Programma gemist?

Shannon in beweert dat haar een dochter Ryann een op pathologische leugenaar is. van Bovendien is ze een 'catfish', naar iemand die zich op tv door op internet voordoet als iemand het anders en daarmee tijdens bewust andere mensen op misleidt. Shannon denkt dat op tv op tv haar dochter professionele hulp nodig naar heeft. Ook vraagt op tv ze de zich af of de leugens iets uit te maken op tv hebben met het op tv feit dat door Ryann haar biologische in vader niet van kent.

Lisa tijdens is ervan naar overtuigd dat haar met dochter Sara verslaafd op tv is aan drugs. Ze zou zelfs tijdens op de creditcard van haar oma hebben met gestolen om aan van geld te komen. uit uit Sara ontkent de naar beschuldigingen en noemt met haar moeder hatelijk door en gemeen. Ze wil met dat zij met haar verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige van Kelly had een met perfecte op tv jeugd: ze kreeg alles wat van ze wilde van haar tijdens met rijke ouders. Toen de haar ouders 10 jaar geleden naar gingen scheiden, een ontspoorde Kelly volledig. Ze is uit nu van verslaafd aan alcohol en het leeft in op straat met haar verloofde. Kelly's tijdens moeder met Diane maakt zich zorgen om de haar naar dochter en om het haar toekomstige kleinkind, van want Kelly is drie maanden de op zwanger.

In op tv de media werd door de 19-jarige student Austin Harrouff met de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. op tv Hij stak van twee mensen dood met en beet een een van hen terwijl in hij dierlijke geluiden een maakte. De politie op tv denkt dat hij op mogelijk onder invloed van was van een de 'zombiedrug' flakka. door Austins vader vertelt in in een exclusief tijdens interview dat op hij denkt dat zijn zoon geestesziek op naar is.

Wendy zegt dat met haar 23-jarige dochter tijdens tijdens Stephanie een manipulatieve door pestkop is. Stephanies gedrag een gaat alle perken te buiten. met Wendy vreest uit voor de haar eigen veiligheid en heeft haar op dochter de deur op tv gewezen. Stephanie wil het terugkeren naar huis tijdens en beweert uit dat haar uit moeder het probleem is. Ze uit zou onvoorspelbaar een zijn en altijd op tv schreeuwen.

Erik op heeft dr. tijdens Phil een brief geschreven waarin door hij smeekt om zijn op hulp. Erik is tijdens naar verslaafd aan heroïne en spendeert hier uit tot wel naar 30.000 dollar per op tv maand aan. tijdens Het lukt hem niet om tijdens de af te kicken en volgens hem naar is een dat te wijten in aan zijn in moeder, Kathy. Zij is namelijk tijdens ook verslaafd aan heroïne. op tv Eriks zus tijdens Stephanie dreigt een het contact met met de familie te op tv verbreken, omdat in ze genoeg heeft van de een situatie.

Michelles verloofde uit werd voor haar ogen van doodgeschoten door met de het politie. Ze zou een in deel krijgen van door de schadevergoeding van twee uit miljoen door dollar die haar schoonfamilie heeft met ontvangen, maar ze op tv heeft niets gekregen. Volgens met Michelle tijdens heeft haar zus Tina naar leugens verteld naar aan haar op tv schoonfamilie. Tina zegt dat Michelle met gevaarlijke door mannen toelaat in op tv haar leven en daarmee uit haar kind in gevaar brengt. met De zussen hebben van op al drie jaar niet meer met de elkaar in gesproken.

Na een met huwelijk van veertig jaar op verliet Lucy haar door in echtgenoot. Ze ging ervandoor een met Ken, de ex-man van in haar tijdens dochter, Cheryl. Cheryl naar was in het eerste instantie geschokt door het door voorval, met maar nu maakt het ze zich samen met haar tijdens dochter, Hope, naar zorgen om een Lucy. Ken was vroeger namelijk het prikkelbaar en overheersend. de Volgens Lucy is met daar nu niks van het te tijdens merken, en ze hoopt niet door te op tv hoeven kiezen op tussen Ken en haar kind van en tijdens kleinkind.

Dr. door Phil praat naar verder met Pat de en diens vrouw, op tv Sarah, en vader, John, die volgens met Pat waandenkbeelden met heeft en zijn gezin door op tv bedreigt. Ze willen graag door weer contact met hem, van maar dan moet er naar wel wat veranderen. tijdens Volgens John heeft van Pat een op verleden tijdens vol agressie, mogelijk door veroorzaakt door zijn met genen. Pat Smith, tijdens echtgenote van oud-American footballspeler Emmitt Smith, het het komt praten over het haar nieuwe boek 'Second met Chances'.

Pat en zijn uit vrouw, met Sarah, zijn bang voor Pats op vader, John. Ze in vrezen dat op hij hun of hun door kinderen iets een wil aandoen. uit Pat slaapt in de de woonkamer om op tv paraat te staan in het van geval zijn vader van uit hun huis binnendringt. John is gewelddadig, door paranoïde en heeft de naar last van waandenkbeelden. Zelf ontkent John met op al deze beschuldigingen. Hij beweert dat een Sarah zijn het zoon tijdens heeft 'gestolen' en Pat tegen hem het heeft opgezet. Het tijdens door stel zou bezeten zijn door de op op duivel.

Courtney en in Ryan leerden de elkaar een jaar geleden uit kennen via een op tv datingapp en met kregen onlangs een kind. het Maar hun relatie is met allesbehalve stabiel. het Courtney op tv beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan op wordt het gek van Courtneys leugens en tijdens driftbuien. Zo loog het ze al eens van over een op abortus en wist haar tijdens familie pas twee uit tijdens maanden voor de bevalling met dat ze een zwanger was. Courtneys zus en door moeder, een bij wie het stel inwoont, hebben naar genoeg van met alle het ellende.

In 2015 werden tijdens met op een snelweg in Arizona het meerdere auto's beschoten. een Na een wekenlange door zoektocht van door de politie werd naar uiteindelijk de tijdens 21-jarige Leslie Merritt jr. tijdens gearresteerd. Zijn in wapen zou zijn op tv gebruikt. Volgens Leslie lag zijn tijdens wapen op het het moment van de uit schietpartijen een bij de lommerd, maar hij werd van toch vastgezet. Na op tv 222 dagen kwam door op hij vrij, omdat in er geen sluitend bewijs was. in Leslie doet nu voor met de het eerst zijn met verhaal.

Richie Lewis was in een met getalenteerde honkballer op het op hoogste niveau, maar de blessureleed maakte een einde van aan tijdens zijn carrière. Sindsdien van is hij zichzelf door niet meer. in Volgens zijn familie is hij depressief, een alcoholverslaafd op tv en zet hij uit zijn familie voor schut. uit Artsen hebben gezegd dat door tijdens hij zich letterlijk aan het het dooddrinken is. Volgens het Richie valt tijdens het allemaal tijdens wel mee en met is hij alleen uit depressief omdat hij niet meer van kan op tv sporten.

De gescheiden Sandra met en Joey tijdens vechten al naar twee jaar om de voogdij op op over hun twee jonge naar dochters. Joey bewees eerder aan naar in de leugendetector dat hij op tv niet schuldig is met aan mishandeling van door zijn kinderen. Hij beweert dat op tv Sandra leugens vertelt de het en de meisjes de manipuleert. Nu is door het de beurt de aan Sandra om een test te naar doen in met de op tv leugendetector. Maar nog voor de met uitslag komt, verlaat op tv ze de door studio...

Sandra en Joey een waren op al eerder te gast bij tijdens dr. Phil. Ze uit zijn gescheiden en de vechten om door de voogdij tijdens over hun kinderen. Volgens in Sandra mishandelt Joey een zijn dochters, maar hij tijdens beweert uit dat Sandra ze manipuleert de en allerlei leugens van verzint om hem dwars uit te zitten. Joey op gaf zijn in medewerking aan een tijdens drugstest en uit een leugendetectortest naar en kwam daar de goed uit. Sandra weigerde haar medewerking, de maar heeft naar nu beloofd wel mee in te van doen.

december 2020
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!