Programma gemist?

Seizoen 16 de - Aflevering 148 op tv - Amerikaanse het talkshow. I Was het in Prison for Reckless Homicide; Now op tv My Sister door Needs to Give de My Kids Back. Tricia werd tijdens van in 2014 opgepakt wegens van het dealen van een heroïne aan van een man die vlak daarna aan het een overdosis overleed. een uit Voor haar aandeel op tv in zijn dood tijdens werd ze veroordeeld door tot een gevangenisstraf van drie door jaar. Gedurende door haar gevangenschap kreeg op tv Christy, Tricia's zus, de voogdij het over haar twee van op dochters. Nu Tricia met weer op vrije voeten is, uit wil ze haar kinderen door terug. de Christy weigert dat, omdat ze op tv met haar zus niet geschikt acht als de de moeder.

Nina door en haar met 15-jarige dochter, Nicolette, wonen door in Beverly de Hills. Nina noemt haar op dochter een verwend de nest. Ze gaf haar in tot voor kort een met uit maandelijkse toelage van naar 5000 dollar, maar die heeft tijdens ze inmiddels naar drastisch verlaagd. Nicolette uit heeft daar maling tijdens aan en de blijft een vermogen van uitgeven aan dure lunches door met vriendinnen en het kopen van met van designerkleding. Nina maakt in zich zorgen om haar dochter, op tv omdat ze in totaal door geen toekomstvisie heeft.

Maryann ontmoette Luis op tv twee jaar door geleden via het een datingsite. Vlak na een hun eerste date naar ging het stel over naar tot van het plannen van hun bruiloft. van Een door paar maanden een later veranderde het sprookje voor het Maryann in een nachtmerrie, tijdens toen bleek op dat Luis een al getouwd was en haar uit bedroog met tijdens meerdere uit vrouwen. Dat zorgde voor kortsluiting de bij Maryann, van waarna zij haar op tv aanstaande in zijn been schoot. door Ondanks alles in wil een het stel nog van steeds met elkaar met trouwen.

Shelly, door een alleenstaande moeder in van vijf kinderen, vertelt tijdens dat ze eigenlijk op nooit uit kinderen wilde. Ze heeft er van spijt van dat ze van naar ooit moeder is geworden een en probeert haar met kroost zoveel mogelijk te het mijden. met Haar 18-jarige zoon, Ryan, tijdens en 15-jarige dochter, de Maddie, vinden op tv haar dan ook een op waardeloze moeder. Jenny op tv beweert dat haar naar eigen moeder, Lisa, het naar slechte voorbeeld op heeft gegeven.

Sandy's 22-jarige naar zoon, op Dylan, verloor zijn van beste vriend twee jaar geleden in door een overdosis drugs. de Dylan probeerde met zijn vriend nog tijdens te reanimeren, door maar dat op mocht helaas niet meer baten. in Sinds op tv die noodlottige gebeurtenis slaapt met Dylan een gat in van de op dag en doet een hij waar hij op zin in heeft. uit Zijn stiefvader, Thomas, in is het spuugzat tijdens dat de jongen zo weinig met discipline heeft door en zich niet aan tijdens zijn een huisregels houdt. Als hij de niet verandert, op gooit hij zijn stiefzoon het het huis uit uit.

De in relatie van Holly en op tv Murat had een tijdens stormachtig op tv begin. Al na twee het maanden stapte het op tv stel in het het huwelijksbootje. Holly heeft het naar vermoeden op dat het Murat met alleen maar gaat om een de miljoenen die zij in uiteindelijk zal erven. het Volgens Holly heeft haar van echtgenoot gelogen met over de hoogte van door met zijn schuld en praat tijdens hij continu over geld. op Maar dat is nog op niet alles: uit Murat zou haar ook een mishandelen. Holly naar is er klaar mee een en wil het van hem scheiden, maar van hij tijdens wil hun huwelijk proberen te door tijdens redden.

De vier grootste naar struikelblokken in relaties tijdens komen aan bod: uit geldzaken, seks, vertrouwen uit en overgewicht. naar Lisa's vertrouwen uit werd beschaamd een door de man van door haar dromen, door toen na maanden bleek op dat hij tijdens nog getrouwd was. het Jamie had last van extreem op tv overgewicht, maar wist uit bijna in 50 kilo af te vallen. Haar de de echtgenoot vond haar nieuwe figuur een maar in niks en wilde naar daardoor geen seks meer met in haar. En Chandler op vertelt dat het uitgavenpatroon van van zijn op tv 21-jarige verloofde ertoe heeft tijdens geleid dat met ze een schuld van het ruim op 60.000 dollar uit hebben.

Splendor op tv en Jeremie met spreken hun zorgen uit over van de door veiligheid van hun dochter, Jazmon. Zij een verliet in haar jonge kinderen voor naar een een relatie met haar tijdens huidige vriend, Mike. in Splendor beweert dat Mike haar met dochter mishandelt en noemt uit hem uit 'de duivel'. Mike spreekt op tv de aantijgingen tegen naar en zegt dat zijn in schoonfamilie hem met helemaal niet een kent.

Sandy claimt dat het naar haar 23-jarige dochter, Katelyn, een ongeschikt is met als moeder. Katelyn was op dakloos en kon op tv daardoor niet goed naar voor haar in zoontje van anderhalf zorgen. Toen Sandy door het haar kleinzoon stinkend naar urine uit en onder de de uitslag aantrof, besloot een ze in uit te grijpen. in Samen met haar man vroeg het ze tijdens de voogdij aan. Volgens Katelyn in is haar moeder een in bittere vrouw die van haar zoontje van tijdens haar met heeft afgepakt. Wat heeft dr. tijdens Phil hierover te een naar zeggen?

Josh vertelt tijdens dat hij zielsveel van de met zijn verloofde, Jen, houdt, maar dat met hij toch een de einde aan hun op relatie wil op tv maken. Als reden naar geeft hij in op dat Jen in hem regelmatig mishandelt. Josh geeft van toe het dat ook hij uit weleens fysiek wordt, een maar dat dit noodzakelijk is van om op tv zichzelf te verdedigen. Volgens in Jen is de zijn reactie een op haar gedrag altijd vele in malen heftiger. Kan op dr. Phil in deze cirkel van geweld in doorbreken?

Jodies zus, van Reesa, werd de in 1984 door op 15-jarige leeftijd vermoord. op Jodie werd destijds op op tv 13-jarige leeftijd als de hoofdverdachte uit gezien. De misdaad werd een nooit opgelost, maar in de op jaren na een Reesa's tijdens dood werd Jodie nog naar steeds als dader gezien. Ze naar op werd nog diverse malen door de uit op tv politie verhoord en dorpsbewoners bleven haar door maar beschuldigen van uit de gruwelijke daad. uit met Na drie decennia van wil Jodie bij een dr. Phil openlijk haar verhaal doen een om naar haar onschuld aan te tonen. tijdens Is ze bereid in om een leugendetectortest met op te ondergaan?

De door zussen Hillary, naar Heather en Holli de beweren dat hun moeder, Shelly, op tv een gewelddadige op dronkenlap is. Ze heeft haar op tv dochters een een aantal keer een mishandeld en ook hun in vader, John, is slachtoffer van een van haar uitbarstingen. Shelly op duwt en slaat hem op en heeft zelfs een met keer een de hamer naar zijn hoofd naar gegooid. Alsof dat naar uit niet erg genoeg is, heeft het ze John ook meerdere door keren met op tv de dood op bedreigd. Shelly ontkent in alle aantijgingen en zegt dat op zij zelf slachtoffer op tijdens is.

Sherrye met is radeloos op tv door het conflict op tussen haar dochter, Hallie, en een haar kleindochter, een de 14-jarige Tatum. Volgens Sherrye van brengt haar op kleindochter zichzelf in door gevaar door via internet met met een mannen af te spreken. naar Hallie weet zich geen de raad met het het in gedrag van haar dochter, waardoor de de ruzies enorm tijdens escaleren. Zelfs zo erg naar dat een Tatum momenteel in op tv een jeugdinrichting zit vanwege op tv mishandeling van haar moeder. tijdens in Oma Sherrye denkt dat haar naar dochter uit een flinke rol op heeft gespeeld in het tijdens ontsporen van uit Tatum.

Marilyn heeft altijd de het geprobeerd om haar dochter, Anika, het een met perfecte jeugd te bieden. Ondanks de dat haar cijfers uitstekend in waren op tv en ze zelfs viool mocht met een spelen in Carnegie uit Hall, merkte Marilyn dat in Anika zich steeds vreemder ging door gedragen. Nu, op naar 31-jarige de leeftijd, heeft Anika psychische problemen, van is ze dakloos naar naar en mag ze niet meer voor van haar van dochtertje zorgen. Volgens Anika op tv wil haar moeder uit juist dat zij ziek in is, zodat op tv zij met haar leven kan van bepalen.

Jessica leerde via het de internet een man kennen die tijdens haar gouden bergen beloofde het als ze met in Las Vegas op kwam werken als met model en danseres. van Samen met de haar 2-jarige dochtertje verruilde ze het van het ouderlijk huis voor met de gokhoofdstad. Eenmaal daar bleken met naar de beloftes leugens de te zijn. Ze belandde in in handen de van een pooier die haar mishandelde naar en als tijdens prostituee liet werken. Jessica tijdens is nu dakloos de het en acht weken zwanger. Ze beweert de tijdens dat haar ouders weigeren om haar uit te helpen. Daarom de wil ze op het contact door met hen met verbreken.

maart 2019
25-03-2019 17:44

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 148 - Amerikaanse talkshow. I Was in Prison for Reckless Homicide; Now My Sister Needs to Give My Kids Back. Tricia werd in 2014 opgepakt wegens het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis ...

22-03-2019 18:01

My 15-year-old daughter is a rich & spoiled Beverly Hills brat!

Dr. Phil - My 15-year-old daughter is a rich & spoiled Beverly Hills brat!

Nina en haar 15-jarige dochter, Nicolette, wonen in Beverly Hills. Nina noemt haar dochter een verwend nest. Ze gaf haar tot voor kort een maandelijkse toelage van 5000 dollar, maar die heeft ze inmiddels drastisch verlaagd. Nicolette heeft...

21-03-2019 17:53

I shot my lying, cheating, manipulative, narcissistic, millionaire boyfriend & now I want to marry him

Dr. Phil - I shot my lying, cheating, manipulative, narcissistic, millionaire boyfriend & now I want to marry him

Maryann ontmoette Luis twee jaar geleden via een datingsite. Vlak na hun eerste date ging het stel over tot het plannen van hun bruiloft. Een paar maanden later veranderde het sprookje voor Maryann in een nachtmerrie, toen bleek dat Luis al...

20-03-2019 17:48

I wish I was never a mother but I have 5 children...

Dr. Phil - I wish I was never a mother but I have 5 children...

Shelly, een alleenstaande moeder van vijf kinderen, vertelt dat ze eigenlijk nooit kinderen wilde. Ze heeft er spijt van dat ze ooit moeder is geworden en probeert haar kroost zoveel mogelijk te mijden. Haar 18-jarige zoon, Ryan, en 15-jari...

19-03-2019 17:42

My wife?s son can?t function in society & I?m ready to kick him out!

Dr. Phil - My wife?s son can?t function in society & I?m ready to kick him out!

Sandy's 22-jarige zoon, Dylan, verloor zijn beste vriend twee jaar geleden door een overdosis drugs. Dylan probeerde zijn vriend nog te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis slaapt Dylan een ga...

18-03-2019 17:41

Should I leave my angry money-hungry husband?

Dr. Phil - Should I leave my angry money-hungry husband?

De relatie van Holly en Murat had een stormachtig begin. Al na twee maanden stapte het stel in het huwelijksbootje. Holly heeft het vermoeden dat het Murat alleen maar gaat om de miljoenen die zij uiteindelijk zal erven. Volgens Holly heeft...

15-03-2019 17:56

My boyfriend just told me he?s still married

Dr. Phil - My boyfriend just told me he?s still married

De vier grootste struikelblokken in relaties komen aan bod: geldzaken, seks, vertrouwen en overgewicht. Lisa's vertrouwen werd beschaamd door de man van haar dromen, toen na maanden bleek dat hij nog getrouwd was. Jamie had last van extreem...

14-03-2019 17:54

My daughter abandoned her young children for a toxic relationship

Dr. Phil - My daughter abandoned her young children for a toxic relationship

Splendor en Jeremie spreken hun zorgen uit over de veiligheid van hun dochter, Jazmon. Zij verliet haar jonge kinderen voor een relatie met haar huidige vriend, Mike. Splendor beweert dat Mike haar dochter mishandelt en noemt hem 'de duivel...

13-03-2019 17:46

The woman who adopted me just stole my baby

Dr. Phil - The woman who adopted me just stole my baby

Sandy claimt dat haar 23-jarige dochter, Katelyn, ongeschikt is als moeder. Katelyn was dakloos en kon daardoor niet goed voor haar zoontje van anderhalf zorgen. Toen Sandy haar kleinzoon stinkend naar urine en onder de uitslag aantrof, bes...

12-03-2019 17:41

When love hurts

Dr. Phil - When love hurts

Josh vertelt dat hij zielsveel van zijn verloofde, Jen, houdt, maar dat hij toch een einde aan hun relatie wil maken. Als reden geeft hij op dat Jen hem regelmatig mishandelt. Josh geeft toe dat ook hij weleens fysiek wordt, maar dat dit no...

11-03-2019 17:46

Cold case: I didn?t murder my 15-year-old sister! The false accusations and small town-gossip haunt me

Dr. Phil - Cold case: I didn?t murder my 15-year-old sister! The false accusations and small town-gossip haunt me

Jodies zus, Reesa, werd in 1984 op 15-jarige leeftijd vermoord. Jodie werd destijds op 13-jarige leeftijd als hoofdverdachte gezien. De misdaad werd nooit opgelost, maar in de jaren na Reesa's dood werd Jodie nog steeds als dader gezien. Ze...

08-03-2019 17:48

Our mother blames us for her being a violent, raging, drunk

Dr. Phil - Our mother blames us for her being a violent, raging, drunk

De zussen Hillary, Heather en Holli beweren dat hun moeder, Shelly, een gewelddadige dronkenlap is. Ze heeft haar dochters een aantal keer mishandeld en ook hun vader, John, is slachtoffer van haar uitbarstingen. Shelly duwt en slaat hem en...

07-03-2019 17:53

My granddaughter is a danger to our family. Is her mom to blame?

Dr. Phil - My granddaughter is a danger to our family. Is her mom to blame?

Sherrye is radeloos door het conflict tussen haar dochter, Hallie, en haar kleindochter, de 14-jarige Tatum. Volgens Sherrye brengt haar kleindochter zichzelf in gevaar door via internet met mannen af te spreken. Hallie weet zich geen raad ...

06-03-2019 17:47

SOS! My beautiful violinist daughter is living in a shelter

Dr. Phil - SOS! My beautiful violinist daughter is living in a shelter

Marilyn heeft altijd geprobeerd om haar dochter, Anika, een perfecte jeugd te bieden. Ondanks dat haar cijfers uitstekend waren en ze zelfs viool mocht spelen in Carnegie Hall, merkte Marilyn dat Anika zich steeds vreemder ging gedragen. Nu...

05-03-2019 17:53

Our pregnant daughter with dreams of being rich & famous is destitute in Las Vegas

Dr. Phil - Our pregnant daughter with dreams of being rich & famous is destitute in Las Vegas

Jessica leerde via internet een man kennen die haar gouden bergen beloofde als ze in Las Vegas kwam werken als model en danseres. Samen met haar 2-jarige dochtertje verruilde ze het ouderlijk huis voor de gokhoofdstad. Eenmaal daar bleken d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 321
  • Laatste uitzending op 25-03-2019 om 17:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord