Programma gemist?

Seizoen 17 - een Aflevering 100 het - Talkshow waarin naar dr. Phil problemen in bespreekbaar maakt. From Physician Assistant door to door Living in Her Truck. Michelle en op tv haar dochter Brianna een vertellen naar dat Michelles op tv oudste dochter, Tia, haar leven compleet tijdens heeft omgegooid. Ze naar had een door goede naar baan als doktersassistente, maar is de nu werkeloos. op Ze noemt zichzelf met Rose en spreekt met de een Brits op accent. Rose zegt dat ze door een paar naar maanden geleden een door beroerte heeft gehad en de dat een ze nu in aan het 'buitenlands-accent-syndroom' lijdt. Ze een zijn bij Dr. Phil op op tv om erachter te tijdens komen wat er met Rose aan de de hand naar is.

Dustin, een Chance en Nova tijdens beweren dat hun moeder, naar Sonya, een leugenaar het en een manipulator is, op tv die hen hun op tv op hele leven heeft verwaarloosd. Volgens de uit kinderen van zijn ze in afschuwelijke omstandigheden door opgegroeid, zonder op eten of in warm water in huis. Sonya een een zegt dat ze uit zich hier niets van kan op herinneren.

Dr. door Phil vervolgt zijn gesprek met met Melissa en uit haar moeder, Michelle, die op tv zich grote in zorgen maken over de de 14-jarige Destoni. Melissa van denkt dat naar haar dochter op door haar gewelddadige gedrag in een de gevangenis zal het belanden, of de erger nog, de dood naar zal vinden. een Melissa van denkt erover om haar uit op tv huis te in laten plaatsen. het Dr. Phil vraagt van Destoni of ze iemand het wil ontmoeten, die van haar kan helpen om met een andere wending aan met haar leven met geven.

Melissa tijdens zegt dat haar 14-jarige dochter, naar Destoni, agressief en van gewelddadig is. Ze een heeft haar zus naar en met de oppas met een slagersmes door in achternagezeten. Op school met slingert ze beschuldigingen op tv naar het hoofd van haar leraren door en wordt door ze bijna dagelijks door de klas uitgestuurd. uit Maar op Destoni ging een grens over op toen tijdens ze dreigde haar leraar en tijdens medescholieren uit neer te schieten. Melissa is bang het dat door het heel slecht met van Destoni op tv zal aflopen.

De 64-jarige het Josie heeft Victor leren met kennen door op Facebook. uit Hoewel hij Nigeriaans is en een dertig uit jaar jonger, gelooft ze heilig dat tijdens hij de ware op liefde is. naar Haar zus, Carmen, in haar uit beste vriendin, Angela, en haar 19-jarige de van zoon, Anthony, zijn ervan overtuigd op tv dat door hij een oplichter is. naar Volgens hen wil Victor in met Josie trouwen uit om een verblijfsvergunning te tijdens krijgen. Dr. een Phil heeft in naar Nigeria uit laten zoeken op tv of Victor door Josie naar voorliegt.

Kalan vertelt dat van Giovanni, naar vlak nadat tijdens hij haar ten huwelijk vroeg, besloot de van om verder door het leven het te gaan de als de superheld van Goose Wayne Batman. van Hij zegt naar dat hij mensen wil helpen op en beschermen, en uit dat Goose Wayne een met onlosmakelijk deel een van zijn het leven is. uit Hoewel Kalan al naar vanaf haar veertiende van het Giovanni houdt, is ze op tv niet van plan op om naar op deze manier met hem in uit in het huwelijk te uit treden.

Kerri Rawson is door de tijdens auteur van door het boek 'My Story Of het Faith, met Love, And Overcoming'. Kerri's van vader, Dennis Rader, staat uit bekend door als de seriemoordenaar 'BTK'. het Hij bleek een dubbelleven tijdens te leiden en terroriseerde uit Wichita, met Kansas, van 1974 tot het 1991. Radar werd opgepakt in in 2005 uit en heeft tien keer in levenslang uit gekregen voor de uit moord op uit acht volwassenen en twee kinderen. Kerri van door vertelt hoe haar leven ineenstortte toen het op ze de waarheid over haar het vader in hoorde.

Tiffany naar en Sheka op tv zijn niet de enigen die de door hun het ex-vriend, Erik, constant zijn voorgelogen. op Ook tijdens Torri, Courtney en op zijn ex-vrouw, Martha, vertellen dat met Erik een op tv onverbeterlijke door leugenaar is. Is Erik bereid het om van zijn leven te in beteren, nu zijn met leugenachtige gedrag ten overstaan van iedereen op tv aan het van licht is de gebracht?

Jennifer de zegt dat de haar 12-jarige zoon, Alex, van geobsedeerd is de door gewelddadige videospelletjes. Volgens haar op tv is hij 20 tijdens uur met per dag bezig met de het doden van een mensen in zijn gamewereld. Ze in in is bang dat hij de volgende de schoolschutter zal zijn. een Hij in gedraagt zich agressief en heeft uit de haar zelfs met een pincet gestoken. met Ook heeft hij op tv op geprobeerd hun huis in uit brand te steken. Jennifer heeft in zijn gedrag een op video het vastgelegd.

De 5-jarige Jordan op tv Bleimeyer in werd gevangengehouden in een kast op een onder de trap. Hij werd uitgehongerd op tv en mishandeld, uit en het woog slechts 13 een kilo toen hij uit werd gered. Dr. naar Phil bezocht de gruwelplek en van sprak met de stiefmoeder, op tv Tammi Bleimeywer, die het nu achter de in tralies op tv zit. Zij ontkent dat naar ze Jordan het heeft mishandeld. In een van exclusief de interview vertellen haar kinderen door een heel van ander verhaal. Zij gaven in Jordan stiekem op tv eten, bevrijdden hem tijdens en hebben daardoor zijn leven uit gered.

Harv door en Lynne zeggen dat hun een 41-jarige zoon, Mark, het zich als een op tv puber uit gedraagt. Hij is dakloos het en woont de in zijn gammele auto. een Maar Mark beweert uit dat hij een door kampeerauto heeft en geniet naar van zijn de vrijheid. Zijn zus, tijdens Jill, vertelt dat hij met met zijn in auto geld verdiende een met ritjes voor een in bedrijf. Hij verloor een zijn tijdens baan toen de motorkap van op tv zijn auto openvloog, een terwijl hij op tv een naar klant vervoerde. Marks naar familie vindt dat hij zijn leven met op door de rit met moet krijgen.

Alethea tijdens vertelt dat op tv haar partner, Kevin, extreme tijdens woedeaanvallen heeft. Ze het voelt zich gevangen in haar in relatie en op tv heeft als bewijs met stiekem op opnames gemaakt van zijn woede-uitbarstingen. Alethea het zegt in dat als tijdens dit niet ophoudt, uit ze bij hem tijdens weggaat. Kevin gelooft dat zijn razernij van het gevolg het is van een naar hersenletsel. Neuroloog van dr. Bradley door Jabour heeft een MRI-scan van Kevins een hersenen gemaakt en op onthult de in uitkomst.

Alexx een houdt ervan om te daten tijdens met gevangenen op en kan daar niet het mee op stoppen. Alexx' zus, Jenna, op vraagt Dr. Phil om op tv een hulp, omdat Alexx met minstens een zeven veroordeelde van misdadigers contact onderhoudt. Ze uit zegt dat Alexx liefde uit probeert te een kopen van deze tijdens mannen, maar Alexx een beweert dat haar tijdens criminelen haar nodig het hebben. Ook Suzie met is niet van plan een om haar het geliefde, uit die achter de tralies zit op en met van wie ze is getrouwd, tijdens op te geven. naar Haar in moeder, Penny, is niet blij met in het huwelijk en uit vreest voor door Suzies van leven.

De van 20-jarige Laurie Deppies verdween 26 op tv jaar op tv geleden spoorloos tijdens op het parkeerterrein bij het in appartement van in haar vriend, Marc. op Marc vertelt dat Lauries de moeder, een Mary, hem verwijten maakt in en vindt dat naar hij haar door had moeten beschermen. Marc en een Mary hebben elkaar 15 van jaar het niet meer de gezien. Bij Dr. Phil bespreken tijdens ze wat er door met Laurie naar gebeurd kan zijn. uit Een helderziende rechercheur geeft Marc een in en Mary een paar mogelijke het aanwijzingen.

Penny vertelt dat naar tijdens ze Glen, de man van een naar goede vriendin, met troostte nadat zij kwam door met te overlijden. Drie maanden in later trouwde ze in met hem. Toen ook Penny naar ziek werd het en in op tv het ziekenhuis belandde, vertelde Glen door de aan haar beste op tv vriendin, Paula, dat ze op sterven met lag. Glen tijdens zou aan Paula een hebben gevraagd om met naar hem in te trouwen, maar Glen ontkent naar dit. op tv Penny twijfelt nu aan op haar huwelijk. Als de Glen met de Paula wordt geconfronteerd, krijgt de hij een een paniekaanval.

oktober 2019
18-10-2019 17:39

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 100 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. From Physician Assistant to Living in Her Truck. Michelle en haar dochter Brianna vertellen dat Michelles oudste dochter, Tia, haar leven compleet heeft ...

17-10-2019 17:37

Our mother is a manipulator who abandoned us as children

Dr. Phil - Our mother is a manipulator who abandoned us as children

Dustin, Chance en Nova beweren dat hun moeder, Sonya, een leugenaar en een manipulator is, die hen hun hele leven heeft verwaarloosd. Volgens de kinderen zijn ze in afschuwelijke omstandigheden opgegroeid, zonder eten of warm water in huis....

16-10-2019 17:39

Destoni's drama: will she accept help?

Dr. Phil - Destoni's drama: will she accept help?

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Melissa en haar moeder, Michelle, die zich grote zorgen maken over de 14-jarige Destoni. Melissa denkt dat haar dochter door haar gewelddadige gedrag in de gevangenis zal belanden, of erger nog, de dood za...

15-10-2019 17:39

My 14-year-old daughter is out of control

Dr. Phil - My 14-year-old daughter is out of control

Melissa zegt dat haar 14-jarige dochter, Destoni, agressief en gewelddadig is. Ze heeft haar zus en de oppas met een slagersmes achternagezeten. Op school slingert ze beschuldigingen naar het hoofd van haar leraren en wordt ze bijna dagelij...

14-10-2019 17:42

Is my Nigerian boyfriend scamming me?

Dr. Phil - Is my Nigerian boyfriend scamming me?

De 64-jarige Josie heeft Victor leren kennen op Facebook. Hoewel hij Nigeriaans is en dertig jaar jonger, gelooft ze heilig dat hij de ware liefde is. Haar zus, Carmen, haar beste vriendin, Angela, en haar 19-jarige zoon, Anthony, zijn erva...

11-10-2019 17:38

My fiancé believes he's a superhero

Dr. Phil - My fiancé believes he's a superhero

Kalan vertelt dat Giovanni, vlak nadat hij haar ten huwelijk vroeg, besloot om verder door het leven te gaan als de superheld Goose Wayne Batman. Hij zegt dat hij mensen wil helpen en beschermen, en dat Goose Wayne een onlosmakelijk deel va...

10-10-2019 17:40

The BTK killer's daughter speaks out & the case of Crystal Rogers

Dr. Phil - The BTK killer's daughter speaks out & the case of Crystal Rogers

Kerri Rawson is de auteur van het boek 'My Story Of Faith, Love, And Overcoming'. Kerri's vader, Dennis Rader, staat bekend als de seriemoordenaar 'BTK'. Hij bleek een dubbelleven te leiden en terroriseerde Wichita, Kansas, van 1974 tot 199...

09-10-2019 17:41

More ex girlfriends confront accused con man Erik

Dr. Phil - More ex girlfriends confront accused con man Erik

Tiffany en Sheka zijn niet de enigen die door hun ex-vriend, Erik, constant zijn voorgelogen. Ook Torri, Courtney en zijn ex-vrouw, Martha, vertellen dat Erik een onverbeterlijke leugenaar is. Is Erik bereid om zijn leven te beteren, nu zij...

07-10-2019 17:40

I'm afraid of my violent, video game addicted son

Dr. Phil - I'm afraid of my violent, video game addicted son

Jennifer zegt dat haar 12-jarige zoon, Alex, geobsedeerd is door gewelddadige videospelletjes. Volgens haar is hij 20 uur per dag bezig met het doden van mensen in zijn gamewereld. Ze is bang dat hij de volgende schoolschutter zal zijn. Hij...

04-10-2019 17:37

The boy under the stairs: hero siblings speak out

Dr. Phil - The boy under the stairs: hero siblings speak out

De 5-jarige Jordan Bleimeyer werd gevangengehouden in een kast onder de trap. Hij werd uitgehongerd en mishandeld, en woog slechts 13 kilo toen hij werd gered. Dr. Phil bezocht de gruwelplek en sprak met de stiefmoeder, Tammi Bleimeywer, di...

03-10-2019 17:41

Our son is a 40 year old homeless car camper

Dr. Phil - Our son is a 40 year old homeless car camper

Harv en Lynne zeggen dat hun 41-jarige zoon, Mark, zich als een puber gedraagt. Hij is dakloos en woont in zijn gammele auto. Maar Mark beweert dat hij een kampeerauto heeft en geniet van zijn vrijheid. Zijn zus, Jill, vertelt dat hij met z...

02-10-2019 17:40

In love with a rageaholic

Dr. Phil - In love with a rageaholic

Alethea vertelt dat haar partner, Kevin, extreme woedeaanvallen heeft. Ze voelt zich gevangen in haar relatie en heeft als bewijs stiekem opnames gemaakt van zijn woede-uitbarstingen. Alethea zegt dat als dit niet ophoudt, ze bij hem weggaa...

01-10-2019 17:41

Criminal love: why women date inmates

Dr. Phil - Criminal love: why women date inmates

Alexx houdt ervan om te daten met gevangenen en kan daar niet mee stoppen. Alexx' zus, Jenna, vraagt Dr. Phil om hulp, omdat Alexx met minstens zeven veroordeelde misdadigers contact onderhoudt. Ze zegt dat Alexx liefde probeert te kopen va...

30-09-2019 17:40

Vanished without a trace: girlfriend missing 26 years

Dr. Phil - Vanished without a trace: girlfriend missing 26 years

De 20-jarige Laurie Deppies verdween 26 jaar geleden spoorloos op het parkeerterrein bij het appartement van haar vriend, Marc. Marc vertelt dat Lauries moeder, Mary, hem verwijten maakt en vindt dat hij haar had moeten beschermen. Marc en ...

27-09-2019 17:39

My husband told my best friend I was dying

Dr. Phil - My husband told my best friend I was dying

Penny vertelt dat ze Glen, de man van een goede vriendin, troostte nadat zij kwam te overlijden. Drie maanden later trouwde ze met hem. Toen ook Penny ziek werd en in het ziekenhuis belandde, vertelde Glen aan haar beste vriendin, Paula, da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 468
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 17:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!