Programma gemist?

De weeën van op naar Ruxandra zijn begonnen. De hele familie tijdens verzamelt zich op en dan gebeurt op er iets van onverwachts.

Thomas vertrekt naar met het huisje op op tv de van Veluwe om zijn boek naar af het te schrijven. Kamiel ontfermt zich naar over tijdens Ruxandra.

Bette het organiseert de babyshower op tv voor Ruxandra. Morten heeft van het iets het te gezellig van met Kamiel. Kirk heeft een in ontmoeting die volledig uit naar de tijdens hand loopt.

Juul in trekt de familie van met Arnout niet meer en naar op tv neemt een besluit. Bette van verzoekt Kamiel ergens anders de te logeren. Kirk regelt van een de consult bij Goedele Liekens voor naar hem en van Morten.

Juul naar heeft in de op gaten wat Johan naar en Bette aan het bekokstoven naar van zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het tijdens verlies naar van de ongeboren van baby. Medium Melchior, van alias Kirk, geeft op tv Leontine Borsato een privéconsult van bij hem het thuis.

De hele het familie Kruys reist af tijdens met naar Roemenië voor de begrafenis van tijdens op tv Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe door het baan.

Ruxandra op tv bakt een door geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft uit eindelijk weer naar een auditie! het Bette doet een op tv schokkende ontdekking in in haar atelier.

Vanavond start met het een vierde seizoen van de Nederlandse naar serie Familie met Kruys. De acht afleveringen naar van dit van seizoen zijn van wekelijks om 21:30 uur te door zien op RTL een 4. Het derde seizoen in eindigde met de trouwerij een met van Bette en Johan in die helemaal geen trouwerij op tv bleek te zijn. op Bette (Linda het de Mol) en met Johan (Marcel Musters) naar beloofden elkaar op tv en alle gasten een dat ze elkaar nooit meer op ten huwelijk zouden tijdens vragen. Ook was er de nog een de spannende tijdens ‘cliffhanger’ waarin het huwelijkslied van in Kirk werd verstoord van door een ober... tijdens Hoe loopt met dit af?

Dingen een lopen allesbehalve gesmeerd het in de aanloop naar door de in bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger door is. Bette met raakt van in paniek als Juul naar haar bruidsjurk heeft laten verstellen. tijdens Johans ex op tv dreigt de door hele ceremonie te een verpesten. Ruxandra is allerminst tijdens blij als ze op tv stiekem een stuk met van Thomas' nieuwe in boek leest. van En Kirk kan uit maar moeilijk op inspiratie vinden voor van zijn lied voor op tv Bettes bruiloft.

Het met is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! van Kirk komt tot de een verrassende ontdekking het bij tijdens Johans beste vriend. Ondertussen is met hij erg een van tijdens slag, omdat Bette hem nog uit niet als getuige door heeft gevraagd. De spanning van loopt hoog met op in tussen Thomas en zijn therapeute als in hij tijdens haar over zijn op tv nieuwe boek uit vertelt.

Bette uit en Johan door storten zich vol op hun tijdens DIY-bruiloft. een Het is Kirks beurt om een de wild weekendje weg het van te gaan, maar dat door loopt anders naar af dan verwacht. Ruxandra heeft op tv tot afschuw van van Thomas tijdens haar zinnen gezet op de van hoofdrol een in de verfilming van hun boek. van met Bette doet de styling van Monique het het des Bouvrie.

Bette realiseert zich door dat tijdens haar bruiloft misschien niet zo een overdadig zal zijn uit als ze op had gehoopt. Kirk tijdens heeft het zwaar als de Morten een door spannend weekje Mykonos op onderneemt. Thomas moet op tv er toch op echt aan geloven, als hij met tijdens met Ruxandra mee een moet om te shoppen voor met de uitzet van de de baby. Bette maakt tijdens het goed een met Dewi met op tv een grote in verrassing.

Dewi maakt tijdens het te op bont als ze naar de kreukels een uit een Claes een Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt op tv haar de te ontslaan, tot grote uit teleurstelling van een Johan. De spanning op tussen Thomas en in Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als naar ze meegaat naar een op het therapiesessie. Kirk heeft op tv een dreamdate met Hans op Klok!

Bette de gaat op van dieet ter voorbereiding op met het aanschaffen op tv van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet door een Johans beste vriend, van wie in ze het verre van gecharmeerd is. Dewi het heeft Juuls uit baan overgenomen, maar moet duidelijk het nog veel leren. tijdens Kim Feentra een wordt door gestyled door Bette.

Nu Bette volmondig uit 'ja' heeft gezegd de op naar het huwelijksaanzoek, gaat ze de er op tv ook helemaal voor. naar Ze wil een echte bruiloft met naar het alle toeters en bellen. Thomas tijdens moet tegen zijn zin een naar therapie op om zijn drankprobleem onder het ogen met te zien. Kirk is op tv enorm uit in zijn nopjes als in hij een auditie uit voor de 'Lion King' op binnensleept. Bette doet op de styling uit van Annemarie een van Gaal. Maurice Wijnen op beoordeelt de auditie uit van Kirk bij de naar 'Lion uit King'.

februari 2019
21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

02-09-2018 21:34

Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Familie Kruys - Nieuw: Familie Kruys seizoen 4

Vanavond start het vierde seizoen van de Nederlandse serie Familie Kruys. De acht afleveringen van dit seizoen zijn wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het derde seizoen eindigde met de trouwerij van Bette en Johan die helemaal geen t...

07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord