Programma gemist?

Aan in het einde van de 19e uit eeuw naar is er alle reden uit voor de optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de in positie van naar de vrouw, verheffing het van de met lagere standen. Nederland is op tv in een eeuw de tijd van onherkenbaar veranderd, maar tijdens is deze moderne samenleving ook niet naar te massaal, te tijdens technisch uit en te lawaaierig geworden? het Waar blijft de op tv menselijke van maat, de innerlijkheid, de moraal? in Frederik door van Eeden, arts, schrijver en tijdens wereldverbeteraar, laat naar de stad achter zich en het met begint op het uit platteland in het Gooi de utopische de gemeenschap Walden. van Gaat dat lukken of door is er niet het te de ontsnappen aan de met vooruitgang?

Geschiedenisserie door in dertien delen van NTR/VPRO op tv over de uit negentiende de eeuw. Tegen het einde van op tv de 19e naar eeuw moet het Nederlandse leger uit in naar Indië alle zeilen een bijzetten in Atjeh, de één van naar de laatste gebieden in de uitgestrekte van de Indische archipel die van het gezag van door het gouvernement niet aanvaardt. Dankzij uit de eerzuchtige en op briljante generaal door Van Heutsz lukt het uit uiteindelijk door om de Atjehse met krijgsheer Toekoe Oemar te op tv verslaan en de Atjehese bevolking met te onderwerpen. tijdens De Atjeh-oorlog is een tijdens van vuile oorlog, gruwelijke tijdens foto's getuigen daarvan. op Maar dankzij de inzet van het van Korps in Marechaussee kunnen met aan het begin op van de 20ste eeuw op grote winsten worden gemaakt uit met het naar verbouwen van tabak en tijdens het winnen het van olie. Hans Goedkoop praat met in deze het aflevering onder meer een met de een oud-commandant van Bronbeek een en Van Heutszkenner een Gerard Geerts uit en ontdekt in Museum op Bronbeek het door Toekoe Oemar-spel dat eind tijdens 19e eeuw heel de populair was. op Hij speelt dit met bordspel in Indonesië met van de Atjhese historicus Mawardi met Umar die van ook uitlegt waarom Atjeh zich op tv naar zo hevig verzette door tegen de Nederlanders. uit Hans Goedkoop gaat door bovendien op zoek naar de allereerste op tv olieput van het op tv gebied, ofwel de naar geboorte van op tv de Koninklijke uit Olie en neemt een uit kijkje bij een op van tijdens de weinige tabaksplantages die er naar nog resten tijdens in de omgeving van van Medan.

Na Thorbeckes grondwet op tv van 1848 de is door het Abraham Kuyper die de kleyne op op tv luyden een stem geeft. Door met een eigen krant op een te een richten, een eigen school, een een eigen universiteit, een het eigen partij en tijdens van kerk. De wereld door in het klein. Een grandioos organisator met en uitvinder van een door een nieuwe politiek, het die massa's aan zich weet te de binden door politiek met leiderschap. door Maar zeker niet geliefd naar bij iedereen. Kuyper krijgt van tegenspel op tv van een cartoonist uit door Groningen, Albert Hahn, op tv die Kuyper de op grove wijze neerzet op tv en op zijn tijdens manier de massa wil met het bespelen.

In de van late 19e eeuw voltrekt uit zich een revolutie naar op de wetenschappelijk gebied. Er op tv worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan het die op voorgoed het inzicht de in de het wereld om ons heen in veranderen. Het gaat de over materie en licht, het over de evolutie van naar de mens. De het revolutie begint met met een op nieuw schooltype, bedacht in door staatsman Thorbecke. op Zijn hbs, ofwel Hogere de Burger naar School, moet vanaf 1864 een tijdens nieuwe mens de voortbrengen, mannen die het land op tv vooruit de zullen helpen. Een met van die hbs'ers op is Hendrik Lorentz, theoretisch natuurkundige, een door wiens ideeën de grote in inspiratie voor tijdens Einstein worden. Tijdgenoot met en ook hbs-leerling Eugène naar Dubois wordt het de eerste wetenschapper in die op zoek gaat op tv naar de schakel op tussen mens en aap, door zoals die wordt beschreven op door Charles Darwin. met op Maar waarom zijn door de ideeën van Dubois omstreden door en die het van Lorentz niet? op Hans Goedkoop praat onder meer tijdens met de uit natuurkundigen in Robbert Dijkgraaf en Gerard 't de Hooft, zelf winnaar met van de Nobelprijs tijdens voor natuurkunde. In Indonesië een gaan we een op zoek naar uit de vondsten van door Eugène op Dubois en vertelt paleontoloog John de een Vos in Naturalis een van over de worsteling van Dubois het om naar erkenning te krijgen voor in zijn ontdekking tijdens van de zogenaamde tijdens Javamens.

Je kunt het naar je op tv nauwelijks meer voorstellen, maar aan uit op het eind van de 19e eeuw tijdens is Enschede uit één van uit de grotere textielsteden. In een uit rap tempo tijdens heeft door het zich ontwikkeld van een een slome boerengemeenschap met tot een swingend mondiaal met handelscentrum. Presentator Hans Goedkoop in kruipt in de de huid van in een 19e eeuwse wever. op Het blijkt een een heftige door ervaring, waar hij van in het de war raakt. van Zijn het de textielbaronnen, van wie met Gerrit Jan van Heek naar een de grootste is, uitbuiters of toch naar weldoeners? En een hoe met gaan de achterkleinkinderen uit nu met de erfenis uit om? In Hengelo gaat door Stork stoommachines fabriceren. Met een veel succes. met Waarom heeft Stork het meer oog voor zijn op tv op tv mensen in de fabriek? In van deze in aflevering is schrijver Jaap Scholten lovend in over zijn een voorouders. Hij kan zich naar nu nog druk op tv maken van over Gerrit Bennink, de de socialist die de Storken van 'geraffineerde van uitzuigers' noemde en in voor straf moest op brommen.

Na een eeuwen van onderdrukking op krijgt rooms-katholiek Nederland in de op tv van loop van de op tv 19e eeuw steeds meer in vrijheden terug. tijdens Er ontstaat onder de in katholieken een tijdens hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend door de van het Rijksmuseum en het Amsterdamse naar Centraal Station, op tv speelt een cruciale rol de bij het vormgeven door van de dat nieuwe zelfbewustzijn. Hij voert, in samen met schrijver tijdens naar Alberdingk Thijm, een masterplan uit. Katholiek in Nederland op komt weer op de uit kaart te staan, letterlijk de van door middel van naar gebouwen. Tot grote weerzin van naar andersdenkenden.

Bijna iedereen de heeft weleens gehoord van naar het Sarphatipark met en de de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar door bijna niemand het weet meer door wie Samuel Sarphati was. De een arts, die in de tijdens 19e eeuw uit niet kon aanzien in dat zijn patiënten op tv stierven door smerig drinkwater door en ziektes als door cholera. op Sarphatie bedenkt de poep- de en vuilnisophaaldienst, in start een broodfabriek voor de in op tv armen in de stad en het wil van met Amsterdam weer in een stad met door grandeur en stijl maken. Zo naar komt hij in met een plan door voor een echt hotel: het het Amstelhotel. In deze het aflevering vertelt tijdens Dominique van in der Heyde, parlementair journalist op van de het NOS, over op haar voorvader Cornelis Outshoorn, die tijdens het Amstelhotel tijdens ontwierp en tijdens wil Wim T. uit Schippers het majestueuze Paleis met voor Volksvlijt - bedacht van door van Sarpahti - weer terug. Burgemeester Eberhard tijdens van van der Laan ziet een link de tussen Joop met van den Ende en op tv Samuel op Sarphati.

De Rotterdamse in haven, het pijler van de het Nederlandse economie, ontstaat in op tv de 19e van eeuw. Met dank op tv aan de bijna vergeten zakenman door Lodewijk Pincoffs. van Hij is het tijdens die samen met op tv vriend en het bankier Marten Mees de uit oude elite en met gemeente mee weet te uit krijgen in een unieke in publiek-private samenwerking. Hij naar met bouwt de havens van op Feijenoord en bruggen tijdens en spoorlijnen worden dwars op door de oude met stad aangelegd. een Rotterdam verandert van het een slaperige provinciestad in een een wereldhaven. met Maar het door verhaal loopt niet voor iedereen goed in af: tijdens Pincoffs overspeelt zijn uit hand en vlucht tijdens berooid naar New York, Marten met Mees het verliest tonnen aan investeringen. tijdens De gemeente trekt op aan het het kortste eind en kan met voor een habbekrats in de nieuwe met havens overnemen en start het de voorloper een van het Havenbedrijf. Sprekers een zijn o.a.: Bram Oosterwijk, door in Paul van de Laar, Bram Peper een in en Riek Bakker. in En Hans Goedkoop zoekt een contact met de Amerikaanse tak uit van de familie naar door Pincoffs.

De vrouwenbeweging vindt van haar het wortels in tijdens de 19e eeuw, door een eeuw die allesbehalve de vrouwvriendelijk was. Deze strijd op tv begint niet het op de barricades, maar in met op tv huiskamers en wordt in gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames een uit hogere een kringen. Deze het werden geacht thuis op te zitten en naar zeker geen betaalde werkzaamheden op tv te verrichten. Betsy op tv Perk in is schrijfster, maar kan als ongetrouwde op tv door juffrouw niet in haar eigen het inkomsten voorzien. Ze richt van de op tv eerste vrouwentijdschriften op het en de tijdens vereniging Arbeid Adelt. op tv Ook gaat ze met voordrachtkunstenares tijdens Mina Kruseman het land van door en geeft op lezingen. op tv Ongekende initiatieven een die steeds veel weerstand het en conflicten oproepen. Maar als het Perk zich tijdens stil lijkt tijdens terug te trekken, is de de starre wereld met van tijdens de vrouw eind 19e eeuw naar werkelijk door in beweging gekomen: de massale Tentoonstelling het voor met Vrouwenarbeid is het startschot voor op tv de grote een verandering die zich uit in de eeuw naar daarna op verder zal voltrekken. Hans Goedkoop het spreekt o.a. van met Anna Tijseling, Els Kloek, het de Karin Bloemen en Dik het van der tijdens Meulen.

Willem Albert in Scholten begint een in 1850 in Foxhol het in Groningen met een een uit fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied een dat naar is gedoemd tot tijdens armoede. Zijn imperium de groeit in tijdens vijftig jaar uit naar 21 uit fabrieken, in waarvan een tiental op tv over de grens, de tot in Pruisen en Rusland aan door toe. Voorloper op tv Scholten, de eigenaar het van de eerste van multinational in op tv Nederland. Een uit visionair, die alles kreeg waar van hij zijn zinnen de op zette. op Tot de wal het uit schip van keert. Hans Goedkoop gaat uit op zoek naar de tijdens geschiedenis van Scholten en op de van vergeten weelde in het in Nederlandse tijdens noorden.

Nederland, 1818. een Bedelaars en dronkaards, uit weesjes de en ontheemde gezinnen een ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk de staat er tijdens slecht voor. Een reeks het mislukte oogsten uit heeft een groot deel het in van de bevolking door in de armoede gestort. Wat te door naar doen met al die paupers? in Bij gebrek de aan een verzorgingsstaat moet door het het initiatief van kerk en welgestelden met komen. de Verreweg het meest met ambitieuze project om armoede de en moreel naar verval de wereld uit te helpen, op is de de Maatschappij van Weldadigheid, van tijdens Johannes door van den Bosch. Zijn door idee: de armoedzaaiers in met afgelegen landbouwkoloniën een verheffen met tot modelboeren. Het initiatief begint een voortvarend. Maar een al snel van zijn er ook strafkoloniën tijdens nodig om de paupers op tv op het rechte pad in te op krijgen en door te houden. De vraag dringt zich op tv op: door hoe maakbaar is door de mens? Deze aflevering uit voert de een kijker langs de door voormalige koloniën in Frederiksoord, Veenhuizen van op en Ommerschans. Centraal met staan Johannes van den Bosch uit en kolonist een Klaas Visser. Sprekers uit zijn o.a. het de huidige directeur op tv van de Maatschappij naar Weldadigheid, een nazaat van Klaas Visser, de en uit ex-premier Ruud door Lubbers, ook nazaat van met een kolonist.

Een op splinternieuw koninkrijk en op tv geen cent te makken. uit Zo staat Nederland er in de in 1814 voor. Koning van Willem I aan de het slag. Zijn op natie moet mee op met de andere Europese machten. met Het land gaat het op in de schop, wordt klaargemaakt naar voor een de nieuwe tijd. in Er komen kanalen, wegen en op tv spoorlijnen. uit Rest de vraag: hoe met moet dit alles van betaald worden? in Telkens duikt daarbij op de achtergrond het in een vrouw op: Johanna op Borski, weduwe van een vermogende op tv tijdens bankier. Zij is bereid om van risico's te in nemen die uit anderen niet aandurven. in Zij leent de koning op het geld voor De Nederlandsche het naar Bank. Zij investeert in in de ontwikkeling een van het spoor, waar van maar weinigen heil in zien. het En uit ze wordt er steeds rijker naar mee, in tegenstelling het tot de natie op zelf, een die bij het aftreden in van Willem I het in 1840 een uit schuldenlast heeft die het nooit lijkt met te kunnen worden afgelost. Hans tijdens Goedkoop praat o.a. de met Frank Elderson, op directeur van De door Nederlandsche Bank, met in financieel journalist Roel van Jansen, tijdens met historicus Roland Uittenbogaard en uit met op tv investeerder Marijn naar Pijnenborg. En hij gaat bij het naar ministerie van Financiën het kijken hoe het naar koffertje met door de Miljoenennota voor naar de minister van wordt klaargemaakt.

Aflevering over de het man die de de van Oranjes het liefst naar willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste op tv koning, een Fransman. het door Hij regeerde van 1806 tot 1810 de over van ons land. Hij tijdens was een Fransman, hier geparachuteerd een door in zijn machtige broer, keizer Napoleon. het In die door korte tijdspanne van vier van jaar ontpopt Lodewijk in uit zich tot een een beschermer van de belangen van op de noordelijke Nederlanden en uit tot op een vorst die ons land uit zijn identiteit gaf. tijdens Zonder Lodewijk het geen een Rijksmuseum, geen Academie met van Wetenschappen, geen Nationale Bibliotheek.Terwijl de de Oranjestadhouders de vóór hem een het grote afstand op tv tot het volk hielden, reist Lodewijk een als een in verlicht met vorst door het land om de tijdens noden tijdens te lenigen. Of een het nu om rampen gaat de als op de buskruitontploffing in Leiden of het naar de overstroming van het rivierengebied. Hans de Goedkoop het praat o.a. op tv met Nelleke Noordervliet op tv over de Franse tijd, met de tijdens zeer Franse Annie tijdens Jourdan naar over Lodewijks verbouwing van met het uit Paleis op de Dam, met Matthijs op tv Lok over in Lodewijks grootse uit plannen voor Assen en met het Peter Rietbergen over tijdens zijn naar afstand van met de troon en vlucht in een de het nacht.

Nederland tijdens is eind 19e eeuw op tv onherkenbaar veranderd, door maar is van deze moderne samenleving niet een te massaal, te technisch een en te met lawaaierig geworden?Meer Aan op tv het einde in van de 19e eeuw van is er alle reden naar voor optimisme. Stijgende het welvaart, verbetering een van de positie van de een vrouw, een verheffing van de lagere standen. naar naar Nederland is in in een eeuw tijd onherkenbaar uit veranderd maar is deze moderne de samenleving de ook niet te massaal, tijdens te op tv technisch en te lawaaierig geworden? de Waar blijft een de menselijke door maat, de innerlijkheid, de moraal? het Frederik van Eeden, een arts, de schrijver en wereldverbeteraar, laat van de stad achter tijdens zich en begint uit op het op platteland in het Gooi het de utopische gemeenschap Walden. Gaat op tv dat met lukken of is er van niet te ontsnappen aan het de het vooruitgang?Minder

Eind 19e het eeuw moet het het Nederlandse leger van in Indië alle zeilen op tv bijzetten in de Atjeh, één van de met laatste gebieden naar in de uitgestrekte Indische archipel van die op het gezag van van het gouvernement tijdens niet aanvaardt.Meer Tegen het tijdens einde van de door 19e eeuw moet uit het Nederlandse leger in Indië het alle zeilen in bijzetten op tv in Atjeh, één van de een laatste gebieden in de op tv het uitgestrekte Indische archipel door die het gezag van het in gouvernement met niet aanvaardt. Dankzij de naar eerzuchtige en op tv briljante generaal Van Heutsz lukt het uit uiteindelijk met om de Atjehse door krijgsheer Toekoe Oemar te op verslaan en naar de Atjehese bevolking een te onderwerpen. met De Atjeh-oorlog is een vuile oorlog, op tv gruwelijke tijdens foto's getuigen uit daarvan. Maar dankzij de de inzet van het het Korps Marechaussee kunnen aan het van begin van de op 20ste eeuw tijdens grote winsten worden gemaakt in met het op tv verbouwen in van tabak en het winnen de van het olie. Hans Goedkoop van praat in deze aflevering onder meer uit met de in oud-commandant van op Bronbeek en door Van Heutszkenner Gerard door Geerts en ontdekt in door Museum Bronbeek het Toekoe door Oemar-spel dat de eind 19e het eeuw heel populair was. in Hij speelt dit bordspel in door het Indonesië met de Atjhese historicus op Mawardi Umar die ook op uitlegt waarom Atjeh van op zich zo hevig verzette tegen de op tv naar Nederlanders. Hans Goedkoop gaat bovendien op de zoek van naar de allereerste het olieput van een het gebied, ofwel de geboorte uit van de Koninklijke tijdens Olie en neemt een het kijkje op tv bij een van op de weinige tabaksplantages die in er nog van resten in de omgeving door van een Medan.Minder

maart 2019
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord