Programma gemist?

In de aanloop naar hun vierde cd in 'Ja Natúúrlijk' een volgt regisseur tijdens Paula van den op tv Elsen de populaire hiphopformatie uit De tijdens Jeugd van Tegenwoordig in de de studio, op weg naar in door concerten en achter de het schermen.Meer In aanloop naar de hun vierde cd 'Ja in Natúúrlijk' volgt regisseur met Paula van van den het Elsen de populaire naar hiphopformatie De Jeugd van op tv Tegenwoordig. Ze gaat mee tijdens in de studio door bij de opnames van onder leiding op van Bas Bron, op weg van naar met concerten en achter de door schermen, en laat tijdens zien door hoe de totaal de verschillende types met de elkaar omgaan en hoe zij een elkaar aanvullen. Ook een komt de geschiedenis op van De Jeugd met van Tegenwoordig in aan bod, van de eerste van hit 'Watskeburt?!' tot van de naar bizarre verhalen met over het ontstaan van de de band, die Willie Wartaal, een een Vjèze Fur en Faberyayo in in de begintijd het verzonnen. Muziekjournalisten en collega's met uit de muziek en de literatuur door spreken hun bewondering uit voor van wat de door mannen doen. met Zo stelt Herman het Brusselmans in de op tv film: 'Ik uit ben geen fan van de tijdens Nazi's, maar met ze hebben een wel mooie uniformen. in Zo ben ik door ook geen fan van hiphop, maar van wel fan tijdens van De Jeugd van door tijdens Tegenwoordig.'Minder

maart 2021
28-03-2015 22:43

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule - 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule

In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrlijk' volgt regisseur Paula van den Elsen de populaire hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig in de studio, op weg naar concerten en achter de schermen.Meer In aanloop naar hun vierde cd 'Ja Natúúrl...

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule bij 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: De Jeugd van Tegenwoordig: De Formule kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-03-2015 om 22:43 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!