Programma gemist?

De een winter is uit gekomen en alle door beren gaan in naar winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs naar en wil pas het gaan slapen als het op de heel erg koud op is.

Celestine op raakt haar knuffel Simeon tijdens kwijt. Ernest rijdt per op in ongeluk over Simeon met op zijn fiets, maar durft dat tijdens niet te tijdens vertellen.

Ernest de en Celestine proberen meneer Martin tijdens in en mevrouw Tulp gelukkiger naar te maken door de ze aan uit elkaar te koppelen.

Celestine mag naar voor het op eerst mee op naar muizenkamp.

Mevrouw uit Tulp is panisch voor ratten door en neemt haar uit intrek met bij Ernest en door Celestine.

Celestine met krijgt een uitnodiging voor op tv de verjaardag van Augustin een en komt erachter op op tv dat ze niet weet in wanneer haar eigen het verjaardag is. Ernest en Celestine het gaan op op onderzoek uit, een samen met mevrouw in Tulp.

Bolero stoot het zijn hoofd en is uit naar ervan overtuigd dat een hij een muis uit is.

Ernest heeft honger door en wil door eten kopen, maar Celestine op tv de wil graag verf voor haar in cadeau voor Mandarine, die een jarig is. het Zodra Ernest in het geld heeft verdiend, twijfelt naar hij, verf op tv voor Celestine, of uit brood voor hem? Intussen de heeft met Celestine daar al een een oplossing door voor gevonden.

Ernest is in uitgenodigd met voor een feestje bij zijn van neef Sjuul en van hij in wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul tijdens doet door moeilijk. Daarom heeft Ernest het er geen zin de meer van in, hij kneust zelfs een zijn enkel zodat tijdens hij niet hoeft te in gaan. Celestine organiseert een naar verrassingsfeest met en het blijkt in erg mee te vallen met van een de enkel van op tv Ernest.

Ernest uit wordt ziek na het eten op van met een hele uit stapel brabbelkoeken. Celestine met ontdekt dat ze een heel goede naar zuster een is.

Ernest moet het in van berenvolkslied zingen bij met de onthulling van een uit standbeeld, maar krijgt last van naar zijn naar stem. Celestine helpt hem met van door zingen.

Ernest en Celestine in proberen te naar ontdekken de hoe het komt op tv dat er steeds spullen verdwijnen. in Dan blijkt dat Celestine tijdens tijdens slaapwandelt.

Meneer Martin het vraagt Ernest om een van concert een te geven in zijn een winkel. Hij naar wil dat Ernest door op een pianola in speelt die het het niet meer zo goed doet het en dat ziet op Ernest niet zo uit een zitten...

Celestine in wil graag met de het nieuwe, luxe trein het naar het zuiden. De uit kaartjes zijn van echter naar zo duur dat naar Ernest zijn viool moet verkopen om op tv een ritje te met kunnen een betalen.

De oma het van Ernest het komt op tijdens bezoek. Ernest en Celestine een moeten snel een goede manieren leren.

mei 2020
19-09-2019 11:10

De sneeuwstorm

Ernest & Célestine - De sneeuwstorm

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

06-11-2018 14:40

Simeon is verdwenen

Ernest & Célestine - Simeon is verdwenen

Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.

05-11-2018 14:40

Beter met z'n twee

Ernest & Célestine - Beter met z'n twee

Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.

02-11-2018 14:40

Celestine gaat op muizenkamp

Ernest & Célestine - Celestine gaat op muizenkamp

Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.

01-11-2018 15:50

De redding van mevrouw Tulp

Ernest & Célestine - De redding van mevrouw Tulp

Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.

30-10-2018 14:45

Celestines verjaardag

Ernest & Célestine - Celestines verjaardag

Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.

29-10-2018 14:45

Waar zit je toch, Bolero?

Ernest & Célestine - Waar zit je toch, Bolero?

Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.

26-10-2018 14:45

De sneeuwmuis

Ernest & Célestine - De sneeuwmuis

Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al...

25-10-2018 14:45

Het feestje van neef Sjuul

Ernest & Célestine - Het feestje van neef Sjuul

Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine...

23-10-2018 14:45

En buiten waait de wind

Ernest & Célestine - En buiten waait de wind

Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.

22-10-2018 14:45

Celestine zingt als een muisje

Ernest & Célestine - Celestine zingt als een muisje

Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.

19-10-2018 14:45

De slaapwandelaar

Ernest & Célestine - De slaapwandelaar

Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.

18-10-2018 14:50

De pianola

Ernest & Célestine - De pianola

Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...

16-10-2018 14:45

De zuidelijke express

Ernest & Célestine - De zuidelijke express

Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.

15-10-2018 14:50

Goede manieren

Ernest & Célestine - Goede manieren

De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!