Programma gemist?

De het 17-jarige Tamara vindt in niets belangrijker dan op er perfect door uitzien. Ze geeft 7000 dollar het per maand uit het voor haar perfecte uiterlijk. op tv Zo uit heeft ze zich laten door inspuiten met met fillers, bezit ze met een collectie schoenen en tijdens tassen ter waarde de van met 50.000 dollar en heeft ze uit een spiksplinternieuwe Range uit Rover. Tamara's moeder op zegt dat naar ze totaal een geen vat op door haar dochter heeft.

Michelle op tv heeft 12 kinderen in de de leeftijd van in 6 tot 28 jaar tijdens en in nummer 13 is onderweg. Zo'n de groot gezin brengt het veel een problemen met zich mee. De door kinderen zeggen dat het op tv ze zich verwaarloosd naar voelen. Hun vader, Rod, kennen ze met amper, de omdat hij altijd aan door het werk is. Dr. van het Phil bespreekt een ouderschapsplan een met Michelle en op tv Rod, maar met Michelle is het daar niet het mee naar eens.

Pamela heeft een in obsessie voor haar tijdens vijftien katten het en met is bang dat hierdoor haar door vierde huwelijk uit zal stuklopen. Ze durft zelden op op het huis te verlaten, door omdat ze bang is het dat van er iets ergs met op tv haar katten zal door gebeuren. Haar man door zegt dat hun hele leven op van om de katten draait. Ze op hebben er vaak uit ruzie over en op tv als er niets door verandert, ziet hij het het somber het in.

Nancy vertelt de dat haar door dochter, Paige, een niet voor haar achttien maanden oude tijdens dochter door zorgt. Paige heeft haar dochtertje de tijdens bij Nancy en tijdens haar man, Lance, van achtergelaten om samen met in haar vriendin tijdens in een auto te gaan op tv wonen. Nancy en Lance door een hopen met de met hulp van Dr. Phil op Paige ervan te overtuigen door dat ze de zorg het voor haar kind een op naar zich neemt.

Seizoen 17 - op Aflevering 56 - het de Talkshow waarin dr. Phil op problemen bespreekbaar maakt. Husband butt de dialed me and tijdens blew his tijdens secret inheritance. Angie zegt dat op haar 25-jarige echtgenoot John in in een leugenaar is. Hij met hield zijn erfenis naar geheim voor haar en het heeft zonder dat zij op het wist al met 100.000 dollar op tv uitgegeven. Ze kwam erachter een op doordat ze op haar voicemail uit het hele door verhaal hoorde, nadat John per op van ongeluk de snelkeuzetoets een van haar nummer had een ingedrukt. John met weigert haar te het vertellen aan wie of wat uit hij het geld heeft van naar uitgegeven.

Diamond was van een depressieve op tiener, genaamd Brandon, in die zich compleet de van de buitenwereld in afsloot. Maar het een afgelopen jaar heeft de ze zich omgevormd het tot een mooie jonge naar vrouw. Haar moeder, op Kristi, in maakt zich grote zorgen om met haar, omdat Diamond dakloos naar naar is, geen werk heeft uit en labiel is. Haar tijdens broer, Mitch, vindt haar van naar een narcist die het leven met van de hun moeder totaal het beheerst.

Jenn beweert dat van de woede-uitbarstingen van uit haar man, een Seth, hun tijdens huwelijk kapotmaken. Seth zegt tijdens op zijn beurt dat de Jenn de hem kwetst en de een controlefreak is, door en dat hij zich het gevangen voelt in naar zijn huwelijk. Jenns in moeder met vertelt dat ze naar bang voor Seth is als hij de op woedend is en dat uit ze zelfs de een politie heeft in gebeld.

BeVee en Steve met zijn constant op een van hun hoede, omdat ze op tv nooit weten met wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer op tv in door het lint gaat. Ze met heeft gaten in op de muren geslagen met en haar naar moeder aangevallen. Taylor door zegt dat ze door zichzelf niet in onder controle kan naar houden. Vooral haar met moeder triggert haar driftbuien. uit Dr. Phil probeert te achterhalen in uit waar die woede vandaan door komt.

Angela en Dan een zeggen dat met ze voor de buitenwereld op het perfecte het stel lijken. Ze hebben in van vier prachtige dochters en zijn naar vooraanstaande leden van hun door kerk. Maar Angela een heeft een in geheim: ze kan niet in een stoppen met haar buitenechtelijke affaires naar en zegt tijdens dat ze seksverslaafd de is.

Tracy is met een succesvolle actrice op tv die tijdens in veel soaps het heeft gespeeld, waaronder op 'The Bold And The op tv Beautiful'. Ze een zoekt hulp voor haar 71-jarige tijdens moeder, Robin, die met van alles hamstert en een op de het punt staat om de haar huis tijdens uitgezet te tijdens worden. Het huis het is ernstig vervuild de en het is één grote bende. tijdens op tv Robin beseft dat van ze een probleem heeft en van hoopt dat door Dr. Phil haar kan tijdens helpen.

Bronwyn op tv beweert dat haar ex, Brett, op en haar moeder, tijdens Cassandra, haar uit 5-jarige dochter hebben gestolen van en haar kapot uit willen maken. door Brett zegt dat Bonwyn het geestelijk ziek door is en hun kind naar in gevaar in brengt. Bronwyn en Brett op staan naar lijnrecht tegenover elkaar. Kan Dr. met Phil hen tijdens helpen?

Alans Facebook-foto's zijn in negen een jaar als op tv lokmiddel gebruikt voor het onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is in tegen in de lamp uit gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' op tv te in zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah de met ontmoet Alan en Dr. van Phil onthult waarom Sarah het zich al zo lang in als man de voordoet. Volgens het Amanda en Alan naar is ze eraan verslaafd zich in als een op tv ander in voor te doen. Kan Sarah hiermee op tijdens stoppen?

Alan en Amanda van tijdens vertellen dat de afgelopen negen jaar uit Alans Facebook-foto's als met lokmiddel van zijn gebruikt voor onlinerelaties met met vrouwen. Slachtoffers van het deze oplichter tijdens waarschuwden Alan van en Amanda en zij hebben uit op naar hun beurt het een privédetective ingeschakeld. De oplichter een blijkt een 24-jarige vrouw van door te zijn en het naar is niet de eerste keer naar dat in ze tegen de lamp naar loopt.

Dr. tijdens Phil heeft een vervolggesprek van met D'Andre, die door beweert dat in zijn gewelddadige relatie in met zijn tijdens vriendin deels het gevolg door is van haar van verknipte opvoeding. door Wat heeft D'Andre te zeggen over tijdens het een negeren van het de contactverbod dat Autumn tegen het hem op tv heeft? En waarom vindt psychiater Charles een Sophy dat in de een ouders deels verantwoordelijk naar zijn voor het feit het dat Autumn steeds op weer teruggaat naar uit D'Andre?

Autumn vertelt door dat ze een uit gestoorde, jaloerse vriendin werd een met genoemd, nadat een filmpje viraal op ging een waarin zij de een auto van haar vriend met een van sleutel naar bewerkt. Ze zegt tijdens dat ze na op bijna twee op jaar mishandeling tot het tijdens uiterste gedreven was. Autumns met vader zegt naar dat hij haar een keer het bij het huis naar van in D'Andre heeft opgehaald. op Haar ogen waren het toen opgezwollen en op haar neus en mond zaten de met onder het bloed. naar Waarom verdedigt Autumn D'Andre tegenover tijdens haar tijdens ouders?

juli 2021
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!