Programma gemist?

Bette wil haar op tv door verjaardag niet vieren, maar daar neemt met niemand genoegen mee. de Tijdens haar feest uit op tv is zij niet de enige met die verrast naar wordt.

Ruxandra op tv roept de hulp in van door van Bette. Kirk is wanhopig een en stalkt Evelyn. De door boekpresentatie door van Thomas loopt totaal uit de een hand. Voor Morten op is er eindelijk op goed tijdens nieuws.

Bette een ondervindt dat ze de het daten verleerd op tv is. Morten naar heeft zichzelf zwaar in de problemen uit gebracht, tot uit woede van in Kirk. Ruxandra door gaat op oorlogspad om haar relatie door te de redden.

Kirk op tv is dolblij tijdens met zijn nieuwe met baantje, maar weet nog tijdens niet wat naar hem boven het de hoofd hangt. Bette confronteert Thomas tijdens en ontdekt de op tv datingapp. een Ruxandra vermoedt dat op Thomas iets voor door haar verbergt.

Bette praat haar op op mond voorbij tijdens een etentje een en het brengt Thomas verder in de het problemen. de Morten worstelt met een belangrijke met keuze op en Kirk voelt zich buitenspel van gezet.

Terwijl Thomas druk naar is met van revalideren, brengt Kirk door zichzelf met in de problemen met tijdens een leugen om op bestwil. Bette de is verdrietig over tijdens het vertrek van Johan en in krijgt hulp uit naar onverwachte op hoek.

Bette twijfelt een aan Johan. Een naar oude vriendin van Kirk van uit heeft een vreemd verzoek. het Ruxandra en Thomas op tv krijgen problemen met op de kraamverzorgster en het Johan neemt een drastisch in besluit.

Vanavond in start het vijfde en uit laatste seizoen van de op tv het Nederlandse komische serie Familie met Kruys. De familie Familie naar Kruys gaat over de op familie van Bette, haar naar broer van Kirk en hun in vader Thomas. Bette een is een succesvol stylist die het regelmatig het met BN'ers werkt. Ze van lijkt een van prachtig leven te leiden, maar diep op van binnen is op met ze een onzekere op tv single vrouw die een op zoek is naar liefde en met van erkenning. Roemeense Haar broer heeft ondertussen op zijn liefde van zijn leven, het maar door tijdens zijn faalangst duwt uit hij zijn man steeds de verder van zich op af. het Wanneer dan ook hun van vader met uit de veel jongere Roemeense het Ruxandra op in de proppen komt, voelt Bette van naar de grond nog verder de onder zich zakken met dan ooit. Baby Aan het begin van van het het nieuwe seizoen tijdens probeert iedereen probeert te uit wennen aan naar de nieuwe baby. Een uitnodiging voor een een tijdens reünie roept bij Kirk nare uit herinneringen op. met Bette de probeert Johan te met verrassen.

De weeën van van Ruxandra op zijn begonnen. het De hele familie verzamelt zich van en dan gebeurt naar er op tv iets onverwachts.

Thomas vertrekt naar een het huisje met op naar de Veluwe om zijn boek een af te schrijven. in Kamiel ontfermt de zich over de Ruxandra.

Bette organiseert met de babyshower voor het Ruxandra. op tv Morten heeft het iets te gezellig op met Kamiel. het Kirk heeft een ontmoeting in uit die volledig uit de hand van loopt.

Juul het trekt de familie van het Arnout van niet meer en uit neemt een besluit. Bette verzoekt van Kamiel ergens anders op tv te logeren. tijdens Kirk regelt een consult met bij Goedele Liekens met voor hem een en Morten.

Juul heeft het in de een gaten wat Johan en Bette uit uit aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft op tv ontroostbaar om het van verlies door van de ongeboren baby. op tv Medium Melchior, met alias Kirk, geeft de Leontine Borsato een privéconsult bij het hem uit thuis.

De van hele familie uit Kruys reist af naar Roemenië voor in de begrafenis van op tv Ruxandra's moeder. Kirk het heeft een nieuwe van in baan.

Ruxandra de bakt een geslachtstaart uit voor de op tv familie. Kirk heeft eindelijk weer met een auditie! Bette doet van van een schokkende ontdekking met in haar atelier.

september 2021
20-10-2019 21:27

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Bette wil haar verjaardag niet vieren, maar daar neemt niemand genoegen mee. Tijdens haar feest is zij niet de enige die verrast wordt.

13-10-2019 21:32

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Ruxandra roept de hulp in van Bette. Kirk is wanhopig en stalkt Evelyn. De boekpresentatie van Thomas loopt totaal uit de hand. Voor Morten is er eindelijk goed nieuws.

06-10-2019 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette ondervindt dat ze het daten verleerd is. Morten heeft zichzelf zwaar in de problemen gebracht, tot woede van Kirk. Ruxandra gaat op oorlogspad om haar relatie te redden.

29-09-2019 21:35

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Kirk is dolblij met zijn nieuwe baantje, maar weet nog niet wat hem boven het hoofd hangt. Bette confronteert Thomas en ontdekt de datingapp. Ruxandra vermoedt dat Thomas iets voor haar verbergt.

22-09-2019 21:34

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Bette praat haar mond voorbij tijdens een etentje en brengt Thomas verder in de problemen. Morten worstelt met een belangrijke keuze en Kirk voelt zich buitenspel gezet.

15-09-2019 21:31

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.

08-09-2019 21:28

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette twijfelt aan Johan. Een oude vriendin van Kirk heeft een vreemd verzoek. Ruxandra en Thomas krijgen problemen met de kraamverzorgster en Johan neemt een drastisch besluit.

01-09-2019 21:23

Terug: Familie Kruys seizoen 5

Familie Kruys - Terug: Familie Kruys seizoen 5

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie Familie Kruys. De familie Familie Kruys gaat over de familie van Bette, haar broer Kirk en hun vader Thomas. Bette is een succesvol stylist die regelmatig me...

21-10-2018 21:34

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

De weeën van Ruxandra zijn begonnen. De hele familie verzamelt zich en dan gebeurt er iets onverwachts.

14-10-2018 21:39

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Thomas vertrekt naar het huisje op de Veluwe om zijn boek af te schrijven. Kamiel ontfermt zich over Ruxandra.

07-10-2018 21:37

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette organiseert de babyshower voor Ruxandra. Morten heeft het iets te gezellig met Kamiel. Kirk heeft een ontmoeting die volledig uit de hand loopt.

30-09-2018 21:36

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Juul trekt de familie van Arnout niet meer en neemt een besluit. Bette verzoekt Kamiel ergens anders te logeren. Kirk regelt een consult bij Goedele Liekens voor hem en Morten.

23-09-2018 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Juul heeft in de gaten wat Johan en Bette aan het bekokstoven zijn. Dewi blijft ontroostbaar om het verlies van de ongeboren baby. Medium Melchior, alias Kirk, geeft Leontine Borsato een privéconsult bij hem thuis.

16-09-2018 21:37

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

De hele familie Kruys reist af naar Roemenië voor de begrafenis van Ruxandra's moeder. Kirk heeft een nieuwe baan.

09-09-2018 21:34

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Ruxandra bakt een geslachtstaart voor de familie. Kirk heeft eindelijk weer een auditie! Bette doet een schokkende ontdekking in haar atelier.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 20-10-2019 om 21:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!