Programma gemist?

Shannon tijdens beweert dat haar dochter de Ryann een pathologische op tv leugenaar is. Bovendien door is ze met een 'catfish', iemand die van zich op internet een voordoet als iemand anders tijdens en op tv daarmee bewust andere mensen op misleidt. Shannon denkt dat in haar met dochter professionele hulp nodig op tv heeft. Ook vraagt ze op tv zich tijdens af of naar de leugens iets uit te maken hebben met het feit naar de dat Ryann haar biologische vader op tv niet in kent.

Lisa is van ervan overtuigd de dat haar dochter Sara het verslaafd op is aan drugs. uit Ze zou zelfs de creditcard van naar met haar oma hebben gestolen om aan van geld te komen. het Sara ontkent een de beschuldigingen en noemt het haar moeder hatelijk van en gemeen. uit Ze wil dat zij met haar verontschuldigingen door aanbiedt.

De uit 26-jarige Kelly had een op tv perfecte jeugd: ze kreeg door alles wat ze door wilde van van haar rijke ouders. Toen door haar ouders met 10 een jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde in Kelly volledig. Ze op tv is nu verslaafd aan naar alcohol naar en leeft op straat tijdens met haar verloofde. uit Kelly's door moeder Diane maakt van zich zorgen om haar dochter de en om op haar toekomstige kleinkind, want Kelly uit is drie met maanden uit zwanger.

In de het media werd de 19-jarige op een student Austin Harrouff de een 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij het stak twee mensen dood en uit op tv beet een van naar hen terwijl hij dierlijke uit geluiden maakte. De met politie denkt dat hij de mogelijk onder invloed het was van naar de 'zombiedrug' flakka. een Austins vader door vertelt in een de exclusief interview dat hij door denkt dat zijn zoon geestesziek op in is.

Wendy van zegt dat haar 23-jarige dochter een Stephanie door een manipulatieve pestkop de is. Stephanies gedrag met gaat alle perken te met buiten. Wendy met vreest voor haar een eigen veiligheid en naar heeft haar uit dochter de deur gewezen. Stephanie in wil terugkeren uit naar huis en beweert van dat haar moeder tijdens het met probleem is. Ze een zou onvoorspelbaar zijn met en altijd schreeuwen.

Erik een heeft dr. op tv Phil een brief met geschreven waarin hij een smeekt om zijn met hulp. Erik is verslaafd aan heroïne van het en spendeert hier van tot wel 30.000 dollar per op tv maand aan. op Het lukt hem door niet om uit af te kicken en volgens hem het is dat te in op wijten aan zijn moeder, uit Kathy. Zij is namelijk het ook verslaafd aan uit heroïne. Eriks zus door Stephanie dreigt het met contact met de familie de de te verbreken, omdat een ze genoeg heeft van in de situatie.

Michelles het verloofde werd voor op haar ogen doodgeschoten door de in politie. in Ze zou een deel krijgen tijdens een van de schadevergoeding van tijdens twee miljoen het dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, naar een maar ze heeft niets gekregen. Volgens van Michelle heeft in haar zus naar Tina leugens verteld aan haar door naar schoonfamilie. Tina zegt dat Michelle door gevaarlijke mannen de toelaat in haar leven en uit daarmee haar naar kind uit in gevaar brengt. door De zussen hebben al drie jaar een niet door meer met van elkaar gesproken.

Na met een huwelijk op van veertig jaar verliet Lucy door haar echtgenoot. van Ze ging ervandoor tijdens met Ken, op de ex-man van haar dochter, in Cheryl. Cheryl was in in een eerste instantie geschokt door het voorval, een maar tijdens nu maakt het ze zich samen met uit haar dochter, Hope, zorgen om op Lucy. Ken was op vroeger namelijk van prikkelbaar en een overheersend. Volgens Lucy een is daar nu niks het van met te merken, en van ze hoopt niet met te hoeven kiezen tijdens tussen Ken en haar in kind en van kleinkind.

Dr. Phil praat de naar verder met Pat van en diens vrouw, Sarah, en vader, naar John, met die volgens Pat de waandenkbeelden heeft en zijn tijdens gezin bedreigt. Ze uit willen graag weer contact door in met hem, maar dan moet met er wel wat met veranderen. Volgens John door heeft Pat een verleden tijdens vol agressie, met mogelijk veroorzaakt de door zijn genen. Pat op tv Smith, echtgenote van in oud-American footballspeler Emmitt de Smith, komt praten de over haar nieuwe boek door 'Second op tv Chances'.

Pat en zijn door de vrouw, Sarah, zijn de bang voor Pats vader, met John. Ze de vrezen dat hij hun van of hun kinderen iets wil op tv aandoen. het Pat slaapt door in de woonkamer om door paraat te staan in naar het een geval zijn vader hun huis binnendringt. uit John in is gewelddadig, paranoïde en op heeft last het van waandenkbeelden. de Zelf ontkent John al naar deze beschuldigingen. de Hij beweert dat Sarah zijn zoon op heeft 'gestolen' en van Pat door tegen hem heeft opgezet. op Het stel zou bezeten tijdens zijn door van de naar duivel.

Courtney op en Ryan leerden elkaar een tijdens jaar geleden kennen uit via in een datingapp en kregen onlangs van het een kind. Maar op hun relatie is allesbehalve van stabiel. Courtney beschuldigt Ryan naar van vreemdgaan en Ryan een wordt op gek van op tv Courtneys leugens en driftbuien. Zo loog uit ze al eens het over een van abortus en wist haar naar familie pas van twee het maanden voor de bevalling dat ze op zwanger was. Courtneys op tv het zus en moeder, bij wie door het stel inwoont, hebben in genoeg door van alle uit ellende.

In 2015 van werden op naar een snelweg in in Arizona meerdere auto's beschoten. Na in een naar wekenlange zoektocht van de het politie werd uiteindelijk op tv de 21-jarige Leslie met Merritt jr. uit gearresteerd. Zijn wapen de zou zijn gebruikt. Volgens Leslie het lag zijn wapen in op een het moment van van de schietpartijen bij de lommerd, tijdens maar hij uit werd toch vastgezet. uit Na 222 dagen van kwam hij uit vrij, omdat er geen de sluitend uit bewijs was. Leslie doet nu tijdens voor door het eerst zijn uit verhaal.

Richie naar Lewis was een op getalenteerde honkballer tijdens op het hoogste niveau, van maar blessureleed door maakte een einde in aan zijn carrière. met Sindsdien is hij zichzelf een niet meer. de Volgens zijn familie is naar hij depressief, alcoholverslaafd en een zet de hij zijn familie in voor schut. Artsen tijdens hebben gezegd dat van hij zich letterlijk uit aan het dooddrinken is. Volgens het Richie uit valt het allemaal van wel mee en is het hij alleen depressief omdat hij met niet meer kan door naar sporten.

De gescheiden tijdens Sandra en Joey vechten de een al twee jaar om de voogdij een over uit hun twee in jonge dochters. Joey bewees eerder met aan de leugendetector dat in hij uit niet schuldig uit is aan mishandeling van het zijn kinderen. op Hij beweert dat Sandra de leugens vertelt en de naar meisjes manipuleert. door Nu is van het de beurt aan tijdens Sandra om met een test te naar doen met de leugendetector. Maar met nog voor de uitslag van door komt, verlaat ze de tijdens studio...

Sandra een en Joey waren al eerder op te gast bij van dr. Phil. Ze door tijdens zijn gescheiden en vechten om met de voogdij over hun een kinderen. Volgens het Sandra mishandelt van Joey zijn tijdens dochters, maar hij beweert het dat Sandra ze met manipuleert en allerlei de leugens verzint tijdens om hem dwars te met zitten. Joey gaf de zijn medewerking aan een een drugstest en een de leugendetectortest en kwam daar naar goed uit. Sandra van weigerde haar medewerking, van maar heeft nu op tv beloofd wel de mee te uit doen.

september 2019
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord