Programma gemist?

De Deense krant door Ekstra Bladet kampt van door met dalende verkoopcijfers, maar waar uit ligt de oplossing? van En waar ligt een de grens het tussen moraliteit en op tv het belang van een goede het voorpagina?Meer tijdens Een jaar op de redactie de van Ekstra van Bladet, door de grootste en naar beruchtste boulevardkrant van het Denemarken. De krant kampt van met dalende van verkoopcijfers en alles door moet aangepakt worden om de situatie naar te veranderen. van Maar op waar ligt de met oplossing? Moet er meer aandacht met gaan naar online het verslaggeving of op moeten er andere onderwerpen met belicht in worden? Naast het wrikken met in privélevens van beroemdheden, op tv worden de ook politici door Ekstra Bladet de creatief en vasthoudend aan van de tand gevoeld. het een Tijdens de redactievergaderingen een wordt er veel op tv gediscussieerd over morele dilemma's en uit het uit belang van de voorpagina een om meer van losse nummers te verkopen. Voor een het uit boulevardblad kan het uiteraard op tv altijd sensationeler en bloter, maar een tijdens is dat wel de naar kant die ze op tijdens willen? Als door de redactie besluit een campagne van te starten voor in de van vrijlating van op twee Denen die in gegijzeld worden door Somaliërs, wordt een duidelijk hoe wankel naar en dubieus het in evenwicht een kan zijn tussen het tijdens nieuws brengen op en maken. Heeft Hoofdredacteur Poul Madsen door een op nobele missie of tijdens probeert hij een op een sensationele manier zijn krant uit te met redden?Minder

september 2020
30-03-2015 20:27

2Doc: The Newsroom - Off the Record

2Doc: The Newsroom - Off the Record - 2Doc: The Newsroom - Off the Record

De Deense krant Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, maar waar ligt de oplossing? En waar ligt de grens tussen moraliteit en het belang van een goede voorpagina?Meer Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruc...

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Newsroom - Off the Record bij 2Doc: The Newsroom - Off the Record liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Newsroom - Off the Record. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!