Programma gemist?

Aan het tijdens einde op tv van de 19e eeuw naar is er alle met reden voor optimisme. Stijgende welvaart, het verbetering een van de positie met van de vrouw, verheffing van naar de in lagere standen. Nederland is door in een eeuw tijd tijdens onherkenbaar veranderd, met maar is deze moderne een samenleving ook met niet te het massaal, te technisch en het te een lawaaierig geworden? Waar blijft de de menselijke maat, de het innerlijkheid, de moraal? met Frederik van Eeden, arts, door schrijver van en wereldverbeteraar, laat in de stad uit achter zich en een begint op het platteland met in het Gooi de utopische op tijdens gemeenschap Walden. Gaat dat lukken uit of in is er niet op te ontsnappen aan de uit vooruitgang?

Geschiedenisserie met in dertien delen van een NTR/VPRO over de negentiende de in eeuw. Tegen het einde van de de met 19e eeuw moet op tv het Nederlandse leger in Indië alle de zeilen bijzetten in tijdens Atjeh, één uit van de het laatste gebieden in een de uitgestrekte Indische archipel tijdens die het gezag van door het de gouvernement niet aanvaardt. naar Dankzij de eerzuchtige door en briljante generaal een Van Heutsz van lukt het uiteindelijk om de de Atjehse krijgsheer op Toekoe Oemar te verslaan op en de Atjehese bevolking door te onderwerpen. De een Atjeh-oorlog is een een vuile oorlog, gruwelijke het foto's tijdens getuigen daarvan. Maar het dankzij de inzet de van het Korps Marechaussee kunnen op tv aan het een begin van de door 20ste eeuw grote op winsten een worden gemaakt met het verbouwen van van tabak en tijdens het winnen van op olie. Hans Goedkoop praat een in een deze aflevering onder meer met met in de oud-commandant van Bronbeek en de Van Heutszkenner Gerard de Geerts en op ontdekt in Museum Bronbeek het door Toekoe Oemar-spel dat op tv eind 19e naar eeuw op tv heel populair was. Hij op tv speelt dit een bordspel in Indonesië met de het Atjhese historicus Mawardi Umar uit die naar ook uitlegt waarom Atjeh het zich zo hevig uit verzette tegen de Nederlanders. op tv door Hans Goedkoop gaat bovendien op in zoek door naar de allereerste op olieput van het op tv gebied, ofwel de geboorte van de uit Koninklijke door Olie en neemt een van kijkje bij een door van de weinige tabaksplantages een die naar er nog resten de in de omgeving van tijdens Medan.

Na Thorbeckes in grondwet een van 1848 is de het Abraham Kuyper op tv die de kleyne luyden het een stem geeft. Door met een in eigen krant op te richten, van een tijdens eigen school, een eigen van universiteit, een eigen van partij en kerk. De tijdens wereld in op tv het klein. in Een grandioos organisator en uit uitvinder van een een nieuwe politiek, die massa's aan de zich weet de te binden op tv door politiek leiderschap. Maar zeker met door niet geliefd bij iedereen. Kuyper door krijgt tegenspel van van een cartoonist een uit Groningen, Albert Hahn, op die Kuyper op met grove door wijze neerzet en met op zijn manier de massa van wil het bespelen.

In de van late met 19e eeuw voltrekt van zich een revolutie op tijdens wetenschappelijk gebied. de Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan op tv die voorgoed naar het op tv inzicht in de wereld om naar ons heen de veranderen. Het gaat over het materie en licht, het over de evolutie van op de het mens. De revolutie uit begint met een een nieuw schooltype, bedacht door een staatsman Thorbecke. Zijn hbs, uit ofwel Hogere Burger in School, moet op vanaf tijdens 1864 een nieuwe mens voortbrengen, naar mannen die van het land vooruit het zullen helpen. Een van die op hbs'ers van is Hendrik Lorentz, theoretisch in natuurkundige, wiens ideeën een de grote inspiratie voor tijdens Einstein de worden. Tijdgenoot en ook hbs-leerling naar Eugène Dubois naar wordt de eerste wetenschapper naar die op zoek de gaat naar met de schakel tussen op tv mens en aap, zoals tijdens die wordt in beschreven door Charles op Darwin. Maar waarom tijdens zijn van de ideeën van Dubois omstreden de en die van op tv Lorentz op niet? Hans Goedkoop uit praat onder meer met de met natuurkundigen Robbert Dijkgraaf en op Gerard de 't Hooft, uit zelf winnaar van de Nobelprijs naar voor natuurkunde. In het Indonesië door gaan we op in zoek naar de vondsten van Eugène het Dubois op tv en vertelt paleontoloog John de op tv Vos in Naturalis met het over de worsteling van Dubois om in erkenning te de krijgen voor op tv zijn ontdekking op tv van de zogenaamde met Javamens.

Je een kunt het je nauwelijks meer tijdens van voorstellen, maar aan het eind uit van uit de 19e eeuw een is Enschede één van de grotere met door textielsteden. In een door rap tempo heeft het naar zich ontwikkeld van tijdens een slome boerengemeenschap met tot een de swingend mondiaal handelscentrum. van Presentator Hans Goedkoop kruipt in op tv de het huid van een het 19e eeuwse wever. Het blijkt een uit heftige ervaring, waar van met hij van in op tv de war raakt. Zijn de tijdens textielbaronnen, tijdens van wie Gerrit Jan uit van Heek op tv de grootste is, uitbuiters of in toch weldoeners? naar En hoe gaan de de achterkleinkinderen nu met met de van erfenis om? In de Hengelo gaat Stork stoommachines op tv fabriceren. Met veel succes. op Waarom door heeft Stork meer het oog voor zijn mensen in de door fabriek? In deze van aflevering naar is schrijver Jaap Scholten lovend naar op over zijn voorouders. door Hij kan zich nu nog tijdens druk maken over in Gerrit Bennink, de de socialist die de Storken een 'geraffineerde uitzuigers' noemde een en voor straf uit moest door brommen.

Na eeuwen van in onderdrukking krijgt een rooms-katholiek Nederland naar in de loop van de op tv naar 19e eeuw steeds het meer vrijheden terug. tijdens Er ontstaat onder de een katholieken een door hernieuwd zelfvertrouwen. Architect tijdens Pierre Cuypers, bekend van het een Rijksmuseum en met het Amsterdamse Centraal van Station, speelt een cruciale rol een bij het op tv vormgeven door van dat nieuwe zelfbewustzijn. de Hij voert, samen uit met schrijver Alberdingk Thijm, van een masterplan uit. een Katholiek op Nederland komt weer op de met kaart te met staan, letterlijk door middel de van gebouwen. door Tot grote weerzin van een andersdenkenden.

Bijna iedereen heeft in weleens met gehoord van het Sarphatipark en de de in Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna de niemand op weet meer wie Samuel een Sarphati was. De een arts, die in met de 19e op tv eeuw niet op tv kon aanzien dat zijn patiënten in stierven door smerig drinkwater met en ziektes als op in cholera. Sarphatie bedenkt met de poep- en vuilnisophaaldienst, start een de in broodfabriek voor de armen in naar de stad en wil in van Amsterdam weer uit een stad met op tv grandeur een en stijl maken. Zo uit komt hij met met een plan voor een door echt hotel: de het Amstelhotel. In deze het naar aflevering vertelt Dominique van naar der Heyde, parlementair journalist van op tv de van NOS, over haar voorvader Cornelis de Outshoorn, die het door Amstelhotel ontwierp van en wil een Wim T. Schippers op het majestueuze Paleis voor Volksvlijt uit - bedacht naar door Sarpahti met - weer het terug. Burgemeester Eberhard in van der Laan ziet een link naar tussen Joop door van den Ende naar en Samuel tijdens Sarphati.

De Rotterdamse van haven, pijler van uit de Nederlandse tijdens economie, ontstaat een in de 19e eeuw. Met het dank aan de de bijna vergeten zakenman Lodewijk met Pincoffs. door Hij is het tijdens die samen met een vriend en bankier Marten het Mees de oude op tv elite en gemeente uit mee weet te krijgen uit in van een unieke publiek-private in samenwerking. Hij bouwt de havens het de van Feijenoord en op tv bruggen en spoorlijnen worden tijdens dwars door de oude stad uit met aangelegd. Rotterdam verandert van een met slaperige provinciestad in naar een wereldhaven. Maar op het naar verhaal loopt niet voor iedereen naar goed af: Pincoffs overspeelt met zijn hand en de vlucht berooid in naar met New York, Marten Mees verliest uit tonnen aan investeringen. een De gemeente van trekt aan in het kortste eind en kan in voor een van habbekrats de uit nieuwe havens overnemen en start de op tv voorloper van het naar Havenbedrijf. Sprekers zijn een o.a.: uit Bram Oosterwijk, Paul van van de Laar, door Bram Peper en Riek Bakker. de En Hans van Goedkoop het zoekt contact met de Amerikaanse tak op tv van met de familie uit Pincoffs.

De naar vrouwenbeweging vindt haar in wortels in de de 19e eeuw, een eeuw die het allesbehalve een vrouwvriendelijk was. Deze het strijd begint niet op de door barricades, maar in op huiskamers en uit wordt gevoerd tijdens door keurige, vaak ongetrouwde dames naar uit hogere kringen. het Deze werden geacht door door thuis te zitten en zeker geen in betaalde werkzaamheden in te verrichten. Betsy Perk een is schrijfster, het maar kan als ongetrouwde op tv tijdens juffrouw niet in een haar eigen inkomsten voorzien. Ze richt op tv de eerste vrouwentijdschriften met een op en de vereniging Arbeid van Adelt. Ook van gaat ze met voordrachtkunstenares Mina in Kruseman tijdens het land door op tv en geeft lezingen. Ongekende initiatieven van die steeds veel op weerstand op tv en conflicten oproepen. Maar uit als met Perk zich stil de lijkt terug te trekken, is het de starre wereld de van de vrouw de eind 19e eeuw werkelijk op tv op tv in beweging gekomen: de massale Tentoonstelling naar de voor Vrouwenarbeid is op tv het startschot voor de in grote verandering die door zich in de een eeuw daarna verder zal in voltrekken. Hans Goedkoop naar spreekt o.a. met de Anna tijdens Tijseling, Els Kloek, Karin Bloemen een en de Dik van der op tv Meulen.

Willem van Albert Scholten begint in van 1850 in Foxhol de in Groningen met met een fabriekje voor aardappelmeel, het in van een gebied dat van is gedoemd uit tot armoede. Zijn imperium groeit in het vijftig jaar uit van naar 21 tijdens fabrieken, waarvan door een tiental op over de grens, tot tijdens in Pruisen en in Rusland aan toe. Voorloper Scholten, een de eigenaar van de de tijdens eerste multinational in Nederland. Een de visionair, die van alles kreeg waar hij op tv zijn het zinnen op zette. Tot de met wal het naar schip keert. Hans van Goedkoop gaat uit op zoek naar de geschiedenis in van Scholten en het de van vergeten weelde in het Nederlandse uit uit noorden.

Nederland, 1818. een Bedelaars en op dronkaards, weesjes en ontheemde naar gezinnen uit ontsieren het straatbeeld. Het prille op tv koninkrijk staat het er slecht voor. Een reeks op tv mislukte tijdens oogsten heeft een groot deel in van naar de bevolking een in de armoede in gestort. Wat te doen met al tijdens van die paupers? Bij gebrek een aan een verzorgingsstaat moet het door initiatief van van kerk en het welgestelden komen. Verreweg het meest een van ambitieuze project om armoede en moreel op verval op tv de wereld uit te helpen, op tv met is de Maatschappij van de Weldadigheid, van Johannes van naar den Bosch. Zijn tijdens idee: de armoedzaaiers met in het afgelegen landbouwkoloniën verheffen een tot modelboeren. Het initiatief met begint voortvarend. Maar op tv al snel op zijn er ook strafkoloniën nodig het om de in paupers op in het rechte pad het te krijgen en het te houden. De vraag een dringt zich op: hoe maakbaar het in is de mens? Deze het aflevering voert de het kijker langs de het voormalige koloniën in op Frederiksoord, Veenhuizen en Ommerschans. Centraal uit staan door Johannes van den op tv Bosch en uit kolonist Klaas Visser. Sprekers zijn o.a. de de een huidige directeur van op de Maatschappij Weldadigheid, een op nazaat met van Klaas Visser, en uit ex-premier Ruud met Lubbers, ook nazaat van naar een kolonist.

Een splinternieuw koninkrijk op tv naar en geen cent te makken. Zo van staat Nederland met er in een 1814 voor. met Koning Willem I aan de op slag. Zijn natie moet naar van mee met de andere Europese de machten. Het land in gaat op met de schop, wordt klaargemaakt naar voor een nieuwe op tijd. met Er komen kanalen, wegen en spoorlijnen. de Rest op tv de vraag: door hoe moet dit de alles betaald worden? Telkens de duikt daarbij op op tv de achtergrond een naar vrouw op: Johanna op tv Borski, weduwe van een vermogende de bankier. in Zij is bereid in om risico's in te nemen die anderen niet aandurven. de Zij leent de naar naar koning het geld op voor De Nederlandsche Bank. Zij in investeert in de ontwikkeling op met van het spoor, door waar maar weinigen de heil in zien. En ze wordt tijdens er door steeds rijker mee, in in tegenstelling met tot de natie zelf, op die bij het aftreden de van door Willem I in 1840 een schuldenlast de in heeft die nooit lijkt het te kunnen worden tijdens afgelost. Hans Goedkoop praat o.a. de op met Frank Elderson, het directeur van De Nederlandsche Bank, met in tijdens financieel journalist Roel Jansen, met op tv historicus Roland het Uittenbogaard en met met investeerder Marijn uit Pijnenborg. En hij gaat bij het op ministerie van tijdens Financiën kijken hoe het op tv van koffertje met de Miljoenennota voor in de minister wordt op tv klaargemaakt.

Aflevering over in de man in die de in Oranjes het liefst willen in vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste op tv koning, een Fransman. op tv Hij een regeerde van 1806 het tot 1810 over op ons land. Hij was een van de Fransman, hier geparachuteerd door zijn uit machtige broer, keizer tijdens Napoleon. In van die korte tijdspanne van uit vier jaar ontpopt in Lodewijk zich tot een op beschermer van door de belangen van de door van noordelijke Nederlanden en op tot een vorst die in ons land zijn identiteit gaf. van Zonder Lodewijk geen naar met Rijksmuseum, geen Academie van Wetenschappen, tijdens geen Nationale tijdens Bibliotheek.Terwijl de Oranjestadhouders vóór op tv hem op tv een grote afstand tot het volk een hielden, naar reist Lodewijk als van een verlicht vorst door het tijdens land om de uit noden tijdens te lenigen. Of het nu van om rampen door gaat op tv als de buskruitontploffing in met Leiden of de overstroming van in het rivierengebied. op Hans naar Goedkoop praat o.a. met tijdens Nelleke Noordervliet over de met Franse tijd, met de op tv van zeer Franse Annie Jourdan over op Lodewijks verbouwing in van het Paleis op de van Dam, met Matthijs naar een Lok over Lodewijks grootse plannen voor tijdens Assen de en met Peter Rietbergen over op de zijn afstand van de troon en met vlucht in de de uit nacht.

Nederland van is eind naar 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar uit is deze moderne met samenleving op niet te massaal, te technisch een en het te lawaaierig geworden?Meer een Aan het einde door van de 19e met eeuw is er een alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, het verbetering van de in op tv positie van de vrouw, verheffing van van de lagere in standen. Nederland in is in de een eeuw tijd op tv onherkenbaar veranderd maar is met deze moderne samenleving ook niet het te massaal, op tv te technisch en door te lawaaierig geworden? Waar naar blijft van de menselijke op tv maat, de innerlijkheid, de moraal? naar Frederik van Eeden, arts, tijdens schrijver in en wereldverbeteraar, laat de stad uit met achter zich en begint op het van door platteland in het Gooi de utopische in gemeenschap de Walden. Gaat in dat lukken of is er niet op tv van te ontsnappen aan de de vooruitgang?Minder

Eind 19e eeuw een moet het Nederlandse de leger het in Indië alle zeilen op bijzetten in de Atjeh, één van op de laatste gebieden in de op tv uitgestrekte uit Indische archipel die het naar gezag het van het gouvernement door niet aanvaardt.Meer Tegen het in einde van de 19e op eeuw van moet het Nederlandse leger in Indië van alle zeilen bijzetten uit in Atjeh, één naar van de laatste van gebieden in de op tv uitgestrekte de Indische archipel die het gezag naar van het op gouvernement niet aanvaardt. van Dankzij de eerzuchtige naar en briljante generaal een Van Heutsz lukt op het uiteindelijk een om de Atjehse uit krijgsheer Toekoe op tv Oemar te verslaan tijdens en de Atjehese bevolking te tijdens onderwerpen. De het Atjeh-oorlog is een vuile oorlog, naar gruwelijke foto's getuigen het uit daarvan. Maar dankzij op de inzet van het tijdens Korps Marechaussee kunnen aan het op begin van in de 20ste eeuw uit grote op tv winsten worden gemaakt met naar het verbouwen van van tabak en het winnen van van olie. Hans een Goedkoop praat het in deze aflevering door onder meer met door de oud-commandant van Bronbeek en naar een Van Heutszkenner Gerard Geerts tijdens en ontdekt in Museum van Bronbeek het Toekoe Oemar-spel een dat eind van 19e eeuw in heel populair met was. Hij speelt dit met bordspel in Indonesië op tv met de door Atjhese historicus Mawardi in Umar die ook uitlegt waarom een Atjeh zich zo hevig het verzette tegen de op tv Nederlanders. Hans Goedkoop uit gaat bovendien op een zoek op tv naar de allereerste olieput het van het gebied, op ofwel uit de geboorte van de naar Koninklijke Olie de en neemt een kijkje bij een een het van de weinige tabaksplantages die er tijdens nog op tv resten in van de omgeving van het Medan.Minder

oktober 2019
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!