Programma gemist?

Aflevering in 12 - Cultuurmagazine waarin experts tijdens kunstvoorwerpen door en curiosa het taxeren: Museum MORE Gorssel: In Museum het MORE een in Gorssel krijgt expert in Willem de tijdens Winter een in schilderij van Gustave met de Jonghe onder ogen. Deze naar schilder had zoveel naar talent dat hij van al op tijdens zijn vijftiende een beurs voor het de academie in op tv Brussel kreeg. naar Hoeveel is op dit schilderij van tijdens een moeder die tijdens haar kind in op een bed voedt in waard?

Vanuit door het Museum Catharijne Convent in in Utrecht wordt een tijdens het bijzonder kookboek getaxeerd. De eigenaar van op dit het boek is zelf naar kok, maar had eigenlijk archeoloog van willen worden. Hij een combineert zijn liefde op tv voor oude tijdens dingen uit en het koken van in een bijzondere verzameling van met oude kookboeken. Zijn tijdens moeder en op vriendin vertelt hij liever niet het wat op hij precies aan deze hobby tijdens van uitgeeft. Dit boek is de voor hem tijdens het summum: een gesigneerde het versie van Auguste Escoffier. Expert tijdens uit Bas Hesselink vertelt dat naar Escoffier, chef-kok een van keizer Willen II, met de grondlegger tijdens was van het uit moderne koken. Dit door is het allerberoemdste kookboek ter uit wereld en deze een eerste druk met met handgeschreven op tv opdracht van de auteur/kok is naar wel op tv heel erg bijzonder.

Deze eerste in uitzending van het nieuwe de seizoen in van Tussen op Kunst en Kitsch komt vanuit uit het op Gemeentemuseum Den Haag. van In een geheel nieuw op tv decor taxeert van expert Emiel Aardewerk twee zilveren naar koektrommels met dienbladen. naar De door huidige eigenaren vermoeden dat de naar trommels veel waard zijn, uit door maar de expert het is vooral onder de door indruk van uit de set dienbladen van de van Amsterdamse zilversmid tijdens Reinier Brandt. In het de koektrommels zijn in zoute koekjes bewaard, het maar zout tast zilver in aan. met Hoeveel is deze op tv bijzondere set waard? Expert Jaap Polak op tv krijgt met een altaarstuk uit China de onder ogen. De vader een van de huidige van eigenaresse kreeg van van een goede vriendin de een bronzen op beeld van een zittende uit Bodhisatva voor de de geboorte van zijn tijdens dochter. Hoeveel is naar dit door bijzondere kraamcadeau van waard?

In op tv deze laatste uitzending met van dit seizoen Tussen uit Kunst en Kitsch taxeert op expert Frank op Welkenhuysen in het op tv Markiezenhof in op tv Bergen op Zoom een in schilderij van de naar Joodse Kunstenares het Else Berge, een die uiteindelijk in op A... In deze laatste uitzending van door dit uit seizoen Tussen Kunst en Kitsch van taxeert op expert Frank in Welkenhuysen in het Markiezenhof in een Bergen op Zoom het een schilderij van van de Joodse naar Kunstenares Else Berge, door die uiteindelijk in Auschwitz om op het het leven kwam. Zij maakte dit op tv portret van naar een naar meisje voor een haven in de Kroatië. Helaas met is de conditie van op het op doek niet goed. Hoeveel op is het in deze de staat een waard? En Frans Leidelmeijer in neemt na 26 jaar met op 75-jarige naar leeftijd afscheid de van het programma. Tijdens het zijn laatste optreden van in Mu.ZEE in Oostende op tv neemt hij een in tafel van Carlo Bugatti naar de uit ca 1900 onder de loep. een De met tafel is een het typisch voorbeeld de van de Italiaanse Art Nouveau, maar door is in zeer op slechte staat naar en behoeft een restauratie.

De hele op tv zomer tijdens zijn op zondagavond herhalingen van Tussen de Kunst en op Kitsch op tv te zien. Met in naar deze aflevering een bijzonder sieraad. van De huidige in eigenares van kreeg het in 1960 een via een oud tante het in haar bezit. op tv Op naar de miniatuur staat hertogin het d'Osuna afgebeeld, de vrouw van van uit de Spaanse ambassadeur in tijdens Parijs. In Mu.ZEE in met Oostende krijgt expert op tv Willem de in Winter een aquarel van op Corneille onder ogen. uit De aquarel tijdens komt uit een de erfenis van de oudere broer de van de huidige naar eigenaar. Hij het was vermogensbeheerder en adviseur het op van Corneille en heeft dit werk de uit met een persoonlijke boodschap waarschijnlijk een gekregen. De onderstaande afleveringen worden het met deze zomer herhaald op NPO 1: 25 op juni naar - Diverse musea 1 uit (o.a. Museum van MORE in het Gorssel en Mu.ZEE van in Oostende) 2 juli - Diverse een musea 2 door (o.a. het Markiezenhof tijdens in Bergen op Zoom en op tv in Mu.ZEE in Oostende) 9 met juli - Gemeentemuseum Den in Haag 16 juli - Museum Catharijne door Convent Utrecht 23 juli een - Museum More in Gorssel 6 augustus tijdens - Gorcums Museum Gorichem 13 op tv augustus - tijdens Cobra Museum tijdens Gorichem 20 augustus - Huis op tv Bergh's op Heerenbergh

In het door Gorcums een Museum taxeert expert Willem de Winter een een in zelfportret van Ernst van naar Leyden met en in Huis Bergh de in 's Heerenberg met taxeert Emiel Aardewerk een het zilveren inktstel op een tijdens ovalen blaadje. een In het op tv Gorcums Museum uit in Gorinchem taxeert expert van Willem de een Winter een zelfportret van Ernst van door Leyden. van In het Gorcums museum van is een tentoonstelling geweest de op tv met veel zelfportretten van op tv Ernst van tijdens Leyden. De eigenaresse is erg gecharmeerd door van het van werk van door deze kunstenaar en de besloot samen op met haar man om op een deel van de met erfenis op van haar schoonvader op tv te gebruiken voor het in kopen van een zelfportret. de Het spreekt haar vooral naar aan omdat door je zo goed kan naar zien dat hij naar door zich niet goed voelde, de gemoedstoestand naar is op erg goed neergezet. En op in Huis Bergh in in 's Heerenberg van taxeert Emiel Aardewerk een met zilveren een inktstel op een ovalen blaadje. op op tv Dit inktstel is een door van de naar weinige dingen die de schoonouders uit van de huidige met eigenaresse mee hebben met kunnen nemen toen van zij op tv voor de oorlog uit Nederlands-Indië terug door met naar Nederland vluchtte. In op de oorlog is daar uiteindelijk het hun hele huis tijdens in en inboedel verloren gegaan. Mevrouw heeft op tv het de thuis in een klepbureautje in staan een dat alleen open staat door als ze het zilver de poetst.

In van het Gorcums Museum taxeert uit expert Willem de het Winter een zelfportret van op Ernst van Leyden. door En in het Huis Bergh in 's een Heerenberg taxeert een Emiel Aardewerk van een zilveren inktstel op de een ovalen blaadje. In in het door Gorcums Museum in Gorinchem taxeert in tijdens expert Willem de Winter het een zelfportret van Ernst van door Leyden. In op tv het in Gorcums museum is een een tentoonstelling geweest met veel tijdens zelfportretten van een Ernst van Leyden. De op eigenaresse is erg gecharmeerd een van het werk het van deze een kunstenaar naar en besloot samen met tijdens haar man op om een deel van de de erfenis van haar in schoonvader te uit gebruiken voor het kopen op tv van een op tv zelfportret. Het op spreekt haar vooral aan omdat van je de zo goed kan door zien dat hij zich niet goed het voelde, de het gemoedstoestand een is erg goed neergezet. En van in het Huis Bergh in 's op tv Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk tijdens een naar zilveren inktstel op een ovalen de blaadje. Dit inktstel in is een van de de op weinige dingen die de schoonouders van van de huidige eigenaresse op tv mee in hebben kunnen nemen toen zij uit in voor de oorlog uit Nederlands-Indië de terug naar Nederland het vluchtte. In de met oorlog is op tv daar uiteindelijk hun hele in huis met en inboedel verloren gegaan. het Mevrouw heeft het thuis in in een klepbureautje staan, op dat op alleen openstaat als de ze het op zilver poetst.

Vanuit het Aviodrome uit met in Lelystad bespreken Frits op Sissing en de experts naar weer verrassende tijdens kitsch en veelzijdige kunst. het Vanuit het het Aviodrome in Lelystad taxeert expert de Martijn op Akkerman een fotolijstje in dat de huidige naar eigenaresse lang geleden op een naar met antiekmarktje kocht. Expert Martijn Akkerman het vertelt dat op het is gemaakt door Michael de Perchin, een op van de naar werkmeesters van een van de met beroemdste goudsmeden in van Rusland, op de hofjuwelier met Fabergé. Hoeveel is dit door zeldzame fotolijstje waard? door Verder een schilderij van een uit auto in van de bergen. Expert Frank door op tv Welkenhuysen vertelt dat het schilderij rond uit 1930 is het gemaakt door de de schilder Rafal een Malczewski, een de Poolse kunstenaar en in zoon van de beroemde door Poolse kunstenaar Jacek Malczewki. In in dit schilderij zien met we een de auto door zijn geliefde uit Tatragebergte racen, op tv waar hij woonde door en uit werkte.

Vanuit het Cube in het Design Museum in Kerkrade van bespreken Frits Sissing en de uit experts uit weer verrassende kitsch en veelzijdige van kunst. naar In het Cube Design Museum op in Kerkrade door taxeert expert Robert met Aronson in een blauw-witte plaquette. De vader naar van de naar huidige eigenaresse het kocht dit stuk met in 1979. Hij had dit stuk het al op een paar keer tijdens achter elkaar op een beurs met tijdens zien hangen, maar telkens niet op gekocht. een Uiteindelijk deed hij uit het toch en uit kwam ontzettend blij en gelukkig op tv thuis. Vlak in daarna is op hij overleden. Zijn een dochter wilde maar een ding door uit de de hele boedelverdeling op en dat was dit stuk. De de plaquette heeft een de diepe emotionele waarde een door voor haar. Expert Robert Aronson door vertelt dat dergelijke plaquettes op tv in Delft op tv werden gemaakt, meestal een naar voorbeeld van prenten. in Deze op is gemaakt van naar een prent uit op tv 1643 van Crispijn van op den Broeck. Verder uit een drinkschaaltje. een Expert Emiel Aardewerk vertelt dat een dit een op tv 'Hansje in de met Kelder' genoemd wordt. In van de zeventiende naar eeuw door werd de beker met gebruikt om aan in te kondigen dat de vrouw in tijdens naar verwachting was. De beker het werd gevuld uit met wijn of kandeel. In het naar middelste naar gedeelte zitten op onderin gaatjes waar de drank inloopt, op waardoor in uiteindelijk het figuurtje in 'Hansje' uit de 'kelder' omhoog uit komt. naar Symbolisch voor het kind dat met uit de op tv baarmoeder tevoorschijn van komt.

Vanuit met het Cobra Museum in naar Amstelveen bespreken Frits Sissing door en het de experts weer verrassende een kitsch op tv en veelzijdige kunst. In het tijdens Cobra Museum in Amstelveen het taxeert met expert Willem de Winter een de schilderij van een op tv winterlandschap. op tv In het begin van de van op negentiende eeuw hadden we een tijdens kleine ijstijd in Nederland, tijdens met met ijskoude winters. Zo'n winters tijdens tafereel, compleet met schaatsers, een koek en zopie, van uit een molen en poort is het hier prachtig vastgelegd op tv door de schilder Charles een Leickert. De met huidige eigenaar werkte in het de verlichting tijdens en heeft naar dit schilderij in de jaren het zeventig eens geruild naar met de uit directeur van een verlichtingszaak het voor een steen van op tv die zo'n tweeduizend gulden waard in was. Heeft hij uit destijds een naar goede deal gesloten? Verder van een zogeheten bootjesketting. op Die term de is afkomstig het van het Franse boîte de à portret. Dit waren doosjes het met aan de het bovenkant een portretje, een die later op naar het juwelen werden vertaald met het ovale miniaturen. Dergelijke colliers uit kwamen voornamelijk in Friesland, het Groningen en de in tijdens de Zaanstreek voor. Meestal zijn met ze echter gemaakt op tv van granaat of met tijdens een rood en wit glas, dit van is de eerste op tv keer tijdens dat expert Martijn Akkerman op er een een met blauw glas ziet. Hoeveel is uit met dit unieke exemplaar het waard?

Vanuit door het Gorcums Museum te Gorinchem de op bespreken Frits Sissing en de tijdens experts weer verrassende kitsch met op en veelzijdige kunst. in Vanuit het Gorcums Museum op in Gorinchem taxeert expert een Marcel op Brouwer een bureaulamp. Dit een lampje is ooit gekocht door uit de de schoonouders van door de huidige eigenaresse. naar Het betekent heel veel een voor haar partner, van omdat hij in elf jaar lang voor uit zijn vader heeft gezorgd en uit bij de hem inwoonde. Toen gebruikte op hij dit als bureaulampje. naar Expert Marcel Brouwer op het vertelt dat het is door ontworpen door in Louis Kalff. Hij werkte vanaf in 1925 op de uit reclameafdeling van op tv Philips in Eindhoven. In 1929 tijdens door richtte hij het lichtadviesbureau in LIBU op. op tv Er zijn ook andere modellen tijdens lampen ontworpen door uit Kalff bij Philips, tijdens maar met dit is een zeldzaam model. tijdens Verder een op tv blauw-witte porseleinen Arita koffiekan. uit Expert Joseph Estié vertelt uit dat dit de de eerste het koffiekan is die de in keramiek werd uitgevoerd, naar tijdens voorbeeld van Hollandse met metalen kannen. Arita in was naar een uitvoerhaven door in Japan waarnaar dit type Japans in met porselein werd vernoemd. Hoeveel is deze in Hollandse kan van op tv Japanse makelij door waard?

In Museum naar Kranenburgh in in Bergen bespreken Frits Sissing en in de experts de weer verrassende kitsch en uit veelzijdige kunst. In naar Museum Kranenburgh in op Bergen taxeert expert de Mieke het Zilverberg een bijzonder voorwerp. De op eigenaresse kocht het dit op het Koningsdag, bij een kraampje de van een Engelse door man. Ze vond de het op tv bijzonder, maar heeft tijdens geen idee wat een het is. Mieke Zilverberg vertelt op tv dat dit de met onderkant tijdens van een voetenzak van een mummie met op is. De onderkant van de tijdens sandalen, op tv gepolychromeerd met een uit schaakbordpatroon, is duidelijk tijdens te zien. Mummies naar werden voorzien van tijdens een masker, een borststuk uit en een van voetenzak, waar dit dus naar een deel van een is. Hoeveel is dit ongebruikelijke naar voorwerp nu op waard? van Verder een schilderij door van een huis met in bomen. De eigenaresse kreeg dit op tv schilderij het zo'n twintig jaar geleden een van haar verkering. op Haar schoonvader naar had een doe-het-zelfwinkel in door Alkmaar. uit Als kunstenaars daar iets door kochten maar in het niet konden betalen, dan lieten op ze uit wel eens een het schilderij achter. Expert Frank Welkenhuysen door vertelt dat het tijdens doek geschilderd is tijdens door een van schilder van de de Bergense uit School, namelijk Matthieu Wiegman. Heeft de van op tv eigenaresse een hele kostbare tijdens herinnering aan haar met verkering overgehouden?

Vanuit tijdens het Huis tijdens Bergh in 's Heerenberg bespreken de Frits uit Sissing en de experts uit weer verrassende in kitsch en veelzijdige kunst. In op tv Huis Bergh in 's met Heerenberg met taxeert expert Mieke Zilverberg een op tv op bronzen beeld. De eigenaresse met van dit door beeld heeft een huis het mét inhoud geërfd en een is daar met in haar tijdens kinderen gaan wonen. Dit een beeld stond er ook. door Mieke Zilverberg vertelt naar dat met het gaat om een het beeld van Heracles, het herkenbaar aan zijn mantel van van leeuwenvel. Als één in van door zijn twaalf beproevingen de moest hij een maand lang uit op jagen op een leeuw. Verder in een met schilderij gemaakt door het Hermanus Koekkoek. Dit met schilderij is al met jarenlang in de het familie van meneer; door hij erfde het in 1984. met Hij uit houdt enorm van schepen en van een de fijnheid een waarmee de het tafereel geschilderd een is. Expert Willem de Winter vertelt uit dat de deze verfijnde manier op van schilderen hoort bij van de naam die uit op de, nog op originele, lijst op staat: Hermanus Koekkoek. Hermanus stond tijdens een bekend om zijn zeegezichten. met Hij had op tv een enorm verfijnde manier van van schilderen naar en wordt gerekend tot in de Hollandse Romantiek. Hoeveel op zijn deze erfstukken uit waard?

juli 2017
23-07-2017 21:10

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Aflevering 12 - Cultuurmagazine waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren: Museum MORE Gorssel: In Museum MORE in Gorssel krijgt expert Willem de Winter een schilderij van Gustave de Jonghe onder ogen. Deze schilder had zoveel talen...

16-07-2017 20:20

Museum Catharijne Convent Utrecht

Tussen Kunst en Kitsch - Museum Catharijne Convent Utrecht

Vanuit het Museum Catharijne Convent in Utrecht wordt een bijzonder kookboek getaxeerd. De eigenaar van dit boek is zelf kok, maar had eigenlijk archeoloog willen worden. Hij combineert zijn liefde voor oude dingen en het koken in een bijzo...

09-07-2017 20:30

Gemeentemuseum Den Haag

Tussen Kunst en Kitsch - Gemeentemuseum Den Haag

Deze eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch komt vanuit het Gemeentemuseum Den Haag. In een geheel nieuw decor taxeert expert Emiel Aardewerk twee zilveren koektrommels met dienbladen. De huidige eigenaren vermo...

02-07-2017 20:25

Diverse Musea 2

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea 2

In deze laatste uitzending van dit seizoen Tussen Kunst en Kitsch taxeert expert Frank Welkenhuysen in het Markiezenhof in Bergen op Zoom een schilderij van de Joodse Kunstenares Else Berge, die uiteindelijk in A... In deze laatste uitzendi...

25-06-2017 20:25

Diverse Musea 1

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea 1

De hele zomer zijn op zondagavond herhalingen van Tussen Kunst en Kitsch te zien. Met in deze aflevering een bijzonder sieraad. De huidige eigenares kreeg het in 1960 via een oud tante in haar bezit. Op de miniatuur staat hertogin d'Osuna a...

22-02-2017 20:30

Diverse Musea deel 2

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea deel 2

In het Gorcums Museum taxeert expert Willem de Winter een zelfportret van Ernst van Leyden en in Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een zilveren inktstel op een ovalen blaadje. In het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert exp...

15-02-2017 20:35

Diverse Musea deel 1

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea deel 1

In het Gorcums Museum taxeert expert Willem de Winter een zelfportret van Ernst van Leyden. En in Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een zilveren inktstel op een ovalen blaadje. In het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert ex...

08-02-2017 20:30

Aviodrome Lelystad

Tussen Kunst en Kitsch - Aviodrome Lelystad

Vanuit het Aviodrome in Lelystad bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. Vanuit het Aviodrome in Lelystad taxeert expert Martijn Akkerman een fotolijstje dat de huidige eigenaresse lang geleden op...

01-02-2017 20:35

Cube Designs Museum Kerkrade

Tussen Kunst en Kitsch - Cube Designs Museum Kerkrade

Vanuit het Cube Design Museum in Kerkrade bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In het Cube Design Museum in Kerkrade taxeert expert Robert Aronson een blauw-witte plaquette. De vader van de hui...

25-01-2017 20:30

Cobra Museum Amstelveen

Tussen Kunst en Kitsch - Cobra Museum Amstelveen

Vanuit het Cobra Museum in Amstelveen bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In het Cobra Museum in Amstelveen taxeert expert Willem de Winter een schilderij van een winterlandschap. In het begin...

18-01-2017 20:30

Gorcums Museum Gorinchem

Tussen Kunst en Kitsch - Gorcums Museum Gorinchem

Vanuit het Gorcums Museum te Gorinchem bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. Vanuit het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert expert Marcel Brouwer een bureaulamp. Dit lampje is ooit gekocht door ...

11-01-2017 20:30

Kranenburgh Bergen

Tussen Kunst en Kitsch - Kranenburgh Bergen

In Museum Kranenburgh in Bergen bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In Museum Kranenburgh in Bergen taxeert expert Mieke Zilverberg een bijzonder voorwerp. De eigenaresse kocht dit op Koningsd...

04-01-2017 20:30

Huis Bergh 's Heerenberg

Tussen Kunst en Kitsch - Huis Bergh 's Heerenberg

Vanuit het Huis Bergh in 's Heerenberg bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert expert Mieke Zilverberg een bronzen beeld. De eigenaresse van dit beeld heeft ...

12-10-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-09-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tussen Kunst en Kitsch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tussen Kunst en Kitsch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tussen Kunst en Kitsch bij Tussen Kunst en Kitsch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tussen Kunst en Kitsch. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tussen Kunst en Kitsch gemist

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Hier kun je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 23-07-2017 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord