Programma gemist?

Shannon beweert dat de haar door dochter Ryann een de pathologische leugenaar is. Bovendien is op tv ze een 'catfish', in iemand die in zich een op internet voordoet als door iemand anders het en daarmee bewust met andere mensen misleidt. Shannon denkt door dat haar dochter door professionele hulp nodig op tv heeft. Ook vraagt naar ze zich af het of de leugens van iets te de maken hebben met het van feit dat het Ryann haar biologische tijdens vader niet in kent.

Lisa is op tv ervan overtuigd op dat haar dochter Sara een verslaafd het is aan drugs. tijdens Ze zou zelfs de creditcard van op haar oma hebben met gestolen om aan het geld te komen. naar Sara ontkent de de in beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk door en de gemeen. Ze op tv wil dat zij haar verontschuldigingen met aanbiedt.

De 26-jarige met Kelly had een perfecte het jeugd: op tv ze kreeg tijdens alles wat ze wilde van van haar rijke ouders. een Toen haar ouders op 10 jaar op tv geleden gingen scheiden, ontspoorde met Kelly volledig. de Ze is de nu verslaafd aan alcohol en met leeft op straat naar met een haar verloofde. Kelly's op moeder Diane maakt zich zorgen om op haar dochter het en om haar op toekomstige kleinkind, want van Kelly is drie maanden naar een zwanger.

In de in media werd de de 19-jarige op tv student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. naar Hij stak twee in mensen dood naar en op beet een van hen tijdens terwijl hij dierlijke geluiden van maakte. De op tv politie denkt dat hij op mogelijk onder invloed was door van de tijdens 'zombiedrug' flakka. Austins naar vader vertelt in in een exclusief interview door dat hij denkt op dat zijn zoon geestesziek het naar is.

Wendy zegt op dat haar het 23-jarige dochter Stephanie naar een manipulatieve pestkop is. Stephanies een gedrag gaat alle op tijdens perken te buiten. van Wendy vreest voor haar op tv eigen veiligheid naar en heeft haar dochter de deur in gewezen. Stephanie wil van terugkeren naar in huis en beweert door dat haar moeder de het probleem is. Ze naar op tv zou onvoorspelbaar zijn op en altijd schreeuwen.

Erik naar heeft dr. Phil met een brief geschreven waarin hij de een smeekt om zijn hulp. Erik is naar verslaafd aan een heroïne een en spendeert hier tot wel de 30.000 dollar per maand tijdens met aan. Het lukt hem tijdens niet om met af te kicken op tv en volgens hem de is dat te wijten aan zijn van moeder, Kathy. Zij op tv is namelijk op tv ook verslaafd uit aan heroïne. Eriks zus Stephanie een een dreigt het contact van met de familie op tv te verbreken, omdat ze met genoeg heeft van de een situatie.

Michelles een verloofde werd voor naar haar ogen doodgeschoten op tv door de de politie. Ze zou een deel krijgen op op van de schadevergoeding van een twee miljoen dollar de die haar tijdens schoonfamilie heeft ontvangen, maar de ze heeft niets gekregen. op Volgens Michelle op heeft haar zus Tina naar leugens het verteld aan haar schoonfamilie. met Tina zegt dat de Michelle gevaarlijke mannen naar toelaat in haar leven naar en daarmee haar een kind in gevaar op brengt. De zussen hebben tijdens al drie jaar van niet uit meer met elkaar op tv gesproken.

Na een in huwelijk van veertig jaar met verliet Lucy haar op echtgenoot. Ze ging naar ervandoor met van Ken, de ex-man de van haar dochter, Cheryl. op Cheryl tijdens was in eerste instantie geschokt naar door het de voorval, op maar nu maakt ze zich het samen met op tv haar dochter, Hope, naar zorgen om met Lucy. Ken was vroeger een namelijk prikkelbaar en naar overheersend. Volgens Lucy is daar uit nu niks van met te merken, op en ze hoopt niet naar te naar hoeven kiezen tussen het Ken en haar kind en de door kleinkind.

Dr. naar Phil praat op verder met Pat en diens de vrouw, Sarah, en vader, uit door John, die volgens Pat de waandenkbeelden heeft door en zijn gezin bedreigt. tijdens Ze willen graag weer met contact met hem, maar door dan moet er van wel wat tijdens veranderen. Volgens John heeft naar het Pat een verleden uit vol agressie, mogelijk door veroorzaakt door zijn de genen. Pat Smith, echtgenote naar van oud-American footballspeler Emmitt op Smith, het komt praten over haar door nieuwe boek 'Second uit Chances'.

Pat in en zijn vrouw, Sarah, zijn met uit bang voor Pats vader, John. op Ze door vrezen dat hij in hun of hun kinderen iets wil een aandoen. Pat slaapt op de in de woonkamer om paraat te de staan uit in het geval naar zijn vader hun een huis binnendringt. John is gewelddadig, van van paranoïde en heeft last de van waandenkbeelden. Zelf in ontkent John van al deze beschuldigingen. Hij beweert met dat Sarah zijn zoon het heeft naar 'gestolen' en Pat een tegen hem heeft het opgezet. Het stel zou van bezeten op zijn door de door duivel.

Courtney de en Ryan uit leerden elkaar een jaar geleden kennen op via uit een datingapp en kregen op onlangs tijdens een kind. Maar een hun relatie is allesbehalve naar stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van een vreemdgaan en Ryan uit op wordt gek van Courtneys leugens en op tv driftbuien. Zo de loog de ze al eens over een een abortus en de wist haar familie pas een twee maanden in voor de in bevalling dat ze zwanger was. Courtneys op tv zus en moeder, uit bij door wie het stel naar inwoont, hebben genoeg een van alle uit ellende.

In 2015 in werden op uit een snelweg in Arizona op meerdere auto's beschoten. Na op tv op tv een wekenlange zoektocht van door de politie werd door uiteindelijk de uit 21-jarige Leslie Merritt door jr. gearresteerd. Zijn op wapen zou zijn op tv gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen met naar op het moment van de tijdens schietpartijen tijdens bij de lommerd, maar hij werd op tv toch vastgezet. Na van 222 dagen kwam van hij op tv vrij, omdat met er geen sluitend bewijs door was. Leslie met doet nu voor het eerst op tv zijn naar verhaal.

Richie Lewis was in tijdens een getalenteerde honkballer op het door hoogste niveau, maar naar blessureleed maakte een einde door aan op zijn carrière. Sindsdien is hij met zichzelf niet meer. naar Volgens zijn familie door is hij met depressief, alcoholverslaafd tijdens en zet hij zijn op tv familie voor schut. op tv Artsen hebben gezegd op dat in hij zich letterlijk naar aan het dooddrinken is. Volgens door Richie valt het op allemaal wel mee en door op is hij alleen depressief omdat hij tijdens niet meer met kan op tv sporten.

De gescheiden de Sandra tijdens en Joey vechten al van twee jaar om de voogdij op over hun twee in het jonge dochters. Joey in bewees eerder aan de leugendetector op tv dat hij niet schuldig met een is aan mishandeling van zijn kinderen. op Hij beweert dat een Sandra tijdens leugens vertelt van en de meisjes manipuleert. Nu uit is het de in beurt aan van Sandra om een test door te doen de met de leugendetector. op tv Maar nog voor een de uitslag komt, verlaat op tv ze de in studio...

Sandra en Joey een waren met al eerder te gast bij op tv dr. Phil. van Ze het zijn gescheiden en vechten om de uit voogdij over hun op tv met kinderen. Volgens Sandra op tv mishandelt Joey zijn dochters, maar van hij beweert dat op Sandra ze manipuleert en op allerlei leugens het verzint om het hem dwars te zitten. Joey een gaf zijn een medewerking aan de een drugstest en een naar leugendetectortest en kwam daar van goed uit. Sandra op tv op tv weigerde haar medewerking, maar in heeft nu beloofd wel mee op tv met te doen.

februari 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord