Programma gemist?

Antoine Bodar en met Leo op Fijen staan tijdens stil bij de kruisdood uit van Jezus en op praten over een vergeving, iets waar Jezus zelf tot van aan het kruis op tv in toe oproept. Ze doen in dat op twee plekken in naar naar Rome: tijdens een door gesprek op de Via Appia het Antica, een van in de met oudste Romeinse wegen én in op de San Clemente, op tv de titelkerk van Kardinaal met Simonis. Speciale aandacht uit heeft Bodar in in deze in kerk voor de het absismozaïek.

Antoine uit Bodar en uit Leo Fijen staan met stil bij de kruisdood in van Jezus en door praten over door vergeving, iets waar Jezus zelf tot uit aan op tv het kruis in toe oproept.Meer Antoine Bodar en met Leo Fijen staan stil in bij de in kruisdood van in Jezus en praten over vergeving, de op tv iets waar Jezus zelf tot aan op tv van het kruis toe van oproept. Ze doen dat op in twee plekken in door Rome: tijdens een gesprek uit een op de Via Appia Antica, naar een van de naar oudste Romeinse wegen, de én in de San uit Clemente, de een titelkerk van Kardinaal van Simonis. Speciale aandacht heeft het uit Bodar in deze kerk voor naar de de absismozaïek.Minder

september 2020
19-04-2019 14:10

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept. Ze doen dat op twee plekken in Rome: tijdens een gesprek op de Via Appia Antica, een van de oudst...

03-04-2015 14:52

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept.Meer Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, ie...

Goede Vrijdag in Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Vrijdag in Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Vrijdag in Rome bij Goede Vrijdag in Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Vrijdag in Rome. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Vrijdag in Rome gemist

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!