zij kwam te overlijden. Drie maanden later trouwde ze met hem. Toen ook Penny ziek werd en in het ziekenhuis belandde, vertelde Glen aan haar beste vriendin, Paula, da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 532
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 17:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!