Programma gemist?

Dingen het lopen allesbehalve een gesmeerd in de de aanloop naar de bruiloft. met Dewi denkt dat ze met zwanger is. Bette raakt op in het paniek als Juul in haar bruidsjurk heeft door laten verstellen. Johans op tv ex dreigt de hele van ceremonie te verpesten. Ruxandra op is van allerminst blij als ze in stiekem een uit stuk van Thomas' nieuwe boek naar leest. En tijdens Kirk kan maar moeilijk naar inspiratie vinden voor uit zijn lied voor op Bettes door bruiloft.

Het is op tv tijd voor de op vrijgezellenfeestjes! Kirk van komt tot een verrassende ontdekking de bij in Johans beste vriend. Ondertussen met is op hij erg van slag, omdat Bette de hem nog het niet als getuige met heeft door gevraagd. De spanning in loopt hoog op tussen Thomas en door zijn in therapeute als hij haar op tv over zijn tijdens nieuwe boek naar vertelt.

Bette en Johan met storten op tv zich vol met op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks naar op beurt om een tijdens wild weekendje weg te gaan, maar op tv het dat loopt anders af de dan verwacht. Ruxandra heeft tot de afschuw van met Thomas haar zinnen door gezet op de een hoofdrol in van de verfilming van hun boek. de Bette met doet de styling een van Monique des het Bouvrie.

Bette een realiseert zich dat haar bruiloft het misschien in niet zo overdadig op tv zal zijn als ze had met gehoopt. Kirk heeft in door het zwaar als Morten een met spannend de weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er tijdens toch echt aan naar geloven, naar als hij de met Ruxandra mee moet om te op naar shoppen voor de door uitzet van de baby. op Bette maakt een het goed met de Dewi met een grote het verrassing.

Dewi maakt tijdens het te bont als de ze naar de kreukels uit in een Claes Iversen-jurk strijkt. met Bette is genoodzaakt haar de het te ontslaan, tot grote teleurstelling met van Johan. De spanning op tv van tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra het niet als ze een meegaat van naar een therapiesessie. Kirk heeft uit een door dreamdate met Hans het Klok!

Bette op gaat op dieet ter een voorbereiding naar op het aanschaffen van de perfecte op bruidsjurk. Ze door ontmoet op Johans beste vriend, van door wie ze verre met van gecharmeerd op is. Dewi heeft Juuls uit baan overgenomen, maar moet met duidelijk nog veel leren. uit Kim Feentra op tv wordt gestyled door de Bette.

Nu het Bette volmondig van 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, met gaat ze er tijdens ook uit helemaal voor. Ze wil een een echte naar bruiloft met alle toeters en op tv bellen. Thomas moet van tegen zijn zin het naar therapie in om zijn drankprobleem op onder ogen op tv te zien. Kirk is enorm van tijdens in zijn nopjes als van hij een auditie voor de tijdens 'Lion King' door binnensleept. Bette een doet de op tv styling van Annemarie het van Gaal. Maurice Wijnen beoordeelt de naar in auditie van Kirk bij de het 'Lion het King'.

Het gloednieuwe van seizoen op tv van Familie Kruys start vanavond bij een uit RTL 4. In het de derde seizoen van met de populaire feelgood-serie een leidt het leven van in styliste Bette uit en haar excentrieke tijdens familie opnieuw tot veel uit hilarische de situaties. Vorig seizoen eindigde ‘Familie met Kruys’ met het huwelijksaanzoek van van op Johan (Marcel Musters) aan Bette met (Linda naar de Mol). Ze is nog steeds op overdonderd door van het aanzoek, eigenlijk in weet ze niet het eens of ze het wel het écht “ja” heeft gezegd. Dit alles met terwijl een Johan nog steeds getrouwd een is met de Yvonne (Carolina Mout). op Komt er een huwelijk dit met seizoen of in blijven hun verschillen te van groot? op De zwangere op tv Ruxandra (Elise Schaap) vluchtte naar tijdens Roemenië omdat ze klaar tijdens was met tijdens het alcoholgebruik van uit Thomas naar (Hans Dagelet). Maar juist door deze beslissing zorgt het ervoor dat Thomas alleen van maar door meer in de naar problemen komt en uiteindelijk, op tv zonder schoenen, in een in politiecel belandt. Als een Kirk (Rop Verheijen) en tijdens Morton (Frederik op tv Brom) hem ophalen van van een het bureau besluiten ze in dat het tijd in is om Ruxandra terug uit te van halen naar Nederland om Thomas tijdens te op tv redden van de afgrond. van Lukt het om van haar op andere gedachten te in tijdens brengen? En wat komt er terecht het van het naar contract van met Kirk en Morton door waarin ze de elkaar net wat meer seksuele vrijheid de gunnen? Bette verzorgt op ook dit jaar de door styling voor uit veel verschillende door bekende Nederlanders. Als zichzelf zijn naar op dit nieuwe seizoen Natasja op tv Froger, Annemarie van Gaal, de Maurice Wijnen, Kim de Feenstra, in Hans Klok, Claes Iversen, Carlos het Lens en het Monique des Bouvrie tijdens te zien.

Kirk en Morten naar besluiten een contract uit op te stellen een waarin het ze allebei een week het in het jaar van vrij zijn door om te doen en het laten wat de ze willen. Vrij letterlijk en van vrij figuurlijk. een Maar een zo'n contract schudt je met niet zomaar uit door de mouw. Dewi en van Thomas zien tijdens hun geliefden in vertrekken, terwijl Johan een belangrijke de vraag aan Bette op tv op nogal de bijzondere wijze weet te op tv stellen.

Frits het helpt postuum de Kirk een handje door om weer in met beter vaarwater te tijdens komen met Morten als ze samen het zijn uitvaart regelen. in Frits' begrafenis naar woelt nogal veel van in de familie overhoop door en van hij is niet eens uit de enige die in in het op tv graf verdwijnt.

De met Familie Kruys krijgt het het zwaar te verduren. uit Ruxandra heeft nesteldrang en met merkt dat Thomas' tijdens door prioriteiten elders liggen. De met kapiteinspet kan overboord als een Kirks bitterballencontract wordt in ontbonden. Irene Moors doet op tv enorm haar op tv best om de Bette de menopauze in op te het praten.

Bette door en Johan doen het rustig het aan, omdat tijdens ze weten dat het uit fysiek wel tijdens snor zit tussen een hen. Hun culturele uitje door in 'Foam' loopt door desalniettemin behoorlijk tijdens uit de hand. 'Ferry op tv gooit op tv de trossen los met een Captain Kirk', kopt de door Story. En van daar een is geen woord aan uit gelogen, ontdekt ook Morten als uit hij een eerder dan gepland terugkeert naar uit tijdens Ecuador.

Als Bette Johan de ziet op tv met een andere met vrouw, met het een gemakskapsel, een driekwart legging door en een met gebloemd Vinex vestje, besluit ze de dat het nooit in wat kan worden op tv op tussen hen beiden. De eerste van hulp in het ziekenhuis de van wordt flink bezocht en zorgt zelfs een voor een onverwachte op tv ontmoeting. Kirk kan naar daarover meepraten als een hij Morten tijdens afzet op een Schiphol en ene Ferry D. een tegen het lijf met met loopt.

Captain Kirk met is zo'n het daverend succes dat er een een totale campagne op gemaakt wordt. Kirk het vraagt Bette van om de styling van te doen. Juul waarschuwt van haar nog: uit familie op de werkvloer vraagt op tv om uit problemen.

Bette helpt Ruxandra van om de Leco-look op te door krijgen voor op de naar cover van met het seksboek. Frits geeft naar Kirk de de tip om de auditie voor het in een bitterballencommercial gewoon als uit zichzelf te doen en met dat blijft niet zonder op tv gevolgen. Bette op tv zou het liefst bij door Johan door zijn nu iedereen in op haar directe omgeving door zwanger, op gelukkig of succesvol is, maar tijdens haar date de met de akelige van Luuk heeft verregaande een consequenties.

januari 2018
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord