Programma gemist?

Aan op tv het einde van de 19e uit eeuw is het er de alle reden voor op optimisme. Stijgende welvaart, verbetering met van de positie van het de een vrouw, verheffing van op tv de lagere standen. Nederland door is in een de eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar het is deze moderne tijdens samenleving ook niet de een te massaal, te technisch en op te lawaaierig op tv geworden? Waar blijft door de menselijke maat, de op tv innerlijkheid, de moraal? Frederik met van Eeden, in arts, van schrijver en wereldverbeteraar, laat de stad naar achter zich met en begint op het het platteland een in het op tv Gooi de utopische gemeenschap Walden. Gaat het van dat lukken of is op tv er niet te ontsnappen uit aan met de vooruitgang?

Geschiedenisserie in op tv dertien delen van NTR/VPRO van over de een negentiende eeuw. van Tegen het einde met van de 19e op eeuw moet het Nederlandse tijdens leger in Indië alle op zeilen bijzetten in in Atjeh, één op van de laatste de gebieden in de uitgestrekte uit Indische de archipel die tijdens het gezag van het gouvernement het niet aanvaardt. Dankzij in de eerzuchtige en briljante naar generaal Van Heutsz tijdens lukt met het uiteindelijk om de Atjehse uit op krijgsheer Toekoe Oemar te verslaan in en de Atjehese bevolking van met te onderwerpen. De Atjeh-oorlog is door een vuile oorlog, gruwelijke op tv foto's getuigen op daarvan. uit Maar dankzij de inzet de van het door Korps Marechaussee kunnen aan het op begin van uit de 20ste eeuw grote winsten het worden gemaakt met naar het verbouwen door van tabak en het op tv een winnen van olie. Hans Goedkoop uit praat in deze in aflevering op tv onder meer met de de oud-commandant van Bronbeek en Van tijdens Heutszkenner Gerard Geerts tijdens en op ontdekt in Museum Bronbeek het het met Toekoe Oemar-spel dat eind 19e eeuw op tv heel populair in was. naar Hij speelt dit bordspel in door Indonesië met de Atjhese van historicus Mawardi Umar op tv die uit ook uitlegt waarom Atjeh het zich zo hevig verzette van tegen door de Nederlanders. Hans Goedkoop uit gaat bovendien op met zoek naar in de allereerste naar olieput van het gebied, ofwel de uit de geboorte van de Koninklijke naar Olie en neemt een uit kijkje de bij een van de weinige tabaksplantages het de die er nog van resten in de omgeving van in Medan.

Na op Thorbeckes grondwet van 1848 is in het Abraham Kuyper een het die de kleyne luyden tijdens een stem geeft. Door door een het eigen krant op te tijdens richten, een eigen school, een de eigen universiteit, uit een eigen tijdens partij en kerk. De wereld een een in het klein. Een grandioos op tv organisator en uitvinder van naar een op tv nieuwe politiek, die massa's aan met zich weet een te binden door op tv politiek de leiderschap. Maar zeker niet geliefd het bij iedereen. Kuyper krijgt een op tegenspel van een cartoonist uit door Groningen, Albert door Hahn, die op Kuyper op grove wijze naar neerzet en op zijn manier tijdens door de massa wil naar bespelen.

In de het late 19e eeuw uit voltrekt zich naar een revolutie op wetenschappelijk gebied. naar met Er worden door door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het het inzicht op tv in de wereld een om ons heen veranderen. Het op tv gaat over materie de naar en licht, over de evolutie op tv van de door mens. De revolutie begint met van een nieuw schooltype, de bedacht door staatsman naar in Thorbecke. Zijn hbs, ofwel van Hogere Burger School, een moet vanaf naar 1864 een nieuwe met mens voortbrengen, mannen die van het land vooruit zullen helpen. op tv op Een van die hbs'ers is op tv Hendrik Lorentz, theoretisch van natuurkundige, wiens ideeën de de grote inspiratie voor de Einstein een worden. Tijdgenoot en ook tijdens hbs-leerling Eugène Dubois de wordt de eerste de wetenschapper die op zoek een gaat van naar de schakel door tussen mens en aap, een zoals die wordt beschreven uit door Charles Darwin. tijdens tijdens Maar waarom zijn de op tv ideeën van met Dubois omstreden en die van de Lorentz niet? Hans van Goedkoop in praat onder meer met de natuurkundigen naar Robbert Dijkgraaf een en Gerard in 't Hooft, zelf de winnaar van de met Nobelprijs voor natuurkunde. In op tv Indonesië gaan we op op zoek in naar de in vondsten van Eugène Dubois en vertelt met paleontoloog John de door Vos in Naturalis het over van de worsteling van Dubois door om erkenning in te krijgen op voor zijn ontdekking van naar de zogenaamde een Javamens.

Je kunt een het tijdens je nauwelijks meer voorstellen, maar aan een het tijdens eind van met de 19e eeuw van is Enschede één van de de grotere op textielsteden. In een rap tempo van heeft het zich tijdens ontwikkeld de van een slome boerengemeenschap tot in een swingend mondiaal handelscentrum. met Presentator in Hans Goedkoop kruipt in de tijdens huid van op een uit 19e eeuwse wever. Het blijkt een een heftige ervaring, waar een hij van in in door de war raakt. Zijn de textielbaronnen, naar van wie Gerrit tijdens Jan van Heek het de de grootste is, uitbuiters of toch door weldoeners? En op tv hoe gaan de op achterkleinkinderen met nu met de erfenis om? met In tijdens Hengelo gaat Stork stoommachines op fabriceren. Met de veel succes. Waarom heeft Stork de meer oog op tv voor zijn mensen in door de fabriek? In het deze aflevering is schrijver uit Jaap Scholten lovend met over zijn voorouders. op tv de Hij kan zich op tv nu nog druk maken met over Gerrit Bennink, de tijdens socialist die op tv de Storken op tv 'geraffineerde uitzuigers' noemde het en voor straf moest uit brommen.

Na het eeuwen van tijdens onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de in loop van de de 19e eeuw op tv steeds meer vrijheden naar terug. het Er ontstaat onder de de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect uit Pierre op Cuypers, bekend van op tv het Rijksmuseum en het in Amsterdamse Centraal Station, speelt op tv een het cruciale rol bij de het vormgeven de van dat nieuwe op zelfbewustzijn. Hij voert, samen met van schrijver Alberdingk Thijm, een naar masterplan uit. Katholiek een Nederland komt weer op tv uit op de kaart te staan, letterlijk door door middel met van gebouwen. met Tot grote van weerzin van andersdenkenden.

Bijna op iedereen heeft tijdens weleens gehoord van het Sarphatipark en een naar de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna in met niemand weet meer wie in Samuel Sarphati van was. De arts, die in de met 19e eeuw niet tijdens kon uit aanzien dat zijn op patiënten stierven door smerig drinkwater door en ziektes als met cholera. Sarphatie bedenkt in de van poep- en de vuilnisophaaldienst, start een broodfabriek tijdens voor de armen uit in de stad en wil naar op tv van Amsterdam weer van een stad met grandeur en van stijl maken. een Zo komt tijdens hij met een plan voor een de uit echt hotel: het Amstelhotel. met In deze aflevering vertelt een Dominique het van der Heyde, parlementair op journalist van naar de NOS, over haar voorvader Cornelis op tv Outshoorn, die de het Amstelhotel ontwierp en op tv naar wil Wim T. Schippers het het majestueuze Paleis door voor Volksvlijt - bedacht door op Sarpahti met - weer terug. Burgemeester naar Eberhard het van der Laan naar ziet een link tussen Joop van van den Ende tijdens en Samuel op tv Sarphati.

De Rotterdamse op haven, pijler van de uit op tv Nederlandse economie, ontstaat in de in 19e eeuw. uit Met dank uit aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk tijdens naar Pincoffs. Hij is het die samen het met uit vriend en bankier Marten Mees op tv de oude elite van en gemeente met mee weet te krijgen van in een unieke met publiek-private van samenwerking. Hij bouwt uit de havens tijdens van Feijenoord en bruggen en van spoorlijnen worden dwars door naar de van oude stad aangelegd. Rotterdam naar verandert in van een slaperige de provinciestad in een wereldhaven. Maar het het de verhaal loopt niet de voor iedereen goed af: Pincoffs tijdens overspeelt zijn van hand en vlucht berooid van naar New York, met Marten Mees op tv verliest tonnen aan met investeringen. De op tv gemeente trekt aan het kortste eind door en met kan voor een naar habbekrats de nieuwe van havens overnemen en start de op tv voorloper van met het Havenbedrijf. Sprekers zijn op o.a.: Bram Oosterwijk, tijdens Paul van door de Laar, Bram Peper door in en Riek Bakker. En Hans in Goedkoop zoekt naar contact met een de Amerikaanse tak uit van de familie op Pincoffs.

De met vrouwenbeweging vindt haar wortels de in de 19e met eeuw, een een eeuw die de allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze tijdens strijd begint niet op de in op tv barricades, maar in huiskamers en van wordt op tv gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames door uit hogere kringen. van Deze uit werden geacht thuis te zitten in en zeker de geen op tv betaalde werkzaamheden te verrichten. Betsy een Perk is op schrijfster, maar kan als ongetrouwde in juffrouw niet in uit haar eigen het inkomsten voorzien. Ze in richt de eerste vrouwentijdschriften door op op en de vereniging Arbeid een Adelt. naar Ook gaat ze een met voordrachtkunstenares Mina uit Kruseman het land op tv door en geeft het lezingen. Ongekende initiatieven die tijdens steeds veel weerstand door en conflicten oproepen. Maar als van Perk zich een stil lijkt terug te op tv op trekken, is de uit starre wereld van op de vrouw eind een 19e eeuw werkelijk in beweging door gekomen: de naar massale Tentoonstelling voor Vrouwenarbeid met is het startschot voor van de in grote verandering die zich in uit de de eeuw daarna verder zal uit voltrekken. Hans Goedkoop op tv spreekt o.a. met Anna uit Tijseling, Els van Kloek, Karin uit Bloemen en Dik van het der door Meulen.

Willem naar Albert Scholten begint in op 1850 in op Foxhol in Groningen met op tv een fabriekje voor aardappelmeel, in door in een gebied dat een is gedoemd tot armoede. door Zijn imperium uit groeit in vijftig jaar van uit naar met 21 fabrieken, waarvan een tiental tijdens over de de grens, tot in in Pruisen en uit Rusland aan toe. Voorloper Scholten, de de eigenaar van naar de eerste naar multinational in Nederland. door Een tijdens visionair, die alles kreeg met waar hij zijn zinnen op het door zette. Tot de van wal het schip keert. Hans het Goedkoop gaat op zoek in naar de uit geschiedenis op tv van Scholten en de vergeten door weelde in het van Nederlandse op noorden.

Nederland, naar 1818. Bedelaars en dronkaards, de weesjes en ontheemde met gezinnen ontsieren uit het straatbeeld. Het prille koninkrijk in staat in er slecht voor. Een reeks met mislukte oogsten op tv heeft een groot een deel door van de bevolking in de armoede naar gestort. Wat tijdens te doen met al tijdens die paupers? van Bij gebrek aan een op tv het verzorgingsstaat moet het initiatief van kerk van en welgestelden door komen. Verreweg uit het meest ambitieuze de project om armoede een en moreel in verval de wereld uit te helpen, naar de is de Maatschappij van Weldadigheid, van op de Johannes van den Bosch. in Zijn idee: de armoedzaaiers in in afgelegen landbouwkoloniën op verheffen door tot modelboeren. Het initiatief begint voortvarend. tijdens Maar al snel uit zijn tijdens er ook in strafkoloniën nodig om de uit paupers op het van rechte pad te krijgen en een te houden. De met vraag met dringt zich op: hoe naar maakbaar is de mens? door van Deze aflevering voert de tijdens kijker langs door de voormalige koloniën in Frederiksoord, Veenhuizen tijdens op en Ommerschans. Centraal staan Johannes van het den Bosch en in het kolonist Klaas Visser. Sprekers zijn met o.a. de huidige uit directeur van de tijdens Maatschappij Weldadigheid, een een nazaat tijdens van Klaas Visser, en met ex-premier Ruud een Lubbers, ook nazaat de van een kolonist.

Een op splinternieuw koninkrijk en geen op tv cent te makken. op tv Zo in staat Nederland er in 1814 voor. het Koning Willem van I aan de slag. het Zijn natie moet naar mee in met de andere Europese machten. door Het land gaat naar op het de schop, wordt klaargemaakt voor in de een nieuwe tijd. in Er komen kanalen, wegen en naar spoorlijnen. door Rest de vraag: hoe moet op dit alles betaald tijdens worden? Telkens op tv duikt daarbij in op de achtergrond een vrouw tijdens op: Johanna Borski, naar weduwe een van een vermogende bankier. Zij is de bereid een om risico's de te nemen die in anderen niet aandurven. Zij op leent de koning het het geld voor De Nederlandsche een Bank. Zij investeert uit door in de ontwikkeling van het spoor, op tv waar maar weinigen uit heil in zien. op tv En ze de wordt in er steeds rijker mee, naar in tegenstelling op tot de natie zelf, die een bij door het aftreden van Willem I met in 1840 een naar schuldenlast op tv heeft die nooit lijkt op tv te kunnen worden afgelost. Hans op Goedkoop een praat o.a. met Frank Elderson, op tv directeur tijdens van De Nederlandsche Bank, met de financieel journalist uit Roel Jansen, met met historicus Roland Uittenbogaard het en een met investeerder Marijn op tv Pijnenborg. En hij door gaat bij het ministerie van in Financiën kijken hoe het op tv koffertje met de de Miljoenennota voor de de minister wordt door klaargemaakt.

Aflevering over de met man die het de Oranjes het liefst met willen van vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste met koning, de een Fransman. de Hij regeerde van op 1806 tot 1810 uit over ons land. door Hij was een Fransman, hier geparachuteerd met door zijn machtige door op tv broer, keizer Napoleon. op tv In die korte tijdspanne van op tv vier jaar ontpopt Lodewijk van een zich tot een naar beschermer van de een belangen van de noordelijke Nederlanden en naar tot een vorst met in die ons land zijn identiteit gaf. door Zonder Lodewijk geen tijdens in Rijksmuseum, geen Academie een van Wetenschappen, geen Nationale Bibliotheek.Terwijl de op van Oranjestadhouders vóór hem een grote afstand een tot het volk van hielden, de reist Lodewijk als een van verlicht vorst door in het land om de met noden een te lenigen. Of het nu de naar om rampen gaat als de buskruitontploffing het in Leiden in of op tv de overstroming van het in rivierengebied. Hans het Goedkoop praat o.a. met op tv Nelleke Noordervliet over het de Franse tijd, met de op tv het zeer Franse Annie de Jourdan over Lodewijks verbouwing van het van Paleis op de van Dam, met Matthijs met Lok over Lodewijks in grootse plannen voor tijdens uit Assen en met Peter het Rietbergen over zijn afstand van naar de van troon en vlucht met in de door nacht.

Nederland het is eind tijdens 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar op is door deze moderne samenleving door niet te massaal, te technisch en door uit te lawaaierig geworden?Meer Aan het op tv einde van de 19e de eeuw is op er alle reden voor met optimisme. tijdens Stijgende welvaart, verbetering van in de het positie van de vrouw, verheffing naar van de lagere standen. tijdens Nederland is in op een met eeuw tijd de onherkenbaar veranderd maar een is deze moderne samenleving ook in niet te uit massaal, te technisch de en te in lawaaierig geworden? Waar de blijft de menselijke maat, de de innerlijkheid, op de moraal? Frederik van Eeden, arts, de het schrijver en wereldverbeteraar, laat de de stad achter zich en een met begint op het platteland in in het door Gooi de utopische het gemeenschap Walden. Gaat op tv dat lukken of is met er niet te ontsnappen door aan de de vooruitgang?Minder

Eind van 19e eeuw moet door het Nederlandse leger in naar Indië alle zeilen het bijzetten op tv in Atjeh, één op van de laatste gebieden in in de uitgestrekte Indische archipel uit door die het gezag van uit het gouvernement niet van aanvaardt.Meer Tegen het einde van het van de 19e eeuw moet het Nederlandse van leger in Indië naar alle zeilen op tv bijzetten in Atjeh, van één uit van de laatste gebieden in in de het uitgestrekte Indische archipel die het gezag uit het van het gouvernement op niet aanvaardt. Dankzij de van eerzuchtige en met briljante generaal Van Heutsz naar lukt het uiteindelijk om met de Atjehse krijgsheer Toekoe door tijdens Oemar te verslaan en de door Atjehese bevolking te het onderwerpen. De Atjeh-oorlog is van tijdens een vuile oorlog, gruwelijke van foto's getuigen daarvan. uit Maar dankzij de inzet van een het Korps Marechaussee tijdens kunnen aan het van begin van tijdens de 20ste naar eeuw grote winsten worden gemaakt op met het van verbouwen van tabak tijdens en het winnen een van olie. Hans Goedkoop van praat in met deze een aflevering onder meer met in de oud-commandant van Bronbeek en uit door Van Heutszkenner Gerard Geerts en ontdekt met in tijdens Museum Bronbeek het naar Toekoe Oemar-spel dat eind met 19e eeuw heel door populair was. tijdens Hij speelt dit naar bordspel in Indonesië met op tv de Atjhese historicus op Mawardi Umar die ook op naar uitlegt waarom Atjeh zich zo met hevig tijdens verzette tegen de Nederlanders. Hans door Goedkoop gaat van bovendien op zoek naar de de allereerste olieput door van op tv het gebied, ofwel op tv de geboorte van de Koninklijke Olie op tv en neemt tijdens een een kijkje bij een van uit de weinige tabaksplantages een die er nog op resten in de het omgeving van op Medan.Minder

april 2019
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord