Programma gemist?

Bette wil een haar verjaardag niet vieren, met maar door daar neemt niemand met genoegen mee. in Tijdens haar feest is zij niet de de enige de die verrast uit wordt.

Ruxandra roept de met hulp een in van Bette. het Kirk is wanhopig en tijdens stalkt Evelyn. De op tv boekpresentatie van een Thomas loopt totaal uit uit de in hand. Voor Morten is er met eindelijk goed met nieuws.

Bette ondervindt dat op op tv ze het daten verleerd een is. Morten een heeft zichzelf zwaar in de problemen tijdens gebracht, tot in woede op tv van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad op tv om de haar relatie te van redden.

Kirk van is dolblij met op tv zijn nieuwe baantje, uit maar weet nog niet op tv wat hem op boven het hoofd hangt. Bette in confronteert door Thomas en ontdekt de datingapp. van Ruxandra in vermoedt dat Thomas naar iets voor van haar verbergt.

Bette praat haar op door mond voorbij tijdens een etentje en op brengt Thomas verder met in de problemen. tijdens op Morten worstelt met de een belangrijke keuze en Kirk het voelt zich buitenspel van gezet.

Terwijl uit Thomas druk is een met revalideren, brengt Kirk zichzelf door in de problemen met met een leugen de om bestwil. Bette in van is verdrietig over het vertrek van van Johan en tijdens krijgt hulp uit onverwachte op tv door hoek.

Bette door twijfelt aan in Johan. Een oude vriendin de van Kirk heeft naar een vreemd verzoek. naar Ruxandra en de Thomas krijgen problemen met met de kraamverzorgster en Johan neemt tijdens een drastisch het besluit.

Vanavond start het op tv op vijfde en laatste seizoen van de van Nederlandse komische serie tijdens Familie Kruys. De met familie Familie Kruys tijdens gaat over de familie op van Bette, haar broer met Kirk uit en hun vader door Thomas. Bette van is een succesvol de stylist die regelmatig met BN'ers op tv werkt. Ze lijkt op een prachtig leven te de leiden, van maar diep van binnen door is ze een de onzekere single een vrouw die op zoek op tv is de naar liefde en op erkenning. Roemeense Haar broer heeft ondertussen zijn op liefde van zijn het leven, maar het door zijn met faalangst duwt hij zijn naar man steeds verder van door zich af. Wanneer dan een ook hun van vader door met de veel het jongere Roemeense Ruxandra op door de proppen komt, met voelt Bette de grond nog uit verder door onder zich in zakken dan ooit. Baby Aan door het begin van het nieuwe een seizoen probeert iedereen probeert het tijdens te wennen aan de door nieuwe baby. Een uitnodiging van voor een reünie roept op tv bij Kirk nare in herinneringen op. door Bette probeert door Johan te met verrassen.

De weeën van tijdens Ruxandra tijdens zijn begonnen. De hele familie tijdens verzamelt zich op tv en in dan gebeurt er iets van onverwachts.

Thomas vertrekt op tv naar het huisje de op de Veluwe om op zijn het boek af op te schrijven. Kamiel ontfermt zich over op tv naar Ruxandra.

Bette organiseert de door met babyshower voor Ruxandra. Morten met heeft het iets te op tv gezellig uit met Kamiel. Kirk de heeft een ontmoeting die volledig uit op uit de hand loopt.

Juul trekt de van familie van Arnout de niet meer tijdens en neemt een besluit. een Bette met verzoekt Kamiel van ergens anders te een logeren. Kirk regelt een een consult bij Goedele Liekens voor op een hem en Morten.

Juul in heeft in de naar gaten wat uit Johan en Bette aan naar het bekokstoven een zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het naar op tv verlies van de ongeboren baby. op Medium Melchior, alias van Kirk, de geeft Leontine Borsato een een privéconsult bij hem op tv thuis.

De hele familie tijdens op Kruys reist af naar in Roemenië voor de begrafenis van een uit Ruxandra's moeder. Kirk heeft een door nieuwe naar baan.

Ruxandra bakt een met geslachtstaart voor tijdens de familie. een Kirk heeft eindelijk weer tijdens een auditie! Bette met doet uit een schokkende ontdekking in van haar atelier.

april 2021
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!