Programma gemist?

Dingen lopen naar allesbehalve gesmeerd in in de met aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt door dat ze zwanger een is. Bette op raakt in paniek een als Juul in haar bruidsjurk heeft laten verstellen. tijdens Johans het ex dreigt de hele ceremonie in te in verpesten. Ruxandra tijdens is allerminst blij als van ze stiekem in een stuk van Thomas' nieuwe boek in leest. En naar Kirk kan maar met moeilijk inspiratie vinden het voor door zijn lied voor Bettes uit bruiloft.

Het is tijd een voor de vrijgezellenfeestjes! van Kirk komt tot de van een verrassende ontdekking bij Johans naar beste vriend. Ondertussen op tv is hij erg van het slag, het omdat Bette hem nog in niet als getuige heeft het de gevraagd. De spanning loopt hoog op op tv de tussen Thomas en zijn therapeute als op hij haar over naar zijn het nieuwe boek op tv vertelt.

Bette met en Johan uit storten zich vol uit op hun DIY-bruiloft. Het is naar Kirks beurt om een met wild weekendje weg op te gaan, op maar dat door loopt anders af dan de verwacht. Ruxandra heeft door tot afschuw tijdens van Thomas haar zinnen gezet naar op met de hoofdrol in uit de verfilming van hun boek. de Bette doet met de een styling van Monique tijdens des Bouvrie.

Bette met realiseert zich op tv dat haar bruiloft misschien op tv niet zo overdadig zal tijdens zijn in als ze had gehoopt. met Kirk heeft het zwaar met als Morten een uit spannend weekje Mykonos de onderneemt. Thomas moet er het toch echt aan met geloven, als hij op tv naar met Ruxandra mee moet om op te shoppen voor uit de uitzet van de op baby. van Bette maakt het goed met tijdens Dewi met een op grote op verrassing.

Dewi in maakt het te bont uit als het ze de kreukels uit een Claes de Iversen-jurk strijkt. op tv Bette is genoodzaakt de haar te in ontslaan, tot grote teleurstelling het van op tv Johan. De spanning tussen Thomas en met tijdens Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze met meegaat naar op tv een therapiesessie. Kirk heeft met naar een dreamdate met Hans een Klok!

Bette een gaat op dieet een ter voorbereiding op het aanschaffen op tv van de een perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet een Johans beste in vriend, op tv van wie ze verre van met gecharmeerd is. van Dewi heeft Juuls door baan overgenomen, maar moet duidelijk een nog uit veel leren. Kim Feentra in wordt op tv gestyled door Bette.

Nu op Bette volmondig 'ja' heeft gezegd met op het het huwelijksaanzoek, gaat ze van er ook helemaal voor. van Ze tijdens wil een echte van bruiloft met de alle toeters en bellen. door Thomas moet van tegen zijn zin naar therapie om naar zijn drankprobleem onder op tv een ogen te zien. Kirk het is enorm een in zijn nopjes als met hij een auditie voor de de 'Lion uit King' binnensleept. Bette op doet de styling van Annemarie door met van Gaal. Maurice Wijnen beoordeelt de met auditie van Kirk op bij de 'Lion op tv de King'.

Het gloednieuwe seizoen door van Familie Kruys in start vanavond bij op RTL op tv 4. In het derde seizoen uit van de populaire de feelgood-serie leidt door het leven van styliste het uit Bette en haar het excentrieke familie opnieuw tot veel een hilarische situaties. Vorig tijdens seizoen eindigde ‘Familie Kruys’ met naar het huwelijksaanzoek het van Johan op tv (Marcel Musters) aan Bette (Linda op de Mol). de Ze door is nog steeds overdonderd met door het aanzoek, eigenlijk weet met ze het niet eens uit of ze wel écht “ja” tijdens heeft gezegd. Dit de alles naar terwijl Johan nog door steeds getrouwd is met naar Yvonne (Carolina door Mout). Komt er een huwelijk op dit seizoen uit of blijven naar hun verschillen te groot? naar De zwangere Ruxandra (Elise het Schaap) vluchtte naar Roemenië in omdat ze door klaar was met het tijdens alcoholgebruik van Thomas naar (Hans Dagelet). met Maar op juist deze beslissing zorgt ervoor met dat Thomas alleen een maar meer in de met problemen komt en op tv uiteindelijk, zonder op tv schoenen, in een door politiecel belandt. Als door Kirk (Rop Verheijen) een en Morton (Frederik Brom) op tv hem de ophalen van het bureau op besluiten ze dat het door tijd is om het Ruxandra op tv terug te halen naar Nederland van een om Thomas te redden van de naar in afgrond. Lukt het om haar naar op andere gedachten te de brengen? En met wat komt er terecht door de van het contract uit van Kirk en Morton waarin ze de elkaar net wat op meer seksuele vrijheid met op tv gunnen? Bette verzorgt ook met dit jaar de een styling voor veel verschillende uit bekende Nederlanders. tijdens Als zichzelf zijn op tv dit nieuwe seizoen Natasja Froger, Annemarie door van Gaal, Maurice van de Wijnen, Kim Feenstra, Hans in Klok, Claes Iversen, Carlos Lens met en Monique des de Bouvrie te in zien.

Kirk en van Morten van besluiten een contract op in te stellen waarin ze allebei tijdens een van week in het jaar op tv vrij zijn om te van op doen en laten op tv wat ze willen. Vrij letterlijk een en vrij figuurlijk. op Maar in zo'n contract schudt je niet zomaar naar uit de mouw. een Dewi en Thomas een op tv zien hun geliefden vertrekken, op terwijl Johan een belangrijke vraag het aan Bette tijdens op nogal bijzondere uit wijze weet op tv te stellen.

Frits helpt postuum door Kirk een van handje het om weer in beter vaarwater te in van komen met Morten naar als ze samen zijn uitvaart het regelen. Frits' het begrafenis woelt door nogal veel in de familie overhoop tijdens en van hij is niet eens de uit enige naar die in een het graf verdwijnt.

De een Familie Kruys krijgt een het zwaar te verduren. Ruxandra in heeft nesteldrang en de merkt door dat Thomas' het prioriteiten elders liggen. de De kapiteinspet kan overboord het als Kirks naar bitterballencontract wordt ontbonden. Irene door Moors doet in enorm haar best op tv om Bette de een menopauze in te op tv praten.

Bette en Johan in doen het rustig tijdens aan, omdat ze met weten dat het uit op tv fysiek wel snor zit tussen hen. van Hun in culturele uitje in 'Foam' loopt in desalniettemin tijdens behoorlijk uit de hand. van 'Ferry gooit de trossen met los met op tv Captain Kirk', tijdens kopt de Story. het En daar is van geen woord van aan gelogen, ontdekt ook naar Morten als hij eerder met dan gepland van terugkeert uit een Ecuador.

Als tijdens Bette Johan de ziet met een andere een vrouw, met een gemakskapsel, een met met driekwart legging en een gebloemd Vinex het vestje, besluit met ze van dat het nooit door wat kan worden tussen hen beiden. met het De eerste hulp in de het ziekenhuis wordt flink bezocht de en de zorgt zelfs op voor een onverwachte tijdens ontmoeting. Kirk kan daarover meepraten als de hij op tv Morten afzet de op Schiphol en ene Ferry het D. tegen door het lijf van loopt.

Captain in Kirk is zo'n daverend succes op tv dat van er een totale campagne gemaakt de wordt. Kirk vraagt een Bette met om de styling op tv te doen. door Juul waarschuwt haar nog: het familie op de werkvloer in vraagt het om problemen.

Bette helpt Ruxandra met om de Leco-look de te krijgen voor het op het de cover een van het seksboek. door Frits geeft Kirk de tip op tv om de auditie naar voor op een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te uit doen en op dat blijft op niet zonder gevolgen. uit Bette zou het liefst de bij op tv Johan zijn nu iedereen in haar in directe omgeving de zwanger, in gelukkig of succesvol is, maar haar naar date van met de akelige Luuk uit heeft verregaande het consequenties.

juni 2017
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord