Programma gemist?

Shannon tijdens beweert dat haar dochter van Ryann van een pathologische leugenaar is. naar Bovendien is ze een tijdens 'catfish', de iemand die zich op internet voordoet tijdens als iemand op tv anders en op tv daarmee bewust andere door mensen misleidt. Shannon denkt de dat in haar dochter professionele hulp op nodig heeft. Ook op vraagt ze het zich af of de leugens door iets op te maken hebben met uit het feit dat Ryann door haar biologische vader op tv niet op kent.

Lisa is ervan door overtuigd met dat haar dochter een Sara verslaafd is aan drugs. op tv Ze op tv zou zelfs de creditcard van van haar door oma hebben gestolen om aan naar geld te op tv komen. Sara door ontkent de beschuldigingen en noemt de haar in moeder hatelijk een en gemeen. Ze wil dat zij tijdens op tv haar verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige naar Kelly had een perfecte tijdens jeugd: met ze kreeg in alles wat ze wilde van haar het van rijke ouders. Toen met haar ouders 10 een jaar geleden gingen scheiden, het ontspoorde Kelly volledig. Ze door is nu verslaafd aan tijdens alcohol door en leeft op op tv straat met haar met verloofde. Kelly's uit moeder Diane maakt zich zorgen om door haar het dochter en om haar toekomstige door uit kleinkind, want Kelly is tijdens drie maanden op zwanger.

In tijdens de media werd de 19-jarige uit student in Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' op genoemd. Hij stak tijdens twee mensen dood en op tv beet een van een hen tijdens terwijl hij dierlijke geluiden maakte. een De uit politie denkt dat naar hij mogelijk onder invloed was op van de 'zombiedrug' uit in flakka. Austins vader vertelt in naar een exclusief door interview dat uit hij denkt dat op tv zijn zoon geestesziek uit is.

Wendy zegt tijdens dat een haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve uit pestkop uit is. Stephanies gedrag tijdens gaat alle perken te buiten. van Wendy vreest voor het haar eigen door veiligheid en heeft haar met dochter de deur naar gewezen. Stephanie wil door terugkeren het naar huis en beweert dat in haar moeder het de door probleem is. Ze een zou onvoorspelbaar zijn en altijd door schreeuwen.

Erik heeft op tv dr. van Phil een brief geschreven waarin van hij tijdens smeekt om zijn hulp. Erik is op tv verslaafd aan op tv heroïne en spendeert hier het door tot wel 30.000 dollar per naar maand aan. Het lukt naar een hem niet om af te het kicken en volgens naar hem op is dat te wijten door aan zijn moeder, Kathy. Zij in is namelijk ook in verslaafd aan heroïne. naar Eriks naar zus Stephanie de dreigt het contact met de een familie te verbreken, uit omdat ze genoeg met heeft een van de situatie.

Michelles een verloofde werd een voor haar ogen van doodgeschoten door de politie. Ze het zou een met deel krijgen van de schadevergoeding op tv van twee miljoen in dollar die de haar schoonfamilie met heeft ontvangen, maar op tv ze heeft niets gekregen. met Volgens van Michelle heeft haar uit zus Tina leugens verteld het aan haar schoonfamilie. de Tina zegt dat Michelle het gevaarlijke een mannen toelaat in tijdens haar leven en daarmee haar naar kind van in gevaar brengt. De zussen hebben op tv in al drie jaar niet meer met door elkaar de gesproken.

Na op tv een huwelijk van veertig jaar van verliet Lucy haar het naar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, uit de ex-man van op haar naar dochter, Cheryl. de Cheryl was in op eerste instantie geschokt door uit het voorval, maar op nu maakt een ze zich samen met tijdens haar dochter, Hope, zorgen om door Lucy. door Ken was vroeger tijdens namelijk prikkelbaar van en overheersend. Volgens Lucy is in daar nu niks van tijdens naar te merken, en ze een hoopt niet te hoeven kiezen een tussen Ken en van haar op kind en het kleinkind.

Dr. de Phil praat verder met de Pat en op tv diens vrouw, naar Sarah, en vader, John, die volgens een Pat waandenkbeelden het heeft en zijn gezin een bedreigt. Ze de willen graag weer contact tijdens met hem, maar door dan moet het er wel wat veranderen. de het Volgens John heeft Pat een verleden in vol agressie, mogelijk uit uit veroorzaakt door zijn tijdens genen. Pat Smith, echtgenote van de oud-American footballspeler het Emmitt Smith, komt praten over de in haar nieuwe boek 'Second de Chances'.

Pat op tv en zijn op tv vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats naar vader, John. uit Ze met vrezen dat hij hun of hun op tv van kinderen iets wil aandoen. Pat uit slaapt in het de woonkamer om op paraat te staan in het met geval zijn vader naar van hun huis binnendringt. John is tijdens gewelddadig, paranoïde een en heeft uit last van waandenkbeelden. Zelf door ontkent John al deze tijdens beschuldigingen. een Hij beweert dat Sarah zijn zoon in heeft naar 'gestolen' en Pat het tegen hem heeft opgezet. Het door door stel zou bezeten met zijn door de op duivel.

Courtney en Ryan met leerden elkaar tijdens een jaar geleden kennen naar uit via een datingapp het en kregen onlangs een tijdens kind. Maar hun relatie tijdens is allesbehalve naar stabiel. Courtney beschuldigt uit Ryan van vreemdgaan en op tv Ryan wordt gek met van de Courtneys leugens en driftbuien. Zo loog op ze uit al eens over van een abortus en wist haar uit familie pas naar twee maanden voor op de bevalling dat tijdens ze zwanger was. uit Courtneys zus en moeder, met bij van wie het stel inwoont, naar hebben genoeg van alle op tv het ellende.

In 2015 werden op op een naar snelweg in een Arizona meerdere auto's beschoten. Na van een naar wekenlange zoektocht van met de politie werd uiteindelijk de op 21-jarige Leslie de Merritt jr. gearresteerd. Zijn de wapen in zou zijn op gebruikt. Volgens Leslie lag zijn naar wapen op in het moment van de schietpartijen de bij de een lommerd, maar hij op tv werd toch van vastgezet. Na tijdens 222 dagen kwam hij vrij, van omdat er op geen sluitend bewijs was. van Leslie doet met nu voor het eerst zijn in uit verhaal.

Richie uit Lewis was door een getalenteerde honkballer in op het hoogste niveau, maar blessureleed het maakte op tv een einde tijdens aan zijn carrière. Sindsdien van is hij tijdens zichzelf niet meer. Volgens zijn familie door is uit hij depressief, alcoholverslaafd en zet het een hij zijn familie voor schut. uit Artsen naar hebben gezegd dat tijdens hij zich letterlijk van aan het dooddrinken is. Volgens Richie tijdens valt het een allemaal wel van mee en is het hij alleen depressief omdat van hij tijdens niet meer kan uit sporten.

De van gescheiden Sandra en een Joey vechten al een twee jaar om de voogdij het over hun twee een jonge dochters. door Joey bewees naar eerder aan de leugendetector dat in hij niet tijdens schuldig is aan mishandeling tijdens naar van zijn kinderen. in Hij beweert dat Sandra leugens vertelt in en de tijdens meisjes manipuleert. in Nu is het de beurt van aan Sandra om een een test uit te door doen met de leugendetector. Maar nog van voor de uitslag door komt, uit verlaat ze de door studio...

Sandra op tv en Joey op tv waren al eerder te gast bij met dr. tijdens Phil. Ze zijn gescheiden een en vechten om tijdens de op voogdij over hun kinderen. door Volgens Sandra mishandelt Joey door zijn op dochters, maar hij beweert dat Sandra tijdens door ze manipuleert en allerlei op tv leugens verzint om hem van dwars te zitten. Joey in gaf de zijn medewerking door aan een drugstest en een tijdens leugendetectortest en kwam het daar goed uit. op Sandra weigerde haar op medewerking, uit maar heeft nu beloofd wel mee naar te het doen.

juli 2021
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!