Programma gemist?

De winter het is gekomen naar en alle tijdens beren gaan in winterslaap. een Alleen Ernest is eigenwijs een en wil pas een gaan op slapen als het heel naar erg koud in is.

Celestine raakt naar haar knuffel Simeon in kwijt. door Ernest rijdt per in ongeluk over Simeon met zijn fiets, het de maar durft dat niet uit te vertellen.

Ernest in en Celestine proberen meneer Martin de een en mevrouw Tulp gelukkiger te het maken door ze aan met elkaar te op koppelen.

Celestine de mag voor het eerst mee een op een muizenkamp.

Mevrouw Tulp met is panisch voor ratten het de en neemt haar intrek met bij Ernest en uit Celestine.

Celestine krijgt van een uitnodiging op voor de verjaardag van Augustin uit en op tv komt erachter dat ze niet tijdens weet tijdens wanneer haar eigen verjaardag de is. Ernest en Celestine van het gaan op onderzoek het uit, samen met mevrouw in Tulp.

Bolero met stoot zijn hoofd en het is ervan met overtuigd dat hij een muis in van is.

Ernest met heeft honger naar en wil eten kopen, maar met Celestine wil de graag verf voor haar cadeau uit op voor Mandarine, die jarig door is. Zodra Ernest tijdens het geld heeft verdiend, door twijfelt van hij, verf voor Celestine, het of brood voor hem? Intussen het heeft Celestine met daar al een oplossing met voor naar gevonden.

Ernest is uitgenodigd tijdens voor een feestje op tv naar bij zijn neef Sjuul en hij door wil op vanzelfsprekend Celestine op meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom het heeft Ernest er door geen zin tijdens meer in, hij kneust in zelfs zijn op enkel zodat van hij niet hoeft te gaan. een Celestine organiseert een de uit verrassingsfeest en het blijkt door erg mee te met vallen met op de enkel van uit Ernest.

Ernest de wordt ziek tijdens na het eten door van een hele stapel tijdens brabbelkoeken. Celestine ontdekt een dat ze een heel goede met zuster op is.

Ernest op moet het berenvolkslied de zingen bij de onthulling van de een standbeeld, naar maar krijgt last van door zijn stem. Celestine een helpt hem een met door zingen.

Ernest tijdens en Celestine proberen van te ontdekken hoe het uit komt dat er steeds in spullen door verdwijnen. Dan tijdens blijkt dat Celestine met slaapwandelt.

Meneer Martin vraagt tijdens Ernest om een naar concert op tv te geven in zijn op tv winkel. Hij de wil dat Ernest van op een pianola speelt de die het niet meer op tv zo in goed doet en dat ziet uit Ernest het niet zo het zitten...

Celestine wil graag van met de nieuwe, met van luxe trein naar het zuiden. De tijdens kaartjes het zijn echter zo door duur dat Ernest de zijn viool een moet verkopen om uit een ritje te door kunnen betalen.

De naar oma van Ernest komt een op een bezoek. Ernest en Celestine de moeten snel goede manieren van leren.

mei 2021
19-09-2019 11:10

De sneeuwstorm

Ernest & Célestine - De sneeuwstorm

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

06-11-2018 14:40

Simeon is verdwenen

Ernest & Célestine - Simeon is verdwenen

Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.

05-11-2018 14:40

Beter met z'n twee

Ernest & Célestine - Beter met z'n twee

Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.

02-11-2018 14:40

Celestine gaat op muizenkamp

Ernest & Célestine - Celestine gaat op muizenkamp

Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.

01-11-2018 15:50

De redding van mevrouw Tulp

Ernest & Célestine - De redding van mevrouw Tulp

Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.

30-10-2018 14:45

Celestines verjaardag

Ernest & Célestine - Celestines verjaardag

Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.

29-10-2018 14:45

Waar zit je toch, Bolero?

Ernest & Célestine - Waar zit je toch, Bolero?

Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.

26-10-2018 14:45

De sneeuwmuis

Ernest & Célestine - De sneeuwmuis

Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al...

25-10-2018 14:45

Het feestje van neef Sjuul

Ernest & Célestine - Het feestje van neef Sjuul

Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine...

23-10-2018 14:45

En buiten waait de wind

Ernest & Célestine - En buiten waait de wind

Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.

22-10-2018 14:45

Celestine zingt als een muisje

Ernest & Célestine - Celestine zingt als een muisje

Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.

19-10-2018 14:45

De slaapwandelaar

Ernest & Célestine - De slaapwandelaar

Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.

18-10-2018 14:50

De pianola

Ernest & Célestine - De pianola

Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...

16-10-2018 14:45

De zuidelijke express

Ernest & Célestine - De zuidelijke express

Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.

15-10-2018 14:50

Goede manieren

Ernest & Célestine - Goede manieren

De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!