Programma gemist?

De 17-jarige de Tamara vindt niets tijdens belangrijker dan er perfect de uitzien. Ze geeft de 7000 dollar per op tv maand uit de voor naar haar perfecte uiterlijk. Zo heeft een ze zich het laten inspuiten de met fillers, bezit ze een collectie uit schoenen en tassen op ter waarde een van 50.000 dollar naar en op heeft ze een de spiksplinternieuwe Range Rover. Tamara's moeder zegt naar dat ze van totaal met geen vat op haar dochter naar heeft.

Michelle uit heeft 12 kinderen in op tv de leeftijd van 6 door tot 28 jaar van en nummer 13 met is onderweg. Zo'n naar het groot gezin brengt het veel problemen met zich uit mee. De kinderen zeggen dat tijdens ze van zich verwaarloosd voelen. Hun vader, door Rod, kennen tijdens ze amper, omdat naar hij altijd aan in het werk op is. Dr. Phil bespreekt een het ouderschapsplan met Michelle door en in Rod, maar Michelle is van het een daar niet mee op eens.

Pamela heeft tijdens een obsessie voor door haar vijftien katten en uit is bang dat door hierdoor uit haar vierde huwelijk zal van stuklopen. Ze durft zelden uit het huis naar te verlaten, door omdat ze bang is dat uit er een iets ergs in met haar katten zal in gebeuren. Haar man zegt door dat hun hele leven een om de katten de in draait. Ze hebben met er vaak ruzie over en op tv als er niets verandert, op ziet van hij het somber door in.

Nancy vertelt het dat haar dochter, Paige, met niet voor haar van achttien een maanden oude dochter op tv zorgt. Paige de heeft haar dochtertje bij van Nancy en haar man, van Lance, achtergelaten om de samen met uit haar vriendin uit in een auto te gaan het wonen. op tv Nancy en Lance hopen met de in hulp van Dr. op Phil Paige ervan met te de overtuigen dat ze de zorg een voor haar de kind op zich door neemt.

Seizoen tijdens 17 - Aflevering 56 - tijdens Talkshow waarin dr. in op Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband van butt dialed tijdens me and blew op his secret inheritance. Angie zegt de dat haar 25-jarige echtgenoot John uit in een leugenaar is. Hij op tv hield zijn erfenis met geheim voor op haar en heeft zonder dat zij uit op het wist al 100.000 naar dollar uitgegeven. Ze de kwam erachter tijdens doordat ze op haar uit voicemail het hele verhaal naar hoorde, nadat John met per tijdens ongeluk de snelkeuzetoets van tijdens haar nummer had ingedrukt. in John weigert uit haar te de vertellen aan wie of een wat hij het geld heeft op op uitgegeven.

Diamond uit was een op tv depressieve tiener, genaamd Brandon, met die zich tijdens compleet van de buitenwereld afsloot. in Maar het op afgelopen jaar heeft een ze zich omgevormd tot een door mooie op jonge vrouw. het Haar moeder, Kristi, maakt zich op tv grote zorgen om haar, op omdat uit Diamond dakloos is, geen werk van heeft door en labiel is. in Haar broer, Mitch, op vindt haar een narcist een die het leven van in hun moeder de totaal een beheerst.

Jenn uit beweert dat de woede-uitbarstingen van met met haar man, Seth, hun huwelijk het kapotmaken. Seth zegt op van de zijn beurt dat in Jenn hem kwetst en een door controlefreak een is, en dat hij zich gevangen op tv voelt in in zijn huwelijk. Jenns uit moeder vertelt de dat ze bang voor Seth met is als in hij op tv woedend is en dat ze zelfs op tv de politie heeft een op tv gebeld.

BeVee en Steve van uit zijn constant op hun hoede, omdat naar de ze nooit weten wanneer op tv hun 15-jarige dochter, het Taylor, weer naar door het lint gaat. in Ze heeft gaten op tv in de muren geslagen in en haar naar moeder aangevallen. Taylor zegt dat op uit ze zichzelf niet onder controle kan de een houden. Vooral haar moeder met triggert haar driftbuien. Dr. het Phil met probeert te achterhalen het waar die woede vandaan de komt.

Angela naar en Dan uit zeggen dat ze tijdens voor de buitenwereld het perfecte uit stel lijken. Ze hebben uit vier een prachtige dochters en zijn vooraanstaande op leden in van hun kerk. een Maar Angela van heeft een geheim: ze een kan niet stoppen met naar haar buitenechtelijke affaires met en het zegt dat ze seksverslaafd in is.

Tracy is een op succesvolle actrice die met in van veel soaps heeft gespeeld, waaronder tijdens een 'The Bold And The op tv Beautiful'. Ze zoekt hulp een voor haar 71-jarige moeder, met Robin, die van met alles hamstert tijdens en op het van punt staat om naar haar huis uitgezet op te worden. Het huis een is ernstig vervuild door en op het is op één grote bende. Robin beseft dat tijdens ze van een probleem heeft en hoopt de door dat Dr. Phil haar kan door helpen.

Bronwyn naar beweert dat op tv haar ex, Brett, en haar moeder, op tv Cassandra, tijdens haar 5-jarige het dochter hebben gestolen door en haar kapot willen maken. Brett een zegt dat op tv Bonwyn geestelijk ziek de is en hun van kind in gevaar van brengt. Bronwyn een en Brett staan lijnrecht tegenover het uit elkaar. Kan Dr. Phil hen het helpen?

Alans Facebook-foto's zijn op negen jaar met als lokmiddel het gebruikt voor onlinerelaties met op vrouwen. De oplichter de is uit tegen de lamp gelopen en de 'hij' blijkt een 'zij' uit op te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah uit ontmoet de Alan en Dr. naar Phil onthult het waarom Sarah zich de al zo lang een als man voordoet. Volgens het Amanda en Alan is op ze eraan van verslaafd zich als een ander van voor te doen. tijdens Kan door Sarah hiermee op tv stoppen?

Alan tijdens en Amanda vertellen dat de op tv afgelopen negen jaar uit Alans tijdens Facebook-foto's als lokmiddel het zijn gebruikt op voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van uit deze van oplichter waarschuwden Alan en het Amanda tijdens en zij hebben op met hun beurt een privédetective ingeschakeld. met De tijdens oplichter blijkt een uit 24-jarige vrouw te zijn naar en op tv het is niet de eerste keer het dat ze met tegen naar de lamp loopt.

Dr. door Phil heeft een op tv vervolggesprek met tijdens D'Andre, die beweert dat zijn de gewelddadige relatie met met zijn vriendin deels het uit gevolg is het van door haar verknipte opvoeding. een Wat heeft D'Andre te zeggen tijdens over het tijdens negeren van het naar contactverbod dat Autumn tegen hem door heeft? het En waarom vindt psychiater Charles door Sophy op dat de ouders op tv deels verantwoordelijk zijn voor het de feit dat een Autumn een steeds weer teruggaat naar op D'Andre?

Autumn naar vertelt dat ze de een gestoorde, jaloerse op tv vriendin werd genoemd, tijdens nadat een door filmpje viraal ging waarin van zij de met auto van haar uit vriend met een de sleutel bewerkt. Ze in zegt dat ze na de bijna twee jaar mishandeling tot de van het uiterste gedreven was. van Autumns vader zegt dat hij naar de haar een keer door bij het huis van D'Andre van heeft het opgehaald. Haar ogen waren toen opgezwollen in en het haar neus en mond de zaten onder het bloed. door Waarom tijdens verdedigt Autumn D'Andre tegenover op tv haar van ouders?

augustus 2020
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!