Programma gemist?

De tijdens winter is uit gekomen en alle beren gaan tijdens in winterslaap. Alleen in Ernest op tv is eigenwijs en wil pas door gaan slapen naar als het heel erg koud met op tv is.

Celestine met raakt haar knuffel Simeon kwijt. van op Ernest rijdt per naar ongeluk over Simeon van met zijn fiets, maar durft een dat een niet te vertellen.

Ernest van en Celestine tijdens proberen meneer Martin en mevrouw Tulp een gelukkiger te maken van door ze aan op elkaar van te koppelen.

Celestine met mag voor het eerst mee in op door muizenkamp.

Mevrouw een Tulp is panisch voor ratten van en neemt haar tijdens intrek bij Ernest op tv en een Celestine.

Celestine krijgt een naar tijdens uitnodiging voor de verjaardag in van Augustin uit en komt erachter dat ze op tv niet weet wanneer haar van eigen verjaardag op tv is. Ernest en tijdens Celestine gaan een op onderzoek van uit, samen met mevrouw de Tulp.

Bolero van stoot zijn hoofd op tv en is ervan overtuigd dat de hij een het muis het is.

Ernest uit heeft honger en wil eten op kopen, maar met Celestine wil graag verf een voor uit haar cadeau het voor Mandarine, die jarig is. Zodra de Ernest het geld met heeft verdiend, tijdens twijfelt hij, naar verf voor van Celestine, of brood voor hem? Intussen op heeft Celestine daar de door al een oplossing voor op gevonden.

Ernest is naar uitgenodigd tijdens voor een feestje bij zijn de neef uit Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine met meenemen, maar uit Sjuul doet moeilijk. Daarom door heeft op tv Ernest er door geen zin meer in, tijdens hij kneust het zelfs zijn enkel de zodat hij niet uit hoeft te gaan. de Celestine organiseert een verrassingsfeest en een het met blijkt erg mee te vallen het met de enkel van in naar Ernest.

Ernest op wordt ziek na het eten op van tijdens een hele stapel brabbelkoeken. op Celestine ontdekt dat ze door een heel in goede zuster van is.

Ernest tijdens moet het naar berenvolkslied zingen bij van de onthulling van een standbeeld, met maar krijgt last tijdens van zijn stem. Celestine de helpt tijdens hem met met zingen.

Ernest en de Celestine proberen te ontdekken de uit hoe het komt dat in er steeds het spullen verdwijnen. Dan op tv blijkt dat Celestine op slaapwandelt.

Meneer het Martin vraagt Ernest uit om een met concert te geven in zijn winkel. naar Hij een wil dat met Ernest op een van pianola speelt die het uit niet meer zo goed tijdens doet en het dat ziet door Ernest niet zo op tv zitten...

Celestine wil graag op tv met de nieuwe, op luxe de trein naar uit het zuiden. De op tv kaartjes zijn echter een zo duur dat Ernest zijn viool naar de moet verkopen om een ritje van te kunnen op tv betalen.

De oma van met Ernest komt door op met bezoek. Ernest en Celestine moeten met snel goede een manieren leren.

juli 2020
19-09-2019 11:10

De sneeuwstorm

Ernest & Célestine - De sneeuwstorm

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

06-11-2018 14:40

Simeon is verdwenen

Ernest & Célestine - Simeon is verdwenen

Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.

05-11-2018 14:40

Beter met z'n twee

Ernest & Célestine - Beter met z'n twee

Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.

02-11-2018 14:40

Celestine gaat op muizenkamp

Ernest & Célestine - Celestine gaat op muizenkamp

Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.

01-11-2018 15:50

De redding van mevrouw Tulp

Ernest & Célestine - De redding van mevrouw Tulp

Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.

30-10-2018 14:45

Celestines verjaardag

Ernest & Célestine - Celestines verjaardag

Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.

29-10-2018 14:45

Waar zit je toch, Bolero?

Ernest & Célestine - Waar zit je toch, Bolero?

Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.

26-10-2018 14:45

De sneeuwmuis

Ernest & Célestine - De sneeuwmuis

Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al...

25-10-2018 14:45

Het feestje van neef Sjuul

Ernest & Célestine - Het feestje van neef Sjuul

Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine...

23-10-2018 14:45

En buiten waait de wind

Ernest & Célestine - En buiten waait de wind

Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.

22-10-2018 14:45

Celestine zingt als een muisje

Ernest & Célestine - Celestine zingt als een muisje

Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.

19-10-2018 14:45

De slaapwandelaar

Ernest & Célestine - De slaapwandelaar

Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.

18-10-2018 14:50

De pianola

Ernest & Célestine - De pianola

Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...

16-10-2018 14:45

De zuidelijke express

Ernest & Célestine - De zuidelijke express

Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.

15-10-2018 14:50

Goede manieren

Ernest & Célestine - Goede manieren

De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!