Programma gemist?

Dingen het lopen allesbehalve gesmeerd in in de de aanloop naar de uit bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger op op tv is. Bette raakt in met paniek als Juul met haar bruidsjurk heeft laten verstellen. van Johans ex dreigt de de hele ceremonie een op te verpesten. Ruxandra is allerminst tijdens blij de als ze stiekem een stuk van tijdens met Thomas' nieuwe boek leest. En Kirk het kan het maar moeilijk inspiratie een vinden voor zijn lied voor op Bettes uit bruiloft.

Het een is tijd voor de van vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot in een op verrassende ontdekking bij Johans tijdens beste op tv vriend. Ondertussen is door hij erg van uit slag, omdat Bette hem nog op niet als getuige een heeft gevraagd. door De spanning loopt in hoog op tussen Thomas en met zijn therapeute als op tv hij naar haar over zijn nieuwe op boek in vertelt.

Bette in en Johan storten zich vol een op hun op DIY-bruiloft. uit Het is Kirks beurt om een op wild in weekendje weg een te gaan, maar dat loopt van anders af dan door verwacht. Ruxandra van heeft tot tijdens afschuw van Thomas haar de zinnen gezet op de hoofdrol op tv van in de verfilming van hun de boek. in Bette doet de styling van Monique door des uit Bouvrie.

Bette realiseert zich de dat haar op bruiloft de misschien niet zo overdadig zal zijn door als op tv ze had gehoopt. in Kirk heeft het zwaar als tijdens Morten een op tv spannend weekje met Mykonos onderneemt. met Thomas moet er toch echt tijdens aan geloven, uit als hij met Ruxandra mee op tv moet de om te shoppen voor de naar uitzet van de met een baby. Bette maakt de het goed met tijdens Dewi met een grote tijdens verrassing.

Dewi van maakt het te bont als het naar ze de kreukels uit een Claes op tv in Iversen-jurk strijkt. Bette met is genoodzaakt haar te ontslaan, tot van grote de teleurstelling van Johan. De spanning in tussen met Thomas en Rozemarijn van ontgaat Ruxandra niet de als ze meegaat naar tijdens een therapiesessie. Kirk heeft uit naar een dreamdate met Hans met Klok!

Bette uit gaat op uit dieet ter voorbereiding op het op aanschaffen een van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet in Johans op tv beste vriend, van wie ze uit verre op van gecharmeerd is. Dewi heeft tijdens van Juuls baan overgenomen, uit maar moet duidelijk nog veel leren. uit Kim Feentra op tv wordt tijdens gestyled door Bette.

Nu Bette volmondig het 'ja' heeft op tv gezegd op tv op het huwelijksaanzoek, gaat ze op tv er ook uit helemaal voor. op tv Ze wil een echte bruiloft met een alle het toeters en bellen. Thomas moet op tv met tegen zijn zin naar therapie om van zijn drankprobleem onder van ogen naar te zien. Kirk is enorm van in zijn nopjes van van als hij een auditie voor met de 'Lion uit King' binnensleept. Bette doet de met styling van door Annemarie door van Gaal. Maurice Wijnen beoordeelt tijdens de auditie met van Kirk in bij de 'Lion tijdens King'.

Het van gloednieuwe seizoen van Familie van Kruys start naar vanavond bij RTL 4. op tv In het derde seizoen met het van de populaire feelgood-serie het leidt het leven op van styliste uit Bette en haar excentrieke familie het opnieuw een tot veel hilarische van situaties. Vorig seizoen eindigde door ‘Familie Kruys’ met het uit huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) in in aan Bette (Linda de Mol). Ze naar is nog steeds een overdonderd door de het een aanzoek, eigenlijk weet ze een niet eens uit of ze wel écht “ja” heeft een gezegd. met Dit alles in terwijl Johan nog steeds op tv getrouwd is de met Yvonne (Carolina op Mout). Komt er naar een huwelijk dit met seizoen of blijven hun verschillen uit te op tv groot? De zwangere door Ruxandra (Elise Schaap) vluchtte naar Roemenië het het omdat ze klaar uit was met het alcoholgebruik naar van Thomas (Hans tijdens Dagelet). Maar juist deze uit beslissing zorgt ervoor dat het op Thomas alleen maar meer in naar de problemen komt het en uiteindelijk, met zonder schoenen, in een uit politiecel een belandt. Als Kirk op (Rop Verheijen) en de Morton (Frederik Brom) hem naar ophalen van het bureau naar besluiten ze dat het in tijd is om een Ruxandra tijdens terug te halen van naar Nederland om Thomas een te redden van de de afgrond. het Lukt het om haar op het andere gedachten te op tv brengen? En de wat komt een er terecht de van het contract van Kirk en het Morton waarin ze een elkaar net wat naar meer seksuele een vrijheid gunnen? Bette verzorgt ook op dit in jaar de styling voor veel tijdens verschillende het bekende Nederlanders. Als zichzelf tijdens zijn het dit nieuwe seizoen op tv Natasja Froger, Annemarie van een Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, tijdens Hans Klok, Claes met Iversen, Carlos op tv Lens en Monique van des Bouvrie te tijdens zien.

Kirk de en Morten besluiten een contract tijdens op te stellen uit op tv waarin ze allebei een in week in het jaar vrij tijdens met zijn om te van doen en laten wat ze willen. in Vrij letterlijk en tijdens vrij het figuurlijk. Maar met zo'n contract schudt je niet zomaar op tv het uit de mouw. Dewi naar en Thomas zien hun geliefden het door vertrekken, terwijl Johan op tv een belangrijke vraag met aan Bette op de nogal bijzondere wijze door weet te stellen.

Frits helpt postuum door Kirk een een handje om in weer in uit beter vaarwater te komen met Morten de de als ze samen de zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis op woelt nogal veel van in de op familie overhoop en hij is op tv door niet eens de enige die in in het graf op verdwijnt.

De de Familie Kruys krijgt het zwaar de uit te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang door en merkt dat Thomas' door naar prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan de op overboord als Kirks bitterballencontract uit wordt ontbonden. Irene Moors van doet enorm haar best met om Bette uit de een menopauze in te met praten.

Bette en Johan naar de doen het rustig aan, omdat ze met weten dat op tv het fysiek wel met snor zit van tussen hen. Hun culturele op tv uitje in 'Foam' loopt het van desalniettemin behoorlijk uit de hand. tijdens 'Ferry gooit de trossen door op los met Captain Kirk', kopt uit de Story. En op daar van is geen woord aan gelogen, ontdekt een ook de Morten als hij eerder naar dan gepland van terugkeert uit de Ecuador.

Als uit Bette Johan ziet met een met andere vrouw, met uit een gemakskapsel, op een de driekwart legging en een een gebloemd Vinex vestje, besluit ze met dat het nooit van wat van kan worden tussen hen van beiden. de De eerste hulp in door het ziekenhuis wordt op tv flink bezocht het en zorgt zelfs voor een uit onverwachte ontmoeting. Kirk het kan daarover uit meepraten als hij Morten afzet naar in op Schiphol en ene het Ferry D. tegen het tijdens lijf door loopt.

Captain van Kirk is zo'n daverend naar succes op tv dat er een door totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt op tv Bette om op tv de styling te doen. van een Juul waarschuwt haar nog: familie de op de door werkvloer vraagt om op tv problemen.

Bette uit helpt Ruxandra om de Leco-look op te krijgen de voor op de op tv cover uit van het seksboek. Frits geeft met Kirk de tip om de de auditie door voor een bitterballencommercial gewoon in als van zichzelf te tijdens doen en dat blijft niet zonder het door gevolgen. Bette zou het het liefst bij een Johan zijn nu iedereen op tv in haar directe omgeving op zwanger, gelukkig of op succesvol is, in maar haar date met de op tv akelige uit Luuk heeft verregaande de consequenties.

maart 2018
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord