Programma gemist?

Bette een wil haar verjaardag op niet vieren, maar daar een neemt niemand genoegen mee. uit naar Tijdens haar feest door is zij niet de het enige die op tv verrast wordt.

Ruxandra roept de op in hulp in van op Bette. Kirk is wanhopig en stalkt het met Evelyn. De boekpresentatie van Thomas op loopt naar totaal uit de op hand. Voor Morten is de er eindelijk door goed nieuws.

Bette met ondervindt dat ze het op daten verleerd is. Morten op tv de heeft zichzelf zwaar in de problemen tijdens gebracht, tot woede op van Kirk. door Ruxandra gaat op in oorlogspad om in haar relatie te de redden.

Kirk is dolblij door met zijn op tv nieuwe baantje, de maar weet nog niet wat op tv hem boven het een hoofd hangt. van Bette confronteert Thomas tijdens en ontdekt de uit datingapp. Ruxandra het vermoedt dat door Thomas iets voor haar naar verbergt.

Bette praat haar met een mond voorbij tijdens een etentje en in brengt van Thomas verder een in de problemen. Morten met worstelt met een belangrijke uit keuze en door Kirk voelt naar zich buitenspel gezet.

Terwijl uit Thomas druk is op tv met revalideren, brengt Kirk zichzelf de in tijdens de problemen met uit een leugen om van bestwil. Bette is verdrietig over de uit het vertrek van Johan en krijgt naar hulp uit het onverwachte een hoek.

Bette twijfelt met aan Johan. in Een oude op tv vriendin van Kirk met heeft een vreemd uit verzoek. Ruxandra en Thomas tijdens krijgen problemen met een de kraamverzorgster uit en Johan neemt door een drastisch besluit.

Vanavond een start het vijfde een en laatste seizoen van de de Nederlandse komische serie van Familie van Kruys. De familie Familie uit Kruys gaat over het de familie van Bette, uit haar broer Kirk en hun naar naar vader Thomas. Bette is een succesvol op tv stylist die regelmatig van met op tv BN'ers werkt. Ze lijkt een de prachtig door leven te leiden, maar diep uit de van binnen is ze een op onzekere de single vrouw die op in zoek is naar liefde en door erkenning. Roemeense Haar broer een heeft ondertussen op tv zijn liefde van zijn door leven, maar door door zijn faalangst duwt uit hij zijn man steeds naar verder van zich tijdens af. Wanneer dan het uit ook hun vader met met de veel jongere Roemeense een Ruxandra op de tijdens proppen komt, tijdens voelt Bette de grond nog van verder onder zich naar zakken dan uit ooit. Baby Aan het van begin van de het nieuwe seizoen van probeert iedereen probeert te tijdens wennen aan de nieuwe baby. uit Een uitnodiging het voor een reünie roept op bij Kirk naar nare herinneringen op. tijdens Bette probeert Johan te door op verrassen.

De weeën van in Ruxandra de zijn begonnen. De hele familie naar verzamelt het zich en dan gebeurt het er iets met onverwachts.

Thomas een vertrekt naar het huisje de op de Veluwe uit om een zijn boek af te schrijven. naar Kamiel ontfermt uit zich over met Ruxandra.

Bette met organiseert de babyshower voor het Ruxandra. Morten door heeft het op tv iets te gezellig met Kamiel. in Kirk heeft een ontmoeting in die op tv volledig uit de hand door loopt.

Juul op trekt de familie van Arnout het niet meer en naar neemt op tv een besluit. Bette in verzoekt Kamiel ergens door anders te logeren. op Kirk regelt het een consult bij Goedele Liekens tijdens voor hem en van Morten.

Juul tijdens heeft in de gaten wat door naar Johan en Bette aan het bekokstoven een een zijn. Dewi blijft ontroostbaar op tv om het verlies van de een ongeboren baby. Medium door Melchior, alias naar Kirk, geeft door Leontine Borsato een naar privéconsult bij hem door thuis.

De van hele familie van Kruys reist af naar Roemenië op voor de begrafenis van tijdens Ruxandra's moeder. Kirk met in heeft een nieuwe het baan.

Ruxandra in bakt een geslachtstaart voor tijdens de een familie. Kirk heeft eindelijk weer een van auditie! met Bette doet een schokkende ontdekking op tv in de haar atelier.

augustus 2020
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!