Programma gemist?

De Uitmarkt van wordt ook dit op jaar naar weer feestelijk afgesloten een met de Musical het Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy een Monteiro en Frits Sissing naar presenteren het grootse op tv meezingspektakel voor door jong en oud. De in mooiste door liedjes passeren de naar revue en de worden gezongen door uit grote musicalsterren als Jim Bakkum, het Vajèn van den op Bosch, Renée van Wegberg, op tv Willemijn uit Verkaik, Stanley Burleson, Freek het Bartels uit en Pia Douwes. De line-up van naar de Musical op tv Sing-a-Long bestaat onder meer het uit op tv On your Feet, Vamos!, op tv Frozen, van De Marathon, Liesbeth de Musical, op Was van getekend Annie M.G. Schmidt, naar My Fair op tv Lady en Soldaat van uit Oranje.

Tovenaar Kwark een vindt in het een Heksenbos een ei waar uit de geen vogel uitkomt maar een op klein meisje. de Een bijzonder meisje. Een op miniheksje, dat hij Foeksia naar noemt.Meer op Speelfilm voor de jeugd. tijdens Een groot de avontuur begint soms met een in klein een eitje, dat ontdekt door tovenaar Kwark als uit hij in het Heksenbos tijdens een ei het vindt waar geen vogel van uitkomt door maar een klein naar meisje. Een bijzonder meisje. Een uit miniheksje, tijdens dat hij Foeksia noemt. Foeksia uit wil in dolgraag net zo goed leren toveren op tv als haar vader in de en is dan ook dolblij naar als ze naar het de naar Heksenschool mag. Deze school wordt geleid uit in door Juf Minuul, uit een moerasheks die al meer dan uit vijftig door jaar een oogje op Kwark op heeft en die het haar in gevoelens dan ook niet onder in stoelen of banken met steekt. Op op de Miniheksenschool leert Foeksia uit wind een maken en tovert tijdens ze met wolken. tijdens Maar doordat ze naar soms wat een overmoedig is, gaan haar toverkunsten van regelmatig ook goed op fout. Vliegend op haar op handvegertje de maakt Foeksia het Heksenbos onveilig van en uit bezorgt haar uit nieuwbakken vader Kwark zo uit nu en dan op tv een hoop kopzorgen: Foeksia is tijdens namelijk heel nieuwsgierig in naar door de mensenwereld. Een op tv wereld waar Kwark niets van uit naar moet hebben want: mensen zijn naar gevaarlijk! Maar als Foeksia uit in het op tv bos het het mensenjongetje Tommie ziet, op wint haar nieuwsgierigheid in het van Kwarks goedbedoelde waarschuwingen naar en zoekt op ze Tommie het later op in de mensenstad. door Als Foeksia in er dan ook nog de achterkomt dat Tommie's een oom naar Rogier het op Heksenbos wil platgooien om in er een in snelweg aan te leggen, van zit er nog maar tijdens één ding op. op Foeksia zal uit samen met Tommie het in Heksenbos moeten de redden.Minder

het 15:35,Familiefilm

De Uitmarkt op tv wordt ook dit uit jaar afgesloten met de een door AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit op tv alle grote naar musicals en op aandacht voor nieuwe producties. door Met op tv het Metropole Orkest o.l.v. de Maurice Luttikhuizen!

Musicalmeezingfeest. Live vanaf een het een Museumplein als afsluiting tijdens van de Amsterdamse Uitmarkt. van Met spetterende uit optredens uit op tv Daddy Cool, Zorro, Wicked, Zangeres uit Zonder Naam, naar Miss Saigon e.a. het Tevens bijzondere optredens een uit het rijke naar verleden van de 50 jaar musical in Nederland. Presentatie: uit Kim-Lian van der in door Meij, Frits Sissing.

Liveregistratie in van hét meezingfeest van van het jaar in vanaf de van Uitmarkt op de met Dam in Amsterdam, met optredens van met de grootste in musicalsterren van Nederland en door exclusieve voorproefjes uit naar musicals als o.a. naar in Sonneveld, Love me tender, West op tv Side Story op en Mary Poppins. Presentatie: met Chantal Janzen, Frits in Sissing.

juni 2020
27-08-2017 21:15

Live: Musical Sing-a-Long

Musical sing a long - Live: Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar weer feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren het grootse meezingspektakel voor jong en oud. De mooiste liedje...

13-10-2014 15:29

Zappbios: Foeksia de miniheks

Musical sing a long - Zappbios: Foeksia de miniheks

Tovenaar Kwark vindt in het Heksenbos een ei waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat on...

05-06-2013 15:35

wo 5 jun 2013

Musical sing a long - wo 5 jun 2013

15:35,Familiefilm

26-08-2012 21:20

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Musical sing a long - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit alle grote musicals en aandacht voor nieuwe producties. Met het Metropole Orkest o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

28-08-2011 21:15

Aflevering 3

Musical sing a long - Aflevering 3

Musicalmeezingfeest. Live vanaf het Museumplein als afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende optredens uit Daddy Cool, Zorro, Wicked, Zangeres Zonder Naam, Miss Saigon e.a. Tevens bijzondere optredens uit het rijke verleden v...

30-08-2009 21:20

Aflevering 2

Musical sing a long - Aflevering 2

Liveregistratie van hét meezingfeest van het jaar vanaf de Uitmarkt op de Dam in Amsterdam, met optredens van de grootste musicalsterren van Nederland en exclusieve voorproefjes uit musicals als o.a. Sonneveld, Love me tender, West Side Sto...

Musical sing a long gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical sing a long de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical sing a long bij Musical sing a long liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical sing a long. Heb je een uitzending van Musical sing a long gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical sing a long gemist

Liveregistratie van het beste op musicalgebied vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Presentatie: Chantal Janzen en FritsSissing.

Uitzending gemist van Musical sing a long? Hier kun je alle uitzendingen van Musical sing a long kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!