Programma gemist?

Seizoen door 16 - Aflevering 105 - van op Amerikaanse talkshow. The Homeless Woman door We Rescued Reported Us for naar Child het Abuse. Jason en Brooke zijn uit al twintig jaar in getrouwd. Ze vertellen van dat op tv God op de tijdens eerste plaats staat in hun met leven. een Ze proberen altijd voor hun medemens naar klaar te in staan en hebben uit inmiddels zeven kinderen met uit speciale met zorgbehoeften geadopteerd. Maar in toen ze de uit ex-verslaafde Sarah in op huis namen, in werd hun geloof wel heel door erg op de van proef gesteld. de In plaats van dankbaar te met naar zijn, gaf Sarah een het stel aan bij het de kinderbescherming wegen verwaarlozing tijdens en seksueel uit misbruik. Jason uit en Brooke ontkennen met alle beschuldigingen en de zijn woedend over dit ultieme in verraad.

Lisa vraagt een dr. een Phils hulp omdat ze uit ten einde raad is. Ze met vertelt op dat de nieuwste aanvraag van op tv een omgangsverbod voor door haar op ex-man met hun door kinderen is geweigerd. Volgens de Lisa van heeft haar ex, Steve, hun twee de zoontjes uit meerdere malen mishandeld. Lisa het geeft aan dat ze door alles van doet om haar de kinderen te beschermen. Ze wil op tv dat naar Steve uit van hun leven verdwijnt, zodat zij zich met eindelijk de kan richten op de in toekomst met haar 81-jarige de tijdens verloofde.

Whitney een zag haar echtgenoot, op Adam, als van de liefde van haar leven. De van schok was een dan de ook gigantisch toen ze zijn dubbelleven tijdens ontdekte. Adam is een een namelijk seksverslaafd en heeft haar in het de loop der van tijd met meerdere de vrouwen op bedrogen. Whitney vraagt de dr. Phil om met hulp. Moet ze definitief uit afscheid uit van Adam nemen, of is hun het de huwelijk nog te van redden?

Sheila vertelt door dat haar grote op tv liefde, met Simon, voor een paar op dagen op naar reis ging. Hij in zou snel weer bij haar tijdens terug zijn, maar ze op zag hem uit nooit meer. Voor op tv zijn vertrek zou Simon door haar autoradio een zo hebben ingesteld dat in zij met informatie over een zijn verblijfplaats zou krijgen met via nummers het op de radio. Die de geheime 'aanwijzingen' hebben door ertoe geleid dat Sheila in meer door dan 200.000 kilometer heeft afgelegd om het Simon te vinden. een uit In de studio bij dr. op Phil wordt Sheila met met Simon herenigd en tijdens naar vertelt hij zijn door kant van het door verhaal.

Erica's familie in beweert dat tijdens zij door haar tijdens polygame vriend, Chris, is gehersenspoeld. uit Ze gelooft dat een hij een in soort van oppermens is door op tv wiens ideologie de redding is van uit de mensheid. De de basis van Chris' uit ideologie is van dat de mensen niet hoeven de te werken, van ruilhandel in kunnen leven en dat geld van overbodig op is. Erica's familie een maakt zich tijdens ernstig zorgen, omdat zij samen met het Chris, hun op kinderen en uit zijn andere vrouw op straat de op tv leeft.

Amanda op vertelt dat door haar vader, Dennis, de tijdens harten van door honderden vrouwen heeft gebroken. Ook op dat uit van Kaley, zijn in andere dochter uit een affaire. Tien uit jaar met geleden ontdekte het Dennis het bestaan van de toen in op tv 17-jarige Kaley. Het tienermeisje uit had hoge in verwachtingen van het contact met naar haar op tv vader, maar dat liep uit van op een in grote teleurstelling. van In de studio op bij dr. Phil confronteert Kaley een haar vader met tijdens zijn kwetsende het gedrag.

Vier vrouwen naar hebben één man door gemeen: Dennis. een Zijn dochter, het Amanda, zegt dat hij door een meester is in het uit tijdens manipuleren. Zijn echtgenote wordt doodmoe de van zijn jacht van op tijdens andere vrouwen. Zijn vriendin tijdens gelooft dat Dennis de ware met met is en wil dolgraag met hem tijdens trouwen. met En dan is er op nog zijn uit andere dochter uit in een affaire. Amanda is het door spuugzat. Ze wil door op dat haar vader een gaat scheiden van haar moeder. Daarnaast op wil een ze dat zijn huidige vriendin tijdens en uit zijn andere dochter niet uit langer door hem worden door door gekweld.

Stacey beweert dat op door haar zus, Courtney, alles steelt wat op los- in en vastzit en daarnaast ook met van een notoire leugenaar een is. Zo zou Courtney onder met meer tot drie keer van toe in hebben gelogen tijdens dat ze zwanger was. op Courtney geeft toe dat ze de regelmatig naar liegt, maar beweert dat van ze door wel degelijk meerdere door keren zwanger is geweest. Dr. Phil met onderzoekt of Courtney naar de waarheid een vertelt.

Kourtney het en Kelly proberen hun moeder, met Karla, ervan uit te de overtuigen dat ze wordt opgelicht. met Hun moeder is er uit de namelijk van overtuigd dat ze getrouwd een naar is met acteur, regisseur en producer de Tyler Perry. uit De oplichter heeft Karla naar inmiddels al door meer met dan 100.000 dollar afhandig de gemaakt. In de uitzending uit wordt uit er meer duidelijk over haar op zogenaamde tijdens echtgenoot.

Karla met beweert dat in ze via internet in tijdens contact is met gekomen met acteur, de regisseur en producer Tyler Perry. En een dat is op tv nog niet alles: ze tijdens zijn zelfs in getrouwd! door Het klinkt als tijdens een sprookje, ware het niet door dat ze haar echtgenoot van nog nooit het in levenden lijve het heeft ontmoet. op Volgens Karla's uit dochters wordt hun moeder opgelicht. op Ze heeft het haar zogenaamde 'Tyler' al meer met dan tijdens 100.000 dollar overgemaakt tijdens en is inmiddels vervreemd van uit haar familie en een naar vrienden.

De 21-jarige Ivey de van werkt als escortmeisje. door Ze beweert dat ze dat naar doet naar om haar 4-jarige zoontje een een fatsoenlijk dak boven zijn door hoofd te kunnen van bieden. Toen Iveys door moeder, de Faith, twee op jaar geleden ontdekte de wat haar dochter voor de een kost van deed, gooide ze van haar het huis uit. Maar een Iveys de zoontje bleef bij zijn oma. van Sindsdien heeft tijdens Ivey steeds wisselende door verblijfplaatsen. Faith de is wanhopig en een wil dat haar uit dochter stopt met door deze desastreuze levensstijl. op tv Maar wat is een de rol van Faith in in dit naar geheel?

Dr. met Phil zet zijn gesprek in voort met op Crystal. Zij beschuldigt haar ex-vriend, van uit Anthony, van seksueel misbruik van hun op tv 3-jarige dochter. de Crystals op moeder schuift dit keer aan. de Zij noemt tijdens Anthony een de walgelijke en leugenachtige in narcist, die zijn dochtertje op tv beslist heeft misbruikt. op Anthony blijft alle van aantijgingen ontkennen. Dr. Phil tijdens bestudeert naar de feiten en komt uit tot een conclusie. op tv Is Anthony daadwerkelijk naar schuldig?

Crystal beschuldigt haar op tv ex-vriend, Anthony, uit van seksueel tijdens misbruik van uit hun 3-jarige dochter. Die heftige bewering op naar doet Crystal naar aanleiding op van gesprekken met uit haar dochtertje. door Zelf is Crystal nooit de getuige geweest het van het misbruik, maar toch door is een ze ervan overtuigd een dat dit heeft in plaatsgevonden. Anthony ontkent de tijdens aantijgingen en noemt Crystal uit een gestoorde op tv leugenaar. Kan dr. Phil het de waarheid in achterhalen?

De door 21-jarige Bailey uit is opnieuw te gast. Zij door werd verliefd op een de volslagen vreemde op tv nadat ze een op tv tweet van de haar had geliket. Voor Bailey het is met het sindsdien ware en een wederzijdse liefde, maar daar door denkt de persoon op tv die ze bestookt van met berichten, op tv anders over. op tv Bailey en degene die in zij lastigvalt, Jasmine, zien tijdens elkaar voor tijdens het een eerst bij dr. in Phil.

De 21-jarige Bailey op tv werd acht het maanden geleden een verliefd op een volslagen vreemde, uit nadat ze tijdens een tweet met van haar had van geliket. Voor Bailey naar is het sindsdien op tv ware liefde, op tv maar daar denkt de de persoon die de ze bestookt met berichten, op tv anders over. de Zij heeft Bailey nog door nooit ontmoet en wil dat van ze stopt de met haar op lastig te vallen. Baileys moeder de zegt dat op tv haar dochter compleet geobsedeerd in naar is door deze op tv onbekende.

mei 2018
25-05-2018 17:40

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 105 - Amerikaanse talkshow. The Homeless Woman We Rescued Reported Us for Child Abuse. Jason en Brooke zijn al twintig jaar getrouwd. Ze vertellen dat God op de eerste plaats staat in hun leven. Ze proberen altijd ...

24-05-2018 17:29

I want my ex-husband out of my life so my 81 year old fiancé can adopt my children

Dr. Phil - I want my ex-husband out of my life so my 81 year old fiancé can adopt my children

Lisa vraagt dr. Phils hulp omdat ze ten einde raad is. Ze vertelt dat de nieuwste aanvraag van een omgangsverbod voor haar ex-man met hun kinderen is geweigerd. Volgens Lisa heeft haar ex, Steve, hun twee zoontjes meerdere malen mishandeld....

23-05-2018 17:38

My husband is a sex addict and even exposed himself to my mother. I need the whole truth!

Dr. Phil - My husband is a sex addict and even exposed himself to my mother. I need the whole truth!

Whitney zag haar echtgenoot, Adam, als de liefde van haar leven. De schok was dan ook gigantisch toen ze zijn dubbelleven ontdekte. Adam is namelijk seksverslaafd en heeft haar in de loop der tijd met meerdere vrouwen bedrogen. Whitney vraa...

22-05-2018 17:40

My sister drove from Canada to Mexico searching for the ex-lover she claims sends her secret messages via songs

Dr. Phil - My sister drove from Canada to Mexico searching for the ex-lover she claims sends her secret messages via songs

Sheila vertelt dat haar grote liefde, Simon, voor een paar dagen op reis ging. Hij zou snel weer bij haar terug zijn, maar ze zag hem nooit meer. Voor zijn vertrek zou Simon haar autoradio zo hebben ingesteld dat zij informatie over zijn ve...

21-05-2018 17:44

Our daughter is brainwashed by a man who envisions himself being the king of a commune of women

Dr. Phil - Our daughter is brainwashed by a man who envisions himself being the king of a commune of women

Erica's familie beweert dat zij door haar polygame vriend, Chris, is gehersenspoeld. Ze gelooft dat hij een soort van oppermens is wiens ideologie de redding is van de mensheid. De basis van Chris' ideologie is dat mensen niet hoeven te wer...

18-05-2018 17:41

Dennis? daughter from a secret affair confronts him

Dr. Phil - Dennis? daughter from a secret affair confronts him

Amanda vertelt dat haar vader, Dennis, de harten van honderden vrouwen heeft gebroken. Ook dat van Kaley, zijn andere dochter uit een affaire. Tien jaar geleden ontdekte Dennis het bestaan van de toen 17-jarige Kaley. Het tienermeisje had h...

17-05-2018 17:41

The daughter, the girlfriend and the wife: 'We want to confront the man in our life'

Dr. Phil - The daughter, the girlfriend and the wife: 'We want to confront the man in our life'

Vier vrouwen hebben één man gemeen: Dennis. Zijn dochter, Amanda, zegt dat hij een meester is in het manipuleren. Zijn echtgenote wordt doodmoe van zijn jacht op andere vrouwen. Zijn vriendin gelooft dat Dennis de ware is en wil dolgraag me...

16-05-2018 17:41

Our daughter who we believe has faked pregnancies and stolen money blames her behavior on having mental issues

Dr. Phil - Our daughter who we believe has faked pregnancies and stolen money blames her behavior on having mental issues

Stacey beweert dat haar zus, Courtney, alles steelt wat los- en vastzit en daarnaast ook een notoire leugenaar is. Zo zou Courtney onder meer tot drie keer toe hebben gelogen dat ze zwanger was. Courtney geeft toe dat ze regelmatig liegt, m...

15-05-2018 17:41

Two sisters confront their mom who says she?s married to Tyler Perry: Can Karla be convinced she was scammed?

Dr. Phil - Two sisters confront their mom who says she?s married to Tyler Perry: Can Karla be convinced she was scammed?

Kourtney en Kelly proberen hun moeder, Karla, ervan te overtuigen dat ze wordt opgelicht. Hun moeder is er namelijk van overtuigd dat ze getrouwd is met acteur, regisseur en producer Tyler Perry. De oplichter heeft Karla inmiddels al meer d...

14-05-2018 17:45

My mom is delusional! She thinks she?s married to Tyler Perry and has sent her catfish $100,000!

Dr. Phil - My mom is delusional! She thinks she?s married to Tyler Perry and has sent her catfish $100,000!

Karla beweert dat ze via internet in contact is gekomen met acteur, regisseur en producer Tyler Perry. En dat is nog niet alles: ze zijn zelfs getrouwd! Het klinkt als een sprookje, ware het niet dat ze haar echtgenoot nog nooit in levenden...

11-05-2018 17:39

Help! My 21-year-old daughter is a homeless escort neglecting her son

Dr. Phil - Help! My 21-year-old daughter is a homeless escort neglecting her son

De 21-jarige Ivey werkt als escortmeisje. Ze beweert dat ze dat doet om haar 4-jarige zoontje een fatsoenlijk dak boven zijn hoofd te kunnen bieden. Toen Iveys moeder, Faith, twee jaar geleden ontdekte wat haar dochter voor de kost deed, go...

10-05-2018 17:42

Shocking accusations of child abuse: searching for the truth

Dr. Phil - Shocking accusations of child abuse: searching for the truth

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Crystal. Zij beschuldigt haar ex-vriend, Anthony, van seksueel misbruik van hun 3-jarige dochter. Crystals moeder schuift dit keer aan. Zij noemt Anthony een walgelijke en leugenachtige narcist, die zijn ...

09-05-2018 17:39

Accusations of lies, child sex abuse and stalking

Dr. Phil - Accusations of lies, child sex abuse and stalking

Crystal beschuldigt haar ex-vriend, Anthony, van seksueel misbruik van hun 3-jarige dochter. Die heftige bewering doet Crystal naar aanleiding van gesprekken met haar dochtertje. Zelf is Crystal nooit getuige geweest van het misbruik, maar ...

08-05-2018 17:37

My first face-to face meeting with my cyber stalker who is obsessed and in love with me

Dr. Phil - My first face-to face meeting with my cyber stalker who is obsessed and in love with me

De 21-jarige Bailey is opnieuw te gast. Zij werd verliefd op een volslagen vreemde nadat ze een tweet van haar had geliket. Voor Bailey is het sindsdien ware en wederzijdse liefde, maar daar denkt de persoon die ze bestookt met berichten, a...

07-05-2018 17:37

I?m in love with someone from my social media whom I've never met

Dr. Phil - I?m in love with someone from my social media whom I've never met

De 21-jarige Bailey werd acht maanden geleden verliefd op een volslagen vreemde, nadat ze een tweet van haar had geliket. Voor Bailey is het sindsdien ware liefde, maar daar denkt de persoon die ze bestookt met berichten, anders over. Zij h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 105
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord