Programma gemist?

De uit weeën van Ruxandra een zijn begonnen. De uit hele familie verzamelt zich naar en van dan gebeurt er uit iets onverwachts.

Thomas naar vertrekt naar het huisje op met op de Veluwe om zijn boek af met te schrijven. Kamiel het in ontfermt zich over op tv Ruxandra.

Bette organiseert tijdens de babyshower voor Ruxandra. door Morten heeft op tv het door iets te gezellig met Kamiel. op Kirk heeft een uit ontmoeting die volledig uit naar tijdens de hand loopt.

Juul trekt uit de familie van Arnout het niet meer uit en neemt een tijdens besluit. Bette verzoekt op Kamiel ergens anders te op logeren. Kirk met regelt een op tv consult bij Goedele op Liekens voor hem en met Morten.

Juul door heeft in in de gaten wat Johan en Bette uit aan het bekokstoven in de zijn. Dewi blijft ontroostbaar om een het verlies van de de op tv ongeboren baby. Medium Melchior, met alias Kirk, tijdens geeft Leontine Borsato met een privéconsult bij op hem thuis.

De hele uit familie Kruys reist af de naar Roemenië tijdens voor de begrafenis van uit de Ruxandra's moeder. Kirk heeft een een nieuwe op tv baan.

Ruxandra bakt een een geslachtstaart voor de in familie. op Kirk heeft eindelijk van weer een auditie! Bette doet op tv van een schokkende ontdekking in haar in atelier.

Vanavond een start het met vierde seizoen van de Nederlandse op tv serie Familie Kruys. De de acht afleveringen van door uit dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 het uur te zien de op RTL het 4. Het in derde seizoen eindigde met de naar trouwerij van Bette naar en Johan die helemaal uit geen trouwerij bleek op tv te zijn. Bette naar (Linda op tv de Mol) en Johan (Marcel het Musters) met beloofden elkaar en alle in gasten dat ze elkaar uit nooit meer ten door van huwelijk zouden vragen. op Ook was er nog een met spannende door ‘cliffhanger’ waarin het van huwelijkslied van Kirk uit werd verstoord door een ober... tijdens Hoe op tv loopt dit af?

Dingen door lopen allesbehalve gesmeerd in de naar aanloop in naar de bruiloft. op tv Dewi denkt dat ze een zwanger is. Bette raakt in in paniek op tv als naar Juul haar bruidsjurk tijdens heeft laten verstellen. Johans op ex dreigt de hele ceremonie op tv te verpesten. Ruxandra naar is allerminst tijdens blij als uit ze stiekem een met stuk van Thomas' nieuwe naar boek leest. En uit Kirk op tv kan maar moeilijk op tv inspiratie vinden voor zijn lied van voor Bettes het bruiloft.

Het naar is tijd voor de de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt naar tot op tv een verrassende ontdekking bij Johans beste door vriend. Ondertussen is uit naar hij erg van slag, omdat Bette op hem nog de niet als tijdens getuige heeft gevraagd. van De spanning van loopt hoog op tussen Thomas en een zijn met therapeute als hij op haar over in zijn nieuwe boek in vertelt.

Bette en uit Johan storten zich van vol op op hun DIY-bruiloft. Het door is Kirks beurt in om een wild uit weekendje weg te gaan, de maar dat de loopt anders af een dan verwacht. Ruxandra heeft op tv tot afschuw uit van Thomas haar zinnen uit gezet met op de hoofdrol in de verfilming uit van op tv hun boek. Bette doet de de styling van een Monique des op tv Bouvrie.

Bette realiseert zich door dat haar bruiloft de misschien naar niet zo overdadig op tv zal zijn als ze had het in gehoopt. Kirk heeft het zwaar als uit Morten een van spannend met weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet naar er toch echt het aan geloven, als de hij op tv met Ruxandra mee door moet om te de shoppen voor de uit uitzet van de baby. Bette maakt de het naar goed met de Dewi met een grote in verrassing.

Dewi maakt het het met te bont als ze de door kreukels uit een op tv Claes Iversen-jurk strijkt. Bette het een is genoodzaakt haar te ontslaan, tot door grote op tv teleurstelling van Johan. De naar spanning tussen Thomas en in van Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze op meegaat naar naar een de therapiesessie. Kirk heeft een dreamdate met van Hans op tv Klok!

Bette in gaat op van dieet ter voorbereiding op het een aanschaffen van van de perfecte bruidsjurk. door Ze ontmoet Johans in beste vriend, in van wie ze met verre van gecharmeerd is. het Dewi heeft Juuls baan overgenomen, tijdens maar op moet duidelijk nog veel op leren. Kim van Feentra wordt gestyled door uit Bette.

Nu Bette volmondig door 'ja' door heeft gezegd op het de huwelijksaanzoek, gaat met ze er ook een helemaal voor. Ze wil een naar echte op tv bruiloft met alle toeters met en op tv bellen. Thomas moet tegen zijn de zin naar een therapie om zijn in drankprobleem onder met ogen te zien. Kirk is met enorm met in zijn nopjes als hij een door tijdens auditie voor de in 'Lion King' binnensleept. Bette doet met de styling van van Annemarie van Gaal. het Maurice Wijnen beoordeelt de op tv van auditie van Kirk bij de 'Lion in een King'.

december 2018
21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

02-09-2018 21:34

Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Familie Kruys - Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Vanavond start het vierde seizoen van de Nederlandse serie Familie Kruys. De acht afleveringen van dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het derde seizoen eindigde met de trouwerij van Bette en Johan die helemaal geen t...

07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord