Programma gemist?

De winter is een gekomen en alle uit beren gaan in naar winterslaap. Alleen tijdens Ernest tijdens is eigenwijs en wil pas met gaan slapen als tijdens het het heel erg koud door is.

Celestine raakt door haar knuffel een Simeon kwijt. Ernest rijdt door per ongeluk naar over Simeon met zijn fiets, met naar maar durft dat niet met te vertellen.

Ernest en Celestine naar proberen meneer op Martin en mevrouw Tulp met gelukkiger tijdens te maken door ze op aan elkaar met te koppelen.

Celestine naar mag voor van het eerst mee op het muizenkamp.

Mevrouw een Tulp is panisch voor op tv ratten en van neemt haar intrek bij Ernest de en door Celestine.

Celestine krijgt het een uitnodiging voor de de verjaardag uit van Augustin tijdens en komt erachter dat ze niet op tv een weet wanneer haar eigen verjaardag uit is. Ernest naar en Celestine gaan uit op onderzoek uit, samen met naar in mevrouw Tulp.

Bolero stoot zijn uit het hoofd en is ervan overtuigd dat door hij een muis van uit is.

Ernest naar heeft honger en naar wil eten kopen, maar op tv Celestine wil graag verf de door voor haar cadeau voor Mandarine, die de met jarig is. Zodra de Ernest het geld heeft uit verdiend, twijfelt hij, verf voor het Celestine, of met brood voor uit hem? Intussen heeft Celestine daar van al een een oplossing het voor gevonden.

Ernest is uitgenodigd tijdens voor een in feestje bij uit zijn neef Sjuul en hij een op tv wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar op tv Sjuul door doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er uit geen zin in meer in in, hij kneust zelfs een zijn enkel zodat hij naar niet uit hoeft te gaan. Celestine organiseert een een verrassingsfeest en het door uit blijkt erg mee te vallen op met de enkel van een met Ernest.

Ernest door wordt ziek na het eten op tv de van een hele stapel brabbelkoeken. door Celestine ontdekt dat ze op een de heel goede tijdens zuster is.

Ernest met moet het naar berenvolkslied zingen bij de onthulling van een een standbeeld, door maar krijgt tijdens last van zijn stem. van Celestine de helpt hem met uit zingen.

Ernest en Celestine in op proberen te ontdekken door hoe het komt de dat er steeds spullen verdwijnen. naar Dan blijkt dat het Celestine van slaapwandelt.

Meneer op Martin vraagt Ernest om tijdens een het concert te geven de in zijn winkel. Hij wil van dat Ernest op de een op pianola speelt die het niet meer op tv zo tijdens goed doet en op dat ziet Ernest niet zo met met zitten...

Celestine wil graag met met de de nieuwe, luxe op tv trein naar het op tv zuiden. De kaartjes zijn echter tijdens zo duur op tv dat naar Ernest zijn viool moet verkopen een om een ritje te door kunnen door betalen.

De oma door van Ernest komt op tv op bezoek. naar Ernest en Celestine moeten uit snel goede met manieren leren.

november 2019
19-09-2019 11:10

De sneeuwstorm

Ernest & Célestine - De sneeuwstorm

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

06-11-2018 14:40

Simeon is verdwenen

Ernest & Célestine - Simeon is verdwenen

Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.

05-11-2018 14:40

Beter met z'n twee

Ernest & Célestine - Beter met z'n twee

Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.

02-11-2018 14:40

Celestine gaat op muizenkamp

Ernest & Célestine - Celestine gaat op muizenkamp

Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.

01-11-2018 15:50

De redding van mevrouw Tulp

Ernest & Célestine - De redding van mevrouw Tulp

Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.

30-10-2018 14:45

Celestines verjaardag

Ernest & Célestine - Celestines verjaardag

Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.

29-10-2018 14:45

Waar zit je toch, Bolero?

Ernest & Célestine - Waar zit je toch, Bolero?

Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.

26-10-2018 14:45

De sneeuwmuis

Ernest & Célestine - De sneeuwmuis

Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al...

25-10-2018 14:45

Het feestje van neef Sjuul

Ernest & Célestine - Het feestje van neef Sjuul

Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine...

23-10-2018 14:45

En buiten waait de wind

Ernest & Célestine - En buiten waait de wind

Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.

22-10-2018 14:45

Celestine zingt als een muisje

Ernest & Célestine - Celestine zingt als een muisje

Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.

19-10-2018 14:45

De slaapwandelaar

Ernest & Célestine - De slaapwandelaar

Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.

18-10-2018 14:50

De pianola

Ernest & Célestine - De pianola

Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...

16-10-2018 14:45

De zuidelijke express

Ernest & Célestine - De zuidelijke express

Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.

15-10-2018 14:50

Goede manieren

Ernest & Célestine - Goede manieren

De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!