Programma gemist?

Taylor vertelt tijdens over op de schokkende omstandigheden waarin haar op tv jongere broertje en tijdens zusje moeten leven. op tv Het huis van de haar moeder door ligt vol met afval, het door stikt er van van het ongedierte, de tijdens tijdens matrassen zijn smerig en de voorraadkasten door met eten zijn uit nagenoeg leeg. een Volgens Taylor is haar op tv moeder een op tv gestoorde in leugenaar. Bij dr. de Phil gaan ze de confrontatie het met elkaar in aan.

Chris vertelt dat door zijn huwelijk met in Pepper al veertien van jaar een de ware een hel is. Pepper bespioneert de hem tijdens een zijn werk, achtervolgt hem het en heeft zelfs tijdens het een ruzie van heeft een keer een pistool met het afgevuurd. Pepper heeft een compleet door andere lezing: Chris zou naar haar op bedreigen en naar mishandelen. Denkt dr. Phil dat op deze door relatie nog te redden door is?

Exclusief op interview met de vader van een een tijdens tienerjongen die ernstig van werd mishandeld en uiteindelijk van zelfs op tv vermoord. De vader door vertelt hoe hij het op tv lichaam van zijn van vermiste zoon in met behulp van social in media wist op van te sporen. Ook in komt in de uitzending van het op schokkende feit aan de bod dat een van de tijdens vermeende tijdens daders de beste vriend van een zijn naar zoon was.

Xavier en Melissa op hadden een op tv gelukkig leven in met drie kinderen tijdens en genoeg geld voor mooie door reizen en op een fijn huis. door Sinds de scheiding acht naar jaar naar geleden is alles naar anders. Hun twee uit oudste zoons, met de 23-jarige Jonas en 21-jarige een Tristan, wonen op tv bij vader Xavier. Hij claimt een dat zijn met zoons gewelddadige een drugsgebruikers zijn. Uit angst voor door hen tijdens sluit de schrijver het van zelfhulpboeken zichzelf met met honkbalknuppels op in zijn door op slaapkamer.

Victoria was op op tv de de middelbare school een populaire cheerleader de en uit een voorbeeldige leerling. Wat op anderen de niet zagen, was dat Victoria van toen al vocht een tegen haar driftbuien. in Nu, op uit 19-jarige leeftijd, is ze tijdens niet meer in tijdens staat om van haar woede te een beheersen. Ze sloopt in van alles en gebruikt door zelfs fysiek geweld op tv tegen haar de verloofde, Jeremy. Ondanks uit alles is Jeremy naar nog steeds stapelgek op op tv zijn het vriendin.

Actrice Natalie op tv Wood kwam in tijdens 1981 door verdrinking op tv om het tijdens leven. Een noodlottig naar ongeval, heeft op tv men altijd gedacht. Lana met Wood onthult de nu, tientallen jaren later, dat een ze gelooft tijdens dat haar zus uit is vermoord. De kapitein tijdens die de aan boord die fatale tijdens nacht, beweert tijdens dat hij getuige was van tijdens een op tv ruzie tussen Natalie en met haar man, acteur met Robert Wagner.

De verdrinking van door actrice tijdens Natalie Wood in 1981 is in een van het de naar meest schokkende sterfgevallen ooit van naar een Hollywoodster. Natalie was met samen een met haar het man, acteur Robert Wagner, uit en goede tijdens vriend en acteur Christopher tijdens Walken aan boord op van een jacht tijdens toen zij in het uit holst van de uit nacht overboord de sloeg en verdronk. Wat er door op tv zich die nacht precies het heeft afgespeeld, is op altijd een mysterie gebleven. in Lana Wood onthult nu, naar tientallen jaren na in de fatale op gebeurtenis, dat ze de gelooft dat naar haar zus is een vermoord.

Renee naar en Lee op zijn ervan overtuigd dat hun 6-jarige naar kleindochter niet veilig van door is bij haar op tv ouders, Chris en Jessica, door vanwege hun alcoholverslaving. Chris en de Jessica geven hun uit verslaving toe, in maar vinden zichzelf ondanks tijdens dat wel op geschikte ouders. met Dr. Phil op toont schokkende camerabeelden met gemaakt tijdens de interviews met Chris in en op tv Jessica. Vinden naar ze zichzelf na het zien door van de beelden uit nog steeds goede een ouders?

Vervolg van het het exclusieve interview het met model van Tara lambert, de het vrouw die een huurmoordenaar benaderde het om de ex-vriendin uit van haar man op te laten uit vermoorden. De betreffende huurmoordenaar met was de in werkelijkheid de een undercoveragent. Uit de undercoverbeelden blijkt het in de koelbloedigheid van Tara bij het met beramen door van de een aanslag.

Exclusief interview op tv met naar model Tara Lambert, de in vrouw die tijdens een huurmoordenaar benaderde om de ex-vriendin op tv van haar het man te laten vermoorden. naar door Ze had geen de idee dat de het betreffende huurmoordenaar in werkelijkheid een undercoveragent met was. Hoe kwam tijdens Tara zover met dat ze een op tv moord wilde de laten plegen? Ook het in beoogde slachtoffer komt aan van uit het woord.

Dr. Phil door zet zijn gesprek voort met het met Alaska, die zich verhuurt het als 'knuffelpartner' aan op tv mensen op met stress- en angststoornissen. Alaska's met echtgenoot, Paul, stond naar in het in begin achter deze keuze. het Daar op tv kwam verandering in toen tijdens Alaska haar uit website ging promoten met tijdens uitdagende foto's van zichzelf. het Sindsdien krijgt ze reacties door op tv van mannen die haar duizenden dollars met de willen betalen voor haar gezelschap. Blijft tijdens het bij de alleen knuffelen, of uit biedt Alaska haar klanten de soms door meer?

Alaska naar startte een jaar geleden met een website waarop ze op tv zichzelf de aanbood als 'knuffelpartner'. Op op tv die manier wilde ze op mensen in helpen die aan met een stress- of angststoornis lijden van en de baat hebben bij deze van vorm op tv van lichamelijk contact. Haar op tv echtgenoot, Paul, stond daar volledig uit achter, totdat zijn van vrouw haar site in ging in promoten met uitdagende een foto's van zichzelf. Hij door is bang dat haar op site hiermee met onbedoeld een uit seksueel tintje op krijgt. Alaska vindt naar dat Paul zich aanstelt, maar met geeft ook toe van dat ze niet naar helemaal eerlijk is door geweest tijdens over haar werk.

Jillian heeft een door wondersap ontwikkeld dat naar volgens in haar de meeste op tv ziektes en in aandoeningen geneest. Als je van haar 'Jilly in Juice' drinkt, kun je zelfs van 400 jaar tijdens oud worden! Angie een beweert dat haar dochter door dankzij het door drankje van op ADHD genas en Brigitte herstelde erdoor door met van een huidziekte. Maar er zijn uit ook mensen die op tv zeggen dat ze door op er zware diarree van kregen, en het op tv zelfs een beroerte. Dr. Phil met schakelt een arts in naar om Jillians beweringen op met te onderzoeken.

Volgens Cindy naar heeft haar aanstaande schoondochter, een Marissa, op tv meerdere zwangerschappen en miskramen verzonnen. uit Dat door zou ze gedaan door hebben om Cindy's naar zoon, Daniel, het aan zich te binden. Ook door zou ze Daniel het hebben geslagen en de met een mes in hebben de bewerkt. Marissa ontkent op de beschuldigingen en in snapt niet dat door haar schoonfamilie zo'n hekel het aan haar door heeft.

John en Danuta het stonden in naar de afgelopen twintig jaar het meer dan 200 tijdens van keer tegenover elkaar tijdens in de rechtbank. Danuta beschuldigt John uit onder meer van van met seksueel misbruik van een hun zoon en dochter. Danuta met heeft volledige voogdij op tv over hun een kinderen en een weigert hem zijn uit omgangsrecht. John ontkent alle beschuldigingen op en is bereid een het in leugendetectortest te ondergaan.

mei 2019
26-04-2019 17:32

My abusive mother is a psychopatic liar

Dr. Phil - My abusive mother is a psychopatic liar

Taylor vertelt over de schokkende omstandigheden waarin haar jongere broertje en zusje moeten leven. Het huis van haar moeder ligt vol met afval, het stikt er van het ongedierte, de matrassen zijn smerig en de voorraadkasten met eten zijn n...

25-04-2019 17:35

My jealous wife chased me down the freeway

Dr. Phil - My jealous wife chased me down the freeway

Chris vertelt dat zijn huwelijk met Pepper al veertien jaar een ware hel is. Pepper bespioneert hem tijdens zijn werk, achtervolgt hem en heeft zelfs tijdens een ruzie heeft een keer een pistool afgevuurd. Pepper heeft een compleet andere l...

24-04-2019 17:37

Deadly best friends exclusive

Dr. Phil - Deadly best friends exclusive

Exclusief interview met de vader van een tienerjongen die ernstig werd mishandeld en uiteindelijk zelfs vermoord. De vader vertelt hoe hij het lichaam van zijn vermiste zoon met behulp van social media wist op te sporen. Ook komt in de uitz...

23-04-2019 17:40

Self help author can't help himself

Dr. Phil - Self help author can't help himself

Xavier en Melissa hadden een gelukkig leven met drie kinderen en genoeg geld voor mooie reizen en een fijn huis. Sinds de scheiding acht jaar geleden is alles anders. Hun twee oudste zoons, de 23-jarige Jonas en 21-jarige Tristan, wonen bij...

22-04-2019 17:38

My perfect cheerleader fiancee is abusing me

Dr. Phil - My perfect cheerleader fiancee is abusing me

Victoria was op de middelbare school een populaire cheerleader en een voorbeeldige leerling. Wat anderen niet zagen, was dat Victoria toen al vocht tegen haar driftbuien. Nu, op 19-jarige leeftijd, is ze niet meer in staat om haar woede te ...

19-04-2019 17:37

Mystery at sea: the captain speaks

Dr. Phil - Mystery at sea: the captain speaks

Actrice Natalie Wood kwam in 1981 door verdrinking om het leven. Een noodlottig ongeval, heeft men altijd gedacht. Lana Wood onthult nu, tientallen jaren later, dat ze gelooft dat haar zus is vermoord. De kapitein die aan boord die fatale n...

18-04-2019 17:41

Mystery at sea: what happened to actress Natalie Wood?

Dr. Phil - Mystery at sea: what happened to actress Natalie Wood?

De verdrinking van actrice Natalie Wood in 1981 is een van de meest schokkende sterfgevallen ooit van een Hollywoodster. Natalie was samen met haar man, acteur Robert Wagner, en goede vriend en acteur Christopher Walken aan boord van een ja...

17-04-2019 17:38

We're alcoholics but we're great parents

Dr. Phil - We're alcoholics but we're great parents

Renee en Lee zijn ervan overtuigd dat hun 6-jarige kleindochter niet veilig is bij haar ouders, Chris en Jessica, vanwege hun alcoholverslaving. Chris en Jessica geven hun verslaving toe, maar vinden zichzelf ondanks dat wel geschikte ouder...

16-04-2019 17:39

If looks could kill: inside the model murder-for-hire-sting

Dr. Phil - If looks could kill: inside the model murder-for-hire-sting

Vervolg van het exclusieve interview met model Tara lambert, de vrouw die een huurmoordenaar benaderde om de ex-vriendin van haar man te laten vermoorden. De betreffende huurmoordenaar was in werkelijkheid een undercoveragent. Uit de underc...

15-04-2019 17:41

The model, the hitman and the victim

Dr. Phil - The model, the hitman and the victim

Exclusief interview met model Tara Lambert, de vrouw die een huurmoordenaar benaderde om de ex-vriendin van haar man te laten vermoorden. Ze had geen idee dat de betreffende huurmoordenaar in werkelijkheid een undercoveragent was. Hoe kwam ...

12-04-2019 17:39

Alaska comes clean

Dr. Phil - Alaska comes clean

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Alaska, die zich verhuurt als 'knuffelpartner' aan mensen met stress- en angststoornissen. Alaska's echtgenoot, Paul, stond in het begin achter deze keuze. Daar kwam verandering in toen Alaska haar websit...

11-04-2019 17:40

My wife went from selling multi-million dollar homes to selling cuddles online

Dr. Phil - My wife went from selling multi-million dollar homes to selling cuddles online

Alaska startte een jaar geleden een website waarop ze zichzelf aanbood als 'knuffelpartner'. Op die manier wilde ze mensen helpen die aan een stress- of angststoornis lijden en baat hebben bij deze vorm van lichamelijk contact. Haar echtgen...

10-04-2019 17:09

Jilly Juice: Claims to cure cancer, regrow missing limbs and reverse aging: is this a dangerous scam?

Dr. Phil - Jilly Juice: Claims to cure cancer, regrow missing limbs and reverse aging: is this a dangerous scam?

Jillian heeft een wondersap ontwikkeld dat volgens haar de meeste ziektes en aandoeningen geneest. Als je haar 'Jilly Juice' drinkt, kun je zelfs 400 jaar oud worden! Angie beweert dat haar dochter dankzij het drankje van ADHD genas en Brig...

09-04-2019 17:39

I believe my son?s bizarre fiancée lied about having a miscarriage and carved obscene markings into his body

Dr. Phil - I believe my son?s bizarre fiancée lied about having a miscarriage and carved obscene markings into his body

Volgens Cindy heeft haar aanstaande schoondochter, Marissa, meerdere zwangerschappen en miskramen verzonnen. Dat zou ze gedaan hebben om Cindy's zoon, Daniel, aan zich te binden. Ook zou ze Daniel hebben geslagen en met een mes hebben bewer...

08-04-2019 17:38

20 years of accusations. A mother who wants to protect her children, and a father desperate to clear his name

Dr. Phil - 20 years of accusations. A mother who wants to protect her children, and a father desperate to clear his name

John en Danuta stonden in de afgelopen twintig jaar meer dan 200 keer tegenover elkaar in de rechtbank. Danuta beschuldigt John onder meer van seksueel misbruik van hun zoon en dochter. Danuta heeft volledige voogdij over hun kinderen en we...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 360
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord