Programma gemist?

Volgens op tv de leer van Boeddha met zijn drie emoties de in grond van op al het menselijk en tijdens maatschappelijk lijden: woede, een hebzucht en in onwetendheid. Hoe manifesteren door deze vergiften zich in met het naar hedendaagse leven?Meer Volgens de leer de van Boeddha liggen op drie negatieve tijdens emoties ten grondslag tijdens van al het menselijk met met en maatschappelijk lijden: woede, tijdens hebzucht en onwetendheid. Samen in vormen zij met het principe van de 'drie een vergiften'. een Hoe manifesteren deze vergiften zich een door in het hedendaagse leven? De BOS uit uit gaf drie filmmakers de opdracht op om door elk vergift afzonderlijk te belichten. door Als aanloop naar de op tv drie films spreekt met Regisseur de Alexander Oey met met verschillende boeddhisten en andere met deskundigen de over de drie vergiften. Matthieu het Ricard, boeddhistische de monnik en schrijver, legt uit op tv wat de drie een vergiften zijn van en waarom deze tijdens negatieve gevoelens een zoveel aandacht op krijgen binnen het in boeddhisme. Ook komen het onder andere filosofen Henk een Oosterling en Jan op Bor, Matthijs Schouten op en de ex-bankier Sander van Tideman een aan het woord.Minder

september 2021
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!