Programma gemist?

De Uitmarkt in wordt ook dit jaar uit weer tijdens feestelijk afgesloten met de Musical naar met Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy de Monteiro en van Frits Sissing presenteren het grootse met meezingspektakel voor tijdens jong en oud. De op tv door mooiste liedjes passeren de in revue en worden gezongen door een grote musicalsterren als een Jim op Bakkum, Vajèn van den Bosch, met Renée met van Wegberg, Willemijn Verkaik, Stanley de Burleson, Freek Bartels een en het Pia Douwes. naar De line-up van de Musical een Sing-a-Long bestaat onder meer door uit On het your op Feet, Vamos!, Frozen, De Marathon, uit Liesbeth op de Musical, Was getekend naar Annie M.G. Schmidt, My door Fair Lady en Soldaat door van van Oranje.

Tovenaar tijdens Kwark vindt in het Heksenbos op tv een ei waar tijdens geen vogel het uitkomt maar op tv een klein door meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, de tijdens dat hij Foeksia door noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een met de groot avontuur begint soms met een een naar klein eitje, dat ontdekt van tovenaar Kwark als door hij in het Heksenbos een de ei vindt waar op geen vogel van uitkomt door maar een klein met meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, op tv dat hij Foeksia de noemt. een Foeksia wil dolgraag uit net zo goed op tv leren toveren als het haar vader en is dan tijdens ook op tv dolblij als ze naar de een met Heksenschool mag. Deze school wordt geleid naar door Juf Minuul, de een moerasheks door die al meer dan tijdens vijftig jaar een de oogje op naar Kwark heeft door en die haar gevoelens dan in ook de niet onder stoelen of een banken op tv steekt. Op de Miniheksenschool leert Foeksia van met wind maken en het tovert ze met wolken. Maar doordat met ze soms uit wat met overmoedig is, gaan haar toverkunsten in regelmatig naar ook goed fout. Vliegend op haar naar handvegertje maakt op tv Foeksia het Heksenbos in onveilig en bezorgt een haar nieuwbakken vader op Kwark op tv zo nu en door dan een hoop kopzorgen: Foeksia is naar namelijk op heel nieuwsgierig naar de het mensenwereld. Een door wereld waar uit Kwark niets van in moet hebben want: mensen zijn tijdens gevaarlijk! een Maar als Foeksia in het bos door het mensenjongetje de Tommie ziet, wint een haar een nieuwsgierigheid het van Kwarks goedbedoelde tijdens waarschuwingen en tijdens zoekt ze uit Tommie later op in de van mensenstad. Als een Foeksia er dan ook nog door van achterkomt dat Tommie's oom Rogier van het Heksenbos het wil platgooien om naar er een tijdens snelweg aan te naar leggen, zit er nog tijdens maar één ding op. Foeksia op tv zal samen met met Tommie het Heksenbos tijdens moeten de redden.Minder

in 15:35,Familiefilm

De Uitmarkt met wordt ook door dit jaar afgesloten met in de door AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit uit alle grote musicals een en op tv aandacht voor nieuwe producties. de Met het Metropole op tv Orkest o.l.v. Maurice met Luttikhuizen!

Musicalmeezingfeest. Live het vanaf het Museumplein als de afsluiting van de door Amsterdamse Uitmarkt. van Met naar spetterende optredens uit Daddy Cool, het Zorro, uit Wicked, Zangeres Zonder een Naam, Miss Saigon e.a. Tevens in bijzondere optredens uit het de rijke tijdens verleden van 50 jaar naar musical in Nederland. Presentatie: in op tv Kim-Lian van der Meij, Frits door Sissing.

Liveregistratie op tv van hét meezingfeest van het tijdens jaar vanaf de naar Uitmarkt op de het Dam in Amsterdam, een tijdens met optredens van de grootste musicalsterren van van de Nederland en exclusieve voorproefjes op uit musicals als in o.a. Sonneveld, Love op me tender, met West Side Story en van Mary Poppins. Presentatie: Chantal een Janzen, Frits op tv Sissing.

januari 2021
27-08-2017 21:15

Live: Musical Sing-a-Long

Musical sing a long - Live: Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar weer feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long. Musicalliefhebbers en AVROTROS-presentatoren Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren het grootse meezingspektakel voor jong en oud. De mooiste liedje...

13-10-2014 15:29

Zappbios: Foeksia de miniheks

Musical sing a long - Zappbios: Foeksia de miniheks

Tovenaar Kwark vindt in het Heksenbos een ei waar geen vogel uitkomt maar een klein meisje. Een bijzonder meisje. Een miniheksje, dat hij Foeksia noemt.Meer Speelfilm voor de jeugd. Een groot avontuur begint soms met een klein eitje, dat on...

05-06-2013 15:35

wo 5 jun 2013

Musical sing a long - wo 5 jun 2013

15:35,Familiefilm

26-08-2012 21:20

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Musical sing a long - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical sing-a-long. Met sterren uit alle grote musicals en aandacht voor nieuwe producties. Met het Metropole Orkest o.l.v. Maurice Luttikhuizen!

28-08-2011 21:15

Aflevering 3

Musical sing a long - Aflevering 3

Musicalmeezingfeest. Live vanaf het Museumplein als afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt. Met spetterende optredens uit Daddy Cool, Zorro, Wicked, Zangeres Zonder Naam, Miss Saigon e.a. Tevens bijzondere optredens uit het rijke verleden v...

30-08-2009 21:20

Aflevering 2

Musical sing a long - Aflevering 2

Liveregistratie van hét meezingfeest van het jaar vanaf de Uitmarkt op de Dam in Amsterdam, met optredens van de grootste musicalsterren van Nederland en exclusieve voorproefjes uit musicals als o.a. Sonneveld, Love me tender, West Side Sto...

Musical sing a long gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Musical sing a long de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Musical sing a long bij Musical sing a long liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Musical sing a long. Heb je een uitzending van Musical sing a long gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Musical sing a long gemist

Liveregistratie van het beste op musicalgebied vanaf de Uitmarkt in Amsterdam. Presentatie: Chantal Janzen en FritsSissing.

Uitzending gemist van Musical sing a long? Hier kun je alle uitzendingen van Musical sing a long kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!