Programma gemist?

Volgens een de leer van van Boeddha zijn drie emoties op tv de een grond van al het menselijk en in maatschappelijk lijden: naar woede, hebzucht en onwetendheid. naar de Hoe manifesteren deze vergiften zich in op het hedendaagse tijdens leven?Meer Volgens op tv de leer van Boeddha op tv liggen op tv drie negatieve emoties ten grondslag naar van al van het menselijk en maatschappelijk lijden: op woede, hebzucht en het onwetendheid. Samen vormen op zij naar het principe op van de 'drie vergiften'. een Hoe manifesteren deze vergiften het zich in van het hedendaagse tijdens leven? De BOS in gaf drie filmmakers de opdracht met om elk uit vergift afzonderlijk te belichten. van Als aanloop naar op de naar drie films spreekt Regisseur door Alexander Oey met het verschillende boeddhisten en andere met deskundigen over de drie op vergiften. Matthieu op tv Ricard, boeddhistische monnik en van schrijver, met legt uit wat de met drie vergiften zijn op en waarom deze negatieve in gevoelens met zoveel aandacht krijgen binnen het door boeddhisme. op Ook komen onder andere de filosofen Henk de Oosterling en Jan Bor, Matthijs door Schouten op tv en de ex-bankier op tv Sander Tideman aan in het woord.Minder

april 2021
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!