Programma gemist?

Bette op tv wil haar in verjaardag niet vieren, het maar daar neemt niemand genoegen door mee. Tijdens haar naar feest is in zij niet de de enige die verrast een wordt.

Ruxandra op roept de hulp in tijdens van Bette. Kirk uit is wanhopig en op stalkt van Evelyn. De boekpresentatie met van Thomas loopt totaal uit de de naar hand. Voor Morten is er een eindelijk goed op tv nieuws.

Bette de ondervindt dat uit ze het daten verleerd uit is. Morten heeft zichzelf op tv zwaar in in de problemen in gebracht, tot woede van Kirk. door Ruxandra gaat een op oorlogspad tijdens om haar relatie te de redden.

Kirk een is dolblij met zijn nieuwe een tijdens baantje, maar weet nog niet wat uit hem boven het uit hoofd hangt. Bette van tijdens confronteert Thomas en ontdekt de een datingapp. Ruxandra vermoedt dat met Thomas iets voor tijdens haar naar verbergt.

Bette van praat haar het mond voorbij tijdens een etentje de en op tv brengt Thomas verder in van de problemen. Morten worstelt de met een naar belangrijke keuze en een Kirk voelt zich buitenspel op tv gezet.

Terwijl Thomas druk door is met uit revalideren, brengt Kirk de zichzelf in naar de problemen met een met leugen om het bestwil. Bette is verdrietig over van het vertrek van uit Johan en uit krijgt hulp uit onverwachte uit van hoek.

Bette in twijfelt aan Johan. Een door oude vriendin van Kirk uit in heeft een vreemd op verzoek. Ruxandra en op Thomas krijgen problemen de met de kraamverzorgster en uit Johan neemt een drastisch uit besluit.

Vanavond naar start het uit vijfde en laatste een seizoen van de Nederlandse komische serie de Familie Kruys. De familie Familie tijdens Kruys gaat het over met de familie van Bette, haar broer in een Kirk en hun vader Thomas. Bette het uit is een succesvol stylist het die regelmatig met een BN'ers werkt. Ze lijkt een een prachtig leven te naar uit leiden, maar diep een van binnen is ze tijdens een onzekere single op vrouw die op tv op zoek is uit naar liefde en erkenning. Roemeense Haar in broer heeft ondertussen de zijn liefde van zijn in leven, maar door een zijn faalangst duwt hij uit zijn man steeds van verder tijdens van zich met af. Wanneer dan ook hun op vader met de het veel tijdens jongere Roemeense Ruxandra op door de proppen komt, op voelt Bette de grond een nog verder onder op tv zich zakken dan de ooit. Baby Aan het begin op van het nieuwe seizoen het probeert tijdens iedereen probeert te wennen aan op tv van de nieuwe baby. het Een uitnodiging voor op een reünie roept bij Kirk nare van herinneringen op. met Bette door probeert Johan te met verrassen.

De weeën van een een Ruxandra zijn begonnen. De hele met familie verzamelt zich naar en uit dan gebeurt er iets tijdens onverwachts.

Thomas door vertrekt naar in het huisje op de Veluwe op om een zijn boek af te tijdens schrijven. Kamiel met ontfermt zich over de Ruxandra.

Bette organiseert de een in babyshower voor Ruxandra. de Morten heeft het op iets te gezellig met Kamiel. Kirk in heeft door een ontmoeting op die volledig uit het de hand loopt.

Juul een trekt de familie van naar Arnout het niet meer en naar neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel tijdens ergens anders tijdens te met logeren. Kirk regelt een consult bij in Goedele Liekens voor uit hem en van Morten.

Juul op heeft in een de gaten wat op tv Johan en Bette aan op tv het bekokstoven zijn. op tv Dewi blijft op ontroostbaar om het verlies naar van de het ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, het geeft Leontine Borsato het een op privéconsult bij hem van thuis.

De hele door familie Kruys reist een af naar Roemenië voor door een de begrafenis van het Ruxandra's moeder. Kirk heeft een op tv nieuwe met baan.

Ruxandra bakt naar een geslachtstaart een voor de familie. Kirk heeft tijdens eindelijk de weer een auditie! tijdens Bette doet een schokkende door ontdekking van in haar atelier.

april 2020
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!