Programma gemist?

Aan het met einde van de 19e tijdens eeuw is naar er alle reden uit voor optimisme. Stijgende op welvaart, verbetering van de van positie van op tv de vrouw, verheffing van door de in lagere standen. Nederland in is in in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, naar maar is deze naar moderne tijdens samenleving ook niet te op tv massaal, te van technisch en te lawaaierig geworden? door Waar blijft de op menselijke maat, met de innerlijkheid, de moraal? door Frederik van Eeden, op arts, schrijver en wereldverbeteraar, uit op laat de stad een achter zich en begint op een het platteland de in het Gooi naar de utopische gemeenschap Walden. Gaat op naar dat lukken of is er naar niet te ontsnappen door aan de uit vooruitgang?

Geschiedenisserie het in dertien delen van NTR/VPRO met over op de negentiende eeuw. door Tegen het einde van de van 19e eeuw moet met het Nederlandse leger door in op Indië alle zeilen bijzetten van in Atjeh, met één van de op laatste gebieden in de uitgestrekte een het Indische archipel die op het gezag van door het gouvernement niet op aanvaardt. Dankzij de eerzuchtige en briljante naar generaal Van op tv Heutsz lukt het uiteindelijk naar van om de Atjehse krijgsheer Toekoe uit Oemar te verslaan en een met de Atjehese bevolking op tv te onderwerpen. De Atjeh-oorlog is een een vuile uit oorlog, gruwelijke foto's op getuigen daarvan. Maar dankzij de met door inzet van het Korps Marechaussee kunnen de aan het begin een van de 20ste op tv een eeuw grote winsten worden een gemaakt met het een verbouwen van tabak en het tijdens winnen van van olie. Hans Goedkoop praat uit in deze op aflevering onder meer met het de oud-commandant van een een Bronbeek en Van tijdens Heutszkenner Gerard Geerts en ontdekt uit in Museum op Bronbeek het Toekoe Oemar-spel dat het eind 19e met eeuw heel populair met was. Hij speelt door dit bordspel in naar Indonesië met de op Atjhese historicus Mawardi Umar het die ook uitlegt naar waarom Atjeh zich tijdens zo hevig uit verzette op tv tegen de Nederlanders. Hans Goedkoop het gaat bovendien op zoek de een naar de allereerste olieput van het een gebied, ofwel de op tv een geboorte van de Koninklijke het Olie en neemt een naar kijkje bij door een van de door weinige tabaksplantages die de er nog tijdens resten in de omgeving van de Medan.

Na een Thorbeckes grondwet van 1848 naar is het in Abraham Kuyper die de kleyne de luyden een stem in geeft. met Door een het eigen krant op te uit richten, een eigen school, naar een naar eigen universiteit, een tijdens eigen partij en kerk. het De wereld van in het klein. op tv Een grandioos organisator en uitvinder van het uit een nieuwe politiek, uit die massa's aan zich weet te op tv binden door politiek op leiderschap. in Maar zeker uit niet geliefd bij iedereen. naar Kuyper krijgt tegenspel door van een cartoonist uit op tv Groningen, naar Albert Hahn, die Kuyper op grove een wijze de neerzet en op zijn uit manier de tijdens massa wil op bespelen.

In de uit late 19e eeuw voltrekt het zich een op tv revolutie op van wetenschappelijk gebied. Er worden de door Nederlanders ontdekkingen gedaan naar uit die voorgoed het inzicht in de met wereld om ons in heen veranderen. de Het gaat in over materie en licht, op tv over de evolutie van uit met de mens. De revolutie naar begint met een een nieuw schooltype, bedacht door door staatsman Thorbecke. op Zijn hbs, ofwel Hogere Burger in School, op moet vanaf 1864 een een nieuwe mens het voortbrengen, mannen die het met land naar vooruit zullen helpen. Een van die op tv tijdens hbs'ers is Hendrik Lorentz, met theoretisch natuurkundige, wiens ideeën de naar grote inspiratie voor uit Einstein worden. van Tijdgenoot en tijdens ook hbs-leerling Eugène Dubois in wordt de het eerste wetenschapper die op zoek de gaat een naar de schakel tijdens tussen mens op en aap, zoals die wordt beschreven op het door Charles Darwin. Maar in waarom zijn het de ideeën van Dubois omstreden op en die van door Lorentz de niet? Hans Goedkoop praat onder naar meer met met de natuurkundigen Robbert in Dijkgraaf en met Gerard 't Hooft, zelf winnaar van op tv de Nobelprijs op tv voor door natuurkunde. In Indonesië gaan we met op op tv zoek naar de vondsten van het Eugène Dubois en een vertelt paleontoloog John tijdens de Vos in een Naturalis een over de worsteling van in Dubois om erkenning te krijgen van voor zijn ontdekking op tv van de de zogenaamde een Javamens.

Je kunt het op je nauwelijks door meer voorstellen, maar tijdens aan het eind van een de naar 19e eeuw is Enschede één op tv van de naar grotere textielsteden. In een uit rap in tempo heeft het zich op ontwikkeld van een door slome boerengemeenschap tot door een op tv swingend mondiaal handelscentrum. Presentator Hans naar Goedkoop kruipt in tijdens de huid van een een naar 19e eeuwse wever. op Het blijkt een heftige de ervaring, waar hij op van in de de war raakt. Zijn de tijdens textielbaronnen, van wie Gerrit een Jan van de Heek de in grootste is, op tv uitbuiters of toch weldoeners? met En hoe de gaan de achterkleinkinderen nu met op de erfenis om? In in Hengelo gaat Stork uit stoommachines fabriceren. op tv Met veel succes. door Waarom heeft Stork meer het uit oog voor zijn mensen het in de fabriek? In deze uit aflevering is schrijver een Jaap Scholten lovend met over zijn het voorouders. Hij kan het zich nu tijdens nog druk de maken over Gerrit op Bennink, de socialist die de Storken op 'geraffineerde in uitzuigers' noemde en op voor straf moest van brommen.

Na naar eeuwen van onderdrukking de krijgt rooms-katholiek Nederland het in de met loop van de 19e eeuw op steeds meer het vrijheden terug. naar Er ontstaat onder uit de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect een Pierre op Cuypers, bekend de van het Rijksmuseum en het op tv Amsterdamse Centraal Station, speelt het een het cruciale rol bij het vormgeven met van op dat nieuwe van zelfbewustzijn. Hij voert, samen naar met schrijver tijdens Alberdingk Thijm, een masterplan tijdens uit. Katholiek Nederland komt tijdens weer op de kaart van een te staan, letterlijk door middel door van gebouwen. op tv Tot grote weerzin het van andersdenkenden.

Bijna het iedereen heeft weleens met gehoord van het Sarphatipark en het de Sarphatistraat in de in Amsterdam. Maar bijna in niemand weet meer naar wie Samuel Sarphati was. De arts, in die in in de met 19e eeuw niet kon aanzien dat een zijn patiënten stierven een door smerig op tv drinkwater in en ziektes als cholera. uit Sarphatie bedenkt de poep- en met vuilnisophaaldienst, door start een broodfabriek voor de op armen in door de stad en wil op tv de van Amsterdam weer een een stad met grandeur op tv en stijl maken. Zo het komt uit hij met een plan in voor een echt hotel: het in Amstelhotel. In met deze aflevering vertelt op tv Dominique tijdens van der Heyde, parlementair journalist van met in de NOS, over haar voorvader Cornelis op door Outshoorn, die het Amstelhotel ontwierp en op wil Wim met T. Schippers een het majestueuze door Paleis voor Volksvlijt - bedacht de door de Sarpahti - weer uit terug. Burgemeester Eberhard van der Laan op tv ziet een link in van tussen Joop van tijdens den Ende en Samuel in Sarphati.

De Rotterdamse op tv haven, pijler door van de Nederlandse uit economie, ontstaat op in de 19e een eeuw. Met dank aan uit de bijna vergeten zakenman naar Lodewijk Pincoffs. Hij is van het die op samen uit met vriend en de bankier Marten Mees op tv de oude elite en met gemeente mee weet te tijdens krijgen in de een unieke publiek-private samenwerking. Hij op bouwt van de havens van in Feijenoord en van bruggen en spoorlijnen worden op dwars door de oude een stad aangelegd. Rotterdam uit verandert van een slaperige door uit provinciestad in een wereldhaven. het Maar het verhaal loopt tijdens niet voor iedereen het goed af: Pincoffs van overspeelt zijn door hand en de vlucht berooid naar op New York, Marten Mees verliest tonnen met aan investeringen. op De gemeente trekt op tv aan het kortste eind van en kan naar voor een habbekrats de in nieuwe havens de overnemen en uit start de voorloper van de het Havenbedrijf. met Sprekers zijn o.a.: Bram Oosterwijk, op Paul van de van van Laar, Bram Peper en Riek met Bakker. En van Hans Goedkoop zoekt contact op met de Amerikaanse tak het van met de familie tijdens Pincoffs.

De van vrouwenbeweging vindt een haar wortels in de 19e eeuw, door een eeuw naar die allesbehalve vrouwvriendelijk was. in uit Deze strijd begint niet tijdens op de barricades, maar in door van huiskamers en wordt gevoerd van door keurige, vaak van ongetrouwde dames uit hogere kringen. op in Deze werden geacht thuis te op tv zitten en zeker geen met betaalde werkzaamheden te in verrichten. Betsy Perk het is schrijfster, maar naar een kan als ongetrouwde juffrouw tijdens niet in haar in eigen inkomsten voorzien. uit Ze richt de eerste op tv vrouwentijdschriften op en de tijdens vereniging Arbeid op tv Adelt. de Ook gaat ze met voordrachtkunstenares een Mina Kruseman het land het door en geeft in lezingen. Ongekende initiatieven het het die steeds veel weerstand en conflicten op tv oproepen. op Maar als Perk zich op stil lijkt terug door te trekken, is de op tv tijdens starre wereld van het de vrouw eind 19e eeuw op tv werkelijk in beweging op tv gekomen: de naar massale Tentoonstelling voor Vrouwenarbeid in is in het startschot voor de de grote verandering die zich in door de eeuw het daarna verder zal tijdens voltrekken. Hans Goedkoop spreekt een o.a. met Anna naar Tijseling, tijdens Els Kloek, tijdens Karin Bloemen en Dik het van der met Meulen.

Willem Albert met Scholten begint van in 1850 in Foxhol van in van Groningen met een fabriekje voor met aardappelmeel, in een gebied van naar dat is gedoemd tot armoede. met Zijn imperium groeit in uit met vijftig jaar uit op naar 21 fabrieken, waarvan een tiental met over de grens, het met tot in Pruisen en op Rusland aan toe. naar Voorloper Scholten, de eigenaar op tv van de eerste van multinational in van Nederland. Een visionair, die op tv alles kreeg waar hij door op zijn zinnen op zette. Tot de het wal met het schip keert. Hans Goedkoop uit gaat op zoek uit naar de geschiedenis op tv de van Scholten en de vergeten een weelde in door het Nederlandse naar noorden.

Nederland, uit 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes met en ontheemde gezinnen het ontsieren op het straatbeeld. Het prille van koninkrijk tijdens staat er slecht voor. Een naar reeks op tv mislukte oogsten heeft een groot deel tijdens van de bevolking uit in de van armoede gestort. Wat te op tv doen met al op die paupers? Bij de op gebrek aan een verzorgingsstaat moet het een initiatief een van kerk en met welgestelden komen. Verreweg van het meest ambitieuze project in om armoede uit en moreel verval de met wereld uit te helpen, de is de Maatschappij van het van Weldadigheid, van Johannes van op tv den Bosch. op Zijn idee: een de armoedzaaiers in uit afgelegen landbouwkoloniën verheffen tijdens tot modelboeren. Het initiatief de begint voortvarend. in Maar al snel zijn er door ook strafkoloniën nodig om uit de paupers op uit tijdens het rechte pad te een krijgen en te houden. met De een vraag dringt zich op: een hoe maakbaar is de mens? het Deze uit aflevering voert de in kijker langs de voormalige door koloniën met in Frederiksoord, Veenhuizen een en Ommerschans. Centraal staan Johannes van op tv den de Bosch en kolonist Klaas Visser. een Sprekers in zijn o.a. de met huidige directeur van het de Maatschappij Weldadigheid, een nazaat van uit van Klaas Visser, en ex-premier van Ruud Lubbers, ook nazaat op van met een kolonist.

Een splinternieuw op koninkrijk en geen cent de te makken. door Zo staat in Nederland er in 1814 met voor. Koning Willem de I aan de op tv slag. Zijn natie moet uit de mee met de andere Europese machten. uit Het in land gaat op de het schop, wordt op tv klaargemaakt voor een het nieuwe tijd. de Er komen kanalen, uit wegen en spoorlijnen. een Rest de vraag: naar hoe moet dit naar alles betaald worden? Telkens duikt daarbij met met op de achtergrond een vrouw op: met Johanna van Borski, weduwe van de een vermogende bankier. Zij is het van bereid om risico's te nemen tijdens die anderen niet aandurven. naar van Zij leent de koning de het geld voor De op Nederlandsche naar Bank. Zij investeert in de van ontwikkeling naar van het spoor, waar maar van weinigen de heil in zien. En ze op tv wordt tijdens er steeds rijker op mee, in tegenstelling tot de op natie een zelf, die bij het aftreden van tijdens Willem I tijdens in 1840 een uit schuldenlast heeft op tv die nooit lijkt met te kunnen met worden afgelost. Hans Goedkoop praat door o.a. van met Frank Elderson, directeur in van De Nederlandsche Bank, door met financieel een journalist Roel een Jansen, met historicus op tv Roland Uittenbogaard en met uit investeerder Marijn Pijnenborg. met En hij gaat bij naar het het ministerie van Financiën kijken hoe het door koffertje het met de Miljoenennota voor de tijdens minister wordt tijdens klaargemaakt.

Aflevering over de van man met die de Oranjes het liefst op tv in willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze met eerste koning, een Fransman. van door Hij regeerde van 1806 tot 1810 met over ons land. tijdens de Hij was een Fransman, hier geparachuteerd een door zijn machtige tijdens broer, keizer door Napoleon. In door die korte tijdspanne tijdens van vier jaar ontpopt Lodewijk in zich tot een de beschermer naar van de belangen van de naar noordelijke een Nederlanden en een tot een vorst het die ons land zijn identiteit op tv gaf. Zonder Lodewijk de geen Rijksmuseum, op tv geen Academie op van Wetenschappen, geen Nationale de Bibliotheek.Terwijl de Oranjestadhouders vóór hem in de een grote afstand tot het volk naar hielden, reist door Lodewijk als een verlicht een door vorst door het land de om de noden te lenigen. door Of het naar nu om rampen gaat uit als de buskruitontploffing met uit in Leiden of de overstroming van met het rivierengebied. van Hans het Goedkoop praat o.a. met uit Nelleke Noordervliet van over de Franse tijdens tijd, met de zeer het Franse Annie Jourdan over Lodewijks uit verbouwing van tijdens het Paleis op de tijdens Dam, met op Matthijs naar Lok over Lodewijks grootse plannen in voor Assen met en met Peter Rietbergen op over zijn uit afstand van de troon het en vlucht in de in op nacht.

Nederland naar is eind 19e eeuw het onherkenbaar uit veranderd, maar is de deze moderne samenleving niet uit te massaal, te technisch op en een te lawaaierig geworden?Meer door Aan het einde van een de 19e eeuw is er van alle uit reden voor optimisme. de Stijgende welvaart, in verbetering van de positie van de het uit vrouw, verheffing van de de lagere standen. Nederland is tijdens in een eeuw tijd het onherkenbaar veranderd maar het is deze moderne uit de samenleving ook niet te massaal, te uit technisch en het te lawaaierig geworden? de Waar blijft de door menselijke maat, uit de innerlijkheid, de moraal? Frederik met van Eeden, arts, door schrijver en wereldverbeteraar, uit laat de een stad het achter zich en begint op het op platteland in het het Gooi de utopische uit gemeenschap Walden. Gaat naar dat op lukken of is de er niet te naar ontsnappen aan de de vooruitgang?Minder

Eind tijdens 19e eeuw op moet het Nederlandse de leger in Indië de alle zeilen bijzetten in Atjeh, in één uit van de laatste gebieden in op de uitgestrekte Indische op tv archipel door die het gezag van het met gouvernement op tv niet aanvaardt.Meer Tegen met het einde van de 19e eeuw tijdens moet het Nederlandse een leger in met Indië alle van zeilen bijzetten tijdens in Atjeh, één het van de laatste gebieden op tv in de uitgestrekte Indische archipel met die het gezag op tv van het gouvernement met niet aanvaardt. Dankzij op de eerzuchtige op tv en briljante generaal van Van Heutsz lukt een het uiteindelijk om naar de uit Atjehse krijgsheer Toekoe Oemar te een verslaan en de Atjehese uit naar bevolking te onderwerpen. De met Atjeh-oorlog is een vuile met oorlog, gruwelijke foto's getuigen naar daarvan. Maar op dankzij de inzet een van het Korps tijdens Marechaussee de kunnen aan het begin van een de 20ste een eeuw grote winsten de worden gemaakt met het verbouwen op tv van tabak en uit het winnen uit van olie. in Hans Goedkoop de praat in deze aflevering onder van meer het met de oud-commandant tijdens van Bronbeek en Van door Heutszkenner Gerard Geerts en ontdekt van in Museum Bronbeek de het Toekoe tijdens Oemar-spel dat op tv eind 19e eeuw tijdens heel populair was. Hij speelt naar dit een bordspel in Indonesië met de van Atjhese historicus met Mawardi Umar uit die ook het uitlegt waarom Atjeh zich een zo hevig verzette tegen de een Nederlanders. Hans Goedkoop naar de gaat bovendien op zoek naar de de allereerste olieput in van door het gebied, ofwel de geboorte van in de op tv Koninklijke Olie en op neemt een kijkje in bij een uit van de weinige tabaksplantages die in er nog met resten in de omgeving van een een Medan.Minder

april 2020
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!