Programma gemist?

In met aanloop naar hun vierde uit cd 'Ja Natúúrlijk' in volgt de regisseur Paula van den naar Elsen de populaire hiphopformatie De van Jeugd van op Tegenwoordig in de op studio, een op weg naar concerten en achter een de schermen.Meer een In aanloop naar hun met uit vierde cd 'Ja op tv Natúúrlijk' volgt regisseur Paula met van den Elsen de populaire op hiphopformatie De uit Jeugd van het Tegenwoordig. Ze gaat door mee in de studio naar bij de op tv opnames onder in leiding van Bas het Bron, op weg op tv naar concerten en achter de schermen, in en laat naar zien hoe naar de totaal verschillende types tijdens met elkaar omgaan tijdens en hoe zij elkaar naar op aanvullen. Ook komt de geschiedenis het van De Jeugd van een Tegenwoordig uit aan bod, van van de eerste op hit 'Watskeburt?!' tot met de bizarre verhalen over in het ontstaan van de band, uit op tv die Willie Wartaal, Vjèze Fur naar en Faberyayo in op de naar begintijd verzonnen. Muziekjournalisten en collega's met uit de muziek met en literatuur spreken hun naar bewondering uit voor naar wat de mannen van in doen. Zo stelt op tv Herman Brusselmans in de film: 'Ik met ben tijdens geen fan van de Nazi's, het maar ze hebben met wel mooie met uniformen. Zo door ben ik ook geen door fan tijdens van hiphop, maar wel met fan van De Jeugd van met met Tegenwoordig.'Minder

januari 2020
28-03-2015 22:43

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule - 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula van den Elsen de populaire hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig in de studio, op weg naar concerten en achter de schermen.Meer In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrl...

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule bij 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2015 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!