Programma gemist?

Seizoen 16 van - met Aflevering 87 - door Amerikaanse talkshow. My Mooching Mom Has het Cost Me op $100k and Needs To op Get Out het of My House!. Aja geeft aan de dat uit ze helemaal klaar is uit met op tv de zorg voor haar drugsverslaafde moeder, een Janet. Van door de tien jaar dat door van Aja getrouwd is, heeft naar haar moeder acht jaar naar bij het haar mogen wonen. De op kosten die ze daarbij gemaakt het heeft, zijn opgelopen tijdens door tot meer dan 100.000 dollar. een Ondanks dat alles de gedraagt Janet door zich zeer ondankbaar. Moeder Janet door op tv beweert dat ze naar geen misbruik van haar dochter maakt. naar Ze betaalt huur de met en gaat naar verslavingsbijeenkomsten. Wat wil het in haar dochter nog de meer?

Kelly vertelt dat met haar op tv dochter, Danielle, het afgelopen op jaar van een door levendige op tv meid is veranderd in een obsessieve naar gezondheidsfreak. Daarnaast heeft de ze ook nog een eens last op van extreme verzamelwoede. Danielle op houdt zich de het hele dag bezig een met het een controleren van op haar lichaamsfuncties, tijdens doktersbezoeken en het verzamelen van nutteloze door spullen. naar Zelf denkt ze de dat ze uit iets ernstigs onder de een leden heeft, maar artsen de houden tijdens het op een angststoornis. Is een Danielle echt ziek of met zit het een allemaal tussen met haar oren?

Dr. door Phil gaat opnieuw in met gesprek met in een aantal van uit zijn meest spraakmakende gasten. uit Tina en in David waren van eerder te gast vanwege hun zoons, van Mike op en Matt. Zij de gaven de jongens op tv alles wat hun hartje naar begeerde, maar toch tijdens belandden een de twee op op tv het slechte pad. de Ze rookten wiet, een verkochten drugs, stalen geld van en maakten het het leven van op tv hun ouders tot een ware hel. op Hoe tijdens is het dit gezin vergaan op tv sinds de vorige een op tv uitzending?

Kristine tijdens beweert dat haar uit dochter, Shaina, een slechte tijdens moeder is die haar uit drie kinderen verwaarloost. op tv Volgens Kristine tijdens heeft tijdens haar dochter last van waanbeelden tijdens en op is ze een op gevaar voor haar tijdens omgeving. Ook zou van Shania adviezen opvolgen op van paragnosten, en op tv dan in het bijzonder van uit onlinemedium Dennis, die beweert een een boodschapper van een naar God te zijn.

Spiritueel van leider en voormalig rabbijn met Marc op Gafni wordt beschuldigd naar van seksueel misbruik en intimidatie. Gafni naar beweert dat in er van een lastercampagne tegen op hem in gang is gezet en op dat op tv alle beschuldigingen leugens uit zijn. Bij dr. uit Phil onthult in hij de reden waarom mensen de hem in diskrediet willen uit met brengen.

Vlak nadat Melissa het in in het huwelijksbootje stapte met Nick, van begon het haar man zich te met verkleden als een tijdens demonische clown. Als 'King van Krimzon' de startte hij met het in componeren van liedjes over door het vermoorden de van mensen. het Nick is ervan overtuigd dat op hij in een beroemde tijdens 'moordrapper' zal worden. Hij houdt zich de met de hele dag bezig met tijdens het posten van van angstaanjagende muziekvideo's uit op internet en weigert een uit baan in te zoeken. Melissa is de tijdens wanhoop tijdens nabij.

Dr. Phil met besteedt aandacht aan een de alarmerende ontwikkeling op tv in Amerika: de op tv explosief van toegenomen verslaving aan alcohol en drugs. tijdens In op tv de afgelopen jaren heeft op dr. door Phil honderden van zijn het gasten kunnen een helpen met afkicken. In deze uitzending uit is een het aantal van van deze inmiddels ex-verslaafden te met gast. Door het vertellen door van de hun verhaal van hopen zij anderen die worstelen door met een verslaving in te het inspireren.

De op tv 15-jarige Sadara is al van meer in dan vijftig keer gearresteerd, gaat niet een naar door school, drinkt alcohol en heeft naar een voor duizenden dollars aan bezittingen gestolen van van haar familie. op Sadara biecht de op dat ze een tijdens kick tijdens krijg van deze criminele op levenswijze. Haar uit ouders, Cynthia en van Robert, zijn het op tv oneens over de juiste door aanpak van hun met ontspoorde dochter. in Volgens Robert laat Cynthia in veel te veel toe, met terwijl hij zelf op tv in in keiharde discipline op tv gelooft.

Pamela moet het over negen dagen de door gevangenis op in mits ze haar de ex, Justin, toestaat op tv om hun kinderen te in met zien. Justin heeft daar wettelijk gezien in op recht op, maar met Pamela ziet haar ex als een een gevaarlijke narcist die op tv een bedreiging vormt de voor uit hun kinderen. naar Justin noemt Pamela een leugenachtige, haatdragende tijdens ex die op tv hun kinderen het manipuleert. Dr. Phil de zoekt uit wie een de waarheid tijdens spreekt.

Carrie en haar op ex-man, Steve, de hadden met dankzij zijn goedbetaalde op tv baan op Wall Street een waar op tv luxeleven. met Daar kwam met verandering in toen door Steve stopte met zijn drukke baan op tv om een het eigen van bedrijfje te starten. Hij het wilde meer bij de het kinderen uit zijn, omdat hun een moeder constant dronken was en de op op tv kinderen verwaarloosde. Het stel de is onlangs een gescheiden, waarna Carrie van weer bij haar naar ouders is ingetrokken. Hoe heeft het van zover met kunnen komen? En de wat voor geheimen uit heeft Carrie voor haar de familie?

Tina's in 11-jarige dochter ziet eruit als met in een typisch onschuldig meisje van met die uit leeftijd. In werkelijkheid heeft ze last in van sadistische en tijdens moordlustige neigingen. naar Volgens tijdens Tina heeft ze meerdere malen brand uit gesticht, een naar kat vermoord en ook op tv nog door eens geprobeerd om haar op tv babybroertje te verstikken. Tina van geeft aan dat op tv ze met geen idee heeft waar dit op uit extreme gedrag vandaan komt, de maar haar zus denkt in daar anders tijdens over.

Volgens de in 18-jarige Maddie zijn een haar adoptieouders, Beth en naar Jim, van nooit blij in met haar geweest, omdat ze geen tijdens 'perfect kind' een was. op tv Haar ouders beweren tijdens dat Maddie een zware psychische aandoening in heeft, waardoor het ze het hele gezin naar met ontwricht. Beth en Jim hebben hun door dochter zelfs laten op opnemen van in een een psychiatrische instelling. Is Maddie inderdaad geestesziek een en in volledig ontspoord, zoals van haar ouders met claimen?

De 60-jarige Rex een de overleed twee weken nadat hij uit in het ziekenhuis naar belandde wegens het ademhalingsproblemen. Na van zijn dood vond zijn dochter, op tv Amanda, een naar briefje met daarop de tekst naar 'ik denk dat met in ze mij wil vermoorden'. Ondanks van dat van autopsie heeft uitgewezen dat Rex een in natuurlijke dood is met gestorven, uit kan Amanda het met niet loslaten.

Tatiana was van negen jaar in lang lid van een met religieuze groepering. tijdens Ze moest een zich aan allerlei van strikte regels houden en op tv leefde volledig in geïsoleerd van haar familie en van vrienden. Volgens op Tatiana was het die levenswijze de schuld van van haar echtgenoot, Robert, een het strenggelovige Jehova's getuige. door Vier maanden een geleden tijdens besloot Tatiana de groepering te verlaten. door met Ze wil dat Robert haar volgt. tijdens Vooral door nu hun kinderen in met een in pleeggezin zijn geplaatst.

Kathy belde zeven uit jaar een geleden het met alarmnummer om haar tijdens zoon, Tim, aan te uit geven. Dat leidde ertoe dat op tv Tim op tv werd veroordeeld voor huiselijk op tv geweld. Kathy vertelt op tv dat hij op tv haar sindsdien verbaal door mishandelt. Tim geeft het op zijn beurt aan dat de zijn de moeder verantwoordelijk op tv is voor het een compleet ruïneren van zijn op tv leven. Heeft hij van daar gelijk in tijdens of berust in alles op een op tv misverstand?

januari 2019
21-01-2019 17:37

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 87 - Amerikaanse talkshow. My Mooching Mom Has Cost Me $100k and Needs To Get Out of My House!. Aja geeft aan dat ze helemaal klaar is met de zorg voor haar drugsverslaafde moeder, Janet. Van de tien jaar dat Aja g...

18-01-2019 17:51

40 trips to the ER, 27 doctors, and 50 Xmas trees. My daughter is a hypochondriac and a hoarder!

Dr. Phil - 40 trips to the ER, 27 doctors, and 50 Xmas trees. My daughter is a hypochondriac and a hoarder!

Kelly vertelt dat haar dochter, Danielle, het afgelopen jaar van een levendige meid is veranderd in een obsessieve gezondheidsfreak. Daarnaast heeft ze ook nog eens last van extreme verzamelwoede. Danielle houdt zich de hele dag bezig met h...

17-01-2019 17:40

Double trouble brothers: what happened to Mike and Matt?

Dr. Phil - Double trouble brothers: what happened to Mike and Matt?

Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met een aantal van zijn meest spraakmakende gasten. Tina en David waren eerder te gast vanwege hun zoons, Mike en Matt. Zij gaven de jongens alles wat hun hartje begeerde, maar toch belandden de twee op het ...

16-01-2019 17:40

My daughter is being brainwashed by a psychic and I think he is a con artist

Dr. Phil - My daughter is being brainwashed by a psychic and I think he is a con artist

Kristine beweert dat haar dochter, Shaina, een slechte moeder is die haar drie kinderen verwaarloost. Volgens Kristine heeft haar dochter last van waanbeelden en is ze een gevaar voor haar omgeving. Ook zou Shania adviezen opvolgen van para...

15-01-2019 17:39

Spiritual leader in the spotlight: ex-rabbi accused

Dr. Phil - Spiritual leader in the spotlight: ex-rabbi accused

Spiritueel leider en voormalig rabbijn Marc Gafni wordt beschuldigd van seksueel misbruik en intimidatie. Gafni beweert dat er een lastercampagne tegen hem in gang is gezet en dat alle beschuldigingen leugens zijn. Bij dr. Phil onthult hij ...

14-01-2019 17:35

My husband refuses to get a job and believes he is going to become a famous 'murder rapper'

Dr. Phil - My husband refuses to get a job and believes he is going to become a famous 'murder rapper'

Vlak nadat Melissa in het huwelijksbootje stapte met Nick, begon haar man zich te verkleden als een demonische clown. Als 'King Krimzon' startte hij met het componeren van liedjes over het vermoorden van mensen. Nick is ervan overtuigd dat ...

11-01-2019 17:41

Dr. phil you?re our last hope; amazing stories of recovery

Dr. Phil - Dr. phil you?re our last hope; amazing stories of recovery

Dr. Phil besteedt aandacht aan een alarmerende ontwikkeling in Amerika: de explosief toegenomen verslaving aan alcohol en drugs. In de afgelopen jaren heeft dr. Phil honderden van zijn gasten kunnen helpen met afkicken. In deze uitzending i...

10-01-2019 17:41

Our 15-year-old criminal daughter is ruining her life & our marriage!

Dr. Phil - Our 15-year-old criminal daughter is ruining her life & our marriage!

De 15-jarige Sadara is al meer dan vijftig keer gearresteerd, gaat niet naar school, drinkt alcohol en heeft voor duizenden dollars aan bezittingen gestolen van haar familie. Sadara biecht op dat ze een kick krijg van deze criminele levensw...

09-01-2019 17:37

Help! My narcissist ex is abusing my children and nobody believes me!

Dr. Phil - Help! My narcissist ex is abusing my children and nobody believes me!

Pamela moet over negen dagen de gevangenis in mits ze haar ex, Justin, toestaat om hun kinderen te zien. Justin heeft daar wettelijk gezien recht op, maar Pamela ziet haar ex als een gevaarlijke narcist die een bedreiging vormt voor hun kin...

08-01-2019 17:36

From riches to rags: how did a wealthy suburban stay-at-home mom become a mooch living off her parents?

Dr. Phil - From riches to rags: how did a wealthy suburban stay-at-home mom become a mooch living off her parents?

Carrie en haar ex-man, Steve, hadden dankzij zijn goedbetaalde baan op Wall Street een waar luxeleven. Daar kwam verandering in toen Steve stopte met zijn drukke baan om een eigen bedrijfje te starten. Hij wilde meer bij de kinderen zijn, o...

07-01-2019 17:31

Starting fires, killing cats, torturing her brother. i?m afraid of my 11 year old daughter.?

Dr. Phil - Starting fires, killing cats, torturing her brother. i?m afraid of my 11 year old daughter.?

Tina's 11-jarige dochter ziet eruit als een typisch onschuldig meisje van die leeftijd. In werkelijkheid heeft ze last van sadistische en moordlustige neigingen. Volgens Tina heeft ze meerdere malen brand gesticht, een kat vermoord en ook n...

04-01-2019 17:40

My parents don?t love me, have abandoned me and wish they never adopted me

Dr. Phil - My parents don?t love me, have abandoned me and wish they never adopted me

Volgens de 18-jarige Maddie zijn haar adoptieouders, Beth en Jim, nooit blij met haar geweest, omdat ze geen 'perfect kind' was. Haar ouders beweren dat Maddie een zware psychische aandoening heeft, waardoor ze het hele gezin ontwricht. Bet...

03-01-2019 17:40

Obsessed with my father's death: was it murder?

Dr. Phil - Obsessed with my father's death: was it murder?

De 60-jarige Rex overleed twee weken nadat hij in het ziekenhuis belandde wegens ademhalingsproblemen. Na zijn dood vond zijn dochter, Amanda, een briefje met daarop de tekst 'ik denk dat ze mij wil vermoorden'. Ondanks dat autopsie heeft u...

02-01-2019 17:38

My husband's religious beliefs are ruining our family and now cps has our children. Can we get them back?

Dr. Phil - My husband's religious beliefs are ruining our family and now cps has our children. Can we get them back?

Tatiana was negen jaar lang lid van een religieuze groepering. Ze moest zich aan allerlei strikte regels houden en leefde volledig geïsoleerd van haar familie en vrienden. Volgens Tatiana was die levenswijze de schuld van haar echtgenoot, R...

01-01-2019 17:37

My mom ruined my life when she had me convicted of domestic battery and interfering with a 911 call

Dr. Phil - My mom ruined my life when she had me convicted of domestic battery and interfering with a 911 call

Kathy belde zeven jaar geleden het alarmnummer om haar zoon, Tim, aan te geven. Dat leidde ertoe dat Tim werd veroordeeld voor huiselijk geweld. Kathy vertelt dat hij haar sindsdien verbaal mishandelt. Tim geeft op zijn beurt aan dat zijn m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 276
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 17:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord