Programma gemist?

Expert Willem de uit Winter taxeert een de de schilderij van Jacobus van Looy. op De inmiddels uit overleden echtgenoot van op de eigenaresse heeft op tv dit schilderij op gekocht van een in aangetrouwde tante. Willem vertelt dat Jacob in op tv van Looy een dubbeltalent op was; hij met kon zowel goed schrijven als goed tijdens uit schilderen. Er is zelfs een een vijfjaarlijkse prijs tijdens voor dubbeltalenten naar met hem vernoemd. In zijn op schilderijen spelen sferen en tijdens kleuren een grote met rol. Hij schilderde het met veel bloemen en in vruchten uit zijn met eigen tuin. Verder uit taxeert expert Titia Reuser een naar 'vanity box'. De eigenaresse op zocht een van kleine asbak om uit mee te op tv nemen als ze op stap de ging. Haar moeder in vond dit tasje, naar het was van in familie uit Duitsland. door met Maar is dit wel echt een de asbak? Expert Titia uit Reuser vertelt dat in van het een 'vanity door box' is, een handtas naar van een chique dame. De het buitenkant is in gemaakt van 18-karaat met geelgoud en een de drukknopjes met naar diamant. Men in droeg dit om naar de pols, het was een soort het sieraad. naar Expert Emiel de Aardewerk taxeert 3 stukken zilver. naar Deze naar drie stukken horen bij een collectie op tv op tv van zo'n veertig naar stukjes miniatuurzilver en komt in uit de uit erfenis van de van familie van de man van tijdens mevrouw. Expert op tv Emiel Aardewerk in vertelt dat de vogelkooi is in gemaakt door Pieter van met Somerwil, naar een Amsterdamse zilversmid op die zich specialiseerde uit in miniatuur zilverwerk. De met vogelkooi hing in de uit keuken naar en werd gebruikt naar als rookmelder. de Als het vogeltje van op tv zijn stokje ging, wist met je dat er op iets op mis was.

Expert naar Martijn Akkerman taxeert door een halssieraad. Mevrouw heeft het dit juweel in voor kerst gekregen een van een familievriend. Martijn Akkerman door vertelt met dat het een heel uit bijzonder de juweel is omdat het namelijk op tv een op tv rebus is. De in stenen liggen in uit een bepaalde volgorde. Als je de het in eerste letters van op de stenen naast van elkaar zet, vormt dit samen naar het woord dearest. Het een is dus door een in liefdesjuweel. Verder taxeert Frank Welkenhuysen door een schilderij van Cornelis van Vreedenburgh. het De eigenaresse op noemde het schilderij thuis altijd het een kolenveldje. Hoe ze door in precies aan het schilderij is gekomen door met weet ze niet, door maar haar vader het was een Vreedenburgh dus uit het kan in zijn dat ze verre familie van is in van de schilder. Expert een Martijn Akkerman van weet te vertellen dat dit schilderij uit naar een vroeg werk van Vreedenburgh is. naar met Zijn latere schilderijen zijn van namelijk abstracter in stijl. met Expert Mieke met Zilverberg taxeert naar een Spaanse kom. op tv De eigenaar heeft deze tijdens kom bij zijn moeder in in een met oude schoenendoos op gevonden, hij is erg nieuwsgierig het naar een wat het zou op kunnen zijn. Mieke Zilverberg stelt vast op tv het dat het een naar kom uit de Romeinse periode met is die met als luxe aardewerk voor de op tafel op werd gebruikt. Verder in taxeert expert Wim het Bouwman een bodhisattva. De moeder tijdens van het de eigenaar heeft dit mooie uit beeld door uit mogen zoeken de bij een oudere een vrouw wiens op tv pedicure zij deed. Het het beeld is prachtig het behangen met sieraden, tijdens wat duidt op de de hoge status uit van de 'vorstelijke' uit bodhisattva.

Vanuit tijdens Museum de Fundatie een in Zwolle taxeert expert een Jaap Polak een Batakbeeld. met uit De huidige eigenaar heeft dit het cadeau gekregen van zijn door schoonouders. Jaap van Polak vertelt dat het het beeld het een voorouderfiguur voorstelt uit en dat het van op tv een altaar afkomstig moet van naar zijn. Op dit moment zijn dergelijke in Batak-voorouderbeelden erg tijdens populair en het gewild. Daarnaast taxeert expert Titia van de Reuser een horloge uit de het jaren 70. met De eigenaresse heeft in het horloge met geërfd van haar grootmoeder. De rest tijdens van de naar familie in vond het horloge lelijk, maar in zij van vond hem juist op tv mooi in al zijn op lelijkheid. Titia vertelt dat het in horloge in de een jaren van 70 speciaal gemaakt werd als met sieraad. van Het exemplaar is gemaakt met door het Chopard, een heel klassiek van juweliershuis.

In door Kasteel Groeneveld uit Baarn zien we een met bijzonder scheepsmodel. De aanbrengster met trof dit met scheepsmodel ooit verstopt in onder een uit doek op zolder aan bij een tijdens een oom en tante waar een ze in de tijdens huishouding werkte. op Dat vond ze in zonde. Ze mocht het mee naar op tv huis meenemen op tv en nu staat tijdens al naar 30 jaar in haar de huiskamer te door pronken. Expert Bas Hesselink vertelt tijdens dat van een dergelijk miniatuurmodel van vaak wordt gemaakt als cadeau van voor de het opdrachtgever van het in gebouwde schip. In dit op tv geval gaat het door om D'Jonge door Klaes, een het luxejacht dat ooit door tijdens een koopman besteld een is. Alle onderdelen door zijn in op originele en zeer goede staat. op tv De in expert spreekt van een met museaal object. Expert Fred Kats door buigt zich door over een bijzondere op tv klok. Deze was van van de van grootvader van het de aanbrengster. Het klokje met tijdens slechts één naar wijzer fascineerde haar mateloos van toen naar ze net leerde op tv klokkijken. Kats vertelt een dat dit een naar lantaarnklokje of pantryklokje naar wordt genoemd en vroeger in de een de vertrekken van het personeel van rijke een met families hing, vandaar dat het om door een simpele op tv klok gaat. Maar zo het simpel blijkt op tv de klok niet in te met zijn, want hij is gemaakt uit door de met beroemde Engelse klokkenmaker George met Graham, die met in Westminster Abbey begraven ligt. in in En een beeld van een een knielende vrouw, met dat in door de familie van de een aanbrengster bekend staat de als 'De Aanvaarding' omdat het diens de moeder het als troost op kocht na haar naar scheiding. Expert Marcel Brouwer uit vertelt een dat de maker van het op tv beeld, Tjipke met Visser, een op tv van de belangrijkste een Nederlandse beeldhouwers uit op de eerste helft van de het 20e door eeuw is.

Vanuit van Museum Beelden door aan Zee Scheveningen taxeert expert door Robert de Aronson twee kandelaren die de grootouders tijdens de van de aanbrengster ooit cadeau kregen de na hun tijdens hulp bij de een verkoop van een door vakantiehuisje door in Frankrijk. Robert tijdens herkent de twee kandelaren direct. Bovendien in zijn ze van gemerkt met LPK. Dit tijdens staat voor uit De Porcelijne het Lampetkan. De tijdens kandelaren zijn dus afkomstig een uit één van de de dertig op aardewerkfabrieken uit Delft. De twee op kandelaren zijn het belangrijkste op tv wat Robert met ooit in met Tussen Kunst en met Kitsch getaxeerd heeft. in Verder taxeert naar expert Willem de op Winter een schilderij van tijdens Aad de Haas. een De Haas werd tijdens de met oorlog gevangen het gezet door van de Duitsers, omdat hij tijdens zonder toestemming van had geëxposeerd. Hij vluchtte het naar Limburg, waar hij op tv naar na de oorlog kruiswegstaties met maakte voor een op kerk. Werk van naar deze schilder in is erg zeldzaam, omdat van er veel door van zijn werk verloren is gegaan het naar tijdens de oorlog. van Expert Jaap Polak taxeert de een kistje uit Zuid-Oost India het dat de op tv vorm van een Europees de dekenkist heeft. Het van kistje is door gemaakt in van filigrain, een in oude techniek waarbij de in zilversmid dunne van zilveren draden aan van elkaar hecht.

Expert op Bas Hesselink op taxeert een getijdenboek. De aanbrenger kocht naar dit een getijdenboek tijdens een het kampeervakantie voor maar liefst op vijfduizend gulden. door In het getijdenboek staan gebeden uit een voor elk uur van de dag op uit en van de week. van Er zijn een de heleboel van dit op soort boeken het gemaakt, maar tegenwoordig vormen ze het een zeldzaamheid. uit Verder taxeert expert Rob Driessen in een in bordje, beschilderd door Pablo Picasso. de Enkele met afgevaardigden uit verschillende Europese landen tijdens kregen het bordje een als dank voor met hun komst met naar het congres door in Parijs op van de Communistische Partij. Volgens op tv tijdens Rob zijn er waarschijnlijk dertien door bordjes een gemaakt.

Vanuit door het Fries het Museum in Leeuwarden taxeert expert op tv Kitty door Laméris een gelegenheidsglas. Dit glas het zit op tv al zeker sinds 1800 in de door een familie van de met eigenaar. Expert Kitty Laméris vertelt met dat het tijdens wapen van de Drenthe op het glas door staat afgebeeld, afgeleid van een op tv zegel in een het klooster van in Assen. Glazen met het op tv wapen tijdens van het Landschap Drenthe komen in respectievelijk uit weinig voor omdat Nederland in op die het tijd verenigd door was in de Republiek in der Zeven Verenigde Nederlanden, waar door Drenthe buiten in viel. van Is zeldzaam in dit geval het ook in kostbaar? Daarnaast taxeert expert Mieke Zilverberg met een aardewerken pot. op door Deze pot is van door de grootvader van de in vrouw die hem het meeneemt naar de naar experts op tv van Tussen Kunst en Kitsch. tijdens Hij was in 1962 op een uit sloot aan het graven in met een graafmachine toen de hij scherven op tv zag. Hij is door uitgestapt en met uit de van hand verder gaan zoeken in en vond toen deze pot. van Expert Mieke uit Zilverberg vertelt dat de deze pot in tijdens de streek uit gemaakt is tussen de 50 en 300 van na Christus. Hij op tv is met de uit hand gemaakt, niet op op een draaischijf. De klei op naar is gemengd met stro, zodat de het met goed hecht. Zo'n pot werd de als kookpot opgehangen boven van een vuur de of in als urn gebruikt.

Vanuit op het Scheepvaartmuseum in een Amsterdam taxeert expert naar Joseph Estié een Engels reisnecessaire. in De eigenaar naar mocht dit object, met dat in de kast naar van bij zijn grootvader stond, als van kind af en toe de bewonderen. van Hij vermoedt dat het Frans van is vanwege de op tv Franse naar spreuk die erop staat. Expert naar Joseph tijdens Estié vertelt de echter dat het kistje uit een Engels op reisnecessaire is. De tijdens originele inhoud is nog compleet: de twee flacons voor parfum, in een oorlepeltje door om in het oorsmeer te in verwijderen, een mesje de om briefjes te openen, op tv een schaar, een naar balboekje en een potlood. Dit een waren het kostbare geschenken van bijvoorbeeld diplomaten naar aan hun vrouw een of maîtresse. Daarnaast op tv taxeert expert een Titia Reuser een een paar oorbellen. op Waarschijnlijk zijn ze tijdens gemaakt door juwelier uit Steltman, de 'Cartier' van tijdens Nederland. In Nederland een droeg men door in die tijd vooral streekjuwelen. van Steltman was de eigenlijk een de enige die zich echt kon een meten het met de internationale top. op De oorbellen waren een toen al kostbaar, door maar hoeveel zijn van ze van nu waard?

In Museum op tv Kranenburgh in Bergen taxeert de de expert Mieke Zilverberg een bijzonder voorwerp. op De eigenaresse door kocht dit op Koningsdag, op met bij een kraampje van op tv een Engelse man. Ze tijdens vond het bijzonder, maar met heeft geen idee een wat uit het is. naar Mieke Zilverberg vertelt dat dit het de tijdens onderkant van een voetenzak met van een op mummie is. De onderkant van van de het sandalen, gepolychromeerd met een schaakbordpatroon, een is duidelijk te zien. in in Mummies werden voorzien van een een masker, een met borststuk en een voetenzak, waar uit dit dus van een deel door van is. Hoeveel is dit van tijdens ongebruikelijke voorwerp nu waard? de Verder een schilderij van met een op tv huis met bomen. De eigenaresse kreeg de dit schilderij zo'n door de twintig jaar geleden door van haar verkering. Haar schoonvader met had een doe-het-zelfwinkel in het Alkmaar. op Als kunstenaars daar iets door kochten maar het met niet konden in betalen, dan lieten ze een wel eens door een schilderij door achter. Expert Frank Welkenhuysen vertelt dat door het het doek geschilderd van is door een schilder van de met Bergense School, namelijk met een Matthieu Wiegman. Heeft met de eigenaresse een hele kostbare de herinnering aan haar verkering door van overgehouden?

In Huis Bergh de in 's Heerenberg uit taxeert expert in Mieke Zilverberg van een bronzen in beeld. De eigenaresse van dit beeld op heeft naar een huis mét inhoud door geërfd en is naar daar met haar naar kinderen gaan van wonen. Dit het beeld stond er door ook. Mieke Zilverberg vertelt dat het een een gaat om een beeld van Heracles, door herkenbaar tijdens aan zijn mantel naar van leeuwenvel. Als één van door zijn twaalf de beproevingen moest hij uit een maand lang naar jagen op op tv een leeuw. met Verder een schilderij gemaakt door Hermanus tijdens Koekkoek. Dit in schilderij is al jarenlang door in de familie in van meneer; hij de erfde uit het in 1984. Hij houdt uit door enorm van schepen en van de uit fijnheid waarmee de het tafereel geschilderd tijdens is. Expert de Willem de van Winter vertelt dat in deze verfijnde manier van schilderen tijdens hoort uit bij de naam een die op de, nog originele lijst door staat: Hermanus Koekkoek. het Hermanus naar stond bekend om zijn zeegezichten. in Hij had in een enorm verfijnde manier op van schilderen en de wordt gerekend de tot de naar Hollandse Romantiek. Hoeveel zijn op tv deze erfstukken op waard?

Vanuit in het Cobra Museum in op tv Amstelveen taxeert expert Willem tijdens de Winter met een schilderij uit van een de winterlandschap. In het begin met van de negentiende eeuw hadden door we een op tv kleine ijstijd van in Nederland, met ijskoude op winters. Zo'n winters tafereel, naar compleet met tijdens schaatsers, koek tijdens en zopie, een molen en naar poort is op tv hier prachtig het vast gelegd met door de schilder tijdens Charles Leickert. De huidige in eigenaar werkte in de verlichting met en heeft een dit schilderij in van de jaren zeventig eens op tv met geruild met de directeur van op tv een verlichtingszaak de voor een steen tijdens die zo'n tweeduizend gulden waard tijdens was. de Heeft hij destijds een in goede op deal gesloten? Verder een zogeheten bootjesketting. in uit Die term is afkomstig van de het Franse 'boîte à de portret'. Dit waren het doosjes van met aan het de bovenkant een portretje, die tijdens later van naar juwelen werden vertaald met ovale op miniaturen. de Dergelijke colliers kwamen tijdens voornamelijk in Friesland, tijdens Groningen en de in de Zaanstreek voor. Meestal een zijn ze door echter gemaakt van granaat met of met rood en een een wit glas, dit is door de eerste keer dat uit expert Martijn een Akkerman er een met blauw een glas ziet. van Hoeveel is dit unieke door de exemplaar waard?

Vanuit met het Gorcums Museum in Gorinchem naar van taxeert expert Marcel Brouwer een door bureaulamp. Dit het lampje is op tv ooit gekocht door de schoonouders van op tv de huidige naar eigenaresse. Het betekent met heel veel met voor haar tijdens partner, omdat hij elf jaar met lang voor zijn uit vader heeft met gezorgd en bij hem tijdens inwoonde. Toen van gebruikte hij dit met als bureaulampje. Expert Marcel Brouwer naar vertelt met dat het is ontworpen door de een Louis Kalff. Hij werkte vanaf 1925 door op de naar reclame uit afdeling van Philips in in Eindhoven. In 1929 richtte het hij het lichtadviesbureau LIBU naar op tv op. Er zijn ook andere een modellen op lampen ontworpen door Kalff tijdens bij Philips, maar dit is naar op tv een zeldzaam model. Verder een door blauw-witte porseleinen Arita koffiekan. de uit Expert Joseph Estié vertelt dat dit naar de eerste koffiekan de is die in op keramiek de werd uitgevoerd, naar voorbeeld van van in Hollandse metalen kannen. Arita met was een uitvoerhaven op in Japan waarnaar dit tijdens type in Japans porselein werd vernoemd. Hoeveel een is deze Hollandse kan op van uit Japans makelaardij een waard?

In een deze uitzending van Tussen een Kunst en Kitsch naar vanuit Museum een More in Gorssel krijgt expert uit op Willem de Winter een een schilderij van Gustave op de Jonghe onder op ogen. Deze schilder had zoveel de talent op dat hij al op op zijn 15e een beurs een voor uit de academie in Brussel kreeg. van Hoeveel is door dit schilderij van een met moeder het die haar kind op een het bed met voedt waard? En een het bronzen uit beeld van een door zittende naakte vrouw dat zo'n het 25 op tv jaar geleden voor drie gulden op door tijdens de rommelmarkt is gekocht door en jarenlang een plek in in op tv de tuin had, blijkt gemaakt te op tv zijn door Charles een Despiau. Expert op tv Frans Leidelmeijer vertelt dat naar deze in beeldhouwer als op tv assistent van Rodin heft gewerkt. Zijn in op tv werk is inmiddels in wel een 30 tijdens musea over de wereld te tijdens zien. Hoeveel is op het op tv beeld nu waard?

Vanuit het Museum van Catharijne door Convent in Utrecht op tv wordt een bijzonder uit kookboek getaxeerd. tijdens De eigenaar van dit boek door is zelf in kok, maar had met eigenlijk archeoloog door willen worden. Hij met combineert zijn liefde voor oude dingen van en het uit koken in een bijzondere naar verzameling van oude met in kookboeken. Zijn moeder en vriendin met vertelt hij uit liever niet naar wat hij precies aan deze hobby met uitgeeft. Dit boek uit is voor hem de het summum: door een gesigneerde met versie van Auguste met Escoffier. Expert Bas Hesselink vertelt tijdens dat Escoffier, in chef-kok van keizer Willen op tv II, de het grondlegger was in van het moderne koken. op Dit naar is het allerberoemdste kookboek ter wereld een het en deze eerste druk met handgeschreven van opdracht op tv van de auteur/kok is de wel door heel erg bijzonder.

Deze op eerste uitzending van de het nieuwe een seizoen van Tussen naar Kunst en Kitsch door komt vanuit het Gemeentemuseum met Den Haag. In een naar geheel nieuw decor een taxeert expert Emiel met Aardewerk twee zilveren koektrommels uit in met dienbladen. De huidige eigenaren vermoeden tijdens dat het de trommels veel naar waard zijn, maar in de expert is vooral op tv onder de indruk van op de set dienbladen van van de Amsterdamse de op zilversmid Reinier Brandt. van In de koektrommels zijn op zoute koekjes bewaard, maar zout een tast zilver uit aan. Hoeveel is naar deze bijzondere set waard? een Expert Jaap Polak door een krijgt een altaarstuk uit China door onder ogen. De uit vader van de de huidige eigenaresse kreeg van naar een goede vriendin door uit een bronzen beeld van in een zittende Bodhisatva tijdens voor de op tv geboorte van zijn op dochter. Hoeveel is dit het bijzondere kraamcadeau het waard?

november 2017
08-11-2017 20:35

Diverse Musea afl. 2

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea afl. 2

Expert Willem de Winter taxeert een schilderij van Jacobus van Looy. De inmiddels overleden echtgenoot van de eigenaresse heeft dit schilderij gekocht van een aangetrouwde tante. Willem vertelt dat Jacob van Looy een dubbeltalent was; hij k...

01-11-2017 20:35

Diverse Musea (1)

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea (1)

Expert Martijn Akkerman taxeert een halssieraad. Mevrouw heeft dit juweel voor kerst gekregen van een familievriend. Martijn Akkerman vertelt dat het een heel bijzonder juweel is omdat het namelijk een rebus is. De stenen liggen in een bepa...

18-10-2017 20:35

Museum de Fundatie Zwolle

Tussen Kunst en Kitsch - Museum de Fundatie Zwolle

Vanuit Museum de Fundatie in Zwolle taxeert expert Jaap Polak een Batakbeeld. De huidige eigenaar heeft dit cadeau gekregen van zijn schoonouders. Jaap Polak vertelt dat het beeld een voorouderfiguur voorstelt en dat het van een altaar afko...

11-10-2017 20:40

Kasteel Groeneveld Baarn

Tussen Kunst en Kitsch - Kasteel Groeneveld Baarn

In Kasteel Groeneveld Baarn zien we een bijzonder scheepsmodel. De aanbrengster trof dit scheepsmodel ooit verstopt onder een doek op zolder aan bij een oom en tante waar ze in de huishouding werkte. Dat vond ze zonde. Ze mocht het mee naar...

04-10-2017 20:35

Museum Beelden aan Zee Den Haag

Tussen Kunst en Kitsch - Museum Beelden aan Zee Den Haag

Vanuit Museum Beelden aan Zee Scheveningen taxeert expert Robert Aronson twee kandelaren die de grootouders van de aanbrengster ooit cadeau kregen na hun hulp bij de verkoop van een vakantiehuisje in Frankrijk. Robert herkent de twee kandel...

27-09-2017 20:35

Art Center Hugo Voeten Herentals België

Tussen Kunst en Kitsch - Art Center Hugo Voeten Herentals België

Expert Bas Hesselink taxeert een getijdenboek. De aanbrenger kocht dit getijdenboek tijdens een kampeervakantie voor maar liefst vijfduizend gulden. In het getijdenboek staan gebeden voor elk uur van de dag en van de week. Er zijn een heleb...

20-09-2017 20:35

Fries Museum Leeuwarden

Tussen Kunst en Kitsch - Fries Museum Leeuwarden

Vanuit het Fries Museum in Leeuwarden taxeert expert Kitty Laméris een gelegenheidsglas. Dit glas zit al zeker sinds 1800 in de familie van de eigenaar. Expert Kitty Laméris vertelt dat het wapen van Drenthe op het glas staat afgebeeld, afg...

13-09-2017 20:35

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Tussen Kunst en Kitsch - Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Vanuit het Scheepvaartmuseum in Amsterdam taxeert expert Joseph Estié een Engels reisnecessaire. De eigenaar mocht dit object, dat in de kast bij zijn grootvader stond, als kind af en toe bewonderen. Hij vermoedt dat het Frans is vanwege de...

27-08-2017 20:25

Museum Kranenburgh Bergen

Tussen Kunst en Kitsch - Museum Kranenburgh Bergen

In Museum Kranenburgh in Bergen taxeert expert Mieke Zilverberg een bijzonder voorwerp. De eigenaresse kocht dit op Koningsdag, bij een kraampje van een Engelse man. Ze vond het bijzonder, maar heeft geen idee wat het is. Mieke Zilverberg v...

20-08-2017 20:25

Huis Bergh's Heerenbergh

Tussen Kunst en Kitsch - Huis Bergh's Heerenbergh

In Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert expert Mieke Zilverberg een bronzen beeld. De eigenaresse van dit beeld heeft een huis mét inhoud geërfd en is daar met haar kinderen gaan wonen. Dit beeld stond er ook. Mieke Zilverberg vertelt dat he...

13-08-2017 20:25

Cobra Museum Amstelveen

Tussen Kunst en Kitsch - Cobra Museum Amstelveen

Vanuit het Cobra Museum in Amstelveen taxeert expert Willem de Winter een schilderij van een winterlandschap. In het begin van de negentiende eeuw hadden we een kleine ijstijd in Nederland, met ijskoude winters. Zo'n winters tafereel, compl...

06-08-2017 20:25

Gorcums Museum Gorinchem

Tussen Kunst en Kitsch - Gorcums Museum Gorinchem

Vanuit het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert expert Marcel Brouwer een bureaulamp. Dit lampje is ooit gekocht door de schoonouders van de huidige eigenaresse. Het betekent heel veel voor haar partner, omdat hij elf jaar lang voor zijn vad...

23-07-2017 21:15

Museum MORE Gorssel

Tussen Kunst en Kitsch - Museum MORE Gorssel

In deze uitzending van Tussen Kunst en Kitsch vanuit Museum More in Gorssel krijgt expert Willem de Winter een schilderij van Gustave de Jonghe onder ogen. Deze schilder had zoveel talent dat hij al op zijn 15e een beurs voor de academie in...

16-07-2017 20:20

Museum Catharijne Convent Utrecht

Tussen Kunst en Kitsch - Museum Catharijne Convent Utrecht

Vanuit het Museum Catharijne Convent in Utrecht wordt een bijzonder kookboek getaxeerd. De eigenaar van dit boek is zelf kok, maar had eigenlijk archeoloog willen worden. Hij combineert zijn liefde voor oude dingen en het koken in een bijzo...

09-07-2017 20:30

Gemeentemuseum Den Haag

Tussen Kunst en Kitsch - Gemeentemuseum Den Haag

Deze eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch komt vanuit het Gemeentemuseum Den Haag. In een geheel nieuw decor taxeert expert Emiel Aardewerk twee zilveren koektrommels met dienbladen. De huidige eigenaren vermo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tussen Kunst en Kitsch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tussen Kunst en Kitsch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tussen Kunst en Kitsch bij Tussen Kunst en Kitsch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tussen Kunst en Kitsch. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tussen Kunst en Kitsch gemist

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Hier kun je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 79
  • Laatste uitzending op 08-11-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord