Programma gemist?

De weeën van van Ruxandra met zijn begonnen. op tv De hele familie het verzamelt zich en uit dan gebeurt er iets op tv onverwachts.

Thomas vertrekt met naar het uit huisje op de Veluwe om op tv zijn met boek af te met schrijven. Kamiel de ontfermt zich over naar Ruxandra.

Bette organiseert van de babyshower voor Ruxandra. tijdens Morten met heeft het iets te de gezellig de met Kamiel. Kirk met heeft een ontmoeting een die volledig uit de het hand loopt.

Juul trekt de in familie van op Arnout niet meer en met neemt een naar besluit. Bette verzoekt Kamiel een ergens naar anders te logeren. Kirk regelt uit door een consult bij Goedele Liekens voor de hem in en Morten.

Juul door heeft in de gaten op tv wat Johan en Bette de op aan het bekokstoven zijn. van Dewi blijft naar ontroostbaar om het verlies van het de ongeboren tijdens baby. Medium Melchior, een alias Kirk, geeft Leontine Borsato op een privéconsult bij met hem het thuis.

De van hele familie Kruys reist op af een naar Roemenië voor de begrafenis van op tv Ruxandra's moeder. Kirk op heeft een nieuwe tijdens het baan.

Ruxandra bakt een door geslachtstaart voor van de familie. in Kirk heeft eindelijk weer door een auditie! Bette het doet een schokkende ontdekking op uit in haar atelier.

Vanavond naar start het vierde seizoen van van de Nederlandse serie het Familie de Kruys. De acht afleveringen van naar naar dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 met uur te zien met in op RTL 4. Het op tv derde seizoen eindigde een met de trouwerij van naar Bette en de Johan die helemaal geen trouwerij uit bleek de te zijn. Bette (Linda de door Mol) en door Johan (Marcel Musters) beloofden van elkaar en door alle gasten de dat ze elkaar nooit een meer ten huwelijk van zouden vragen. Ook was uit er nog een een spannende ‘cliffhanger’ waarin het tijdens huwelijkslied van Kirk van werd verstoord op tv door met een ober... Hoe loopt dit op af?

Dingen van lopen allesbehalve gesmeerd in de de op tv aanloop naar de bruiloft. Dewi in denkt tijdens dat ze zwanger is. Bette raakt de in paniek op tv als Juul haar op tv bruidsjurk op tv heeft laten verstellen. Johans van ex dreigt in de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra op tv op is allerminst blij als ze stiekem naar een stuk op van Thomas' nieuwe boek op uit leest. En Kirk kan in maar moeilijk inspiratie de vinden voor zijn door lied voor Bettes op bruiloft.

Het tijdens is tijd op tv voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot met een verrassende ontdekking een bij Johans beste het vriend. van Ondertussen is hij erg van naar slag, omdat Bette met naar hem nog niet als getuige heeft door gevraagd. De spanning met loopt hoog op naar tussen uit Thomas en zijn therapeute op tv als hij met haar over zijn uit nieuwe boek het vertelt.

Bette naar en Johan storten door zich vol in op hun DIY-bruiloft. uit Het is Kirks beurt om de een wild op weekendje weg te gaan, in maar dat loopt het anders af tijdens dan verwacht. Ruxandra heeft op tv tot afschuw van Thomas een haar naar zinnen gezet op op tv de hoofdrol op in de verfilming van hun met boek. Bette doet de met van styling van Monique des van Bouvrie.

Bette het realiseert zich dat door haar bruiloft misschien een niet zo overdadig zal op tv zijn als ze had een gehoopt. Kirk heeft op tv het door zwaar als Morten een spannend de weekje Mykonos op tv onderneemt. Thomas de moet er toch echt aan met geloven, door als hij in met Ruxandra mee moet om te met shoppen voor de de uitzet een van de baby. Bette een maakt het goed met op Dewi met het een de grote verrassing.

Dewi maakt het de het te bont als het ze de kreukels uit een Claes tijdens Iversen-jurk het strijkt. Bette is genoodzaakt haar naar te tijdens ontslaan, tot door grote teleurstelling van Johan. uit De spanning tussen Thomas en met Rozemarijn de ontgaat Ruxandra niet als een ze meegaat naar op een therapiesessie. de Kirk heeft een dreamdate met met Hans naar Klok!

Bette gaat het op naar dieet ter voorbereiding op van het aanschaffen van de in perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet in Johans beste vriend, met van de wie ze met verre van gecharmeerd door is. Dewi heeft een Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk naar nog veel leren. naar Kim Feentra uit wordt gestyled door het Bette.

Nu Bette naar volmondig 'ja' heeft gezegd naar op op het huwelijksaanzoek, gaat ze uit er ook met helemaal voor. Ze wil door een echte bruiloft met in alle uit toeters en bellen. Thomas moet op door tegen zijn zin naar van therapie om zijn drankprobleem onder uit ogen te op tv zien. tijdens Kirk is enorm tijdens in zijn nopjes van als hij een auditie voor tijdens de 'Lion tijdens King' binnensleept. Bette doet op de styling uit van Annemarie uit van Gaal. Maurice het Wijnen beoordeelt de auditie van van Kirk met bij de 'Lion de King'.

juni 2019
21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

02-09-2018 21:34

Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Familie Kruys - Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Vanavond start het vierde seizoen van de Nederlandse serie Familie Kruys. De acht afleveringen van dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het derde seizoen eindigde met de trouwerij van Bette en Johan die helemaal geen t...

07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord