Programma gemist?

Antoine Bodar en van het Leo Fijen staan stil bij door de op tv kruisdood van Jezus en van praten over vergeving, in iets waar Jezus door zelf tot aan het kruis tijdens toe op oproept. Ze van doen dat op twee plekken in van Rome: de tijdens een gesprek naar op de Via van Appia Antica, een van de door oudste Romeinse op wegen én het in de San Clemente, op de door titelkerk van Kardinaal Simonis. Speciale in aandacht heeft Bodar in met deze de kerk voor de uit absismozaïek.

Antoine Bodar en het Leo Fijen staan een van stil bij de kruisdood van Jezus op tv en op praten over vergeving, naar iets waar Jezus zelf door tot tijdens aan het kruis toe oproept.Meer op tv Antoine op Bodar en Leo Fijen staan stil van bij tijdens de kruisdood een van Jezus en in praten over vergeving, iets waar Jezus een zelf in tot aan het kruis naar toe het oproept. Ze doen dat uit op twee uit plekken in Rome: tijdens een gesprek van op een de Via Appia Antica, het een van de oudste het Romeinse wegen, uit én een in de San Clemente, de op titelkerk van een Kardinaal Simonis. Speciale aandacht heeft het Bodar in uit deze kerk voor de uit met absismozaïek.Minder

augustus 2021
19-04-2019 14:10

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept. Ze doen dat op twee plekken in Rome: tijdens een gesprek op de Via Appia Antica, een van de oudst...

03-04-2015 14:52

Goede Vrijdag in Rome

Goede Vrijdag in Rome - Goede Vrijdag in Rome

Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, iets waar Jezus zelf tot aan het kruis toe oproept.Meer Antoine Bodar en Leo Fijen staan stil bij de kruisdood van Jezus en praten over vergeving, ie...

Goede Vrijdag in Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goede Vrijdag in Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goede Vrijdag in Rome bij Goede Vrijdag in Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goede Vrijdag in Rome. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goede Vrijdag in Rome gemist

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Goede Vrijdag in Rome gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Goede Vrijdag in Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Goede Vrijdag in Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!