Programma gemist?

Documentaire over in de naar geschiedenis en de plek een die de uit mezoeza heden ten dage in uit de beleving van het door joodse geloof op tv inneemt. door De uitzending voert de kijker op tv mee naar verschillende uit steden ter wereld de (o.a. New op tv York, Chicago en Jeruzalem) waar een op uiteenlopende kanten van op tv de mezoeza behandeld worden: hoe de wordt van de mezoeza eigenlijk geschreven, hoe het hoog moet het hangen, met waarom is het van in ophangen van de in mezoeza een van de belangrijkste 'verplichtingen' van van het het joodse geloof uit en welke wettelijke bescherming geniet tijdens de mezoeza als door bijvoorbeeld door de eigenaar van naar je huis je verbiedt om de een van mezoeza op te hangen? in Verder maken we in de door dit programma kennis met de een Joods-Amerikaanse astronaut die een met mezoeza mee de het ruimte tijdens in heeft tijdens genomen en vertelt een het arts over het onderzoek dat de ze heeft het gedaan naar hoe hygiënisch op tv naar het eigenlijk is om al die het mezoezot (meervoud uit van in mezoeza) aan te raken door en te kussen. Ook de een donkere geschiedenis van het Amsterdam tijdens de op Tweede in Wereldoorlog komt aan het de hand van van een gevonden mezoeza, van verborgen achter de tijdens voordeur van een grachtenpand, aan tijdens het licht. het In begrijpelijke lekentaal de en gebruikmakend van animaties het worden de verschillende op aspecten (religieus, tijdens historisch, cultureel, juridisch met en artistiek) naar van de mezoeza met 'ontpeld'.

Documentaire over de tijdens geschiedenis op tv én de in plek die de mezoeza heden ten op tv dage in in -de beleving naar van- het Joodse geloof inneemt.Meer op tv Alhoewel de mezoeza met een van het de meest met zichtbare kenmerken van het met Jodendom is, op is er nog van nooit eerder de een documentaire gemaakt met over de geschiedenis én naar de plek die een de mezoeza heden met ten dage in -de van beleving van- het Joodse op geloof met inneemt. De uitzending van 'de mezoeza' voert de kijker naar mee door naar verschillende steden met ter wereld (o.a. New York, met Chicago en Jeruzalem) met waar uiteenlopende van kanten van de mezoeza op tv behandeld worden: door hoe naar wordt de mezoeza op tv eigenlijk geschreven, hoe op hoog moet het hangen, een waarom is het ophangen uit van door de mezoeza een van tijdens de belangrijkste 'verplichtingen' van het het Joodse geloof en uit welke wettelijk bescherming het geniet uit de mezoeza als bijvoorbeeld tijdens de eigenaar van je het huis je verbiedt een uit om een mezoeza op te met hangen? Verder maken we op met in dit programma kennis met uit de Joods-Amerikaanse astronaut tijdens die een een mezoeza mee de ruimte de in heeft de genomen en met vertelt een arts over met het onderzoek dat op ze heeft het gedaan naar hoe hygiënisch het eigenlijk met is om al de die mezoezot (meervoud de van door mezoeza) aan te het raken en te kussen. Ook uit naar de donkere geschiedenis met van Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog door komt, aan naar de op tv hand van een de gevonden mezoeza verborgen tijdens achter de voordeur van van een grachtenpand, aan het licht. tijdens In begrijpelijke het lekentaal en het gebruikmakend van uit animaties worden de verschillende aspecten (religieus, op historisch, de cultureel, juridisch en artistiek) van van de mezoeza 'ontpeld'. het Alles wat u door naar over de mezoeza de wilde weten maar nooit met durfde te op tv vagen!Minder

september 2021
10-09-2017 15:15

De Mezoeza

De mezoeza - De Mezoeza

Documentaire over de geschiedenis en de plek die de mezoeza heden ten dage in de beleving van het joodse geloof inneemt. De uitzending voert de kijker mee naar verschillende steden ter wereld (o.a. New York, Chicago en Jeruzalem) waar uitee...

29-03-2015 13:15

De mezoeza

De mezoeza - De mezoeza

Documentaire over de geschiedenis én de plek die de mezoeza heden ten dage in -de beleving van- het Joodse geloof inneemt.Meer Alhoewel de mezoeza een van de meest zichtbare kenmerken van het Jodendom is, is er nog nooit eerder een document...

De mezoeza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mezoeza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mezoeza bij De mezoeza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mezoeza. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mezoeza gemist

Uitzending gemist van De mezoeza? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mezoeza, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mezoeza? Hier kun je alle uitzendingen van De mezoeza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 10-09-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!