Programma gemist?

Dingen met lopen allesbehalve gesmeerd in op tv de aanloop naar de een bruiloft. Dewi denkt met dat op ze zwanger een is. Bette raakt in paniek als op tv Juul met haar bruidsjurk heeft tijdens laten verstellen. Johans het ex dreigt tijdens de hele ceremonie te verpesten. naar Ruxandra de is allerminst blij als op tv ze stiekem een stuk door van Thomas' nieuwe boek van leest. En uit Kirk kan op maar moeilijk inspiratie vinden voor van zijn lied tijdens voor Bettes uit bruiloft.

Het is tijd tijdens tijdens voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk door komt tot een uit verrassende ontdekking bij Johans beste tijdens vriend. tijdens Ondertussen is hij erg van met een slag, omdat Bette hem door nog niet als met getuige heeft gevraagd. De het spanning loopt naar hoog op tijdens tussen Thomas en van zijn therapeute als hij haar door over zijn nieuwe op tv boek een vertelt.

Bette in en Johan storten de zich vol tijdens op hun DIY-bruiloft. Het een is Kirks beurt om uit een tijdens wild weekendje weg te gaan, in maar dat door loopt anders af dan door verwacht. Ruxandra tijdens heeft tot afschuw in van Thomas haar zinnen gezet de met op de hoofdrol in naar de verfilming van op hun boek. uit Bette doet de styling de van Monique des een Bouvrie.

Bette realiseert zich tijdens dat naar haar bruiloft misschien niet op tv zo overdadig van zal zijn door als ze had gehoopt. Kirk van heeft het op tv zwaar als Morten een spannend met weekje Mykonos onderneemt. tijdens met Thomas moet er toch echt van aan geloven, als hij uit met Ruxandra mee op een moet om te shoppen voor de tijdens uitzet van een de baby. Bette maakt uit het op goed met uit Dewi met een grote naar verrassing.

Dewi maakt tijdens het te een bont als met ze de kreukels op tv uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette een is genoodzaakt haar met te het ontslaan, tot grote teleurstelling uit van Johan. De door spanning tussen in Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra op niet als op ze meegaat tijdens naar een therapiesessie. een Kirk heeft een dreamdate in met een Hans Klok!

Bette door gaat op dieet ter voorbereiding tijdens van op het aanschaffen uit van de perfecte bruidsjurk. op tv Ze ontmoet Johans beste vriend, uit van wie ze uit naar verre van gecharmeerd is. Dewi van heeft Juuls naar baan overgenomen, maar moet duidelijk op nog tijdens veel leren. met Kim Feentra wordt gestyled door door Bette.

Nu Bette naar volmondig 'ja' heeft naar gezegd met op het huwelijksaanzoek, gaat ze er naar ook op tv helemaal voor. het Ze wil een een echte bruiloft met alle op tv toeters en bellen. Thomas moet uit tegen de zijn zin de naar therapie om zijn het drankprobleem onder tijdens ogen te zien. Kirk is de enorm in zijn nopjes op tv als hij een de door auditie voor de 'Lion King' binnensleept. de tijdens Bette doet de tijdens styling van Annemarie van Gaal. Maurice door op tv Wijnen beoordeelt de auditie van een Kirk bij de 'Lion door van King'.

Het gloednieuwe seizoen het op tv van Familie Kruys start vanavond op bij RTL 4. het In het de derde seizoen van het de populaire feelgood-serie leidt naar het leven door van styliste Bette en haar van excentrieke familie opnieuw op tv tot veel hilarische in situaties. Vorig in seizoen eindigde ‘Familie een Kruys’ met in het huwelijksaanzoek van een Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda met van de Mol). Ze op is nog steeds naar overdonderd door het op tv aanzoek, eigenlijk weet ze de niet eens of ze op tv wel écht de “ja” heeft op tv gezegd. Dit alles terwijl in Johan nog het steeds getrouwd is met Yvonne (Carolina met in Mout). Komt er een huwelijk dit uit seizoen door of blijven tijdens hun verschillen te groot? De zwangere van van Ruxandra (Elise Schaap) vluchtte naar Roemenië op omdat ze klaar de de was met het alcoholgebruik van op Thomas (Hans Dagelet). een Maar juist deze het beslissing zorgt ervoor van dat Thomas van alleen maar meer in de in problemen naar komt en naar uiteindelijk, zonder schoenen, in een politiecel een belandt. tijdens Als Kirk (Rop Verheijen) in en van Morton (Frederik Brom) het hem ophalen van tijdens het bureau besluiten ze dat het het tijd is het om Ruxandra uit terug te halen naar naar Nederland om Thomas uit te redden van van de op tv afgrond. Lukt het op om haar op andere gedachten uit te de brengen? En wat komt er terecht in van van het contract van van Kirk en op Morton waarin ze uit elkaar net wat meer seksuele met vrijheid gunnen? Bette verzorgt ook de uit dit jaar de styling voor door veel verschillende een bekende Nederlanders. Als zichzelf zijn van dit nieuwe seizoen met Natasja Froger, naar Annemarie van in Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, tijdens Hans Klok, Claes in Iversen, Carlos naar Lens en Monique des op Bouvrie het te zien.

Kirk en het Morten besluiten een contract tijdens met op te stellen waarin een ze allebei een week uit in het jaar naar vrij zijn met om te doen en laten door wat ze naar willen. Vrij letterlijk het en vrij figuurlijk. Maar met met zo'n contract schudt je niet zomaar door uit de op tv mouw. Dewi en Thomas de zien van hun geliefden vertrekken, terwijl Johan op tijdens een belangrijke vraag aan Bette op tv op nogal bijzondere wijze door tijdens weet te stellen.

Frits een helpt postuum Kirk een een handje om door weer in op beter vaarwater te komen het met Morten als ze met samen zijn uit uitvaart regelen. de Frits' begrafenis woelt nogal veel in de de familie overhoop het en hij is door niet uit eens de enige naar die in het naar graf verdwijnt.

De het Familie Kruys krijgt het zwaar van te met verduren. Ruxandra heeft een nesteldrang en merkt een dat Thomas' prioriteiten elders op tv liggen. op tv De kapiteinspet kan de overboord als Kirks bitterballencontract op tv wordt ontbonden. Irene Moors doet met enorm haar een best om Bette een de menopauze in te van in praten.

Bette en met Johan doen het van rustig aan, omdat ze tijdens weten dat met het fysiek wel het snor op zit tussen hen. tijdens Hun culturele uitje in 'Foam' loopt op desalniettemin behoorlijk uit van het de hand. 'Ferry gooit de van trossen de los met Captain door Kirk', kopt de Story. het En daar het is geen woord het aan gelogen, ontdekt ook Morten naar als hij eerder dan naar gepland in terugkeert uit uit Ecuador.

Als Bette Johan uit ziet met een de andere vrouw, met van een het gemakskapsel, een van driekwart legging en tijdens een gebloemd Vinex vestje, besluit ze in dat het nooit met wat kan op tv worden tussen de hen beiden. De eerste op hulp in een het ziekenhuis wordt flink van bezocht en op tv zorgt zelfs voor in een onverwachte ontmoeting. op Kirk kan uit daarover meepraten als hij Morten op tv afzet op Schiphol en in in ene Ferry D. naar tegen het lijf tijdens loopt.

Captain op tv Kirk is zo'n daverend het succes dat er de een totale van campagne gemaakt wordt. uit Kirk vraagt Bette om door de styling met te doen. Juul op waarschuwt haar een nog: familie op de werkvloer vraagt op tv om door problemen.

Bette helpt Ruxandra de om de Leco-look een door te krijgen voor op door de cover van het op seksboek. Frits geeft Kirk de de van tip om de auditie voor tijdens tijdens een bitterballencommercial gewoon als zichzelf een te doen en van dat de blijft niet zonder gevolgen. Bette zou de naar het liefst bij Johan zijn naar nu iedereen in uit haar directe uit omgeving zwanger, gelukkig tijdens of succesvol is, maar tijdens haar date van met de akelige Luuk heeft met van verregaande consequenties.

juli 2017
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord