Programma gemist?

De een weeën van Ruxandra zijn naar begonnen. De hele familie de verzamelt zich met en dan gebeurt er een iets van onverwachts.

Thomas in vertrekt naar het huisje op op de Veluwe om een zijn in boek af te schrijven. tijdens Kamiel ontfermt zich over van van Ruxandra.

Bette in organiseert de babyshower naar voor Ruxandra. Morten heeft het tijdens iets te gezellig een door met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting een die volledig uit de een de hand loopt.

Juul het trekt de familie van Arnout in niet meer en naar neemt een door besluit. Bette het verzoekt Kamiel ergens door anders te logeren. Kirk de regelt een consult bij tijdens op tv Goedele Liekens voor hem en met Morten.

Juul heeft in op tv van de gaten wat Johan en Bette in aan tijdens het bekokstoven op zijn. Dewi blijft ontroostbaar om van het verlies van van de ongeboren baby. Medium door Melchior, alias Kirk, door de geeft Leontine Borsato op tv een privéconsult bij hem met thuis.

De de hele familie Kruys door reist af naar Roemenië op voor de begrafenis op van een Ruxandra's moeder. Kirk heeft een een nieuwe het baan.

Ruxandra op bakt een geslachtstaart van voor de familie. Kirk heeft op tv in eindelijk weer een auditie! met Bette doet een een schokkende ontdekking in haar op tv atelier.

Vanavond uit start het tijdens vierde seizoen van de Nederlandse het serie Familie Kruys. naar De acht afleveringen op van dit naar seizoen zijn met wekelijks om 21:30 uur te op zien op op tv RTL 4. Het derde seizoen eindigde uit met door de trouwerij van Bette een en Johan op tv die helemaal het geen trouwerij bleek te zijn. Bette een (Linda de Mol) uit en Johan een (Marcel Musters) beloofden een elkaar en op alle gasten dat ze elkaar door nooit meer ten het huwelijk zouden een vragen. Ook was het er nog een uit spannende ‘cliffhanger’ waarin naar het de huwelijkslied van Kirk werd verstoord door op naar een ober... Hoe loopt dit met af?

Dingen lopen allesbehalve het het gesmeerd in de naar aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt van dat ze zwanger naar van is. Bette raakt in paniek in als met Juul haar bruidsjurk uit heeft laten verstellen. tijdens Johans ex dreigt een de hele ceremonie te verpesten. naar Ruxandra is allerminst in blij als ze stiekem op een stuk van een Thomas' nieuwe boek met leest. En in Kirk tijdens kan maar moeilijk inspiratie vinden voor in van zijn lied voor door Bettes bruiloft.

Het is met tijd voor op de vrijgezellenfeestjes! Kirk met komt tot een verrassende naar ontdekking bij Johans van beste van vriend. Ondertussen is hij het erg van slag, omdat Bette naar een hem nog niet als een getuige heeft van gevraagd. De spanning loopt hoog de op tussen Thomas en met zijn therapeute als uit de hij haar over zijn nieuwe boek de de vertelt.

Bette met en Johan storten zich met vol op hun door DIY-bruiloft. Het is Kirks van beurt om naar een de wild weekendje weg met te gaan, maar dat loopt op tv anders tijdens af dan verwacht. Ruxandra heeft van tot afschuw in van Thomas met haar zinnen gezet op naar de hoofdrol in de een verfilming van hun boek. uit het Bette doet de styling van Monique de des met Bouvrie.

Bette realiseert door zich dat haar bruiloft in misschien een niet zo overdadig tijdens zal zijn als ze door had op gehoopt. Kirk heeft de het zwaar als de Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. uit Thomas moet er uit op tv toch echt aan op tv geloven, als hij met Ruxandra mee de moet op tv om te op shoppen voor de de uitzet van de baby. Bette van maakt door het goed met de Dewi met een grote de verrassing.

Dewi een maakt het te van bont als ze de het kreukels uit door een Claes in Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar in te de ontslaan, tot naar grote teleurstelling van Johan. De uit spanning een tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat een Ruxandra op niet als ze in meegaat naar een therapiesessie. Kirk heeft de naar een dreamdate met Hans door Klok!

Bette gaat op op dieet ter op voorbereiding op het het aanschaffen van van de perfecte op tv bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, een van van wie ze verre tijdens van gecharmeerd een is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, van maar moet op duidelijk nog naar veel leren. Kim Feentra met wordt gestyled op tv door Bette.

Nu uit Bette volmondig door 'ja' heeft gezegd door op het huwelijksaanzoek, gaat in ze er ook helemaal voor. tijdens Ze de wil een echte op bruiloft met alle toeters en van bellen. met Thomas moet tegen zijn zin met naar therapie om naar zijn drankprobleem op onder ogen het te zien. Kirk is enorm het in zijn nopjes naar als een hij een auditie voor de in 'Lion King' het binnensleept. Bette doet de een styling van op tv Annemarie van Gaal. tijdens Maurice het Wijnen beoordeelt de op auditie van Kirk bij in de 'Lion het King'.

februari 2019
21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

02-09-2018 21:34

Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Familie Kruys - Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Vanavond start het vierde seizoen van de Nederlandse serie Familie Kruys. De acht afleveringen van dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het derde seizoen eindigde met de trouwerij van Bette en Johan die helemaal geen t...

07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord