Programma gemist?

Christi en Nels van vertellen uit dat hun 27-jarige dochter, Nicole, in alcoholverslaafd is. Nicole een de is in de afgelopen vier jaar uit al vijftien keer tijdens uit met een alcoholvergiftiging het in het ziekenhuis beland. In in vijf van die in gevallen was haar situatie op tv een kritiek. Nicole erkent dat ze naar alcoholist is. de Haar drankmisbruik komt met voort uit in een negatief zelfbeeld en op tv is voor haar de enige naar manier in om de realiteit door te ontvluchten.

Actrice tijdens en voormalig de model Teri Copley maakt door zich ernstig tijdens zorgen over de veiligheid door van haar dochter, met Ashley, en haar 3-jarige kleindochter. tijdens Teri de beweert dat met Ashley mishandeld wordt door op tv haar vriend, Hector. door Hij zou de haar een keer zo hard hebben naar geslagen naar dat ze een gebroken met kaak opliep. Verder zegt uit Teri naar dat Ashley en een Hector zowel dakloos van als werkloos uit zijn, en dat ze drugs gebruiken het waar hun kind met bij is. door Ashley claimt dat uit haar een moeder leugens verspreidt om de voogdij met over in haar kleinkind met te krijgen.

Alisa tijdens heeft een Facebook-groep uit opgericht voor een slachtoffers van Suzie. Volgens door Alisa heeft in de groep 32 in leden die allemaal door op de een andere op tv wijze het slachtoffer van op Suzie de zijn geworden. Desondanks op tv hebben geen van het de gedupeerden bewijs van met de geclaimde daden. Is naar Suzie wel de naar dader, of is juist in in zij het slachtoffer?

Jerica vertelt in dat ze tien verschillende uit persoonlijkheden heeft. Deze door alter ego's op tv hebben het haar leven volledig overgenomen. een Zo zijn er door onder meer uit het spontane feestbeest 'Jayne', op de eeuwenoude Egyptische 'Cleo' met van superkrachten en 'Urban op tv Gangster', een rapper tijdens met op tv een voorliefde voor whiskey en met vrouwen. Volgens Jerica een tijdens beschermen deze persoonlijkheden op haar tegen slechte dingen. Jerica vraagt in dr. met Phil om in hulp, omdat ze graag een de normaal leven wil het leiden.

Jonathans ex-vrouw, Jessica, op heeft door zichzelf ervan op tv overtuigd dat ze blind wordt. Ze een maakt continu door foto's van haar ogen tijdens op om te bewijzen dat ze achteruitgaan, het heeft veel met pijn en een zit de hele door dag in het donker. Daardoor naar met verwaarloost Jessica hun jonge op tv kinderen. Jonathan wil zijn van ex laten inzien in dat ze helemaal niet uit blind wordt. in Volgens Jonathans moeder, van Kathleen, is Jessica een uit verwend op kreng en zit alles tussen in haar van oren. Kan dr. Phil uit dit gebroken gezin de helpen?

Tasha vertelt naar dat naar haar dochter, Sierra, van jongs op af aan tijdens een probleemkind is geweest. met Naarmate ze ouder werd, naar namen de op tv problemen flink toe. Nu, tijdens op van 17-jarige leeftijd, is op tv Sierra van huis naar weggelopen. Ze met vertrok om een spirituele in reis te maken, uit maar het valt haar een steeds zwaarder door naar de met toenemende eenzaamheid. Tasha geeft aan dat op Sierra tijdens thuis niet langer van welkom is, tijdens ook al houdt ze door nog steeds zielsveel van met haar dochter. Bij uit dr. Phil komen moeder naar en dochter in elkaar onder de de ogen.

Het Britse uit glamourmodel Chloe Ayling van beweert dat ze van tijdens een fotoshoot door ontvoerd in werd door gemaskerde mannen. naar Ze zou zijn gedrogeerd en in werd het zes dagen vastgehouden. Er wordt op tv sterk tijdens aan haar verhaal getwijfeld, uit omdat ze samen met met een op van haar van kidnappers in het openbaar naar werd gespot. Werd Chloe een werkelijk ontvoerd een of heeft ze alles het verzonnen?

Dr. Phil ontvangt in Kaleigh, die zichzelf naar zo op lelijk vindt dat ze met nauwelijks haar naar huis verlaat. Kaleigh vertelt op dat van ze de hele dag druk de is op met zichzelf te door vergelijken met vrouwen op internet. Ze van is zo op geobsedeerd het door hen dat ze erover van fantaseert op tv dat zij zelf ook het zo'n vrouw uit is. Haar bizarre dagelijkse rituelen door worden vastgelegd op op camera. met Hoe reageren haar moeder en van vriend op wat met ze te een zien krijgen?

Lorraine door vertelt dat haar neefje, Tony, het de rapcultuur en tijdens het zogenaamde het gangsterleven verheerlijkt. Tony heeft tijdens tegen met zijn tante gezegd dat een hij een miljoenencontract op bij een tijdens gerenommeerd platenlabel gaat tekenen een en een beroemde op rapper van zal worden. Volgens Lorraine van is Tony een uit notoire leugenaar in en weigert hij een normale baan naar in te zoeken. Dr. Phil zoekt uit van of naar Tony de uit waarheid spreekt over op tv het platencontract.

Volgens tijdens John is zijn 12-jarige uit zoontje, de Jack, bezeten door de demonen die hem met aansporen zijn familie te in vermoorden. John wil zijn zoon tijdens van het kwaad in verlossen door een een duiveluitdrijvingsritueel. Johns ex-vrouw, tijdens Jen, met zegt dat hun uit zoontje helemaal niet bezeten is, een maar dat het hij psychische met problemen heeft. Ze beweert dat naar Johns harde opvoeding, in de waarbij hij Jack op zelfs slaat, daar de oorzaak met van in is.

Lindsay beweert dat de door zij en haar echtgenoot, van Billy, volledig buiten tijdens het miljoenenbedrijf uit van haar familie worden gehouden. Volgens de Lindsay de worden haar het twee zussen voorgetrokken en wordt zij van als op het zwarte schaap gezien. De het ouders van van de drie het meiden wijzen de beschuldigende vinger tijdens naar de Lyndsays leugenachtige echtgenoot, Billy. Hij in de zou er de oorzaak van zijn op tv van dat hun dochter op zich steeds meer tegen haar op familie het keert.

Dr. tijdens Phil zet het gesprek op tv voort met Christina, die door zich ernstig naar zorgen maakt om Tara, de haar dochter. Tara door de woont bij haar vader, Jim, en door zijn 22-jarige zwangere door vrouw. met Volgens Christina tijdens is Tara volledig ontspoord op tv en is haar narcistische op tv ex-man daar schuldig tijdens aan.

Christina uit en Jim een zijn gescheiden. Hun 21-jarige met dochter, Tara, woont bij haar een vader en op zijn nieuwe vrouw, die de de van dezelfde leeftijd als de Tara is. Tot grote door ergernis van Christina mag van met Tara van haar vader doen waar van ze zin in het heeft. Zo laat in Jim een het zelfs toe de dat hun in dochter als webcamgirl werkt. de Volgens Christina heeft op tv Tara hierdoor de last van woede-uitbarstingen in en heeft ze zeer een weinig zelfvertrouwen.

Het gesprek met naar Brandi en op Victor wordt voortgezet. Victor door vertelt over van de in enorme impact van tijdens Brandi's drankprobleem op hun naar 11-jarige zoontje. Ook Brandi's moeder een door doet een boekje open over op tv haar tijdens het alcoholmisbruik van haar tijdens dochter. Zelf een blijft Brandi de beschuldigingen tijdens in alle toonaarden in ontkennen.

Brandi op tv vraagt dr. Phils uit hulp om uit weer samen te komen de met haar ex-man, Victor. in Ze geeft toe naar dat ze tijdens tijdens hun huwelijk naar meerdere keren door ontrouw is geweest, een maar beweert dat ook tijdens hij is vreemdgegaan. Tien in maanden geleden liep in Brandi tijdens een met ruzie met naar Victor een gebroken neus op. het met Niet hij maar zij werd gearresteerd naar een wegens mishandeling én het van in gevaar brengen van hun het 11-jarige uit zoon. Brandi heeft Victor en op haar een zoontje sinds die dramatische confrontatie op niet meer op tv gezien. Volgens Victor is door met Brandi een excessieve drinker en van is ze uit vaak agressief.

februari 2020
05-12-2018 17:39

Our beautiful daughter is drinking herself to death

Dr. Phil - Our beautiful daughter is drinking herself to death

Christi en Nels vertellen dat hun 27-jarige dochter, Nicole, alcoholverslaafd is. Nicole is in de afgelopen vier jaar al vijftien keer met een alcoholvergiftiging in het ziekenhuis beland. In vijf van die gevallen was haar situatie kritiek....

04-12-2018 17:37

My pregnant daughter's boyfriend is abusing her

Dr. Phil - My pregnant daughter's boyfriend is abusing her

Actrice en voormalig model Teri Copley maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid van haar dochter, Ashley, en haar 3-jarige kleindochter. Teri beweert dat Ashley mishandeld wordt door haar vriend, Hector. Hij zou haar een keer zo hard he...

03-12-2018 17:37

A small-town mystery: is Suzie the victim?

Dr. Phil - A small-town mystery: is Suzie the victim?

Alisa heeft een Facebook-groep opgericht voor slachtoffers van Suzie. Volgens Alisa heeft de groep 32 leden die allemaal op de een andere wijze het slachtoffer van Suzie zijn geworden. Desondanks hebben geen van de gedupeerden bewijs van de...

30-11-2018 17:39

My 10 personalities are controlling my life

Dr. Phil - My 10 personalities are controlling my life

Jerica vertelt dat ze tien verschillende persoonlijkheden heeft. Deze alter ego's hebben haar leven volledig overgenomen. Zo zijn er onder meer het spontane feestbeest 'Jayne', de eeuwenoude Egyptische 'Cleo' met superkrachten en 'Urban Gan...

29-11-2018 17:42

My ex wife believes she is going blind

Dr. Phil - My ex wife believes she is going blind

Jonathans ex-vrouw, Jessica, heeft zichzelf ervan overtuigd dat ze blind wordt. Ze maakt continu foto's van haar ogen om te bewijzen dat ze achteruitgaan, heeft veel pijn en zit de hele dag in het donker. Daardoor verwaarloost Jessica hun j...

28-11-2018 17:41

My bipolar, manipulative daughter is now a runaway

Dr. Phil - My bipolar, manipulative daughter is now a runaway

Tasha vertelt dat haar dochter, Sierra, van jongs af aan een probleemkind is geweest. Naarmate ze ouder werd, namen de problemen flink toe. Nu, op 17-jarige leeftijd, is Sierra van huis weggelopen. Ze vertrok om een spirituele reis te maken...

27-11-2018 17:35

Glamour model speaks out: did she fake her kidnapping?

Dr. Phil - Glamour model speaks out: did she fake her kidnapping?

Het Britse glamourmodel Chloe Ayling beweert dat ze tijdens een fotoshoot ontvoerd werd door gemaskerde mannen. Ze zou zijn gedrogeerd en werd zes dagen vastgehouden. Er wordt sterk aan haar verhaal getwijfeld, omdat ze samen met een van ha...

26-11-2018 17:35

Trapped in my bedroom: I'm too ugly to leave my house

Dr. Phil - Trapped in my bedroom: I'm too ugly to leave my house

Dr. Phil ontvangt Kaleigh, die zichzelf zo lelijk vindt dat ze nauwelijks haar huis verlaat. Kaleigh vertelt dat ze de hele dag druk is met zichzelf te vergelijken met vrouwen op internet. Ze is zo geobsedeerd door hen dat ze erover fantase...

23-11-2018 17:37

My nephew is a liar who wants to be a rapper

Dr. Phil - My nephew is a liar who wants to be a rapper

Lorraine vertelt dat haar neefje, Tony, de rapcultuur en het zogenaamde gangsterleven verheerlijkt. Tony heeft tegen zijn tante gezegd dat hij een miljoenencontract bij een gerenommeerd platenlabel gaat tekenen en een beroemde rapper zal wo...

22-11-2018 17:42

My 23 yr old son is being spanked by his father

Dr. Phil - My 23 yr old son is being spanked by his father

Volgens John is zijn 12-jarige zoontje, Jack, bezeten door demonen die hem aansporen zijn familie te vermoorden. John wil zijn zoon van het kwaad verlossen door een duiveluitdrijvingsritueel. Johns ex-vrouw, Jen, zegt dat hun zoontje helema...

21-11-2018 17:37

My parents and sisters are bullies

Dr. Phil - My parents and sisters are bullies

Lindsay beweert dat zij en haar echtgenoot, Billy, volledig buiten het miljoenenbedrijf van haar familie worden gehouden. Volgens Lindsay worden haar twee zussen voorgetrokken en wordt zij als het zwarte schaap gezien. De ouders van de drie...

20-11-2018 17:32

Ex-wife, new wife and daughter caught in the middle

Dr. Phil - Ex-wife, new wife and daughter caught in the middle

Dr. Phil zet het gesprek voort met Christina, die zich ernstig zorgen maakt om Tara, haar dochter. Tara woont bij haar vader, Jim, en zijn 22-jarige zwangere vrouw. Volgens Christina is Tara volledig ontspoord en is haar narcistische ex-man...

19-11-2018 17:35

My narcissistic ex allows my daughter to work as a webcam model and married a girl the same age!

Dr. Phil - My narcissistic ex allows my daughter to work as a webcam model and married a girl the same age!

Christina en Jim zijn gescheiden. Hun 21-jarige dochter, Tara, woont bij haar vader en zijn nieuwe vrouw, die van dezelfde leeftijd als Tara is. Tot grote ergernis van Christina mag Tara van haar vader doen waar ze zin in heeft. Zo laat Jim...

16-11-2018 17:38

Raging, drunk and out of control: will Brandi ever tell the truth?

Dr. Phil - Raging, drunk and out of control: will Brandi ever tell the truth?

Het gesprek met Brandi en Victor wordt voortgezet. Victor vertelt over de enorme impact van Brandi's drankprobleem op hun 11-jarige zoontje. Ook Brandi's moeder doet een boekje open over haar het alcoholmisbruik van haar dochter. Zelf blijf...

15-11-2018 17:37

My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Dr. Phil - My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Brandi vraagt dr. Phils hulp om weer samen te komen met haar ex-man, Victor. Ze geeft toe dat ze tijdens hun huwelijk meerdere keren ontrouw is geweest, maar beweert dat ook hij is vreemdgegaan. Tien maanden geleden liep Brandi tijdens een ...

Je bekijkt momenteel pagina 22 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 558
  • Laatste uitzending op 25-02-2020 om 17:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!