Programma gemist?

Comedyfilm. tijdens Dennis werkt in een met diamantfirma. Hij komt uit zo in de verleiding door dat hij op met vele de miljoenen aan een diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een op uit medewerker in een diamantfirma. van Al die glinsterende uit steentjes in zijn omgeving door brengen hem zodanig in met het de verleiding dat naar hij met vele miljoenen aan naar diamanten in een magnetrondoos naar de deur tijdens uitloopt. Deels om lekker naar door te kunnen uitgeven, deels om zijn uit grote naar liefde, de prostituee Tiffany, definitief op tv de voor zich te winnen. het Maar ja, gaat zij nou op voor 'Dikke op tv Dennis' om zijn persoonlijkheid de of om naar zijn geld? van En komt de hij weg met de grootste diamantroof tijdens aller tijdens tijden?Minder

juli 2020
11-04-2015 20:04

Dennis P.

Dennis P. - Dennis P.

Comedyfilm. Dennis werkt in een diamantfirma. Hij komt zo in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten wegloopt.Meer Comedyfilm. Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving breng...

Dennis P. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis P. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis P. bij Dennis P. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis P.. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis P. gemist

Uitzending gemist van Dennis P.? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dennis P., uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dennis P. gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dennis P.? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis P. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-04-2015 om 20:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!