Programma gemist?

Michele van en haar 33-jarige dochter, op Stephanie, een waren eerder bij door Dr. Phil vanwege Stephanies uit alcoholverslaving. Stephanie ging naar door een afkickkliniek en stopte in met uit drinken. Maar op tv sinds Michele naar op tv Texas is verhuisd, is naar het weer compleet in mis. Michele zegt dat op tv Stephanie zich laveloos drinkt door en bijna het door huis in brand de stak. Stephanie door zit door nu voor mishandeling in de op gevangenis. Dr. Phil geeft naar hen advies hoe op ze van hun leven door weer op de op tv rit kunnen krijgen.

Carly door vertelt dat haar 6-jarige zoontje op een transgender is uit en het nu Bella heet. van Haar broer, Daniel, met en haar moeder, Rose, met weigeren tijdens Bella als meisje te aanvaarden van en op hebben zelfs de kinderbescherming gebeld. Ze van hebben door Carly en haar man, een Bradley, van van kindermishandeling beschuldigd. Toni het en haar een transgenderdochter, Ash, zijn na het tien jaar naar opnieuw te gast bij op tv Dr. Phil. Ze uit vertellen alles op over de weg die uit ze hebben het afgelegd.

Jeff op tv beweert dat zijn vrouw, uit Audrey, al het twintig jaar een geheim voor naar hem door verbergt: ze is seksverslaafd en met op tv heeft met honderden mannen affaires op tv gehad. met Als Audrey haar ontrouw zou bekennen, met zou van hij het haar de kunnen vergeven. Maar op tv Audrey zegt naar dat ze nooit in ontrouw geweest is. Hoewel Jeff door geen enkel een bewijs heeft, is hij de overtuigd van zijn de gelijk.

Topmodel Amanda de raakte tijdens verslaafd aan de alcohol. met Haar moeder, Michelle, is bang naar dat haar ze van niet lang meer naar zal leven. door Volgens Michele houdt Amanda's het vader, Steve, de een in verslaving in stand. Kan tijdens Dr. Phil tot het Amanda en haar vader een doordringen?

Danielle en uit Nick hebben hun 8-jarige tijdens dochtertje een al bijna met twee jaar niet meer hebben gezien, op tv omdat naar ze 'ontvoerd' door is door Danielles zus, tijdens Kimberly. Kimberly beweert in Danielle en Nick drugsverslaafd in zijn en hun naar dochtertje verwaarloosden. Om door die reden heeft ze tijdens de voogdij in over met haar nichtje verkregen. in Danielle en Nick vertellen het dat ze op clean zijn en dat met ze hun dochtertje terug willen, op tv terwijl tijdens ze in uit een daklozenopvang zitten.

Mindy vertelt het dat ze doodsbang is door dat van haar dochter, Jourdon, wordt vermoord in door Richard, Jourdons van gewelddadige op vriend. Richard een geeft toe dat op hij Jourdan mishandelt en hier tijdens voldoening in van krijgt. Hij beweert dat een zij door het fijn vindt en het uitlokt. door Als van ze in een foetushouding op tv op op de grond ligt te op tv huilen, triggert dit hem om van op door te gaan met in slaan.

Ashley Bemis beweerde de de op vrouw van een brandweerman in te uit zijn en vroeg mensen om donaties op na een verwoestende met brand in op tv Californië. Ze deed de alsof ze tijdens meerdere kinderen had en droeg op tv een nepbuik om op de mensen te doen tijdens geloven dat ze zwanger het was. De gedupeerden zeggen door dat uit ze er kapot op van waren, toen ze de tijdens waarheid hoorden. uit Ashley komt oog in oog uit te staan met de drie tijdens van haar van slachtoffers.

Shayna en Zona in zeggen in dat ze door alleen de lasten en niet in de lusten ervaren van een het hun zwangerschap. Zona beweert tijdens dat zij al meer met dan drieënhalf tijdens jaar zwanger is, een maar niemand gelooft haar. Shayna tijdens tijdens vertelt dat zij al meer uit dan een jaar met zwanger is. door Beide vrouwen uit zoeken wanhopig naar naar antwoorden.

James in beschrijft zijn 58-jarige tante Terri op als een intelligente de door en onafhankelijke vrouw, die bovendien een een de master heeft in met de klinische psychologie. een Desondanks is ze een het slachtoffer geworden het van internetoplichting. Terri dacht online het in contact te zijn op tv op tv gekomen met acteur naar Jeffrey Dean Morgan. van Ze geloofde zelfs dat hij de met haar wilde de trouwen. De oplichter wist met haar de zo duizenden tijdens dollars afhandig te een maken. Terri werd uiteindelijk tijdens het middelpunt van een op internationaal witwasschandaal, naar waardoor ze in op tv de gevangenis in kan belanden.

De tweeling Alexandria door en het Anastasia Duval stond bekend de als een op tv dynamisch en tijdens succesvol yogaduo. Een op tv ruzie tijdens het autorijden op tv had tot gevolg op dat de op tv zussen van de weg afraakten en het in een ravijn de stortten. op tv Anastasia was op slag tijdens dood en Alexandria met moest terechtstaan in voor de moord op haar een tweelingzus. De met rechter oordeelde uiteindelijk dat op tv er geen met sprake was het van opzet, het maar dat het een ongeluk het was. Alexandria van doet haar naar verhaal.

De 16-jarige Afro-Amerikaanse tijdens Treasure identificeert zich de met op mensen die zichzelf 'perfect' vinden. op Deze op 'perfecte' mensen de zijn blank en in Treasure ziet zichzelf ook zo. uit Volgens haar moeder, het Monique, voelde ze een zich al op jonge naar naar leeftijd een blanke. En op tv dat niet een alleen, ten opzichte van andere Afro-Amerikanen het gedraagt met Treasure zich zelfs racistisch. Dr. van Phil probeert te in achterhalen hoe het een zover het heeft kunnen het komen.

De uit 18-jarige studente Alyssa het vertelt dat haar moeder aan de het daten op tv is met de Ron, de naar man die haar zusje naar als baby het mishandelde. Ron werd daar uit destijds voor veroordeeld van en kreeg in een gevangenisstraf. Alyssa dacht op dat hij daarmee definitief in uit hun leven verdwenen een tijdens zou zijn. Maar onlangs uit ontdekte ze naar dat haar moeder weer contact had in met het Ron en een zelfs met hem op tv wil trouwen. Alyssa stelt naar haar moeder voor op de keuze: hij of door ik!

De 34-jarige Jorell de wil dolgraag een met betere op band met zijn door vader, Peter. op tv Maar Jorell en zijn door vrouw, Tricia, denken op dat dit niet mogelijk van is. Peter van gelooft namelijk in het einde in der tijdens tijden en de door terugkeer van uit Jezus Christus. Jorell beweert dat zijn op vader hem met tegen zijn op wil op zijn van land heeft met vastgehouden. Volgens Jorell vanwege uit zijn geloof, maar tijdens Peter vertelt tijdens dat de cannabisverslaving door van zijn zoon met de reden was.

LiAnne geeft ronduit op toe dat het ze flinke fouten tijdens heeft gemaakt in met haar tijdens leven. Ze is het er alleen door absoluut tijdens niet mee eens dat tijdens haar moeder, Debra, een daardoor de uit voogdij over haar kinderen heeft van gekregen. door LiAnne beweert op ook dat ze haar naar leven inmiddels flink heeft gebeterd, naar maar tijdens Debra gelooft daar met niets van.

Dr. in Phil bespreekt een in de op VS bijzonder het gevoelig een onderwerp: 'white privilege', de vooroordelen die op blanken zouden hebben door een ten opzichte van andere etnische naar groepen. op De term 'white privilege' van is een hot topic in een de Amerikaanse media. op tv het Dr. Phil gaat door met een aantal experts op tv in gesprek over uit wat het op precies inhoudt en wat er tegen op tv uit gedaan kan worden.

juni 2021
20-02-2020 17:34

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

19-02-2020 17:39

My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Dr. Phil - My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Carly vertelt dat haar 6-jarige zoontje een transgender is en nu Bella heet. Haar broer, Daniel, en haar moeder, Rose, weigeren Bella als meisje te aanvaarden en hebben zelfs de kinderbescherming gebeld. Ze hebben Carly en haar man, Bradley...

18-02-2020 17:30

My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Dr. Phil - My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Jeff beweert dat zijn vrouw, Audrey, al twintig jaar een geheim voor hem verbergt: ze is seksverslaafd en heeft met honderden mannen affaires gehad. Als Audrey haar ontrouw zou bekennen, zou hij het haar kunnen vergeven. Maar Audrey zegt da...

17-02-2020 17:32

From top model to bottom of the bottle

Dr. Phil - From top model to bottom of the bottle

Topmodel Amanda raakte verslaafd aan de alcohol. Haar moeder, Michelle, is bang dat haar ze niet lang meer zal leven. Volgens Michele houdt Amanda's vader, Steve, de verslaving in stand. Kan Dr. Phil tot Amanda en haar vader doordringen?

14-02-2020 17:43

Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Dr. Phil - Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Danielle en Nick hebben hun 8-jarige dochtertje al bijna twee jaar niet meer hebben gezien, omdat ze 'ontvoerd' is door Danielles zus, Kimberly. Kimberly beweert Danielle en Nick drugsverslaafd zijn en hun dochtertje verwaarloosden. Om die ...

13-02-2020 17:42

Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Dr. Phil - Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Mindy vertelt dat ze doodsbang is dat haar dochter, Jourdon, wordt vermoord door Richard, Jourdons gewelddadige vriend. Richard geeft toe dat hij Jourdan mishandelt en hier voldoening van krijgt. Hij beweert dat zij het fijn vindt en het ui...

12-02-2020 17:42

The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Dr. Phil - The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Ashley Bemis beweerde de vrouw van een brandweerman te zijn en vroeg mensen om donaties na een verwoestende brand in Californië. Ze deed alsof ze meerdere kinderen had en droeg een nepbuik om mensen te doen geloven dat ze zwanger was. De ge...

11-02-2020 17:40

A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Dr. Phil - A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Shayna en Zona zeggen dat ze alleen de lasten en niet de lusten ervaren van hun zwangerschap. Zona beweert dat zij al meer dan drieënhalf jaar zwanger is, maar niemand gelooft haar. Shayna vertelt dat zij al meer dan een jaar zwanger is. Be...

10-02-2020 17:42

Therapist involved in a money laundering scam faces prison

Dr. Phil - Therapist involved in a money laundering scam faces prison

James beschrijft zijn 58-jarige tante Terri als een intelligente en onafhankelijke vrouw, die bovendien een master heeft in de klinische psychologie. Desondanks is ze het slachtoffer geworden van internetoplichting. Terri dacht online in co...

07-02-2020 17:42

Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

Dr. Phil - Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

De tweeling Alexandria en Anastasia Duval stond bekend als een dynamisch en succesvol yogaduo. Een ruzie tijdens het autorijden had tot gevolg dat de zussen van de weg afraakten en in een ravijn stortten. Anastasia was op slag dood en Alexa...

06-02-2020 17:40

My African-American daughter believes she is Caucasian

Dr. Phil - My African-American daughter believes she is Caucasian

De 16-jarige Afro-Amerikaanse Treasure identificeert zich met mensen die zichzelf 'perfect' vinden. Deze 'perfecte' mensen zijn blank en Treasure ziet zichzelf ook zo. Volgens haar moeder, Monique, voelde ze zich al op jonge leeftijd een bl...

05-02-2020 17:42

Mother is dating the man who abused my sister

Dr. Phil - Mother is dating the man who abused my sister

De 18-jarige studente Alyssa vertelt dat haar moeder aan het daten is met Ron, de man die haar zusje als baby mishandelde. Ron werd daar destijds voor veroordeeld en kreeg een gevangenisstraf. Alyssa dacht dat hij daarmee definitief uit hun...

04-02-2020 17:40

Father in law who trapped his son on his compound

Dr. Phil - Father in law who trapped his son on his compound

De 34-jarige Jorell wil dolgraag een betere band met zijn vader, Peter. Maar Jorell en zijn vrouw, Tricia, denken dat dit niet mogelijk is. Peter gelooft namelijk in het einde der tijden en de terugkeer van Jezus Christus. Jorell beweert da...

03-02-2020 17:41

My daughter is not capable of being a mother

Dr. Phil - My daughter is not capable of being a mother

LiAnne geeft ronduit toe dat ze flinke fouten heeft gemaakt in haar leven. Ze is het er alleen absoluut niet mee eens dat haar moeder, Debra, daardoor de voogdij over haar kinderen heeft gekregen. LiAnne beweert ook dat ze haar leven inmidd...

31-01-2020 17:48

Deconstructing privilege

Dr. Phil - Deconstructing privilege

Dr. Phil bespreekt een in de VS bijzonder gevoelig onderwerp: 'white privilege', de vooroordelen die blanken zouden hebben ten opzichte van andere etnische groepen. De term 'white privilege' is een hot topic in de Amerikaanse media. Dr. Phi...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!