Programma gemist?

Shannon een beweert dat op tv haar dochter Ryann een een pathologische leugenaar is. uit Bovendien is ze een 'catfish', uit tijdens iemand die zich een op internet voordoet als iemand anders van van en daarmee bewust andere mensen misleidt. tijdens Shannon denkt de dat haar dochter het professionele hulp nodig heeft. in Ook vraagt ze met door zich af of de leugens in iets te maken met hebben met op tv het feit dat van Ryann haar biologische vader niet uit naar kent.

Lisa is door ervan overtuigd dat een haar dochter Sara verslaafd door is aan een drugs. Ze zou het zelfs de tijdens creditcard van haar oma in hebben gestolen om aan door geld van te komen. Sara ontkent de de beschuldigingen een en noemt haar moeder hatelijk door en gemeen. uit Ze wil een dat zij met haar verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige met Kelly had naar een perfecte op tv jeugd: ze kreeg alles wat ze op tv wilde van tijdens haar rijke ouders. Toen uit haar ouders in 10 jaar de geleden gingen scheiden, ontspoorde door Kelly volledig. Ze is uit de nu verslaafd aan alcohol van en leeft met op straat met haar verloofde. op Kelly's moeder met Diane maakt zich met zorgen om haar dochter uit en om haar uit toekomstige een kleinkind, want Kelly is drie maanden naar met zwanger.

In op de media werd in de 19-jarige student Austin tijdens Harrouff op tv de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak van twee mensen door dood en beet met een van hen tijdens terwijl hij dierlijke geluiden op maakte. De politie denkt met dat hij mogelijk met onder invloed was in van de in 'zombiedrug' flakka. Austins uit vader het vertelt in een uit exclusief interview dat uit hij denkt dat zijn zoon geestesziek door met is.

Wendy tijdens zegt dat haar 23-jarige de dochter het Stephanie een manipulatieve pestkop met is. Stephanies gedrag gaat op tv alle perken te buiten. een Wendy vreest het voor haar van eigen veiligheid van en heeft haar van dochter de deur gewezen. Stephanie wil met een terugkeren naar huis en beweert van dat haar moeder in het probleem is. Ze uit zou naar onvoorspelbaar zijn en altijd de schreeuwen.

Erik op tv heeft dr. Phil een uit brief op geschreven waarin hij smeekt om de zijn hulp. Erik het is verslaafd aan heroïne de de en spendeert hier tot wel tijdens 30.000 dollar per maand op tv aan. Het van lukt hem niet van om af te uit kicken en volgens van hem op is dat te wijten aan zijn op moeder, door Kathy. Zij de is namelijk ook verslaafd aan heroïne. tijdens Eriks zus Stephanie van op dreigt het contact uit met de familie te met verbreken, omdat ze een genoeg heeft van de door situatie.

Michelles met verloofde werd voor haar met ogen doodgeschoten door de de door politie. Ze zou een deel in krijgen van van de schadevergoeding van van twee miljoen dollar die haar een schoonfamilie tijdens heeft ontvangen, met maar ze heeft niets een gekregen. Volgens Michelle tijdens heeft haar zus Tina leugens op tv verteld aan het haar schoonfamilie. Tina tijdens zegt op tv dat Michelle gevaarlijke mannen toelaat een in met haar leven en daarmee haar een kind in gevaar brengt. met De zussen hebben het al drie naar jaar een niet meer met een elkaar gesproken.

Na een met huwelijk van door veertig jaar verliet Lucy haar met echtgenoot. Ze ging van een ervandoor met Ken, de in ex-man van haar dochter, Cheryl. op tv Cheryl was door in eerste instantie geschokt naar door het uit voorval, maar nu in maakt ze zich samen met op tv met haar dochter, Hope, op tv zorgen om Lucy. Ken was met vroeger namelijk naar prikkelbaar en overheersend. door Volgens Lucy op is daar nu niks naar van te merken, tijdens en ze het hoopt niet te naar hoeven kiezen tussen Ken en tijdens op tv haar kind en op kleinkind.

Dr. Phil praat van verder met met Pat en diens vrouw, de Sarah, en het vader, John, die op tv volgens Pat waandenkbeelden heeft door en op zijn gezin bedreigt. Ze willen het graag weer het contact op met hem, maar op tv dan moet er wel wat in veranderen. Volgens John de heeft Pat een op verleden de vol agressie, mogelijk veroorzaakt door tijdens zijn genen. Pat met Smith, echtgenote uit van oud-American footballspeler een Emmitt Smith, komt praten over uit naar haar nieuwe boek 'Second de Chances'.

Pat en naar zijn vrouw, Sarah, zijn het bang voor Pats naar tijdens vader, John. Ze door vrezen dat hij hun of hun in kinderen het iets wil aandoen. Pat naar slaapt in de woonkamer door het om paraat te staan een in het van geval zijn vader hun huis binnendringt. met John tijdens is gewelddadig, paranoïde en heeft de last van in waandenkbeelden. op Zelf ontkent John al de deze beschuldigingen. Hij beweert dat een Sarah uit zijn zoon heeft 'gestolen' en een Pat tegen uit hem heeft opgezet. Het met stel zou bezeten het door zijn door de in duivel.

Courtney en Ryan het leerden elkaar een uit door jaar geleden kennen via een datingapp het en kregen onlangs in een kind. met Maar hun relatie is door allesbehalve tijdens stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van van vreemdgaan het en Ryan wordt gek uit van Courtneys leugens en naar driftbuien. Zo de loog ze naar al eens naar over een abortus en een wist haar familie pas twee naar maanden voor het de bevalling dat in ze een zwanger was. Courtneys zus naar en moeder, door bij wie het tijdens stel inwoont, hebben genoeg van alle op door ellende.

In 2015 werden door op in een snelweg in naar Arizona meerdere auto's beschoten. tijdens Na op een wekenlange zoektocht de van de politie in werd uiteindelijk de 21-jarige de Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn door wapen zou de zijn door gebruikt. Volgens Leslie lag zijn in wapen op het op tv moment een van de schietpartijen bij het de lommerd, maar een hij werd toch vastgezet. Na tijdens 222 dagen kwam op tv hij vrij, omdat op tv een er geen sluitend bewijs was. Leslie de doet nu tijdens voor het eerst zijn op de verhaal.

Richie de Lewis was naar een getalenteerde honkballer in op het hoogste niveau, door maar blessureleed maakte een de einde het aan zijn carrière. door Sindsdien is hij zichzelf niet meer. in door Volgens zijn familie is met hij depressief, tijdens alcoholverslaafd en zet hij zijn door familie voor door schut. Artsen hebben tijdens gezegd dat hij door zich letterlijk aan uit het dooddrinken is. naar Volgens Richie valt het de allemaal wel mee door en is het hij alleen depressief omdat hij van niet meer kan naar tijdens sporten.

De tijdens gescheiden Sandra en Joey een vechten door al twee jaar om met de voogdij door over hun twee jonge uit dochters. Joey uit bewees eerder aan de leugendetector uit dat hij op niet schuldig een is aan mishandeling van zijn in kinderen. Hij beweert uit dat door Sandra leugens vertelt en van de meisjes manipuleert. Nu een is het op de beurt op tv aan Sandra om een naar test te doen naar met de leugendetector. Maar tijdens nog voor van de uitslag komt, verlaat ze door de uit studio...

Sandra en uit Joey waren uit al eerder te in gast bij dr. Phil. door Ze een zijn gescheiden en door vechten om de voogdij tijdens over hun kinderen. op Volgens Sandra uit mishandelt Joey zijn dochters, van maar hij beweert dat Sandra op tv de ze manipuleert en allerlei leugens verzint met naar om hem dwars te de zitten. Joey een gaf zijn medewerking aan in een drugstest en een van leugendetectortest en tijdens kwam daar goed uit. Sandra op tv weigerde haar medewerking, tijdens maar heeft van nu beloofd het wel mee te een doen.

maart 2020
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!