Programma gemist?

De op Deense krant Ekstra op tv Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, op een maar waar ligt het de oplossing? En waar ligt het de naar grens tussen moraliteit en uit het belang op tv van een goede voorpagina?Meer een Een jaar op naar de redactie van Ekstra Bladet, naar de grootste en uit beruchtste boulevardkrant een van Denemarken. De tijdens krant kampt met in dalende verkoopcijfers en door alles tijdens moet aangepakt worden op tv om de situatie te een veranderen. Maar waar op ligt de naar oplossing? Moet er meer aandacht uit gaan naar naar online verslaggeving of moeten naar er andere onderwerpen tijdens belicht worden? tijdens Naast het wrikken door in privélevens van de beroemdheden, worden ook door politici door op tv Ekstra Bladet creatief en vasthoudend naar aan de tand gevoeld. het Tijdens naar de redactievergaderingen wordt uit er veel gediscussieerd over morele de dilemma's op en het een belang van de voorpagina om meer het losse door nummers te in verkopen. Voor een boulevardblad op tv kan het met uiteraard altijd sensationeler en bloter, maar de is uit dat wel de kant een die ze op een willen? Als de redactie op tv besluit een met campagne een te starten voor de vrijlating uit van op twee Denen die gegijzeld worden door van Somaliërs, wordt door duidelijk hoe wankel het en dubieus het evenwicht met het kan zijn tussen het nieuws de brengen en door maken. Heeft tijdens Hoofdredacteur Poul Madsen een nobele missie naar of probeert uit hij op naar een sensationele uit manier zijn krant tijdens te redden?Minder

mei 2020
30-03-2015 20:27

2Doc: The Newsroom - Off the Record

2Doc: The Newsroom - Off the Record - 2Doc: The Newsroom - Off the Record

De Deense krant Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, maar waar ligt de oplossing? En waar ligt de grens tussen moraliteit en het belang van een goede voorpagina?Meer Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruc...

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Newsroom - Off the Record bij 2Doc: The Newsroom - Off the Record liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Newsroom - Off the Record. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!