Programma gemist?

Shannon beweert op tv dat met haar dochter Ryann een pathologische leugenaar het uit is. Bovendien is ze een 'catfish', door iemand die het zich op op internet voordoet in als iemand anders en daarmee bewust tijdens andere het mensen misleidt. een Shannon denkt dat haar dochter professionele met hulp nodig heeft. met Ook in vraagt ze zich af of op uit de leugens iets te maken hebben uit op tv met het feit dat Ryann haar de biologische vader niet naar naar kent.

Lisa naar is ervan overtuigd dat haar het een dochter Sara verslaafd is de aan drugs. Ze zou op zelfs de van creditcard van met haar oma hebben op gestolen om aan geld van te komen. Sara ontkent de door beschuldigingen en noemt naar haar moeder hatelijk het en een gemeen. Ze naar wil dat zij haar het verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige naar Kelly had een perfecte op tv jeugd: door ze kreeg alles wat een ze het wilde van haar rijke uit ouders. Toen haar een ouders 10 in jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly tijdens tijdens volledig. Ze is nu verslaafd door aan alcohol op tv en leeft op van straat met haar het verloofde. Kelly's moeder op tv Diane maakt zich zorgen uit om haar dochter en op de om haar toekomstige het kleinkind, want Kelly naar is drie maanden van zwanger.

In de media op in werd de 19-jarige in student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. naar van Hij stak twee door mensen dood en beet een door van in hen terwijl hij dierlijke geluiden uit maakte. van De politie denkt dat op hij mogelijk door onder invloed was van de 'zombiedrug' in op flakka. Austins vader vertelt een in een naar exclusief interview dat hij van denkt dat zijn zoon geestesziek de naar is.

Wendy het zegt dat haar 23-jarige een dochter Stephanie een het manipulatieve pestkop is. Stephanies van gedrag gaat het alle op perken te buiten. Wendy vreest voor in het haar eigen veiligheid en heeft haar naar door dochter de deur gewezen. met Stephanie wil terugkeren de naar huis tijdens en beweert dat uit haar moeder het probleem van is. Ze zou onvoorspelbaar uit zijn en altijd van schreeuwen.

Erik heeft dr. in Phil in een brief geschreven waarin hij het door smeekt om zijn hulp. Erik met is verslaafd aan heroïne door en spendeert hier het tot uit wel 30.000 dollar per maand tijdens aan. Het lukt naar hem niet tijdens om af te kicken een naar en volgens hem is dat door te van wijten aan zijn moeder, Kathy. Zij op is namelijk ook van verslaafd het aan heroïne. een Eriks zus Stephanie dreigt het het contact tijdens met de familie te verbreken, omdat met ze genoeg heeft met naar van de situatie.

Michelles verloofde het werd voor naar haar ogen doodgeschoten door naar de op politie. Ze zou een deel krijgen de van de schadevergoeding op van twee miljoen op in dollar die haar schoonfamilie heeft het ontvangen, maar ze heeft op tv niets gekregen. uit Volgens Michelle tijdens heeft haar naar zus Tina leugens verteld aan haar het schoonfamilie. Tina zegt de dat Michelle naar gevaarlijke mannen toelaat in in haar leven naar en het daarmee haar kind in op gevaar brengt. het De zussen hebben al drie jaar door niet de meer met elkaar van gesproken.

Na een huwelijk naar van de veertig jaar verliet het Lucy haar echtgenoot. in Ze ging ervandoor met Ken, een de ex-man van tijdens van haar dochter, Cheryl. Cheryl met was in eerste met instantie geschokt door het voorval, tijdens maar nu tijdens maakt met ze zich samen met haar dochter, op tv Hope, de zorgen om Lucy. Ken was door vroeger namelijk van prikkelbaar en van overheersend. Volgens Lucy is daar op nu niks een van te uit merken, en ze hoopt uit niet naar te hoeven kiezen tussen Ken tijdens en haar in kind en door kleinkind.

Dr. door Phil praat verder een met Pat en tijdens diens vrouw, op Sarah, en vader, John, van die volgens Pat waandenkbeelden van heeft door en zijn gezin bedreigt. Ze willen met met graag weer contact met uit hem, maar de dan moet er wel naar wat veranderen. op tv Volgens John heeft de Pat een verleden tijdens vol agressie, mogelijk veroorzaakt door met zijn genen. op tv Pat Smith, echtgenote van oud-American de footballspeler op tv Emmitt Smith, komt praten over van in haar nieuwe boek op tv 'Second Chances'.

Pat van en zijn op tv vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats tijdens vader, door John. Ze vrezen in dat hij hun tijdens of hun kinderen met iets wil aandoen. met Pat slaapt in de woonkamer uit met om paraat te staan in het van geval op zijn vader hun op huis binnendringt. John de is gewelddadig, tijdens paranoïde en heeft last van waandenkbeelden. door Zelf ontkent John een al deze beschuldigingen. met in Hij beweert dat Sarah zijn zoon het heeft een 'gestolen' en Pat op tv tegen hem heeft opgezet. de Het stel een zou bezeten zijn door door de uit duivel.

Courtney en Ryan in leerden elkaar op tv een op tv jaar geleden kennen naar via een datingapp en kregen met onlangs een kind. Maar naar hun relatie op tv is naar allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan op tv van vreemdgaan en op tv Ryan wordt uit gek van Courtneys een leugens en driftbuien. Zo door loog ze van al eens over een een abortus en in wist haar familie in pas twee maanden het voor de bevalling door dat ze zwanger was. Courtneys op tijdens zus en moeder, bij wie met het stel inwoont, hebben op tv naar genoeg van alle naar ellende.

In 2015 in werden uit op een snelweg in het Arizona meerdere het auto's beschoten. Na een wekenlange in zoektocht van de politie naar een werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt op tv jr. van gearresteerd. Zijn in wapen zou zijn gebruikt. Volgens in Leslie lag zijn in wapen op het moment de van de schietpartijen door bij de lommerd, naar maar naar hij werd toch vastgezet. Na tijdens 222 dagen kwam met het hij vrij, omdat er geen naar sluitend bewijs door was. Leslie doet nu de voor het uit eerst zijn naar verhaal.

Richie in Lewis was een getalenteerde het honkballer op het van hoogste niveau, maar blessureleed op op tv maakte een einde het aan zijn carrière. Sindsdien is van hij een zichzelf niet meer. Volgens op zijn familie is met hij depressief, alcoholverslaafd en zet op hij van zijn familie voor schut. naar Artsen hebben gezegd dat op de hij zich letterlijk aan in het dooddrinken is. op Volgens Richie van valt het allemaal wel mee naar en met is hij alleen depressief omdat hij naar niet meer door kan in sporten.

De gescheiden naar Sandra en Joey tijdens vechten al de twee jaar op om de voogdij over hun twee in een jonge dochters. Joey bewees eerder aan door de leugendetector dat op tv hij niet uit schuldig in is aan mishandeling van zijn op tv kinderen. Hij beweert dat op Sandra de leugens vertelt tijdens en de meisjes manipuleert. Nu tijdens is het de beurt in aan Sandra om naar een test op te op tv doen met de leugendetector. Maar de nog voor op tv de uitslag komt, verlaat het ze de op tv studio...

Sandra een en Joey waren al eerder met te de gast bij dr. Phil. Ze het zijn gescheiden en door door vechten om de tijdens voogdij over hun van kinderen. Volgens Sandra mishandelt naar Joey zijn uit dochters, maar hij een beweert dat Sandra in ze manipuleert en allerlei leugens verzint door de om hem dwars te zitten. Joey op gaf op tv zijn medewerking aan uit een drugstest en een leugendetectortest naar en kwam naar daar naar goed uit. Sandra in weigerde haar medewerking, maar door heeft nu beloofd wel van mee te naar doen.

juni 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 17:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord