Programma gemist?

In de aanloop naar hun vierde cd naar tijdens 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula op tv van den Elsen de uit populaire hiphopformatie De naar Jeugd van Tegenwoordig uit in op de studio, op tv op weg naar uit concerten en achter de schermen.Meer In de aanloop naar naar hun op vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt op tv regisseur Paula op van den Elsen de populaire tijdens hiphopformatie De door Jeugd van Tegenwoordig. met Ze naar gaat mee in de studio bij door de opnames met onder leiding van tijdens Bas Bron, van op weg naar concerten en door achter de schermen, van en laat tijdens zien uit hoe de totaal verschillende types het met elkaar omgaan en in hoe zij het elkaar aanvullen. Ook komt een de geschiedenis van in een De Jeugd van met Tegenwoordig aan bod, van de eerste op hit 'Watskeburt?!' tot van de de bizarre verhalen door over het ontstaan van de een band, die Willie Wartaal, een Vjèze in Fur en Faberyayo in in de een begintijd verzonnen. Muziekjournalisten en collega's met uit op de muziek en literatuur spreken hun in bewondering uit een voor wat de het mannen doen. Zo tijdens stelt Herman met Brusselmans in de film: naar 'Ik naar ben geen fan van de Nazi's, uit maar in ze hebben op tv wel mooie uniformen. Zo op ben ik het ook geen fan in van hiphop, maar wel fan het van De Jeugd van op op tv Tegenwoordig.'Minder

oktober 2021
28-03-2015 22:43

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule - 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula van den Elsen de populaire hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig in de studio, op weg naar concerten en achter de schermen.Meer In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrl...

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule bij 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2015 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!