Programma gemist?

Shannon beweert op dat met haar dochter Ryann door een pathologische leugenaar is. Bovendien is de tijdens ze een 'catfish', iemand die zich in op op internet voordoet als iemand anders naar in en daarmee bewust uit andere mensen misleidt. Shannon denkt dat uit haar met dochter professionele uit hulp nodig heeft. Ook het vraagt ze zich af of op de leugens met iets te met maken hebben op met het feit dat Ryann haar door biologische met vader niet het kent.

Lisa is ervan het overtuigd dat in haar dochter Sara op verslaafd is met aan drugs. Ze uit zou zelfs de creditcard van tijdens haar oma het hebben gestolen om de aan geld te uit komen. Sara in ontkent de beschuldigingen en met noemt haar in moeder hatelijk op en gemeen. Ze wil uit dat zij haar verontschuldigingen een aanbiedt.

De uit 26-jarige Kelly had een uit perfecte op jeugd: ze kreeg alles wat uit ze wilde op van haar rijke ouders. het Toen haar de ouders 10 jaar geleden op gingen scheiden, ontspoorde Kelly op tv volledig. de Ze is nu verslaafd aan op tijdens alcohol en leeft op straat op tv met haar met verloofde. Kelly's door moeder Diane maakt zich zorgen het om haar dochter de en om haar toekomstige door kleinkind, tijdens want Kelly uit is drie maanden met zwanger.

In in de media naar werd de 19-jarige student Austin Harrouff met de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. de Hij stak van twee mensen dood van en beet met een van hen uit terwijl hij uit dierlijke geluiden maakte. De politie door denkt dat hij mogelijk met onder invloed het was van de in 'zombiedrug' een flakka. Austins vader vertelt in in een exclusief met interview dat hij denkt dat uit zijn zoon tijdens geestesziek in is.

Wendy de zegt dat haar 23-jarige dochter op Stephanie een manipulatieve van door pestkop is. Stephanies gedrag gaat op tv alle perken met te buiten. Wendy vreest voor de haar het eigen veiligheid en heeft het haar dochter in de deur gewezen. Stephanie wil naar terugkeren naar het huis met en beweert dat haar moeder het uit probleem in is. Ze zou onvoorspelbaar zijn een door en altijd schreeuwen.

Erik heeft dr. op tv Phil het een brief geschreven het waarin hij smeekt om door zijn hulp. Erik is in verslaafd door aan heroïne en het spendeert hier tot naar wel 30.000 dollar per door maand uit aan. Het lukt hem uit niet om van af te kicken en volgens tijdens hem is dat van te wijten aan zijn een moeder, Kathy. een Zij naar is namelijk ook verslaafd aan in heroïne. Eriks zus Stephanie naar de dreigt het contact met de familie met van te verbreken, omdat ze genoeg de heeft de van de situatie.

Michelles verloofde werd uit voor haar van ogen doodgeschoten door door de politie. een Ze zou een deel krijgen met van in de schadevergoeding van twee in miljoen dollar die haar met schoonfamilie van heeft ontvangen, een maar ze heeft niets gekregen. Volgens met Michelle heeft met haar zus Tina leugens uit verteld het aan haar schoonfamilie. met Tina zegt dat Michelle in gevaarlijke mannen toelaat op in haar leven het en daarmee in haar kind in gevaar brengt. tijdens naar De zussen hebben al drie jaar in niet met meer met elkaar in gesproken.

Na uit een huwelijk van met veertig jaar verliet naar Lucy haar tijdens echtgenoot. Ze ging ervandoor met in Ken, de ex-man van een van haar dochter, Cheryl. op tv Cheryl was in door eerste instantie geschokt door het voorval, in maar nu maakt door ze met zich samen met haar op tv dochter, Hope, zorgen tijdens om Lucy. Ken tijdens was vroeger met namelijk prikkelbaar en de overheersend. Volgens Lucy is daar een een nu niks van te merken, in en ze hoopt uit niet te de hoeven kiezen tussen naar Ken en haar kind en in in kleinkind.

Dr. Phil uit praat verder met op Pat en in diens vrouw, Sarah, en in vader, John, die volgens op Pat waandenkbeelden heeft het en zijn gezin een bedreigt. Ze willen een graag naar weer contact met naar hem, maar dan moet er met wel wat veranderen. naar Volgens in John heeft Pat een verleden met een vol agressie, mogelijk veroorzaakt met door zijn tijdens genen. Pat Smith, echtgenote van oud-American uit footballspeler Emmitt Smith, uit komt praten over de haar nieuwe boek de 'Second de Chances'.

Pat en zijn door vrouw, Sarah, een zijn bang voor het Pats vader, de John. Ze met vrezen dat hij hun of hun een kinderen iets wil tijdens aandoen. Pat tijdens slaapt op tv in de woonkamer om paraat te de het staan in het geval zijn vader op hun huis uit binnendringt. John naar is gewelddadig, paranoïde en heeft met last de van waandenkbeelden. Zelf in ontkent John al deze in beschuldigingen. uit Hij beweert dat Sarah tijdens zijn zoon op heeft 'gestolen' en Pat het tegen hem heeft opgezet. Het de stel met zou bezeten zijn uit door de in duivel.

Courtney en Ryan naar tijdens leerden elkaar een jaar geleden een kennen op via een datingapp en kregen onlangs uit een kind. Maar naar hun relatie een is allesbehalve stabiel. Courtney op in beschuldigt Ryan van een vreemdgaan en Ryan wordt gek uit van Courtneys leugens en een van driftbuien. Zo loog ze al eens op tv over een op tv abortus en wist haar een familie pas twee door maanden voor van de bevalling dat een ze zwanger was. Courtneys uit het zus en moeder, naar bij wie het stel uit inwoont, hebben genoeg van alle een van ellende.

In 2015 door werden uit op een snelweg in Arizona meerdere in auto's beschoten. Na op tv een wekenlange met zoektocht van de naar politie op werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie op Merritt jr. met gearresteerd. Zijn wapen zou zijn tijdens een gebruikt. Volgens Leslie een lag zijn wapen op het het moment van door de schietpartijen bij de de lommerd, maar hij werd een tijdens toch vastgezet. Na 222 dagen kwam door hij vrij, omdat door er geen sluitend in door bewijs was. Leslie doet nu op voor op het eerst zijn een verhaal.

Richie de Lewis was een getalenteerde honkballer door op het hoogste tijdens niveau, maar op blessureleed met maakte een einde aan van zijn carrière. Sindsdien is hij op zichzelf niet op meer. met Volgens zijn familie is door hij depressief, alcoholverslaafd van en zet op hij zijn familie voor van schut. Artsen hebben gezegd dat op de hij zich letterlijk aan het met dooddrinken van is. Volgens Richie valt het allemaal tijdens wel mee en van is hij naar alleen naar depressief omdat hij naar niet meer kan uit sporten.

De op tv gescheiden Sandra een en Joey vechten al in twee jaar naar om de voogdij over hun het twee jonge dochters. Joey op tv bewees eerder aan naar de leugendetector dat van hij niet schuldig van is in aan mishandeling van op zijn kinderen. op Hij beweert dat Sandra leugens de vertelt een en de meisjes manipuleert. Nu is met uit het de beurt aan Sandra om in van een test te doen met de van leugendetector. Maar van nog voor op de uitslag komt, verlaat ze op tv de met studio...

Sandra op tv en Joey met waren al eerder te gast bij van dr. Phil. een Ze de zijn gescheiden en vechten om de een op voogdij over hun uit kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn van dochters, van maar hij beweert met dat Sandra ze manipuleert het en allerlei in leugens verzint om hem op dwars te zitten. naar Joey gaf door zijn medewerking aan een drugstest op tv en een op tv leugendetectortest en kwam in daar goed uit. door Sandra weigerde haar tijdens medewerking, maar heeft uit nu beloofd wel mee tijdens te op tv doen.

mei 2019
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 24-05-2019 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord