Programma gemist?

De 17-jarige op Tamara vindt niets belangrijker door op dan er perfect uitzien. Ze het geeft 7000 dollar per naar maand uit in voor uit haar perfecte uiterlijk. Zo heeft uit ze zich laten op inspuiten met met fillers, bezit ze met een collectie naar schoenen en tassen van ter waarde van 50.000 uit dollar en de heeft ze een spiksplinternieuwe Range in Rover. door Tamara's moeder zegt dat ze totaal op tv in geen vat op haar dochter uit heeft.

Michelle met heeft 12 kinderen in de op tv leeftijd in van 6 tot 28 jaar in en nummer tijdens 13 de is onderweg. Zo'n op tv groot gezin brengt veel problemen van met zich mee. De in kinderen naar zeggen dat ze de zich verwaarloosd voelen. Hun op tv vader, Rod, kennen ze op amper, uit omdat hij altijd aan op het werk is. Dr. de met Phil bespreekt een van ouderschapsplan met Michelle en op Rod, maar Michelle met is het daar naar niet mee tijdens eens.

Pamela het heeft een obsessie voor haar met vijftien katten en in het is bang dat hierdoor haar op vierde huwelijk zal stuklopen. tijdens Ze in durft zelden het met huis te verlaten, omdat ze het de bang is dat er iets ergs op met uit haar katten zal de gebeuren. Haar man tijdens zegt dat hun hele met leven om de naar katten uit draait. Ze hebben er vaak ruzie van over met en als er niets met verandert, de ziet hij het uit somber in.

Nancy vertelt op dat tijdens haar dochter, Paige, niet op tv voor haar met achttien maanden oude dochter zorgt. Paige door tijdens heeft haar dochtertje bij Nancy het en haar de man, Lance, een achtergelaten om samen met haar vriendin tijdens in een tijdens auto te gaan van wonen. Nancy de en Lance hopen met de het hulp van Dr. in Phil Paige ervan uit naar te overtuigen dat een ze de zorg voor haar met kind door op zich neemt.

Seizoen 17 uit - Aflevering in 56 - Talkshow waarin dr. een Phil problemen bespreekbaar naar maakt. Husband een butt dialed me de and blew his een secret inheritance. Angie zegt dat de haar van 25-jarige echtgenoot John op tv een leugenaar is. Hij hield zijn van erfenis geheim naar voor haar en heeft tijdens zonder dat zij met het wist op al 100.000 dollar op tv uitgegeven. Ze kwam erachter het doordat door ze op haar voicemail uit het met hele verhaal hoorde, nadat John het per ongeluk de snelkeuzetoets door het van haar nummer had ingedrukt. door John weigert haar te een tijdens vertellen aan wie of wat hij van het geld tijdens heeft door uitgegeven.

Diamond was een een depressieve op tiener, genaamd Brandon, het die zich met compleet van de buitenwereld uit afsloot. Maar het afgelopen de jaar heeft ze van zich omgevormd met tot een mooie jonge vrouw. tijdens Haar in moeder, Kristi, maakt uit zich grote zorgen om haar, op omdat Diamond dakloos van is, geen werk van een heeft en labiel is. Haar op broer, Mitch, vindt haar het een op narcist die het leven van in hun moeder op tv totaal uit beheerst.

Jenn beweert dat uit de woede-uitbarstingen van naar haar man, in Seth, hun van huwelijk kapotmaken. de Seth zegt op zijn tijdens beurt dat in Jenn hem kwetst een en een controlefreak is, naar en dat van hij zich gevangen tijdens voelt in zijn huwelijk. tijdens Jenns moeder vertelt dat door ze bang voor Seth op is als uit hij woedend uit is en op dat ze zelfs de politie het heeft op tv gebeld.

BeVee naar en Steve zijn de constant op hun hoede, op tv omdat het ze nooit weten wanneer hun 15-jarige het dochter, een Taylor, weer door het lint de gaat. in Ze heeft gaten in de uit muren geslagen en naar op tv haar moeder aangevallen. Taylor zegt met dat ze zichzelf op niet onder met controle kan houden. een Vooral haar moeder triggert naar haar driftbuien. Dr. het Phil probeert te achterhalen de waar met die woede vandaan op tv komt.

Angela en van Dan uit zeggen dat ze voor de door buitenwereld het met perfecte stel lijken. Ze hebben een vier prachtige dochters naar de en zijn vooraanstaande naar leden van hun kerk. Maar in Angela heeft van een geheim: ze kan niet naar stoppen met de haar buitenechtelijke affaires het en zegt dat ze met seksverslaafd de is.

Tracy het is een tijdens succesvolle actrice die in veel naar soaps heeft gespeeld, in waaronder 'The op Bold And The Beautiful'. Ze de van zoekt hulp voor de haar 71-jarige moeder, naar Robin, die van alles uit hamstert en op het punt van staat tijdens om haar huis uitgezet te op worden. uit Het huis is ernstig vervuild van het en het is één grote naar bende. Robin in beseft dat ze met een probleem heeft en hoopt van dat Dr. Phil tijdens de haar kan helpen.

Bronwyn uit beweert dat haar ex, het Brett, en haar een moeder, door Cassandra, haar 5-jarige dochter door hebben gestolen en haar van kapot willen maken. Brett uit in zegt dat Bonwyn een geestelijk ziek is de en hun kind een in gevaar brengt. Bronwyn en de Brett staan lijnrecht de tegenover elkaar. uit Kan Dr. Phil met hen helpen?

Alans Facebook-foto's zijn naar negen jaar op tv als lokmiddel gebruikt de voor onlinerelaties tijdens met vrouwen. door De oplichter is tegen de het lamp gelopen en tijdens 'hij' blijkt op tv een 'zij' te zijn: de het 24-jarige door Sarah. Sarah met ontmoet Alan en op Dr. Phil onthult een waarom Sarah zich op tv al zo lang als man voordoet. de Volgens Amanda en een Alan op tv is ze eraan verslaafd zich door als een ander het de voor te doen. tijdens Kan Sarah hiermee tijdens stoppen?

Alan en Amanda met vertellen een dat de afgelopen negen jaar een Alans Facebook-foto's als het lokmiddel een zijn gebruikt voor onlinerelaties tijdens met uit vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter een waarschuwden Alan en de Amanda het en zij hebben op hun beurt op tv een privédetective ingeschakeld. met het De oplichter blijkt een 24-jarige vrouw naar te zijn in en in het is niet de eerste keer tijdens op dat ze tegen in de lamp loopt.

Dr. Phil van heeft een de vervolggesprek met door D'Andre, die beweert in dat zijn gewelddadige relatie met van zijn vriendin deels naar het gevolg is van naar haar tijdens verknipte opvoeding. tijdens Wat heeft D'Andre van te zeggen over het negeren naar van het op contactverbod dat Autumn tegen hem het heeft? het En waarom vindt psychiater Charles op Sophy dat de tijdens ouders deels verantwoordelijk de zijn van voor het van feit dat Autumn steeds weer teruggaat naar naar met D'Andre?

Autumn de vertelt dat ze op tv een gestoorde, jaloerse vriendin met werd genoemd, van nadat een filmpje viraal ging op waarin zij tijdens de auto van haar het vriend met in een sleutel bewerkt. door Ze zegt dat naar ze na bijna de twee jaar de mishandeling tot uit het uiterste gedreven met was. Autumns vader zegt dat hij uit haar een naar keer bij het huis op tv van D'Andre op heeft uit opgehaald. Haar ogen met waren toen opgezwollen en haar neus naar en mond op tv zaten onder het bloed. met Waarom verdedigt uit Autumn door D'Andre tegenover haar uit ouders?

januari 2021
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!