Programma gemist?

Shannon beweert dat tijdens haar de dochter Ryann in een pathologische leugenaar is. Bovendien is de ze een de 'catfish', iemand die zich met op internet op voordoet als iemand anders het en daarmee bewust het andere mensen misleidt. in Shannon denkt uit dat haar dochter professionele naar hulp naar nodig heeft. Ook een vraagt ze zich af of het met de leugens iets te op maken hebben met tijdens het feit dat Ryann haar op biologische vader van niet naar kent.

Lisa is ervan van overtuigd dat het haar dochter Sara verslaafd uit is met aan drugs. Ze van zou zelfs de de creditcard van haar naar oma hebben gestolen tijdens om aan geld tijdens te komen. in Sara ontkent de beschuldigingen uit en noemt op tv haar moeder hatelijk en gemeen. van Ze van wil dat zij haar verontschuldigingen tijdens aanbiedt.

De op tv 26-jarige Kelly had een in perfecte met jeugd: ze kreeg alles wat op tv ze wilde een van haar rijke ouders. Toen de haar de ouders 10 jaar geleden op gingen uit scheiden, ontspoorde Kelly volledig. het Ze is met nu verslaafd aan alcohol door en leeft in op straat met haar verloofde. Kelly's op moeder Diane tijdens maakt van zich zorgen om haar tijdens dochter en met om haar toekomstige kleinkind, want door Kelly is drie op tv maanden tijdens zwanger.

In uit de media werd de tijdens 19-jarige student de Austin Harrouff de naar 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee op mensen dood en de beet op tv een van door hen terwijl hij dierlijke geluiden op tv maakte. De uit politie denkt dat hij mogelijk naar onder invloed was door van de op tv 'zombiedrug' flakka. Austins vader op vertelt uit in een exclusief een interview dat op tv hij denkt dat de zijn zoon geestesziek de is.

Wendy naar zegt dat van haar 23-jarige dochter het Stephanie een manipulatieve op tv pestkop is. Stephanies gedrag gaat door alle perken op te buiten. Wendy vreest op tv voor haar eigen veiligheid in en heeft haar uit dochter de deur uit gewezen. Stephanie wil de terugkeren naar huis in en op tv beweert dat haar moeder het het probleem is. Ze de zou onvoorspelbaar zijn naar en tijdens altijd schreeuwen.

Erik heeft dr. met Phil een een brief geschreven waarin hij naar smeekt met om zijn hulp. Erik van is de verslaafd aan heroïne en spendeert door hier tijdens tot wel 30.000 dollar per maand het de aan. Het lukt hem niet met om een af te kicken op en volgens hem naar is dat te het wijten aan zijn moeder, Kathy. Zij de met is namelijk ook verslaafd aan heroïne. door door Eriks zus Stephanie een dreigt het contact met de van familie te op verbreken, omdat ze genoeg heeft door van de van situatie.

Michelles verloofde van werd de voor haar ogen doodgeschoten door de in tijdens politie. Ze zou een de deel krijgen van de tijdens schadevergoeding van twee miljoen uit dollar die de haar een schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze tijdens heeft niets gekregen. Volgens het Michelle heeft met haar zus Tina leugens uit verteld aan haar de schoonfamilie. Tina zegt op tv op dat Michelle gevaarlijke van mannen toelaat in van haar leven en daarmee haar kind in in op gevaar brengt. het De zussen hebben al door drie jaar niet van meer met elkaar door gesproken.

Na van een huwelijk in van veertig jaar verliet het Lucy haar echtgenoot. met Ze ging ervandoor met van Ken, van de ex-man van haar op tv dochter, Cheryl. Cheryl was met in eerste instantie geschokt in door het het voorval, van maar nu maakt ze op zich samen met haar dochter, een Hope, van zorgen om Lucy. op Ken was op tv vroeger namelijk prikkelbaar en overheersend. Volgens tijdens Lucy is daar op tv nu op niks van te merken, in en ze het hoopt niet te hoeven op kiezen tussen Ken tijdens en haar kind de en de kleinkind.

Dr. in Phil praat verder op met Pat en diens op tv vrouw, Sarah, het en vader, John, die volgens door Pat waandenkbeelden op tv heeft en zijn gezin op tv bedreigt. Ze willen de graag weer naar contact met in hem, maar dan moet door er wel wat veranderen. het Volgens John heeft de Pat een verleden met de vol agressie, mogelijk uit veroorzaakt door zijn genen. Pat op tv Smith, echtgenote uit van oud-American footballspeler uit Emmitt Smith, komt praten een over haar nieuwe naar boek 'Second naar Chances'.

Pat van en zijn vrouw, het Sarah, zijn bang op voor Pats op vader, John. Ze vrezen dat de hij hun of tijdens hun kinderen op tv iets wil naar aandoen. Pat slaapt in de woonkamer van om in paraat te de staan in het op tv geval zijn vader hun huis binnendringt. door John op is gewelddadig, uit paranoïde en heeft last van waandenkbeelden. tijdens Zelf een ontkent John al deze op beschuldigingen. Hij met beweert dat Sarah zijn zoon met heeft tijdens 'gestolen' en Pat tegen op tv hem heeft tijdens opgezet. Het stel zou bezeten in zijn door de het een duivel.

Courtney en naar Ryan uit leerden elkaar een jaar geleden kennen uit via een datingapp het van en kregen onlangs met een kind. Maar hun relatie is naar allesbehalve stabiel. Courtney op beschuldigt door Ryan van vreemdgaan van en Ryan wordt op tv gek van Courtneys leugens en in driftbuien. met Zo loog ze het al eens over een naar abortus en wist met haar familie pas twee met maanden een voor de bevalling dat op tv ze in zwanger was. Courtneys zus op tv en moeder, bij wie het met stel inwoont, hebben op genoeg door van alle op ellende.

In 2015 op werden op tv op een snelweg in Arizona tijdens meerdere auto's beschoten. Na met met een wekenlange zoektocht van de politie naar werd uiteindelijk de de 21-jarige Leslie Merritt in naar jr. gearresteerd. Zijn wapen met zou zijn gebruikt. van Volgens Leslie lag zijn wapen naar met op het moment van de schietpartijen de de bij de lommerd, maar hij werd van toch vastgezet. een Na 222 dagen kwam het hij vrij, naar omdat er geen tijdens sluitend bewijs was. van Leslie doet nu het voor het uit eerst zijn op verhaal.

Richie op tv Lewis was een uit getalenteerde honkballer op een het hoogste van niveau, maar blessureleed door maakte een einde van aan zijn carrière. van Sindsdien is hij zichzelf niet door meer. het Volgens zijn familie een is hij depressief, het alcoholverslaafd en zet hij zijn door familie voor het schut. Artsen hebben op tv gezegd dat hij zich naar letterlijk aan het uit dooddrinken is. Volgens Richie van valt het allemaal tijdens wel mee de en uit is hij alleen depressief omdat met hij met niet meer kan door sporten.

De gescheiden van Sandra en naar Joey vechten al uit twee jaar in om de voogdij over hun twee op tv jonge dochters. Joey naar in bewees eerder aan de door leugendetector dat door hij niet schuldig op is aan mishandeling van zijn kinderen. van tijdens Hij beweert dat Sandra leugens van vertelt en de meisjes uit manipuleert. Nu met is het de het beurt aan Sandra tijdens om een test in te doen naar met de leugendetector. Maar nog op tv voor met de uitslag met komt, verlaat ze de naar studio...

Sandra en Joey uit waren al met eerder te gast uit bij dr. Phil. Ze uit zijn gescheiden in en vechten om op tv de op tv voogdij over hun kinderen. Volgens door Sandra mishandelt Joey zijn de dochters, maar het hij door beweert dat Sandra ze manipuleert en uit het allerlei leugens verzint om hem dwars tijdens te zitten. Joey naar tijdens gaf zijn medewerking in aan een drugstest en een naar leugendetectortest en op tv kwam daar goed uit. naar Sandra weigerde op haar medewerking, maar heeft nu met beloofd wel uit mee te met doen.

juli 2020
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!