Programma gemist?

Shannon tijdens beweert dat met haar dochter Ryann uit een pathologische leugenaar is. een Bovendien is op tv ze een 'catfish', iemand die tijdens zich op tijdens internet voordoet uit als iemand anders de en daarmee bewust andere mensen misleidt. naar het Shannon denkt dat haar dochter uit professionele hulp nodig heeft. tijdens het Ook vraagt ze naar zich af of de een leugens iets te maken met hebben met het feit naar dat Ryann de haar biologische van vader niet op kent.

Lisa van is ervan overtuigd de dat haar dochter een Sara verslaafd is op tv aan drugs. Ze uit zou zelfs de creditcard van uit met haar oma hebben gestolen om naar aan geld te het komen. Sara ontkent in de beschuldigingen het en noemt op tv haar moeder hatelijk en gemeen. Ze in wil dat in zij haar van verontschuldigingen aanbiedt.

De naar 26-jarige Kelly in had een perfecte naar jeugd: ze kreeg alles wat een ze wilde van haar het het rijke ouders. Toen haar ouders op tv 10 jaar met geleden gingen een scheiden, ontspoorde Kelly tijdens volledig. Ze is nu verslaafd door aan alcohol en op tv leeft op straat met op haar verloofde. in Kelly's het moeder Diane maakt zich zorgen om op tv met haar dochter en om naar haar toekomstige kleinkind, op want Kelly is tijdens drie maanden uit zwanger.

In uit de media werd de 19-jarige het student uit Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' in genoemd. Hij een stak twee mensen van dood en beet een van uit hen terwijl in hij dierlijke geluiden maakte. op uit De politie denkt dat hij mogelijk het onder invloed was tijdens door van de 'zombiedrug' flakka. het Austins vader vertelt in een een exclusief naar interview dat in hij denkt dat zijn tijdens zoon geestesziek op tv is.

Wendy het zegt dat haar 23-jarige dochter het Stephanie een een manipulatieve pestkop is. tijdens Stephanies gedrag gaat alle een perken van te buiten. Wendy naar vreest voor op tv haar eigen veiligheid en heeft met haar door dochter de deur gewezen. Stephanie wil met terugkeren in naar huis en beweert op tv dat van haar moeder het probleem is. een Ze zou in onvoorspelbaar zijn en met altijd schreeuwen.

Erik heeft de dr. het Phil een brief de geschreven waarin hij smeekt om zijn een hulp. Erik is een verslaafd aan in heroïne en spendeert uit hier een tot wel 30.000 dollar per in maand aan. Het op lukt hem naar niet om af te kicken de in en volgens hem is dat uit te wijten aan met zijn moeder, naar Kathy. Zij is namelijk naar ook verslaafd aan het heroïne. Eriks uit zus Stephanie dreigt op het contact met het de familie te verbreken, uit omdat ze genoeg heeft van van de de situatie.

Michelles met verloofde werd met voor haar ogen doodgeschoten door de de politie. het Ze zou met een deel krijgen van de naar schadevergoeding in van twee miljoen door dollar die haar tijdens schoonfamilie heeft ontvangen, maar in ze heeft het niets gekregen. Volgens tijdens Michelle heeft haar zus van Tina leugens een verteld aan haar schoonfamilie. Tina zegt in dat een Michelle gevaarlijke naar mannen toelaat in haar met leven en daarmee haar kind het het in gevaar brengt. De zussen hebben in al drie jaar een niet meer met naar de elkaar gesproken.

Na een met huwelijk een van veertig jaar verliet Lucy haar met echtgenoot. Ze naar ging ervandoor met op tv Ken, de door ex-man van haar dochter, Cheryl. naar Cheryl was in in tijdens eerste instantie geschokt door het voorval, van maar in nu maakt ze naar zich samen naar met haar dochter, op Hope, zorgen om Lucy. het Ken was vroeger namelijk uit prikkelbaar een en overheersend. Volgens op Lucy is daar nu niks naar van te merken, en van ze hoopt een niet te hoeven kiezen in tussen naar Ken en haar kind met en op tv kleinkind.

Dr. Phil praat een verder met Pat naar en diens op tv vrouw, Sarah, een en vader, John, die het volgens Pat waandenkbeelden heeft de en zijn gezin naar op bedreigt. Ze willen graag naar weer contact met hem, maar door dan uit moet er het wel wat veranderen. Volgens John op tv heeft Pat door een verleden vol agressie, een mogelijk veroorzaakt door het zijn genen. Pat van Smith, echtgenote tijdens van oud-American footballspeler Emmitt Smith, van komt een praten over haar nieuwe door boek in 'Second Chances'.

Pat en zijn door van vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats het het vader, John. Ze vrezen dat door hij hun door of hun kinderen door iets wil aandoen. het Pat slaapt in de op tv woonkamer om paraat te op tv staan naar in het geval zijn vader het hun huis binnendringt. naar John is gewelddadig, de paranoïde en heeft in tijdens last van waandenkbeelden. Zelf ontkent John naar al de deze beschuldigingen. Hij beweert dat op tv Sarah zijn uit zoon naar heeft 'gestolen' en Pat tegen hem op tv heeft opgezet. tijdens Het stel uit zou bezeten zijn door op de met duivel.

Courtney van en Ryan op tv leerden elkaar een door jaar geleden kennen op tv via een datingapp uit en kregen onlangs een kind. met Maar hun van relatie is allesbehalve in stabiel. Courtney beschuldigt uit Ryan van tijdens vreemdgaan en Ryan wordt gek van de Courtneys leugens door en uit driftbuien. Zo loog met ze al eens door over een abortus van en wist haar familie pas twee naar maanden voor op de bevalling dat ze door zwanger was. Courtneys door op zus en moeder, bij wie het op tv stel inwoont, naar hebben genoeg van van alle tijdens ellende.

In 2015 naar werden uit op een snelweg op tv in Arizona meerdere auto's de beschoten. Na een wekenlange tijdens zoektocht van de politie van op tv werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt naar naar jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn met gebruikt. Volgens Leslie door lag zijn op tv wapen op het tijdens moment van de een schietpartijen bij de het lommerd, maar hij door werd toch vastgezet. Na tijdens 222 uit dagen kwam op tv hij vrij, omdat met er geen sluitend bewijs was. van Leslie op doet nu voor het eerst de zijn in verhaal.

Richie Lewis was in een getalenteerde honkballer door op het hoogste naar niveau, maar blessureleed op tv uit maakte een einde aan zijn carrière. met Sindsdien is hij het op tv zichzelf niet meer. Volgens zijn familie met de is hij depressief, alcoholverslaafd en zet een hij zijn familie in voor van schut. Artsen hebben gezegd uit dat hij zich letterlijk in aan het naar dooddrinken is. Volgens Richie door valt het uit allemaal wel mee in en is hij in alleen depressief op tv omdat hij niet op meer kan van sporten.

De gescheiden een Sandra en Joey het vechten op tv al twee jaar van om de voogdij over hun de twee jonge de dochters. Joey bewees eerder aan uit de leugendetector dat tijdens hij het niet schuldig door is aan mishandeling van naar zijn kinderen. Hij beweert dat het Sandra leugens het vertelt en de meisjes op tv manipuleert. Nu is door op het de beurt aan Sandra om van een uit test te doen op tv met de leugendetector. een Maar nog van voor de uitslag komt, verlaat uit ze met de studio...

Sandra op tv en Joey waren al de eerder te gast bij door een dr. Phil. Ze zijn op gescheiden en vechten naar om de voogdij over hun op tv kinderen. Volgens van Sandra door mishandelt Joey zijn dochters, maar tijdens hij beweert dat Sandra op tv ze manipuleert en tijdens allerlei het leugens verzint om hem tijdens dwars op tv te zitten. Joey gaf zijn medewerking tijdens aan een met drugstest en het een leugendetectortest en van kwam daar goed tijdens uit. Sandra weigerde haar medewerking, van maar met heeft nu beloofd wel van mee te het doen.

februari 2019
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 15-02-2019 om 17:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord