Programma gemist?

Shannon beweert dat met haar dochter Ryann op tv een pathologische de leugenaar is. Bovendien is op ze een het 'catfish', iemand een die zich op internet op tv voordoet als iemand anders de en op tv daarmee bewust de andere mensen misleidt. Shannon denkt met dat door haar dochter professionele hulp nodig heeft. de Ook vraagt een ze zich af of het op de leugens iets een te maken hebben met het feit van dat Ryann haar een biologische vader niet uit een kent.

Lisa in is ervan in overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd met is aan drugs. de Ze zou met zelfs uit de creditcard van haar op oma hebben gestolen om aan de geld te uit komen. Sara ontkent de naar beschuldigingen en tijdens noemt haar moeder van hatelijk en gemeen. Ze een wil het dat zij in haar verontschuldigingen aanbiedt.

De een 26-jarige Kelly had een van perfecte tijdens jeugd: ze kreeg alles wat naar ze wilde van van haar rijke ouders. op tv Toen haar ouders een 10 jaar geleden door gingen scheiden, ontspoorde Kelly uit volledig. naar Ze is nu op tv verslaafd aan alcohol en een leeft op straat met naar haar verloofde. Kelly's een naar moeder Diane maakt zich in zorgen om haar dochter met en door om haar toekomstige kleinkind, uit want Kelly door is drie maanden op zwanger.

In de de media de werd de 19-jarige student op Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' het genoemd. Hij tijdens stak twee mensen dood het en naar beet een van hen in terwijl hij dierlijke het geluiden maakte. De tijdens politie denkt uit dat hij mogelijk tijdens onder invloed was van de uit 'zombiedrug' flakka. Austins vader de vertelt in een tijdens exclusief interview de dat hij op tv denkt dat zijn zoon naar geestesziek door is.

Wendy de zegt dat haar 23-jarige dochter naar Stephanie een op manipulatieve pestkop is. Stephanies op gedrag gaat alle de perken naar te buiten. het Wendy vreest voor haar eigen met veiligheid een en heeft haar op dochter de deur gewezen. Stephanie wil op terugkeren tijdens naar huis en beweert van dat haar moeder door het probleem met is. Ze zou op tv onvoorspelbaar zijn en altijd in schreeuwen.

Erik heeft dr. op Phil de een brief geschreven waarin hij in smeekt uit om zijn hulp. van Erik is verslaafd aan heroïne tijdens en spendeert het hier tot op wel 30.000 dollar per door maand aan. Het lukt naar hem niet door om af met te kicken en volgens hem een uit is dat te wijten tijdens aan zijn de moeder, Kathy. Zij is een namelijk ook verslaafd aan naar heroïne. Eriks zus Stephanie met dreigt met het contact een met de familie naar te verbreken, omdat ze genoeg het heeft van de het situatie.

Michelles tijdens verloofde werd voor haar tijdens ogen doodgeschoten door op tv de politie. door Ze zou een deel uit krijgen van de schadevergoeding een van uit twee miljoen dollar op tv die haar schoonfamilie heeft door ontvangen, maar naar ze heeft niets gekregen. Volgens tijdens Michelle heeft haar in een zus Tina leugens verteld aan de haar schoonfamilie. Tina zegt een dat Michelle op tv gevaarlijke mannen toelaat in in haar uit leven en de daarmee haar kind in in gevaar brengt. in De zussen hebben de al drie jaar niet op tv meer met elkaar het gesproken.

Na een huwelijk uit van in veertig jaar verliet Lucy uit haar echtgenoot. met Ze ging ervandoor tijdens met Ken, de ex-man van tijdens haar dochter, naar Cheryl. Cheryl was in uit op eerste instantie geschokt naar door het voorval, maar met nu maakt ze zich tijdens samen met een haar dochter, naar Hope, zorgen om Lucy. op Ken was vroeger het namelijk prikkelbaar door en overheersend. Volgens Lucy op is daar nu niks van in te in merken, en het ze hoopt niet te hoeven een kiezen tussen Ken en in uit haar kind en de kleinkind.

Dr. tijdens Phil praat verder met naar Pat met en diens vrouw, Sarah, en een vader, John, die volgens met op Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin de tijdens bedreigt. Ze willen graag weer op tv contact met hem, uit maar naar dan moet er in wel wat veranderen. Volgens John heeft uit door Pat een verleden de vol agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn met met genen. Pat Smith, echtgenote van op tv oud-American footballspeler in Emmitt Smith, komt praten een over haar nieuwe een boek 'Second met Chances'.

Pat met en zijn vrouw, Sarah, zijn tijdens bang voor Pats in vader, John. tijdens Ze vrezen in dat hij hun of op hun kinderen iets wil in aandoen. door Pat slaapt in naar de woonkamer om door paraat te staan in naar het geval het zijn vader hun door huis binnendringt. de John is gewelddadig, paranoïde van en heeft last van op tv waandenkbeelden. uit Zelf ontkent John de al deze beschuldigingen. een Hij beweert dat van Sarah zijn zoon heeft 'gestolen' op tv en Pat tegen hem een heeft opgezet. Het de stel zou bezeten door zijn door de het door duivel.

Courtney uit en Ryan leerden elkaar een tijdens jaar geleden kennen naar via een uit datingapp en kregen een onlangs een een kind. Maar hun op relatie is allesbehalve stabiel. in Courtney uit beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan een wordt gek van op het Courtneys leugens en tijdens driftbuien. Zo loog ze al eens tijdens over een abortus naar en wist van haar het familie pas twee maanden op voor de het bevalling dat ze zwanger was. Courtneys naar zus en moeder, op tv bij in wie het stel inwoont, hebben op tv genoeg van het alle met ellende.

In 2015 werden uit op een snelweg op tv in Arizona op tv meerdere auto's beschoten. tijdens Na van een wekenlange zoektocht van de op tv politie werd tijdens uiteindelijk de 21-jarige van Leslie Merritt jr. gearresteerd. de Zijn wapen zou van zijn gebruikt. uit Volgens Leslie lag zijn naar wapen op het van moment van de schietpartijen naar bij de van lommerd, maar hij werd met toch uit vastgezet. Na 222 dagen kwam in op tv hij vrij, omdat er geen sluitend van bewijs was. Leslie door op tv doet nu voor het eerst zijn tijdens op tv verhaal.

Richie Lewis in was een in getalenteerde honkballer op het hoogste uit niveau, maar blessureleed van maakte een einde door de aan zijn carrière. Sindsdien is hij met zichzelf het niet meer. Volgens zijn het familie is hij depressief, op naar alcoholverslaafd en zet op hij zijn familie door voor schut. Artsen hebben gezegd uit dat hij zich naar letterlijk aan het de dooddrinken is. Volgens het Richie valt het de allemaal wel mee op en is op hij alleen in depressief omdat hij door niet meer kan tijdens sporten.

De gescheiden Sandra een en Joey in vechten al twee jaar tijdens om een de voogdij over met hun twee door jonge dochters. Joey de bewees eerder aan de de leugendetector dat door hij niet schuldig is aan de mishandeling van zijn kinderen. naar Hij beweert dat een op Sandra leugens vertelt en de meisjes uit manipuleert. op Nu is het op de beurt aan in Sandra om door een test te doen met de een leugendetector. Maar het nog voor uit de uitslag komt, verlaat ze op tv het de studio...

Sandra van en Joey waren in al eerder te gast bij het dr. de Phil. Ze zijn van gescheiden en vechten om de het voogdij over in hun kinderen. Volgens op tv Sandra mishandelt Joey de zijn dochters, maar het hij beweert dat Sandra door ze door manipuleert en allerlei leugens verzint het om hem dwars van te in zitten. Joey gaf zijn medewerking in aan tijdens een drugstest het en een leugendetectortest en kwam daar de goed uit. met Sandra door weigerde haar medewerking, van maar heeft nu beloofd wel op mee op te doen.

november 2019
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 17:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!