Programma gemist?

Comedyfilm. Dennis werkt in in in een diamantfirma. Hij op komt zo in op de verleiding dat hij het met vele miljoenen aan tijdens diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. op Dennis is een door medewerker in van een diamantfirma. Al die naar glinsterende steentjes in in een zijn omgeving brengen hem zodanig in met de verleiding dat op tv de hij met vele miljoenen aan de diamanten de in een magnetrondoos de deur uitloopt. van Deels om lekker op tv te tijdens kunnen uitgeven, uit deels om zijn grote liefde, door de prostituee Tiffany, naar definitief voor zich een te winnen. tijdens Maar ja, tijdens gaat zij nou tijdens voor 'Dikke Dennis' het om zijn persoonlijkheid of om in zijn tijdens geld? En komt hij op tv weg met naar de grootste diamantroof op tv aller tijden?Minder

september 2020
11-04-2015 20:04

Dennis P.

Dennis P. - Dennis P.

Comedyfilm. Dennis werkt in een diamantfirma. Hij komt zo in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving breng...

Dennis P. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis P. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis P. bij Dennis P. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis P.. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis P. gemist

Uitzending gemist van Dennis P.? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dennis P., uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dennis P.? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis P. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2015 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!