Programma gemist?

Bette wil de haar verjaardag niet vieren, met maar daar de neemt de niemand genoegen mee. Tijdens in haar feest het is zij niet de de enige die verrast uit wordt.

Ruxandra op roept de op tv hulp in van Bette. Kirk naar is door wanhopig en stalkt Evelyn. uit De boekpresentatie de van Thomas loopt totaal van uit de hand. Voor Morten door is er eindelijk op tv goed in nieuws.

Bette uit ondervindt dat van ze het daten een verleerd is. Morten uit heeft zichzelf zwaar in in de problemen naar gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra uit door gaat op oorlogspad om haar relatie door van te redden.

Kirk met is dolblij met zijn nieuwe de baantje, maar het weet de nog niet wat hem boven van het hoofd hangt. uit Bette door confronteert Thomas en ontdekt de door datingapp. Ruxandra vermoedt dat het Thomas het iets voor haar op verbergt.

Bette praat op haar mond voorbij door tijdens een etentje en het brengt van Thomas verder in de in problemen. Morten worstelt op tv met met een belangrijke keuze en Kirk voelt een zich buitenspel in gezet.

Terwijl op tv Thomas druk uit is met revalideren, brengt uit Kirk zichzelf in het de problemen met een naar leugen om in bestwil. Bette is verdrietig over naar het vertrek van op tv uit Johan en krijgt een hulp uit onverwachte naar hoek.

Bette uit twijfelt aan Johan. Een oude de vriendin een van Kirk heeft met een vreemd verzoek. Ruxandra en het Thomas uit krijgen problemen een met de kraamverzorgster het en Johan neemt in een drastisch besluit.

Vanavond door start het vijfde naar en laatste seizoen tijdens van de Nederlandse komische serie een Familie op tv Kruys. De familie Familie Kruys van gaat over de in familie van Bette, haar broer het een Kirk en hun in vader Thomas. Bette is met een succesvol stylist met die regelmatig een met BN'ers werkt. tijdens Ze lijkt een uit prachtig leven te door leiden, maar diep de van binnen is ze de een onzekere single de vrouw die door op zoek is naar liefde en tijdens erkenning. Roemeense Haar broer de heeft ondertussen het zijn liefde van zijn door leven, van maar door zijn faalangst duwt het hij zijn man steeds op tv verder naar van zich af. Wanneer dan op ook hun vader op tv met de veel een in jongere Roemeense Ruxandra op in de proppen komt, voelt het Bette van de grond nog verder door onder zich zakken dan met ooit. Baby Aan het begin van uit in het nieuwe seizoen probeert met iedereen probeert te wennen naar aan de de nieuwe baby. de Een uitnodiging voor naar een reünie roept bij door Kirk nare herinneringen op. Bette de probeert Johan te het op verrassen.

De weeën van een Ruxandra zijn het begonnen. met De hele familie verzamelt zich door en dan op tv gebeurt er iets van onverwachts.

Thomas op tv vertrekt naar van het huisje op van de Veluwe om zijn boek op tv af te schrijven. Kamiel een ontfermt zich over het de Ruxandra.

Bette van organiseert de uit babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het het iets te tijdens gezellig met in Kamiel. Kirk heeft uit een ontmoeting die door volledig uit de in hand loopt.

Juul trekt de tijdens familie van Arnout de van niet meer en neemt een besluit. de Bette verzoekt op Kamiel ergens anders door te logeren. tijdens Kirk regelt een consult een bij Goedele met Liekens voor hem door en Morten.

Juul in heeft in de gaten wat op Johan en het Bette aan het het bekokstoven zijn. tijdens Dewi blijft ontroostbaar op tv om het verlies op tv van de ongeboren baby. Medium uit tijdens Melchior, alias Kirk, geeft Leontine op tv Borsato een privéconsult van bij het hem thuis.

De tijdens hele familie op Kruys reist af naar door Roemenië voor met de begrafenis van Ruxandra's moeder. naar Kirk uit heeft een nieuwe door baan.

Ruxandra uit bakt een geslachtstaart voor de met op familie. Kirk heeft eindelijk naar weer een auditie! Bette doet het een schokkende ontdekking tijdens in haar van atelier.

april 2020
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!