Programma gemist?

Comedyfilm. van Dennis werkt tijdens in een diamantfirma. Hij van komt zo in de met verleiding dat hij naar met vele miljoenen aan een diamanten wegloopt.Meer van Comedyfilm. Dennis door is een medewerker in een op diamantfirma. met Al die het glinsterende steentjes in zijn een omgeving brengen hem zodanig in op tv de een verleiding dat met hij met vele van miljoenen aan diamanten in een magnetrondoos de de in deur uitloopt. Deels om het lekker te kunnen van uitgeven, deels tijdens om zijn met grote liefde, de prostituee Tiffany, naar definitief voor zich te door winnen. Maar ja, tijdens de gaat zij nou voor 'Dikke naar Dennis' om zijn op tv persoonlijkheid op of om zijn door geld? En komt hij weg met een de grootste diamantroof op tv op aller tijden?Minder

oktober 2019
11-04-2015 20:04

Dennis P.

Dennis P. - Dennis P.

Comedyfilm. Dennis werkt in een diamantfirma. Hij komt zo in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving breng...

Dennis P. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis P. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis P. bij Dennis P. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis P.. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis P. gemist

Uitzending gemist van Dennis P.? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dennis P., uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dennis P.? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis P. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2015 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!