Programma gemist?

Tussen Toni op senior en uit zijn vriendin Yvonne wordt uit het een steeds serieuzer. Maar is Senior naar wel klaar tijdens om zich te binden aan op één vrouw terwijl van er zoveel van verleidingen de op de loer het liggen? Tijdens een bezoekje aan de van sauna een confronteert Conny Senior op met die een vraag. Ondertussen heeft Junior wat met anders aan zijn hoofd. door Het gaat naar niet een zo goed met zijn jongeheer en het hij van moet onder het van mes. Gevolg: drie weken geen op seks. het Een hele op opgave! En eindelijk naar is daar dan de door single met in Mr. Polska. Wordt dit de hit door op die zorgt voor Juniors op tv grote doorbraak?

DJ van Tony Junior heeft een het grote droom: het zijn vader de en zijn moeder die achter hem door een staan in de dj-booth tijdens op tv een optreden in zijn met in favoriete club in Lyon. En die op droom staat uit op het punt om door uit uit te komen. met Er zijn alleen een op tv paar complicaties. op Vader neemt zijn nieuwe vriendin uit mee naar door Frankrijk en moeder haar 27-jarige de met vriendje. En dit het gezelschap moet een paar dagen naar met elkaar optrekken. Wordt een van het één groot naar feest of verandert Juniors op droom in een door nachtmerrie?

DJ tijdens Tony Junior gaat op de een mini-tour door op tv Canada en Amerika; naar zeven tijdens vluchten in vier dagen maar uit liefst. Omdat het hij zijn het succes wil delen met diegenen die met naar hem lief zijn, mogen vader, Conny een en huisvriend van Gerard ook mee. op Maar kan de vader het slopende de tempo van de reis wel in aan? Hoe vergaat door tijdens het Gerard, die nog op tv nooit een optreden van Junior in heeft tijdens bijgewoond en op tv die zelfs nog met nooit buiten Nederland is tijdens geweest? En van overwint Conny haar van vliegangst? Ook Junior tijdens heeft te kampen met het een paar in tegenslagen.

Het is een tijdens bijzondere dag: Tony door Junior een wordt 25. Om dat te een naar vieren, heeft vader Toni naar een surpriseparty voor hem met georganiseerd, waarvoor ook op tv opa de uitgenodigd wordt. Tony zelf denkt met dat een hij met een paar vrienden een gaat eten de bij de Chinees. Huisvriendin op Conny is ook van druk in de de weer met de voorbereidingen op tv voor het feest. in Junior heeft ondertussen van helemaal niets in in de uit gaten. Op de avond het zelf verschijnt er door een het heel bijzondere gast, die alles op op z'n het kop zet.

Tony Junior door heeft slecht met geslapen. Hij heeft over van zijn moeder gedroomd met op tv wie hij in al bijna tijdens twee jaar geen contact meer de heeft. Ook opa naar kwam uit in de droom voor. Sinds op op tv Toni Senior van moeder Linda een is naar gescheiden, is ook het tijdens contact met de ouders op tv van Linda verwaterd. op Junior door beseft dat hij tijdens zijn grootouders mist en in een van impulsieve bui met besluiten hij en zijn naar met vader ze op te zoeken. Hoe tijdens gaan zij van reageren als Toni van en door Tony plots voor de uit deur staan?

Een op tv grote droom van dj Tony een van Junior staat op het punt een om de uit te komen. op tv Hij mag draaien op het megadancefestival met Tomorrowland! Vader Senior door en tourmanager naar Brian gaan van natuurlijk met hem tijdens mee. Maar onderweg gaat het op tv mis! op Ze belanden in de het file. Junior komt het te laat en op tv ziet zijn droom in uit rook het opgaan. Teleurgesteld op tv trekt het gezelschap zich backstage tijdens terug, tijdens maar dan neemt van de zaak totaal onverwachts een in heel andere op tv wending.

juli 2020
12-05-2015 21:33

Afl. 6

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 6

Tussen Toni senior en zijn vriendin Yvonne wordt het steeds serieuzer. Maar is Senior wel klaar om zich te binden aan één vrouw terwijl er zoveel verleidingen op de loer liggen? Tijdens een bezoekje aan de sauna confronteert Conny Senior me...

05-05-2015 21:33

Afl. 5

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 5

DJ Tony Junior heeft een grote droom: zijn vader en zijn moeder die achter hem staan in de dj-booth tijdens een optreden in zijn favoriete club in Lyon. En die droom staat op het punt om uit te komen. Er zijn alleen een paar complicaties. V...

28-04-2015 21:34

Afl. 4

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 4

DJ Tony Junior gaat op een mini-tour door Canada en Amerika; zeven vluchten in vier dagen maar liefst. Omdat hij zijn succes wil delen met diegenen die hem lief zijn, mogen vader, Conny en huisvriend Gerard ook mee. Maar kan vader het slope...

21-04-2015 21:32

Afl. 3

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 3

Het is een bijzondere dag: Tony Junior wordt 25. Om dat te vieren, heeft vader Toni een surpriseparty voor hem georganiseerd, waarvoor ook opa uitgenodigd wordt. Tony zelf denkt dat hij met een paar vrienden gaat eten bij de Chinees. Huisvr...

14-04-2015 21:33

Afl. 2

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 2

Tony Junior heeft slecht geslapen. Hij heeft over zijn moeder gedroomd met wie hij al bijna twee jaar geen contact meer heeft. Ook opa kwam in de droom voor. Sinds Toni Senior van moeder Linda is gescheiden, is ook het contact met de ouders...

07-04-2015 21:36

Afl. 1

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 1

Een grote droom van dj Tony Junior staat op het punt om uit te komen. Hij mag draaien op het megadancefestival Tomorrowland! Vader Senior en tourmanager Brian gaan natuurlijk met hem mee. Maar onderweg gaat het mis! Ze belanden in de file. ...

Toni & Tony: Zo Vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toni & Tony: Zo Vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toni & Tony: Zo Vader bij Toni & Tony: Zo Vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toni & Tony: Zo Vader. Heb je een uitzending van Toni & Tony: Zo Vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toni & Tony: Zo Vader gemist

Zo Zoon,Realityserie waarin een openhartig kijkje wordt gegeven in het hectische leven van vader Toni en zoon Tony Peroni Junior. Het muzikale tweetal runt de in muziekkringen bekende Starsound Studio. Daarnaast stond vader Toni in de jaren 80 in de Top 40 met het nummer 'KNMI' en daarvoor drumde hij jarenlang bij Het Goede Doel. Zoon Tony staat momenteel op het punt om door te breken als dj (Tony Junior). De bijzondere band tussen de twee komt uitgebreid aan bod, evenals de persoonlijke obstakels die de ze op weg naar de top moeten overwinnen.

Uitzending gemist van Toni & Tony: Zo Vader? Hier kun je alle uitzendingen van Toni & Tony: Zo Vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2015 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!