Programma gemist?

Bette helpt Ruxandra op om door de Leco-look het te krijgen voor op de cover door van het naar seksboek. Frits geeft Kirk van de in tip om de auditie van voor tijdens een bitterballencommercial gewoon als in zichzelf te doen met en dat blijft tijdens niet zonder gevolgen. Bette op zou het liefst door bij Johan zijn nu tijdens iedereen in haar een directe omgeving zwanger, van tijdens gelukkig of succesvol is, maar haar op tv date met de de akelige Luuk een heeft met verregaande consequenties.

Bette verzorgt door de styling uit van Dries Roelvink en het datet met de knappe tijdens hoofdredacteur het Luuk Steenmeijer. Kirk heeft zo van zijn naar eigen problemen: met zijn ongelukkige jeugd. Hij door krijgt de tip om naar bij Stichting de Helpende het Handjes vrijwilligerswerk in te gaan doen naar en wordt het daar gekoppeld aan Frits. een Ruxandra van heeft groot nieuws voor op Thomas.

Bette een leert Johans ex Yvonne naar kennen waardoor zij en tijdens door Johan uit elkaar op tv gedreven worden. Zal het Bette een en Johan lukken om op tijdens hier overheen te stappen zodat door ze een samen op het huwelijk van op Thomas met en Ruxandra aanwezig uit kunnen zijn?

Die met ene regel door tekst in 'Goede Tijden, van Slechte Tijden' blijkt nog in knap naar lastig voor Kirk. van Bette leert Johans met gezin kennen, maar het van etentje loopt enorm uit met de hand. Ook van als Johan het bij de familie uit Kruys komt een eten, is het alles behalve tijdens steady.

Kirk kan terugkeren met in 'Goede Tijden, een Slechte Tijden' het en vraagt Thomas om naar mee het te gaan. Het blijkt het maar voor één een zin te zijn, maar met Kirk en de Thomas leren elkaar met beter kennen. door Bette kan naar het niet langer van ontkennen: ze is door stapelverliefd!

Johan naar komt niet opdagen op tv op een van date met Bette omdat tijdens zijn dochter Dewi een het bijzonder souvenirtje uit Senegal met heeft meegenomen. Een uit op tv chihuahua zorgt voor hoogoplopende spanningen tussen met Kirk en Morten een en dan op tv komt Maik de Boer met ook nog tijdens eens op tv eten.

Bette helpt Ruxandra de met het uitzoeken een met van een bruidsjurk bij Mary een Borsato. Kirks picknick op met in zijn man Morten naar loopt net wat anders op tv dan gehoopt. Bette met snapt er helemaal niets van uit op tv waarom Johan ineens op haar door afknapt.

Bette gaat met uit het Johan bowlen en door vindt het zowaar leuk. De tijdens shoot naar met Daphne Deckers toont Bette de van harde realiteit, want naar volgens Daphne word op tv je slank op tv van op tv seks.

Bette weigert van Ruxandra als nieuwe met verloofde van haar door vader te de accepteren terwijl aannemer Johan steeds uit meer in haar een de geïnteresseerd raakt. De shoot het met de ultra tijdens slanke Wendy van door Dijk confronteert Bette met door een met van haar grote tijdens zwaktes.

Bette verzorgt uit de styling van naar haar ultieme droomman, in Art Rooijakkers. Haar door broer Kirk heeft eindelijk in uit weer eens een op tv auditie en hun vader door Thomas kondigt het ook nog eens aan dat hij de met groots nieuws voor ze met heeft.

september 2021
03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

27-03-2016 21:30

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Bette verzorgt de styling van Dries Roelvink en datet met de knappe hoofdredacteur Luuk Steenmeijer. Kirk heeft zo zijn eigen problemen: zijn ongelukkige jeugd. Hij krijgt de tip om bij Stichting de Helpende Handjes vrijwilligerswerk te gaa...

17-05-2015 21:36

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette leert Johans ex Yvonne kennen waardoor zij en Johan uit elkaar gedreven worden. Zal het Bette en Johan lukken om hier overheen te stappen zodat ze samen op het huwelijk van Thomas en Ruxandra aanwezig kunnen zijn?

10-05-2015 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Die ene regel tekst in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' blijkt nog knap lastig voor Kirk. Bette leert Johans gezin kennen, maar het etentje loopt enorm uit de hand. Ook als Johan bij de familie Kruys komt eten, is het alles behalve steady.

03-05-2015 21:38

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Kirk kan terugkeren in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en vraagt Thomas om mee te gaan. Het blijkt maar voor één zin te zijn, maar Kirk en Thomas leren elkaar beter kennen. Bette kan het niet langer ontkennen: ze is stapelverliefd!

26-04-2015 21:38

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Johan komt niet opdagen op een date met Bette omdat zijn dochter Dewi een bijzonder souvenirtje uit Senegal heeft meegenomen. Een chihuahua zorgt voor hoogoplopende spanningen tussen Kirk en Morten en dan komt Maik de Boer ook nog eens eten...

19-04-2015 21:37

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette helpt Ruxandra met het uitzoeken van een bruidsjurk bij Mary Borsato. Kirks picknick met zijn man Morten loopt net wat anders dan gehoopt. Bette snapt er helemaal niets van waarom Johan ineens op haar afknapt.

12-04-2015 21:40

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat met Johan bowlen en vindt het zowaar leuk. De shoot met Daphne Deckers toont Bette de harde realiteit, want volgens Daphne word je slank van seks.

05-04-2015 21:40

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette weigert Ruxandra als nieuwe verloofde van haar vader te accepteren terwijl aannemer Johan steeds meer in haar geïnteresseerd raakt. De shoot met de ultra slanke Wendy van Dijk confronteert Bette met een van haar grote zwaktes.

29-03-2015 21:41

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Bette verzorgt de styling van haar ultieme droomman, Art Rooijakkers. Haar broer Kirk heeft eindelijk weer eens een auditie en hun vader Thomas kondigt ook nog eens aan dat hij groots nieuws voor ze heeft.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!