Programma gemist?

De het winter is gekomen en een alle beren gaan in uit winterslaap. Alleen door Ernest is de eigenwijs en wil pas gaan tijdens op tv slapen als het heel op tv erg koud op is.

Celestine raakt haar in naar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt met per ongeluk uit over Simeon met de zijn fiets, maar durft dat de niet te naar vertellen.

Ernest een en Celestine proberen meneer Martin door en mevrouw een Tulp gelukkiger van te maken door ze met aan elkaar te met koppelen.

Celestine door mag voor het eerst mee met op op tv muizenkamp.

Mevrouw Tulp is naar panisch in voor ratten en neemt haar met intrek bij in Ernest en door Celestine.

Celestine het krijgt een uitnodiging voor van de verjaardag van Augustin in en tijdens komt erachter dat ze niet op weet een wanneer haar eigen verjaardag een is. Ernest en Celestine met gaan op tijdens onderzoek uit, samen op met mevrouw met Tulp.

Bolero stoot zijn door hoofd en is tijdens ervan naar overtuigd dat hij een een muis een is.

Ernest van heeft honger en op tv wil eten kopen, op tv maar Celestine wil graag op verf voor op haar cadeau voor Mandarine, een die jarig tijdens is. Zodra Ernest het met geld heeft van verdiend, twijfelt hij, door verf voor Celestine, of brood met voor hem? Intussen van heeft door Celestine daar met al een oplossing voor het gevonden.

Ernest is uit uitgenodigd door voor een feestje van bij zijn neef een Sjuul en hij het wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, uit maar Sjuul doet moeilijk. naar Daarom heeft Ernest er uit geen zin een meer in, een hij kneust zelfs zijn enkel van zodat door hij niet hoeft de te gaan. in Celestine organiseert een naar verrassingsfeest en het blijkt erg mee tijdens te vallen met met de enkel van op door Ernest.

Ernest uit wordt ziek na het in eten van een het hele stapel brabbelkoeken. van Celestine ontdekt in dat ze op tv een heel goede zuster het is.

Ernest moet het op tv berenvolkslied zingen in bij de onthulling van het door een standbeeld, maar naar krijgt last van zijn stem. Celestine een helpt door hem met door zingen.

Ernest door en Celestine proberen te uit ontdekken een hoe het komt dat op er steeds spullen het verdwijnen. Dan blijkt op dat Celestine met slaapwandelt.

Meneer Martin vraagt een tijdens Ernest om een concert te geven op tv in een zijn winkel. Hij wil in dat naar Ernest op een pianola speelt van die het naar niet meer zo goed op doet en op tv dat ziet Ernest niet uit zo naar zitten...

Celestine wil graag met met de nieuwe, het de luxe trein naar het zuiden. De op met kaartjes zijn echter zo duur dat door Ernest zijn door viool moet verkopen in om een ritje te met kunnen met betalen.

De oma van een Ernest komt het op uit bezoek. Ernest en Celestine moeten met snel naar goede manieren leren.

september 2021
19-09-2019 11:10

De sneeuwstorm

Ernest & Célestine - De sneeuwstorm

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

06-11-2018 14:40

Simeon is verdwenen

Ernest & Célestine - Simeon is verdwenen

Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.

05-11-2018 14:40

Beter met z'n twee

Ernest & Célestine - Beter met z'n twee

Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.

02-11-2018 14:40

Celestine gaat op muizenkamp

Ernest & Célestine - Celestine gaat op muizenkamp

Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.

01-11-2018 15:50

De redding van mevrouw Tulp

Ernest & Célestine - De redding van mevrouw Tulp

Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.

30-10-2018 14:45

Celestines verjaardag

Ernest & Célestine - Celestines verjaardag

Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.

29-10-2018 14:45

Waar zit je toch, Bolero?

Ernest & Célestine - Waar zit je toch, Bolero?

Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.

26-10-2018 14:45

De sneeuwmuis

Ernest & Célestine - De sneeuwmuis

Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al...

25-10-2018 14:45

Het feestje van neef Sjuul

Ernest & Célestine - Het feestje van neef Sjuul

Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine...

23-10-2018 14:45

En buiten waait de wind

Ernest & Célestine - En buiten waait de wind

Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.

22-10-2018 14:45

Celestine zingt als een muisje

Ernest & Célestine - Celestine zingt als een muisje

Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.

19-10-2018 14:45

De slaapwandelaar

Ernest & Célestine - De slaapwandelaar

Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.

18-10-2018 14:50

De pianola

Ernest & Célestine - De pianola

Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...

16-10-2018 14:45

De zuidelijke express

Ernest & Célestine - De zuidelijke express

Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.

15-10-2018 14:50

Goede manieren

Ernest & Célestine - Goede manieren

De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!