Programma gemist?

De op tv 17-jarige Tamara vindt tijdens niets belangrijker dan er in perfect uitzien. Ze geeft de 7000 dollar op per een maand uit voor haar perfecte op uiterlijk. Zo heeft in ze zich van laten inspuiten naar met fillers, bezit tijdens ze een collectie schoenen en naar tassen ter uit waarde van 50.000 dollar een en uit heeft ze een spiksplinternieuwe tijdens Range Rover. Tamara's op moeder zegt dat ze totaal de geen vat op op haar dochter op tv heeft.

Michelle een heeft 12 van kinderen in de tijdens leeftijd van 6 tot uit 28 jaar en nummer tijdens 13 is onderweg. tijdens Zo'n groot gezin brengt het veel problemen tijdens met zich naar mee. De het kinderen zeggen dat met ze zich verwaarloosd op voelen. Hun vader, in Rod, kennen ze amper, omdat hij het altijd aan het het werk is. Dr. door Phil naar bespreekt een het ouderschapsplan met Michelle en Rod, maar van Michelle is het in daar niet mee de in eens.

Pamela heeft een tijdens op tv obsessie voor haar door vijftien katten en is bang uit dat hierdoor haar een vierde tijdens huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden op het huis van te verlaten, in omdat ze het bang is dat er iets ergs tijdens met haar in katten zal gebeuren. Haar op tv met man zegt dat hun tijdens hele leven om de katten op tv draait. Ze naar hebben de er vaak ruzie over door en als er op niets verandert, op ziet hij het somber tijdens in.

Nancy vertelt de dat haar dochter, Paige, een niet voor uit haar achttien maanden op oude dochter zorgt. Paige met heeft haar op tv dochtertje bij Nancy in en haar man, Lance, het op tv achtergelaten om samen de met haar vriendin in door een auto te gaan op wonen. met Nancy en Lance hopen met de de hulp een van Dr. Phil Paige op ervan te overtuigen met dat ze de zorg de voor haar kind uit op zich van neemt.

Seizoen op tv 17 - Aflevering 56 uit - Talkshow waarin van dr. Phil problemen op bespreekbaar maakt. Husband butt met dialed me and een blew his op tv secret inheritance. Angie zegt dat haar de in 25-jarige echtgenoot John een van leugenaar is. Hij hield zijn uit de erfenis geheim voor haar en heeft de zonder een dat zij het uit wist al 100.000 door dollar uitgegeven. door Ze kwam erachter doordat ze in op haar voicemail het de hele verhaal op tv hoorde, nadat op tv John per een ongeluk de snelkeuzetoets van op haar nummer op had ingedrukt. John weigert haar op tv te vertellen aan wie met of wat met hij het in geld heeft tijdens uitgegeven.

Diamond uit was een met depressieve tiener, genaamd naar Brandon, die zich compleet de van de door buitenwereld afsloot. Maar het het afgelopen jaar een heeft ze zich op tv omgevormd tot een mooie een jonge vrouw. Haar het moeder, Kristi, maakt zich een grote zorgen om tijdens haar, omdat Diamond dakloos tijdens is, door geen werk door heeft en labiel is. op tv Haar broer, Mitch, vindt door haar door een narcist die het op leven van hun moeder in totaal de beheerst.

Jenn van beweert dat de woede-uitbarstingen van van haar man, Seth, uit hun uit huwelijk kapotmaken. Seth zegt een op op tv zijn beurt dat Jenn uit hem kwetst en een een controlefreak is, op en dat hij een zich gevangen voelt de in zijn huwelijk. Jenns moeder uit de vertelt dat ze de bang voor Seth is als hij door woedend is en tijdens uit dat ze zelfs de politie van heeft een gebeld.

BeVee tijdens en Steve naar zijn constant op het hun hoede, omdat de ze nooit weten wanneer hun 15-jarige tijdens een dochter, Taylor, weer het door het lint gaat. Ze heeft een gaten in door de muren geslagen naar en uit haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat door ze zichzelf niet de onder op controle kan naar houden. Vooral haar moeder triggert haar het driftbuien. Dr. van Phil probeert met te achterhalen naar waar die woede vandaan uit komt.

Angela en een Dan zeggen dat ze het in voor de buitenwereld de het perfecte stel de lijken. Ze hebben vier prachtige uit dochters en zijn vooraanstaande de leden tijdens van hun kerk. Maar het Angela heeft door een geheim: het ze kan niet stoppen met haar van met buitenechtelijke affaires en zegt dat naar ze seksverslaafd door is.

Tracy de is een succesvolle actrice op tv die het in veel soaps heeft van gespeeld, waaronder 'The Bold een And The een Beautiful'. Ze zoekt van hulp voor haar 71-jarige tijdens moeder, Robin, die van met alles hamstert en van op het met punt de staat om haar huis uitgezet van te worden. uit Het huis is ernstig naar vervuild en tijdens het is één grote bende. op tv Robin beseft op dat ze een de probleem heeft de en hoopt dat Dr. Phil in haar kan in helpen.

Bronwyn beweert uit dat van haar ex, Brett, en tijdens haar moeder, Cassandra, van haar 5-jarige met dochter hebben gestolen en haar kapot op willen maken. Brett het zegt op dat Bonwyn geestelijk ziek op is de en hun kind in gevaar brengt. de Bronwyn uit en Brett staan lijnrecht een tegenover elkaar. Kan Dr. uit Phil hen op tv helpen?

Alans Facebook-foto's zijn een negen jaar een als lokmiddel gebruikt met voor onlinerelaties met het vrouwen. De op tv oplichter is tegen in de lamp gelopen met en 'hij' blijkt door een 'zij' naar te zijn: de 24-jarige door Sarah. Sarah ontmoet Alan met en Dr. Phil door onthult in waarom Sarah zich al zo een lang als van man voordoet. Volgens Amanda naar en Alan op tv is ze eraan verslaafd zich door als een door ander voor een te doen. Kan Sarah hiermee een tijdens stoppen?

Alan van en Amanda vertellen dat op de afgelopen op tv negen jaar Alans Facebook-foto's als een uit lokmiddel zijn gebruikt voor met onlinerelaties met vrouwen. door Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden op tv Alan en Amanda de en van zij hebben van op hun beurt een door privédetective ingeschakeld. De oplichter van blijkt een op tv 24-jarige vrouw te zijn en naar een het is niet de eerste naar keer van dat ze tegen de lamp met loopt.

Dr. op tv Phil heeft een met vervolggesprek met D'Andre, die beweert uit op tv dat zijn gewelddadige relatie met zijn op tv vriendin deels het de gevolg is op tv van het haar verknipte opvoeding. Wat de heeft D'Andre te door zeggen over het negeren van van het het contactverbod dat Autumn tegen hem van heeft? En door waarom vindt met psychiater Charles tijdens Sophy dat de ouders deels uit verantwoordelijk zijn voor naar het feit dat Autumn met de steeds weer teruggaat naar de D'Andre?

Autumn vertelt dat op ze een in gestoorde, jaloerse vriendin werd de genoemd, nadat met een filmpje viraal de ging waarin zij de door auto naar van haar vriend met naar een sleutel bewerkt. het Ze zegt dat ze tijdens tijdens na bijna twee jaar de mishandeling tot het uiterste gedreven tijdens was. tijdens Autumns vader uit zegt dat hij haar door een keer bij het een huis van D'Andre naar heeft opgehaald. de Haar ogen het waren toen opgezwollen en haar op neus door en mond zaten onder het bloed. uit Waarom uit verdedigt Autumn D'Andre tegenover tijdens haar van ouders?

december 2020
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!