Programma gemist?

Documentaire van over de geschiedenis en de op tv plek die naar de mezoeza heden ten in dage in de op tv beleving van het met joodse geloof inneemt. de De in uitzending voert van de kijker mee naar verschillende steden de de ter wereld (o.a. New York, op tv Chicago en Jeruzalem) waar uit uiteenlopende kanten van in van de mezoeza behandeld worden: naar hoe wordt de mezoeza met eigenlijk naar geschreven, hoe hoog op moet het hangen, waarom op tv is het ophangen van de naar mezoeza een van het de tijdens belangrijkste 'verplichtingen' van het uit joodse geloof en welke op tv wettelijke bescherming op geniet de mezoeza als van bijvoorbeeld de tijdens eigenaar op van je huis je verbiedt het om een de mezoeza op te een hangen? Verder het maken we in het dit programma kennis met de in Joods-Amerikaanse het astronaut die een naar mezoeza mee de ruimte in van heeft genomen het en vertelt in een arts over het onderzoek dat door de ze heeft gedaan naar hoe door hygiënisch het eigenlijk is een uit om al die mezoezot door (meervoud van mezoeza) aan te een de raken en te uit kussen. Ook de donkere geschiedenis tijdens van Amsterdam tijdens de uit Tweede in Wereldoorlog komt aan de met hand van een gevonden met mezoeza, verborgen achter op tv tijdens de voordeur van een tijdens grachtenpand, aan het licht. in In tijdens begrijpelijke lekentaal en de gebruikmakend van animaties worden tijdens de verschillende aspecten (religieus, historisch, in cultureel, juridisch in en artistiek) van de in tijdens mezoeza 'ontpeld'.

Documentaire in over de geschiedenis naar én de tijdens plek die de mezoeza op tv heden ten dage naar in -de beleving van- met het Joodse een geloof inneemt.Meer Alhoewel de met mezoeza een van de tijdens meest zichtbare tijdens kenmerken van het tijdens Jodendom is, is uit er nog nooit eerder door uit een documentaire gemaakt over in de geschiedenis naar én de plek die met de mezoeza op heden ten dage het in -de beleving van- het Joodse uit geloof inneemt. op tv De uitzending op tv 'de mezoeza' voert de uit kijker in mee naar verschillende steden naar ter wereld (o.a. uit New York, Chicago en Jeruzalem) het waar uiteenlopende kanten op van op de mezoeza op behandeld worden: hoe wordt het de mezoeza eigenlijk geschreven, uit hoe hoog moet tijdens het hangen, waarom is het het ophangen een van de mezoeza een het van de tijdens belangrijkste 'verplichtingen' de van het Joodse geloof en door op tv welke wettelijk bescherming uit geniet de mezoeza als bijvoorbeeld met de eigenaar naar van je in huis je verbiedt om een mezoeza van op te hangen? van met Verder maken we in op tv dit programma kennis met de uit Joods-Amerikaanse astronaut door die met een mezoeza mee de ruimte in van met heeft genomen en naar vertelt een arts over het op tv onderzoek dat op tv ze heeft naar gedaan naar hoe de hygiënisch het eigenlijk is om al in het die mezoezot (meervoud van uit mezoeza) aan te raken de en te door kussen. Ook de donkere geschiedenis naar van Amsterdam tijdens een de Tweede door Wereldoorlog komt, aan met de hand op tv van een gevonden van mezoeza verborgen achter de voordeur door van een met grachtenpand, de aan het licht. In de begrijpelijke lekentaal het en gebruikmakend van op animaties worden de verschillende aspecten (religieus, van historisch, cultureel, naar juridisch en op artistiek) van in de mezoeza 'ontpeld'. naar Alles wat u over van de mezoeza wilde weten maar een nooit durfde te met naar vagen!Minder

september 2020
10-09-2017 15:15

De Mezoeza

De mezoeza - De Mezoeza

Documentaire over de geschiedenis en de plek die de mezoeza heden ten dage in de beleving van het joodse geloof inneemt. De uitzending voert de kijker mee naar verschillende steden ter wereld (o.a. New York, Chicago en Jeruzalem) waar uitee...

29-03-2015 13:15

De mezoeza

De mezoeza - De mezoeza

Documentaire over de geschiedenis én de plek die de mezoeza heden ten dage in -de beleving van- het Joodse geloof inneemt.Meer Alhoewel de mezoeza een van de meest zichtbare kenmerken van het Jodendom is, is er nog nooit eerder een document...

De mezoeza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mezoeza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mezoeza bij De mezoeza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mezoeza. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mezoeza gemist

Uitzending gemist van De mezoeza? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mezoeza, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mezoeza? Hier kun je alle uitzendingen van De mezoeza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 10-09-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!