Programma gemist?

Thomas naar vertrekt naar het huisje op naar de Veluwe op tv om zijn boek af tijdens te schrijven. Kamiel naar in ontfermt zich over de Ruxandra.

Bette organiseert van de babyshower voor in Ruxandra. Morten van heeft het iets door te gezellig met Kamiel. van Kirk heeft een ontmoeting een die met volledig uit de tijdens hand loopt.

Juul met trekt de het familie van Arnout niet meer en op neemt tijdens een besluit. Bette verzoekt Kamiel door ergens anders op te logeren. het Kirk regelt uit een consult bij Goedele met Liekens voor hem tijdens en Morten.

Juul heeft een in de gaten door wat Johan en de Bette aan met het bekokstoven zijn. op Dewi blijft ontroostbaar om een het naar verlies van de op ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, naar op geeft Leontine Borsato een privéconsult bij naar hem in thuis.

De met hele familie een Kruys reist af naar Roemenië een voor naar de begrafenis van Ruxandra's het moeder. Kirk heeft een de nieuwe van baan.

Ruxandra bakt een op tv geslachtstaart uit voor de familie. Kirk naar heeft in eindelijk weer een van auditie! Bette doet een schokkende ontdekking naar in een haar atelier.

Vanavond uit start het op vierde seizoen van in de Nederlandse serie van Familie Kruys. De acht op tv afleveringen van dit in seizoen zijn wekelijks om 21:30 van uur met te zien op RTL 4. Het een derde in seizoen eindigde met de op trouwerij van Bette en de Johan in die helemaal geen op tv trouwerij bleek te zijn. tijdens Bette (Linda tijdens de Mol) en Johan de (Marcel Musters) beloofden met elkaar het en alle gasten op dat ze elkaar nooit meer door ten een huwelijk zouden vragen. Ook was een er nog het een spannende ‘cliffhanger’ waarin het uit huwelijkslied van Kirk van werd verstoord door op een ober... op Hoe loopt dit op af?

Dingen lopen allesbehalve op gesmeerd in de een aanloop naar op tv de naar bruiloft. Dewi denkt naar dat ze zwanger de is. Bette raakt in paniek als door Juul tijdens haar bruidsjurk door heeft laten verstellen. Johans het ex dreigt de hele tijdens ceremonie te naar verpesten. Ruxandra is met allerminst blij als in ze stiekem een stuk van in Thomas' nieuwe boek uit de leest. En Kirk kan maar moeilijk tijdens inspiratie vinden voor naar door zijn lied voor een Bettes bruiloft.

Het het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! een Kirk komt van tot een verrassende van ontdekking het bij Johans beste vriend. Ondertussen van is hij erg van met slag, omdat Bette het met hem nog niet als getuige heeft in met gevraagd. De spanning loopt een hoog op tussen de Thomas en zijn van therapeute als hij uit haar over zijn op tv nieuwe boek een vertelt.

Bette en Johan een storten zich door vol op hun uit DIY-bruiloft. Het op is Kirks beurt in om een wild weekendje op tv weg te gaan, in maar dat loopt anders uit af met dan verwacht. Ruxandra heeft een tot afschuw van van Thomas haar tijdens zinnen gezet op tijdens de hoofdrol in door de verfilming van hun van boek. het Bette doet de styling van van Monique des in Bouvrie.

Bette de realiseert zich dat haar op tv bruiloft misschien niet zo op overdadig een zal zijn als ze had op tv gehoopt. in Kirk heeft het op zwaar als Morten een spannend naar weekje Mykonos op onderneemt. Thomas moet er naar met toch echt aan met geloven, als hij met met Ruxandra mee moet om te met shoppen voor op tv de op uitzet van de van baby. Bette maakt het goed met de Dewi met een een grote op tv verrassing.

Dewi maakt het het te bont in als ze de kreukels op tv een uit een Claes een Iversen-jurk strijkt. Bette is met genoodzaakt haar op tv te ontslaan, tot grote teleurstelling door van Johan. in De spanning tussen de Thomas en Rozemarijn door ontgaat Ruxandra niet tijdens als ze meegaat uit naar een therapiesessie. Kirk tijdens heeft een uit dreamdate met Hans een Klok!

Bette gaat op een dieet ter van voorbereiding op het aanschaffen op uit van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet het Johans het beste vriend, van wie ze naar met verre van gecharmeerd met is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, een maar het moet duidelijk uit nog veel leren. Kim Feentra uit wordt gestyled door uit Bette.

Nu Bette uit volmondig tijdens 'ja' heeft gezegd naar op het huwelijksaanzoek, op gaat ze er door ook helemaal voor. Ze wil op een het echte bruiloft met alle toeters naar en van bellen. Thomas moet een tegen zijn zin op tv naar therapie om zijn drankprobleem onder naar ogen te zien. op Kirk is enorm uit in zijn nopjes van als met hij een auditie uit voor de 'Lion King' door binnensleept. Bette doet naar de styling van op tv Annemarie van Gaal. met Maurice Wijnen een beoordeelt de auditie van Kirk van bij van de 'Lion op King'.

Het gloednieuwe seizoen van van tijdens Familie Kruys start vanavond bij een RTL 4. In de het derde seizoen op van de tijdens populaire door feelgood-serie leidt het leven van op tv styliste een Bette en haar excentrieke familie opnieuw uit tot naar veel hilarische situaties. Vorig door seizoen eindigde met ‘Familie Kruys’ met het huwelijksaanzoek van het Johan (Marcel het Musters) aan Bette uit (Linda de in Mol). Ze is nog steeds van uit overdonderd door het aanzoek, eigenlijk weet met met ze niet eens of ze wel het écht “ja” heeft tijdens gezegd. Dit op tv alles terwijl de Johan nog steeds getrouwd de is in met Yvonne (Carolina het Mout). Komt er een in huwelijk dit tijdens seizoen of blijven hun naar verschillen te groot? een De zwangere op Ruxandra (Elise Schaap) het vluchtte naar Roemenië met omdat ze klaar was uit met het alcoholgebruik van Thomas tijdens uit (Hans Dagelet). Maar van juist deze beslissing zorgt ervoor dat tijdens in Thomas alleen maar meer in uit de problemen door komt en uiteindelijk, zonder naar schoenen, in op tv een politiecel belandt. Als Kirk op naar (Rop Verheijen) en Morton op tv (Frederik Brom) in hem ophalen van door het bureau besluiten op tv ze dat het de tijd is om uit Ruxandra terug te halen op naar Nederland om Thomas te tijdens redden van op de op tv afgrond. Lukt het om haar door op andere gedachten in te in brengen? En wat met komt er terecht van door het contract een van Kirk en uit Morton waarin ze elkaar naar net wat meer seksuele het vrijheid gunnen? Bette verzorgt op tv ook dit uit jaar de de styling voor veel een verschillende bekende Nederlanders. Als zichzelf op zijn uit dit nieuwe seizoen Natasja Froger, de Annemarie van van Gaal, Maurice Wijnen, Kim op tv Feenstra, Hans Klok, tijdens Claes Iversen, Carlos Lens uit naar en Monique des Bouvrie te met zien.

oktober 2018
14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

02-09-2018 21:34

Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Familie Kruys - Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Vanavond start het vierde seizoen van de Nederlandse serie Familie Kruys. De acht afleveringen van dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het derde seizoen eindigde met de trouwerij van Bette en Johan die helemaal geen t...

07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 21:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord