Programma gemist?

Shannon het beweert dat haar de dochter Ryann een pathologische in leugenaar is. Bovendien is op ze een 'catfish', van de iemand die zich op van internet voordoet als een iemand anders en op tv daarmee bewust andere van mensen misleidt. een Shannon denkt dat haar dochter uit professionele hulp nodig op heeft. naar Ook vraagt ze zich het af of de leugens iets een te door maken hebben het met het feit dat door Ryann haar biologische in vader niet op tv kent.

Lisa is uit ervan overtuigd dat met haar naar dochter Sara verslaafd is aan drugs. in Ze zou zelfs naar de creditcard op tv van op tv haar oma hebben gestolen een om aan geld te komen. het Sara ontkent op tv de uit beschuldigingen en noemt haar moeder een hatelijk de en gemeen. Ze wil dat naar zij van haar verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige in Kelly had een perfecte tijdens jeugd: uit ze kreeg alles wat ze de wilde van haar het uit rijke ouders. Toen haar van ouders 10 door jaar geleden gingen het scheiden, ontspoorde Kelly in volledig. Ze is nu verslaafd aan op de alcohol en leeft op in straat met haar verloofde. van Kelly's moeder Diane op tv maakt zich zorgen om een haar het dochter en om haar in toekomstige kleinkind, want op Kelly is door drie maanden uit zwanger.

In de van media werd met de 19-jarige student Austin uit Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. naar Hij stak uit twee mensen dood en met naar beet een van hen terwijl hij het dierlijke geluiden de maakte. De op politie denkt dat hij mogelijk van onder naar invloed was van van de 'zombiedrug' flakka. Austins vader met vertelt in een uit exclusief interview tijdens dat hij denkt van dat naar zijn zoon geestesziek van is.

Wendy zegt dat van haar 23-jarige tijdens dochter Stephanie een een manipulatieve pestkop is. uit Stephanies gedrag gaat alle op perken te op buiten. Wendy vreest tijdens voor haar op eigen veiligheid en heeft haar een dochter de deur van gewezen. Stephanie wil met terugkeren naar naar huis en beweert met dat haar de moeder het probleem het is. Ze zou van onvoorspelbaar zijn tijdens en altijd schreeuwen.

Erik heeft dr. van van Phil een brief geschreven waarin in hij smeekt het om zijn hulp. het Erik is verslaafd aan naar heroïne en spendeert met hier tot wel in 30.000 dollar per in maand aan. in Het lukt hem op tv niet om af te naar kicken en naar volgens hem is naar dat te wijten in aan zijn moeder, door Kathy. Zij is in namelijk ook verslaafd aan heroïne. met Eriks een zus Stephanie dreigt het de contact de met de familie te verbreken, omdat in ze genoeg heeft in van de naar situatie.

Michelles verloofde werd met voor haar de ogen doodgeschoten op door de politie. Ze zou met een deel krijgen naar van naar de schadevergoeding van van twee miljoen dollar die haar het schoonfamilie heeft de ontvangen, uit maar ze heeft niets gekregen. door Volgens Michelle naar heeft haar het zus Tina leugens het verteld aan haar op schoonfamilie. Tina zegt dat Michelle gevaarlijke in mannen toelaat in in de haar leven en door daarmee haar kind in tijdens gevaar brengt. De met zussen hebben al met drie jaar niet meer met met door elkaar gesproken.

Na een huwelijk op van veertig jaar van verliet van Lucy haar uit echtgenoot. Ze ging tijdens ervandoor met Ken, de een ex-man van haar naar dochter, Cheryl. uit Cheryl was in eerste instantie op tv geschokt door op het voorval, maar nu naar maakt de ze zich samen met haar dochter, met Hope, zorgen met om Lucy. Ken van was vroeger het namelijk prikkelbaar en overheersend. Volgens naar Lucy is daar uit nu niks van door te merken, en door ze de hoopt niet te hoeven van kiezen tussen Ken en van uit haar kind en door kleinkind.

Dr. een Phil praat de verder met Pat in en diens vrouw, Sarah, op en vader, John, die in volgens met Pat waandenkbeelden heeft en zijn van gezin bedreigt. het Ze willen graag uit weer contact uit met hem, maar dan moet er op tv wel van wat veranderen. op Volgens John heeft Pat een een verleden vol agressie, mogelijk uit het veroorzaakt door zijn genen. Pat Smith, in echtgenote van oud-American van een footballspeler Emmitt Smith, de komt praten over haar op tv nieuwe boek 'Second de Chances'.

Pat het en zijn vrouw, op Sarah, zijn bang uit voor Pats vader, de John. Ze vrezen dat in hij hun naar of hun kinderen met iets wil aandoen. Pat slaapt een op in de woonkamer door om paraat te staan van in het geval met zijn vader naar hun huis binnendringt. een John is gewelddadig, paranoïde en heeft door last een van waandenkbeelden. Zelf met ontkent John een al deze beschuldigingen. de Hij beweert dat Sarah zijn zoon naar de heeft 'gestolen' en Pat een tegen hem heeft opgezet. Het uit stel zou bezeten een in zijn door de de duivel.

Courtney en Ryan van de leerden elkaar een jaar geleden in kennen via een een datingapp en kregen onlangs een het een kind. Maar uit hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney een beschuldigt het Ryan van vreemdgaan en in Ryan wordt gek van een Courtneys door leugens en driftbuien. uit Zo loog ze door al eens de over een abortus en wist uit haar familie pas twee naar een maanden voor de bevalling dat ze door zwanger was. Courtneys naar zus een en moeder, bij in wie het stel op inwoont, hebben genoeg van op alle tijdens ellende.

In 2015 een werden op het een snelweg in Arizona uit meerdere auto's beschoten. Na op een wekenlange uit zoektocht van op tv de politie werd in uiteindelijk de het 21-jarige Leslie Merritt jr. de gearresteerd. Zijn wapen zou met zijn gebruikt. de Volgens Leslie lag zijn van wapen op het moment door van op tv de schietpartijen bij tijdens de lommerd, maar op tv hij werd tijdens toch vastgezet. Na 222 dagen kwam op tv hij vrij, omdat tijdens tijdens er geen sluitend in bewijs was. Leslie doet van nu voor de het eerst zijn tijdens verhaal.

Richie Lewis was de een de getalenteerde honkballer op het hoogste een met niveau, maar blessureleed maakte uit een einde aan naar zijn carrière. op Sindsdien is hij zichzelf uit niet meer. Volgens zijn met familie is naar hij depressief, alcoholverslaafd de en zet hij zijn een familie voor schut. Artsen op van hebben gezegd dat hij uit zich letterlijk naar aan het dooddrinken is. Volgens de Richie valt naar het allemaal wel een mee en is uit hij alleen depressief een omdat hij met niet meer kan uit sporten.

De gescheiden tijdens Sandra en Joey vechten door al twee jaar van om de het voogdij over hun naar twee jonge dochters. Joey een bewees eerder op aan de het leugendetector dat hij niet schuldig naar op is aan mishandeling van een zijn kinderen. Hij beweert dat het Sandra in leugens vertelt met en de meisjes manipuleert. een Nu is in het de beurt aan Sandra het om een test naar te doen naar met de leugendetector. Maar tijdens nog een voor de uitslag komt, verlaat ze de de door studio...

Sandra op en Joey waren al eerder met te gast bij in met dr. Phil. Ze zijn gescheiden en door vechten op tv om de voogdij over met hun kinderen. het Volgens Sandra mishandelt Joey een zijn een dochters, maar hij beweert tijdens dat Sandra ze het manipuleert en een allerlei leugens verzint om hem uit dwars te zitten. Joey tijdens met gaf zijn medewerking op aan een drugstest en een leugendetectortest een en een kwam daar goed uit. Sandra op in weigerde haar medewerking, maar heeft van nu uit beloofd wel mee tijdens te doen.

augustus 2020
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!