Programma gemist?

Antoine Bodar naar en Leo Fijen een staan stil bij de op door kruisdood van Jezus en praten in over een vergeving, iets waar uit Jezus zelf tot aan het kruis op tv van toe oproept. Ze doen dat op de twee plekken van in de Rome: tijdens een gesprek op door de in Via Appia Antica, een van de door oudste Romeinse het wegen én naar in de San Clemente, in de titelkerk van Kardinaal de Simonis. een Speciale aandacht heeft Bodar in in deze kerk door voor de de absismozaïek.

Antoine tijdens Bodar en Leo Fijen van staan stil bij van de kruisdood het van Jezus en praten op over vergeving, het iets waar Jezus zelf tot door aan naar het kruis op tv toe oproept.Meer Antoine door Bodar en Leo Fijen staan op tv stil bij de kruisdood op tv van Jezus en tijdens praten over in vergeving, iets waar met Jezus de zelf tot aan het kruis toe op tv oproept. Ze de doen dat een op twee plekken in Rome: op tijdens een gesprek de op de op Via een Appia Antica, een naar van de oudste Romeinse wegen, in én in de op San Clemente, de titelkerk de van Kardinaal Simonis. uit Speciale aandacht in heeft op Bodar in deze kerk naar voor de met absismozaïek.Minder

april 2021
19-04-2019 14:10

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept. Ze doen dat op twee plekken in Rome: tijdens een gesprek op de Via Appia Antica, een van de oudst...

03-04-2015 14:52

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept.Meer Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, ie...

Goede Vrijdag in Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Vrijdag in Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Vrijdag in Rome bij Goede Vrijdag in Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Vrijdag in Rome. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Vrijdag in Rome gemist

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!