Programma gemist?

In aanloop naar op het hun vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt op tv regisseur Paula van een den Elsen de tijdens populaire op tv hiphopformatie De een Jeugd van Tegenwoordig in de in studio, op weg het naar concerten en achter op de schermen.Meer In in aanloop naar met hun vierde de cd 'Ja Natúúrlijk' volgt de regisseur Paula van in den het Elsen de populaire hiphopformatie naar De Jeugd de van Tegenwoordig. Ze gaat in mee in de studio bij het de opnames op onder leiding van het Bas Bron, uit op weg naar concerten en de achter de op schermen, en laat een zien hoe de totaal op verschillende types met op tv elkaar naar omgaan en hoe zij met elkaar aanvullen. in Ook komt de geschiedenis van in De Jeugd tijdens van Tegenwoordig door aan bod, van de eerste het hit 'Watskeburt?!' tot naar de bizarre verhalen in over het ontstaan met van met de band, die Willie op tv Wartaal, in Vjèze Fur en in Faberyayo in de begintijd door verzonnen. Muziekjournalisten op tv en collega's uit de muziek en de naar literatuur spreken hun bewondering uit tijdens voor het wat de mannen doen. Zo tijdens stelt Herman Brusselmans de in tijdens de film: 'Ik ben de geen fan van de het Nazi's, maar ze naar hebben op tv wel mooie uniformen. Zo ben op tv ik ook geen fan op tv van hiphop, met maar de wel fan van de De Jeugd van in Tegenwoordig.'Minder

juli 2020
28-03-2015 22:43

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule - 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula van den Elsen de populaire hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig in de studio, op weg naar concerten en achter de schermen.Meer In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrl...

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule bij 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2015 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!