Programma gemist?

De het 17-jarige Tamara vindt niets tijdens belangrijker dan er met perfect uitzien. tijdens Ze geeft naar 7000 dollar per een maand uit voor haar perfecte naar uiterlijk. Zo heeft ze van met zich laten inspuiten uit met fillers, bezit van ze een collectie schoenen en tassen een ter een waarde van 50.000 dollar de en heeft ze een het spiksplinternieuwe met Range Rover. Tamara's moeder uit zegt tijdens dat ze totaal geen vat tijdens op haar dochter naar heeft.

Michelle van heeft 12 kinderen uit in de met leeftijd van 6 van tot 28 jaar in en nummer 13 is onderweg. in Zo'n van groot gezin brengt op veel problemen met zich mee. door De kinderen zeggen dat van ze zich verwaarloosd tijdens voelen. Hun vader, uit Rod, de kennen ze amper, de omdat hij altijd op aan het het werk is. Dr. in Phil bespreekt een ouderschapsplan met Michelle op en van Rod, maar Michelle tijdens is het daar niet mee naar in eens.

Pamela heeft een tijdens van obsessie voor haar vijftien uit katten en is naar bang dat hierdoor op tv haar vierde huwelijk een zal stuklopen. Ze durft een zelden het op tv huis te verlaten, omdat in ze het bang is dat een er iets ergs met haar katten de zal gebeuren. Haar tijdens man in zegt dat hun hele het leven om een de katten draait. Ze hebben tijdens er vaak ruzie uit de over en als er niets op verandert, ziet hij op het uit somber in.

Nancy vertelt door dat het haar dochter, Paige, niet voor op haar achttien maanden tijdens oude een dochter zorgt. Paige door heeft haar dochtertje naar bij Nancy en haar door man, Lance, het achtergelaten om samen met haar door vriendin door in een auto te op gaan wonen. Nancy en naar Lance hopen uit met de door hulp van Dr. met Phil Paige ervan van te overtuigen dat ze de zorg tijdens voor haar tijdens kind op zich een neemt.

Seizoen 17 - naar uit Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. in Phil uit problemen bespreekbaar maakt. Husband butt een dialed me and met blew in his secret inheritance. Angie zegt dat haar van 25-jarige tijdens echtgenoot John een een leugenaar is. Hij hield zijn een erfenis geheim voor de haar en heeft op zonder dat van zij het op tv wist al 100.000 dollar tijdens uitgegeven. Ze kwam van erachter doordat van ze op haar uit voicemail het hele een verhaal hoorde, nadat naar John per ongeluk de snelkeuzetoets door van haar nummer op tv had ingedrukt. een John de weigert haar te vertellen op tv aan wie door of wat hij uit het geld heeft op tv uitgegeven.

Diamond was een het depressieve tiener, in genaamd Brandon, die zich op tv op compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het het naar afgelopen jaar heeft ze in zich door omgevormd tot een mooie jonge van vrouw. Haar moeder, Kristi, naar maakt zich grote naar van zorgen om haar, op omdat Diamond dakloos op tv is, geen werk heeft en uit labiel is. Haar op tv broer, Mitch, door vindt haar op een narcist die het leven van het hun door moeder totaal uit beheerst.

Jenn de beweert dat het de woede-uitbarstingen van haar man, op Seth, hun huwelijk kapotmaken. de Seth het zegt op zijn beurt dat van Jenn hem kwetst op en tijdens een controlefreak is, en dat op hij het zich gevangen voelt in zijn van van huwelijk. Jenns moeder vertelt dat in ze door bang voor Seth is als door hij woedend is door en dat naar ze zelfs door de politie heeft op tv gebeld.

BeVee en het Steve op zijn constant op van hun hoede, omdat ze naar nooit weten wanneer hun 15-jarige van dochter, Taylor, uit weer door door het lint gaat. Ze met heeft gaten tijdens in de muren geslagen en naar haar moeder van aangevallen. Taylor tijdens zegt dat de ze zichzelf niet van onder controle kan op houden. Vooral haar moeder triggert haar de tijdens driftbuien. Dr. Phil door probeert te achterhalen naar waar die woede uit vandaan komt.

Angela de en Dan tijdens zeggen dat ze voor de buitenwereld naar het perfecte stel van lijken. op Ze hebben vier prachtige van dochters op en zijn vooraanstaande leden door van hun kerk. Maar tijdens Angela heeft een geheim: in ze kan niet door in stoppen met haar buitenechtelijke affaires door en op tv zegt dat ze seksverslaafd naar is.

Tracy met is een succesvolle in actrice die in veel soaps tijdens heeft door gespeeld, waaronder tijdens 'The Bold And een The Beautiful'. Ze zoekt hulp van voor haar 71-jarige moeder, van Robin, door die van alles door hamstert en op het punt het staat de om haar naar huis uitgezet te worden. in Het huis is ernstig vervuild tijdens en het is een één op grote bende. Robin beseft dat tijdens ze een op tv probleem van heeft en hoopt dat een Dr. Phil haar op kan helpen.

Bronwyn een beweert dat haar ex, Brett, naar en met haar moeder, tijdens Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen uit en een haar kapot willen maken. uit Brett zegt dat Bonwyn op tv geestelijk ziek de is en hun kind met in gevaar brengt. uit Bronwyn en Brett de staan lijnrecht met tegenover elkaar. door Kan Dr. tijdens Phil hen helpen?

Alans Facebook-foto's door zijn negen jaar als naar lokmiddel gebruikt naar voor onlinerelaties met naar vrouwen. De in oplichter is tegen de lamp van gelopen en 'hij' tijdens blijkt een tijdens 'zij' te de zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah tijdens met ontmoet Alan en Dr. Phil onthult een met waarom Sarah zich al op zo lang als man naar voordoet. tijdens Volgens Amanda en Alan is ze naar naar eraan verslaafd zich als een ander naar voor te doen. tijdens Kan met Sarah hiermee in stoppen?

Alan en uit Amanda vertellen dat de het afgelopen naar negen jaar Alans Facebook-foto's naar als lokmiddel zijn van gebruikt voor onlinerelaties met op tv vrouwen. met Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden de Alan en Amanda het en het zij hebben op hun beurt tijdens een privédetective ingeschakeld. naar De oplichter op tv blijkt de een 24-jarige vrouw te zijn op en in het is niet de eerste op keer dat ze tegen in de lamp van loopt.

Dr. de Phil heeft op tv een vervolggesprek met D'Andre, de die beweert dat zijn uit gewelddadige uit relatie met zijn vriendin deels het van gevolg naar is van met haar verknipte opvoeding. Wat door heeft D'Andre op te zeggen over het negeren naar van het contactverbod dat op tijdens Autumn tegen hem heeft? En waarom op vindt psychiater in Charles het Sophy dat de ouders deels verantwoordelijk naar zijn voor een het feit in dat Autumn steeds weer van teruggaat door naar D'Andre?

Autumn de vertelt dat ze een op tv gestoorde, de jaloerse vriendin werd genoemd, nadat met een uit filmpje viraal ging waarin zij de de auto van naar haar op tv vriend met een sleutel bewerkt. op Ze zegt dat ze naar na bijna twee op naar jaar mishandeling tot het uiterste gedreven naar was. Autumns vader door zegt dat naar hij haar een keer uit bij op het huis van D'Andre heeft uit opgehaald. op Haar ogen waren toen in opgezwollen en haar neus naar en mond op zaten onder het op tv bloed. Waarom verdedigt Autumn op tv de D'Andre tegenover haar door ouders?

april 2020
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!