Programma gemist?

Aan het einde op van de tijdens 19e eeuw is tijdens er alle reden voor met optimisme. Stijgende welvaart, door in verbetering van de positie van het de vrouw, verheffing van in de uit lagere standen. op Nederland is in een de eeuw tijd onherkenbaar veranderd, uit maar op tv is deze moderne samenleving door ook niet op te massaal, te technisch en de te lawaaierig geworden? met Waar naar blijft de menselijke het maat, de innerlijkheid, op de moraal? Frederik van met Eeden, arts, schrijver en wereldverbeteraar, op laat de stad een achter zich in en begint op het van platteland in het op tv Gooi de door utopische gemeenschap Walden. op tv Gaat van dat lukken of is er tijdens niet te in ontsnappen aan de naar vooruitgang?

Geschiedenisserie een in dertien in delen van NTR/VPRO over de negentiende op eeuw. Tegen het door einde van door de 19e in eeuw moet het Nederlandse de leger in Indië tijdens alle zeilen bijzetten op in Atjeh, één van in de laatste gebieden naar in de in uitgestrekte uit Indische archipel die het gezag van een het gouvernement niet een aanvaardt. Dankzij het de eerzuchtige op tv en briljante generaal Van Heutsz met lukt het naar uiteindelijk om de Atjehse uit krijgsheer Toekoe op tv Oemar te verslaan met en de Atjehese op tv bevolking te op onderwerpen. De Atjeh-oorlog uit is een vuile oorlog, op tv gruwelijke foto's getuigen in daarvan. Maar dankzij van de met inzet van het Korps Marechaussee op kunnen aan het het begin tijdens van de 20ste eeuw grote winsten in worden in gemaakt met het verbouwen van in van tabak en het winnen van naar olie. het Hans Goedkoop praat in deze een aflevering op onder meer met met de oud-commandant van Bronbeek en Van op tv op Heutszkenner Gerard Geerts en ontdekt in van door Museum Bronbeek het op tv Toekoe Oemar-spel dat eind de 19e eeuw heel op tv populair was. Hij speelt dit op tv bordspel in op Indonesië met de Atjhese het op tv historicus Mawardi Umar die ook uitlegt het van waarom Atjeh zich zo hevig verzette door tegen de Nederlanders. de Hans Goedkoop door gaat bovendien met op zoek naar door de allereerste olieput van naar het gebied, ofwel de uit geboorte van de tijdens op Koninklijke Olie en neemt een met kijkje bij een met van de op tv weinige tabaksplantages die het er nog in resten in de op omgeving van Medan.

Na van Thorbeckes grondwet van 1848 is het het Abraham Kuyper het die de kleyne van luyden tijdens een stem een geeft. Door een met eigen krant op te tijdens richten, een van eigen school, een eigen van universiteit, een eigen partij in en kerk. De op tv wereld op tv in het klein. Een grandioos tijdens organisator en uitvinder van van uit een nieuwe politiek, tijdens die massa's aan op tv zich weet te binden door naar politiek met leiderschap. Maar zeker niet naar geliefd bij iedereen. Kuyper een krijgt tegenspel van uit een het cartoonist uit Groningen, naar Albert Hahn, die Kuyper tijdens op grove wijze neerzet en van op door zijn manier de massa wil de van bespelen.

In op de late 19e een eeuw voltrekt zich een naar revolutie op op tv wetenschappelijk gebied. tijdens Er worden door Nederlanders uit ontdekkingen gedaan tijdens die voorgoed het inzicht in de tijdens op wereld om ons op heen veranderen. Het gaat met over materie een en licht, over de evolutie tijdens van de op mens. De revolutie naar begint met een nieuw het schooltype, bedacht door de staatsman op Thorbecke. Zijn hbs, ofwel Hogere Burger het School, moet met vanaf 1864 de een nieuwe mens de voortbrengen, mannen een die het land uit vooruit zullen helpen. een Een van die hbs'ers is Hendrik tijdens de Lorentz, theoretisch natuurkundige, wiens ideeën met de tijdens grote inspiratie voor Einstein worden. op tv Tijdgenoot en ook hbs-leerling op Eugène Dubois de wordt de op eerste wetenschapper die op uit zoek door gaat naar de schakel tussen door mens en van aap, zoals die een wordt beschreven door Charles Darwin. op op Maar waarom zijn de op ideeën van Dubois op tv omstreden en die van naar Lorentz op tv niet? Hans Goedkoop praat onder meer naar van met de natuurkundigen Robbert Dijkgraaf de en Gerard 't Hooft, uit in zelf winnaar van de tijdens Nobelprijs voor natuurkunde. In Indonesië naar gaan tijdens we op zoek naar de van naar vondsten van Eugène Dubois van en vertelt tijdens paleontoloog John de Vos in Naturalis een in over de worsteling van de Dubois om het erkenning te krijgen voor een zijn ontdekking uit van de zogenaamde op Javamens.

Je kunt uit het je nauwelijks een meer in voorstellen, maar aan het in eind van het de 19e eeuw is met Enschede één van de grotere een textielsteden. het In een rap tempo heeft op het zich ontwikkeld met van in een slome boerengemeenschap tot een in swingend mondiaal handelscentrum. uit in Presentator Hans Goedkoop kruipt in de met door huid van een 19e eeuwse in wever. Het blijkt de een heftige ervaring, waar naar tijdens hij van in met de war raakt. de Zijn de textielbaronnen, van wie met Gerrit Jan door van Heek op tv de grootste is, uitbuiters of naar toch een weldoeners? En hoe gaan de achterkleinkinderen de nu met uit de naar erfenis om? In Hengelo met gaat Stork stoommachines fabriceren. Met met veel succes. Waarom naar heeft met Stork meer oog voor zijn de mensen in door de fabriek? In deze uit uit aflevering is schrijver Jaap de Scholten lovend over van zijn voorouders. in Hij kan zich nu naar nog druk uit maken over Gerrit Bennink, de socialist een die de met Storken 'geraffineerde door uitzuigers' noemde en voor op straf een moest brommen.

Na op tv eeuwen van onderdrukking tijdens krijgt rooms-katholiek Nederland tijdens in de loop op tv van de 19e eeuw op tv steeds meer vrijheden terug. door Er ontstaat door onder de katholieken de een op tv hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre de Cuypers, bekend door van het Rijksmuseum en het naar Amsterdamse Centraal Station, speelt op een cruciale rol de bij in het vormgeven van dat van nieuwe tijdens zelfbewustzijn. Hij voert, samen met een schrijver Alberdingk Thijm, op tv een met masterplan uit. Katholiek met Nederland komt weer op de van kaart te naar staan, letterlijk het door middel van gebouwen. Tot op grote weerzin van door andersdenkenden.

Bijna iedereen van heeft uit weleens gehoord van het in Sarphatipark en de het Sarphatistraat in van Amsterdam. Maar bijna niemand uit weet meer wie door Samuel Sarphati was. een De arts, het die in de 19e eeuw uit niet de kon aanzien dat zijn in patiënten stierven door smerig door drinkwater door en ziektes als op cholera. Sarphatie bedenkt op de poep- en vuilnisophaaldienst, start een tijdens broodfabriek voor op tv de armen een in de uit stad en wil van Amsterdam uit weer met een stad met grandeur naar en stijl maken. Zo komt van hij met een tijdens plan voor van een echt op hotel: het Amstelhotel. door In deze aflevering vertelt uit Dominique van der uit Heyde, parlementair op tv journalist van de door NOS, over haar voorvader het Cornelis Outshoorn, die uit het Amstelhotel ontwierp en op uit wil Wim T. Schippers tijdens het majestueuze Paleis een voor Volksvlijt - bedacht door naar Sarpahti - op tv weer op terug. Burgemeester Eberhard van der een Laan ziet een het link tussen de Joop van uit den Ende en Samuel in Sarphati.

De op Rotterdamse haven, pijler van de in Nederlandse economie, ontstaat uit van in de 19e op tv eeuw. Met dank aan de bijna tijdens van vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is naar uit het die samen met vriend op en bankier van Marten Mees de oude de elite en gemeente mee de weet tijdens te krijgen in een unieke naar publiek-private samenwerking. de Hij op bouwt de havens op tv van Feijenoord en bruggen en spoorlijnen op tv worden dwars door in de de oude stad het aangelegd. Rotterdam verandert van een slaperige op provinciestad in in een wereldhaven. Maar het op tv verhaal van loopt niet tijdens voor iedereen goed af: tijdens Pincoffs overspeelt zijn van hand en vlucht berooid naar het New York, in Marten met Mees verliest tonnen aan investeringen. De op een gemeente trekt aan het kortste eind naar en kan op tv voor een habbekrats de een nieuwe havens met overnemen en start de uit voorloper van het met Havenbedrijf. Sprekers de zijn het o.a.: Bram Oosterwijk, het Paul van de Laar, met Bram Peper en Riek van Bakker. de En Hans Goedkoop zoekt een contact met de op Amerikaanse tak van de door familie naar Pincoffs.

De vrouwenbeweging de vindt haar tijdens wortels in de het 19e eeuw, een eeuw die het allesbehalve vrouwvriendelijk door was. van Deze strijd begint niet op de de uit barricades, maar in huiskamers het en wordt gevoerd door keurige, tijdens vaak ongetrouwde dames in uit naar hogere kringen. Deze met werden geacht met thuis te zitten en in zeker geen uit betaalde werkzaamheden te met verrichten. Betsy Perk is schrijfster, op tv maar kan als naar ongetrouwde tijdens juffrouw niet in door haar eigen inkomsten voorzien. Ze richt een de op tv eerste vrouwentijdschriften op en het de vereniging Arbeid Adelt. in Ook gaat ze het met voordrachtkunstenares Mina het Kruseman het land van door op tv en geeft lezingen. op Ongekende initiatieven die steeds veel door weerstand en conflicten naar oproepen. Maar van als tijdens Perk zich stil lijkt de terug te trekken, is de de starre wereld uit van de een vrouw eind 19e de eeuw werkelijk in beweging uit gekomen: de massale Tentoonstelling door het voor Vrouwenarbeid is het door startschot voor de grote uit verandering die zich op in de door eeuw daarna verder het zal voltrekken. een Hans Goedkoop spreekt o.a. het met Anna met Tijseling, Els Kloek, uit Karin Bloemen en Dik van der een met Meulen.

Willem op Albert Scholten begint op tv in 1850 in op Foxhol in Groningen met het een fabriekje het voor aardappelmeel, het in een gebied door dat is gedoemd van tot armoede. Zijn imperium groeit in in in vijftig jaar uit uit naar 21 fabrieken, waarvan in een tiental over de op grens, tot van in Pruisen en Rusland aan van toe. Voorloper Scholten, een de een eigenaar van uit de eerste multinational in Nederland. door Een visionair, die het alles kreeg waar hij tijdens zijn op tv zinnen op zette. Tot de op tv een wal het schip keert. Hans Goedkoop uit gaat op zoek op tv met naar de geschiedenis van Scholten door en de vergeten naar weelde in uit het Nederlandse met noorden.

Nederland, 1818. Bedelaars het en dronkaards, door weesjes op tv en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. een de Het prille koninkrijk op tv staat er slecht voor. Een reeks de mislukte oogsten heeft tijdens een groot het deel van in de bevolking in de met armoede gestort. Wat te met doen in met al die tijdens paupers? Bij gebrek aan een in verzorgingsstaat tijdens moet het initiatief van op tv kerk en welgestelden tijdens komen. Verreweg een het meest ambitieuze project om een armoede en moreel de verval van de wereld de uit te helpen, het is de Maatschappij van Weldadigheid, op van Johannes van den het de Bosch. Zijn idee: de van armoedzaaiers in afgelegen op tv landbouwkoloniën verheffen tot op tv modelboeren. Het initiatief begint de voortvarend. Maar van al snel zijn er een ook strafkoloniën nodig om een de paupers door op het rechte pad in met te krijgen en te houden. De de vraag dringt met zich op op: hoe maakbaar is op tv de mens? Deze aflevering voert met een de kijker langs de voormalige naar koloniën in in Frederiksoord, Veenhuizen en op tv Ommerschans. Centraal staan Johannes een van den Bosch van en kolonist Klaas op Visser. Sprekers zijn op tv o.a. de huidige naar directeur in van de Maatschappij Weldadigheid, een nazaat een het van Klaas Visser, en de ex-premier Ruud Lubbers, ook het nazaat van de een kolonist.

Een splinternieuw op koninkrijk van en geen cent te op makken. Zo staat op Nederland er in 1814 naar voor. Koning Willem I op tv tijdens aan de slag. Zijn natie moet naar het mee met de andere Europese de machten. Het land gaat op tv naar op de schop, wordt klaargemaakt voor in van een nieuwe tijd. Er komen in kanalen, wegen en het spoorlijnen. Rest de vraag: door hoe door moet dit de alles betaald worden? op tv Telkens duikt daarbij op het de achtergrond een in vrouw op: Johanna Borski, in weduwe van op een vermogende bankier. Zij door is bereid om risico's uit te tijdens nemen die naar anderen niet aandurven. Zij op tv leent de koning van het geld voor De Nederlandsche door Bank. naar Zij investeert door in de ontwikkeling van uit het spoor, met waar maar weinigen heil in zien. door En op tv ze wordt er steeds naar rijker mee, door in tegenstelling tot de natie naar zelf, die het bij het aftreden van een een Willem I in 1840 op tv een schuldenlast heeft die nooit naar lijkt te kunnen in worden afgelost. door Hans Goedkoop praat uit o.a. op tv met Frank Elderson, directeur tijdens van De Nederlandsche Bank, de met financieel in journalist Roel Jansen, op tv met historicus naar Roland Uittenbogaard en met investeerder Marijn met Pijnenborg. een En hij gaat bij op tv het ministerie van naar Financiën kijken de hoe het op koffertje met de Miljoenennota voor de in minister wordt op klaargemaakt.

Aflevering over de op man naar die de Oranjes een het liefst willen vergeten: tijdens Lodewijk Napoleon, van onze eerste koning, een de Fransman. op tv Hij regeerde van 1806 tot in 1810 over de ons land. Hij in was een Fransman, het hier geparachuteerd door in zijn machtige broer, keizer naar Napoleon. In naar die korte tijdspanne van vier van jaar ontpopt een Lodewijk door zich tot een beschermer de van de belangen van het de noordelijke tijdens Nederlanden en tot uit een vorst tijdens die ons land zijn identiteit gaf. op tv Zonder op tv Lodewijk geen Rijksmuseum, tijdens geen Academie van Wetenschappen, geen uit Nationale van Bibliotheek.Terwijl de Oranjestadhouders vóór hem tijdens een grote afstand tijdens het tot het volk hielden, het reist Lodewijk als een in verlicht vorst door op tv het de land om de noden van te lenigen. Of het nu de om de rampen gaat als de uit buskruitontploffing in Leiden op of de overstroming van op het rivierengebied. Hans een Goedkoop praat o.a. uit met Nelleke Noordervliet tijdens over de uit Franse tijd, met met de op zeer Franse Annie Jourdan over een Lodewijks verbouwing naar van het Paleis op op de het Dam, met Matthijs Lok over Lodewijks op grootse het plannen voor Assen en naar met Peter Rietbergen een over zijn afstand van door de troon op tv en vlucht in tijdens de de nacht.

Nederland is eind tijdens door 19e eeuw onherkenbaar een veranderd, maar is deze moderne samenleving uit niet te massaal, in te technisch en het te lawaaierig de geworden?Meer Aan de het einde van de de 19e eeuw is het er alle reden voor een optimisme. uit Stijgende welvaart, verbetering van het de positie van tijdens de tijdens vrouw, verheffing van de het lagere standen. de Nederland is in een eeuw door tijd onherkenbaar veranderd met maar is een deze moderne samenleving tijdens ook niet naar te massaal, te technisch en te met lawaaierig de geworden? Waar blijft de uit menselijke maat, de tijdens innerlijkheid, het de moraal? Frederik tijdens van Eeden, arts, het schrijver en wereldverbeteraar, op laat de stad achter een zich en begint op het tijdens platteland in het een Gooi de de utopische gemeenschap Walden. op tv Gaat dat lukken of uit is van er niet te ontsnappen aan uit de de vooruitgang?Minder

Eind tijdens 19e eeuw uit moet het Nederlandse de leger in Indië alle zeilen bijzetten tijdens in Atjeh, op tv één van de een laatste van gebieden in de uitgestrekte in Indische archipel het die het gezag tijdens van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen op tv het einde tijdens van op de 19e eeuw op moet het Nederlandse leger in het Indië alle zeilen met bijzetten uit in Atjeh, één van de laatste van gebieden een in de uitgestrekte Indische de archipel die het naar gezag van het uit gouvernement niet aanvaardt. Dankzij naar de eerzuchtige van en briljante de generaal Van Heutsz het lukt het uiteindelijk om de tijdens naar Atjehse krijgsheer Toekoe Oemar te op tv verslaan en de Atjehese tijdens bevolking te onderwerpen. uit De Atjeh-oorlog door is een vuile oorlog, in gruwelijke foto's van getuigen daarvan. het Maar dankzij de inzet door van het Korps op Marechaussee kunnen uit aan het begin van de de 20ste eeuw grote van winsten worden gemaakt door van met het verbouwen van tabak en met het winnen van door olie. Hans Goedkoop de praat in deze met aflevering onder meer in de met de oud-commandant van Bronbeek de en Van van Heutszkenner Gerard Geerts uit en ontdekt op tv in Museum Bronbeek een het Toekoe Oemar-spel dat eind met 19e eeuw naar heel populair door was. Hij speelt dit bordspel uit in Indonesië met het de Atjhese historicus Mawardi door Umar die ook het uitlegt door waarom Atjeh zich zo het hevig verzette tegen op tv de door Nederlanders. Hans Goedkoop gaat bovendien op met zoek naar op tv de allereerste olieput van een het uit gebied, ofwel de geboorte op tv van de Koninklijke Olie de en neemt uit een kijkje bij een het op van de weinige tabaksplantages die er naar nog resten in de de omgeving van door in Medan.Minder

januari 2019
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord