Programma gemist?

Seizoen het 17 - van Aflevering 166 - van Talkshow waarin dr. Phil problemen tijdens bespreekbaar maakt. Child kidnapped, tijdens starved and beaten. Phil McGraw, het beter een bekend als dr. Phil, geeft uit zijn gasten uit advies tijdens over hun problemen met of levensstijl. Dankzij van zijn jarenlange ervaring als psycholoog heeft uit hij voor een vrijwel alle relationele problemen op in een advies.

Seizoen 17 - op Aflevering 165 - door Talkshow met waarin dr. Phil problemen tijdens bespreekbaar maakt. The 47 year naar uit old relationship virgin. De uit 47-jarige Adam heeft nog nooit de een vriendin gehad van en is van nooit naar verliefd geweest. Hij vertelt dat hij honderden van op tv dates heeft gehad, maar dat de hij met zelden verder komt de dan twee afspraakjes. Voor zijn uit 50e wil van hij getrouwd zijn in en kinderen hebben. Dr. van Phil stuurt Adam op date op met vijf op verschillende alleenstaande vrouwen om uit erachter te komen het wat met hij verkeerd doet. tijdens Zal een van op deze dames Adam een tweede met kans een geven?

Seizoen met 17 - Aflevering 164 de - Talkshow waarin dr. een Phil van problemen bespreekbaar maakt. Our de mother was diagnosed with Munchausen door by proxy. Annie en met Josh vertellen dat naar uit ze als kind allerlei tijdens onderzoeken moesten naar ondergaan die niet zonder risico waren. op tv Dit kwam op doordat in hun moeder, Shauna, de keer op keer verzon in dat ze ziek waren. met Shauna bleek in het münchhausen-by-proxysyndroom te hebben. van Haar toenmalige naar echtgenoot, Bill, zegt het dat hij geen tijdens idee had dat van Shauna de kinderen schade een toebracht. De kinderen het trekken dit in met twijfel.

De 26-jarige een Megan beweert dat tijdens ze vanaf haar met zevende in seksueel misbruikt en verkracht het is. Als tiener een is ze op door haar ouders op straat het gezet. Vanaf uit dat moment is naar ze ontelbare keren op tv verkracht en uiteindelijk het slachtoffer op tv tijdens geworden van mensenhandelaars. Megans moeder, met Beth, vraag dr. Phil de om hulp, omdat de naar ze vindt dat Megan in zichzelf moet op tv herpakken en een baan op moet gaan door zoeken.

De naar 15-jarige Dawson zegt van dat zijn ouders, Chris en tijdens Dawn, op tv hem anders zien dan door hij in werkelijkheid in is. uit Hij wil marihuana roken en op tv op straat hangen. de Op social media heeft tijdens hij foto's de van zichzelf gepost uit met in een wapen in op de hand. Als zijn ouders de op tv naar filmpjes zien die hij het online heeft gezet, door zijn ze van zeer geschokt. Dr. Phil confronteert op Dawson op met mensen die een vertellen welke nare gevolgen met hun gevaarlijke gedrag in voor hen heeft de gehad.

Shelly trouwde tijdens minder dan op tv een jaar geleden met met David en van had nooit gedacht dat het ze zouden tijdens kunnen scheiden. op Ze beweert dat David een een controlefreak is door en haar verbaal mishandelt. op David zegt dat Shelly op aandacht zoekt van en naar haar emoties niet kan bedwingen. door Ook te gast is met Sandra, die de vertelt het dat ze 26 jaar met geleden onder tijdens bedreiging van een wapen werd ontvoerd. tijdens met Hoewel ze wist te ontsnappen, heeft naar ze de nog dagelijks last van in deze traumatische uit gebeurtenis.

Angelique op tv dacht dat ze het perfecte op gezin op tv had, totdat haar man, een Tommy, haar begon tijdens te op tv beschuldigen van ontrouw. Tommy op tv is zo bang op tv dat ze een door affaire heeft, naar dat hij 24 uur per dag met het controleert waar ze zich bevindt. Hij een zegt dat op tv hij op weet dat Angelique hem bedriegt en in verdenkt haar ervan de dat ze mannen met mee naar huis met naar brengt, terwijl de kinderen slapen. uit Angeliques van moeder, Caroline, vreest voor van haar dochters een leven.

Lindsay was 24 het jaar toen ze de bruut werd vermoord. de Lindsays vader, Jeff, naar zegt dat hij het naar bereid is om te sterven in op tv ruil voor gerechtigheid in op voor zijn dochter. Hij is ervan op in overtuigd dat de politie van weet wie de dader is, op het maar dit in de doofpot stopt. in Ook is er van op tv een vrouw te gast in die beweert dat ze aan naar uit de hand van websites met naar DNA van voorouders tijdens helpt bij het in oplossen van cold naar cases.

Donna met en haar ex-man, met Steven, beweren beiden de dat hun van 28-jarige dochter, Brittany, in gewelddadig, boos en losgeslagen is. Er op tv was tijdens een gespannen een hereniging met Steven, en een explosieve een confrontatie met naar Brittany in het een hotel. Is de Donna bereid om Dr. Phil tijdens te het vertrouwen als het om het Brittany gaat? En is tijdens het Brittany's leven echt zo naar gelukkig als ze een beweert? Dr. Phil van schakelt de hulp in van in coach Mike door Bayer.

Donna een beweert dat haar 28-jarige het dochter, op Brittany, explosief gewelddadig is. Ze is de bang dat het Brittany op een dag tijdens haar familie zal door tijdens vermoorden. Brittany zegt dat Donna op tv een leugenaar tijdens is en dat van ze haar gedrag zwaar overdrijft. op tv Haar vader, Steven, op tv is van Donna op tv gescheiden toen van Brittany op tv acht was. De afgelopen elf weken in het heeft ze bij met hem gewoond en ze vertelt op tv dat dit de moeilijkst een weken van door haar leven de zijn geweest. Dr. een Phil onthult opnames het die in een hotel van zijn de gemaakt.

Joe van vertelt dat hij met zich de afgelopen twee jaar op een de gevangene heeft gevoeld in zijn op tv eigen van huis en in zijn vrouw, Angie, is de gevangenisbewaarder. op tv Angie met beweert dat hij een relatie tijdens heeft met het een 21-jarige de vrouw. Deze vrouw heeft vorig met op tv jaar een kind gekregen en Angie een denkt dat het met uit Joes kind kan het zijn. Ze wil dat Joe meedoet op tv het aan een leugentest en op een DNA-test. op tv Dr. Phil gelooft met dat er een het compleet andere verklaring voor de situatie door kan de zijn.

Angie in is ervan een overtuigd dat Joe, met naar wie ze al 23 op tv jaar is getrouwd, op een in affaire heeft met een het 21-jarige vrouw. Ze heeft bewakingscamera's met geïnstalleerd in de een hoop hem de te een kunnen betrappen. Joe zegt dat tijdens hij van zijn vrouw het houdt en dat uit hij haar door nooit naar zou bedriegen. Angie zegt dat ze naar beelden heeft op waarop van te zien is van dat Joe met iemand anders samen van is het en waarop een vrouwenstem te in horen is. Zal het op Dr. Phil hetzelfde zien? De zogenaamde op tv 'andere vrouw' komt uit van ook aan het het woord.

Timmothy Pitzen van was zes jaar uit toen hij met in 2011 verdween. Zijn uit moeder, Amy, de haalde hem met uit een smoes van van school. De twee naar zijn samen het gezien in een dierentuin en het een naar waterpretpark. Twee dagen door later pleegde Amy zelfmoord. Ze op tv liet uit een briefje achter waarin door stond dat Timmothy veilig was de en dat hij op nooit gevonden in zal worden. naar Acht jaar na de de vermissing van doet een jongen zich voor als naar Timothy, maar hij door blijkt het een bedrieger te op tv zijn. Timmothy's vader door en tante doen naar voor het eerst tijdens hun verhaal.

Brittany, Brandi en tijdens Brooklyn zeggen uit dat het hun vader, Lance, tijdens liegt over zijn een werk, zich ongepast gedraagt op tv naar jonge vrouwen, meermaals is een aangehouden voor rijden een onder invloed en tijdens zich door laveloos drink. Ze willen dat tijdens hij verandert, maar op uit Lance beweert dat hij geen problemen door heeft. met Zijn dochters zijn volgens tijdens hem te met ver gegaan. Hij drinkt het niet zo veel als uit het zij denken en zijn omgang van met vrouwen gaat hen op niets op aan.

Dr. Phil vervolgt op tv zijn tijdens gesprek met met Ralph, die al acht met maanden wacht het op zijn vriendin, Louise. Ze met kan niet in komen, omdat met ze niet de juiste naar papieren heeft. een Ralphs zoon en schoondochter zijn een ervan overtuigd dat met hij wordt opgelicht. Dr. door Phil naar zoekt deze zaak uit. door Zal Louise het ooit naar de VS met komen?

januari 2020
22-01-2020 17:39

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 166 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Child kidnapped, starved and beaten. Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn jar...

21-01-2020 17:40

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 165 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The 47 year old relationship virgin. De 47-jarige Adam heeft nog nooit een vriendin gehad en is nooit verliefd geweest. Hij vertelt dat hij honderden dat...

20-01-2020 17:40

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 164 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Our mother was diagnosed with Munchausen by proxy. Annie en Josh vertellen dat ze als kind allerlei onderzoeken moesten ondergaan die niet zonder risico ...

17-01-2020 17:41

Family destroyed by sexual abuse, secrets and lies

Dr. Phil - Family destroyed by sexual abuse, secrets and lies

De 26-jarige Megan beweert dat ze vanaf haar zevende seksueel misbruikt en verkracht is. Als tiener is ze door haar ouders op straat gezet. Vanaf dat moment is ze ontelbare keren verkracht en uiteindelijk het slachtoffer geworden van mensen...

16-01-2020 17:44

Our preppy and privileged son is now a wannabe ganster

Dr. Phil - Our preppy and privileged son is now a wannabe ganster

De 15-jarige Dawson zegt dat zijn ouders, Chris en Dawn, hem anders zien dan hij in werkelijkheid is. Hij wil marihuana roken en op straat hangen. Op social media heeft hij foto's van zichzelf gepost met een wapen in de hand. Als zijn ouder...

15-01-2020 17:36

Help our marriage & my wife's kidnapping 35+ years ago

Dr. Phil - Help our marriage & my wife's kidnapping 35+ years ago

Shelly trouwde minder dan een jaar geleden met David en had nooit gedacht dat ze zouden kunnen scheiden. Ze beweert dat David een controlefreak is en haar verbaal mishandelt. David zegt dat Shelly aandacht zoekt en haar emoties niet kan bed...

14-01-2020 17:41

Stalking, cheating allegations and debt! My husband's paranoia

Dr. Phil - Stalking, cheating allegations and debt! My husband's paranoia

Angelique dacht dat ze het perfecte gezin had, totdat haar man, Tommy, haar begon te beschuldigen van ontrouw. Tommy is zo bang dat ze een affaire heeft, dat hij 24 uur per dag controleert waar ze zich bevindt. Hij zegt dat hij weet dat Ang...

13-01-2020 17:42

A daughter's brutal murder, her father's quest for justice

Dr. Phil - A daughter's brutal murder, her father's quest for justice

Lindsay was 24 jaar toen ze bruut werd vermoord. Lindsays vader, Jeff, zegt dat hij bereid is om te sterven in ruil voor gerechtigheid voor zijn dochter. Hij is ervan overtuigd dat de politie weet wie de dader is, maar dit in de doofpot sto...

10-01-2020 17:43

A hostile hotel showdown: can Brittany be helped?

Dr. Phil - A hostile hotel showdown: can Brittany be helped?

Donna en haar ex-man, Steven, beweren beiden dat hun 28-jarige dochter, Brittany, gewelddadig, boos en losgeslagen is. Er was een gespannen hereniging met Steven, en een explosieve confrontatie met Brittany in het hotel. Is Donna bereid om ...

09-01-2020 17:39

Violent, angry and on the edge: my daughter wants me dead

Dr. Phil - Violent, angry and on the edge: my daughter wants me dead

Donna beweert dat haar 28-jarige dochter, Brittany, explosief gewelddadig is. Ze is bang dat Brittany op een dag haar familie zal vermoorden. Brittany zegt dat Donna een leugenaar is en dat ze haar gedrag zwaar overdrijft. Haar vader, Steve...

08-01-2020 17:40

Angie's demands: DNA test, a polygraph or a confession

Dr. Phil - Angie's demands: DNA test, a polygraph or a confession

Joe vertelt dat hij zich de afgelopen twee jaar een gevangene heeft gevoeld in zijn eigen huis en zijn vrouw, Angie, is de gevangenisbewaarder. Angie beweert dat hij een relatie heeft met een 21-jarige vrouw. Deze vrouw heeft vorig jaar een...

07-01-2020 17:42

I think my husband is cheating and I have proof

Dr. Phil - I think my husband is cheating and I have proof

Angie is ervan overtuigd dat Joe, met wie ze al 23 jaar is getrouwd, een affaire heeft met een 21-jarige vrouw. Ze heeft bewakingscamera's geïnstalleerd in de hoop hem te kunnen betrappen. Joe zegt dat hij van zijn vrouw houdt en dat hij ha...

06-01-2020 17:43

Imposter poses as missing boy: where is the real Timmothy Pitzen?

Dr. Phil - Imposter poses as missing boy: where is the real Timmothy Pitzen?

Timmothy Pitzen was zes jaar toen hij in 2011 verdween. Zijn moeder, Amy, haalde hem met een smoes van school. De twee zijn samen gezien in een dierentuin en een waterpretpark. Twee dagen later pleegde Amy zelfmoord. Ze liet een briefje ach...

03-01-2020 17:46

Meddling daughters or drunk, predator dad in denial?

Dr. Phil - Meddling daughters or drunk, predator dad in denial?

Brittany, Brandi en Brooklyn zeggen dat hun vader, Lance, liegt over zijn werk, zich ongepast gedraagt naar jonge vrouwen, meermaals is aangehouden voor rijden onder invloed en zich laveloos drink. Ze willen dat hij verandert, maar Lance be...

02-01-2020 17:49

Finding Louise: love scam or real love?

Dr. Phil - Finding Louise: love scam or real love?

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met Ralph, die al acht maanden wacht op zijn vriendin, Louise. Ze kan niet komen, omdat ze niet de juiste papieren heeft. Ralphs zoon en schoondochter zijn ervan overtuigd dat hij wordt opgelicht. Dr. Phil zoe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 534
  • Laatste uitzending op 22-01-2020 om 17:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!