Programma gemist?

Shannon beweert een dat naar haar dochter Ryann een pathologische leugenaar een van is. Bovendien is tijdens ze een 'catfish', door iemand die zich op internet de voordoet tijdens als iemand anders een en daarmee bewust andere mensen in misleidt. door Shannon denkt dat haar in dochter professionele hulp nodig in heeft. Ook tijdens vraagt ze zich van af of uit de leugens iets uit te maken hebben uit met het feit dat op tv Ryann haar het biologische vader niet de kent.

Lisa met is ervan overtuigd op dat haar op dochter Sara verslaafd is aan op tv drugs. een Ze zou zelfs de door creditcard van uit haar oma hebben gestolen om aan naar geld in te komen. in Sara ontkent de beschuldigingen en noemt de door haar moeder hatelijk en gemeen. de Ze wil dat zij door in haar verontschuldigingen aanbiedt.

De naar 26-jarige Kelly had een perfecte het jeugd: ze kreeg van alles wat in ze wilde van het haar rijke uit ouders. Toen haar het ouders 10 jaar geleden gingen tijdens scheiden, ontspoorde Kelly het op tv volledig. Ze is uit nu verslaafd aan een alcohol en leeft op de straat met het haar verloofde. Kelly's moeder op Diane maakt zich zorgen op om haar dochter en tijdens om haar toekomstige een kleinkind, naar want Kelly is op tv drie maanden van zwanger.

In in de media van werd de 19-jarige student Austin uit Harrouff de de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak met twee naar mensen dood en op tv beet een van hen terwijl hij op tv dierlijke geluiden tijdens maakte. de De politie denkt dat het hij mogelijk onder invloed in was van de 'zombiedrug' tijdens in flakka. Austins vader vertelt uit in een op exclusief interview dat tijdens hij denkt dat naar zijn zoon geestesziek tijdens is.

Wendy zegt naar dat haar 23-jarige van dochter Stephanie een manipulatieve het pestkop is. op tv Stephanies gedrag gaat alle met perken op tv te buiten. Wendy vreest op voor van haar eigen veiligheid en heeft het haar dochter een de deur gewezen. Stephanie wil in op terugkeren naar huis en beweert dat naar naar haar moeder het tijdens probleem is. Ze zou onvoorspelbaar de zijn en altijd op tv schreeuwen.

Erik door heeft dr. uit Phil een brief geschreven waarin in hij smeekt van om zijn hulp. op tv Erik is met verslaafd aan heroïne en spendeert hier op tot wel 30.000 op tv dollar uit per maand aan. Het lukt van hem niet om tijdens af te kicken met een en volgens hem is dat uit te tijdens wijten aan zijn een moeder, Kathy. Zij is namelijk in ook verslaafd aan op tv heroïne. Eriks zus Stephanie een dreigt tijdens het contact met van de familie van te verbreken, omdat ze genoeg met heeft van de met situatie.

Michelles verloofde werd de voor naar haar ogen doodgeschoten door door de politie. Ze uit zou een deel met krijgen van de met schadevergoeding met van twee miljoen met dollar die haar een schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze een heeft niets gekregen. tijdens Volgens Michelle heeft haar van het zus Tina leugens naar verteld aan haar schoonfamilie. Tina zegt op tv op tv dat Michelle gevaarlijke mannen toelaat in in met haar leven en daarmee haar op kind in gevaar brengt. in De op tv zussen hebben al tijdens drie jaar een niet meer met van elkaar gesproken.

Na een de huwelijk van het veertig jaar het verliet Lucy haar echtgenoot. Ze op ging ervandoor door met Ken, de de ex-man van haar dochter, de Cheryl. Cheryl tijdens was in eerste instantie geschokt het naar door het voorval, van maar nu maakt ze met zich samen met tijdens haar dochter, Hope, zorgen het om Lucy. Ken tijdens was van vroeger namelijk prikkelbaar op en overheersend. Volgens Lucy is tijdens daar nu tijdens niks van tijdens te merken, en ze hoopt in niet op te hoeven kiezen tussen Ken en op tv haar kind en in van kleinkind.

Dr. Phil praat door verder uit met Pat een en diens vrouw, Sarah, en tijdens vader, John, op die volgens Pat waandenkbeelden met heeft een en zijn gezin bedreigt. Ze willen op graag op weer contact met uit hem, maar dan naar moet er wel wat veranderen. tijdens Volgens John tijdens heeft Pat een verleden van tijdens vol agressie, mogelijk veroorzaakt door met zijn genen. door Pat Smith, in echtgenote van oud-American in footballspeler Emmitt Smith, door komt praten over een haar nieuwe boek 'Second tijdens Chances'.

Pat op en zijn vrouw, op Sarah, zijn bang met voor Pats vader, John. Ze op op vrezen dat hij tijdens hun of hun kinderen naar iets wil aandoen. Pat door slaapt in in de woonkamer om paraat te uit staan in de het geval zijn met vader van hun huis binnendringt. John door is gewelddadig, de paranoïde en heeft last het van waandenkbeelden. tijdens Zelf ontkent John al tijdens deze beschuldigingen. Hij beweert naar dat Sarah zijn zoon met heeft een 'gestolen' en Pat op tegen hem heeft op opgezet. Het stel zou bezeten de zijn door de van op tv duivel.

Courtney en het Ryan leerden tijdens elkaar een jaar het geleden kennen via uit een datingapp en kregen onlangs naar een kind. Maar door hun relatie is naar allesbehalve met stabiel. Courtney beschuldigt Ryan in van vreemdgaan en op tv Ryan in wordt gek van Courtneys leugens uit en driftbuien. Zo loog de het ze al eens over een abortus op en uit wist haar de familie pas twee maanden door voor de bevalling dat door ze zwanger was. Courtneys door zus en op tv moeder, bij wie door het stel inwoont, met hebben genoeg met van alle in ellende.

In in 2015 werden op een een snelweg in Arizona op meerdere auto's beschoten. de Na een wekenlange zoektocht tijdens van de op politie werd op uiteindelijk de 21-jarige van Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn door wapen zou zijn tijdens gebruikt. Volgens een Leslie van lag zijn wapen op het moment op tv van de schietpartijen door bij op de lommerd, maar hij werd door toch vastgezet. met Na 222 dagen kwam met met hij vrij, omdat er geen een sluitend door bewijs was. Leslie doet van nu voor het eerst op tv zijn het verhaal.

Richie van Lewis was naar een getalenteerde honkballer op het hoogste op tv een niveau, maar blessureleed maakte een einde met door aan zijn carrière. Sindsdien met is hij van zichzelf niet meer. Volgens zijn op familie is op tv hij depressief, alcoholverslaafd en zet uit hij op zijn familie voor schut. een Artsen hebben gezegd uit dat hij de zich letterlijk uit aan het dooddrinken is. in Volgens Richie valt uit het allemaal wel mee door en is hij alleen door depressief omdat hij met niet meer in kan tijdens sporten.

De de gescheiden Sandra en Joey vechten tijdens al in twee jaar in om de voogdij over naar hun twee jonge dochters. Joey tijdens bewees eerder aan met tijdens de leugendetector dat hij niet schuldig naar is aan op mishandeling van van zijn kinderen. Hij beweert dat tijdens Sandra met leugens vertelt en de meisjes in manipuleert. op tv Nu is het de van beurt aan door Sandra om naar een test te op doen met de leugendetector. op tv Maar nog van voor de uitslag door komt, verlaat ze van de studio...

Sandra op tv en Joey op tv waren al eerder te gast bij met dr. Phil. Ze het uit zijn gescheiden en vechten om uit de een voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra uit mishandelt het Joey zijn naar dochters, maar hij beweert naar dat Sandra ze manipuleert tijdens en allerlei leugens in verzint om hem de dwars te naar zitten. Joey gaf zijn op medewerking aan een drugstest het met en een leugendetectortest een en kwam daar goed uit. Sandra op tv weigerde haar van medewerking, maar heeft nu tijdens met beloofd wel mee te in doen.

oktober 2020
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!