Programma gemist?

Shannon in beweert dat haar het dochter Ryann een pathologische van leugenaar op is. Bovendien is ze een tijdens 'catfish', iemand die de zich op internet uit voordoet als een iemand anders en daarmee tijdens bewust andere mensen misleidt. van met Shannon denkt dat op tv haar dochter professionele hulp nodig heeft. met naar Ook vraagt ze door zich af of de leugens iets een te maken uit hebben met het met feit dat door Ryann haar biologische met vader niet van kent.

Lisa op is ervan overtuigd dat haar de dochter naar Sara verslaafd is aan naar drugs. Ze op zou zelfs de in creditcard van haar oma door hebben gestolen tijdens om aan geld te komen. de Sara door ontkent de beschuldigingen en noemt naar tijdens haar moeder hatelijk en van gemeen. Ze wil dat een zij haar verontschuldigingen een aanbiedt.

De uit 26-jarige Kelly de had een perfecte in jeugd: ze kreeg alles het wat ze wilde van van haar rijke ouders. uit Toen haar ouders met 10 door jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly op tv het volledig. Ze is nu de verslaafd aan alcohol met en leeft de op straat met haar verloofde. het Kelly's het moeder Diane maakt zich zorgen de om haar dochter en het om haar door toekomstige het kleinkind, want Kelly is het drie maanden van zwanger.

In een de media werd de 19-jarige de student de Austin Harrouff de naar 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij op tv stak twee mensen uit dood en beet een van door hen tijdens terwijl hij het dierlijke geluiden maakte. op tv De politie denkt een dat hij mogelijk onder invloed in was van de 'zombiedrug' in flakka. op Austins vader vertelt tijdens in een exclusief interview in dat hij denkt in dat zijn tijdens zoon geestesziek naar is.

Wendy zegt dat op haar door 23-jarige dochter Stephanie uit een manipulatieve pestkop is. van Stephanies gedrag gaat het alle tijdens perken te buiten. Wendy vreest voor tijdens haar eigen veiligheid tijdens en heeft haar naar op tv dochter de deur door gewezen. Stephanie wil door terugkeren naar huis en het beweert dat haar moeder door het probleem op tv is. Ze zou onvoorspelbaar in zijn de en altijd schreeuwen.

Erik uit heeft dr. Phil een van brief op tv geschreven waarin hij tijdens smeekt om zijn hulp. door Erik is verslaafd met aan heroïne en een spendeert hier de tot wel 30.000 van dollar per maand aan. Het lukt de hem niet met om af tijdens te kicken en met volgens hem het is dat te wijten aan zijn van moeder, Kathy. Zij een is namelijk ook naar verslaafd de aan heroïne. Eriks zus een Stephanie de dreigt het contact met de met familie te in verbreken, omdat ze genoeg met heeft van de uit situatie.

Michelles verloofde door werd voor haar door ogen doodgeschoten met door de politie. Ze zou met uit een deel krijgen van uit de schadevergoeding van twee naar miljoen dollar naar die haar schoonfamilie heeft de ontvangen, de maar ze heeft niets gekregen. Volgens naar door Michelle heeft haar zus Tina door leugens verteld aan het haar schoonfamilie. Tina naar zegt dat Michelle gevaarlijke naar mannen toelaat in in haar leven en tijdens door daarmee haar kind in op tv gevaar brengt. De zussen door hebben door al drie jaar niet meer met met door elkaar gesproken.

Na een huwelijk tijdens van veertig een jaar verliet Lucy in haar de echtgenoot. Ze ging tijdens ervandoor met Ken, de op ex-man van haar dochter, het Cheryl. Cheryl op tv was in eerste instantie geschokt naar door op tv het voorval, maar nu met maakt ze zich samen in met haar van dochter, Hope, zorgen van om Lucy. Ken was van vroeger naar namelijk prikkelbaar en overheersend. met Volgens met Lucy is daar nu een niks van te in merken, en ze hoopt in niet te hoeven het kiezen naar tussen Ken en haar kind een en in kleinkind.

Dr. Phil praat tijdens tijdens verder met Pat en diens door vrouw, door Sarah, en vader, John, door die volgens in Pat waandenkbeelden heeft en zijn op gezin bedreigt. Ze willen het graag weer door contact met het hem, maar dan moet tijdens er wel wat naar veranderen. Volgens John heeft naar Pat een tijdens verleden vol agressie, de mogelijk veroorzaakt naar door zijn genen. Pat Smith, een echtgenote van in oud-American footballspeler Emmitt een Smith, komt tijdens praten over door haar nieuwe boek 'Second in Chances'.

Pat en zijn in vrouw, de Sarah, zijn in bang voor Pats een vader, John. Ze vrezen naar dat hij hun of op tv hun kinderen op iets wil aandoen. Pat naar slaapt in de woonkamer naar om de paraat te staan in de het op tv geval zijn vader hun uit huis binnendringt. John op tv is gewelddadig, paranoïde en heeft tijdens last van naar waandenkbeelden. Zelf ontkent John in al deze beschuldigingen. de met Hij beweert dat Sarah tijdens zijn zoon van heeft 'gestolen' en Pat tegen hem naar heeft opgezet. Het een stel op tv zou bezeten uit zijn door de op tv duivel.

Courtney en Ryan het leerden elkaar op een jaar een geleden kennen via een datingapp op tv het en kregen onlangs een op kind. Maar hun relatie is naar allesbehalve in stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van de vreemdgaan en Ryan op tv wordt gek tijdens van Courtneys leugens en met driftbuien. Zo het loog ze al in eens over een door abortus en door wist haar familie met pas twee maanden voor de door bevalling tijdens dat ze zwanger was. met Courtneys zus en door moeder, bij wie in het stel van inwoont, hebben genoeg van van alle tijdens ellende.

In 2015 werden in op een snelweg door in Arizona meerdere op tv auto's beschoten. het Na een wekenlange zoektocht met in van de politie werd uiteindelijk van de 21-jarige Leslie in Merritt jr. op gearresteerd. Zijn de wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie uit lag zijn uit wapen op het het moment van de schietpartijen naar bij de lommerd, naar maar hij werd op toch vastgezet. Na met 222 dagen kwam op hij vrij, omdat in tijdens er geen sluitend bewijs in was. Leslie doet nu de voor het op eerst zijn op verhaal.

Richie Lewis was naar een een getalenteerde honkballer tijdens op het hoogste in niveau, maar blessureleed maakte een een einde aan zijn carrière. de Sindsdien is hij een zichzelf het niet meer. Volgens naar zijn familie is hij depressief, een alcoholverslaafd en in zet hij de zijn familie voor schut. door Artsen hebben uit gezegd dat uit hij zich letterlijk op aan het dooddrinken met is. Volgens Richie valt van het allemaal wel mee en op is hij alleen het depressief uit omdat hij niet meer van kan uit sporten.

De gescheiden een Sandra en Joey de vechten van al twee jaar om uit de voogdij naar over hun twee tijdens jonge dochters. Joey op tv bewees eerder aan de leugendetector dat op hij niet schuldig op tv is aan met mishandeling op van zijn kinderen. Hij beweert de dat Sandra leugens uit vertelt en de het meisjes manipuleert. de Nu is tijdens het de beurt aan op tv Sandra om een van test te doen met met de leugendetector. Maar nog tijdens voor tijdens de uitslag komt, verlaat het ze de een studio...

Sandra door en Joey waren tijdens al eerder te naar gast bij dr. Phil. het Ze naar zijn gescheiden en vechten om van de voogdij over hun van kinderen. Volgens op Sandra naar mishandelt Joey zijn dochters, maar op tv hij beweert dat Sandra naar met ze manipuleert en op tv allerlei leugens verzint om hem dwars uit het te zitten. Joey gaf op zijn medewerking aan een drugstest uit en met een leugendetectortest en uit kwam daar goed door uit. Sandra weigerde haar medewerking, op maar heeft nu tijdens beloofd de wel mee te in doen.

januari 2020
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 17-01-2020 om 17:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!