Programma gemist?

Seizoen 16 de - op tv Aflevering 154 - op Amerikaanse talkshow. My Mom van Is Out of Control Since Dad op Died. She Lost in 100 lbs, uit parties, & tijdens plans to r. Hannah in is wanhopig op zoek naar naar hulp de voor haar met moeder, Teresa. De een 59-jarige Teresa feest erop los uit sinds de uit dood van de haar man, de vader naar van Hannah. tijdens Charlie, Hannahs zus, het denkt dat haar naar moeder zichzelf met deze levensstijl de in dood op in zal jagen. een Teresa zelf vindt dat op ze het heeft door verdiend om het na het verdriet op en een de leven van zorgen volop te naar genieten.

Seizoen de 16 - Aflevering 153 - naar Amerikaanse talkshow. Enough Is een Enough! My in College in Dropout Daughter Needs het to Grow Up!. Michele had niet door verwacht dat op ze haar dochter, Stephanie, het jarenlang uit zou moeten onderhouden uit toen zij stopte met studeren. door Micheles op tv eigen passies en dromen naar verdwenen daardoor uit volledig naar de achtergrond. Stephanie een geeft toe dat met ze bij met haar moeder de mag wonen en dat bijna de alles voor in haar wordt betaald. de Maar ze vertelt ook in dat Michele een enorme van bemoeial in is en dat door ze continu op nutteloos en overbodig het wordt genoemd. Kan dr. met Phil deze verstoorde moeder-dochterrelatie naar herstellen?

Seizoen op tv 16 - Aflevering 152 op tv - Amerikaanse talkshow. My door Fiancé Is Making door Me Choose Between in My Identical Twin de Sister uit or Him!. Chad en zijn verloofde, McKenzie, door willen het in september tijdens in het huwelijksbootje stappen. van McKenzies grote in droom dat haar tweelingzus op tv Brittanie haar de getuige zou zijn, is in door duigen de gevallen. Een paar weken eerder heeft in ze het het contact naar met Brittanie verbroken, omdat ze van een manipulatieve op drugsverslaafde zou zijn. Chad een eiste ook uit dat zijn uit aanstaande een keuze zou maken tussen tijdens tijdens hem en haar tweelingzus. naar Brittanie wil er alles aan tijdens doen om het met goed te door maken.

Raegon en Steve het vertellen het dat hun door 17-jarige dochter, Maya, het tijdens spoor volledig bijster is. in Ze is gewelddadig, rookt het wiet en spijbelt het van school. De op tv neerwaartse spiraal begon het vijf jaar op geleden. Maya ontdekte toen het een dat haar moeder een affaire in had door met 'oom Craig', de op beste vriend van haar met vader. op Volgens Maya is in het hele gezin het sindsdien ontwricht. Craig verweert een zich door te stellen dat door hij er niets van aan op kon doen dat tijdens hij verliefd werd uit op Raegon. met Kan dr. Phil op dit gebroken gezin met helpen?

De 19-jarige Marie tijdens werd door een haar moeder, Shirley, naar het huis uitgezet en met belandde op het het verkeerde pad. Het tijdens destructieve gedrag van in Marie druist de volledig op in tegen Shirleys naar katholieke opvoeding. Ze begrijpt naar dan ook met niet waarom haar dochter de zo is ontspoord, naar terwijl haar zoons met goed terecht zijn gekomen. in Zoon Jay denkt van dat een tijdens duister familiegeheim op het ontsporen van Marie met kan verklaren.

Dr. Phil op zet zijn gesprek met voort met de zussen uit Tricia op en Christy. Tricia belandde het in met de gevangenis voor door het dealen van drugs waaraan een naar persoon overleed. Christy uit kreeg in vervolgens de voogdij uit over Tricia's dochters. Nu een Tricia weer op vrije in voeten is, naar wil het ze haar dochters terug. Christy noemt met haar zus uit een labiele drugsverslaafde naar en weigert om de de van kinderen af te staan. Broer Mark uit sluit aan met bij het op gesprek. Hij doet een het boekje open over een Christy.

Tricia werd tijdens in 2014 opgepakt wegens op het dealen van een heroïne de aan een man die tijdens vlak daarna aan naar een overdosis overleed. op Voor haar aandeel door in uit zijn dood werd ze veroordeeld tot de een gevangenisstraf een van met drie jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg van Christy, Tricia's zus, van door de voogdij over haar een twee dochters. Nu Tricia op tv weer op vrije voeten de is, wil ze een haar kinderen terug. op tv Christy de weigert dat, omdat tijdens ze haar het zus niet geschikt van acht als moeder.

Nina en van haar 15-jarige dochter, Nicolette, uit wonen in Beverly een op Hills. Nina noemt haar op tv dochter een verwend nest. met Ze gaf haar in tot voor kort een op tv maandelijkse toelage van op 5000 dollar, maar het die heeft door ze inmiddels drastisch door verlaagd. Nicolette met heeft daar in maling aan en blijft een door vermogen met uitgeven aan dure lunches met de vriendinnen op en het kopen van met designerkleding. Nina maakt de zich zorgen om met haar dochter, omdat ze tijdens totaal geen toekomstvisie op tv heeft.

De jonge studente tijdens Catherine met Grove verdween in 2013 op tv spoorloos in van de aardbodem. Haar ouders door vreesden direct het een ergste. Al snel bleek op dat hun dochter tijdens nog in leven een was op en dat ze zich door had aangesloten met bij de omstreden met religieuze gemeenschap op tv Church of Wells. Catherines ouders uit denken dat ze tegen een haar wil wordt tijdens vastgehouden, maar is tijdens met dat ook echt door zo?

Dr. een Phil reist af naar het de in Texaanse stadje Wells uit voor een bezoek op tv aan de controversiële Church of Wells. met naar De kerk is vooral op tv bekend vanwege de op beschuldiging dat een van de van van leden daar tegen het haar wil werd vastgehouden. van De aanhangers van deze mysterieuze op gemeenschap een leiden een een geïsoleerd leven. Wat naar treft dr. Phil aan achter van de doorgaans voor in de buitenwereld in gesloten deuren?

Maryann door ontmoette Luis naar twee jaar geleden via een naar datingsite. op Vlak na hun eerste date met ging het in stel over tot de het plannen van op hun bruiloft. Een paar maanden tijdens op tv later veranderde het sprookje voor Maryann met in tijdens een nachtmerrie, toen bleek op tv dat Luis uit al getouwd was en tijdens haar bedroog het met meerdere vrouwen. van Dat zorgde voor kortsluiting bij in Maryann, waarna zij in haar aanstaande op in zijn been schoot. van Ondanks alles wil van het de stel nog steeds tijdens met elkaar op trouwen.

Shelly, naar een alleenstaande moeder op van vijf kinderen, tijdens vertelt dat ze eigenlijk naar nooit in kinderen wilde. Ze met heeft er spijt van door dat ze ooit moeder op is geworden op tv en probeert haar kroost naar zoveel mogelijk te mijden. in Haar 18-jarige zoon met een Ryan en 15-jarige dochter Maddie vinden van haar dan ook het een waardeloze van moeder. Jenny beweert dat met haar eigen van moeder, Lisa, het tijdens slechte voorbeeld heeft door gegeven.

Sandy's 22-jarige zoon door Dylan verloor zijn een beste vriend twee naar jaar uit geleden door een uit overdosis drugs. Dylan op tv probeerde zijn vriend met nog te uit reanimeren, maar dat mocht helaas niet in het meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis op tv slaapt Dylan een van op gat in de dag en naar doet hij waar op tv hij zin in met heeft. Zijn van stiefvader, Thomas, is op tv het spuugzat dat de tijdens jongen zo weinig discipline de heeft en zich op tv niet aan van zijn huisregels houdt. op Als de hij niet verandert, de gooit hij zijn stiefzoon het huis door een uit.

De de 16-jarige Emmy van misdraagt zich enorm een volgens haar moeder, Alma. de Ze feest naar erop los, steelt, drinkt en een rookt marihuana. Maar op het allerergste wat met ze heeft gedaan, met is een racistische video van op internet plaatsen. een Het uit filmpje ging het viral en sindsdien wordt Emmy bedreigd. de Alma zegt tijdens dat haar dochter van hun leven heeft geruïneerd, in maar in er blijkt meer op aan de van hand te zijn.

Een openhartig interview op tv met popidool op Demi op tv Lovato over haar roerige verleden, de uit het zes jaar dat ze een nu geheelonthouder in is en haar een strijd om fans te inspireren en tijdens van helpen.

september 2018
20-09-2018 17:40

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 154 - Amerikaanse talkshow. My Mom Is Out of Control Since Dad Died. She Lost 100 lbs, parties, & plans to r. Hannah is wanhopig op zoek naar hulp voor haar moeder, Teresa. De 59-jarige Teresa feest erop los sinds ...

19-09-2018 17:39

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 153 - Amerikaanse talkshow. Enough Is Enough! My College Dropout Daughter Needs to Grow Up!. Michele had niet verwacht dat ze haar dochter, Stephanie, jarenlang zou moeten onderhouden toen zij stopte met studeren. ...

18-09-2018 17:38

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 152 - Amerikaanse talkshow. My Fiancé Is Making Me Choose Between My Identical Twin Sister or Him!. Chad en zijn verloofde, McKenzie, willen in september in het huwelijksbootje stappen. McKenzies grote droom dat ha...

17-09-2018 17:46

My destructive & angry teen daughter blames me after I left her father for his best friend!

Dr. Phil - My destructive & angry teen daughter blames me after I left her father for his best friend!

Raegon en Steve vertellen dat hun 17-jarige dochter, Maya, het spoor volledig bijster is. Ze is gewelddadig, rookt wiet en spijbelt van school. De neerwaartse spiraal begon vijf jaar geleden. Maya ontdekte toen dat haar moeder een affaire h...

14-09-2018 17:38

Blame it on a religious upbringing or a dark family secret? My 19-year-old daughter is living a dangerous double life

Dr. Phil - Blame it on a religious upbringing or a dark family secret? My 19-year-old daughter is living a dangerous double life

De 19-jarige Marie werd door haar moeder, Shirley, het huis uitgezet en belandde op het verkeerde pad. Het destructieve gedrag van Marie druist volledig in tegen Shirleys katholieke opvoeding. Ze begrijpt dan ook niet waarom haar dochter zo...

13-09-2018 17:36

I?ve turned my life around but my sister refuses to give my children back!

Dr. Phil - I?ve turned my life around but my sister refuses to give my children back!

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met de zussen Tricia en Christy. Tricia belandde in de gevangenis voor het dealen van drugs waaraan een persoon overleed. Christy kreeg vervolgens de voogdij over Tricia's dochters. Nu Tricia weer op vrije vo...

12-09-2018 17:40

I was in prison for reckless homicide and now my sister needs to give my kids back

Dr. Phil - I was in prison for reckless homicide and now my sister needs to give my kids back

Tricia werd in 2014 opgepakt wegens het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis overleed. Voor haar aandeel in zijn dood werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Gedurende haar gevangenschap kreeg ...

11-09-2018 17:38

My 15-year-old daughter is a rich & spoiled Beverly Hills brat!

Dr. Phil - My 15-year-old daughter is a rich & spoiled Beverly Hills brat!

Nina en haar 15-jarige dochter, Nicolette, wonen in Beverly Hills. Nina noemt haar dochter een verwend nest. Ze gaf haar tot voor kort een maandelijkse toelage van 5000 dollar, maar die heeft ze inmiddels drastisch verlaagd. Nicolette heeft...

10-09-2018 17:41

Inside the Church of Wells: one family's struggle to save their daughter

Dr. Phil - Inside the Church of Wells: one family's struggle to save their daughter

De jonge studente Catherine Grove verdween in 2013 spoorloos van de aardbodem. Haar ouders vreesden direct het ergste. Al snel bleek dat hun dochter nog in leven was en dat ze zich had aangesloten bij de omstreden religieuze gemeenschap Chu...

07-09-2018 17:37

One man's days inside the Church of Wells

Dr. Phil - One man's days inside the Church of Wells

Dr. Phil reist af naar het Texaanse stadje Wells voor een bezoek aan de controversiële Church of Wells. De kerk is vooral bekend vanwege de beschuldiging dat een van de leden daar tegen haar wil werd vastgehouden. De aanhangers van deze mys...

06-09-2018 17:39

I shot my lying, cheating, manipulative, narcissistic, millionaire boyfriend & now I want to marry him

Dr. Phil - I shot my lying, cheating, manipulative, narcissistic, millionaire boyfriend & now I want to marry him

Maryann ontmoette Luis twee jaar geleden via een datingsite. Vlak na hun eerste date ging het stel over tot het plannen van hun bruiloft. Een paar maanden later veranderde het sprookje voor Maryann in een nachtmerrie, toen bleek dat Luis al...

05-09-2018 17:35

I wish I was never a mother but I have 5 children...

Dr. Phil - I wish I was never a mother but I have 5 children...

Shelly, een alleenstaande moeder van vijf kinderen, vertelt dat ze eigenlijk nooit kinderen wilde. Ze heeft er spijt van dat ze ooit moeder is geworden en probeert haar kroost zoveel mogelijk te mijden. Haar 18-jarige zoon Ryan en 15-jarige...

04-09-2018 17:37

My wife?s son can?t function in society & I?m ready to kick him out!

Dr. Phil - My wife?s son can?t function in society & I?m ready to kick him out!

Sandy's 22-jarige zoon Dylan verloor zijn beste vriend twee jaar geleden door een overdosis drugs. Dylan probeerde zijn vriend nog te reanimeren, maar dat mocht helaas niet meer baten. Sinds die noodlottige gebeurtenis slaapt Dylan een gat ...

03-09-2018 17:41

My 16 year old daughter is throwing house parties & posted a racist viral video

Dr. Phil - My 16 year old daughter is throwing house parties & posted a racist viral video

De 16-jarige Emmy misdraagt zich enorm volgens haar moeder, Alma. Ze feest erop los, steelt, drinkt en rookt marihuana. Maar het allerergste wat ze heeft gedaan, is een racistische video op internet plaatsen. Het filmpje ging viral en sinds...

31-08-2018 17:41

Demi Lovato: up close and personal

Dr. Phil - Demi Lovato: up close and personal

Een openhartig interview met popidool Demi Lovato over haar roerige verleden, de zes jaar dat ze nu geheelonthouder is en haar strijd om fans te inspireren en helpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 189
  • Laatste uitzending op 20-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord