Programma gemist?

Antoine de Bodar en Leo Fijen staan door stil bij door de tijdens kruisdood van Jezus en praten van over een vergeving, iets waar Jezus uit zelf tot aan het kruis van het toe oproept. Ze doen dat op tijdens twee plekken in tijdens Rome: tijdens het een gesprek op op tv de Via Appia Antica, door op een van de door oudste Romeinse wegen én tijdens in de San op tv Clemente, de titelkerk met van Kardinaal Simonis. Speciale aandacht op heeft Bodar tijdens in het deze kerk voor de met absismozaïek.

Antoine tijdens Bodar en Leo Fijen staan in stil bij met de kruisdood van in Jezus en praten met over vergeving, iets door waar Jezus zelf een tot uit aan het kruis toe oproept.Meer Antoine op tv Bodar een en Leo Fijen naar staan stil bij van de kruisdood van Jezus en een praten over een vergeving, van iets waar Jezus zelf de tot aan het kruis toe met oproept. met Ze doen een dat op twee plekken in met Rome: tijdens een gesprek door op de door Via Appia Antica, naar een van de de oudste Romeinse wegen, naar én in door de San Clemente, de titelkerk van van van Kardinaal Simonis. van Speciale aandacht heeft van Bodar in deze kerk op tv voor de uit absismozaïek.Minder

oktober 2019
19-04-2019 14:10

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept. Ze doen dat op twee plekken in Rome: tijdens een gesprek op de Via Appia Antica, een van de oudst...

03-04-2015 14:52

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept.Meer Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, ie...

Goede Vrijdag in Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Vrijdag in Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Vrijdag in Rome bij Goede Vrijdag in Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Vrijdag in Rome. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Vrijdag in Rome gemist

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!