Programma gemist?

Seizoen 17 - van Aflevering 102 door - door Talkshow waarin dr. Phil naar problemen bespreekbaar maakt. My ex is tijdens in trying to erase door me from my children's lives. De exen in Libby de en Brian strijden om tijdens het voogdijschap over hun door tijdens twee jongste kinderen. Brian zegt tijdens dat op Libby hun kinderen tegen hem in heeft opgezet. door Libby beweert op dat Brians kwetsende gedrag op ervoor heeft gezorgd dat van de kinderen hem een niet meer willen zien. met Als de de exen backstage naar blijven bekvechten, besluit Dr. het Phil om door ze niet met op het podium te laten van komen. Hij gaat het een gesprek naar aan met tijdens de oudste twee op tv kinderen.

Seizoen 17 de - Aflevering 101 - een tijdens Talkshow waarin dr. Phil problemen het bespreekbaar uit maakt. My daughter believes met i molested my granddaughter. Kelly beweert op tv dat haar moeder, Terrie, het haar met 5-jarige dochtertje uit heeft aangerand. Volgens Kelly is uit haar van moeder een kinderverkrachter, die ook haar naar en haar zus, een van Katelyn, heeft misbruikt. Terrie uit en Katelyn zeggen op dat de beschuldigingen tijdens absoluut onwaar van zijn. Zij vertellen dat een Kelly een persoonlijkheidsverandering heeft het ondergaan, nadat ze een op tv week het op retraite is van geweest in uit de woestijn.

Michelle en haar door dochter van Brianna vertellen dat Michelles oudste een dochter, de Tia, haar leven compleet heeft naar het omgegooid. Ze had naar een goede baan uit als doktersassistente, maar is nu werkeloos. van de Ze noemt zichzelf Rose uit en spreekt met een Brits naar tijdens accent. Rose zegt dat ze een op paar maanden door geleden in een beroerte heeft gehad en op dat van ze nu aan het 'buitenlands-accent-syndroom' tijdens lijdt. Ze zijn bij een Dr. tijdens Phil om erachter te door komen wat er de met door Rose aan de het hand is.

Dustin, Chance en naar Nova beweren een dat hun moeder, in Sonya, een leugenaar en uit in een manipulator is, die naar hen hun hele leven op tv heeft verwaarloosd. Volgens op de kinderen zijn door ze in afschuwelijke naar omstandigheden opgegroeid, zonder de eten tijdens of warm water in huis. uit Sonya zegt dat de ze zich hier van niets van kan met herinneren.

Dr. Phil van vervolgt zijn gesprek met uit Melissa op tv en haar tijdens moeder, Michelle, die tijdens zich grote zorgen met maken over de een 14-jarige Destoni. Melissa een denkt dat haar dochter met door haar gewelddadige op tv gedrag in de het gevangenis zal belanden, of erger met het nog, de dood door zal vinden. Melissa denkt in erover om haar uit op tv huis te laten plaatsen. in Dr. op tv Phil vraagt Destoni of naar ze iemand wil de ontmoeten, die tijdens haar kan helpen om tijdens een andere van wending aan de haar leven geven.

Melissa zegt dat de haar met 14-jarige dochter, Destoni, agressief in en gewelddadig is. naar Ze heeft door haar zus van en de oppas met een slagersmes een achternagezeten. Op met school met slingert ze beschuldigingen naar het het hoofd van haar leraren met en wordt ze tijdens bijna met dagelijks de klas uitgestuurd. Maar naar Destoni ging een een grens over toen van tijdens ze dreigde haar leraar en op tv medescholieren neer de te schieten. een Melissa is bang dat het de heel slecht met Destoni van zal door aflopen.

De op tv 64-jarige Josie van heeft Victor leren kennen op Facebook. op van Hoewel hij Nigeriaans uit is en dertig jaar jonger, tijdens gelooft ze heilig het dat hij de ware het liefde is. Haar van zus, naar Carmen, haar in beste vriendin, Angela, en met haar 19-jarige het zoon, Anthony, zijn ervan overtuigd dat naar hij een op tv oplichter is. op tv Volgens hen wil het Victor met Josie op tv trouwen om een verblijfsvergunning met te krijgen. Dr. het Phil heeft het in Nigeria uit laten zoeken met of uit Victor Josie door voorliegt.

Kalan vertelt een dat Giovanni, vlak op tv nadat hij haar ten naar tijdens huwelijk vroeg, besloot om het verder door het op leven te gaan in als de superheld tijdens Goose Wayne Batman. tijdens Hij zegt dat hij met mensen wil helpen een en beschermen, en dat op op tv Goose Wayne een het onlosmakelijk deel van zijn leven naar is. Hoewel Kalan de al vanaf haar veertiende door van Giovanni houdt, uit op tv is ze niet van door plan om op deze op manier met hem in in het uit huwelijk te op tv treden.

Kerri van Rawson is de op auteur van in het boek 'My Story Of Faith, van Love, naar And Overcoming'. Kerri's een vader, Dennis uit Rader, staat bekend als de tijdens seriemoordenaar 'BTK'. op tv Hij bleek een van dubbelleven te leiden en terroriseerde naar op Wichita, Kansas, van 1974 tot op 1991. de Radar werd opgepakt op tv in 2005 en van heeft tien keer levenslang van gekregen voor de moord op het acht met volwassenen en twee kinderen. uit Kerri uit vertelt hoe haar in leven ineenstortte toen ze de tijdens waarheid over de haar vader een hoorde.

Tiffany met en Sheka zijn niet tijdens de uit enigen die door op tv hun ex-vriend, Erik, constant op tv zijn voorgelogen. naar Ook Torri, Courtney op en zijn ex-vrouw, een Martha, vertellen dat Erik in een onverbeterlijke leugenaar is. Is van Erik bereid om van zijn door leven te op beteren, nu zijn leugenachtige door gedrag ten overstaan op tv van iedereen een aan het licht is van gebracht?

Jennifer zegt dat tijdens haar uit 12-jarige zoon, Alex, uit geobsedeerd is door gewelddadige op tv videospelletjes. de Volgens haar is hij door 20 uur per dag van bezig met het van doden van van mensen in zijn het gamewereld. Ze is bang op tv dat uit hij de volgende schoolschutter zal door zijn. Hij gedraagt tijdens zich agressief op tv en heeft haar zelfs op tv met een pincet gestoken. het Ook heeft een hij geprobeerd hun door huis in met brand te steken. Jennifer op tv heeft zijn het gedrag op video op vastgelegd.

De op tv 5-jarige Jordan door Bleimeyer werd gevangengehouden in met een kast onder de trap. op van Hij werd uitgehongerd en het mishandeld, en door woog slechts 13 kilo toen hij de op werd gered. Dr. Phil bezocht van de gruwelplek met en sprak met de stiefmoeder, door in Tammi Bleimeywer, die op nu achter de tralies van zit. Zij ontkent het dat ze Jordan heeft een mishandeld. In een met exclusief interview vertellen op haar kinderen een heel een ander naar verhaal. Zij gaven Jordan met stiekem eten, bevrijdden hem van en hebben van daardoor zijn leven op tv gered.

Harv uit en Lynne zeggen dat tijdens hun 41-jarige van zoon, Mark, zich op als een puber de gedraagt. Hij is dakloos in en uit woont in zijn gammele op tv auto. Maar Mark in beweert dat hij een kampeerauto de heeft uit en geniet van het zijn vrijheid. Zijn zus, van Jill, vertelt tijdens dat hij met naar zijn auto uit geld verdiende met ritjes voor een tijdens bedrijf. Hij uit verloor de zijn baan toen de in motorkap van het zijn auto openvloog, terwijl hij van een klant door vervoerde. Marks familie vindt dat op met hij zijn leven op naar de rit moet op tv krijgen.

Alethea op vertelt dat haar partner, op Kevin, extreme naar woedeaanvallen heeft. tijdens Ze voelt zich gevangen in haar een relatie en heeft door als tijdens bewijs stiekem opnames gemaakt van het zijn de woede-uitbarstingen. Alethea zegt een dat als van dit niet ophoudt, ze bij hem een weggaat. Kevin naar gelooft dat zijn van razernij het op gevolg is van een in hersenletsel. Neuroloog met dr. Bradley op tv Jabour heeft een tijdens MRI-scan van Kevins hersenen gemaakt op tv en onthult de tijdens uitkomst.

Alexx uit houdt ervan om tijdens te daten in met gevangenen en kan daar een niet mee stoppen. Alexx' de door zus, Jenna, vraagt Dr. Phil tijdens om hulp, omdat Alexx tijdens met minstens de zeven van veroordeelde misdadigers contact onderhoudt. Ze uit zegt tijdens dat Alexx liefde probeert een te kopen van van deze mannen, maar in Alexx beweert de dat haar criminelen haar nodig in hebben. Ook naar Suzie is niet van plan in op tv om haar geliefde, naar die achter de met tralies zit en met wie op tv ze is getrouwd, op tijdens te naar geven. Haar moeder, tijdens Penny, is op tv niet blij met het huwelijk en een op vreest voor Suzies een leven.

oktober 2019
22-10-2019 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 102 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My ex is trying to erase me from my children's lives. De exen Libby en Brian strijden om het voogdijschap over hun twee jongste kinderen. Brian zegt dat ...

21-10-2019 17:40

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 101 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My daughter believes i molested my granddaughter. Kelly beweert dat haar moeder, Terrie, haar 5-jarige dochtertje heeft aangerand. Volgens Kelly is haar ...

18-10-2019 17:39

From physician assistant to living in her truck

Dr. Phil - From physician assistant to living in her truck

Michelle en haar dochter Brianna vertellen dat Michelles oudste dochter, Tia, haar leven compleet heeft omgegooid. Ze had een goede baan als doktersassistente, maar is nu werkeloos. Ze noemt zichzelf Rose en spreekt met een Brits accent. Ro...

17-10-2019 17:37

Our mother is a manipulator who abandoned us as children

Dr. Phil - Our mother is a manipulator who abandoned us as children

Dustin, Chance en Nova beweren dat hun moeder, Sonya, een leugenaar en een manipulator is, die hen hun hele leven heeft verwaarloosd. Volgens de kinderen zijn ze in afschuwelijke omstandigheden opgegroeid, zonder eten of warm water in huis....

16-10-2019 17:39

Destoni's drama: will she accept help?

Dr. Phil - Destoni's drama: will she accept help?

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Melissa en haar moeder, Michelle, die zich grote zorgen maken over de 14-jarige Destoni. Melissa denkt dat haar dochter door haar gewelddadige gedrag in de gevangenis zal belanden, of erger nog, de dood za...

15-10-2019 17:39

My 14-year-old daughter is out of control

Dr. Phil - My 14-year-old daughter is out of control

Melissa zegt dat haar 14-jarige dochter, Destoni, agressief en gewelddadig is. Ze heeft haar zus en de oppas met een slagersmes achternagezeten. Op school slingert ze beschuldigingen naar het hoofd van haar leraren en wordt ze bijna dagelij...

14-10-2019 17:42

Is my Nigerian boyfriend scamming me?

Dr. Phil - Is my Nigerian boyfriend scamming me?

De 64-jarige Josie heeft Victor leren kennen op Facebook. Hoewel hij Nigeriaans is en dertig jaar jonger, gelooft ze heilig dat hij de ware liefde is. Haar zus, Carmen, haar beste vriendin, Angela, en haar 19-jarige zoon, Anthony, zijn erva...

11-10-2019 17:38

My fiancé believes he's a superhero

Dr. Phil - My fiancé believes he's a superhero

Kalan vertelt dat Giovanni, vlak nadat hij haar ten huwelijk vroeg, besloot om verder door het leven te gaan als de superheld Goose Wayne Batman. Hij zegt dat hij mensen wil helpen en beschermen, en dat Goose Wayne een onlosmakelijk deel va...

10-10-2019 17:40

The BTK killer's daughter speaks out & the case of Crystal Rogers

Dr. Phil - The BTK killer's daughter speaks out & the case of Crystal Rogers

Kerri Rawson is de auteur van het boek 'My Story Of Faith, Love, And Overcoming'. Kerri's vader, Dennis Rader, staat bekend als de seriemoordenaar 'BTK'. Hij bleek een dubbelleven te leiden en terroriseerde Wichita, Kansas, van 1974 tot 199...

09-10-2019 17:41

More ex girlfriends confront accused con man Erik

Dr. Phil - More ex girlfriends confront accused con man Erik

Tiffany en Sheka zijn niet de enigen die door hun ex-vriend, Erik, constant zijn voorgelogen. Ook Torri, Courtney en zijn ex-vrouw, Martha, vertellen dat Erik een onverbeterlijke leugenaar is. Is Erik bereid om zijn leven te beteren, nu zij...

07-10-2019 17:40

I'm afraid of my violent, video game addicted son

Dr. Phil - I'm afraid of my violent, video game addicted son

Jennifer zegt dat haar 12-jarige zoon, Alex, geobsedeerd is door gewelddadige videospelletjes. Volgens haar is hij 20 uur per dag bezig met het doden van mensen in zijn gamewereld. Ze is bang dat hij de volgende schoolschutter zal zijn. Hij...

04-10-2019 17:37

The boy under the stairs: hero siblings speak out

Dr. Phil - The boy under the stairs: hero siblings speak out

De 5-jarige Jordan Bleimeyer werd gevangengehouden in een kast onder de trap. Hij werd uitgehongerd en mishandeld, en woog slechts 13 kilo toen hij werd gered. Dr. Phil bezocht de gruwelplek en sprak met de stiefmoeder, Tammi Bleimeywer, di...

03-10-2019 17:41

Our son is a 40 year old homeless car camper

Dr. Phil - Our son is a 40 year old homeless car camper

Harv en Lynne zeggen dat hun 41-jarige zoon, Mark, zich als een puber gedraagt. Hij is dakloos en woont in zijn gammele auto. Maar Mark beweert dat hij een kampeerauto heeft en geniet van zijn vrijheid. Zijn zus, Jill, vertelt dat hij met z...

02-10-2019 17:40

In love with a rageaholic

Dr. Phil - In love with a rageaholic

Alethea vertelt dat haar partner, Kevin, extreme woedeaanvallen heeft. Ze voelt zich gevangen in haar relatie en heeft als bewijs stiekem opnames gemaakt van zijn woede-uitbarstingen. Alethea zegt dat als dit niet ophoudt, ze bij hem weggaa...

01-10-2019 17:41

Criminal love: why women date inmates

Dr. Phil - Criminal love: why women date inmates

Alexx houdt ervan om te daten met gevangenen en kan daar niet mee stoppen. Alexx' zus, Jenna, vraagt Dr. Phil om hulp, omdat Alexx met minstens zeven veroordeelde misdadigers contact onderhoudt. Ze zegt dat Alexx liefde probeert te kopen va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 470
  • Laatste uitzending op 22-10-2019 om 17:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!