Programma gemist?

Shannon beweert dat op haar een dochter Ryann een uit pathologische leugenaar is. Bovendien naar is ze een een 'catfish', op tv iemand die zich op op tv internet voordoet als iemand anders tijdens en daarmee van bewust andere mensen misleidt. de een Shannon denkt dat op haar dochter professionele hulp nodig op heeft. Ook vraagt ze uit zich af of in op tv de leugens iets te maken hebben van met het feit het dat Ryann haar het biologische vader een niet naar kent.

Lisa is van ervan overtuigd dat in haar dochter van Sara verslaafd is uit aan drugs. op tv Ze zou zelfs de creditcard van het haar oma hebben in een gestolen om aan geld te komen. op tv in Sara ontkent de beschuldigingen en op tv noemt haar moeder naar hatelijk de en gemeen. Ze wil dat een zij van haar verontschuldigingen aanbiedt.

De de 26-jarige Kelly had een perfecte van jeugd: ze kreeg door alles wat op tv ze het wilde van haar rijke ouders. Toen het haar ouders 10 door jaar geleden gingen met een scheiden, ontspoorde Kelly tijdens volledig. Ze is nu verslaafd door aan alcohol en naar leeft op straat met tijdens haar tijdens verloofde. Kelly's moeder Diane het maakt zich met zorgen om haar tijdens dochter en om van haar toekomstige in kleinkind, want Kelly is drie maanden door op tv zwanger.

In tijdens de media op tv werd de 19-jarige student Austin Harrouff in de op tv 'kannibaal-moordenaar' genoemd. het Hij stak twee mensen dood en met in beet een van hen door terwijl hij naar dierlijke geluiden maakte. De politie denkt tijdens met dat hij mogelijk onder invloed was door van de op 'zombiedrug' met flakka. Austins vader vertelt in met een van exclusief interview dat van hij denkt dat op zijn zoon geestesziek van is.

Wendy naar zegt dat een haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve op pestkop is. Stephanies tijdens gedrag gaat het alle perken te uit buiten. met Wendy vreest voor van haar eigen veiligheid en heeft in haar dochter van de deur gewezen. met Stephanie wil terugkeren in naar huis en beweert het dat haar moeder met het probleem is. Ze naar uit zou onvoorspelbaar zijn en altijd het schreeuwen.

Erik van heeft dr. Phil door een brief geschreven waarin hij tijdens smeekt om zijn de hulp. Erik is naar op verslaafd aan heroïne door en spendeert hier tot wel 30.000 een dollar van per maand aan. in Het lukt hem niet om op tv af door te kicken op tv en volgens hem de is dat te wijten met aan zijn op tv moeder, Kathy. Zij is namelijk ook uit verslaafd aan naar heroïne. Eriks zus tijdens Stephanie dreigt het op contact met de van familie te door verbreken, omdat ze genoeg op heeft van de met situatie.

Michelles de verloofde werd voor tijdens haar ogen doodgeschoten door de op tv politie. Ze van zou een het deel krijgen van de een schadevergoeding van uit twee miljoen dollar door die haar schoonfamilie een heeft ontvangen, maar ze door heeft niets gekregen. van Volgens Michelle heeft haar tijdens zus Tina leugens een verteld aan een haar schoonfamilie. met Tina zegt dat de Michelle gevaarlijke mannen toelaat in door haar leven van en daarmee haar kind een in gevaar brengt. van De de zussen hebben al drie jaar van op tv niet meer met in elkaar gesproken.

Na een de huwelijk van veertig het jaar verliet in Lucy haar echtgenoot. Ze naar ging ervandoor de met Ken, op tv de ex-man van op haar dochter, Cheryl. Cheryl was naar in eerste instantie tijdens geschokt door het voorval, een maar nu maakt uit ze een zich samen met haar door dochter, Hope, zorgen om de naar Lucy. Ken was vroeger namelijk van prikkelbaar en overheersend. Volgens tijdens op Lucy is daar nu niks een van op tv te merken, en ze op tv hoopt niet in te hoeven kiezen tussen Ken uit en haar kind het en met kleinkind.

Dr. Phil tijdens praat verder met Pat uit en diens vrouw, van Sarah, en vader, naar John, die volgens door Pat waandenkbeelden op tv heeft in en zijn gezin een bedreigt. Ze willen graag weer contact op met hem, uit maar dan moet door er wel wat een veranderen. Volgens John heeft door Pat een het verleden vol in agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn met genen. Pat tijdens Smith, echtgenote van oud-American van footballspeler Emmitt in Smith, komt praten de over haar nieuwe boek op tv 'Second tijdens Chances'.

Pat en zijn de vrouw, Sarah, tijdens zijn bang voor Pats de van vader, John. Ze vrezen uit dat hij hun of hun in kinderen iets wil met aandoen. Pat door slaapt in in de woonkamer om paraat te van staan in het tijdens een geval zijn vader hun huis binnendringt. door John op is gewelddadig, de paranoïde en heeft last op van waandenkbeelden. Zelf ontkent van John al uit deze beschuldigingen. Hij beweert dat van Sarah zijn zoon een heeft 'gestolen' uit en de Pat tegen hem heeft opgezet. Het tijdens uit stel zou bezeten de zijn door de op duivel.

Courtney het en Ryan leerden elkaar naar een jaar geleden kennen op op via een datingapp en kregen op onlangs een kind. Maar een hun door relatie is allesbehalve door stabiel. Courtney beschuldigt een Ryan van met vreemdgaan en Ryan wordt door gek van Courtneys leugens met en van driftbuien. Zo loog ze van al eens over een in abortus en wist door haar familie met pas twee op tv maanden voor de de bevalling dat ze in zwanger was. Courtneys zus en moeder, uit bij door wie het stel het inwoont, hebben genoeg van alle door het ellende.

In op tv 2015 werden op een een snelweg in Arizona meerdere uit door auto's beschoten. Na een het wekenlange zoektocht van de politie uit werd uiteindelijk tijdens de met 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn uit wapen zou een zijn gebruikt. op tv Volgens Leslie lag met zijn wapen op het moment van een van de schietpartijen op tv bij de lommerd, maar hij tijdens werd de toch vastgezet. Na 222 in dagen kwam hij vrij, naar omdat er geen sluitend naar bewijs op tv was. Leslie doet nu voor met het op eerst zijn uit verhaal.

Richie Lewis een was een getalenteerde honkballer op tv op op het hoogste een niveau, maar blessureleed maakte een einde van aan op zijn carrière. een Sindsdien is hij zichzelf niet meer. door door Volgens zijn familie is hij depressief, op alcoholverslaafd en zet door hij zijn familie uit voor de schut. Artsen hebben gezegd naar dat hij zich in letterlijk aan het dooddrinken tijdens het is. Volgens Richie valt op het allemaal van wel mee en is hij het alleen depressief uit omdat hij niet meer kan op in sporten.

De gescheiden op tv Sandra met en Joey vechten al twee het jaar om de voogdij tijdens over naar hun twee jonge het dochters. Joey op tv bewees eerder aan in de leugendetector dat hij niet een schuldig is aan mishandeling het van zijn van kinderen. naar Hij beweert dat Sandra leugens vertelt met en de op tv meisjes manipuleert. Nu op tv is het de door beurt van aan Sandra om een test te met tijdens doen met de leugendetector. Maar met nog door voor de uitslag in komt, verlaat ze de naar studio...

Sandra op tv en Joey waren al in eerder te gast een bij dr. Phil. door Ze uit zijn gescheiden en van vechten om de voogdij door over hun tijdens kinderen. Volgens Sandra mishandelt de Joey zijn door dochters, maar hij beweert dat een Sandra ze manipuleert uit en allerlei leugens door verzint om uit hem dwars uit te zitten. Joey gaf zijn op tv medewerking aan een drugstest een en een leugendetectortest het en de kwam daar goed uit. Sandra van van weigerde haar medewerking, een maar heeft nu beloofd op tv wel mee het te doen.

oktober 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 23-10-2018 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord