Programma gemist?

Deze een aflevering staat in naar het teken van de vele op het musea die Nederland telt. op tv Maar we gaan naar natuurlijk ook een lekker naar buiten; naar zo ontdekken we bijvoorbeeld de prachtige tijdens omgeving van met Huizen.

Het is door weer lente op en dan krijgt op tv iedereen weer zin de om erop uit het te gaan. Stella met Gommans neemt van de kijker mee naar de op tv oudste route van van Nederland. Er op tv wordt een heuse vuurproef naar doorstaan op en er wordt kunst op tv ontdekt die jarenlang in verborgen is op tv gebleven.

Stella uit Gommans laat de de kijker de Gouden Eeuw de in Haarlem herbeleven en een tijdens een fascinerende reis op tv door het menselijk tijdens lichaam maken. Voor de echte uit natuurliefhebber uit gaat ze naar de Veluwe. Ook naar op wordt het mooie Texel van bezocht, waar het écht lente met de is.

mei 2020
11-04-2015 10:52

Afl. 3

Het Land Van - Afl. 3

Deze aflevering staat in het teken van de vele musea die Nederland telt. Maar we gaan natuurlijk ook lekker naar buiten; zo ontdekken we bijvoorbeeld de prachtige omgeving van Huizen.

04-04-2015 10:54

Afl. 2

Het Land Van - Afl. 2

Het is weer lente en dan krijgt iedereen weer zin om erop uit te gaan. Stella Gommans neemt de kijker mee naar de oudste route van Nederland. Er wordt een heuse vuurproef doorstaan en er wordt kunst ontdekt die jarenlang verborgen is geblev...

28-03-2015 10:52

Afl. 1

Het Land Van - Afl. 1

Stella Gommans laat de kijker de Gouden Eeuw in Haarlem herbeleven en een fascinerende reis door het menselijk lichaam maken. Voor de echte natuurliefhebber gaat ze naar de Veluwe. Ook wordt het mooie Texel bezocht, waar het écht lente is.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Land Van gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Land Van de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Land Van bij Het Land Van liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Land Van. Heb je een uitzending van Het Land Van gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Land Van gemist

Programma waarin Stella Gommans iedere week verschillende toeristische plaatsen, regio's en activiteiten laat zien die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Of het nu een stadswandeling, fietsroute, bijzonder gebouw, museum, attractie, accommodatie of een niet te missen streekgerecht is. Er wordt actuele, praktische en bijzondere informatie gegeven en het is dan ook hét begin van een leuk, spannend, gezellig of leerzaam dagje eropuit of weekendje weg.

Uitzending gemist van Het Land Van? Hier kun je alle uitzendingen van Het Land Van kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-07-2016 om 10:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!