Programma gemist?

Shannon beweert dat een haar dochter Ryann het een pathologische leugenaar met is. Bovendien op is ze een 'catfish', een iemand de die zich op een internet voordoet als van iemand anders en naar daarmee bewust naar andere mensen misleidt. Shannon denkt uit dat haar het dochter professionele met hulp nodig heeft. Ook vraagt de ze zich af de of de leugens de iets te maken in hebben met het uit feit dat Ryann door haar de biologische vader niet tijdens kent.

Lisa op tv is ervan overtuigd dat haar van van dochter Sara verslaafd is aan drugs. door Ze zou uit zelfs de creditcard van op door haar oma hebben op gestolen om aan geld te komen. het Sara ontkent een de beschuldigingen en noemt naar haar naar moeder hatelijk en gemeen. de Ze op wil dat zij haar met verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige Kelly door had een perfecte een jeugd: in ze kreeg door alles wat ze wilde van op tv haar rijke ouders. Toen tijdens haar een ouders 10 jaar geleden gingen met scheiden, ontspoorde Kelly met volledig. Ze op tv is op nu verslaafd aan alcohol de en leeft het op straat met het haar verloofde. Kelly's moeder Diane maakt met de zich zorgen om het haar dochter en naar om haar toekomstige kleinkind, want naar Kelly tijdens is drie maanden op tv zwanger.

In de media naar werd naar de 19-jarige op tv student Austin Harrouff de op tv 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij naar stak twee mensen naar dood en beet van een van hen op tv terwijl hij dierlijke geluiden maakte. door De politie denkt het dat hij mogelijk naar onder met invloed was in van de 'zombiedrug' op flakka. Austins vader vertelt uit in een exclusief interview dat naar hij denkt uit dat zijn met zoon geestesziek in is.

Wendy met zegt dat haar 23-jarige met dochter Stephanie een manipulatieve een pestkop is. een Stephanies gedrag uit gaat alle perken te op buiten. met Wendy vreest voor haar eigen veiligheid op tv en heeft de haar dochter door de deur gewezen. naar Stephanie wil terugkeren naar huis tijdens en beweert dat tijdens haar met moeder het probleem is. Ze tijdens uit zou onvoorspelbaar zijn en altijd het schreeuwen.

Erik van heeft dr. Phil een brief op geschreven waarin hij tijdens op smeekt om zijn hulp. Erik de is verslaafd aan heroïne de en spendeert op hier tot de wel 30.000 dollar per tijdens maand aan. Het lukt de hem niet op om in af te kicken in en volgens hem is op tv dat te wijten het aan zijn moeder, Kathy. Zij een is namelijk met ook verslaafd aan op heroïne. Eriks zus naar Stephanie dreigt het een contact met de familie op tv te verbreken, omdat naar ze op tv genoeg heeft naar van de situatie.

Michelles naar verloofde werd voor haar uit ogen doodgeschoten door de een politie. Ze van zou een het deel krijgen van de van schadevergoeding van twee het miljoen tijdens dollar die haar schoonfamilie heeft tijdens ontvangen, maar van ze heeft niets gekregen. Volgens een met Michelle heeft haar tijdens zus Tina leugens verteld met aan haar schoonfamilie. Tina tijdens zegt dat van Michelle gevaarlijke mannen toelaat in met haar de leven en tijdens daarmee haar kind door in gevaar brengt. De het zussen hebben al drie de jaar niet tijdens meer met het elkaar gesproken.

Na het een huwelijk van veertig door jaar verliet Lucy een haar echtgenoot. in Ze ging op ervandoor met Ken, de ex-man van de haar dochter, in Cheryl. in Cheryl was in eerste het instantie geschokt door het met voorval, maar nu maakt in ze zich samen het op met haar dochter, Hope, zorgen op tv om Lucy. Ken naar was door vroeger namelijk prikkelbaar tijdens en overheersend. Volgens Lucy is het daar op tv nu niks van te merken, een en ze hoopt op niet te hoeven kiezen in tussen uit Ken en haar een kind en in kleinkind.

Dr. Phil op tv praat verder met van Pat en diens vrouw, van Sarah, en het vader, uit John, die volgens Pat uit waandenkbeelden heeft en zijn gezin van bedreigt. Ze op tv willen tijdens graag weer contact met met hem, maar dan moet er uit wel wat veranderen. van Volgens John uit heeft Pat een de verleden vol agressie, op tv mogelijk veroorzaakt door zijn op genen. de Pat Smith, echtgenote het van oud-American een footballspeler Emmitt Smith, komt met praten over het haar nieuwe boek 'Second door Chances'.

Pat van en zijn een vrouw, Sarah, zijn bang voor op Pats op vader, John. Ze vrezen dat hij uit hun het of hun het kinderen iets wil op tv aandoen. Pat slaapt in tijdens de woonkamer met om paraat te staan op in het geval op tv zijn vader hun huis met binnendringt. John is het gewelddadig, paranoïde en de heeft last van het waandenkbeelden. door Zelf ontkent John op al deze beschuldigingen. in Hij beweert dat Sarah zijn zoon door heeft 'gestolen' door en naar Pat tegen hem heeft een opgezet. Het stel zou tijdens bezeten zijn tijdens door de de duivel.

Courtney op tv en Ryan leerden elkaar een met jaar geleden van kennen via een datingapp met naar en kregen onlangs een naar kind. Maar hun van relatie is allesbehalve stabiel. Courtney uit beschuldigt Ryan van uit met vreemdgaan en Ryan uit wordt gek van Courtneys leugens van en op tv driftbuien. Zo loog ze al eens door over op een abortus en wist haar door familie pas twee met met maanden voor de bevalling dat ze een zwanger was. Courtneys een zus de en moeder, bij wie met het stel inwoont, hebben de genoeg van alle het de ellende.

In 2015 werden van op een snelweg op in uit Arizona meerdere op auto's beschoten. Na een door wekenlange zoektocht van de politie op werd in uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt door jr. in gearresteerd. Zijn wapen zou zijn naar gebruikt. Volgens tijdens Leslie met lag zijn wapen op de het moment van de een schietpartijen bij de lommerd, tijdens een maar hij werd toch vastgezet. Na het 222 op tv dagen kwam hij naar vrij, omdat er geen sluitend uit bewijs uit was. Leslie doet de nu voor door het eerst zijn van verhaal.

Richie Lewis in was de een getalenteerde honkballer op door het hoogste niveau, een maar blessureleed maakte een door einde aan op zijn carrière. Sindsdien is hij van zichzelf in niet meer. Volgens zijn familie met is in hij depressief, alcoholverslaafd uit en zet op tv hij zijn familie op voor schut. Artsen hebben gezegd door dat een hij zich letterlijk aan het het dooddrinken is. op Volgens Richie valt met het allemaal wel door mee en is de hij alleen naar depressief omdat hij de niet meer kan een sporten.

De gescheiden tijdens Sandra en Joey vechten een al uit twee jaar om de op tv voogdij over op hun twee jonge in dochters. Joey bewees het eerder aan door de leugendetector dat hij niet schuldig de is van aan mishandeling van zijn kinderen. tijdens Hij de beweert dat op Sandra leugens vertelt en in de meisjes een manipuleert. Nu is het de beurt het aan Sandra om op tv een het test te in doen met de in leugendetector. Maar nog het voor de uitslag het komt, verlaat ze naar de studio...

Sandra en Joey de van waren al eerder door te gast bij dr. Phil. door Ze zijn gescheiden en de vechten om de het voogdij over hun tijdens kinderen. door Volgens Sandra mishandelt naar Joey zijn op tv dochters, maar hij op beweert dat Sandra ze tijdens manipuleert en allerlei leugens verzint van naar om hem dwars te zitten. tijdens Joey gaf een zijn medewerking aan op tv een drugstest een en een leugendetectortest de en kwam daar goed uit. Sandra de weigerde haar medewerking, door maar in heeft nu beloofd wel mee het naar te doen.

november 2017
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord