Programma gemist?

Seizoen een 16 - Aflevering naar 42 - uit Amerikaanse talkshow. My Son Thinks He's Engaged van op tv to Rihanna, Walks Around Town Naked in and.... David en door Marla vertellen van over de schokkende ontdekking van op tv een filmpje naar op uit social media waarin hun 28-jarige zoon, naar DJ, naakt uit over straat het loopt. Ze maken zich van ernstig zorgen om het zijn door geestelijke gezondheid. Volgens hen op tv heeft DJ last van van waanbeelden het en gelooft hij onder uit meer dat hij verloofd met is een met superster Rihanna. DJ het zegt dat er niets het met van hem aan de hand is, een maar door dat hij gewoon verkeerd wordt in begrepen.

Seizoen naar 16 - Aflevering het 19 - Amerikaanse talkshow. Aftermath het of An American het Tragedy: Healing After the door Horror tijdens in Vegas. Dr. van Phil spreekt de moedige overlevenden de van de dodelijkste schietpartij op in het hedendaagse van Amerika: in het bloedbad in oktober in 2017 in Las van Vegas.

Seizoen 16 tijdens - Aflevering 18 de - Amerikaanse op talkshow. Abducted twice, Brainwashed and van Molested: op tv Actress Jan Broberg's Story. Actrice Jan Broberg, een naar bekend van de series 'Everwood' en het 'Criminal Minds', beweert uit op 12-jarige een en 14-jarige tijdens leeftijd te zijn op tv gekidnapt door familievriend Robert Berchtold. van Ze zegt uit dat hij haar de heeft mishandeld, met verkracht en de gebrainwasht. Robert beweerde dat zij het samen uit een kind moesten tijdens krijgen om de wereld naar te redden. door Jan vertelt hoe het de nu met tijdens haar gaat en hoe het uiteindelijk door op met Robert is het afgelopen?

Margaret door vertelt dat haar het 22-jarige zoon, uit Tommy, vroeger een slimme en met nette jongen was, maar een dat hij veranderde op tv toen zij van ging scheiden van zijn de door vader. Sinds die in tijd is Tommy agressief en in ongelukkig en sinds de kort slaapt hij op in een het tent midden met in de hete op woestijn. Margaret maakt zich ernstig zorgen de een om Tommy, maar op haar nieuwe echtgenoot wil dat zij in een keuze naar maakt tussen hem en met in haar zoon.

Dr. het Phil zet het gesprek uit met van Bill en Jen in voort, de ouders op die beweren geterroriseerd te in worden door hun op tv tienerdochters. De gemoederen van lopen zo hoog het op tussen de ouders de en het hun dochters, dat er moet worden van van ingegrepen.

Rebecca met Zahau werd de in 2011 dood aangetroffen in in het huis met van haar tijdens steenrijke vriend. Volgens de het politie was het zelfmoord, maar uit Rebecca's een familie vermoedde in opzet. Nu, zeven jaar later, lijkt tijdens Rebecca's familie door eindelijk gerechtigheid te de krijgen. De broer op tv van door Rebecca's vriend is door aansprakelijk gesteld voor haar dood. Dr. op Phil het praat hierover met de de familie van tijdens het slachtoffer.

Mercuree tijdens vraagt dr. Phil om hulp, tijdens van omdat ze gestalkt tijdens en bedreigd wordt door naar realityster Chrissy Monroe. Chrissy op zou er alles met aan doen om haar uit leven te ruïneren. op tv Volgens op Chrissy is een het juist andersom. Zij beweert met dat op tv het Mercuree is die op tv haar lastigvalt en is met doodsbang met voor haar. Wie spreekt er een de waarheid volgens dr. naar met Phil?

Dr. Phil praat het opnieuw met een de in 23-jarige Jordan, die door haar in eetstoornis nog uit maar 35 kilo weegt. een De graatmagere Jordan omschrijft uit tijdens haar dodelijke stoornis het als haar 'beste vriend'. Verder de vertelt uit ze dat ze zichzelf ook blijft een uithongeren tijdens om haar het moeder te kwetsen. Ook te met gast is Michelle Knight, in slachtoffer van het naar ontvoeringsdrama in uit Cleveland. Ze door vertelt onder meer over naar haar bruiloft uit die in het door geheim plaatsvond.

De tijdens 23-jarige Jordan de weegt minder dan tijdens 35 kilo en geeft toe van dat door zichzelf volledig uithongert. Artsen hebben het haar gewaarschuwd dat ze op op deze manier van niet het lang meer te uit leven heeft. van Jordan vindt de aandacht die op ze het door haar eetstoornis krijgt uit heerlijk. Haar stiefvader, Bob, heeft de meer dan een 100.000 dollar besteed op tv aan behandelingen om tijdens Jordans leven in te redden. Jordans stiefvader en van moeder gaan de tijdens van confrontatie met haar uit aan.

Een door openhartig interview met popidool Demi uit Lovato over op haar roerige verleden, tijdens de zes jaar een dat ze nu geheelonthouder uit is en haar met strijd om het fans te inspireren en van naar helpen.

De tijdens relatie van Holly en Murat op tv had een stormachtig uit begin. Al op na twee maanden uit stapte het stel in de het huwelijksbootje. tijdens Holly heeft door het vermoeden dat het Murat in in alleen maar ging om de tijdens miljoenen die zij uiteindelijk tijdens zal erven. Volgens een door Holly heeft haar echtgenoot uit gelogen over de met hoogte van zijn schuld met en praat hij van continu een over geld. Maar dat naar is nog van niet alles. Murat zou haar ook tijdens mishandelen. Holly in is naar er klaar mee en het wil van van hem scheiden, maar door hij wil hun van huwelijk proberen te een redden.

De vier grootste uit struikelblokken in op tv relaties komen aan bod: op in geldzaken, seks, vertrouwen en een overgewicht. Lisa's de vertrouwen werd beschaamd door de man naar van haar uit dromen, het die na maanden in verteld dat hij nog uit steeds met op tv een ander getrouwd was. Jamie had de last van extreem uit overgewicht, maar de wist bijna 50 kilo een af te op vallen. Haar echtgenoot door vond haar nieuwe naar figuur maar met niks en wilde daardoor tijdens geen seks meer met op tv haar. En de Chandler vertelt dat op het uitgavenpatroon van zijn van met 21-jarige verloofde ertoe heeft de geleid dat ze tijdens een schuld van op tv ruim 60.000 dollar op hebben.

Splendor en Jeremie in spreken in hun zorgen uit uit over de veiligheid van op hun dochter, Jazmon. Zij in verliet haar jonge de kinderen een voor een relatie door met haar huidige op vriend, Mike. het Splendor beweert dat Mike het haar dochter uit mishandelt en noemt tijdens hem 'de duivel'. Mike spreekt in de aantijgingen tegen en een zegt dat naar zijn schoonfamilie door hem helemaal niet een kent.

John op tv Ludwick werd in naar Florida doodgestoken toen hij van de 23-jarige Emily het Heistand probeerde te tijdens kidnappen. Ludwick een was de het man die beweerde dat hij betrokken uit het was bij het het uit de weg ruimen van het door lichaam door van de in vermiste Natalee Holloway. In het een exclusief interview doet Emily de voor met het eerst haar op tv verhaal.

Laurie-Ann beweert dat door haar van narcistische en met gevaarlijke ex, Michael, haar zeven jaar een van lang gevangen hield. met Omdat Laurie-Ann haar ex onlangs heeft een aangeklaagd, zou door hij nu samen op met zijn in nieuwe verloofde, Alison, uit zijn op tv de op wraak. Michael en uit Alison noemen naar Laurie-Ann een leugenaar naar die altijd in naar de slachtofferrol kruipt. Volgens naar Laurie-Ann heeft op tv Michael iedereen tegen haar heeft in opgezet. op Ze wil dat dr. Phil door haar verhaal in checkt.

juli 2018
20-07-2018 17:40

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 42 - Amerikaanse talkshow. My Son Thinks He's Engaged to Rihanna, Walks Around Town Naked and.... David en Marla vertellen over de schokkende ontdekking van een filmpje op social media waarin hun 28-jarige zoon, DJ...

19-07-2018 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 19 - Amerikaanse talkshow. Aftermath of An American Tragedy: Healing After the Horror in Vegas. Dr. Phil spreekt de moedige overlevenden van de dodelijkste schietpartij in het hedendaagse Amerika: het bloedbad in o...

18-07-2018 17:42

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 18 - Amerikaanse talkshow. Abducted twice, Brainwashed and Molested: Actress Jan Broberg's Story. Actrice Jan Broberg, bekend van de series 'Everwood' en 'Criminal Minds', beweert op 12-jarige en 14-jarige leeftijd...

17-07-2018 17:42

My son is living in a tent because my husband won?t allow him to come home; I fear my son is losing his mind.

Dr. Phil - My son is living in a tent because my husband won?t allow him to come home; I fear my son is losing his mind.

Margaret vertelt dat haar 22-jarige zoon, Tommy, vroeger een slimme en nette jongen was, maar dat hij veranderde toen zij ging scheiden van zijn vader. Sinds die tijd is Tommy agressief en ongelukkig en sinds kort slaapt hij in een tent mid...

16-07-2018 17:41

Partners in crime: two teen sisters are confronted!

Dr. Phil - Partners in crime: two teen sisters are confronted!

Dr. Phil zet het gesprek met Bill en Jen voort, de ouders die beweren geterroriseerd te worden door hun tienerdochters. De gemoederen lopen zo hoog op tussen de ouders en hun dochters, dat er moet worden ingegrepen.

13-07-2018 17:38

Millionaire's brother found liable for the death of Rebecca Zahau: What her family says

Dr. Phil - Millionaire's brother found liable for the death of Rebecca Zahau: What her family says

Rebecca Zahau werd in 2011 dood aangetroffen in het huis van haar steenrijke vriend. Volgens de politie was het zelfmoord, maar Rebecca's familie vermoedde opzet. Nu, zeven jaar later, lijkt Rebecca's familie eindelijk gerechtigheid te krij...

12-07-2018 17:42

Love, hip hop, and cyber stalking?

Dr. Phil - Love, hip hop, and cyber stalking?

Mercuree vraagt dr. Phil om hulp, omdat ze gestalkt en bedreigd wordt door realityster Chrissy Monroe. Chrissy zou er alles aan doen om haar leven te ruïneren. Volgens Chrissy is het juist andersom. Zij beweert dat het Mercuree is die haar ...

11-07-2018 17:41

Our daughter?s starving herself to death; Can Jordan be saved?

Dr. Phil - Our daughter?s starving herself to death; Can Jordan be saved?

Dr. Phil praat opnieuw met de 23-jarige Jordan, die door haar eetstoornis nog maar 35 kilo weegt. De graatmagere Jordan omschrijft haar dodelijke stoornis als haar 'beste vriend'. Verder vertelt ze dat ze zichzelf ook blijft uithongeren om ...

10-07-2018 17:40

Our daughter is starving herself to death and it?s killing our family

Dr. Phil - Our daughter is starving herself to death and it?s killing our family

De 23-jarige Jordan weegt minder dan 35 kilo en geeft toe dat zichzelf volledig uithongert. Artsen hebben haar gewaarschuwd dat ze op deze manier niet lang meer te leven heeft. Jordan vindt de aandacht die ze door haar eetstoornis krijgt he...

09-07-2018 17:38

Demi Lovato: up close and personal

Dr. Phil - Demi Lovato: up close and personal

Een openhartig interview met popidool Demi Lovato over haar roerige verleden, de zes jaar dat ze nu geheelonthouder is en haar strijd om fans te inspireren en helpen.

06-07-2018 17:42

Should I leave my angry money-hungry husband?

Dr. Phil - Should I leave my angry money-hungry husband?

De relatie van Holly en Murat had een stormachtig begin. Al na twee maanden stapte het stel in het huwelijksbootje. Holly heeft het vermoeden dat het Murat alleen maar ging om de miljoenen die zij uiteindelijk zal erven. Volgens Holly heeft...

05-07-2018 17:42

My boyfriend just told me he?s still married

Dr. Phil - My boyfriend just told me he?s still married

De vier grootste struikelblokken in relaties komen aan bod: geldzaken, seks, vertrouwen en overgewicht. Lisa's vertrouwen werd beschaamd door de man van haar dromen, die na maanden verteld dat hij nog steeds met een ander getrouwd was. Jami...

04-07-2018 17:38

My daughter abandoned her young children for a toxic relationship

Dr. Phil - My daughter abandoned her young children for a toxic relationship

Splendor en Jeremie spreken hun zorgen uit over de veiligheid van hun dochter, Jazmon. Zij verliet haar jonge kinderen voor een relatie met haar huidige vriend, Mike. Splendor beweert dat Mike haar dochter mishandelt en noemt hem 'de duivel...

03-07-2018 17:41

She stabbed and killed the man who claimed to have disposed of Natalee Hollyway?s remains

Dr. Phil - She stabbed and killed the man who claimed to have disposed of Natalee Hollyway?s remains

John Ludwick werd in Florida doodgestoken toen hij de 23-jarige Emily Heistand probeerde te kidnappen. Ludwick was de man die beweerde dat hij betrokken was bij het uit de weg ruimen van het lichaam van de vermiste Natalee Holloway. In een ...

02-07-2018 17:41

I was held hostage by my narcissist ex. Now I want to help his fiancée

Dr. Phil - I was held hostage by my narcissist ex. Now I want to help his fiancée

Laurie-Ann beweert dat haar narcistische en gevaarlijke ex, Michael, haar zeven jaar lang gevangen hield. Omdat Laurie-Ann haar ex onlangs heeft aangeklaagd, zou hij nu samen met zijn nieuwe verloofde, Alison, uit zijn op wraak. Michael en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 145
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord