Programma gemist?

Shannon beweert dat een haar dochter op Ryann een de pathologische leugenaar is. Bovendien is op tv ze een 'catfish', op iemand die op zich op op internet voordoet als iemand anders op tv van en daarmee bewust andere mensen misleidt. de Shannon door denkt dat haar dochter professionele door hulp nodig uit heeft. in Ook vraagt ze naar zich af of met de leugens iets te maken hebben de in met het feit met dat Ryann haar biologische vader door niet van kent.

Lisa is ervan op met overtuigd dat haar de dochter Sara verslaafd van is aan drugs. Ze zou zelfs tijdens de creditcard naar van in haar oma hebben op tv gestolen om aan geld op tv te komen. Sara ontkent door de op beschuldigingen en noemt haar moeder door hatelijk en gemeen. Ze uit wil dat met zij haar uit verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige Kelly met had een perfecte met naar jeugd: ze kreeg alles wat ze door wilde van door haar rijke met ouders. Toen haar ouders 10 de jaar geleden uit gingen scheiden, de ontspoorde Kelly volledig. Ze is met uit nu verslaafd aan alcohol en uit leeft op straat tijdens met haar het verloofde. Kelly's moeder in Diane maakt zich zorgen om met haar dochter en uit tijdens om haar toekomstige kleinkind, want met Kelly is drie uit maanden door zwanger.

In de media door op werd de 19-jarige student Austin Harrouff het op tv de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. op tv Hij stak twee mensen dood uit en tijdens beet een van van hen terwijl hij dierlijke geluiden tijdens maakte. De politie denkt in dat hij uit mogelijk onder invloed was van van de 'zombiedrug' met flakka. Austins vader in vertelt van in een exclusief interview door dat hij tijdens denkt dat naar zijn zoon geestesziek van is.

Wendy door zegt dat haar 23-jarige dochter op Stephanie een naar manipulatieve pestkop is. tijdens Stephanies gedrag gaat naar alle een perken te buiten. Wendy uit vreest voor haar eigen veiligheid in en heeft haar een dochter tijdens de deur gewezen. Stephanie uit wil terugkeren tijdens naar huis van en beweert dat haar de moeder het probleem is. Ze tijdens zou onvoorspelbaar het zijn en op altijd schreeuwen.

Erik in heeft dr. Phil een brief door de geschreven waarin hij tijdens smeekt om zijn met hulp. Erik is een verslaafd aan heroïne en spendeert hier naar tot wel het 30.000 dollar per het maand de aan. Het lukt hem niet om in af met te kicken en volgens in hem is van dat te wijten aan de zijn moeder, Kathy. Zij met is uit namelijk ook verslaafd tijdens aan heroïne. de Eriks zus Stephanie dreigt het contact de met in de familie te een verbreken, omdat ze genoeg naar heeft op tv van de situatie.

Michelles verloofde werd een voor haar op ogen doodgeschoten door de een politie. Ze zou een een op tv deel krijgen van de schadevergoeding in van door twee miljoen dollar die de haar schoonfamilie heeft naar ontvangen, maar ze in heeft niets gekregen. Volgens tijdens Michelle de heeft haar door zus Tina leugens verteld aan haar op schoonfamilie. uit Tina zegt dat van Michelle gevaarlijke mannen toelaat in een haar leven en van daarmee een haar kind van in gevaar brengt. De zussen op hebben al drie naar jaar uit niet meer met elkaar van gesproken.

Na van een huwelijk van van veertig jaar van verliet Lucy haar echtgenoot. Ze de ging met ervandoor met Ken, de het ex-man van haar dochter, Cheryl. op tv Cheryl was de in eerste door instantie geschokt door een het voorval, maar nu een maakt ze zich het samen met haar van dochter, Hope, door zorgen om tijdens Lucy. Ken was vroeger namelijk prikkelbaar van en overheersend. door Volgens Lucy naar is daar nu het niks van te een merken, en ze hoopt met niet te hoeven kiezen op tussen Ken en een de haar kind en naar kleinkind.

Dr. Phil met praat verder met het Pat en uit diens vrouw, het Sarah, en vader, John, die in volgens Pat naar waandenkbeelden heeft en zijn gezin met de bedreigt. Ze willen graag weer van contact met hem, maar de dan van moet er wel wat veranderen. tijdens Volgens John een heeft Pat een een verleden vol met agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn de op genen. Pat Smith, echtgenote van van oud-American tijdens footballspeler Emmitt Smith, komt door praten over haar nieuwe uit boek van 'Second Chances'.

Pat de en zijn het vrouw, Sarah, zijn bang voor van Pats op tv vader, John. Ze vrezen de dat hij met hun of hun kinderen het iets wil aandoen. Pat slaapt van in de naar woonkamer in om paraat te staan in een het op geval zijn vader hun huis door binnendringt. de John is gewelddadig, paranoïde en heeft het last van naar waandenkbeelden. Zelf ontkent John in al deze van beschuldigingen. een Hij beweert dat Sarah zijn zoon door heeft van 'gestolen' en uit Pat tegen hem heeft opgezet. op tv Het stel op zou bezeten in zijn door de de duivel.

Courtney en in Ryan het leerden elkaar een jaar uit geleden kennen via een datingapp tijdens met en kregen onlangs een door kind. Maar uit hun relatie is allesbehalve tijdens stabiel. Courtney in beschuldigt Ryan van door vreemdgaan en Ryan wordt de gek van Courtneys leugens en van driftbuien. het Zo loog van ze al eens over met een abortus en wist haar tijdens familie pas twee in maanden tijdens voor de op bevalling dat ze op zwanger was. Courtneys zus tijdens en moeder, bij wie het het stel inwoont, hebben naar de genoeg van alle door ellende.

In 2015 werden een op een snelweg door in Arizona meerdere een het auto's beschoten. Na een door wekenlange zoektocht van de politie uit werd uiteindelijk de met 21-jarige de Leslie Merritt jr. gearresteerd. op tv Zijn wapen de zou zijn gebruikt. Volgens Leslie het lag zijn uit wapen op het met moment van de schietpartijen een bij tijdens de lommerd, maar hij op tv werd toch vastgezet. het Na 222 het dagen kwam hij vrij, omdat naar er geen sluitend van bewijs was. op Leslie doet nu op tv voor het eerst het zijn op verhaal.

Richie Lewis van was een getalenteerde van honkballer op het op hoogste niveau, een maar blessureleed naar maakte een einde uit aan zijn carrière. Sindsdien het is hij van zichzelf niet meer. Volgens zijn door familie met is hij depressief, van alcoholverslaafd en zet hij op tv zijn familie voor schut. door Artsen naar hebben gezegd dat hij zich letterlijk tijdens een aan het dooddrinken is. Volgens op tv Richie valt het allemaal met wel mee met en is tijdens hij alleen depressief omdat op hij niet van meer kan de sporten.

De naar gescheiden Sandra en uit Joey vechten al twee de jaar in om de voogdij de over hun twee jonge dochters. Joey door bewees eerder aan naar de door leugendetector dat hij uit niet schuldig is aan naar mishandeling van zijn op kinderen. Hij beweert dat de een Sandra leugens vertelt en door de meisjes manipuleert. Nu is door het uit de beurt aan Sandra op tv om een het test te doen met naar de leugendetector. op Maar nog voor de uitslag met komt, de verlaat ze met de studio...

Sandra op tv en Joey op tv waren al eerder te gast bij tijdens dr. Phil. in Ze zijn gescheiden en op tv vechten op tv om de van voogdij over hun kinderen. uit Volgens Sandra mishandelt uit Joey zijn met dochters, maar hij beweert dat Sandra naar de ze manipuleert en allerlei leugens verzint het om in hem dwars te uit zitten. Joey naar gaf zijn medewerking aan het een drugstest op tv en een leugendetectortest de en kwam daar goed uit. Sandra op naar weigerde haar medewerking, maar heeft uit nu beloofd met wel mee door te doen.

mei 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 25-05-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord