Programma gemist?

Paasavond, uit lang geleden.Meer Paasavond, op tv lang geleden. Twee in mensen lopen van Jeruzalem op naar Emmaüs. de Ze wisten werkelijk uit niet meer wat ze moesten de geloven van in Jezus en snapte er naar niks op van dat het zo uit met Hem afgelopen naar was. En dan voegt door zich de Opgestane een bij van hen, zonder dat ze het uit doorhebben. Ds. op tv Paul Visser mediteert over uit deze bekende met bijbelgeschiedenis.Minder

december 2019
12-04-2015 09:53

In de war over Jezus

In de war over Jezus - In de war over Jezus

Paasavond, lang geleden.Meer Paasavond, lang geleden. Twee mensen lopen van Jeruzalem naar Emmaüs. Ze wisten werkelijk niet meer wat ze moesten geloven van Jezus en snapte er niks van dat het zo met Hem afgelopen was. En dan voegt zich de O...

In de war over Jezus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In de war over Jezus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In de war over Jezus bij In de war over Jezus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In de war over Jezus. Heb je een uitzending van In de war over Jezus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In de war over Jezus gemist

Uitzending gemist van In de war over Jezus? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In de war over Jezus, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van In de war over Jezus gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In de war over Jezus? Hier kun je alle uitzendingen van In de war over Jezus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 09:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!