Programma gemist?

Tussen Toni senior op tv en zijn vriendin in Yvonne wordt een het steeds serieuzer. Maar een is door Senior wel klaar om uit zich het te binden aan één vrouw terwijl een op er zoveel verleidingen op de de loer liggen? Tijdens een naar bezoekje op tv aan de sauna een confronteert Conny Senior met van die vraag. tijdens Ondertussen heeft op Junior wat anders aan zijn hoofd. uit Het gaat in niet van zo goed met zijn in jongeheer en hij naar moet onder het mes. Gevolg: de drie weken naar geen seks. Een hele het opgave! En eindelijk op tv is daar naar dan de single met de Mr. naar Polska. Wordt dit de hit met een die zorgt voor Juniors grote door doorbraak?

DJ op tv Tony Junior heeft een op grote het droom: zijn vader op tv en zijn moeder die achter hem met staan de in de door dj-booth tijdens een optreden in zijn de favoriete club een in Lyon. En die op tv droom staat uit op het punt naar om door uit te komen. Er zijn alleen door van een paar complicaties. Vader neemt met zijn nieuwe in vriendin mee naar Frankrijk en met moeder haar 27-jarige door vriendje. En op dit gezelschap met moet een paar de dagen met door elkaar optrekken. Wordt het één groot in feest van of verandert Juniors met droom in een op nachtmerrie?

DJ op Tony Junior gaat op een een mini-tour door Canada door en in Amerika; zeven met vluchten in vier tijdens dagen maar liefst. Omdat naar hij zijn succes wil delen op tv het met diegenen die hem lief op zijn, mogen vader, Conny op tv en huisvriend Gerard in ook mee. Maar naar kan vader uit het slopende tempo van tijdens de reis wel in aan? een Hoe vergaat het Gerard, die tijdens nog met nooit een op optreden van Junior uit heeft bijgewoond en die naar zelfs nog nooit buiten tijdens Nederland is op geweest? En overwint op tv Conny haar vliegangst? in Ook Junior heeft te kampen uit met een een paar op tv tegenslagen.

Het is een met bijzondere dag: van Tony door Junior wordt 25. Om dat te op vieren, heeft vader het Toni een tijdens surpriseparty voor een hem georganiseerd, waarvoor ook opa het uitgenodigd wordt. Tony met zelf denkt dat uit hij een met een paar de vrienden gaat eten in bij de naar Chinees. Huisvriendin Conny door is ook druk in de uit weer met de voorbereidingen naar voor het het feest. Junior heeft ondertussen het van helemaal niets in in de gaten. Op met de avond zelf op tv verschijnt er een heel bijzondere de gast, die op tv alles op de z'n kop zet.

Tony Junior de heeft slecht uit geslapen. Hij in heeft over zijn de moeder gedroomd met wie hij van al bijna op tv twee jaar geen contact in meer heeft. Ook opa in kwam op tv in de door droom voor. Sinds Toni Senior van uit moeder door Linda is gescheiden, is ook naar het contact uit met de ouders van een Linda het verwaterd. Junior beseft dat hij naar de zijn grootouders mist een en in een impulsieve uit bui besluiten hij en zijn op tv vader ze op op met te zoeken. Hoe gaan zij reageren tijdens als Toni en in Tony plots voor van de tijdens deur staan?

Een grote droom met van van dj Tony op Junior staat op het punt door om uit te komen. met Hij een mag draaien op met het megadancefestival Tomorrowland! Vader van Senior en tourmanager Brian naar gaan natuurlijk door met hem mee. Maar de onderweg gaat het van door mis! Ze belanden in de de file. Junior het komt te laat en ziet op tv zijn droom op tv in rook opgaan. Teleurgesteld in een trekt het gezelschap zich backstage naar terug, in maar dan neemt de een zaak totaal onverwachts in een heel van andere wending.

maart 2021
12-05-2015 21:33

Afl. 6

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 6

Tussen Toni senior en zijn vriendin Yvonne wordt het steeds serieuzer. Maar is Senior wel klaar om zich te binden aan één vrouw terwijl er zoveel verleidingen op de loer liggen? Tijdens een bezoekje aan de sauna confronteert Conny Senior me...

05-05-2015 21:33

Afl. 5

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 5

DJ Tony Junior heeft een grote droom: zijn vader en zijn moeder die achter hem staan in de dj-booth tijdens een optreden in zijn favoriete club in Lyon. En die droom staat op het punt om uit te komen. Er zijn alleen een paar complicaties. V...

28-04-2015 21:34

Afl. 4

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 4

DJ Tony Junior gaat op een mini-tour door Canada en Amerika; zeven vluchten in vier dagen maar liefst. Omdat hij zijn succes wil delen met diegenen die hem lief zijn, mogen vader, Conny en huisvriend Gerard ook mee. Maar kan vader het slope...

21-04-2015 21:32

Afl. 3

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 3

Het is een bijzondere dag: Tony Junior wordt 25. Om dat te vieren, heeft vader Toni een surpriseparty voor hem georganiseerd, waarvoor ook opa uitgenodigd wordt. Tony zelf denkt dat hij met een paar vrienden gaat eten bij de Chinees. Huisvr...

14-04-2015 21:33

Afl. 2

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 2

Tony Junior heeft slecht geslapen. Hij heeft over zijn moeder gedroomd met wie hij al bijna twee jaar geen contact meer heeft. Ook opa kwam in de droom voor. Sinds Toni Senior van moeder Linda is gescheiden, is ook het contact met de ouders...

07-04-2015 21:36

Afl. 1

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 1

Een grote droom van dj Tony Junior staat op het punt om uit te komen. Hij mag draaien op het megadancefestival Tomorrowland! Vader Senior en tourmanager Brian gaan natuurlijk met hem mee. Maar onderweg gaat het mis! Ze belanden in de file. ...

Toni & Tony: Zo Vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toni & Tony: Zo Vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toni & Tony: Zo Vader bij Toni & Tony: Zo Vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toni & Tony: Zo Vader. Heb je een uitzending van Toni & Tony: Zo Vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toni & Tony: Zo Vader gemist

Zo Zoon,Realityserie waarin een openhartig kijkje wordt gegeven in het hectische leven van vader Toni en zoon Tony Peroni Junior. Het muzikale tweetal runt de in muziekkringen bekende Starsound Studio. Daarnaast stond vader Toni in de jaren 80 in de Top 40 met het nummer 'KNMI' en daarvoor drumde hij jarenlang bij Het Goede Doel. Zoon Tony staat momenteel op het punt om door te breken als dj (Tony Junior). De bijzondere band tussen de twee komt uitgebreid aan bod, evenals de persoonlijke obstakels die de ze op weg naar de top moeten overwinnen.

Uitzending gemist van Toni & Tony: Zo Vader? Hier kun je alle uitzendingen van Toni & Tony: Zo Vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2015 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!