Programma gemist?

De hele de zomer zijn met op zondagavond van herhalingen van Tussen op tv Kunst en Kitsch te door zien. Met in deze aflevering het een bijzonder sieraad. een op tv De huidige eigenares tijdens kreeg het in 1960 via een op oud tante op in haar bezit. Op door de miniatuur staat op tv hertogin tijdens d'Osuna afgebeeld, de naar vrouw van naar de Spaanse ambassadeur in Parijs. In op tv Mu.ZEE het in Oostende op krijgt expert Willem naar de Winter een aquarel van op Corneille onder uit ogen. De aquarel komt door uit de erfenis naar van tijdens de oudere broer van van de huidige eigenaar. de Hij was vermogensbeheerder met en adviseur van Corneille en op tv heeft dit op tv werk met een van persoonlijke boodschap waarschijnlijk gekregen. De naar onderstaande afleveringen op tv worden deze van zomer herhaald op met NPO 1: 25 juni tijdens - Diverse musea op 1 (o.a. Museum het MORE in tijdens Gorssel en Mu.ZEE in een Oostende) 2 juli - Diverse musea uit 2 (o.a. het van Markiezenhof in Bergen door op Zoom en een het Mu.ZEE in Oostende) 9 juli op - Gemeentemuseum Den van Haag 16 juli - Museum van Catharijne Convent tijdens Utrecht 23 juli - Museum More op tv Gorssel 6 in augustus - Gorcums op Museum Gorichem 13 augustus - met Cobra Museum Gorichem 20 tijdens augustus in - Huis Bergh's met Heerenbergh

In het Gorcums in Museum taxeert expert in Willem op de Winter tijdens een zelfportret van met Ernst van Leyden en in uit Huis met Bergh in 's Heerenberg van taxeert Emiel Aardewerk op tv een zilveren inktstel door op een ovalen blaadje. een In het Gorcums Museum op tv door in Gorinchem taxeert uit expert Willem de met Winter een zelfportret van Ernst van in Leyden. In het uit door Gorcums museum is een uit tentoonstelling geweest het met veel zelfportretten van Ernst met van uit Leyden. De eigenaresse op tv is erg gecharmeerd van het in werk van deze op tv kunstenaar en het besloot samen met haar man de om een door deel van met de erfenis van haar schoonvader het te gebruiken voor op het kopen van op tv een zelfportret. met Het spreekt haar op tv vooral aan omdat je naar zo in goed kan op tv zien dat hij zich niet op tv goed de voelde, de gemoedstoestand is erg goed op neergezet. het En in op tv Huis Bergh in 's de Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk op tv een zilveren inktstel op van een ovalen blaadje. uit Dit inktstel op tv is een met van de weinige dingen een die de schoonouders het van op de huidige eigenaresse mee naar hebben kunnen nemen toen zij uit op voor de oorlog uit Nederlands-Indië terug het naar met Nederland vluchtte. In de oorlog door is het daar uiteindelijk hun hele huis naar en van inboedel verloren gegaan. Mevrouw tijdens heeft het thuis in op met een klepbureautje staan dat naar alleen open staat als van ze het zilver een poetst.

In het Gorcums op tv Museum taxeert expert naar Willem de Winter op tv op tv een zelfportret van Ernst van op Leyden. En in uit Huis Bergh het in 's met Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een door zilveren inktstel in op een ovalen het blaadje. In het met Gorcums Museum in Gorinchem taxeert uit het expert Willem de Winter een zelfportret door van Ernst van een Leyden. de In het Gorcums museum is uit een op tentoonstelling geweest met veel op zelfportretten van door Ernst van Leyden. in De eigenaresse is erg met gecharmeerd in van het werk van deze tijdens kunstenaar en besloot samen op met in haar man om tijdens een deel van de door erfenis van haar op schoonvader te gebruiken voor op op het kopen van een zelfportret. Het naar op tv spreekt haar vooral in aan omdat je zo goed kan van naar zien dat hij een zich niet goed in voelde, de gemoedstoestand is naar erg goed uit neergezet. En in Huis door Bergh in 's Heerenberg taxeert de door Emiel Aardewerk een zilveren inktstel op op een een ovalen blaadje. Dit met inktstel is van een van de weinige van dingen die door de schoonouders van de op huidige eigenaresse door mee hebben kunnen van nemen toen zij voor de oorlog tijdens uit Nederlands-Indië op tv terug de naar Nederland vluchtte. In de oorlog op tv is daar met uiteindelijk van hun hele huis op tv en inboedel verloren gegaan. op tv Mevrouw heeft door het thuis in een tijdens klepbureautje staan, dat de alleen openstaat als ze het op tv zilver een poetst.

Vanuit op het Aviodrome met in Lelystad bespreken Frits Sissing en tijdens de het experts weer uit verrassende kitsch en veelzijdige van kunst. Vanuit het het Aviodrome in met Lelystad taxeert expert van Martijn Akkerman een fotolijstje dat de op huidige op eigenaresse lang op geleden op een antiekmarktje kocht. Expert tijdens tijdens Martijn Akkerman vertelt dat het naar is gemaakt door van Michael Perchin, een met van de werkmeesters van in op tv een van de in beroemdste goudsmeden van Rusland, naar de hofjuwelier Fabergé. Hoeveel is door dit met zeldzame fotolijstje waard? op Verder een schilderij van de een auto in de met tijdens bergen. Expert Frank Welkenhuysen met vertelt dat op het schilderij rond 1930 is het gemaakt door de de schilder naar Rafal Malczewski, een Poolse naar kunstenaar en zoon naar van de beroemde naar Poolse kunstenaar tijdens Jacek Malczewki. In dit schilderij zien een we een auto naar de door zijn geliefde een Tatragebergte racen, waar hij de woonde en uit werkte.

Vanuit het Cube in Design Museum in met op tv Kerkrade bespreken Frits op Sissing en de experts de weer verrassende kitsch uit en veelzijdige kunst. In het van Cube op Design Museum naar in Kerkrade taxeert expert door Robert Aronson een blauw-witte plaquette. tijdens De het vader van de huidige van eigenaresse kocht dit stuk het in uit 1979. Hij op had dit stuk al een van paar met keer achter elkaar op uit een beurs door zien hangen, maar telkens niet gekocht. naar Uiteindelijk deed hij uit een het toch en kwam door ontzettend blij en gelukkig thuis. de in Vlak daarna is hij overleden. tijdens Zijn dochter wilde het maar een ding naar uit de de hele boedelverdeling en dat was van dit in stuk. De plaquette heeft naar een diepe emotionele op tv waarde van voor haar. Expert van Robert Aronson vertelt dat dergelijke plaquettes van in Delft het werden gemaakt, meestal naar een voorbeeld van tijdens prenten. Deze op is gemaakt naar met een prent uit 1643 met van Crispijn van den een Broeck. Verder een tijdens op tv drinkschaaltje. Expert Emiel Aardewerk vertelt dat het dit door een 'Hansje in de door Kelder' genoemd wordt. met In de de zeventiende eeuw werd de beker het een gebruikt om aan te kondigen dat in de vrouw in een verwachting op tv was. De beker werd een gevuld met wijn de of kandeel. In het het middelste gedeelte uit zitten onderin op tv gaatjes waar de in drank inloopt, waardoor de uiteindelijk het figuurtje door 'Hansje' uit de de 'kelder' omhoog komt. Symbolisch voor een het kind naar dat uit de door baarmoeder tevoorschijn de komt.

Vanuit het met Cobra Museum in Amstelveen door bespreken Frits Sissing in en de experts op tv weer naar verrassende kitsch en veelzijdige naar kunst. op In het Cobra op Museum in Amstelveen taxeert uit expert Willem op tv de Winter een schilderij van een door winterlandschap. In tijdens het begin op van de negentiende eeuw hadden tijdens we een kleine uit ijstijd een in Nederland, met ijskoude winters. uit Zo'n winters naar tafereel, op tv compleet met schaatsers, met koek en zopie, een molen en uit uit poort is hier de prachtig vastgelegd door de schilder Charles in Leickert. De huidige tijdens eigenaar werkte in een de naar verlichting en op heeft dit schilderij in de jaren in zeventig eens van geruild met de door directeur van door een verlichtingszaak voor een steen naar die op tv zo'n tweeduizend gulden waard het was. Heeft hij het destijds een het goede deal naar gesloten? Verder een zogeheten bootjesketting. in Die term is afkomstig van van het Franse tijdens boîte à het portret. Dit waren doosjes het met aan de uit bovenkant een een portretje, die van later naar juwelen werden vertaald op tv met ovale door miniaturen. Dergelijke colliers kwamen tijdens van voornamelijk in Friesland, Groningen naar en in de Zaanstreek voor. op Meestal een zijn ze het echter gemaakt van granaat of de met rood met en wit glas, dit uit is de eerste van keer met dat expert Martijn tijdens Akkerman er een van met blauw glas ziet. Hoeveel is op tv dit het unieke exemplaar op waard?

Vanuit het Gorcums een Museum te van Gorinchem naar bespreken Frits Sissing en door de experts weer een verrassende kitsch de en veelzijdige kunst. het Vanuit het Gorcums Museum in uit Gorinchem taxeert expert Marcel met Brouwer een bureaulamp. het Dit lampje is in ooit gekocht door door de van schoonouders van de huidige eigenaresse. het Het het betekent heel veel door voor haar het partner, omdat hij elf jaar met lang van voor zijn vader heeft gezorgd op tv en uit bij hem inwoonde. Toen gebruikte hij een in dit als bureaulampje. Expert Marcel Brouwer het vertelt dat de het de is ontworpen door door Louis Kalff. Hij een werkte vanaf 1925 op de reclameafdeling uit van Philips in tijdens Eindhoven. het In 1929 richtte een hij het lichtadviesbureau uit LIBU op. Er een zijn ook andere modellen lampen op tv naar ontworpen door Kalff bij op tv Philips, maar tijdens dit is een zeldzaam model. naar Verder een blauw-witte een porseleinen Arita koffiekan. Expert op Joseph Estié vertelt door naar dat dit de eerste koffiekan het is die de in keramiek werd uitgevoerd, de naar voorbeeld van uit Hollandse in metalen kannen. Arita het was een uitvoerhaven in Japan uit waarnaar dit type Japans uit met porselein werd vernoemd. Hoeveel tijdens is deze Hollandse op kan van van Japanse makelij waard?

In de Museum Kranenburgh de in Bergen bespreken Frits naar Sissing en de experts weer de verrassende kitsch door en veelzijdige kunst. In tijdens Museum Kranenburgh naar in Bergen taxeert expert een Mieke Zilverberg de een bijzonder voorwerp. De tijdens eigenaresse kocht een dit op Koningsdag, op tv bij een kraampje tijdens van een op Engelse man. Ze een vond het bijzonder, maar heeft het geen idee wat op tv het is. Mieke de Zilverberg vertelt dat door dit de onderkant van het van een voetenzak van op tv een mummie is. naar De onderkant van van de sandalen, gepolychromeerd met een met schaakbordpatroon, van is duidelijk te zien. tijdens Mummies werden voorzien van op een van masker, een borststuk een en een voetenzak, naar waar dit dus een in deel van is. Hoeveel naar op is dit ongebruikelijke voorwerp tijdens nu waard? Verder op een schilderij van een huis van met bomen. De het eigenaresse kreeg een dit een schilderij zo'n twintig jaar geleden van in een haar verkering. Haar schoonvader had een naar op tv doe-het-zelfwinkel in Alkmaar. Als kunstenaars daar op tv iets naar kochten maar het niet konden met betalen, de dan lieten ze wel eens het een op schilderij achter. Expert Frank Welkenhuysen op tv vertelt van dat het doek geschilderd is op door een schilder door van de het Bergense door School, namelijk Matthieu naar Wiegman. Heeft de eigenaresse naar een hele kostbare herinnering op aan het haar verkering overgehouden?

Vanuit uit het Huis Bergh in 's van Heerenberg in bespreken Frits Sissing en de een experts weer op verrassende kitsch en veelzijdige een kunst. In Huis naar Bergh op tv in 's Heerenberg door taxeert expert Mieke Zilverberg de een bronzen beeld. De uit eigenaresse op van dit beeld in heeft een de huis mét inhoud geërfd en is naar daar van met haar kinderen gaan naar wonen. Dit beeld stond tijdens in er ook. Mieke Zilverberg vertelt tijdens dat het door gaat om een beeld van naar Heracles, in herkenbaar aan op tv zijn mantel van leeuwenvel. op tv Als één van uit zijn twaalf beproevingen in moest hij een maand van lang jagen op het een leeuw. de Verder een schilderij gemaakt door uit Hermanus Koekkoek. met Dit schilderij is al naar jarenlang in de naar familie van meneer; naar hij erfde met het naar in 1984. Hij houdt enorm van naar schepen en tijdens van de fijnheid van waarmee het tijdens tafereel geschilderd is. Expert Willem door de Winter vertelt een dat deze verfijnde tijdens manier van van schilderen hoort in bij de tijdens naam die op de, nog naar originele, lijst staat: Hermanus een Koekkoek. Hermanus stond op bekend om zijn een zeegezichten. met Hij had een enorm door verfijnde manier van schilderen met en wordt op gerekend tot de de Hollandse Romantiek. Hoeveel zijn tijdens deze van erfstukken waard?

juni 2017
25-06-2017 20:25

Herhalingen: Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea 1

De hele zomer zijn op zondagavond herhalingen van Tussen Kunst en Kitsch te zien. Met in deze aflevering een bijzonder sieraad. De huidige eigenares kreeg het in 1960 via een oud tante in haar bezit. Op de miniatuur staat hertogin d'Osuna a...

22-02-2017 20:30

Diverse Musea deel 2

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea deel 2

In het Gorcums Museum taxeert expert Willem de Winter een zelfportret van Ernst van Leyden en in Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een zilveren inktstel op een ovalen blaadje. In het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert exp...

15-02-2017 20:35

Diverse Musea deel 1

Tussen Kunst en Kitsch - Diverse Musea deel 1

In het Gorcums Museum taxeert expert Willem de Winter een zelfportret van Ernst van Leyden. En in Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert Emiel Aardewerk een zilveren inktstel op een ovalen blaadje. In het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert ex...

08-02-2017 20:30

Aviodrome Lelystad

Tussen Kunst en Kitsch - Aviodrome Lelystad

Vanuit het Aviodrome in Lelystad bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. Vanuit het Aviodrome in Lelystad taxeert expert Martijn Akkerman een fotolijstje dat de huidige eigenaresse lang geleden op...

01-02-2017 20:35

Cube Designs Museum Kerkrade

Tussen Kunst en Kitsch - Cube Designs Museum Kerkrade

Vanuit het Cube Design Museum in Kerkrade bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In het Cube Design Museum in Kerkrade taxeert expert Robert Aronson een blauw-witte plaquette. De vader van de hui...

25-01-2017 20:30

Cobra Museum Amstelveen

Tussen Kunst en Kitsch - Cobra Museum Amstelveen

Vanuit het Cobra Museum in Amstelveen bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In het Cobra Museum in Amstelveen taxeert expert Willem de Winter een schilderij van een winterlandschap. In het begin...

18-01-2017 20:30

Gorcums Museum Gorinchem

Tussen Kunst en Kitsch - Gorcums Museum Gorinchem

Vanuit het Gorcums Museum te Gorinchem bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. Vanuit het Gorcums Museum in Gorinchem taxeert expert Marcel Brouwer een bureaulamp. Dit lampje is ooit gekocht door ...

11-01-2017 20:30

Kranenburgh Bergen

Tussen Kunst en Kitsch - Kranenburgh Bergen

In Museum Kranenburgh in Bergen bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In Museum Kranenburgh in Bergen taxeert expert Mieke Zilverberg een bijzonder voorwerp. De eigenaresse kocht dit op Koningsd...

04-01-2017 20:30

Huis Bergh 's Heerenberg

Tussen Kunst en Kitsch - Huis Bergh 's Heerenberg

Vanuit het Huis Bergh in 's Heerenberg bespreken Frits Sissing en de experts weer verrassende kitsch en veelzijdige kunst. In Huis Bergh in 's Heerenberg taxeert expert Mieke Zilverberg een bronzen beeld. De eigenaresse van dit beeld heeft ...

12-10-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

28-09-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-09-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-09-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

07-09-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-08-2016 20:30

Tussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch - Tussen Kunst en Kitsch

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tussen Kunst en Kitsch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tussen Kunst en Kitsch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tussen Kunst en Kitsch bij Tussen Kunst en Kitsch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tussen Kunst en Kitsch. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tussen Kunst en Kitsch gemist

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Tussen Kunst en Kitsch gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tussen Kunst en Kitsch? Hier kun je alle uitzendingen van Tussen Kunst en Kitsch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord