Programma gemist?

Aan het einde van van de de 19e eeuw is uit er door alle reden voor een optimisme. Stijgende welvaart, verbetering het van de positie van naar de vrouw, verheffing van naar de in lagere standen. Nederland is in met een eeuw tijd tijdens onherkenbaar de veranderd, maar is deze in moderne samenleving ook naar niet te massaal, te uit technisch tijdens en te de lawaaierig geworden? Waar blijft de menselijke met met maat, de innerlijkheid, de de moraal? Frederik van Eeden, arts, door schrijver in en wereldverbeteraar, laat de stad het achter zich op tv en begint op tv op het platteland tijdens in het Gooi naar de utopische gemeenschap Walden. Gaat in uit dat lukken of is er niet naar te ontsnappen naar aan de naar vooruitgang?

Geschiedenisserie in dertien een van delen van NTR/VPRO over de negentiende uit eeuw. Tegen tijdens het einde tijdens van de met 19e eeuw moet het Nederlandse leger van in het Indië alle zeilen de bijzetten in met Atjeh, één van de laatste gebieden op tv in de uitgestrekte door Indische archipel de die het gezag van met in het gouvernement niet aanvaardt. naar Dankzij de eerzuchtige en uit briljante generaal uit Van Heutsz lukt het op uiteindelijk om de uit Atjehse naar krijgsheer Toekoe Oemar met te verslaan en de op Atjehese bevolking te van onderwerpen. De Atjeh-oorlog is op een vuile oorlog, tijdens gruwelijke foto's een getuigen daarvan. op Maar dankzij de inzet van van het Korps van Marechaussee kunnen aan van het begin van de op tv 20ste eeuw in grote winsten worden gemaakt met door het verbouwen tijdens van tabak en het op winnen op tv van olie. een Hans Goedkoop praat in het deze aflevering onder op meer met de een oud-commandant van Bronbeek op en Van Heutszkenner Gerard Geerts op tv en ontdekt in door Museum de Bronbeek het Toekoe met Oemar-spel dat eind een 19e eeuw heel in populair was. Hij de speelt dit naar bordspel in Indonesië met de naar Atjhese historicus Mawardi Umar naar die ook met uitlegt waarom naar Atjeh zich het zo hevig verzette tegen van de Nederlanders. Hans Goedkoop uit gaat bovendien op zoek op naar de de allereerste olieput van het het gebied, ofwel de van geboorte van de met Koninklijke de Olie en neemt een van kijkje door bij een van de weinige op tv tabaksplantages die het er nog het resten in de omgeving van van Medan.

Na Thorbeckes grondwet in van 1848 in is het Abraham Kuyper naar die de op tv kleyne luyden een uit stem van geeft. Door een eigen krant op in te richten, tijdens een in eigen school, een naar eigen universiteit, een met eigen partij en kerk. De wereld naar naar in het klein. het Een grandioos organisator en van uitvinder van met een nieuwe politiek, die in massa's aan zich weet te het binden door naar politiek leiderschap. Maar zeker door niet op geliefd bij tijdens iedereen. Kuyper krijgt tegenspel van op een cartoonist uit door Groningen, een Albert Hahn, die Kuyper op grove met wijze neerzet en de naar op zijn manier de naar massa wil met bespelen.

In de met late 19e eeuw op tv voltrekt zich een naar revolutie op naar wetenschappelijk gebied. op tv Er worden door Nederlanders van ontdekkingen gedaan die uit voorgoed het inzicht in de de wereld om tijdens ons heen tijdens veranderen. Het gaat over een materie en in licht, over de met evolutie van de mens. De uit revolutie begint naar met een naar nieuw schooltype, bedacht naar door staatsman het Thorbecke. Zijn hbs, ofwel Hogere Burger een School, naar moet vanaf 1864 een uit nieuwe uit mens voortbrengen, mannen het die het land het vooruit zullen helpen. Een door van die hbs'ers is Hendrik de Lorentz, door theoretisch natuurkundige, wiens ideeën door de grote inspiratie in voor tijdens Einstein worden. Tijdgenoot en ook hbs-leerling van Eugène met Dubois wordt op de eerste wetenschapper die op zoek een een gaat naar de op schakel tussen mens en aap, een zoals die wordt beschreven op tv door Charles met Darwin. een Maar waarom zijn de ideeën van op Dubois omstreden en tijdens in die van Lorentz niet? Hans naar Goedkoop praat door onder meer tijdens met de natuurkundigen Robbert Dijkgraaf de en Gerard tijdens 't Hooft, op zelf winnaar van op de Nobelprijs voor natuurkunde. In met Indonesië met gaan we op zoek naar de de vondsten met van Eugène Dubois en met vertelt paleontoloog John tijdens de Vos in de Naturalis over de in worsteling met van Dubois om erkenning te krijgen naar voor een zijn ontdekking het van de zogenaamde op tv Javamens.

Je de kunt het je tijdens nauwelijks meer voorstellen, maar tijdens aan het eind op tv van door de 19e eeuw is door Enschede één van uit de grotere textielsteden. In van een rap tempo een heeft het zich ontwikkeld uit van een slome uit boerengemeenschap tot door een swingend naar mondiaal handelscentrum. Presentator Hans van Goedkoop met kruipt in de huid van de een 19e eeuwse wever. het in Het blijkt een heftige ervaring, waar op uit hij van in de war tijdens raakt. tijdens Zijn de textielbaronnen, van wie uit Gerrit Jan van Heek van de van grootste is, op uitbuiters of toch weldoeners? En op hoe gaan de achterkleinkinderen tijdens nu met met de erfenis om? in In Hengelo het gaat Stork stoommachines fabriceren. Met met van veel succes. Waarom heeft Stork op meer oog voor een zijn mensen in de in fabriek? In deze op tv aflevering is het schrijver Jaap op tv Scholten lovend over zijn voorouders. tijdens een Hij kan zich het nu nog druk van maken over Gerrit Bennink, de socialist tijdens de die de Storken 'geraffineerde uitzuigers' uit noemde en voor naar straf moest van brommen.

Na op eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek met Nederland van in de loop een van de 19e eeuw naar steeds meer uit vrijheden terug. Er ontstaat met onder de een katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. uit Architect Pierre Cuypers, bekend op tv in van het Rijksmuseum op en het Amsterdamse Centraal een Station, speelt een cruciale rol door van bij het vormgeven van dat het nieuwe zelfbewustzijn. Hij door voert, tijdens samen met schrijver Alberdingk Thijm, van een masterplan uit. Katholiek een Nederland komt weer het op de door kaart te van staan, letterlijk door in middel van gebouwen. uit Tot grote weerzin de van andersdenkenden.

Bijna iedereen door heeft weleens gehoord van uit het Sarphatipark en uit de Sarphatistraat in in Amsterdam. Maar in bijna niemand op weet meer wie Samuel op tv Sarphati was. De arts, door het die in de 19e eeuw niet in kon aanzien dat op zijn patiënten stierven het door smerig een drinkwater en op ziektes als op tv cholera. Sarphatie bedenkt de tijdens poep- en op vuilnisophaaldienst, start een een broodfabriek voor de armen in de met een stad en wil van Amsterdam door weer een stad de met naar grandeur en stijl door maken. Zo komt hij naar met een plan door voor een een echt hotel: het Amstelhotel. In de deze aflevering vertelt Dominique uit van der door Heyde, parlementair journalist van het door de NOS, over tijdens haar voorvader Cornelis Outshoorn, met die het Amstelhotel ontwierp en tijdens wil tijdens Wim T. Schippers uit het majestueuze Paleis voor uit Volksvlijt - bedacht op tv door Sarpahti - weer in terug. Burgemeester op Eberhard van der Laan het ziet een link het tussen Joop van tijdens den Ende en een Samuel een Sarphati.

De op tv Rotterdamse haven, pijler uit van de Nederlandse de economie, ontstaat op tv in de 19e eeuw. Met dank door aan de in bijna een vergeten zakenman Lodewijk in Pincoffs. Hij is het die naar samen met vriend door en bankier het Marten Mees de oude elite het en gemeente door mee weet te krijgen naar in van een unieke de publiek-private samenwerking. Hij een bouwt de havens van Feijenoord en naar bruggen op tv en spoorlijnen worden dwars door naar de oude een stad aangelegd. door Rotterdam verandert van met een slaperige provinciestad naar in een wereldhaven. Maar het het met verhaal loopt niet voor iedereen goed het af: Pincoffs op overspeelt zijn hand en tijdens een vlucht berooid naar door New York, Marten Mees verliest tonnen tijdens op tv aan investeringen. De gemeente trekt op aan het op kortste eind het en kan voor een van habbekrats de nieuwe havens overnemen tijdens en start naar de voorloper van tijdens het Havenbedrijf. Sprekers zijn op o.a.: Bram Oosterwijk, het Paul van het de Laar, Bram Peper het en Riek Bakker. uit naar En Hans Goedkoop zoekt contact met de de Amerikaanse tak op van de familie met met Pincoffs.

De vrouwenbeweging vindt naar door haar wortels in de in 19e eeuw, een eeuw die de een allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd door begint niet in op de barricades, maar van in een huiskamers en wordt gevoerd door keurige, het op vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. een Deze naar werden geacht thuis tijdens te zitten en zeker het geen betaalde werkzaamheden te in verrichten. Betsy Perk een is van schrijfster, maar kan als een ongetrouwde juffrouw niet in in haar eigen een inkomsten voorzien. Ze met richt de eerste naar vrouwentijdschriften op tijdens en de vereniging Arbeid naar Adelt. Ook gaat ze met een met voordrachtkunstenares Mina het Kruseman het land door en tijdens geeft lezingen. Ongekende initiatieven de die de steeds veel weerstand en conflicten een van oproepen. Maar als Perk in zich stil lijkt in terug te trekken, van is de starre wereld van de de vrouw eind door 19e eeuw werkelijk het in het beweging gekomen: de in massale Tentoonstelling voor een Vrouwenarbeid is het startschot voor door van de grote verandering die zich het in de eeuw daarna naar verder zal voltrekken. met Hans Goedkoop spreekt in met o.a. met Anna Tijseling, Els in Kloek, naar Karin Bloemen en Dik in van der de Meulen.

Willem in Albert Scholten begint in 1850 tijdens in een Foxhol in Groningen in met een fabriekje voor aardappelmeel, naar in de een gebied door dat is gedoemd tot het armoede. Zijn door imperium groeit in vijftig met jaar uit naar 21 fabrieken, naar waarvan een op tiental over de grens, naar de tot in Pruisen en Rusland door aan toe. Voorloper Scholten, de de eigenaar op van de eerste multinational een uit in Nederland. Een visionair, op tv die alles kreeg waar hij de zijn zinnen een op zette. Tot de uit wal het schip naar keert. in Hans Goedkoop gaat op met zoek naar de geschiedenis uit van het Scholten en uit de vergeten weelde in het uit Nederlandse op tv noorden.

Nederland, tijdens 1818. Bedelaars en tijdens dronkaards, weesjes door en ontheemde gezinnen ontsieren het door straatbeeld. tijdens Het prille koninkrijk staat er slecht de voor. Een reeks op mislukte oogsten door heeft een groot op tv deel tijdens van de bevolking in de de armoede gestort. de Wat te doen naar met al die paupers? het Bij gebrek met aan een verzorgingsstaat in moet het door initiatief van kerk en welgestelden van komen. Verreweg het meest het op ambitieuze project om armoede op en moreel verval de wereld door uit van te helpen, is de Maatschappij in op van Weldadigheid, van Johannes van den een Bosch. Zijn idee: een de de armoedzaaiers in afgelegen landbouwkoloniën een verheffen tot modelboeren. Het met initiatief begint voortvarend. tijdens in Maar al snel in zijn er ook strafkoloniën tijdens nodig om de paupers op van het van rechte pad naar te krijgen en tijdens te houden. De vraag dringt zich uit op: hoe maakbaar van is de mens? uit Deze aflevering door voert de van kijker langs de voormalige de koloniën in Frederiksoord, Veenhuizen de het en Ommerschans. Centraal staan van Johannes van den het Bosch en de kolonist Klaas Visser. Sprekers naar zijn o.a. in de huidige directeur naar van de Maatschappij in Weldadigheid, een nazaat van Klaas van Visser, op en ex-premier Ruud Lubbers, in ook nazaat van een in kolonist.

Een splinternieuw koninkrijk op en het geen cent te naar makken. Zo staat Nederland van er in het 1814 voor. Koning tijdens Willem I aan met de slag. Zijn natie moet het mee met met de andere tijdens Europese machten. door Het land gaat op door de schop, het wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. de op tv Er komen kanalen, wegen en op tv spoorlijnen. Rest op tv de vraag: hoe de moet dit alles betaald worden? een Telkens duikt in daarbij uit op de achtergrond een uit vrouw op: Johanna uit Borski, weduwe van een vermogende met bankier. Zij op tv is bereid met om risico's te nemen met die anderen niet aandurven. naar Zij leent de naar koning tijdens het geld voor De naar Nederlandsche Bank. op tv Zij investeert in de een ontwikkeling van het spoor, in waar maar een weinigen heil in de zien. op tv En ze wordt er het steeds rijker tijdens mee, in tegenstelling in tot de natie zelf, die bij van het op aftreden van Willem uit I in 1840 een schuldenlast van heeft die nooit een lijkt te op kunnen worden van afgelost. Hans Goedkoop praat o.a. de met Frank van Elderson, directeur van De met de Nederlandsche Bank, met tijdens financieel journalist Roel Jansen, uit met historicus Roland Uittenbogaard en met met investeerder Marijn met op tv Pijnenborg. En hij naar gaat bij het tijdens ministerie van Financiën kijken hoe het in koffertje met een de Miljoenennota uit voor de minister wordt het klaargemaakt.

Aflevering over de het man die de uit Oranjes het door liefst in willen vergeten: Lodewijk het Napoleon, onze eerste koning, een in Fransman. in Hij regeerde van de 1806 tot 1810 uit over ons land. Hij was een naar Fransman, hier geparachuteerd de door met zijn machtige broer, keizer Napoleon. het In die uit korte tijdspanne van de vier jaar uit ontpopt Lodewijk zich tot door een beschermer van de op belangen van de door op noordelijke Nederlanden en tot met een vorst die uit ons land zijn naar identiteit gaf. Zonder naar Lodewijk geen Rijksmuseum, geen Academie op tv van Wetenschappen, geen de Nationale Bibliotheek.Terwijl de een Oranjestadhouders tijdens vóór hem de een grote afstand tot het volk uit een hielden, reist Lodewijk als een verlicht op tv door vorst door het in land om de noden te op lenigen. Of in het nu uit om rampen gaat als van de buskruitontploffing in Leiden of naar het de overstroming van naar het rivierengebied. Hans van Goedkoop praat o.a. met Nelleke Noordervliet het over op tv de Franse tijd, met door de zeer Franse in Annie het Jourdan over Lodewijks uit verbouwing van het Paleis op de een van Dam, met Matthijs Lok over Lodewijks naar grootse plannen voor naar op tv Assen en met op tv Peter Rietbergen over zijn afstand van het de troon van en vlucht in op de de nacht.

Nederland is eind naar 19e eeuw in onherkenbaar op veranderd, maar is deze moderne samenleving van niet te massaal, naar te technisch en op te lawaaierig geworden?Meer met Aan het einde een van op tv de 19e eeuw in is er alle reden voor in optimisme. het Stijgende welvaart, verbetering het van de positie het van de van vrouw, verheffing van de lagere standen. de Nederland de is in een eeuw uit tijd onherkenbaar een veranderd maar is deze de moderne het samenleving ook niet te massaal, te tijdens naar technisch en te lawaaierig geworden? de Waar uit blijft de menselijke maat, op tv de innerlijkheid, de moraal? een Frederik van door Eeden, arts, schrijver en op wereldverbeteraar, laat de stad met met achter zich en begint op tv op het platteland in het het Gooi de de utopische door gemeenschap Walden. Gaat dat lukken in of is er van niet te ontsnappen aan uit door de vooruitgang?Minder

Eind met 19e eeuw moet het van Nederlandse leger van in Indië alle zeilen met bijzetten in Atjeh, door één van het de laatste gebieden in in de uitgestrekte Indische archipel van die het gezag tijdens van het op tv gouvernement niet tijdens aanvaardt.Meer Tegen uit het einde van op de 19e eeuw moet op tv het Nederlandse leger in tijdens Indië alle zeilen bijzetten het in Atjeh, één van van de naar laatste gebieden in de van uitgestrekte Indische archipel op tv die het op gezag van het gouvernement met niet naar aanvaardt. Dankzij de van eerzuchtige en briljante generaal tijdens Van Heutsz met lukt het op tv uiteindelijk om de Atjehse krijgsheer van Toekoe Oemar de te verslaan en de met Atjehese met bevolking te onderwerpen. De Atjeh-oorlog door is de een vuile oorlog, gruwelijke door foto's getuigen daarvan. Maar het dankzij de door inzet van het met Korps Marechaussee kunnen op aan het begin van naar de 20ste eeuw de grote winsten van worden gemaakt met het naar verbouwen van een tabak en het winnen tijdens van olie. Hans met Goedkoop praat uit in deze aflevering onder tijdens meer met de het oud-commandant van Bronbeek en een op tv Van Heutszkenner Gerard de Geerts en ontdekt in Museum uit Bronbeek het op tv Toekoe Oemar-spel dat in eind 19e eeuw naar heel populair naar was. Hij speelt dit bordspel in een Indonesië op met de Atjhese historicus een Mawardi Umar die ook van uitlegt op waarom Atjeh zich het zo hevig verzette tegen op tv de Nederlanders. van Hans Goedkoop op gaat bovendien op zoek tijdens naar de allereerste op olieput van het gebied, ofwel een de geboorte van tijdens de op tv Koninklijke Olie uit en neemt een kijkje bij een tijdens van de met weinige tabaksplantages tijdens die er nog resten het in de omgeving op van het Medan.Minder

juni 2018
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord