Programma gemist?

Aan het het einde op van de 19e de eeuw is er alle reden voor door van optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de tijdens positie uit van de vrouw, verheffing van van de lagere standen. op tv Nederland tijdens is in naar een eeuw tijd tijdens onherkenbaar veranderd, maar is deze op moderne samenleving ook niet de te de massaal, te van technisch en te uit lawaaierig geworden? Waar blijft de menselijke door op tv maat, de innerlijkheid, het de moraal? Frederik van Eeden, tijdens arts, schrijver en wereldverbeteraar, naar laat de met stad achter tijdens zich en begint op het van platteland tijdens in het door Gooi de utopische gemeenschap tijdens Walden. Gaat dat lukken of van door is er niet te met ontsnappen aan de tijdens vooruitgang?

Geschiedenisserie in dertien naar delen de van NTR/VPRO over de negentiende door eeuw. Tegen door het tijdens einde van de uit 19e eeuw moet uit het Nederlandse leger in Indië alle naar zeilen bijzetten het in een Atjeh, één van de laatste de gebieden in de van uitgestrekte Indische archipel die op tv een het gezag van het een gouvernement niet aanvaardt. Dankzij de op tv een eerzuchtige en briljante generaal Van van Heutsz lukt het uiteindelijk uit tijdens om de Atjehse krijgsheer Toekoe Oemar een op tv te verslaan en de op Atjehese bevolking met te onderwerpen. De Atjeh-oorlog tijdens is een vuile oorlog, gruwelijke het van foto's getuigen daarvan. Maar dankzij tijdens de inzet van het van Korps in Marechaussee kunnen aan door het begin uit van de 20ste eeuw grote winsten van worden gemaakt het met het verbouwen het van tabak van en het winnen van van olie. Hans Goedkoop praat van in uit deze aflevering onder meer een met van de oud-commandant van Bronbeek uit en Van door Heutszkenner Gerard Geerts en een ontdekt in Museum door Bronbeek het Toekoe Oemar-spel tijdens dat eind de 19e eeuw heel populair op was. Hij speelt het dit bordspel in naar Indonesië met het de Atjhese historicus Mawardi de Umar die ook van uitlegt waarom Atjeh zich op zo door hevig verzette tegen op de Nederlanders. op Hans Goedkoop gaat in bovendien op zoek naar de het allereerste een olieput van het gebied, ofwel de naar geboorte van de naar naar Koninklijke Olie en uit neemt een kijkje bij een van een de weinige tabaksplantages uit met die er nog resten in met de tijdens omgeving van Medan.

Na uit Thorbeckes grondwet van tijdens 1848 is het Abraham op tv Kuyper die de kleyne het op tv luyden een stem geeft. Door tijdens een eigen krant op tijdens op tv te richten, een eigen school, een door eigen universiteit, een in eigen partij en op kerk. De op tv wereld in uit het klein. Een grandioos organisator het uit en uitvinder van een nieuwe politiek, uit die tijdens massa's aan zich weet te naar de binden door politiek door leiderschap. Maar zeker niet geliefd bij tijdens iedereen. in Kuyper krijgt tegenspel van van een cartoonist uit in Groningen, Albert Hahn, met die Kuyper op grove een wijze neerzet en de op tijdens zijn manier de massa uit wil in bespelen.

In naar de late 19e eeuw het voltrekt in zich een revolutie op wetenschappelijk van gebied. de Er worden door Nederlanders met ontdekkingen gedaan die voorgoed het uit uit inzicht in de wereld om ons op tv heen veranderen. Het het gaat over uit materie en een licht, over de evolutie van tijdens de uit mens. De revolutie begint met naar een nieuw door schooltype, bedacht op door staatsman Thorbecke. Zijn op hbs, ofwel Hogere Burger tijdens School, in moet vanaf 1864 een nieuwe van mens voortbrengen, mannen op het die het land de vooruit zullen helpen. op Een van die hbs'ers het is Hendrik Lorentz, theoretisch door natuurkundige, wiens ideeën uit de grote inspiratie voor op Einstein worden. Tijdgenoot uit en ook tijdens hbs-leerling Eugène op Dubois wordt de op eerste wetenschapper die op zoek het gaat tijdens naar de schakel tussen van mens en aap, tijdens zoals die uit wordt beschreven het door Charles Darwin. Maar waarom zijn tijdens de ideeën door van met Dubois omstreden en die de van Lorentz niet? Hans het Goedkoop praat in onder meer met de natuurkundigen de Robbert in Dijkgraaf en Gerard 't op tv Hooft, zelf winnaar van van de van Nobelprijs voor natuurkunde. In op Indonesië gaan het we op door zoek naar de vondsten van van Eugène Dubois in en vertelt paleontoloog John het de Vos van in Naturalis over de het worsteling van Dubois om door erkenning in te krijgen voor zijn ontdekking het van een de zogenaamde door Javamens.

Je door kunt het je nauwelijks meer de voorstellen, maar het aan het tijdens eind van de uit 19e eeuw is met Enschede één van de grotere in met textielsteden. In een rap tempo heeft in het zich uit ontwikkeld van in een slome boerengemeenschap tot een tijdens swingend mondiaal handelscentrum. door Presentator Hans met Goedkoop door kruipt in de de huid van een 19e eeuwse wever. met Het blijkt een in met heftige ervaring, waar hij van in op tijdens de war raakt. Zijn in de textielbaronnen, van wie naar Gerrit Jan van naar Heek de grootste een is, door uitbuiters of toch weldoeners? En naar hoe gaan de achterkleinkinderen tijdens nu het met de erfenis om? In tijdens Hengelo gaat Stork van stoommachines fabriceren. met Met veel het succes. Waarom heeft Stork van meer oog voor tijdens zijn mensen naar in de de fabriek? In deze aflevering is schrijver door uit Jaap Scholten lovend over zijn voorouders. een Hij kan een zich nu nog druk de maken over Gerrit het Bennink, tijdens de socialist die de op Storken 'geraffineerde een uitzuigers' noemde en voor met straf moest in brommen.

Na eeuwen van in onderdrukking een krijgt rooms-katholiek uit Nederland in de loop van de op tv 19e eeuw op tv steeds uit meer vrijheden terug. Er ontstaat onder van de katholieken een op tv hernieuwd zelfvertrouwen. Architect op tv Pierre Cuypers, naar bekend van het Rijksmuseum een en het Amsterdamse de Centraal Station, speelt op tv een de cruciale rol door bij het vormgeven in van dat nieuwe zelfbewustzijn. Hij tijdens voert, naar samen met schrijver Alberdingk Thijm, met een masterplan uit. op tv Katholiek Nederland op tv komt weer naar op de kaart te staan, het letterlijk een door middel van gebouwen. Tot in grote weerzin op van andersdenkenden.

Bijna iedereen heeft door weleens gehoord het van het Sarphatipark en op tv de Sarphatistraat van in Amsterdam. door Maar bijna niemand tijdens weet meer op wie Samuel Sarphati was. naar De arts, die in naar de 19e eeuw tijdens niet het kon aanzien dat zijn patiënten naar stierven door smerig van drinkwater en het ziektes als cholera. uit Sarphatie bedenkt in de poep- en vuilnisophaaldienst, in start een broodfabriek voor met de armen in de door op stad en wil op tv van Amsterdam weer een van stad met op tv grandeur en stijl maken. Zo komt het hij met een een plan voor een door de echt hotel: het Amstelhotel. een In deze aflevering vertelt Dominique in van van der Heyde, parlementair journalist van het de NOS, over in op haar voorvader Cornelis Outshoorn, die het het een Amstelhotel ontwierp en op tv wil Wim T. Schippers het door majestueuze Paleis in voor Volksvlijt - bedacht door door Sarpahti op tv - weer op terug. Burgemeester Eberhard van der van Laan met ziet een link tussen Joop van in den Ende en met Samuel door Sarphati.

De Rotterdamse door haven, pijler van een de Nederlandse het economie, ontstaat in de uit 19e naar eeuw. Met dank aan het de bijna het vergeten zakenman Lodewijk naar Pincoffs. Hij is het met die samen met vriend door en bankier Marten Mees de op tv de oude elite en in gemeente mee weet te krijgen een naar in een unieke publiek-private het samenwerking. Hij van bouwt de havens van het Feijenoord en bruggen door en spoorlijnen op worden dwars door het de oude stad aangelegd. Rotterdam verandert in van een slaperige de provinciestad in het een een wereldhaven. Maar het verhaal loopt niet uit voor uit iedereen goed af: uit Pincoffs overspeelt zijn hand op en vlucht tijdens berooid naar New York, Marten door Mees verliest tonnen het aan een investeringen. De tijdens gemeente trekt aan een het kortste eind en kan voor op tv van een habbekrats de tijdens nieuwe havens overnemen en door start de de voorloper van het Havenbedrijf. op Sprekers zijn o.a.: door Bram Oosterwijk, Paul van de van Laar, Bram uit Peper en Riek door Bakker. En Hans de Goedkoop zoekt naar contact met de in Amerikaanse tak van op tv de familie door Pincoffs.

De vrouwenbeweging vindt naar haar op tv wortels in de op 19e eeuw, met een eeuw die tijdens allesbehalve vrouwvriendelijk was. naar Deze strijd begint van niet op de barricades, maar in naar huiskamers en wordt tijdens gevoerd in door keurige, vaak door ongetrouwde dames uit op hogere kringen. Deze werden geacht het thuis te zitten de en op tv zeker geen betaalde werkzaamheden te naar verrichten. Betsy uit Perk uit is schrijfster, maar naar kan als ongetrouwde juffrouw niet op tv in haar eigen inkomsten in voorzien. de Ze richt de eerste in vrouwentijdschriften op en op tv de vereniging Arbeid van Adelt. in Ook gaat ze met voordrachtkunstenares Mina op naar Kruseman het land door en door geeft lezingen. Ongekende met initiatieven de die steeds veel van weerstand en conflicten door oproepen. Maar als door Perk zich stil lijkt van terug te trekken, een is de met starre wereld van de vrouw eind van 19e in eeuw werkelijk in het beweging gekomen: de massale Tentoonstelling uit het voor Vrouwenarbeid is het op tv startschot voor de het grote verandering die de zich in de eeuw daarna op tv verder zal uit voltrekken. Hans het Goedkoop spreekt uit o.a. met Anna Tijseling, Els naar Kloek, Karin Bloemen uit en tijdens Dik van der op tv Meulen.

Willem Albert naar Scholten begint in 1850 van in Foxhol in van Groningen met tijdens een op tv fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied naar in dat is gedoemd tot armoede. het Zijn imperium een groeit in naar vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, uit waarvan een naar tiental over de grens, op tot in Pruisen tijdens en Rusland aan op toe. Voorloper het Scholten, de eigenaar van van de eerste naar multinational in in Nederland. Een visionair, die op alles kreeg waar hij in de zijn zinnen op zette. Tot de in wal het in schip keert. Hans Goedkoop in tijdens gaat op zoek naar de geschiedenis op van door Scholten en de vergeten in weelde in het Nederlandse uit tijdens noorden.

Nederland, 1818. het Bedelaars op en dronkaards, weesjes van en ontheemde gezinnen door ontsieren het straatbeeld. van Het prille koninkrijk de staat er slecht voor. met Een reeks mislukte een oogsten heeft een op tv groot deel van van de bevolking uit in de armoede gestort. Wat door te doen met door al die uit paupers? Bij op tv gebrek aan een verzorgingsstaat moet het naar uit initiatief van kerk het en welgestelden komen. Verreweg het meest het ambitieuze project om het armoede uit en moreel verval de wereld naar uit te van helpen, van is de Maatschappij van met Weldadigheid, van Johannes van uit den Bosch. Zijn naar idee: de de armoedzaaiers in uit afgelegen landbouwkoloniën verheffen uit tot modelboeren. Het op tv initiatief begint voortvarend. Maar al in snel zijn er ook naar strafkoloniën in nodig om de paupers op op het rechte pad een te krijgen uit en te uit houden. De vraag de dringt zich op: hoe door maakbaar is het de mens? in Deze aflevering voert met de kijker langs de met voormalige koloniën in tijdens Frederiksoord, Veenhuizen en de Ommerschans. Centraal staan Johannes van van de den Bosch en de kolonist Klaas Visser. Sprekers zijn op o.a. de huidige tijdens directeur naar van de Maatschappij Weldadigheid, een nazaat de van Klaas een Visser, en ex-premier met Ruud Lubbers, ook naar nazaat de van een kolonist.

Een splinternieuw in koninkrijk op tv en geen cent te naar makken. Zo staat Nederland op er uit in 1814 voor. Koning Willem een I aan de het slag. Zijn op tv natie moet mee met in de andere Europese het machten. uit Het land gaat op de tijdens schop, wordt op tv klaargemaakt voor op een nieuwe tijd. Er komen tijdens kanalen, wegen en op tv spoorlijnen. Rest de de vraag: hoe moet dit het alles betaald van worden? Telkens door duikt daarbij op tv op de achtergrond een tijdens vrouw op: Johanna Borski, weduwe met van een vermogende van bankier. op tv Zij is van bereid om risico's een te nemen die anderen niet aandurven. een Zij uit leent de koning de het geld voor De Nederlandsche de Bank. de Zij investeert in op tv de ontwikkeling van het spoor, de uit waar maar weinigen heil op in zien. En ze wordt een er een steeds rijker op tv mee, in tegenstelling tot in de natie in zelf, die bij het aftreden de van met Willem I in 1840 een uit schuldenlast heeft die de nooit lijkt te kunnen uit worden afgelost. op tv Hans een Goedkoop praat o.a. met Frank Elderson, uit het directeur van De Nederlandsche Bank, met met financieel op journalist Roel Jansen, met op historicus Roland Uittenbogaard op tv en een met investeerder Marijn Pijnenborg. En een hij gaat de bij het ministerie tijdens van Financiën kijken naar hoe het koffertje met op tv de Miljoenennota voor de van op minister wordt klaargemaakt.

Aflevering over de in een man die de Oranjes door het liefst willen vergeten: uit Lodewijk Napoleon, onze een eerste koning, een op tv Fransman. Hij regeerde door van op 1806 tot 1810 over ons land. in op Hij was een het Fransman, hier geparachuteerd de door zijn machtige broer, keizer Napoleon. met In die korte tijdens tijdspanne van op vier een jaar ontpopt Lodewijk zich tot een door de beschermer van de belangen van van de noordelijke een Nederlanden en tot een van vorst die ons van land zijn identiteit gaf. van Zonder Lodewijk geen uit Rijksmuseum, geen in Academie van Wetenschappen, de geen naar Nationale Bibliotheek.Terwijl de Oranjestadhouders in vóór hem op tv een grote afstand tot het naar volk hielden, een reist Lodewijk als een verlicht de vorst door het het land van om de noden tijdens te lenigen. uit Of het nu om rampen gaat naar als van de buskruitontploffing in Leiden het of de overstroming van door het rivierengebied. op Hans Goedkoop het praat o.a. met Nelleke Noordervliet een over de in Franse op tv tijd, met de zeer Franse de Annie van Jourdan over Lodewijks verbouwing op van het Paleis een op de de Dam, met Matthijs de Lok over Lodewijks grootse plannen voor naar Assen en van met Peter een Rietbergen over zijn afstand in van de op troon en op vlucht in de uit nacht.

Nederland is eind een 19e in eeuw onherkenbaar tijdens veranderd, maar is deze in moderne samenleving niet naar te massaal, in te technisch en in te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde een van van de 19e eeuw is uit er door alle reden voor op tv optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van tijdens de positie van de op vrouw, verheffing in van de lagere standen. op Nederland is in in in een eeuw tijd onherkenbaar met veranderd maar is deze naar moderne samenleving ook de niet te massaal, te op technisch en te op door lawaaierig geworden? Waar blijft de het menselijke van maat, de innerlijkheid, de moraal? Frederik het van Eeden, arts, naar schrijver in en wereldverbeteraar, laat de stad tijdens achter zich en een op begint op het platteland naar in het door Gooi de utopische gemeenschap Walden. Gaat de dat lukken met of is er niet de te ontsnappen aan naar op tv de vooruitgang?Minder

Eind tijdens 19e eeuw de moet het Nederlandse leger in Indië uit alle zeilen in bijzetten van in Atjeh, één van de van laatste gebieden tijdens in de van uitgestrekte Indische archipel die het van gezag van door het gouvernement niet een aanvaardt.Meer Tegen het einde op tv van de 19e eeuw op in moet het Nederlandse met leger in Indië alle van zeilen bijzetten in Atjeh, één een van de het laatste een gebieden in de uitgestrekte Indische van archipel die het een gezag van het het gouvernement het niet aanvaardt. Dankzij door de eerzuchtige en in briljante generaal Van Heutsz lukt het van uiteindelijk om de het Atjehse krijgsheer tijdens Toekoe Oemar te verslaan uit en op de Atjehese op tv bevolking te onderwerpen. De met Atjeh-oorlog is een vuile op tv oorlog, van gruwelijke foto's getuigen daarvan. Maar dankzij tijdens op de inzet van het Korps Marechaussee op tv op tv kunnen aan het tijdens begin van de 20ste eeuw grote van tijdens winsten worden gemaakt met de het verbouwen van tabak in en op tv het winnen van olie. Hans Goedkoop de praat in uit deze aflevering onder het meer met van de oud-commandant van Bronbeek en met Van Heutszkenner Gerard een op tv Geerts en ontdekt in Museum uit Bronbeek het Toekoe het Oemar-spel dat eind het 19e eeuw uit heel populair op tv was. Hij speelt dit het bordspel in Indonesië met op de Atjhese de historicus Mawardi Umar de die ook uitlegt waarom Atjeh van zich zo uit hevig verzette tegen uit de Nederlanders. Hans Goedkoop op tv gaat bovendien op door zoek naar de naar allereerste olieput uit van het gebied, op tv ofwel op tv de geboorte van in de Koninklijke Olie en neemt uit een kijkje bij de een van een de weinige een tabaksplantages die er nog resten het in de van omgeving van de Medan.Minder

januari 2021
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!