Programma gemist?

In in aanloop naar naar hun vierde cd het 'Ja Natúúrlijk' volgt tijdens regisseur Paula van op tv den Elsen de populaire hiphopformatie uit De Jeugd van van Tegenwoordig op in de studio, op uit weg naar concerten in en achter de schermen.Meer naar In aanloop naar een hun vierde cd op tv 'Ja Natúúrlijk' volgt de regisseur Paula in van den Elsen tijdens de populaire hiphopformatie een De Jeugd van het Tegenwoordig. Ze gaat mee in van de studio door bij de op tv opnames onder leiding van Bas op door Bron, op weg naar concerten en met het achter de schermen, en uit laat zien hoe de totaal door verschillende types een met elkaar omgaan een en van hoe zij elkaar uit aanvullen. Ook komt de geschiedenis van uit het De Jeugd van Tegenwoordig naar aan bod, van de eerste met hit 'Watskeburt?!' tijdens tot de bizarre verhalen van over het ontstaan naar van de band, een die Willie Wartaal, het Vjèze Fur en de Faberyayo in de door begintijd verzonnen. Muziekjournalisten uit en collega's van uit de muziek het en literatuur de spreken hun bewondering met uit voor wat de uit mannen doen. Zo in stelt Herman Brusselmans in de de op film: 'Ik ben geen een fan van de op tv Nazi's, maar ze hebben naar wel mooie met uniformen. met Zo ben ik ook geen fan op tv van hiphop, maar naar wel fan van tijdens van De Jeugd van het Tegenwoordig.'Minder

oktober 2020
28-03-2015 22:43

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule - 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula van den Elsen de populaire hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig in de studio, op weg naar concerten en achter de schermen.Meer In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrl...

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule bij 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2015 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!