Programma gemist?

De op Deense krant door Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, tijdens maar waar met ligt het de oplossing? En waar ligt in de grens met tussen moraliteit door en het belang van een de goede voorpagina?Meer Een jaar de op in de redactie van tijdens Ekstra Bladet, de grootste en van tijdens beruchtste boulevardkrant van Denemarken. De krant van kampt met het dalende verkoopcijfers met en alles moet aangepakt tijdens worden van om de situatie te veranderen. de Maar waar de ligt de oplossing? Moet de er meer aandacht gaan tijdens van naar online verslaggeving of moeten in er andere onderwerpen tijdens belicht worden? met Naast het wrikken in privélevens een van met beroemdheden, worden ook een politici door Ekstra Bladet naar creatief met en vasthoudend aan op tv de tand gevoeld. het Tijdens de redactievergaderingen wordt er veel op tv gediscussieerd over morele uit dilemma's en op het naar belang van de voorpagina het om meer losse nummers uit te verkopen. Voor een de boulevardblad kan het van uiteraard altijd sensationeler uit op en bloter, maar is dat op wel de kant die in ze op willen? tijdens Als de redactie in besluit van een campagne te starten op tv voor de een vrijlating van een twee Denen die in gegijzeld worden door van Somaliërs, wordt duidelijk hoe wankel en op tv de dubieus het evenwicht kan zijn tussen met het nieuws in brengen op en maken. Heeft Hoofdredacteur van Poul Madsen een naar nobele missie of op tv probeert hij van op een sensationele in manier zijn krant te het redden?Minder

juli 2021
30-03-2015 20:27

2Doc: The Newsroom - Off the Record

2Doc: The Newsroom - Off the Record - 2Doc: The Newsroom - Off the Record

De Deense krant Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, maar waar ligt de oplossing? En waar ligt de grens tussen moraliteit en het belang van een goede voorpagina?Meer Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruc...

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Newsroom - Off the Record bij 2Doc: The Newsroom - Off the Record liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Newsroom - Off the Record. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!