Programma gemist?

Shannon beweert met dat haar dochter Ryann van een pathologische uit leugenaar is. Bovendien is met ze een 'catfish', de iemand die zich met op internet voordoet tijdens als iemand anders door en van daarmee bewust andere op mensen misleidt. Shannon tijdens denkt dat haar op tv dochter professionele hulp nodig heeft. tijdens Ook van vraagt ze zich af of in de leugens iets tijdens de te maken hebben met het feit de met dat Ryann haar biologische door vader niet op kent.

Lisa het is ervan overtuigd dat in haar dochter naar Sara verslaafd is uit aan drugs. Ze zou uit zelfs met de creditcard van haar het oma hebben gestolen om aan een geld te komen. een Sara ontkent de door door beschuldigingen en noemt haar moeder de hatelijk en uit gemeen. Ze de wil dat zij haar naar verontschuldigingen aanbiedt.

De op 26-jarige Kelly had op tv een perfecte jeugd: ze kreeg in alles wat uit ze wilde van haar het rijke ouders. door Toen op tv haar ouders 10 jaar geleden op tv gingen scheiden, ontspoorde uit Kelly volledig. Ze in is nu tijdens verslaafd aan van alcohol en leeft op de straat met naar haar verloofde. Kelly's moeder in Diane maakt door zich zorgen om haar door dochter en om haar de toekomstige kleinkind, want het Kelly de is drie maanden uit zwanger.

In in de media werd de 19-jarige de student tijdens Austin Harrouff door de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee een mensen naar dood en beet van een van hen van terwijl hij het dierlijke geluiden maakte. een De politie denkt dat hij naar mogelijk uit onder invloed was van van de 'zombiedrug' het flakka. Austins vader vertelt in het een exclusief interview het dat op tv hij denkt dat zijn zoon van geestesziek een is.

Wendy een zegt dat de haar 23-jarige dochter Stephanie een tijdens manipulatieve pestkop op tv is. Stephanies gedrag een gaat alle perken door te buiten. op tv Wendy vreest voor haar een eigen veiligheid en heeft haar tijdens uit dochter de deur van gewezen. Stephanie wil het terugkeren naar huis en beweert met dat haar het moeder het probleem op tv is. Ze zou naar onvoorspelbaar zijn en altijd uit schreeuwen.

Erik heeft dr. uit Phil een brief naar geschreven de waarin hij smeekt om zijn van hulp. tijdens Erik is verslaafd aan met heroïne door en spendeert hier tot wel 30.000 tijdens dollar met per maand aan. op tv Het lukt hem niet het om in af te kicken en volgens de hem is dat te tijdens wijten aan zijn op moeder, met Kathy. Zij is het namelijk ook verslaafd het aan heroïne. Eriks zus op Stephanie tijdens dreigt het contact met de familie door in te verbreken, omdat ze de genoeg heeft van de in situatie.

Michelles verloofde werd in voor haar een ogen doodgeschoten door de door politie. naar Ze zou een deel krijgen door van de schadevergoeding het van met twee miljoen dollar die haar tijdens schoonfamilie een heeft ontvangen, tijdens maar ze heeft uit niets gekregen. Volgens Michelle op heeft haar zus door Tina leugens verteld aan haar de schoonfamilie. met Tina zegt dat uit Michelle gevaarlijke mannen op tv toelaat in naar haar leven en daarmee haar een kind in gevaar brengt. op tv De uit zussen hebben al uit drie jaar niet meer het met elkaar in gesproken.

Na naar een huwelijk van veertig jaar met verliet naar Lucy haar echtgenoot. Ze ging naar ervandoor met Ken, in de met ex-man van haar dochter, naar Cheryl. op tv Cheryl was in eerste tijdens instantie geschokt door het voorval, van maar nu op maakt naar ze zich samen met haar dochter, op Hope, zorgen om tijdens door Lucy. Ken was vroeger namelijk prikkelbaar op tv en overheersend. Volgens van Lucy is daar op tv in nu niks van te merken, een en ze hoopt niet in te hoeven kiezen een tussen Ken met en haar kind van en in kleinkind.

Dr. op Phil praat op tv verder met Pat naar en diens vrouw, met Sarah, en vader, John, van die volgens Pat het waandenkbeelden heeft het en zijn gezin bedreigt. Ze willen naar tijdens graag weer contact uit met hem, maar dan moet er door wel wat met veranderen. met Volgens John heeft tijdens Pat een verleden door vol agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn naar genen. op Pat Smith, echtgenote van oud-American van tijdens footballspeler Emmitt Smith, komt praten over met op tv haar nieuwe boek 'Second uit Chances'.

Pat de en zijn van vrouw, Sarah, zijn een bang voor Pats door vader, John. Ze vrezen dat hij van hun of hun met met kinderen iets wil het aandoen. Pat slaapt in door de woonkamer op tv om paraat te staan naar in het geval zijn vader van hun huis in binnendringt. John is gewelddadig, uit paranoïde en heeft tijdens last van waandenkbeelden. naar Zelf met ontkent John al deze uit beschuldigingen. Hij beweert de dat in Sarah zijn zoon het heeft 'gestolen' en Pat tegen van hem heeft op opgezet. Het stel zou bezeten met zijn uit door de uit duivel.

Courtney uit en Ryan leerden elkaar naar een het jaar geleden kennen in via een datingapp en in kregen onlangs een het kind. Maar hun van relatie is allesbehalve stabiel. in Courtney beschuldigt Ryan uit van vreemdgaan en Ryan in wordt gek naar van een Courtneys leugens en driftbuien. Zo de loog ze een al eens over een abortus in en naar wist haar familie pas twee een maanden voor de de bevalling dat met ze zwanger was. Courtneys op tijdens zus en moeder, bij met wie het stel tijdens inwoont, hebben genoeg met van alle de ellende.

In 2015 naar werden uit op een snelweg door in Arizona meerdere auto's beschoten. Na tijdens een in wekenlange zoektocht van de politie in werd uiteindelijk de op tv 21-jarige Leslie de Merritt jr. van gearresteerd. Zijn op wapen zou zijn uit gebruikt. Volgens Leslie lag zijn uit wapen op het moment de van tijdens de schietpartijen bij de tijdens lommerd, maar hij tijdens werd toch het vastgezet. Na op 222 dagen kwam hij vrij, omdat door er geen sluitend in bewijs het was. Leslie doet met nu voor het met eerst zijn naar verhaal.

Richie met Lewis was een van getalenteerde honkballer op het hoogste in op niveau, maar blessureleed maakte de een einde met aan zijn carrière. tijdens Sindsdien is hij zichzelf niet de meer. Volgens zijn familie tijdens is in hij depressief, alcoholverslaafd en zet naar uit hij zijn familie voor schut. Artsen van hebben gezegd dat de hij zich op letterlijk aan het dooddrinken op is. tijdens Volgens Richie valt het het allemaal wel mee en het is hij alleen de depressief omdat de hij niet op tv meer kan op sporten.

De gescheiden Sandra tijdens en Joey vechten een al twee jaar op om de voogdij uit over hun met twee jonge dochters. tijdens Joey bewees eerder aan op tv de leugendetector het dat hij niet tijdens schuldig is aan een mishandeling van van zijn kinderen. tijdens Hij beweert dat op tv Sandra leugens vertelt en het de meisjes manipuleert. Nu op is het de tijdens beurt aan van Sandra om een test te door doen met de uit leugendetector. de Maar nog voor de in uitslag door komt, verlaat ze de op studio...

Sandra en Joey de waren uit al eerder in te gast bij dr. Phil. Ze in zijn uit gescheiden en met vechten om de door voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra tijdens een mishandelt Joey zijn de dochters, maar hij beweert dat op tv Sandra ze manipuleert en tijdens allerlei leugens verzint naar om hem naar dwars te zitten. de Joey gaf zijn van medewerking door aan een drugstest en een op tv leugendetectortest en tijdens kwam daar goed van uit. Sandra weigerde tijdens haar medewerking, maar heeft nu op tv beloofd wel mee door door te doen.

december 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord