Programma gemist?

Bette wil haar een verjaardag op tv niet vieren, maar daar naar neemt niemand genoegen naar mee. Tijdens haar feest op is zij met niet de enige die van verrast door wordt.

Ruxandra roept uit de op hulp in van op Bette. Kirk is wanhopig van en stalkt Evelyn. De boekpresentatie in van met Thomas loopt totaal met uit de hand. van Voor Morten is er eindelijk met goed naar nieuws.

Bette door ondervindt dat ze het het daten verleerd met is. Morten de heeft zichzelf zwaar in de het problemen gebracht, de tot woede van Kirk. tijdens Ruxandra gaat op oorlogspad in om haar tijdens relatie naar te redden.

Kirk is dolblij met met door zijn nieuwe baantje, naar maar weet nog niet door wat hem boven het tijdens hoofd op hangt. Bette confronteert een Thomas en ontdekt de datingapp. van het Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor naar haar in verbergt.

Bette naar praat haar met mond voorbij tijdens op een etentje en brengt van Thomas verder de in de problemen. Morten in worstelt met naar een belangrijke keuze en Kirk voelt door zich de buitenspel gezet.

Terwijl Thomas druk het is uit met revalideren, brengt met Kirk zichzelf uit in de problemen in met een leugen om op bestwil. Bette de is verdrietig over het vertrek van het Johan en krijgt van een hulp uit onverwachte de hoek.

Bette met twijfelt aan Johan. Een in oude vriendin op van Kirk heeft een van vreemd met verzoek. Ruxandra en Thomas op krijgen problemen met in de kraamverzorgster en Johan met neemt een drastisch met besluit.

Vanavond naar start het vijfde in en laatste door seizoen van de Nederlandse op tv komische serie Familie Kruys. De familie Familie uit Kruys gaat over tijdens de familie van de Bette, een haar broer Kirk het en hun vader Thomas. Bette het is in een succesvol door stylist die regelmatig het met BN'ers werkt. door Ze lijkt een prachtig leven te een leiden, op maar diep van een binnen is ze een door onzekere single vrouw een die op zoek uit is naar de liefde en erkenning. Roemeense Haar broer naar heeft ondertussen door zijn liefde van zijn door leven, maar door de zijn faalangst duwt hij de zijn man een steeds verder van zich op af. Wanneer dan op ook hun vader op tv met de tijdens veel jongere op Roemeense Ruxandra op de proppen in komt, voelt het Bette in de grond nog verder de onder zich zakken dan ooit. Baby Aan de het begin van het van het nieuwe seizoen probeert iedereen naar probeert te wennen aan naar de nieuwe baby. op tv het Een uitnodiging voor een reünie van roept bij Kirk op nare herinneringen op. met Bette probeert van Johan te op verrassen.

De door weeën van de Ruxandra zijn begonnen. De tijdens hele familie verzamelt op zich en de dan gebeurt er iets in onverwachts.

Thomas vertrekt naar met het huisje van op de Veluwe om naar zijn van boek af te schrijven. naar Kamiel ontfermt zich over het uit Ruxandra.

Bette in organiseert de babyshower voor een Ruxandra. Morten uit heeft het iets in te gezellig met naar Kamiel. Kirk van heeft een ontmoeting die volledig uit uit de hand op loopt.

Juul trekt tijdens de familie naar van Arnout niet meer in en neemt van een besluit. Bette verzoekt van Kamiel in ergens anders te logeren. in Kirk regelt een het consult bij met Goedele Liekens voor op tv hem en Morten.

Juul heeft in de de een gaten wat de Johan en Bette aan uit het bekokstoven zijn. Dewi blijft het ontroostbaar om van het tijdens verlies van de op ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, van uit geeft Leontine Borsato een privéconsult de bij hem op thuis.

De met hele familie Kruys reist af op uit naar Roemenië voor de begrafenis de van Ruxandra's moeder. de Kirk heeft een nieuwe uit naar baan.

Ruxandra naar bakt een geslachtstaart op voor de familie. Kirk heeft de uit eindelijk weer een het auditie! Bette doet een schokkende uit ontdekking in haar het atelier.

december 2019
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!