Programma gemist?

De Uitmarkt wordt naar ook van dit jaar weer feestelijk in afgesloten tijdens met de Musical Sing-a-Long. met Musicalliefhebbers en naar AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro een en Frits Sissing presenteren het grootse in meezingspektakel voor jong tijdens het en oud. De door mooiste liedjes passeren de revue het en worden uit gezongen door grote op musicalsterren als Jim Bakkum, Vajèn uit van den de Bosch, Renée op van Wegberg, een Willemijn Verkaik, Stanley Burleson, uit Freek Bartels en uit Pia Douwes. De line-up op tv van de Musical door Sing-a-Long bestaat tijdens onder meer uit naar On your Feet, Vamos!, een Frozen, De Marathon, de Liesbeth de Musical, door Was getekend op Annie M.G. Schmidt, My Fair het Lady en Soldaat naar het van Oranje.

Tovenaar op tv Kwark vindt in het Heksenbos op een ei door waar geen uit vogel uitkomt maar door een klein meisje. Een van bijzonder meisje. Een het miniheksje, dat naar hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor op tv de jeugd. Een van groot met avontuur begint van soms met een klein eitje, dat met ontdekt tovenaar Kwark naar als hij naar in het Heksenbos een tijdens ei naar vindt waar uit geen vogel uitkomt op tv maar een klein meisje. Een de bijzonder in meisje. Een miniheksje, dat in hij Foeksia noemt. Foeksia wil de op dolgraag net zo goed leren toveren op tv als van haar vader op en is dan ook dolblij uit als ze naar de tijdens Heksenschool met mag. Deze school uit wordt geleid door Juf Minuul, op tv een naar moerasheks die al meer dan de vijftig door jaar een oogje op Kwark van heeft en tijdens die haar gevoelens met dan ook niet het onder stoelen het of banken steekt. Op de een Miniheksenschool leert met Foeksia wind maken een en de tovert ze met wolken. naar Maar doordat het ze soms wat overmoedig met is, gaan haar toverkunsten in regelmatig ook een goed fout. Vliegend op haar tijdens handvegertje maakt Foeksia op het Heksenbos onveilig de en bezorgt van haar nieuwbakken vader Kwark op zo nu met en dan een hoop op tv door kopzorgen: Foeksia is namelijk een heel nieuwsgierig naar de tijdens mensenwereld. Een wereld waar de Kwark op niets van moet hebben door want: door mensen zijn gevaarlijk! Maar als Foeksia op in het bos een het mensenjongetje Tommie het ziet, met wint haar nieuwsgierigheid het in van naar Kwarks goedbedoelde waarschuwingen en zoekt ze door Tommie later op door in de mensenstad. op Als Foeksia uit er uit dan ook nog achterkomt dat Tommie's de oom met Rogier het Heksenbos naar wil platgooien om in er een snelweg aan van te een leggen, zit er nog maar in één een ding op. Foeksia zal samen met naar Tommie het door Heksenbos moeten uit redden.Minder

uit 15:35,Familiefilm

De Uitmarkt wordt uit ook op dit jaar door afgesloten met de een AVRO Musical sing-a-long. Met door sterren uit alle tijdens grote musicals het en aandacht voor nieuwe van producties. Met het Metropole door Orkest de o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

Musicalmeezingfeest. met Live vanaf het Museumplein als het met afsluiting van de van Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende optredens uit met in Daddy Cool, Zorro, met Wicked, Zangeres Zonder op tv Naam, Miss Saigon e.a. uit Tevens bijzondere optredens uit naar het rijke verleden de van 50 de jaar musical in de Nederland. Presentatie: Kim-Lian van van der Meij, de Frits Sissing.

Liveregistratie op tv van hét tijdens meezingfeest van het jaar vanaf de naar Uitmarkt door op de Dam in Amsterdam, in met optredens van op de grootste musicalsterren het van Nederland op en exclusieve voorproefjes uit een van musicals als o.a. het Sonneveld, Love me tender, West door Side uit Story en Mary Poppins. Presentatie: op tv Chantal Janzen, Frits het Sissing.

januari 2020
27-08-2017 21:15

Live: Musical Sing-a-Long

Musical sing a long - Live: Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar weer feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren het grootse meezingspektakel voor jong en oud. De mooiste liedje...

13-10-2014 15:29

Zappbios: Foeksia de miniheks

Musical sing a long - Zappbios: Foeksia de miniheks

Tovenaar Kwark vindt in het Heksenbos een ei waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat on...

05-06-2013 15:35

wo 5 jun 2013

Musical sing a long - wo 5 jun 2013

15:35,Familiefilm

26-08-2012 21:20

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Musical sing a long - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit alle grote musicals en aandacht voor nieuwe producties. Met het Metropole Orkest o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

28-08-2011 21:15

Aflevering 3

Musical sing a long - Aflevering 3

Musicalmeezingfeest. Live vanaf het Museumplein als afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende optredens uit Daddy Cool, Zorro, Wicked, Zangeres Zonder Naam, Miss Saigon e.a. Tevens bijzondere optredens uit het rijke verleden v...

30-08-2009 21:20

Aflevering 2

Musical sing a long - Aflevering 2

Liveregistratie van hét meezingfeest van het jaar vanaf de Uitmarkt op de Dam in Amsterdam, met optredens van de grootste musicalsterren van Nederland en exclusieve voorproefjes uit musicals als o.a. Sonneveld, Love me tender, West Side Sto...

Musical sing a long gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical sing a long de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical sing a long bij Musical sing a long liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical sing a long. Heb je een uitzending van Musical sing a long gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical sing a long gemist

Liveregistratie van het beste op musicalgebied vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Presentatie: Chantal Janzen en FritsSissing.

Uitzending gemist van Musical sing a long? Hier kun je alle uitzendingen van Musical sing a long kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!