Programma gemist?

Documentaire over het de geschiedenis en het de plek een die de mezoeza heden een ten in dage in de beleving het van het joodse geloof inneemt. naar op De uitzending voert de kijker mee op naar een verschillende steden door ter wereld (o.a. New York, Chicago een een en Jeruzalem) waar in uiteenlopende kanten van de mezoeza de behandeld worden: hoe wordt het de het mezoeza eigenlijk geschreven, hoe hoog op tv moet op het hangen, uit waarom is het ophangen van van de in mezoeza een van de belangrijkste uit 'verplichtingen' van het joodse het geloof en op welke wettelijke bescherming met geniet op tv de mezoeza als op bijvoorbeeld de eigenaar met van je huis je verbiedt van om een mezoeza op door een te hangen? Verder maken we in op tv op tv dit programma kennis met de op tv Joods-Amerikaanse astronaut die met een van mezoeza mee de ruimte in de heeft genomen en vertelt tijdens een arts over op op het onderzoek dat ze heeft gedaan van naar hoe hygiënisch van het op tv eigenlijk is om al die op tv mezoezot in (meervoud van mezoeza) de aan te raken de en te kussen. met Ook de donkere geschiedenis van van Amsterdam tijdens de van Tweede Wereldoorlog met komt aan met de hand van een gevonden een mezoeza, op verborgen achter de voordeur naar van van een grachtenpand, aan het licht. In een begrijpelijke lekentaal en in gebruikmakend van animaties van worden de met verschillende het aspecten (religieus, historisch, cultureel, juridisch uit en tijdens artistiek) van de mezoeza van 'ontpeld'.

Documentaire over de met geschiedenis naar én de plek het die de met mezoeza heden ten dage in -de het door beleving van- het Joodse geloof inneemt.Meer door uit Alhoewel de mezoeza met een van de meest zichtbare met kenmerken van het Jodendom de is, tijdens is er nog nooit op tv eerder het een documentaire gemaakt over de geschiedenis tijdens én tijdens de plek die de naar mezoeza heden ten dage door van in -de beleving van- het in Joodse geloof van inneemt. De uitzending op 'de mezoeza' voert naar de kijker mee naar naar verschillende steden op ter wereld (o.a. New op tv York, Chicago en door Jeruzalem) waar uiteenlopende op kanten van de mezoeza op behandeld door worden: hoe wordt de tijdens mezoeza eigenlijk geschreven, de hoe hoog moet het een met hangen, waarom is het ophangen tijdens van de in mezoeza een van het de belangrijkste 'verplichtingen' in van het van Joodse geloof en welke wettelijk uit bescherming geniet de mezoeza in op als bijvoorbeeld de eigenaar van van je huis het je verbiedt in om een mezoeza op te hangen? door Verder maken we op tv in dit programma het van kennis met de Joods-Amerikaanse astronaut in die een mezoeza met mee de de ruimte in heeft genomen en in naar vertelt een arts uit over het onderzoek een dat ze heeft gedaan uit naar hoe hygiënisch het tijdens eigenlijk is een om al het die mezoezot (meervoud van een mezoeza) aan te raken van en te het kussen. Ook de donkere geschiedenis naar van uit Amsterdam tijdens de Tweede naar Wereldoorlog het komt, aan de hand met van een gevonden met mezoeza verborgen door achter de voordeur van een in grachtenpand, aan het licht. tijdens In begrijpelijke lekentaal door van en gebruikmakend van animaties worden door de verschillende het aspecten (religieus, van historisch, cultureel, juridisch en het artistiek) van op de mezoeza 'ontpeld'. Alles wat u op tv over de het mezoeza in wilde weten maar nooit durfde uit te de vagen!Minder

januari 2021
10-09-2017 15:15

De Mezoeza

De mezoeza - De Mezoeza

Documentaire over de geschiedenis en de plek die de mezoeza heden ten dage in de beleving van het joodse geloof inneemt. De uitzending voert de kijker mee naar verschillende steden ter wereld (o.a. New York, Chicago en Jeruzalem) waar uitee...

29-03-2015 13:15

De mezoeza

De mezoeza - De mezoeza

Documentaire over de geschiedenis én de plek die de mezoeza heden ten dage in -de beleving van- het Joodse geloof inneemt.Meer Alhoewel de mezoeza een van de meest zichtbare kenmerken van het Jodendom is, is er nog nooit eerder een document...

De mezoeza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mezoeza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mezoeza bij De mezoeza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mezoeza. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mezoeza gemist

Uitzending gemist van De mezoeza? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mezoeza, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mezoeza? Hier kun je alle uitzendingen van De mezoeza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 10-09-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!