Programma gemist?

Shannon met beweert dat uit haar dochter Ryann van een pathologische leugenaar is. Bovendien is door de ze een 'catfish', iemand die een zich het op internet voordoet door als iemand anders en daarmee een bewust uit andere mensen misleidt. Shannon met denkt dat haar dochter op professionele door hulp nodig heeft. Ook in vraagt ze zich tijdens af of de leugens iets het te maken hebben op met het het feit dat op tv Ryann haar biologische vader niet op tv uit kent.

Lisa door is ervan overtuigd een dat haar dochter Sara uit verslaafd is aan de drugs. Ze zou zelfs de de creditcard door van haar oma uit hebben gestolen de om aan geld op te komen. met Sara ontkent de het beschuldigingen en noemt haar tijdens moeder hatelijk en een gemeen. Ze wil van dat zij haar verontschuldigingen van aanbiedt.

De 26-jarige door Kelly had een uit perfecte jeugd: ze een kreeg alles wat ze het wilde van haar de rijke van ouders. Toen haar ouders 10 de jaar tijdens geleden gingen scheiden, ontspoorde tijdens Kelly volledig. Ze op is nu in verslaafd aan alcohol naar en leeft op van straat met van haar verloofde. Kelly's moeder op tv Diane maakt zich zorgen om het haar dochter het en om naar haar toekomstige kleinkind, want Kelly uit naar is drie maanden door zwanger.

In een de media het werd de 19-jarige met student Austin Harrouff de naar 'kannibaal-moordenaar' genoemd. de Hij stak twee mensen dood de en beet een het van hen de terwijl hij dierlijke geluiden op tv maakte. De op politie denkt dat hij met mogelijk onder invloed met was van de 'zombiedrug' door met flakka. Austins vader vertelt uit in een exclusief interview door dat hij denkt dat op tv door zijn zoon geestesziek op tv is.

Wendy het zegt dat haar 23-jarige van dochter Stephanie door een manipulatieve pestkop is. op Stephanies in gedrag gaat alle het perken te buiten. Wendy de vreest voor haar eigen op veiligheid en op heeft haar dochter van de deur een gewezen. Stephanie wil terugkeren naar van huis en beweert dat tijdens haar door moeder het probleem in is. Ze zou onvoorspelbaar zijn op tv en altijd van schreeuwen.

Erik heeft door dr. Phil door een brief geschreven waarin hij op smeekt om zijn op tv hulp. Erik is op tv op verslaafd aan heroïne en spendeert door hier door tot wel 30.000 dollar per maand uit aan. Het lukt door hem niet om met af te door kicken uit en volgens hem tijdens is dat te wijten naar aan zijn op moeder, Kathy. Zij is namelijk van ook de verslaafd aan heroïne. Eriks zus de Stephanie dreigt op het contact met de de familie te verbreken, omdat uit ze met genoeg heeft van de tijdens situatie.

Michelles van verloofde werd het voor haar ogen op tv doodgeschoten door de politie. een Ze zou een deel uit krijgen van met de schadevergoeding van twee op tv miljoen dollar die op tv haar schoonfamilie heeft de ontvangen, het maar ze heeft niets gekregen. Volgens naar Michelle uit heeft haar zus Tina leugens uit door verteld aan haar schoonfamilie. uit Tina zegt dat Michelle gevaarlijke van mannen toelaat het in haar leven en op daarmee haar kind met een in gevaar brengt. met De zussen hebben al van drie jaar tijdens niet meer met elkaar op gesproken.

Na met een huwelijk van uit veertig jaar verliet op tv Lucy haar echtgenoot. Ze op ging ervandoor tijdens met Ken, de op tv ex-man van met haar dochter, Cheryl. Cheryl uit was in eerste instantie het geschokt door de het voorval, maar een nu maakt in ze zich samen het met haar dochter, Hope, zorgen om tijdens Lucy. Ken was uit vroeger namelijk op prikkelbaar en overheersend. tijdens Volgens Lucy is een daar nu niks het van te merken, en naar ze uit hoopt niet het te hoeven kiezen tussen tijdens Ken en haar kind en tijdens uit kleinkind.

Dr. met Phil praat tijdens verder met Pat en van diens vrouw, Sarah, van en vader, John, die volgens uit Pat waandenkbeelden met heeft en zijn tijdens gezin bedreigt. Ze willen de de graag weer contact uit met hem, maar dan een moet er wel wat het veranderen. Volgens John uit heeft Pat een verleden het vol agressie, op tv mogelijk veroorzaakt de door zijn genen. Pat Smith, het echtgenote van op oud-American footballspeler Emmitt het Smith, komt praten van over haar op tv nieuwe boek een 'Second Chances'.

Pat door en zijn vrouw, Sarah, zijn uit bang tijdens voor Pats vader, John. een Ze vrezen dat met hij hun uit of hun met kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt naar van in de woonkamer om met paraat te staan in door het geval zijn vader van een hun huis binnendringt. John in is gewelddadig, paranoïde en het heeft last van naar waandenkbeelden. tijdens Zelf ontkent John al deze de beschuldigingen. het Hij beweert dat met Sarah zijn zoon heeft 'gestolen' en de Pat van tegen hem heeft opgezet. op tv Het door stel zou bezeten zijn door de de een duivel.

Courtney en Ryan de uit leerden elkaar een jaar met geleden kennen via een van datingapp tijdens en kregen onlangs een kind. op tv Maar hun relatie in is door allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van in vreemdgaan en Ryan van door wordt gek van in Courtneys leugens en driftbuien. Zo loog van een ze al eens over een abortus een en op wist haar naar familie pas twee maanden van voor de op tv bevalling dat ze zwanger op was. Courtneys zus en moeder, door bij wie het van stel inwoont, met hebben genoeg door van alle naar ellende.

In 2015 werden in op een snelweg de in met Arizona meerdere auto's beschoten. een Na met een wekenlange zoektocht van de politie van werd het uiteindelijk de 21-jarige Leslie naar Merritt jr. gearresteerd. een Zijn wapen de zou zijn gebruikt. op tv Volgens Leslie lag op zijn wapen een op het moment van de het schietpartijen bij het de lommerd, op tv maar hij werd in toch vastgezet. Na 222 dagen tijdens kwam hij vrij, omdat een er geen sluitend de bewijs was. op tv Leslie het doet nu voor het eerst op zijn het verhaal.

Richie Lewis door was een getalenteerde honkballer de op het hoogste de niveau, maar tijdens blessureleed naar maakte een einde aan zijn met carrière. tijdens Sindsdien is hij zichzelf niet een meer. Volgens van zijn familie is hij naar depressief, alcoholverslaafd en zet met het hij zijn familie voor van schut. Artsen hebben door gezegd dat hij zich letterlijk in aan het dooddrinken uit is. tijdens Volgens Richie valt het een allemaal wel door mee en met is hij alleen depressief omdat hij in niet op tv meer kan de sporten.

De op gescheiden Sandra en Joey vechten door al twee jaar op om het de voogdij over tijdens hun twee uit jonge dochters. Joey bewees eerder aan in de leugendetector dat naar hij niet schuldig door is een aan mishandeling van zijn uit kinderen. Hij beweert op dat Sandra van leugens vertelt en een de meisjes manipuleert. Nu is tijdens het de door beurt aan in Sandra om een test de te in doen met de het leugendetector. Maar nog voor de op uitslag komt, verlaat in ze de tijdens studio...

Sandra en Joey naar waren al van eerder van te gast bij dr. tijdens Phil. Ze zijn gescheiden en het vechten om de met op voogdij over hun kinderen. van Volgens Sandra naar mishandelt Joey zijn naar dochters, maar hij beweert dat op tv Sandra ze manipuleert en in allerlei leugens de verzint om uit hem dwars uit te zitten. Joey gaf zijn uit medewerking aan een op tv drugstest in en een leugendetectortest en kwam door daar goed uit. het Sandra op weigerde haar medewerking, maar heeft het nu beloofd door wel mee te van doen.

september 2021
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!