Programma gemist?

De op 17-jarige Tamara vindt niets door belangrijker dan er perfect naar uitzien. Ze geeft tijdens 7000 dollar per een maand uit voor door haar perfecte uiterlijk. een Zo heeft met ze de zich laten inspuiten met fillers, op tv bezit met ze een collectie schoenen en naar tassen het ter waarde van 50.000 dollar de en heeft ze uit een tijdens spiksplinternieuwe Range Rover. op tv Tamara's moeder zegt dat ze het totaal tijdens geen vat op de haar dochter heeft.

Michelle het heeft 12 kinderen het in de leeftijd van het 6 uit tot 28 jaar en een nummer 13 is onderweg. Zo'n een groot een gezin brengt veel problemen van met zich mee. naar De kinderen zeggen het dat ze de zich verwaarloosd tijdens voelen. Hun vader, Rod, kennen ze op amper, naar omdat hij naar altijd aan het naar werk is. Dr. Phil bespreekt op een door ouderschapsplan met Michelle de en Rod, maar Michelle is het op daar niet het mee op tv eens.

Pamela heeft naar een obsessie voor haar door vijftien katten op en is bang tijdens dat hierdoor haar vierde op huwelijk zal stuklopen. op Ze durft zelden op het huis te met verlaten, omdat in ze in bang is dat er de iets ergs met haar op katten zal op gebeuren. Haar man zegt uit dat tijdens hun hele leven om de katten op naar draait. Ze hebben er vaak ruzie op tv in over en als er niets op verandert, ziet hij een het somber met in.

Nancy vertelt op dat haar dochter, Paige, op tv niet voor haar uit op tv achttien maanden oude dochter met zorgt. Paige heeft haar naar dochtertje bij van Nancy en haar op tv man, Lance, achtergelaten op om samen met haar vriendin uit in een auto de te op tv gaan wonen. Nancy in en Lance hopen naar met de hulp tijdens van Dr. Phil Paige ervan de te een overtuigen dat uit ze de zorg voor haar kind in op op tv zich neemt.

Seizoen 17 in - Aflevering van 56 - Talkshow waarin door dr. Phil problemen het bespreekbaar door maakt. Husband butt dialed me and blew van his secret inheritance. Angie op zegt dat haar naar 25-jarige door echtgenoot John een leugenaar met is. met Hij hield zijn erfenis geheim voor een haar en heeft in zonder dat zij door naar het wist al 100.000 dollar tijdens uitgegeven. een Ze kwam erachter doordat ze een op haar tijdens voicemail het hele op tv verhaal hoorde, nadat een John per ongeluk de snelkeuzetoets op tv van haar van nummer had ingedrukt. John van weigert haar naar te vertellen aan wie op of door wat hij het geld een heeft door uitgegeven.

Diamond een was een op depressieve tiener, genaamd Brandon, naar die zich tijdens compleet van de buitenwereld op afsloot. Maar in het afgelopen jaar heeft het ze zich naar omgevormd tot een mooie jonge naar vrouw. de Haar moeder, Kristi, maakt de zich grote zorgen in om haar, een omdat Diamond dakloos is, geen werk het door heeft en labiel is. Haar op broer, Mitch, naar vindt haar een narcist uit die door het leven van de hun moeder totaal het beheerst.

Jenn naar beweert dat de in woede-uitbarstingen van haar in man, Seth, op hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt uit op tijdens zijn beurt dat op tv Jenn hem kwetst op tv en een controlefreak door is, en dat hij zich gevangen tijdens van voelt in zijn huwelijk. Jenns met moeder het vertelt dat ze bang voor Seth door is als hij tijdens woedend is tijdens en dat ze zelfs van de het politie heeft een gebeld.

BeVee en in Steve zijn constant van op hun hoede, omdat in ze nooit op tv weten wanneer hun 15-jarige het van dochter, Taylor, weer door naar het lint gaat. Ze heeft een gaten in een de muren uit geslagen en haar moeder aangevallen. van Taylor zegt naar dat op ze zichzelf niet onder de controle kan met houden. Vooral haar van moeder triggert haar driftbuien. door Dr. Phil probeert naar te achterhalen waar naar die woede van vandaan komt.

Angela en Dan de zeggen dat op tv ze voor de met buitenwereld het het perfecte stel lijken. een Ze hebben op vier prachtige dochters uit en zijn vooraanstaande naar leden van hun kerk. Maar Angela door heeft een van geheim: van ze kan niet uit stoppen met haar een buitenechtelijke affaires en zegt dat ze in seksverslaafd van is.

Tracy tijdens is een succesvolle actrice die op in veel de soaps heeft een gespeeld, waaronder tijdens 'The Bold And The het Beautiful'. Ze de zoekt hulp voor haar 71-jarige van moeder, Robin, in die van alles hamstert en uit het op het punt uit staat om haar huis door uitgezet te worden. Het uit huis is ernstig op tv vervuild en op tv het is op tv één grote bende. Robin van beseft dat ze een naar probleem de heeft en hoopt dat Dr. een Phil haar met kan helpen.

Bronwyn beweert dat door met haar ex, Brett, en haar moeder, door Cassandra, haar door 5-jarige dochter op hebben gestolen en de haar kapot een willen maken. Brett zegt dat Bonwyn op geestelijk ziek is van en hun kind in door in gevaar brengt. op tv Bronwyn en Brett staan lijnrecht uit tegenover elkaar. Kan Dr. van met Phil hen helpen?

Alans met Facebook-foto's zijn negen jaar naar als lokmiddel een gebruikt voor op tv onlinerelaties met vrouwen. De oplichter de is tegen de in lamp in gelopen en 'hij' met blijkt een 'zij' te van zijn: de 24-jarige van Sarah. Sarah ontmoet Alan in en Dr. Phil de onthult waarom op Sarah zich al op tv zo lang als man naar voordoet. Volgens Amanda van en Alan is op ze eraan met verslaafd zich als met een ander op voor te doen. Kan Sarah op hiermee op tv stoppen?

Alan en met Amanda van vertellen dat de afgelopen negen een jaar met Alans Facebook-foto's als op tv lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met tijdens vrouwen. de Slachtoffers van met deze oplichter waarschuwden tijdens Alan en Amanda en in zij hebben op naar hun beurt een privédetective ingeschakeld. op tv De oplichter tijdens blijkt een 24-jarige de vrouw uit te zijn en naar het is niet de een eerste keer dat ze tegen in de lamp op tv loopt.

Dr. Phil heeft de een vervolggesprek met de D'Andre, die de beweert dat met zijn gewelddadige relatie naar met zijn vriendin deels het op tv gevolg is van door van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre van te naar zeggen over het negeren door van het in contactverbod dat Autumn tegen op hem heeft? En de waarom vindt van psychiater Charles Sophy door dat de ouders deels verantwoordelijk tijdens zijn voor het het feit dat in Autumn steeds tijdens weer teruggaat naar met D'Andre?

Autumn vertelt de dat ze een de gestoorde, het jaloerse vriendin werd het genoemd, nadat een in filmpje viraal ging een waarin zij de auto tijdens van haar vriend naar met een sleutel bewerkt. tijdens Ze het zegt dat ze na bijna twee het jaar op mishandeling tot naar het uiterste gedreven was. Autumns vader de zegt met dat hij haar een keer uit door bij het huis het van D'Andre heeft met opgehaald. Haar ogen van waren toen opgezwollen en met haar neus uit en mond zaten onder het bloed. op Waarom verdedigt Autumn uit D'Andre de tegenover haar in ouders?

augustus 2020
12-03-2020 17:38

A teen obsessed with beauty and perfection

Dr. Phil - A teen obsessed with beauty and perfection

De 17-jarige Tamara vindt niets belangrijker dan er perfect uitzien. Ze geeft 7000 dollar per maand uit voor haar perfecte uiterlijk. Zo heeft ze zich laten inspuiten met fillers, bezit ze een collectie schoenen en tassen ter waarde van 50....

11-03-2020 17:37

12 kids, one on the way and too many problems

Dr. Phil - 12 kids, one on the way and too many problems

Michelle heeft 12 kinderen in de leeftijd van 6 tot 28 jaar en nummer 13 is onderweg. Zo'n groot gezin brengt veel problemen met zich mee. De kinderen zeggen dat ze zich verwaarloosd voelen. Hun vader, Rod, kennen ze amper, omdat hij altijd...

10-03-2020 17:36

My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Dr. Phil - My cat hoarding obsession is ruining my marriage

Pamela heeft een obsessie voor haar vijftien katten en is bang dat hierdoor haar vierde huwelijk zal stuklopen. Ze durft zelden het huis te verlaten, omdat ze bang is dat er iets ergs met haar katten zal gebeuren. Haar man zegt dat hun hele...

09-03-2020 17:33

Our lying daughter would rather live in a car

Dr. Phil - Our lying daughter would rather live in a car

Nancy vertelt dat haar dochter, Paige, niet voor haar achttien maanden oude dochter zorgt. Paige heeft haar dochtertje bij Nancy en haar man, Lance, achtergelaten om samen met haar vriendin in een auto te gaan wonen. Nancy en Lance hopen me...

06-03-2020 17:41

Dr. Phil

Dr. Phil - Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 56 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. Husband butt dialed me and blew his secret inheritance. Angie zegt dat haar 25-jarige echtgenoot John een leugenaar is. Hij hield zijn erfenis geheim voor...

05-03-2020 17:41

Unmasked but still unhappy

Dr. Phil - Unmasked but still unhappy

Diamond was een depressieve tiener, genaamd Brandon, die zich compleet van de buitenwereld afsloot. Maar het afgelopen jaar heeft ze zich omgevormd tot een mooie jonge vrouw. Haar moeder, Kristi, maakt zich grote zorgen om haar, omdat Diamo...

04-03-2020 17:34

Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Dr. Phil - Should I divorce my narcissistic, angry husband?

Jenn beweert dat de woede-uitbarstingen van haar man, Seth, hun huwelijk kapotmaken. Seth zegt op zijn beurt dat Jenn hem kwetst en een controlefreak is, en dat hij zich gevangen voelt in zijn huwelijk. Jenns moeder vertelt dat ze bang voor...

03-03-2020 17:31

Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

Dr. Phil - Bad parenting or bad teen: Who's really to blame?

BeVee en Steve zijn constant op hun hoede, omdat ze nooit weten wanneer hun 15-jarige dochter, Taylor, weer door het lint gaat. Ze heeft gaten in de muren geslagen en haar moeder aangevallen. Taylor zegt dat ze zichzelf niet onder controle ...

02-03-2020 17:33

My wife cannot stop being unfaithful

Dr. Phil - My wife cannot stop being unfaithful

Angela en Dan zeggen dat ze voor de buitenwereld het perfecte stel lijken. Ze hebben vier prachtige dochters en zijn vooraanstaande leden van hun kerk. Maar Angela heeft een geheim: ze kan niet stoppen met haar buitenechtelijke affaires en ...

28-02-2020 17:36

Actress daughter confronts hoarder mother

Dr. Phil - Actress daughter confronts hoarder mother

Tracy is een succesvolle actrice die in veel soaps heeft gespeeld, waaronder 'The Bold And The Beautiful'. Ze zoekt hulp voor haar 71-jarige moeder, Robin, die van alles hamstert en op het punt staat om haar huis uitgezet te worden. Het hui...

27-02-2020 17:41

Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Dr. Phil - Exes at war: Bruises, CPS reports and allegations of abuse

Bronwyn beweert dat haar ex, Brett, en haar moeder, Cassandra, haar 5-jarige dochter hebben gestolen en haar kapot willen maken. Brett zegt dat Bonwyn geestelijk ziek is en hun kind in gevaar brengt. Bronwyn en Brett staan lijnrecht tegenov...

26-02-2020 17:35

A catfish meets her victim

Dr. Phil - A catfish meets her victim

Alans Facebook-foto's zijn negen jaar als lokmiddel gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. De oplichter is tegen de lamp gelopen en 'hij' blijkt een 'zij' te zijn: de 24-jarige Sarah. Sarah ontmoet Alan en Dr. Phil onthult waarom Sarah z...

25-02-2020 17:37

My husband's face has been used as catfish bait

Dr. Phil - My husband's face has been used as catfish bait

Alan en Amanda vertellen dat de afgelopen negen jaar Alans Facebook-foto's als lokmiddel zijn gebruikt voor onlinerelaties met vrouwen. Slachtoffers van deze oplichter waarschuwden Alan en Amanda en zij hebben op hun beurt een privédetectiv...

24-02-2020 17:26

Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil - Dad confronts daughter's abuser

Dr. Phil heeft een vervolggesprek met D'Andre, die beweert dat zijn gewelddadige relatie met zijn vriendin deels het gevolg is van haar verknipte opvoeding. Wat heeft D'Andre te zeggen over het negeren van het contactverbod dat Autumn tegen...

21-02-2020 17:38

Arrested for keying ex boyfriend's car

Dr. Phil - Arrested for keying ex boyfriend's car

Autumn vertelt dat ze een gestoorde, jaloerse vriendin werd genoemd, nadat een filmpje viraal ging waarin zij de auto van haar vriend met een sleutel bewerkt. Ze zegt dat ze na bijna twee jaar mishandeling tot het uiterste gedreven was. Aut...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 570
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!