Programma gemist?

In op de Douglas County tijdens Jail in Georgia weten twee naar zusjes zowel de de gedetineerden als de de bewaarders het te trotseren. van Pas wanneer hun moeder emotioneel volledig van instort, tijdens komt het besef hoeveel verdriet op tv ze veroorzaken met tijdens hun naar gedrag.

Achter de tralies een door van Florida's Lake County Detention op Center op wordt het de 12-jarige Alissa allemaal in te veel. het Ze barst dan de ook in tranen van uit. Zelfs de gedetineerden op een zijn geschokt als haar oudere broer het weigert op om haar te door troosten.

Een verwende tiener naar met denkt dat de tour uit door de gevangenis in op tv scène is gezet met voor het tv-programma, op tv en dat de op tv gedetineerden in werkelijkheid een acteurs zijn. in Ze is dan met ook in shock wanneer ze in te tijdens maken krijgt op tv met echte, geharde tijdens criminelen.

De het ontspoorde tieners bezoeken een gevangenisafdeling het waar gedetineerden met van een alternatieve een levensstijl verblijven. Daar door leren de ze dat 'anders-zijn' je op een nog groter een doelwit maakt achter de de tralies.

De ontmoeting in tussen bezoekende met tieners en gedetineerden dreigt ernstig een uit de een hand te lopen. De met wegens moord op veroordeelde 'Hustle een Man' vliegt een van de de tieners aan de als deze weigert het een haar te in kammen van een naar andere de gedetineerde.

Een ernstig zieke uit vader hoopt met dat een gevangenisbezoek op tv zijn agressieve zoon tijdens zal veranderen, voordat het hij van een keer écht in te ver gaat.

De vier op tv tieners die een gevangenis tijdens in Virginia door bezoeken, denken een dat de reputatie die naar ze op straat met hebben tijdens opgebouwd hen zal beschermen achter het de tralies. Niets is tijdens minder uit waar.

Een gefrustreerde moeder van uit tijdens Texas gaat letterlijk heel op ver om op tv haar kinderen het in zware leven het achter de tralies te laten ervaren. de Ze rijdt meer door in dan 1500 kilometer om haar het drie dochters het naar de gevangenis op tv in Richland County, op South Carolina te brengen. Dat met is de het enige huis van een bewaring in door het land waar door risicotieners als onderdeel van uit het interventieprogramma blijven naar overnachten. het Er staat de drie op tv opstandige tienermeiden op tv dan ook heel wat te uit wachten.

Virginia,Een een aantal risicojongeren neemt deel in aan een interventieprogramma door in de het Western Tidewater-gevangenis in Virginia. tijdens Keke een houdt ervan om met jongens uit te flirten het en zich te op tv misdragen. Ze ziet niet op in dat dit in gedrag haar op met het verkeerde tijdens pad kan brengen. het Voor Cole geeft het lid een zijn van een een uit bende een gevoel van veiligheid. de De in gedetineerden proberen dit beeld uit zijn door hoofd te krijgen. naar van De agressieve Akia heeft achter de de uit tralies een ontmoeting met haar van nichtje. Zij op vertelt Akia over uit de misstappen waardoor ze achter met de tijdens tralies is met beland.

New York,Drie het jonge criminelen bezoeken het de Oneida County op gevangenis in New uit York. Een de van de in jongeren wordt al in met de boeien geslagen voordat hij het überhaupt de gevangenis tijdens binnen op tv is.

Michigan,De tijdens veertienjarige, uit de kluiten gewassen op tv het Joseph is zeer agressief en door heeft op zijn adoptieouders wel eens door mishandeld. In de Oakland op tv County Jail nabij een Detroit wordt hij geconfronteerd van met in de geharde gedetineerden. Of een zij van uit hem onder de indruk zijn, op tv uit is nog maar de vraag. in De dertienjarige het Andrew ontdekt dat familie een je naar niet kan helpen als je opgesloten uit zit, terwijl uit de zestienjarige Jordan inziet op tv dat met reputatie er niet een toe doet achter in de tralies.

Virginia,Een van de uit ontspoorde tijdens tieners die de Portsmouth County een Jail de in Virginia bezoekt, droomt van tijdens een grote in carrière als een rapper. Hij is in lid van een criminele een bende het en gebruikt ook drugs. In de de gevangenis ziet tijdens hij de heftige gevolgen naar van een dergelijke van levensstijl. De jongen een wordt daardoor met flink wakker naar geschud.

Virginia,Tijdens het het interventieprogramma in de Hampton op Roads-gevangenis een in Virginia gaat de het jeugdige drugsdealer R.J. in een op tijdens pesterijen van een gedetineerde. in De bewaarders mensen zich in in op de strijd voordat de situatie op tv in escaleert. De twaalfjarige Jourdan start de op tv confronterende gevangenistour met in een glimlach, in maar de op emoties lopen gedurende dag hoog naar op tv op voor haar. De agressieve uit benadering van gevangene 'Nasty op tv Nard' maakt het flink indruk op de het probleemjongeren. een Ook hier moet het gevangenispersoneel de op ingrijpen.

Florida,Vier naar risicojongeren worden tijdens geconfronteerd met de harde werkelijkheid in met de tijdens gevangenis van Jacksonville, op Florida. De vijftienjarige, het boomlange KeShawn laat zich normaliter door naar door niemand intimideren. Wanneer zijn broertje tijdens Kevin dezelfde stoere tijdens houding aanneemt uit en daarmee uit flink in de met problemen komt, schrikt tijdens KeShawn zich de rot. De blanke, zelfverklaarde het racist Johnny krijgt de woede op tv uit van een aantal donkere gedetineerden over op zich van heen.

Illinois,Vier op tv probleemjongeren volgen een uit programma van de jeugdreclassering naar in de op tv St. Clair County-gevangenis in een Illinois. Wanneer ze uit op een leugendetector uit aangesloten worden, komen er het schokkende geheimen aan uit het licht. Gedetineerden de met 'Ice Mike' en 'Hustle naar Man' confronteren door de tieners met het harde gevangenisleven. op tv Zodra uit een heel cellenblok zich op uit het jeugdige de viertal in stort, kunnen ze helemaal geen kant het meer op op.

september 2017
21-04-2017 20:32

Douglas County, Georgia

Etters Achter De Tralies - Douglas County, Georgia

In de Douglas County Jail in Georgia weten twee zusjes zowel de gedetineerden als de bewaarders te trotseren. Pas wanneer hun moeder emotioneel volledig instort, komt het besef hoeveel verdriet ze veroorzaken met hun gedrag.

14-04-2017 20:31

Lake County, Florida

Etters Achter De Tralies - Lake County, Florida

Achter de tralies van Florida's Lake County Detention Center wordt het de 12-jarige Alissa allemaal te veel. Ze barst dan ook in tranen uit. Zelfs de gedetineerden zijn geschokt als haar oudere broer weigert om haar te troosten.

07-04-2017 20:31

Oklahoma County, Oklahoma

Etters Achter De Tralies - Oklahoma County, Oklahoma

Een verwende tiener denkt dat de tour door de gevangenis in scène is gezet voor het tv-programma, en dat de gedetineerden in werkelijkheid acteurs zijn. Ze is dan ook in shock wanneer ze te maken krijgt met echte, geharde criminelen.

31-03-2017 20:31

Fulton County, Georgia

Etters Achter De Tralies - Fulton County, Georgia

De ontspoorde tieners bezoeken een gevangenisafdeling waar gedetineerden met een alternatieve levensstijl verblijven. Daar leren ze dat 'anders-zijn' je een nog groter doelwit maakt achter de tralies.

24-03-2017 20:29

St. Clair County, Illinois

Etters Achter De Tralies - St. Clair County, Illinois

De ontmoeting tussen bezoekende tieners en gedetineerden dreigt ernstig uit de hand te lopen. De wegens moord veroordeelde 'Hustle Man' vliegt een van de tieners aan als deze weigert het haar te kammen van een andere gedetineerde.

17-03-2017 20:30

Floyd County, Georgia

Etters Achter De Tralies - Floyd County, Georgia

Een ernstig zieke vader hoopt dat een gevangenisbezoek zijn agressieve zoon zal veranderen, voordat hij een keer écht te ver gaat.

10-03-2017 20:28

Hampton Roads, Virginia: Girls Fight Back

Etters Achter De Tralies - Hampton Roads, Virginia: Girls Fight Back

De vier tieners die een gevangenis in Virginia bezoeken, denken dat de reputatie die ze op straat hebben opgebouwd hen zal beschermen achter de tralies. Niets is minder waar.

03-03-2017 20:30

Richland County, South Carolina

Etters Achter De Tralies - Richland County, South Carolina

Een gefrustreerde moeder uit Texas gaat letterlijk heel ver om haar kinderen het zware leven achter de tralies te laten ervaren. Ze rijdt meer dan 1500 kilometer om haar drie dochters naar de gevangenis in Richland County, South Carolina te...

01-07-2015 20:39

Western Tidewater

Etters Achter De Tralies - Western Tidewater

Virginia,Een aantal risicojongeren neemt deel aan een interventieprogramma in de Western Tidewater-gevangenis in Virginia. Keke houdt ervan om met jongens te flirten en zich te misdragen. Ze ziet niet in dat dit gedrag haar op het verkeerde...

24-06-2015 20:40

Oneida

Etters Achter De Tralies - Oneida

New York,Drie jonge criminelen bezoeken de Oneida County gevangenis in New York. Een van de jongeren wordt al in de boeien geslagen voordat hij überhaupt de gevangenis binnen is.

17-06-2015 20:39

Oakland

Etters Achter De Tralies - Oakland

Michigan,De veertienjarige, uit de kluiten gewassen Joseph is zeer agressief en heeft zijn adoptieouders wel eens mishandeld. In de Oakland County Jail nabij Detroit wordt hij geconfronteerd met de geharde gedetineerden. Of zij van hem onde...

10-06-2015 20:35

Portsmouth

Etters Achter De Tralies - Portsmouth

Virginia,Een van de ontspoorde tieners die de Portsmouth County Jail in Virginia bezoekt, droomt van een grote carrière als rapper. Hij is lid van een criminele bende en gebruikt ook drugs. In de gevangenis ziet hij de heftige gevolgen van ...

03-06-2015 20:34

Hampton Roads

Etters Achter De Tralies - Hampton Roads

Virginia,Tijdens het interventieprogramma in de Hampton Roads-gevangenis in Virginia gaat de jeugdige drugsdealer R.J. in op pesterijen van een gedetineerde. De bewaarders mensen zich in de strijd voordat de situatie escaleert. De twaalfjar...

27-05-2015 20:33

Jacksonville

Etters Achter De Tralies - Jacksonville

Florida,Vier risicojongeren worden geconfronteerd met de harde werkelijkheid in de gevangenis van Jacksonville, Florida. De vijftienjarige, boomlange KeShawn laat zich normaliter door niemand intimideren. Wanneer zijn broertje Kevin dezelfd...

20-05-2015 20:35

St. Clair County

Etters Achter De Tralies - St. Clair County

Illinois,Vier probleemjongeren volgen een programma van de jeugdreclassering in de St. Clair County-gevangenis in Illinois. Wanneer ze op een leugendetector aangesloten worden, komen er schokkende geheimen aan het licht. Gedetineerden 'Ice ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Etters Achter De Tralies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Etters Achter De Tralies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Etters Achter De Tralies bij Etters Achter De Tralies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Etters Achter De Tralies. Heb je een uitzending van Etters Achter De Tralies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Etters Achter De Tralies gemist

Amerikaanse documentaireserie waarin ontspoorde tieners worden gevolgd die deelnemen aan een radicaal interventieprogramma om jongeren van een toekomst in de criminaliteit af te houden. De jongens en meisjes in de leeftijd van elf tot achttien jaar krijgen een indringende, confronterende kijk in het harde leven achter de tralies van een zwaarbeveiligde gevangenis.

Uitzending gemist van Etters Achter De Tralies? Hier kun je alle uitzendingen van Etters Achter De Tralies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 21-04-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord