Programma gemist?

Documentaire tijdens over de geschiedenis en de met plek die op tv de mezoeza door heden ten dage in door de met beleving van het joodse geloof inneemt. met een De uitzending voert de uit kijker mee naar verschillende steden tijdens met ter wereld (o.a. New van York, Chicago en Jeruzalem) waar op tv uiteenlopende kanten van door de een mezoeza behandeld worden: hoe wordt naar de een mezoeza eigenlijk geschreven, in hoe hoog moet het met hangen, waarom is uit het ophangen in van de mezoeza een een van de belangrijkste de 'verplichtingen' van in het joodse geloof en welke in wettelijke door bescherming geniet de mezoeza als op tv bijvoorbeeld de door eigenaar van je huis het je verbiedt het om een mezoeza op tijdens te hangen? Verder met maken uit we in in dit programma kennis met op tv de Joods-Amerikaanse astronaut die een op mezoeza in mee de ruimte de in heeft genomen en tijdens vertelt het een arts over het uit onderzoek dat door ze heeft gedaan de naar hoe hygiënisch het op eigenlijk is om al die in mezoezot op tv (meervoud van mezoeza) aan op te raken en te de kussen. Ook de tijdens tijdens donkere geschiedenis van Amsterdam tijdens een de Tweede naar Wereldoorlog komt aan de in hand van een gevonden tijdens mezoeza, verborgen op achter de de voordeur van een een grachtenpand, aan het met licht. In door begrijpelijke lekentaal en op tv gebruikmakend van animaties worden tijdens de verschillende het aspecten (religieus, historisch, cultureel, juridisch en naar de artistiek) van de tijdens mezoeza 'ontpeld'.

Documentaire over de uit geschiedenis in én de plek die op tv de mezoeza heden in ten op dage in -de door beleving van- het Joodse geloof het inneemt.Meer Alhoewel de het mezoeza een van een de meest zichtbare het kenmerken van het Jodendom tijdens van is, is er nog nooit tijdens eerder een documentaire tijdens gemaakt naar over de geschiedenis én de plek door die de mezoeza het heden ten op dage tijdens in -de beleving van- het Joodse een het geloof inneemt. De het uitzending 'de mezoeza' voert de het kijker mee naar uit verschillende steden op tv ter wereld (o.a. New tijdens York, een Chicago en Jeruzalem) waar uiteenlopende kanten met van de mezoeza tijdens behandeld uit worden: hoe wordt door de mezoeza eigenlijk geschreven, hoe uit hoog moet het tijdens hangen, van waarom is naar het ophangen van de mezoeza een de de van de belangrijkste 'verplichtingen' van het op tv Joodse geloof op tv en in welke wettelijk bescherming geniet de op tv mezoeza als bijvoorbeeld de in eigenaar van de je huis je verbiedt de om een mezoeza het in op te hangen? op tv Verder maken we in dit naar programma uit kennis met de Joods-Amerikaanse astronaut op tv die een in mezoeza mee de ruimte het in heeft genomen op tv en vertelt door een arts een over het onderzoek dat ze heeft in gedaan naar hoe met hygiënisch het in eigenlijk het is om al die mezoezot het (meervoud de van mezoeza) aan te raken en van te kussen. Ook met de donkere geschiedenis van van door Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog een een komt, aan de op hand van een door gevonden mezoeza verborgen achter de voordeur naar op tv van een grachtenpand, aan het licht. de In van begrijpelijke lekentaal en het gebruikmakend van animaties worden uit de verschillende aspecten uit (religieus, historisch, uit cultureel, juridisch en artistiek) van naar de mezoeza uit 'ontpeld'. in Alles wat u over op de mezoeza wilde weten de maar nooit met durfde te het vagen!Minder

mei 2020
10-09-2017 15:15

De Mezoeza

De mezoeza - De Mezoeza

Documentaire over de geschiedenis en de plek die de mezoeza heden ten dage in de beleving van het joodse geloof inneemt. De uitzending voert de kijker mee naar verschillende steden ter wereld (o.a. New York, Chicago en Jeruzalem) waar uitee...

29-03-2015 13:15

De mezoeza

De mezoeza - De mezoeza

Documentaire over de geschiedenis én de plek die de mezoeza heden ten dage in -de beleving van- het Joodse geloof inneemt.Meer Alhoewel de mezoeza een van de meest zichtbare kenmerken van het Jodendom is, is er nog nooit eerder een document...

De mezoeza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mezoeza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mezoeza bij De mezoeza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mezoeza. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mezoeza gemist

Uitzending gemist van De mezoeza? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mezoeza, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mezoeza? Hier kun je alle uitzendingen van De mezoeza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 10-09-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!