Programma gemist?

Antoine Bodar het en Leo Fijen door staan stil bij de op kruisdood van in Jezus naar en praten over vergeving, een iets waar een Jezus zelf tot op aan het kruis toe oproept. op tv Ze doen dat de op twee plekken op in Rome: door tijdens een gesprek op de door Via Appia Antica, van een een van de oudste met Romeinse wegen én in de in San Clemente, de de titelkerk op tv van Kardinaal Simonis. op Speciale aandacht heeft Bodar in op deze kerk een voor de op absismozaïek.

Antoine Bodar en een Leo Fijen staan het stil bij tijdens de kruisdood van Jezus van en praten over met vergeving, iets waar met naar Jezus zelf tot aan door het kruis toe de oproept.Meer Antoine Bodar en door Leo uit Fijen staan stil bij de kruisdood met van met Jezus en het praten over vergeving, iets tijdens waar Jezus zelf tot in aan het kruis toe het met oproept. Ze doen dat op twee op plekken op in Rome: de tijdens een gesprek op op tv de Via Appia Antica, door een van de oudste op tv Romeinse in wegen, én naar in de San de Clemente, de titelkerk van door Kardinaal Simonis. op tv Speciale aandacht heeft Bodar op tv in deze kerk voor met de in absismozaïek.Minder

juni 2020
19-04-2019 14:10

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept. Ze doen dat op twee plekken in Rome: tijdens een gesprek op de Via Appia Antica, een van de oudst...

03-04-2015 14:52

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept.Meer Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, ie...

Goede Vrijdag in Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Vrijdag in Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Vrijdag in Rome bij Goede Vrijdag in Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Vrijdag in Rome. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Vrijdag in Rome gemist

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!