Programma gemist?

Comedyfilm. Dennis werkt op tv op in een diamantfirma. Hij komt de zo in de verleiding de dat tijdens hij met van vele miljoenen aan van diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. op tv Dennis is een van medewerker in een diamantfirma. in Al die uit glinsterende steentjes in zijn op omgeving brengen hem zodanig in in de verleiding dat tijdens hij in met vele miljoenen aan met diamanten in een door magnetrondoos op de deur uitloopt. Deels om in lekker te kunnen uitgeven, naar het deels om zijn door grote liefde, de op tv prostituee Tiffany, definitief voor zich uit te in winnen. Maar ja, gaat het zij nou voor 'Dikke op tv Dennis' een om zijn persoonlijkheid of om zijn op tv geld? En komt in hij een weg met de grootste met diamantroof aller naar tijden?Minder

april 2021
11-04-2015 20:04

Dennis P.

Dennis P. - Dennis P.

Comedyfilm. Dennis werkt in een diamantfirma. Hij komt zo in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving breng...

Dennis P. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis P. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis P. bij Dennis P. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis P.. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis P. gemist

Uitzending gemist van Dennis P.? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dennis P., uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dennis P.? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis P. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2015 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!