Programma gemist?

In aanloop naar het hun de vierde cd met 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula op van den Elsen de de populaire hiphopformatie De een Jeugd op tv van Tegenwoordig in tijdens de studio, op uit weg naar op tv concerten en achter de schermen.Meer In op aanloop naar hun de vierde cd 'Ja op Natúúrlijk' volgt het regisseur Paula van van den Elsen de populaire uit hiphopformatie tijdens De Jeugd van Tegenwoordig. met Ze gaat mee op in door de studio bij door de opnames onder van leiding van Bas Bron, op weg een naar concerten en het met achter de schermen, en laat uit zien op tv hoe de totaal verschillende types met op elkaar omgaan tijdens en hoe zij elkaar op tv aanvullen. tijdens Ook komt de een geschiedenis van De Jeugd van met Tegenwoordig aan door bod, van uit de eerste hit 'Watskeburt?!' een tot uit de bizarre verhalen een over het ontstaan van de band, het die Willie Wartaal, met Vjèze Fur van en Faberyayo in de met begintijd op verzonnen. Muziekjournalisten en met collega's uit de uit muziek en literatuur spreken hun een uit bewondering uit voor wat op tv de mannen doen. Zo uit stelt Herman naar Brusselmans in de film: 'Ik in van ben geen fan van de Nazi's, het met maar ze hebben wel mooie een uniformen. tijdens Zo ben ik met ook geen fan van hiphop, het maar een wel fan van De Jeugd op van tijdens Tegenwoordig.'Minder

juni 2021
28-03-2015 22:43

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule - 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula van den Elsen de populaire hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig in de studio, op weg naar concerten en achter de schermen.Meer In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrl...

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule bij 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2015 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!