Programma gemist?

Aan het een einde van de van 19e eeuw op tv is er de alle reden voor een optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van in de positie van van de vrouw, verheffing van uit de de lagere standen. Nederland de is in een op eeuw tijd onherkenbaar op tv veranderd, maar naar is deze moderne samenleving ook niet het te massaal, het te technisch en in te lawaaierig geworden? Waar op blijft de de menselijke maat, de door innerlijkheid, de moraal? Frederik door in van Eeden, arts, schrijver naar en wereldverbeteraar, door laat de stad achter zich naar en begint met op het platteland in op tv het door Gooi de utopische gemeenschap met Walden. Gaat dat lukken door of met is er niet te ontsnappen het aan de in vooruitgang?

Geschiedenisserie tijdens in dertien delen het van NTR/VPRO uit over de negentiende eeuw. Tegen de het einde uit van de door 19e eeuw moet het Nederlandse op leger in op tv Indië alle van zeilen bijzetten in Atjeh, één een van de laatste gebieden naar in door de uitgestrekte Indische tijdens archipel die het gezag van uit het uit gouvernement niet aanvaardt. met Dankzij de eerzuchtige en met briljante generaal Van Heutsz naar lukt het een uiteindelijk om de de Atjehse krijgsheer Toekoe Oemar een te verslaan tijdens en het de Atjehese bevolking te onderwerpen. van De het Atjeh-oorlog is een vuile oorlog, gruwelijke het foto's getuigen door daarvan. Maar dankzij de de inzet met van het Korps Marechaussee tijdens kunnen aan het met begin van de op tv 20ste eeuw grote winsten met worden gemaakt op met op tv het verbouwen van tabak op tv en het in winnen van olie. uit Hans Goedkoop praat in deze op aflevering onder van meer met de oud-commandant met van Bronbeek en een Van Heutszkenner door Gerard Geerts en ontdekt op in Museum Bronbeek met het Toekoe Oemar-spel dat in eind 19e eeuw een heel populair in was. Hij speelt dit uit van bordspel in Indonesië met de in Atjhese met historicus Mawardi Umar die ook uitlegt op waarom Atjeh op tv zich zo hevig verzette op met tegen de Nederlanders. naar Hans Goedkoop gaat bovendien door op zoek naar de allereerste op tv olieput van het de door gebied, ofwel de geboorte van uit de Koninklijke Olie en tijdens neemt tijdens een kijkje bij met een van de de weinige tabaksplantages die er nog op tv een resten in de omgeving van naar Medan.

Na op tv Thorbeckes grondwet met van 1848 is het Abraham het Kuyper die de kleyne tijdens van luyden een stem geeft. Door een van eigen de krant op te richten, een het van eigen school, een eigen universiteit, met een van eigen partij en kerk. De met wereld in het in klein. Een van grandioos organisator op en uitvinder van een nieuwe de politiek, met die massa's aan zich weet uit te binden door politiek tijdens leiderschap. het Maar zeker niet geliefd bij uit iedereen. Kuyper door krijgt tegenspel met van een cartoonist uit Groningen, een Albert Hahn, die een Kuyper van op grove wijze neerzet de en door op zijn manier het de massa wil de bespelen.

In de in late 19e op eeuw voltrekt zich een door revolutie op op tv wetenschappelijk gebied. Er worden door de Nederlanders in ontdekkingen gedaan op die voorgoed het inzicht in met de wereld uit om ons heen veranderen. het Het gaat over materie in en met licht, over de van evolutie van de tijdens mens. De revolutie begint met de een nieuw de schooltype, bedacht door staatsman door uit Thorbecke. Zijn hbs, ofwel Hogere Burger op tv School, moet op tv vanaf uit 1864 een nieuwe mens een voortbrengen, mannen in die het land van vooruit zullen helpen. Een van die met met hbs'ers is Hendrik van Lorentz, theoretisch natuurkundige, wiens ideeën de de grote inspiratie voor op tv Einstein worden. in Tijdgenoot en ook op tv hbs-leerling Eugène uit Dubois wordt de eerste op wetenschapper tijdens die op zoek op tv gaat naar de met schakel tussen mens naar en aap, zoals die met wordt beschreven door Charles uit Darwin. Maar van waarom zijn de ideeën tijdens van Dubois door omstreden en op tv die van Lorentz met niet? Hans Goedkoop met praat onder meer de met de natuurkundigen Robbert Dijkgraaf en tijdens Gerard in 't Hooft, zelf winnaar door van de door Nobelprijs voor natuurkunde. het In Indonesië gaan we op van zoek naar de de met vondsten van Eugène het Dubois en vertelt op paleontoloog John de Vos in Naturalis met over de het worsteling van van Dubois om erkenning te uit krijgen voor de zijn ontdekking tijdens van de zogenaamde naar Javamens.

Je het kunt het je nauwelijks van meer voorstellen, met maar aan het eind van de de 19e een eeuw is Enschede één van van de grotere met naar textielsteden. In een rap tempo het heeft het een zich ontwikkeld van een uit slome in boerengemeenschap tot een swingend mondiaal uit handelscentrum. Presentator door Hans Goedkoop kruipt in de een huid van een de 19e eeuwse naar wever. Het blijkt een een heftige door ervaring, waar hij van in op tv de war raakt. op Zijn de naar textielbaronnen, van wie Gerrit door Jan uit van Heek de grootste op is, uitbuiters van of toch weldoeners? een En hoe op tv gaan de achterkleinkinderen nu met de de erfenis om? In op tv Hengelo gaat Stork van van stoommachines fabriceren. Met veel succes. op tv Waarom heeft Stork naar meer oog voor door zijn mensen in de de fabriek? met In deze aflevering het is schrijver Jaap Scholten lovend in over zijn voorouders. tijdens Hij door kan zich van nu nog druk maken het over Gerrit Bennink, de socialist uit die de een Storken 'geraffineerde uitzuigers' tijdens noemde en voor het straf moest een brommen.

Na eeuwen de van het onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in op tv de loop van de naar 19e eeuw steeds van meer vrijheden de terug. Er ontstaat onder uit van de katholieken een op tv hernieuwd zelfvertrouwen. Architect naar Pierre Cuypers, bekend van het tijdens Rijksmuseum door en het Amsterdamse Centraal naar Station, speelt een cruciale rol uit bij op het vormgeven van dat nieuwe uit tijdens zelfbewustzijn. Hij voert, uit samen met schrijver met Alberdingk Thijm, een masterplan uit. tijdens Katholiek Nederland op tv komt weer op de door kaart te staan, letterlijk op de door middel van gebouwen. op tv Tot grote weerzin van op andersdenkenden.

Bijna iedereen heeft met weleens in gehoord van het tijdens Sarphatipark en op tv de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar naar bijna de niemand weet meer wie Samuel met Sarphati was. een De arts, tijdens die in de 19e op eeuw niet kon op tv aanzien dat zijn het patiënten stierven door in smerig drinkwater naar en ziektes als cholera. Sarphatie bedenkt van de uit poep- en vuilnisophaaldienst, tijdens start een broodfabriek voor op de de armen in de naar stad en wil door van Amsterdam weer de een stad met uit grandeur en stijl maken. Zo komt op hij met een het plan voor in een echt hotel: het het in Amstelhotel. In deze aflevering vertelt Dominique tijdens van der Heyde, de met parlementair journalist van de NOS, op over haar voorvader Cornelis de Outshoorn, van die het Amstelhotel het ontwierp en op tv wil Wim T. Schippers op het majestueuze Paleis voor Volksvlijt op tv - bedacht door door Sarpahti op tv - weer op tv terug. Burgemeester Eberhard van der Laan in op ziet een link tijdens tussen Joop van den uit Ende en Samuel in Sarphati.

De Rotterdamse naar haven, pijler het van de Nederlandse het economie, ontstaat in de het 19e eeuw. uit Met dank aan de bijna van van vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. tijdens Hij is het in die samen met met vriend en bankier Marten tijdens Mees de oude de elite en uit gemeente mee weet te van krijgen in een op tv unieke publiek-private samenwerking. naar Hij bouwt de havens in van Feijenoord en naar bruggen en in spoorlijnen door worden dwars door op tv de oude stad van aangelegd. Rotterdam verandert met van een slaperige provinciestad in een in wereldhaven. op tv Maar het verhaal de loopt niet naar voor iedereen goed af: op Pincoffs overspeelt zijn hand en het vlucht berooid naar naar New tijdens York, Marten Mees verliest in tonnen aan investeringen. de De op tv gemeente trekt aan het kortste de eind in en kan voor een habbekrats in de nieuwe havens een overnemen een en start de voorloper tijdens van het op Havenbedrijf. Sprekers zijn o.a.: Bram door Oosterwijk, de Paul van de Laar, Bram in Peper en Riek in Bakker. En op Hans Goedkoop zoekt een contact met de Amerikaanse tijdens tak van de uit familie een Pincoffs.

De vrouwenbeweging vindt op in haar wortels in in de 19e eeuw, tijdens een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. tijdens in Deze strijd begint niet op op tv de barricades, maar een in huiskamers en wordt tijdens gevoerd door keurige, van vaak ongetrouwde dames de uit tijdens hogere kringen. Deze werden geacht van thuis te zitten de en zeker van geen naar betaalde werkzaamheden te een verrichten. Betsy Perk een is schrijfster, maar kan als in ongetrouwde juffrouw niet in door haar door eigen inkomsten op tv voorzien. Ze richt de in eerste vrouwentijdschriften op en op de uit vereniging Arbeid Adelt. de Ook gaat ze met het voordrachtkunstenares Mina Kruseman het naar land door en naar geeft lezingen. Ongekende initiatieven de op die steeds veel weerstand uit en conflicten oproepen. van Maar als een Perk zich stil lijkt terug met te door trekken, is de starre wereld door van in de vrouw eind 19e eeuw door werkelijk in beweging een gekomen: de door massale Tentoonstelling tijdens voor Vrouwenarbeid is het het startschot voor de grote verandering op tv het die zich in de eeuw daarna naar verder het zal voltrekken. met Hans Goedkoop spreekt o.a. met Anna uit Tijseling, Els de Kloek, Karin Bloemen en een Dik van der van op tv Meulen.

Willem Albert in Scholten begint in het 1850 in Foxhol in door in Groningen met een fabriekje door voor aardappelmeel, in een de gebied naar dat is gedoemd een tot armoede. Zijn imperium een groeit in vijftig het jaar uit naar 21 in fabrieken, de waarvan een tiental over de door grens, tot in Pruisen het in en Rusland aan van toe. Voorloper Scholten, de eigenaar van uit de naar eerste multinational in in Nederland. Een visionair, die alles een kreeg waar hij een van zijn zinnen op zette. Tot de op wal het het schip keert. Hans Goedkoop met gaat op zoek naar naar de met geschiedenis van Scholten uit en de vergeten de weelde in het Nederlandse van van noorden.

Nederland, door 1818. Bedelaars en in dronkaards, weesjes en het ontheemde gezinnen ontsieren het op straatbeeld. Het naar prille koninkrijk staat er uit slecht voor. met Een reeks van mislukte oogsten heeft een van groot deel van de bevolking op in in de armoede gestort. met Wat te naar doen met al die paupers? naar Bij gebrek aan een in verzorgingsstaat moet naar het initiatief van het kerk en tijdens welgestelden komen. op Verreweg het meest ambitieuze project in om op armoede en moreel verval een de wereld uit een te helpen, is de Maatschappij uit uit van Weldadigheid, van Johannes van den uit Bosch. met Zijn idee: de armoedzaaiers in de uit afgelegen landbouwkoloniën verheffen tot op tv modelboeren. Het initiatief begint van voortvarend. Maar al in snel zijn de er ook met strafkoloniën nodig om de paupers op de het op tv rechte pad te door krijgen en te houden. De uit van vraag dringt zich op: hoe maakbaar op is in de mens? Deze aflevering door voert de kijker uit langs de voormalige een koloniën in Frederiksoord, Veenhuizen tijdens in en Ommerschans. Centraal staan Johannes van op tv den de Bosch en kolonist Klaas de Visser. Sprekers de zijn o.a. de een huidige directeur van de op tv Maatschappij tijdens Weldadigheid, een nazaat van Klaas met Visser, in en ex-premier Ruud Lubbers, van ook nazaat het van een kolonist.

Een in splinternieuw koninkrijk en tijdens geen cent te uit makken. Zo staat tijdens Nederland er in 1814 voor. tijdens Koning Willem I tijdens aan de slag. op Zijn uit natie moet de mee met de andere Europese de machten. het Het land gaat op op de schop, wordt klaargemaakt met voor een tijdens nieuwe tijd. Er komen met kanalen, wegen en spoorlijnen. uit Rest de uit vraag: hoe moet tijdens dit naar alles betaald worden? Telkens door duikt daarbij op de het achtergrond een vrouw op: de Johanna Borski, weduwe de met van een vermogende met bankier. Zij is bereid de om risico's naar te nemen die naar anderen niet aandurven. Zij in leent de koning het op geld op voor De Nederlandsche Bank. van Zij investeert in de ontwikkeling van van het de spoor, waar op tv maar weinigen heil uit in zien. En uit ze wordt het er steeds rijker mee, in tegenstelling door met tot de natie van zelf, die bij tijdens het aftreden van Willem I in in 1840 de een schuldenlast heeft die de nooit lijkt van te kunnen worden afgelost. Hans op tv Goedkoop praat o.a. een met Frank Elderson, in directeur de van De tijdens Nederlandsche Bank, met financieel journalist van Roel Jansen, op tv met historicus het Roland Uittenbogaard en met investeerder Marijn de Pijnenborg. de En hij naar gaat bij het ministerie van een Financiën kijken in hoe het op koffertje met de van Miljoenennota voor de minister wordt met klaargemaakt.

Aflevering over de het man die de tijdens Oranjes het het liefst willen vergeten: op tv Lodewijk Napoleon, onze op eerste koning, een op Fransman. Hij regeerde op van 1806 tot naar 1810 in over ons land. tijdens Hij was een Fransman, met hier geparachuteerd met door zijn machtige broer, een keizer Napoleon. In op tv die korte tijdspanne door van vier uit jaar ontpopt Lodewijk zich tot door een beschermer van in de een belangen van de noordelijke door Nederlanden en tot op een vorst die ons land op zijn uit identiteit gaf. Zonder Lodewijk geen het tijdens Rijksmuseum, geen Academie van Wetenschappen, geen uit Nationale het Bibliotheek.Terwijl de Oranjestadhouders vóór op tv hem een grote afstand een uit tot het volk hielden, naar reist Lodewijk als op tv een verlicht het vorst door het land om naar de noden met te lenigen. Of het tijdens nu om rampen gaat op als naar de buskruitontploffing in Leiden of op tv in de overstroming van het rivierengebied. door Hans Goedkoop praat met o.a. de met Nelleke Noordervliet over de in Franse tijdens tijd, met de zeer Franse Annie in van Jourdan over Lodewijks verbouwing van het de Paleis op de een Dam, met Matthijs in naar Lok over Lodewijks grootse plannen voor van Assen door en met van Peter Rietbergen over door zijn afstand van de troon en een vlucht in in de in nacht.

Nederland naar is eind 19e eeuw naar onherkenbaar veranderd, maar is met deze in moderne samenleving niet in te massaal, te van technisch en door te lawaaierig geworden?Meer Aan het het einde van de 19e met van eeuw is er alle reden tijdens voor optimisme. Stijgende welvaart, met verbetering van de op tv positie van een de in vrouw, verheffing van de met lagere standen. Nederland is in door een het eeuw tijd onherkenbaar veranderd met maar is deze de moderne samenleving ook niet uit te naar massaal, te technisch en uit te lawaaierig van geworden? Waar blijft de menselijke een maat, met de innerlijkheid, de van moraal? Frederik op tv van Eeden, arts, schrijver en door wereldverbeteraar, laat de stad uit achter zich en op begint op het van platteland in door het Gooi de utopische van gemeenschap Walden. door Gaat dat lukken uit of de is er niet naar te ontsnappen aan de met vooruitgang?Minder

Eind 19e op tv eeuw moet het Nederlandse door leger in Indië in alle zeilen het bijzetten in het Atjeh, één tijdens van de laatste een gebieden in de uitgestrekte Indische archipel door naar die het gezag het van het gouvernement met niet aanvaardt.Meer Tegen in het einde van de de 19e eeuw moet een het Nederlandse leger in Indië op alle zeilen bijzetten in in Atjeh, op tv één van op tv de laatste door gebieden in de naar uitgestrekte Indische archipel die naar het gezag van uit het gouvernement de niet aanvaardt. Dankzij de eerzuchtige en op tv de briljante generaal Van door Heutsz lukt het uiteindelijk om op tv de Atjehse krijgsheer Toekoe naar Oemar van te verslaan op en de Atjehese bevolking met te onderwerpen. De door Atjeh-oorlog is tijdens een vuile oorlog, gruwelijke naar foto's getuigen daarvan. Maar dankzij naar de een inzet van het een Korps Marechaussee kunnen naar aan het door begin van de 20ste eeuw de grote met winsten worden gemaakt met het verbouwen in van tabak en op tv het winnen met van olie. Hans Goedkoop een praat in deze op aflevering onder meer in met op tv de oud-commandant van Bronbeek een en Van op tv Heutszkenner Gerard Geerts op en ontdekt in Museum uit Bronbeek het Toekoe Oemar-spel van dat een eind 19e in eeuw heel populair was. door Hij speelt dit bordspel in door Indonesië op met de Atjhese het historicus Mawardi Umar door die ook uitlegt waarom Atjeh op tv zich zo hevig op verzette tegen de in Nederlanders. naar Hans Goedkoop een gaat bovendien op zoek naar naar de allereerste olieput naar van het gebied, het ofwel de de geboorte van de een Koninklijke Olie en neemt een door kijkje bij een een van in de weinige tabaksplantages uit die er nog van resten in de omgeving van met in Medan.Minder

januari 2019
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord