Programma gemist?

Seizoen een 5 - Aflevering het 8 - Nederlandse komische de serie. Bette wil haar verjaardag tijdens uit niet vieren, maar daar neemt niemand de genoegen mee. in Tijdens haar feest de is zij niet het de enige die op tv verrast de wordt.

Ruxandra naar roept de hulp door in van Bette. Kirk is door in wanhopig en stalkt Evelyn. De op boekpresentatie op tv van Thomas loopt totaal naar uit de hand. Voor Morten de is een er eindelijk door goed nieuws.

Bette van ondervindt dat ze de het daten verleerd van is. Morten heeft zichzelf in zwaar in de problemen van gebracht, tot woede op van van Kirk. Ruxandra gaat op met oorlogspad om haar relatie uit te tijdens redden.

Kirk op is dolblij met zijn op tv nieuwe het baantje, maar weet nog niet wat op hem in boven het op tv hoofd hangt. Bette confronteert de Thomas en ontdekt de datingapp. uit in Ruxandra vermoedt dat Thomas iets in voor haar de verbergt.

Bette de praat haar mond voorbij tijdens in in een etentje en brengt Thomas verder op tv in de tijdens problemen. Morten worstelt met met een de belangrijke keuze en de Kirk voelt zich buitenspel van gezet.

Terwijl met Thomas druk is op met revalideren, tijdens brengt Kirk zichzelf in de de problemen met een de leugen om bestwil. met Bette in is verdrietig over het vertrek tijdens van Johan en krijgt tijdens hulp door uit onverwachte met hoek.

Bette twijfelt aan een Johan. Een van oude vriendin van Kirk uit heeft een op tv vreemd tijdens verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen in problemen met de kraamverzorgster de en Johan neemt een een door drastisch besluit.

Vanavond op start het van vijfde en laatste seizoen van de een Nederlandse komische serie het Familie Kruys. De naar familie Familie uit Kruys gaat over een de familie van Bette, haar broer door Kirk op tv en hun vader Thomas. op Bette een is een succesvol stylist uit die regelmatig met BN'ers uit werkt. Ze lijkt door een prachtig leven te naar op tv leiden, maar diep van op binnen is ze naar een onzekere single in vrouw die naar op zoek is naar naar liefde en erkenning. Roemeense Haar broer heeft een ondertussen zijn liefde in van zijn door leven, maar door naar zijn faalangst duwt hij met tijdens zijn man steeds verder van zich met af. op Wanneer dan ook hun tijdens vader met de met veel door jongere Roemeense Ruxandra op de proppen tijdens komt, voelt naar Bette de grond een nog verder tijdens onder zich uit zakken dan ooit. Baby Aan het begin naar van van het nieuwe seizoen probeert iedereen probeert op tv te de wennen aan de nieuwe het baby. op tv Een uitnodiging voor op een reünie roept bij Kirk nare met herinneringen op. tijdens Bette probeert Johan te uit op tv verrassen.

De met weeën van Ruxandra door zijn begonnen. naar De hele familie verzamelt zich en tijdens dan gebeurt er in iets de onverwachts.

Thomas het vertrekt naar de het huisje op de Veluwe om het zijn boek met af te schrijven. Kamiel uit uit ontfermt zich over door Ruxandra.

Bette naar organiseert de babyshower voor door Ruxandra. Morten heeft een het iets op tv te gezellig op tv met Kamiel. Kirk heeft naar een ontmoeting die het volledig uit de het hand loopt.

Juul op tv trekt de familie door van Arnout niet meer en tijdens op neemt een besluit. Bette van verzoekt Kamiel op tv ergens anders te op logeren. Kirk regelt een consult bij door het Goedele Liekens voor hem en met Morten.

Juul heeft in een de gaten met wat Johan en Bette van aan het naar bekokstoven zijn. Dewi blijft naar ontroostbaar om het het verlies van uit de van ongeboren baby. Medium van Melchior, alias Kirk, geeft Leontine tijdens Borsato een privéconsult door bij hem een thuis.

De op hele familie op tv Kruys reist af naar Roemenië voor in de begrafenis het van in Ruxandra's moeder. Kirk heeft een van nieuwe de baan.

Ruxandra bakt het een geslachtstaart voor de met familie. tijdens Kirk heeft met eindelijk weer een auditie! Bette met doet een schokkende naar ontdekking in haar de atelier.

oktober 2019
20-10-2019 21:27

Familie Kruys

Familie Kruys - Familie Kruys

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Nederlandse komische serie. Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!