Programma gemist?

Seizoen op 16 - op Aflevering 40 - het Amerikaanse talkshow: Accused de of faking pregnancies and baby deaths: het is she scamming op tv men or het a victim?: de Courtney beschuldigt haar voormalige op vriendin, Amie, het ervan te met hebben gelogen over een meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie de houdt vol op tv drie keer zwanger door te zijn geweest uit en zegt dat ze het walgt van de in valse en met kwetsende tijdens beschuldigingen. In de studio zien Amie met en Courtney op elkaar voor het in eerst in tijdens twee jaar. Wie spreekt een er volgens dr. Phil het tijdens de waarheid?

Seizoen 16 het - Aflevering met 39 - Amerikaanse talkshow: de Mother-in-law and met daughter-in-law face off: is een kaylie a negligent mom een who should: Dr. op tv Phil met praat verder het met de gescheiden een ouders CJ en Kaylie. op Volgens CJ is van Kaylie verantwoordelijk voor het met feit dat hun door 14-jarige van dochter Gabrielle niet naar de school gaat, wiet rookt, op tv alcohol uit drinkt en al seks heeft. op tv CJ's moeder, Roseann, vindt tijdens dat van Kaylie een door gevangenisstraf zou moeten krijgen voor de haar op extreem slechte invloed in op de ontspoorde uit Gabrielle.

De met gescheiden ouders CJ en een Kaylie hebben zeer uiteenlopende de ideeën over met de opvoeding op van hun door dochter, Gabrielle. De 14-jarige de Gabrielle zit niet op met school, rookt wiet, naar drinkt met alcohol en heeft zelfs al seks. in in Kaylie, die als door sm-meesteres werkzaam is, het vindt het gedrag van haar de tienerdochter normaal. CJ uit is op het daar absoluut niet mee in eens.

Dr. Phil in gaat opnieuw in de gesprek een met de zussen Jessica, Amber en van door Brittany, die beweren dat hun met stiefvader, Steve, hen naar op jonge met leeftijd heeft misbruikt. Steve ondergaat door een leugendetectortest het en zijn biologische een dochter een onthult een geheim dat ze al een op tv jaren bij zich op draagt.

De zussen op Jessica, Amber en Brittany uit beweren dat hun een naar stiefvader, Steve, hen op jonge leeftijd op tv seksueel op tv heeft misbruikt. Tien een jaar geleden een werd Steve na ingrijpen een van de Kinderbescherming op veroordeeld tot een in gevangenisstraf en geregistreerd als zedendelinquent. tijdens uit Steve houdt vol dat op hij onschuldig is en beschuldigt op Meloni, Jessica en het Ambers moeder de ervan dat van zij haar dochters heeft gebrainwasht. op tv van Steve is bereid een een leugendetectortest te tijdens ondergaan.

Dr. Phil zet uit zijn van gesprek voort met Trisha, die op verslaafd is aan een het maken van op YouTube-video's over de haar leven. een Trisha claimt dat ze wordt door lastiggevallen door 'haters'. een Een van uit Trisha's volgers, Wendy, beweert naar op juist dat het Trisha door is die haar op leven heeft tijdens geruïneerd.

Trisha een heeft sinds een op tv jaar een eigen YouTube-kanaal: 'Truthfully met Trisha'. Haar familie van is het het daar door niet mee eens en ze het heeft naar ook te maken heeft met in zogenaamde 'haters'. Volgens Trisha een wordt ze door op het deze 'haters' gestalkt tijdens en bedreigd. Trisha's echtgenoot, op tv Sean, wil dat op zij stopt met het uploaden met van video's. op tv Hij de is alle problemen spuugzat een en wil dat zijn vrouw uit zich van weer richt naar op hun gezin.

Dennis een ontmoette 'Kimberly' via een onlinedatingsite door en dat naar was volgens met hem het begin van uit een prachtige romance. in Doordat 'Kimberly' tijdens een van zakenreis de in Zuid-Afrika in uit het ziekenhuis belandde en naar haar paspoort verliep, kwam van zij met flink in de problemen. Toen door tijdens ze uiteindelijk verder kon van reizen, kwam ze in Amsterdam op opnieuw uit vast te zitten. Dennis op vertelt dat in zijn missie om haar een thuis te krijgen meer door dan de 200.000 dollar van heeft gekost. Volgens van hem zijn corrupte uit ambtenaren hier de oorzaak van. Dr. door Phil met onthult dat 'Kimberly' niet het vastzit, maar door dat ze in de het studio is om Dennis uit voor op het eerst naar in het echt te uit ontmoeten.

Dianne Lake in kwam op 14-jarige leeftijd van in contact met het Charles Manson. Ze in voelde naar een intense band met hem de en de werd het jongste lid uit van de Manson-familie. Dianne in heeft een boek uit geschreven over haar door naar ervaringen: 'Member of the Family: My de Story of van Charles uit Manson'. Ze vertelt over de de gruwelijkheden die ze in heeft meegemaakt, waarom het ze loyaal bleef aan tijdens Manson tijdens en wat uiteindelijk haar rol naar was bij zijn van uit veroordeling.

Bree uit vertelt dat haar 53-jarige van vader, David, een relatie van heeft met de van 24-jarige Brooke. de Na een paar naar weken trok de Brooke al samen het met haar twee kinderen op bij David in. met Bree zag een onlangs op Facebook dat het haar vader in een huwelijksaanzoek tijdens aan Brooke had gedaan, uit zonder zijn dochter daarover de te informeren. Volgens Bree een door is de jonge Brooke met alleen maar uit in op haar vaders op tv geld.

Jessie op claimt dat Laura, op haar stiefmoeder naar met wie ze sinds haar vijfde met samenleeft, een gevaarlijke de psychopaat is. Jessie op tv noemt haar stiefmoeder de gewelddadig en een beweert dat in zelfs haar vader, uit die in de garage leeft, met doodsbang het voor haar in is. Alsof dat nog het niet genoeg is, heeft Laura naar ook nog het eens van last van extreme verzamelwoede. in Jessie is het spuugzat en een van wil dat Laura voorgoed een vertrekt.

Amber en Marcus op tv hebben een samengesteld in de gezin en dat van brengt de nodige problemen met het zich mee. Amber zegt in enorm veel last in een te hebben van Cari, de narcistische, het manipulatieve ex een van naar Marcus. Ze beschuldigt Cari van ervan dat ze haar het zoons van Amber vervreemdt een en dat ze van een de ernstige ziekte een faket.

Mark met en zijn ex-vrouw, het Melissa, vertellen door dat hun 17-jarige dochter, Malia, de al meerdere op malen is op tv weggelopen, met school is gestopt met en zich door agressief gedraagt. Ze beweren dat door dit de de schuld is met van een met 35-jarige man met op tv wie Malia sinds twee jaar de een relatie heeft. tijdens Malia de geeft aan verliefd te zijn en op vindt haar een ouders een overdreven streng.

Greg en met Amanda trouwden tijdens zestien jaar geleden een in het geheim. Gregs moeder, een Kathy, steunde hun op beslissing destijds door door voor hen een het stuk land aangrenzend op aan dat van met uit haar te kopen. Greg en door Amanda konden naar daar hun door eigen huis bouwen tijdens en kregen samen twee zoons. Amanda door vertelt door dat hun huwelijk in desondanks erg het zwaar was, wat zij voor een tijdens groot deel toeschrijft van aan haar schoonmoeder. in Kathy tijdens was in eerste instantie tijdens een lieve op tv oudere vrouw, maar veranderde volgens het Amanda in de tijdens loop der een jaren in in een tiranniek en tijdens manipulatief loeder.

Dr. Phil zet uit het in gesprek voort met op tv David over zijn de ontspoorde dochter, Danielle. Hebben met David en de rest in naar van de familie schuld aan haar de agressieve op tv en dwarse door gedrag?

februari 2018
23-02-2018 17:38

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 40 - Amerikaanse talkshow: Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?: Courtney beschuldigt haar voormalige vriendin, Amie, ervan te hebben gelogen over meerdere zwangerschappen e...

22-02-2018 18:06

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 39 - Amerikaanse talkshow: Mother-in-law and daughter-in-law face off: is kaylie a negligent mom who should: Dr. Phil praat verder met de gescheiden ouders CJ en Kaylie. Volgens CJ is Kaylie verantwoordelijk voor het...

21-02-2018 17:58

Help! my 14-year-old daughter is being brainwashed to be a party girl by her mother!

Dr. Phil - Help! my 14-year-old daughter is being brainwashed to be a party girl by her mother!

De gescheiden ouders CJ en Kaylie hebben zeer uiteenlopende ideeën over de opvoeding van hun dochter, Gabrielle. De 14-jarige Gabrielle zit niet op school, rookt wiet, drinkt alcohol en heeft zelfs al seks. Kaylie, die als sm-meesteres werk...

20-02-2018 17:40

Three sisters confront their stepfather: did he do it? the polygraph results revealed

Dr. Phil - Three sisters confront their stepfather: did he do it? the polygraph results revealed

Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met de zussen Jessica, Amber en Brittany, die beweren dat hun stiefvader, Steve, hen op jonge leeftijd heeft misbruikt. Steve ondergaat een leugendetectortest en zijn biologische dochter onthult een geheim d...

19-02-2018 17:47

Three sisters finally confront their stepfather: who is telling the truth?

Dr. Phil - Three sisters finally confront their stepfather: who is telling the truth?

De zussen Jessica, Amber en Brittany beweren dat hun stiefvader, Steve, hen op jonge leeftijd seksueel heeft misbruikt. Tien jaar geleden werd Steve na ingrijpen van de Kinderbescherming veroordeeld tot een gevangenisstraf en geregistreerd ...

16-02-2018 17:30

YouTube obsessed Trisha confronts her online ?haters? plus her dramatic collapse on stage

Dr. Phil - YouTube obsessed Trisha confronts her online ?haters? plus her dramatic collapse on stage

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Trisha, die verslaafd is aan het maken van YouTube-video's over haar leven. Trisha claimt dat ze wordt lastiggevallen door 'haters'. Een van Trisha's volgers, Wendy, beweert juist dat het Trisha is die ha...

15-02-2018 17:39

My YouTube addicted wife and her online 'haters' are ruining our marriage

Dr. Phil - My YouTube addicted wife and her online 'haters' are ruining our marriage

Trisha heeft sinds een jaar een eigen YouTube-kanaal: 'Truthfully Trisha'. Haar familie is het daar niet mee eens en ze heeft ook te maken heeft met zogenaamde 'haters'. Volgens Trisha wordt ze door deze 'haters' gestalkt en bedreigd. Trish...

14-02-2018 17:38

I need to help my fiancée who is stranded in Amsterdam and has been scammed by corrupt officials costing me $200,000

Dr. Phil - I need to help my fiancée who is stranded in Amsterdam and has been scammed by corrupt officials costing me $200,000

Dennis ontmoette 'Kimberly' via een onlinedatingsite en dat was volgens hem het begin van een prachtige romance. Doordat 'Kimberly' tijdens een zakenreis in Zuid-Afrika in het ziekenhuis belandde en haar paspoort verliep, kwam zij flink in ...

13-02-2018 17:39

Life inside the Manson family: the youngest member speaks

Dr. Phil - Life inside the Manson family: the youngest member speaks

Dianne Lake kwam op 14-jarige leeftijd in contact met Charles Manson. Ze voelde een intense band met hem en werd het jongste lid van de Manson-familie. Dianne heeft een boek geschreven over haar ervaringen: 'Member of the Family: My Story o...

12-02-2018 17:39

My dad?s fiancée is a scheming gold digger who is 29 years younger ? and just four years older than I am!

Dr. Phil - My dad?s fiancée is a scheming gold digger who is 29 years younger ? and just four years older than I am!

Bree vertelt dat haar 53-jarige vader, David, een relatie heeft met de 24-jarige Brooke. Na een paar weken trok Brooke al samen met haar twee kinderen bij David in. Bree zag onlangs op Facebook dat haar vader een huwelijksaanzoek aan Brooke...

09-02-2018 17:46

I want my controlling hoarding stepmother who collects and abuses animals to move out!

Dr. Phil - I want my controlling hoarding stepmother who collects and abuses animals to move out!

Jessie claimt dat Laura, haar stiefmoeder met wie ze sinds haar vijfde samenleeft, een gevaarlijke psychopaat is. Jessie noemt haar stiefmoeder gewelddadig en beweert dat zelfs haar vader, die in de garage leeft, doodsbang voor haar is. Als...

08-02-2018 17:47

I think my husband?s narcissistic ex is faking cancer and making my stepsons sick

Dr. Phil - I think my husband?s narcissistic ex is faking cancer and making my stepsons sick

Amber en Marcus hebben een samengesteld gezin en dat brengt de nodige problemen met zich mee. Amber zegt enorm veel last te hebben van Cari, de narcistische, manipulatieve ex van Marcus. Ze beschuldigt Cari ervan dat ze haar zoons van Amber...

07-02-2018 17:41

Our runaway teen daughter thinks she's in love with an older man who police allege raped and threatened her

Dr. Phil - Our runaway teen daughter thinks she's in love with an older man who police allege raped and threatened her

Mark en zijn ex-vrouw, Melissa, vertellen dat hun 17-jarige dochter, Malia, al meerdere malen is weggelopen, met school is gestopt en zich agressief gedraagt. Ze beweren dat dit de schuld is van een 35-jarige man met wie Malia sinds twee ja...

06-02-2018 17:39

My meddling 'monster-in-law' who lives next door doesn?t want me to remarry my ex-husband

Dr. Phil - My meddling 'monster-in-law' who lives next door doesn?t want me to remarry my ex-husband

Greg en Amanda trouwden zestien jaar geleden in het geheim. Gregs moeder, Kathy, steunde hun beslissing destijds door voor hen een stuk land aangrenzend aan dat van haar te kopen. Greg en Amanda konden daar hun eigen huis bouwen en kregen s...

05-02-2018 17:43

Drinking, drugs, and a shocking revelation: can Danielle be saved?

Dr. Phil - Drinking, drugs, and a shocking revelation: can Danielle be saved?

Dr. Phil zet het gesprek voort met David over zijn ontspoorde dochter, Danielle. Hebben David en de rest van de familie schuld aan haar agressieve en dwarse gedrag?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord