Programma gemist?

Shannon beweert de dat haar dochter met Ryann van een pathologische leugenaar een is. Bovendien is ze een tijdens 'catfish', het iemand die zich op internet voordoet door als iemand anders uit en daarmee bewust door andere mensen met misleidt. Shannon het denkt dat haar tijdens dochter professionele hulp nodig van heeft. Ook vraagt ze uit zich af uit of de naar leugens iets te maken de hebben met het feit het dat uit Ryann haar biologische vader niet met op tv kent.

Lisa tijdens is ervan op tv overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd het is aan drugs. op Ze met zou zelfs de naar creditcard van met haar oma hebben gestolen om van aan van geld te komen. Sara ontkent de op beschuldigingen naar en noemt haar het moeder hatelijk en gemeen. in Ze in wil dat zij op tv haar verontschuldigingen aanbiedt.

De op tv 26-jarige Kelly had een perfecte het op tv jeugd: ze kreeg tijdens alles wat ze wilde van in haar rijke de ouders. Toen haar ouders met 10 jaar van geleden gingen scheiden, ontspoorde de Kelly volledig. tijdens Ze is op tv nu verslaafd aan alcohol en leeft een de op straat met haar op tv verloofde. Kelly's moeder Diane van maakt zich op tv zorgen om de haar dochter en tijdens om haar toekomstige kleinkind, want Kelly het is tijdens drie maanden uit zwanger.

In een de media werd een de 19-jarige door student Austin Harrouff de in 'kannibaal-moordenaar' genoemd. op tv Hij stak twee mensen dood en tijdens op tv beet een van hen terwijl op hij dierlijke geluiden het maakte. De politie denkt met in dat hij mogelijk een onder invloed was van de 'zombiedrug' met de flakka. Austins vader tijdens vertelt in een exclusief interview het dat door hij denkt dat zijn uit zoon geestesziek in is.

Wendy uit zegt dat haar 23-jarige dochter door Stephanie uit een manipulatieve pestkop tijdens is. Stephanies op gedrag gaat alle perken te naar buiten. op tv Wendy vreest voor haar eigen op tv veiligheid uit en heeft haar op tv dochter de deur door gewezen. Stephanie wil terugkeren naar naar huis en beweert uit dat met haar moeder het naar probleem is. Ze zou onvoorspelbaar in zijn en altijd door schreeuwen.

Erik heeft uit dr. Phil een tijdens brief het geschreven waarin hij smeekt om zijn op hulp. Erik is op tv van verslaafd aan heroïne door en spendeert hier tot naar wel 30.000 op tv dollar per maand aan. Het lukt van door hem niet om af het te kicken en een volgens hem is dat te op het wijten aan zijn moeder, Kathy. door Zij uit is namelijk ook de verslaafd aan heroïne. op tv Eriks zus Stephanie dreigt van het contact op met de familie tijdens te verbreken, omdat ze genoeg naar heeft van uit de situatie.

Michelles op verloofde werd voor haar tijdens ogen doodgeschoten door de op politie. Ze tijdens zou tijdens een deel krijgen van van de schadevergoeding van twee in miljoen dollar die haar naar op tv schoonfamilie heeft ontvangen, maar naar ze heeft op tv niets gekregen. Volgens Michelle heeft op haar zus Tina leugens met verteld aan naar haar schoonfamilie. het Tina zegt dat Michelle een gevaarlijke mannen toelaat met in haar leven een en daarmee haar uit kind in de gevaar brengt. De het zussen hebben al drie van jaar niet meer naar met elkaar naar gesproken.

Na de een huwelijk van veertig jaar een verliet door Lucy haar echtgenoot. Ze op tv ging ervandoor uit met Ken, de ex-man van het haar op tv dochter, Cheryl. Cheryl was op tv in eerste instantie geschokt met door het naar voorval, maar nu met maakt de ze zich samen op tv met haar dochter, Hope, zorgen met om Lucy. naar Ken was vroeger namelijk op tv prikkelbaar en met overheersend. Volgens Lucy is de daar nu door niks van te uit merken, en ze naar hoopt niet te hoeven kiezen op tv tussen de Ken en haar kind de en met kleinkind.

Dr. Phil op tv praat verder met tijdens Pat en met diens vrouw, Sarah, de en vader, door John, die volgens Pat naar waandenkbeelden heeft en zijn in gezin bedreigt. Ze willen in graag weer contact op de met hem, maar dan een moet er wel wat veranderen. in Volgens John heeft door een Pat een verleden vol agressie, mogelijk met het veroorzaakt door zijn genen. Pat Smith, tijdens tijdens echtgenote van oud-American met footballspeler Emmitt Smith, in komt praten over haar tijdens nieuwe boek 'Second het Chances'.

Pat een en zijn vrouw, een Sarah, zijn de bang voor Pats vader, John. Ze in vrezen door dat hij hun of uit hun kinderen iets tijdens wil aandoen. Pat door slaapt in uit de woonkamer om tijdens paraat te door staan in het geval zijn vader op tv hun huis op binnendringt. John is op tv gewelddadig, paranoïde tijdens en heeft op tv last van waandenkbeelden. Zelf ontkent van John al tijdens deze beschuldigingen. Hij beweert een dat door Sarah zijn zoon heeft 'gestolen' op tv en Pat tegen tijdens hem heeft opgezet. Het het het stel zou bezeten tijdens zijn door de in duivel.

Courtney het en Ryan door leerden elkaar een uit jaar geleden kennen via van een datingapp naar en kregen onlangs met een kind. Maar in hun relatie is allesbehalve stabiel. met Courtney beschuldigt uit Ryan van vreemdgaan en Ryan op het wordt gek van het Courtneys leugens en driftbuien. Zo loog in ze al een eens over een abortus door en wist tijdens haar door familie pas twee een maanden voor de bevalling dat ze naar zwanger op was. Courtneys zus en moeder, een bij wie het naar stel inwoont, hebben op genoeg van alle uit door ellende.

In van 2015 werden op tv op een snelweg in Arizona meerdere van auto's het beschoten. Na in een wekenlange zoektocht van uit de politie werd uiteindelijk door de 21-jarige Leslie het Merritt jr. gearresteerd. Zijn tijdens wapen zou in zijn gebruikt. Volgens Leslie met lag zijn wapen met op naar het moment op van de schietpartijen bij de lommerd, naar maar op hij werd toch vastgezet. Na uit 222 de dagen kwam hij op vrij, omdat er met geen sluitend bewijs een was. Leslie met doet nu voor het eerst met zijn het verhaal.

Richie Lewis was naar een getalenteerde honkballer met op het hoogste een niveau, maar blessureleed uit maakte uit een einde aan zijn carrière. op tv Sindsdien is hij naar op tv zichzelf niet meer. Volgens een zijn familie is door hij depressief, in alcoholverslaafd en zet hij zijn met familie voor schut. een Artsen hebben gezegd dat tijdens hij zich van letterlijk aan het tijdens dooddrinken een is. Volgens Richie valt naar het allemaal wel het mee en is hij alleen op tv depressief uit omdat hij niet de meer kan op sporten.

De gescheiden in Sandra en Joey vechten in het al twee jaar van om de voogdij van over hun twee jonge in dochters. Joey bewees van eerder aan de van leugendetector dat hij niet schuldig de uit is aan mishandeling het van zijn kinderen. op Hij beweert dat uit Sandra leugens vertelt en met de meisjes uit manipuleert. Nu is het op tv de beurt aan Sandra om het een test op tv te van doen met de leugendetector. Maar nog de voor uit de uitslag komt, verlaat een ze het de studio...

Sandra naar en Joey tijdens waren al eerder in te gast bij het dr. Phil. Ze zijn gescheiden met en vechten het om de voogdij over hun het kinderen. Volgens Sandra van mishandelt Joey tijdens zijn dochters, maar hij op tv beweert met dat Sandra ze manipuleert en op allerlei door leugens verzint om hem dwars door te zitten. Joey een gaf zijn medewerking tijdens aan een drugstest uit en een in leugendetectortest en uit kwam daar goed uit. uit Sandra op weigerde haar medewerking, maar heeft nu uit door beloofd wel mee te het doen.

oktober 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 22-10-2018 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord