Programma gemist?

Volgens een de leer van op Boeddha zijn drie emoties de de grond van al tijdens het menselijk naar en maatschappelijk tijdens lijden: woede, hebzucht uit en onwetendheid. Hoe manifesteren van deze vergiften naar zich in het tijdens hedendaagse leven?Meer op tv Volgens de leer van door Boeddha liggen drie negatieve tijdens emoties ten grondslag in van al het menselijk een en van maatschappelijk lijden: woede, de hebzucht en onwetendheid. tijdens Samen vormen zij uit het principe met van de 'drie vergiften'. Hoe op tv manifesteren deze vergiften zich van met in het hedendaagse leven? De door BOS gaf drie op tv filmmakers de opdracht op tv om elk vergift het afzonderlijk te belichten. Als de een aanloop naar de drie films in spreekt Regisseur Alexander Oey de met met verschillende boeddhisten en een andere deskundigen over de drie uit vergiften. Matthieu op Ricard, van boeddhistische monnik en schrijver, legt in uit wat tijdens de drie van vergiften zijn en waarom deze een negatieve gevoelens zoveel aandacht naar krijgen naar binnen het boeddhisme. een Ook komen onder andere tijdens filosofen Henk Oosterling het en Jan Bor, Matthijs van tijdens Schouten en de ex-bankier uit Sander Tideman op tv aan het woord.Minder

oktober 2019
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!