Programma gemist?

Shannon beweert dat het haar dochter Ryann naar een pathologische op tv leugenaar is. Bovendien is uit ze een naar 'catfish', iemand die zich naar op internet voordoet een als iemand tijdens anders en daarmee bewust het naar andere mensen misleidt. Shannon denkt tijdens dat haar met dochter professionele de hulp nodig heeft. met Ook vraagt ze zich af of een de leugens iets de te maken van hebben met het feit door dat het Ryann haar biologische vader niet uit van kent.

Lisa is ervan door overtuigd dat door haar dochter de Sara verslaafd is aan uit drugs. Ze zou zelfs de de creditcard van de haar oma hebben tijdens uit gestolen om aan geld te komen. door het Sara ontkent de beschuldigingen in en noemt tijdens haar moeder hatelijk en gemeen. Ze uit wil tijdens dat zij haar met verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige tijdens Kelly had het een perfecte jeugd: een ze kreeg alles op wat ze wilde van van haar rijke de ouders. Toen haar het ouders 10 jaar geleden uit gingen van scheiden, ontspoorde Kelly volledig. op tv Ze is nu verslaafd aan uit het alcohol en leeft op straat met de haar verloofde. naar Kelly's moeder Diane maakt op tv zich zorgen naar om haar dochter de en om haar toekomstige met kleinkind, want op Kelly is drie het maanden van zwanger.

In de media in werd de 19-jarige het student Austin naar Harrouff de in 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee met mensen dood een en beet een van door hen terwijl in hij op tv dierlijke geluiden maakte. De politie denkt tijdens dat tijdens hij mogelijk onder invloed was naar het van de 'zombiedrug' uit flakka. Austins vader vertelt in in een exclusief interview dat in hij door denkt dat zijn zoon geestesziek van de is.

Wendy zegt naar dat van haar 23-jarige dochter Stephanie door een manipulatieve pestkop op is. Stephanies gedrag gaat van alle perken te buiten. op Wendy vreest voor door haar door eigen veiligheid en het heeft haar dochter de deur tijdens in gewezen. Stephanie wil terugkeren op tv naar huis en beweert een dat haar moeder het tijdens probleem is. Ze naar zou onvoorspelbaar de zijn en door altijd schreeuwen.

Erik de heeft dr. Phil een brief op geschreven tijdens waarin hij smeekt om zijn naar op hulp. Erik is verslaafd aan de heroïne op en spendeert hier tot wel 30.000 naar de dollar per maand een aan. Het lukt door hem niet om af te een kicken het en volgens hem is dat uit te wijten aan de zijn moeder, Kathy. uit Zij is namelijk ook de verslaafd aan heroïne. op Eriks zus tijdens Stephanie dreigt het contact tijdens met een de familie te naar verbreken, omdat naar ze genoeg heeft van met de situatie.

Michelles verloofde op tv werd voor haar op ogen het doodgeschoten door de in politie. Ze zou een naar deel krijgen van de schadevergoeding een van twee met miljoen dollar die haar uit schoonfamilie met heeft ontvangen, maar ze het heeft niets gekregen. in Volgens Michelle heeft het haar zus Tina leugens uit verteld naar aan haar schoonfamilie. Tina uit zegt dat naar Michelle gevaarlijke op tv mannen toelaat in haar leven van en daarmee haar kind naar in gevaar brengt. op tv De zussen hebben uit al drie jaar op niet meer met van elkaar op gesproken.

Na op tv een huwelijk van van veertig jaar verliet het Lucy haar echtgenoot. met Ze ging door ervandoor met Ken, de ex-man van tijdens op tv haar dochter, Cheryl. Cheryl was van in eerste instantie tijdens geschokt door het door voorval, maar naar nu maakt ze een zich samen met de haar dochter, Hope, zorgen om door Lucy. Ken was het vroeger namelijk prikkelbaar in op tv en overheersend. Volgens van Lucy is daar nu met niks van te merken, een en ze een hoopt niet te hoeven op kiezen de tussen Ken en haar van kind en op kleinkind.

Dr. tijdens Phil praat in verder met Pat en op tv diens vrouw, Sarah, naar en vader, John, het die volgens Pat de waandenkbeelden heeft en zijn het gezin bedreigt. Ze door willen graag het weer contact uit met hem, maar op tv dan moet er wel wat veranderen. tijdens Volgens John tijdens heeft Pat een verleden de vol agressie, op tv mogelijk veroorzaakt door zijn door een genen. Pat Smith, tijdens echtgenote van oud-American footballspeler Emmitt het Smith, op komt praten over uit haar nieuwe boek 'Second naar Chances'.

Pat en tijdens zijn de vrouw, Sarah, zijn door bang voor Pats vader, John. Ze een vrezen dat met hij hun of met hun kinderen iets de wil van aandoen. Pat slaapt op in de woonkamer om paraat op te staan in met het geval zijn het vader uit hun huis binnendringt. John op is gewelddadig, paranoïde en door heeft last van waandenkbeelden. naar Zelf ontkent John de al deze beschuldigingen. de een Hij beweert dat met Sarah zijn zoon heeft van 'gestolen' en uit Pat tegen hem heeft opgezet. tijdens Het het stel zou bezeten zijn door de met naar duivel.

Courtney naar en Ryan van leerden elkaar een jaar geleden kennen van via een datingapp uit en kregen van onlangs van een kind. Maar het hun relatie is door allesbehalve stabiel. Courtney op tv beschuldigt Ryan van vreemdgaan de en Ryan wordt gek van een het Courtneys leugens en driftbuien. Zo op tv loog ze al door eens over door een abortus en wist door haar op tv familie pas twee maanden op tv voor de tijdens bevalling dat ze uit zwanger was. Courtneys zus uit en moeder, bij wie het het stel inwoont, hebben de genoeg van van alle van ellende.

In naar 2015 werden op op een snelweg in op Arizona meerdere het auto's beschoten. Na tijdens een wekenlange zoektocht op tv van de politie werd in uiteindelijk de 21-jarige Leslie met Merritt jr. gearresteerd. Zijn de van wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie het lag zijn uit wapen uit op het moment van de van schietpartijen bij door de lommerd, maar hij werd op toch vastgezet. van Na 222 dagen kwam een een hij vrij, omdat er uit geen sluitend bewijs was. naar Leslie doet nu voor het het tijdens eerst zijn op verhaal.

Richie Lewis op tv was een getalenteerde een honkballer op het een hoogste niveau, maar blessureleed een maakte in een einde aan zijn op tv carrière. Sindsdien tijdens is hij zichzelf niet uit meer. Volgens door zijn familie is hij door depressief, alcoholverslaafd op tv en zet hij de zijn familie voor schut. Artsen met hebben gezegd de dat hij zich met letterlijk tijdens aan het dooddrinken uit is. Volgens Richie valt het de allemaal wel mee en door is hij naar alleen depressief omdat hij naar door niet meer kan naar sporten.

De gescheiden Sandra het het en Joey vechten al twee jaar door om de van voogdij over van hun twee tijdens jonge dochters. Joey naar bewees eerder aan naar de leugendetector dat hij niet schuldig met is aan uit mishandeling door van zijn kinderen. door Hij beweert dat Sandra leugens vertelt de een en de meisjes manipuleert. uit Nu is het de uit beurt het aan Sandra om een test een te van doen met de leugendetector. op Maar nog voor naar de uitslag komt, verlaat door ze de de studio...

Sandra en Joey door waren met al eerder de te gast bij op dr. Phil. Ze zijn gescheiden de en vechten om de van voogdij over met hun kinderen. Volgens op Sandra mishandelt Joey door zijn dochters, uit maar hij beweert uit dat Sandra ze manipuleert op en allerlei leugens in verzint om hem door dwars te door zitten. Joey op gaf zijn medewerking op aan een drugstest door en een leugendetectortest en met kwam daar naar goed uit. Sandra weigerde haar medewerking, met van maar heeft nu van beloofd wel mee te uit doen.

april 2021
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!