Programma gemist?

Volgens de leer door op van Boeddha zijn naar drie emoties de door grond van al het menselijk door en maatschappelijk op lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. van naar Hoe manifesteren deze het vergiften zich in het hedendaagse naar leven?Meer het Volgens de leer van Boeddha liggen uit drie negatieve emoties met in ten grondslag van al uit het menselijk en van maatschappelijk lijden: woede, hebzucht de en onwetendheid. Samen vormen op tv zij het principe op tv van op de 'drie vergiften'. Hoe uit manifesteren deze vergiften zich met in het hedendaagse de leven? De BOS op tv gaf drie tijdens filmmakers de uit opdracht om elk de vergift afzonderlijk te door belichten. Als aanloop naar de op drie films naar spreekt een Regisseur Alexander Oey met in verschillende boeddhisten op tv en andere deskundigen met over de drie in vergiften. Matthieu Ricard, boeddhistische monnik en de naar schrijver, legt uit wat de naar drie vergiften door zijn en een waarom deze negatieve gevoelens zoveel een aandacht krijgen binnen van het uit boeddhisme. Ook komen onder tijdens andere filosofen Henk Oosterling en van Jan Bor, Matthijs naar Schouten en op tv de ex-bankier Sander in Tideman aan het tijdens woord.Minder

september 2020
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!