Programma gemist?

Volgens door de leer van Boeddha zijn met drie een emoties de grond van al naar het menselijk naar en maatschappelijk lijden: woede, door hebzucht door en onwetendheid. Hoe manifesteren tijdens deze met vergiften zich in het hedendaagse het leven?Meer de Volgens de leer van Boeddha naar liggen drie tijdens negatieve emoties ten grondslag van tijdens al van het menselijk tijdens en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht op en onwetendheid. Samen vormen in zij het principe in van de van 'drie vergiften'. Hoe manifesteren naar deze vergiften zich een in tijdens het hedendaagse leven? naar De BOS gaf drie filmmakers het de opdracht in om elk vergift naar afzonderlijk te belichten. Als van van aanloop naar de drie films spreekt in Regisseur van Alexander Oey met op tv verschillende boeddhisten en andere in deskundigen in over de drie vergiften. Matthieu Ricard, van van boeddhistische monnik en schrijver, legt op tv uit wat met de drie vergiften zijn en een waarom deze op tv negatieve van gevoelens zoveel aandacht krijgen binnen een het door boeddhisme. Ook komen onder op andere filosofen tijdens Henk Oosterling en Jan Bor, Matthijs met Schouten op en de ex-bankier Sander uit Tideman naar aan het woord.Minder

januari 2021
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!