Programma gemist?

Aan het einde het van de 19e op tv eeuw is naar er alle reden in voor optimisme. in Stijgende welvaart, verbetering van de met de positie van de vrouw, verheffing met van op tv de lagere standen. van Nederland is in een eeuw de tijd onherkenbaar veranderd, maar door door is deze moderne samenleving ook van niet door te massaal, te technisch de en te lawaaierig geworden? Waar van blijft de de menselijke maat, de innerlijkheid, naar de moraal? tijdens Frederik van Eeden, in arts, schrijver en wereldverbeteraar, met laat de uit stad achter tijdens zich en begint uit op het platteland in in het Gooi de utopische een met gemeenschap Walden. Gaat door dat lukken of op tv is er niet te ontsnappen op tv aan met de vooruitgang?

Geschiedenisserie door in dertien delen van NTR/VPRO in over de negentiende met eeuw. Tegen het op einde een van de 19e met eeuw moet het het Nederlandse leger in Indië alle tijdens zeilen tijdens bijzetten in Atjeh, door één van de van laatste gebieden in de uitgestrekte de Indische op archipel die het gezag van een het gouvernement in niet aanvaardt. Dankzij de het eerzuchtige tijdens en briljante door generaal Van Heutsz op lukt het uiteindelijk om een de Atjehse krijgsheer Toekoe Oemar met te tijdens verslaan en de op Atjehese bevolking te het onderwerpen. De Atjeh-oorlog van is een vuile oorlog, een gruwelijke foto's getuigen daarvan. het Maar dankzij op tv de in inzet van het het Korps Marechaussee kunnen aan het het begin van de 20ste van tijdens eeuw grote winsten worden op gemaakt met het verbouwen van van tabak en het naar winnen van olie. de Hans Goedkoop een praat op tv in deze aflevering onder meer op met de oud-commandant met van Bronbeek het en Van Heutszkenner met Gerard Geerts en ontdekt in een Museum Bronbeek door het Toekoe de Oemar-spel dat eind 19e door eeuw heel populair was. uit de Hij speelt dit bordspel tijdens in Indonesië met de een Atjhese uit historicus Mawardi Umar die met ook uitlegt een waarom Atjeh zich zo hevig verzette op tegen de op tv Nederlanders. Hans Goedkoop gaat uit bovendien op zoek met naar de van allereerste olieput van het tijdens gebied, ofwel de op tv geboorte van de uit in Koninklijke Olie en neemt een op kijkje bij door een van tijdens de weinige tabaksplantages die er van nog op resten in de op tv omgeving van Medan.

Na Thorbeckes de grondwet van 1848 tijdens is het Abraham Kuyper naar die uit de kleyne op tv luyden een stem een geeft. Door een van eigen krant op te richten, een op eigen naar school, een op eigen universiteit, een eigen partij en naar kerk. De wereld door op in het klein. Een grandioos op tv organisator en op tv uitvinder van een nieuwe door politiek, die op tv massa's aan zich weet te tijdens binden in door politiek leiderschap. Maar zeker de niet geliefd bij met iedereen. Kuyper naar krijgt tegenspel de van een cartoonist tijdens uit Groningen, Albert in Hahn, die Kuyper uit op grove in wijze neerzet en op zijn manier de door de massa wil door bespelen.

In met de late 19e eeuw voltrekt het zich een de revolutie op van wetenschappelijk gebied. Er de worden door de Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het het inzicht in de van wereld op tv om ons tijdens heen veranderen. Het gaat over van materie en licht, de over de evolutie van op van de mens. De revolutie begint de met een nieuw in schooltype, bedacht door het staatsman Thorbecke. met Zijn hbs, ofwel het Hogere Burger School, van moet vanaf met 1864 een nieuwe mens voortbrengen, tijdens mannen die door het land op tv vooruit zullen helpen. Een van tijdens die hbs'ers is in Hendrik Lorentz, met theoretisch natuurkundige, wiens ideeën uit de grote inspiratie voor naar Einstein in worden. Tijdgenoot een en ook hbs-leerling uit Eugène Dubois wordt de tijdens eerste wetenschapper die op het zoek in gaat naar de een schakel tussen mens en aap, een zoals die wordt beschreven van door op tv Charles Darwin. Maar naar waarom zijn de tijdens ideeën van Dubois omstreden en op tv die van uit Lorentz niet? Hans op tv Goedkoop praat onder meer van met de natuurkundigen de met Robbert Dijkgraaf en door Gerard 't Hooft, zelf winnaar van de de Nobelprijs voor uit natuurkunde. In Indonesië op gaan we op uit zoek naar in de in vondsten van Eugène van Dubois en vertelt door paleontoloog John de Vos door in Naturalis een over de worsteling van Dubois het om erkenning de te krijgen op voor zijn ontdekking van in de zogenaamde tijdens Javamens.

Je kunt het door je nauwelijks meer een voorstellen, op tv maar aan het eind van van een de 19e eeuw op tv is Enschede één van de op tv grotere door textielsteden. In een rap tempo de heeft met het zich ontwikkeld van een slome uit boerengemeenschap tot de een op swingend mondiaal handelscentrum. uit Presentator Hans Goedkoop kruipt in in de huid in van een 19e eeuwse wever. tijdens Het het blijkt een heftige ervaring, waar een hij in van in de op tv war raakt. Zijn naar de textielbaronnen, van de wie Gerrit naar Jan van Heek de op grootste is, uitbuiters of toch met tijdens weldoeners? En hoe gaan de op achterkleinkinderen nu met de van erfenis tijdens om? In op Hengelo gaat Stork in stoommachines fabriceren. Met veel succes. door Waarom heeft op Stork meer oog voor zijn van van mensen in de fabriek? een In deze aflevering is schrijver de Jaap Scholten een lovend over zijn naar voorouders. naar Hij kan zich nu nog druk een maken over tijdens Gerrit Bennink, de van socialist naar die de Storken 'geraffineerde uitzuigers' noemde uit en voor in straf moest van brommen.

Na tijdens eeuwen van onderdrukking krijgt naar rooms-katholiek in Nederland in de loop van op tv de het 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. het Er ontstaat onder van op de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. uit Architect Pierre Cuypers, de bekend van op het Rijksmuseum door en het Amsterdamse van Centraal Station, speelt naar een cruciale rol bij het met vormgeven door van dat nieuwe zelfbewustzijn. op tv Hij voert, samen met naar schrijver Alberdingk Thijm, een van in masterplan uit. Katholiek Nederland komt een weer op de door kaart te staan, letterlijk het door tijdens middel van gebouwen. Tot van grote weerzin van in andersdenkenden.

Bijna iedereen de heeft weleens gehoord van uit het het Sarphatipark en de Sarphatistraat van in Amsterdam. door Maar bijna niemand weet door meer de wie Samuel Sarphati was. op tv De arts, van die in de 19e eeuw niet een kon aanzien met dat met zijn patiënten stierven door smerig op tv drinkwater uit en ziektes als tijdens cholera. Sarphatie bedenkt van de poep- en vuilnisophaaldienst, tijdens start een broodfabriek voor de op tv armen een in de een stad en wil van Amsterdam weer door een uit stad met grandeur en stijl op tv maken. op tv Zo komt hij op met een plan naar voor een echt hotel: het het Amstelhotel. met In deze aflevering vertelt tijdens Dominique van uit der Heyde, parlementair een journalist van uit de NOS, over de haar voorvader Cornelis Outshoorn, die het uit Amstelhotel ontwierp een en een wil Wim T. met Schippers het majestueuze tijdens Paleis voor Volksvlijt - bedacht door door een Sarpahti - weer terug. naar Burgemeester Eberhard de van der Laan in ziet een link tussen Joop van tijdens den door Ende en Samuel van Sarphati.

De met Rotterdamse haven, op tv pijler van de Nederlandse tijdens economie, ontstaat in de 19e met eeuw. Met op tv dank naar aan de bijna van vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is naar het die een samen met vriend met en bankier Marten met Mees de van oude elite en gemeente mee in weet te door krijgen de in een unieke publiek-private samenwerking. op tv Hij bouwt tijdens de havens het van Feijenoord en in bruggen en spoorlijnen worden dwars door op de oude stad op aangelegd. Rotterdam naar verandert van een de slaperige op tv provinciestad in een de wereldhaven. Maar het verhaal loopt niet naar uit voor iedereen goed een af: Pincoffs overspeelt op tv zijn hand en vlucht het berooid naar New met York, Marten Mees op tv verliest tonnen aan investeringen. De het in gemeente trekt aan het kortste eind met en kan tijdens voor een uit habbekrats de nieuwe havens op overnemen en tijdens start de voorloper van het door Havenbedrijf. met Sprekers zijn o.a.: Bram het Oosterwijk, Paul door van de op tv Laar, Bram Peper op en Riek Bakker. En Hans met Goedkoop naar zoekt contact met de de Amerikaanse tak in van de familie met Pincoffs.

De vrouwenbeweging vindt in haar wortels tijdens in de 19e eeuw, op in een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. op tv Deze strijd begint uit van niet op de barricades, tijdens maar in naar huiskamers en wordt gevoerd door keurige, de vaak ongetrouwde de dames het uit hogere kringen. door Deze werden geacht thuis te zitten op tv en zeker geen op betaalde werkzaamheden uit te verrichten. Betsy Perk het is schrijfster, van maar kan als ongetrouwde het een juffrouw niet in het haar eigen inkomsten de voorzien. Ze richt het de eerste vrouwentijdschriften op en de in vereniging de Arbeid Adelt. op tv Ook gaat ze op met voordrachtkunstenares Mina Kruseman uit het land door en geeft van lezingen. Ongekende met initiatieven die een steeds veel weerstand en in conflicten op oproepen. Maar als op Perk zich stil door lijkt terug te trekken, de is de starre wereld op tv van van de vrouw eind 19e eeuw door werkelijk op tv in beweging gekomen: de door massale Tentoonstelling voor Vrouwenarbeid uit is tijdens het startschot voor de grote in verandering die zich door in de in eeuw daarna verder met zal voltrekken. op tv Hans Goedkoop spreekt o.a. het met Anna Tijseling, Els naar Kloek, uit Karin Bloemen en Dik van uit der met Meulen.

Willem Albert uit Scholten begint tijdens in 1850 in Foxhol in op tv Groningen naar met een fabriekje voor uit aardappelmeel, in van een gebied dat is op gedoemd op tv tot armoede. Zijn imperium met groeit in vijftig jaar naar uit naar 21 fabrieken, de waarvan een tiental op tv over naar de grens, tot in op Pruisen en Rusland op tv aan toe. Voorloper naar Scholten, de eigenaar op tv van uit de eerste multinational in uit Nederland. Een visionair, die in alles kreeg waar hij een zijn zinnen op tv op zette. Tot de uit wal het schip in keert. Hans met Goedkoop gaat in op zoek naar de geschiedenis op tv van Scholten van en de vergeten weelde door in in het Nederlandse tijdens noorden.

Nederland, door 1818. Bedelaars en dronkaards, het weesjes de en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. tijdens van Het prille koninkrijk staat in er slecht voor. Een op tv reeks mislukte oogsten heeft met een groot deel van van de een bevolking in de armoede op tv gestort. van Wat te doen tijdens met al die paupers? tijdens Bij gebrek aan een in verzorgingsstaat moet het op tv initiatief van van kerk en welgestelden komen. met Verreweg in het meest het ambitieuze project om armoede op tv en moreel verval van de wereld uit te in helpen, een is de Maatschappij door van Weldadigheid, van Johannes de van den Bosch. Zijn het idee: de de armoedzaaiers in afgelegen landbouwkoloniën uit verheffen tot modelboeren. Het op tv initiatief begint uit voortvarend. Maar op tv al snel zijn er naar ook strafkoloniën nodig een om de paupers de op het rechte pad een te de krijgen en met te houden. De van vraag dringt zich op: in hoe maakbaar in is de mens? Deze aflevering voert naar de kijker langs het de voormalige koloniën tijdens in Frederiksoord, uit Veenhuizen en Ommerschans. Centraal op tv staan Johannes van op tv den een Bosch en kolonist Klaas een Visser. Sprekers zijn o.a. de de huidige op directeur in van de Maatschappij Weldadigheid, een tijdens nazaat van op tv Klaas Visser, en met ex-premier Ruud Lubbers, van ook nazaat van met een kolonist.

Een in splinternieuw koninkrijk en geen cent tijdens te op makken. Zo staat Nederland er met in de 1814 voor. in Koning Willem I aan van de slag. in Zijn natie moet mee met de met andere Europese uit machten. Het land van gaat op de schop, op tv wordt klaargemaakt voor door een nieuwe tijd. van door Er komen kanalen, wegen en een spoorlijnen. Rest naar de vraag: hoe de moet dit naar alles betaald worden? de Telkens duikt daarbij op de het achtergrond een vrouw de op: Johanna Borski, op weduwe van met een vermogende bankier. in Zij is bereid om risico's door te nemen op tv die anderen niet een aandurven. Zij leent de naar op koning het geld voor De Nederlandsche de Bank. Zij een investeert uit in de ontwikkeling op tv van het spoor, waar maar weinigen naar heil in zien. naar En ze wordt van er steeds rijker op tv mee, in van tegenstelling uit tot de natie zelf, het die bij het aftreden in van Willem I in op op tv 1840 een schuldenlast tijdens heeft die nooit lijkt te in kunnen een worden afgelost. Hans de Goedkoop praat o.a. met Frank Elderson, naar directeur een van De Nederlandsche Bank, door met financieel journalist Roel tijdens Jansen, met historicus in door Roland Uittenbogaard en van met investeerder Marijn in Pijnenborg. En hij gaat bij het de ministerie van Financiën op tv kijken een hoe het koffertje met de op tv van Miljoenennota voor de minister wordt het klaargemaakt.

Aflevering over de met man die naar de Oranjes het in liefst naar willen vergeten: Lodewijk Napoleon, naar onze eerste koning, een het Fransman. Hij regeerde van op tv 1806 tot 1810 een over het ons land. Hij was op tv een Fransman, hier het geparachuteerd door zijn machtige naar broer, keizer op Napoleon. In een die korte tijdspanne van op vier in jaar ontpopt Lodewijk zich tot uit een beschermer van de met belangen van de van noordelijke Nederlanden naar en tot een vorst naar die door ons land zijn uit identiteit gaf. Zonder uit Lodewijk geen Rijksmuseum, geen Academie naar in van Wetenschappen, geen Nationale het Bibliotheek.Terwijl de Oranjestadhouders vóór tijdens hem een grote naar afstand tot het een volk hielden, reist Lodewijk de als een verlicht uit vorst door het naar land tijdens om de tijdens noden te lenigen. Of het het nu het om rampen gaat op als de buskruitontploffing in Leiden de of de overstroming het van het op tv rivierengebied. Hans Goedkoop praat o.a. van met Nelleke tijdens Noordervliet over naar de Franse tijd, met de in zeer Franse door Annie Jourdan over Lodewijks uit verbouwing naar van het Paleis op door de Dam, met Matthijs op Lok op tv over Lodewijks uit grootse plannen voor Assen en met naar naar Peter Rietbergen over zijn afstand het van de troon en in in vlucht in de in nacht.

Nederland van is eind het 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is door deze moderne op samenleving niet te massaal, met te door technisch en te lawaaierig geworden?Meer in Aan tijdens het einde van de 19e naar tijdens eeuw is er alle op reden voor optimisme. Stijgende naar welvaart, verbetering tijdens van de positie van naar de vrouw, verheffing de van van de lagere standen. in Nederland is in een tijdens eeuw tijd onherkenbaar naar veranderd maar is deze op tv moderne samenleving ook op niet het te massaal, te technisch en te op tv de lawaaierig geworden? Waar blijft de uit menselijke maat, door de innerlijkheid, de de moraal? Frederik van Eeden, arts, door uit schrijver en wereldverbeteraar, laat de stad het achter zich en op begint met op het platteland in op tv het Gooi de utopische een gemeenschap de Walden. Gaat dat lukken op tv of is er niet de te een ontsnappen aan de naar vooruitgang?Minder

Eind 19e door eeuw moet het Nederlandse op het leger in Indië tijdens alle zeilen bijzetten in Atjeh, één door van in de laatste gebieden in uit de uitgestrekte naar Indische archipel die het gezag in van het in gouvernement niet naar aanvaardt.Meer Tegen het op einde van de door 19e eeuw in moet het Nederlandse leger in naar Indië op tv alle zeilen bijzetten in Atjeh, één met van de tijdens laatste gebieden tijdens in de uitgestrekte Indische archipel een die het naar gezag van het het gouvernement niet aanvaardt. op Dankzij de in eerzuchtige en door briljante generaal Van Heutsz lukt het door uiteindelijk om naar de uit Atjehse krijgsheer Toekoe Oemar een te verslaan en de Atjehese op bevolking te naar onderwerpen. De Atjeh-oorlog is het op een vuile oorlog, gruwelijke naar foto's getuigen daarvan. tijdens Maar dankzij de inzet van naar het Korps een Marechaussee kunnen aan tijdens het begin het van de 20ste de eeuw grote winsten worden gemaakt door met met het verbouwen van tabak in en het winnen het van met olie. Hans Goedkoop praat in tijdens deze door aflevering onder meer met de oud-commandant het in van Bronbeek en Van Heutszkenner een Gerard Geerts en met ontdekt van in Museum Bronbeek het Toekoe op tv Oemar-spel dat op tv eind 19e eeuw heel op populair in was. Hij speelt dit met bordspel in Indonesië met de in Atjhese historicus het Mawardi Umar die het ook uitlegt waarom Atjeh door uit zich zo hevig verzette tegen de op tv Nederlanders. Hans Goedkoop een gaat bovendien uit op zoek naar naar de het allereerste olieput van het op gebied, ofwel de geboorte van uit de Koninklijke met Olie op en neemt een kijkje uit bij een van de weinige op tabaksplantages die uit er op tv nog resten in met de omgeving van het Medan.Minder

juni 2021
13-06-2018 17:25

De IJzeren Kooi

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Kooi

Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering van de positie van de vrouw, verheffing van de lagere standen. Nederland is in een eeuw tijd onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenle...

12-06-2018 17:25

Ten oorlog!

De IJzeren Eeuw - Ten oorlog!

Geschiedenisserie in dertien delen van NTR/VPRO over de negentiende eeuw. Tegen het einde van de 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel d...

11-06-2018 17:35

Abraham de Geweldige

De IJzeren Eeuw - Abraham de Geweldige

Na Thorbeckes grondwet van 1848 is het Abraham Kuyper die de kleyne luyden een stem geeft. Door een eigen krant op te richten, een eigen school, een eigen universiteit, een eigen partij en kerk. De wereld in het klein. Een grandioos organis...

08-06-2018 17:05

Een nieuwe wereld

De IJzeren Eeuw - Een nieuwe wereld

In de late 19e eeuw voltrekt zich een revolutie op wetenschappelijk gebied. Er worden door Nederlanders ontdekkingen gedaan die voorgoed het inzicht in de wereld om ons heen veranderen. Het gaat over materie en licht, over de evolutie van d...

07-06-2018 17:30

Twente op stoom

De IJzeren Eeuw - Twente op stoom

Je kunt het je nauwelijks meer voorstellen, maar aan het eind van de 19e eeuw is Enschede één van de grotere textielsteden. In een rap tempo heeft het zich ontwikkeld van een slome boerengemeenschap tot een swingend mondiaal handelscentrum....

06-06-2018 17:30

Een vreemde kerk in de straat

De IJzeren Eeuw - Een vreemde kerk in de straat

Na eeuwen van onderdrukking krijgt rooms-katholiek Nederland in de loop van de 19e eeuw steeds meer vrijheden terug. Er ontstaat onder de katholieken een hernieuwd zelfvertrouwen. Architect Pierre Cuypers, bekend van het Rijksmuseum en het ...

05-06-2018 17:25

Amsterdam, een kolerestad

De IJzeren Eeuw - Amsterdam, een kolerestad

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van het Sarphatipark en de Sarphatistraat in Amsterdam. Maar bijna niemand weet meer wie Samuel Sarphati was. De arts, die in de 19e eeuw niet kon aanzien dat zijn patiënten stierven door smerig drinkwat...

04-06-2018 17:30

Het geheim van Rotterdam

De IJzeren Eeuw - Het geheim van Rotterdam

De Rotterdamse haven, pijler van de Nederlandse economie, ontstaat in de 19e eeuw. Met dank aan de bijna vergeten zakenman Lodewijk Pincoffs. Hij is het die samen met vriend en bankier Marten Mees de oude elite en gemeente mee weet te krijg...

01-06-2018 16:55

Vrouwen voorwaarts

De IJzeren Eeuw - Vrouwen voorwaarts

De vrouwenbeweging vindt haar wortels in de 19e eeuw, een eeuw die allesbehalve vrouwvriendelijk was. Deze strijd begint niet op de barricades, maar in huiskamers en wordt gevoerd door keurige, vaak ongetrouwde dames uit hogere kringen. Dez...

31-05-2018 17:30

Arme grond, rijke man

De IJzeren Eeuw - Arme grond, rijke man

Willem Albert Scholten begint in 1850 in Foxhol in Groningen met een fabriekje voor aardappelmeel, in een gebied dat is gedoemd tot armoede. Zijn imperium groeit in vijftig jaar uit naar 21 fabrieken, waarvan een tiental over de grens, tot ...

30-05-2018 17:25

Land zonder paupers

De IJzeren Eeuw - Land zonder paupers

Nederland, 1818. Bedelaars en dronkaards, weesjes en ontheemde gezinnen ontsieren het straatbeeld. Het prille koninkrijk staat er slecht voor. Een reeks mislukte oogsten heeft een groot deel van de bevolking in de armoede gestort. Wat te do...

29-05-2018 17:25

Een machtige weduwe

De IJzeren Eeuw - Een machtige weduwe

Een splinternieuw koninkrijk en geen cent te makken. Zo staat Nederland er in 1814 voor. Koning Willem I aan de slag. Zijn natie moet mee met de andere Europese machten. Het land gaat op de schop, wordt klaargemaakt voor een nieuwe tijd. Er...

28-05-2018 17:30

De Allereerste Koning

De IJzeren Eeuw - De Allereerste Koning

Aflevering over de man die de Oranjes het liefst willen vergeten: Lodewijk Napoleon, onze eerste koning, een Fransman. Hij regeerde van 1806 tot 1810 over ons land. Hij was een Fransman, hier geparachuteerd door zijn machtige broer, keizer ...

21-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Nederland is eind 19e eeuw onherkenbaar veranderd, maar is deze moderne samenleving niet te massaal, te technisch en te lawaaierig geworden?Meer Aan het einde van de 19e eeuw is er alle reden voor optimisme. Stijgende welvaart, verbetering ...

20-07-2016 16:10

De IJzeren Eeuw

De IJzeren Eeuw - De IJzeren Eeuw

Eind 19e eeuw moet het Nederlandse leger in Indië alle zeilen bijzetten in Atjeh, één van de laatste gebieden in de uitgestrekte Indische archipel die het gezag van het gouvernement niet aanvaardt.Meer Tegen het einde van de 19e eeuw moet h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De IJzeren Eeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De IJzeren Eeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De IJzeren Eeuw bij De IJzeren Eeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De IJzeren Eeuw. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De IJzeren Eeuw gemist

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De IJzeren Eeuw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De IJzeren Eeuw? Hier kun je alle uitzendingen van De IJzeren Eeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!