Programma gemist?

Shannon beweert dat een haar dochter Ryann op tv een pathologische leugenaar een is. Bovendien naar is ze een in 'catfish', iemand het die zich op het internet voordoet de als iemand anders en daarmee een bewust andere mensen misleidt. door Shannon denkt dat tijdens haar dochter de professionele hulp nodig een heeft. Ook de vraagt ze zich af of met de leugens van iets te maken op tv hebben door met het feit dat Ryann de haar van biologische vader niet met kent.

Lisa is tijdens ervan overtuigd dat haar het dochter Sara van verslaafd is aan drugs. naar Ze zou zelfs op tv de het creditcard van de haar oma hebben gestolen om in aan geld te naar komen. Sara ontkent de met beschuldigingen het en noemt haar moeder hatelijk met door en gemeen. Ze wil dat zij tijdens haar door verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige Kelly naar had uit een perfecte het jeugd: ze kreeg alles wat de ze wilde van haar op rijke ouders. Toen een haar ouders 10 in jaar geleden in gingen scheiden, ontspoorde Kelly op volledig. naar Ze is nu door verslaafd aan alcohol en naar leeft het op straat met haar verloofde. het Kelly's op tv moeder Diane maakt zich zorgen de om haar het dochter en om het haar toekomstige in kleinkind, want Kelly is door drie maanden op tv zwanger.

In naar de media het werd de 19-jarige student Austin uit Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. in Hij een stak twee mensen dood het en beet een naar van hen terwijl van hij dierlijke de geluiden maakte. naar De politie denkt dat met hij mogelijk onder een invloed was van de de 'zombiedrug' flakka. Austins uit vader vertelt in in een exclusief interview op dat op tv hij denkt dat zijn zoon naar geestesziek tijdens is.

Wendy zegt met dat haar de 23-jarige dochter het Stephanie een manipulatieve pestkop de is. Stephanies gedrag gaat een alle perken te buiten. een de Wendy vreest voor door haar eigen veiligheid in en heeft haar op tv dochter de deur gewezen. het Stephanie wil terugkeren naar van huis en beweert naar dat uit haar moeder het van probleem is. Ze van zou onvoorspelbaar zijn en altijd van schreeuwen.

Erik heeft tijdens dr. op Phil een brief geschreven waarin in hij smeekt een om zijn naar hulp. Erik is verslaafd aan heroïne op en spendeert door hier tot wel 30.000 uit dollar per maand op tv door aan. Het lukt hem op niet om af te kicken met en volgens van hem is dat te van op wijten aan zijn met moeder, Kathy. Zij is namelijk op tv ook verslaafd aan heroïne. de Eriks zus Stephanie door dreigt het contact op met de door familie te op tv verbreken, omdat ze genoeg heeft in een van de situatie.

Michelles verloofde werd op voor haar in ogen uit doodgeschoten door de politie. Ze zou op tv een deel krijgen uit van de schadevergoeding met het van twee miljoen dollar die op tv haar schoonfamilie heeft het ontvangen, maar ze in heeft van niets gekregen. Volgens met Michelle heeft haar een zus Tina leugens verteld op tv aan haar schoonfamilie. Tina zegt op tv het dat Michelle gevaarlijke van mannen toelaat in van haar leven en daarmee haar op tv kind de in gevaar brengt. De in zussen hebben al drie in jaar op tv niet meer met elkaar in gesproken.

Na een uit huwelijk in van veertig jaar verliet Lucy uit haar echtgenoot. een Ze ging ervandoor met met Ken, de een ex-man van tijdens haar dochter, Cheryl. Cheryl was in op eerste uit instantie geschokt van door het voorval, de maar nu maakt ze zich samen tijdens met haar dochter, een Hope, zorgen om met het Lucy. Ken was met vroeger namelijk prikkelbaar en overheersend. het Volgens Lucy is op tv daar nu niks van de op te merken, en ze hoopt op niet te van hoeven kiezen tussen Ken en op tv naar haar kind en het kleinkind.

Dr. met Phil praat verder met op tv Pat op en diens vrouw, Sarah, en een vader, John, die tijdens volgens Pat waandenkbeelden heeft het en van zijn gezin bedreigt. Ze willen met graag weer contact tijdens een met hem, maar dan op moet er wel wat veranderen. op Volgens John uit heeft Pat een verleden het vol agressie, mogelijk in op veroorzaakt door zijn genen. Pat van Smith, het echtgenote van oud-American footballspeler op Emmitt Smith, komt op tv praten over haar nieuwe tijdens boek 'Second op tv Chances'.

Pat en zijn naar in vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats in vader, John. het Ze op tv vrezen dat hij hun of hun de een kinderen iets wil aandoen. een Pat slaapt in van de woonkamer om paraat met te staan in tijdens het geval op tv zijn vader hun huis binnendringt. tijdens John is gewelddadig, uit paranoïde en heeft uit last van tijdens waandenkbeelden. Zelf in ontkent John al deze met beschuldigingen. Hij beweert tijdens dat Sarah zijn op tv zoon heeft 'gestolen' en het Pat naar tegen hem met heeft opgezet. Het stel zou bezeten met zijn door een de op tv duivel.

Courtney de en Ryan leerden elkaar op een jaar geleden tijdens kennen via met een datingapp en kregen onlangs op tv op tv een kind. Maar hun in relatie is tijdens allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van op het vreemdgaan en Ryan door wordt gek van Courtneys leugens en naar het driftbuien. Zo loog ze al eens van over een abortus het op tv en wist haar van familie pas twee maanden met voor de bevalling dat op tv ze zwanger tijdens was. Courtneys zus en uit moeder, bij in wie het stel inwoont, op tv hebben op tv genoeg van alle op ellende.

In 2015 werden naar op uit een snelweg tijdens in Arizona meerdere met auto's beschoten. Na van een wekenlange zoektocht van de politie tijdens werd uiteindelijk de uit 21-jarige uit Leslie Merritt jr. gearresteerd. door Zijn wapen zou van zijn gebruikt. Volgens Leslie door tijdens lag zijn wapen op het een moment van de van schietpartijen bij door de lommerd, uit maar hij werd in toch vastgezet. Na 222 dagen het kwam hij een vrij, omdat er op tv geen sluitend bewijs het was. Leslie het doet nu voor het uit eerst zijn een verhaal.

Richie met Lewis was een getalenteerde de honkballer naar op het hoogste niveau, de maar blessureleed maakte een einde op tv aan zijn een carrière. Sindsdien op is hij op tv zichzelf niet meer. door Volgens zijn familie is hij depressief, op alcoholverslaafd van en zet hij van zijn familie voor schut. Artsen het hebben gezegd een dat hij zich door letterlijk aan het dooddrinken uit is. op Volgens Richie valt het op allemaal wel mee en naar is hij naar alleen depressief op tv omdat hij de niet meer kan tijdens sporten.

De gescheiden Sandra in en Joey vechten door al naar twee jaar om de het voogdij over hun twee uit jonge door dochters. Joey de bewees eerder aan de leugendetector door dat hij niet naar schuldig is het aan mishandeling van zijn kinderen. op Hij beweert dat op tv Sandra leugens uit vertelt en de meisjes door de manipuleert. Nu is het de naar beurt in aan Sandra om op tv een test te doen met in de leugendetector. naar Maar nog voor met de uitslag komt, uit verlaat ze de van studio...

Sandra en Joey van waren al de eerder te met gast bij van dr. Phil. Ze zijn gescheiden en op vechten tijdens om de voogdij het over hun kinderen. van Volgens Sandra mishandelt Joey uit zijn in dochters, maar hij uit beweert dat Sandra ze manipuleert op en allerlei leugens verzint door om het hem dwars te in zitten. Joey gaf zijn het medewerking een aan een drugstest en een leugendetectortest de en kwam daar de goed uit. tijdens Sandra weigerde naar haar medewerking, maar heeft nu in op tv beloofd wel mee te naar doen.

mei 2019
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord