Programma gemist?

Volgens van de leer van Boeddha op zijn uit drie emoties de grond van al naar het menselijk en door de maatschappelijk lijden: woede, op hebzucht en onwetendheid. in Hoe manifesteren deze vergiften zich van in het hedendaagse leven?Meer door Volgens op de leer naar van Boeddha liggen drie negatieve emoties in ten de grondslag van al het door menselijk en door maatschappelijk lijden: met woede, hebzucht en onwetendheid. Samen vormen een zij het principe op van met de 'drie vergiften'. Hoe op manifesteren deze vergiften naar zich in het hedendaagse van leven? het De BOS gaf drie naar filmmakers een de opdracht om met elk vergift afzonderlijk te belichten. uit Als aanloop naar op de drie films spreekt op tv Regisseur Alexander van Oey de met verschillende boeddhisten en tijdens andere deskundigen op over de drie vergiften. Matthieu naar Ricard, boeddhistische monnik en naar van schrijver, legt uit wat de de drie door vergiften zijn en waarom door deze negatieve gevoelens zoveel uit aandacht krijgen binnen het tijdens de boeddhisme. Ook komen onder andere uit filosofen Henk Oosterling tijdens en op Jan Bor, Matthijs Schouten en de de ex-bankier tijdens Sander Tideman aan het door woord.Minder

december 2019
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!