Programma gemist?

Terwijl het Thomas druk is met door revalideren, brengt Kirk zichzelf de in in de problemen met op een leugen om bestwil. Bette het is verdrietig de over het met vertrek van Johan en krijgt in hulp op uit onverwachte het hoek.

Bette tijdens twijfelt aan Johan. Een oude in vriendin van Kirk op tv heeft een in vreemd naar verzoek. Ruxandra en door Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster de en op Johan neemt een drastisch naar besluit.

Vanavond het start het vijfde met en laatste een seizoen van de Nederlandse komische in serie Familie Kruys. De familie Familie tijdens Kruys gaat op over de familie van van tijdens Bette, haar broer Kirk tijdens en hun vader Thomas. Bette met is een op succesvol stylist die de regelmatig met BN'ers werkt. het Ze naar lijkt een door prachtig leven te leiden, uit maar diep van binnen door is naar ze een onzekere met single vrouw die op van zoek is op naar liefde en op tv erkenning. Roemeense Haar broer heeft ondertussen naar zijn liefde van zijn op leven, maar in door zijn faalangst naar duwt hij zijn man steeds de verder op van zich af. Wanneer met dan ook hun vader van met de op tv veel jongere Roemeense Ruxandra een op uit de proppen komt, voelt Bette op naar de grond nog verder onder de zich door zakken dan ooit. Baby Aan het tijdens begin van het uit nieuwe seizoen op tv probeert iedereen probeert te wennen aan de in de nieuwe baby. Een uitnodiging voor van een reünie roept de bij Kirk nare door herinneringen op. op Bette probeert het Johan te in verrassen.

De weeën van uit Ruxandra zijn tijdens begonnen. De door hele familie verzamelt zich en een het dan gebeurt er iets naar onverwachts.

Thomas vertrekt naar het het tijdens huisje op de Veluwe tijdens om een zijn boek af te de schrijven. Kamiel ontfermt in zich over op tv Ruxandra.

Bette organiseert het de babyshower voor Ruxandra. de Morten het heeft het op iets te gezellig met Kamiel. het Kirk heeft een ontmoeting tijdens op die volledig uit de hand in loopt.

Juul de trekt de familie van het Arnout niet meer en in neemt een in besluit. Bette een verzoekt Kamiel ergens op anders te logeren. Kirk regelt van met een consult bij op Goedele Liekens voor tijdens hem en Morten.

Juul naar heeft in een de gaten wat een Johan en Bette tijdens aan het bekokstoven zijn. tijdens Dewi blijft ontroostbaar om het het verlies van de tijdens in ongeboren baby. Medium Melchior, naar alias Kirk, door geeft Leontine Borsato op een privéconsult bij hem een thuis.

De hele op tv familie op Kruys reist af een naar Roemenië voor op de begrafenis van Ruxandra's uit moeder. Kirk heeft een naar nieuwe door baan.

Ruxandra naar bakt een geslachtstaart voor de de familie. Kirk met heeft naar eindelijk weer een auditie! Bette tijdens doet een een schokkende ontdekking in een haar atelier.

Vanavond uit start het vierde seizoen van naar de Nederlandse serie de Familie Kruys. De op acht van afleveringen van dit seizoen tijdens zijn wekelijks een om 21:30 op tv uur te zien op RTL op 4. Het derde seizoen eindigde op tv met de in trouwerij van Bette en op tv Johan de die helemaal naar geen trouwerij bleek te zijn. Bette uit (Linda de Mol) door het en Johan (Marcel Musters) beloofden elkaar het op tv en alle gasten dat ze met elkaar op nooit meer ten in huwelijk zouden vragen. Ook in was er nog een spannende door op tv ‘cliffhanger’ waarin het huwelijkslied van Kirk tijdens werd op tv verstoord door een op ober... Hoe loopt dit naar af?

Dingen lopen allesbehalve tijdens gesmeerd in tijdens de aanloop met naar de bruiloft. Dewi denkt met in dat ze zwanger met is. Bette raakt een in paniek als Juul haar bruidsjurk uit heeft laten uit verstellen. Johans in ex dreigt met de hele ceremonie met te verpesten. Ruxandra is van allerminst blij als met ze stiekem door een stuk van Thomas' nieuwe een boek met leest. En Kirk naar kan maar moeilijk inspiratie vinden voor in zijn door lied voor Bettes van bruiloft.

Het het is tijd voor de een vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot tijdens een verrassende ontdekking met bij Johans tijdens beste de vriend. Ondertussen is hij erg tijdens van slag, op tv omdat Bette hem tijdens nog niet op als getuige heeft gevraagd. De van spanning loopt hoog op op tussen Thomas een en zijn therapeute van als hij haar over het zijn nieuwe boek naar tijdens vertelt.

Bette en Johan in het storten zich vol het op hun DIY-bruiloft. Het op tv is Kirks uit beurt om een wild het weekendje weg te naar gaan, maar dat loopt anders van af dan verwacht. uit Ruxandra heeft van tot afschuw van op Thomas haar met zinnen gezet op de hoofdrol met op tv in de verfilming van de hun boek. Bette doet de van styling van Monique in des van Bouvrie.

Bette realiseert de zich dat het haar bruiloft misschien in niet zo overdadig zal tijdens zijn als ze op had gehoopt. Kirk in heeft door het zwaar als Morten naar een spannend weekje het Mykonos onderneemt. Thomas moet een er toch echt door aan geloven, in als hij met Ruxandra mee naar tijdens moet om te shoppen voor het de uitzet van de door in baby. Bette maakt een het goed met Dewi met van een grote van verrassing.

september 2019
15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

02-09-2018 21:34

Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Familie Kruys - Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Vanavond start het vierde seizoen van de Nederlandse serie Familie Kruys. De acht afleveringen van dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het derde seizoen eindigde met de trouwerij van Bette en Johan die helemaal geen t...

07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord