Programma gemist?

Shannon naar beweert dat haar dochter Ryann door een uit pathologische leugenaar is. Bovendien is op ze een 'catfish', op iemand die zich tijdens op internet uit voordoet tijdens als iemand anders en daarmee een bewust de andere mensen misleidt. Shannon denkt dat het haar dochter professionele de hulp nodig door heeft. Ook in vraagt ze zich af met of de leugens iets een te maken op tv hebben met het het feit dat het Ryann haar biologische het vader niet op kent.

Lisa naar is ervan overtuigd dat haar een dochter Sara van verslaafd is aan drugs. in Ze zou zelfs op de creditcard van van haar oma hebben naar gestolen om aan door geld te komen. op tv Sara op tv ontkent de beschuldigingen en noemt uit haar op moeder hatelijk door en gemeen. Ze wil dat de zij haar verontschuldigingen naar aanbiedt.

De het 26-jarige Kelly had een perfecte in jeugd: ze op tv kreeg alles wat door ze wilde uit van haar rijke door ouders. Toen haar een ouders 10 jaar van geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly tijdens door volledig. Ze is nu verslaafd naar aan alcohol en van leeft op straat tijdens met haar het verloofde. Kelly's moeder Diane maakt tijdens zich zorgen uit om haar dochter en naar om haar de toekomstige in kleinkind, want Kelly is in drie maanden door zwanger.

In naar de media werd de 19-jarige uit student op tv Austin Harrouff de op tv 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee door mensen dood naar en naar beet een van hen terwijl uit hij naar dierlijke geluiden maakte. De politie in denkt dat hij mogelijk het onder invloed was tijdens op van de 'zombiedrug' naar flakka. Austins vader een vertelt in een exclusief interview dat op hij denkt van dat zijn zoon geestesziek uit met is.

Wendy een zegt dat haar van 23-jarige dochter Stephanie een op manipulatieve pestkop is. op Stephanies gedrag gaat alle van perken een te buiten. Wendy vreest de voor haar eigen uit veiligheid naar en heeft haar dochter naar de deur tijdens gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis de en beweert in dat haar moeder een het probleem is. Ze de zou onvoorspelbaar de zijn en altijd op tv schreeuwen.

Erik heeft dr. in het Phil een brief geschreven waarin hij tijdens smeekt in om zijn hulp. in Erik is van verslaafd aan heroïne het en spendeert hier tot een wel 30.000 dollar per maand op aan. Het uit lukt naar hem niet om af te met kicken en volgens hem uit is door dat te wijten aan zijn op moeder, op Kathy. Zij is namelijk van ook verslaafd aan een heroïne. Eriks de zus Stephanie dreigt het contact in met tijdens de familie te op verbreken, omdat ze naar genoeg heeft de van de situatie.

Michelles verloofde werd de voor haar ogen op op tv doodgeschoten door de politie. Ze zou in een deel krijgen tijdens van de naar schadevergoeding van twee miljoen het van dollar die haar schoonfamilie met heeft ontvangen, maar ze heeft van niets gekregen. het Volgens Michelle heeft haar op tv uit zus Tina leugens verteld aan het haar schoonfamilie. Tina zegt een dat Michelle tijdens gevaarlijke mannen de toelaat in haar leven door en daarmee haar kind met in gevaar brengt. van het De zussen hebben al op drie jaar niet meer op tv met uit elkaar gesproken.

Na de een huwelijk van veertig jaar naar verliet Lucy haar het echtgenoot. Ze ging van ervandoor met tijdens Ken, de ex-man van de haar dochter, tijdens Cheryl. Cheryl was in in eerste instantie van geschokt door het naar voorval, in maar nu maakt ze zich in samen met met haar dochter, door Hope, zorgen om Lucy. Ken op tv was van vroeger namelijk prikkelbaar de en overheersend. Volgens Lucy is naar daar nu in niks van te merken, en uit ze hoopt niet met te hoeven een kiezen van tussen Ken en de haar kind en tijdens kleinkind.

Dr. de Phil praat het verder met Pat en diens door vrouw, een Sarah, en vader, John, die met volgens Pat waandenkbeelden tijdens heeft en zijn gezin een het bedreigt. Ze willen in graag weer contact van met hem, maar dan moet van er wel met wat veranderen. Volgens de John heeft op Pat een verleden vol agressie, mogelijk in veroorzaakt door door zijn genen. Pat de Smith, echtgenote een van oud-American footballspeler Emmitt door Smith, komt praten over een haar een nieuwe boek naar 'Second Chances'.

Pat en zijn van vrouw, Sarah, zijn een bang voor met Pats de vader, John. Ze vrezen dat met hij hun of hun van kinderen iets een wil aandoen. Pat in slaapt naar in de woonkamer uit om paraat te tijdens staan in het geval een zijn vader hun huis binnendringt. in John in is gewelddadig, paranoïde en een heeft last van waandenkbeelden. een Zelf ontkent John door in al deze beschuldigingen. Hij beweert dat de Sarah zijn zoon op tv heeft van 'gestolen' en Pat tegen hem van heeft opgezet. het Het stel tijdens zou bezeten naar zijn door de op duivel.

Courtney uit en Ryan leerden een elkaar een jaar geleden kennen op via een van datingapp en kregen in onlangs een kind. tijdens Maar op tv hun relatie is allesbehalve stabiel. op Courtney beschuldigt Ryan naar van naar vreemdgaan en Ryan wordt gek van uit Courtneys leugens op en driftbuien. Zo met loog ze al op tv eens over het een abortus en wist haar een familie pas twee het van maanden voor de bevalling dat ze een met zwanger was. Courtneys zus en moeder, een bij een wie het stel uit inwoont, hebben genoeg van alle een het ellende.

In het 2015 werden op een met snelweg in Arizona een meerdere de auto's beschoten. Na een wekenlange het zoektocht een van de politie werd uiteindelijk de door 21-jarige Leslie Merritt het jr. uit gearresteerd. Zijn door wapen zou zijn gebruikt. naar Volgens Leslie lag uit zijn wapen op het door moment van de uit schietpartijen bij de met lommerd, maar hij door werd toch vastgezet. met Na 222 dagen uit kwam hij het vrij, omdat er geen door sluitend bewijs was. Leslie op tv doet naar nu voor met het eerst zijn naar verhaal.

Richie een Lewis was een van getalenteerde honkballer op op het hoogste niveau, maar blessureleed van maakte in een einde aan zijn op tv carrière. de Sindsdien is hij zichzelf niet meer. het Volgens zijn familie op is hij met depressief, door alcoholverslaafd en zet in hij zijn familie naar voor schut. Artsen hebben gezegd op tv dat hij het zich letterlijk aan het dooddrinken de is. Volgens tijdens Richie valt het allemaal op tv wel mee en het de is hij alleen depressief van omdat hij naar niet meer kan uit sporten.

De gescheiden Sandra de en in Joey vechten al twee jaar het om met de voogdij over hun twee in jonge van dochters. Joey bewees eerder met aan naar de leugendetector dat hij niet tijdens schuldig is op aan mishandeling van zijn naar kinderen. op Hij beweert dat naar Sandra leugens vertelt en van de meisjes manipuleert. Nu is op het de beurt op aan door Sandra om een test op te doen uit met de een leugendetector. Maar nog een voor de uitslag komt, verlaat ze het het de studio...

Sandra en Joey met waren op tv al eerder te op gast bij van dr. Phil. Ze zijn gescheiden en een vechten op tv om de voogdij van over hun kinderen. Volgens een Sandra mishandelt Joey zijn uit dochters, maar met hij met beweert dat Sandra ze manipuleert een en allerlei leugens verzint uit om hem dwars naar te zitten. Joey op gaf zijn met medewerking aan de een drugstest en een leugendetectortest uit en door kwam daar uit goed uit. Sandra weigerde haar door medewerking, tijdens maar heeft nu beloofd met wel mee te naar doen.

augustus 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord