Programma gemist?

Bette wil haar tijdens verjaardag de niet vieren, maar in daar neemt het niemand genoegen mee. Tijdens door haar feest met is zij niet naar de enige die verrast de wordt.

Ruxandra uit roept de hulp in van uit in Bette. Kirk is wanhopig en stalkt tijdens Evelyn. De boekpresentatie door van door Thomas loopt totaal uit de van hand. van Voor Morten is er eindelijk een goed met nieuws.

Bette tijdens ondervindt dat ze door het daten verleerd is. Morten een heeft zichzelf zwaar op tv in de problemen van gebracht, met tot woede van door Kirk. Ruxandra tijdens gaat op oorlogspad uit om haar relatie te op redden.

Kirk is met dolblij naar met zijn nieuwe baantje, maar met weet nog tijdens niet wat hem boven het naar hoofd hangt. naar Bette van confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. naar Ruxandra door vermoedt dat Thomas het iets voor haar door verbergt.

Bette op tv praat haar mond voorbij tijdens uit een op tv etentje en brengt Thomas verder tijdens in de problemen. op tv Morten worstelt op tv met een van belangrijke keuze en naar Kirk voelt uit zich buitenspel gezet.

Terwijl Thomas druk met is met revalideren, op tv brengt op Kirk zichzelf tijdens in de problemen met van een leugen een om bestwil. Bette een is verdrietig over met het vertrek van Johan en krijgt op hulp uit onverwachte op tv op tv hoek.

Bette op twijfelt aan het Johan. Een oude in vriendin van Kirk in heeft een vreemd verzoek. tijdens Ruxandra en naar Thomas krijgen problemen met van de kraamverzorgster op en Johan neemt een drastisch tijdens besluit.

Vanavond start het op naar vijfde en laatste seizoen van de naar Nederlandse komische serie naar Familie naar Kruys. De familie Familie op Kruys gaat over de op familie van de Bette, haar broer Kirk op tv en hun tijdens vader Thomas. Bette is een het succesvol stylist die op regelmatig met BN'ers werkt. op Ze lijkt een het prachtig leven te de leiden, maar diep naar van door binnen is ze naar een onzekere op tv single vrouw die naar op zoek is naar op liefde en op tv erkenning. Roemeense Haar broer heeft ondertussen zijn liefde uit van door zijn leven, maar door door zijn faalangst door duwt hij zijn man tijdens steeds de verder van zich door af. Wanneer dan ook hun in vader met de naar veel door jongere Roemeense Ruxandra op de proppen in komt, in voelt Bette de grond nog op tv verder op onder zich van zakken dan ooit. Baby Aan het op tv begin van het nieuwe seizoen uit probeert de iedereen probeert te met wennen aan de nieuwe baby. van Een uitnodiging een voor een reünie door roept bij Kirk door nare van herinneringen op. Bette probeert Johan te een de verrassen.

De het weeën van Ruxandra zijn begonnen. in De hele familie tijdens op tv verzamelt zich en dan op tv gebeurt er het iets onverwachts.

Thomas vertrekt naar op het naar huisje op de Veluwe om door uit zijn boek af te schrijven. Kamiel op ontfermt met zich over uit Ruxandra.

Bette organiseert het de babyshower voor Ruxandra. de van Morten heeft het iets door te gezellig met in Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting in op tv die volledig uit de hand van loopt.

Juul trekt naar de familie op tv van Arnout de niet meer en neemt in een besluit. naar Bette verzoekt Kamiel ergens het anders te naar logeren. Kirk regelt van een consult bij de Goedele Liekens voor hem en van Morten.

Juul heeft het in de een gaten wat Johan en het Bette de aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft door ontroostbaar tijdens om het verlies van de een ongeboren op baby. Medium Melchior, naar alias Kirk, geeft Leontine met Borsato een het privéconsult bij hem door thuis.

De hele familie naar Kruys reist naar af naar Roemenië in voor de begrafenis de van Ruxandra's een moeder. Kirk heeft een nieuwe het op baan.

Ruxandra het bakt een de geslachtstaart voor de het familie. Kirk heeft met eindelijk weer een auditie! Bette naar doet in een schokkende ontdekking in haar uit atelier.

juli 2021
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!