Programma gemist?

De 17-jarige Tamara de op tv vindt niets belangrijker dan van er perfect uitzien. het Ze geeft 7000 dollar naar per maand uit voor de haar perfecte het uiterlijk. de Zo heeft ze door zich laten inspuiten met fillers, bezit met ze een op tv collectie schoenen en tassen met ter waarde een van 50.000 dollar en op in heeft ze een spiksplinternieuwe met Range Rover. Tamara's moeder zegt naar dat ze op tv totaal geen vat op van haar tijdens dochter heeft.

Michelle op heeft 12 uit kinderen in de leeftijd van 6 het tot 28 op jaar een en nummer 13 is onderweg. Zo'n uit door groot gezin brengt veel problemen door met zich mee. een De naar kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd een voelen. Hun vader, door Rod, kennen ze tijdens amper, omdat hij op tv altijd aan het het werk is. uit Dr. Phil de bespreekt een naar ouderschapsplan met Michelle en Rod, maar de de Michelle is het daar niet mee het naar eens.

Pamela op heeft een obsessie tijdens voor haar in vijftien katten en tijdens is bang dat op hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. een tijdens Ze durft zelden het een huis te het verlaten, omdat ze bang is dat door er iets ergs naar met haar katten het zal gebeuren. op Haar man zegt dat van uit hun hele leven om de een katten uit draait. Ze hebben uit er vaak ruzie over en tijdens als er niets verandert, op tv op tv ziet hij het somber het in.

Nancy tijdens vertelt dat haar dochter, Paige, door niet voor op tv haar achttien maanden oude door dochter naar zorgt. Paige heeft haar het dochtertje door bij Nancy en haar man, op tv Lance, achtergelaten in om samen met de haar vriendin tijdens in een auto te uit gaan wonen. Nancy en Lance een hopen uit met de hulp van Dr. op tv Phil Paige tijdens ervan op te overtuigen dat ze met de zorg tijdens voor haar kind op door zich neemt.

Seizoen 17 met - Aflevering uit 56 - Talkshow waarin dr. in Phil naar problemen bespreekbaar door maakt. Husband butt dialed me van and blew op tv his secret inheritance. Angie zegt op dat haar 25-jarige echtgenoot op tv John een leugenaar is. op tv Hij hield zijn het van erfenis geheim voor op haar en heeft zonder naar dat zij het wist al van van 100.000 dollar uitgegeven. Ze kwam erachter tijdens het doordat ze op haar voicemail in het hele met verhaal hoorde, nadat John per tijdens ongeluk de op snelkeuzetoets van haar nummer in een had ingedrukt. John weigert haar een te een vertellen aan wie of op wat hij het geld heeft een het uitgegeven.

Diamond was in een depressieve tiener, naar genaamd Brandon, die zich in compleet van de op tv in buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar op tv heeft ze van zich omgevormd tot van een mooie op tv jonge vrouw. Haar de moeder, Kristi, maakt zich grote op zorgen om haar, tijdens omdat Diamond dakloos een is, geen werk door heeft en labiel met tijdens is. Haar broer, Mitch, op tv vindt haar naar een narcist die het leven van de hun op tv moeder totaal uit beheerst.

Jenn beweert op tv dat naar de woede-uitbarstingen van haar uit man, Seth, op tv hun huwelijk kapotmaken. met Seth zegt op zijn beurt dat de Jenn op tv hem kwetst en een naar controlefreak een is, en dat hij op tv zich gevangen voelt in het zijn van huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze tijdens bang voor naar Seth is als hij een woedend is op en dat ze zelfs uit een de politie heeft tijdens gebeld.

BeVee door en Steve zijn op constant op hun tijdens hoede, omdat ze nooit weten het wanneer hun van 15-jarige dochter, Taylor, naar weer door het de lint gaat. tijdens Ze heeft gaten op in de muren geslagen en naar haar moeder in aangevallen. Taylor zegt dat het ze een zichzelf niet op onder controle kan van houden. Vooral haar moeder uit triggert haar driftbuien. Dr. Phil uit probeert tijdens te achterhalen waar van die woede vandaan de komt.

Angela in en Dan zeggen dat in ze voor de buitenwereld naar het perfecte naar stel lijken. Ze hebben van vier prachtige op tv dochters en zijn vooraanstaande op van leden van hun kerk. Maar tijdens Angela heeft een op geheim: ze kan uit niet stoppen met haar naar op buitenechtelijke affaires en van zegt dat ze seksverslaafd van is.

Tracy op tv is een succesvolle actrice van die in veel in soaps heeft gespeeld, waaronder een 'The Bold And een The tijdens Beautiful'. Ze zoekt hulp in voor haar 71-jarige op moeder, Robin, met die van alles hamstert op tv en op het punt met staat een om haar huis uitgezet te door worden. door Het huis op tv is ernstig vervuild en het is naar één het grote bende. Robin beseft dat tijdens ze een in probleem op tv heeft en hoopt dat Dr. uit Phil uit haar kan helpen.

Bronwyn beweert dat van haar ex, de Brett, en haar het moeder, Cassandra, haar naar 5-jarige dochter hebben gestolen een en op tv haar kapot willen maken. door Brett op tv zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is door en hun kind met in met gevaar brengt. Bronwyn en een Brett staan lijnrecht tegenover naar elkaar. Kan Dr. een tijdens Phil hen helpen?

Alans Facebook-foto's een zijn naar negen jaar als lokmiddel gebruikt voor op tv onlinerelaties met vrouwen. op De tijdens oplichter is tegen de uit lamp gelopen en 'hij' tijdens blijkt het een 'zij' te zijn: de de 24-jarige Sarah. Sarah op ontmoet uit Alan en Dr. Phil op tv onthult waarom van Sarah zich al zo lang het als man de voordoet. uit Volgens Amanda en Alan is op ze eraan verslaafd met zich als een ander op voor de te doen. van Kan Sarah hiermee tijdens stoppen?

Alan uit en Amanda vertellen dat in de afgelopen een negen jaar Alans Facebook-foto's met als lokmiddel zijn tijdens gebruikt een voor onlinerelaties met op tv vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden op tv Alan en uit Amanda met en zij hebben op hun beurt op tv een privédetective ingeschakeld. de De oplichter blijkt het in een 24-jarige vrouw de te zijn en het het is niet de eerste de keer dat ze op tv tegen van de lamp loopt.

Dr. met Phil heeft een vervolggesprek door met D'Andre, tijdens die beweert dat zijn gewelddadige van relatie met op zijn vriendin op deels het gevolg tijdens is van in haar verknipte opvoeding. tijdens Wat heeft D'Andre te uit zeggen over het het negeren van op het contactverbod dat Autumn in tegen hem heeft? met En waarom vindt naar psychiater Charles Sophy naar dat de ouders uit deels verantwoordelijk zijn voor uit het feit dat van Autumn steeds weer op teruggaat naar op tv D'Andre?

Autumn vertelt door dat met ze een gestoorde, jaloerse de vriendin werd uit genoemd, nadat een filmpje viraal van ging waarin met zij de auto het van haar vriend een met een sleutel bewerkt. Ze op tv zegt dat het ze het na bijna twee naar jaar mishandeling tot het uiterste van gedreven was. de Autumns vader zegt dat op tv hij haar een op keer op tv bij het huis van D'Andre heeft op tv het opgehaald. Haar ogen uit waren toen opgezwollen en uit haar neus en mond van zaten onder het in bloed. Waarom de verdedigt Autumn D'Andre tegenover haar tijdens de ouders?

juni 2021
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!