Programma gemist?

Documentaire in over de geschiedenis uit en de plek die van de het mezoeza heden ten dage een in de beleving op van het joodse geloof inneemt. in De uitzending voert door de kijker van mee naar met verschillende steden met ter wereld (o.a. New op tv York, Chicago en Jeruzalem) door waar uiteenlopende kanten van tijdens de mezoeza behandeld van worden: hoe wordt met de mezoeza de eigenlijk geschreven, hoe op hoog moet in het hangen, waarom tijdens is het ophangen van door de mezoeza een van de de belangrijkste een 'verplichtingen' van met het joodse geloof en op tv welke een wettelijke bescherming geniet tijdens de mezoeza als bijvoorbeeld de eigenaar de van op tv je huis je verbiedt om op tv tijdens een mezoeza op te hangen? Verder op maken we in de dit programma door kennis met met de Joods-Amerikaanse het astronaut die een mezoeza een mee de ruimte van in heeft op tv genomen en vertelt het een arts over het onderzoek dat op ze heeft gedaan op naar door hoe hygiënisch het eigenlijk naar is uit om al die mezoezot een (meervoud van mezoeza) aan te van op tv raken en te op kussen. Ook de donkere geschiedenis van op Amsterdam het tijdens de Tweede tijdens Wereldoorlog komt aan de van hand van tijdens een gevonden mezoeza, uit verborgen achter een de voordeur van met een grachtenpand, aan het licht. In op tv met begrijpelijke lekentaal en gebruikmakend van animaties tijdens worden de op tv verschillende uit aspecten (religieus, historisch, tijdens cultureel, juridisch en artistiek) door van de mezoeza op 'ontpeld'.

Documentaire over het de geschiedenis uit én de plek die op de met mezoeza heden ten dage in -de in beleving van- het het Joodse geloof het inneemt.Meer Alhoewel de het mezoeza een naar van de meest zichtbare tijdens kenmerken van het tijdens Jodendom is, uit is er nog nooit eerder naar een het documentaire gemaakt over de geschiedenis de én van de plek die de mezoeza een de heden ten dage in -de door beleving van- naar het Joodse in geloof inneemt. De uitzending 'de mezoeza' in voert de de kijker de mee naar verschillende het steden ter wereld (o.a. New York, uit een Chicago en Jeruzalem) waar uiteenlopende kanten tijdens het van de mezoeza behandeld worden: hoe op op tv wordt de mezoeza de eigenlijk geschreven, hoe met hoog moet het hangen, waarom is tijdens het ophangen van door naar de mezoeza een van de uit belangrijkste 'verplichtingen' van het de Joodse geloof een en op tv welke wettelijk bescherming geniet door de mezoeza als bijvoorbeeld uit de uit eigenaar van je huis je de verbiedt door om een mezoeza op te uit hangen? van Verder maken we in dit programma een kennis met op tv de door Joods-Amerikaanse astronaut die een door mezoeza mee de ruimte in tijdens heeft genomen en van vertelt een uit arts over het in onderzoek dat door ze heeft gedaan naar op hoe hygiënisch het op tv eigenlijk is op om al die mezoezot het (meervoud van tijdens mezoeza) aan door te raken en te kussen. Ook door de donkere van geschiedenis van Amsterdam tijdens door door de Tweede Wereldoorlog komt, van aan de hand van een met in gevonden mezoeza verborgen achter de voordeur tijdens tijdens van een grachtenpand, door aan het licht. In begrijpelijke van lekentaal met en gebruikmakend van animaties worden door de op tv verschillende aspecten (religieus, historisch, cultureel, op juridisch en van artistiek) van de mezoeza 'ontpeld'. de Alles wat in u over uit de mezoeza wilde tijdens weten maar nooit durfde te door een vagen!Minder

december 2021
10-09-2017 15:15

De Mezoeza

De mezoeza - De Mezoeza

Documentaire over de geschiedenis en de plek die de mezoeza heden ten dage in de beleving van het joodse geloof inneemt. De uitzending voert de kijker mee naar verschillende steden ter wereld (o.a. New York, Chicago en Jeruzalem) waar uitee...

29-03-2015 13:15

De mezoeza

De mezoeza - De mezoeza

Documentaire over de geschiedenis én de plek die de mezoeza heden ten dage in -de beleving van- het Joodse geloof inneemt.Meer Alhoewel de mezoeza een van de meest zichtbare kenmerken van het Jodendom is, is er nog nooit eerder een document...

De mezoeza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mezoeza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mezoeza bij De mezoeza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mezoeza. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mezoeza gemist

Uitzending gemist van De mezoeza? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mezoeza, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mezoeza gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mezoeza? Hier kun je alle uitzendingen van De mezoeza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 10-09-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!