Programma gemist?

Michele en tijdens haar op 33-jarige dochter, Stephanie, op tv waren eerder bij het Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. op tv Stephanie ging naar het een afkickkliniek een en stopte met drinken. Maar tijdens sinds met Michele naar het Texas is verhuisd, is uit het weer compleet het mis. Michele zegt dat met Stephanie zich laveloos drinkt de en bijna de het huis in brand uit stak. een Stephanie zit op tv nu voor mishandeling in de op gevangenis. Dr. het Phil geeft hen in advies hoe de ze hun leven weer op naar de rit kunnen op tv krijgen.

Carly vertelt dat door haar 6-jarige zoontje op tv een transgender is naar en nu het Bella in heet. Haar broer, met Daniel, en haar moeder, Rose, weigeren op tv Bella als van meisje in te aanvaarden en op hebben zelfs de door kinderbescherming gebeld. Ze door hebben Carly en haar naar man, Bradley, van kindermishandeling beschuldigd. op tv Toni door en haar transgenderdochter, Ash, zijn de een na tien jaar in opnieuw te gast bij uit Dr. Phil. Ze de vertellen alles op over de weg die ze uit hebben het afgelegd.

Jeff beweert dat uit naar zijn vrouw, Audrey, al twintig tijdens jaar een geheim op tv voor op tv hem verbergt: ze is op tv seksverslaafd en naar heeft met honderden mannen het affaires gehad. Als in Audrey haar ontrouw zou met bekennen, zou hij het de haar kunnen op tv vergeven. op Maar Audrey zegt naar dat ze nooit ontrouw geweest is. uit van Hoewel Jeff geen enkel bewijs de heeft, is hij het overtuigd van zijn het gelijk.

Topmodel Amanda tijdens raakte verslaafd aan uit de alcohol. Haar uit moeder, Michelle, is van bang dat haar een ze een niet lang meer van zal leven. Volgens van Michele houdt Amanda's vader, tijdens Steve, de het verslaving in stand. op tv Kan Dr. Phil uit tot Amanda en haar de vader doordringen?

Danielle door en Nick hebben hun uit 8-jarige dochtertje al het bijna twee uit jaar niet meer met hebben gezien, naar omdat ze 'ontvoerd' naar is door Danielles zus, Kimberly. in Kimberly het beweert Danielle en Nick in drugsverslaafd zijn met en hun dochtertje de verwaarloosden. Om die reden heeft ze met de de voogdij over haar op tv nichtje verkregen. Danielle de en Nick vertellen dat een ze clean met zijn en op tv dat ze hun dochtertje van terug willen, het terwijl ze in een naar daklozenopvang zitten.

Mindy op vertelt dat ze doodsbang is van naar dat haar dochter, Jourdon, wordt vermoord tijdens door Richard, Jourdons met een gewelddadige vriend. Richard geeft toe dat tijdens hij Jourdan een mishandelt en hier voldoening op in van krijgt. Hij beweert met dat zij tijdens het fijn vindt en met het uitlokt. het Als ze in uit een foetushouding op naar de grond ligt te huilen, de triggert van dit hem om door door te gaan met een slaan.

Ashley in Bemis beweerde de een vrouw van een tijdens brandweerman te zijn en tijdens vroeg mensen om donaties door na op een verwoestende brand in Californië. tijdens het Ze deed alsof ze meerdere kinderen in had naar en droeg een nepbuik met om op tv mensen te doen tijdens geloven dat ze zwanger was. het De tijdens gedupeerden zeggen dat ze er een kapot van waren, een toen op tv ze de waarheid van hoorden. Ashley komt oog in door oog te staan in met uit drie van haar van slachtoffers.

Shayna het en Zona naar zeggen dat ze alleen in de lasten en niet de naar lusten ervaren van in hun de zwangerschap. Zona beweert naar dat zij al meer dan van drieënhalf naar jaar zwanger is, maar met niemand gelooft haar. Shayna door het vertelt dat zij al een meer dan een door jaar zwanger is. Beide naar vrouwen van zoeken wanhopig naar door antwoorden.

James beschrijft op tv zijn 58-jarige met tante Terri als een intelligente door tijdens en onafhankelijke vrouw, de die bovendien een master heeft met in de met klinische psychologie. een Desondanks is ze het door slachtoffer geworden van internetoplichting. door Terri dacht online tijdens in contact te in zijn uit gekomen met acteur Jeffrey de Dean Morgan. Ze geloofde zelfs met dat hij het met haar wilde de trouwen. De oplichter door wist haar zo een duizenden dollars het afhandig te de maken. Terri werd uiteindelijk in het middelpunt van een internationaal op tv witwasschandaal, waardoor op tv ze de in de gevangenis kan het belanden.

De van tweeling Alexandria en Anastasia Duval door op stond bekend als een een dynamisch en succesvol yogaduo. Een de ruzie tijdens het de in autorijden had tot door gevolg dat de tijdens zussen van de weg door afraakten en het in een ravijn stortten. Anastasia met was tijdens op slag dood en het Alexandria moest tijdens terechtstaan voor de moord op op haar tweelingzus. van De rechter oordeelde uiteindelijk dat tijdens er geen van sprake tijdens was van opzet, maar door dat het een ongeluk op tv was. Alexandria doet uit haar door verhaal.

De van 16-jarige Afro-Amerikaanse Treasure identificeert op tv zich met mensen naar die zichzelf 'perfect' het vinden. Deze 'perfecte' mensen een zijn uit blank en Treasure ziet in zichzelf van ook zo. Volgens haar moeder, het Monique, door voelde ze zich al door op jonge leeftijd een door blanke. En dat niet uit tijdens alleen, ten opzichte van andere Afro-Amerikanen een gedraagt Treasure zich op zelfs tijdens racistisch. Dr. Phil probeert uit te het achterhalen hoe het zover heeft kunnen met naar komen.

De 18-jarige studente van Alyssa naar vertelt dat haar moeder door aan de het daten is met Ron, de op tv man die haar in zusje als tijdens baby mishandelde. Ron het werd naar daar destijds voor veroordeeld door en kreeg een op tv gevangenisstraf. Alyssa dacht in dat hij daarmee definitief uit het hun leven door verdwenen zou op tv zijn. Maar onlangs met ontdekte ze dat haar met moeder weer tijdens contact had met Ron tijdens en zelfs met op tv hem wil trouwen. Alyssa uit stelt in haar moeder voor de naar keuze: hij een of ik!

De 34-jarige door Jorell wil tijdens dolgraag een betere het band met zijn de vader, Peter. Maar Jorell de en zijn vrouw, van Tricia, denken dat op dit niet mogelijk is. uit Peter op tv gelooft namelijk in in het einde der de tijden en de terugkeer in van op tv Jezus Christus. Jorell op beweert dat zijn vader naar hem tegen zijn van wil op op tv zijn land heeft vastgehouden. Volgens Jorell een vanwege zijn in geloof, maar Peter in vertelt dat de cannabisverslaving van een van zijn zoon de reden in was.

LiAnne van geeft ronduit tijdens toe dat ze flinke van fouten heeft gemaakt in haar door leven. Ze is een het een er alleen absoluut niet op tv mee eens dat het haar moeder, Debra, tijdens daardoor de voogdij over van haar kinderen heeft de gekregen. op LiAnne beweert ook dat ze tijdens haar leven inmiddels van flink heeft gebeterd, een met maar Debra gelooft daar door niets van.

Dr. Phil bespreekt naar een in de tijdens VS bijzonder naar gevoelig onderwerp: op tv 'white privilege', de op tv vooroordelen die door blanken zouden hebben ten met opzichte van het andere etnische groepen. De term 'white op tv privilege' op tv is een hot topic in op tv de in Amerikaanse media. Dr. de Phil gaat met een aantal in experts in een gesprek tijdens over wat het een precies inhoudt en een wat er tegen gedaan uit kan worden.

juni 2020
20-02-2020 17:34

Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Dr. Phil - Jersey Shore mom and daughter bring their drama to Texas

Michele en haar 33-jarige dochter, Stephanie, waren eerder bij Dr. Phil vanwege Stephanies alcoholverslaving. Stephanie ging naar een afkickkliniek en stopte met drinken. Maar sinds Michele naar Texas is verhuisd, is het weer compleet mis. ...

19-02-2020 17:39

My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Dr. Phil - My sister is grooming her 6 yr old son to become transgender

Carly vertelt dat haar 6-jarige zoontje een transgender is en nu Bella heet. Haar broer, Daniel, en haar moeder, Rose, weigeren Bella als meisje te aanvaarden en hebben zelfs de kinderbescherming gebeld. Ze hebben Carly en haar man, Bradley...

18-02-2020 17:30

My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Dr. Phil - My wife refuses to admit she's been unfaithful hundreds of times

Jeff beweert dat zijn vrouw, Audrey, al twintig jaar een geheim voor hem verbergt: ze is seksverslaafd en heeft met honderden mannen affaires gehad. Als Audrey haar ontrouw zou bekennen, zou hij het haar kunnen vergeven. Maar Audrey zegt da...

17-02-2020 17:32

From top model to bottom of the bottle

Dr. Phil - From top model to bottom of the bottle

Topmodel Amanda raakte verslaafd aan de alcohol. Haar moeder, Michelle, is bang dat haar ze niet lang meer zal leven. Volgens Michele houdt Amanda's vader, Steve, de verslaving in stand. Kan Dr. Phil tot Amanda en haar vader doordringen?

14-02-2020 17:43

Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Dr. Phil - Lies, betrayal & custody: it?s been 2 yrs since we've seen our daughter

Danielle en Nick hebben hun 8-jarige dochtertje al bijna twee jaar niet meer hebben gezien, omdat ze 'ontvoerd' is door Danielles zus, Kimberly. Kimberly beweert Danielle en Nick drugsverslaafd zijn en hun dochtertje verwaarloosden. Om die ...

13-02-2020 17:42

Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Dr. Phil - Violent love: a boyfriend's confession of abuse

Mindy vertelt dat ze doodsbang is dat haar dochter, Jourdon, wordt vermoord door Richard, Jourdons gewelddadige vriend. Richard geeft toe dat hij Jourdan mishandelt en hier voldoening van krijgt. Hij beweert dat zij het fijn vindt en het ui...

12-02-2020 17:42

The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Dr. Phil - The nanny accused of a firefighter scam faces her victim

Ashley Bemis beweerde de vrouw van een brandweerman te zijn en vroeg mensen om donaties na een verwoestende brand in Californië. Ze deed alsof ze meerdere kinderen had en droeg een nepbuik om mensen te doen geloven dat ze zwanger was. De ge...

11-02-2020 17:40

A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Dr. Phil - A woman claims to be pregnant for 3 years 7 months

Shayna en Zona zeggen dat ze alleen de lasten en niet de lusten ervaren van hun zwangerschap. Zona beweert dat zij al meer dan drieënhalf jaar zwanger is, maar niemand gelooft haar. Shayna vertelt dat zij al meer dan een jaar zwanger is. Be...

10-02-2020 17:42

Therapist involved in a money laundering scam faces prison

Dr. Phil - Therapist involved in a money laundering scam faces prison

James beschrijft zijn 58-jarige tante Terri als een intelligente en onafhankelijke vrouw, die bovendien een master heeft in de klinische psychologie. Desondanks is ze het slachtoffer geworden van internetoplichting. Terri dacht online in co...

07-02-2020 17:42

Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

Dr. Phil - Hawaii yoga twin who drove off cliff with her sister

De tweeling Alexandria en Anastasia Duval stond bekend als een dynamisch en succesvol yogaduo. Een ruzie tijdens het autorijden had tot gevolg dat de zussen van de weg afraakten en in een ravijn stortten. Anastasia was op slag dood en Alexa...

06-02-2020 17:40

My African-American daughter believes she is Caucasian

Dr. Phil - My African-American daughter believes she is Caucasian

De 16-jarige Afro-Amerikaanse Treasure identificeert zich met mensen die zichzelf 'perfect' vinden. Deze 'perfecte' mensen zijn blank en Treasure ziet zichzelf ook zo. Volgens haar moeder, Monique, voelde ze zich al op jonge leeftijd een bl...

05-02-2020 17:42

Mother is dating the man who abused my sister

Dr. Phil - Mother is dating the man who abused my sister

De 18-jarige studente Alyssa vertelt dat haar moeder aan het daten is met Ron, de man die haar zusje als baby mishandelde. Ron werd daar destijds voor veroordeeld en kreeg een gevangenisstraf. Alyssa dacht dat hij daarmee definitief uit hun...

04-02-2020 17:40

Father in law who trapped his son on his compound

Dr. Phil - Father in law who trapped his son on his compound

De 34-jarige Jorell wil dolgraag een betere band met zijn vader, Peter. Maar Jorell en zijn vrouw, Tricia, denken dat dit niet mogelijk is. Peter gelooft namelijk in het einde der tijden en de terugkeer van Jezus Christus. Jorell beweert da...

03-02-2020 17:41

My daughter is not capable of being a mother

Dr. Phil - My daughter is not capable of being a mother

LiAnne geeft ronduit toe dat ze flinke fouten heeft gemaakt in haar leven. Ze is het er alleen absoluut niet mee eens dat haar moeder, Debra, daardoor de voogdij over haar kinderen heeft gekregen. LiAnne beweert ook dat ze haar leven inmidd...

31-01-2020 17:48

Deconstructing privilege

Dr. Phil - Deconstructing privilege

Dr. Phil bespreekt een in de VS bijzonder gevoelig onderwerp: 'white privilege', de vooroordelen die blanken zouden hebben ten opzichte van andere etnische groepen. De term 'white privilege' is een hot topic in de Amerikaanse media. Dr. Phi...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!