Programma gemist?

De weeën tijdens van Ruxandra zijn begonnen. met De van hele familie door verzamelt zich en dan uit gebeurt er iets in onverwachts.

Thomas de vertrekt naar het huisje op in in de Veluwe om zijn de boek af te schrijven. Kamiel op ontfermt naar zich over uit Ruxandra.

Bette op tv organiseert de de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft in het het iets te gezellig met de Kamiel. Kirk op heeft een ontmoeting die een volledig uit de hand uit loopt.

Juul op tv trekt de naar familie van Arnout met niet meer en met neemt een besluit. Bette een verzoekt Kamiel ergens anders te naar logeren. Kirk uit regelt een consult met bij Goedele Liekens voor op hem uit en Morten.

Juul het heeft in de een gaten wat Johan door en Bette met aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft met ontroostbaar om van het verlies van naar de het ongeboren baby. Medium Melchior, door alias Kirk, geeft Leontine op Borsato een privéconsult uit bij hem de thuis.

De in hele familie Kruys reist af met naar Roemenië voor op de begrafenis van op tv van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe uit tijdens baan.

Ruxandra bakt een een geslachtstaart voor de naar familie. Kirk door heeft uit eindelijk weer een auditie! door Bette doet een schokkende op ontdekking in de haar atelier.

Vanavond start het in vierde seizoen van op de Nederlandse een serie Familie Kruys. op De uit acht afleveringen van de dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 op uur te zien het op op RTL 4. Het derde seizoen uit eindigde met op de trouwerij van Bette de en Johan die in helemaal geen trouwerij bleek naar te op tv zijn. Bette (Linda de Mol) uit en Johan (Marcel door Musters) in beloofden elkaar en alle op gasten dat ze elkaar in nooit meer ten met met huwelijk zouden vragen. Ook was tijdens er tijdens nog een spannende tijdens ‘cliffhanger’ waarin het huwelijkslied van Kirk in op tv werd verstoord door op een ober... Hoe de loopt dit af?

Dingen lopen het allesbehalve gesmeerd in tijdens de met aanloop naar de bruiloft. op tv Dewi denkt dat ze zwanger op met is. Bette raakt in op tv paniek als Juul haar naar bruidsjurk heeft laten van verstellen. Johans ex op dreigt de hele op tv ceremonie te verpesten. Ruxandra van is op tv allerminst blij als ze op stiekem een stuk van in op tv Thomas' nieuwe boek leest. En door Kirk kan een maar moeilijk inspiratie vinden door voor zijn een lied voor Bettes een bruiloft.

Het is tijd op tv voor de het vrijgezellenfeestjes! Kirk komt van tot een verrassende met ontdekking bij Johans beste door een vriend. Ondertussen is hij erg een van slag, omdat de Bette hem nog niet uit als uit getuige heeft naar gevraagd. De spanning de loopt hoog op tussen Thomas en tijdens zijn therapeute van als hij haar over door zijn nieuwe tijdens boek van vertelt.

Bette en van Johan storten met zich vol op hun DIY-bruiloft. uit in Het is Kirks beurt om een in op tv wild weekendje weg te op gaan, maar naar dat loopt anders een af dan verwacht. naar Ruxandra heeft tot afschuw uit van Thomas haar zinnen tijdens gezet op uit de hoofdrol van in de verfilming van hun op tv boek. op tv Bette doet de styling op tv van Monique des door Bouvrie.

Bette realiseert zich van in dat haar bruiloft misschien door niet zo tijdens overdadig zal zijn door als ze had gehoopt. Kirk in heeft het door zwaar als tijdens Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. naar Thomas moet in er toch echt in aan geloven, als op hij met Ruxandra mee de moet om door te shoppen voor de door uitzet op van de van baby. Bette maakt het een goed met Dewi met in een grote met verrassing.

Dewi tijdens maakt het te bont als met naar ze de kreukels uit een een Claes een Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt op tv haar de te ontslaan, tot grote teleurstelling van het Johan. De spanning in tussen Thomas in en Rozemarijn de ontgaat Ruxandra niet als ze de meegaat met naar een therapiesessie. Kirk heeft op een naar dreamdate met Hans tijdens Klok!

Bette met gaat op op dieet ter voorbereiding uit op het aanschaffen van tijdens de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet een Johans beste van vriend, van wie ze een uit verre van gecharmeerd is. met Dewi heeft door Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk tijdens nog veel leren. op tv Kim op Feentra wordt gestyled van door Bette.

Nu naar Bette volmondig op 'ja' heeft gezegd op het het huwelijksaanzoek, gaat ze er naar ook helemaal voor. in het Ze wil een echte het bruiloft met alle toeters en in bellen. van Thomas moet tegen zijn door zin een naar therapie om zijn tijdens drankprobleem onder ogen te zien. door Kirk is een enorm van in zijn nopjes als hij naar een van auditie voor de 'Lion het King' binnensleept. Bette doet de met styling van Annemarie het van van Gaal. Maurice Wijnen beoordeelt de van auditie van Kirk van bij tijdens de 'Lion het King'.

december 2018
21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

02-09-2018 21:34

Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Familie Kruys - Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Vanavond start het vierde seizoen van de Nederlandse serie Familie Kruys. De acht afleveringen van dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het derde seizoen eindigde met de trouwerij van Bette en Johan die helemaal geen t...

07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord