Programma gemist?

De winter op tv is gekomen en van alle beren gaan in de naar winterslaap. Alleen Ernest uit is eigenwijs en wil van pas gaan slapen als op tv het heel erg koud een van is.

Celestine raakt door haar in knuffel Simeon kwijt. Ernest op tv rijdt per ongeluk naar over Simeon met zijn een fiets, tijdens maar durft dat niet te naar vertellen.

Ernest het en Celestine van proberen meneer Martin en mevrouw Tulp op tv door gelukkiger te maken door ze uit aan elkaar te op koppelen.

Celestine op mag voor door het eerst mee op tv op muizenkamp.

Mevrouw de Tulp is panisch voor uit ratten en neemt in haar intrek bij Ernest van een en Celestine.

Celestine de krijgt een in uitnodiging voor de verjaardag in van Augustin en komt naar erachter dat ze tijdens niet weet wanneer haar tijdens eigen verjaardag is. door Ernest en met Celestine gaan op tv op onderzoek uit, samen naar met mevrouw het Tulp.

Bolero de stoot zijn hoofd van en is ervan uit overtuigd dat hij een de muis in is.

Ernest heeft honger tijdens en wil de eten kopen, in maar Celestine wil graag met verf voor haar cadeau op tv voor Mandarine, in die jarig het is. Zodra op tv Ernest het geld heeft verdiend, tijdens twijfelt hij, verf op voor naar Celestine, of brood voor op hem? Intussen heeft Celestine daar een al een uit oplossing voor op gevonden.

Ernest van is uitgenodigd voor een feestje op tijdens bij zijn neef Sjuul van en hij wil vanzelfsprekend Celestine naar meenemen, maar naar Sjuul doet moeilijk. naar Daarom door heeft Ernest er geen zin meer een met in, hij kneust zelfs zijn enkel een zodat hij uit niet hoeft te naar gaan. Celestine organiseert op een tijdens verrassingsfeest en het blijkt door erg mee te de vallen met de enkel van van uit Ernest.

Ernest het wordt ziek na op het eten van van een hele met stapel brabbelkoeken. Celestine op ontdekt dat ze een naar heel goede een zuster is.

Ernest moet het in berenvolkslied zingen bij een door de onthulling van een de standbeeld, maar krijgt last van in zijn stem. op Celestine in helpt hem met een zingen.

Ernest en Celestine de proberen te naar ontdekken hoe een het komt dat er tijdens steeds spullen verdwijnen. Dan op tv blijkt dat Celestine tijdens tijdens slaapwandelt.

Meneer tijdens Martin vraagt Ernest om een door concert tijdens te geven in zijn op winkel. naar Hij wil dat Ernest op het een door pianola speelt die op het niet meer zo goed doet de en dat van ziet Ernest niet van zo de zitten...

Celestine op tv wil graag uit met de nieuwe, luxe met trein naar het op tv zuiden. De tijdens kaartjes zijn echter zo duur dat een Ernest tijdens zijn viool moet de verkopen om een in ritje te kunnen naar betalen.

De door oma van een Ernest komt op bezoek. Ernest naar en Celestine moeten snel een naar goede manieren leren.

september 2020
19-09-2019 11:10

De sneeuwstorm

Ernest & Célestine - De sneeuwstorm

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

06-11-2018 14:40

Simeon is verdwenen

Ernest & Célestine - Simeon is verdwenen

Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.

05-11-2018 14:40

Beter met z'n twee

Ernest & Célestine - Beter met z'n twee

Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.

02-11-2018 14:40

Celestine gaat op muizenkamp

Ernest & Célestine - Celestine gaat op muizenkamp

Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.

01-11-2018 15:50

De redding van mevrouw Tulp

Ernest & Célestine - De redding van mevrouw Tulp

Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.

30-10-2018 14:45

Celestines verjaardag

Ernest & Célestine - Celestines verjaardag

Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.

29-10-2018 14:45

Waar zit je toch, Bolero?

Ernest & Célestine - Waar zit je toch, Bolero?

Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.

26-10-2018 14:45

De sneeuwmuis

Ernest & Célestine - De sneeuwmuis

Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al...

25-10-2018 14:45

Het feestje van neef Sjuul

Ernest & Célestine - Het feestje van neef Sjuul

Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine...

23-10-2018 14:45

En buiten waait de wind

Ernest & Célestine - En buiten waait de wind

Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.

22-10-2018 14:45

Celestine zingt als een muisje

Ernest & Célestine - Celestine zingt als een muisje

Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.

19-10-2018 14:45

De slaapwandelaar

Ernest & Célestine - De slaapwandelaar

Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.

18-10-2018 14:50

De pianola

Ernest & Célestine - De pianola

Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...

16-10-2018 14:45

De zuidelijke express

Ernest & Célestine - De zuidelijke express

Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.

15-10-2018 14:50

Goede manieren

Ernest & Célestine - Goede manieren

De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!