Programma gemist?

Bolero wordt ten uit onrechte door naar de politie een gearresteerd. Ernest met en Celestine moeten een zijn onschuld zien te op bewijzen.

Celestine vindt dat tijdens er een de ster met de een muizennaam moet zijn en een de gaat op zoek op tv naar een ster die ze zelf een een naam kan uit geven. Ernest en van met Bolero besluiten haar een handje te door op tv helpen.

Ernest loopt zijn op uit oude muziekvriend Leon tegen het lijf. door Celestine tijdens heeft geen uit goed gevoel bij in Leon en dat blijkt terecht van te op tv zijn.

Ernest door heeft een baantje naar als suppoost tijdens in het museum, zodat Celestine naar naar hartelust kan uit tekenen en tijdens schilderen. Maar dan het valt Ernest op tv in slaap en door verdwijnt er een een schilderij..

Ernest en in Celestine vinden door een ganzenkuikentje. Zo'n een diertje opvoeden de valt niet mee, van vooral wanneer je zelf geen gans uit uit bent...

Celestine op tv denkt dat uit er een monster in het op tv meer woont en de gaat op onderzoek met uit.

De het muizen houden uit ieder jaar een feest. met Dit jaar mogen de Ernest en op tv mevrouw Tulp ook uit komen.

De honingkoeken van een op tv Ernest smaken opeens naar op ouwe sokken. Bovendien slaan zijn in met bijen op hol. Celestine ontdekt het dat dit een komt door van een nieuwe spray van mevrouw tijdens Tulp.

Ernest, Celestine en met Bolero maken mevrouw naar Tulp aan het door schrikken met met een nep naar vliegende schotel.

Ernest is een de het knopje van zijn accordeon kwijt de en kan niet meer op tv spelen. Celestine gaat een op zoek de naar 'de groene in muis' die het spullen uit een huizen meeneemt. Daar op tv vindt ze de knop van het Ernest een terug.

Ernest van en Celestine met ontmoeten drie kleine muisjes met in een oude het molen.

Tussen van Ernest, een hongerige op tv beer, en Célestine, een kleine met van muis, groeit een vriendschap die uit alle uit vooroordelen weet te overwinnen.Meer de Animatie. Ernest, een uit grote beer die verkouden met is en honger naar heeft, zoekt met in het het vuilnis naar wat voedsel. Net op op het moment in dat hij iets in op zijn mond tijdens wil stoppen hoort hij op iemand roepen: 'Stop!' de een De kleine muis die door hij op wil op tv eten zegt: 'Als je me naar niet opeet naar geef ik je met alles wat naar je wilt.' Dit is het van met moment waarop de op muis Célestine, die haar eigen een hachje probeert te in redden, in het leven van van Ernest op zijn kop het zet.Minder

juni 2021
12-10-2018 14:40

De grote boze beer

Ernest & Célestine - De grote boze beer

Bolero wordt ten onrechte door de politie gearresteerd. Ernest en Celestine moeten zijn onschuld zien te bewijzen.

11-10-2018 14:50

Een ster voor Celestine

Ernest & Célestine - Een ster voor Celestine

Celestine vindt dat er een ster met een muizennaam moet zijn en gaat op zoek naar een ster die ze zelf een naam kan geven. Ernest en Bolero besluiten haar een handje te helpen.

09-10-2018 14:40

Leon

Ernest & Célestine - Leon

Ernest loopt zijn oude muziekvriend Leon tegen het lijf. Celestine heeft geen goed gevoel bij Leon en dat blijkt terecht te zijn.

08-10-2018 14:45

Het verdwenen schilderij

Ernest & Célestine - Het verdwenen schilderij

Ernest heeft een baantje als suppoost in het museum, zodat Celestine naar hartelust kan tekenen en schilderen. Maar dan valt Ernest in slaap en verdwijnt er een schilderij..

05-10-2018 14:50

Bibi

Ernest & Célestine - Bibi

Ernest en Celestine vinden een ganzenkuikentje. Zo'n diertje opvoeden valt niet mee, vooral wanneer je zelf geen gans bent...

04-10-2018 14:45

Het monster in het meer

Ernest & Célestine - Het monster in het meer

Celestine denkt dat er een monster in het meer woont en gaat op onderzoek uit.

02-10-2018 14:45

Het muizenfeest

Ernest & Célestine - Het muizenfeest

De muizen houden ieder jaar een feest. Dit jaar mogen Ernest en mevrouw Tulp ook komen.

01-10-2018 14:45

De brabbelkoeken

Ernest & Célestine - De brabbelkoeken

De honingkoeken van Ernest smaken opeens naar ouwe sokken. Bovendien slaan zijn bijen op hol. Celestine ontdekt dat dit komt door een nieuwe spray van mevrouw Tulp.

28-09-2018 14:45

De vliegende schotel

Ernest & Célestine - De vliegende schotel

Ernest, Celestine en Bolero maken mevrouw Tulp aan het schrikken met een nep vliegende schotel.

27-09-2018 14:40

De knop van de accordeon

Ernest & Célestine - De knop van de accordeon

Ernest is een knopje van zijn accordeon kwijt en kan niet meer spelen. Celestine gaat op zoek naar 'de groene muis' die spullen uit huizen meeneemt. Daar vindt ze de knop van Ernest terug.

25-09-2018 14:40

De kleine spoken

Ernest & Célestine - De kleine spoken

Ernest en Celestine ontmoeten drie kleine muisjes in een oude molen.

05-04-2015 13:02

Ernest & Célestine

Ernest & Célestine - Ernest & Célestine

Tussen Ernest, een hongerige beer, en Célestine, een kleine muis, groeit een vriendschap die alle vooroordelen weet te overwinnen.Meer Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel....

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!