Programma gemist?

De tijdens Deense krant Ekstra Bladet met kampt met in dalende verkoopcijfers, maar waar het ligt de oplossing? En het de waar ligt de grens tussen moraliteit uit en het door belang van een goede met voorpagina?Meer van Een jaar op de naar redactie van uit Ekstra Bladet, een de grootste en beruchtste tijdens boulevardkrant van Denemarken. van De krant kampt met naar dalende verkoopcijfers en op alles moet aangepakt tijdens worden om de in situatie op te veranderen. Maar waar door ligt de oplossing? de Moet er meer aandacht gaan een naar online verslaggeving de of uit moeten er andere onderwerpen belicht naar worden? Naast het het op wrikken in privélevens van beroemdheden, worden een de ook politici door een Ekstra Bladet creatief en vasthoudend van aan de tand naar gevoeld. Tijdens de in redactievergaderingen wordt er een veel gediscussieerd over morele in op dilemma's en het belang op tv van de voorpagina de om meer losse nummers te van verkopen. Voor de een een boulevardblad kan het uiteraard altijd sensationeler naar en bloter, maar een uit is dat wel de naar kant die ze op op willen? Als een de redactie een besluit een campagne uit te starten voor de vrijlating een van in twee Denen die gegijzeld in worden door Somaliërs, wordt duidelijk naar hoe de wankel en dubieus het evenwicht naar kan zijn het tussen het op nieuws brengen en maken. Heeft naar het Hoofdredacteur Poul Madsen een van nobele missie of probeert tijdens hij op een met sensationele met manier zijn krant in te redden?Minder

januari 2021
30-03-2015 20:27

2Doc: The Newsroom - Off the Record

2Doc: The Newsroom - Off the Record - 2Doc: The Newsroom - Off the Record

De Deense krant Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, maar waar ligt de oplossing? En waar ligt de grens tussen moraliteit en het belang van een goede voorpagina?Meer Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruc...

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Newsroom - Off the Record bij 2Doc: The Newsroom - Off the Record liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Newsroom - Off the Record. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!