Programma gemist?

De Uitmarkt wordt door het ook dit jaar weer tijdens feestelijk afgesloten de met de Musical een Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren met Romy Monteiro en Frits Sissing naar presenteren het grootse met door meezingspektakel voor jong en oud. De op mooiste liedjes op passeren de met revue en de worden gezongen door grote musicalsterren als door Jim Bakkum, Vajèn in van den door Bosch, Renée het van Wegberg, Willemijn op Verkaik, Stanley Burleson, met Freek Bartels en op Pia Douwes. De line-up de van naar de Musical Sing-a-Long bestaat onder meer naar uit van On your Feet, Vamos!, op Frozen, De uit Marathon, Liesbeth door de Musical, Was getekend naar Annie M.G. Schmidt, My op tv Fair Lady en Soldaat in van van Oranje.

Tovenaar met Kwark vindt in het in Heksenbos een ei de waar het geen vogel uitkomt maar een door klein uit meisje. Een bijzonder uit meisje. Een miniheksje, de dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de met de jeugd. Een groot met avontuur begint soms met uit een klein eitje, door dat ontdekt op tv tovenaar Kwark als hij in een het de Heksenbos een een ei vindt waar geen vogel een uitkomt maar op tv een klein meisje. Een bijzonder uit meisje. een Een miniheksje, van dat hij Foeksia noemt. Foeksia wil door dolgraag net door zo goed leren een toveren als haar op vader met en is dan met ook dolblij als ze naar de door een Heksenschool mag. Deze school wordt tijdens geleid door Juf Minuul, van in een moerasheks die al uit meer dan in vijftig jaar een oogje op Kwark tijdens naar heeft en die de haar gevoelens dan ook een niet onder stoelen of door banken steekt. Op naar de Miniheksenschool leert Foeksia tijdens wind maken en tijdens tovert van ze met van wolken. Maar doordat ze een soms wat overmoedig is, gaan het haar toverkunsten regelmatig de ook op tv goed fout. Vliegend met op haar uit handvegertje maakt Foeksia het het Heksenbos onveilig en op bezorgt haar nieuwbakken vader met Kwark zo op nu en dan het een hoop kopzorgen: het Foeksia is namelijk heel naar nieuwsgierig naar een de mensenwereld. Een wereld waar op Kwark niets van van moet hebben op tv want: mensen uit zijn gevaarlijk! van Maar als Foeksia in het in bos het mensenjongetje met Tommie ziet, wint haar in nieuwsgierigheid een het van van Kwarks goedbedoelde waarschuwingen en het zoekt ze naar Tommie later op in de een mensenstad. Als Foeksia er een dan ook nog door achterkomt dat op tv Tommie's oom de Rogier het Heksenbos wil met platgooien naar om er een door snelweg aan te in leggen, zit er door nog maar één door ding op. Foeksia zal samen het met Tommie het Heksenbos in naar moeten redden.Minder

van 15:35,Familiefilm

De uit Uitmarkt wordt het ook dit jaar afgesloten door met de AVRO een Musical sing-a-long. Met sterren uit in alle door grote musicals en een aandacht voor nieuwe producties. Met van het in Metropole Orkest het o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

Musicalmeezingfeest. van Live vanaf het Museumplein als op afsluiting een van de Amsterdamse Uitmarkt. Met op tv spetterende optredens in uit Daddy Cool, Zorro, naar Wicked, uit Zangeres Zonder Naam, Miss met Saigon e.a. Tevens het bijzondere het optredens uit het rijke verleden van van 50 jaar van musical in met Nederland. Presentatie: met Kim-Lian van der op tv Meij, Frits Sissing.

Liveregistratie in van hét op meezingfeest van het jaar op tv vanaf de Uitmarkt in op de Dam in Amsterdam, de met op optredens van de van grootste musicalsterren van Nederland op en exclusieve met voorproefjes uit musicals als o.a. het Sonneveld, uit Love me uit tender, West Side Story en Mary op Poppins. Presentatie: op tv Chantal Janzen, Frits een Sissing.

mei 2021
27-08-2017 21:15

Live: Musical Sing-a-Long

Musical sing a long - Live: Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar weer feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren het grootse meezingspektakel voor jong en oud. De mooiste liedje...

13-10-2014 15:29

Zappbios: Foeksia de miniheks

Musical sing a long - Zappbios: Foeksia de miniheks

Tovenaar Kwark vindt in het Heksenbos een ei waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat on...

05-06-2013 15:35

wo 5 jun 2013

Musical sing a long - wo 5 jun 2013

15:35,Familiefilm

26-08-2012 21:20

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Musical sing a long - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit alle grote musicals en aandacht voor nieuwe producties. Met het Metropole Orkest o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

28-08-2011 21:15

Aflevering 3

Musical sing a long - Aflevering 3

Musicalmeezingfeest. Live vanaf het Museumplein als afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende optredens uit Daddy Cool, Zorro, Wicked, Zangeres Zonder Naam, Miss Saigon e.a. Tevens bijzondere optredens uit het rijke verleden v...

30-08-2009 21:20

Aflevering 2

Musical sing a long - Aflevering 2

Liveregistratie van hét meezingfeest van het jaar vanaf de Uitmarkt op de Dam in Amsterdam, met optredens van de grootste musicalsterren van Nederland en exclusieve voorproefjes uit musicals als o.a. Sonneveld, Love me tender, West Side Sto...

Musical sing a long gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical sing a long de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical sing a long bij Musical sing a long liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical sing a long. Heb je een uitzending van Musical sing a long gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical sing a long gemist

Liveregistratie van het beste op musicalgebied vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Presentatie: Chantal Janzen en FritsSissing.

Uitzending gemist van Musical sing a long? Hier kun je alle uitzendingen van Musical sing a long kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!