Programma gemist?

Comedyfilm. op tv Dennis werkt in tijdens een diamantfirma. op Hij komt zo in de verleiding een dat hij op met vele miljoenen de aan diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. op Dennis is op tv een met medewerker in een diamantfirma. een Al die glinsterende steentjes uit in zijn omgeving brengen het hem zodanig tijdens in de verleiding dat op tv hij het met vele miljoenen aan diamanten tijdens met in een magnetrondoos de deur uitloopt. naar Deels om lekker het te kunnen uitgeven, de door deels om zijn grote liefde, tijdens de prostituee uit Tiffany, definitief voor zich een te winnen. Maar ja, het het gaat zij nou voor 'Dikke het Dennis' om een zijn persoonlijkheid of om uit zijn geld? En het komt uit hij weg met de grootste diamantroof op aller het tijden?Minder

augustus 2021
11-04-2015 20:04

Dennis P.

Dennis P. - Dennis P.

Comedyfilm. Dennis werkt in een diamantfirma. Hij komt zo in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving breng...

Dennis P. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis P. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis P. bij Dennis P. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis P.. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis P. gemist

Uitzending gemist van Dennis P.? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dennis P., uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dennis P.? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis P. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2015 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!