Programma gemist?

Shannon beweert dat op tv haar dochter tijdens Ryann een pathologische leugenaar uit is. het Bovendien is ze de een 'catfish', een iemand die zich op naar internet voordoet als iemand in anders en van daarmee bewust andere door mensen misleidt. Shannon denkt dat door haar naar dochter professionele hulp uit nodig heeft. Ook vraagt naar ze zich af of uit de leugens iets een te maken hebben uit met het feit op dat op tv Ryann haar biologische de vader niet van kent.

Lisa is ervan een overtuigd dat naar haar dochter Sara verslaafd in op is aan drugs. Ze zou door zelfs de met creditcard van met haar oma hebben gestolen de om aan geld te komen. in Sara naar ontkent de beschuldigingen en noemt door haar moeder hatelijk de en gemeen. Ze van wil op dat zij naar haar verontschuldigingen aanbiedt.

De 26-jarige van Kelly had in een perfecte een jeugd: ze kreeg alles wat naar ze wilde van haar naar rijke ouders. tijdens Toen haar ouders 10 uit in jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde met Kelly volledig. Ze in is door nu verslaafd aan alcohol en leeft van op een straat met haar verloofde. een Kelly's moeder Diane door maakt door zich zorgen om haar het dochter en om haar toekomstige tijdens kleinkind, want door Kelly is drie maanden uit de zwanger.

In de media een werd op de 19-jarige student Austin op Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' naar genoemd. Hij stak twee uit mensen dood en een beet in een van op tv hen terwijl hij het dierlijke geluiden maakte. De politie naar denkt dat hij met mogelijk naar onder invloed was van met de 'zombiedrug' flakka. van Austins vader op vertelt in een exclusief interview in dat hij denkt een dat zijn zoon geestesziek uit tijdens is.

Wendy zegt dat uit haar in 23-jarige dochter in Stephanie een manipulatieve pestkop is. door Stephanies gedrag gaat een alle perken te buiten. in Wendy vreest voor op tv een haar eigen veiligheid naar en heeft haar dochter met de deur gewezen. uit Stephanie wil terugkeren door naar huis de en beweert dat haar moeder naar het van probleem is. Ze zou in onvoorspelbaar zijn en altijd tijdens schreeuwen.

Erik heeft dr. naar Phil een uit brief geschreven waarin met hij smeekt door om zijn hulp. Erik het is tijdens verslaafd aan heroïne en spendeert een hier tot wel de 30.000 dollar per maand de aan. Het een lukt hem niet tijdens om op af te kicken en volgens hem van is dat te in wijten in aan zijn een moeder, Kathy. Zij uit is namelijk ook verslaafd naar aan heroïne. Eriks naar zus Stephanie dreigt naar het contact met de naar familie te verbreken, omdat op tv ze genoeg heeft door van de op situatie.

Michelles in verloofde werd voor haar ogen op doodgeschoten door tijdens de politie. Ze op zou een van deel krijgen van de van schadevergoeding door van twee miljoen in dollar die haar door schoonfamilie heeft ontvangen, het maar ze heeft in niets gekregen. Volgens Michelle heeft op haar zus Tina leugens op verteld een aan haar schoonfamilie. Tina uit zegt dat Michelle een gevaarlijke in mannen toelaat in haar leven naar en met daarmee haar kind in gevaar brengt. met De zussen hebben op tv al drie tijdens jaar niet meer door met elkaar het gesproken.

Na een huwelijk met van veertig jaar naar verliet Lucy een haar echtgenoot. Ze ging in ervandoor met Ken, op uit de ex-man van haar op tv dochter, Cheryl. Cheryl was in van eerste instantie geschokt in door het voorval, tijdens de maar nu maakt ze op zich samen met haar door dochter, Hope, zorgen het om Lucy. op tv Ken was vroeger namelijk prikkelbaar op en op tv overheersend. Volgens Lucy op is daar nu niks met van met te merken, en ze in hoopt niet op tv te hoeven kiezen tussen een Ken en haar kind naar en door kleinkind.

Dr. het Phil praat verder met naar Pat en diens vrouw, tijdens Sarah, op tv en vader, John, die volgens de Pat waandenkbeelden heeft het en zijn gezin uit bedreigt. Ze op tv willen graag weer uit contact met van hem, maar dan moet er uit wel wat veranderen. op tv Volgens John een heeft Pat een een verleden tijdens vol agressie, mogelijk op veroorzaakt door zijn genen. Pat Smith, het echtgenote van oud-American op tv footballspeler Emmitt op Smith, komt praten over naar haar nieuwe op tv boek 'Second de Chances'.

Pat en zijn een in vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats met vader, op tv John. Ze vrezen het dat hij hun of met hun kinderen iets uit wil aandoen. door Pat slaapt in de een woonkamer een om paraat te staan uit in het geval zijn het vader hun huis op tv binnendringt. John het is gewelddadig, een paranoïde en heeft in last van waandenkbeelden. Zelf ontkent op tv John al tijdens deze beschuldigingen. Hij beweert dat met het Sarah zijn zoon in heeft 'gestolen' en Pat tegen hem uit op tv heeft opgezet. Het stel zou bezeten een op tv zijn door de door duivel.

Courtney op tv en Ryan leerden van elkaar een jaar geleden kennen een via een datingapp een en kregen de onlangs een een kind. Maar hun tijdens relatie is allesbehalve in stabiel. Courtney beschuldigt Ryan in van uit vreemdgaan en Ryan in wordt gek van Courtneys leugens en uit driftbuien. Zo uit loog ze de al eens uit over een abortus en wist het haar familie pas twee naar maanden naar voor de bevalling uit dat ze de zwanger was. Courtneys zus een en moeder, van bij wie het stel een inwoont, hebben genoeg van met alle van ellende.

In 2015 op werden in op een snelweg in Arizona meerdere het auto's beschoten. Na met een van wekenlange zoektocht van de naar politie werd uiteindelijk op tv de met 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. tijdens Zijn wapen zou in zijn gebruikt. het Volgens Leslie lag zijn wapen naar de op het moment in van de schietpartijen de bij de lommerd, maar hij werd met toch vastgezet. Na een 222 dagen kwam een hij van vrij, omdat met er geen sluitend bewijs was. Leslie tijdens doet nu voor het het eerst uit zijn van verhaal.

Richie Lewis op tv was een naar getalenteerde honkballer een op het hoogste van niveau, maar blessureleed tijdens maakte een einde door aan zijn carrière. Sindsdien is hij van zichzelf niet een meer. Volgens zijn uit familie is hij depressief, door alcoholverslaafd in en zet hij een zijn familie voor schut. Artsen op hebben gezegd dat op uit hij zich letterlijk aan het dooddrinken in is. op Volgens Richie valt het op tv allemaal wel mee en door is hij op tv alleen depressief omdat hij door niet meer kan naar met sporten.

De gescheiden met Sandra en Joey op tv vechten al twee door jaar om de voogdij door over hun het twee jonge op tv dochters. Joey bewees eerder van aan de leugendetector dat van door hij niet schuldig is aan mishandeling met van zijn op kinderen. Hij beweert van dat door Sandra leugens vertelt en de meisjes naar manipuleert. van Nu is tijdens het de beurt aan Sandra om op tv een test tijdens te doen op tv met de leugendetector. Maar van nog voor de tijdens uitslag komt, verlaat ze op tv op tv de studio...

Sandra een en Joey waren al een eerder te de gast bij dr. Phil. Ze in zijn gescheiden en naar tijdens vechten om de voogdij over op tv hun kinderen. Volgens Sandra in mishandelt Joey in zijn dochters, maar hij in beweert dat op tv Sandra ze een manipuleert en allerlei leugens verzint uit om hem dwars uit te zitten. van Joey het gaf zijn medewerking aan tijdens een drugstest met en een leugendetectortest en op kwam daar op tv goed uit. Sandra met weigerde haar medewerking, de maar heeft nu met beloofd wel mee te een doen.

september 2017
14-03-2017 23:30

My daughter is a liar and catfishing boys online

Dr. Phil - My daughter is a liar and catfishing boys online

Shannon beweert dat haar dochter Ryann een pathologische leugenaar is. Bovendien is ze een 'catfish', iemand die zich op internet voordoet als iemand anders en daarmee bewust andere mensen misleidt. Shannon denkt dat haar dochter profession...

10-03-2017 23:40

Mommy dearest or unfit daughter?

Dr. Phil - Mommy dearest or unfit daughter?

Lisa is ervan overtuigd dat haar dochter Sara verslaafd is aan drugs. Ze zou zelfs de creditcard van haar oma hebben gestolen om aan geld te komen. Sara ontkent de beschuldigingen en noemt haar moeder hatelijk en gemeen. Ze wil dat zij haar...

09-03-2017 23:27

Privileged, pretty and pregnant

Dr. Phil - Privileged, pretty and pregnant

De 26-jarige Kelly had een perfecte jeugd: ze kreeg alles wat ze wilde van haar rijke ouders. Toen haar ouders 10 jaar geleden gingen scheiden, ontspoorde Kelly volledig. Ze is nu verslaafd aan alcohol en leeft op straat met haar verloofde....

09-03-2017 00:28

Frat boy dubbed the cannibal killer

Dr. Phil - Frat boy dubbed the cannibal killer

In de media werd de 19-jarige student Austin Harrouff de 'kannibaal-moordenaar' genoemd. Hij stak twee mensen dood en beet een van hen terwijl hij dierlijke geluiden maakte. De politie denkt dat hij mogelijk onder invloed was van de 'zombie...

07-03-2017 23:31

My daughter stole my credit cards

Dr. Phil - My daughter stole my credit cards

Wendy zegt dat haar 23-jarige dochter Stephanie een manipulatieve pestkop is. Stephanies gedrag gaat alle perken te buiten. Wendy vreest voor haar eigen veiligheid en heeft haar dochter de deur gewezen. Stephanie wil terugkeren naar huis en...

07-03-2017 00:05

Is this lying granny ready to come clean?

Dr. Phil - Is this lying granny ready to come clean?

Erik heeft dr. Phil een brief geschreven waarin hij smeekt om zijn hulp. Erik is verslaafd aan heroïne en spendeert hier tot wel 30.000 dollar per maand aan. Het lukt hem niet om af te kicken en volgens hem is dat te wijten aan zijn moeder,...

03-03-2017 23:25

I believe my sister's false accusations caused me to lose

Dr. Phil - I believe my sister's false accusations caused me to lose

Michelles verloofde werd voor haar ogen doodgeschoten door de politie. Ze zou een deel krijgen van de schadevergoeding van twee miljoen dollar die haar schoonfamilie heeft ontvangen, maar ze heeft niets gekregen. Volgens Michelle heeft haar...

02-03-2017 23:25

The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Dr. Phil - The ultimate betrayal: should we forgive my grandma?

Na een huwelijk van veertig jaar verliet Lucy haar echtgenoot. Ze ging ervandoor met Ken, de ex-man van haar dochter, Cheryl. Cheryl was in eerste instantie geschokt door het voorval, maar nu maakt ze zich samen met haar dochter, Hope, zorg...

01-03-2017 23:10

Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil - Father vs. son: accusations of conspiracy theories and

Dr. Phil praat verder met Pat en diens vrouw, Sarah, en vader, John, die volgens Pat waandenkbeelden heeft en zijn gezin bedreigt. Ze willen graag weer contact met hem, maar dan moet er wel wat veranderen. Volgens John heeft Pat een verlede...

28-02-2017 23:05

Scared of my own father... scared of my own son

Dr. Phil - Scared of my own father... scared of my own son

Pat en zijn vrouw, Sarah, zijn bang voor Pats vader, John. Ze vrezen dat hij hun of hun kinderen iets wil aandoen. Pat slaapt in de woonkamer om paraat te staan in het geval zijn vader hun huis binnendringt. John is gewelddadig, paranoïde e...

27-02-2017 23:03

A hidden pregnancy & a faked abortion

Dr. Phil - A hidden pregnancy & a faked abortion

Courtney en Ryan leerden elkaar een jaar geleden kennen via een datingapp en kregen onlangs een kind. Maar hun relatie is allesbehalve stabiel. Courtney beschuldigt Ryan van vreemdgaan en Ryan wordt gek van Courtneys leugens en driftbuien. ...

24-02-2017 23:16

Accused freeway sniper speaks out

Dr. Phil - Accused freeway sniper speaks out

In 2015 werden op een snelweg in Arizona meerdere auto's beschoten. Na een wekenlange zoektocht van de politie werd uiteindelijk de 21-jarige Leslie Merritt jr. gearresteerd. Zijn wapen zou zijn gebruikt. Volgens Leslie lag zijn wapen op he...

23-02-2017 23:18

Ex major league baseball player facing major problems

Dr. Phil - Ex major league baseball player facing major problems

Richie Lewis was een getalenteerde honkballer op het hoogste niveau, maar blessureleed maakte een einde aan zijn carrière. Sindsdien is hij zichzelf niet meer. Volgens zijn familie is hij depressief, alcoholverslaafd en zet hij zijn familie...

22-02-2017 23:24

A custody confrontation as Sandra storms off

Dr. Phil - A custody confrontation as Sandra storms off

De gescheiden Sandra en Joey vechten al twee jaar om de voogdij over hun twee jonge dochters. Joey bewees eerder aan de leugendetector dat hij niet schuldig is aan mishandeling van zijn kinderen. Hij beweert dat Sandra leugens vertelt en de...

21-02-2017 23:30

Will Sandra take the polygraph and drug test?

Dr. Phil - Will Sandra take the polygraph and drug test?

Sandra en Joey waren al eerder te gast bij dr. Phil. Ze zijn gescheiden en vechten om de voogdij over hun kinderen. Volgens Sandra mishandelt Joey zijn dochters, maar hij beweert dat Sandra ze manipuleert en allerlei leugens verzint om hem ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dr. Phil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dr. Phil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dr. Phil bij Dr. Phil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dr. Phil. Heb je een uitzending van Dr. Phil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dr. Phil gemist

Uitzending gemist van Dr. Phil? Hier kun je alle uitzendingen van Dr. Phil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 14-03-2017 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord