Programma gemist?

De 17-jarige Tamara tijdens vindt door niets belangrijker naar dan er perfect uitzien. Ze geeft naar 7000 op dollar per maand uit naar voor haar in perfecte uiterlijk. het Zo heeft ze zich laten uit inspuiten met fillers, bezit tijdens ze met een collectie schoenen en tassen in ter waarde door van 50.000 dollar het en de heeft ze een in spiksplinternieuwe Range Rover. op tv Tamara's moeder zegt dat ze op tv totaal geen vat in op haar dochter in heeft.

Michelle heeft met 12 kinderen in de op leeftijd van 6 op tot een 28 jaar de en nummer 13 is onderweg. op tv Zo'n groot op gezin brengt veel de problemen met zich naar mee. De kinderen zeggen de dat ze zich met verwaarloosd voelen. het Hun vader, tijdens Rod, kennen ze een amper, omdat hij altijd aan het in werk het is. Dr. Phil bespreekt in een ouderschapsplan met in Michelle en Rod, maar in Michelle is het het daar niet het mee door eens.

Pamela heeft een het obsessie tijdens voor haar uit vijftien katten en is bang tijdens dat hierdoor haar vierde op tv huwelijk zal stuklopen. op tv Ze in durft zelden het huis te van verlaten, omdat tijdens ze bang is tijdens dat er iets door ergs met haar het katten zal uit gebeuren. Haar man zegt op tv dat hun hele met leven om de katten in draait. van Ze hebben tijdens er vaak ruzie over en als op er in niets verandert, op ziet hij het door somber in.

Nancy vertelt een dat haar dochter, Paige, uit niet voor haar op achttien een maanden oude dochter op zorgt. Paige heeft haar het dochtertje bij Nancy en op tv haar man, Lance, uit achtergelaten om door samen met van haar vriendin in op tv een auto te een gaan wonen. Nancy en tijdens Lance hopen tijdens met de hulp van Dr. naar Phil Paige een ervan te door overtuigen dat op ze de zorg voor haar kind in op zich tijdens neemt.

Seizoen op 17 - Aflevering een 56 - Talkshow waarin dr. het naar Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband tijdens butt dialed me in and blew his uit secret inheritance. Angie de zegt dat haar 25-jarige echtgenoot de John een leugenaar tijdens is. Hij hield zijn door erfenis op geheim voor haar de en heeft zonder dat in zij het op wist al 100.000 dollar uitgegeven. het Ze een kwam erachter doordat ze tijdens op haar voicemail het tijdens hele van verhaal hoorde, nadat het John per ongeluk de door snelkeuzetoets van uit haar nummer had ingedrukt. een John weigert een haar te vertellen aan op tv wie of wat hij op op tv het geld heeft tijdens uitgegeven.

Diamond was een een depressieve tiener, het genaamd uit Brandon, die zich compleet van de een buitenwereld op tv afsloot. Maar het afgelopen jaar het tijdens heeft ze zich omgevormd tot de een mooie met jonge vrouw. tijdens Haar moeder, Kristi, maakt in zich grote zorgen om haar, tijdens omdat op Diamond dakloos is, geen het werk heeft met en labiel op is. Haar broer, Mitch, door vindt haar een narcist die van in het leven van hun moeder totaal uit in beheerst.

Jenn beweert dat tijdens op tv de woede-uitbarstingen van van haar man, Seth, hun van huwelijk kapotmaken. Seth op tv zegt op zijn beurt van dat Jenn hem kwetst door en tijdens een controlefreak is, en op dat hij tijdens zich gevangen voelt in uit zijn huwelijk. Jenns het moeder op tv vertelt dat ze naar bang voor Seth het is als hij woedend is en met met dat ze zelfs de een politie heeft naar gebeld.

BeVee en tijdens Steve zijn constant op een hun hoede, de omdat ze met nooit weten een wanneer hun 15-jarige met dochter, Taylor, weer door het lint van gaat. Ze heeft een gaten in de op muren geslagen en van haar moeder op tv aangevallen. de Taylor zegt dat ze zichzelf niet uit onder controle kan van houden. Vooral een haar een moeder triggert haar naar driftbuien. Dr. Phil van probeert te achterhalen waar met die woede vandaan tijdens komt.

Angela en Dan door op tv zeggen dat ze voor de buitenwereld op tv het naar perfecte stel lijken. Ze van hebben van vier prachtige dochters en zijn het vooraanstaande leden van de hun kerk. Maar naar Angela met heeft een geheim: tijdens ze kan niet stoppen met haar op naar buitenechtelijke affaires en zegt dat ze met seksverslaafd op tv is.

Tracy op tv is een succesvolle actrice op die in veel soaps op heeft van gespeeld, waaronder in 'The Bold And met The Beautiful'. Ze zoekt met hulp voor haar 71-jarige naar moeder, de Robin, die van alles hamstert van en op het punt van staat van om haar huis van uitgezet te worden. Het huis op is op tv ernstig vervuild en het is een één grote op bende. Robin in beseft dat ze tijdens een probleem heeft en hoopt uit dat Dr. Phil van haar een kan helpen.

Bronwyn beweert dat door haar ex, in Brett, en haar met moeder, Cassandra, haar 5-jarige het dochter hebben gestolen tijdens en haar kapot in willen op maken. Brett met zegt dat Bonwyn op tv geestelijk ziek is en hun het kind in gevaar naar brengt. Bronwyn op en Brett staan lijnrecht tegenover de elkaar. Kan met Dr. door Phil hen helpen?

Alans door Facebook-foto's zijn negen uit jaar als lokmiddel gebruikt een voor onlinerelaties met vrouwen. door De naar oplichter is tegen de een lamp gelopen en 'hij' een blijkt een 'zij' een te zijn: uit de 24-jarige Sarah. Sarah het ontmoet op tv Alan en Dr. Phil met onthult tijdens waarom Sarah zich al zo lang de als man een voordoet. Volgens Amanda en een Alan is door ze eraan verslaafd het zich als in een ander voor te naar doen. Kan Sarah door hiermee met stoppen?

Alan tijdens en Amanda vertellen dat de naar afgelopen in negen jaar Alans Facebook-foto's als de lokmiddel zijn gebruikt van voor onlinerelaties de met vrouwen. de Slachtoffers van deze tijdens oplichter waarschuwden Alan en Amanda op en in zij hebben op van hun beurt van een privédetective ingeschakeld. De uit oplichter blijkt een 24-jarige uit vrouw tijdens te zijn en het is niet tijdens de de eerste keer het dat ze tegen de het lamp loopt.

Dr. Phil heeft uit met een vervolggesprek met D'Andre, die beweert van dat zijn gewelddadige de relatie een met zijn vriendin door deels het gevolg is op tv van met haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre het met te zeggen over op tv het negeren van het contactverbod dat van op Autumn tegen hem heeft? En waarom in vindt op psychiater Charles een Sophy dat de ouders deels verantwoordelijk het zijn voor het naar feit in dat Autumn steeds op weer teruggaat naar op D'Andre?

Autumn vertelt de dat ze een door gestoorde, jaloerse vriendin in werd genoemd, het nadat een met filmpje viraal ging waarin zij uit de op auto van haar vriend met een een sleutel bewerkt. uit Ze zegt op tv dat ze na van bijna twee jaar mishandeling tot naar het uiterste gedreven het was. Autumns door vader naar zegt dat hij haar een een keer een bij het huis van D'Andre heeft de opgehaald. Haar ogen de waren toen opgezwollen op en haar de neus en de mond zaten onder het bloed. van een Waarom verdedigt Autumn D'Andre tegenover een haar in ouders?

mei 2021
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!