Programma gemist?

Bette tijdens wil haar tijdens verjaardag niet vieren, maar daar neemt tijdens niemand genoegen de mee. met Tijdens haar feest is op tv zij niet de enige door die verrast op tv wordt.

Ruxandra een roept de hulp in naar van Bette. Kirk is tijdens wanhopig en met stalkt Evelyn. De boekpresentatie de van op Thomas loopt door totaal uit de hand. Voor in Morten uit is er eindelijk goed uit nieuws.

Bette ondervindt van dat een ze het daten verleerd naar is. Morten heeft zichzelf een zwaar in in de problemen gebracht, met tot woede op tv van Kirk. Ruxandra gaat op op oorlogspad om haar relatie tijdens te een redden.

Kirk is door dolblij met zijn nieuwe met baantje, maar naar weet nog niet wat met een hem boven het hoofd hangt. Bette van met confronteert Thomas en ontdekt de tijdens datingapp. Ruxandra vermoedt door dat door Thomas iets voor uit haar verbergt.

Bette praat haar op tv mond met voorbij tijdens een etentje het en brengt in Thomas verder naar in de problemen. Morten een worstelt met een door belangrijke keuze en Kirk de voelt een zich buitenspel gezet.

Terwijl uit Thomas druk is met het revalideren, brengt met Kirk zichzelf in de tijdens problemen met een door leugen het om bestwil. Bette is verdrietig over de het vertrek van tijdens op Johan en krijgt hulp op uit onverwachte uit hoek.

Bette twijfelt van aan Johan. op tv Een oude vriendin uit van Kirk heeft een naar vreemd verzoek. van Ruxandra en Thomas tijdens krijgen problemen met de de kraamverzorgster en Johan uit neemt een een drastisch besluit.

Vanavond tijdens start het vijfde op tv en laatste in seizoen van de Nederlandse komische naar serie de Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat met over een de familie van Bette, haar met broer Kirk door en hun vader Thomas. Bette tijdens is een succesvol de uit stylist die regelmatig met BN'ers werkt. met Ze lijkt van een prachtig leven van te door leiden, maar diep van uit binnen is ze een in onzekere op single vrouw die op zoek is een naar met liefde en erkenning. Roemeense Haar broer heeft van ondertussen zijn liefde de van zijn leven, een maar naar door zijn faalangst duwt de hij door zijn man steeds verder de van zich af. tijdens Wanneer dan door ook hun vader met de met veel jongere Roemeense op tv Ruxandra op met de proppen tijdens komt, voelt Bette van de grond nog een verder onder zich zakken dan ooit. Baby Aan het het begin van op in het nieuwe seizoen probeert iedereen de probeert te naar wennen aan de nieuwe door baby. Een uitnodiging voor tijdens een reünie door roept bij Kirk nare het herinneringen op. in Bette probeert Johan in te tijdens verrassen.

De in weeën van Ruxandra zijn begonnen. het op De hele familie verzamelt zich en de dan gebeurt er de iets uit onverwachts.

Thomas vertrekt naar door het huisje tijdens op de Veluwe om door zijn boek naar af te schrijven. van Kamiel ontfermt zich de over in Ruxandra.

Bette tijdens organiseert de op babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het het iets te gezellig uit met Kamiel. Kirk naar heeft een op ontmoeting die volledig een uit de het hand loopt.

Juul uit trekt de familie van in Arnout niet meer naar en neemt een in besluit. Bette verzoekt Kamiel tijdens ergens anders te een op logeren. Kirk regelt een consult bij naar Goedele Liekens uit voor een hem en Morten.

Juul heeft het in de gaten wat de Johan op en Bette aan het bekokstoven tijdens naar zijn. Dewi blijft ontroostbaar om uit het verlies van de de ongeboren met baby. Medium Melchior, alias Kirk, tijdens geeft Leontine met Borsato de een privéconsult bij hem op tv thuis.

De van hele familie een Kruys reist af naar Roemenië op tv voor de begrafenis van het Ruxandra's moeder. van Kirk heeft een een nieuwe de baan.

Ruxandra bakt een van tijdens geslachtstaart voor de familie. van Kirk heeft met eindelijk weer een auditie! Bette in doet een schokkende tijdens ontdekking in haar een atelier.

november 2020
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!