Programma gemist?

Aan uit het einde van de van 19e eeuw op is er alle reden voor in het optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de door positie van de naar op tv vrouw, verheffing van de de lagere standen. op Nederland is in een eeuw van tijd onherkenbaar tijdens veranderd, maar de is deze moderne samenleving uit ook niet te massaal, op tv te met technisch en te lawaaierig geworden? Waar naar blijft de de menselijke een maat, de innerlijkheid, het de moraal? Frederik van Eeden, arts, naar schrijver en wereldverbeteraar, met uit laat de stad achter zich door en begint op het een platteland de in het Gooi de op utopische gemeenschap Walden. naar Gaat dat tijdens lukken of is er van niet te ontsnappen aan met de op tv vooruitgang?

Geschiedenisserie het in dertien in delen van NTR/VPRO naar over de negentiende eeuw. Tegen het uit de einde van de 19e eeuw moet het het Nederlandse de leger in Indië door alle zeilen naar bijzetten in Atjeh, één van in de laatste het gebieden door in de uitgestrekte van Indische archipel die het gezag van het het gouvernement op niet aanvaardt. tijdens Dankzij de eerzuchtige en briljante van generaal Van Heutsz uit lukt het in uiteindelijk om de Atjehse door door krijgsheer Toekoe Oemar te verslaan op tv en de Atjehese bevolking van te onderwerpen. in De Atjeh-oorlog is een tijdens vuile oorlog, het gruwelijke foto's door getuigen daarvan. Maar door dankzij de inzet van het van Korps met Marechaussee kunnen aan het begin een van de uit 20ste eeuw van grote winsten worden gemaakt tijdens met het verbouwen naar van tabak en het het winnen van naar olie. Hans een Goedkoop praat van in deze aflevering onder op meer met de oud-commandant van van op tv Bronbeek en Van Heutszkenner Gerard uit Geerts het en ontdekt in in Museum Bronbeek het Toekoe een Oemar-spel dat tijdens eind 19e eeuw van heel populair was. in Hij speelt dit bordspel in Indonesië het met de Atjhese van historicus van Mawardi Umar die ook uitlegt op tv waarom uit Atjeh zich zo uit hevig verzette tegen de Nederlanders. naar Hans Goedkoop gaat op tv bovendien op in zoek naar naar de allereerste olieput van het een gebied, ofwel de de geboorte van van de Koninklijke Olie met en naar neemt een kijkje van bij een van de de weinige tabaksplantages die er nog in resten naar in de de omgeving van Medan.

Na Thorbeckes grondwet op tv van 1848 is door het Abraham Kuyper met die de tijdens kleyne luyden een stem door geeft. Door uit een eigen tijdens krant op te richten, een van eigen door school, een eigen universiteit, tijdens een naar eigen partij en kerk. De wereld naar een in het klein. Een grandioos organisator op en met uitvinder van op tv een nieuwe politiek, die tijdens massa's aan zich het weet te binden door politiek op tv met leiderschap. Maar zeker niet geliefd bij met iedereen. Kuyper de krijgt tegenspel van een van cartoonist uit tijdens Groningen, Albert Hahn, die naar Kuyper naar op grove wijze neerzet en het op zijn de manier van de massa wil het bespelen.

In de in late 19e eeuw voltrekt op een zich een revolutie op van wetenschappelijk gebied. Er worden naar door Nederlanders tijdens ontdekkingen gedaan die voorgoed door het inzicht in op de wereld in om ons door heen veranderen. Het een gaat over materie en licht, over door de evolutie van van de mens. De in revolutie begint met op tv een nieuw een schooltype, bedacht door de staatsman Thorbecke. Zijn met hbs, een ofwel Hogere Burger School, door moet vanaf 1864 een uit nieuwe mens voortbrengen, de mannen die het land in vooruit het zullen helpen. Een van die op het hbs'ers is Hendrik Lorentz, theoretisch op natuurkundige, het wiens ideeën de grote inspiratie op voor tijdens Einstein worden. Tijdgenoot en ook van hbs-leerling Eugène uit Dubois wordt de van eerste wetenschapper die op in zoek gaat naar de uit schakel tussen mens op tv en aap, zoals de die het wordt beschreven door Charles Darwin. op tv Maar het waarom zijn de van ideeën van op Dubois omstreden en in die van Lorentz niet? met Hans Goedkoop praat onder van meer op tv met de natuurkundigen met Robbert Dijkgraaf en Gerard 't Hooft, in zelf de winnaar van de de Nobelprijs voor natuurkunde. In Indonesië tijdens gaan we met op met zoek naar de vondsten van op Eugène Dubois op en vertelt paleontoloog John tijdens de in Vos in Naturalis over op tv de worsteling van van Dubois om erkenning te een krijgen voor naar zijn ontdekking van de zogenaamde op tv een Javamens.

Je in kunt het je met nauwelijks meer voorstellen, maar op aan het eind van tijdens de 19e van eeuw is Enschede één tijdens van de door grotere textielsteden. het In een door rap tempo heeft het uit zich ontwikkeld van naar een slome boerengemeenschap van tot een op tv swingend mondiaal handelscentrum. Presentator Hans Goedkoop met kruipt met in de huid van van een 19e door eeuwse wever. Het blijkt uit een heftige ervaring, het waar hij in van in de war in raakt. naar Zijn de textielbaronnen, van wie Gerrit in tijdens Jan van Heek de grootste tijdens is, uit uitbuiters of toch weldoeners? de En hoe gaan de achterkleinkinderen in nu met uit de in erfenis om? In een Hengelo gaat Stork tijdens stoommachines fabriceren. Met veel succes. uit Waarom heeft Stork de meer het oog voor zijn mensen in de met fabriek? uit In deze op aflevering is schrijver Jaap Scholten de lovend over zijn een voorouders. Hij kan met zich nu nog naar druk maken over Gerrit de Bennink, de socialist van die tijdens de Storken 'geraffineerde uitzuigers' noemde van de en voor straf moest de brommen.

Na eeuwen van de onderdrukking door krijgt rooms-katholiek tijdens Nederland in de loop met van de op 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. op tv Er ontstaat onder van de tijdens katholieken een hernieuwd op zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, de bekend op van het Rijksmuseum en een het Amsterdamse Centraal Station, speelt het het een cruciale rol met bij het vormgeven van dat nieuwe naar zelfbewustzijn. naar Hij voert, het samen met schrijver naar Alberdingk Thijm, een masterplan uit. Katholiek tijdens Nederland komt weer tijdens op de kaart op te staan, uit letterlijk door middel van naar gebouwen. Tot grote de weerzin van uit andersdenkenden.

Bijna iedereen tijdens heeft met weleens gehoord van het Sarphatipark naar en een de Sarphatistraat in door Amsterdam. Maar bijna niemand weet naar meer wie Samuel Sarphati het was. met De arts, die in naar de 19e eeuw de niet kon aanzien dat van op tv zijn patiënten stierven door naar smerig drinkwater in en ziektes als cholera. Sarphatie bedenkt met de poep- met en vuilnisophaaldienst, start van een broodfabriek naar voor de op armen in de op stad en wil van Amsterdam weer met naar een stad met grandeur en de stijl op tv maken. Zo komt tijdens hij met een tijdens plan voor een echt uit hotel: het Amstelhotel. In het deze op tv aflevering vertelt Dominique van der van Heyde, parlementair journalist van met de op tv NOS, over haar voorvader Cornelis met Outshoorn, die het tijdens Amstelhotel ontwierp op tv en wil met Wim T. Schippers het majestueuze met Paleis voor naar Volksvlijt - de bedacht door Sarpahti - naar weer terug. Burgemeester Eberhard een in van der Laan ziet een link het uit tussen Joop van den het Ende en Samuel met Sarphati.

De door Rotterdamse haven, tijdens pijler van de de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e uit door eeuw. Met dank aan met de bijna naar vergeten zakenman Lodewijk tijdens Pincoffs. Hij is het die uit samen met vriend en in bankier in Marten Mees de oude op elite en het gemeente mee weet te het krijgen in in een unieke publiek-private tijdens samenwerking. Hij door bouwt de havens van Feijenoord in en bruggen naar en spoorlijnen op tv worden dwars door de oude stad uit aangelegd. Rotterdam tijdens verandert een van een slaperige provinciestad een in een van wereldhaven. Maar het verhaal loopt uit niet voor iedereen goed uit af: in Pincoffs overspeelt door zijn hand en van vlucht berooid naar de New York, Marten Mees met verliest tonnen aan met investeringen. De gemeente het trekt aan het kortste eind door en kan voor uit een habbekrats de de nieuwe havens het overnemen en in start de voorloper van naar het Havenbedrijf. Sprekers in zijn o.a.: tijdens Bram Oosterwijk, Paul van de met Laar, Bram op Peper en Riek het Bakker. En Hans in Goedkoop zoekt contact met naar de Amerikaanse tak door naar van de familie een Pincoffs.

De vrouwenbeweging op vindt haar wortels in in door de 19e eeuw, naar een eeuw die door allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze de strijd begint niet op de de op barricades, maar in huiskamers naar en wordt gevoerd door in keurige, vaak ongetrouwde tijdens dames uit hogere kringen. op tv Deze werden geacht door thuis te in zitten en zeker in geen betaalde werkzaamheden te met verrichten. Betsy Perk het is schrijfster, maar tijdens kan een als ongetrouwde juffrouw de niet in haar eigen inkomsten het uit voorzien. Ze richt de naar eerste vrouwentijdschriften in op en de vereniging Arbeid Adelt. het Ook gaat een ze met voordrachtkunstenares met Mina Kruseman het tijdens land door op tv en geeft lezingen. tijdens Ongekende initiatieven die steeds een veel weerstand van en conflicten oproepen. Maar door als het Perk zich stil met lijkt terug te uit trekken, is de starre op tv wereld van de vrouw van eind 19e op tv eeuw werkelijk in beweging gekomen: op de op tv massale Tentoonstelling voor Vrouwenarbeid op is het op startschot voor de grote verandering het naar die zich in naar de eeuw daarna van verder zal voltrekken. Hans Goedkoop spreekt van o.a. de met Anna Tijseling, Els op tv Kloek, Karin Bloemen door en Dik van der op een Meulen.

Willem Albert Scholten de begint in op tv 1850 in uit Foxhol in Groningen van met een fabriekje voor aardappelmeel, door in in een gebied dat is gedoemd het tot armoede. Zijn het imperium op tv groeit in vijftig jaar uit met naar op 21 fabrieken, in waarvan een tiental over de grens, met op tv tot in Pruisen en Rusland aan een toe. door Voorloper Scholten, met de eigenaar van de eerste multinational een in Nederland. uit Een visionair, die alles door kreeg de waar hij op tv zijn zinnen op zette. Tot op de wal uit het schip door keert. Hans Goedkoop tijdens gaat op zoek van naar de geschiedenis op tv van Scholten en met de vergeten weelde in het Nederlandse door naar noorden.

Nederland, tijdens 1818. Bedelaars van en dronkaards, weesjes en ontheemde door gezinnen ontsieren het van straatbeeld. Het in prille koninkrijk staat met er slecht in voor. Een reeks op tv mislukte oogsten heeft een groot deel met op tv van de bevolking in de armoede het naar gestort. Wat te doen met al naar die paupers? door Bij gebrek op tv aan een verzorgingsstaat tijdens moet het op tv initiatief van kerk en in welgestelden komen. de Verreweg het meest ambitieuze project uit om armoede in en moreel het verval de wereld uit te helpen, op is de Maatschappij in van Weldadigheid, van van Johannes een van den tijdens Bosch. Zijn idee: van de armoedzaaiers in afgelegen landbouwkoloniën verheffen op tv door tot modelboeren. Het initiatief een begint voortvarend. Maar al snel door zijn er op tv ook strafkoloniën nodig in om de op tv paupers op het rechte pad het te krijgen het en te houden. tijdens De tijdens vraag dringt zich op: hoe maakbaar op is van de mens? Deze aflevering voert naar de kijker tijdens langs de naar voormalige koloniën in Frederiksoord, Veenhuizen van en Ommerschans. Centraal door staan Johannes uit van den Bosch en de kolonist Klaas Visser. van Sprekers zijn o.a. van de naar huidige directeur van op de Maatschappij Weldadigheid, op een nazaat van naar Klaas Visser, en in ex-premier Ruud Lubbers, ook met nazaat van op een kolonist.

Een splinternieuw koninkrijk van en de geen cent te makken. Zo op staat Nederland in er de in 1814 voor. Koning Willem op I aan de het slag. Zijn natie door moet mee naar met de andere Europese van machten. Het land gaat tijdens op in de schop, wordt een klaargemaakt voor een nieuwe tijd. door Er komen kanalen, door wegen en op spoorlijnen. Rest op de vraag: hoe moet dit een alles uit betaald worden? met Telkens duikt daarbij op de achtergrond van naar een vrouw op: Johanna met Borski, weduwe van van een vermogende uit bankier. Zij is de bereid om risico's te nemen die naar anderen niet aandurven. uit Zij leent door de door koning het geld voor het De Nederlandsche Bank. Zij op tv investeert in op tv de ontwikkeling van het spoor, uit waar maar weinigen naar heil uit in zien. met En ze wordt er steeds rijker van mee, in op tv tegenstelling tot de uit natie zelf, die met bij het aftreden van van Willem I naar in 1840 een schuldenlast naar heeft die nooit uit van lijkt te kunnen met worden afgelost. Hans Goedkoop praat met o.a. een met Frank Elderson, directeur van De het Nederlandsche Bank, met met financieel journalist Roel met Jansen, een met historicus Roland op tv Uittenbogaard en met in investeerder Marijn Pijnenborg. En hij uit tijdens gaat bij het ministerie het van Financiën kijken uit hoe het koffertje tijdens met de Miljoenennota voor door de minister uit wordt klaargemaakt.

Aflevering over de in man die de de Oranjes het naar liefst willen vergeten: Lodewijk het Napoleon, onze eerste het koning, door een Fransman. Hij regeerde met van 1806 tot 1810 tijdens het over ons land. een Hij was een Fransman, hier geparachuteerd de door zijn machtige door broer, keizer op tv Napoleon. In die korte van tijdspanne van vier een jaar ontpopt op Lodewijk zich het tot een beschermer van de de belangen van door de noordelijke Nederlanden van en tot een vorst de die ons tijdens land zijn tijdens identiteit gaf. Zonder Lodewijk door geen Rijksmuseum, geen de Academie van Wetenschappen, geen op tv Nationale Bibliotheek.Terwijl in de Oranjestadhouders de vóór hem een grote afstand het tot het op tv volk hielden, reist Lodewijk met als een verlicht naar vorst door het door land om de door noden te het lenigen. Of het nu de om rampen met gaat als door de buskruitontploffing in het Leiden of de overstroming van van het rivierengebied. Hans in op tv Goedkoop praat o.a. uit met Nelleke Noordervliet over de Franse het tijd, met de met op zeer Franse Annie Jourdan over Lodewijks de op verbouwing van het Paleis op de door Dam, van met Matthijs Lok op tv over Lodewijks grootse de plannen voor Assen en in met Peter Rietbergen over het uit zijn afstand van de troon en op tv vlucht in een de het nacht.

Nederland is eind naar 19e van eeuw onherkenbaar veranderd, maar door is deze moderne naar samenleving niet de te massaal, in te technisch en met te lawaaierig geworden?Meer Aan tijdens het einde van op de 19e eeuw is door er alle reden voor van optimisme. met Stijgende welvaart, verbetering van de de het positie van de vrouw, van verheffing van de lagere op standen. Nederland is naar in een eeuw in tijd onherkenbaar veranderd op tv maar is deze in moderne samenleving ook een niet te massaal, te in technisch en te in op tv lawaaierig geworden? Waar blijft de een menselijke maat, de de innerlijkheid, naar de moraal? Frederik van uit Eeden, arts, naar schrijver en wereldverbeteraar, laat de stad op tv achter zich en op tv met begint op het met platteland in het Gooi de van utopische op gemeenschap Walden. Gaat het dat lukken of is er in niet te het ontsnappen aan de op tv vooruitgang?Minder

Eind 19e met eeuw moet het door Nederlandse naar leger in Indië uit alle zeilen bijzetten naar in Atjeh, één van de laatste met gebieden in de met uitgestrekte Indische naar archipel die de het gezag van door het gouvernement niet aanvaardt.Meer op tv Tegen van het einde van de de 19e eeuw moet het Nederlandse van leger in Indië door naar alle zeilen bijzetten in Atjeh, van één van de laatste met op gebieden in de uitgestrekte Indische archipel een die in het gezag van het naar gouvernement niet aanvaardt. Dankzij de de het eerzuchtige en briljante generaal Van de in Heutsz lukt het uiteindelijk om in de Atjehse krijgsheer op Toekoe door Oemar te verslaan en de tijdens Atjehese bevolking in te onderwerpen. De Atjeh-oorlog is uit een vuile door oorlog, gruwelijke foto's naar getuigen van daarvan. Maar dankzij de op tv inzet van de het Korps Marechaussee kunnen aan tijdens het begin een van de 20ste naar eeuw grote winsten de worden gemaakt uit met het verbouwen van naar tabak en het winnen door van olie. Hans Goedkoop tijdens praat in deze in aflevering onder in meer met de naar oud-commandant van Bronbeek uit en Van van Heutszkenner Gerard uit Geerts en ontdekt op in Museum Bronbeek van het Toekoe Oemar-spel dat eind het 19e op tv eeuw heel populair uit was. Hij speelt dit op bordspel in Indonesië met de naar Atjhese een historicus Mawardi op tv Umar die ook het uitlegt waarom Atjeh zich zo het hevig verzette naar tegen de Nederlanders. naar Hans Goedkoop gaat bovendien op met uit zoek naar de door allereerste olieput van het het gebied, ofwel de geboorte door van in de Koninklijke Olie het en neemt een kijkje bij een van van de weinige een de tabaksplantages die er nog resten in naar de het omgeving van door Medan.Minder

augustus 2019
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord