Programma gemist?

Volgens de door leer van Boeddha uit zijn drie met emoties de grond van met al het menselijk van en maatschappelijk lijden: met woede, hebzucht en door onwetendheid. tijdens Hoe manifesteren deze vergiften zich in het het op hedendaagse leven?Meer Volgens de van leer van Boeddha van liggen drie negatieve emoties het ten grondslag van in al het een menselijk en maatschappelijk met lijden: woede, hebzucht van en onwetendheid. Samen op vormen zij het van principe de van de 'drie vergiften'. Hoe manifesteren op deze vergiften zich met in het uit hedendaagse het leven? De BOS gaf naar drie filmmakers de in opdracht om elk het vergift afzonderlijk een te belichten. Als tijdens aanloop naar de drie films spreekt uit een Regisseur Alexander Oey met verschillende een boeddhisten en andere deskundigen van over de een drie vergiften. Matthieu Ricard, in op tv boeddhistische monnik en schrijver, legt met uit wat de de drie op tv vergiften zijn en waarom deze negatieve door gevoelens zoveel aandacht uit uit krijgen binnen het boeddhisme. een Ook komen onder andere een filosofen Henk Oosterling en naar Jan Bor, Matthijs op Schouten en het de ex-bankier op Sander Tideman de aan het woord.Minder

mei 2020
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!