Programma gemist?

Dingen lopen de allesbehalve gesmeerd in de uit aanloop van naar de bruiloft. de Dewi denkt dat van ze zwanger met is. Bette raakt in paniek als door Juul een haar bruidsjurk heeft laten verstellen. de door Johans ex dreigt de hele ceremonie op tv naar te verpesten. Ruxandra is allerminst van blij tijdens als ze stiekem een stuk van op het Thomas' nieuwe boek leest. En Kirk op kan maar moeilijk uit inspiratie vinden voor de zijn van lied voor met Bettes bruiloft.

Het is tijd het voor de vrijgezellenfeestjes! het Kirk komt tot de een verrassende de ontdekking bij uit Johans beste in vriend. Ondertussen is de hij erg van de slag, omdat Bette het hem nog niet als een getuige heeft gevraagd. De de spanning loopt met hoog op tussen met Thomas en zijn op tv therapeute als hij haar over door zijn het nieuwe boek op vertelt.

Bette in en Johan storten zich vol naar op hun de DIY-bruiloft. van Het is Kirks beurt het om een van wild weekendje weg te gaan, maar met dat een loopt anders af in dan verwacht. Ruxandra heeft tot de de afschuw van Thomas tijdens haar zinnen gezet op de hoofdrol een in de verfilming uit uit van hun boek. Bette doet de door styling van op tv Monique des van Bouvrie.

Bette realiseert zich uit het dat haar bruiloft misschien niet zo het overdadig zal zijn op tv van als ze had het gehoopt. Kirk heeft het zwaar als met Morten naar een spannend een weekje Mykonos onderneemt. Thomas op tv moet er met toch echt aan geloven, als uit hij in met Ruxandra mee het moet om te uit shoppen voor de uitzet van de in op tv baby. Bette maakt het goed tijdens met Dewi met op een van grote verrassing.

Dewi door maakt het te bont in als ze in de kreukels uit een op tv Claes naar Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar door met te ontslaan, tot grote teleurstelling van door Johan. De spanning door tussen Thomas en tijdens op Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze met meegaat naar van een therapiesessie. op tv Kirk heeft een dreamdate met tijdens Hans met Klok!

Bette gaat op tijdens door dieet ter voorbereiding door op het aanschaffen met van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet uit Johans beste de vriend, de van wie ze verre van naar gecharmeerd de is. Dewi heeft met Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk tijdens nog veel van leren. Kim in Feentra wordt gestyled door naar Bette.

Nu Bette door volmondig 'ja' het heeft gezegd op tv op het huwelijksaanzoek, gaat ze van er ook door helemaal voor. Ze wil een van echte tijdens bruiloft met alle toeters en met bellen. Thomas met moet naar tegen zijn zin naar de therapie om zijn door drankprobleem onder ogen door te zien. Kirk is op enorm op tv in zijn nopjes als hij tijdens een auditie naar voor de uit 'Lion King' binnensleept. tijdens Bette doet de in styling van Annemarie van Gaal. Maurice door Wijnen beoordeelt uit de auditie met van Kirk bij op tv de 'Lion door King'.

Het op tv gloednieuwe seizoen een van Familie Kruys tijdens start vanavond bij RTL 4. In tijdens de het derde seizoen van de uit populaire door feelgood-serie leidt het leven het van styliste Bette en haar tijdens excentrieke het familie opnieuw tot uit veel hilarische situaties. Vorig seizoen tijdens eindigde een ‘Familie Kruys’ met het tijdens huwelijksaanzoek van Johan (Marcel Musters) het aan Bette (Linda uit de het Mol). Ze de is nog steeds overdonderd door het op tv aanzoek, eigenlijk in weet ze niet tijdens eens of ze wel een écht door “ja” heeft gezegd. uit Dit alles met terwijl Johan nog steeds op getrouwd is met Yvonne door (Carolina Mout). Komt het er een huwelijk de dit seizoen of blijven in met hun verschillen te groot? met De zwangere Ruxandra (Elise in Schaap) vluchtte naar Roemenië het tijdens omdat ze klaar was op tv met het alcoholgebruik van Thomas op (Hans Dagelet). Maar op tv juist deze in beslissing zorgt ervoor in dat met Thomas alleen maar meer in in de problemen van komt en uiteindelijk, het zonder schoenen, in een door politiecel belandt. Als met Kirk (Rop op Verheijen) en Morton (Frederik Brom) op tv hem uit ophalen van het op bureau besluiten ze het dat het tijdens tijd is om Ruxandra naar terug te halen naar Nederland op tv met om Thomas te redden van op de afgrond. uit Lukt het om naar haar op andere gedachten te met brengen? En van wat komt er door terecht van het het contract van Kirk de en Morton waarin ze uit elkaar op net wat op meer seksuele vrijheid gunnen? Bette verzorgt op tv ook dit jaar de op tv styling voor veel een verschillende bekende met Nederlanders. in Als zichzelf zijn dit nieuwe de seizoen uit Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice door Wijnen, Kim Feenstra, op Hans Klok, Claes op tv Iversen, Carlos naar Lens en Monique een des Bouvrie met te zien.

Kirk op tv en Morten besluiten met een contract op te tijdens stellen waarin ze allebei met door een week in het jaar vrij op zijn naar om te doen tijdens en laten wat ze naar willen. met Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. de Maar zo'n contract tijdens schudt je niet zomaar door uit de op mouw. op Dewi en Thomas zien in hun geliefden vertrekken, terwijl door Johan een belangrijke vraag tijdens aan uit Bette op nogal bijzondere met wijze weet uit te stellen.

Frits in helpt postuum een Kirk een handje om weer in door beter op vaarwater te komen uit met Morten als op ze samen zijn uit uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt tijdens nogal veel in de in de familie overhoop een en hij is niet tijdens eens de in enige die in het graf naar verdwijnt.

De naar Familie Kruys krijgt de het zwaar te verduren. op tv Ruxandra heeft op tv nesteldrang en het merkt dat Thomas' prioriteiten elders tijdens liggen. De tijdens kapiteinspet kan overboord als het Kirks van bitterballencontract wordt ontbonden. het Irene Moors doet enorm op tv haar best om Bette met de menopauze in te met tijdens praten.

Bette en Johan door doen het rustig de een aan, omdat ze weten dat het op fysiek wel snor in zit tussen naar hen. Hun culturele tijdens uitje met in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit uit de hand. 'Ferry met gooit de op tv trossen los met Captain een Kirk', van kopt de Story. En van daar is de geen woord aan een gelogen, ontdekt door ook Morten als hij eerder van dan gepland terugkeert uit uit in Ecuador.

Als Bette in Johan ziet met een de andere vrouw, met in een een gemakskapsel, een door driekwart legging en een het gebloemd Vinex vestje, in besluit ze dat het nooit door wat met kan worden tussen op hen beiden. De naar eerste hulp in door het ziekenhuis wordt uit flink bezocht en het zorgt zelfs in voor een onverwachte op ontmoeting. Kirk kan daarover meepraten de als een hij Morten afzet uit op Schiphol en ene van Ferry D. tegen naar het lijf tijdens loopt.

Captain op Kirk is zo'n daverend succes met dat er een het op tv totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt de op Bette om de styling te door doen. Juul door waarschuwt haar in nog: familie op de werkvloer vraagt een om een problemen.

Bette tijdens helpt Ruxandra om de Leco-look uit een te krijgen voor op de cover uit van het seksboek. naar Frits geeft van Kirk de van tip om de naar auditie voor een bitterballencommercial de gewoon als zichzelf het te naar doen en dat door blijft niet zonder gevolgen. op tv Bette zou op tv het liefst bij uit Johan zijn nu iedereen in tijdens haar directe omgeving zwanger, met gelukkig of succesvol door is, een maar haar op date met de door akelige Luuk heeft verregaande op consequenties.

mei 2018
07-05-2017 21:10

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra is allerminst ...

30-04-2017 21:36

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen Thomas en zij...

23-04-2017 21:35

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hu...

16-04-2017 21:37

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos onderneemt. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om ...

09-04-2017 21:36

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Dewi maakt het te bont als ze de kreukels uit een Claes Iversen-jurk strijkt. Bette is genoodzaakt haar te ontslaan, tot grote teleurstelling van Johan. De spanning tussen Thomas en Rozemarijn ontgaat Ruxandra niet als ze meegaat naar een t...

02-04-2017 21:36

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Bette gaat op dieet ter voorbereiding op het aanschaffen van de perfecte bruidsjurk. Ze ontmoet Johans beste vriend, van wie ze verre van gecharmeerd is. Dewi heeft Juuls baan overgenomen, maar moet duidelijk nog veel leren. Kim Feentra wor...

26-03-2017 21:38

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Nu Bette volmondig 'ja' heeft gezegd op het huwelijksaanzoek, gaat ze er ook helemaal voor. Ze wil een echte bruiloft met alle toeters en bellen. Thomas moet tegen zijn zin naar therapie om zijn drankprobleem onder ogen te zien. Kirk is eno...

19-03-2017 21:37

Afl. 1

Familie Kruys - Afl. 1

Het gloednieuwe seizoen van Familie Kruys start vanavond bij RTL 4. In het derde seizoen van de populaire feelgood-serie leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie opnieuw tot veel hilarische situaties. Vorig seizoen ei...

15-05-2016 21:00

Afl. 8

Familie Kruys - Afl. 8

Kirk en Morten besluiten een contract op te stellen waarin ze allebei een week in het jaar vrij zijn om te doen en laten wat ze willen. Vrij letterlijk en vrij figuurlijk. Maar zo'n contract schudt je niet zomaar uit de mouw. Dewi en Thomas...

08-05-2016 21:58

Afl. 7

Familie Kruys - Afl. 7

Frits helpt postuum Kirk een handje om weer in beter vaarwater te komen met Morten als ze samen zijn uitvaart regelen. Frits' begrafenis woelt nogal veel in de familie overhoop en hij is niet eens de enige die in het graf verdwijnt.

01-05-2016 21:59

Afl. 6

Familie Kruys - Afl. 6

De Familie Kruys krijgt het zwaar te verduren. Ruxandra heeft nesteldrang en merkt dat Thomas' prioriteiten elders liggen. De kapiteinspet kan overboord als Kirks bitterballencontract wordt ontbonden. Irene Moors doet enorm haar best om Bet...

24-04-2016 21:02

Afl. 5

Familie Kruys - Afl. 5

Bette en Johan doen het rustig aan, omdat ze weten dat het fysiek wel snor zit tussen hen. Hun culturele uitje in 'Foam' loopt desalniettemin behoorlijk uit de hand. 'Ferry gooit de trossen los met Captain Kirk', kopt de Story. En daar is g...

17-04-2016 21:00

Afl. 4

Familie Kruys - Afl. 4

Als Bette Johan ziet met een andere vrouw, met een gemakskapsel, een driekwart legging en een gebloemd Vinex vestje, besluit ze dat het nooit wat kan worden tussen hen beiden. De eerste hulp in het ziekenhuis wordt flink bezocht en zorgt ze...

10-04-2016 21:32

Afl. 3

Familie Kruys - Afl. 3

Captain Kirk is zo'n daverend succes dat er een totale campagne gemaakt wordt. Kirk vraagt Bette om de styling te doen. Juul waarschuwt haar nog: familie op de werkvloer vraagt om problemen.

03-04-2016 21:32

Afl. 2

Familie Kruys - Afl. 2

Bette helpt Ruxandra om de Leco-look te krijgen voor op de cover van het seksboek. Frits geeft Kirk de tip om de auditie voor een bitterballencommercial gewoon als zichzelf te doen en dat blijft niet zonder gevolgen. Bette zou het liefst bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Familie Kruys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Familie Kruys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Familie Kruys bij Familie Kruys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Familie Kruys. Heb je een uitzending van Familie Kruys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Familie Kruys gemist

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

Uitzending gemist van Familie Kruys? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Kruys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-05-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord