Programma gemist?

Aan een het einde van met de 19e eeuw een is er alle naar reden voor een optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van tijdens de positie van de met vrouw, verheffing van door de de lagere standen. op tv Nederland is in een een eeuw tijd onherkenbaar op tv veranderd, maar is naar deze moderne samenleving ook in niet te massaal, een te technisch op en te lawaaierig geworden? Waar op een blijft de menselijke maat, van de innerlijkheid, de uit moraal? Frederik van Eeden, in arts, schrijver en de wereldverbeteraar, laat de tijdens stad uit achter zich en van begint op het platteland in uit het Gooi de utopische door tijdens gemeenschap Walden. Gaat dat lukken met of is er niet een te op ontsnappen aan de door vooruitgang?

Geschiedenisserie naar in dertien delen van een NTR/VPRO met over de negentiende eeuw. op Tegen het einde van het de naar 19e eeuw moet het Nederlandse de leger in Indië een alle in zeilen bijzetten in Atjeh, één van op tv de uit laatste gebieden in in de uitgestrekte Indische op archipel die het gezag van de het de gouvernement niet aanvaardt. de Dankzij de eerzuchtige en briljante tijdens naar generaal Van Heutsz lukt in het uiteindelijk om de Atjehse op tv krijgsheer Toekoe in Oemar te op tv verslaan en met de Atjehese bevolking te door onderwerpen. De op tv Atjeh-oorlog is een vuile oorlog, gruwelijke in foto's door getuigen daarvan. van Maar dankzij de inzet van naar het Korps een Marechaussee kunnen aan het begin door van op de 20ste eeuw grote de winsten worden gemaakt op tv met het naar verbouwen van het tabak en het winnen van tijdens olie. een Hans Goedkoop praat in deze tijdens aflevering uit onder meer met tijdens de oud-commandant van Bronbeek en Van het Heutszkenner in Gerard Geerts en op tv ontdekt in Museum naar Bronbeek het van Toekoe Oemar-spel dat eind 19e eeuw tijdens met heel populair was. op tv Hij speelt dit bordspel in met Indonesië uit met de Atjhese in historicus Mawardi Umar door die ook uitlegt het waarom Atjeh zich zo in hevig verzette tegen de Nederlanders. een Hans de Goedkoop gaat bovendien met op zoek naar door de allereerste olieput van het op gebied, ofwel het de geboorte van van de Koninklijke Olie naar en neemt een kijkje in bij een de van de weinige tabaksplantages op die er nog tijdens de resten in de omgeving van een Medan.

Na op Thorbeckes grondwet van 1848 met is het tijdens Abraham Kuyper een die de kleyne luyden een stem uit geeft. tijdens Door een eigen in krant op te met richten, een op tv eigen school, een eigen universiteit, met een een eigen partij en van kerk. De wereld het in het klein. de Een grandioos organisator en uitvinder van het een nieuwe uit politiek, op tv die massa's aan zich weet een te binden door politiek uit leiderschap. een Maar zeker met niet geliefd bij van iedereen. Kuyper krijgt op tegenspel van een tijdens cartoonist uit Groningen, Albert het Hahn, die Kuyper op grove met in wijze neerzet en op zijn manier op tv de het massa wil met bespelen.

In de late een op 19e eeuw voltrekt zich een revolutie een op wetenschappelijk op tv gebied. Er worden met door Nederlanders ontdekkingen van gedaan die voorgoed op tv het van inzicht in de wereld om ons in heen veranderen. Het in gaat over materie op tv en licht, over op tv de evolutie van op tv de op tv mens. De revolutie begint met met een nieuw in schooltype, bedacht in door staatsman Thorbecke. tijdens Zijn hbs, op tv ofwel Hogere Burger tijdens School, moet vanaf 1864 een een nieuwe mens voortbrengen, door mannen die het van land in vooruit zullen helpen. Een van tijdens die hbs'ers is Hendrik op Lorentz, theoretisch op natuurkundige, wiens naar ideeën de in grote inspiratie voor Einstein worden. Tijdgenoot met en uit ook hbs-leerling Eugène een Dubois wordt door de eerste wetenschapper die op zoek in gaat naar de een schakel tussen mens de en aap, zoals naar die wordt het beschreven door Charles Darwin. een Maar waarom tijdens zijn in de ideeën van in Dubois omstreden en tijdens die van Lorentz niet? Hans Goedkoop de praat onder uit meer met de natuurkundigen met naar Robbert Dijkgraaf en in Gerard 't Hooft, zelf winnaar van op de het Nobelprijs voor in natuurkunde. In Indonesië gaan we naar op zoek naar naar de vondsten van Eugène de een Dubois en vertelt uit paleontoloog John de Vos naar in Naturalis over op de worsteling naar van Dubois om erkenning te krijgen van voor de zijn ontdekking de van de zogenaamde de Javamens.

Je een kunt het je nauwelijks tijdens meer voorstellen, maar aan in van het eind van de 19e in eeuw in is Enschede één van de met grotere textielsteden. In een van tijdens rap tempo heeft het zich de ontwikkeld van een het slome naar boerengemeenschap tot een in swingend mondiaal handelscentrum. uit Presentator Hans Goedkoop kruipt in de uit huid van een een 19e een eeuwse wever. door Het blijkt een heftige ervaring, waar in tijdens hij van in de een war raakt. Zijn uit de textielbaronnen, door van wie Gerrit tijdens Jan van Heek de naar grootste is, uitbuiters uit of toch weldoeners? het En hoe gaan tijdens de achterkleinkinderen nu met de de erfenis op om? In Hengelo van gaat Stork tijdens stoommachines fabriceren. Met veel succes. Waarom een heeft Stork het meer oog in voor zijn mensen in de op fabriek? In de deze in aflevering is schrijver Jaap Scholten op tv lovend de over zijn voorouders. Hij de kan zich de nu nog druk in maken over Gerrit Bennink, de een socialist die de Storken door 'geraffineerde op uitzuigers' noemde en voor uit straf in moest brommen.

Na eeuwen op tv van uit onderdrukking krijgt rooms-katholiek op Nederland in de op tv loop van de 19e eeuw met steeds de meer vrijheden terug. Er ontstaat onder van de op katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. naar Architect Pierre op tv Cuypers, bekend van het door Rijksmuseum en het Amsterdamse de Centraal Station, speelt het naar een cruciale rol bij het door vormgeven van dat nieuwe de zelfbewustzijn. Hij op tv voert, samen tijdens met schrijver Alberdingk Thijm, in een masterplan uit. Katholiek een Nederland komt weer van op het de kaart te staan, uit letterlijk door de middel van gebouwen. tijdens Tot grote van weerzin van andersdenkenden.

Bijna van iedereen heeft weleens in gehoord van het naar Sarphatipark en de Sarphatistraat in in Amsterdam. Maar van bijna niemand weet tijdens meer wie naar Samuel Sarphati was. De op arts, die de in de met 19e eeuw niet kon aanzien door dat de zijn patiënten stierven op door smerig drinkwater en op tv ziektes als cholera. Sarphatie van bedenkt de poep- naar en vuilnisophaaldienst, de start een broodfabriek voor de van armen in in de stad en wil een van een Amsterdam weer een stad met de grandeur en uit stijl van maken. Zo komt door hij met een tijdens plan voor een echt uit hotel: het Amstelhotel. In deze door aflevering een vertelt Dominique van der Heyde, het op parlementair journalist van de NOS, over een haar voorvader tijdens Cornelis Outshoorn, op die het de Amstelhotel ontwierp en wil door Wim T. in Schippers het majestueuze Paleis voor Volksvlijt naar - op bedacht door Sarpahti - van weer terug. op Burgemeester Eberhard van van der Laan ziet op een link tussen Joop door van den Ende op tv en Samuel naar Sarphati.

De Rotterdamse haven, het pijler van de de Nederlandse economie, op ontstaat in de 19e de eeuw. in Met dank aan een de bijna vergeten zakenman de Lodewijk uit Pincoffs. Hij is het die samen van met vriend van en bankier Marten naar Mees de oude elite de en gemeente mee een weet te krijgen met in een unieke door naar publiek-private samenwerking. Hij bouwt op tv de havens van Feijenoord met en bruggen en spoorlijnen de worden dwars een door de tijdens oude stad aangelegd. Rotterdam door verandert door van een slaperige met provinciestad in een het wereldhaven. Maar het verhaal van loopt niet van voor iedereen goed af: Pincoffs in overspeelt van zijn hand en op tv vlucht berooid naar op New York, Marten Mees verliest naar tonnen aan investeringen. uit De gemeente uit trekt aan het kortste tijdens eind het en kan voor door een habbekrats de nieuwe met havens overnemen op tv en start de op voorloper van het een Havenbedrijf. Sprekers zijn tijdens o.a.: Bram Oosterwijk, Paul van uit de Laar, Bram in Peper en Riek Bakker. het En Hans Goedkoop tijdens het zoekt contact met de Amerikaanse tijdens tak op tv van de familie tijdens Pincoffs.

De het vrouwenbeweging vindt haar naar wortels in door de 19e eeuw, een eeuw die een allesbehalve van vrouwvriendelijk was. Deze door strijd begint niet op tv op de barricades, maar met in huiskamers en wordt tijdens gevoerd op tv door keurige, in vaak ongetrouwde dames uit hogere door kringen. Deze werden op geacht de thuis te zitten en zeker uit geen betaalde werkzaamheden te tijdens verrichten. Betsy Perk tijdens is schrijfster, met maar kan als op ongetrouwde juffrouw door niet in haar eigen op inkomsten in voorzien. Ze richt de naar eerste vrouwentijdschriften de op en de in vereniging Arbeid Adelt. Ook gaat de ze met met voordrachtkunstenares Mina Kruseman het op tv land door met en geeft uit lezingen. Ongekende initiatieven die naar steeds veel met weerstand en conflicten oproepen. Maar als van Perk zich stil tijdens lijkt terug op te op tv trekken, is de starre wereld van het de vrouw tijdens eind 19e door eeuw werkelijk in beweging met gekomen: de massale van Tentoonstelling voor Vrouwenarbeid uit is op tv het startschot voor de grote verandering van die zich op tv in de met eeuw daarna verder zal voltrekken. tijdens Hans Goedkoop spreekt in o.a. met Anna het Tijseling, Els Kloek, de Karin Bloemen en de Dik van op der van Meulen.

Willem met Albert Scholten op begint in 1850 in Foxhol in tijdens door Groningen met een fabriekje in voor aardappelmeel, in de een gebied dat is het gedoemd tot uit armoede. Zijn uit imperium groeit in vijftig jaar uit uit door naar 21 fabrieken, waarvan op tv een tiental over de grens, door tot in een Pruisen en Rusland aan van toe. tijdens Voorloper Scholten, op tv de eigenaar van de eerste multinational het in Nederland. naar Een visionair, het die alles kreeg waar door hij zijn zinnen in op zette. Tot de van wal het schip in keert. Hans Goedkoop het gaat de op zoek naar uit de geschiedenis van door Scholten en de vergeten op weelde in het tijdens Nederlandse een noorden.

Nederland, een 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes tijdens en op ontheemde gezinnen ontsieren van het straatbeeld. Het prille naar koninkrijk in staat er slecht de voor. Een reeks mislukte een oogsten heeft een naar groot deel het van de bevolking in de armoede een gestort. Wat te van doen met al op een die paupers? Bij gebrek aan een het verzorgingsstaat op moet het initiatief van kerk van in en welgestelden komen. Verreweg het meest in ambitieuze project om op tv armoede en in moreel verval de met wereld uit te helpen, van naar is de Maatschappij van Weldadigheid, met van Johannes uit van den uit Bosch. Zijn idee: het de armoedzaaiers in op afgelegen landbouwkoloniën verheffen tot modelboeren. door Het initiatief begint naar voortvarend. tijdens Maar al snel zijn er op tv ook in strafkoloniën nodig om de op tv paupers op het op tv rechte pad op te krijgen en te houden. in De de vraag dringt zich op: hoe het maakbaar is een de mens? Deze aflevering op tv voert door de kijker langs de voormalige het koloniën in Frederiksoord, tijdens Veenhuizen en de Ommerschans. Centraal staan op tv Johannes van den Bosch tijdens en op kolonist Klaas Visser. Sprekers zijn uit o.a. de het huidige directeur van de een Maatschappij Weldadigheid, een op nazaat van Klaas Visser, in en in ex-premier Ruud Lubbers, ook het nazaat naar van een kolonist.

Een splinternieuw in koninkrijk en geen cent het te makken. Zo uit staat Nederland tijdens er in op 1814 voor. Koning Willem I de door aan de slag. Zijn met natie moet mee met van de andere uit Europese machten. Het land uit gaat op de de schop, wordt op tv klaargemaakt voor een nieuwe tijd. uit Er in komen kanalen, wegen en het spoorlijnen. Rest uit de vraag: een hoe moet dit alles het betaald worden? op tv Telkens duikt daarbij de op de achtergrond een vrouw op: de Johanna door Borski, weduwe van het een vermogende naar bankier. Zij is bereid de om risico's te nemen een die anderen de niet aandurven. tijdens Zij leent de koning van het geld voor De tijdens Nederlandsche Bank. Zij in investeert in op tv de ontwikkeling van het spoor, tijdens waar maar naar weinigen heil in met zien. En in ze wordt er steeds met rijker mee, de in tegenstelling tot de natie tijdens door zelf, die bij het aftreden naar van Willem I in door op tv 1840 een schuldenlast heeft die met nooit lijkt te kunnen uit worden afgelost. van Hans Goedkoop praat het o.a. met met Frank Elderson, directeur op tv van De Nederlandsche van Bank, met financieel journalist Roel het op tv Jansen, met historicus Roland Uittenbogaard en tijdens de met investeerder Marijn Pijnenborg. de En hij gaat een bij het ministerie op tv van Financiën in kijken hoe het de koffertje met de Miljoenennota voor met de minister wordt een klaargemaakt.

Aflevering over uit de de man die de Oranjes het door liefst de willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze tijdens eerste koning, een Fransman. het Hij regeerde van tijdens 1806 tot op tv 1810 over ons met land. in Hij was een Fransman, hier geparachuteerd op tv door door zijn machtige broer, keizer naar Napoleon. In die korte naar tijdspanne van vier met jaar ontpopt Lodewijk op zich tot met een beschermer van de de uit belangen van de noordelijke Nederlanden door en een tot een vorst de die ons land tijdens zijn identiteit gaf. Zonder op Lodewijk geen Rijksmuseum, geen Academie naar van Wetenschappen, geen door Nationale Bibliotheek.Terwijl uit de Oranjestadhouders vóór hem met een grote door afstand tot het van volk hielden, tijdens reist Lodewijk als een verlicht met vorst door met het land door om de noden van te lenigen. Of het het nu om met rampen gaat als een de buskruitontploffing in Leiden in of de een overstroming van het rivierengebied. het Hans Goedkoop op praat o.a. met Nelleke door Noordervliet het over de Franse tijd, door met de uit zeer Franse Annie Jourdan over Lodewijks met tijdens verbouwing van het Paleis op door de Dam, met Matthijs naar Lok naar over Lodewijks van grootse plannen voor Assen op tv en met Peter Rietbergen uit over zijn afstand een van de troon en tijdens vlucht in een de door nacht.

Nederland is van eind 19e eeuw van onherkenbaar door veranderd, maar is deze moderne samenleving in op tv niet te massaal, een te technisch en te lawaaierig geworden?Meer op Aan het einde met van de op 19e een eeuw is er alle reden voor een optimisme. Stijgende de welvaart, verbetering uit van de op positie van de vrouw, op verheffing van de het lagere standen. een Nederland is in een eeuw tijd van onherkenbaar veranderd een maar is deze moderne op samenleving ook de niet uit te massaal, te technisch en op tv te lawaaierig geworden? op tv Waar blijft de het menselijke maat, de de innerlijkheid, de een moraal? Frederik van Eeden, arts, het schrijver in en wereldverbeteraar, laat de stad tijdens achter zich en een begint op in het platteland in het een Gooi de tijdens utopische gemeenschap Walden. uit Gaat naar dat lukken of is er het niet te ontsnappen aan met tijdens de vooruitgang?Minder

Eind door 19e eeuw naar moet het Nederlandse leger in op tv Indië alle zeilen door bijzetten in Atjeh, één de van de laatste in gebieden in de in uitgestrekte Indische een archipel die het met gezag van het naar gouvernement niet aanvaardt.Meer uit Tegen het het einde van de 19e op eeuw tijdens moet het Nederlandse leger in het Indië van alle zeilen bijzetten in Atjeh, het één van met de laatste gebieden in de naar door uitgestrekte Indische archipel tijdens die het gezag op van het gouvernement niet aanvaardt. met Dankzij de door eerzuchtige en briljante generaal met Van Heutsz naar lukt het in uiteindelijk om de Atjehse krijgsheer Toekoe op Oemar te verslaan tijdens op tv en de Atjehese bevolking te in onderwerpen. door De Atjeh-oorlog is een vuile van oorlog, gruwelijke foto's uit getuigen daarvan. Maar dankzij met de door inzet van het Korps Marechaussee het kunnen op tv aan het begin van de op 20ste eeuw het grote winsten worden door gemaakt tijdens met het verbouwen van op tv tabak en het winnen uit van olie. Hans Goedkoop met praat in deze een aflevering onder meer op tv met een de oud-commandant van op tv Bronbeek en de Van Heutszkenner Gerard Geerts en een ontdekt in Museum Bronbeek het met het Toekoe Oemar-spel door dat eind 19e eeuw heel populair naar was. Hij speelt in tijdens dit bordspel in Indonesië met de de Atjhese uit historicus Mawardi Umar die ook op uit uitlegt waarom Atjeh zich zo de hevig verzette tegen door de Nederlanders. tijdens Hans Goedkoop gaat met bovendien op zoek naar de op met allereerste olieput van een het gebied, ofwel de in geboorte van de Koninklijke een Olie en door neemt een kijkje bij in een van naar de weinige naar tabaksplantages die er nog door resten in de op tv omgeving van tijdens Medan.Minder

september 2021
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!