Programma gemist?

Dingen op tv lopen allesbehalve gesmeerd in de op aanloop naar de op bruiloft. Dewi van denkt dat naar ze zwanger is. van Bette raakt in paniek als het Juul haar bruidsjurk het met heeft laten verstellen. uit Johans ex dreigt de in hele ceremonie op te verpesten. Ruxandra is allerminst blij op als ze stiekem de een stuk van door Thomas' nieuwe naar boek op tv leest. En Kirk kan van maar moeilijk op inspiratie vinden voor zijn lied tijdens voor Bettes het bruiloft.

Het is tijd tijdens naar voor de vrijgezellenfeestjes! de Kirk komt tot een het verrassende ontdekking bij door Johans beste vriend. Ondertussen is de met hij erg van het slag, omdat Bette hem nog niet van als getuige heeft van de gevraagd. De spanning loopt hoog in op tussen een Thomas en zijn therapeute als op hij op tv haar over naar zijn nieuwe boek van vertelt.

Bette op tv en Johan de storten zich vol op hun DIY-bruiloft. van Het is Kirks de beurt naar om een wild weekendje op tv weg te gaan, met maar in dat loopt anders af met dan verwacht. met Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas uit haar zinnen in gezet op naar de hoofdrol in op tv de verfilming van hun boek. tijdens Bette doet naar de styling van uit Monique van des Bouvrie.

Bette van realiseert zich dat in haar bruiloft misschien niet tijdens zo door overdadig zal zijn als de ze had gehoopt. Kirk op heeft het zwaar een als uit Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. tijdens Thomas moet met er toch echt aan de geloven, als hij naar met Ruxandra tijdens mee moet om met te op shoppen voor de uitzet van de in baby. Bette tijdens maakt het naar goed met met Dewi met een grote door verrassing.

Dewi door maakt het door te bont als tijdens ze de kreukels uit een Claes tijdens Iversen-jurk strijkt. het Bette is genoodzaakt haar op tv te ontslaan, tijdens tot grote teleurstelling van de Johan. het De spanning tussen Thomas in en tijdens Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet uit als ze meegaat naar een in therapiesessie. Kirk het heeft een door dreamdate met van Hans Klok!

Bette gaat naar op dieet ter het voorbereiding met op het aanschaffen van in de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet het Johans beste vriend, het van wie ze het verre van tijdens gecharmeerd in is. Dewi heeft Juuls baan de overgenomen, maar moet naar duidelijk met nog veel leren. Kim uit Feentra wordt gestyled door op tv Bette.

Nu in Bette volmondig tijdens 'ja' heeft gezegd op het uit huwelijksaanzoek, gaat ze er de ook helemaal voor. in Ze met wil een echte bruiloft door met met alle toeters en in bellen. Thomas moet tegen zijn zin het naar therapie naar om zijn drankprobleem onder van ogen te tijdens zien. Kirk is enorm op in met zijn nopjes van als hij een auditie voor naar de 'Lion King' binnensleept. tijdens Bette van doet de styling van een Annemarie uit van Gaal. Maurice Wijnen beoordeelt de door auditie van met Kirk een bij de 'Lion uit King'.

Het met gloednieuwe seizoen van Familie Kruys op start vanavond door bij RTL 4. In door het derde seizoen tijdens van de populaire van feelgood-serie tijdens leidt het leven van van styliste Bette op tv en haar excentrieke familie met opnieuw naar tot veel hilarische situaties. Vorig de seizoen eindigde ‘Familie met Kruys’ met het huwelijksaanzoek van het Johan (Marcel Musters) een aan Bette (Linda een door de Mol). Ze is nog het steeds overdonderd van door het aanzoek, eigenlijk van weet ze de niet eens of ze wel het in écht “ja” heeft gezegd. Dit alles naar terwijl in Johan nog steeds getrouwd op tv is met van Yvonne (Carolina Mout). door Komt er een huwelijk dit de in seizoen of blijven naar hun verschillen te een groot? De zwangere Ruxandra van (Elise Schaap) door vluchtte naar Roemenië omdat naar ze klaar was met de het alcoholgebruik van Thomas op (Hans de Dagelet). Maar juist deze beslissing op tv zorgt met ervoor dat Thomas alleen van maar meer in de een problemen komt met en het uiteindelijk, zonder schoenen, in het een politiecel belandt. Als van Kirk (Rop Verheijen) uit en Morton (Frederik Brom) met naar hem ophalen van het bureau besluiten uit ze dat het door tijd is om met Ruxandra de terug te halen naar Nederland op om Thomas te in redden op tv van de afgrond. Lukt het tijdens de om haar op andere een gedachten te het brengen? En wat uit komt er terecht van met het contract van Kirk het en Morton waarin het ze elkaar net naar wat tijdens meer seksuele vrijheid gunnen? Bette verzorgt van ook dit jaar de de styling voor veel van verschillende bekende op tv Nederlanders. Als zichzelf zijn de dit nieuwe seizoen op tv Natasja Froger, van Annemarie van in Gaal, Maurice Wijnen, door Kim Feenstra, Hans het Klok, Claes uit Iversen, Carlos Lens en naar Monique des Bouvrie te op tv zien.

Kirk en Morten de besluiten het een contract op met te stellen waarin van ze allebei een week tijdens in het jaar uit vrij zijn uit om te doen en door laten wat ze van willen. Vrij letterlijk en tijdens vrij het figuurlijk. Maar in zo'n contract schudt je op tv niet zomaar uit de in mouw. op Dewi en Thomas zien naar hun geliefden vertrekken, terwijl in Johan een belangrijke van vraag aan naar Bette op nogal bijzondere wijze een weet te van stellen.

Frits helpt een postuum Kirk een handje in om weer in op beter op tv vaarwater te komen met Morten op tv als door ze samen zijn uitvaart in regelen. uit Frits' begrafenis woelt nogal op veel in de familie overhoop op tv in en hij is met niet eens de enige met die in het graf een verdwijnt.

De op tv Familie Kruys krijgt het zwaar de op tv te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en naar merkt dat van Thomas' naar prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet van kan uit overboord als Kirks naar bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet naar op tv enorm haar best om Bette tijdens de menopauze in te tijdens uit praten.

Bette en Johan het op doen het rustig aan, naar omdat ze weten dat van het een fysiek wel snor zit tussen met hen. op tv Hun culturele uitje met in 'Foam' loopt op tv desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry naar gooit de van trossen met los met Captain Kirk', kopt het de Story. En daar door is geen met woord door aan gelogen, ontdekt naar ook Morten als hij de eerder dan gepland terugkeert uit tijdens door Ecuador.

Als op tv Bette Johan ziet met met een tijdens andere vrouw, met een een gemakskapsel, een driekwart op legging en een de gebloemd Vinex vestje, besluit op ze door dat het nooit met wat kan worden tussen door hen beiden. De eerste hulp naar in op tv het ziekenhuis een wordt flink bezocht en de zorgt zelfs uit voor een onverwachte ontmoeting. Kirk door kan daarover meepraten als in hij Morten tijdens afzet op Schiphol op tv en ene Ferry tijdens D. tegen het lijf op tv het loopt.

Captain naar Kirk is zo'n daverend tijdens succes van dat er een totale campagne uit gemaakt een wordt. Kirk vraagt Bette om uit de styling te het doen. Juul waarschuwt haar het nog: familie de op de werkvloer vraagt naar om een problemen.

Bette helpt Ruxandra naar om de Leco-look tijdens te krijgen voor het op de cover door naar van het seksboek. Frits van geeft Kirk de tip met om de auditie voor van een met bitterballencommercial gewoon uit als zichzelf te tijdens doen en dat blijft niet zonder een gevolgen. Bette zou de het door liefst bij Johan zijn nu de op iedereen in haar uit directe omgeving zwanger, door gelukkig of succesvol is, naar maar haar de date met de uit akelige Luuk heeft verregaande op tv consequenties.

augustus 2017
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord