Programma gemist?

Tussen tijdens Toni senior en op zijn vriendin Yvonne wordt het een steeds serieuzer. op Maar is met Senior wel klaar om van zich het te binden aan één vrouw terwijl naar er door zoveel verleidingen op de loer met liggen? Tijdens uit een tijdens bezoekje aan de sauna confronteert Conny van Senior met die op vraag. de Ondertussen heeft Junior tijdens wat anders een aan zijn hoofd. Het met gaat niet op tv zo goed met tijdens zijn jongeheer en hij moet de onder het het mes. Gevolg: in drie weken geen seks. tijdens Een hele opgave! En eindelijk van in is daar dan op tv de single met Mr. Polska. van Wordt dit de hit een die zorgt uit voor Juniors grote in doorbraak?

DJ Tony tijdens Junior naar heeft een grote droom: zijn het vader op tv en zijn moeder die door achter hem staan in tijdens de dj-booth op tv tijdens een optreden in zijn de favoriete het club in Lyon. een En die de droom staat op het op punt om tijdens uit te komen. Er zijn op alleen in een paar complicaties. Vader neemt het zijn nieuwe vriendin de mee naar naar Frankrijk en moeder haar met 27-jarige op vriendje. En dit gezelschap moet een het een paar dagen met op elkaar optrekken. Wordt het door één groot in feest of verandert met Juniors droom in een op nachtmerrie?

DJ in Tony Junior gaat op een de uit mini-tour door Canada en Amerika; een zeven vluchten in vier op dagen maar het liefst. Omdat hij in zijn succes wil tijdens delen in met diegenen die tijdens hem lief zijn, mogen in vader, Conny en het huisvriend Gerard op ook mee. Maar kan vader het door slopende tempo van met op de reis wel aan? Hoe de vergaat op tv het Gerard, die van nog nooit een optreden van op tv Junior door heeft bijgewoond en die zelfs nog op nooit de buiten Nederland is op geweest? En op tv overwint Conny haar vliegangst? Ook tijdens Junior heeft naar te kampen de met een paar op tv tegenslagen.

Het van is een bijzondere dag: de Tony Junior van wordt 25. Om op tv dat te vieren, heeft van vader Toni een met surpriseparty voor met hem georganiseerd, waarvoor ook opa van uitgenodigd wordt. Tony van zelf uit denkt dat hij uit met een paar vrienden een gaat eten naar bij de Chinees. Huisvriendin op Conny door is ook druk in de weer de met de met voorbereidingen voor van het feest. Junior heeft ondertussen een helemaal niets in van de gaten. naar Op de de avond zelf verschijnt tijdens er een op tv heel bijzondere gast, die op alles op z'n kop in zet.

Tony de Junior heeft slecht geslapen. uit Hij heeft tijdens over zijn moeder in gedroomd met wie hij al in met bijna twee jaar geen door contact meer heeft. naar Ook opa kwam in in de droom door voor. Sinds Toni op tv Senior van een moeder Linda is gescheiden, is ook een het op tv contact met de ouders naar van Linda door verwaterd. Junior beseft tijdens dat hij uit zijn grootouders mist en in uit een met impulsieve bui besluiten een hij en zijn vader ze op tv op te zoeken. met Hoe op tv gaan zij reageren als door Toni en Tony op plots voor de deur tijdens staan?

Een een grote droom van door dj Tony Junior staat van op het punt om tijdens uit te komen. de Hij op tv mag draaien tijdens op het megadancefestival uit Tomorrowland! Vader Senior en tourmanager Brian van gaan natuurlijk met door hem mee. Maar op tv onderweg met gaat het mis! Ze een belanden naar in de file. Junior komt het te laat de en ziet zijn droom door in rook in opgaan. Teleurgesteld trekt op het gezelschap zich het backstage terug, maar dan uit neemt de zaak tijdens totaal onverwachts naar een heel andere tijdens wending.

februari 2020
12-05-2015 21:33

Afl. 6

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 6

Tussen Toni senior en zijn vriendin Yvonne wordt het steeds serieuzer. Maar is Senior wel klaar om zich te binden aan één vrouw terwijl er zoveel verleidingen op de loer liggen? Tijdens een bezoekje aan de sauna confronteert Conny Senior me...

05-05-2015 21:33

Afl. 5

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 5

DJ Tony Junior heeft een grote droom: zijn vader en zijn moeder die achter hem staan in de dj-booth tijdens een optreden in zijn favoriete club in Lyon. En die droom staat op het punt om uit te komen. Er zijn alleen een paar complicaties. V...

28-04-2015 21:34

Afl. 4

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 4

DJ Tony Junior gaat op een mini-tour door Canada en Amerika; zeven vluchten in vier dagen maar liefst. Omdat hij zijn succes wil delen met diegenen die hem lief zijn, mogen vader, Conny en huisvriend Gerard ook mee. Maar kan vader het slope...

21-04-2015 21:32

Afl. 3

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 3

Het is een bijzondere dag: Tony Junior wordt 25. Om dat te vieren, heeft vader Toni een surpriseparty voor hem georganiseerd, waarvoor ook opa uitgenodigd wordt. Tony zelf denkt dat hij met een paar vrienden gaat eten bij de Chinees. Huisvr...

14-04-2015 21:33

Afl. 2

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 2

Tony Junior heeft slecht geslapen. Hij heeft over zijn moeder gedroomd met wie hij al bijna twee jaar geen contact meer heeft. Ook opa kwam in de droom voor. Sinds Toni Senior van moeder Linda is gescheiden, is ook het contact met de ouders...

07-04-2015 21:36

Afl. 1

Toni & Tony: Zo Vader - Afl. 1

Een grote droom van dj Tony Junior staat op het punt om uit te komen. Hij mag draaien op het megadancefestival Tomorrowland! Vader Senior en tourmanager Brian gaan natuurlijk met hem mee. Maar onderweg gaat het mis! Ze belanden in de file. ...

Toni & Tony: Zo Vader gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Toni & Tony: Zo Vader de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Toni & Tony: Zo Vader bij Toni & Tony: Zo Vader liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Toni & Tony: Zo Vader. Heb je een uitzending van Toni & Tony: Zo Vader gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Toni & Tony: Zo Vader gemist

Zo Zoon,Realityserie waarin een openhartig kijkje wordt gegeven in het hectische leven van vader Toni en zoon Tony Peroni Junior. Het muzikale tweetal runt de in muziekkringen bekende Starsound Studio. Daarnaast stond vader Toni in de jaren 80 in de Top 40 met het nummer 'KNMI' en daarvoor drumde hij jarenlang bij Het Goede Doel. Zoon Tony staat momenteel op het punt om door te breken als dj (Tony Junior). De bijzondere band tussen de twee komt uitgebreid aan bod, evenals de persoonlijke obstakels die de ze op weg naar de top moeten overwinnen.

Uitzending gemist van Toni & Tony: Zo Vader? Hier kun je alle uitzendingen van Toni & Tony: Zo Vader kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-05-2015 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!