Programma gemist?

Het uit gesprek met Brandi de en Victor wordt naar voortgezet. Victor vertelt over de in enorme impact van door Brandi's drankprobleem op naar hun 11-jarige zoontje. een Ook Brandi's moeder van doet een uit boekje open over een haar op het alcoholmisbruik van haar dochter. door Zelf blijft Brandi de het beschuldigingen in alle naar toonaarden uit ontkennen.

Brandi vraagt uit dr. Phils hulp naar om weer samen door te komen met haar de het ex-man, Victor. Ze uit geeft toe dat ze tijdens met hun huwelijk meerdere van keren in ontrouw is geweest, maar beweert dat op het ook hij is vreemdgegaan. Tien maanden in op geleden liep Brandi tijdens een ruzie naar met op tv Victor een gebroken neus een op. van Niet hij maar zij werd gearresteerd op tv wegens mishandeling het én het in gevaar in brengen van tijdens hun 11-jarige zoon. op tv Brandi heeft Victor in en haar zoontje naar sinds die dramatische het confrontatie niet meer een gezien. Volgens van Victor is Brandi een excessieve met drinker een en is ze vaak de agressief.

Dr. Phil door zet het zijn gesprek voort met Jody, Mike, door hun een 14-jarige dochter, in Michelle, en haar 18-jarige vriend, Paul. op tv Jody en Mike op beweren dat uit hun dochter drugs een gebruikt, alcohol drinkt op tv en het steeds van huis wegloopt. Volgens hen het laat door Paul Michelle van bij hem wonen, ondanks met dat hun relatie strafbaar van is. De emoties met lopen hoog op tv op.

Jody uit en Mike geven aan in dat ze niet langer de de een zorg kunnen in dragen voor hun ontspoorde 14-jarige op tv dochter, Michelle. in Ze beweren dat een hun dochter drugs naar gebruikt, alcohol drinkt op tv en steeds van een huis wegloopt. Michelles 18-jarige met vriend, Paul, zou door hier een op grote rol in uit spelen. Michelle van wil dat haar ouders haar met als een volwassene door behandelen en dat ze op Paul tijdens accepteren. Kan dr. uit Phil de verstoorde gezinsrelatie uit herstellen?

Dr. Phil zet van zijn gesprek met voort met Courtney, die tijdens op haar voormalige vriendin, Amie, ervan met beschuldigt dat ze heeft naar gelogen over een meerdere zwangerschappen en doodgeboren op kindjes. naar Amie reageert in op Courtneys beschuldigingen, die op volgens haar grove leugens een zijn. door Dr. Phil stelt Amie een aantal uit gerichte naar vragen om uit te zoeken de wie er door nu tijdens de waarheid spreekt.

Courtney op beschuldigt haar met voormalige vriendin, Amie, ervan te naar hebben gelogen op tv over meerdere zwangerschappen naar en doodgeboren kindjes. Amie houdt met vol drie tijdens keer zwanger van te zijn geweest en zegt uit dat van ze walgt van de in valse en kwetsende met beschuldigingen. In door de studio zien Amie het en met Courtney elkaar voor het door eerst in op tv twee jaar. Wie een spreekt er volgens dr. Phil de het naar waarheid?

Dr. de Phil praat verder met de de in gescheiden ouders CJ uit en Kaylie. Volgens CJ is het Kaylie verantwoordelijk voor het in feit dat tijdens hun 14-jarige op tv dochter Gabrielle op tv niet naar school gaat, wiet naar rookt, alcohol drinkt naar en al seks in heeft. uit CJ's moeder, Roseann, in vindt dat Kaylie een gevangenisstraf een zou moeten krijgen naar voor haar naar extreem slechte invloed tijdens op de ontspoorde op tv Gabrielle.

De de gescheiden ouders door CJ en Kaylie hebben zeer uit uiteenlopende ideeën over van de opvoeding van op tv hun door dochter, Gabrielle. De 14-jarige Gabrielle zit op niet op school, het rookt wiet, drinkt een alcohol en heeft tijdens zelfs al seks. naar Kaylie, die van als een sm-meesteres werkzaam is, vindt het het gedrag van haar in tienerdochter normaal. CJ naar is het daar uit absoluut niet mee naar eens.

Dr. Phil een gaat opnieuw op tv in gesprek met de met zussen tijdens Jessica, Amber en Brittany, die tijdens beweren dat van hun stiefvader, het Steve, hen op jonge de leeftijd heeft misbruikt. het Steve ondergaat een leugendetectortest en het zijn biologische door dochter naar onthult een geheim van dat ze al jaren het bij zich met draagt.

De op tv zussen Jessica, Amber op en Brittany beweren dat het hun stiefvader, Steve, hen het op jonge in leeftijd uit seksueel heeft misbruikt. op tv Tien jaar geleden werd op Steve na ingrijpen van de de Kinderbescherming veroordeeld door tot een gevangenisstraf en door geregistreerd naar als zedendelinquent. Steve houdt vol tijdens op dat hij onschuldig de is en beschuldigt Meloni, Jessica en in Ambers naar moeder, ervan dat zij haar van dochters het heeft gebrainwasht. Steve is tijdens bereid een leugendetectortest door te met ondergaan.

Dr. Phil tijdens zet van zijn gesprek voort met in Trisha, die verslaafd met is aan het maken van naar uit YouTube-video's over haar op leven. Trisha claimt dat ze het wordt lastiggevallen op door 'haters'. Een in van Trisha's in volgers, Wendy, beweert juist dat door het Trisha is die door haar leven een heeft het geruïneerd.

Trisha op tv heeft sinds uit een jaar een met eigen YouTube-kanaal: 'Truthfully Trisha'. Haar op familie keurt dit af een door en verder heeft ze ook te de maken met zogenaamde het tijdens 'haters'. Volgens Trisha wordt ze het door deze 'haters' het gestalkt naar en bedreigd. Trisha's echtgenoot, Sean, wil naar dat van zij stopt met het uploaden het van video's. Hij de tijdens is alle problemen spuugzat naar en wil dat zijn vrouw door zich de weer richt uit op hun gezin.

Dianne op tv Lake kwam tijdens op 14-jarige leeftijd in contact met van Charles Manson. Ze naar voelde een intense door band door met hem de en werd het jongste lid uit van door de Manson-familie. Dianne schreef een boek door over haar op ervaringen: van 'Member of the het Family: My Story door of Charles Manson'. Ze vertelt van over de op tv gruwelijkheden die ze het heeft meegemaakt, waarom ze loyaal een op tv bleef aan Manson tijdens en wat uiteindelijk haar een rol was in bij zijn veroordeling.

Jessie claimt dat op Laura, de haar stiefmoeder met wie ze tijdens sinds met haar vijfde op samenleeft, een gevaarlijke psychopaat een is. Jessie noemt een haar stiefmoeder gewelddadig en door beweert een dat zelfs haar vader, die in het met de garage leeft, doodsbang met voor haar is. de Alsof dat nog niet genoeg met is, van heeft Laura ook op tv nog eens tijdens last van extreme op verzamelwoede. Jessie is het spuugzat een en wil dat Laura in voorgoed in vertrekt.

Amber en van Marcus hebben een samengesteld het gezin met en dat brengt met de nodige problemen naar met zich mee. met Amber zegt enorm het veel last te hebben op van Cari, de op tv narcistische, manipulatieve ex uit van Marcus. Ze beschuldigt naar Cari ervan in dat met ze haar zoons naar van Amber vervreemdt en dat ze het een ernstige ziekte het van faket.

november 2018
16-11-2018 17:38

Raging, drunk and out of control: will Brandi ever tell the truth?

Dr. Phil - Raging, drunk and out of control: will Brandi ever tell the truth?

Het gesprek met Brandi en Victor wordt voortgezet. Victor vertelt over de enorme impact van Brandi's drankprobleem op hun 11-jarige zoontje. Ook Brandi's moeder doet een boekje open over haar het alcoholmisbruik van haar dochter. Zelf blijf...

15-11-2018 17:37

My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Dr. Phil - My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want him back!

Brandi vraagt dr. Phils hulp om weer samen te komen met haar ex-man, Victor. Ze geeft toe dat ze tijdens hun huwelijk meerdere keren ontrouw is geweest, maar beweert dat ook hij is vreemdgegaan. Tien maanden geleden liep Brandi tijdens een ...

14-11-2018 17:40

Explosive 14-year-old runaway teen and her backstage drama

Dr. Phil - Explosive 14-year-old runaway teen and her backstage drama

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Jody, Mike, hun 14-jarige dochter, Michelle, en haar 18-jarige vriend, Paul. Jody en Mike beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Volgens hen laat Paul Michelle...

13-11-2018 17:36

Our 14-year-old habitual runaway daughter is being repeatedly harbored by her 18-year-old boyfriend!

Dr. Phil - Our 14-year-old habitual runaway daughter is being repeatedly harbored by her 18-year-old boyfriend!

Jody en Mike geven aan dat ze niet langer de zorg kunnen dragen voor hun ontspoorde 14-jarige dochter, Michelle. Ze beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Michelles 18-jarige vriend, Paul, zou hi...

12-11-2018 17:39

Accused of faking pregnancies and baby deaths: Amie?s explosive reaction

Dr. Phil - Accused of faking pregnancies and baby deaths: Amie?s explosive reaction

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Courtney, die haar voormalige vriendin, Amie, ervan beschuldigt dat ze heeft gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie reageert op Courtneys beschuldigingen, die volgens haar grov...

09-11-2018 17:41

Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?

Dr. Phil - Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?

Courtney beschuldigt haar voormalige vriendin, Amie, ervan te hebben gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie houdt vol drie keer zwanger te zijn geweest en zegt dat ze walgt van de valse en kwetsende beschuldiging...

08-11-2018 17:42

Mother-in-law and daughter-in-law face off: is kaylie a negligent mom who should go to jail?

Dr. Phil - Mother-in-law and daughter-in-law face off: is kaylie a negligent mom who should go to jail?

Dr. Phil praat verder met de gescheiden ouders CJ en Kaylie. Volgens CJ is Kaylie verantwoordelijk voor het feit dat hun 14-jarige dochter Gabrielle niet naar school gaat, wiet rookt, alcohol drinkt en al seks heeft. CJ's moeder, Roseann, v...

07-11-2018 17:39

Help! my 14-year-old daughter is being brainwashed to be a party girl by her mother!

Dr. Phil - Help! my 14-year-old daughter is being brainwashed to be a party girl by her mother!

De gescheiden ouders CJ en Kaylie hebben zeer uiteenlopende ideeën over de opvoeding van hun dochter, Gabrielle. De 14-jarige Gabrielle zit niet op school, rookt wiet, drinkt alcohol en heeft zelfs al seks. Kaylie, die als sm-meesteres werk...

06-11-2018 17:38

Three sisters confront their stepfather: did he do it? the polygraph results revealed

Dr. Phil - Three sisters confront their stepfather: did he do it? the polygraph results revealed

Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met de zussen Jessica, Amber en Brittany, die beweren dat hun stiefvader, Steve, hen op jonge leeftijd heeft misbruikt. Steve ondergaat een leugendetectortest en zijn biologische dochter onthult een geheim d...

05-11-2018 17:39

Three sisters finally confront their stepfather: who is telling the truth?

Dr. Phil - Three sisters finally confront their stepfather: who is telling the truth?

De zussen Jessica, Amber en Brittany beweren dat hun stiefvader, Steve, hen op jonge leeftijd seksueel heeft misbruikt. Tien jaar geleden werd Steve na ingrijpen van de Kinderbescherming veroordeeld tot een gevangenisstraf en geregistreerd ...

02-11-2018 17:40

YouTube obsessed Trisha confronts her online ?haters? plus her dramatic collapse on stage

Dr. Phil - YouTube obsessed Trisha confronts her online ?haters? plus her dramatic collapse on stage

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Trisha, die verslaafd is aan het maken van YouTube-video's over haar leven. Trisha claimt dat ze wordt lastiggevallen door 'haters'. Een van Trisha's volgers, Wendy, beweert juist dat het Trisha is die ha...

01-11-2018 17:38

My YouTube addicted wife and her online 'haters' are ruining our marriage

Dr. Phil - My YouTube addicted wife and her online 'haters' are ruining our marriage

Trisha heeft sinds een jaar een eigen YouTube-kanaal: 'Truthfully Trisha'. Haar familie keurt dit af en verder heeft ze ook te maken met zogenaamde 'haters'. Volgens Trisha wordt ze door deze 'haters' gestalkt en bedreigd. Trisha's echtgeno...

31-10-2018 17:35

Life inside the Manson family: the youngest member speaks

Dr. Phil - Life inside the Manson family: the youngest member speaks

Dianne Lake kwam op 14-jarige leeftijd in contact met Charles Manson. Ze voelde een intense band met hem en werd het jongste lid van de Manson-familie. Dianne schreef een boek over haar ervaringen: 'Member of the Family: My Story of Charles...

30-10-2018 17:38

I want my controlling hoarding stepmother who collects and abuses animals to move out!

Dr. Phil - I want my controlling hoarding stepmother who collects and abuses animals to move out!

Jessie claimt dat Laura, haar stiefmoeder met wie ze sinds haar vijfde samenleeft, een gevaarlijke psychopaat is. Jessie noemt haar stiefmoeder gewelddadig en beweert dat zelfs haar vader, die in de garage leeft, doodsbang voor haar is. Als...

29-10-2018 17:58

I think my husband?s narcissistic ex is faking cancer and making my stepsons sick

Dr. Phil - I think my husband?s narcissistic ex is faking cancer and making my stepsons sick

Amber en Marcus hebben een samengesteld gezin en dat brengt de nodige problemen met zich mee. Amber zegt enorm veel last te hebben van Cari, de narcistische, manipulatieve ex van Marcus. Ze beschuldigt Cari ervan dat ze haar zoons van Amber...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 19-11-2018 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord