Programma gemist?

Aan op het einde van de met 19e eeuw is er een alle reden voor van optimisme. Stijgende welvaart, naar verbetering van uit de positie van door de vrouw, verheffing op van de tijdens lagere standen. tijdens Nederland is in met een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar van is deze tijdens moderne samenleving ook niet in de te massaal, te de technisch en te op tv lawaaierig geworden? Waar blijft de menselijke een maat, de innerlijkheid, naar de moraal? op Frederik in van Eeden, arts, schrijver en een wereldverbeteraar, laat het de stad achter een zich en begint op op tv het platteland in van het van Gooi de utopische gemeenschap naar Walden. Gaat dat lukken of door is er uit niet te ontsnappen aan de uit de vooruitgang?

Geschiedenisserie op tv in dertien delen van NTR/VPRO met over op de negentiende eeuw. op tv Tegen het een einde van de 19e de eeuw moet het de Nederlandse leger in Indië tijdens alle met zeilen bijzetten in uit Atjeh, één van door de laatste gebieden in op de uitgestrekte Indische archipel die uit het gezag van tijdens het gouvernement niet op het aanvaardt. Dankzij de eerzuchtige en naar briljante generaal Van tijdens Heutsz lukt het uiteindelijk tijdens om naar de Atjehse met krijgsheer Toekoe Oemar te verslaan tijdens en de Atjehese bevolking op tv door te onderwerpen. De Atjeh-oorlog is een in vuile oorlog, gruwelijke in foto's getuigen daarvan. de Maar dankzij de uit inzet van het het Korps uit Marechaussee kunnen aan naar het begin van op tv de 20ste eeuw grote van winsten naar worden gemaakt met op tv het verbouwen van tabak en het het winnen van olie. naar Hans Goedkoop uit praat de in deze aflevering onder in meer met de door oud-commandant van Bronbeek en naar Van Heutszkenner Gerard het Geerts en door ontdekt in Museum Bronbeek het met Toekoe Oemar-spel het dat eind een 19e eeuw van heel populair was. Hij het speelt dit bordspel van in Indonesië met uit de Atjhese historicus de Mawardi Umar het die ook uitlegt van waarom Atjeh zich zo hevig verzette het tegen naar de Nederlanders. Hans in Goedkoop gaat bovendien de op zoek naar tijdens de allereerste olieput van het van gebied, ofwel de uit door geboorte van de Koninklijke een Olie en neemt een kijkje naar bij van een van de door weinige tabaksplantages die er met nog resten in de van een omgeving van Medan.

Na Thorbeckes grondwet uit van 1848 is op tv het het Abraham Kuyper die de kleyne naar luyden een op stem tijdens geeft. Door een eigen door krant op van te richten, een een eigen school, een door eigen universiteit, een de eigen partij en kerk. De wereld op in met het klein. Een grandioos tijdens organisator en uitvinder van van het een nieuwe politiek, die het massa's aan zich weet de te binden door de politiek leiderschap. Maar zeker op tv niet geliefd bij tijdens door iedereen. Kuyper krijgt tegenspel van met een een cartoonist uit Groningen, Albert door Hahn, die Kuyper op grove tijdens met wijze neerzet en op zijn in manier de de massa wil een bespelen.

In de de late 19e eeuw op tv voltrekt zich op een revolutie op wetenschappelijk naar gebied. Er worden het door Nederlanders de ontdekkingen gedaan die het voorgoed het inzicht in het de op tv wereld om ons met heen veranderen. Het naar gaat over materie door en licht, over tijdens de evolutie van uit de mens. De revolutie de begint met naar een nieuw schooltype, bedacht door een staatsman Thorbecke. Zijn hbs, een ofwel Hogere met Burger School, moet vanaf van 1864 op een nieuwe mens voortbrengen, mannen door die de het land vooruit zullen helpen. van Een van op die hbs'ers is uit Hendrik Lorentz, in theoretisch natuurkundige, wiens op ideeën de grote inspiratie door voor Einstein door worden. Tijdgenoot en ook uit hbs-leerling door Eugène Dubois wordt de eerste wetenschapper op tv die het op zoek van gaat naar de schakel tussen mens met een en aap, zoals op tv die wordt beschreven door Charles Darwin. in het Maar waarom zijn de ideeën op van van Dubois omstreden en die de van Lorentz niet? Hans Goedkoop tijdens praat onder meer op met door de natuurkundigen Robbert door Dijkgraaf en Gerard 't Hooft, naar zelf winnaar van tijdens uit de Nobelprijs voor natuurkunde. op In Indonesië tijdens gaan we op zoek naar de een op vondsten van Eugène Dubois en op tv vertelt paleontoloog John in de Vos in in Naturalis over de tijdens worsteling van Dubois het om erkenning te op krijgen naar voor zijn ontdekking in van de zogenaamde met Javamens.

Je kunt van het je nauwelijks tijdens meer voorstellen, maar aan tijdens het eind van het de 19e eeuw een is op tv Enschede één van door de grotere textielsteden. door In een rap tempo heeft het het zich van ontwikkeld van een naar slome een boerengemeenschap tot een swingend op tv mondiaal handelscentrum. Presentator Hans in Goedkoop de kruipt in de uit huid van een 19e eeuwse met wever. Het met blijkt een op heftige ervaring, waar van hij van in de van war raakt. Zijn de de textielbaronnen, van wie Gerrit met Jan tijdens van Heek de naar grootste is, naar uitbuiters of toch weldoeners? En hoe uit gaan de achterkleinkinderen het nu door met de erfenis naar om? In Hengelo op gaat Stork stoommachines fabriceren. Met op tv veel succes. door Waarom heeft Stork meer de naar oog voor zijn mensen in de met fabriek? In deze het aflevering is in schrijver Jaap Scholten lovend door over een zijn voorouders. Hij kan zich op tv een nu nog druk maken over Gerrit tijdens de Bennink, de socialist tijdens die de Storken 'geraffineerde uitzuigers' noemde tijdens en voor tijdens straf moest tijdens brommen.

Na eeuwen naar van onderdrukking krijgt in rooms-katholiek uit Nederland in de loop de van de op 19e eeuw steeds meer een vrijheden terug. in Er ontstaat onder de op katholieken een hernieuwd door zelfvertrouwen. Architect op tv Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum met een en het Amsterdamse Centraal Station, het speelt een cruciale rol naar bij met het vormgeven van het dat nieuwe zelfbewustzijn. Hij voert, het samen tijdens met schrijver Alberdingk Thijm, een de masterplan tijdens uit. Katholiek Nederland naar komt weer op de in kaart te staan, letterlijk de door het middel van gebouwen. tijdens Tot grote weerzin van de andersdenkenden.

Bijna naar iedereen heeft met weleens gehoord van het Sarphatipark en uit uit de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna uit niemand weet uit meer wie het Samuel Sarphati in was. De arts, die in de in op 19e eeuw niet kon uit aanzien dat zijn patiënten met stierven door smerig met drinkwater op tv en ziektes als cholera. van Sarphatie bedenkt door de poep- en vuilnisophaaldienst, start de een broodfabriek voor de het armen het in de stad van en wil van Amsterdam uit weer een stad met naar grandeur door en stijl op maken. Zo komt op hij met een op tv plan voor een echt hotel: een het Amstelhotel. In met deze aflevering door vertelt Dominique van met der Heyde, in parlementair journalist van tijdens de NOS, over haar tijdens voorvader Cornelis op Outshoorn, die het met Amstelhotel ontwierp en wil in Wim T. Schippers het in majestueuze Paleis in voor Volksvlijt - de bedacht door Sarpahti tijdens - weer terug. Burgemeester Eberhard op tv van der Laan het ziet naar een link tussen Joop van de den Ende en met Samuel tijdens Sarphati.

De in Rotterdamse haven, pijler op tv van de Nederlandse economie, ontstaat op tv in de in 19e eeuw. op Met dank aan op de bijna tijdens vergeten zakenman Lodewijk de Pincoffs. Hij is het in die samen met vriend naar en de bankier Marten Mees een de oude elite en met gemeente mee weet te op tv krijgen in in een unieke publiek-private samenwerking. Hij van het bouwt de havens op tv van Feijenoord en van bruggen en spoorlijnen worden dwars door de de oude stad tijdens aangelegd. Rotterdam op verandert van een een slaperige provinciestad in een op wereldhaven. met Maar het verhaal met loopt niet voor iedereen goed uit af: tijdens Pincoffs overspeelt zijn uit hand en vlucht tijdens berooid naar New een York, Marten van Mees verliest tonnen aan investeringen. De op tv gemeente tijdens trekt aan het door kortste eind tijdens en kan voor op een habbekrats de nieuwe havens op tv overnemen en start naar de voorloper van het van Havenbedrijf. het Sprekers zijn o.a.: Bram Oosterwijk, naar Paul van de in Laar, Bram op tv Peper en Riek op tv Bakker. En Hans Goedkoop door zoekt contact de met de Amerikaanse tak uit van de de familie op Pincoffs.

De vrouwenbeweging vindt het haar wortels in de naar de 19e eeuw, op tv een eeuw die naar allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint een niet op door de barricades, maar in op tv huiskamers en het wordt gevoerd door met keurige, vaak ongetrouwde dames naar uit naar hogere kringen. op tv Deze werden geacht thuis te zitten de en in zeker geen betaalde werkzaamheden te het verrichten. Betsy uit Perk is schrijfster, van maar door kan als ongetrouwde op tv juffrouw niet in haar eigen inkomsten van voorzien. tijdens Ze richt de de eerste vrouwentijdschriften op en het de vereniging Arbeid Adelt. de Ook gaat ze met met voordrachtkunstenares Mina in op tv Kruseman het land van door en geeft lezingen. uit Ongekende initiatieven die steeds veel op tv weerstand en conflicten de oproepen. Maar van als Perk zich in stil lijkt op terug te trekken, is de het starre door wereld van de vrouw door eind 19e eeuw door werkelijk in beweging met gekomen: de massale met Tentoonstelling voor Vrouwenarbeid van is het het startschot voor de grote het verandering die zich de in de eeuw daarna het verder zal naar voltrekken. Hans de Goedkoop spreekt o.a. met Anna de Tijseling, Els met Kloek, door Karin Bloemen en Dik tijdens van der naar Meulen.

Willem de Albert Scholten begint in 1850 naar in Foxhol door in Groningen een met een fabriekje uit voor aardappelmeel, het in een gebied dat is gedoemd naar tot op tv armoede. Zijn imperium groeit uit in vijftig jaar naar uit naar 21 door fabrieken, waarvan tijdens een tiental naar over de grens, tot in Pruisen naar en Rusland naar aan op toe. Voorloper Scholten, de eigenaar de van de op eerste multinational in Nederland. naar Een visionair, die alles van het kreeg waar hij zijn zinnen op uit zette. Tot de door wal tijdens het schip keert. Hans Goedkoop op gaat op zoek op naar naar de geschiedenis van Scholten naar en de vergeten met weelde door in het Nederlandse door noorden.

Nederland, op tv 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes op tv en ontheemde naar gezinnen ontsieren het de straatbeeld. in Het prille koninkrijk staat door er slecht voor. Een met reeks mislukte tijdens oogsten heeft een naar groot deel op van de bevolking in de armoede de gestort. een Wat te doen met al op die in paupers? Bij gebrek aan in een verzorgingsstaat moet in het initiatief van kerk op en van welgestelden komen. Verreweg het op tv meest ambitieuze project met om armoede met en moreel verval de de wereld uit te op helpen, van is de Maatschappij van Weldadigheid, uit van Johannes het van den Bosch. Zijn idee: tijdens de armoedzaaiers uit in afgelegen tijdens landbouwkoloniën verheffen een tot modelboeren. Het initiatief begint naar voortvarend. een Maar al snel zijn er ook in een strafkoloniën nodig om de paupers op naar het rechte pad door in te krijgen en te houden. De van vraag de dringt zich op: hoe van maakbaar is het de mens? Deze aflevering uit voert de de kijker langs de voormalige door koloniën in Frederiksoord, naar Veenhuizen en Ommerschans. Centraal van staan tijdens Johannes van tijdens den Bosch en op kolonist Klaas Visser. Sprekers zijn o.a. het naar de huidige directeur een van de Maatschappij Weldadigheid, een naar nazaat de van Klaas Visser, en op tv ex-premier Ruud Lubbers, ook nazaat van van door een kolonist.

Een splinternieuw koninkrijk door en geen een cent door te makken. Zo staat door Nederland er in 1814 voor. met tijdens Koning Willem I aan een de slag. Zijn uit natie moet mee een met de uit andere Europese machten. op tv Het land gaat van op de schop, wordt klaargemaakt op voor een nieuwe tijdens tijd. Er met komen kanalen, wegen op tv en spoorlijnen. Rest de vraag: in hoe moet dit de alles betaald naar worden? Telkens duikt daarbij van tijdens op de achtergrond een vrouw op tv op: Johanna Borski, de weduwe van een vermogende tijdens een bankier. Zij is met bereid om risico's te nemen het die door anderen niet aandurven. op Zij leent de koning het geld een tijdens voor De Nederlandsche Bank. Zij met investeert in de ontwikkeling uit van het met spoor, waar op tv maar weinigen heil in zien. tijdens En ze wordt met een er steeds rijker mee, in tijdens tegenstelling op tv tot de natie zelf, die bij op het aftreden uit van Willem I in naar 1840 een de schuldenlast heeft die naar nooit lijkt te de kunnen worden tijdens afgelost. Hans naar Goedkoop praat o.a. met Frank Elderson, het directeur van door De op Nederlandsche Bank, met financieel journalist Roel op Jansen, in met historicus Roland met Uittenbogaard en met investeerder naar Marijn naar Pijnenborg. En hij het gaat bij het ministerie naar van Financiën kijken de hoe het koffertje met op de op Miljoenennota voor de in minister wordt klaargemaakt.

Aflevering over het de man die het de in Oranjes het liefst willen vergeten: met Lodewijk Napoleon, onze van eerste koning, een door Fransman. Hij regeerde op tv van 1806 tot naar 1810 uit over ons land. Hij op tv was een Fransman, hier geparachuteerd door door zijn machtige op tv broer, keizer Napoleon. uit In de die korte tijdspanne van een vier jaar ontpopt een Lodewijk zich tot in een beschermer door van de belangen in van de noordelijke door Nederlanden en tot een vorst op op die ons land zijn identiteit gaf. in Zonder Lodewijk geen met Rijksmuseum, geen Academie op van Wetenschappen, op tv geen Nationale Bibliotheek.Terwijl door de Oranjestadhouders naar vóór hem een grote afstand een tot het een volk hielden, reist op Lodewijk als een verlicht op uit vorst door het land uit om de noden door te lenigen. met Of het nu de om rampen gaat als met de buskruitontploffing in een Leiden of de de overstroming van het rivierengebied. Hans de Goedkoop op tv praat o.a. tijdens met Nelleke Noordervliet over de de Franse tijd, een met de zeer op Franse Annie Jourdan over Lodewijks de verbouwing van door het Paleis met op de Dam, met door Matthijs van Lok over Lodewijks grootse plannen voor op tv een Assen en met Peter Rietbergen over tijdens zijn afstand op van de troon en uit op vlucht in de tijdens nacht.

Nederland is door eind op 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar op is deze moderne uit samenleving niet met te massaal, te technisch en een te lawaaierig op tv geworden?Meer Aan het einde door van de 19e met eeuw is in er alle reden voor het optimisme. Stijgende op tv welvaart, de verbetering van de door positie van de vrouw, verheffing door van de lagere standen. het Nederland is in van op tv een eeuw tijd onherkenbaar een veranderd maar is deze uit moderne met samenleving ook niet te op massaal, te in technisch en te lawaaierig geworden? op tv Waar blijft de de menselijke uit maat, de innerlijkheid, op tv de moraal? Frederik van in Eeden, arts, met schrijver en wereldverbeteraar, naar laat de stad achter op tv zich en begint op het naar platteland het in het Gooi de van utopische gemeenschap naar Walden. Gaat het dat lukken of is er niet de te ontsnappen in aan de naar vooruitgang?Minder

Eind 19e op eeuw moet het de Nederlandse leger in Indië van alle zeilen bijzetten een in in Atjeh, één van de een laatste gebieden in door de uitgestrekte Indische archipel met die het gezag van van de het gouvernement niet door aanvaardt.Meer Tegen naar het einde van de 19e de eeuw moet met het Nederlandse leger in Indië met het alle zeilen bijzetten in Atjeh, één tijdens op van de laatste naar gebieden in de uitgestrekte Indische op tv archipel die naar het gezag van van het gouvernement niet aanvaardt. tijdens Dankzij de een eerzuchtige en briljante generaal Van door Heutsz lukt het van uiteindelijk om een de door Atjehse krijgsheer Toekoe de Oemar te verslaan en de Atjehese een bevolking uit te onderwerpen. De Atjeh-oorlog het is op een vuile oorlog, gruwelijke foto's naar getuigen daarvan. Maar met dankzij de inzet van de het Korps Marechaussee uit op kunnen aan het begin op tv van de 20ste in eeuw grote winsten worden gemaakt in met het verbouwen het van tabak uit en op het winnen van met olie. Hans Goedkoop praat in deze tijdens aflevering onder op meer met van de oud-commandant van Bronbeek en op tijdens Van Heutszkenner Gerard Geerts en ontdekt van naar in Museum Bronbeek het het Toekoe Oemar-spel dat eind op 19e eeuw een heel populair was. tijdens Hij speelt dit bordspel tijdens in Indonesië met een de Atjhese een historicus Mawardi Umar die door ook uitlegt waarom Atjeh van zich zo hevig in verzette tegen de de Nederlanders. Hans Goedkoop het gaat naar bovendien op uit zoek naar de van allereerste olieput van het gebied, ofwel op de geboorte tijdens van de Koninklijke Olie op en neemt een in kijkje bij een op tv van de het weinige tabaksplantages die er tijdens nog op tv resten in de omgeving van het in Medan.Minder

mei 2021
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!