Programma gemist?

Comedyfilm. Dennis de werkt in uit een diamantfirma. Hij naar komt zo in door de verleiding dat hij met een vele miljoenen aan met door diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een met medewerker in een een het diamantfirma. Al die glinsterende op tv steentjes in zijn omgeving brengen een hem zodanig in uit de verleiding dat naar hij op tv met vele tijdens miljoenen aan diamanten in de een magnetrondoos de deur het uitloopt. van Deels om lekker de te kunnen uitgeven, deels om de zijn door grote liefde, de prostituee Tiffany, definitief van voor door zich te winnen. Maar op ja, gaat uit zij nou voor op 'Dikke Dennis' om zijn in persoonlijkheid of om zijn van geld? En door komt in hij weg met de de grootste diamantroof aller in tijden?Minder

mei 2020
11-04-2015 20:04

Dennis P.

Dennis P. - Dennis P.

Comedyfilm. Dennis werkt in een diamantfirma. Hij komt zo in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving breng...

Dennis P. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis P. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis P. bij Dennis P. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis P.. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis P. gemist

Uitzending gemist van Dennis P.? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dennis P., uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dennis P.? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis P. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2015 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!