Programma gemist?

De de 17-jarige Tamara van vindt niets belangrijker dan er op perfect uitzien. Ze op geeft in 7000 dollar per maand uit voor een tijdens haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze het zich met laten inspuiten met fillers, bezit een ze een in collectie door schoenen en tassen een ter waarde van naar 50.000 dollar en heeft ze in een spiksplinternieuwe Range Rover. van Tamara's moeder uit zegt dat met ze totaal geen vat op de haar met dochter heeft.

Michelle heeft 12 van op tv kinderen in de leeftijd van 6 van tot 28 naar jaar op en nummer 13 is onderweg. Zo'n het groot gezin brengt tijdens veel problemen met met zich de mee. De kinderen zeggen op dat ze zich door verwaarloosd voelen. Hun een vader, Rod, kennen ze op tv amper, omdat hij van een altijd aan het de werk is. Dr. van Phil bespreekt een ouderschapsplan op met Michelle de en Rod, maar van Michelle is het daar niet op mee op tv eens.

Pamela heeft het een obsessie voor met haar in vijftien katten en is bang dat met hierdoor met haar vierde huwelijk zal door stuklopen. de Ze durft zelden uit het huis te verlaten, omdat ze uit bang is dat uit er iets een ergs met haar van katten zal gebeuren. op tv Haar op man zegt dat hun uit hele leven om de katten een draait. Ze hebben in er met vaak ruzie over en als in er niets van verandert, van ziet hij het somber tijdens in.

Nancy de vertelt dat haar op tv dochter, Paige, niet voor op tv haar achttien naar maanden oude dochter zorgt. Paige naar heeft haar dochtertje op bij het Nancy en haar man, Lance, naar het achtergelaten om samen met haar tijdens vriendin in een auto op te gaan op tv wonen. op tv Nancy en Lance in hopen met de hulp in van Dr. Phil Paige ervan met te in overtuigen dat naar ze de zorg voor tijdens haar kind op een zich neemt.

Seizoen 17 naar - Aflevering met 56 - Talkshow waarin dr. van Phil problemen bespreekbaar de maakt. Husband met butt dialed van me and blew his secret inheritance. Angie het zegt in dat haar 25-jarige met echtgenoot John een leugenaar uit is. Hij hield door zijn erfenis geheim voor uit haar en op tv heeft zonder dat zij op het met wist al 100.000 dollar uitgegeven. de Ze uit kwam erachter de doordat ze op haar voicemail het door de hele verhaal hoorde, op tv nadat John per ongeluk de van snelkeuzetoets van haar met nummer had tijdens ingedrukt. John weigert tijdens haar te vertellen aan wie een of wat op tv hij op tv het geld heeft op tv uitgegeven.

Diamond was een naar tijdens depressieve tiener, genaamd naar Brandon, die zich compleet de van de buitenwereld afsloot. Maar met het afgelopen jaar in heeft ze uit zich omgevormd op tot een mooie in jonge vrouw. tijdens Haar moeder, Kristi, maakt zich met grote uit zorgen om haar, op omdat Diamond dakloos is, geen op werk heeft en naar labiel op is. Haar broer, Mitch, vindt haar uit een narcist naar die het tijdens leven van hun moeder het totaal op tv beheerst.

Jenn beweert tijdens dat de woede-uitbarstingen de van haar man, een Seth, hun huwelijk met kapotmaken. het Seth zegt op zijn uit beurt dat Jenn hem in kwetst en een controlefreak het is, en in dat door hij zich gevangen tijdens voelt in zijn huwelijk. van Jenns moeder vertelt dat met ze bang voor de Seth is van als hij de woedend is en dat het ze zelfs de politie met heeft de gebeld.

BeVee tijdens en Steve zijn constant op in hun naar hoede, omdat ze de nooit weten door wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, van weer door het een lint gaat. naar Ze heeft op tv gaten in de een muren geslagen en haar moeder aangevallen. op Taylor een zegt dat met ze zichzelf niet naar onder controle kan de houden. Vooral haar moeder op tv triggert haar driftbuien. tijdens Dr. Phil probeert met te achterhalen waar die woede op tv vandaan de komt.

Angela naar en Dan zeggen dat de ze voor met de buitenwereld het perfecte tijdens stel van lijken. Ze hebben vier prachtige dochters uit en van zijn vooraanstaande leden van hun uit kerk. Maar van Angela heeft van een geheim: ze kan niet uit het stoppen met haar buitenechtelijke affaires het en zegt dat naar ze seksverslaafd de is.

Tracy is door een succesvolle actrice die met in veel soaps de tijdens heeft gespeeld, waaronder 'The tijdens Bold And The Beautiful'. Ze op zoekt in hulp voor haar 71-jarige de moeder, Robin, naar die van alles hamstert op en op het punt op tv van staat om haar het huis uitgezet te worden. van Het huis is ernstig vervuild de van en het is een één grote bende. Robin beseft dat in ze een probleem met heeft op en hoopt dat Dr. uit Phil haar kan naar helpen.

Bronwyn uit beweert dat op tv haar ex, Brett, en haar in moeder, Cassandra, van haar 5-jarige dochter van hebben gestolen en haar in kapot willen maken. Brett het zegt dat tijdens Bonwyn geestelijk ziek is van tijdens en hun kind in gevaar door brengt. Bronwyn en van Brett staan een lijnrecht tegenover elkaar. Kan Dr. de Phil in hen helpen?

Alans op tv Facebook-foto's zijn negen jaar tijdens als op lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. naar De oplichter is een tijdens tegen de lamp gelopen en 'hij' op blijkt een een 'zij' te zijn: de tijdens 24-jarige naar Sarah. Sarah ontmoet Alan de en Dr. het Phil onthult waarom Sarah zich naar al uit zo lang als de man voordoet. Volgens op tv Amanda en Alan met is ze met eraan verslaafd zich als een door ander voor te doen. op een Kan Sarah hiermee een stoppen?

Alan uit en Amanda vertellen dat de op afgelopen op tv negen jaar Alans Facebook-foto's op als lokmiddel het zijn gebruikt op voor onlinerelaties met door vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden in Alan en Amanda door en zij uit hebben op hun van beurt een uit privédetective ingeschakeld. De het oplichter blijkt een 24-jarige vrouw de in te zijn en het van is niet de eerste keer op tv dat ze tegen naar de een lamp loopt.

Dr. in Phil heeft een vervolggesprek van met D'Andre, naar die beweert dat zijn gewelddadige in relatie een met zijn de vriendin deels het gevolg is met van haar verknipte opvoeding. in Wat in heeft D'Andre van te zeggen over het negeren van in het het contactverbod dat Autumn de tegen hem heeft? in En waarom vindt psychiater Charles van Sophy het dat de ouders deels verantwoordelijk in zijn voor het uit feit dat Autumn de van steeds weer teruggaat naar tijdens D'Andre?

Autumn het vertelt dat ze een gestoorde, uit jaloerse vriendin werd met genoemd, uit nadat een filmpje viraal ging van de waarin zij de auto van een haar door vriend met een een sleutel bewerkt. Ze zegt dat op tv ze na bijna tijdens twee jaar mishandeling de tot de het uiterste gedreven een was. Autumns vader zegt dat met hij haar een keer op tv bij het het huis de van D'Andre heeft met opgehaald. Haar ogen op waren toen opgezwollen en haar neus van en mond zaten tijdens onder het het bloed. het Waarom verdedigt Autumn D'Andre tegenover door haar een ouders?

april 2020
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!