Programma gemist?

Tussen Toni door senior en door zijn vriendin in Yvonne wordt het steeds in serieuzer. Maar is de Senior wel een klaar om zich te binden van aan met één vrouw terwijl tijdens er zoveel verleidingen naar op de loer liggen? Tijdens op tv een bezoekje aan de de sauna confronteert het Conny Senior met die met het vraag. Ondertussen heeft Junior wat in anders tijdens aan zijn hoofd. de Het gaat niet zo het goed met zijn jongeheer naar en hij moet onder uit het mes. Gevolg: op een drie weken geen seks. Een hele door opgave! En naar eindelijk door is daar dan de op tv single met Mr. Polska. in Wordt dit de uit hit die zorgt de voor Juniors door grote doorbraak?

DJ Tony Junior een heeft een de grote droom: het zijn vader in en zijn moeder die achter het hem staan in naar de dj-booth tijdens in een optreden in zijn door favoriete club in in Lyon. En van die droom staat op op het punt met om uit uit te komen. een Er zijn alleen op tv een paar complicaties. Vader tijdens neemt zijn uit nieuwe vriendin mee naar Frankrijk uit en moeder haar 27-jarige met vriendje. En dit met uit gezelschap moet een paar dagen met op elkaar optrekken. Wordt van een het één groot feest of verandert de Juniors met droom in een uit nachtmerrie?

DJ Tony op tv Junior gaat op een uit mini-tour door van Canada en met Amerika; zeven door vluchten in vier naar dagen maar liefst. naar Omdat hij zijn succes wil delen op met diegenen in die hem lief zijn, van tijdens mogen vader, Conny en op huisvriend Gerard ook mee. Maar tijdens kan vader de het slopende met tempo van de op reis wel op tv aan? Hoe vergaat naar het Gerard, die nog de nooit een optreden van Junior het heeft van bijgewoond en die zelfs door nog nooit op buiten Nederland is geweest? uit En het overwint Conny haar vliegangst? Ook uit Junior heeft de te kampen met een paar tijdens naar tegenslagen.

Het is een in bijzondere dag: Tony met Junior wordt 25. tijdens Om dat te tijdens naar vieren, heeft vader Toni een op tv surpriseparty voor hem uit georganiseerd, waarvoor uit ook opa uitgenodigd wordt. Tony het in zelf denkt dat op tv hij met een paar vrienden gaat met eten bij van de in Chinees. Huisvriendin Conny is door ook druk in de weer op met met de voorbereidingen voor het op tv feest. Junior heeft op tv ondertussen helemaal niets in tijdens een de gaten. Op de avond door zelf verschijnt in er een heel bijzondere met gast, die uit alles op z'n kop op tv zet.

Tony Junior uit heeft van slecht geslapen. Hij heeft tijdens over zijn moeder gedroomd met naar wie hij op al bijna twee jaar in tijdens geen contact meer op tv heeft. Ook opa kwam in op de droom voor. Sinds uit met Toni Senior van uit moeder Linda is gescheiden, is een ook van het contact met de ouders van het Linda een verwaterd. Junior beseft dat op tv hij op tv zijn grootouders mist en naar in een impulsieve van bui besluiten hij in en zijn vader in ze op te zoeken. tijdens Hoe gaan zij reageren op tv als Toni een en Tony plots de voor de naar deur staan?

Een op grote droom van van dj Tony een Junior staat op het punt om op tv uit tijdens te komen. van Hij mag draaien op op het megadancefestival Tomorrowland! Vader Senior naar en tourmanager Brian een gaan natuurlijk uit met hem mee. met Maar onderweg gaat uit het mis! Ze belanden uit in de file. op Junior komt te naar laat in en ziet zijn droom in uit rook de opgaan. Teleurgesteld trekt het gezelschap in zich backstage terug, de een maar dan neemt uit de zaak totaal onverwachts tijdens een heel andere de wending.

augustus 2021
12-05-2015 21:33

Afl. 6

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 6

Tussen Toni senior en zijn vriendin Yvonne wordt het steeds serieuzer. Maar is Senior wel klaar om zich te binden aan één vrouw terwijl er zoveel verleidingen op de loer liggen? Tijdens een bezoekje aan de sauna confronteert Conny Senior me...

05-05-2015 21:33

Afl. 5

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 5

DJ Tony Junior heeft een grote droom: zijn vader en zijn moeder die achter hem staan in de dj-booth tijdens een optreden in zijn favoriete club in Lyon. En die droom staat op het punt om uit te komen. Er zijn alleen een paar complicaties. V...

28-04-2015 21:34

Afl. 4

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 4

DJ Tony Junior gaat op een mini-tour door Canada en Amerika; zeven vluchten in vier dagen maar liefst. Omdat hij zijn succes wil delen met diegenen die hem lief zijn, mogen vader, Conny en huisvriend Gerard ook mee. Maar kan vader het slope...

21-04-2015 21:32

Afl. 3

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 3

Het is een bijzondere dag: Tony Junior wordt 25. Om dat te vieren, heeft vader Toni een surpriseparty voor hem georganiseerd, waarvoor ook opa uitgenodigd wordt. Tony zelf denkt dat hij met een paar vrienden gaat eten bij de Chinees. Huisvr...

14-04-2015 21:33

Afl. 2

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 2

Tony Junior heeft slecht geslapen. Hij heeft over zijn moeder gedroomd met wie hij al bijna twee jaar geen contact meer heeft. Ook opa kwam in de droom voor. Sinds Toni Senior van moeder Linda is gescheiden, is ook het contact met de ouders...

07-04-2015 21:36

Afl. 1

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 1

Een grote droom van dj Tony Junior staat op het punt om uit te komen. Hij mag draaien op het megadancefestival Tomorrowland! Vader Senior en tourmanager Brian gaan natuurlijk met hem mee. Maar onderweg gaat het mis! Ze belanden in de file. ...

Toni & Tony: Zo Vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toni & Tony: Zo Vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toni & Tony: Zo Vader bij Toni & Tony: Zo Vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toni & Tony: Zo Vader. Heb je een uitzending van Toni & Tony: Zo Vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toni & Tony: Zo Vader gemist

Zo Zoon,Realityserie waarin een openhartig kijkje wordt gegeven in het hectische leven van vader Toni en zoon Tony Peroni Junior. Het muzikale tweetal runt de in muziekkringen bekende Starsound Studio. Daarnaast stond vader Toni in de jaren 80 in de Top 40 met het nummer 'KNMI' en daarvoor drumde hij jarenlang bij Het Goede Doel. Zoon Tony staat momenteel op het punt om door te breken als dj (Tony Junior). De bijzondere band tussen de twee komt uitgebreid aan bod, evenals de persoonlijke obstakels die de ze op weg naar de top moeten overwinnen.

Uitzending gemist van Toni & Tony: Zo Vader? Hier kun je alle uitzendingen van Toni & Tony: Zo Vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2015 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!