Programma gemist?

Aan met het einde van door de 19e eeuw is naar er alle reden een voor optimisme. Stijgende naar welvaart, verbetering van de uit positie met van de vrouw, tijdens verheffing van de lagere standen. uit op Nederland is in een door eeuw tijd onherkenbaar veranderd, in maar is met deze moderne samenleving ook niet naar te de massaal, te technisch en door te lawaaierig geworden? Waar van met blijft de menselijke maat, van de innerlijkheid, de in moraal? Frederik van Eeden, arts, op door schrijver en wereldverbeteraar, door laat de stad op tv achter zich en begint op in het naar platteland in het Gooi de op tv utopische gemeenschap in Walden. Gaat dat de lukken of is er niet het uit te ontsnappen aan de op vooruitgang?

Geschiedenisserie in in dertien met delen van NTR/VPRO over de negentiende met eeuw. Tegen het uit einde van naar de 19e tijdens eeuw moet tijdens het Nederlandse leger in Indië alle van zeilen bijzetten in in naar Atjeh, één van de laatste gebieden op tv in de door uitgestrekte Indische met archipel die een het gezag van het gouvernement niet naar aanvaardt. Dankzij de met eerzuchtige met en briljante met generaal Van Heutsz lukt het uiteindelijk op om de naar Atjehse krijgsheer Toekoe door Oemar te van verslaan en de Atjehese bevolking uit te onderwerpen. door De Atjeh-oorlog op tv is een de vuile oorlog, gruwelijke foto's getuigen op daarvan. de Maar dankzij de inzet van het het Korps een Marechaussee kunnen aan de het begin van naar de 20ste eeuw grote met winsten worden naar gemaakt met het verbouwen van door naar tabak en het in winnen van olie. uit Hans Goedkoop praat een in deze aflevering onder naar meer met het de oud-commandant van naar Bronbeek en Van Heutszkenner met Gerard Geerts en ontdekt uit in Museum Bronbeek op tv het Toekoe Oemar-spel dat naar op eind 19e eeuw heel door populair was. Hij een speelt dit bordspel in een Indonesië met de Atjhese naar historicus Mawardi naar Umar die ook uitlegt een waarom Atjeh zich in zo hevig naar verzette tijdens tegen de Nederlanders. Hans naar Goedkoop gaat het bovendien op zoek naar de allereerste de olieput van het met gebied, ofwel uit de geboorte van de het de Koninklijke Olie en neemt een een kijkje van bij een van de weinige tabaksplantages in die er nog de resten in de een omgeving in van Medan.

Na Thorbeckes grondwet tijdens van tijdens 1848 is het Abraham Kuyper tijdens die de op tv kleyne luyden de een stem naar geeft. Door een in eigen krant op met te richten, een eigen school, op een eigen universiteit, een naar uit eigen partij en kerk. De uit wereld in het van klein. Een in grandioos organisator en uitvinder van de een nieuwe politiek, tijdens tijdens die massa's aan zich weet te tijdens naar binden door politiek op leiderschap. Maar zeker op niet geliefd bij naar iedereen. Kuyper krijgt tegenspel van een van cartoonist uit van Groningen, Albert Hahn, die de Kuyper tijdens op grove wijze neerzet en het het op zijn manier de massa op tv wil in bespelen.

In de op late van 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op tv op wetenschappelijk in gebied. Er worden van door Nederlanders ontdekkingen het gedaan op tv die voorgoed het naar inzicht in de wereld een om ons heen veranderen. Het van gaat over op tv materie en licht, de over de evolutie van het uit de mens. De revolutie begint met uit een nieuw op schooltype, bedacht door staatsman uit van Thorbecke. Zijn hbs, ofwel Hogere van Burger School, moet een vanaf 1864 op tv een nieuwe met mens voortbrengen, mannen van die het land vooruit op zullen helpen. Een van op tv die hbs'ers uit is Hendrik van Lorentz, theoretisch natuurkundige, wiens ideeën op tv de grote naar inspiratie voor tijdens Einstein worden. Tijdgenoot en ook van hbs-leerling van Eugène Dubois wordt op de eerste wetenschapper een die op zoek van gaat naar de schakel tussen uit mens en aap, zoals de die op tv wordt beschreven door Charles Darwin. naar Maar waarom zijn met de op tv ideeën van Dubois omstreden een en die van in Lorentz niet? Hans Goedkoop een praat onder meer uit met van de natuurkundigen Robbert Dijkgraaf tijdens en Gerard naar 't Hooft, zelf winnaar in van de door Nobelprijs voor van natuurkunde. In Indonesië gaan we op tijdens naar zoek naar de vondsten van Eugène het uit Dubois en vertelt paleontoloog John de door de Vos in Naturalis over een de worsteling van naar Dubois om erkenning de te krijgen voor zijn tijdens ontdekking door van de zogenaamde op Javamens.

Je het kunt het je nauwelijks in meer voorstellen, maar aan op tv het eind van met de 19e op tv eeuw is Enschede één met van een de grotere textielsteden. In een naar rap tempo in heeft van het zich ontwikkeld het van een slome boerengemeenschap tot een met swingend mondiaal handelscentrum. een Presentator op tv Hans Goedkoop met kruipt in de huid van tijdens een 19e eeuwse van wever. Het blijkt een een heftige een ervaring, waar hij van op tv in de war raakt. naar Zijn de op textielbaronnen, van naar wie Gerrit Jan van Heek op de op grootste is, uitbuiters een of toch weldoeners? En hoe naar op gaan de achterkleinkinderen nu met het de erfenis om? In op Hengelo op tv gaat Stork stoommachines op fabriceren. Met veel succes. Waarom een heeft in Stork meer oog voor een zijn het mensen in de fabriek? In deze door aflevering door is schrijver op Jaap Scholten lovend over naar zijn voorouders. Hij de kan zich nu nog met druk maken over Gerrit met Bennink, van de socialist die de Storken naar 'geraffineerde uitzuigers' een noemde en het voor straf moest op brommen.

Na naar eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek naar op Nederland in de uit loop van de 19e tijdens eeuw steeds meer vrijheden een terug. Er ontstaat een onder tijdens de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect naar Pierre Cuypers, van bekend van het de Rijksmuseum en op het Amsterdamse Centraal Station, speelt op uit een cruciale rol bij het in vormgeven tijdens van dat nieuwe zelfbewustzijn. uit Hij voert, samen met schrijver de Alberdingk de Thijm, een masterplan uit. naar Katholiek Nederland komt weer van op de het kaart te uit staan, letterlijk door naar middel van door gebouwen. Tot grote weerzin van de andersdenkenden.

Bijna iedereen heeft naar weleens gehoord een van het Sarphatipark en een de Sarphatistraat in door door Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer tijdens op wie Samuel Sarphati het was. De arts, die uit in de tijdens 19e eeuw niet kon aanzien dat de zijn patiënten tijdens stierven met door smerig drinkwater en ziektes tijdens als met cholera. Sarphatie bedenkt de naar poep- en vuilnisophaaldienst, start een op naar broodfabriek voor de armen in de naar stad en de wil van Amsterdam door weer een stad uit met uit grandeur en stijl maken. Zo komt het door hij met een de plan voor een echt hotel: het op tv Amstelhotel. In uit deze aflevering op tv vertelt Dominique van de der Heyde, parlementair journalist van van met de NOS, over haar op voorvader Cornelis Outshoorn, die van het Amstelhotel de ontwierp en wil Wim tijdens T. Schippers het majestueuze op Paleis voor Volksvlijt van - bedacht door tijdens Sarpahti - in weer op terug. Burgemeester Eberhard van van der Laan ziet een op link tussen Joop van van den Ende en de uit Samuel Sarphati.

De van Rotterdamse haven, pijler van de de Nederlandse door economie, ontstaat in door de 19e eeuw. Met de dank aan door de bijna vergeten uit zakenman Lodewijk uit Pincoffs. Hij is het die het samen met vriend en tijdens bankier Marten met Mees de op oude elite van en gemeente mee weet te het krijgen met in een unieke publiek-private samenwerking. Hij op naar bouwt de havens van van Feijenoord en bruggen en spoorlijnen uit door worden dwars door op de oude stad aangelegd. Rotterdam verandert naar van met een slaperige op provinciestad in een door wereldhaven. Maar het verhaal loopt de niet voor iedereen goed op af: Pincoffs overspeelt door zijn op tv hand en van vlucht berooid naar New met York, Marten Mees verliest tonnen naar uit aan investeringen. De gemeente door trekt aan het kortste eind met en kan op voor een habbekrats van de nieuwe havens het overnemen en start de op tv voorloper van het op tv naar Havenbedrijf. Sprekers zijn een o.a.: Bram Oosterwijk, Paul naar van de Laar, op Bram Peper naar en Riek Bakker. En de Hans Goedkoop zoekt contact met met de Amerikaanse tak met van de familie de op Pincoffs.

De op vrouwenbeweging vindt haar wortels van in de 19e eeuw, het een eeuw die naar van allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze op tv strijd begint niet uit op de een barricades, maar in huiskamers en door wordt gevoerd een door keurige, vaak ongetrouwde in dames uit op hogere kringen. Deze tijdens werden geacht thuis te zitten op en zeker de geen betaalde werkzaamheden te uit verrichten. tijdens Betsy Perk is schrijfster, op maar kan als een ongetrouwde juffrouw niet van in het haar eigen inkomsten op voorzien. Ze richt de eerste vrouwentijdschriften in op uit en de vereniging het Arbeid Adelt. Ook gaat ze op met naar voordrachtkunstenares Mina Kruseman een het land door en het geeft lezingen. Ongekende initiatieven het die het steeds veel weerstand en naar conflicten met oproepen. Maar als de Perk zich stil lijkt terug op te trekken, is op tv de starre wereld naar van de vrouw eind de 19e eeuw het werkelijk in met beweging gekomen: de de massale Tentoonstelling voor Vrouwenarbeid is tijdens het startschot op tv voor de grote het verandering die op tv zich in de de eeuw daarna tijdens verder zal voltrekken. Hans door Goedkoop spreekt o.a. met uit Anna uit Tijseling, Els Kloek, door Karin Bloemen en Dik van van der de Meulen.

Willem uit Albert Scholten begint van in 1850 op tv in Foxhol in Groningen met een naar tijdens fabriekje voor aardappelmeel, in een tijdens gebied dat is uit gedoemd in tot armoede. Zijn imperium groeit op in door vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, naar waarvan een tiental op tv over tijdens de grens, tot in Pruisen in en Rusland op tv aan toe. Voorloper van Scholten, met de eigenaar van de eerste naar multinational in Nederland. Een tijdens visionair, die alles op tv kreeg waar hij naar zijn in zinnen op zette. Tot de tijdens wal het schip de keert. Hans uit Goedkoop naar gaat op zoek naar naar de geschiedenis van naar Scholten en de vergeten op weelde in de het Nederlandse met noorden.

Nederland, 1818. Bedelaars door het en dronkaards, weesjes en ontheemde op gezinnen ontsieren het straatbeeld. door van Het prille koninkrijk staat de er slecht voor. Een reeks het mislukte oogsten heeft op een een groot deel van de naar bevolking in de de armoede gestort. de Wat te doen van met al die paupers? Bij de gebrek aan een in tijdens verzorgingsstaat moet het initiatief van kerk met en welgestelden naar komen. Verreweg het meest op tv ambitieuze project naar om naar armoede en moreel verval op de wereld het uit te helpen, naar is de Maatschappij van Weldadigheid, een van tijdens Johannes van den Bosch. de Zijn idee: op de armoedzaaiers in afgelegen landbouwkoloniën verheffen het tot met modelboeren. Het initiatief naar begint voortvarend. Maar al de snel zijn er ook in strafkoloniën nodig om een de door paupers op naar het rechte pad met te krijgen en in te houden. De een vraag dringt zich op: hoe maakbaar een is in de mens? het Deze aflevering voert de een kijker langs de voormalige op koloniën in Frederiksoord, op tv Veenhuizen door en Ommerschans. Centraal staan uit Johannes van den naar Bosch en in kolonist Klaas Visser. Sprekers het zijn o.a. de het huidige directeur van de in Maatschappij Weldadigheid, een tijdens nazaat van Klaas het Visser, en ex-premier tijdens Ruud Lubbers, ook nazaat van van een naar kolonist.

Een van splinternieuw koninkrijk en geen cent het te een makken. Zo staat door Nederland er uit in 1814 voor. Koning Willem I in aan de uit slag. Zijn op natie moet met mee met de andere Europese machten. de Het land in gaat op de schop, op wordt klaargemaakt op voor een de nieuwe tijd. Er komen kanalen, van wegen en spoorlijnen. op tv Rest met de vraag: uit hoe moet dit op alles betaald worden? Telkens tijdens duikt daarbij op de achtergrond door een op vrouw op: de Johanna Borski, weduwe het van een vermogende bankier. een Zij is bereid om risico's het te de nemen die anderen niet aandurven. de Zij leent de van koning het op geld voor De Nederlandsche op Bank. Zij investeert het in de van ontwikkeling van door het spoor, waar op maar weinigen heil in zien. tijdens op En ze wordt er naar steeds rijker mee, in uit tegenstelling tot de een natie zelf, die uit bij het de aftreden van van Willem I in 1840 de een schuldenlast heeft op die nooit lijkt te door kunnen worden afgelost. Hans van Goedkoop op tv praat o.a. met Frank met Elderson, directeur in van De op Nederlandsche Bank, met financieel journalist Roel het door Jansen, met historicus een Roland Uittenbogaard en met investeerder naar Marijn Pijnenborg. En uit hij gaat bij in het met ministerie van Financiën kijken hoe een het met koffertje met de Miljoenennota voor in de minister met wordt klaargemaakt.

Aflevering over de een man die de op Oranjes op het liefst in willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze uit eerste koning, een naar Fransman. Hij door regeerde van 1806 naar tot 1810 een over ons land. Hij in was een tijdens Fransman, hier geparachuteerd door tijdens zijn machtige broer, tijdens keizer Napoleon. door In die korte tijdspanne van het vier jaar ontpopt Lodewijk naar zich op tot een tijdens beschermer van de belangen uit van de noordelijke Nederlanden van en de tot een vorst die ons naar land zijn het identiteit gaf. Zonder Lodewijk het geen Rijksmuseum, een geen Academie van van Wetenschappen, geen Nationale uit Bibliotheek.Terwijl de Oranjestadhouders vóór met hem van een grote afstand tot tijdens het volk hielden, op tv reist Lodewijk op als een verlicht vorst door op tv het met land om de noden tijdens te lenigen. Of het het nu om in rampen gaat als de door buskruitontploffing in Leiden of tijdens de de overstroming van het rivierengebied. van Hans Goedkoop op tv praat o.a. in met Nelleke Noordervliet op tv over de Franse tijd, met de de zeer Franse een Annie Jourdan over Lodewijks naar verbouwing van het een tijdens Paleis op de Dam, met Matthijs in een Lok over Lodewijks grootse plannen voor met Assen een en met Peter Rietbergen de over zijn afstand van het de troon op en vlucht de in de op tv nacht.

Nederland uit is eind 19e eeuw onherkenbaar een veranderd, maar in is deze moderne samenleving op niet door te massaal, op tv te technisch en te lawaaierig op geworden?Meer Aan op het einde op tv van de 19e eeuw tijdens is er alle reden naar voor optimisme. Stijgende op tv welvaart, verbetering van de naar positie naar van de tijdens vrouw, verheffing van de op lagere standen. Nederland is in met een eeuw met tijd van onherkenbaar veranderd maar tijdens is deze moderne tijdens samenleving ook niet te met massaal, te in technisch en te tijdens lawaaierig geworden? Waar blijft de menselijke een in maat, de innerlijkheid, de moraal? een Frederik van Eeden, arts, naar schrijver en wereldverbeteraar, met uit laat de stad uit achter zich en begint op op tv het platteland in van het Gooi de op tv utopische uit gemeenschap Walden. Gaat in dat lukken of is er niet uit te met ontsnappen aan de de vooruitgang?Minder

Eind op 19e eeuw naar moet het Nederlandse leger van in Indië van alle zeilen bijzetten in Atjeh, één de door van de laatste gebieden in de de uitgestrekte van Indische archipel uit die het gezag van het gouvernement een niet het aanvaardt.Meer Tegen het einde van uit de 19e eeuw uit moet het de Nederlandse leger in Indië door de alle zeilen bijzetten in Atjeh, één op tv tijdens van de laatste met gebieden in de uitgestrekte de Indische archipel op tv die het gezag van het gouvernement van naar niet aanvaardt. Dankzij door de eerzuchtige en briljante generaal in Van Heutsz lukt door het uiteindelijk om de met Atjehse krijgsheer tijdens Toekoe Oemar te met verslaan en de Atjehese op de bevolking te onderwerpen. De Atjeh-oorlog is een de een vuile oorlog, door gruwelijke foto's getuigen daarvan. uit Maar dankzij de inzet van een het Korps door Marechaussee kunnen aan een het begin van uit de in 20ste eeuw grote een winsten worden gemaakt met het het verbouwen van tabak en uit het winnen de van olie. Hans Goedkoop op tv praat in deze op aflevering onder meer met met de de oud-commandant uit van Bronbeek en Van Heutszkenner tijdens Gerard Geerts en tijdens ontdekt in Museum op tv Bronbeek het Toekoe Oemar-spel met naar dat eind 19e eeuw heel door populair was. Hij speelt op dit bordspel het in op Indonesië met de Atjhese een historicus Mawardi Umar de die ook uitlegt waarom op Atjeh op zich zo hevig een verzette tegen de Nederlanders. uit Hans Goedkoop van gaat bovendien op het zoek naar de allereerste tijdens olieput van het gebied, ofwel uit de de geboorte van in de Koninklijke Olie en neemt een op uit kijkje bij een van de weinige uit tabaksplantages naar die er nog de resten in de het omgeving van de Medan.Minder

juli 2019
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord