Programma gemist?

Stella op tv rijdt dit weekend met van gierende banden van over een op tv parcours in Lelystad, waar ze deelneemt het aan op een slipcursus. Ook fietsen met we de het Elfstedenroute door het altijd de mooie Friese landschap en de ontdekken we in in op tv Amsterdam de geheimen in van het menselijk de lichaam.

Deze tijdens week zoeken we de tijdens spanning op op in een betoverend pretpark met in een Limburg. Ook zien, horen, voelen en op tv de proeven we het dagelijks leven rond tijdens het de vroegere Zuiderzee en ontdekken van we het naar prachtige Drentse landschap op van de op fiets!

Dit een weekend bezoeken van we een indrukwekkende theatervoorstelling in het Amsterdam, ontdekken een we de met geschiedenis van verschillende werelddelen met en wordt de stad Gouda met op de door kaart gezet. Met naar natuurlijk met ook weer de actuele uitagenda in en de weekendtips een van een Arjan.

Deze door aflevering staat naar in het teken van op Rotterdam. We tijdens ontdekken de highlights het van deze stad tijdens op een segway en uit maken een fietstocht door door het wereldberoemde havengebied. in Ook gaan we op tv op uit kraamvisite in de dierentuin om kennis door te een maken met wel heel naar speciale een nieuwe bewoner!

We door bekijken Amsterdam op vanaf het water, een gaan eten in het donker in en laten zien uit waar je vissen kunt van op tv aaien!

Programma waarin Stella naar een Gommans iedere week verschillende toeristische plaatsen, door regio's en activiteiten op tv laat tijdens zien die zeker de moeite tijdens waard zijn met om te van bezoeken.

Programma waarin Stella van een Gommans iedere week verschillende op toeristische plaatsen, regio's en op activiteiten laat zien die door zeker de de moeite waard zijn op om door te bezoeken.

Programma op waarin Stella Gommans iedere door week tijdens verschillende toeristische plaatsen, regio's en door activiteiten laat de zien die zeker de moeite door in waard zijn om te op bezoeken.

Programma op waarin Stella Gommans iedere tijdens week een verschillende toeristische plaatsen, regio's en een activiteiten laat op tv zien die zeker de moeite door waard een zijn om uit te bezoeken.

Dit weekend ontdekken naar we het Leiden, vervolgen door we de vakantie in uit Twente en het ontdekken we hoe Nederland van geologisch in op tv elkaar zit. Maar we beleven in ook de nieuwste attractie naar tijdens in Bobbejaanland. Genoeg in ideeën weer voor het het hele gezin!

Dit weekend tijdens prikkelen we onze zintuigen tijdens in het naar donker en gaan we het op de fiets een door de grens met Duitsland over. op tv Daarnaast gaan we uit op vakantie in Twente door en ontdekken we door hoe gezellig, op tv veelzijdig door en fotogeniek Enkhuizen een is.

Dit weekend maken op we in een reis door een het menselijk lichaam, gaan een we griezelen onder tijdens Amsterdam door en leren we het alles over het leven van Keizerin op tv Sissi. En tijdens we gaan e-biken de in Kinderdijk, dat is de uitgeroepen tot UNESCO met naar Werelderfgoed.

Dit weekend naar ontdekken we uit de rijke militaire geschiedenis van met Nederland op een in oude vliegbasis. met Daarnaast op maken we spannende de achtbaanritten en ontmoeten we wereldsterren van in Amsterdam. En van we hebben natuurlijk van ook naar de actuele uitagenda en de weekendtips met van de Arjan.

Dit in weekend maken we met onder andere uit een tripje langs van de Amstel en ervaren we de door lente in Keukenhof. van Ook leren op we op tv van alles over uit het verzet en duiken we ver op onder naar de zeespiegel.

We gaan onder door meer op van bezoek bij in Flipje in Tiel tijdens en daarnaast gaan door we terug in de tijd. uit op tv Ook ervaren we door de vele kleuren en in geuren van de Bollenstreek. tijdens En in we gaan op vakantie op naar de het Achterhoek!

mei 2020
03-10-2015 09:21

Afl. 6

Het Land Van - Afl. 6

Stella rijdt dit weekend met gierende banden over een parcours in Lelystad, waar ze deelneemt aan een slipcursus. Ook fietsen we de Elfstedenroute door het altijd mooie Friese landschap en ontdekken we in Amsterdam de geheimen van het mense...

26-09-2015 09:19

Afl. 5

Het Land Van - Afl. 5

Deze week zoeken we de spanning op in een betoverend pretpark in Limburg. Ook zien, horen, voelen en proeven we het dagelijks leven rond de vroegere Zuiderzee en ontdekken we het prachtige Drentse landschap op de fiets!

12-09-2015 09:21

Afl. 3

Het Land Van - Afl. 3

Dit weekend bezoeken we een indrukwekkende theatervoorstelling in Amsterdam, ontdekken we de geschiedenis van verschillende werelddelen en wordt de stad Gouda op de kaart gezet. Met natuurlijk ook weer de actuele uitagenda en de weekendtips...

05-09-2015 09:25

Afl. 2

Het Land Van - Afl. 2

Deze aflevering staat in het teken van Rotterdam. We ontdekken de highlights van deze stad op een segway en maken een fietstocht door het wereldberoemde havengebied. Ook gaan we op kraamvisite in de dierentuin om kennis te maken met wel hee...

29-08-2015 09:30

Afl. 1

Het Land Van - Afl. 1

We bekijken Amsterdam vanaf het water, gaan eten in het donker en laten zien waar je vissen kunt aaien!

20-06-2015 10:58

Afl. 13

Het Land Van - Afl. 13

Programma waarin Stella Gommans iedere week verschillende toeristische plaatsen, regio's en activiteiten laat zien die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

13-06-2015 10:51

Afl. 12

Het Land Van - Afl. 12

Programma waarin Stella Gommans iedere week verschillende toeristische plaatsen, regio's en activiteiten laat zien die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

06-06-2015 10:51

Afl. 11

Het Land Van - Afl. 11

Programma waarin Stella Gommans iedere week verschillende toeristische plaatsen, regio's en activiteiten laat zien die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

30-05-2015 10:52

Afl. 10

Het Land Van - Afl. 10

Programma waarin Stella Gommans iedere week verschillende toeristische plaatsen, regio's en activiteiten laat zien die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

23-05-2015 10:54

Afl. 9

Het Land Van - Afl. 9

Dit weekend ontdekken we Leiden, vervolgen we de vakantie in Twente en ontdekken we hoe Nederland geologisch in elkaar zit. Maar we beleven ook de nieuwste attractie in Bobbejaanland. Genoeg ideeën weer voor het hele gezin!

16-05-2015 10:50

Afl. 8

Het Land Van - Afl. 8

Dit weekend prikkelen we onze zintuigen in het donker en gaan we op de fiets de grens met Duitsland over. Daarnaast gaan we op vakantie in Twente en ontdekken we hoe gezellig, veelzijdig en fotogeniek Enkhuizen is.

09-05-2015 10:52

Afl. 7

Het Land Van - Afl. 7

Dit weekend maken we een reis door het menselijk lichaam, gaan we griezelen onder Amsterdam en leren we alles over het leven van Keizerin Sissi. En we gaan e-biken in Kinderdijk, dat is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

02-05-2015 10:54

Afl. 6

Het Land Van - Afl. 6

Dit weekend ontdekken we de rijke militaire geschiedenis van Nederland op een oude vliegbasis. Daarnaast maken we spannende achtbaanritten en ontmoeten we wereldsterren in Amsterdam. En we hebben natuurlijk ook de actuele uitagenda en de we...

25-04-2015 10:51

Afl. 5

Het Land Van - Afl. 5

Dit weekend maken we onder andere een tripje langs de Amstel en ervaren we de lente in Keukenhof. Ook leren we van alles over het verzet en duiken we ver onder de zeespiegel.

18-04-2015 10:53

Afl. 4

Het Land Van - Afl. 4

We gaan onder meer op bezoek bij Flipje in Tiel en daarnaast gaan we terug in de tijd. Ook ervaren we de vele kleuren en geuren van de Bollenstreek. En we gaan op vakantie naar de Achterhoek!

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Land Van gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Land Van de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Land Van bij Het Land Van liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Land Van. Heb je een uitzending van Het Land Van gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Land Van gemist

Programma waarin Stella Gommans iedere week verschillende toeristische plaatsen, regio's en activiteiten laat zien die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Of het nu een stadswandeling, fietsroute, bijzonder gebouw, museum, attractie, accommodatie of een niet te missen streekgerecht is. Er wordt actuele, praktische en bijzondere informatie gegeven en het is dan ook hét begin van een leuk, spannend, gezellig of leerzaam dagje eropuit of weekendje weg.

Uitzending gemist van Het Land Van? Hier kun je alle uitzendingen van Het Land Van kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-07-2016 om 10:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!