Programma gemist?

Shannon op tv beweert dat haar dochter het Ryann een een pathologische leugenaar door is. Bovendien is ze een 'catfish', het iemand die zich uit op internet de voordoet als iemand op tv anders de en daarmee bewust andere mensen misleidt. met de Shannon denkt dat haar dochter professionele naar hulp de nodig heeft. Ook vraagt ze een het zich af of de leugens het iets te maken hebben op tijdens met het feit in dat Ryann haar biologische een vader niet de kent.

Lisa naar is ervan overtuigd uit dat haar dochter Sara verslaafd uit tijdens is aan drugs. Ze zou zelfs met de creditcard in van haar op tv oma hebben gestolen om naar aan geld te komen. in door Sara ontkent de beschuldigingen en een noemt haar op tv moeder hatelijk en met gemeen. Ze wil van dat zij haar verontschuldigingen van aanbiedt.

De van 26-jarige Kelly had een tijdens perfecte jeugd: ze kreeg van alles een wat ze op wilde van haar rijke met ouders. Toen door haar ouders 10 jaar een geleden gingen scheiden, uit ontspoorde Kelly volledig. Ze is tijdens nu verslaafd op aan uit alcohol en leeft op op straat met de haar verloofde. Kelly's tijdens moeder Diane maakt zich zorgen uit om haar op dochter en het om haar toekomstige kleinkind, tijdens want Kelly is drie maanden op tv een zwanger.

In de door media werd de 19-jarige in student door Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. door Hij stak twee op tv mensen naar dood en beet een uit van hen terwijl hij op dierlijke uit geluiden maakte. De politie door denkt dat hij in mogelijk onder op tv invloed was van het de 'zombiedrug' flakka. een Austins vader vertelt in in een exclusief in interview dat op hij denkt dat zijn het zoon geestesziek naar is.

Wendy door zegt dat van haar 23-jarige dochter tijdens Stephanie een manipulatieve een pestkop is. Stephanies gedrag uit gaat alle de perken te buiten. Wendy een vreest voor haar op eigen veiligheid en heeft haar naar van dochter de deur gewezen. Stephanie met wil terugkeren naar op tv huis en van beweert dat haar moeder tijdens het probleem is. Ze tijdens zou onvoorspelbaar het zijn en altijd met schreeuwen.

Erik heeft dr. naar een Phil een brief het geschreven waarin hij op smeekt om zijn op tv hulp. Erik is van verslaafd aan heroïne en spendeert hier de tot een wel 30.000 dollar per maand naar aan. Het lukt de hem niet naar om af te kicken een en door volgens hem is het dat te wijten met aan zijn moeder, Kathy. uit Zij is namelijk ook de in verslaafd aan heroïne. Eriks in zus Stephanie dreigt het in contact met de de familie op te verbreken, omdat ze op tv genoeg heeft van de op tv situatie.

Michelles het verloofde werd voor haar ogen met doodgeschoten door uit de politie. Ze door zou een deel in krijgen van de schadevergoeding uit van twee de miljoen dollar die haar de schoonfamilie heeft naar ontvangen, maar door ze heeft niets gekregen. Volgens uit uit Michelle heeft haar zus Tina de leugens tijdens verteld aan haar op tv schoonfamilie. Tina zegt dat Michelle gevaarlijke met mannen met toelaat in met haar leven en daarmee door haar kind in gevaar brengt. op De zussen uit hebben al met drie jaar niet meer met de elkaar uit gesproken.

Na van een huwelijk van tijdens veertig jaar naar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze het ging ervandoor met een Ken, de op tv ex-man van op tv haar dochter, Cheryl. Cheryl het was in eerste instantie van geschokt door op tv het voorval, maar in nu maakt ze door zich samen de met haar dochter, Hope, de zorgen om Lucy. naar Ken was door vroeger namelijk prikkelbaar en overheersend. uit Volgens Lucy is daar op tv met nu niks van te de merken, en ze hoopt niet op te hoeven van kiezen tussen tijdens Ken en haar kind naar en tijdens kleinkind.

Dr. Phil uit praat in verder met Pat en van diens vrouw, Sarah, en naar vader, John, die van volgens Pat waandenkbeelden heeft met het en zijn gezin uit bedreigt. Ze willen tijdens graag weer contact met hem, een maar dan moet een er wel wat van veranderen. het Volgens John heeft Pat tijdens een verleden vol op agressie, mogelijk veroorzaakt door zijn op van genen. Pat Smith, echtgenote op tv van oud-American footballspeler Emmitt naar Smith, komt naar praten over haar het nieuwe boek met 'Second Chances'.

Pat een en zijn vrouw, Sarah, zijn tijdens bang het voor Pats vader, met John. Ze vrezen met dat hij hun of van hun kinderen iets in wil aandoen. uit Pat slaapt in de woonkamer van om in paraat te staan in het een geval een zijn vader hun huis binnendringt. naar John is gewelddadig, naar tijdens paranoïde en heeft last van met waandenkbeelden. met Zelf ontkent John al deze beschuldigingen. de Hij door beweert dat Sarah zijn met zoon heeft 'gestolen' uit en Pat tegen uit hem het heeft opgezet. Het stel zou bezeten de zijn door de tijdens de duivel.

Courtney met en Ryan leerden elkaar de een jaar geleden van kennen via een datingapp tijdens op tv en kregen onlangs een kind. Maar tijdens met hun relatie is allesbehalve stabiel. naar Courtney beschuldigt Ryan van op een vreemdgaan en Ryan op wordt gek van tijdens Courtneys leugens en driftbuien. Zo loog met ze al uit eens over uit een abortus van en wist haar door familie pas twee maanden voor de van bevalling dat ze op zwanger was. het Courtneys zus en het moeder, bij wie door het stel inwoont, door hebben genoeg van alle van van ellende.

In 2015 werden tijdens op tv op een snelweg in door Arizona meerdere op auto's beschoten. Na een uit wekenlange zoektocht van de tijdens politie werd uiteindelijk de de 21-jarige in Leslie Merritt jr. gearresteerd. naar Zijn uit wapen zou zijn een gebruikt. Volgens Leslie in lag zijn wapen op op het moment de van de schietpartijen een bij de lommerd, maar hij in werd toch vastgezet. Na tijdens 222 dagen kwam in in hij vrij, omdat er geen het sluitend tijdens bewijs was. Leslie uit doet nu voor het eerst zijn een op verhaal.

Richie naar Lewis was een door getalenteerde honkballer op het op hoogste niveau, het maar blessureleed van maakte een einde aan zijn op tv carrière. Sindsdien is hij naar zichzelf op tv niet meer. Volgens zijn naar familie is uit hij depressief, alcoholverslaafd en de zet op hij zijn familie voor schut. Artsen in hebben gezegd dat met hij op zich letterlijk aan in het dooddrinken is. Volgens op tv Richie valt het allemaal een wel van mee en is hij alleen een depressief omdat naar hij niet de meer kan met sporten.

De gescheiden de Sandra en Joey een vechten al twee jaar in om de naar voogdij het over hun twee jonge op tv dochters. Joey bewees eerder tijdens aan de leugendetector dat in hij niet met schuldig op tv is aan mishandeling van de zijn kinderen. Hij in beweert dat in Sandra leugens vertelt en de de meisjes de manipuleert. Nu is het de beurt met aan Sandra op om een test in te uit doen met de leugendetector. Maar nog op tv in voor de uitslag komt, uit verlaat ze van de studio...

Sandra en het Joey waren al op tv eerder te gast bij op tv dr. Phil. van Ze op tv zijn gescheiden en vechten in om de voogdij het over hun kinderen. Volgens een Sandra mishandelt Joey in zijn van dochters, maar hij beweert dat Sandra op tv uit ze manipuleert en uit allerlei leugens verzint naar om hem dwars te met zitten. Joey op gaf zijn medewerking aan een drugstest op tv een en een leugendetectortest en kwam uit daar goed uit. Sandra het weigerde haar uit medewerking, maar de heeft nu beloofd op wel mee te op doen.

april 2021
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 12-03-2020 om 17:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!