Programma gemist?

Shannon tijdens beweert dat haar dochter op Ryann een van pathologische leugenaar is. Bovendien door is ze een naar 'catfish', iemand die de zich in op internet voordoet als iemand anders uit en daarmee in bewust andere de mensen misleidt. Shannon denkt dat uit op tv haar dochter professionele hulp tijdens nodig heeft. Ook tijdens vraagt ze zich op af of de leugens op tv iets te maken hebben het met het feit tijdens dat Ryann tijdens haar biologische vader tijdens niet de kent.

Lisa op is ervan overtuigd het dat haar dochter Sara verslaafd tijdens is het aan drugs. in Ze zou zelfs de met creditcard van de haar oma hebben gestolen om aan de geld te komen. naar van Sara ontkent de beschuldigingen het en noemt haar moeder hatelijk uit op en gemeen. Ze in wil dat zij haar verontschuldigingen naar aanbiedt.

De 26-jarige Kelly met een had een perfecte jeugd: ze met kreeg de alles wat ze wilde van haar naar rijke ouders. door Toen haar door ouders 10 op jaar geleden gingen op scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is op op nu verslaafd aan alcohol en uit leeft op straat met met haar naar verloofde. Kelly's moeder uit Diane maakt uit zich zorgen om op haar dochter en om een haar toekomstige kleinkind, want Kelly op tv door is drie maanden door zwanger.

In de media uit werd de door 19-jarige student Austin Harrouff een de de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. naar Hij stak twee mensen dood met en beet een in van hen in terwijl hij dierlijke op tv geluiden maakte. De politie door denkt dat de hij mogelijk onder invloed was door van de op 'zombiedrug' flakka. Austins door vader vertelt in een van exclusief interview het dat hij denkt dat tijdens zijn zoon een geestesziek de is.

Wendy naar zegt dat haar op 23-jarige dochter Stephanie de een manipulatieve pestkop is. in Stephanies gedrag tijdens gaat alle perken te buiten. in Wendy in vreest voor haar op tv eigen veiligheid en heeft haar een dochter de met deur gewezen. Stephanie wil naar terugkeren naar door huis en beweert dat op tv haar moeder het met in probleem is. Ze zou onvoorspelbaar zijn de en altijd op schreeuwen.

Erik heeft tijdens dr. Phil tijdens een brief geschreven met waarin hij smeekt op tv om zijn hulp. op Erik is verslaafd aan heroïne naar en door spendeert hier tot wel 30.000 naar met dollar per maand aan. door Het lukt een hem niet om af van te kicken en volgens hem op tv van is dat te wijten aan zijn naar moeder, Kathy. Zij het is namelijk ook tijdens tijdens verslaafd aan heroïne. Eriks zus in Stephanie dreigt het naar contact met op tv de familie met te verbreken, omdat ze genoeg heeft van de van de situatie.

Michelles verloofde werd op voor haar in ogen doodgeschoten door de tijdens politie. Ze een zou een deel tijdens krijgen van de van schadevergoeding op tv van twee miljoen dollar die haar de een schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft met naar niets gekregen. Volgens Michelle heeft door haar zus Tina leugens op verteld van aan haar naar schoonfamilie. Tina zegt op dat Michelle gevaarlijke de mannen toelaat in haar leven en met daarmee haar kind met in gevaar tijdens brengt. de De zussen hebben al uit drie jaar niet naar meer met elkaar door gesproken.

Na op tv een huwelijk van in veertig jaar in verliet Lucy haar echtgenoot. op Ze ging in ervandoor met Ken, de ex-man van op met haar dochter, Cheryl. Cheryl de was in in eerste instantie geschokt door het van voorval, maar nu maakt met ze zich het samen in met haar dochter, Hope, uit zorgen om Lucy. Ken was op vroeger van namelijk prikkelbaar en overheersend. Volgens in Lucy is daar uit nu niks van van met te merken, en ze hoopt niet het te de hoeven kiezen tussen Ken een en haar van kind en uit kleinkind.

Dr. Phil praat het verder met Pat met en diens vrouw, een Sarah, en vader, het John, het die volgens Pat het waandenkbeelden heeft en het zijn gezin een bedreigt. Ze willen graag weer contact door met op tv hem, maar op tv dan moet er wel wat veranderen. op Volgens John heeft een Pat een tijdens verleden vol agressie, mogelijk met veroorzaakt tijdens door zijn genen. Pat van Smith, echtgenote van op tv oud-American footballspeler Emmitt Smith, van komt een praten over haar een nieuwe boek 'Second een Chances'.

Pat van en zijn vrouw, het Sarah, zijn bang een voor Pats uit vader, John. Ze op tv vrezen dat hij op hun of hun kinderen iets tijdens wil aandoen. Pat slaapt in in de een woonkamer het om paraat te staan in het een geval de zijn vader hun een huis binnendringt. John is gewelddadig, uit paranoïde en heeft een op last van waandenkbeelden. Zelf ontkent de John al het deze beschuldigingen. Hij beweert dat in Sarah zijn op tv zoon heeft 'gestolen' in en Pat tegen de hem heeft opgezet. van Het stel zou met bezeten zijn door naar de op tv duivel.

Courtney en op Ryan leerden elkaar een de jaar in geleden kennen via een datingapp door en kregen van onlangs een kind. Maar met hun relatie in is allesbehalve stabiel. de Courtney tijdens beschuldigt Ryan van het vreemdgaan en Ryan wordt gek uit van op tv Courtneys leugens en driftbuien. tijdens Zo loog ze al op tv eens op over een abortus en met wist haar het familie pas twee een maanden voor de op bevalling dat ze zwanger was. Courtneys op tv zus naar en moeder, tijdens bij wie het stel inwoont, hebben naar genoeg van de alle de ellende.

In door 2015 werden op een snelweg een in Arizona meerdere met auto's beschoten. tijdens Na een wekenlange zoektocht naar van de de politie naar werd uiteindelijk de op tv 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn op door wapen zou zijn gebruikt. Volgens in Leslie lag zijn uit wapen op het moment op van de tijdens schietpartijen bij de tijdens lommerd, uit maar hij werd toch vastgezet. Na in 222 naar dagen kwam uit hij vrij, omdat er uit geen sluitend tijdens bewijs was. Leslie in doet nu voor het een eerst zijn in verhaal.

Richie de Lewis was een van getalenteerde honkballer op op tv het hoogste niveau, maar blessureleed in naar maakte een einde aan zijn carrière. in naar Sindsdien is hij zichzelf niet de meer. Volgens zijn familie een is met hij depressief, met alcoholverslaafd en zet hij naar zijn familie tijdens voor schut. Artsen hebben gezegd dat het hij zich letterlijk met aan het dooddrinken in is. Volgens Richie het valt het van allemaal wel mee en op is hij op tv alleen depressief omdat hij naar op niet meer kan in sporten.

De uit gescheiden Sandra en Joey in vechten al twee naar jaar om de voogdij het over hun twee uit jonge een dochters. Joey bewees eerder aan een de leugendetector dat in hij niet uit schuldig is met aan mishandeling van zijn kinderen. de Hij beweert uit dat Sandra door leugens vertelt en de met meisjes manipuleert. door Nu is het door de beurt aan Sandra om met het een test te doen met de het leugendetector. Maar op tv nog voor de uitslag op tv een komt, verlaat ze de met studio...

Sandra uit en Joey een waren al eerder te met gast bij dr. door Phil. Ze naar zijn gescheiden en vechten om de tijdens voogdij op over hun kinderen. Volgens Sandra de mishandelt van Joey zijn dochters, maar hij op beweert dat naar Sandra ze manipuleert en tijdens allerlei op leugens verzint om hem dwars van te het zitten. Joey gaf uit zijn medewerking uit aan een drugstest en een een leugendetectortest en van kwam daar goed uit uit. Sandra weigerde van haar medewerking, maar heeft met nu beloofd naar wel mee te naar doen.

februari 2019
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord