Programma gemist?

De op Deense krant uit Ekstra Bladet kampt met op dalende verkoopcijfers, maar waar ligt naar de tijdens oplossing? En waar ligt in de het grens tussen moraliteit en het belang de van een de goede voorpagina?Meer met Een jaar op de redactie de van Ekstra Bladet, tijdens de grootste door en beruchtste op tv boulevardkrant van in Denemarken. De krant kampt met de dalende verkoopcijfers en alles het moet aangepakt op tv worden om de met situatie te veranderen. op tv Maar waar ligt de de oplossing? uit Moet er meer het aandacht gaan naar online verslaggeving van of naar moeten er andere onderwerpen het belicht worden? in Naast het wrikken in privélevens het op tv van beroemdheden, worden ook op politici door Ekstra naar Bladet creatief door en vasthoudend aan de op tand gevoeld. Tijdens de een redactievergaderingen wordt er naar veel gediscussieerd over morele de op tv dilemma's en het belang van de het voorpagina om op tv meer losse nummers uit te verkopen. van Voor een boulevardblad op kan het uiteraard op altijd sensationeler het en bloter, maar is dat van wel de kant het die ze op uit willen? door Als de redactie in besluit een campagne te naar starten voor de een vrijlating van twee Denen die van gegijzeld worden in door Somaliërs, van wordt duidelijk hoe wankel door en dubieus het evenwicht een kan zijn tussen een het nieuws op brengen door en maken. Heeft Hoofdredacteur door Poul Madsen een met nobele missie of probeert een hij op een sensationele tijdens manier zijn krant door te naar redden?Minder

juni 2021
30-03-2015 20:27

2Doc: The Newsroom - Off the Record

2Doc: The Newsroom - Off the Record - 2Doc: The Newsroom - Off the Record

De Deense krant Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, maar waar ligt de oplossing? En waar ligt de grens tussen moraliteit en het belang van een goede voorpagina?Meer Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruc...

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Newsroom - Off the Record bij 2Doc: The Newsroom - Off the Record liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Newsroom - Off the Record. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!