Programma gemist?

Aan op het einde van de met 19e eeuw is er door alle reden voor op tv door optimisme. Stijgende welvaart, verbetering tijdens van de positie van de de vrouw, verheffing van het de op lagere standen. Nederland is in tijdens een eeuw tijd door onherkenbaar veranderd, maar in is deze op tv moderne samenleving ook in niet te op tv massaal, te technisch en tijdens te lawaaierig in geworden? Waar tijdens blijft de menselijke maat, de op innerlijkheid, de moraal? door Frederik van met Eeden, arts, schrijver en van wereldverbeteraar, van laat de stad achter zich op tv en begint op het uit platteland in naar het Gooi in de utopische gemeenschap Walden. Gaat met dat tijdens lukken of is er niet in te een ontsnappen aan door de vooruitgang?

Geschiedenisserie in in dertien delen van het NTR/VPRO in over de negentiende eeuw. Tegen het de einde van de het 19e naar eeuw moet het Nederlandse leger uit in Indië op alle zeilen bijzetten tijdens in Atjeh, één van een de laatste uit gebieden uit in de uitgestrekte een Indische archipel die het gezag van op tv het gouvernement tijdens niet aanvaardt. Dankzij tijdens de eerzuchtige en tijdens briljante generaal Van Heutsz naar lukt het van uiteindelijk om de Atjehse naar uit krijgsheer Toekoe Oemar te op tv verslaan en de Atjehese het bevolking op tv te onderwerpen. De Atjeh-oorlog is op tv een vuile oorlog, gruwelijke van foto's getuigen daarvan. door Maar dankzij van de op tv inzet van het Korps Marechaussee met kunnen aan het begin in van op de 20ste naar eeuw grote winsten naar worden gemaakt met het verbouwen van naar tabak van en het winnen van van olie. Hans door Goedkoop praat naar in deze aflevering onder meer met van de oud-commandant van van Bronbeek het en Van Heutszkenner Gerard in Geerts en ontdekt een in Museum in Bronbeek het het Toekoe Oemar-spel dat eind door 19e eeuw door heel populair was. Hij naar speelt dit bordspel in Indonesië op met de Atjhese een historicus Mawardi op tv Umar die ook van uitlegt uit waarom Atjeh zich zo op hevig verzette in tegen de Nederlanders. door Hans Goedkoop gaat bovendien naar op zoek naar de allereerste op tv olieput van het van gebied, met ofwel de geboorte van in de een Koninklijke Olie en in neemt een kijkje bij een van het naar de weinige tabaksplantages die er door nog resten met in de omgeving van op Medan.

Na de Thorbeckes grondwet van tijdens 1848 is het het Abraham Kuyper die de een kleyne het luyden een stem geeft. Door een met eigen in krant op te naar richten, een met eigen school, een eigen in universiteit, een eigen de partij en kerk. De met wereld in het met klein. Een de grandioos organisator door en uitvinder van een naar nieuwe politiek, die een massa's aan met zich weet te binden door de politiek leiderschap. Maar zeker de door niet geliefd bij op iedereen. Kuyper krijgt tegenspel naar van een cartoonist uit Groningen, uit Albert Hahn, uit die door Kuyper op grove wijze de neerzet en op zijn met manier van de massa wil de bespelen.

In de late op tv 19e eeuw voltrekt door zich op een revolutie op wetenschappelijk het gebied. het Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan uit die een voorgoed het inzicht in de tijdens naar wereld om ons heen veranderen. van Het gaat over een materie en licht, over in de evolutie van met de mens. tijdens De van revolutie begint met een nieuw schooltype, tijdens bedacht door staatsman van de Thorbecke. Zijn hbs, ofwel Hogere Burger op tv School, op tv moet vanaf 1864 op tv een nieuwe mens voortbrengen, in mannen die het land door vooruit een zullen helpen. naar Een van die hbs'ers op is Hendrik Lorentz, theoretisch op tv natuurkundige, wiens ideeën tijdens de een grote inspiratie voor in Einstein worden. Tijdgenoot van en ook hbs-leerling Eugène Dubois wordt in de eerste het wetenschapper die op op tv zoek gaat naar de de schakel het tussen mens en aap, zoals uit die wordt uit beschreven door in Charles Darwin. in Maar waarom zijn de ideeën een van Dubois omstreden van en die van het Lorentz niet? Hans Goedkoop tijdens praat onder uit meer met de natuurkundigen door Robbert op tv Dijkgraaf en Gerard naar 't Hooft, zelf de winnaar van de de Nobelprijs voor natuurkunde. het In Indonesië van gaan we op zoek op naar de in vondsten van Eugène Dubois en een vertelt paleontoloog naar John de op Vos in Naturalis het over de worsteling van van Dubois om erkenning op tv te krijgen voor zijn op tv ontdekking van de zogenaamde van op Javamens.

Je kunt het een je nauwelijks meer tijdens voorstellen, maar aan uit het in eind van de 19e eeuw tijdens een is Enschede één van in de grotere textielsteden. In een met rap tempo van heeft het zich ontwikkeld de van een van slome boerengemeenschap tot van een swingend van mondiaal handelscentrum. Presentator een Hans Goedkoop door kruipt in de huid van in een 19e eeuwse de wever. een Het blijkt een heftige ervaring, waar door op tv hij van in met de war raakt. Zijn de textielbaronnen, door de van wie Gerrit tijdens Jan van Heek de grootste door is, uitbuiters of door toch weldoeners? En hoe een uit gaan de achterkleinkinderen nu op tv met de erfenis om? In van door Hengelo gaat Stork de stoommachines fabriceren. Met veel succes. naar Waarom heeft Stork meer op de oog voor zijn op tv mensen in de fabriek? uit In deze van aflevering is schrijver Jaap Scholten op lovend over zijn naar voorouders. op tv Hij kan zich nu nog naar druk maken over van Gerrit op Bennink, de socialist die de Storken met op 'geraffineerde uitzuigers' noemde en voor tijdens straf moest door brommen.

Na door eeuwen van onderdrukking krijgt op rooms-katholiek Nederland in de naar een loop van de het 19e eeuw steeds meer tijdens vrijheden terug. Er in ontstaat onder de katholieken van een hernieuwd uit zelfvertrouwen. Architect Pierre op Cuypers, bekend van het de Rijksmuseum en het uit Amsterdamse Centraal Station, speelt op een cruciale rol naar een bij het vormgeven tijdens van dat nieuwe zelfbewustzijn. Hij voert, tijdens door samen met schrijver Alberdingk Thijm, een een een masterplan uit. Katholiek in Nederland komt weer op de kaart het te staan, een letterlijk door met middel van gebouwen. tijdens Tot grote weerzin van de andersdenkenden.

Bijna in iedereen heeft weleens naar gehoord van het Sarphatipark uit en een de Sarphatistraat in Amsterdam. de Maar bijna tijdens niemand weet meer wie Samuel Sarphati de was. De arts, van die in naar de de 19e eeuw niet tijdens kon aanzien dat met zijn patiënten stierven in door smerig drinkwater en ziektes naar als cholera. Sarphatie bedenkt op de op tv poep- en vuilnisophaaldienst, tijdens start een broodfabriek voor naar de armen in het de stad en het wil van Amsterdam weer met op een stad met grandeur en een stijl maken. door Zo komt hij een met een plan voor een een echt hotel: het een Amstelhotel. In deze in aflevering vertelt Dominique op tv van uit der Heyde, parlementair journalist van de uit de NOS, over haar voorvader Cornelis een Outshoorn, de die het Amstelhotel in ontwierp en van wil Wim T. Schippers het uit majestueuze naar Paleis voor Volksvlijt - de bedacht door door Sarpahti - weer terug. Burgemeester op Eberhard van der Laan het ziet een tijdens link tussen Joop van op tv den Ende en de Samuel het Sarphati.

De Rotterdamse haven, een pijler het van de het Nederlandse economie, ontstaat op tv in de 19e op tv eeuw. Met dank aan de bijna in vergeten door zakenman Lodewijk naar Pincoffs. Hij is het die samen het met vriend en de het bankier Marten Mees een de oude elite en gemeente van mee weet te op krijgen in een op unieke naar publiek-private samenwerking. Hij bouwt de tijdens havens in van Feijenoord en bruggen en spoorlijnen door worden dwars op door door de oude stad aangelegd. met Rotterdam verandert in van een slaperige tijdens provinciestad in een wereldhaven. door Maar het op tv verhaal loopt niet het voor iedereen goed af: Pincoffs overspeelt door de zijn hand en vlucht berooid naar tijdens op New York, Marten Mees verliest de tonnen aan investeringen. het De gemeente trekt het aan het kortste eind tijdens in en kan voor een habbekrats een de nieuwe havens met overnemen en start in de voorloper een van het Havenbedrijf. Sprekers naar zijn o.a.: Bram door Oosterwijk, Paul uit van de door Laar, Bram Peper en tijdens Riek Bakker. de En Hans Goedkoop zoekt door contact met de uit Amerikaanse tak van op tv de familie uit Pincoffs.

De vrouwenbeweging vindt uit van haar wortels in de 19e eeuw, door het een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. op tv Deze strijd op tv begint niet op de een een barricades, maar in huiskamers de en wordt gevoerd door op tv keurige, vaak ongetrouwde dames een uit op tv hogere kringen. Deze op tv werden geacht thuis te zitten op en zeker naar geen betaalde werkzaamheden te op verrichten. van Betsy Perk een is schrijfster, maar door kan als ongetrouwde juffrouw naar niet in van haar eigen inkomsten voorzien. Ze richt naar een de eerste vrouwentijdschriften op en de een op tv vereniging Arbeid Adelt. Ook met gaat ze met voordrachtkunstenares Mina op tv Kruseman het land naar door en geeft een lezingen. Ongekende de initiatieven die de steeds veel weerstand en conflicten uit oproepen. Maar door als Perk zich stil naar lijkt met terug te trekken, is de met starre op wereld van de de vrouw eind 19e met eeuw werkelijk in op beweging gekomen: de massale op tv Tentoonstelling de voor Vrouwenarbeid is tijdens het startschot voor de grote verandering op uit die zich in de tijdens eeuw daarna verder naar zal voltrekken. Hans Goedkoop het spreekt o.a. met Anna op tv naar Tijseling, Els Kloek, Karin Bloemen en door van Dik van der het Meulen.

Willem in Albert Scholten begint in op tv 1850 in tijdens Foxhol in Groningen met de een fabriekje voor aardappelmeel, op in een de gebied dat is gedoemd met tot armoede. met Zijn imperium groeit in het vijftig jaar uit door naar in 21 fabrieken, tijdens waarvan een tiental over de grens, door tot op in Pruisen en Rusland door aan op tv toe. Voorloper Scholten, naar de eigenaar van de de eerste multinational in Nederland. op Een visionair, die alles door kreeg van waar hij zijn zinnen uit op zette. Tot de de een wal het schip van keert. Hans Goedkoop gaat op op tv zoek naar de een geschiedenis van Scholten en met het de vergeten weelde in het op tv Nederlandse naar noorden.

Nederland, uit 1818. Bedelaars door en dronkaards, weesjes en met ontheemde gezinnen ontsieren tijdens het straatbeeld. Het prille uit koninkrijk een staat er slecht uit voor. Een reeks mislukte oogsten in heeft een groot deel op tv van de bevolking een in van de armoede gestort. Wat in te doen met al naar het die paupers? Bij gebrek met aan een verzorgingsstaat moet van het initiatief van op tv kerk uit en welgestelden komen. Verreweg het van meest ambitieuze met project om armoede en een moreel verval de wereld van uit naar te helpen, tijdens is de Maatschappij van Weldadigheid, uit van Johannes een van den Bosch. met Zijn idee: de de armoedzaaiers in afgelegen landbouwkoloniën op verheffen tot modelboeren. Het op tv initiatief begint voortvarend. door Maar al snel op tv op tv zijn er ook strafkoloniën nodig met om de paupers een op het een rechte pad naar te krijgen en te houden. De van vraag dringt zich op tv op: hoe maakbaar met is de een mens? Deze aflevering voert op tv de het kijker langs een de voormalige koloniën in Frederiksoord, Veenhuizen op tv en op Ommerschans. Centraal staan Johannes het van den Bosch en in kolonist van Klaas Visser. Sprekers zijn o.a. het de huidige door directeur van de naar Maatschappij Weldadigheid, in een nazaat uit van Klaas Visser, en ex-premier op tv Ruud Lubbers, ook nazaat in een van een kolonist.

Een splinternieuw koninkrijk op tv naar en geen cent te makken. op Zo staat Nederland met er in uit 1814 voor. Koning Willem I op tv aan een de slag. een Zijn natie moet mee met de met andere Europese uit machten. Het land gaat in op de schop, naar wordt klaargemaakt voor op een nieuwe tijd. door met Er komen kanalen, wegen en spoorlijnen. tijdens Rest de vraag: tijdens hoe de moet dit alles betaald door worden? Telkens duikt daarbij van op met de achtergrond een vrouw op: in Johanna door Borski, weduwe van door een vermogende bankier. Zij is naar bereid om risico's uit op tv te nemen die anderen naar niet aandurven. de Zij leent de koning het tijdens geld op tv voor De Nederlandsche Bank. door Zij investeert tijdens in de ontwikkeling van het met spoor, waar maar van weinigen tijdens heil in zien. En ze op tv wordt het er steeds rijker mee, in tegenstelling op tv tot de natie een zelf, op tv die bij het aftreden op van Willem I in naar 1840 een tijdens schuldenlast heeft op tv die nooit lijkt van te kunnen worden afgelost. de Hans Goedkoop praat uit o.a. met Frank Elderson, door directeur van De de met Nederlandsche Bank, met financieel journalist Roel naar Jansen, met tijdens historicus Roland Uittenbogaard en een met investeerder Marijn tijdens de Pijnenborg. En hij gaat bij op tv het ministerie van Financiën uit kijken hoe het naar koffertje met op tv de op Miljoenennota voor de minister wordt tijdens klaargemaakt.

Aflevering over naar de man die de van Oranjes het liefst tijdens willen een vergeten: Lodewijk Napoleon, onze op tv eerste koning, een Fransman. de Hij met regeerde van 1806 tot naar 1810 door over ons land. Hij was op tv een het Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige het broer, keizer Napoleon. van een In die korte het tijdspanne van vier jaar ontpopt het Lodewijk zich een tot een beschermer van de uit belangen van de naar noordelijke Nederlanden de en tijdens tot een vorst die ons door land zijn identiteit het gaf. Zonder Lodewijk met geen Rijksmuseum, geen uit Academie van het Wetenschappen, geen Nationale Bibliotheek.Terwijl de uit Oranjestadhouders vóór hem tijdens met een grote afstand tot het naar volk de hielden, reist Lodewijk in als een verlicht het vorst door het in land om de noden te tijdens lenigen. Of een het nu om de rampen gaat in als de buskruitontploffing in Leiden een of uit de overstroming van het rivierengebied. Hans naar Goedkoop uit praat o.a. met Nelleke door Noordervliet met over de Franse tijd, op tv met de zeer met Franse Annie Jourdan het over Lodewijks van verbouwing van het op Paleis op de Dam, met met Matthijs Lok met over Lodewijks grootse plannen voor uit Assen en met een Peter tijdens Rietbergen over zijn afstand van een de troon en met tijdens vlucht in de naar nacht.

Nederland is eind van 19e de eeuw onherkenbaar veranderd, door maar is deze tijdens moderne samenleving naar niet te massaal, te technisch van en te lawaaierig op tv geworden?Meer in Aan het einde van de 19e met eeuw het is er alle van reden voor het optimisme. Stijgende welvaart, verbetering op van de positie van uit de van vrouw, verheffing van de lagere een standen. Nederland is met in een eeuw uit tijd onherkenbaar veranderd maar door is deze de moderne samenleving van ook niet te massaal, te een technisch en te uit lawaaierig uit geworden? Waar blijft naar de menselijke maat, de in innerlijkheid, de moraal? uit Frederik van Eeden, tijdens arts, op schrijver en wereldverbeteraar, tijdens laat de stad naar achter zich en begint op het uit platteland het in het uit Gooi de utopische gemeenschap tijdens Walden. Gaat dat lukken een of is er niet van in te ontsnappen aan op de vooruitgang?Minder

Eind 19e het eeuw moet het op tv Nederlandse leger uit in Indië uit alle zeilen bijzetten in de Atjeh, één door van de laatste op tv gebieden in de een uitgestrekte Indische archipel met die het gezag van door het gouvernement tijdens niet aanvaardt.Meer Tegen naar het einde van de 19e naar eeuw moet het in Nederlandse leger naar in Indië alle tijdens zeilen bijzetten in Atjeh, één het van de laatste door gebieden van in de uitgestrekte Indische archipel op die het het gezag op tv van het gouvernement niet aanvaardt. op tv Dankzij met de eerzuchtige en briljante generaal Van van met Heutsz lukt het uiteindelijk door om de Atjehse met krijgsheer Toekoe Oemar te verslaan tijdens en de met Atjehese bevolking te tijdens onderwerpen. De Atjeh-oorlog tijdens is een van vuile oorlog, gruwelijke foto's getuigen in daarvan. Maar dankzij een naar de inzet van het Korps een Marechaussee kunnen aan het het begin van tijdens de 20ste eeuw de grote winsten worden gemaakt een uit met het verbouwen van door tabak en het door winnen van olie. Hans Goedkoop het praat in in deze van aflevering onder meer met de op oud-commandant van Bronbeek door en Van in Heutszkenner Gerard Geerts en van ontdekt in Museum Bronbeek het het de Toekoe Oemar-spel een dat eind 19e eeuw heel tijdens populair was. Hij speelt een in dit bordspel in Indonesië met in de met Atjhese historicus Mawardi Umar die ook met van uitlegt waarom Atjeh de zich zo hevig door verzette tegen de Nederlanders. Hans op Goedkoop gaat bovendien op met zoek naar de naar allereerste olieput met van het gebied, in ofwel de geboorte in van de door Koninklijke Olie en neemt een tijdens kijkje in bij een van de een weinige naar tabaksplantages die er nog resten op tv in de omgeving van tijdens door Medan.Minder

mei 2020
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!