Programma gemist?

De door Deense krant van Ekstra Bladet kampt met dalende op tv verkoopcijfers, maar waar door ligt de oplossing? met En waar op ligt de grens tussen moraliteit een en de het belang van een op tv goede voorpagina?Meer Een jaar met uit op de redactie van Ekstra van Bladet, uit de grootste en beruchtste door boulevardkrant van Denemarken. De tijdens krant kampt van met dalende verkoopcijfers en alles naar moet aangepakt worden op tv om de situatie in te veranderen. Maar door uit waar ligt de oplossing? Moet er tijdens meer aandacht op tv gaan door naar online verslaggeving of moeten naar er met andere onderwerpen belicht worden? Naast het tijdens wrikken in met privélevens van de beroemdheden, worden ook politici door een Ekstra Bladet de creatief en vasthoudend door aan de tijdens tand gevoeld. Tijdens de door redactievergaderingen uit wordt er veel gediscussieerd over morele de dilemma's en het naar de belang van de voorpagina uit om meer losse nummers te in door verkopen. Voor een boulevardblad kan het het uiteraard altijd uit sensationeler en in bloter, maar op tv is dat wel de kant tijdens die op tv ze op willen? Als de de redactie een besluit een campagne te uit starten voor de vrijlating van tijdens twee Denen naar die gegijzeld worden een door Somaliërs, wordt duidelijk uit hoe wankel en op tv dubieus het evenwicht in kan zijn tussen de het in nieuws brengen tijdens en maken. Heeft Hoofdredacteur Poul door Madsen een nobele missie het of probeert de hij op een sensationele met van manier zijn krant te naar redden?Minder

juli 2020
30-03-2015 20:27

2Doc: The Newsroom - Off the Record

2Doc: The Newsroom - Off the Record - 2Doc: The Newsroom - Off the Record

De Deense krant Ekstra Bladet kampt met dalende verkoopcijfers, maar waar ligt de oplossing? En waar ligt de grens tussen moraliteit en het belang van een goede voorpagina?Meer Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruc...

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Newsroom - Off the Record bij 2Doc: The Newsroom - Off the Record liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Newsroom - Off the Record. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Newsroom - Off the Record gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Newsroom - Off the Record? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Newsroom - Off the Record kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-03-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!