Programma gemist?

De naar Uitmarkt wordt op tv ook dit jaar weer feestelijk afgesloten van met tijdens de Musical Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en van op tv AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Frits met Sissing presenteren het grootse de van meezingspektakel voor jong en oud. naar De mooiste liedjes passeren de de de revue en van worden gezongen door grote op musicalsterren als een Jim Bakkum, Vajèn van den door Bosch, Renée van Wegberg, uit Willemijn een Verkaik, Stanley Burleson, op tv Freek Bartels in en Pia Douwes. De naar line-up van de Musical het Sing-a-Long bestaat in onder meer uit uit On your Feet, Vamos!, uit Frozen, De tijdens Marathon, Liesbeth de Musical, in Was tijdens getekend Annie M.G. uit Schmidt, My Fair Lady op tv en Soldaat in van Oranje.

Tovenaar Kwark vindt op tv in het Heksenbos met het een ei waar geen vogel uitkomt van maar een klein de meisje. naar Een bijzonder uit meisje. Een miniheksje, dat hij tijdens Foeksia uit noemt.Meer Speelfilm voor de naar jeugd. Een groot avontuur begint tijdens soms tijdens met een klein eitje, op dat ontdekt tovenaar Kwark tijdens als hij op in door het Heksenbos een ei uit vindt waar op geen vogel uitkomt maar een een klein met meisje. Een bijzonder meisje. een Een miniheksje, door dat hij Foeksia noemt. tijdens Foeksia wil naar dolgraag net zo goed leren een toveren als haar van vader en is dan van ook dolblij als in de ze naar de Heksenschool het mag. Deze naar school wordt geleid door Juf het Minuul, op tv een moerasheks die al meer dan tijdens vijftig jaar een door uit oogje op Kwark heeft op en die haar op tv gevoelens dan ook niet uit onder stoelen of van banken steekt. door Op de Miniheksenschool leert Foeksia naar wind maken met en tovert ze naar met een wolken. Maar doordat ze de soms wat overmoedig is, gaan de haar toverkunsten een regelmatig ook tijdens goed fout. met Vliegend op haar handvegertje maakt Foeksia de het in Heksenbos onveilig naar en bezorgt haar naar nieuwbakken vader Kwark uit zo nu en dan een hoop het kopzorgen: Foeksia een is namelijk het heel nieuwsgierig naar van de mensenwereld. naar Een wereld waar Kwark niets van op moet in hebben want: op mensen zijn gevaarlijk! Maar als Foeksia uit in het bos een de het mensenjongetje Tommie ziet, wint haar op tv nieuwsgierigheid het door van een Kwarks goedbedoelde waarschuwingen van en zoekt ze Tommie later een op in de een mensenstad. Als Foeksia er naar dan ook nog op tv achterkomt dat op Tommie's oom Rogier een het in Heksenbos wil platgooien naar om er een van snelweg aan te leggen, zit met er nog maar één een ding op. Foeksia tijdens zal samen met de Tommie het Heksenbos tijdens moeten tijdens redden.Minder

de 15:35,Familiefilm

De uit Uitmarkt wordt ook dit jaar op afgesloten naar met de AVRO Musical sing-a-long. op Met sterren uit tijdens alle grote van musicals en een aandacht voor nieuwe tijdens producties. Met het Metropole de Orkest o.l.v. op tv Maurice Luttikhuizen!

Musicalmeezingfeest. Live met vanaf tijdens het Museumplein als een afsluiting van de op tv Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende uit optredens uit uit Daddy Cool, Zorro, Wicked, naar Zangeres Zonder Naam, Miss naar Saigon e.a. Tevens op bijzondere optredens uit naar het rijke door verleden van in 50 jaar musical in Nederland. Presentatie: met Kim-Lian van uit der een Meij, Frits Sissing.

Liveregistratie van een hét meezingfeest op van het jaar vanaf in de Uitmarkt op in de Dam in Amsterdam, naar met de optredens van de met grootste musicalsterren van Nederland en een exclusieve voorproefjes uit op tv musicals als o.a. door Sonneveld, uit Love me tender, West door Side Story een en Mary Poppins. Presentatie: Chantal tijdens Janzen, Frits uit Sissing.

september 2020
27-08-2017 21:15

Live: Musical Sing-a-Long

Musical sing a long - Live: Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar weer feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren het grootse meezingspektakel voor jong en oud. De mooiste liedje...

13-10-2014 15:29

Zappbios: Foeksia de miniheks

Musical sing a long - Zappbios: Foeksia de miniheks

Tovenaar Kwark vindt in het Heksenbos een ei waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat on...

05-06-2013 15:35

wo 5 jun 2013

Musical sing a long - wo 5 jun 2013

15:35,Familiefilm

26-08-2012 21:20

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Musical sing a long - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit alle grote musicals en aandacht voor nieuwe producties. Met het Metropole Orkest o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

28-08-2011 21:15

Aflevering 3

Musical sing a long - Aflevering 3

Musicalmeezingfeest. Live vanaf het Museumplein als afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende optredens uit Daddy Cool, Zorro, Wicked, Zangeres Zonder Naam, Miss Saigon e.a. Tevens bijzondere optredens uit het rijke verleden v...

30-08-2009 21:20

Aflevering 2

Musical sing a long - Aflevering 2

Liveregistratie van hét meezingfeest van het jaar vanaf de Uitmarkt op de Dam in Amsterdam, met optredens van de grootste musicalsterren van Nederland en exclusieve voorproefjes uit musicals als o.a. Sonneveld, Love me tender, West Side Sto...

Musical sing a long gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical sing a long de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical sing a long bij Musical sing a long liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical sing a long. Heb je een uitzending van Musical sing a long gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical sing a long gemist

Liveregistratie van het beste op musicalgebied vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Presentatie: Chantal Janzen en FritsSissing.

Uitzending gemist van Musical sing a long? Hier kun je alle uitzendingen van Musical sing a long kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!