Programma gemist?

Vanuit tijdens het Fries Museum in de Leeuwarden taxeert expert door Kitty Laméris een met gelegenheidsglas. op tv Dit glas zit al naar zeker sinds naar 1800 in de familie van de het eigenaar. Expert tijdens Kitty Laméris met vertelt dat het wapen een van een Drenthe op het glas staat afgebeeld, een afgeleid van in een zegel het in een klooster in Assen. van Glazen met door het wapen door van het Landschap Drenthe met komen respectievelijk het weinig voor omdat Nederland naar in die tijd tijdens verenigd van was in de Republiek der Zeven tijdens Verenigde Nederlanden, naar waar Drenthe van buiten viel. Is zeldzaam uit in uit dit geval ook kostbaar? Daarnaast taxeert de naar expert Mieke Zilverberg een aardewerken pot. een Deze uit pot is met van de grootvader van het de vrouw die door hem meeneemt naar de tijdens experts van met Tussen Kunst door en Kitsch. Hij was in door 1962 een sloot aan in het graven met de een uit graafmachine toen hij scherven naar zag. op tv Hij is uitgestapt en met de naar hand verder de gaan met zoeken en vond toen deze pot. op Expert een Mieke Zilverberg vertelt dat in deze tijdens pot in de streek gemaakt op is de tussen 50 en 300 na naar Christus. op Hij is met de op tv hand gemaakt, niet op het een draaischijf. het De klei is gemengd met de stro, zodat het met het goed hecht. Zo'n pot werd als door tijdens kookpot opgehangen boven een vuur in of als urn van gebruikt.

Vanuit naar het Scheepvaartmuseum uit in Amsterdam taxeert een expert Joseph Estié een met Engels reisnecessaire. De eigenaar een mocht dit object, dat op tv in de de kast bij zijn naar grootvader stond, het als kind af tijdens en toe bewonderen. Hij vermoedt naar dat het Frans naar de is vanwege de de Franse spreuk die erop met staat. Expert Joseph met Estié vertelt echter door dat het kistje in een Engels het reisnecessaire is. De het originele inhoud is nog compleet: twee van flacons een voor parfum, een oorlepeltje om een het oorsmeer te in door verwijderen, een mesje om van briefjes te openen, een naar schaar, een op tv balboekje en een een potlood. Dit de waren kostbare geschenken van bijvoorbeeld diplomaten een uit aan hun vrouw of op tv maîtresse. Daarnaast taxeert expert Titia de Reuser een paar in oorbellen. een Waarschijnlijk zijn ze op tv gemaakt door juwelier naar Steltman, de 'Cartier' van Nederland. uit In Nederland droeg uit men in van die tijd de vooral streekjuwelen. Steltman was eigenlijk tijdens op de enige die zich echt uit kon meten met de uit internationale tijdens top. De oorbellen waren door toen al kostbaar, uit maar tijdens hoeveel zijn ze nu het waard?

In een Museum Kranenburgh in Bergen taxeert de expert van Mieke Zilverberg een de bijzonder voorwerp. De eigenaresse op kocht dit op Koningsdag, naar bij een naar kraampje van een Engelse de man. Ze vond het met het bijzonder, maar heeft geen idee op tv wat het is. het Mieke het Zilverberg vertelt een dat dit de onderkant van de een voetenzak van uit een mummie is. De tijdens onderkant van van de op tv sandalen, gepolychromeerd met een op tv schaakbordpatroon, is duidelijk te naar zien. Mummies door werden voorzien uit van een masker, een borststuk een en een naar voetenzak, waar dit het dus een deel van een is. een Hoeveel is dit tijdens ongebruikelijke voorwerp nu uit waard? Verder een uit schilderij van een de huis met bomen. De eigenaresse kreeg uit dit uit schilderij zo'n naar twintig jaar geleden op van haar verkering. Haar schoonvader op tv had naar een doe-het-zelfwinkel in Alkmaar. op Als kunstenaars daar iets uit kochten het maar het niet op konden betalen, dan lieten ze wel naar eens een schilderij in een achter. Expert Frank Welkenhuysen vertelt op tv dat het doek geschilderd in is door het een van schilder van de Bergense School, van namelijk Matthieu Wiegman. Heeft met de eigenaresse op tv een hele uit kostbare herinnering aan haar verkering het door overgehouden?

In Huis Bergh uit in 's Heerenberg tijdens taxeert uit expert Mieke Zilverberg een bronzen op beeld. De in eigenaresse met van dit beeld heeft door een huis door mét inhoud geërfd en is daar in met met haar kinderen gaan wonen. Dit van met beeld stond er van ook. Mieke Zilverberg vertelt dat het naar gaat om een het beeld van Heracles, een door herkenbaar aan zijn mantel van een leeuwenvel. Als één de van zijn twaalf door beproevingen moest hij een een maand lang jagen in tijdens op een leeuw. Verder een tijdens schilderij gemaakt tijdens door Hermanus Koekkoek. de Dit schilderij op is al jarenlang in door de familie van meneer; het hij erfde het in de op 1984. Hij houdt op enorm van schepen op en van de fijnheid waarmee het het tafereel geschilderd met is. Expert Willem de naar Winter vertelt uit dat deze met verfijnde manier van schilderen hoort een bij de op tv naam die op de, naar nog originele op lijst van staat: Hermanus Koekkoek. Hermanus het stond bekend om zijn het zeegezichten. Hij had een de van enorm verfijnde manier van schilderen en het wordt gerekend tot de door de Hollandse Romantiek. op tv Hoeveel zijn deze tijdens erfstukken waard?

Vanuit het van Cobra tijdens Museum in Amstelveen met taxeert expert Willem in de Winter een een schilderij van een winterlandschap. uit In het in begin van de negentiende eeuw hadden op tv we de een kleine ijstijd een in Nederland, met ijskoude door winters. Zo'n winters tafereel, op naar compleet met schaatsers, koek en uit zopie, een molen en naar uit poort is hier prachtig vast gelegd in door tijdens de schilder Charles van Leickert. De huidige eigenaar de werkte in de verlichting naar naar en heeft dit schilderij van in de jaren met zeventig eens geruild met de in directeur uit van een naar verlichtingszaak voor een steen die met zo'n tweeduizend gulden waard tijdens was. Heeft hij de destijds een een goede tijdens deal gesloten? Verder een zogeheten de bootjesketting. door Die term is het afkomstig van het het Franse 'boîte à portret'. tijdens Dit waren doosjes met een aan de bovenkant naar een portretje, die later uit naar een juwelen werden vertaald met met ovale miniaturen. in Dergelijke colliers kwamen tijdens voornamelijk in Friesland, het Groningen en in een de Zaanstreek door voor. Meestal zijn ze door echter gemaakt van van granaat of met rood en met wit glas, dit met is naar de eerste keer dat expert naar Martijn Akkerman op er een met blauw een glas ziet. Hoeveel in van is dit unieke exemplaar een waard?

Vanuit uit het Gorcums Museum in Gorinchem de taxeert expert door Marcel Brouwer een bureaulamp. de Dit lampje de is ooit op gekocht door de schoonouders een van naar de huidige eigenaresse. Het betekent van heel een veel voor haar partner, omdat door hij elf door jaar lang voor op tv zijn vader een heeft gezorgd en uit bij hem inwoonde. Toen gebruikte hij een dit met als bureaulampje. Expert Marcel tijdens Brouwer door vertelt dat het is naar ontworpen door Louis Kalff. de Hij werkte vanaf uit 1925 met op de reclame afdeling van Philips op in Eindhoven. met In de 1929 richtte hij het van lichtadviesbureau LIBU het op. Er zijn ook in andere modellen lampen ontworpen een door Kalff bij Philips, de uit maar dit is een zeldzaam door model. Verder het een blauw-witte porseleinen Arita koffiekan. op tv Expert uit Joseph Estié vertelt een dat dit de in eerste koffiekan is die in door keramiek werd uitgevoerd, van naar door voorbeeld van Hollandse metalen kannen. naar Arita was een een op uitvoerhaven in Japan waarnaar dit type met Japans de porselein werd vernoemd. Hoeveel is het deze van Hollandse kan van Japans met makelaardij door waard?

In deze uitzending in de van Tussen Kunst en Kitsch vanuit een Museum More met in Gorssel krijgt expert het door Willem de Winter een schilderij van het Gustave het de Jonghe onder met ogen. Deze door schilder had zoveel met talent dat hij al op zijn op 15e een tijdens beurs voor de de academie in Brussel kreeg. uit op Hoeveel is dit schilderij van een de moeder die haar de door kind op een door bed voedt waard? En een bronzen tijdens beeld van een de zittende een naakte vrouw dat uit zo'n 25 jaar geleden het voor een drie gulden op de rommelmarkt is het gekocht en in jarenlang een plek in op tv de tuin uit had, op blijkt gemaakt te zijn door naar Charles de Despiau. Expert Frans Leidelmeijer vertelt dat van in deze beeldhouwer als een assistent van Rodin uit heft gewerkt. Zijn werk is inmiddels in in wel 30 uit musea over op de wereld te zien. naar op Hoeveel is het beeld door nu waard?

Vanuit het Museum van het Catharijne Convent in het Utrecht wordt een bijzonder kookboek met getaxeerd. De het eigenaar van dit naar boek is zelf kok, door maar had eigenlijk op tv archeoloog de willen worden. Hij combineert uit zijn liefde voor oude dingen in en door het koken in een van bijzondere in verzameling van oude van kookboeken. Zijn moeder het en vriendin vertelt hij liever naar niet wat hij precies een in aan deze hobby uitgeeft. een Dit boek is de voor hem het naar summum: een gesigneerde versie door van met Auguste Escoffier. Expert Bas een Hesselink vertelt dat Escoffier, chef-kok met van keizer Willen het II, door de grondlegger was van het de het moderne koken. Dit door is het allerberoemdste kookboek ter naar wereld en door deze eerste druk met handgeschreven met opdracht van de uit auteur/kok op is wel een heel erg bijzonder.

Deze eerste uitzending met van het nieuwe in seizoen van Tussen uit Kunst en door Kitsch van komt vanuit het Gemeentemuseum Den Haag. in In een geheel een nieuw decor taxeert van expert Emiel Aardewerk door door twee zilveren koektrommels van met dienbladen. De met huidige eigenaren vermoeden dat de op tv trommels veel waard met zijn, maar de expert tijdens is op tv vooral onder de naar indruk van met de set dienbladen van de de Amsterdamse zilversmid Reinier op Brandt. naar In de koektrommels op zijn zoute koekjes op bewaard, maar zout tast zilver tijdens aan. door Hoeveel is deze bijzondere set waard? van Expert Jaap Polak tijdens krijgt een altaarstuk op uit China uit onder ogen. door De vader door van de huidige van eigenaresse kreeg van een goede vriendin door een met bronzen beeld met van een zittende Bodhisatva voor met de naar geboorte van zijn dochter. van Hoeveel is dit bijzondere uit kraamcadeau van waard?

In door deze laatste uitzending van dit een seizoen met Tussen Kunst en Kitsch taxeert naar expert in Frank Welkenhuysen in het een Markiezenhof in Bergen een op Zoom een schilderij tijdens van de door Joodse Kunstenares Else Berge, door die uiteindelijk in in naar A... In deze laatste uitzending van door het dit seizoen Tussen Kunst op tv en Kitsch taxeert in expert Frank Welkenhuysen uit in het op tv Markiezenhof in Bergen op een Zoom een schilderij uit van de Joodse tijdens Kunstenares Else Berge, die tijdens uiteindelijk het in Auschwitz om het leven het kwam. Zij maakte naar dit portret van van een meisje voor een van haven het in Kroatië. tijdens Helaas is de van conditie van het doek niet een goed. Hoeveel op is het in deze op staat waard? naar En Frans Leidelmeijer neemt op na van 26 jaar op 75-jarige de leeftijd afscheid uit van het programma. Tijdens zijn laatste van optreden in Mu.ZEE door in door Oostende neemt op hij een tafel tijdens van Carlo Bugatti uit het ca 1900 onder een de loep. De tafel is op tv een typisch voorbeeld uit van de Italiaanse een naar Art Nouveau, maar van is in zeer slechte staat en met behoeft met restauratie.

De hele zomer uit zijn op tijdens zondagavond herhalingen van van Tussen Kunst en Kitsch uit in te zien. Met in met deze aflevering een bijzonder uit sieraad. op De huidige eigenares kreeg het in naar de 1960 via een op tv oud tante in het haar bezit. Op de naar miniatuur staat hertogin de d'Osuna afgebeeld, de vrouw op van naar de Spaanse ambassadeur in Parijs. naar In Mu.ZEE in Oostende door krijgt expert Willem in de met Winter een op aquarel van Corneille onder op ogen. De aquarel komt uit het de erfenis van met de oudere broer van van de huidige op met eigenaar. Hij was vermogensbeheerder tijdens en adviseur van Corneille en naar heeft dit een werk met uit een persoonlijke boodschap waarschijnlijk gekregen. De uit onderstaande afleveringen in worden deze van zomer herhaald op door NPO 1: 25 juni - de Diverse musea 1 (o.a. naar Museum naar MORE in Gorssel en in Mu.ZEE op tv in Oostende) 2 juli naar - Diverse musea naar 2 (o.a. het Markiezenhof met in Bergen het op Zoom en Mu.ZEE op tv in Oostende) 9 juli - het Gemeentemuseum door Den Haag 16 juli - Museum op Catharijne Convent Utrecht 23 juli door een - Museum More Gorssel 6 augustus - uit met Gorcums Museum Gorichem 13 augustus - de Cobra Museum Gorichem 20 de augustus - Huis Bergh's op tv op tv Heerenbergh

In het door Gorcums Museum taxeert op tv expert Willem de Winter tijdens een zelfportret van uit Ernst van Leyden tijdens door en in Huis Bergh een in 's Heerenberg in taxeert Emiel Aardewerk naar een zilveren inktstel op een in ovalen blaadje. In tijdens van het Gorcums Museum in Gorinchem op tv taxeert expert uit Willem de Winter een van zelfportret met van Ernst van Leyden. In het van Gorcums museum is naar van een tentoonstelling geweest op met veel zelfportretten van van Ernst van Leyden. De eigenaresse een is erg met gecharmeerd in van het werk in van deze kunstenaar en besloot de samen met haar man tijdens om een deel door van de erfenis tijdens van haar in schoonvader te gebruiken voor tijdens het het kopen van een zelfportret. Het uit spreekt haar vooral het aan omdat je in zo goed kan tijdens zien een dat hij zich niet in goed voelde, de een gemoedstoestand is op erg goed neergezet. van En in Huis Bergh in met 's Heerenberg taxeert naar de Emiel Aardewerk een met zilveren inktstel op een ovalen blaadje. het Dit inktstel is uit een van in de weinige dingen door die de schoonouders de van het de huidige eigenaresse een mee hebben kunnen in nemen toen zij voor de oorlog met uit Nederlands-Indië het terug naar Nederland naar vluchtte. In de oorlog van is daar uiteindelijk door hun uit hele huis en uit inboedel verloren gegaan. Mevrouw in heeft het tijdens thuis in het een klepbureautje staan dat de alleen open staat als door ze het het zilver poetst.

In op het Gorcums Museum taxeert expert met Willem de Winter tijdens een zelfportret van de Ernst van Leyden. op tv van En in Huis Bergh in van 's Heerenberg op tv taxeert Emiel tijdens Aardewerk een zilveren inktstel uit op een ovalen op tv blaadje. In het Gorcums een Museum in Gorinchem het taxeert naar expert Willem de Winter een zelfportret tijdens van uit Ernst van Leyden. In op het Gorcums museum is op tv een tijdens tentoonstelling geweest de met veel zelfportretten uit van Ernst van Leyden. met De eigenaresse is erg gecharmeerd een van met het werk op van deze kunstenaar en besloot samen een met haar het man tijdens om een deel van de erfenis van van haar schoonvader van met te gebruiken voor het van kopen van een zelfportret. Het een spreekt haar vooral het aan omdat de je tijdens zo goed kan van zien dat hij zich niet uit goed voelde, de in gemoedstoestand is het erg goed neergezet. En van in met Huis Bergh in 's door Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een het zilveren inktstel op op een een ovalen blaadje. Dit inktstel tijdens is een van met de weinige dingen die van de in schoonouders van de huidige in eigenaresse mee hebben kunnen naar nemen uit toen zij op tv voor de oorlog uit een Nederlands-Indië terug naar uit Nederland vluchtte. In de tijdens oorlog is daar uiteindelijk op hun in hele huis en inboedel verloren door gegaan. de Mevrouw heeft het de thuis in het een klepbureautje staan, op tv dat alleen openstaat als ze een het zilver in poetst.

Vanuit het Aviodrome met in Lelystad bespreken in Frits Sissing de en de experts weer op verrassende kitsch het en veelzijdige kunst. Vanuit op tv naar het Aviodrome in Lelystad op tv taxeert expert op tv Martijn Akkerman een fotolijstje dat de in huidige eigenaresse lang de op tv geleden op een uit antiekmarktje kocht. Expert Martijn de Akkerman vertelt dat het het is van gemaakt door Michael Perchin, een naar van een de werkmeesters van met een van de beroemdste goudsmeden tijdens van op Rusland, de hofjuwelier Fabergé. Hoeveel is in dit zeldzame fotolijstje het uit waard? Verder een schilderij het van een auto in de met bergen. Expert in Frank Welkenhuysen vertelt dat in het schilderij van rond in 1930 is gemaakt tijdens door de schilder Rafal naar Malczewski, een Poolse op kunstenaar en zoon naar van de uit beroemde Poolse kunstenaar het Jacek Malczewki. In dit schilderij tijdens zien we een van auto door zijn tijdens geliefde Tatragebergte racen, waar van op hij woonde en door werkte.

Vanuit de het Cube Design naar Museum in Kerkrade bespreken tijdens Frits Sissing een en de uit experts weer verrassende kitsch en veelzijdige uit de kunst. In het Cube Design de Museum in Kerkrade met taxeert in expert Robert Aronson een blauw-witte plaquette. op De vader naar van de tijdens huidige eigenaresse kocht het dit stuk in 1979. in Hij had een dit stuk al de een paar keer achter elkaar in op een beurs van een zien hangen, maar telkens op niet gekocht. op Uiteindelijk deed hij het toch en uit kwam ontzettend blij uit en tijdens gelukkig thuis. Vlak daarna van is hij overleden. Zijn in dochter wilde maar in uit een ding uit de hele met boedelverdeling en dat in was door dit stuk. De plaquette heeft een uit diepe van emotionele waarde voor haar. Expert door Robert door Aronson vertelt dat dergelijke plaquettes op tv in een Delft werden gemaakt, meestal naar een voorbeeld van prenten. naar een Deze is gemaakt naar een prent het uit op 1643 van met Crispijn van den Broeck. Verder in een een drinkschaaltje. Expert Emiel Aardewerk de vertelt dat dit een 'Hansje in in de de Kelder' tijdens genoemd wordt. In de uit zeventiende eeuw werd de beker op gebruikt om aan tijdens te kondigen een dat de van vrouw in verwachting was. De op tv beker werd gevuld de met de wijn of kandeel. In het op tv door middelste gedeelte zitten onderin gaatjes door waar de tijdens drank inloopt, waardoor uiteindelijk het op figuurtje 'Hansje' op uit de 'kelder' door omhoog komt. Symbolisch met voor tijdens het kind dat uit op de baarmoeder tevoorschijn uit komt.

september 2017
20-09-2017 20:35

Fries Museum Leeuwarden

Tussen Kunst en Kitsch - Fries Museum Leeuwarden

Vanuit het Fries Museum in Leeuwarden taxeert expert Kitty Laméris een gelegenheidsglas. Dit glas zit al zeker sinds 1800 in de familie van de eigenaar. Expert Kitty Laméris vertelt dat het wapen van Drenthe op het glas staat afgebeeld, afg...

13-09-2017 20:35

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Tussen Kunst en Kitsch - Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Vanuit het Scheepvaartmuseum in Amsterdam taxeert expert Joseph Estié een Engels reisnecessaire. De eigenaar mocht dit object, dat in de kast bij zijn grootvader stond, als kind af en toe bewonderen. Hij vermoedt dat het Frans is vanwege de...

27-08-2017 20:25

Museum Kranenburgh Bergen

Tussen Kunst en Kitsch - Museum Kranenburgh Bergen

In Museum Kranenburgh in Bergen taxeert expert Mieke Zilverberg een bijzonder voorwerp. De eigenaresse kocht dit op Koningsdag, bij een kraampje van een Engelse man. Ze vond het bijzonder, maar heeft geen idee wat het is. Mieke Zilverberg v...

20-08-2017 20:25

Huis Bergh's Heerenbergh

Tussen Kunst en Kitsch - Huis Bergh's Heerenbergh

In Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert expert Mieke Zilverberg een bronzen beeld. De eigenaresse van dit beeld heeft een huis mét inhoud geërfd en is daar met haar kinderen gaan wonen. Dit beeld stond er ook. Mieke Zilverberg vertelt dat he...

13-08-2017 20:25

Cobra Museum Amstelveen

Tussen Kunst en Kitsch - Cobra Museum Amstelveen

Vanuit het Cobra Museum in Amstelveen taxeert expert Willem de Winter een schilderij van een winterlandschap. In het begin van de negentiende eeuw hadden we een kleine ijstijd in Nederland, met ijskoude winters. Zo'n winters tafereel, compl...

06-08-2017 20:25

Gorcums Museum Gorinchem

Tussen Kunst en Kitsch - Gorcums Museum Gorinchem

Vanuit het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert expert Marcel Brouwer een bureaulamp. Dit lampje is ooit gekocht door de schoonouders van de huidige eigenaresse. Het betekent heel veel voor haar partner, omdat hij elf jaar lang voor zijn vad...

23-07-2017 21:15

Museum MORE Gorssel

Tussen Kunst en Kitsch - Museum MORE Gorssel

In deze uitzending van Tussen Kunst en Kitsch vanuit Museum More in Gorssel krijgt expert Willem de Winter een schilderij van Gustave de Jonghe onder ogen. Deze schilder had zoveel talent dat hij al op zijn 15e een beurs voor de academie in...

16-07-2017 20:20

Museum Catharijne Convent Utrecht

Tussen Kunst en Kitsch - Museum Catharijne Convent Utrecht

Vanuit het Museum Catharijne Convent in Utrecht wordt een bijzonder kookboek getaxeerd. De eigenaar van dit boek is zelf kok, maar had eigenlijk archeoloog willen worden. Hij combineert zijn liefde voor oude dingen en het koken in een bijzo...

09-07-2017 20:30

Gemeentemuseum Den Haag

Tussen Kunst en Kitsch - Gemeentemuseum Den Haag

Deze eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch komt vanuit het Gemeentemuseum Den Haag. In een geheel nieuw decor taxeert expert Emiel Aardewerk twee zilveren koektrommels met dienbladen. De huidige eigenaren vermo...

02-07-2017 20:25

Diverse Musea 2

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea 2

In deze laatste uitzending van dit seizoen Tussen Kunst en Kitsch taxeert expert Frank Welkenhuysen in het Markiezenhof in Bergen op Zoom een schilderij van de Joodse Kunstenares Else Berge, die uiteindelijk in A... In deze laatste uitzendi...

25-06-2017 20:25

Diverse Musea 1

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea 1

De hele zomer zijn op zondagavond herhalingen van Tussen Kunst en Kitsch te zien. Met in deze aflevering een bijzonder sieraad. De huidige eigenares kreeg het in 1960 via een oud tante in haar bezit. Op de miniatuur staat hertogin d'Osuna a...

22-02-2017 20:30

Diverse Musea deel 2

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea deel 2

In het Gorcums Museum taxeert expert Willem de Winter een zelfportret van Ernst van Leyden en in Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een zilveren inktstel op een ovalen blaadje. In het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert exp...

15-02-2017 20:35

Diverse Musea deel 1

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea deel 1

In het Gorcums Museum taxeert expert Willem de Winter een zelfportret van Ernst van Leyden. En in Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een zilveren inktstel op een ovalen blaadje. In het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert ex...

08-02-2017 20:30

Aviodrome Lelystad

Tussen Kunst en Kitsch - Aviodrome Lelystad

Vanuit het Aviodrome in Lelystad bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. Vanuit het Aviodrome in Lelystad taxeert expert Martijn Akkerman een fotolijstje dat de huidige eigenaresse lang geleden op...

01-02-2017 20:35

Cube Designs Museum Kerkrade

Tussen Kunst en Kitsch - Cube Designs Museum Kerkrade

Vanuit het Cube Design Museum in Kerkrade bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In het Cube Design Museum in Kerkrade taxeert expert Robert Aronson een blauw-witte plaquette. De vader van de hui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tussen Kunst en Kitsch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tussen Kunst en Kitsch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tussen Kunst en Kitsch bij Tussen Kunst en Kitsch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tussen Kunst en Kitsch. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tussen Kunst en Kitsch gemist

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Hier kun je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord