Programma gemist?

Shannon beweert het dat door haar dochter Ryann een tijdens pathologische leugenaar op is. Bovendien is ze een het 'catfish', iemand die zich op tv op internet voordoet de als uit iemand anders met en daarmee bewust op andere mensen misleidt. Shannon denkt uit dat haar dochter een professionele hulp nodig heeft. van Ook vraagt ze op tv zich af of een de door leugens iets van te maken hebben met het uit feit dat Ryann met haar biologische op vader niet op kent.

Lisa een is ervan overtuigd dat haar naar dochter Sara het verslaafd is aan drugs. op tv Ze zou zelfs tijdens de creditcard van tijdens tijdens haar oma hebben gestolen een om aan geld te komen. op tv een Sara ontkent de tijdens beschuldigingen en noemt haar op tv moeder hatelijk en gemeen. Ze op tv wil door dat zij haar verontschuldigingen naar aanbiedt.

De tijdens 26-jarige Kelly het had een perfecte de jeugd: ze kreeg op alles wat ze wilde van haar met rijke het ouders. Toen op tv haar ouders 10 jaar geleden gingen met scheiden, ontspoorde door Kelly op volledig. Ze is nu uit verslaafd aan alcohol en leeft tijdens op tijdens straat met van haar verloofde. Kelly's het moeder Diane maakt zich naar zorgen om haar dochter en in om op haar toekomstige kleinkind, want met Kelly uit is drie maanden tijdens zwanger.

In de tijdens media werd van de 19-jarige student de Austin Harrouff in de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. met Hij stak twee van mensen dood en beet een in van in hen terwijl hij dierlijke geluiden een maakte. De politie denkt het dat hij mogelijk in het onder invloed was door van de 'zombiedrug' flakka. Austins vader het vertelt in een door op tv exclusief interview dat hij denkt dat het zijn zoon tijdens geestesziek het is.

Wendy door zegt dat haar een 23-jarige dochter Stephanie van een manipulatieve pestkop is. met Stephanies van gedrag gaat alle perken van te buiten. Wendy in vreest voor met haar eigen veiligheid en heeft haar tijdens het dochter de deur gewezen. Stephanie op tv wil terugkeren naar op tv huis en beweert een dat haar moeder het uit probleem is. Ze uit zou onvoorspelbaar zijn tijdens en tijdens altijd schreeuwen.

Erik heeft dr. tijdens Phil een op brief met geschreven waarin hij smeekt uit om zijn in hulp. Erik is verslaafd aan met heroïne en door spendeert hier tot wel 30.000 met dollar naar per maand aan. de Het lukt tijdens hem niet om op tv af te kicken en tijdens volgens hem is op tv dat te tijdens wijten aan zijn naar moeder, Kathy. Zij op tv is namelijk ook verslaafd aan heroïne. in een Eriks zus Stephanie een dreigt het contact met de tijdens familie tijdens te verbreken, omdat uit ze genoeg heeft van naar de situatie.

Michelles verloofde werd op voor haar ogen met op doodgeschoten door de politie. op Ze zou met een deel krijgen met van de schadevergoeding van twee op miljoen dollar die haar op schoonfamilie een heeft ontvangen, maar ze heeft tijdens niets gekregen. in Volgens met Michelle heeft haar zus Tina tijdens leugens verteld aan het haar schoonfamilie. Tina in zegt dat Michelle gevaarlijke uit mannen toelaat met in haar het leven en daarmee haar een kind in gevaar brengt. op tv De tijdens zussen hebben al door drie jaar niet in meer met elkaar een gesproken.

Na een huwelijk de van veertig jaar een verliet Lucy haar door echtgenoot. Ze ging de ervandoor het met Ken, de ex-man van een haar dochter, op tv Cheryl. van Cheryl was in eerste instantie geschokt op tv door op het voorval, door maar nu maakt het ze zich samen met de haar dochter, Hope, uit zorgen om Lucy. op tv Ken was vroeger namelijk prikkelbaar de en overheersend. door Volgens de Lucy is daar de nu niks van in te merken, en ze hoopt op niet te hoeven van kiezen tussen op tv Ken en tijdens haar kind en uit kleinkind.

Dr. van Phil praat verder met met Pat en diens van vrouw, Sarah, uit en vader, John, die een volgens naar Pat waandenkbeelden heeft en zijn naar gezin bedreigt. Ze willen de graag weer contact op tv uit met hem, maar dan door moet er wel wat de veranderen. tijdens Volgens John heeft Pat een verleden een vol op tv agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn met genen. Pat tijdens Smith, het echtgenote van oud-American footballspeler Emmitt Smith, naar komt praten een over haar door nieuwe boek 'Second in Chances'.

Pat in en zijn een vrouw, Sarah, zijn door bang voor Pats vader, naar John. Ze vrezen dat hij naar hun of hun in kinderen het iets wil aandoen. Pat slaapt tijdens in de woonkamer uit om met paraat te op tv staan in het geval zijn door vader hun huis binnendringt. in John in is gewelddadig, door paranoïde en heeft last van waandenkbeelden. tijdens Zelf ontkent met John al een deze beschuldigingen. door Hij beweert dat Sarah zijn uit zoon heeft 'gestolen' het en Pat tegen hem het heeft opgezet. Het het stel zou bezeten tijdens zijn door naar de op tv duivel.

Courtney op tv en Ryan leerden elkaar een tijdens tijdens jaar geleden kennen via een op datingapp en de kregen onlangs een kind. Maar uit hun van relatie is allesbehalve stabiel. Courtney op beschuldigt Ryan het van vreemdgaan en door Ryan wordt tijdens gek van Courtneys leugens de en driftbuien. Zo loog uit ze al met eens over een abortus uit en wist in haar op familie pas twee maanden van voor de bevalling dat ze tijdens zwanger was. op Courtneys zus en op moeder, een bij wie het stel naar inwoont, hebben genoeg uit van alle de ellende.

In 2015 werden naar op een een snelweg tijdens in Arizona meerdere auto's met beschoten. Na in een wekenlange zoektocht tijdens van de politie werd uiteindelijk op de 21-jarige Leslie Merritt in jr. gearresteerd. Zijn door wapen zou van zijn gebruikt. de Volgens Leslie lag zijn wapen naar op het moment op van naar de schietpartijen bij de van lommerd, maar door hij werd toch vastgezet. tijdens Na 222 met dagen kwam hij vrij, omdat op tv er de geen sluitend bewijs was. Leslie op tv van doet nu voor de het eerst zijn van verhaal.

Richie in Lewis was een getalenteerde honkballer van op met het hoogste met niveau, maar blessureleed maakte een op tv einde aan zijn carrière. een Sindsdien is het hij zichzelf niet meer. door Volgens het zijn familie is van hij depressief, alcoholverslaafd het en zet hij zijn de familie voor schut. Artsen naar hebben naar gezegd dat hij zich tijdens letterlijk aan op het dooddrinken is. Volgens Richie uit de valt het allemaal wel mee naar en een is hij alleen op depressief omdat hij niet op meer kan tijdens sporten.

De naar gescheiden Sandra door en Joey vechten al twee op tv jaar om de uit voogdij over hun door twee jonge in dochters. Joey bewees eerder op tv aan de leugendetector een dat in hij niet schuldig is door aan mishandeling van zijn met kinderen. op Hij beweert dat Sandra leugens vertelt uit en de meisjes een manipuleert. met Nu is het de uit beurt uit aan Sandra om een op tv test te doen met de de in leugendetector. Maar nog voor een de uitslag komt, het verlaat ze de op tv studio...

Sandra door en Joey waren al naar eerder te gast naar bij dr. Phil. een Ze zijn gescheiden en uit tijdens vechten om de voogdij naar over hun van kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn door dochters, maar hij met beweert het dat Sandra ze manipuleert van en allerlei leugens verzint door om hem dwars uit te uit zitten. Joey de gaf zijn medewerking aan een drugstest de en met een leugendetectortest van en kwam daar goed uit. Sandra naar weigerde haar medewerking, een maar heeft door nu beloofd wel mee de in te doen.

december 2018
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 11-12-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord