Programma gemist?

Dingen lopen allesbehalve een gesmeerd op tv in de uit aanloop naar de bruiloft. een Dewi denkt in dat ze zwanger is. Bette raakt naar in paniek als uit Juul haar tijdens bruidsjurk heeft laten verstellen. van Johans uit ex dreigt de hele ceremonie een naar te verpesten. Ruxandra is allerminst blij de als uit ze stiekem een de stuk van met Thomas' nieuwe boek leest. op En Kirk kan van maar moeilijk inspiratie vinden voor tijdens zijn lied met voor Bettes naar bruiloft.

Het is in tijd voor de in vrijgezellenfeestjes! Kirk komt op tv tot een een verrassende ontdekking met bij Johans beste vriend. Ondertussen tijdens is hij erg naar van slag, omdat Bette het hem nog niet door als getuige in heeft op tv gevraagd. De spanning in loopt hoog op tussen met Thomas en zijn therapeute als door de hij haar over zijn nieuwe boek een een vertelt.

Bette en naar Johan storten uit zich vol de op hun DIY-bruiloft. het Het is Kirks beurt om een van uit wild weekendje weg een te gaan, maar dat met loopt anders af dan verwacht. op tv van Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas door haar zinnen de gezet op uit de hoofdrol een in de verfilming van hun naar boek. Bette tijdens doet de styling van tijdens Monique des een Bouvrie.

Bette op realiseert zich met dat haar bruiloft misschien naar niet zo in overdadig zal zijn als ze met had gehoopt. in Kirk heeft het in zwaar als Morten een van spannend op tv weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet naar er op toch echt aan in geloven, als hij met een Ruxandra mee van moet om te shoppen voor de op naar uitzet van de baby. een Bette maakt het het goed met Dewi door met een grote uit verrassing.

Dewi op maakt het te het bont als ze de naar kreukels naar uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette tijdens is genoodzaakt met haar te ontslaan, tot het naar grote teleurstelling van Johan. De met spanning tussen Thomas naar en Rozemarijn ontgaat naar Ruxandra in niet als ze meegaat op tv naar een therapiesessie. tijdens Kirk heeft een dreamdate met met Hans door Klok!

Bette gaat op uit dieet ter naar voorbereiding op het aanschaffen met van de perfecte in bruidsjurk. op Ze ontmoet Johans beste vriend, een van wie tijdens ze verre van gecharmeerd op tv is. Dewi op heeft Juuls baan overgenomen, naar maar het moet duidelijk nog veel op tv leren. Kim Feentra wordt van gestyled door op tv Bette.

Nu Bette in volmondig 'ja' heeft gezegd op tv op het huwelijksaanzoek, tijdens een gaat ze er ook met helemaal voor. Ze wil een een echte bruiloft met een alle toeters en het bellen. op Thomas moet tegen uit zijn zin naar therapie om op tv zijn drankprobleem onder in ogen tijdens te zien. het Kirk is enorm in op zijn nopjes als hij een het auditie in voor de 'Lion een King' binnensleept. Bette doet de in styling uit van Annemarie van Gaal. een Maurice van Wijnen beoordeelt de auditie van op tv Kirk bij de 'Lion tijdens naar King'.

Het in gloednieuwe seizoen de van Familie Kruys start met vanavond bij op RTL 4. In het uit derde seizoen in van de populaire feelgood-serie leidt het het leven van naar styliste Bette van en haar excentrieke familie opnieuw uit in tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen eindigde op naar ‘Familie Kruys’ met het huwelijksaanzoek de van Johan (Marcel op Musters) aan met Bette (Linda de Mol). in Ze is nog op steeds overdonderd door het uit aanzoek, naar eigenlijk weet ze niet eens van of ze van wel écht “ja” met heeft gezegd. uit Dit alles terwijl Johan in nog steeds met getrouwd is met Yvonne (Carolina de Mout). door Komt er van een huwelijk dit seizoen of blijven door hun op verschillen te groot? De naar zwangere het Ruxandra (Elise Schaap) vluchtte op naar Roemenië omdat in ze klaar de was met het alcoholgebruik in van Thomas uit (Hans Dagelet). Maar door juist deze beslissing op zorgt ervoor dat Thomas tijdens alleen maar meer in de uit problemen komt en in uiteindelijk, het zonder schoenen, op tv in een politiecel belandt. Als Kirk de naar (Rop Verheijen) en Morton met (Frederik Brom) door hem ophalen van het bureau door besluiten ze met dat het het tijd is om Ruxandra met terug te halen naar door Nederland om Thomas te van redden van de de een afgrond. Lukt het een om haar op andere gedachten met te op tv brengen? En wat van komt er terecht van het tijdens contract een van Kirk en Morton waarin ze tijdens elkaar net wat op meer naar seksuele vrijheid gunnen? Bette de verzorgt ook tijdens dit jaar de de styling voor veel verschillende bekende van Nederlanders. Als naar zichzelf zijn naar dit nieuwe seizoen op Natasja Froger, Annemarie op van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, de Hans door Klok, Claes Iversen, Carlos naar Lens en de Monique des de Bouvrie te zien.

Kirk en Morten op tv besluiten tijdens een contract op tijdens te stellen waarin ze de allebei een het week in het jaar met vrij zijn om te tijdens van doen en laten uit wat ze willen. van Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. door Maar zo'n in contract schudt je niet op zomaar uit met de mouw. op Dewi en Thomas met zien hun geliefden vertrekken, het terwijl Johan een belangrijke door vraag aan het Bette op nogal bijzondere het wijze van weet te stellen.

Frits op helpt postuum Kirk een uit handje om weer in de beter vaarwater te de komen met met Morten als ze samen een tijdens zijn uitvaart regelen. Frits' de begrafenis woelt nogal in veel in de de familie overhoop en hij op tv is op tv niet eens de enige de die in het tijdens graf verdwijnt.

De Familie tijdens Kruys naar krijgt het zwaar te met verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en de van merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. van De kapiteinspet kan op overboord van als Kirks bitterballencontract op tv wordt ontbonden. uit Irene Moors doet een enorm haar best om naar Bette de menopauze in te op een praten.

Bette en met Johan doen een het rustig aan, omdat door ze weten dat het tijdens fysiek wel snor op tv zit het tussen hen. Hun culturele uitje door in in 'Foam' loopt desalniettemin tijdens behoorlijk uit de hand. 'Ferry uit gooit de in trossen los met Captain het Kirk', kopt de op tv Story. En een daar is geen de woord aan gelogen, naar ontdekt ook Morten naar als hij uit eerder dan gepland terugkeert op uit van Ecuador.

Als tijdens Bette Johan ziet met door een andere vrouw, met door een gemakskapsel, de een uit driekwart legging en naar een gebloemd Vinex vestje, in besluit ze dat door het nooit wat kan met worden tussen hen de beiden. De eerste naar hulp in in het ziekenhuis wordt een flink bezocht op tv en zorgt zelfs voor een met onverwachte in ontmoeting. Kirk kan daarover met meepraten als hij Morten afzet door op Schiphol en tijdens uit ene Ferry D. in tegen het lijf uit loopt.

Captain van Kirk is zo'n daverend succes tijdens dat op er een totale campagne in gemaakt van wordt. Kirk vraagt Bette om de het styling te in doen. tijdens Juul waarschuwt haar nog: familie met op in de werkvloer vraagt het om problemen.

Bette een helpt Ruxandra uit om de Leco-look te op krijgen voor het op de cover op tv van het seksboek. Frits op geeft Kirk de op tv tip om de auditie voor een een bitterballencommercial uit gewoon het als zichzelf te doen en dat de blijft van niet zonder gevolgen. Bette met zou het liefst bij tijdens Johan zijn nu met iedereen in met haar directe omgeving zwanger, in uit gelukkig of succesvol is, in maar haar uit date met de akelige Luuk op heeft verregaande een consequenties.

november 2017
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord