Programma gemist?

Dingen lopen met allesbehalve uit gesmeerd in de in aanloop naar de bruiloft. Dewi door denkt dat ze zwanger door uit is. Bette raakt in in paniek als Juul haar bruidsjurk in heeft op tv laten verstellen. Johans de ex dreigt de hele in ceremonie op tv te verpesten. Ruxandra door is allerminst blij als in ze stiekem op tv een stuk van uit Thomas' nieuwe boek leest. op En Kirk kan maar de moeilijk door inspiratie vinden voor het zijn lied voor Bettes van bruiloft.

Het het is tijd voor de uit vrijgezellenfeestjes! in Kirk komt tot op tv een verrassende ontdekking bij Johans het beste het vriend. Ondertussen is hij door erg van slag, omdat Bette tijdens uit hem nog niet het als getuige heeft gevraagd. De spanning door loopt hoog het op tussen Thomas op tv en zijn op therapeute als hij haar over in zijn nieuwe boek een een vertelt.

Bette met en Johan storten de zich vol een op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks door beurt met om een wild van weekendje weg te gaan, uit maar dat loopt met anders af dan uit verwacht. Ruxandra tijdens heeft tot afschuw tijdens van Thomas haar in zinnen gezet op de naar hoofdrol uit in de verfilming van hun boek. in Bette doet op tv de styling de van Monique des naar Bouvrie.

Bette op tv realiseert zich dat haar bruiloft in misschien niet een zo op overdadig zal zijn het als ze had gehoopt. Kirk heeft de het zwaar als tijdens Morten een spannend door weekje de Mykonos onderneemt. Thomas tijdens moet er toch op tv echt aan geloven, als een hij met met Ruxandra mee de moet om te shoppen voor op tv de op tv uitzet van de baby. Bette op maakt het goed met door Dewi met een een grote met verrassing.

Dewi maakt een het te bont als een ze in de kreukels uit een Claes een Iversen-jurk strijkt. Bette in is de genoodzaakt haar in te ontslaan, tot grote teleurstelling tijdens van Johan. De het spanning tussen op Thomas en het Rozemarijn ontgaat Ruxandra in niet als ze meegaat op tv naar een therapiesessie. van Kirk heeft een dreamdate met van Hans in Klok!

Bette gaat uit op dieet ter voorbereiding op tv tijdens op het aanschaffen van de perfecte een door bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste naar vriend, van uit wie ze verre van in gecharmeerd is. Dewi op tv heeft Juuls tijdens baan overgenomen, maar moet door duidelijk nog veel leren. tijdens Kim Feentra in wordt gestyled door het Bette.

Nu Bette op volmondig 'ja' heeft op tv gezegd op het huwelijksaanzoek, op gaat ze er op tv van ook helemaal voor. Ze het wil een van echte bruiloft met alle toeters door en bellen. Thomas het moet tegen door zijn zin naar therapie op tv om zijn drankprobleem door onder ogen naar te zien. naar Kirk is enorm in zijn nopjes door als hij een in auditie voor de de 'Lion van King' binnensleept. Bette doet de in op tv styling van Annemarie van van Gaal. Maurice Wijnen beoordeelt de de auditie van uit Kirk een bij de 'Lion tijdens King'.

Het gloednieuwe van seizoen uit van Familie Kruys in start vanavond bij RTL 4. uit In het derde seizoen een van de van populaire feelgood-serie leidt tijdens het leven van styliste door Bette op en haar excentrieke een familie opnieuw tot een veel hilarische naar situaties. Vorig seizoen eindigde ‘Familie Kruys’ de met het huwelijksaanzoek van op Johan (Marcel in Musters) het aan Bette (Linda van de Mol). Ze op is nog steeds op overdonderd door het aanzoek, eigenlijk weet op ze niet naar eens of ze wel de écht “ja” heeft met gezegd. Dit het alles naar terwijl Johan nog steeds in getrouwd is met met Yvonne (Carolina een Mout). Komt er een huwelijk dit het seizoen in of blijven op tv hun verschillen te de groot? De zwangere Ruxandra tijdens (Elise Schaap) vluchtte naar Roemenië tijdens omdat ze klaar het was de met het alcoholgebruik van Thomas met (Hans Dagelet). de Maar juist een deze beslissing zorgt ervoor dat tijdens Thomas alleen maar een op meer in de problemen door komt en uiteindelijk, zonder schoenen, op in naar een politiecel met belandt. Als Kirk (Rop Verheijen) op tv en Morton met (Frederik Brom) hem ophalen een van naar het bureau besluiten ze dat van het tijd de is om Ruxandra van terug te een halen naar Nederland om Thomas op te redden van de tijdens door afgrond. Lukt het om haar in op andere gedachten op tv te brengen? op En wat komt het er terecht naar van het contract van Kirk in en de Morton waarin ze elkaar naar net wat meer de seksuele vrijheid gunnen? Bette verzorgt naar ook dit jaar naar de styling voor de veel uit verschillende bekende Nederlanders. Als met zichzelf zijn dit nieuwe seizoen naar Natasja de Froger, Annemarie van Gaal, de Maurice de Wijnen, Kim Feenstra, met Hans Klok, Claes Iversen, Carlos Lens van en Monique des een Bouvrie het te zien.

Kirk en op tv Morten besluiten door een contract op te stellen op tv waarin ze naar allebei een op tv week in het jaar op tv vrij uit zijn om te de doen en laten wat van ze willen. Vrij letterlijk een en vrij figuurlijk. Maar uit zo'n contract schudt het het je niet zomaar uit de tijdens mouw. Dewi uit en Thomas op zien hun geliefden vertrekken, uit terwijl Johan een op belangrijke vraag aan Bette op het nogal bijzondere naar wijze door weet te stellen.

Frits door helpt postuum naar Kirk een handje om weer in door beter op tv vaarwater te komen met met Morten in als ze samen zijn uitvaart regelen. een Frits' een begrafenis woelt nogal met veel in de familie overhoop in en hij het is niet het eens de enige die in in op tv het graf verdwijnt.

De Familie Kruys naar op tv krijgt het zwaar uit te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang een en merkt dat op Thomas' prioriteiten elders het liggen. De kapiteinspet met kan het overboord als Kirks bitterballencontract wordt op ontbonden. Irene Moors doet in naar enorm haar best om Bette de het menopauze in door te door praten.

Bette de en Johan doen het het rustig aan, omdat van ze weten dat met het fysiek wel op tv snor zit tussen naar hen. tijdens Hun culturele uitje een in 'Foam' loopt desalniettemin de behoorlijk uit uit de hand. 'Ferry gooit de op trossen los met tijdens Captain Kirk', kopt de in Story. En door daar van is geen woord door aan gelogen, ontdekt ook Morten als uit van hij eerder dan gepland terugkeert uit het in Ecuador.

Als Bette Johan een ziet met op een andere vrouw, met tijdens een gemakskapsel, een uit driekwart legging en in op een gebloemd Vinex op tv vestje, besluit ze dat een het nooit wat kan worden het tussen tijdens hen beiden. De van eerste hulp in uit het ziekenhuis wordt in flink bezocht en zorgt door zelfs voor in een onverwachte ontmoeting. naar Kirk kan daarover op meepraten als in hij Morten afzet op Schiphol het en ene Ferry in D. tegen het naar lijf van loopt.

Captain Kirk is van zo'n daverend succes tijdens dat er een door naar totale campagne gemaakt wordt. Kirk in vraagt Bette om tijdens de van styling te doen. Juul waarschuwt haar naar nog: familie op door de door werkvloer vraagt om uit problemen.

Bette helpt Ruxandra met om de de Leco-look te krijgen voor uit uit op de cover van op tv het seksboek. Frits geeft uit Kirk de in tip om de naar auditie voor een een bitterballencommercial gewoon als zichzelf naar te doen een en dat blijft door niet zonder gevolgen. Bette in zou het liefst bij door Johan zijn naar nu met iedereen in haar directe door omgeving zwanger, gelukkig of van succesvol met is, maar haar date in met de uit akelige Luuk heeft van verregaande consequenties.

september 2017
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord