Programma gemist?

Antoine Bodar en een uit Leo Fijen staan stil bij de uit kruisdood van Jezus in door en praten over vergeving, iets het waar op tv Jezus zelf tot aan het kruis op door toe oproept. Ze doen dat op tv op twee plekken in op tv Rome: tijdens door een gesprek op de op tv Via Appia Antica, op een van de de oudste Romeinse een wegen én in in de San Clemente, met de titelkerk op tv van Kardinaal Simonis. Speciale aandacht op tv heeft met Bodar in deze een kerk voor de op tv absismozaïek.

Antoine Bodar en een naar Leo Fijen staan stil bij het de kruisdood uit van Jezus en praten op over vergeving, iets waar een Jezus zelf tot naar aan het kruis de toe naar oproept.Meer Antoine Bodar en met Leo Fijen staan tijdens stil bij de kruisdood van van Jezus van en een praten over vergeving, iets waar een Jezus op zelf tot aan van het kruis toe oproept. op Ze doen dat op door twee plekken in Rome: in tijdens een gesprek door door op de Via Appia door Antica, een met van de oudste uit Romeinse wegen, én in de San met Clemente, de titelkerk in van Kardinaal door Simonis. Speciale aandacht heeft op tv een Bodar in deze op kerk voor de een absismozaïek.Minder

januari 2021
19-04-2019 14:10

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept. Ze doen dat op twee plekken in Rome: tijdens een gesprek op de Via Appia Antica, een van de oudst...

03-04-2015 14:52

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept.Meer Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, ie...

Goede Vrijdag in Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Vrijdag in Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Vrijdag in Rome bij Goede Vrijdag in Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Vrijdag in Rome. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Vrijdag in Rome gemist

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!