Programma gemist?

De Deense door krant Ekstra Bladet kampt het met dalende een verkoopcijfers, maar waar naar ligt de oplossing? het En waar op ligt de grens tussen naar moraliteit en het het belang op van een goede voorpagina?Meer een Een jaar op de redactie van van Ekstra Bladet, tijdens de van grootste en beruchtste boulevardkrant uit van Denemarken. op De krant kampt met dalende van verkoopcijfers op en alles uit moet aangepakt worden door om de situatie uit te veranderen. Maar waar ligt van de oplossing? Moet de er meer aandacht door gaan naar online in verslaggeving het of moeten er andere naar onderwerpen belicht de worden? Naast het tijdens wrikken in privélevens van beroemdheden, met worden ook politici door de Ekstra Bladet met creatief en op vasthoudend aan de tand uit gevoeld. Tijdens in de redactievergaderingen op wordt er veel gediscussieerd op tv over morele dilemma's en met het belang van in de voorpagina om op meer losse nummers naar te verkopen. Voor een op tv boulevardblad kan uit het uiteraard altijd uit sensationeler en bloter, tijdens maar is op dat wel de kant die naar ze naar op willen? Als de redactie van besluit een campagne met te starten tijdens voor de een vrijlating van twee de Denen die gegijzeld worden door de Somaliërs, uit wordt duidelijk hoe wankel en tijdens dubieus het evenwicht met kan zijn tijdens tussen het nieuws op tv brengen de en maken. Heeft Hoofdredacteur naar Poul Madsen in een nobele missie tijdens of probeert hij op uit een sensationele manier zijn de krant de te redden?Minder

mei 2021
30-03-2015 20:27

2Doc: The Newsroom - Off the Record

2Doc: The Newsroom - Off the Record - 2Doc: The Newsroom - Off the Record

De Deense krant Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, maar waar ligt de oplossing? En waar ligt de grens tussen moraliteit en het belang van een goede voorpagina?Meer Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruc...

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Newsroom - Off the Record bij 2Doc: The Newsroom - Off the Record liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Newsroom - Off the Record. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!