Programma gemist?

De in Uitmarkt wordt ook dit uit jaar op weer feestelijk afgesloten met de Musical tijdens op tv Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren op tv Romy Monteiro en Frits met Sissing presenteren het uit grootse meezingspektakel voor jong het een en oud. De door mooiste liedjes passeren de revue met en worden gezongen de door grote naar musicalsterren als Jim Bakkum, Vajèn de met van den Bosch, Renée van in Wegberg, Willemijn Verkaik, Stanley het Burleson, Freek de Bartels en een Pia Douwes. uit De line-up van de Musical Sing-a-Long op tv door bestaat onder meer uit op tv On your Feet, Vamos!, Frozen, het De Marathon, Liesbeth van het de Musical, Was getekend Annie naar M.G. Schmidt, My door Fair Lady en op Soldaat van op Oranje.

Tovenaar op Kwark vindt in het Heksenbos uit een van ei waar op tv geen vogel uitkomt maar van een klein meisje. Een tijdens bijzonder meisje. op tv Een miniheksje, dat hij Foeksia uit noemt.Meer op tv Speelfilm voor de van jeugd. Een groot avontuur het begint soms met een in klein door eitje, dat ontdekt van tovenaar Kwark als hij in een het de Heksenbos een ei vindt het waar geen vogel in uitkomt de maar een klein meisje. Een in bijzonder meisje. Een een miniheksje, dat hij Foeksia met naar noemt. Foeksia wil dolgraag net in zo tijdens goed leren toveren tijdens als haar vader en is dan van ook dolblij als de ze de naar de Heksenschool mag. op Deze school wordt van geleid door Juf Minuul, door een moerasheks die naar al meer dan op tv vijftig een jaar een het oogje op Kwark met heeft en die haar gevoelens door dan in ook niet onder stoelen door of banken steekt. Op het de Miniheksenschool leert het Foeksia tijdens wind maken en tovert ze met op tv door wolken. Maar doordat naar ze soms wat overmoedig is, gaan door haar toverkunsten regelmatig naar ook uit goed fout. Vliegend van op haar uit handvegertje maakt Foeksia het Heksenbos onveilig van op tv en bezorgt haar nieuwbakken met vader Kwark zo nu en het het dan een hoop kopzorgen: Foeksia op tv is namelijk heel nieuwsgierig de naar door de mensenwereld. de Een wereld waar Kwark niets van van moet hebben naar want: mensen zijn gevaarlijk! het op Maar als Foeksia in van het bos het mensenjongetje de Tommie ziet, met wint haar nieuwsgierigheid het van door Kwarks op goedbedoelde waarschuwingen door en zoekt ze Tommie later met op in de mensenstad. het Als Foeksia met er dan een ook nog achterkomt dat van Tommie's van oom Rogier het Heksenbos wil platgooien het de om er een snelweg een aan te leggen, zit er het nog maar één in de ding op. Foeksia zal door samen met Tommie het van Heksenbos tijdens moeten redden.Minder

een 15:35,Familiefilm

De Uitmarkt wordt in ook in dit jaar afgesloten met de van op AVRO Musical sing-a-long. Met met sterren uit alle grote musicals een en aandacht voor op nieuwe producties. Met een het uit Metropole Orkest o.l.v. Maurice de Luttikhuizen!

Musicalmeezingfeest. Live naar vanaf het op Museumplein als afsluiting van de de Amsterdamse Uitmarkt. Met op spetterende optredens uit door Daddy Cool, Zorro, uit Wicked, uit Zangeres Zonder Naam, op tv Miss Saigon e.a. Tevens bijzondere op optredens uit op het van rijke verleden van 50 jaar het musical tijdens in Nederland. Presentatie: de Kim-Lian van der met Meij, Frits Sissing.

Liveregistratie van door hét meezingfeest van door het jaar vanaf de door Uitmarkt op naar de het Dam in Amsterdam, met optredens van in de grootste musicalsterren uit uit van Nederland en exclusieve voorproefjes uit in musicals als door o.a. Sonneveld, Love me de op tender, West Side Story uit en Mary Poppins. Presentatie: Chantal naar Janzen, op Frits Sissing.

juli 2021
27-08-2017 21:15

Live: Musical Sing-a-Long

Musical sing a long - Live: Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar weer feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren het grootse meezingspektakel voor jong en oud. De mooiste liedje...

13-10-2014 15:29

Zappbios: Foeksia de miniheks

Musical sing a long - Zappbios: Foeksia de miniheks

Tovenaar Kwark vindt in het Heksenbos een ei waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat on...

05-06-2013 15:35

wo 5 jun 2013

Musical sing a long - wo 5 jun 2013

15:35,Familiefilm

26-08-2012 21:20

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Musical sing a long - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit alle grote musicals en aandacht voor nieuwe producties. Met het Metropole Orkest o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

28-08-2011 21:15

Aflevering 3

Musical sing a long - Aflevering 3

Musicalmeezingfeest. Live vanaf het Museumplein als afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende optredens uit Daddy Cool, Zorro, Wicked, Zangeres Zonder Naam, Miss Saigon e.a. Tevens bijzondere optredens uit het rijke verleden v...

30-08-2009 21:20

Aflevering 2

Musical sing a long - Aflevering 2

Liveregistratie van hét meezingfeest van het jaar vanaf de Uitmarkt op de Dam in Amsterdam, met optredens van de grootste musicalsterren van Nederland en exclusieve voorproefjes uit musicals als o.a. Sonneveld, Love me tender, West Side Sto...

Musical sing a long gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical sing a long de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical sing a long bij Musical sing a long liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical sing a long. Heb je een uitzending van Musical sing a long gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical sing a long gemist

Liveregistratie van het beste op musicalgebied vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Presentatie: Chantal Janzen en FritsSissing.

Uitzending gemist van Musical sing a long? Hier kun je alle uitzendingen van Musical sing a long kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!