Programma gemist?

Tussen Toni de senior door en zijn vriendin Yvonne op tv wordt het steeds serieuzer. naar Maar op tv is Senior wel klaar om naar zich de te binden aan één vrouw terwijl op op tv er zoveel verleidingen op de door loer door liggen? Tijdens een bezoekje aan de naar sauna confronteert uit Conny tijdens Senior met die vraag. Ondertussen van heeft uit Junior wat anders tijdens aan zijn hoofd. Het op tv gaat niet zo een goed met zijn jongeheer en op een hij moet onder op het mes. Gevolg: de drie weken geen seks. Een hele door opgave! op En eindelijk is daar dan in de door single met Mr. Polska. naar Wordt dit de in hit die zorgt voor tijdens Juniors grote uit doorbraak?

DJ door Tony Junior heeft op tv een grote droom: zijn tijdens vader en zijn moeder het het die achter hem staan op tv in de dj-booth door tijdens een optreden in zijn op tv favoriete club op in een Lyon. En die van droom staat op tijdens het punt om uit te komen. tijdens de Er zijn alleen tijdens een paar complicaties. Vader neemt zijn in nieuwe uit vriendin mee naar naar Frankrijk en moeder van haar 27-jarige vriendje. En dit een gezelschap een moet een van paar dagen met elkaar naar optrekken. Wordt het op tv één groot feest of op verandert Juniors droom in met een door nachtmerrie?

DJ met Tony Junior gaat op van een mini-tour een door Canada en een Amerika; zeven vluchten door in vier dagen maar liefst. naar Omdat een hij zijn succes op tv wil delen in met diegenen die hem lief zijn, door mogen vader, Conny tijdens en huisvriend door Gerard ook door mee. Maar het kan vader het slopende tempo van naar door de reis wel aan? naar Hoe vergaat het Gerard, die op nog in nooit een optreden op tv van Junior heeft van bijgewoond en van die zelfs nog nooit door buiten Nederland is geweest? En door op tv overwint Conny haar door vliegangst? Ook Junior van heeft te kampen met op een paar op tv tegenslagen.

Het een is een bijzondere een dag: Tony Junior wordt 25. de Om dat te met uit vieren, heeft vader het Toni een surpriseparty voor op tv hem georganiseerd, waarvoor ook opa de op tv uitgenodigd wordt. Tony zelf denkt dat op hij met een op paar door vrienden gaat eten bij de uit Chinees. het Huisvriendin Conny is ook een druk in de weer naar met de op voorbereidingen voor een het feest. Junior heeft in ondertussen helemaal niets in van op de gaten. Op de de avond zelf verschijnt er het een heel bijzondere gast, op die de alles op z'n naar kop zet.

Tony Junior op heeft door slecht geslapen. Hij heeft over met zijn naar moeder gedroomd met wie naar hij al bijna twee jaar uit geen van contact meer een heeft. Ook opa in kwam in de droom voor. door Sinds Toni een Senior van moeder Linda is van gescheiden, tijdens is ook een het contact met de ouders van de Linda verwaterd. Junior uit beseft uit dat hij zijn op grootouders mist en naar in een impulsieve bui naar besluiten hij en tijdens zijn vader ze het op te zoeken. Hoe van gaan zij reageren naar als Toni en met Tony een plots voor de deur uit staan?

Een grote het droom van op tv dj Tony met Junior staat op het punt om van uit te komen. in Hij mag op tv draaien op het in megadancefestival Tomorrowland! Vader een Senior en tourmanager Brian uit gaan door natuurlijk met hem een mee. Maar onderweg gaat tijdens het mis! Ze belanden door in de met file. Junior in komt te laat en de ziet zijn in droom in rook opgaan. het Teleurgesteld trekt het gezelschap op zich een backstage terug, maar van dan neemt de zaak totaal de onverwachts een naar heel andere door wending.

oktober 2020
12-05-2015 21:33

Afl. 6

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 6

Tussen Toni senior en zijn vriendin Yvonne wordt het steeds serieuzer. Maar is Senior wel klaar om zich te binden aan één vrouw terwijl er zoveel verleidingen op de loer liggen? Tijdens een bezoekje aan de sauna confronteert Conny Senior me...

05-05-2015 21:33

Afl. 5

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 5

DJ Tony Junior heeft een grote droom: zijn vader en zijn moeder die achter hem staan in de dj-booth tijdens een optreden in zijn favoriete club in Lyon. En die droom staat op het punt om uit te komen. Er zijn alleen een paar complicaties. V...

28-04-2015 21:34

Afl. 4

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 4

DJ Tony Junior gaat op een mini-tour door Canada en Amerika; zeven vluchten in vier dagen maar liefst. Omdat hij zijn succes wil delen met diegenen die hem lief zijn, mogen vader, Conny en huisvriend Gerard ook mee. Maar kan vader het slope...

21-04-2015 21:32

Afl. 3

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 3

Het is een bijzondere dag: Tony Junior wordt 25. Om dat te vieren, heeft vader Toni een surpriseparty voor hem georganiseerd, waarvoor ook opa uitgenodigd wordt. Tony zelf denkt dat hij met een paar vrienden gaat eten bij de Chinees. Huisvr...

14-04-2015 21:33

Afl. 2

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 2

Tony Junior heeft slecht geslapen. Hij heeft over zijn moeder gedroomd met wie hij al bijna twee jaar geen contact meer heeft. Ook opa kwam in de droom voor. Sinds Toni Senior van moeder Linda is gescheiden, is ook het contact met de ouders...

07-04-2015 21:36

Afl. 1

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 1

Een grote droom van dj Tony Junior staat op het punt om uit te komen. Hij mag draaien op het megadancefestival Tomorrowland! Vader Senior en tourmanager Brian gaan natuurlijk met hem mee. Maar onderweg gaat het mis! Ze belanden in de file. ...

Toni & Tony: Zo Vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toni & Tony: Zo Vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toni & Tony: Zo Vader bij Toni & Tony: Zo Vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toni & Tony: Zo Vader. Heb je een uitzending van Toni & Tony: Zo Vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toni & Tony: Zo Vader gemist

Zo Zoon,Realityserie waarin een openhartig kijkje wordt gegeven in het hectische leven van vader Toni en zoon Tony Peroni Junior. Het muzikale tweetal runt de in muziekkringen bekende Starsound Studio. Daarnaast stond vader Toni in de jaren 80 in de Top 40 met het nummer 'KNMI' en daarvoor drumde hij jarenlang bij Het Goede Doel. Zoon Tony staat momenteel op het punt om door te breken als dj (Tony Junior). De bijzondere band tussen de twee komt uitgebreid aan bod, evenals de persoonlijke obstakels die de ze op weg naar de top moeten overwinnen.

Uitzending gemist van Toni & Tony: Zo Vader? Hier kun je alle uitzendingen van Toni & Tony: Zo Vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2015 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!