Programma gemist?

Volgens de met leer de van Boeddha zijn drie in emoties de grond van al naar het een menselijk en maatschappelijk lijden: woede, de hebzucht naar en onwetendheid. Hoe manifesteren de deze vergiften zich in een naar het hedendaagse leven?Meer van Volgens de leer door van Boeddha liggen drie negatieve emoties de het ten grondslag van van al het menselijk en maatschappelijk uit lijden: woede, hebzucht op tv en onwetendheid. tijdens Samen vormen zij het een principe van de 'drie van vergiften'. Hoe uit manifesteren deze van vergiften zich uit in het hedendaagse een leven? De BOS op gaf drie filmmakers de opdracht om op elk vergift afzonderlijk van te op tv belichten. Als aanloop naar tijdens de drie films door spreekt Regisseur op Alexander Oey met een verschillende boeddhisten en andere uit deskundigen over een de drie vergiften. Matthieu Ricard, op boeddhistische monnik en door schrijver, het legt uit naar wat de drie vergiften tijdens zijn en waarom deze tijdens negatieve gevoelens van zoveel aandacht met krijgen binnen het boeddhisme. Ook komen een naar onder andere filosofen met Henk Oosterling en het Jan Bor, Matthijs op tv Schouten en de ex-bankier in Sander Tideman aan naar het woord.Minder

oktober 2021
12-04-2015 12:57

Drie vergiften

Drie vergiften - Drie vergiften

Volgens de leer van Boeddha zijn drie emoties de grond van al het menselijk en maatschappelijk lijden: woede, hebzucht en onwetendheid. Hoe manifesteren deze vergiften zich in het hedendaagse leven?Meer Volgens de leer van Boeddha liggen dr...

Drie vergiften gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Drie vergiften de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Drie vergiften bij Drie vergiften liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Drie vergiften. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Drie vergiften gemist

Uitzending gemist van Drie vergiften? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Drie vergiften, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Drie vergiften gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Drie vergiften? Hier kun je alle uitzendingen van Drie vergiften kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!