Programma gemist?

De op winter is gekomen en door alle een beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest met is eigenwijs van en van wil pas gaan slapen op tv als het heel erg koud in door is.

Celestine raakt op haar knuffel Simeon naar kwijt. de Ernest rijdt per ongeluk over Simeon de met op zijn fiets, maar durft in dat niet het te vertellen.

Ernest en Celestine op tijdens proberen meneer Martin en mevrouw Tulp de gelukkiger te maken uit door met ze aan elkaar het te koppelen.

Celestine met mag voor een het eerst mee op naar muizenkamp.

Mevrouw Tulp het is panisch voor door ratten en uit neemt haar uit intrek bij Ernest en het Celestine.

Celestine het krijgt een uitnodiging door voor de verjaardag van Augustin op en komt op erachter dat ze op niet weet in wanneer haar eigen verjaardag is. naar door Ernest en Celestine de gaan op onderzoek de uit, samen met het mevrouw Tulp.

Bolero het stoot zijn hoofd tijdens en is ervan overtuigd dat het hij met een muis in is.

Ernest met heeft honger en wil met eten kopen, met maar Celestine wil graag van verf op voor haar cadeau voor Mandarine, van die jarig in is. Zodra op Ernest het geld heeft een verdiend, twijfelt hij, door verf voor Celestine, of een brood voor hem? door Intussen met heeft Celestine daar al een de oplossing voor tijdens gevonden.

Ernest een is uitgenodigd tijdens voor een feestje bij zijn van neef naar Sjuul en hij wil het vanzelfsprekend Celestine meenemen, op tv maar Sjuul in doet moeilijk. Daarom heeft Ernest uit er in geen zin meer in, op tv hij kneust op tv zelfs zijn enkel zodat hij de niet hoeft te naar gaan. Celestine het organiseert een verrassingsfeest en het naar blijkt erg mee op te vallen op tv met de op tv enkel van op Ernest.

Ernest uit wordt ziek na het eten naar van het een hele stapel brabbelkoeken. Celestine naar ontdekt dat van ze een heel het goede zuster een is.

Ernest moet het de berenvolkslied zingen tijdens bij de de onthulling van een een standbeeld, maar krijgt last met van zijn stem. het Celestine het helpt hem met de zingen.

Ernest en Celestine op tv proberen te ontdekken op hoe het uit komt dat met er steeds spullen verdwijnen. Dan uit blijkt dat met Celestine een slaapwandelt.

Meneer door Martin vraagt op tv Ernest om een concert te geven het van in zijn winkel. in Hij wil dat Ernest op een door pianola speelt die uit de het niet meer zo van goed doet en dat ziet met Ernest niet in zo van zitten...

Celestine wil graag het met de nieuwe, een luxe trein het naar het het zuiden. De kaartjes van zijn echter zo duur dat van op Ernest zijn viool tijdens moet verkopen om een ritje met te kunnen in betalen.

De door oma van op tv Ernest komt op bezoek. Ernest op en Celestine moeten snel uit in goede manieren leren.

juni 2021
19-09-2019 11:10

De sneeuwstorm

Ernest & Célestine - De sneeuwstorm

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

06-11-2018 14:40

Simeon is verdwenen

Ernest & Célestine - Simeon is verdwenen

Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.

05-11-2018 14:40

Beter met z'n twee

Ernest & Célestine - Beter met z'n twee

Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.

02-11-2018 14:40

Celestine gaat op muizenkamp

Ernest & Célestine - Celestine gaat op muizenkamp

Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.

01-11-2018 15:50

De redding van mevrouw Tulp

Ernest & Célestine - De redding van mevrouw Tulp

Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.

30-10-2018 14:45

Celestines verjaardag

Ernest & Célestine - Celestines verjaardag

Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.

29-10-2018 14:45

Waar zit je toch, Bolero?

Ernest & Célestine - Waar zit je toch, Bolero?

Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.

26-10-2018 14:45

De sneeuwmuis

Ernest & Célestine - De sneeuwmuis

Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al...

25-10-2018 14:45

Het feestje van neef Sjuul

Ernest & Célestine - Het feestje van neef Sjuul

Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine...

23-10-2018 14:45

En buiten waait de wind

Ernest & Célestine - En buiten waait de wind

Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.

22-10-2018 14:45

Celestine zingt als een muisje

Ernest & Célestine - Celestine zingt als een muisje

Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.

19-10-2018 14:45

De slaapwandelaar

Ernest & Célestine - De slaapwandelaar

Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.

18-10-2018 14:50

De pianola

Ernest & Célestine - De pianola

Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...

16-10-2018 14:45

De zuidelijke express

Ernest & Célestine - De zuidelijke express

Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.

15-10-2018 14:50

Goede manieren

Ernest & Célestine - Goede manieren

De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ernest & Célestine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ernest & Célestine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ernest & Célestine bij Ernest & Célestine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ernest & Célestine. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ernest & Célestine gemist

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Ernest & Célestine, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Ernest & Célestine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Ernest & Célestine? Hier kun je alle uitzendingen van Ernest & Célestine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!