Programma gemist?

Shannon beweert dat in haar dochter een Ryann een pathologische leugenaar door in is. Bovendien is ze een een 'catfish', iemand die zich het op het internet voordoet van als iemand anders en door daarmee bewust andere in mensen misleidt. Shannon denkt dat door haar het dochter professionele hulp een nodig heeft. in Ook vraagt ze zich tijdens af of met de leugens iets te maken op tv hebben met tijdens het feit tijdens dat Ryann haar biologische vader niet een van kent.

Lisa is ervan door overtuigd dat haar op tv dochter Sara verslaafd op is aan drugs. een Ze zou naar zelfs de creditcard van de haar oma hebben in gestolen om met aan door geld te komen. Sara ontkent het de beschuldigingen en noemt door het haar moeder hatelijk en op tv gemeen. Ze wil in dat zij haar in verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige in Kelly had het een perfecte door jeugd: ze kreeg alles naar wat ze wilde het van haar rijke ouders. tijdens Toen haar ouders 10 naar jaar geleden naar gingen scheiden, ontspoorde van Kelly volledig. Ze is met op tv nu verslaafd aan alcohol en leeft door op straat een met haar verloofde. Kelly's tijdens moeder tijdens Diane maakt zich zorgen om op haar dochter en de om haar door toekomstige kleinkind, op tv want Kelly is drie uit maanden met zwanger.

In de uit media werd de in 19-jarige student de Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' in genoemd. Hij stak twee een van mensen dood en van beet een van de hen terwijl hij dierlijke geluiden het maakte. De politie door denkt dat hij mogelijk de onder de invloed was van uit de 'zombiedrug' flakka. Austins vader in vertelt het in een exclusief interview naar dat hij denkt het dat tijdens zijn zoon geestesziek in is.

Wendy tijdens zegt dat het haar 23-jarige dochter Stephanie een een manipulatieve pestkop is. Stephanies op tv gedrag gaat alle met in perken te buiten. Wendy vreest een voor haar eigen in veiligheid en heeft naar haar dochter de deur het gewezen. Stephanie wil het terugkeren tijdens naar huis en beweert met dat in haar moeder het naar probleem is. Ze zou onvoorspelbaar zijn met van en altijd schreeuwen.

Erik heeft door dr. Phil een brief tijdens geschreven waarin het hij smeekt met om zijn hulp. naar Erik is verslaafd aan uit heroïne en een spendeert hier door tot wel 30.000 dollar per maand op aan. Het de lukt hem op tv niet om af door te kicken en volgens in hem is op tv dat te wijten aan het zijn een moeder, Kathy. Zij is namelijk tijdens ook verslaafd op aan heroïne. Eriks zus het Stephanie dreigt het contact uit met de familie de te verbreken, op omdat ze genoeg van heeft het van de situatie.

Michelles verloofde werd in op voor haar ogen doodgeschoten door de een politie. Ze zou van een deel krijgen uit van een de schadevergoeding van twee miljoen op tv dollar die haar de op schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze op heeft niets in gekregen. Volgens Michelle van heeft haar zus Tina uit leugens verteld een aan haar schoonfamilie. op tv Tina zegt dat de Michelle gevaarlijke mannen op toelaat in haar leven op tv en daarmee haar naar kind in gevaar van brengt. De zussen in hebben al drie jaar van niet meer van met elkaar op tv gesproken.

Na een uit huwelijk van veertig van jaar verliet Lucy de haar echtgenoot. Ze met ging naar ervandoor met Ken, de ex-man van het haar dochter, in Cheryl. Cheryl was in door eerste instantie naar geschokt door het voorval, op maar nu maakt in ze zich samen een met met haar dochter, Hope, uit zorgen om Lucy. Ken met was op tv vroeger namelijk prikkelbaar tijdens en overheersend. Volgens Lucy is daar in nu niks van door te de merken, en ze hoopt niet uit door te hoeven kiezen tussen Ken en uit haar kind en tijdens op tv kleinkind.

Dr. Phil praat op verder met naar Pat en diens met vrouw, Sarah, en het vader, John, die de volgens Pat waandenkbeelden heeft in en naar zijn gezin op bedreigt. Ze willen graag weer uit contact met hem, van maar dan uit moet er wel naar wat veranderen. Volgens in John heeft op tv Pat een verleden vol agressie, op tv mogelijk veroorzaakt door zijn naar genen. uit Pat Smith, echtgenote van op tv oud-American tijdens footballspeler Emmitt Smith, komt op tv praten over haar nieuwe boek tijdens in 'Second Chances'.

Pat en zijn van op tv vrouw, Sarah, zijn uit bang voor Pats vader, John. Ze in vrezen door dat hij van hun of hun kinderen iets een wil aandoen. Pat slaapt op uit in de woonkamer om paraat te op staan in het van van geval zijn vader de hun huis binnendringt. het John is gewelddadig, paranoïde het en heeft last van waandenkbeelden. naar Zelf ontkent John tijdens al deze beschuldigingen. een Hij beweert dat op tv Sarah zijn op zoon heeft de 'gestolen' en Pat van tegen hem heeft opgezet. Het uit met stel zou bezeten zijn uit door de uit duivel.

Courtney en met Ryan leerden naar elkaar een jaar op tv geleden kennen met via een datingapp op en kregen onlangs een kind. in Maar hun de relatie is allesbehalve stabiel. Courtney in beschuldigt van Ryan van vreemdgaan en het Ryan wordt gek van naar Courtneys met leugens en driftbuien. Zo in loog de ze al eens over een abortus tijdens en wist uit haar tijdens familie pas twee in maanden voor de bevalling de dat ze tijdens zwanger was. Courtneys door zus en moeder, bij wie door het stel inwoont, de hebben uit genoeg van alle in ellende.

In de 2015 werden op een van snelweg in Arizona meerdere uit tijdens auto's beschoten. Na een het wekenlange zoektocht op van de politie werd de uiteindelijk de 21-jarige Leslie uit Merritt jr. met gearresteerd. Zijn wapen zou zijn op gebruikt. Volgens op tv Leslie lag zijn wapen door op het moment op van de schietpartijen in bij in de lommerd, de maar hij werd toch het vastgezet. Na 222 dagen kwam het hij vrij, omdat met er van geen sluitend naar bewijs was. Leslie doet nu voor van het op tv eerst zijn het verhaal.

Richie Lewis in was op een getalenteerde honkballer op met het hoogste niveau, maar blessureleed van maakte een einde uit aan zijn met carrière. een Sindsdien is hij tijdens zichzelf niet meer. Volgens zijn familie uit is hij in depressief, alcoholverslaafd en zet de hij zijn familie het voor schut. Artsen op tv hebben in gezegd dat hij zich met letterlijk door aan het dooddrinken is. Volgens in Richie valt van het allemaal wel mee het en met is hij alleen de depressief omdat hij een niet meer kan de sporten.

De gescheiden naar Sandra op en Joey vechten al in twee jaar om door de voogdij over hun twee in jonge de dochters. Joey bewees de eerder aan de leugendetector dat op hij niet schuldig op is van aan mishandeling van zijn door kinderen. tijdens Hij beweert dat Sandra leugens vertelt op tv het en de meisjes manipuleert. met Nu is het het de beurt aan tijdens Sandra om naar een test te van doen met de leugendetector. Maar nog uit voor de op uitslag komt, door verlaat ze de de studio...

Sandra en Joey het waren al met eerder te gast door bij dr. Phil. Ze het zijn van gescheiden en vechten een om de voogdij op tv over hun tijdens kinderen. Volgens Sandra door mishandelt Joey zijn dochters, de maar hij uit beweert dat Sandra uit ze manipuleert en door allerlei leugens verzint om hem dwars met te het zitten. Joey gaf van zijn medewerking een aan een drugstest en naar een leugendetectortest en met kwam daar goed op uit. Sandra weigerde op tv haar medewerking, maar heeft nu op tv beloofd uit wel mee te tijdens doen.

augustus 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 17-08-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord