Programma gemist?

Shannon beweert dat van op tv haar dochter Ryann de een pathologische leugenaar is. Bovendien is door ze een 'catfish', naar iemand die zich naar op internet tijdens voordoet uit als iemand anders en daarmee bewust de andere van mensen misleidt. Shannon denkt dat naar uit haar dochter professionele hulp nodig naar heeft. Ook vraagt ze met zich af van of de leugens iets tijdens naar te maken hebben met het op feit dat van Ryann haar biologische vader op tv niet op kent.

Lisa door is ervan overtuigd op dat haar dochter Sara verslaafd tijdens op is aan drugs. Ze een zou zelfs de een creditcard van haar oma hebben op tv gestolen om aan in geld te in komen. Sara tijdens ontkent de beschuldigingen en het noemt haar een moeder hatelijk en van gemeen. Ze in wil dat zij haar verontschuldigingen in aanbiedt.

De 26-jarige op Kelly had een tijdens perfecte jeugd: ze kreeg naar alles wat uit ze wilde op tv van haar rijke ouders. uit Toen haar ouders 10 op tv door jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde uit Kelly met volledig. Ze is met nu verslaafd aan in alcohol en leeft op uit straat met haar een verloofde. Kelly's moeder tijdens Diane maakt zich zorgen om naar haar van dochter en om haar met toekomstige door kleinkind, want Kelly is drie maanden de van zwanger.

In de media het werd de 19-jarige tijdens student een Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' tijdens genoemd. in Hij stak twee mensen naar dood en beet een van door hen een terwijl hij van dierlijke geluiden maakte. De politie denkt met met dat hij mogelijk onder invloed van was uit van de 'zombiedrug' flakka. Austins in vader op tv vertelt in een exclusief de interview dat een hij denkt dat de zijn zoon geestesziek naar is.

Wendy zegt door dat haar 23-jarige met dochter het Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies in van gedrag gaat alle tijdens perken te buiten. Wendy tijdens vreest voor haar eigen een veiligheid en heeft haar in dochter door de deur gewezen. Stephanie op wil met terugkeren naar huis en met beweert dat haar met moeder het probleem is. Ze in zou onvoorspelbaar tijdens zijn en altijd het schreeuwen.

Erik van heeft dr. Phil uit een brief het geschreven waarin hij smeekt tijdens om zijn hulp. Erik van is verslaafd naar aan heroïne en in spendeert hier in tot wel 30.000 dollar per naar maand de aan. Het lukt door hem niet om af te kicken in en op tv volgens hem is dat te tijdens wijten aan van zijn naar moeder, Kathy. Zij op is namelijk ook verslaafd aan van heroïne. Eriks op zus Stephanie dreigt het contact het met de de familie door te verbreken, omdat ze genoeg heeft met van de van situatie.

Michelles uit verloofde werd voor van haar ogen doodgeschoten uit door de politie. naar Ze zou een deel krijgen in van door de schadevergoeding van uit twee miljoen dollar die haar op van schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft de niets gekregen. Volgens de Michelle heeft haar met zus Tina door leugens verteld op tv aan haar schoonfamilie. de Tina zegt dat de Michelle gevaarlijke mannen toelaat in tijdens haar door leven en daarmee haar kind een in het gevaar brengt. door De zussen hebben al in drie jaar niet meer met met uit elkaar gesproken.

Na een een huwelijk van in veertig jaar verliet Lucy op haar tijdens echtgenoot. Ze ging ervandoor met tijdens Ken, de een ex-man van uit haar dochter, Cheryl. Cheryl de was in eerste instantie uit geschokt door het naar voorval, maar nu tijdens maakt op ze zich samen met met haar dochter, het Hope, zorgen om Lucy. door Ken was vroeger tijdens namelijk prikkelbaar en overheersend. Volgens op tv in Lucy is daar nu niks van het te merken, op tv en ze naar hoopt niet te op hoeven kiezen tussen Ken uit en haar kind en door een kleinkind.

Dr. Phil de praat verder met het Pat en diens naar vrouw, uit Sarah, en vader, John, die volgens op Pat uit waandenkbeelden heeft het en zijn gezin bedreigt. van Ze willen het graag weer contact met hem, maar naar dan moet er uit op wel wat veranderen. Volgens John naar heeft in Pat een verleden door vol agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn van door genen. Pat Smith, echtgenote tijdens van oud-American met footballspeler Emmitt Smith, komt tijdens praten over haar nieuwe het boek 'Second op tv Chances'.

Pat en zijn op tv vrouw, Sarah, zijn uit bang tijdens voor Pats vader, John. in Ze uit vrezen dat hij hun of het hun kinderen iets de wil aandoen. Pat slaapt van in de op tv woonkamer om van paraat te staan de in het geval zijn een vader op hun huis binnendringt. John is van gewelddadig, een paranoïde en heeft last de van waandenkbeelden. Zelf ontkent van John al deze beschuldigingen. op Hij beweert door dat Sarah zijn op tv zoon uit heeft 'gestolen' en Pat naar tegen hem heeft opgezet. op tv Het met stel zou bezeten tijdens zijn door de de duivel.

Courtney en Ryan op tv leerden elkaar een uit jaar door geleden kennen via een uit datingapp en kregen een onlangs een kind. naar Maar een hun relatie is allesbehalve met stabiel. Courtney naar beschuldigt Ryan van vreemdgaan en de Ryan wordt gek een van Courtneys in leugens en in driftbuien. Zo loog ze al een eens over een abortus op tv het en wist haar familie pas op tv twee maanden voor de op bevalling het dat ze in zwanger was. Courtneys zus tijdens en moeder, bij op tv wie het stel inwoont, hebben op tv naar genoeg van alle in ellende.

In 2015 werden de op een snelweg met in op tv Arizona meerdere auto's beschoten. Na met een een wekenlange zoektocht van de politie door werd uiteindelijk de de 21-jarige Leslie in Merritt naar jr. gearresteerd. Zijn wapen zou door zijn gebruikt. Volgens Leslie tijdens lag een zijn wapen op het moment uit van de schietpartijen op bij de lommerd, uit maar hij werd van toch vastgezet. uit Na 222 naar dagen kwam hij vrij, tijdens omdat er op tv geen sluitend bewijs was. op tv Leslie doet in nu voor het eerst zijn het door verhaal.

Richie op Lewis was een door getalenteerde honkballer op tv op het hoogste niveau, op tv maar blessureleed een maakte een einde aan van zijn carrière. Sindsdien is hij met zichzelf niet in meer. Volgens zijn familie tijdens is hij met depressief, alcoholverslaafd en zet uit hij zijn door familie voor in schut. Artsen hebben op tv gezegd dat hij de zich letterlijk aan in het dooddrinken het is. Volgens Richie valt het allemaal uit wel op mee en is het hij alleen naar depressief omdat hij de niet meer kan een sporten.

De gescheiden uit Sandra en in Joey vechten al twee jaar de om naar de voogdij op over hun twee jonge dochters. Joey tijdens naar bewees eerder aan van de leugendetector dat de hij niet schuldig is op tv aan mishandeling van uit zijn kinderen. Hij beweert tijdens dat Sandra leugens de vertelt en de de meisjes manipuleert. Nu is uit het het de beurt aan Sandra uit om een in test te doen met door de leugendetector. tijdens Maar nog voor de uitslag met komt, naar verlaat ze de van studio...

Sandra het en Joey waren het al eerder te tijdens gast bij dr. Phil. Ze naar van zijn gescheiden en op tv vechten om de voogdij over hun tijdens van kinderen. Volgens Sandra mishandelt door Joey zijn naar dochters, maar hij beweert dat Sandra door met ze manipuleert en allerlei tijdens leugens verzint om hem met dwars op tv te zitten. Joey gaf zijn medewerking op tv met aan een drugstest en in een leugendetectortest met en kwam daar goed uit. de Sandra weigerde haar medewerking, van maar heeft op nu beloofd door wel mee te van doen.

februari 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 23-02-2018 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord