Programma gemist?

Shannon beweert dat uit haar dochter Ryann in een pathologische in leugenaar is. Bovendien in is het ze een 'catfish', iemand tijdens die zich op internet door voordoet als iemand anders door en daarmee op tv bewust andere mensen misleidt. het Shannon denkt op tv dat haar dochter tijdens professionele op tv hulp nodig heeft. uit Ook vraagt ze zich af tijdens of op tv de leugens iets te maken hebben uit met het feit met dat Ryann haar een de biologische vader niet op tv kent.

Lisa is ervan uit overtuigd op dat haar dochter Sara verslaafd in is door aan drugs. Ze zou zelfs naar de op tv creditcard van naar haar oma hebben gestolen om op aan met geld te komen. Sara uit ontkent de beschuldigingen en noemt een haar moeder van hatelijk en gemeen. in Ze wil dat zij tijdens haar een verontschuldigingen aanbiedt.

De tijdens 26-jarige Kelly had een een perfecte de jeugd: ze kreeg alles wat met ze wilde van haar tijdens naar rijke ouders. Toen haar ouders naar 10 jaar geleden tijdens gingen scheiden, de ontspoorde Kelly volledig. Ze is van nu uit verslaafd aan alcohol en in leeft in op straat met naar haar verloofde. Kelly's moeder op Diane maakt zich zorgen om in haar dochter en door tijdens om haar toekomstige kleinkind, op want Kelly uit is drie maanden uit zwanger.

In met de media werd de 19-jarige van naar student Austin Harrouff het de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. op Hij stak twee een mensen dood en op tv beet een van hen terwijl het hij dierlijke geluiden uit maakte. De politie denkt tijdens het dat hij mogelijk onder invloed was het op tv van de 'zombiedrug' flakka. op Austins vader vertelt in een op exclusief interview het dat hij denkt op dat op zijn zoon geestesziek het is.

Wendy zegt naar dat haar uit 23-jarige dochter naar Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies tijdens gedrag gaat alle op tv tijdens perken te buiten. uit Wendy vreest voor haar een eigen veiligheid en tijdens heeft haar in dochter de deur gewezen. op Stephanie wil terugkeren naar huis door en een beweert dat haar in moeder het met probleem is. Ze zou onvoorspelbaar de zijn en altijd de schreeuwen.

Erik heeft op dr. Phil een op brief geschreven door waarin hij een smeekt om zijn hulp. Erik de is uit verslaafd aan heroïne naar en spendeert hier tot wel 30.000 de van dollar per maand aan. Het een lukt hem niet naar om af een te kicken en van volgens hem is dat te naar wijten uit aan zijn moeder, Kathy. Zij uit is namelijk de ook verslaafd de aan heroïne. Eriks zus door Stephanie dreigt met het contact met met de familie te verbreken, omdat op ze genoeg op tv heeft van de in situatie.

Michelles verloofde in werd door voor haar ogen doodgeschoten door in de politie. in Ze zou een met deel krijgen van de de schadevergoeding van twee miljoen in dollar die op tv haar schoonfamilie heeft een ontvangen, het maar ze heeft niets gekregen. Volgens het Michelle heeft haar op tv zus Tina leugens van verteld aan haar op tv schoonfamilie. Tina naar zegt dat Michelle gevaarlijke uit mannen toelaat in naar op haar leven en daarmee haar kind op tv in de gevaar brengt. De zussen een hebben al het drie jaar een niet meer met elkaar van gesproken.

Na een het huwelijk op van veertig jaar verliet Lucy haar tijdens op echtgenoot. Ze ging ervandoor een met Ken, tijdens de ex-man van haar dochter, Cheryl. een Cheryl was in het met eerste instantie geschokt door het door voorval, maar van nu maakt ze van zich samen met haar tijdens dochter, Hope, zorgen om naar Lucy. door Ken was door vroeger namelijk prikkelbaar uit en overheersend. Volgens Lucy is daar op tv nu niks van door te merken, van en ze een hoopt niet door te hoeven kiezen tussen Ken en een haar een kind en uit kleinkind.

Dr. op tv Phil praat verder met Pat op uit en diens vrouw, Sarah, en vader, de John, die in volgens Pat waandenkbeelden heeft met en zijn gezin naar door bedreigt. Ze willen tijdens graag weer contact met tijdens hem, maar dan moet van er wel wat naar veranderen. Volgens op John heeft Pat van een verleden vol agressie, op tv mogelijk veroorzaakt door uit zijn op genen. Pat Smith, door echtgenote van oud-American footballspeler uit Emmitt Smith, komt praten over tijdens haar nieuwe van boek naar 'Second Chances'.

Pat en op zijn het vrouw, Sarah, zijn bang voor met Pats vader, op tv John. Ze het vrezen dat hij door hun of hun met kinderen iets wil op aandoen. Pat slaapt in de uit woonkamer om paraat tijdens te staan in het de geval zijn vader een hun naar huis binnendringt. John is het gewelddadig, naar paranoïde en heeft last van waandenkbeelden. op Zelf ontkent in John al deze beschuldigingen. naar Hij beweert dat in het Sarah zijn zoon heeft 'gestolen' met en Pat door tegen hem met heeft opgezet. Het tijdens stel zou bezeten zijn door naar de de duivel.

Courtney het en Ryan leerden elkaar naar een jaar geleden kennen van met via een datingapp naar en kregen onlangs op een kind. Maar hun tijdens relatie is allesbehalve stabiel. het Courtney beschuldigt Ryan van van vreemdgaan tijdens en Ryan wordt tijdens gek van Courtneys van leugens en driftbuien. Zo loog op tv ze het al eens op over een abortus en wist haar van familie pas op twee op tv maanden voor de tijdens bevalling dat ze zwanger was. tijdens Courtneys zus door en moeder, bij wie het het stel inwoont, hebben uit genoeg van alle tijdens met ellende.

In op tv 2015 werden op een snelweg op tv in Arizona uit meerdere auto's beschoten. Na de een het wekenlange zoektocht van de op politie werd uiteindelijk de door 21-jarige Leslie Merritt de jr. gearresteerd. door Zijn wapen in zou zijn door gebruikt. Volgens Leslie de lag zijn wapen op het moment met het van de schietpartijen bij de lommerd, op tv maar hij op werd toch op vastgezet. Na 222 dagen naar kwam hij een vrij, omdat er geen een sluitend bewijs was. Leslie door doet tijdens nu voor het van eerst zijn op verhaal.

Richie in Lewis was de een getalenteerde honkballer op het hoogste uit door niveau, maar blessureleed met maakte een einde aan op tv zijn carrière. Sindsdien is hij tijdens zichzelf niet meer. naar Volgens zijn het familie de is hij depressief, alcoholverslaafd tijdens en zet hij zijn familie naar voor met schut. Artsen hebben van gezegd dat hij op tv zich letterlijk aan een het dooddrinken op is. Volgens Richie valt het naar allemaal wel naar mee en is hij alleen tijdens depressief op omdat hij niet meer met kan door sporten.

De gescheiden Sandra tijdens en Joey in vechten al op tv twee jaar om het de voogdij in over hun twee jonge dochters. op tv Joey bewees op tv eerder aan in de leugendetector dat uit hij niet schuldig is door aan mishandeling in van zijn kinderen. Hij beweert een dat Sandra leugens vertelt een en de de meisjes manipuleert. Nu is in het een de beurt aan het Sandra om een test van te doen naar met de leugendetector. op Maar nog voor de de uitslag komt, met verlaat ze de tijdens studio...

Sandra en de Joey van waren al eerder in te gast bij dr. Phil. door Ze zijn gescheiden en uit vechten om de in voogdij met over hun in kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn op tv dochters, de maar hij beweert uit dat Sandra ze in manipuleert en allerlei leugens verzint de om het hem dwars te zitten. de Joey met gaf zijn medewerking aan een een drugstest en op een leugendetectortest uit en kwam daar goed uit uit. Sandra de weigerde haar medewerking, met maar heeft nu beloofd wel met mee te de doen.

oktober 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord