Programma gemist?

Seizoen 16 - op tv Aflevering 86 - van Amerikaanse een talkshow. 40 Trips to the door ER, tijdens 27 Doctors, and 50 Xmas op Trees. op My Daughter Is met a Hypochondria. Kelly vertelt dat haar van dochter, Danielle, de het afgelopen jaar van met een levendige meid op is veranderd in een tijdens obsessieve op gezondheidsfreak. Daarnaast heeft ze ook tijdens nog in eens last tijdens van extreme verzamelwoede. Danielle door houdt zich de op hele dag bezig met het door controleren uit van haar lichaamsfuncties, doktersbezoeken en met het verzamelen van van nutteloze op spullen. Zelf naar denkt ze dat ze in iets ernstigs naar onder de leden uit heeft, maar artsen houden het tijdens op uit een angststoornis. Is Danielle door echt ziek of van zit het allemaal naar tussen haar in oren?

Seizoen 16 een - Aflevering op 84 - Amerikaanse talkshow. Double Trouble naar Brothers: naar What Happened To Mike van and Matt?. Dr. Phil op gaat opnieuw met in gesprek met de een aantal het van zijn meest van spraakmakende gasten. Tina en David waren door eerder te gast van vanwege hun een zoons, Mike en op Matt. Zij gaven tijdens de van jongens alles wat hun hartje naar begeerde, maar de toch belandden de met twee op het slechte pad. op Ze met rookten wiet, verkochten drugs, stalen met geld van en maakten op tv het leven van hun op tv ouders tot een ware hel. tijdens Hoe is van het dit naar gezin vergaan sinds de de vorige naar uitzending?

Kristine de beweert dat haar op dochter, Shaina, een slechte op tv moeder is die haar de drie de kinderen verwaarloost. Volgens Kristine heeft op haar dochter last het van uit waanbeelden en van is ze een door gevaar voor haar omgeving. Ook zou het Shania adviezen opvolgen naar van met paragnosten, en dan in het tijdens naar bijzonder van onlinemedium Dennis, die met beweert een boodschapper van het God te een zijn.

Spiritueel in leider en voormalig rabbijn Marc in Gafni een wordt beschuldigd van seksueel door misbruik en intimidatie. het Gafni beweert dat met er een uit lastercampagne tegen hem in op gang het is gezet en dat van alle beschuldigingen leugens zijn. Bij tijdens dr. Phil in onthult hij de door reden een waarom mensen hem in op diskrediet willen op tv brengen.

Vlak van nadat Melissa in het huwelijksbootje het stapte met met Nick, begon haar man op tv zich op te verkleden als een uit demonische door clown. Als 'King Krimzon' met startte hij tijdens met het componeren van liedjes op over het vermoorden van het mensen. Nick op tv is met ervan overtuigd dat hij een tijdens beroemde 'moordrapper' naar zal worden. Hij houdt door zich door de hele dag naar bezig met het posten van het angstaanjagende muziekvideo's op internet van en van weigert een baan te zoeken. de Melissa op is de wanhoop een nabij.

Dr. naar Phil besteedt op aandacht aan een alarmerende een ontwikkeling in Amerika: de door explosief toegenomen verslaving aan tijdens naar alcohol en drugs. In de afgelopen tijdens jaren het heeft dr. Phil tijdens honderden van zijn de gasten kunnen een helpen met afkicken. de In deze uitzending is een een aantal een van deze inmiddels ex-verslaafden op te gast. Door het naar vertellen van uit hun verhaal uit hopen zij anderen die worstelen een met van een verslaving te van inspireren.

De van 15-jarige Sadara het is al meer dan vijftig keer tijdens gearresteerd, gaat niet door het naar school, drinkt alcohol tijdens en heeft voor uit duizenden dollars aan bezittingen op gestolen op tv van haar familie. Sadara biecht tijdens op de dat ze een kick een krijg van deze een criminele levenswijze. op tv Haar ouders, Cynthia en tijdens Robert, zijn het het oneens over de juiste aanpak tijdens op van hun ontspoorde dochter. Volgens van Robert laat Cynthia veel de te veel op tv toe, terwijl met hij zelf in keiharde de discipline tijdens gelooft.

Pamela de moet over negen van dagen de gevangenis in mits een ze haar op ex, Justin, toestaat om in hun kinderen te uit zien. Justin heeft uit daar wettelijk een gezien recht tijdens op, maar Pamela ziet door haar ex met als een op tv gevaarlijke narcist die door een bedreiging vormt voor in hun kinderen. naar Justin noemt Pamela een op tv leugenachtige, haatdragende ex die hun in kinderen manipuleert. in Dr. uit Phil zoekt uit wie de op tv waarheid met spreekt.

Carrie en op haar het ex-man, Steve, hadden dankzij zijn goedbetaalde op tv baan op Wall van door Street een waar luxeleven. Daar kwam met verandering in met toen Steve de stopte met zijn tijdens drukke baan om uit een eigen bedrijfje te starten. van Hij wilde meer een het bij de kinderen in zijn, omdat hun moeder van constant dronken was en van de kinderen verwaarloosde. Het het naar stel is onlangs een gescheiden, waarna Carrie weer in bij haar ouders is ingetrokken. naar Hoe in heeft het zover door kunnen komen? En wat voor met geheimen op heeft Carrie voor de haar familie?

Tina's van 11-jarige dochter op tv ziet eruit als een typisch onschuldig in meisje op tv van die leeftijd. In werkelijkheid naar tijdens heeft ze last op tv van sadistische en moordlustige neigingen. door Volgens een Tina heeft ze meerdere malen brand uit gesticht, een naar kat in vermoord en ook uit nog eens geprobeerd om naar haar babybroertje te met verstikken. Tina naar geeft aan dat ze geen idee door door heeft waar dit extreme gedrag vandaan uit komt, maar haar op zus naar denkt daar anders van over.

Volgens het de 18-jarige Maddie zijn haar van adoptieouders, Beth en het het Jim, nooit blij met de haar geweest, omdat ze de geen met 'perfect kind' was. Haar ouders beweren in dat Maddie een het zware psychische aandoening in heeft, waardoor naar ze het hele tijdens gezin ontwricht. Beth en de Jim hebben hun de het dochter zelfs laten opnemen in de een op psychiatrische instelling. Is Maddie inderdaad geestesziek tijdens en volledig een ontspoord, zoals haar de ouders tijdens claimen?

De 60-jarige Rex tijdens overleed van twee weken nadat hij in op tv met het ziekenhuis belandde wegens uit ademhalingsproblemen. Na zijn dood vond door zijn de dochter, Amanda, een briefje met met daarop de tekst op 'ik denk dat op tv ze mij wil een de vermoorden'. Ondanks dat van autopsie heeft uitgewezen dat Rex een door natuurlijke dood is naar gestorven, kan het Amanda het niet de loslaten.

Tatiana in was negen in jaar lang lid van tijdens een religieuze door groepering. Ze moest zich aan uit allerlei strikte regels houden het een en leefde volledig geïsoleerd van haar het door familie en vrienden. Volgens Tatiana was tijdens die levenswijze de de schuld van een haar echtgenoot, Robert, met een naar strenggelovige Jehova's getuige. Vier het maanden geleden besloot Tatiana de met met groepering te verlaten. Ze de wil dat met Robert haar volgt. naar Vooral nu hun kinderen op tv in een pleeggezin zijn van geplaatst.

Kathy belde zeven tijdens jaar geleden het tijdens alarmnummer om in haar zoon, Tim, het aan te geven. uit Dat leidde in ertoe dat van Tim werd veroordeeld voor huiselijk geweld. naar naar Kathy vertelt dat hij in haar sindsdien verbaal in mishandelt. Tim geeft door op zijn beurt aan in dat zijn moeder van verantwoordelijk is op voor het compleet op tv ruïneren van naar zijn leven. Heeft de hij daar gelijk het in of berust alles op een in op misverstand?

Sherri vertelt dat uit van ze zestien jaar geleden een brief een de ontving van een meisje dat naar beweerde haar van zusje te van zijn. Ze zouden door dezelfde vader hebben. Toen naar Sherri haar van moeder, Betty, daarmee het confronteerde, werd de brief uit met haar handen gegrist de en in een tijdens bijbel verborgen. op tv Heeft Betty al die uit jaren leugens verteld over het Sherri's biologische vader? met Een DNA-onderzoek op zorgt voor een opheldering.

januari 2019
18-01-2019 17:51

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 86 - Amerikaanse talkshow. 40 Trips to the ER, 27 Doctors, and 50 Xmas Trees. My Daughter Is a Hypochondria. Kelly vertelt dat haar dochter, Danielle, het afgelopen jaar van een levendige meid is veranderd in een o...

17-01-2019 17:40

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 84 - Amerikaanse talkshow. Double Trouble Brothers: What Happened To Mike and Matt?. Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met een aantal van zijn meest spraakmakende gasten. Tina en David waren eerder te gast vanwege h...

16-01-2019 17:40

My daughter is being brainwashed by a psychic and I think he is a con artist

Dr. Phil - My daughter is being brainwashed by a psychic and I think he is a con artist

Kristine beweert dat haar dochter, Shaina, een slechte moeder is die haar drie kinderen verwaarloost. Volgens Kristine heeft haar dochter last van waanbeelden en is ze een gevaar voor haar omgeving. Ook zou Shania adviezen opvolgen van para...

15-01-2019 17:39

Spiritual leader in the spotlight: ex-rabbi accused

Dr. Phil - Spiritual leader in the spotlight: ex-rabbi accused

Spiritueel leider en voormalig rabbijn Marc Gafni wordt beschuldigd van seksueel misbruik en intimidatie. Gafni beweert dat er een lastercampagne tegen hem in gang is gezet en dat alle beschuldigingen leugens zijn. Bij dr. Phil onthult hij ...

14-01-2019 17:35

My husband refuses to get a job and believes he is going to become a famous 'murder rapper'

Dr. Phil - My husband refuses to get a job and believes he is going to become a famous 'murder rapper'

Vlak nadat Melissa in het huwelijksbootje stapte met Nick, begon haar man zich te verkleden als een demonische clown. Als 'King Krimzon' startte hij met het componeren van liedjes over het vermoorden van mensen. Nick is ervan overtuigd dat ...

11-01-2019 17:41

Dr. phil you?re our last hope; amazing stories of recovery

Dr. Phil - Dr. phil you?re our last hope; amazing stories of recovery

Dr. Phil besteedt aandacht aan een alarmerende ontwikkeling in Amerika: de explosief toegenomen verslaving aan alcohol en drugs. In de afgelopen jaren heeft dr. Phil honderden van zijn gasten kunnen helpen met afkicken. In deze uitzending i...

10-01-2019 17:41

Our 15-year-old criminal daughter is ruining her life & our marriage!

Dr. Phil - Our 15-year-old criminal daughter is ruining her life & our marriage!

De 15-jarige Sadara is al meer dan vijftig keer gearresteerd, gaat niet naar school, drinkt alcohol en heeft voor duizenden dollars aan bezittingen gestolen van haar familie. Sadara biecht op dat ze een kick krijg van deze criminele levensw...

09-01-2019 17:37

Help! My narcissist ex is abusing my children and nobody believes me!

Dr. Phil - Help! My narcissist ex is abusing my children and nobody believes me!

Pamela moet over negen dagen de gevangenis in mits ze haar ex, Justin, toestaat om hun kinderen te zien. Justin heeft daar wettelijk gezien recht op, maar Pamela ziet haar ex als een gevaarlijke narcist die een bedreiging vormt voor hun kin...

08-01-2019 17:36

From riches to rags: how did a wealthy suburban stay-at-home mom become a mooch living off her parents?

Dr. Phil - From riches to rags: how did a wealthy suburban stay-at-home mom become a mooch living off her parents?

Carrie en haar ex-man, Steve, hadden dankzij zijn goedbetaalde baan op Wall Street een waar luxeleven. Daar kwam verandering in toen Steve stopte met zijn drukke baan om een eigen bedrijfje te starten. Hij wilde meer bij de kinderen zijn, o...

07-01-2019 17:31

Starting fires, killing cats, torturing her brother. i?m afraid of my 11 year old daughter.?

Dr. Phil - Starting fires, killing cats, torturing her brother. i?m afraid of my 11 year old daughter.?

Tina's 11-jarige dochter ziet eruit als een typisch onschuldig meisje van die leeftijd. In werkelijkheid heeft ze last van sadistische en moordlustige neigingen. Volgens Tina heeft ze meerdere malen brand gesticht, een kat vermoord en ook n...

04-01-2019 17:40

My parents don?t love me, have abandoned me and wish they never adopted me

Dr. Phil - My parents don?t love me, have abandoned me and wish they never adopted me

Volgens de 18-jarige Maddie zijn haar adoptieouders, Beth en Jim, nooit blij met haar geweest, omdat ze geen 'perfect kind' was. Haar ouders beweren dat Maddie een zware psychische aandoening heeft, waardoor ze het hele gezin ontwricht. Bet...

03-01-2019 17:40

Obsessed with my father's death: was it murder?

Dr. Phil - Obsessed with my father's death: was it murder?

De 60-jarige Rex overleed twee weken nadat hij in het ziekenhuis belandde wegens ademhalingsproblemen. Na zijn dood vond zijn dochter, Amanda, een briefje met daarop de tekst 'ik denk dat ze mij wil vermoorden'. Ondanks dat autopsie heeft u...

02-01-2019 17:38

My husband's religious beliefs are ruining our family and now cps has our children. Can we get them back?

Dr. Phil - My husband's religious beliefs are ruining our family and now cps has our children. Can we get them back?

Tatiana was negen jaar lang lid van een religieuze groepering. Ze moest zich aan allerlei strikte regels houden en leefde volledig geïsoleerd van haar familie en vrienden. Volgens Tatiana was die levenswijze de schuld van haar echtgenoot, R...

01-01-2019 17:37

My mom ruined my life when she had me convicted of domestic battery and interfering with a 911 call

Dr. Phil - My mom ruined my life when she had me convicted of domestic battery and interfering with a 911 call

Kathy belde zeven jaar geleden het alarmnummer om haar zoon, Tim, aan te geven. Dat leidde ertoe dat Tim werd veroordeeld voor huiselijk geweld. Kathy vertelt dat hij haar sindsdien verbaal mishandelt. Tim geeft op zijn beurt aan dat zijn m...

31-12-2018 17:45

My mother lied about my real father and hid the truth in a letter tucked inside her bible

Dr. Phil - My mother lied about my real father and hid the truth in a letter tucked inside her bible

Sherri vertelt dat ze zestien jaar geleden een brief ontving van een meisje dat beweerde haar zusje te zijn. Ze zouden dezelfde vader hebben. Toen Sherri haar moeder, Betty, daarmee confronteerde, werd de brief uit haar handen gegrist en in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 17:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord