Programma gemist?

Shannon beweert van dat haar dochter Ryann in een pathologische leugenaar een is. Bovendien tijdens is ze een 'catfish', op tv iemand uit die zich op internet voordoet het als iemand het anders en daarmee een bewust van andere mensen misleidt. Shannon denkt met dat haar dochter op tv professionele hulp nodig een heeft. Ook door vraagt ze zich af of op de op leugens iets te maken hebben het door met het feit een dat Ryann haar biologische vader op niet in kent.

Lisa tijdens is ervan overtuigd dat de haar dochter in Sara verslaafd met is aan drugs. Ze zou door zelfs de creditcard van tijdens haar oma naar hebben gestolen om aan door geld te komen. met Sara ontkent het de beschuldigingen en door noemt haar moeder hatelijk het de en gemeen. Ze wil dat van zij haar verontschuldigingen de aanbiedt.

De 26-jarige Kelly met had een een perfecte jeugd: de ze kreeg alles wat een ze met wilde van haar rijke het ouders. Toen haar ouders door 10 jaar geleden uit gingen scheiden, ontspoorde Kelly een volledig. Ze met is nu met verslaafd aan alcohol naar en leeft op straat met op tv haar in verloofde. Kelly's moeder Diane maakt in tijdens zich zorgen om haar uit dochter en uit om haar toekomstige kleinkind, want tijdens Kelly is drie het maanden het zwanger.

In de media door werd tijdens de 19-jarige student uit Austin Harrouff de uit 'kannibaal-moordenaar' genoemd. uit Hij stak twee mensen een dood en beet een van van hen terwijl hij op dierlijke geluiden in maakte. De op politie denkt dat hij mogelijk de onder uit invloed was met van de 'zombiedrug' flakka. Austins vader op tv vertelt in een de exclusief met interview dat hij denkt op tv dat zijn naar zoon geestesziek het is.

Wendy zegt dat naar op haar 23-jarige dochter Stephanie een op tv manipulatieve pestkop door is. Stephanies gedrag gaat alle door in perken te buiten. Wendy uit vreest voor op tv haar eigen veiligheid en heeft haar de dochter de deur op gewezen. het Stephanie wil terugkeren naar een huis en beweert met dat haar moeder het in probleem door is. Ze zou tijdens onvoorspelbaar zijn en altijd van schreeuwen.

Erik de heeft dr. Phil naar een brief de geschreven waarin hij uit smeekt om zijn hulp. Erik met is verslaafd aan heroïne door op tv en spendeert hier tot wel 30.000 de dollar per door maand aan. Het op lukt hem op niet om af te naar kicken een en volgens hem is op tv dat te een wijten aan zijn met moeder, Kathy. Zij is namelijk met ook verslaafd aan naar heroïne. Eriks zus Stephanie naar dreigt het door contact met de familie uit te verbreken, van omdat ze genoeg een heeft van de de situatie.

Michelles verloofde werd met de voor haar ogen doodgeschoten door het de politie. op Ze zou het een deel krijgen van de de schadevergoeding van twee op tv miljoen dollar die haar in schoonfamilie heeft ontvangen, in maar ze met heeft niets gekregen. Volgens door Michelle heeft met haar zus uit Tina leugens verteld aan haar uit schoonfamilie. van Tina zegt dat tijdens Michelle gevaarlijke een mannen toelaat in haar leven en naar daarmee haar van kind in gevaar brengt. van De zussen hebben uit al door drie jaar niet meer met in een elkaar gesproken.

Na een huwelijk naar van veertig de jaar verliet Lucy uit haar door echtgenoot. Ze ging ervandoor op tv met Ken, van de ex-man van haar dochter, Cheryl. tijdens Cheryl was in door eerste met instantie geschokt door door het voorval, maar nu naar maakt van ze zich samen met haar met dochter, Hope, met zorgen om Lucy. Ken op tv was vroeger namelijk tijdens prikkelbaar en overheersend. Volgens naar Lucy uit is daar nu niks op van te merken, en tijdens een ze hoopt niet het te hoeven kiezen tussen Ken en tijdens haar kind en tijdens door kleinkind.

Dr. Phil praat op verder naar met Pat van en diens vrouw, Sarah, tijdens en vader, John, met die volgens Pat het waandenkbeelden heeft en door zijn gezin bedreigt. tijdens Ze willen graag weer contact in met hem, de maar een dan moet er wel wat een veranderen. de Volgens John heeft Pat een de verleden vol agressie, mogelijk tijdens veroorzaakt het door zijn genen. het Pat Smith, echtgenote van oud-American op footballspeler uit Emmitt Smith, komt praten over uit haar nieuwe boek van 'Second door Chances'.

Pat en een zijn vrouw, Sarah, zijn het bang van voor Pats vader, John. uit Ze vrezen uit dat hij hun tijdens of hun kinderen iets op tv wil aandoen. Pat slaapt in in de het woonkamer om paraat een te staan in het het geval zijn vader de hun naar huis binnendringt. John naar is gewelddadig, op paranoïde en heeft een last van waandenkbeelden. Zelf ontkent van John al in deze beschuldigingen. uit Hij beweert dat uit Sarah zijn zoon heeft 'gestolen' van en op Pat tegen hem met heeft opgezet. Het van stel zou bezeten zijn door tijdens de tijdens duivel.

Courtney en door Ryan leerden op tv elkaar een jaar van geleden kennen via een in datingapp en kregen uit onlangs een kind. Maar uit hun relatie is op tv allesbehalve een stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van op tv vreemdgaan en Ryan in de wordt gek van Courtneys leugens en het de driftbuien. Zo loog ze tijdens al eens over een abortus in en met wist haar in familie pas twee maanden naar voor de bevalling dat ze het zwanger was. tijdens Courtneys zus en moeder, een bij wie op het van stel inwoont, hebben genoeg tijdens van alle met ellende.

In 2015 op tv werden op door een snelweg uit in Arizona meerdere auto's in beschoten. Na een wekenlange zoektocht een van de politie van werd met uiteindelijk de het 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn tijdens het wapen zou zijn gebruikt. Volgens naar Leslie lag zijn naar wapen op het moment van van de schietpartijen een van bij de lommerd, uit maar hij werd toch vastgezet. het Na op tv 222 dagen kwam hij vrij, omdat naar er de geen sluitend bewijs met was. Leslie doet nu voor op tv het eerst zijn naar het verhaal.

Richie in Lewis was door een getalenteerde honkballer op het hoogste door een niveau, maar blessureleed een maakte een einde aan zijn carrière. op Sindsdien in is hij op zichzelf niet meer. Volgens zijn het familie is hij depressief, de de alcoholverslaafd en zet hij zijn op tv familie voor schut. Artsen tijdens hebben op gezegd dat hij zich van letterlijk aan het uit dooddrinken is. Volgens tijdens Richie valt tijdens het allemaal wel naar mee en is op tv hij alleen op tv depressief omdat hij het niet meer kan van sporten.

De gescheiden Sandra op en met Joey vechten op al twee jaar om de uit voogdij over hun twee op tv de jonge dochters. Joey tijdens bewees eerder aan de leugendetector een dat hij niet met schuldig in is aan mishandeling op tv van zijn kinderen. Hij beweert in dat Sandra leugens vertelt in op en de meisjes manipuleert. Nu is naar het van de beurt in aan Sandra om een op test te doen van met de leugendetector. Maar met nog op tv voor de uitslag komt, verlaat ze de de met studio...

Sandra en Joey de waren al eerder in op tv te gast bij op dr. Phil. Ze zijn een gescheiden en vechten een om de voogdij op tv over hun kinderen. Volgens het Sandra op mishandelt Joey zijn met dochters, maar hij beweert dat Sandra naar ze uit manipuleert en allerlei leugens op verzint om hem tijdens dwars te zitten. Joey door het gaf zijn medewerking op aan een drugstest op en een leugendetectortest en een kwam daar goed op tv uit. Sandra tijdens weigerde haar medewerking, maar heeft de nu beloofd naar wel mee te de doen.

juli 2017
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord